Barcelona 3 - 2 Real Madrid

Real Madrid kammade inte hem en vinst mot rivalerna Barcelona igår, men de fick ett ganska bra resultat inför returmatchen på Santiago Bernabeu. Los Blancos gjorde det första målet av matchen då Cristiano Ronaldo gjorde mål i den 53:e minuten. Men endast två minuter senare gör Pedro ett mål, som många påstår var offside. I den 70:e minuten gör Lionel Messi ett straffmål och sju minuter senare utökar Xavi resultatet till 5-1. Real Madrid gav dock inte upp, utan inhopparen Di Maria utmanade Victor Valdes, som gjorde en hemsk tabbe, och matchen slutade med 3-2 tack vare Di Marias mål i den 85:e matchminuten.