Werder Bremen förnekar att Real Madrid har ökat sitt erbjudande för Mesut Özil


Den tyska klubben ogillade de senaste rykterna..
Mesut Özil

Den tyska klubben, Werder Bremen, har avfärdat alla rapporter som säger att Real Madrid har gjort ett förnyat erbjudande för playmakern, Mesut Özil.

Werder avvslog det första erbjudandet från de spanska giganterna, men tyskarnas sportchef, Klaus Alloft, hävdade att det inte var värt att förhandla om spelaren på grund av att erbjudandet var för lågt. Men idag har spanska medier rappoerat att Madrid har ökat sitt bud med 5 miljoner euro.

Men tyskarna har avfärdat sådana rykten, och i en presskonferens idag gjorde de klart att Los Blancos inte har erbjudit ett nytt bud för deras 21-åriga stjärna.

"Vi har inte fått något nytt erbjudande. Det finns ingen förändring. Jag sa att deras erbjudande var för oacceptabelt, men jag skulle också kunna säga att det var löjligt" sa Klaus Alloft.

"Så han (Özil) är vår spelare. Och jag tror inte detta kommer att ändras."

Den unga tysken har bara 12 månader kvar på sitt nuvarande kontrakt och har inte undertecknat ett nytt avtal med Werder Bremen. De spanska medierna, inklusive sporttidningarna Marca och AS, hävdar att överföringen av Özil från Bremen till Madrid kommer vara klar inom kort.

Kommentarer

Ronaldo<3

2010-08-17 - 12:30:56
Mesut Özil går till Real Madrid senast nästa sommar, enligt tyskens egen pappa.

- Det har vi lovat, säger han.Turkiska tidningen Hurriyet har pratat med Mustafa Özil som vittnar om en principuppgörelse mellan den spanska storklubben och Werder Bremen.- Mesut och jag bjöds in till Florentino Perez i Madrid, och allt löstes snabbt. Vi blev imponerade över hans stora vilja att hjälpa min son till sin klubb, säger Mustafa Özil enligt tidningen.Han hävdar också att Mesut Özil nobbat ett mer lukrativt erbjudande från italienska Inter, för att få komma till La Liga.- Min son har alltid sagt att han bara vill flytta till Real Madrid, säger Mustafa Özil.Hurriyet skriver också att transfern antingen blir av nu eller efter den här säsongen. I så fall går Özil gratis

Skriv en kommentar