Sergio Ramos: Det är för tidigt på säsongen för att jämföra Barcelona och Real Madrid


Real Madrids Sergio Ramos anser att det är för tidigt att jämföra Los Blancos och Blaugrana.

Sergio Ramos and blaugrana + los blancos

Spaniens försvarare Sergio Ramos insisterar på att jämförelser mellan Barcelona och Real Madrid är "för tidigt", trots att Barcelona har intagit säsongen med två poäng i fördel efter bara en match.

Ramos lag kunde bara halta till 0-0 mot Mallorca medan Andreas Iniesta insperirat Blaugrana till en omfattande 3-0 seger i Santander.

Efter att ha en koppling till hans spanska internationella lagkamrater i Laz Rozas, sade han: "Det är för tidigt att jämföra någon klubb. Säsongen är lång. De [Barcelona] vann eftersom de är ett bra team."

"Men vi kommer också att förbättras. Det är normalt för alla att fokusera på sin egna prestanda."

Ramos främjade denna känsla genom att lägga till att resultaten kommer bevisa att de [Real Madrid] har blivit ett bättre lag samtidigt som laget fortsätter att arbeta hårt tillsammans.

Han påstod: " Det viktiga är att vi håller på och förbättras, för att göra Real Madrid ett ännu bättre lag, och att förbättra vårt spel så mycket som möjligt."

Skade drabbade Real Madrid hoppas på att en del av deras skadade spelare som Cristiano Ronaldo och Pepé kommer att vara tillgängliga för spel efter den aktuellla internationella pausen.

Real Madrids Rafael Van der Vaart förnekar en flytt till Bayern München


Enligt rapporter är Van der Vaart på väg till Tyskland, men holländaren förnekar detta.
Rafael Van der Vaart

Real Madrid
s mittfältare, Rafael Van der Vaart, har tonat ner rykterna som säger att holländaren kommer spela för den tyska klubben, Bayern München.

Van der Vaart har sammankopplats med Bayern München, som ersättare för den skadade mittfältaren, Arjen Robben. Enligt rapporter har Los Blancos kommit överens med Bayern München om en övergångssumma på omkring 12 miljoner euro. 

Men spelaren har förnekat dessa påståenden och sa: "Jag har inte hört något om en flytt till Bayern München. I söndags blev jag tillsagd att inte spela mot Mallorca, men det har ingenting med en övergång att göra. Jag har inte varit i kontakt med Luis van Gaal angående en flytt till Tyskland.".

Carlo Ancelotti vägrar utesluta att träna Real Madrid i framtiden


Carlo Ancelotti, som hjälpte Chelsea att vinna dubbeln, kan vara Real Madrids framtida tränare..
Carlo Ancelotti

Chelsea
s tränare, Carlo Ancelotti, vägrade utesluta att träna Real Madrid i framtiden, enligt de senaste uttalanden han gav The News of the World.

Enligt den engelska tidningen, har Ancelotti sagt: "Jag kommer inte utesluta någonting för framtiden."

"Det är sant att jag har pratat mer än en gång med Real Madrids president, Florentino Perez, för att diskutera möjligheten att träna Real Madrid."

Även fast den portugisiska tränaren, Jose Mourinho, förväntas stanna i huvudstadsklubben i ungefär fyra år, kan den före detta Milan tränaren ta över när "The Special One"s jobb i Madrid är över.

Karim Benzema skadade sig under Frankrikes träningsmatch


Karim Benzema skadade sig i en träningspass med det franska landslaget.
Karim Benzema

Real Madrid
s och Frankrikes anfallare, Karim Benzema, skadade sin högra fotled och lämnade lagets träning tidigt, enligt rappporter från den franska sporttidningen L'Equipe.

Benzema led av en skada under en ensidig match som består av tolv spelare (sex spelare mot sex andra spelare). Där skadade han sig och fick sin fotled bandagerad.

Enligt den franska tidningen var han den första spelare som åkte bil med den franska läkaren. Detta skapade rädsla bland det franska landslaget, men till slut fick man reda på att Real Madrids nummer 9 inte lider av någon allvarlig skada.

Spelaren förväntas delta i Frankriktes matcher mot Vitryssland och Bosnien den 3 och 7 september.

14 Real Madrid spelare har inkallats till respektive landslag


Fler än halva Real Madrid spelarna har blivit inkallade till landslaget.
Spain

14 Real Madrid spelare har blivit inkallade till landsaget, för att spela vänskapsmatcher, Euro 2012 (kvalmatcher) och träning.

Spanien:
Iker Casillas, Sergio Ramos, Xabi Alonso och Alvaro Arbeloa kommer hjälpa Spanien i kvalmatcherna mot Liechtenstein, och i vänskapsmatchen mot Argentina fyra dagar efter.

Tyskland:
Sami Khedira och Mesut Özil har blivit inkallade till det tyska landslaget där de kommer möta Belgien och Azerbajdzjan i Euro 2012 kvalmatcher.

Portugal:
Cristiano Ronaldo, Pepe och Carvalho kommer spela för Portugal och försöka besegra Cypern och Norge.

Frankrike
: Lassana Diarra och Karim Benzema kommer spela för de blåa, i matcher mot Vitryssland och Bosnien.

Nederländerna:
Rafael Van der Vaart, är den enda holländaren som har blivit inkallad till det nederländska landslaget av Real Madrid spelarna.

Argentina:
Argentinas nya tränare, Sergio Batista, har inkallat Angel di Maria och Gonzalo Higuain, som kommer få vänskapsmatchen mot Spanien.

Mali:
Mahamadou Diarra kommer spela för Mali mot Kap Verde den 4 september.

Brasilien:
Marcelo är Real Madrids enda brasse som har inkallats av det brasilianska landslaget och kommer träna med Brasilien den 2 och 8 september i Barcelona.

Spanien under-21:
Sergio Canales kan inkallats och kommer få spela mot Nederländerna.

Dr. Carlos Diez: "Cristiano Ronaldos skada är inte värre än befarat"


Cristiano Ronaldo kommer missa tre veckor på grund av en skada som han trodde var värre än befarat.
Cristiano Ronaldo

Trots att Cristiano Ronaldo lider av en skada, som kommer se honom utanför planen i totalt 3 veckor, är Real Madrid stjärnan i en mycket bra humör, enligt lagets doktor, Carlos Diez.

"Skadan som Cristiano Ronaldo led av förra säsongen, har ingenting med den här skadan att göra. Det är två helt olika skador" sa Dr. Diez till pressen.

"Det enda vi kan göra nu är att vara varsamma. Spelaren måste vila, genomgå hydroterapi, och beroenda på vilken klinik det är, så kommer han återvända till arbetet."

"Cristiano Ronaldo är glad, för att han trodde att skadan skulle vara mycket värre."

Iker Casillas: "Vi spelade bra mot Mallorca och förtjänade att vinna"


Trots oavgjorda match mot Mallorca, är Casillas nöjd med lagets prestanda.
Iker Casillas

Även fast Real Madrid inte vann gårdagens match mot Mallorca, är den spanska kaptenen, Iker Casillas, nöjd med lagets totala prestation och sa att laget behöver endast lite tid för att lyckas.

"Vi siktar alltid mot att göra mål, och vi hade många chanser på att göra mål" sa Casillas till Real Madrids officiella hemsida.

"Såklart att vi behöver förbättra oss på vissa saker, men vi spelade bra och förtjänade att vinna. Vi har ett säkert försvar och vi vet vad vi behöver förbättra i försvaret. "

"Vi kommer så småningom förbättras och nu måste vi tänka på vår nästa match. Vi har två veckor att förbereda oss inför matchen mot Osasuna och jag är säker på att vi kommer anpassa oss till varandra med tiden."

Royston Drenthe är på väg att lämna Real Madrid för Premier League


Royston Drenthe kan vara den första spelaren som lämnar Real Madrid.
Royston Drenthe

En av Real Madrid spelarnas "överförings-saga" är på väg att komma till ett slut, nu när den holländska yttern, Royston Drenthe, är på väg att lämna Santiago Bernabeu.

På måndag morgon rapporterade Radio Marca att Royston Drenthe är på väg till den engelska ligan, Premier League.

Det verkar som om Drenthe har redan sagt adjö till sina lagkamrater och nu förbereder han en flytt till England, där han kommer söka efter fler spelminuter.

Fulham och Stoke City är två av klubbarna som kan vara Drenthes framtida klubb. Där kommer mittfältaren få tillräckligt med spelminuter för att bevisa om han har kvalitén som krävs för att spela för de spanska giganterna.

Cristiano Ronaldo och Lassana Diarra skadades i matchen mot Mallorca


Gårdagens match mot Mallorca var en mardröm för Real Madrid

Lass och Ronaldo

Det var inte bara ett hårt slag att inte ha kunnat få några poäng för Real Madrid i gårdagens match mot Mallorca, utan de fick även dåliga nyheter om skador som stjärnorna Cristiano Ronaldo och Lassana Diarra bär på just nu.

Den portugisiska stjärnan, Cristiano Ronaldo, sägs lida av en allvarlig kontusion på sin högra fotled, medan den franska mittfältar-bossen avslutade matchen med en skada i sitt högra ben.

Båda spelarna kommer att genomgå ytterligare ett test och omfattningen av deras skador kommer rapporteras inom kort.

"Chat Box" (Mallorca VS. Real Madrid)

Vill du prata med dem andra madridistas om dagens match mot Mallorca? Chatta I såfall här! ;)

Det enda du behöver göra för att kunna chatta är att trycka "Sign In". Sedan är det bara att börja skriva. Vill du ändra på ditt namn? Tryck i såfall på ditt "valda namn" i chatboxen och ändra det.

CHATTTTTTT

Mallorca VS. Real Madrid

Idag kommer Real Madrid spela mot Mallorca och Canales, Higuain, Alonso och Cristiano Ronaldo kommer spela från start.
Startelva Mallorca - Real Madrid

Klockan 21:00 kommer Canal+ sända matchen, men det finns ingen annan svensk TV-kanal som har tillgång till premiär matchen. Det finns bland annat spanska, engelska och arabiska kanaler som visar matchen, så har man tillgång till utländska kanaler, kan man se matchen på TV.

Det kommer finnas en ChatBox här på bloggen (hoppas jag) så att alla kan prata om matchen. Jag kommer lägga ut chatboxen några minuter (kanske en halvtimma) innan matchen drar igång.


Real Madrid och Hercules är nära att komma överens om ett avtal för Royston Drenthe


Real Madrid och Hercules har nästan kommit överens om ett avtal för Drenthe.
Royston Drenthe

Real Madrid
s tränare, Jose Mourinho, har gjort det mycket klart att Royston Drenthe inte ingår i portugisens planer inför den nya säsongen. Därför har han inte inkallat honom till dagens match mot Mallorca.

Enligt Informacion.es kan den holländska yttern landa i Alicante inom de närmaste fem timmarna och bli Hercules nya spelare.

Den spanska tidningen säger att Real Madrid föredrar detta alternativ för att de vill att Drenthe ska stanna i den spanska ligan.

De två klubbarna är väldigt nära att komma överens om ett avtal, men problemet är att man måste övertyga Drnethe att spela för Hercules. Dessutom har lag som Benfica, Sporting Lisabon och Genoa visat sitt intresse för spelaren och han skulle nog föredra att flytta till någon av dessa klubbar istället.

Karim Benzema: "Jag vill bevisa att Florentino Perez gjorde rätt med att underteckna mig"


Fransmannen hoppas på en bra säsong, och vill visa Florentino Perez att han var värd pengarna de satsade på honom.
Karim Benzema

Karim Benzema
pratade om hans förhoppningar och ambitioner för denna säsong i en intervju med AS.

"Snart kommer jag få en chans att visa vem jag verkligen är. Jag vet att jag kommer få chanser och jag kommer utnyttja dem väl. Två av anfallarna, tävlar om en plats i startelvan och vi båda är målgörare. Det är fortfarande många tävlingar och jag längtar till att få spela."

"Mourinho hjälper mig med att korrigera mina misstag. Han tvingar en att koncentrera sig 100%. Han säger vad han tycker om jag inte spelar så intensivt som han vill att jag ska spela. Jag måste ge mitt allt i alla matcher."

"Florentino Perez är en härlig man. Han är fantatisk med mig och min familj. Jag är skyldig honom en tjänst. Jag vill bevisa för alla, och speciellt Florentino, att de inte har gjort ett misstag med (att underteckna) mig. Han säger att han tror på mig och jag kommer betala tillbaka för hans förtroende för mig på planen."

Real Madrids Rafael Van der Vaart vill bevisa att han förtjänar en plats i startelvan


Real Madrids holländska mittfältare har nobbat Premier League klubbar för att stanna i Real Madrid.
Rafael Van der Vaart

Enligt rapporter har Rafael Van der Vaart avvisat erbjudanden från Premier League klubbar, för att han vill stanna i sin nuvarande klubb, Real Madrid.

Undertecknandet av Tysklands Mesut Özil från Werder Bremen var inte en bra nyhet för den tidigare Ajax spelaren, och man trodde att han skulle vara på väg ut från Santiago Bernabeu.

Dessutom sägs det att Real Madrid tränaren, Jose Mourinho, har inte gett holländaren någon försäkran om en regelbunden plats i startelvan. Men 27-åringen vill stanna i Madrid och bevisa att han fötjänar en plats i startelvan.

Trots att mittfältaren har sammankopplats med en flytt till Chelsea, Manchester United och Liverpool, har The Mirror rapporterat att Van der Vaart har sagt till den portugisiska tränaren att han är redo att göra allt för att stanna i den spanska huvudstadsklubben.

Dock är det troligt att Madrid klubben kan tänka sig sälja Van der Vaart i allafall, för att investera pengarna de får på en annan spelare.

Real Madrid kommer vinna La Liga - enligt Goal.com's läsare


Enligt Goal.com's läsare, kommer den 31 gånger spanska mästarna Real Madrid, vinna La Liga denna säsong.
Real Madrid Preseason

Den nya La Liga säsongen började i lördags med tre matcher. Men, de två största klubbarna kommer spela idag, då Barcelona kommer möta Racing Santander på hemmaplan, och Real Madrid kommer möta Real Mallorca på bortaplan.

I lördags hade Goal.com en åsiktsundersökning där läsarna fick rösta på vilket lag de tror kommer vinna La Liga denna säsong, och Real Madrid fick flest röster. Los Blancos fick totalt 462 röster (49.68%), medan Barcelona fick 441 röster (47,42%).

Endast 2,9% tror att en annan klubb i La Liga kommer vinna titeln i år.

Genoa planerar att erbjuda Real Madrid 7,5 miljoner euro för Royston Drenthe


Genoa letar efter en ytter och tror att Royston Drenthe är den rätta mannen för jobbet.
Royston Drenthe

Utan att han lider av någon skada, har Royston Drenthe inte blivit inkallad av Jose Mourinho för La Liga premiären mot Mallorca idag. Detta kan vara ett klart meddelande om att den nederländska yttern kommer lämna Santiago Bernabaeu väldigt snart.

Enligt italienska rapporter, är Genoa den senaste klubben som är intresserade av att underteckna Drenthe. Italienarna behöver en ytter och tror att Real Madrid spelaren kan passa bra.

Man tror att Genoa förbereder att erbjuda Los Blancos 7,5 miljoner euro för holländaren, vilket är ett belopp som är mindre än de 14 miljoner euro Real Madrid betalade Feyenoord för 23-åringen år 2007.

Real Madrid är intresserade av Sampdorias anfallare, Giampaolo Pazzini


Den italienska pressen säger att Real Madrid kommer underteckna Sampdorias stjärna.
Giampaolo Pazzini

Enligt de senaste nyheterna, är inte Real Madrid färdiga med att underteckna nya spelare under sommarens transfermarknad. Los Blancos är ute efter att underteckna en ny "nummer 9" innan transferfönstret stänger.

Idag hävdade La Gazzetta dello Sport att Real Madrid är intresserade av att underteckna Sampdorias anfallare, Giampaolo Pazzini.

Pazzini skulle välkomna en sådan flytt, speciellt efter att hans lag misslyckades med att kvalificera sig till Champions League efter att ha blivit besegrade av den tyska klubben, Werder Bremen.

Även fast spanjorernas hävdingar har sagt att Real Madrid inte kommer underteckna flera spelare i sommar, hävdar den italienska pressen att klubben kommer göra Pazzinis undertecknande officiell väldigt snart.

Jose Mourinho: "Real Madrid kommer inte kopiera Barcelonas spektakulära fotboll"


Mourinho gör saker på hans egna sätt.
Jose Mourinho

Jose Mourinho
har erkänt att Barcelona spelar bra, men han är övertygad om att Real Madrid kommer vinna titeln om Los Blancos spelar på portugisens egna sätt.

Förutom Inters Maicon, har Mourinho undertecknat alla spelare han ville ha under transfermarknaden och han tror att han kan leda Real Madrid till La Liga titeln i kampen mot rivalerna, Barcelona.

"Barcelona spelar väldigt bra, men vi har inte någon avsikt att kopiera dem och samtidigt har jag ingen vilja att avsluta säsongen med att hamna på andra plats" sa Mourinho till Marca.

"Vi får hoppas på att Benzema och Higuain inte blir skadade, eftersom detta skulle kunna vara ett problem för oss."

Sedan berättade han att Ronaldo har det som krävs för att både han och laget ska lyckas.

"Ronaldo? Med en talangspelare som han vore det synd att inte göra historia."

Jose Mourinho har inkallat 20 män som ska spela mot Mallorca på söndag


Jose Mourinho har inkallat spelarna som kommer spela mot Mallorca imorgon.
Jose Mourinho

Jose Mourinho
har inkallat 20 män till söndagens premiär match mot Mallorca (klockan 21:00). Lagets sex nya värvningar (Carvalho, Khedira, Canales, Özil, Pedro Leon och Di Maria) och ungdomsakademins Mateos kommer vara närvarande när Real Madrid kommer spela på Mallorcas hemmaplan, Iberostar Stadium.

Kaká, Pepe, Gago, Diarra, Albiol och Garay kommer saknas på grund av skador. Medan Drenthe och Diarra har inte inkallats och finns inte med i listan.

Det sägs att Canales kommer spela från start imorgon, och det verkar som om Rafael Van der Vaart har inkallats trots rapporter som sa att den hollänska playmakern inte kommer åka med laget till Mallorca.

LISTAN

Målvakter: Iker Casillas, Dudek, Adan
Försvarare:
Carvalho, Sergio Ramos, Marcelo, Arbeloa, Mateos
Mittfältare: Sami Khedira, Lass, Esteban Granero, Xabi Alonso, Sergio Canales, Pedro Leon, Angel Di Maria, Rafael Van der Vaart, Mesut Özil
Anfallare: Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Gonzalo Higuain

Athletic Bilbas stjärna Fernando Llorente vill inte lämna sin klubb för Real Madrid


Vi kommer inte få se Fernando Llorente bära den vita skjortan under denna säsong.
Fernando Llorente

Athletic Bilbao
s anfallare, Fernando Llorente, säger att han inte blir upprörd över det ständiga ryktet som sammankopplar honom med en flytt till Real Madrid, eftersom han har betonat att han tänker stanna hos Athletic.

"Jag är väldigt lugn och jag kommer inte ens reagera innan något officiellt händer" sa Llorente enligt Defensa Central.

"Jag trivs i Athletic Bilbao och jag har inte någon avsikt att lämna denna klubb."

Det verkar som om Real Madrid inte är intresserade av att underteckna Llorente längre, eftersom de har vänt sin uppmmärksamhet på en av ungdomsakademins anfallare.

Arsenal är redo att erbjuda Real Madrid 9,7 miljoner euro för Rafael Van der Vaart


En ny klubb har visat sitt intresse för den holländska stjärnan, Rafael Van der Vaart.
Rafael Van der Vaart

Transfermarknaden stänger inom bara några dagar och Real Madrid har ännu inte sålt någon av de spelare som inte finns med i Jose Mourinhos planer, eftersom de inte kan hitta någon destination för dessa spelare.

Enligt median så erbjuds det flera bud för playmakern, Rafael Van der Vaart, och han kan bli nästa man som lämnar Santiago Bernabeu i sommar.

Enligt rapporter från Caughtoffside.com är den senaste klubben som visat sitt intresse för Real Madrid spelaren den engelska Premier League klubben, Arsenal. Gunners är redo att erbjuda 9,7 miljoner euro för att underteckna holländaren.

Dock kommer inte Arsenal få Van der Vaart så lätt, eftersom Real Madrid tros begära minst 16 miljoner euro för 27-åringen.

Real Madrid erbjuder ungdomsakademins Mateos "first team" kontrakt


Jose Mourinho vill spela med Mateos på söndagens match mot Mallorca.
Mateos

Real Madrid
s tränare, Jose Mourinho, kan välja att den defensiva spelaren, Mateos, spelar i premiär matchen mot Mallorca, efter att klubben har enats om Mourinhos krav. Därför har Los Blancos gett Mateos A-lags kontrakt, enligt den spanska tidningen AS.

Enligt uppgifter har Valdano och Mateos suttit och pratat i Santiago Bernabeus kontor, där båda sidorna kom överens om ett kontrakt.

Klubben har lovat Mateos att han kommer få spela minst 10 matcher med A-laget. Sedan fortsätter AS med att rapportera att Real Madrid har en avsikt att ge en annan akademi spelare (Juanfran) ett proffesionellt första lags kontrakt.

Liverpool har blivit erbjudna av Real Madrid att underteckna Mahamadou Diarra


Real Madrid vill sälja Mahamadou Diarra och erbjudit Liverpool 30-åringen.
Mahamadou Diarra

Efter att den spanska klubben, Real Madrid, vill sälja vissa spelare, ser den defensiva mittfältaren, Mahamadou Diarra, att vara på väg ut ur Santiago Bernabeu.

Enligt Sky Sports, har den engelska Premier League klubben, Liverpool, blivit erbjudna av Real Madrid Mahamadou Diarra.

Liverpool är kända för att vara ute på marknaden efter en defensiv mittfältare, som kan ersätta Javier Mascherano (som ser ut att vara på väg ut ur Anfield). Nu vill Real Madrid sälja Mahamadou, innan de förlorar honom helt gratis nästa säsong, eftersom han bara har ett år kvar på sitt kontrakt.

"En chans att spela i Premier League skulle vara utmärkt för mig, eftersom jag har bara lust att spela och inte på undantag" sa 30-åringen enligt Sky Sports.

Real Madrid erbjuder Sergio Ramos att förnya ett förbättrat kontrakt


Det ser ut som om Sergio Ramos kommer stanna i Santiago Bernabeu.
Sergio Ramos

Efter att ha spelat för den vita huvudstadsklubben i sex år, har Sergio Ramos blivit en av Real Madrids legender och en veteran Madridista, efter att ikoner som Raul och Guti lämnade Santiago Bernabeu.

Enligt AS, har Sergio Ramos bror och agent, Rene Ramos, ett möte med Los Blancos på torsdag där Real Madrid kommer erbjuda spanjoren att förlänga sitt kontrakt, som löper ut år 2013. Han kommer erbjudas att förlänga sitt kontrakt i tre år + att han kommer få en löneökning och tjäna 5 miljoner euro per säsong.

Efter att ha diskuterat detta i ca 15 minuter, verkar det som om båda sidorna har kommit överens och Ramos kommer förnya sitt förbättrade kontrakt snart.

Champions League - Grupp G

Idag klockan 18:00 var det UEFA Champions League grupp dragning. Förra årets Champions League vinnare, Inter och La Liga klubben Real Madrid kommer möta ganska svåra lag, medan Barcelona kommer få det ganska lätt.

Manchester United fick inte heller så svåra motstånadre, medan Chelsea kommer möta Didier Drogbas före detta klubb, Marsielle.

grupperna

Schalke 04 vill underteckna ytterligare en Real Madrid spelare


Det ser ut som om Rafael Van der Vaart har fått ytterligare en klubb som är intresserad av honom.
Rafael Van der Vaart

Jose Mourinho har flera gånger sagt att han vill arbeta med 23 spelare innan säsongen startar, och nu har den spanska klubben fått in många erbjudanden för den holländska playmakern, Rafael Van der Vaart.

Enligt den tyska pressen så är det senaste laget som gått med i jakten för 27-åringen den tyska klubben, Schalke 04, där Real Madrid legenden Raul nyligen flyttade till.

Den tyska tidningen Bild rapporterade idag att Schalke är beredda att erbjuda spanjorerna mellan 13 och 15 miljoner euro för att underteckna playmakern. Detta bud skulle kunna accepteras av huvudstadsklubben, eftersom beloppet är mycket nära 16 miljoner euro, som Madrid begärde för Van der Vaart.

Förutom Schalke 04, finns det andra klubbar som också är intresserade av mittfältaren. Till exempel den italienska klubben Juventus hade nyligen erbjudit Real Madrid ett bud som avvisades.

Mourinho planerar att stämma den engelska tidningen The Daily Mirror


Enligt The Daily Mirror har Jose Mourinho sagt att Englands tränare inte är bra nog, men portugisen förnekar dessa påståenden.
Jose Mourinho

Real Madrid
s tränare, Jose Mourinho, har förnekat att han kritiserade Englands förbundskapten, Fabio Capello, och förklarade sin avsikt att vidta rättsliga åtgärder mot den engelska tidningen, The Daily Mirror.

I onsdags citerades Real Madrid tränaren av The Daily Mirror att han sa att Englands spelare är rädda för sin tränare. Men Mourinho förnekar att han har sagt något sådant och hans företrädare sa: "Jose Mourinho har inte sagt något sådant till denna tidning, och förnekar alla ord som har publicerats."

"Vi kommer härmed informera om att Jose Mourinho kommer använda alla lagliga medel mot tidningen och dess författare."

Fiorentina vill underteckna Real Madrids Royston Drenthe på lån


Real Madrids 23-årige ytter kan vara på väg till Italien.
Royston Drenthe

Royston Drenthe
har identiferas som en av spelarna som kommer lämna Real Madrid under de närmaste dagarna. Tydligen verkar inte holländaren passa in i Mourinhos planer inför den kommande säsongen.

Först trodde man att Drenthes framtid kommer vara i den portugisiska ligan (antingen Benfica eller Porto), men italienska klubbar verkar leda jakten för den holländska yttern.

Enligt La Gazzetta dello Sport vill Fiorentina underteckna Royston Drenthe på lån i ett år, samtidigt som de har ett alternativ att köpa honom i slutet av säsongen.

Den italienska tidningen fortsätter med att rapportera att en sådan möjlighet verkar Real Madrid vara nöjda över och de spanska giganterna kan acceptera ett ebjudande för 23-åringen till slut.

Tre Real Madrid spelare kommer inte spela preimär matchen mot Mallorca


Tre Real Madrid spelare kommer inte få spela mot Mallorca.
D&V&D

Real Madrid
vill sänka antalet spelare i truppen från 26 till 23 spelare. Enligt La Sexta, har tre Los Blancos spelare inte blivit inkallade och anses vara tillgängliga på transfermarknaden. Rafael Van der Vaart, Royston Drenthe och Mahamadou Diarra kommer inte kallas upp till söndagens premiär match mot Mallorca.

Detta anses vara ett "Real Madrid knep" för att pressa dessa tre spelare att flytta, och om de stannar i Madrid, kommer de få endast ett par minuters speltid.

Om dessa rapporter är sanna, kommer Mourinho ha 15 spelare och tre målvakter till söndagens match mot Mallorca, eftersom stjärnorna Kaká, Pepe, Albiol, Garay och Gago är skadade.

Därför skulle Mourinho vara tvungen att inkalla flera spelare från ungdomslaget för att fylla upp truppen.

Real Madrid vägrar sälja Rafael Van der Vaart för mindre än 16 miljoner euro


Klubbar som erbjuder mindre än 16 miljoner euro för Van der Vaart kommer avvisas.
Rafael Van der Vaart

För närvarande vill Real Madrid sälja några spelare som inte finns med i Mourinhos planer och minska antalet spelare till 23. En av spelarna som man tror kommer lämna huvudstadsklubben är Rafael Van der Vaart, som dag efter dag närmar sig en flytt från Santiago Bernabeu.

Enligt den spanska tidningen, AS, kommer Real Madrid endast sälja Van der Vaart till en klubb som erbjuder 16 miljoner euro för holländaren.

Enligt uppgifter har Los BLancos redan avvisat ett bud på 14 miljoner euro från Juventus, som vill ersätta mittfätaren, Diego, som förmodligen kommer flytta till Bundesligan.

Angel di Maria: "Jag är mycket nöjd med matchen och mitt mål"


Angel di Maria är överlycklig och stolt över att ha gjort ett mål i gårdagens match.
Angel di Maria

Efter att Angel di Maria gjorde ett fenomentalt mål igår kväll mot Peñarol, visade argentinaren sin glimhet och blev utsädd till "Man of the Match"- 22-åringen uttryckte sin glädje över denna utmärkelse.

"Jag är mycket nöjd med matchen vi spelade och med målet jag gjorde. Vi spelade bra och avslutade försäsongen med en seger" sa han till Real Madrids officiella hemsida.

"Vi spelade bra under första halvlek och som tur var gjorde vi mål i andra. Jag var lite nervös innan matchen började, men till slut gick allting bra."

"Jag hoppas få en plats i startelvan. Vi alla arbetar hårt för detta och jag kommer göra mitt allra bästa i träningen och i matcherna jag spelar."

"Vi vill ha en bra start på ligan och förtjäna en seger i vår första match. Vi arbetar mycket hårt för att vara i 100% form."

Fernando Gago är skadad

Real Madrids Fernando Gago blev skadad under gårdagens match.
Fernando Gago

Efter att ha endast spelat 10 minuter på planen, skadade sig Real Madrids argentinska mittfältare, Fernando Gago, under gårdagens match mot C.A. Peñarol.

Efter att ha blivit tacklad väldigt hårt av den uruguayanska spelaren, drabbades Gago av en skada på sitt vänsta knä.

"Fernando Gago har en vrickning på sin inre laterala ligment i det vänstra knäet" stod det på Real Madrids offciella hemsida.

"Han kommer genomgå flera medicinska undersökningar för att avgöra hur allvarlig skadan är och hur länge han kommer missa på grund av skadan."

Liverpool vill ersätta Javier Mascherano med Real Madrids Mahamadou Diarra


De röda tros ha hittat den rätta ersättaren för Mascherano.
Mahamadou Diarra

Den engelska Premier League klubben, Liverpool, har uttryckt sitt intresse för Real Madrids defensiva mittfältare, Mahamadou Diarra, som kan ersätta Javier Mascherano nu när han närmar sig ett utträde ur Anfield.

Den spanska tidningen AS säger att Liverpools tränare, Roy Hodgson, har tänkt på möjliga ersättare för Mascherano och den senaste spelaren som anses vara möjlig att underteckna är Real Madrids Diarra.

Diarras kontrakt löper ut sommaren 2011 och Hodgson kommer se till att nå en överenskommelse innan transferfönstret stänger.

Diarra flyttade från Lyon till Real Madrid år 2006, men efter två framgånsrika säsonger led han av en allvarlig knäskada och sedan dess har han förlorat sin plats i startelvan.

Real Madrid VS. Peñarol (Målen+Höjdpunkter)

Real Madrid vann gårdagens match mot C.A. Peñarol. Det första målet gjordes av nyförvärvet Angel di Maria, och det andra målet gjordes av Rafael Van der Vaart.

"Chat Box" (Real Madrid VS. C.A. Peñarol)


Vill du prata med dem andra madridistas om dagens match mot C.A. Peñarol? Chatta I såfall här! ;)

Det enda du behöver göra för att kunna chatta är att trycka "Sign In". Sedan är det bara att börja skriva. Vill du ändra på ditt namn? Tryck i såfall på ditt "valda namn" i chatboxen och ändra det.

CHATBOX STÄNGD


Rafael Van der Vaarts Agent: "Real Madrid har inte sagt att han måste lämna"


Van det Vaart ska ingenstans, enligt spelarens agent.
Rafael Van der Vaart

Rafael Van der Vaart
s agent, Robert Geerling, tonar ner Manchester United rykterna. Geerling säger att den nederländska playmakern har inte pratat med klubben om ett steg bort från Real Madrid.

Enligt den europeiska (främst den spanska) pressen säger att 28-åringen har uttryckt sin önskan att flytta till Premier Leage och den engelska klubben Manchester United. Men mittfältarens agent förnekar dessa påståenden.

"Ingen i Real Madrid har sagt att Rafael måste gå" sa Robert Geerling. "Det finns måna lag som är intresserade av Rafael, men det som återstår att se är om de kan övertyga honom att lämna Bernabeu."

Real Madrid gör ett sista erbjudande på 28 miljoner euro för Inters Maicon


Real Madrid har ine gett upp Maicon - Los Blancos gör ett sista försök.
Maicon

Sedan öppnandet av sommarens transfermarknad, har den brasilianska stjärnförsvararen, Maicon, varit ett prioriterat mål för Real Madrid. Det var många gånger som man trodde att affären skulle verkligen bli av, men Inters envishet ledde till att Real Madrid valde ett annat alternativ.

Efter att de spanska giganterna undertecknade Ricardo Carvalho från Chelsea, dog alla rykten som sammankopplar Maicon med Real Madrid och det verkade som om brassen skulle stanna i Inter.

Men, nyligen uppgav Maicons agent (Antonio Caliendo) att försvararen kan mycket väl vara till salu på transfermarknaden.

Enligt Il Messaggero
, förbereder Real Madrid ett sista "försök-bud" på 28 miljoner euro för att underteckna Maicon, innan sommarens transfermarknad närmar sig sitt slut.

Real Madrid är intresserade av den argentinska Quilmes stjärnan Juan Manuel Iturbe


Real Madrid jagar den nya (17-åriga) Messi.
Juan Manuel Iturbe

Real Madrid
arbetar för närvarande med "nutiden" utan att glömma klubbens framtid, nu när Los Blancos håller koll på en av världens mest lovande talanger.

Enligt den brittiska median, jagar Real Madrid den 17-årige Quilmes stjärnan, Juan Manuel Iturbe. Iturbe är en mycket talangfull spelare som har liknats med sin landsman, Lionel Messi. Argentinaren är en tekniskt begåvad spelare som kan trolla på både vänster och höger kanten.

17-åringen är född i Argentina, men hans föräldrar är födda i Paraquay. Han har därmed två nationaliteter.

Jose Mourinho har inkallat 23 spelare till Santiago Bernabeu Trophy matchen


Jose Mourinho har inkallat 23 män som ska möta C.A. Peñarol ikväll.
Real Madrid

Real Madrid
tränaren, Jose Mourinho, har inkallat 23 spelare som ska spela i dagens Santiago Bernabeu Trophy match mot Peñarol.

Startelva
Målvakter: Casillas, Dudek, Adan.
Försvarare: Carvalho, Sergio Ramos, Marcelo, Arbeloa, Drenthe, Mateos.
Mittfältare: Khedira, Lass, Granero, Xabi Alonso, Canales, Gago, Pedro Leon, Van der Vaart, Di Maria, Ozil, Juanfran.
Anfallare: Cristiano Ronaldo, Benzema, Higuain.

Kaká, Ezequiel Garay, Raul Albiol, Mahamadou Diarra och Pepe är inte med på grund av återhämtning av respektive skador.

Benzemas agent insisterar på att fransmannen stannar i Real Madrid


Benzemas agent säger att 22-åringen inte är på väg någonstans.
Karim Benzema

Trots att Karim Benzema gjorde två mål i Real Madrids senaste vänskapsmatch mot Hercules, tror den europeiska pressen att fransmannen kommer lämna Santiago Bernabeu.

Benzemas agent, Karim Djaziri, hade ett kort samtal med Tutto Mercato Web och sa: "Milan? Jag har inte haft någon kontakt med något italienskt lag angående min klient."

"Karim gör det rätta genom att stanna i Real Madrid, och det är ett nöje för honom som spelare att göra så."

Djaziri fortsatte med att kommentera de senaste rapporterna som tyder på att Mourinho och Benzema inte har haft en bra relation. "Vi är inte intresserade av sådana kontroverser."

Blackburn strävar efter en överenskommelse med Real Madrid angående Mahamadou Diarra


Mahamadou Diarra kan vara på väg ut ur Santiago Bernabeu denna vecka.
Mahamadou Diarra

Mahamadou Diarra
uppges vara en av Real Madrids spelare som kommer säljas i sommar, och hans utträde ur Santiago Bernabeu kan vara mycket nära.

Om man ska tro på rapporter från The Daily Mail, hoppas Blackburn Rovers kunna underteckna Malis mittfältare för 8 miljoner euro denna vecka.

Men Real Madrid har kontaktats av andra klubbar för Mahamadou Diarra. En av de är Mancheser United, men det verkar som om Blackburn leder jakten.

Enligt Blackburns tränare, Sam Allardyce, är Diarra öppen för ett steg bort från Santiago Bernabeu.

Jose Mourinho identifierar Sergio Ramos och Sami Khedira som akut-målvakter


Den portugisiska Real Madrid tränaren förbereder inför det oförutsedda.
Training

Real Madrid
tränaren, Jose Mourinho, har avslöjat att antingen Sergio Ramos eller Sami Khedira kommer stå i målet vid nödsituationer för Los Merengues.

Mourinho berättade i en presskonferens i Madrid att han har förberett inför nödsituationer som att förlora både Iker Casillas och andramålvakten, Jerzy Dudek, under samma match. Det är försvararen Sergio Ramos och mittfältaren, Sami Khedira som kommer ersätta målvakterna om de blir skadade eller avvisade.

Den portugisiska tränaren förklarade också att både Ramos och Khedira kommer träna varje vecka med målvakterna ifall de kommer bli inkallade som målvakter.

"Vi vet redan vem som kommer vara målvakten om vi förlorar två utav de. Det är Sergio Ramos eller Sami Khedira. Vi tränade och kom fram till dessa slutsatser" förklarade Mourinho.

"Det har hänt två gånger redan och kan inträffa igen. Nu kommer Khedira och Sergio Ramos träna i målet varje vecka, för säkerhets skull."

Ramos och Khedira är inte de enda som kan spela i en annan position under Jose Mourinho.

"Arbeloa är inte en mittback. Om vi har problem kan han spela där. Igår testade jag Gago i försvaret. Cristiano kommer inte vara anfallare, vilket jag nämnde tidigare."

Genoa håller koll på Real Madrids nyförvärv, Sergio Canales


Den unga mittfältaren har väckt intresse hos Genoa.
Sergio Canales

Den ambitiösa Serie A klubben, Genoa, kollar noga på Sergio Canales situation i Real Madrid, enligt Corriere dello Sport.

Den 19-årige spanjoren gick till Real Madrid från Racing Santander tidigt i sommar (fast undertecknade för Los Blancos redan i Februari) och har varit i en imponerande form under försäsongen. Dock förväntas det att Canales inte kommer få en plats i startelvan, och kan bli utlånad trots allt.

Los Blancos avvisade ett lån erbjudande från Racing Santander tidigare i sommar, men Canales situation på Santiago Bernabeu har förändrats efter ankomsten av Tysklands VM stjärna, Mesut Özil.

Genoa är fulla av ambition inför den nya säsongen och har redan undertecknat spelare som Eduardo, Luca Toni, Miguel Valoso, Rafinha och Franco Zuculini.

Men presidenten, Enrico Preziozo, är inte riktigt klar med att underteckna spelare. Nu har han satt siktet på Canales, men det återstår att se om Madrid är redo att låta den spanska under-19 stjärnan lämna Real Madrid på lån.

Jose Mourinho: "Real Madrid har ingen chans att underteckna Drogba eller Adebayor"


The Special One har förnekat spekulationer som sammankopplar Los Blancos med Drogba och Adebayor.
Jose Mourinho

Real Madrid
s tränare, Jose Mourinho, har uteslutit en flytt för Premier League spelarna, Emmanuel Adebayor och Didier Drogba, genom att säga att det inte finns någon möjlighet att underteckna någon av dessa spelare.

Nyligen hade portugisen en intervju med Sky Sports News och sa: "Jag tror inte att det finns en möjlighet. Den historiska dimensionen i Real Madrid och Manchester City är makalösa, men man kan jämföra den ekonomiska dimensionen."

"Just nu är Manchester City klubben som kan behålla sina bästa spelare och köpa spelare helt oväntat. Jag tror inte att ett år efter att de köpt Emmanuel, är han en spelare som kan vara på väg ut därifrån. Att underteckna Didier Drogba, är inte möjligt."

De flesta Madridistas tror att Real Madrid kommer göra fler signeringar i sommar


Real Madrids fans tror att det kommer komma ännu fler nya spelare till truppen.
Real Madrid

Efter totalt sex värvningar gjorda av Real Madrid i sommar, bestående av Sergio Canales, Angel di Maria, Pedro Leon, Sami Khedira, Ricardo Carvalho och Mesut Özil, tror de flesta Madridistas att de spanska giganterna kommer spendera pengar på ännu fler spelare.

I en aktuell åsiktsundersökning som utfördes av Defensa Central, trodde inte de flesta Real Madrid fansen på Jorge Valdanos meddelande om att klubben inte kommer underteckna några fler spelare i sommar.

85 procent av väljarna anser att detta bara är en strategi som genomförs av Real Madrid för att inte tillåta andra klubbar att höja priserna för spelarna.

Samtidigt trodde 3 procent av väljarna på Jorge Valdanos ord, medan 12 procent var säkra på att Real Madrid inte kommer göra några fler värvningar denna säsong.

Fenerbahce och Galatasaray konkurrerar om Real Madrids mittfältare, Mahamadou Diarra


Malis mittfältare ser ut att vara på väg ut ur Santiago Bernabeu.
Mahamadou Diarra

De turkiska klubbarna Galatasaray och Fenerbahce tävlar om undertecknandet av Real Madrids mittfältare Mahamadou Diarra, enligt rapporter.

Marca
säger att 29-åringen inte kommer få någon plats i startelvan efter ankomsten av Sami Khedira, och både Super Lig klubbarna har erbjudit ett bud för mittfältaren.

Man tror att ett bud på ca 8 miljoner euro skulle vara tillräckligt för att underteckna Diarra, vilket är en summa som Fenerbahce har redan gått med på och till och med inlett förhandlingar med de spanska giganterna.

Galatasaray är fortfarande med i jakten och om de är villiga att betala samma summa, så är det upp till Diarra att bestämma vilken klubb han vill spela för. Diarras kontrakt löper ut i juni 2011, men är fri att diskutera sin framtid med andra klubbar i januari.

En annan spelare som förväntas lämna Madrid nästa vecka är den nederländska försvararen, Royston Drenthe. Benfica och Porto är möjliga destinationer.

Dessutom kan Rafael Van der Vaart också vara på väg ut ur Real Madrid, efter att han har blivit tillsagd att hitta en ny klubb av Jose Mourinho.

VIDEO: Hercules VS. Real Madrid

Manchester Citys Emmanuel Adebayor säger till Real Madrid att vänta till januari


Real Madrids Jose Mourinho vill underteckna Adebayor för 25 miljoner euro, men 26-åringen säger till Real Madrid att vänta till januari.
Emmanuel Adebayor

Real Madrid
s tränare, Jose Mourinho, står inför frustration i sin strävan efter en anfallare. Det har spekulerats om att han försökte underteckna Chelseas storstjärna Didier Drogba, Athletic Bilbaos Fernando Llorente, Barcelonas Zlatan Ibrahimovic, Wolfsburgs Edin Dzeko m.m. 

Men den senaste spelaren som pressen skriver att Jose Mourinho är intresserad av, är Manchester Citys Emmanuel Adebayor. Jose Mourinho har erbjudit den engelska klubben 25 miljoner euro för den togolesiska anfallaren, enligt El Mundo Deportivo.

Men anfallare insisterar på att han inte vill flytta än. "Jag vill inte höra på något erbjudande. Mitt mål är att spela med City och lyckas" sa Adebayor.

"Om City vill sälja mig i januari och jag vill gå, så får vi se".

Real Madrids spelare tycker att laget förbättras efter varje match


Real Madrid spelarna verkar vara nöjda med segern mot Hercules och tror att laget kommer lyckas.
Angel di Maria

Efter 3-1 vinsten mot Hercules pratade Real Madrids spelare med median, där de uttryckte sitt förtroende för laget och att det bara blir bättre och bättre efter varje match.

Angel di Maria
som gjorde ett av de tre målen sa: "Jag är glad över att jag gjorde mitt första mål med Real Madrid tröjan. Vi spelade bra. Real Madrid vill alltid vinna. Vi spelade bra i första halvlek och vi vände i andra halvleken. Mourinho är nöjd och glad med vårt arbete. Vi måste fortsätta såhär."

Sedan lade Marcelo till: "Försäsongsmatcherna visar Mourinhos inflytande för laget. Laget blir bättre och bättre efter varje match."

"Vi gör ett bra jobb. Vi känner oss allt bättre och vi är angelägna om att starta den nya La Liga säsongen" avslutade Granero.

Akademins Juanfran, Joselo och Mateos är glada över att ha fått spela för A-laget


Real Madrids akademi spelare var mycket stolta över att ha gjort sin debut för A-laget.
Youth Team

Real Madrid
s ungdomsakademi spelare, Juanfran, Joselu och Mateos var glada över att ha fått speltid under andra halvleken av matchen mot Hercules igår kväll.

Joselu:
"Jag känner mig stolt över att ha gjort min debut med det här laget. Mourinho har gett oss en chans och vi kommer att använda det väl. Jag är glad och lycklig."

Mateos:
"Jag väntade på det här länge. Det betyder väldigt mycket för mig. Man känner olika känslor och man kommer ihåg sin familj och vänner i stunder som dessa. Det är mycket viktigt att Mourinho räknar med akademin."

Juanfran:
"Vi är mycket tacksamma över att tränaren gav oss chansen att spela med laget i försäsongen. Tränaren har gratulerat oss för våra föreställningar. A-lagets spelare behandlar oss mycket trevlig."

Palermos Javier Pastore är nöjd med Real Madrids intresse


Palermos mittfältare Javier Pastore är smickrad över att vara efterlyst av Los Blancos

Javier Pastore

Dock vill den 21-årige playmakern hedra sitt kontrakt på Sicilien.

Palermo
s mittfältare Javier Pastore har hävdat att han är smickrad över att Real Madrid har visat intresse för honom, men han satsar på att vara kvar i Serie A för att hjälpa sitt lag att kvalificera sig för Champions League

”För oss är det en önskan att vara med i Champions League – vi förlorade med två poäng [förra säsongen],” avslöjade han till Il Corriere dello Sport.

”Vi vill försöka igen med styrkan av ett år bakom oss och är vana att spela tillsammans. Förra året slutade vi på femte plats, så målet är att göra ett bättre jobb.

Javier har sammankopplats med en flytt till de spanska giganterna. Argentinaren lade ner en enastående prestanda för the Rosanero, Argentina, i Europa League kvalet mot Maribor, men han är ivrig att lyckas i Sicilien.

”Det är skönt att veta att man är efterlyst av de stora klubbarna. Jag vet att i denna säsong kommer det att talas om marknaden igen" grubblade den tidigare Huracan stjärnan.

”Men jag kommer bara att fundera över erbjudandet när Palermos President, Maurizio Zamparini, eller när min agent betättar för mig att den finns en möjlighet att gå vidare. Men jag tror inte det, jag har ett kontrakt med Palermo fram till 2014.”

Chelsea förbereder ett 40 miljoner euro erbjudande för Real Madrids Sergio Ramos


Chelsea visar sitt intresse för VM-stjärnan Sergio Ramos
Sergio Ramos


I ett försök på att avsluta sommarens transferfönster med en smäll, så är Chelsea ute efter att underteckna Real Madrids vicekapten, Sergio Ramos, med ett lukrativt erbjudande för både klubben och spelaren.


Idag rapporterade Marca att de engelska mästarna är redo att erbjuda 40 miljoner euro för att signera den spanska försvararen till Stamford Bridge.

Den ryske miljonären (Chelseas president Roman Abramovich) är även beredd att erbjuda Ramos en lön på 10 miljoner euro per säsong för att övertyga honom om att acceptera erbjudandet.

Men den spanska tidningen skriver att erbjudandet från Chelsea kommer förmodligen att inte studeras av Los Blancos, på grund av att Sergio Ramos är en trogen Madridista.

Real Madrids tränare, Jose Mourinho, håller koll på Arsenals vänsterback Gael Clichy


Real Madrids Jose Mourinho är ute efter Arsenals franska vänsterback, Gael Clichy.
Gael Clichy

Real Madrid
tränaren, Jose Mourinho, är redo att underteckna Arsenals vänsterback, Gael Clichy, efter att ha misslyckats med sina försöka att underteckna Ashley Cole och Maicon.

Enligt The People, är den före detta Inter tränaren desperat över att lägga till två nya backar, men det är osannolikt att han landar sina två toppmål. Därför har den portugisiska tränaren satt siktet på Arsenals Clichy och Lyons Michel Bastos.

Det har rapporterats att Arsenal är medvetna om Madrids intresse och Gunners tränare, Arsene Wenger, måste nu besluta om Kieran Gibbs är redo att kliva upp för att bli förstahandsvalet och ersätta fransmannen.

Det spekuleras också att Mourinho är fortfarande ute efter en anfallare, men efter en imponerande start på säsongen, kommen han fokusera på Didier Drogba, som är väldigt svår att underteckna från Chelsea.

Rafael Van der Vaart förnekar att han vill gå till Manchester United


Van der Vaart vill inte lämna Real Madrid och förnekar att han vill flytta till United.
Rafael Van der Vaart

Efter att den engelska pressen citerade honom säga att han skulle komma överens om en övergång till Manchester United om han inte får speltid i Real Madrid, har den nederländska playmakern, Rafael Van der Vaart förnekat dessa påståenden.

"Jag har inte pratat med någon engelsk tidning. De hittade på allt" sa Van der Vaart till sina vänner, enligt AS.

Holländaren insisterar på att han är mycket glad i Madrid, men eftersom han måste konkurrera med Kaká, Özil och Canales om den attakerande positionen, kan det vara mycket väl dags för honom att lämna.

Mourinho skäller ut Karim Benzema framför fransmannens lagkamrater


Karim Benzema verkar inte lyda Jose Mourinho.
Jose Mourinho & Karim Benzema

De senaste rapporterna från Spanien har visat att Real Madrids tränare, Jose Mourinho, har haft ett "vakna upp" samtal med Karim Benzema under det senaste träningspasset.

Enligt Marcas reporter, Santiago Siguero, tröttnade Mourinho på Benzemas bristande attityd på träningen, och sa framför fransmannens lagkamrater: "Jag måste träna dig klockan 12, eftersom vid 10 kommer du sovande och vid 11 så sover du fortfarande!"

Mourinho försöker få Benzema att vakna upp med dessa ord, eftersom enligt portugisen, gör inte Karim Benzema sitt bästa.

Hercules VS. Real Madrid Startelva

Real Madrids startelva mot Hercules är avslöjad.
Training

Idag klockan 22:00 kommer Real Madrid möta Alicante klubben Hercules på deras egna hemmaplan, Jose Rico Perez. Jose Mourinho har inkallat 21 män till dagens match, och nu har man fått reda på vilka spelare som ska spela från start.

Nyförvärvet Mesut Özil spelar sin första match med Real Madrid idag. Då kanske vi får reda på vilket nummer han har fått?..

STARTELVA:
Adan, Lassana Diarra, Alvaro Arbeloa, Ricardo Carvalho, Marcelo, Fernando Gago, Sami Khedira, Pedro Leon, Mesut Özil, Sergio Canales, Gonzalo Higuain.

Vill också säga att det inte blir någon chatbox idag, på grund av att det jämt blir problem. Det är alltid någon som ska förstöra, svära eller något liknande. Så vill ni prata om matchen, så får ni kommentera istället.

Jose Mourinho ger inte upp Didier Drogba - erbjuder Chelsea 24 miljoner för anfallaren


Chelseas stjärna, Didier Drogba, kan vara på väg till Real Madrid.
Didier Drogba

Det verkar inte som om Jose Mourinho vill ge upp Chelseas storstjärna, Didier Drogba, ochär redo att göra ett bättre erbjudande för att underteckna den ivorianska 32-årignen till Santiago Bernabeu i sommar.

Idag hävdade The Daily Star att efter att 10 miljoner euro budet avvisades, förbereder den portugisiska tränaren på att erbjuda den engelska klubben 24 miljoner euro för anfallaren.

Drogbas agent, Thierno Seydi, har erkänt att allt kan hända innan sommarens transferfönster når sitt slut. "Fram till transferfönstret stänger, kan allt hända."

Det är också troligt att Real Madrid använder Rafael Van der Vaart (plus kontanter) för att underteckna Didier Drogba.

Jose Mourinho har inkallat 21 spelare till Real Madrids match mot Hercules


Jose Mourinho har inkallat 21 spelare som ska spela imorgon.
Jose Mourinho & Real Madrid

Real Madrid
s tränare, Jose Mourinho, har inkallat 21 spelare som ska spela mot Hercules på söndag.

Nyförvärvet, Mesut Özil, fanns med i listan över de inkallade spelarna vid sidan av fyra spelare från ungdomsakademin. Medan stjärnorna Iker Casillas, Sergio Ramos, Xabi Alonso och Cristiano Ronaldo blev inte inkallade på grund av att de har semester i några dagar.

Målvakter: Dudek och Adan.
Försvarare: Carvalho, Marcelo, Arbeloa, Drenthe, Mateos och Juanan.
Mittfältare: Özil, Khedira, Lass, Granero, Canales, Gago, Pedro Leon, Van der Vaart, Di Maria och Juanfran.
Anfallare: Bnzema, Higuain och Joselu.

Real Madrid förbereder ett bud på Barcelonas anfallare, Zlatan Ibrahimovic


Zlatan Ibrahimovic kan vara på väg till Santiago Bernabeu.
Zlatan Ibrahimovic

Real Madrid
förbereder ett bud för att underteckna en av rivalernas stjärna, enligt de senaste nyheterna från Spanien.

Den katalanska tidningen El Mundo Deportivo hävdar att Real Madrids president, Florentino Perez, har tagit Mourinhos begäran om att underteckna en annan anfallare på allvar, och Barcelonas svenska anfallare, Zlatan Ibrahimovic ligger överst på listan.

Men, det sägs att Perez är villig att betala högst 35 miljoner euro för att landa 28-åringen.

Mourinho och Ibrahimovic har en mycket stark relation sedan deras tid tillsammans i Inter, och båda skulle vara entusiastiska över möjligheten att återförenas.

Real Madrids Jose Mourinho håller koll på Wolfsburgs anfallare Edin Dzeko


Edin Dzeko finns med i Jose Mourinhos önskelista.
Edin Dzeko

Även om Jorge Valdano bekräftade själv för bara några dagar sedan att Real Madrid inte kommer göra några fler signeringar inför den kommande säsongen, fortsätter Jose Mourinho att titta på olika anfallare .

Marca
rapporterade idag att Real Madrid verkar ha vänt siktet mot Wolfsburgs 24-årige anfallare, Edin Dzeko. Tyskarna har ingen avsikt att släppa sin man för en avgift minde än 40 miljoner euro, men man tror att deras intresse för Rafael Van der Vaart kan se siffran minska avsevärt.

Dzeko var en viktig spelare för Wolfsburg förra säsongen, då han gjorde 29 mål på 45 matcher.

Real Madrids Royston Drenthe är ett steg ifrån att underteckna för Benfica


Royston Drenthe är på väg till Portugal, enligt den spanska pressen.
Royston Drenthe

Om man ska tro på spanska rapporter, kommer Royston Drenthe vara den första som kommer lämna Real Madrid i sommar. Idag rapporterade Marca att det bara är en fråga om timmar innan den nederlänska yttern blir en Benfica spelare.

Dock kommer Real Madrid ha möjlighet att köpa tillbaks honom under de tre första säsongerna han tillbringar på Estadio do Sport Lisboa e Benfica.

Det finns fortfarande några detaljer som de två klubbarna måste lösa, som t.ex. när Real Madrid kommer få de 13 miljoner euro som Benfica kommer betala för spelaren.

Rafael Van der Vaart: "Jag vill och försöker stanna i Real Madrid"


Real Madrids Rafael Van der Vaart vill och tror att han kommer stanna, men vad som helst kan hända.
Rafael Van der Vaart

AS hann ifatt Real Madrids playmaker, Rafael Van der Vaart, efter gårdagens "team-lunch" på Casa Juan, och spelaren är fortfarande angelägen om att visa sig i huvudstadsklubben.

"Jag vill stanna. Jag är hundra procent säker på att jag till slut kommer spela i Real Madrid. Det var en liknande situation förra året, men lite bättre, för att på grund av personliga skäl var det väldigt svårt för mig (hustruns sjukdom).

"Jag har visat vad jag kan göra. Här har jag mina vänner och min familj. Jag är glad i Madrid, så jag vill och försöker stanna."

"Jag har ännu inte fått något erbjudande från en annan klubb som övertygade mig."

Den spanska tidningen lyckades också prata med Rafaels agent, Robert Geerlings, som sa: "Ingen i Madrid har sagt att Rafael måste lämna. Manchester United? Det är något jag inte kan prata om. Det finns många lag som är intresserade av honom. Låt oss inte glömma att han var med i VM-finalen."

Real Madrids nya "nummer 9" kan vara från ungdomsakademin


Det ser ut som om Real Madrid kommer använda sig utav en ungdomsakademins spelare.
Morata & Joselu

Jose Mourinho
har de senaste veckorna bett Real Madrid flera gånger att underteckna en ny anfallare, som kan ersätta Higuain och Benzema om någon utav de blir skadad eller är otillgänglig för spel.

Men enligt AS, kommer Real Madrid inte köpa en annan anfallare som kan komplettera argentinaren och fransmannen. Istället kommer de gräva djupt i ungdomsakademin och hitta en lösning.

Man tror att Florentino Perez, Jorge Valdano och Jose Mourinho är överens om att antingen ungdomslagets lagets Joselu (under 21) eller Morata (under 19) skulle vara mer än tilltäcklig för att täcka de två anfallarna den här säsongen.

Real Madrids stjärna Mesut Özil berättar att han beundrar Barcelona


Los Merengues senaste undertecknande nämner också Zidane "Zizou" som sin idol.
Mesut Özil

Real Madrid
s senaste nyförvärv, Mesut Özil, har erkänt att han är ett Barcelona fan, i en intervju som spelaren gjorde med sin officiella hemsida under hans tid i Werder Bremen.

Den 21-årige mittfältaren flyttade från Bundesligan till La Liga och Santiago Bernabeu tidigare denna månad. Özil vill lyckas med sin nya klubb, vilket var orsaken till varför han flyttade, men erkände på sin officiella hemsida (www.mesut-oezil.com) att han är en långtids beundrare av Los Merengues hårdaste rivaler.

När man frågade vilket lag som var hans favoritlag utanför Bundesligan, svarade Özil att det fanns två lag han tyckte om lika mycket. Den turkiska klubben Fenerbahce och Barcelona.

Özil sa också att han är en stor beundrare av den tidigare Real Madrids spelaren, Zinedine Zidane.

Real Madrid fansen vill att Mahamadou Diarra ska lämna


Real Madrids Mahamadou Diarra har inte imponerat på fansen.
Mahamadou Diarra

Ända sedan Jorge Valdano meddelade att Real Madrid kommer fokusera på att sälja en del spelare från och med nu till sommarens transfermarknad stänger, har det spekulerats om vilka Real Madrid spelare som kommer lämna den spanska huvudstadsklubben.

Den spanska sporttidningen Marca hade en åsiktsundersökning om vem de tycker att Real Madrid bör sälja. Och de flesta madridistas valde Mahamadou Diarra.

Mahamadou Diarra kom på första plats med 47,4% medan Gago kom på andra plats med 36,7%.

Los Blancos fans visade sig vara förtjusta i Lassana Diarra och Rafael Van der Vaart som bara fick 10% och 5,8% av alla röster.

Real Madrids spelare och tränar-personal åt lunch tillsammans


Real Madrid bevisade att de är en "tight" familj.
Real Madrid

Real Madrid
bevisade ännu en gång att de är en mycket nära varandra, efter att en lunch höll idag mellan spelarna och tränar-personalen.

Det var lagets kaptener, Iker Casillas och Sergio Ramos, som kom på idén att äta lunch tillsammans, så att de kan börja säsongen med positiva känslor.

Den formella lunchen hölls på Casa Juan restaurang som ligger i Madrid. Stjärnspelarna Fernando Gago och Angel di Maria var de två första som anlände, medan tränaren, Jose Mourinho, var den sista personen som kom till restauragen.

Den första som lämnade var den nya signeringen, Ricardo Carvalho. Medan de andra spelarna lämnade några minuter efter. Den sista som lämnade restaurangen var Raul Albiol.

Tottenham Hotspur är intresserade av Real Madrids mittfältare Lassana Diarra


Den tidigare Arsenal och Chelsea spelaren skulle kunna återvända till England..
Lassana Diarra

Tottenham Hotspur
övervakar möjligheten att underteckna Real Madrids mittfältare, Lassana Diarra, enligt rapporter från England.

Daily Mail
skriver att Tottenhams tränare, Harry Redknapp, är en beundrare av den franska mittfältaren och att han har begärt information från Los Blancos angående hans tillgänglighet för en överföring.

Hans begäran avvisades omedelbart av den spanska klubben, men man tror att Redknapp kommer fortsätta försöka underteckna Lass, som han undertecknade för Portsmouth år 2008.

Man tror att 25-åringen har informerats av tränaren, Jose Mourinho, att han kommer börja den kommande säsongen från bänken och att hans namn har lagts till listan över spelare som kan säljas.

Manchester United, Aston Villa och Liverpool har också sammankopplats med Diarra.

Lyons Michel Bastos: "Real Madrid är en stor klubb, men jag har inte hört något från dem"


Bastos kommer inte utesluta en flytt till Spanien, men brassen insisterar på att han inte har hört något..
Michel Bastos

Lyon
s vänstersidiga stjärna, Michel Bastos, har försäkrat sin nuvarande klubb att Real Madrid inte har kontaktat honom om en möjlig överföring. Men han tillade att de spanska jättarna är en "framstående klubb".

Bastos, som representerade Brasilien under sommarens fotbolls-VM i Sydafrika, har sammankopplats med en flytt till Santiago Bernabeu.

L'Equipe
rapporterar att Bastos är smickrad över intresset men samtidigt tillägger han att han inte har blivit informerad om ett eventuellt bud från Jose Mourinhos Real Madrid.

"Folk säger saker till höger och vänster. Jag försöker att inte bry mig och det stör mig inte. Det enda jag vill är att återvända till fotbollen" sa Bastos.

"Jag vill veta något om den här historien tills det finns något officiellt, och jag har erkänt det. Real Madrid är en stor klubb, men de har inte gjort några erbjudanden."

Men samtidigt lämnade Bastos dörren öppen för Los Blancos och tillade: "Jag vet att Real Madrids ledare har sagt att deras signeringar är över, men man vet aldrig."

"Om jag inte lämnar idag, imorgon eller nästa år är det på grund av att klubben anser att det är en bra affär för dem och för mig. Om inget händer, kommer jag stanna."

Real Madrids Rafael Van der Vaart överväger en flytt till Manchester United


Holländaren tror att hans tid i Real Madrid är över..
Rafael Van der Vaart

Real Madrid
s mittfältare, Rafael Van der Vaart, har medgett att han skulle kunna flytta från Bernabeu i sommar. Han sa också att om det nu händer så skulle han föredrar att underteckna för Manchester United.

Madrid behöver minska sin trupp till 25 spelare för premiären av La Liga och klubbens sportchef, Jorge Valdano, har visat att Van der Vaart kommer troligen vara en av de spelarna som kommer lämna den spanska huvudstadsklubben.

Tidigare hade den 27-årige holländaren insisterat på att han vill stanna i Santiago Bernabeu, men nu har han tagit tillbaka det och säger att han kommer överväga en flytt till Premier League och Manchester United.

"Jag kan aldrig spela för en annan klubb i Spanien än Real Madrid. Och sanningen är att om man lämnar Real Madrid, finns det bara ett lag som man kan spelare för om man inte vill gå ett steg nedåt - det är Manchester United" sa 27-åringen enligt Daily Express.

"Det är en stor klubb och om det visade sig att intresset de har för mig är sant, skulle jag verkligen sitta ned och lyssna."

"Om Manchester United låter mig spela i startelvan, kommer det vara mycket svårt att säga nej till erbjudandet med tanke på situationen i Madrid. Alex Ferguson är en bra tränare och jag skulle aldrig tänka på att gå till ett lag där jag inte tror att jag kan vinna titlar."

"I Manchester United är det sannolikt att det finns framgång. Om Jose Mourinho inte låter mig spela mycket, ser jag min framtid i England."

Real Madrid tänker på möjligheten att byta ut Karim Benzema mot Emmanuel Adebayor


Jose Mourinho är ute efter en nummer nio spelare, och rapporter tror att Adebayor finns med i Mourinhos önskelista.
Karim Benzema & Emmanuel Adebayor

Real Madrid
skulle kunna överväga en bytesaffär med den engelska Premier League klubben, Manchester City. Emmanuel Adebayor kan vara på väg till La Liga och den franska anfallaren, Karim Benzema, kan vara på väg till Premier League.

Tidigare idag, erkände Jose Mourinho att även om sportchefen, Jorge Valdano, har sagt att det inte blir några nya värvningar på Santiago Bernabeu inför den kommande säsongen, skulle han fortfarande vilja signera en anfallare.

El Pais rapporterar att Los Blancos kan vara redo att offra den tidigare Lyon anfallaren, Karim Benzema, för att underteckna Adebayor från Eastalnds klubben.

Det sägs att fransmannen och den portugisiska tränaren inte kommer överens riktigt, och Benzema vill inte lida av ännu en dålig säsong med de spanska jättarna. 

Både Adebayor och Benzema har undertecknats av sina respektive klubbar för en avgift på 35 miljoner euro och en bytesaffär mellan de två klubbarna skulle kunna vara genomförbar.

Real Madrid erbjuder Lyon 12 miljoner euro + Royston Drenthe för Michel Bastos


Bastos uppvakas av Jose Mourinho.
Michel Bastos

Olympiqye Lyonnais Michel Bastos
kan bli en Real Madrid spelare väldigt snart. Enligt L'Equipe är Los Blancos beredda att betala 12 miljoner euro plus Royston Drenthe för den brasilianska yttern.

Los Merengues tränare, Jose Mourinho, vill enligt uppgifter underteckna en vänstersidig spelare som kan spela i både mittfältet och försvaret. Bastos har bevisat att han kan spela på både positionerna, i Champions Leagues semifinal (med Lyon) och i VM med Brasilien.

Mourinho är som sagt redo att erbjuda Lyon 12 miljoner euro för Bastos, och en spelare som kan ersätta Bastos - Royston Drenthe. Den holländska mittfältaren har spelat i Frankrike tidigare och har erfarenheter av den franska fotbollen.

Lyon har sagt att Bastos är inte till salu, men Real Madrid är en klubb som kan få nästan vilken spelare de vill genom att erbjuda det andra laget den rätta summan. Men, även om Bastos skulle underteckna för Madrid innan sommarens tranferfönster är stängd, skulle det innebära att han inte kan spela förrän i slutet av september på grund av skada.

Alvaro Arbeloa: "Ni kommer få se en annorlunda och bättre Real Madrid"

Den tidigare Liverpool försvararen anser att det kommer bli en offensiv mentalitet.
Alvaro Arbeloa
Real Madrids försvarare, Alvaro Arbeloa, har hävdat att laget kommer ha en offensiv mentalitet under den nya tränaren, Jose Mourinho, och den här säsongen kommer se en annan och bättre Real Madrid.

När Manuel Pellegrini var tränare för Los Blancos förra säsongen, gjorde de spanska jättarna flest mål i La Liga, men ända misslyckades de vita med att besegra Barcelona.

Idag pratade Arbeloa med journalisterna och han lovade att det kommer komma en ny Real Madrid, som kommer inrikta sig på att attackera.

"Vi kommer vara ett anfallande lag, som har tillräckligt med kvalité spelare. Det viktigaste är att nå våra mål."

"Jag tror att ligan kommer att se en annan och bättre Madrid än i fjol. Vi har en ny tränare och vi har förstärkt vår trupp."

Fernando Gago: "Jag stannar i Real Madrid"

Gago tror att han kommer få speltid under den kommande säsongen.
Fernando Gago

Fernando Gago
har sagt att han inte kommer lämna Real Madrid i sommar, efter att ha haft ett samtal med Jose Mourinho och Jorge Valdano.

Man förväntar sig inte att den argentinska mittfältaren kommer ha en viktig roll under den portugisiska tränaren, men han är glad över att stanna och kämpa för sin plats på Santiago Bernabeu.

"Jag stannar i Real Madrid i år" förklarade han, enligt Ole. "Jag pratade med Valdano och Mourinho och sa att jag inte ville lämna."

"Jag är mycket bekväm här. Vissa kommer gå, men jag kommer stanna."

River plates Juan Cazares erbjuder sig själv till Real Madrid


Den nya "Ronaldinho" vill spela för Real Madrid.
Juan Cazares

Juan Ramos Cazares
som spelar för Ecuador under-20 och River Plate, har avslöjat sin dröm att få spela för en av Spaniens giganter, Real Madrid.

"Min dröm är att spela i Spanien, helst i Real Madrid, eller Barcelona" sa Cazares till EFE.

Cazares är känd för sitt hårda arbete i mittfältet, där han kämpar för att hjälpa sina lagkamrater (anfallarna) att göra mål.

Ecuadors tränare, Sixto Rafael Vizuete Toapanta, har ett stort förtroende för 18-åringen, och det är många som tycker att hans spelstil liknar AC Milans stjärna, Ronaldinho.

Real Madrid uppmanar Liverpool och Chelsea att lägga bud på Rafael Van der Vaart


Real Madrid är intresserade av att Chelsea och Liverpool ska lägga ett bud på Rafael Van der Vaart.
Rafael Van der Vaart

Den spanska tidningen, Marca, säger att Real Madrid kommer försöka fresta Liverpool och Chelsea i en övergång för Van der Vaart innan sommarens transfermarknad stänger.

Real Madrid är redo att låta några spelare lämna Madrid för andra klubbar, så att Jose Mourinho kan bygga en bra trupp som förhoppningsvis kan konkurrera om La Liga och Champions League titeln.

Den holländska 27-åringen vill stanna och kämpa för sin plats - vilket är ett beslut som Mourinho välkomnar - men Madrids sportchef, Jorge Valdano, har andra idéer.

Man tror att Roy Hodgson är intresserad av mittfältaren, men han har ingen stor summa pengar att använda på Anfield. Dessutom tror man också att Chelsea planerar att erbjuda ett bud för Van der Vaart, men om ingenting händer, är det sannolikt att holländaren kan vara på väg tillbaka till Tyskland.

Chelsea planerar att underteckna Real Madrids Rafael Van der Vaart


Rafael Van der Vaart är övervakad av den engelska Premier League klubben, Chelsea.
Rafael Van der Vaart

Nu när Real Madrid vill sälja några av deras spelare innan den nya säsongen börjar, har andra klubbar övervakat situationen och väntar på att utnyttja denna situation vid rätt tillfälle.

Enligt den brittiska pressen förbereder Chelse ett erbjudande för att landa den holländska mittfältaren, Rafael Van der Vaart, i Stamford Bridge.

Man tror att den engelska klubben är villiga att betala en summa på omkring 16 miljoner euro för den nederländska playmakern.

Van der Vaarts plats i Real Madrid är i fara, särskilt efter ankomsten av den senaste signeringen, Mesut Özil, från Werder Bremen. Dessutom finns det två andra spelare som också kämpar för samma position, nämnligen Kaká och Sergio Canales.

Real Madrids Lassana Diarra har fått erbjudanden från Frankrike och England


Real Madrids Lassana Diarra kan vara på väg ut ur Santiago Bernabeu..
Lassana Diarra

Efter att Real Madrids sportchef, Jorge Valdano, förklarade att klubben har stängt dörren för nya värvningar och öppnat dörren för utgångar, började pressen tänka på möjliga spelare som kan avgå.

Enligt Cadena Ser, är den franska fotbollsklubben Olympique Lyonnais intresserade av fransmannen, Lassana Diarra, och har visat sitt intresse för mittfältaren.

Det är också troligt att 25-åringen har fått erbjudanden från en Premier Leauge klubb, där han spelade innan han flyttade till Real Madrid.

Men, det verkar inte som om Mourinho är beredd att släppa fransmannen, eftersom han anser att han är en viktig spelare i Real Madrid och kan användas som både mittfältare och högerback.

Real Madrid Castillas Juanan får chansen att spela för Real Madrid på söndag


En av Real Madrids akademi spelare får chansen att spela på söndag.
Juanan

Real Madrid
lider av att de viktigaste försvararna är skadade, och Jose Mourinho har bestämt sig för att använda spelare från akademin som ska ersätta de skadade försvararna.

Enligt den spanska tidningen AS, kommer Real Madrid Castillas mittback, Juanan, få sin chans att visa upp sig på söndag, då Real Madrid kommer spela en vänskapsmatch mot Hercules.

Den 23-årige försvararen kallas för tornet i Castilla för att han är 1,92 meter lång för tillfället. Hans fysiska styrka och mognad gjorde att Mourinho valde honom. Om han får spela på söndag blir han den sjätte Canterano som får spela för A-laget. Juanfran, Alex Fernandez, Tebar, Nacho och Morata är de fem första.

Jose Mourinho kommer ge fem viktiga spelare ledigt innan La Liga premiären


Fem spelare kommer få paus innan La Liga premiären.
Cristiano Ronaldo, Gonzalo Higuain, Xabi Alonso

Med bara 10 dagar kvar till La Liga premiären mot Mallorca, har tränaren Jose Mourinho beslutat att ge de fem viktigaste spelarna en paus från fotbollen.

Idag rapporterade AS att Mourinho har gett Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Iker Casillas, Gonzalo Higuain och Xabi Alonso uppehåll från fotbollen.

Dessa spelare har spelat fler minuter än sina lagkamrater i det här årets försäsong + att några utav de har inkallats till sitt landslag.

Real Madrids Karim Benzema missar dagens träning på grund av en vristskada


Den franska anfallaren har skadat sig, men kommer förmodligen vara i form till säsongspermiären.
Karim Benzema

Real Madrid
s anfallare, Karim Benzema, finns med i Real Madrids skadelista, efter att ha lidit av ett blåmärke i fotleden under dagens träningspass.

Los Blancos böjar få mer och mer skadade spelare. Man förväntar sig att Benzema kommer hinna återhämta sig till La Liga premiären, men man är tveksam över Pepe och Ezequiel Garay. Kaká däremot kommer inte vara tillbaka förrän i december.

Det är ännu inte klart om vad den före detta Lyon stjärnan lider av, men AS rapporterar att klubbens medicinska team är övertygade om att Benzema kommer kunna återvända till träningen innan slutet av denna vecka.

Real Madrids mittback Raul Albiol kommer vara borta i 4 - 5 veckor


Ytterligare en försvarare kommer missa en hel del av den kommande La Liga säsongen.
Raul Albiol

Real Madrid
s mittback, Raul Albiol, skadade sig i vänskapsmatchen mot Standard Liege i tisdags, och det som man fruktade mest - visade sig vara sant.

När spelaren genomgick MRT undersökning idag på Sanitas La Moraleja kliniken, bekräftades det att han lider av en fotledsvrickning (klass II) och förväntas vara borta i 4-5 veckor.

Albiol ansluter sig därmed till sina skadade lagkamrater Pepe och Garay på bänken, som även de kommer vara borta under en längre tid.

VIDEO: Mesut Özils presentation

Real Madrids senaste signering längtar tills han får bära den vita tröjan.
Mesut Özil

Den nya Real Madrid signeringen, Mesut Özil, hade en presenationen idag och sa att han är mycket glad över att ha fått en chans att spela för 'världens bästa lag'. Han sa också att han kan spela i olika postioner, att han tror på sig själv (likaså hans famlilj och vänner) och att han kommer göra sitt bästa för laget.

"Jag längtar tills jag kommer börjar spela. Det är en ära och nöje att få spela bredvid stjärnor som Cristiano Ronaldo och Kaká. Jag tror alltid på mig själv och mina vänner och min familj har alltid stöttat mig. Till alla unga spelare där ute, tro på era drömmar" sa Özil.

"Jag grattade Sami Khedira när han undertecknade för Real Madrid. Vi har haft kontakt med varandra och jag frågade honom några frågor om klubben. Han sa bra saker om laget och att det är underbart här."

Jorge Valdano: "Mesut Özil är Real Madrids sista sommar signering"


Transaktionerna är stängda på "det vita huset"..
Mesut Özil

Real Madrid
s sportchef, Jorge Valdano, har sagt att Mesut Özil är Real Madrid sista sommar signering, och därför kommer Los Blancos sätta stopp för fler överförings-transaktioner.

Den 21-årige tysken passerade den medicinska delen och undertecknade ett sexårs kontrakt med Real Madrid idag. När Valdano pratade om Özil vid den officiella presentationen av playmakern, uppgav han att det inte blir några fler signeringar.

"Klubbens transfermarknad är stängd. Vi har gjort en stor insats för att föryngra laget och vi är mycket glada över att slutföra detta mål."

Däremot erkände Valdano att de måste sälja spelare genom att säag: "Vi måste effektivisera arbetskraften och detta kommer att ske under de närmaste dagarna."

"Jose Mourinho har arbetat med spelarna under försäsongen och är mycket bekväm med dem. Han är också mycket nöjd med undertecknandet av Özil."

"Han har aldrig frågat klubben om en anfallare. Med ankomsten av Özil har vi en spelare som kan spela i olika postitioner."

Jose Mourinho testar Karim Benzemas mentala tuffhet: "Ska du spela i Frankrike istället?"


Real Madrids tränare, Jose Mourinho, testade Karim Benzemas mentala tuffhet.
Karim Benzema

Real Madrid
s tränare, Jose Mourinho, testade Karim Benzemas mentala tuffhet i en av portugisens träningar denna vecka. Den spanska tidningen El Pais säger att Mourinho ropade på Benzema framför hans lagkamrater under ett träningspass och ifrågsatte fransmannens attityd.

"Vad ska jag tycka om dig?" sa Mourinho till Benzema under tisdagens träningspass. "Ska du spela i Frankrike istället?" fortsatte Mourinho.

Benzema blev väldigt generad av denna fråga och erkände att han var tvungen att arbeta hårdare för hans lagkamraters skull.

Real Madrids senaste signering Mesut Özil: "Min dröm har gått i uppfyllelse"


Mesut Özil är nöjd med sin flytt till Real Madrid.
Mesut Özil

Real Madrid
s senaste värvning, Mesut Özil, är inställd på att han kommer göra sitt bästa för att lyckas i Los Blancos, efter att ha blivit presenterad som den nya Real Madrid spelaren.

Den tyska 21-åringen vet att han kommer få tävla om en plats i startelvan, men anser att han har gjort rätt beslut.

"Det här är nästa steg i min karriär" sa Özil. "Men jag hade underbara år i Werder Bremen. Tränaren ville ha mig och Real Madrid är ett starkt lag, men jag behöver inte vara rädd."

"Jag ahr alltid velat spela för världens bästa lag och jag kan äntligen säga att min dröm har gått i uppfyllelse."

Royston Drenthe: "Jag kommer inte lämna Real Madrid"


Royston Drenthe vill stanna kvar i Real Madrid, och tror på att han kommer få speltid.
Royston Drenthe

Royston Drenthe
insisterar på att han kommer stanna i Real Madrid. Den holländska vänsterbacken har förknippats med en flytt till Portugal de senaste dagarna, men 23-åringen tror att han kommer stanna i den spanska huvudstadsklubben.

"Jag tänker inte lämna, eftersom jag har ett kontrakt och Mou har berättat för oss att han respekterar spelarnas kontrakt med klubben" sa Drenthe.

Real Madrids nummer 15 flyttade till Real Madrid från Feyenoord år 2007. De spanska medierna tror att han kommer flytta, på grund av att de spanska jätterna har för många spelare.

Mesut Özil klarade Real Madrids medicinska undersökning


Mesut Özil klarade läkarundersökningen och har undertecknat ett kontrakt med de spanska jättarna.
Mesut Özil

Efter ankomsten av den nya signeringen, Mesut Özil, till Madrid, har den tyska 21-åringen klarat Real Madrids medicinska undersökning.

På Real Madrids officiella hemsida står det: "Mesut Özil kom till Sanitas La Moraleja sjukhuset runt 12:05 för att göra en läkarundersökning innan han ska underteckna ett kontrakt med Real Madrid. Spelaren passerade den fysiska delen."

Idag blev VM-stjärnan presenterad som en ny Real Madrid spelare på Santiago Bernabeus pressrum klockan 14:00.

Ännu en spelare har blivit skadad - Raul Albiol kommer vara borta i minst sju dagar


Den spanska mittbacken kommer inte spela i minst sju dagar..
Raul Albiol

Real Madrid
s Raul Albiol har drabbats av en fotledsvrickning, och kommer inte vara med i La Liga premiären mot Mallorca den 29 augusti.

Mittbacken har lidit av en "stark stam" på sin högra fotled, har Real Madrid meddelat på klubbens officiella hemsida. Hur länge den före detta Valencia spelaren kommer vara borta är ännu inte klart. Men AS har rapporterat att han kommer sitta på bänken i minst en vecka och kommer troligen inte spela mot Mallorca.

Real Madrid har också sagt att de inte kommer sitta och vänta på att 24-åringen ska återvända, utan de kommer lösa problemet med att låta en annan spelare ta över hans plats så länge.

Los Blancos har redan skadade spelare i försvaret. Både Pepe och Ezequiel Garay kommer vara borta några dagar och missa La Liga premiären. Dessutom har den brasilianska stjärnan Kaká fortfarande problem med sin skada och Mahamadou Diarra kommer också vara borta ett tag.

Albiol blev skadad i Real Madrids vänskapsmatch mot Standard Liege, och blev ersatt av Ricardo Carvalho.

Mesut Özil kommer bli presenterad i Santiago Bernabeu imorgon


Real Madrids senaste värvning kommer presenteras imorgon klockan 14:00
Mesut Özil

Real Madrid
s senaste signering, Mesut Özil, är inställd på att bli presenterad som en Los Blancos spelare i morgon.

Real Madrids officiella hemsida har informerat att Özil kommer presenteras imorgon, onsdagen den 18 augusti klockan 14:00 i pressrummet på Santiago Bernabeu stadion, tillsammans med sportchefen Jorge Valdano.

Dock, måste den 21-årige stjärnan klara av läkarundersökningen innan han presenteras som en ny Real Madrid spelare. Om allt går som planerat kommer Özil underteckna ett kontrakt med sin nya klubb och påbörja ett nytt kapitel inom sin fotbollskarriär.

De flesta Madridistas tror att Real Madrids försvar är bra så som det är just nu


De flesta av Real Madrids fans tycker att Los Blancos inte behöver förstärka försvaret.
Real Madrids fans

Trots att en hel del rapporter tyder på att Real Madrid kommer arbeta på att förstärka sitt försvar unde de dagar som är kvar i sommarens transfermarknad, tycker fansen att försvaret är tillräckligt bra.

Defensa Central
hade en åsiktsundersökning och frågade om Real Madrid bör underteckna en annan försvarare efter att mittbacken Ezequiel Garay skadat sig. 40 % röstade "nej" vilket tyder på att de tycker att Real Madrids försvar är bra så som det är just nu.

Samtidigt tyckte 30% av väljarna att Real Madrid faktiskt bör arbeta på att förbättra den defensiva sidan för nästa års kampanjer. De övriga 30% anser att det enda Los Blancos bör arbeta med just nu är att underteckna en annan anfallare.

"Chat Box" (Standard Liege VS. Real Madrid)

Vill du prata med dem andra madridistas om dagens match mot Bayern München? Chatta i såfall här! ;)

Det enda du behöver göra för att kunna chatta är att trycka "Sign In". Sedan är det bara att börja skriva. Vill du ändra på ditt namn? Tryck i såfall på ditt "valda namn" i chatboxen och ändra det.

CHATBOX

I Belgien är Jose Mourinho populärare än Cristiano Ronaldo


Jose Mourinho hade fler fans än Cristiano Ronaldo i den belgiska staden, Liege.
Jose Mourinho

Jose Mourinho
var Real Madrid fansens favorit när laget landade i Liége. Den portugiska tränaren överträffade till och med den "jätte populära" stjärnan Cristiano Ronaldo.

Idag kommer den nio gånger Champions League vinnande klubben möta Standard Liege i en försäsongsmatch. Omkring 1000 personer var närvarande på flygplatsen för att hälsa Real Madrid truppen välkomna.

Det tog Real Madrid anfallaren Karim Benzema 20 minuter för att gå in i klubbens buss, eftersom han var upptagen med att skriva autografer till fansen och ta bilder med de närvarande Madridistas.

Efter undertecknandet av Mesut Özil kan Real Madrid sälja Rafael Van der Vaart


Holländaren kan lämna den spanska huvudstaden..
Rafael Van der Vaart

Real Madrid
s holländska mittfältare, Rafael Van der Vaart, kan tvingas lämna klubben efter undertecknanadet av Mesut Özil från Werder Bremen, enligt AS.

Man tror att Real Madrid skulle ställas inför problem om Los Blancos har för många spelare som tävlar om den attakerande mittfältar positionen. Skadade Kaká, Rafael Van der Vaart, Sergio Canales, Esteban Granero och nu Mesut Özil tävlar om den postitionen.

Rapporter säger att Van der Vaart är orolig över sin framtid och vill lämna Madrid. "VDV" sågs prata med tränaren, Jose Mourinho,  i cirka fem minuter under gårdagens träning.

Den holländska playmakern stod inför en liknande situation förra säsongen då Real Madrid undertecknade Kaká.
27-åringen blev inte ens inkallad till vänskapsmatcherna, men när Kaká blev skadad, var det han som tog över.

AS menar att Van der Vaart har fortfarande chans att flytta till Bundesligan tack vare hans framgångsrika år i Hamburg, och bör inte ha några problem att hitta en nya klubb om han tvingas lämna.

OFFICIELLT - ÖZIL KLAR FÖR REAL MADRID

Real Madrid har lyckats underteckna Werder Bremens stjärna trots allt..
Mesut Özil

Enligt Real Madrids officiella hemsida har Los Blancos och Werder Bremen kommit överens om en övergångssumma för den tyska stjänrnan Mesut Özil.

Bara några timmar innan detta officiella meddelande kom ut, pratade Özil med den tyska klubben om sin framtid. Överföringssumman är fortfarande hemlig, men spanska medier hävdar att Real Madrid betalade runt 15 miljoner euro för 21 åringen.

Den tyska playmakern förväntas åka till Spanien och huvudstaden, Madrid, på onsdag där han kommer genomgå den medicinska undersökningen och underteckna ett kontrakt med den historiska klubben.

Jose Mourinho har inkallat 22 män till matchen mot Standard Liege imorgon


Mourinho har inkallat 22 män som ska flyga till Liege.
Real Madrid (träning)

Jose Mourinho
har inkallat 22 spelare, som ska spela på tisdag mot Standard Liege. Det blir första gången som Juanan blir inkallad av den portugisiska tränaren. Marcelo kommer åka efter att hans blåslagna lår tillfrisknar. Och Kaká, Pepe, Diarra och Garay kommer inte följa med på grund av skador.

I söndags meddelade Mourinho vilka spelare som han kommer starta med på tisdagens vänskapsmatch. Det är Casillas, Drenthe, Gago, Lass, Granero, Van der Vaart, Higuain och Benzema som finns med i startelvan.

MÅLVAKTER: Casillas, Dudek.
FÖRSVARARE: Carvalho, Sergio Ramos, Marcelo, Arbeloa, Albiol, Drenthe, Juanan.
MITTFÄLTARE: Khedira, Lass, Granero, Xabi Alonso, Canales, Gago, Pedro Leon, Van der Vaart, Di Maria, Juanfran.
ANFALLARE: Benzema, Cristiano Ronaldo, Higuain

Werder Bremen förnekar att Real Madrid har ökat sitt erbjudande för Mesut Özil


Den tyska klubben ogillade de senaste rykterna..
Mesut Özil

Den tyska klubben, Werder Bremen, har avfärdat alla rapporter som säger att Real Madrid har gjort ett förnyat erbjudande för playmakern, Mesut Özil.

Werder avvslog det första erbjudandet från de spanska giganterna, men tyskarnas sportchef, Klaus Alloft, hävdade att det inte var värt att förhandla om spelaren på grund av att erbjudandet var för lågt. Men idag har spanska medier rappoerat att Madrid har ökat sitt bud med 5 miljoner euro.

Men tyskarna har avfärdat sådana rykten, och i en presskonferens idag gjorde de klart att Los Blancos inte har erbjudit ett nytt bud för deras 21-åriga stjärna.

"Vi har inte fått något nytt erbjudande. Det finns ingen förändring. Jag sa att deras erbjudande var för oacceptabelt, men jag skulle också kunna säga att det var löjligt" sa Klaus Alloft.

"Så han (Özil) är vår spelare. Och jag tror inte detta kommer att ändras."

Den unga tysken har bara 12 månader kvar på sitt nuvarande kontrakt och har inte undertecknat ett nytt avtal med Werder Bremen. De spanska medierna, inklusive sporttidningarna Marca och AS, hävdar att överföringen av Özil från Bremen till Madrid kommer vara klar inom kort.

Sami Khedira i en konflikt med Real Madrid presidenten, Florentino Perez


Real Madrids nya spelare, Sami Khedira, får ingen bra start med Florentino Perez.
Sami Khedira

Saker och ting gick inte bra för den nya Real Madrid signeringen, Sami Khedira, under lagets resa till München då han hamnade i en konflikt med klubbens president.

Khedira försökta undkomma en grupp beundrare som bad spelaren att underteckna sin autograf. Men Khedira misslyckades med detta försök efter att Real Madrids president, Florentino Perez, beordrade honom att gå ner från bussen och underteckna sin autograf till fansen.

Enligt den tyska tidningen Bild, beordrade Perez Khedira att gå ner från bussen och underteckna sin autograf genom att säga: "När presidenten säger till dig att göra något, ska du göra det."

Florentino Perez vill att alla Madridistas, runt om i världen, ska känna sig bekväma och bli förtjusata i spelarna, oavsett om han bara vill visa sitt sanna jag eller på grund av marknadsföringssyfte.

Karim Benzema: "Jag är övertygad om att jag kommer göra en hel del mål"


Karim Benzema förklarar hur han känner inför den nya säsongen.
Karim Benzema

Karim Benzema
svarade på frågor från pressen idag och diskuterade hur han känner inför den nya säsongen.

"Jag har glömt bort allt som hände förra året. Jag är övertygad om att jag kommer göra en hel del mål.
Jag är jätte stark och kommer arbeta hårt för att hjälpa mitt lag att vinna titlar."

"Mourinho är en bra tränare. Han talar med mig på en regelbunden basis, vilket är något jag uppskattar."

"Förra säsongen var mycket svår för mig eftersom det var första gången jag spelade utanför mitt eget land. Min familj och jag är nu mycket mer vana vid staden."

"Real Madrid är ett bra lag. Just nu är jag och Higuain de enda riktiga anfallarna. Andra som vill ansluta sig med oss kommer tas emot väl."

"Vi kommer att sakna Kaká när han är borta. Han är en otrolig spelare och vi hoppas han kommer tilbaka snart."

Real Madrid erbjuder ett sista bud på 14 miljoner euro för Werder Bremens Mesut Özil


Los Blancos är nära att underteckna den tyska VM-stjärnan
...
Mesut Özil

Real Madrid har inlett sitt andra och sista bud på Werder Bremens talangfulla mittfältare Mesut Özil. Enligt Marca behövs bara en överenskommelse med Werder och Los Blancos sägs ha ökat sitt tidigare bud på 5 miljoner euro till 14 miljoner euro.

Dock vill inte Werder släppa den tyska mittfältaren för mindre än 18 miljoner, även fast spelaren kan åka på fri fot nästa år då hans kontrakt löper ut om den tyska klubben inte accepterar erbjudandet.

Madrid är övertygade om att de kommer göra en deal med den tyska klubben Werder Bremens och räknar med att göra en officiell rapport antingen idag eller imorgon.

Efter Madrids ursprunliga bud, förklarade Mesut Özil sin bersvikelse över Bremen som förnekade honom möjligheten att spela för en av Europas toppklubbar. Mittfältarens vädjan till sportchefen Klaus Allofs att släppa honom har uppmanat Madrid att fortsätta jakten på mittfältaren och samtidgt uppfylla Özils önskan förr eller senare.

Jose Mourinho: "Dörren är öppen för in- och utpassering av spelare"


Jose Mourinho skulle aldrig tacka nej till en ny signering.
Jose Mourinho

Efter att Real Madrids sportchef, Jorge Valdano, hävdade att Real Madrids transfer dörr ännu inte är stängd, har Los Blancos tränare, Jose Mourinho, bekräftat sådana nyheter.

"Ingen tränare skulle säga nej till en ny signering, men det är en fråga som ligger i klubbens händer" sa Mourinho till pressen.

"Dörren är öppen för in- och utpassering av spelare."

Den anses att Real Madrid gör sitt bästa för att underteckna Werder Bremens stjärn-mittfältare, Mesut Özil, innan transferfönstret närmar sitt slut i sommar.

Real Madrids Jose Mourinho: "Jag är mycket nöjd med spelarna och mitt lag"


Tränaren ser ut att vara nöjd med sin nya trupp.
Jose Mourinho

Efter fredagens match mot Bayern München var Jose Mourinho väldigt glad över att Real Madrid vann matchen. Nu har han också sagt hur nöjd han är med laget.

"Jag är mycket nöjd med de spelare jag har. Jag kan inte förvänta mig något mer än vad gruppen ger mig med så lite arbete under svångremmen. Jag är nöjd med mitt lag. Vi är fortfarande inte ett taktiskt lag, men vår inställning kan inte vara bättre. Det är där vi är ett verkligt lag" sa Mourinho till Real Madrids officiella hemsida.

"Casillas är här för att rädda bollar, vilket är därför han är den bästa målvakten i världen."

Dessutom berättade han vilka spelare som kommer starta mot Standard Leige på tisdag, den 17 augusti.

"De spelare som startar mot Standard Liege på tisdag är Casillas, Arbeloa, Albiol, Ramos, Drenthe, Gago, Lass, Van der Vaart, Granero, Higuain och Benzema".

Real Madrids Mahamadou Diarra är skadad - borta i två veckor


Real Madrids Mahamadou Diarra är skadad.
Mahamadou Diarra

Mahamadou Diarra
följer sina skadade Real Madrid lagkamrater Kaká, Pepe, Marcelo och Garay till gymmet för att återhämta sig efter att det har bekräftats att den maliska mittfältaren lider av en skada.

"En undersökning i Sanitas La Moraleja sjukhuset har bekräftat att Mahamadou lider av en skada och förväntas vara borta i två veckor" stod det på Real Madrids officiella hemsida.

Det är fortfarande okänt om Mahamadou Diarra kommer vara tillgänglig för Joses Mourinho i Real Madrids första La Liga match den 29 augusti.

99% av alla madridistas vill att Mesut Özil ska underteckna för Real Madrid


Det verkar som om Özil har redan fått en plats i Real Madrid fansens hjärta.
Mesut Özil

Efter att Real Madrid började förhandla om Mesut Özil, verkar det som om de trogna Santiago Bernabeu fansen godkänner denna affär. Även fast Los Blancos erbjudit ett erbjudande som avvisades av Werder Bremen vill fansen se tysken i den vita tröjan.

I en åsiktsundersökning som utfördes av Defensa Central, fanns det två alternativ som man kunde välja mellan. Den ena var att underteckna playmakern Mesut Özil och den andra var att lägga till en annan anfallare i klubben.

99% av de som röstade valde att underteckna Mesut Özil, medan endast 1% valde att underteckna en annan anfallare som ska spela bredvid Higuain och Benzema.

Nyligen lovade Real Madrids sportchef, Jorge Valdano, alla madridistas att han kommer göra sitt bästa för att underteckna Mesut Özil i sommar.

Real Madrid är redo att erbjuda Chelsea 10 miljoner pund för Didier Drogba


Real Madrids tränare, Jose Mourinho, planerar att återförenas med Didier Drogba..
Didier Drogba

Den portugigiska tränaren, Jose Mourinho, återvände till sin gamla klubb, Chelsea, förra veckan för att slutföra 6,7 miljoner pund affären för Ricardo Carvalho. Och nu hoppas han kunna underteckna den ivorianska lagkaptenen, Didier Drogba, till Santiago Bernabeu, enligt The Sunday People.

Men Chelsea kommer osannolikt vilja diskutera en eventuell övergång för förra årets bästa målskytt i Premier League och kommer avvisa alla försök från de spanska giganterna, så som de gjorde med Ashley Cole i sommar.

Drogba, som vann tre Premier League titlar och FA Cupen, sedan han flyttade till Chelsea för sex år sedan, har ett nära band med Mourinho, tack vare tiden de tillbringade tillsammans i Stamforgd Bridge. Därför, kan den 32-årige anfallsstjärnan vara intresserad av en övergång till Spanien.

Mourinho hoppas kunna återförenas med sin tidigare anfallare och kommer därför erbjuda den engelska klubben 10 miljoner pund för att underteckna Chelseas stjärna.

Real Madrids försvarare, Ezequiel Garay, kan vara borta i fyra månader


Real Madrids Ezequiel Garay kan vara borta i fyra månader.

Ezequiel Garay

Real Madrid försvararen, Ezequiel Garay, skadade sin högra knäskål under Real Madrids senaste match mot Bayern München, och saker och ting ser inte bra ut för den argentinska försvararen.

Idag rapporterade AS att Garay kan vara borta i minst 8 veckor på grund av denna skada. Men om det visar sig vara värre än förväntat, kan han sitta i bänken i upp till fyra månader.

Argentinaren kommer genomgå en MR-undersökning för att avgöra hur stor skadan är.

Özil säger till Werder Bremen: "Låt mig gå till Real Madrid"


Özil vill gå till Real Madrid, men Werder Bremen vill behålla honom.
Mesut Özil

Werder Bremen
s stjärna, Mesut Özil, säger att han vill flytta från Tyskland till Spanien och spela för de spanska giganterna, Real Madrid.

I fredags berättade Los Blancos sportchef, Jorge Valdano, att man har lagt ett bud på den tyska stjärn-mittfältaren. Men budet avvisades, eftersom Werder Bremen tyckte att erbjudandet "var för lågt".

"Jag är mycket ledsen" sa Özil till Marca. "Jag önskar att de hade accepterat erbjudandet. En spelares dröm är att vara en del av de stora klubbarna i Europa."

Real Madrids Kaká förnekar läkarens påstående om att brassen utsatte sin karriär på spel


Enligt läkaren riskerade Kaká sin fotbollskarriär när han spelade i VM med en knäskada.
Kaká

I fredags sa Kaká till den spanska tidningen Marca att Dr Marc Martens överdrev omfattningen av mittfältarens skada. Martens opererade Kakás vänstra knä den 5 augusti efter Real Madrids läkare upptäckte en skada.

Martens hävdade att Kaká var i en outhärdlig smärta under Brasiliens kvartsfinal förlust mot Nederländerna i VM.

"Martens är mycket proffesionnel, men han överdrev en hel del" sa Kaká.

"Jag har spelat med smärta i en del matcher, inte bara med landslaget, utan även med Real Madrid. Det var inte bara mitt knä som var problemet, jag kände smärta i andra delar av min kropp också."

Hans ljumske problem förvärrade också knäskadan. Men med hjälp av tro, sin familj, och sina vänner förväntar han sig kunna återvända i sin bästa form inom de närmaste fyra månaderna.

"Jag kommer bli bäst i världen igen. Idag är det svårt att säga detta, men jag tror att jag kan lyckas med Real Madrid."

Jose Mourinho: "Real Madrid måste komma över rädslan för Barcelona"


"Mou" har redan hjälpt Inter att övervinna Barcelona fobin, nu hoppas han att Los Blancos ska kunna göra samma sak.
Jose Mourinho

Den portugisiska Real Madrid tränaren, Jose Mourinho, tror att det största hindret för sin nya klubb att lyckas är rädslan för Barcelona. För att lyckas måste Los Blancos övervinna detta hinder och vinna åtminstone liga titeln.

Efter att Real Madrid besegrade Bayern München på tyskarnas hemmaplan, pratade Mourinho med pressen och varnade att det kommer inte bli lätt att vinna ligan den här säsongen.

"Det kommer inte bli lätt" sa Mourinho. "Det störsa problemet som måste lösas är den psykologiska rädslan som påverkar lagen som spelar mot Barcelona. Inter lyckades övervinna rädslan och vann Champions League."

"Cristianos vilja att förbättras varje dag är framstående. Jag kan inte begära mer än vad han ger varje dag."

Real Madrids Ezequiel Garay blev skadad i gårdagens match mot Bayern München


Den unga försvararen har råkat ut för knä problem..
Ezequiel Garay

Real Madrid
försvararen, Ezequiel Garay, kommer troligen sitta i bänken ett tag på grund av problem med sitt högra knäskål, rapporterade klubbens officiella hemsida.

Den 23-årige mittbacken har sett ytterligare en konkurrens om sin plats i mitten av Los Blancos försvar, sedan ankomsten av den erfarna portugisiska försvararen, Ricardo Carvalho. I fredags fick han en till dålig nyhet då det meddelades han han måste genomgå en MR-undersökning för att se om det finns ytterligare en skada.

Marcelo, som också spelade i gårdagens match mot Bayern München fick något ljusare nyheter om sitt lår. Det var helt enkelt bara ett blåmärke som kommer försvinna inom kort. Han kommer därför vara tillgänglig för La Liga premiären.

Både spelarna skadade sig i Franz Beckenbauer Cupen mot Bayern Munchen igår kväll, som Los Merengues vann på straffar.

Real Madrid lyfte Franz Beckenbauer trofén högt upp i Bayern Münchens Allianz Arena


Matchen mellan Real Madrid och Bayern München avslutades med straffar.
Franz Beckenbauer Trophy

Igår kväll besegrades Bayern München med 4 - 2 via straffar av de spanska giganterna, Real Madrid. Efter att både sidorna inte lyckades göra något mål under 90 minuters speltid, var det dags för straffar.

Real Madrid tränaren, Jose Mourinho, valde att spela med 4-2-3-1 under gårdagens match, och Los Blancos hade många målchanser som var mycket nära att förvandlas till mål.

Iker Casillas var ännu en gång en hjälte, efter att ha räddat en straff som orsakades i sjunde minuten av Sergio Ramos. Efter detta, fortsatte han med att göra många heroiska räddningar genom hela matchen, som bevisade varför han anses vara den bästa målvakten i världen just nu.

Det var många spelare som hade målchanser som bland annat Cristiano Ronaldo, Gonzalo Higuain och Marcelo.

När det blev straffar lyckades Casillas göra två räddningar, medan Bayern Münchens målvakt lyckades inte att rädda ett enda mål från Real Madrid (på straffar). Till slut blev det 4 - 2 och försäsongmästarna lyfte Franz Beckenbauer trofén.

Werder Bremen tycker att Real Madrids erbjudande för mittfältaren Özil är för lågt


Saker och ting går sanbbt i Tyskland..
Mesut Özil

Alla ögonen var på Real Madrids match mot Bayern München ikväll, medan Los Blancos sportchef, Jorge Valdano, tillbringade kvällen ivrigt på att jaga Werder Bremens stjärna, Mesut Özil.

Den unga tysken imponerade under VM 2010 i Sydafrika, och en mängd europeiska klubben (Real Madrid är en utav dem) jagar mittfältarens signatur.

"Ja, vi har lagt ett bud på Özil" sa Valdano till ZDF när det var paus efter första halvlek i kvällens match.

Men Werder Bremens sportchef, Klaus Allofs, tror inte att en flytt till Santiago Bernabeu kommer ske så snabbt.

"Erbjudandet är för lågt, det är inte värt en förhandling" sa han.

Igår uppgav Valdano att Real Madrid kommer troligen underteckna ännu en spelare, trots ha tillbringat 63 miljoner euro i sommar på bland annat Ricardo Carvalho, Angel di Maria och Sami Khedira.

"Chat Box" (Bayern München VS. Real Madrid)

Vill du prata med dem andra madridistas om dagens match mot Bayern München? Chatta i såfall här! ;)

Det enda du behöver göra för att kunna chatta är att trycka "Sign In". Sedan är det bara att börja skriva. Vill du ändra på ditt namn? Tryck i såfall på ditt "valda namn" i chatboxen och ändra det. Matchen börjar snart.. ;)

chatbox

Ikväll kommer Real Madrid spela mot Bayern München utan sponsorer på tröjan


Münchens myndigheter tillåter inte Real Madrid spela med sponserar på tröjan i kvällens match mot Bayern.
Bwin

Real Madrid
kommer möta Bayern München ikväll utan att ha sponsorerna Bwin(.com) på tröjan. Münchens myndighet tillåter inte Real Madrid bära sin officiella tröja och Los Merengues kan få böter om de inte följer regeln.

Bayern Münchens ordförande Karl-Heinz Rummenigge sa till pressen: "Jag beklagar detta väldigt mycket och vill be om ursäkt till Real Madrid."

"Bayern München är kända över hela världen för sin gästfrihet, men tyvärr kan vi inte vara lika gästfria som vi skulle vilja vara."

"Lagens order säger att våra motståndare måste spela utan sin ursprungliga tröja."

Münchens myndigheter har varnat Real Madrid att Los Blancos är tvunga att betala 50 tusen euro om de inte följer denna regel och bär sina Bwin sponsrade tröja i alla fall.

Real Madrid avvisar Olympique de Marsielles erbjudande för Karim Benzema


Karim Benzema stannar i Santiago Bernabeu.
Karim Benzema

Den spanska pressen rapporterade igår att Olympique de Marsielle hade erbjudit Real Madrid 40 miljoner euro för att underteckna den franska anfallaren, Karim Benzema.

Dock verar det som om Los Blancos inte är villiga att släppa sin 22-åriga anfallare. Den spanska tidnigen, Fichajes, rapporterar att de spanska giganterna har avvisat de 40 miljoner euro som Marsielle erbjöd huvudstadsklubben.

Avvisandet var allmänt förväntat, speciellt efter att Real Madrid tränaren, Jose Mourinho, meddelade att han kommer behöva ytterliga en anfallare.

Real Madrids Kaká: "Jag led av att inte vara mig själv förra säsongen"


Kaká ville bara vara Kaká...
Kaká

Real Madrid
s brasilianska mittfältare, Kaká, pratade med Marca efter sin knäoperation för att diskutera förra säsongen och sin skada. Den brasilianska stjärnan ser ut att inte kunna spela i fyra månader och förnekade att han någonsin ville utsätta sin karriär i fara.

När han återvänder vill han återbetala fansen för deras stöd under denna tid och visa dem den verkliga Kaká, som vi fick se i brassens före detta klubb, AC Milan.

"Jag led eftersom jag inte kunde bevisa vem den verkliga Kaká är. Jag spelade infiltrerat fotboll för att hjälpa Real Madrid och mitt lag" sa Kaká.

"Jag är inte oansvarig, jag lade inte min karriär på spel."

Kaká sa också att hans främsta mål denna säsong är att vinna titlar med Real Madrid och ge fansen tillbaka all den kärlek de ger honom.

Werder Bremens Mesut Özil: "Jag vill spela för Real Madrid"


Mesut Özil har enligt uppgifter sagt att han vill underteckna för Real Madrid.
Mesut Özil

Även om Real Madrid kan underteckna Werder Bremens och Tysklands stjärna, Mesut Özil, gratis nästa sommar, vill de spanska giganterna värva tysken tidigt för att inte andra klubbar ska lyckas underteckna honom.

Den spanska tidningen AS pratade med Özil igår, men spelare ville inte prata om denna fråga och sa: "Jag vill inte prata om Real Madrid eller någon annan klubb."

Werder Bremens talesman uppges ha sagt: "Det finns inget att prata om. Real Madrid? Barcelona? Manchester United? Chelsea? Özil kommer inte flytta. Om han är lycklig här, så varför inte förnya sitt kontrakt med oss?".

Men, spelaren har varit med i reklamkampanj för Volkswagen och efter att ha blivit tillfrågad om möjligheten att flytta till Real Madrid, sa han: "Jag vill gå till Real Madrid, men jag har ett kontrakt med Werder Bremen."

Real Madrid förhandlar om Frankrikes och Le Havres defensiva mittfältare, Gueïda Fofana


Real Madrid förhandlar om Gueïda Fofanas signatur..
Gueïda Fofana

Enligt uppgifter förhandlar Real Madrid om Frankrikes under-19 lagkapten och Le Havres mittfätare, Gueïda Fofana.

Den spanska tidningen Soy Madridista rapporterade idag att ett möte mellan Real Madrids tränare, Jose Mourinho, och spelarens agent hölls i måndags.

Dessutom hade de ett till möte dagen efter på ett hotell i Madrid, där spelarens agent och flera av Real Madrids tjänstemän var närvarande.

Gueïda Fofana är 19 år gammal och är 1,82 meter lång. Han spelar som defensiv mittfältare och är känd för sitt fysiska spel på planen.

Paulo Henrique "Ganso" drömmer om att få spela för Real Madrid


Ganso vill hellre flytta till Real Madrid än AC Milan.
Paulo Henrique Ganso

AC Milan
s främsta mål, Paulo Henrique Chagas de Lima "Ganso", drömmer om att få spela för de spanska giganterna, Real Madrid.

Enligt Milan News sa Ganso: "Real Madrid är laget jag vill gå till, det är en dröm som jag vill ska gå i uppfyllelse."

"Jag vill spela bredvid Kaká och Cristiano Ronaldo i ett lag som är så stort som Real Madrid."

Den brasilianska playmakern har sammankopplats med Real Madrid många gånger i år som en möjligt mittfält försträkning för Los Blancos.

Olympique de Marsielle kommer erbjuda Real Madrid 40 miljoner euro för Karim Benema


Ännu en klubb försöker underteckna Real Madrids anfallare, Karim Benzema.
Karim Benzema

Erbjudanden för Real Madrids Karim Benzema rullar fortfarande på och det senaste erbjudandet tros komma från Frankrike.

Den spanska television kanalen, La Sexta, säger att den franska klubben, Olympique de Marsielle, planerar att erbjuda Santiago Bernabeu klubben 40 miljoner euro för att underteckna Karim Benzema.

Om ett sådant erbjudande kommer till Real Madrid, kommer de spanska giganterna definitivt överväga erbjudanden, speciellt på grund av att de betalade "endast" 36 miljoner euro för fransmannen förra säsongen.

Dock är det väldigt osannolikt att överföringen kommer ske, särskilt med tanke på att Real Madrids tränare, Jose Mourinho, hävdade att klubben behöver en till anfallare, inte sälja en av deras anfallare.

22 spelare har inkallats till Bayern München matchen imorgon


Jose Mourinho har inkallat 22 män till fredagens match mot Bayern München.
Real Madrid Celebrate

Imorgon kommer Real Madrid möta Bundesliga vinnarna, Bayern München, på tyskarnas hemmaplan (Allianz Arena). Jose Mourinho har inkallat nyförvärvet Ricardo Carvalho och 21 andra spelare. Kaká och Pepe är fortfarande skadade och kommer inte spela på ett tag. Man förväntar sig att Kaká återvänder i december och Pepe i September.

SPELARNA SOM HAR INKALLATS:
Målvakter: Casillas, Adan.
Försvarare: Carvalho, Sergio Ramos, Marcelo, Drenthe, Albiol, Garay.
Mittfältare: Khedira, Lass, Granero, Xabi Alonso, Canales, Pedro Leon, Van der Vaart, Juanfran, Alex Fernández.
Anfallare: Cristiano Ronaldo, Benzema, Higuain, Di Maria, Morata.

Real Madrid förväntas vinna kampen om Santos och Brasiliens Paulo Henrique Ganso


Real Madrid är väldigt nära att underteckna Ganso och Rossoneri ser ut att förlora ännu en av deras mål.
Paulo Henrique Ganso

Santos
stjärna, Ganso, gjorde sin Brasilien debut i tisdags, då det brasilianska landslaget vann med 2 - 0 mot USA. Och den unga offensiva mittfältaren kan vara på väg till Europa.

Enligt Milannews.it har Milan hållit koll på den 20-årige playmakern, men han ser ut att vara på väg till Real Madrid istället.

"Real Madrid är klubben jag skulle vilja spela för. Det skulle vara en dröm att spela med Kaká och Cristiano Ronaldo" sa brassen till pressen.

Huruvida Ganso kommer lämna Santos i framtiden återstår att se. Men Milan har inte undertecknat någon spelare i sommar, och därför ökar deras chanser till att vinna kampen mot Real Madrid. Medan Los Blancos som har undertecknat fem spelare i sommar kanske inte har råd med en till mittfältare.

Men efter Gansos uttalande, ser det ut som en flytt till Real Madrid är närmare än en flytt till Milan. Den italienska klubben har misslyckats med att underteckna Sevillas stjärna, Luis Fabiano, i sommar och har inte sammankopplats med så många spelare.

Romelu Lukakus agent: "Lukaku är för ung för att spela för en så stor klubb som Real Madrid"


Lukakus agent tror inte den belgiska stjärnan kommer flytta till Real Madrid just nu.
Lukaku

Romelu Lukaku
s agent, Christophe Henrotay, har nyligen haft en intervju med 7sur7, där han bekräftade att de har haft kontakt med Real Madrid angående Lukaku.

"Ja, det är sant. Vi har haft kontakt med Real Madrid" sa Henrotay.

"Jag har personligen träffat Real Madrids tjänstemän angående en flytt för Lukaku."

"Dock, finns det andra klubbar som är intresserade av min klient också, såsom Barcelona, Liverpool och Bayern München."

"Det innebär inte att min klient kommer lämna för Real Madrid nu. Vi måste vänta och se om Anderlecht når Champions League eller inte."

"Jag tycker att Lukaku är för ung för att spela för en så stor klubb som Real Madrid nu. Hans pappa håller med mig om denna punkt."

Lukakus pappa gick då in i samtalet och sa: "Vi känner oss mycket stolta över att en klubb så stor som Real Madrid och en tränare som Jose Mourinho är intresserade av min son."

"Men Romelu vet att han måste klara av sina studier först. Efter det kan man börja förhandla om honom."

Ricardo Carvalho: "Jag har alltid velat spela för Real Madrid"


Ricardo Carvalho ser fram emot den kommande säsongen med Real Madrid.
Ricardo Carvalho

Real Madrid
s senaste signering, Ricardo Carvalho, hade nyligen en intervju med den spanska sporttidningen Marca, där han uttryckte hur upphetsad han är över att få spela för Los Blancos.

"Jag är väldigt glad just nu, jag har väntat på det här länge."

"Jag har alltid velat spela för Real Madrid. Detta är ett mycket viktigt steg i min karriär."

"Mourinho uppnår seger vart han än går. Han är en fantastisk tränare och han har visat det genom åren. Alla spelare har ett stort förtroende för honom."

Real Madrid vägrar ge upp Werder Bremens stjärna, Mesut Özil


Det ser ut som om Los Blancos vill underteckna en till mittfältare, iställer för en anfallare.
Mesut Özil

Werder Bremen
s mittfältare, Mesut Özil, har ännu en gång sammankopplats med Real Madrid, enligt rapporter. Dessutom förnekade den tyska stjärnan att han hade kommit överens med Barcelona.

Real Madrids tränare, Jose Mourinho, är en ivrig beundrare av Özil och kommer försöka underteckna mittfältaren, om han inte lyckas hitta den rätta tredje anfallaren. Enligt Marca, är Mourinho ute efter en till anfallare, eftersom han inte vill spela med bara Higuain, Benzema och Cristiano Ronaldo i tio månader.

Mourinho har ännu inte hittat en tillräckligt bra anfallare till rätt pris, därför vill han underteckna Özil, som kanske kommer ändra position om han flyttar till Los Blancos.

Angel di Maria gav Argentina en seger

Igår spelade det argentinska landslaget en match mot Irland. Real Madrids nyförvärv, Angel di Maria, gjorde det enda målet som gav Argentina en seger. Higuain får bollen från långt håll, passar den till Di Maria, som skjuter in den och det blir 0 - 1. Dock, så klagade Irland på Di Marias fantastiska mål.

Manchester City förbereder ett mega offer för Real Madrids target Thiago Silva


Eastlands klubben vill vinna kampen om den brasilianska försvararen, Thiago Silva.
Thiago Silva

Enligt uppgifter planerar Manchester City att göra ett stort erbjudande till Milano klubben för att underteckna den brasilianska försvararen, Thiago Silva.

Enligt Milannews.it erbjuder den engelska klubben Rossoneri 40 miljoner euro för den talangfulla mittbacken.

Om ett sådant erbjudande verkligen kommer in, kommer Milan överväga erbjudandet, trots att de har sagt att Silva inte är till salu.

Det är inte första gången City sammankopplas med brassen. De hade visat intresse för honom tidigt under sommarens transfermarknad, men misslyckades med att underteckna mittbacken.

Real Madrid
har också visat intresse för 25-åringen, och erbjöd den italienska klubben 20 miljoner euro + Rafael Van der Vaart. Men den affären blev aldrig av.

Albiol är imponerad av sina nya lagkamrater, Sergio Canales och Pedro Leon


Real Madrid försvararen, Raul Albiol, är imponerad av hans nya lagkamrater, Canales och Leon.
Raul Albiol

Raul Albiol
njuter av försäsongen under den nya tränaren, Jose Mourinho, och hyllar sina nya lagkamrater.

"Canales och Pedro Leon arbetar mycket hårt. De är unga, begåvade och motiverade, och de vill visa att de kan spela här."

"Vi älskar att ha dem här, eftersom de är bra lagkamrater och bra spelare. Vi alla måste bidra för att det kommer bli en lång och svår säsong."

"Tränaren organiserar laget på ett sätt som gör att vi kan förbättra oss och uppnå alla våra mål. Vi kommer välkomna alla spelare som kommer med öppna armar, eftersom han kommer vara här och bidra till vad som kommer bli en spännande säsong."

"Vi måste hålla ihop för att uppnå våra mål. Träningen har varit väldigt krävande och intensiv."

Jose Mourinho: "Real Madrid kommer lyckas under min ledning"


Jose Mourinho sa i en intervju att han tror att Real Madrid kommer lyckas, och att Kaká är en av världens bästa spelare när han är 100%.
Jose Mourinho

I en intervju med CNN World Sport, uttryckte Real Madrid tränaren, Jose Mourinho, sin övertygelse om hur Real Madrid kommer lyckas under hans ledning.

"Jag lyckades med Porto och Inter. Med Chelsea vann vi inte Champions League men vi vann två titlar (ligacupen och Premier League). Så varför kommer det inte hända samma sak med Real?"

"Det är en stor klubb, det är en klubb med en massa bra spelare. De har motivation, för de har inte vunnit något under de senaste åren. Men naturligtvis är det inte lätt, eftersom vi har riktigt svåra motståndare."

På tal om Kaká, sa Mourinho: "Vi alla vet att Kakás knä var det verkliga problemet. Efter att hans knäskada har löst sig, så är det ljumskens tur att lösa sig."

"Och nu vet vi att inte först i december/januari kommer vi ha honom, så vi måste förbereda laget. Vi måste organisera laget utan Kaká. Men han kommer tillbaka och han kommer vara tillbaka i sin bästa form. När han är 100% är han en av de bästa spelarna och vi behöver honom."

Sedan fortsatte Mourinho med att prata om Cristiano Ronaldo. "Han är fantastisk, och hans sätt att arbeta talar för sig själv. Han är en kille som jobbar mycket, mycket hårt varje dag - han har massor av ambition, och vill förbättras hela tiden."

"Så med potentialen han har, hoppas jag bara på att han fortsätter. Jag kan inte kräva mer än vad han ger."

Rafael Van der Vaart: "Jag är förtjust i Jose Mourinhos sätt att arbeta"


Real Madrids mittfältare, Rafael Van der Vaart, är glad över Mourinhos, Canales och Carvalhos ankomst.
Rafael Van der Vaart

Rafael Van der Vaart
är lika glad nu som han var i slutet av säsongen 2009/10. Den hollänska mittfältaren är nöjd med ankomsten av Jose Mourinho, och nyförvärvningarna, Sergio Canales och Ricardo Carvalho.

"Vi alla presterar bra såhär långt. Jag gillar Canales en hel del, både som spelare och person. Han är väldigt ung, men jag är säker på att han kommer spela en del del denna säsong, samma sak med mig."

"Jag har tre år kvar på mitt kontrakt och jag vill stanna här, eftersom jag gillar Real Madrid mycket."

"Säsongen är väldigt lång och jag är övertygad om att jag kommer spela en hel del. Det finns ingenting som skrämmer mig."

"Ricardo Carvalho är en fantastisk spelare för oss. Han har stor erfarenhet och vi är glada att han kommer till oss. Tränaren vet vad han vill. Vi alla gillar Carvalho mycket. Han har alltid spelat bra i Chelsea. Jag är säker på att han kommer hjälpa det här laget en hel del."

"Jag är förtjust i Mourinhos sätt att arbeta. Träningarna är mycket intensiva och vi alla gör vårt bästa."

"Jag är mycket glad för Spanien. De spelade bättre än vad vi gjorde i VM finalen. De är ett bra lag. Hatten av för alla spanjorer!"

VIDEO: Real Madrids träning inför Bayern München matchen


Idag var det ännu en hård träning i Madrid när Jose Mourinhos Real Madrid förbereder sig inför den kommande försäsgonsmatchen den 13 augusti. Den spanska huvudstadsklubben kommer möta den tyska klubben i Bayerns egna fotbollsarena, Allianz Arena, klockan 21:00.

Racing Santander hoppas på att Real Madrid kan låna ut Royston Drenthe


Real Madrids holländska försvarare ser ut att vara på väg till Racing Santander.
Roysotn Drenthe

Real Madrid
är ute efter att avlasta vissa spelare, efter att ha gjort en del betydande värvningar i sommar, samtidigt som flera värvningar kan vara på väg.

Idag rapporterade den spanska sporttidningen AS att den spanska fotbollsklubben Racing Santander har frågat Real Madrid om Los Blancos kan låna ut Royston Drenthe till Santander under en säsong.

Det verkar som om Drenthe inte har imponerat på Jose Mourinho under försäsongen. Den spanska tidningen fortsätter med att säga att Mourinho inte är imponerad av Drenthe, och en låne affär kan troligen uppstå inom kort.

Real Madrids målvakt Iker Casillas: "Manchester United har gjort en bra signering"


Casillas tror att Manchester United kommer komma långt med den mexikanska anfallaren, Javi Hernandez.
Iker Casillas & Javi Hernandez

Real Madrid
s nummer 1, Iker Casillas, stöttar Javier Hernandez och tror att han kommer lyckas med Manchester United. Casillas är förnärvarande i Mexico med det spanska landslaget och han ombads att säga vad han tycker om "Chicharito".

"Manchester United har gjort en bra signering med 'Chicharito'. Han är en bra anfallare" sa Casillas.

Den 22-årige Javi Hernandez spelade för Guadalajara innan han flyttade till Manchester United sommaren 2010. Han debuterade för de blåa i den engelska FA-cup matchen mot Chelsea i söndags.

(Gammal nyhet) | Real Madrids Angel di Maria vill vinna Champions League


Den argentinska yttern är ivrig över att få vinna Champions League med Santiago Bernaeu klubben.
Angel di Maria

Argentinaren, Angel di Maria, lämnade det portugisiska laget, Benfica, för Real Madrid tidigare i sommar och den skickliga yttern ör övertygad om att han kan göra ett gott intryck med Real Madrid. Di Maria är full av ambition och siktar på att vinna Champions League.

"Jag är lycklig här. Att vara omgiven av de bästa spelarna och bli tränad av den bästa tränaren är vad jag alltid har drömt om" sa Di Maria enligt Marca.

"Jag kommer lära mig mycket. Jag hoppas få spela från start. Jag tror att jag kan göra det. Om jag arbetar hårt dag ut och dag in kommer jag få göra det. Jag är inte rädd för något, vilket är det som har fört mig ända hit."

"Tränaren har klargjort att man kommer få spela om man jobbar hårt. Han säger alltid att den som inte kämpar, kommer inte få spela. Mourinho är en bra tränare, för att han är krävande. Han vet att varje spelare kan alltid ge mer än vad han redan gör."

"Om man tittar på hur vi tränar och attityden tränaren försöker ingjuta, tror jag att vi kommer ha en bra säsong. Att vinna Champions League är en dröm som ännu inte blivit verklighet."

(Gammal nyhet) | Gonzalo Higuain: "Real Madrid vill vinna tre titlar"


Den argentinska anfallaren är full av ambition inför den kommande säsongen..
Gonzalo Higuain

De spanska gigangterna Real Madrid miste La Liga titeln förra säsongen och anfallaren, Gonzalo Higuain, är fast besluten vid att denna säsong kommer liga titeln bli deras. Dessutom siktar den argentinska stjärnan på att vinna Copa del Rey och Champions League.

"Vårt mål inför 2010/2011 säsongen är att vinna alla tre titlar som står på spel. Det skulle vara en fin belöning för våra fans, som hoppas och väntar på att det ska hända" sa Higuain till Real Madrids officiella hemsida.

"Det skulle vara väldigt speciellt att vinna Champions League i år. Detta lag har vunnit flest Champions League titlar än något annat lag och vi hoppas kunna vinna vår tionde (Champions League titel) i år."

"Personligen hoppas jag på att göra fler mål än förra säsongen, eftersom det kommer att hjälpa laget att uppnå sina mål. Jag gjorde ett bra antal mål förra året och jag skulle älska att göra ännu fler mål denna säsong."

Higuain tog sig också tid att prata om den nya tränaren, Jose Mourinho.

"Det är härligt att arbeta för Mourinho. Vi är alla mycket ivriga att lära oss av honom. Det kommer bli ett tufft år, men vi tror att vi kan vinna varje titel som vi konkurrerar om. Vi är väldigt motiverade."

(Gammal Nyhet) | Jose Mourinho: "Att förlora Kaká för en viss tid kommer inte vara en drama"


Mourinho anser att det finns tillräckligt med kvalité i laget för att täcka den brassens längra tids frånvaro..
Kaká

Real Madrid
tränaren, Jose Mourinho, har haft synpunkter på att förlora Kaká under en viss tid, nu när den brasilianska mittfältaren kommer vara borta i tre till fyra månader efter att ha genomgått en knäoperation.

Den portugisiska tränaren valde att inte avslöja några känslor för panik. Istället betonade Los Blancos tränare att han har tillräckligt med spelare som kan ersätta den brasilianska stjärnan.

"Kaká är en mycket respekterad spelare och älskad av alla hans lagkamrater. Han är mycket kunnig, men vi vill ha honom i form för att han ska vara lycklig. Om vi förlorar honom ett tag, kommer det inte vara en drama. Vi har andra spelare."

Real Madrid har Rafael Van der Vaart som ersatte Kaká när han var skadad förra säsongen, och nu har de även Sergio Canales.

Den portugisiska tränaren passade också på att hylla Kaká som han tycker är en av världens bästa spelare i världen.

(Gammal nyhet) | Sergio Canales: "Jag kommer aldrig glömma min Real Madrid Debut"


Den unga mittfältaren har gjorde sin första framträdande för Real Madrid i matchen mot Club America.
Sergio Canales

Den unga mittfältaren, Sergio Canales, var en av stjärnspelarna i EM (under-19) i sommar och den 19-åriga offensiva mittfältaren gjorde sin debut för Real Madrid i onsdags förra veckan.

Canales var en av Los Blancos viktigaste spelare i deras 3-2 vinst mot den mexikanska klubben America.

"Det är en dröm att kunna debutera med Real Madrid" sa Canales till Real Madrids officiella hemsida.

"Jag kan inte vänta med att fortsätta utveckla mig och arbeta för denna klubb. Ärligt talat, tänkte jag inte på hur min första match skulle se ut, men allt gick bra och att göra mål gjorde det oförglömligt."

(Gammal nyhet) | Pedro Leon: "Jag är stolt över att bära den vita tröjan"


Den nya Los Blancos spelaren njuter av att spela för Real Madrid.
Pedro Leon

Marca
rapporterade att Pedro Leons övergång från Getafe till Real Madrid kunde inte ha varit bättre, eftersom den unga mittfätlaren känner sig stolt över att bära den vita skjortan.

"Det har varit en stor förändring för mig" sa Leon.

När det gäller hans anpassning, kommenterade Leon att kamratskapet är mycket bra i laget och att alla hans lagkamrater behandlar honom mycket väl. Leon pratade särskilt mycket om Esteban Granero, som var hans lagkamrat när de var unga och spelade för det spanska landslaget.

"Att bära den här tröjan innebär att man tar på sig ett stort ansvar och jag har velat bära den sedan jag var en liten pojke. Jag är förtjust av att vara här och jag är otroligt stolt."

Dessutom passade den unga talangen på att berömma Jose Mourinho som han anser är den bästa tränaren i världen.

Real Madrid är intresserade av den 20-åriga Vitoria Guimaraes spelaren, Bebé


Real Madrid håller koll på den portugisiska stjärnan.
Tiago Manuel Dias Correia

Real Madrid
håller koll på en ung portugis, nu när de fortsätter sin jakt på en tredje anfallare till den kommande La Liga säsongen.

Idag rapporterade Marca att Los Blancos övervakar Vitoria Guimaraes superstjärna Tiago Manuel Dias Correia "Bebe"s framsteg.

Den portugisiska unga talangen är en 20-årig anfallare som är 190 cm lång och väger 75 kilo. Han spelar förnäravarande för den portugisiska klubben Vitoria Guimaraes, men den portugisiska anfallaren kan spela för Real Madrid i den kommande säsongen.

Real Madrid är intresserade av Athletic Bilbaos anfallare Fernando Llorente


Fernando Llorente är nästa man på Real Madrids önskelista.
Fernando Llorente

Efter att Real Madrid nyligen har undertecknat den 32-åriga försvarare, Ricardo Carvalho, från Chelsea igår, fokuserar Los Blancos på att underteckna en tredje anfallare, som ska spela med Higuain och Benzema.

Den spanska tidningen AS rapporterde idag att Real Madrid har ställt siktet på att underteckna Fernando Llorente från Athletic Bilbao.

Det är dock troligt att hans pris är för hög på transfermarknaden, vilket kan vara ett skäl för Real Madrid att dra sig ur en sådan överföringsaffär.

Mourinho har påpekat offentligt att han inte kan använda bara Higuain och Benzema i anfallspositionen i 10 månader.

Real Madrids och Chelseas mål, Romelu Lukaku: "Jag stannar i Anderlecht"


Den 17-årige stjärnan vill inte lämna den belgiska ligan.
Romelu Lukaku

Anderlecht
s superstjärna, Romelu Lukaku, har förnekat samtal med Real Madrid. Los Blancos tränare, Jose Mourinho, vill underteckna tonåringen till Madrid i sommar, även om portugisen vet att den belgiska anfallaren skulle hellre flytta till Chelsea.

Men Lukaku säger att han är lycklig i Anderlecht och sa: "Jag stannar här."

"Min önskan är att spela i Champions League med denna klubb och fortsätta mina studier i Bryssel. Jag vill bli klar med mina studier innan jag lämnar Anderlecht."

Racing Santander är intresserade av Real Madrids Royston Drenthe


Den spanska klubben är intresserade av den holländska vänsterbacken.

Royston Drenthe

Racing Santander
är intresserade av Real Madrids vänsterback Royston Drenthe. Den tidigare Feyenoord Rotterdam spelaren är en av Racings mål efter att Oscar Serrano skadat sig.

Drenthe förväntas lämna Real Madrid - om Jose Mourinho undertecknar en annan vänsterback.

OFFICIELLT - RICARDO CARVALHO KOMMER UNDERTECKNA FÖR REAL MADRID


Övergången sägs vara överhängande..
Ricardo Carvalho

Chelsea
s mittback, Ricardo Carvalho, är mycket nära att underteckna för Real Madrid, har London klubben bekräftat.

32-åringen är alltså på väg att återförenas med sin gamla tränare och mentor, Jose Mourinho, och en del källor hävdar att Los Blancos kommer betala 8 miljoner euro för portugisen.

Median i Spanien säger att de två klubbarna har redan förhandlat om spelaren, men inte förrän ikväll meddelade Chelsea att affären är nästan klar. Real Madrid har ännu inte kommenterat detta.

Chelsea sa: "Chelseas fotbollsklubb kan bekräfta att en överenskommelse har uppstått med Real Madrid angående Ricardo Carvalho. Han kommer genomgå den medecinska undersökningen och spelaren har kommit överens med klubben om de personliga villkoren."

"Chelsea vill tacka Riccy för de sex år han har tjänat klubben, och vi önskar honom lycka till i framtiden."

Efter att ha undertecknat Angel di Maria, Pedro Leon, Sergio Canales och Sami Khedira kommer Carvalho bli Real Madrids femte signering, och han kommer troligen underteckna ett två-års kontrakt med Los Blancos.

Cristiano Ronaldo och Kaká är två av världens populäraste idrottsmän


Två madridistas är ev av världens populäraste idrottsmän.
Cristiano Ronaldo hamnade på första plats och Kaká på plats 14.
Världens populäraste idrottsmän
Cristiano Ronaldo
är världens mest populära idrottsman. Sociala nätverk har blivit allt viktigare inom marknadsföring och försäljning. En undersökning har visat att Facebook har en stor betydelse när man ska t.ex. ta reda på hur många fans en idrottsman har.

Två madridistas är med i listan över de populäraste idrottsmännen. Nämnligen Cristiano Ronaldo och Kaká. Dessutom är Real Madrid legenden Zinedine Zidane också med i listan. Totalt är det sju fotbollspelare som står med.

Svar del 2

Okej, här är svaren på alla andra frågor. Imorgon kommer jag skriva alla nyheter (även om de är gamla) som jag inte har skrivit på bloggen när jag åkte utomlands. Men det kommer också finnas nya nyheter också såklart! ;)

hur tror du real madrid kommer prestrera mot Barcelona iår?
Kommer er backar/försvarare klara av Messi"den otroliga" -.- .?
Och Thiago kommer säkert inte gå till Real men tror du Mourinho kommer sluta eller ge upp och satsa på en annan försvare?

Svar: Jag tror att Real Madrid kommer vinna åtminstone en El Clasico match + att vi kommer vinna ligan! ;D
Jag tror inte Mourinho håller koll på någon annan försvarare. Den han är mest intresserad av just nu är Thaigo Silva. Jag tror inte Mourinho kommer ge upp Silva..

Hur länge kommer du att vara borta?
Hur många besökare har bloggen per dag/månad?

Svar: Jag var borta i en vecka ;)
Per dag får jag omkring 600 besökare ;) Så hur mycket blir det på en månad? :P

Kommer Ronaldo och Higuaín få nya nummer?

Svar: Ronaldo har bytt till nummer 7 (Benzema har nummer 9 nu). Och Higuian vill inte byta nummer. Han vill behålla sitt nuvarande nummer (20).

Vilka värvningar ser du helst att Real Madrid ska göra? :D

Svar: Inga fler mittfältare. Tycker att Real ska fokusera på att värva försvarare. Jag hoppas på Thiago Silva. Och om jag ska vara ärlig, så tycker jag att det var onödigt att köpa Sergio Canales. Tycker att han ska lånas ut för vi har redan Kaká och Van der Vaart. Tycker synd om de inte kommer spela så mycket nu när de både behöver spela mycket (Kaká är 28 och Van der Vaart är 27 år).

Hur många mål tror du ronaldo gör den här säsongen om han inte är skadad???
din startelva???

Svar: Om Ronaldo inte kommer spela som anfallare, tror jag inte han kommer göra så många mål. Spelar han som anfallare, tror jag han kommer göra 30 mål! :D

vilka i real kan INTE SPANSKA??

Svar: Sami Khedira kan inte spanska, han kan några ord, men han har ju precis flyttat till Real Madrid. Benzema kan spanska, men inte så mycket.

vad har du för känslor för barcelona? hat?
Svar: Inte direkt hat. Jag ”gillar inte” Barcelona så mycket. Jag tycker att de är fantastisk bra och har förtjänat att vinna La Liga alla de gånger de har vunnit den. Men eftersom jag är ett Real Madrid fan, så gillar jag inte Barcelona så mycket. Det är som Premier League klubbarna. Chelsea gillar inte Manchester United, United gillar inte Chelsea och City m.m. Samma sak med Serie A klubbarna. Inter gillar inte Roma, Milan gillar inte Inter m.m.

varför inte starta någon slags chatt/"chat box"

Svar: Ska försöka fixa en! ;D

1. vilka två spelare är dina favoriter i Real Madrid?
SVAR: Som jag skrev tidigare : Jag gillar alla Real Madrid spelarna! ;D
2. Hur många syskon har du?
SVAR: Haha, tänk om jag inte har några syskon? :P
3. Är du svensk?
SVAR: Halv svensk. ;)
4. hur gammal är du ?

SVAR: no comments.
5. Stör du dig på dina läsare ibland?

SVAR: haha nej då.
6. hur är du som person
?
SVAR:
7. är du lång/kort?

SVAR: Lång ;) (men inte jätte lång)

Kaká blir FIFAs nya ansikte

För många veckor sedan skrev jag att Kaká kommer finnas med i omslaget av FIFA 11. Nu är det officiellt att den brasilianska playmakern kommer finnas med i omslaget. Även om Kaká har haft en tuff tid med både Real Madrid och Brasilien, har det inte stoppat EA Sports från att låta Kaká representera FIFA 11.

Real Madrid stjärnan Kaká: "Ramires kommer bli Chelseas stjärna"


Kaká är säker på att Ramires kommer lysa i den blåa tröjan.
Kaká & Ramires

Real Madrid
stjärnan Kaká säger att hans brasilianska lagkamrat, Ramires, kommer bli en stor succé med Chelsea.

"Jag är glad att Ramires har gått till en europeisk klubb som Chelsea" sa Kaká. "Men jag tror faktiskt att det är ganska skrämmande för de andra Premier League klubbarna och alla andra klubbar som vill vinna Champions League den här säsongen."

"För mig finns det ingen tvekan om att Chelsea har undertecknat den allra bästa unga central mittfältaren i världen."

"Nu spelar han för Chelsea och jag tror att han kommer bli den bästa mittfältaren i världen inom de kommande två åren och han kommer placeras i samma kategori som Clude Makelele, Roy keane och Patrick Vieira.

"Inte är bara Ramires en bra spelare, utan han är också en ödmjuk kille och är alltid villig att lyssna och lära sig från dem som har spelat fotboll under en lång tid."

Kaká gav också en skrämmande varning: "Frank Lampard har förmodligen ytterligare två år kvar på toppen och jag är säker på att han kan vara en bra mentor för honom" sa brassen till Daily Star Sunday.

"Dessa två kan bilda ett förödande partnerskap som ingen i Premier League kommer kunna klara av. Ramires är en komplett central mittfältare. Han kan tackla, passa, jobbar hårt, är stark och kan göra många mål."

"Han kommer göra Chelseas mittfält skrämmande. Vid så ung ålder, spelar Ramires utan rädsla och att spela för en så stor klubb och i stora matcher kommer inte störa honom."

Kaká tillade: "Jag kan inte se någon som stoppar Chelsea från att vinna två Premier League titlar i rad."

Svar del 1

I'm Back! Jag är tillbaka och kommer skriva så som jag gjorde innan jag åkte utomlands ;) Jag har svarat på en del frågor, den andra delen kommer komma senare under dagen! ;)


tror du maicon går till real?
Svar: Perez vägrar ju att betala 30 miljoner euro för Maicon, vilket är summan som Inter begär. Så jag tror inte han kommer till Real.

Hur går det med "Gilla/Ogilla knappen"??

Svar: Försökte fixa en, men det blev väldigt konstigt. Man måste vara inne på facebook för att ”gilla” och det såg riktigt.. konstigt ut :P Men jag ska försöka hitta en annan sorts ”gilla-knapp” ;)

Har du någon hemsida som kan visa Real Madrids matcher gratis och med bra kvaliteé?

Svar: Jag brukar titta på den här sidan: http://myp2p.eu/competition.php?competitionid=&part=sports&discipline=football för det mesta. Det finns säkert en bättre sida.. men den sidan är den enda jag kan :S

Hugo sanchez spelade för Real madrid, Vet du hur många säsonger?
Det var väl han som gjorde flest mål under en LA Liga säsong också har jag för mig, eller?

Svar: Sanchez spelade för Real Madrid från 1985 till 1992. Alltså sju säsonger.
Andra frågan, har jag ingen koll på faktiskt.. :S

favorit dryck?

Svar: Hahaha, Coca Cola ;D

Tror du att vi vinner någon titel i år (=?

Svar: Ja, det tror jag faktiskt. Jag tror att vi kommer vinna La Liga. Och vi kommer komma långt i Champions League. Om vi inte vinner CL – kommer vi nog vara med i finalen i alla fall :)

vrf vill du va anonym? hur gammal? vad heter du? kön? vart bor du??
kan du i göra din blogg lite mer som en riktig hemsida?? som tex fotbollskanalen.se.
din startelva? vart ska du resa? favvospelare?

Svar: Haha, varför jag vill vara anonym? – Faktiskt, så vet jag inte? :S :P haha. Vad jag heter? – haha namn säger jag inte, men jag kan säga såhär mitt namn börjar på F :P Kön? – Spelar det någon roll om jag är kille eller tjej ? :P . Vart jag bor? Nästan i mitten av Sverige (lite längre ner) :P

Kommer göra min blogg lite mer som en riktig hemsida i framtiden! :)
Min starelva? Brukar inte tänka på sådant, men såhär vill jag att försvaret ska se ut:
Sergio Ramos - Pepe - Thiago Silva - Marcelo ;)

Jag åkte till England ;)..
Och jag har ingen speciell favoritspelare. Jag gillar alla Real Madrid spelarna! :D

Hur hoppas du Mourinho sätter upp sin start elva, om alla är friska och i form? :P
Svar: Skrev det redan på frågan innan ;)
Jag brukar inte hålla på med sådant, men såhär vill jag att försvaret ska se ut:
Sergio Ramos - Pepe - Thiago Silva - Marcelo ;)

Real Madrids tränare Jose Mourinho håller koll på Anderlecht anfallare, Romelu Lukaku


Mourinho vill bygga vidare på den belgiska stjärnan.
Romelu Lukaku

Jose Mourinho
är ute efter en anfallare, enligt den spanska tidningen Marca. Därför har Real Madrid tränaren hållit koll på den 17-åriga Anderlacht anfallaren, Romelu Lukaku.

Den yngsta målskytten i den belgiska ligan lyckades göra totalt 19 mål förra säsongen. Den belgiska anfallaren skulle kosta Los Blancos 20 miljoner euro och det kommer komma som en överraskning för de flesta fansen om han flyttade.

Lukaku har redan representerat det belgiska landslaget och gjort sin debut. Mourinho vill bygga vidare på den belgiska stjärnan, men med ett så högt pris kan det vara en riskfull satsning med så mycket på spel.

Real Madrid har sammankopplats med ett antal anfallare, då Mourinho själv medgav att de inte kan spela med bara de anfallarna han har. Dessutom är portugisen tveksam om Cristiano Ronaldo ska spela som anfallare.

De anfallare som Mourinho har också hållit koll på är Mario Gomez, Amauri, Hugo Almeida och Fernando Llorente.

Real Madrid kommer göra ett sista försök att underteckna AC Milans försvarare Thiago Silva


Real madrid kommer återvända till förhandlingsvordet för AC Milans försvarare, Thiago Silva.
Thiago Silva

Den spanska huvudstadsklubben, Real Madrid, är redo att göra ett sista försök att underteckna Milans brasilianska försvarare, Thiago Silva.

Inters prislapp för Douglas Maicon var för hög för Los Blancos, som kommer nu fokusera på den brasilianska 25 åringen.

Trots att Milan har förklarat att det inte är villiga att sälja Thiago, är Real Madrid övertygade om att et bud på 20 - 25 miljoner euro skulle övertyga Rossoneri att sälja sin stjärnförsvarare.

Igår medgav också mittbacken att han var smickrad över Real Madrids intresse och vägrade att utesluta en flytt till Real Madrid i framtiden.

Gonzalo Higuain: "Angel Di Maria kommer göra stora saker för Real Madrid"


Higuain har ett stort förtroende för Di Maria.
Gonzalo Higuain

Real Madrid
s anfallare, Gonzalo Higuain, är övertygad om att Angel di Maria kommer vara en stor hit i Spanien. Både Higuain och Di Maria spelar för det argentinska landslaget och Real Madrids bästa målskytt förra säsongen har hjälpt Di Maria att känna sig bekväm, sedan 22 åringens ankomst i Madrid.

"Han är en spelare som har fart, teknik, och hastighetsökning. Di Maria kan bidra mycket till denna klubb" sa Higuain.

När man pratade om kritiken Di Maria har fått, sa Higuain: "Alla har sina åsikter och de bör respekteras. Men vi alla har ett stort förtroende honom och förhoppningsvis kan han lysa på planen."

Santos stjärna Paulo Henrique Ganso: "Min dröm är att spela för Real Madrid"


Santos brasilianska stjärna skulle gärna vilja flytta till Real Madrid.
Paulo Henrique Ganso

Santos
offensiva mittfältare, Paulo Henrique Ganso, har förklarat att han vill flytta till Real Madrid. Den brasilianska legenden, Carlos Alberto, har hyllat den 20-åriga mittfältaren, och brassen har erkänt att hans dröm är att spela för Real Madrid.

"Real Madrid är en klubb jag verkligen vill spela för. Det skulle vara en dröm att sepla tillsammans med två stjärnor som Cristiano Ronaldo och Kaká" sa Ganso.

"Jag vill inte flytta dit bara för pengarna. Jag skulle vilja gå dit eftersom det är min dröm att spela för en klubb i Europa och få chansen att vinna Champions League."

Jose Mourinho förnekar att Karim Benzema kommer lämna Real Madrid


Karim Benzema ingår i Mourinhos planer och anfallaren kommer inte lämna huvudstadsklubben.
Karim Benzema

Real Madrid
s tränare, Jose Mourinho, har förnekat alla spekulationer som säger att Karim Benzema ser ut att vara på väg ut ur Santiago Bernabeu i sommar.

När portugisen pratade med pressen, sa han: "Vi kan inte spendera tio månader med att bara spela med Cristiano Ronaldo och Higuain."

"Vi kommer att delta i tre tävlingar och därför kommer jag behöva Benzema. Han är en viktig spelare i mina planer för det här laget."

Fransmannen har sammankopplats med en flytt till antingen Juventus eller Manchester United, men nu verkar det som om Los Blancos inte är villiga att släppa sin anfallare trots allt.

Inters president Massimo Moratti bekräftar att Maicon inte kommer flytta till Real Madrid


Den brasilianska högerbacken stannar i Italien.
Maicon

Efter veckor av spekulationer om framtiden för Inters försvarare Maicon, har klubbens president Massimo Moratti gjort klart att brassen inte kommer lämna trippel vinnarna för Real Madrid i sommar.

"Jag kan bekräfta att Maicon inte är övergångsbar. Om Real Madrid verkligen ville ha honom, borde de ha försökt hårdare" sa Moratti till Corriere dello Sport.

"Vi kommer inte låta honom gå, eftersom han är en mycket stark spelare. Han har en stor förståelse för våra fans och det skulle ha varit mycket svårt för oss att släppa honom. Real Madrid kanske inte riktigt förstår hur viktig Maicon är."

"Han är en riktig klass-spelare och ger alltid sitt allt för laget. Han har varit en viktig spelare för Inter och han förtjänar verkligen inte att hamna i en situation som denna. Maicon kommer stanna hos oss och han är mer än glad över att stanna."

Detta betyder att Real Madrid måste vända sin uppmärksamhet på annat håll i jakten efter en ny försvarare.

Real Madrids Pepe kommer vara borta i tre veckor på grund av skada


Den kraftfulla försvararen kommer vara borta i minst tre veckor..
Pepe

De spanska giganterna, Real Madrid, har bekräftat på sin officiella hemsida att den portugisiska mittbacken, Pepe, inte kommer vara tillgänglig i omkring tre veckor på grund av skada.

"Real Madrids Kepler Laveran Lima Ferreira 'Pepe' förväntas vara borta från spel i tre veckor" står det på klubbens officiella hemsida.

Pepe led av en skada under Los Blancos 3-2 seger över LA Galaxy i deras slutliga försäsongsmtch i USA. Mittbacken missade också en mycket stor del av 2009/2010 säsongen på grund av en knäskada.

Real Madrids Kaká var nära att underteckna för Chelsea innan sin knäoperation


Real Madrid stjärnan skulle egentligen underteckna för de blåa, tills han fick reda på att han måste opereras.
Kaká

Chelsea
var redo att underteckna Real Madrids stjärnmittfältare, Kaká, innan brassen skulle operera sig förra veckan.

Den spanska tidningen El confidencial säger att Kaká hade redan inlett förhandlingar med Chelsea och var angelägen om att flytta till Londan innan hans knäskada bekräftades i Antwerpen.

Källor hävdar att både Real Madrid och Chelsea hade tagit kontakt med varandra och hade ett samtal om en avgift för den före detta AC Milan spelaren.

Kaká var på väg att underteckan för Chelsea redan i sommar, men han tvingades genomgå en knäoperation som förhindrade flytten.

Jose Mourinho har ifrågsatt om Karim Benzema förtjänar en plats i Real Madrid


Jose Mourinho tror inte Benzema platsar i Real Madrid.
Karim Benzema

Real Madrid
tränaren, Jose Mourinho, har offentligt ifrågsatt om Karim Benzema förtjänar en plats i portugisens lag.

Mourinho kräver mer av fransmannen och medgav att han behöver ha Benzema i form om de är här för att lyckas, den kommande säsongen.

"Madrid kan inte spela i tio månader med bara en anfallare" sa Mourinho. "Morata har mycket potential, men är bara 17 år gammal. Han kommer att arbeta med oss, men detta kommer inte bli hans år har Madrid bekräftat."

"Benzema bör veta att han har en stor potential, men bara det räcker inte."

Jose Mourinho medger att det är mycket osannolikt att underteckna Chelseas Carvalho


Chelseas Carvalho kommer inte ha på sig den vita tröjan den kommande säsongen.
Ricardo Carvalho

Real Madrid
s tränare, Jose Mourinho, har lugnat ner rykterna om att underteckna Chelseas försvarare, Ricardo Carvalho. Den portugisiska mittbacken är en av spelarna som Mourinho har tränat i både Porto och Chelsea.

Mourinho har tänkt på Carvalho, men tror inte att han skulle vara en bra spelare för Real Madrid i framtiden.

"Ricardo är en bra spelare, men han är i en ålder, där om någon är ute efter att bygga ett lag för framtiden, kan man inte tänka på honom" sa Mourinho.

"Ricardo hör till nutiden. Han är proffesionell och har ett bra privatliv, så han har inga problem när det gäller att spela på en hög nivå vid en ålder av 32."

Real Madrid respekekterar Chelseas ovilija att sälja Ashley Cole


Real Madrids tränare, Jose Mourinho, har uteslutit att göra en sommarflytt för Chelseas vänsterback, Ashley Cole.
Ashley Cole

Den tidigare Chelsea tränaren bekräftade att han var angelägen om att underteckna den 29-åriga engelsmannen, Ashley Cole, men respekterade Stamford Bridge klubbens ovilja att göra affärer.

"Carlo Ancelotti var mycket, mycket tydlig" sa Mourinho till Sunday Times.

"Han dödade berättelsen genom att säga: "Inga pengar kan köpa Ashley Cole, Cole måste stanna."

"Jag tror att Ashley tänkte på att lämna av personliga och yrkesmässiga skäl. Vi tyckte om honom, eftersom han är en bra spelare som jag har arbetat med."

"Men när en tränare säger nej, är det nej, och vi måste acceptera det."

Kaká vill att Real Madrid fansen ska tro på honom: "Jag visste inte att skadan var allvarlig"


Kaká bad Real Madrid fansen att stödja honom, nu när han inte kommer spela fotboll i fyra månader på grund av sin knäskada.
Kaká

Kaká
har kritiserats för att han spelade med skada i VM 2010. Men den 28-åriga mittfältaren säger att han inte visste att det var allvarligt.

"Jag hade vissa problem, men jag förstod inte att det var allvarligt" sa han till AS.

"Jag sa till Madrid hela tiden. Det bekymrade mig ibland, men jag trodde att det var något normalt och jag visste att jag skulle ha en läkarundersäkning när jag anlände (i Los Angeles)

"Jag måste säga att jag inte är den onde i filmen - folk måste tro på mig."

Playmakern säger att han kommer arbeta hårt för att återgå till sin bästa form och kondition, och hoppas kunna hjälpa Madrid vinna titlar denna säsong.

"Jag kommer göra allt i min makt för att bli bättre så fort jag kan och vinna titlar med den nya Madrid" avslutade han.

LA Galaxy - Real Madrid 2 - 3

Real Madrid vann en till vänskapsmatch. Denna gång mot La Galaxy. I början hade det amerikanska laget ledningen med 2 - 0. Men efter det andra målet, gjorde Gonzalo Higuain två mål, och Xabi Alonso ett mål. (Resultat 2 - 3 till Real Madrid).

Agenten insisterar på att Maicon är redo att flytta till Real Madrid


Agenten säger att Maicon inte har något problem med flytten.
Maicon

Douglas Maicon
s agent har förklarat att spelaren inte har några problem med flytten. Det är bara klubbarna som måste komma överens.

"Om Inters president, Moratti, beslutar sig för att sälja Maicon, borde det inte vara några problem att sälja spelaren, dels för att de två är vänner" säger han till Sky Sport 24.

"När Maicon återvänder från Amerika (han är för närvarande på försäsongsturnén i Nordamerika med Inter) kommer vi att sitta ned och diskutera hans framtid.

"Om Real Madrid och Inter når en överenskommelse, så blir det inte några problem med Maicons personliga villkor."

"Men det är presidenterna som bestämmer."

Kakás karriär kunde ha slutat med en skada

Operationen var en framgång för den brasilianska playmakern, men skadan kunde ha avslutat brassens karriär.
Kaká

Den brasilianska mittfältaren Kakás knä-operation var en succé, men brassens karriär stod på spel. den 28-årige mittfältaren flög till Antwerpen, Belgien för att operera sig efter att ha känt smärta under ett träningspass i Los Angeles.

Jose Mourinho bestämde sig för att en operation skulle krävas för att spelaren ska vara 100%. Enilgt doktor Marc Martens var Moruinhos första stora beslut med Real Madrid, tack och lov, korrekt.

"Denna (skada) kunde ha avslutat hans karriär, eftersom det är en mycket allvarlig skada. Det kunde ha förstörts, men tack och lov att operation gjordes i rätt tid och att allt gick bra" sa Martens enligt Marca.

"Han började spela med besvärlighet och hamnade i en olidlig smärta. Jag förstår att det är en unik konkurrens, men han måste ha känt en verklig smärta" kommenterade Martens.

Kaká förväntas spela igen efter tre till fyra månader. "Jag vill tacka alla de som stödde mig. Min operation gick bra" sa Kaká.

Inter kommer inte acceptera Real Madrids 26 miljoner euro bud för Maicon


Inter kommer avvisa Real Madrid senaste bud på Maicon.
Maicon

Real Madrid
har erbjudit Inter 26 miljoner euro för Maicon, men den italienska klubben vägrade acceptera budet. Enligt uppgifter vill Nerazzuri ha minst 30 miljoner euro för brassen.

Enligt den italienska tidningen La Gazzetta dello Sport har Inters president, Massimo Moratti, avvisat Real Madrids senaste erbjudande, som höjde sitt erbjudande från 24 miljoner till 26 miljoner euro. Men en flytt kommer nog inte bli av eftersom erbjudandet avslogs.

Moratti vägrar sälja sin 29-åriga högeback för mindre än 30 miljoner euro. Om de två klubbarna når en överenskommelse, skulle Maicon kunna komma överens med den spanska klubben om de personliga villkoren.

Jose Mourinho kommer erbjuda Chelsea Karim Benzema + kontanter för att få Ashley Cole


Real Madrids tränare, Jose Mourinho, kommer erbjuda Chelsea Karim Benzema för vänsterbacken Ashley Cole.
Karim Bezema & Ashley Cole

Efter att Chelsea misslyckades med att underteckna Liverpools stjärna Fernando Torres, är de blåa ute efter en ny anfallare. Och nu är Real Madrid beredda att erbjuda Ancelottis klubb Karim Benzema + kontanter för Ashley Cole, enligt den engelska tidningen Daily Mail.

Ashley Cole skulle gärna vilja återförenas med den förra Chelsea tränaren, Jose Mourinho, och portugisen är desperat över att hitta en ny vänsterback.

Men Mourinho får kämpa för att underteckna Cole, när Ancelotti har sagt tidigare i veckan att 29-åringen inte kommer lämna oavsett vilket pris en klubb skulle erbjuda.

Benzema flyttade till Real Madrid förra året för 36 miljoner euro, när han valde Spanien istället för England och Manchester United, som också var intresserade av anfallaren.

Men sedan Benzema flyttade till den spanska huvudstadsklubben har han kämpat med sin första säsong med sin nya klubb och gjorde endast åtta mål för Los Blancos.

Hans dåliga säsong resulterade till att Frankrikes förra tränare, Raymond Domenech, inte kallade in honom till VM 2010.

Kaká avslutar sin Real Madrid turné i LA för att operera sin ljumske


Kaká har lämnat Real Madrids USA turné för att resa till Belgien och operera sig.
Kaká

Den brasilianska stjärnan, Kaká, anlände till USA med en knäskada, men ska nu flyga till Antwerpen, Belgien. Där kommer han undersökas av en läkare (Dr. Marc Martens) som kommer bestämma om brassen ska göra en operation eller inte.

Kaká fick kämpa med sitt första år i Real madrid på grund av att han plågades av sin ljusmske skada. I VM var han inte heller 100%, utan Brasiliens läkare sa att han var endast 80%.

Detta är det sista Kaká behöver. Med en förkortad försäsong kommer det påverka hans form inför den kommande La Liga säsongen.

Juventus är intresserade av Real Madrids anfallare Karim Benzema


Juventus håller koll på Real Madrids anfallare, Karim Benzema.
Karim Benzema

Den italienska tidningen Corriere dello Sport säger att Serie A klubben, Juventus, är intresserade av att inleda ett samtal med Real Madrid angående fransmannen, Karim Benzema.

Juventus sportchef, Beppe marotta, är angelägen om att avsluta avtalet så snart som möjligt, efter att ha misslyckat med att underteckna Wolfsburg anfallare, Edin Dzeko.

De svartvita hoppas också kunna fresta Real Madrid genom att erbjuda den spanska huvudstadsklubben, Amauri. Den portugisiska tränaren har visat intresse för brassen, men själva spelaren har sagt att han vill stanna i Italien.

Chelseas tränare Carlo Ancelotti: "Det finns inget pris som kan få oss att sälja Ashley Cole"


Chelseas tränare, Carlo Ancelotti säger att Ashley Cole är inte till salu, oavsett hur mycket ett lag erbjuder.
Carlo Ancelotti & Ashley Cole

Rapporter har föreslagit att Real Madrids tränare, Jose Mourinho, som var nära Ashley Cole under sin tid på Stamford Bridge, vill ännu en gång underteckna den 29-åriga försvararen, och kommer erbjuda Chelsea ett jätte bud.

Men Carlo Acelotti sa: "Jag är inte intresserad av relationerna mina spelare har med andra tränare."

"Ashley Cole är en Chelsea spelare och han kommer förbli en Chelsea spelare. Alla kan glömma tanken att han kommer lämna klubben."

"Det kommer aldrig att hända. Vi tycker att han är den bästa ytterbacken i världen och på grund av det kommer han stanna. Det finns inget pris som kan få oss att sälja honom."

Den nya Real Madrid kaptenen Iker Casillas: "Vi är inte rädda för Barcelona"


Los Blancos nya kapten avslöjar klubbens mål inför den kommande säsongen..
Iker Casillas

Den nya Real Madrid kaptenen, Iker Casillas, har pratat i en press konferens i Los Angeles om det ansvar han har ärvt från Raul sedan den spanska legenden lämnade för Schalke 04. Han pratade också om hans förväntningar inför den kommande säsongen, med Jose Mourinho som ny tränare.

"Det har skett förändringar, och jag känner ett stort ansvar. Det är en personlig utmaning att över platsen för en symbol som Raul. De människor som har varit kapten har visat professionalism" sa den spanska målvakten.

"Madrid bör sträva efter alla tre tävlingar, men vi vet att vi måste lära känna alla nya (tränare+spelare) som har anlänt till klubben, som bland annat tränaren. Vi får inte bli besatta av att vinna ligan, Champions League eller Cupen, vi måste gå steg för steg."

Den nya säsongen kommer börja om bara några dagar, och Casillas blev naturligtvis ifrågsatt av reportrarna om tävlingen med Barcelona i år och förnekade att världscupen var en seger för Barcelona.

"Den byggdes för fyra år sedan, då Barcelona inte hade vunnit La Liga. Barca kommer spela mot oss en mot en och vi har inget att vara rädda för. Vi kommer inte att hamna på efterkälken, vi har bra spelare och unga spelare. Det är alltid en motivation att slå ett bra lag som de, och vi behöver ge Madrid fansen glädje."

En av dess unga spelare som Casillas pratar om är Sami Khedira, och den spanska målvakten förstår betydelsen av sin nya roll som kapten, för att hjälpa sina lagkamrater.

"Målet just nu, är att hjälpa honom att känna sig hemma. Han är ny, liten, och har svårt med språket, men vi alla gör vårt bästa för att få honom att känna sig välkommen. Med tiden kommer han att bli mer bekväm."

Jose Mourinho bekräftar att Real Madrid vill underteckna en ny anfallare


Den portugisiska tränaren har bekräftat att Real Madrid funderar på att lägga till en ny anfallare i truppen.
Jose Mourinho

Inters högerback Maicon och Milans mittback Thiago Silva är starkt sammankopplade med en flytt till Real Madrid. Men nu har Jose Mourinho visat att Los Blancos är inte ute på markanaden för att bara hitta en försvarare, utan den tidigare Inter och Chelsea tränaren vill lägga till en ny anfallare i sin trupp, efter att Raul lämnade spanjorerna för Schalke.

"Bortsett från att underteckna en ny försvarare, vill jag också lägga till en anfallare i laget. En ny angripare skulle vara mycket välkommen. Jag vill hellre ha en till anfallare än att vara en man mindre längst fram" sa Mourinho enligt AS.

"Jag har förnärvarande Gonzalo Higuain och Karim Benzema på anfallarplatsen, samtidigt som Cristiano Ronaldo även kan spela där. Men jag föredrar att ge honom lite mer frihet på planen. Han är för duktig för att ha honom längst fram hela tiden."

'The Special One' tog sig också tid att diskutera de två nya spelarna som undertecknade för Real Madrid i sommar.

"Pedro Leon och Angel di Maria är den typ av spelare vi ännu inte har i vår trupp. Madrid spelade mycket i mitten av planen förra säsongen på grund av att man inte hade så många kantspelare. Vi har nu två teknisk begåvade kantspelare som kan bara bli bättre under de kommande åren."

Club America VS. Real Madrid 2-3

Real Madrid vann vänskapsmatchen mot Club America idag. Första målet gjordes av nykomlingen Sergio Canales, som fick en fin pass av Benzema (som alltså var assist). Andra målet gjordes av Club Americas Enrique Esqueda. Tredje målet gjordes också av en Club America spelare, Vincente Sanchez. Efter tredje målet, gjorde Real Madrid två mål till. Ett av de gjorde Gonzalo Higuain, och det andra gjorde Cristiano Ronaldo på frispark.

Real Madrid kommer överens med Maicon om de personliga villkoren


Maicon är allt närmare en flytt till Real Madrid.
Maicon

Real Madrid
är tillbaka i samtal med Inters försvarare Douglas Maicon. Den spanska tidningen AS säger att Maicon har accepterat ett erbjudande som kommer se honom tjäna 5,5 miljoner euro om året i den spanska huvudstadsklubben.

Real Madrid måste nu slutföra sina förhandlingar med Inter, och man tror att Los Blancos kommer betala 28 miljoner euro i avgift för brassen.

Jose Mourinhos samtal med Kaká: "Med mig kommer du bli nummer ett igen"


Mourinho hade ett snack med Kaká förra veckan och sa att han kommer hjälpa honom att återigen vara nummer ett.
Kaká

När Kaká anlände till Los Angeles förra veckan, hade han ett snack med Jose Mourinho. De diskuterade Kakás skada och vad han skulle göra för att återfå sin bästa form.

Tillsammans kom de överens om att han skulle träna normalt både utomhus och inomhus (men för det mesta i gymmet). Man fick inte reda på vad de sa exakt, men den spanska tidningen Marca har fått reda på vilka ord de använde.

"Med mig kommer du bli nummer ett igen" sa Mourinho till Kaká. "Var lugn, jag kommer hjälpa dig att återfå din bästa form".

Det verkar som om alla rykten som har sagt att Kaká är på väg ut ur Santiago Bernabeu var väl bara.. rykten?

Real Madrid erbjuder Milan 20 miljoner euro + Rafael Van der Vaart för Thiago Silva


Los Blancos är angelägna av att underteckna den basilianska fösvararen..
Thiago Silva & Rafael Van der Vaart

Enligt rapporter från både Spanien och Italien, har Real Madrid föreslagit ett erbjudande för Milan försvararen, Thiago Silva.

Italisportpress.it
rapporterar att de spanska jättarna är villiga att erbjuda Milan 20 miljoner euro + den offensiva mittfältaren Rafael Van der Vaart, för den brasilianska mittbacken.

Rossoneri klubben har krävt 30 miljoner euro för sin stjärn-försvarare, men är ändå inte villiga att sälja honom.

Den nya Los Blancos tränaren, Jose Mourinho, är förtjust i mittbacken, och har nyligen förklarat att han vill lägga till en världsklass försvarare i sin nya trupp.

Den tidigare Ajax och Hamburg spelaren, Rafael Van der Vaart, har misslyckat med att att få en plats i startelvan sedan han flyttade till Madrid år 2008.

"Frågestund"

Hej!
Det är så att jag kommer resa i några dagar (vet inte exakt hur många) och kommer tyvärr tyvärr tyvärr inte kunna skriva så ofta som jag brukar göra. Jag kommer försöka skriva någon nyhet där jag är, men förvänta er inte att jag kommer skriva så ofta som jag brukar göra. Sorry..

Men, så länge jag är borta kan vi han en "frågestund" som ni bad om. Har fått en massa mejl där ni ber om en frågestund och här är den. Nu har ni chansen att fråga vad ni vill! ;)

När jag kommer hem, kommer det troligen vara en MASSA nyheter + svar på era frågor. Så medan jag är borta kan ni fråga frågor, och någon dag kommer ni kanske se en nyhet. Jag kommer försöka skriva en nyhet idag! :)

Gonzalo Higuain: "Det spelar ingen roll vilket nummer en anfallare bär på ryggen"


Gonzalo Higuain verkade mycket motiverad och optimistisk under måndagens presskonferens.
Gonzalo Higuain

"Det spelar ingen roll vilket nummer en anfallare bär på ryggen. Det som spelar någon roll är hur många mål han gör. Jag ska fortsätta bära mitt nummer eftersom jag är förtjust i det och jag har spelat bra samtidigt som jag bär det. Nummer spelar ingen roll."

"Raul har hjälpt mig mycket och han är en Real Madrid legend. Jag är mycket tacksam, men han bestämde sig för att börja på ett nytt äventyr i Tyskland och jag hoppas att det går bra för honom."

"Mourinho är en vinnare. Han har vunnit allt man kan vinna och vi hoppas att han gör likadant med Real Madrid."

"Alla boll-arbete vi gör, gör träningarna mycket trevligare. Det är viktigt att vi har kontat med bollen."

Real Madrid håller ett öga på Carlos Tevez svåra situation i Manchester City


Carlos Tevez kan vara på väg ut ur Manchester City..
Carlos Tevez

Den engelska tidningen The Mirror säger att Manchester City väntar otåligt på att Carlos Tevez ska dyka upp på träningen idag, samtidigt som Jose Mourinhos Real Madrid håller koll på situationen.

Manchester City väntar på att den argentinska anfallaren ska återvända från sin semester efter sin nordamerikanska turné, samtidigt som hans lagkamrater tycker att argentinaren ska få en längre semester.

Tevez har medgett att det var deprimerande att Argentina åkte ut ur VM och har svårt för att spela en annan Premier League säsong, vilket kanske tyder på att han vill flytta.

Los Blancos har redan försökt underteckna Tevez i flera veckor, med att erbjuda Manchester City 40 miljoner pund. 26-åringens relation med Roberto Mancini har inte varit den bästa och de spanska jättarna har en plats för en till anfallare, efter att Raul lämnat den spanska huvudstadsklubben.

Real Madrids Jose Mourinho är bekymrad över Kakás kondition


The Special One är enligt uppgifter orolig över brassens kondition..
Kaká

AS
rapporterade att den nya Real Madrid tränaren, Jose Mourinho, är bekymrad över den brasilianska mittfältaren, Kakás fysiska tillstånd. Den offensiva mittfältaren hade problem med skador förra säsongen och spelaren har själv sagt att han fortfarande kände smärta under VM. Portugisen har tittat extra på den brasilianska stjärnan, sedan han anlände i Los Angeles.

Mourinho har träffat fotbollsspelaren under träningarna tillsammans med läkarpersonalen för att diskutera en sjukgymnast som kommer hjälpa 28 åringen att återvända till sin bästa form. Planen är utformad för att hjälpa spelaren att stärka sin ljumske och magmusklerna. Kaká kommer träna normalt i ett försök att återhämta sig från sin långlivade skada. Madrids läkarpersonal har tillsammans med det brasilianska fotbollsförbundet (som undersökte Kaká under VM) kommit överens om att en operation inte kommer behövas.

Kaká anlände i USA i lördags och har hittills tagit begränsade delar i träningen. Han tränar inte bara utomhus, utan måste träna inomhus också för att stärka sina magmuskler och bli av med sin skada som har stoppat honom från att lyckas i sin nya klubb.

Samuel Eto'o hoppas inte på att Maicon ska lämna Inter


Samuel Eto'o hoppas på att Douglad Maicon kommer stanna i Inter.
Samuel Eto'o

Den brasilianska försvarsspelaren, Maicon, är den före detta Inter och nuvarade Real Madrid tränarens högsta mål i sommarens transfermarknad.

Real Madrid har sammankopplats med Maicon under en lång tid, men har ännu inte kommit överens med Inter eller själva spelaren. Det sägs att Inter vill ha 28 miljoner euro för Maicon, vilket är en stor summa för Real Madrid och Maicon kräver att få 7 miljoner euro per år, vilket är en summa Los Blancos vägrar att acceptera.

Inters och Kameruns 29-åriga anfallare, Samuel Eto'o, har ingen önskan alls att se brassen flytta till Spanien. Istället vill han att den brasilianska högerbacken ska stanna med honom i Inter.

"Maicon är en viktig spelare för alla lag i världen och Inter är den enda klubben som har turen att ha honom" sa Eto'o.

Wesley Sneijder: "Mourinho kan träna både Manchester United & England på samma gång"


Inters mittfältare, Wesley Sneijder, säger att England bör erbjuda landslagsjobbet till Jose Mourinho.
Wesley Sneijder

Den före detta Real Madrid spelaren, Wesley Sneijder, räknar med att Jose Mourinho kommer lämna Real Madrid för Manchester United och kan enkelt leda England till VM 2014, i en deltids roll.

"Vi pratar om den bästa tränaren i världen" sa Sneijder till News of the World. "Hans andra jobb kommer vara i Premier League, så han kommer att arbeta med och titta på relevanta engelska spelare varje becka. Det skulle vara perfekt för honom."

"Med Jose, följer framgång alltid honom, men det är inte bara för att han har de bästa spelarna, utan han får dig att tro att du är den bästa spelaren."

"Det förtroende och övertygelse han ger dig är häpnadsväckande, och när han är i en klubb är det hans spelare och  anställda mot resten av världen."

"Med kvaliteten på spelarna i England, skulle Jose säkert föra dem till favoriter."

"Om England förbereder sig för detta är jag säker på att Jose kan träna England i VM 2014 i Brasilien."

Jose Mourinho tror att Real Madrid kommer nå framgång efter att ha tränat Real i två år


Jose Mourinho har varnat Real Madrids fans att den kommande säsongen kommer vli ett övergångsår.
Jose Mourinho

Jose Mourinho
insisterar på att hans idéer inte kommer att genomföras fullt ut i den kommande säsongen. Han tror att det kommer ta misnt två år tills klubben lyckas nå framgång.

"Den fullständiga omvandlingen kan endast nås i den andra säsongen" sa Mourinho.

"Jag har alltid sagt att mitt lag kan nå toppen under mitt andra år som tränare, även om vissa har vunnit något redan i den första. Jag hoppas att det händer samma sak med Real."

Jose Mourinho vann trippel med sin före detta klubb, Inter, efter att ha tränat klubben i två år.

Chelseas tränare, Carlo Ancelotti, har förnekat en flytt för Real Madrid stjärnan Kaká


De blåas tränare är inte intresserad av en återförening med den brasilianska stjärnan längre..
Kaká

Chelsea
s tränare, Carlo Ancelotti, har uteslutit en flytt för Real Madrid stjärnan Kaká. Den 28-årige mittfältaren har sammankopplats med ett steg bort från Santiago Bernabeu i sommar efter ankomsten av Jose Mourinho. Enligt uppgifter är portugisen intresserad av Werder Bremens Mesut Özil, som ska ersätta brassen.

För två år sedan var den offensiva mittfältaren en av Chelseas före detta tränare, Luiz Felipe Scolaris överförings mål. Men överföringen gick aldrig av. Efter detta, var Manchester City jätte nära att locka Kaká till Premer League, några dagar innan brassen flyttade till Madrid förra sommaren.

Ancelotti tränade Kaká i sex år (2003-2009) i de bådas före detta klubb, AC Milan, men han har bekräftat att han inte kommer försöka värva honom igen i sommar.

"Kaká kan inte komma till Chelsea" sa han till Sky Italia.

"Han var en av mina spelare och har gjort mycket för Milan, men nu tillhör han Real Madrid och han kommer att besluta sin framtid tillsammans emd sin nuvarande klubb."

"Varken jag eller Chelsea kommar att göra det (avgöra hans framtid)."

Maicons agent flyger till Spanien för att lösa alla transfer frågor med Real Madrid


Maicon är inte lika nära att följa den före detta Inter tränaren Jose Mourinho i Real Madrid.
Maicon

Den brasilianska försvararen, Maicon, hoppas kunna slutföta sin övergång från Inter till Real Madrid denna vecka. Brassens agent, Antonio Caliendo kommer flyga till Spanien för att träffa Los Blancos och diskutera affären.

Klubbarna tros ha kommit överens om övergångssumman, men förra veckan sa Maicons agent att det är någon som försöker hindra övergången.

"Chansen att han (Maicon) stannar i Inter är konkret. Han är ju trots allt bra i Milano. Problemet för Real Madrid är lönen. De vill inte göra någon uppoffring" sa Caliendo till AS.

Enligt Football-Italia kommer Caliendo möta Real Madrids sportchef, Jorge Valdano, i början av veckan. Maicon kräver 7 miljoner euro per år, men spanjorerna anser att detta är oacceptabelt. Det är samma lön som Khedira krävde, men sedan minskade tysken sina krav och undertecknade för de spanska jättarna.

Karim Benzema: "Jag kommer att arbeta hårt för de människor som litade på mig"


Den tidigare Lyon anfallaren hoppas kunna befästa en plats i Real Madrids a-lag.
Karim Benzema

Real Madrid
anfallaren, Karim Benzema, är övertygad om att den kommande säsongen kommer göra hans verkliga ankomst till klubben, efter en svår första säsong i Spanien.

Den tidigare Lyon stjärnans övergång till Santiago Bernabeu förra sommaren var en av Florentinos stora värvningar. Men fransmannen kämpade för ett bra år med Los Blancos, som resulterade till att Gonzalo Higuain tog 22-åringens plats.

Dock räknar fransmannen med att upplevelsen av sin första säsong, ger honom möjligheten att utveckla och ha ett framgångsrikt år med den spanska huvudstadsklubben.

I en intervju med klubbens officiella hemsida, sa Benzema: "Jag har varit i Madrid i ett år och min spanska är mycket bättre."

"Jag tror att det kommer bli mitt år med Real Madrid."

"Vi kommer att ge allt för att vinna titlar denna säsong. På en individuell nivå, kommer dem se det bästa utav Benzema."

"Jag hoppas på att göra många mål denna säsong i Real Madrid tröjan. Jag kommer att arbeta hårt för de människor som litade på mig. Det kommer att bli en bra säsong för mig."

Jose Mourinho vill sälja Kaká och värva Özil

Real Madrid tränaren, Jose Mourinho, är beredd att lyssna på erbjudanden för den brasilianska stjärnan Kaká, samtidigt som han försöker återuppbygga sin trupp med nyförvärvet Sami Khedira och Mesut Özil.
Kaká

Enligt den engelska tidningen Sunday Times, förbereder sig den före detta Chelsea tränaren, Jose Mourinho, för att bygga ett nytt Real Madrid, med två tyska mittfältare, efter att ha precis underteckna Khedira från Stuttgart. Nu försöker portugisen värva Özil, som står på sommarens inköpslista.

Kaká flyttade från Milan till Real Madrid förra sommaren för 56 miljoner pund, vilket var rekord vid just den tidpunkten. Men den tidigare Milan stjärnan kämpade med sin första säsong i La Liga, pågrund av skador.

Efter att ha kämpat med sina skador, som var väldigt frustrerande för honom, har det spekulerats att Mourinho är beredd att offra 28-åringen.

Både Chelsea och Manchester City kommer att bli uppmärksammade av nyheten, efter att både Carlo Ancelotti och Roberto Mancini har önskat att få den brasilianska mittfältaren till England.

Stamford Bridge tränaren, Ancelotti, har lovat att han ska underteckna två nya spelare i sommar, samtidigt som han försöker bygga vidare på sin framgång i Chelsea. Och han är angelägen om att återförenas med sin före detta Rossoneri stjärna.

Man är dock osäker om de blåas president, Roman Abromavich, kommer att kunna erbjuda Real Madrid vad de vill ha för stjärnan.

Det kommer vara svårt för de spanska jättarna att värva Özil, på grund av att ett antal Premier League klubbar har också visat intresse för den tyska stjärnan.

Kaká har återvänt från sin semester, och är just nu i Los Angeles med sina andra lagkamrater.

Ashley Cole har sagt till Carlo Ancelotti att han vill lämna Chelsea för Real Madrid


Chelseas försvarare har berättat för Carlo Ancelotti att han vill lämna klubben i sommar för att återförenas med den förra Chelsea tränaren, Jose Mourinho, i Real Madrid.
Ashley Cole

Enligt den engelska tidningen New of the World, har Ashley Cole haft ett 20 minuters långt samtal med Carlo Ancelotti, förra veckan.

Den 29-årige försvararen tros ha berättat för den tidigare AC Milan tränaren, Carlo Ancelotti, att han känner för att lämna Stamford Bridge och flytta utomlands efter ett antal berättelser om sitt privatliv i median.

En källa nära Chelsea berättade till Sport of the World: "Ashley klargjorde att på grund av sina personliga problem anser han att han måste lämna klubben."

"Ancelotti sa att det kommer vara mycket tråkigt om han lämnar och att det hade varit ett privilegium att spela för klubben under en sådan framgångsrik tid i sin historia."

De spanska giganterna Real Madrid har varit intresserade av engelsmannen under en lång tid och är nu redo att erbjuda de blåa dubbel mästarna 25 miljoner pund.

Ancelotti tros ha respekterat Coles vilja att flytta, men samtidigt vill han inte att engelsmannen ska lämna.

Källan tillade: "Ashley vet att Ancelotti vill att han ska stanna, men han tror att flytta utomlands är det enda sättet han kan undgå all uppmärksamhet efter vad som hände med Cheryl och andra historier om hans privatliv."

Coles agent David Manasse sa: "Inga kommentar."

Werder Bremens anfallare Hugo Almeida välkomnar Real Madrids intresse


Werder Bremens Hugo Almeida skulle gärna flytta till Real Madrid..
Hugo Almeida

Den portugisiska anfallaren Hugo Almeida har välkomnat Real Madrids intresse. Den nya Real Madrid tränaren, Jose Mourinho, och Lazio har sammankopplats med Werder Bremen spelaren.

"Jag vet att det finns intresse från Lazio" säger han till Il Corriere dello Sport. "De är en stor klubb och det skulle vara fantastiskt för mig."

"Det är ett lag bestående av mycket viktiga spelare och jag skulle älska att spela i Italien, särskilt i Rom. Jag kommer att prata med min agent, men tills dess kan jag inte säga något mer."

"Real Madrid? Det är en klubb som alla skulle älska att spela för. Det har förekommit rykten i tidningarna, och jag är stolt över det."

"Mourinho är en bra tränare och jag har mycket att tacka honom för. Framgången han har uppnått talar för sig själv, han är född vinnare."