Jose Mourinho: "Real Madrid måste komma över rädslan för Barcelona"


"Mou" har redan hjälpt Inter att övervinna Barcelona fobin, nu hoppas han att Los Blancos ska kunna göra samma sak.
Jose Mourinho

Den portugisiska Real Madrid tränaren, Jose Mourinho, tror att det största hindret för sin nya klubb att lyckas är rädslan för Barcelona. För att lyckas måste Los Blancos övervinna detta hinder och vinna åtminstone liga titeln.

Efter att Real Madrid besegrade Bayern München på tyskarnas hemmaplan, pratade Mourinho med pressen och varnade att det kommer inte bli lätt att vinna ligan den här säsongen.

"Det kommer inte bli lätt" sa Mourinho. "Det störsa problemet som måste lösas är den psykologiska rädslan som påverkar lagen som spelar mot Barcelona. Inter lyckades övervinna rädslan och vann Champions League."

"Cristianos vilja att förbättras varje dag är framstående. Jag kan inte begära mer än vad han ger varje dag."

Kommentarer

Anonym

2010-08-14 - 21:25:19
whoooooooo:D dt lungt realmadrid vinner laliga och barca

RMA

2010-08-14 - 21:42:18
"Cristianos vilja att förbättras varje dag är framstående. Jag kan inte begära mer än vad han ger varje dag." Härligt att höra

!!!!!!HALA MADRID !!!!!!!

2010-08-14 - 21:59:58
mou du har rätt allt de du säger... så som vi spelade mot bayer muchen var katastrof vi kommer aldig kunna vinna CL LIGAN CUPEN ...När zinedine zidane spelade för real madrid då vi var ett bra lag... vi vann ligan cupen CL allt när zinedine zidane spelade för real madrid...

ahmed8

2010-08-14 - 22:20:16
Mou talar faktiskt sanning. Varje gång vi har mött Barcelona så har vi någon sorts rädsla av de. T.ex. som backarna, de är för nerövsa och gör många tabbar där nere. Helt rätt Mou! Som vi spelade mot Bayern igår så kmr vi aldrig att vinna La Liga med det spelet. Men hoppas på att Mou kan göra det bra. ;)

Skriv en kommentar