Royston Drenthe: "Jag har fått 50% utav min månadslön vid två tillfällen och de andra fyra månaderna fick jag inte alls betalt"




Royston Drenthe har inte fått betalt av Hercules på fyra månader, och nu har han gått ut för att "strejka".
Royston Drenthe

Real Madrid
s utlånade ytter Royston Drenthe, som flyttade till Hercules i somras, har avslöjat att han inte har blivit fullt betald sedan han änlände till Alicante klubben.

Holländaren gick för att strekja angående detta efter julsemestern och han har gjort det klart för alla att han inte kommer att gå tillbaka till Hercules tills de har löst detta problem.

"Jag mår väldigt dåligt just nu. Jag känner att jag sviker killarna (i truppen). Men jag måste sätta stopp för detta någon gång och jag kan inte acceptera detta" sa Drenthe till De Telegraaf.

"Jag vet att folk kommer kanske tro att jag är en svår människa att hantera, men jag gör inget fel här. Jag har inte blivit fullt betald sedan jag lämnade Madrid för Hercules. Jag har fått 50% utav min månadslön vid två tillfällen och de andra fyra månaderna fick jag inte alls betalt."

"Min agent har diskuterat detta problem med klubben mer än en gång och de sa till honom om och om igen att de hade löst detta problem."

"Men de har ännu inte gjort något åt saken och det är därför jag inte kom den 27:e. Jag har en massa räkningar som måste betalas och jag kan inte acceptera att Hercules inte betalar mig."

Skriv en kommentar