Real Madrid håller ett öga på Carlos Tevez svåra situation i Manchester City


Carlos Tevez kan vara på väg ut ur Manchester City..
Carlos Tevez

Den engelska tidningen The Mirror säger att Manchester City väntar otåligt på att Carlos Tevez ska dyka upp på träningen idag, samtidigt som Jose Mourinhos Real Madrid håller koll på situationen.

Manchester City väntar på att den argentinska anfallaren ska återvända från sin semester efter sin nordamerikanska turné, samtidigt som hans lagkamrater tycker att argentinaren ska få en längre semester.

Tevez har medgett att det var deprimerande att Argentina åkte ut ur VM och har svårt för att spela en annan Premier League säsong, vilket kanske tyder på att han vill flytta.

Los Blancos har redan försökt underteckna Tevez i flera veckor, med att erbjuda Manchester City 40 miljoner pund. 26-åringens relation med Roberto Mancini har inte varit den bästa och de spanska jättarna har en plats för en till anfallare, efter att Raul lämnat den spanska huvudstadsklubben.

Kommentarer

Real the first

2010-08-02 - 18:55:43
Vi måste ha backar. Börjar bli orolig att det ska bli samma skit som förra året:S

Anonym

2010-08-02 - 19:23:53
Håller med dig Real the first, vi har ett bra anfall och mittfält nu. Det enda som saknas är backar sen är vi ett perfekt lag :)

ta de lungt

2010-08-02 - 19:40:33
grabbar stressa inte ,,morinho är inte dumm i huvudet ,,allt dessa snack om sånt här e bara bullshit,,som att real ska köpa messi,,,varken real eller messi vill sammarbeta

Anonym

2010-08-02 - 19:50:54
Håller med er om att det första vi borde satsa på grymma backar! Hoppas vi startar så här,

Maicon-Ramos-Pepé-Cole (Avbytare: Albiol, Marcelo, Garay, Arbeloa)Skulle inte vara fel att ha Tevez i laget, tror han skulle peta Angel Di Maria och eventuellt någon av innermittfältarna!

ThePrinceOfTheRoyalMadrid

2010-08-02 - 21:33:39
Varför skulle han peta någon av innermittfältarna? :s Iaf är Tevez en av mina absolut favorit spelare fast jag och förhoppningsvis mourinho också vet att vi redan har otroligt bra spelare på den positionen. Det enda sättet jag skulle kunna se han i madrid är om man säljer Benzema.

Skriv en kommentar