Real Madrid lyfte Franz Beckenbauer trofén högt upp i Bayern Münchens Allianz Arena

Matchen mellan Real Madrid och Bayern München avslutades med straffar.
Franz Beckenbauer Trophy

Igår kväll besegrades Bayern München med 4 - 2 via straffar av de spanska giganterna, Real Madrid. Efter att både sidorna inte lyckades göra något mål under 90 minuters speltid, var det dags för straffar.

Real Madrid tränaren, Jose Mourinho, valde att spela med 4-2-3-1 under gårdagens match, och Los Blancos hade många målchanser som var mycket nära att förvandlas till mål.

Iker Casillas var ännu en gång en hjälte, efter att ha räddat en straff som orsakades i sjunde minuten av Sergio Ramos. Efter detta, fortsatte han med att göra många heroiska räddningar genom hela matchen, som bevisade varför han anses vara den bästa målvakten i världen just nu.

Det var många spelare som hade målchanser som bland annat Cristiano Ronaldo, Gonzalo Higuain och Marcelo.

När det blev straffar lyckades Casillas göra två räddningar, medan Bayern Münchens målvakt lyckades inte att rädda ett enda mål från Real Madrid (på straffar). Till slut blev det 4 - 2 och försäsongmästarna lyfte Franz Beckenbauer trofén.