Innan, under och efter matchen mot Galatasaray

INNAN MATCHEN: Det var många träningspassar som ägde rum innan Santiago Bernabeu Trophy matchen mot Galatasaray. Anledningen är att det inte spelades någon La Liga match i helgen.
Marcelo
Träning
Träning

Iker Casillas lade ut ett foto på sig själv och Cristiano Ronaldo innan gårdagens match drog igång. "Klockan 20:30. Santiago Bernabeu. Här är jag med CR7 och vi förbereder oss inför dagens matchen. Santiago Bernabeu Trophy. Det kommer definitivt att bli ett Madridista party" skrev Casillas på Facebook.
Ronaldo & Casillas

Real Madrids nyförvärv (Raphaël Varane, Hamit Altintop, Nuri Sahin, Jose Maria Callejon och Fabio Coentrão) presenterades innan matchen startades.

Och även de tre akademispelarna, Alvaro Morata, Alex Fernandez och Carvajal hedrades av Santiago Bernabeu publiken för att ha vunnit EM U-19 med sitt landslag, Spanien, innan matchens start. Morata var mästerskapets toppmålgörare med sex mål och vann därmed Guldskon.

UNDER MATCHEN: Spanjoren Sergio Ramos gjorde Real Madrids första mål igår kväll i den första halvleken, medan Karim Benzema gjorde det avgörande målet i den andra halvleken (några minuter efter att han byttes in).

Ramos & Benzema

Över till Marcelo: Brassen kände smärta i benet under matchen igår och lämnade planen för en stund. Han byttes sedan ut i den 83:e minuten med akademispelaren Mendes. Någon skada har inte bekräftats av Real Madrid - hittills.
Marcelo

Förutom Mendes spelade även akademispelarna Alvaro Morata, Alex Fernandez (byttes in mot Angel di Maria, 66'), Nacho (byttes in mot Alonso, 88') och Mandi (byttes in mot Özil, 88').

(Som man hade rapporterat innan matchen) Det fanns många supportrar som stöttade Mourinho igår kväll. I den första affischen (från vänster) står det "Mou. Ditt finger visar vägen", i den andra affischen står det "Mou: Bernabeu älskar dig" och i den tredje står det "Mou! Du är stor." I den andra raden står det "Madridismo kommer inte att vända andra kinden till. Tack Mou". I affischen bredvid står det "Vi får se vem som är redo att nypa Mou i ögat", och i den sista affischen står det på den ena (tjejen till vänster) "Higuain, nu är jag här och jag har två önskningar. Gör din grej och ge mig din tröja!", i den andra affischen står det "Cristiano. Om du ger din tröja när du skjuter bollen (på en person i publiken), då kan du skjuta bollar på mig! Hälsningar från Villena", och killen i samma bild skrev "Mou, (...) Vi är med dig. Evig hat (syftar på Barcelona)".

EFTER MATCHEN: Real Madrids lagkaptener, Iker Casillas och Sergio Ramos, lyfte Santiago Bernabeu Trofén. För bara två år sedan var det Raul Gonzalez och Guti Hernandez som lyfte pokalen.
Iker Casillas & Sergio Ramos
Mesut Özil och Cristiano Ronaldo verkade inte vara så jättenöjda med gårdagens match. Cristiano Ronaldo gjorde inget mål, medan Özil var inte med i startelvan - och endast några minuter efter att han byttes in fick han gå ut igen. Dock ser man att målgörarna var nöjda med sin prestation.

På vägen ner (efter att ha hållit upp Santiago Bernabeu trofén) tog Sergio Ramos sin tid att skriva en del autografer.

Och förutom att skriva autografer och vara snäll mot fansen, tog han hand om trofén igår (till skillnad från då Real Madrid vann Copa del Rey)

Real Madrid utsåg spanjoren Xabi Alonso till Man of the Match för hans assist som resulterade till två mål, och Karim Benzema blev utsedd till "den andra" Man of the Match.