Real Madrids Lassana Diarra har fått erbjudanden från Frankrike och England


Real Madrids Lassana Diarra kan vara på väg ut ur Santiago Bernabeu..
Lassana Diarra

Efter att Real Madrids sportchef, Jorge Valdano, förklarade att klubben har stängt dörren för nya värvningar och öppnat dörren för utgångar, började pressen tänka på möjliga spelare som kan avgå.

Enligt Cadena Ser, är den franska fotbollsklubben Olympique Lyonnais intresserade av fransmannen, Lassana Diarra, och har visat sitt intresse för mittfältaren.

Det är också troligt att 25-åringen har fått erbjudanden från en Premier Leauge klubb, där han spelade innan han flyttade till Real Madrid.

Men, det verkar inte som om Mourinho är beredd att släppa fransmannen, eftersom han anser att han är en viktig spelare i Real Madrid och kan användas som både mittfältare och högerback.

Kommentarer

ahmed

2010-08-19 - 17:20:37
neeeeeeeeeeeeej. sälj m.diarra,gago,albiol och granero.alldrig lass

ahmed8

2010-08-19 - 18:04:37
Nej fan.. sälj inte Lass, fan kung! borde ta Khediras plats egentligen, sälj M.Diarra, Gago, Granero och ngra spelare som nte behövs.. men aldrig Lass fan!!..

Itian

2010-08-19 - 18:41:29
Men, det verkar inte som om Mourinho är beredd att släppa fransmannen, eftersom han anser att han är en viktig spelare i Real Madrid och kan användas som både mittfältare och högerback. Jaaaaaaaaa!!! detta fick mig att sluta oroas, då mourinho säkert är imponerad av hans arbetskapacitet :D:D:D:D

Skriv en kommentar