Chelseas tränare, Carlo Ancelotti, har förnekat en flytt för Real Madrid stjärnan Kaká


De blåas tränare är inte intresserad av en återförening med den brasilianska stjärnan längre..
Kaká

Chelsea
s tränare, Carlo Ancelotti, har uteslutit en flytt för Real Madrid stjärnan Kaká. Den 28-årige mittfältaren har sammankopplats med ett steg bort från Santiago Bernabeu i sommar efter ankomsten av Jose Mourinho. Enligt uppgifter är portugisen intresserad av Werder Bremens Mesut Özil, som ska ersätta brassen.

För två år sedan var den offensiva mittfältaren en av Chelseas före detta tränare, Luiz Felipe Scolaris överförings mål. Men överföringen gick aldrig av. Efter detta, var Manchester City jätte nära att locka Kaká till Premer League, några dagar innan brassen flyttade till Madrid förra sommaren.

Ancelotti tränade Kaká i sex år (2003-2009) i de bådas före detta klubb, AC Milan, men han har bekräftat att han inte kommer försöka värva honom igen i sommar.

"Kaká kan inte komma till Chelsea" sa han till Sky Italia.

"Han var en av mina spelare och har gjort mycket för Milan, men nu tillhör han Real Madrid och han kommer att besluta sin framtid tillsammans emd sin nuvarande klubb."

"Varken jag eller Chelsea kommar att göra det (avgöra hans framtid)."

Kommentarer

Real_hala

2010-08-02 - 12:45:03
Mourinho:alla börjar ogilla dig

ahmedkaka8

2010-08-02 - 14:38:55
SKÖNT ATT HÖRA!! hoppas han inte blir såld och stannar i Real Madrid och gör Real till kungar tsm med Ronaldo, Higuain och Alonso, ÄLSKA KAKÁ ASSO!! BÄSTA SPELFÖRDELAREN!!! :d

f++k you

2010-08-02 - 16:47:48
hur kan han ens tänka sälja kaka jag trodde att han va bästa tränaren men det vissar sig att ja hade fel om han sälijar kaka då e han världens sämsta tänaren

Skriv en kommentar