Valencia 2 - 3 Real Madrid

Real Madrid vann dagens tuffa match mot Valencia med 3-2. Karim Benzema gjorde det första målet i den 19:e minuten, Sergio Ramos gjorde det andra målet i den 71:a minuten och Cristiano Ronaldo gjorde Real Madrids sista mål i den 78:e matchminuten. När det gäller Valencia gjorde Roberto Soldado båda målen i den 74:e respektive 83:e minuten.

sahin

2011-11-20 - 00:09:16
jätte nyfiken varför man inte fick se sahin på planen

Anonym

2011-11-20 - 00:13:32
dålig match av real.. inte ordning i passningspelet!!!

RealCF

2011-11-20 - 00:14:30
Såg inte hela matchen eftersom jag skulle köra min syster till disco, hann bara andra halvlek, tyckte att Real spelade dåligt!

Vart är våra fina passningar? som vi gjorde förra matchen.

2011-11-20 - 01:17:11
Dåligt och dåligt, Real gör matchen som man planerat och vinner. Valencia är otroligt starka och det var fantastiskt tryck inne på Mestalla. Hala Madrid<3

real madrid

2011-11-20 - 02:08:49
jävligt tur att inte domaren dömde starff men tyckte real gjorde det bra för att vara borta mycke viktiga poäng:love::love::love:

Raul

2011-11-20 - 03:56:36
Ni som undrar vart sahin var... när higuain var skadad var han lika bra då när han kom tillbaks som han var innan..?

Samma sak med kaka, han har hittat formen men var han bra när han kom tbx från skadan..?

Ni måste förstå att Sahin kanske får spela dom lätta matcherna

Han måste ju förfan komma igång man kan inte tro att han ska komma tbx o leverera !

Jag är glad att han inte fick spela den här matchen

Real!

2011-11-20 - 09:50:10
Asså allvarligt, Domaren söög rejält!, men det gjorde inte saken lättare när varje Valencia spelare skulle filma i varje situation! Lass, Özil våra bästa spelare denna matchen!

Raul

2011-11-20 - 13:06:48
Real Jag håller med dig :) Lass och özil var riktigt bra, specielt Lass :) men var det bara jag som tyckte att C.Ronaldo SÖG riktigt hårt den här matchen !

HalaMadridLoveÖzil

2011-11-20 - 13:26:02
Omg var riktigt rädd att Valencia skulle få ett straff!! Kan inte fata att domaren var så dålig. Han kunde bara ge gula kort till Real Madrids spelare det var allt han kunde!!!

Men bra att vi vann till slut iallefall! Är riktigt stolt men kan fortfarande inte fatta det!

Saido

2011-11-20 - 23:01:44
OMG Higuain,, barcelona skulle vara första plats i la liga, fan fettttt braa walla :-O:-O

Cr7

2011-11-22 - 13:36:29
Håller inte med raul där uppe! Ronaldo var Farlig i många situationer, bra passningar, o dessutom gjorde han madrids avgörande mål, vad har du att klaga på?