Pepe: "Bayern München är inte ett komplett lag"

Portugisen medgav att tyskarna ser jättebra ut under tränaren Pep Guardiola, men sade att de ser sårbara ut i backlinjen.

Real Madrids försvarare Pepe säger att Bayern München inte är ett komplett lag ännu, och hävdade att tyskarna är sårbara i backlinjen.

Bundesliga klubben ses som det största hotet för Europas toppklubbar i Champions League. De har redan tagit sig till kvartsfinalen efter 3-1 vinsten mot Arsenal.

Pepe är imponerad över att Bayern har nått stora framgångar med den nya tränaren Pep Guardiola, men han känner att de regerande Champions League mästarna är långt ifrån felfria.

"Bayern jobbar jättehårt, men deras försvarare lämnar mycket utrymme" sade Pepe till Onda Cero. "De är ett lag som gör sitt jobb jättebra och utvecklas fortfarande. De är inte kompletta än, men de ser jättebra ut".

Portugisen passade även på att försvara sin landsman Cristiano Ronaldo som blir orättvist sedd som en arrogant och reserverad person.

"Många människor har intrycket av att han är kaxig och ovänlig, men han är en normal kille" insisterade Pepe. "Han är nära sina vänner och han är en person som jobbar jättehårt för att nå sina mål".

"När han inte lyckas med det blir han jätte arg. Han stänger in sig i sin egna värld för att kunna ändra på det och förbättra sig. Han vill vara den bästa och förbättra sig. Han är en komplett spelare".

Skriv en kommentar