Real Zaragoza 0 - 6 Real Madrid

Real Madrid vann säsongens första La Liga match mot Real Zaragoza på bortaplan med 6-0. Cristiano gjorde det första, fjärde och sista målet (hattrick), Marcelo gjorde det andra och Xabi Alonso det tredje. Endast fyra minuter efter att Kaká byttes in mot Özil gjorde han ett mål i den 81:a minuten.

Alltså du över mig !!! Jag ville kommentera det du skrev :-):love:

om inte pepe,özil,calljon 2 gånger och di maria missat skulle det stått 11 till real

madriiista4life

2011-08-28 - 22:58:14
ja real har otur, skulle lätt kunna vara 2siffrigt resultat om dom satt alla sina chanser i mål. men 6-0 är grymt det också, jag är en riktigt stolt madrista! HAAALA MADRID, I ÅR ÄR DET VI SOM TAR TRIPPELN! :love::love::love::love:

Timmo

2011-08-29 - 00:12:36
Bra match av Real idag, och bra inhopp av Kaká.

Väldigt härligt att Ronaldo får börja med ett hatrick, synd bara att Benzema inte gjorde mål.

Men faktum kvarstår, Özil är fortfarande bättre än Kaká.

*tittar på dig "Kaka"*

PLaStiK

2011-08-29 - 06:58:23
Manchester United och Barcelona är nog dom enda lag som har nåt o sätta emot Real nu.