Sergio Ramos: Det är för tidigt på säsongen för att jämföra Barcelona och Real Madrid


Real Madrids Sergio Ramos anser att det är för tidigt att jämföra Los Blancos och Blaugrana.

Sergio Ramos and blaugrana + los blancos

Spaniens försvarare Sergio Ramos insisterar på att jämförelser mellan Barcelona och Real Madrid är "för tidigt", trots att Barcelona har intagit säsongen med två poäng i fördel efter bara en match.

Ramos lag kunde bara halta till 0-0 mot Mallorca medan Andreas Iniesta insperirat Blaugrana till en omfattande 3-0 seger i Santander.

Efter att ha en koppling till hans spanska internationella lagkamrater i Laz Rozas, sade han: "Det är för tidigt att jämföra någon klubb. Säsongen är lång. De [Barcelona] vann eftersom de är ett bra team."

"Men vi kommer också att förbättras. Det är normalt för alla att fokusera på sin egna prestanda."

Ramos främjade denna känsla genom att lägga till att resultaten kommer bevisa att de [Real Madrid] har blivit ett bättre lag samtidigt som laget fortsätter att arbeta hårt tillsammans.

Han påstod: " Det viktiga är att vi håller på och förbättras, för att göra Real Madrid ett ännu bättre lag, och att förbättra vårt spel så mycket som möjligt."

Skade drabbade Real Madrid hoppas på att en del av deras skadade spelare som Cristiano Ronaldo och Pepé kommer att vara tillgängliga för spel efter den aktuellla internationella pausen.

Kommentarer

CR7

2010-08-31 - 19:12:23
Nu är det klart att Royston Drenthe är utlånad till Hercules

nn

2010-08-31 - 20:21:17
håller med ramos :)

Adam

2010-08-31 - 20:50:51
Enligt marca.com är Van Det Vaart klar för Tottenham.

SR4

2010-08-31 - 21:15:58
Absolut ! <3

Adam

2010-08-31 - 21:20:07
Van der Vaart är redan TottenhamRafael van der Vaart kommer att spela i Tottenham Hotspur. Real Madrid och det engelska laget har nått en överenskommelse under de senaste timmarna och holländaren entrocampista marsch till Premier efter två år på Bernabeu.Det är spekulerade att överföringen har varit stängt i mer än 10 miljoner euro. Real Madrid försökte förlänga tidsfristen för internationella transaktioner, vilket har möjliggjort utvecklingen av Van der Vaart till engelska fotbollen. Bayern, som trodde holländaren att fylla den lucka som skadade Robben uteslutit kirurgi en dag sedan.Källa marca.com

Adam

2010-08-31 - 21:24:59
Van der Vaart är redan TottenhamRafael van der Vaart kommer att spela i Tottenham Hotspur. Real Madrid och det engelska laget har nått en överenskommelse under de senaste timmarna och holländaren entrocampista marsch till Premier efter två år på Bernabeu.Det är spekulerade att överföringen har varit stängt i mer än 10 miljoner euro. Real Madrid försökte förlänga tidsfristen för internationella transaktioner, vilket har möjliggjort utvecklingen av Van der Vaart till engelska fotbollen. Bayern, som trodde holländaren att fylla den lucka som skadade Robben uteslutit kirurgi en dag sedan.

Anonym

2010-09-01 - 08:10:20
BRA SAGT DÄR RAMOS(L)

Skriv en kommentar