Iker Casillas: "Jag respekterar Barcelona, men jag har ingen rädsla för dem"


Den spanska stjärnmålvakten, Iker Casillas, är inte rädd för Barcelona, som för närvarande är serieledare.
Iker Casillas

Iker Casillas
har hävdat att Real Madrid inte har någon rädsla för rivalerna Barcelona och att Los Blancos kommer att vara framgångsrik med tiden.

Skotträddaren pratade med median idag innan den spanska huvudstadsklubben kommer att möta Levante på Santiago Bernabeu imorgon, och Real Madrids nummer ett sa att det kommer att ta lite tid innan man kommer att besegra Barcelona.

"Skillnaden mellan Real Madrid och Barcelona är tiden. De har lärt känna varandra under tiden som de har spelat med varandra, och vi behöver den tiden. Dock är det omöjligt att säga det till Bernabeu, eftersom Madrid måste alltid vara i ordning."

"Men jag tycker att vi går framåt väldigt bra och lugnt. Vi har mycket tid till att hämnas på vår 5-0 förlust, som självklart sårade oss."

Sedan fortsatte han att prata om Pep Guardiolas katalanska klubb och sa att han inte fruktar Barcelona. "Jag har ingen rädsla för Barcelona. De ligger på första plats, och jag respekterar dem för det, men jag kommer att fortsätta kämpa. Real Madrid är en institution."

Kommentarer

Anonym

2010-12-21 - 19:53:16
Jag hatar Barcelona, men jag har ingen respekt för dem.

Anonym

2010-12-21 - 20:24:12
casillas <3

Asajad

2010-12-22 - 09:51:12
Eller hur barca är sämst jag hatar dom

Ronaldo<3

2010-12-22 - 10:38:43
nu kommer alla barca snorungar komma och hålla på.

Skriv en kommentar