Benfica är intresserade av Real Madrids oönskade spelare Royston Drenthe


Royston Drenthe ingår inte i Jose Mourinhos planer, och därför har Benfica, som letar efter en ersättare för Fabio Coentrao visat sitt intresse för honom.
Royston Drenthe

Den portugisiska klubben Benfica är väldigt nära att signera Real Madrids ytterback Royston Drenthe, rapporterar Cadena Copa.

Benfica är ute på marknaden och letar efter en ny vänsterback efter att ha sålt Fabio Coentrao till Real Madrid för bara en vecka sedan för en avgift på 30 miljoner euro.

Spanska källor säger att de två klubbarna har kommit överens om en affär angående Drenthe, där Madrid kommer att få 4 miljoner euro för holländaren.

Drenthe flyttade till de nio gånger Champions League mästarna från Feyenoord år 2007, men han har misslyckats  att behålla sin plats i startelvan, och flyttade till Hercules på lån förra säsongen.

Den nederländska spelaren åkte inte med resten av truppen till Real Madrids försäsong i USA, vilket är ett klart tecken på att huvudstadsklubben vill sälja honom.

Kommentarer

Agee

2011-07-12 - 13:33:04
Asså det enda som jag inte fattar är att: VARFÖR SÄLJER REAL MADRID SINA SPELARE SÅ BILLIGT. asså det känns som typ en affär som har Rea på!

Real Madrid

2011-07-12 - 16:46:47
chill

Skriv en kommentar