Royton Drenthe måste betala Real Madrid två miljoner euro för att han ska spela på lördag


Real Madrid kräver 2 miljoner euro för att Royston Drenthe ska få spela mot Los Blancos under helgens La Liga match.
Royston Drenthe

Real Madrid
har begärt en avgift på 2 miljoner euro för att tillåta Hercules lånesignering, Royston Drenthe, spela mot Los Blancos under lördagens La Liga match.

Holländaren har inte haft en så bra tid i Real Madrid, men sedan han flyttade till Hercules har han visat en fantastisk form och det verkar som om han trivs där. Dessutom har den 23-åriga yttern fått Hercules fansen att applådera för hans spelstil.

Rapporter från olika spanska tidningar säger att under undertecknandet av Royston Drenthe (på lån) kom Real Madrid och Hercules överens om att 23-åringen inte får spela mot Los Blancos, ifall inte Drenthes klubb är villiga att betala 2 miljoner euro.

Men trots detta hoppas Drenthe på att få spela på lördag, och har till och med förberett sig inför matchen: "Kanske är den som kommer betala för att spela vara jag. Jag jobbar fortfarande under förutsättningarna att jag kommer få spela."

Men vid denna punkt verkar det vara osannolikt att klubben eller spelaren kommer betala för att Drenthe ska få spela mot Santiago Bernabeu klubben. Särskilt inte efter att man har fått reda på att avgiften är en fjärdedel av Hercules totala budget.

Kommentarer

Anonym

2010-10-28 - 23:47:45
vilka horar där real

Hala Madrid

2010-10-29 - 07:12:50
Lär dig svenska först innan du uttalar dig som du gör dumma unge.. Det är inte bara Real som hade gjort så, vilken klubb som helst har rätt till att göra så om dom har en spelare som är utlånad...

Skriv en kommentar