(Gammal nyhet) | Gonzalo Higuain: "Real Madrid vill vinna tre titlar"


Den argentinska anfallaren är full av ambition inför den kommande säsongen..
Gonzalo Higuain

De spanska gigangterna Real Madrid miste La Liga titeln förra säsongen och anfallaren, Gonzalo Higuain, är fast besluten vid att denna säsong kommer liga titeln bli deras. Dessutom siktar den argentinska stjärnan på att vinna Copa del Rey och Champions League.

"Vårt mål inför 2010/2011 säsongen är att vinna alla tre titlar som står på spel. Det skulle vara en fin belöning för våra fans, som hoppas och väntar på att det ska hända" sa Higuain till Real Madrids officiella hemsida.

"Det skulle vara väldigt speciellt att vinna Champions League i år. Detta lag har vunnit flest Champions League titlar än något annat lag och vi hoppas kunna vinna vår tionde (Champions League titel) i år."

"Personligen hoppas jag på att göra fler mål än förra säsongen, eftersom det kommer att hjälpa laget att uppnå sina mål. Jag gjorde ett bra antal mål förra året och jag skulle älska att göra ännu fler mål denna säsong."

Higuain tog sig också tid att prata om den nya tränaren, Jose Mourinho.

"Det är härligt att arbeta för Mourinho. Vi är alla mycket ivriga att lära oss av honom. Det kommer bli ett tufft år, men vi tror att vi kan vinna varje titel som vi konkurrerar om. Vi är väldigt motiverade."

Skriv en kommentar