Oj oj oj! Real Madrid 8 - 0 Levante

En otrolig match av Real Madrid under dagens Copa del Rey match mot Levante, och underbara hattrick av Karim Benzema och Cristiano Ronaldo!
Karim Benzema & Cristiano Ronaldo

Som ni säkert redan vet vann Real Madrid mot Levante under dagens Copa del Rey match på Santiago Bernabeu. Redan vid femte minuten gjorde Karim Benzema det första målet och bara några minuter efter det gjorde Mesut Özil det andra målet, vid den nionde minuten.

När det hade gått 31 minuter gjorde Benz sitt andra mål för dagen och därefter gjorde CR7 ett mål vid 45:e minuten. Under andra halvlek gjorde den franska stjärnan ytterligare ett mål, vilket ledde till ett hattrick av Karim Benzema.

Endast några minuter efter Benzemas mål lyckades den portugisiska stjärnan Cristiano Ronaldo göra två mål på två minuter, vilket även det ledde till ett hattrick (av Ronaldo).

När det var bara 6 minuter kvar till matchens slut lyckades Pedro Leon göra mål, tack vare den 18-årige Morata (som även han hade chansen att göra sitt första mål för Real Madrids A-lag).

Vilken spelare tycker DU var bäst på plan?

Karim Benzema!

2010-12-23 - 00:22:01
Det var helt klart Benzema, trött på att alla tror att killen är kass. Kolla hur han spela i Lyon! Han kommer bli bättre, lovar jag!

^^

2010-12-23 - 00:22:14
Målfest! Så otroligt underhållande =D

Gustav

2010-12-23 - 00:36:02
Till att börja med grym blogg och tack för att du håller mig uppdaterad om vad som händer mitt favoritlag:D

PS: inte för att klaga fast 92:an som kom in för Real heter Morata och inte Mateos.

Real Madrid

2010-12-23 - 00:47:19
Skönt och se att de yngre talagerna får vissa sina framfötter. Det kommer vissa sig vara givande framöver, det lovar jag. För övrigt en strålande match från Real Madrids sida.

2010-12-23 - 01:15:55
Di Maria Di Maria Di Maria vilken spelare jag lovar jag ska köpa hans tröja imorron

Lassana Diarra

2010-12-23 - 01:30:06
mateos är mittback.

LAssana Diarra var bäst! visst man kollar alltid vem som gör mål och fläshigaste grejjerna, men kolla bak, där ligger vi efter barca, men idag visade lass vilken grym lirare han är

hala madrid

2010-12-23 - 01:49:18
riktigt bra match av real mot ett uselt levante!

inte för att vara petig men 4 och 8 målet var exakt innan båda halvlekarna var slut ;)

CR7

2010-12-23 - 02:19:41
jag tyckte att HELA laget spelade otroligt bra!

riktigt roligt att se sammarbetet mellan dom :) <3

Anonym

2010-12-23 - 08:10:14
jag tycker att karin benzema och c.ronaldo var bäst i matchen men efter de så kommer det özil och di maria

det här var typ min dröm för real på just den här

matchen att "hoppas de göra 8 elr mer mål,om barca klarade av 8-0 så ska real också det)

och sen så blir det 8-0 asså omg värsta drömmen typ kan fortfarande inte typ fatta att det här är sant! ifl matchen blev lyckad, och jag blev lycklig & glad <3

-------------

Anonym

2010-12-23 - 10:33:04
En dröm till, sen är det slut på mina drömmar!

hoppas real vinner över barca med 5-0 elr ngt.

2010-12-23 - 11:08:23
Detta kmr aldrig att hända men hoppas Morata får starta matchen borta mot Levante.

Anonym

2010-12-23 - 11:17:33
hemma menaru va ?;O

skönaste segern !

SaodiIjazAli(L)

2010-12-23 - 11:30:34
Di María var helt enkelt bäst på plan , ingen tvekan om saken. Di María gjorde ett grymt bra jobb men hade lite tur och fick inte göra mål men 3 elr 2 assister räcker väl ?

2010-12-23 - 11:31:27
otur*

Hémorroïdes

2010-12-23 - 13:03:56
Det var ju bara ett par matcher sedan Benzema också gjorde en supermatch, riktigt duktig är han.

GIRL

2010-12-23 - 15:41:08
Grym blogg!

Kul för karim, han var enastående igår! Lass var också jättebra och jag tycker verkligen att han förtjänar en plats i startelvan. Alvaro morata verkar vara vääääldigt intressant och jag hooppas han får mer speltid. Han är en lovande talang! Karim var bäst och jag hoppas att målskyttet lossnar för hnm i primera division också!

El galcticos<3<3

HalaMadrid

2010-12-23 - 22:55:43
Lass och Benz var bäst. :)

ardit

2010-12-25 - 19:30:31
jag tyckte att cristiano ronaldo var bäst på plan för att han var grym bra sen gjorde han två snygga mål