Real Madrids Jose Mourinho är bekymrad över Kakás kondition


The Special One är enligt uppgifter orolig över brassens kondition..
Kaká

AS
rapporterade att den nya Real Madrid tränaren, Jose Mourinho, är bekymrad över den brasilianska mittfältaren, Kakás fysiska tillstånd. Den offensiva mittfältaren hade problem med skador förra säsongen och spelaren har själv sagt att han fortfarande kände smärta under VM. Portugisen har tittat extra på den brasilianska stjärnan, sedan han anlände i Los Angeles.

Mourinho har träffat fotbollsspelaren under träningarna tillsammans med läkarpersonalen för att diskutera en sjukgymnast som kommer hjälpa 28 åringen att återvända till sin bästa form. Planen är utformad för att hjälpa spelaren att stärka sin ljumske och magmusklerna. Kaká kommer träna normalt i ett försök att återhämta sig från sin långlivade skada. Madrids läkarpersonal har tillsammans med det brasilianska fotbollsförbundet (som undersökte Kaká under VM) kommit överens om att en operation inte kommer behövas.

Kaká anlände i USA i lördags och har hittills tagit begränsade delar i träningen. Han tränar inte bara utomhus, utan måste träna inomhus också för att stärka sina magmuskler och bli av med sin skada som har stoppat honom från att lyckas i sin nya klubb.

Kommentarer

RMA

2010-08-02 - 20:51:33
HAHA! LOL! Tror inte det:)

Skriv en kommentar