Ännu en spelare har blivit skadad - Raul Albiol kommer vara borta i minst sju dagar


Den spanska mittbacken kommer inte spela i minst sju dagar..
Raul Albiol

Real Madrid
s Raul Albiol har drabbats av en fotledsvrickning, och kommer inte vara med i La Liga premiären mot Mallorca den 29 augusti.

Mittbacken har lidit av en "stark stam" på sin högra fotled, har Real Madrid meddelat på klubbens officiella hemsida. Hur länge den före detta Valencia spelaren kommer vara borta är ännu inte klart. Men AS har rapporterat att han kommer sitta på bänken i minst en vecka och kommer troligen inte spela mot Mallorca.

Real Madrid har också sagt att de inte kommer sitta och vänta på att 24-åringen ska återvända, utan de kommer lösa problemet med att låta en annan spelare ta över hans plats så länge.

Los Blancos har redan skadade spelare i försvaret. Både Pepe och Ezequiel Garay kommer vara borta några dagar och missa La Liga premiären. Dessutom har den brasilianska stjärnan Kaká fortfarande problem med sin skada och Mahamadou Diarra kommer också vara borta ett tag.

Albiol blev skadad i Real Madrids vänskapsmatch mot Standard Liege, och blev ersatt av Ricardo Carvalho.

Kommentarer

hala madrid

2010-08-18 - 15:38:46
premiären är den 29 inte 24 så han kanske hinner bli frisk till matchen mot mallorca..annars får vi bara flytta in ramos i mitten och köra arbeloa på högerbacken i den matchen.

ThePrinceOfTheRoyalMadrid

2010-08-18 - 21:43:40
Ja de låter som en vettig lösning, annars sätt in Lass på högerbacken istället för Arbeloa

Skriv en kommentar