Iker Casillas: "Cristiano Ronaldo och jag kommer väldigt bra överens"


Los Blancos lagkapten Iker Casillas har nu sagt sitt om ryktena kring laget.

Iker Casillas och Cristiano Ronaldo

Iker Casillas delade ut presenter till mer än 500 behövande barn i sammarbete med Clinica Menorca Foundation. Madridista kaptenen lyckades finna tid till att diskutera händelserna kring laget och dessutom Champions League lottningen.

"Lyon är ett seriöst motstånd vilket vi måste respektera, speciellt efter förra året då alla förväntade sig att Real Madrid skulle ta sig till kvartsfinal vilket inte var fallet. Vi har tidigare erfarenheter, om inte dåliga, men vi måste vara försiktiga och respektera Lyon."

"Vi ser fram emot Lyon eftersom de eliminerade oss förra året, men vi känner inte ett dugg av hämnd som om det handlade om liv och död. Det är en viktig match för oss om vi ska övervinna detta hinder, men vi måste respektera våra motståndare eftersom de eliminerade oss förra året även fast de kan ha sett ut som den svagare sidan."

"Det finns folk som försöker skapa kontroverser och en dålig stämning inom laget när det i själva verket är tvärtom. Cristiano och jag kommer överens väldigt bra. Vi kommer från olika platser, men det betyder inte att vi är osams eller att vi har konfrontationer. Tvärtom. Det finns inga grupper eller tryck här. Det finns en bra stämning. Vi är ett ungt lag och vi kommer överens. Det finns goda vibbar överallt. Vi måste gå vidare och inte oroa oss över sådana dumheter."

"Vi har många spelare som kan gå in i försvaret. Albiol kan spela som mittback eller högerback, Arbeloa kan spela på båda sidorna... Vi är inte alls oroliga inför söndagen."

"Sergio och jag hade lunch med de högre i torsdags för att diskutera hur säsongen utvecklas. Det är bra att presidenten sitter ner med kaptenerna emallan åt för att höra från vår sida om saker och för att se hur det går."

Kommentarer

Sean Banan

2010-12-18 - 11:50:08
Perfectico, Las Mas Pas Gas Das. Underbart att höra. Ett Gott Nytt Juuuuuuuuuuuull. höhö fira jul med sean banan

Itian

2010-12-18 - 12:07:15
Jaaaaa! härligt att höra.

Ronaldo<3

2010-12-18 - 12:58:37
ETT GOTT NYTT JUL OCH EN GOD NY ÅR

Anonym

2010-12-18 - 17:46:08
dET GÖR MIG GLAD <3

Skriv en kommentar