Ashley Cole har sagt till Carlo Ancelotti att han vill lämna Chelsea för Real Madrid


Chelseas försvarare har berättat för Carlo Ancelotti att han vill lämna klubben i sommar för att återförenas med den förra Chelsea tränaren, Jose Mourinho, i Real Madrid.
Ashley Cole

Enligt den engelska tidningen New of the World, har Ashley Cole haft ett 20 minuters långt samtal med Carlo Ancelotti, förra veckan.

Den 29-årige försvararen tros ha berättat för den tidigare AC Milan tränaren, Carlo Ancelotti, att han känner för att lämna Stamford Bridge och flytta utomlands efter ett antal berättelser om sitt privatliv i median.

En källa nära Chelsea berättade till Sport of the World: "Ashley klargjorde att på grund av sina personliga problem anser han att han måste lämna klubben."

"Ancelotti sa att det kommer vara mycket tråkigt om han lämnar och att det hade varit ett privilegium att spela för klubben under en sådan framgångsrik tid i sin historia."

De spanska giganterna Real Madrid har varit intresserade av engelsmannen under en lång tid och är nu redo att erbjuda de blåa dubbel mästarna 25 miljoner pund.

Ancelotti tros ha respekterat Coles vilja att flytta, men samtidigt vill han inte att engelsmannen ska lämna.

Källan tillade: "Ashley vet att Ancelotti vill att han ska stanna, men han tror att flytta utomlands är det enda sättet han kan undgå all uppmärksamhet efter vad som hände med Cheryl och andra historier om hans privatliv."

Coles agent David Manasse sa: "Inga kommentar."

Kommentarer

hala madrid

2010-08-01 - 12:57:36
tycker att en högerback (maicon) eller en mittback (varvalho?) är första prioritet! även om jag gillar marcelo så hade jag inte tackat nej till cole, han är en utav världens bästa ytterbackat!

Seb!

2010-08-01 - 14:42:02
Cole kan stanna i sitt äckel-chelsea, smutsa inte ner vår fina vita tröja!!

ahmed

2010-08-01 - 15:11:55
hellre evra än cole.vart fan tog maiconsnacket vägen??kom dom inte överens??hala madrid:haha menar du carvalho???

hala madrid

2010-08-01 - 20:28:03
haha aa:) tror han och pepe hade haft bra samspel..

ahmedkaka8

2010-08-02 - 01:06:35
Håller med Ahmed. Hellre Evra än Cole, men Cole funkar också bra bara vi får en bra och rutinerad back som kan spela ett CL-mästerskap.

Skriv en kommentar