Lassana Diarra: "Jag är i Real Madrid och jag njuter av att spela för detta lag"


Den franska mittfältaren sa till median att han arbetar hårt för att få soeka, och att det inte finns några problem mellan Cristiano Ronaldo och Iker Casillas.
Lassana Diarra

Efter morgondagens träningspass pratade Real Madrids franska mittfältaren Lassana Diarra med median angående hans situatin nu och för en månad sedan, hur hårt han arbetar för att få spela och att allting är bra mellan Cristiano Ronaldo och Iker Casillas.

"Jag är i Real Madrid och jag njuter av att spela för detta lag. Jag har alltid varit en del av denna trupp. Jag har alltid jobbat hårt och jag kommer så småningom vara på väg tillbaka i startelvan. Jag tänker inte så mycket på om jag spelar eller inte. Jag tycker bara om mig själv och jag vill hjälpa Real Madrid att vinna."

"Jag känner mig trygg i Real Madrid. Jag arbetar för att spela, för att göra något för laget och för att hjälpa laget att göra mål. Min situation var mycket mer komplicerad för en och en halv månad sedan, men nu jobbar jag med förmågan att uttrycka mig, och visa att jag är här och att jag inte är död."

"Jag är en defensiv mittfältare, men jag kan också ge backarna en hjälpande hand för att hjälpa laget, vilket är det enda som spelar någon roll. Jag försöker alltid att göra mitt bästa. Ju mer du spelar, desto större växer ditt självförtroende."

"Allting är bra mellan Iker och Cristano. Iker är kaptenen och Cristiano är en av våra ledare. Det finns inget problem mellan dem. Båda två gör ett bra jobb för laget."

Kommentarer

Peter

2010-12-15 - 16:06:55
"Cristiano Ronaldo överväger att lämna Real MadridEnligt den spanska tidningen El Mundo Deportivo överväger Cristiano Ronaldo att lämna Real Madrid. Han är inte nöjd med mottagandet och sina nya lagkamrater.El Mundo Deportivo uppger att Cristiano Ronaldo tröttnat på Spanien. Han är inte speciellt förtjust i alla busvisslingar han fått motta på bortamatcher.Dessutom ska han enligt tidningen inte ha funnit sin plats i Real Madrid efter en del interna bråk med lagkamrater.Dessa rykten tog fart ytterligare när ingen av hans lagkamrater firade hans mål i matchen mot Valencia.AS har skrivit att Ronaldo anses vara en individualist, vilket inte uppskattas av övriga spelare i laget. Hans engagemang är inte heller tillräckligt, enligt spelarna.Ytterligare en tidning, Sport, skriver i sin tur att lagkamraterna inte tycker om presidentens gullande med stjärnan - som kostade en miljard.CR7

2010-12-15 - 16:28:00
jag hatar ramos arbeloa casillas och xabi alonso o casillas tjej jätte mycket.Det är ju dom som gör att ronaldo vill lämna real madrid om ronaldo slutar i real madrid kommer jag hata casillas och hans tjej o arbeloa och ramos och xabi alonso lika mycket som de i barcelona.jag kommer också hata real madrid lite mer än vad jag gör nu men ifall ronaldo inte lämnar real madrid kommer jag bli världen gladaste människa ihela värlen.

Alex

2010-12-15 - 17:02:17
CR7.. du är inget Real-fan du är Ronaldo Fan..

hur kan man säga att man hatar spelare i Real ?

och speciellt Iker? du är fan dum i huvudet!

Halá Real Madrid

Markusmadrid

2010-12-15 - 17:43:12
Håller med dig Alex. Alla äkta Real Madrid fans tänker på laget och inte på en enda spelare.

Anonym

2010-12-15 - 18:03:31
håller med er

Anonym

2010-12-15 - 18:06:07
håller med er alex och markusmadrid alla real madrid fans måste tycka om alla i laget

Itian

2010-12-15 - 23:47:41
Man ska alltid hålla på laget och detta är ett rykte som en fisk i stilla havet.

Anonym

2010-12-16 - 15:06:51
jag är en barca fan och jag tycker inte ronaldo borde lämna real för de har fortfarande chanser att vinna champions league med ett bra lag.

Skriv en kommentar