Angel di Maria: "Jag har alltid drömt om att få spela för Real Madrid"


Efter två officiella träningar, satte sig Angel Di Maria i "den heta stolen" och pratade med median.
Angel di Maria

"Jag fick ett varmt välkomnande av mina lagkamrater. Jag är mycket motiverad och ivrig att komma till jobbet" sa Angel di Maria enligt Real Madrids officiella hemsida.

"Jag ska ge det här laget allt jag har. Oavsett om jag spelar eller inte är det upp till tränaren, men om jag gör det, hoppas jag kunna använda min fart och intensitet till min fördel. Real Madrid är en stor klubb och det finns mycket press här, men jag ser fram emot att spela."

"Jag har alltid drömt om att få spela för Real Madrid. Jag ville inte ha någon information om andra erbjudanden för att jag var bara intresserad av att spela för det här laget."

"Champions League är den viktigaste tävlingen. Mourinho har redan vunnit den två gånger, vilket kommer att hjälpa oss att vinna den denna säsong."

Real Madrids nya mittfältare Sami Khedira: "Jose Mourinho är en vinnare"


Khedira förväntar sig en framgång med Jose Mourinho.
Sami Khedira

Real Madrid
s senaste undertecknande, Sami Khedira, njuter av chansen att bli tränad av Jose Mourinho och han siktar på en omedelbar succé.

Den tyska 23-åringen kom överens med Real Madrid om ett fem-års kontrakt, efter att de spanska jättarna betalade 14 miljoner euro till Stuttgart.

Efter att ha nyligen varit med i VM 2010, kan inte mittfältaren vänta med att påbörja sitt nya äventyr i Madrid.

"Det här är en dröm för mig" sa han till Marca. "Jag vet att med Mourinhos Real Madrid, kommer jag vinna titlar. Mourinho är en vinnare."

"Taktiskt sätt är hans lag perfekta, han är en vinnare."

Dessutom passade den defensiva mittfältaren på att prisa den spanska fotbollen, som han tycker är världens bästa.

"När det gäller den spanska fotbollen, så är den unik och Spanien var värda världsmästarskapet" avslutade han.

Juventus anfallare Amauri nobbar Real Madrid - vill stanna kvar i Italien


Amauri är glad över Real Madrids intresse, men han är inte intresserad av att bli en av dem..
Amauri

Juventus
anfallare, Amauri, har sagt att han inte är intresserad av att flytta till Real Madrid efter att det har rapporterats att Jose Mourinho vill underteckna 30-åringen.

I fredags hävdade Il Corriere dello Sport att Mourinho hade ringt sportdirektören i Turin för att förhandla om den brasilianska födda anfallaren.

Amauri har sagt att han var smickrad över intresset från Real Madrid, men att han inte skulle vilja lämna Italien och Serie A för Spanien och La Liga.

"Real Madrid? Det var ett nöje att höra om Mourinhos intresse, men jag tänker bara på Juventus" sa han till den italienska tidningen Il Corriere dello Sport.

"Jag vill stanna i Turin så att jag kan visa mitt riktiga värde."

OFFICIELLT - SAMI KHEDIRA UNDERTECKNAR FÖR REAL MADRID


Sami Khedira
Real Madrids officiella hemsida har meddelat att Stutgart och Los Blancos har kommit överens om den tyska mittfältaren, Sami Khedira, som kommer att underteckna ett fem-års kontrakt med Real Madrid.

Jose Mourinho ringer Juventus angående den brasilianska anfallaren Amauri


Mourinho funderar på att ha med Amauri i sin trupp..
Amauri

Real Madrid
s tränare, Jose Mourinho, har utökat sitt intresse att underteckna Juventus anfallare Amauri, efter att han har frågat hur mycket han kostar.

Den italienska tidningen Il Corriere dello Sport rapporterar att portugisen ringde Juventus för att försöka underteckna den brasilianska 30 åringen som hade en otrolig match i försäsongen med italienarna i torsdags, då Juventus spelade mot Shamrock Rovers. 

Trots Real Madrids stora intresse för brassen, räknar Serie A klubben med Amauri inför den kommande säsongen. Men ett mega erbjudande från Real Madrid, som kan vara runt 22 miljoner euro (vilket är det pris som Juventus betalade för brassen år 2008) kan värma upp relationen mellan klubbarna.

Cristiano Ronaldo: "Mourinho är en vinnare och vi kan besegra Barcelona"


Cristiano Ronaldo pratade med median efter Real Madrids första pass i Los Angeles.
Cristiano Ronaldo

Idag hade Real Madrids sitt första träningspass i Los Angeles. Efter träningen, pratade Ronaldo med median om Jose Mourinho, den kommande säsongen och vilket nummer han skulle vilja byta till.

"Vi är mycket glada och arbetar mycket hårt. Vi måste hålla den här nivån av spänning för att vinna titlar" sa Ronaldo.

"Raul har alltid varit en viktig spelare för Real madrid. Han tog beslutet som passar honom bäst. Han är professionell och jag är säker på att han kommer att spela på en mycket hög nivå."

"Jag känner redan Mourinho bra. Hans träningar är spektakulära. De har stor intensitet. V i är alla mycket glada att ha honom. Vi känner inte oss trötta eftersom vi är mycket motiverade."

"Mourinho är en vinnare. Real Madrid har anfallare, så vi kommer att vara ett anfallande lag."

Sedan började Ronaldo prata om att han skulle vilja byta tröjnummer. När Ronaldo presenterades inför alla Madridistas var han tvungen att acceptera att bära tröja nummer 9, eftersom Raul hade nummer 7. Men nu skulle han vilja byta.

"Jag skulle vilja ha nummer 7 och jag är säker på att Raul skulle vara glad om jag hade det för han vet hur jag är och hur jag tänker."

"Barcelona var mer regelbunda än oss förra året, men vi är inte oroliga för vad de kan göra den här säsongen. Om jag verkligen trodde på att vi inte kan besegra Barcelona, skulle jag vara hemma istället för att vara här."

"Alla stora spelare är välkomna hit. Alla sommarens värvningar är mycket bra" avslutade han.

OFFICIELLT - Sami Khedira kommer genomgå Real Madrids medicinska undersökning


Khedira är inställd på att underteckna ett kontrakt med Real Madrid efter att ha genomgått den medicinska undersökningen.
Sami Khedira

Bundesliga klubben Stuttgart har bekräftat att den defensiva mittfältaren, Sami Khedira, kommer flytta till Real Madrid. Tidningen Bild har rapporterat att Los Blancos har kommit överens med Stuttgart om en 14 miljoner euro avgift för den tyska 23-åringen.

Mittfältaren hade redan accepterat de personliga vilkoren med Madrid i onsdags och kommer att underteckna ett femårigt avtal med Los Merengues efter att ha genomgått den medicinska undersökningen.

"Sami Khedira är en sann ledare på planen och han personfierar allt som Stuttgart står för. Därför är det inte lätt att släppa honom" sa Stuttgarts sportchef till den officiella Stuttgart hemsidan.

"Men å andra sidan kan vi inte förneka hans dröm att flytta till Real Madrid. Vi vill önska honom all lycka i sin nya klubb."

Sami Khedira är allt närmare en flytt till Real Madrid: "Klubbarna måste komma överens"


Sai Khedira är allt närmare en flytt till Real Madrid.
Sami Khedira

Agenten av Stuttgarts och Tysklands mittfältare, Sami Khedira, har medgett att Real Madrid kommer diskutera undertecknandet av 23-åringen.

Jörg Neubauer har sagt i onsdags att Khedira är redo att flytta till Madrid och tillade: "Om de (Real Madrid) når en överenskommelse med Stuttgart, kommer överföringen att ske."

Neubauer har nu gjort klart att Stuttgart och Madrid kommer ha ett samtal. "Det är sant, han vill spela för Madrid" sa Neubauer till Bild. "Klubbarna måste bara komma överens, och de är i diskussion."

Den tyska klubbens sportchef, Jochen Schneider, medgav att förhandlingarna pågår, men sa att ett avtal ännu inte hade nåtts.

"Vi är fortfarande i samtal med Real Madrid. Att säga att vi vill sälja spelaren är inte sant, men vi kanske måste göra det."

Khedira har ett kontrakt med Stuttgart till slutet av 2010/2011 säsongen.

Jose Mourinho hyllar Ricardo Carvalho som en av världens bästa försvarare


Mourinho berömde sin landslagsman samtidigt som Madrid fortsätter att leta efter en ny försvarare..
Ricardo Carvalho

Problemen bara ökar när Real Madrid försöker underteckna den brasilianska högerbacken Maicon från Inter. Därför har Jose Mourinho vänt blicken på annat håll, nämnligen på Chelseas Ricardo Carvalho.

"Jag har alltid sagt att Carvalho är en av de bästa innerbacken i världen. Vi får se om han kommer" sa Mourinho enligt AS.

Mourinho har tränat Carvalho i sju år då han var tränare för Porto och Chelsea. Under de senaste kommentarerna visade Chelsea försvararen att om möjligheten att underteckna för Real Madrid skulle komma, skulle han ha svårt för att avvisa erbjudandet.

Mourinho passade också på att neka alla rykten som säger att Santiago Bernabeu klubben var intresserade av att underteckna Benficas försvarare David Luiz.

"Jag gillar honom väldigt mycket, men han kommer inte till Madrid i år. Det är väldigt svårt för honom att lämna sin klubb och jag tänker inte på honom i år. Det fanns några kontakter, men priset var orimligt. Efter allt som Madrid spenderade förra sommaren, kan vi inte spendera lika mycket i år."

Agenten: "Någon spelar ett smutsigt spel i överföringen av Inters Maicon till Real Madrid"


Maicons agent säger att det är någon som försöker stoppa överföringen.
Maicon

Mycket har sagts om överföringen av Inters försvarare Maicon till Real Madrid under de senaste veckorna, men faktum är den att brassen har fortfarande ett kontrakt med de italienska trippel-mästarna.

Antonio Caliendo, Maicons agent, har nu visat att en av orsakerna till de långsamma framstegen beror på att någon försöker hindra flytten.

"En av anledningarna till att denna överföring tar så lång tid beror på att det finns någon där ute som spelar ett smutsigt spel. Förr eller senare kommer sanningen att avslöjas och vi kommer veta vem som hindrar flytten" sa Caliendo enligt AS.

"Frågan kommer att lösas på något sätt. Vi alla vet att Maicon har fortfarande ett kontrakt med Inter och att Massimo Moratti kommer att överväga erbjudanden som uppfyller hans krav."

"Jag har en mycket god förhållande med Madrid och jag kan säga att de har aldrig sagt att Inters ekonomiska krav för Maicon är överdrivna."

Enligt uppgifter vill Inter ha 28 miljoner euro för hogerbacken, men Madrid har vägrat att uppfylla Nerazzuris krav eller acceptera Maicons lönekrav på 7 miljoner euro.

Real Madrid vill underteckna Kölns brasilianska mittback Pedro Geromel


Den brasilianska mittbacken kan vara på väg till Madrid i sommar..
Pedro Geromel

Enligt den spanska tidningen AS, har den brasilianska försvararen, Pedro Geromel, som för närvarande har ett kontrakt med Bundesliga klubben, Köln, väckt intresse hos La Liga klubben Real Madrid, men sina utmärkta prestationer förra säsongen.

Los Blancos har letat efter defensiva förstärkningar ganska länge nu och var egentligen ute efter Benficas David Luiz. Men de portugisiska mästarna var ovilliga att släppa mittbacken.

Därför har Madrid vänt sin uppmärksamhet på annat håll och tränaren, Jose Mourinho, anser att geromel är det perfekta alternativet.

Den 24-årige mittbacken har spelat för Palmeiras, Chaves och Vitoria Guimaraes innan han undertecknade för Köln sommaren 2008. Sedan dess har brassen utvecklats till en av de bästa försvararna i Bundesligan.

Geromel har ett kontrakt med den tyska klubben ändra fram till 2014, men Köln kan sälja försvararen för 10 miljoner euro. Dessutom tros det att Bayern München håller också koll på 24-åringen.

Agenten förväntar sig att Mahamadou Diarra kommer stanna i Real Madrid


Mahamadou Diarras agent förväntar sig att mittfätlaren kommer stanna i Real Madrid.
Mahamadou Diarra

Tidigare i veckan rapporterades det att Real Madrids Mahamadou Diarra har väckt intresse hos den italienska klubben, AC Milan, som letar efter en ny mittfältare att lägga till i truppen.

Men nu har Real Madrid mittfältarens agent, Frederic Guerra, förnekat alla rapporter som säger att Rossoneri är intresserade av 29-åringen.

"Real Madrid kommer inte sälja honom och för två månader sedan diskuterade vi en eventuell förlängning. Dock, kommer en hel del bero på hur Jose Mourinho beslutar sig för att använda honom i laget" sa agenten till den italienska tidningen Calciomercato.it.

"Jag har inte blivit kontaktad av Milan angående Diarra, så jag kan inte bekräfta intresset från Rossoneri."

Real Madrids tränare Jose Mourinho ger upp Benficas försvarare David Luiz


Det ser ut som om David Luiz inte kommer flytta till Spanien..
David Luiz

Manchester City har nu vunnit kampen om Benficas försvarare David Luiz. Real Madrid tränaren, Jose Mourinho, tycker att brassens prislapp är för hög.

"Jag gillar honom väldigt mycket, men han kommer inte att komma till Madrid i år" sa Mourinho till den spanska kanalen TV1.

"Vi har haft lite kontakt, men priset är orimligt. Efter allt som spenderades förra året i Madrid, har vi inte mycket att spendera nu."

Förra året värvades flera sjärnor till den spanska huvudstadsklubben. Först undertecknade man Milans brasilianska storstjärna, Kaká, och sedan Manchester Uniteds portugisiska superstjärna, Cristiano Ronaldo. Dessutom signerade man Liverpools Xabi Alonso och Alvaro Arbeloa, samt Karim Benzema och Raul Albiol.

Nu satsar Los Blancos på Milans brasilianska försvarare Thiago Silva. Enligt flera rapporter har den spanska klubben erbjudit italienarna 25 miljoner euro för brassen. Samtidigt verkar Stuttgarts mittfältare Sami Khedira allt närmare Real Madrid.

Manchester City kommer troligen underteckna Luiz inom de närmaste dagarna, efter att Real Madrid har gett upp honom. Enligt rapporter har den engelska klubben erbjudit Benfica 33 miljoner euro för försvararen.

Agenten avslöjar att Stuttgarts Sami Khedira är mycket nära att flytta till Real Madrid


Den tyska mittfältare ser ut att vara på väg till Santiago Bernabeu.
Sami Khedira

VfB Stuttgart
mittfältaren Sami Khedira är redo att flytta till Real Madrid så snart den tyska klubben når en överenskommelse med de spanska jättarna, har spelarens agent hävdat.

Tysken sa redan förra veckan att han överväger att lämna Bundesligan för ett äventyr i ett annat land och för närvarande överväger han bara en flytt till La Liga och Real Madrid. Den spanska huvudstadsklubben har gjort några ansträningar för att locka 23-åringen till Bernabeu. Och efter mittfältaren har erkänt sin vilja att flytta till Spanien, måste Stuttgart lyssna på buden som kommer från Los Blancos.

Spelarens agent, Jörg Neubauer, har nu förklarat att hans klient är redo att ansluta sig till de nio-gånger Champions League mästarna och att det enda som saknas är att de två klubbarna ska komma överens.

"Allt mellan oss och Real Madrid är bra hittills" sa Neubauer till Bild. "Om de når en överenskommelse med Stuttgart, kommer överföringen att ske."

Khediras kontrakt med den tyska klubben löper ut i slutet av nästa säsong och klubbens nya sportchef har medgett att den defensiva mittfältaren kommer att säljas i sommar, för att inte förlora honom på en fri transfer i slutet av den kommande säsongen.

Real Madrid erbjuder Milan 25 miljoner euro för försvararen Thiago Silva


Real Madrid vill underteckna den brasilianska förvararen från Milan..
Thiago Silva

AC Milan
s försvarare, Thiago Silva, har väckt intresse hos Real Madrid tränaren, Jose Mourinho, som letar efter den rätta försvararen. Efter att Nemanja Vidic förnyat sitt kontrakt med Manchester United och Ashley Cole ser ut att stanna i Chelsea efter Ancelottis uttalande, tittar portugisen på den brasilianska försvararen.

Silva har erkänt att han är smickrad över Real Madrids intresse och den italienska sporttidningen Tuttosport säger att de spanska jättarna erbjuder Milan 25 miljoner euro för brassen.

Men Milans hövdingar vägrar sälja sin brasilianska försvarare, trots klubbens ekonomiska problem.

Thiago Silva flyttade till Milan i december år 2008, men undertecknade för Rossoneri officiellt år 2009, samma år då den brasilianska stjärnan Kaká lämnade italienarna. Milan betalade 10 miljoner euro för att signera 25 åringen från Fluminense.

Real Madrid har kommit överens med Stuttgart mittfältaren Sami Khedira


Tysken tycks vara på väg till Real Madrid trots allt..
Sami Khedira

De spanska giganterna, Real Madrid, är på gränsen att underteckna den tyska defensiva mittfältaren, Sami Khedira, från Bundesliga klubben Stuttgart efter att ha kommit överens om de personliga villkoren med 23-åringen, enligt AS.

Madrid och Khedira var redan nära att komma överens för en vecka sedan, men den 23-åriga stjärnan begärde en årslön på 7 miljoner euro, när Bayern München uttryckte sitt intresse för att underteckna mittfältaren.

Dock, har Khedira sänkt sitt krav och kommit överens om de personliga villkoren med Los Blancos.

Real Madrid har ännu inte uppnått en överenskommelse med Stuttgart angående övergångssumman, men man tror att 10 miljoner euro skulle vara tillräckligt för att locka Khedira bort från sin nuvarande klubb. Förhandlingarna mellan klubbarna kommer att öppnas inom de kommande dagarna.

Los Merengues tränare, Jose Mourinho, är ivrig över att lägga till en defensiv mittfältare till sin trupp i sommar, som kan spela tillsammans med Xabi Alonso. Och portugisen tror att Khedira skulle passa perfekt med Alonso, efter misslyckandet med att värva Daniele De Rossi från Roma.

Real Madrid vill ha Werder Bremens Mesut Özil inför säsongen 2011/2012


Los Merengues vill ha den talangfulla tysken inför säsongen 2011/2012.
Mesut Özil

Real Madrid
är redo att jaga Werder Bremens playmaker, Mesut Özil. Den spanska tidningen Marca tyder på att Los Blancos vill ha ett muntligt avtal, som gör att den tyska 21-åringen kan spela för den spanska huvudstadsklubben säsongen 2011/2012.

Real Madrid har redan spelare i truppen i Özils position, som t.ex. Kaká och Rafael Van der Vaart, därför behöver inte spanjorerna den tyska stjärnan omedelbart. Men Los Blancos tror att han skulle behövas säsongen därefter.

Özil har ett kontrakt med Werder Bremen som löper ut i juni 2011. Men han är fri att diskutera sin framtid med andra klubbar i slutet av december.

OFFICIELLT - RAUL HAR UNDERTECKNAT FÖR SCHALKE 04


Den legendariska anfallaren har undertecknat ett kontrakt med Schalke.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1760276/images/2010/raul_100016036.jpg

Bundesliga klubben, Schalke 04, har bekräftat att de har undertecknat den före detta Real Madrid spelaren, Raul Gonzalez, på en fri transfer. Den spanska anfallaren har signerat ett två-års kontrakt med tyskarna.

33-åringen behövs inte längre i Madrid och meddelade att han kommer lämna Santiago Bernabeu i en presskonferens i måndags. Raul hade också väckt intresse hos ett antal Premier League klubbar, men han har nu beslutat att flytta till Schalke istället.

Raul har spelat hela sin preofessionella karrär för Real Madrid, ända fram tills nu. Han har spelat totalt 741 officiella matcher för Los Blancos och gjort 323 mål. Han vann 16 stora troféer med de spanska giganterna.

"Detta är goda nyheter för Schalke 04. Jag är väldigt glad att vi lyckades locka en spelare som Raul till Bundesligan och Schalke. Han är en världsklass anfallare" sa Schalke tränaren Felix Magath, enligt klubbens officiella hemsida.

"Hans kvaliteter kommer att hjälpa oss att ta nästa steg i vår utveckling som en klubb. Jag ser fram emot att arbeta tillsammans med Raul."

Milan vill underteckna Rafael Van der Vaart om Gennaro Gattuso lämnar


Milan letar efter en ny mittfältare - och Rafael Van der Vaart är precis vad italienarna är ute efter.
Rafael Van der Vaart

Det ser ut som om Milans innermittfältare, Gennaro Gattuso, kommer lämna den italienska klubben och enligt Milannews vill Rossoneri underteckna Real Madrids offensiva mittfältare, Rafael Van der Vaart, som ersättare för den italienska 32-åringen.

Den 27-årige holländaren ingår inte i Jose Mourinhos planer, och portugisen erbjöd Milan Van der Vaart för att locka Thiago Silva tidigare denna månad.

Rafael, som växte upp i Ajaxs ungdomslag, flyttade till Real Madrid år 2008 för 13 miljoner euro. Milans nya tränare, Massimiliano Allegri, är ute efter att lägga till nya spelare i truppen och Van der Vaart kan vara precis vad Milan är ute efter.

Liverpool har förnekat att de är på väg att underteckna Real Madrids Royston Drenthe


Liverpool förnekar att det är på väg att underteckna Real Madrids Royston Drenthe.
Royston Drenthe

The Guardian säger att Liverpool har förnekat att den holländska vänsterbacken, Royston Drenthe, ska ha kommit överens med Anfield klubben, efter att han har meddelade på sin Facebook sida att en flytt till Liverpool var nära.

"Jag kommer snart spela för Liverpool" meddelade Drenthe. "Jag hoppas att jag kommer ha en bra säsong med min nya klubb."

Drenthe är en av de spelare som inte ingår i Jose Mourinhos planer och som kommer lämna Santiago Bernabeu. Den tidigare Feyenoord Rotterdam spelaren, som kan spela som både vänsterback och vänstermittfältare, är en nära vän till Liverpools Ryan Babel, men Hodgson tycks inte vilja ha med honom i sin trupp inför den kommande säsongen.

Milan vill underteckna Real Madrids mittfältare Mahamadou Diarra


Milan börjar titta på mittfältare, när Allegri krävde en förstärkning..
Mahamadou Diarra

Den nya Milan tränaren, Massimiliano Allegri, har bett den italienska klubben att underteckna en ny mittfältare, och Adriano Galliani har inte slösat bort någon tid på att ringa Real Madrid angående Mahamadou Diarra, rapporterar Il Corriere dello Sport.

Den nya tränaren blev skräckslagen när Milan förlorade vänskapsmatchen mot Varese i söndags, och klagade på mittfältet. Nu ber Allegri att Milan ska underteckna Real Madrids mittfältare.

Diarra ingår inte i Real Madrids framtida planer, och eftersom Galliani har en god relation med Florentino Perez skulle han kunna signera Diarra väldigt snabbt. Han förväntas ha ett samtal med Los Merengues inom kort.

Men om Rossoneri inte lyckas värva 29-åringen, kommer Milan vända sig till Neapels Manuele Blasi.

Real Madrid har kontaktat Juventus försvarare Girogio Chiellini


Real Madrid har visat sitt intresse för Chiellini, och tagit kontakt med italienaren.
Giorgio Chiellini

Real Madrid
har tagit kontakt med Juventus försvararen, Giorgio Chiellini. Den italienska tidningen Calciomercato.com säger att Chiellinis agent, Davide Lippi, är i samtal med Los Blancos om försvararens tillgänglighet.

Efter att Nemanja Vidic undertecknade ett nytt kontrakt med Manchester United förra beckan, vänder sig Real Madrid till Juventus italienska försvarare.

25-åringen väntar fortfarande på att ha ett samtal med Juventus angående en kontrakt förlängning, men kanske kommer den italienska försvararen underteckna för Los Merengues istället.

Real Madrid och Inter har kommit överens om den brasilianska högerbacken Maicon


Maicon ser ut att vara på väg ut ur Inter..
Jose Mourinho & Maicon

Den brasilianska högerbacken Maicon ser ut att äntligen följa Jose Mourinho till Real Madrid. Enligt La Gazzetta dello Sport och andra italienska källor har Inter accepterat ett erbjudande från spanjorerna.

Corriere della Sera har också rappporterat att de två klubbarna har kommit överens om en avgift på 28 miljoner euro.

Nu måste Maicon själv acceptera de personliga villkoren med Los Blancos. Maicon vill ha ett fyra-års kontrakt och tjäna 6-7 miljoner euro per år. Medan Madrids president, Florentino Perez, har enligt uppgifter erbjudit brassen 5,5 miljoner euro, men en överenskommelse bör nås inom kort.

Real Madrid spelarna tackar Raul

Real Madrid spelarena insisterar på att klubbens ikon, Raul Gonzalez, inte kommer att glömmas bort.
Raul

Real Madrid legenden, Raul Gonzalez, har nyligen lämnat Los Blancos efter 16 år med klubben. Han fick inte så mycket speltid förra säsongen, och han ingår inte heller i Jose Mourinhos planer. Därför har Raul bestämt sig för att lämna huvudstadsklubben och spela för ett annat lag.

Dock, har alla Madrid spelarna uttryckt sin sorg över en av klubbens alla tiders storheters avgång och har visat hur viktig han var. Detta är något som Rauls tidigare lagkamrater har att säga om spanjoren, enligt klubbens officiella hemsida:

Iker Casillas:
"Raul är en symbol för Real Madrid. Han är en stor kapten, som vet hur man ska hantera en situiation på bästa sätt. Raul är ett exempel på professionalism och han hjälpte mig att växa som spelare och person."

Cristiano Ronaldo:
"Att spela vid Rauls sida har varit en ära. Jag har alltid drömt om att få göra det som barn. Det var en ära att dela samma omklädningsrum och jag önskar honom all lycka."

Kaká:
"Raul är en fantastisk spelare och en viktig medlem i denna klubb. Raul kommer alltid att vara en del av Madridismo och att han lämnar är sorgligt för fansen och lagkamraterna."

Xabi Alonso:
"Raul representerar Real Madrid. Han är en symbol och en del av klubbens historia. Det är inte lätt att spela för Real Madrid i 15 år, men han gjorde det eftersom han är en fantstisk spelare."

Drenthe:
"Raul är en gentleman i fotboll och han är en underbar kapten. Han var alltid väldigt snäll mot mig och såg efter mig."

Pepe:
"De 16 åren som han spelade här bevisar hans talang. Han har en speciell plats i mitt hjärta, för att han har alltid följt mina framsteg när jag var skadad. Han steg av från bänken och följde mig till omklädningsrummet, vilket var en otrolig gest som jag aldrig kommer glömma. Han är en stor bit av Real Madrids historia."

Lass:
"Jag är mycket glad över att ha spelat med honom. Jag kommer ihåg att jag såg honom spela när jag var en liten pojke. Han har hjälpt mig mycket sedan jag kom till Madrid. Jag kommer alltid att säga att jag hade förmånen att spela med Raul i Real Madrid."

Dudek:
"Raul är otroligt professionell och ett exempel för alla på och utanför planen. Han är en stor person. Det var ett nöje att ha spelat vid hans sida."

Benzema:
"Raul är en förebild för alla fotbollsspelare, särskilt de yngsta. Han är en stor person och en symbol för Real Madrid och spansk fotboll. Han är en fantastisk anfallare och en mycket effektiv spelare."

Marcelo:

"Raul kommer inte att glömma oss och vi kommer inte glömma honom. Han är en symbol för Real Madrid."

Adan:
"En bit av Real Madrids historia lämnar. Han är en ikon och en stor kapten. Han är en förebild för alla spelre som steg upp genom akademin. Han är ett exempel på spänning, hårt arbete och prefessionalism. Det var ett nöje att dela omklädningsrum med Raul och jag önskar honom all lycka i framtiden."

Gago:
"En symbol för Real Madrid lämnar, en av de spelare som alla fans kan identifera sig med. Det var ett nöja att spela med Raul och dela omklädningsrum med honom. Jag önskar honom allt gott på både en personlig och idrottslig nivå."

OFFICIELLT - Guti har undertecknat ett två-års kontrakt med Besiktas


Mittfältaren är nu officiellt en Besiktas spelare..
Guti

Besiktas
har undertecknat den tidigare Real Madrid mittfältaren Guti på en fri transfer, bekräftade den turkiska klubben idag. 33-åringen har signerat ett två-års kontrakt med Besiktas, som kommer ge honom 2,7 miljoner euro per år.

Guti tillkännagav sin avgång från den spanska klubben i söndags. Spanjoren har varit en Real Madrid spelare ända sedan han var nio år och gjorde sin debut för Los Blancos A-lag i december 1995.

Men efter att Los Merengues har fått en ny tränare (Jose Mourinho) som inte har med Guti i sina planer, beslutade han sig för att lämna sin barndomsklubb.

Spanska medier hade redan rapporterat att Guti kommit överens med Besiktas innan det meddelades officiellt på den turkiska klubbens officiella hemsida. Den tre-gånger Champions League vinnaren kommer alltså flytta till Turkiet och återförenas med den förre tränaren, Bernd Schuster.

Tack, Raul Gonzalz Blanco!

Real Madrids nummer 7 har idag (26/7) lämnat Real Madrid efter 15 år med klubben. Vi har sett legenden göra mål, vinna och förlora. Han är en ikon som man kommer sakna. En stor legend som alltid kommer finnas i alla Madridistas hjärtan. HALA RAUL!

Rafael Van der Vaart är fast besluten vid att stanna kvar i Real Madrid


Holländaren är inte intresserad av att lämna Real Madrid.
Rafael Van der Vaart

Real Madrids playmaker, Rafael Van der Vaart, ansågs vara på väg till Premier League tidigare i veckan, men den före detta Ajax och Hamburg stjärnan har nu gjort klart att han inte ska någonstans i sommar.

"Jag är fast besluten vid att stanna kvar i Real Madrid. Jag vill stanna här och lyckas i Real. Det är synd att den engelska pressen har felciterat mig. De har skrivit saker som helt enkelt inte är sant" sa Van der Vaart enligt Telegraaf.

Van der Vaarts kommenterarer är dåliga nyheter för Liverpool och Chelsea. Både Premier League jättarna trodde att de skulle kunna underteckna den begåvade mittfältaren, men de får väl vända sin uppmärksamhet på annat håll.

27-åringen har sammankopplats med ett steg bort från Santiago Bernabeu hela sommaren. Den offensiva mittfältaren flyttade till Los Blancos från Hamburg sommaren 2008 och har sedan dess spelat över 50 matcher för den spanska huvudstadsklubben.

Real Madrids mittfältare Mahamadou Diarra öppnar dörren för en flytt till Newcastle


Real Madrids mittfältare, Mahamadou Diarra, är öppen för en övergång till England.
Mahamadou Diarra

Mahamadou Diarra
har utstått en svår tid i Spanien, efter hans flytt från Lyon år 2006. Därför är Newcastle tränaren, Chris Hughton, angelägen om att prata med 29-åringen om en flytt från Real Madrid till Premier League.

"Min chef vet mer om min framtid än vad jag vet. Jag kommer spela försäsongen med Real Madrid, eftersom det är mitt lag och jag har ett kontrakt (med Real Madrid)".

"Men inom fotbollen, sker allt mycket snabbt - kanske kommer jag gå."

"Förra säsongen spelade jag bara sju matcher, det där har aldrig hänt i mitt liv förut."

OFFICIELLT - RAUL LÄMNAR REAL MADRID!

Det har nu blivit officiellt att Real Madrid legenden, Raul Gonzalez Blanco, lämnar Real Madrid. Den spanska legenden håller just nu en egen presskonferens där han meddelar att han lämnar Los Blancos efter fantastiska år med klubben.
Raul Gonzalez Blancos

"Idag är en mycket svår dag för mig" avslöjade Raul. "Jag älskar nästan allting som har med att spela fotboll att göra och jag vill hålla fast vid känslan av att vara en spelare. Jag har alltid gjort mitt bästa på planen. Ordet kapitulation existerar inte för mig eller Real Madrid" sa Raul.

"Jag vill tacka alla för deras stöd genom åren. Fansen, mina lagkamrater, tränare, presidenter och pressen. Jag vill säga ett särskilt tack till min familj. Jag skulle vara ingenting utan dem. Jag vill också önska Alfredo Di Stefano ett snabbt tillfrisknande."

"Jag kommer alltid vara redo om Real Madrid behöver mig. Hala Madrid!" avslutade den legendariska nummer sju spelaren, innan han reste sig upp och lämnade Real Madrid..

Real Madrid tittar på Juventus Amauri som en möjlig ersättare för Raul


Los Blancos har tre spelare som skulle kunna ersätta legenden, Raul.
Amauri

Real Madrid har radat upp tre möjliga ersättare för legenden Raul, som just nu håller en presskonferens för sin avgång. Raul ser ut att vara på väg till den tyska klubben Schalke 04, efter en lång och spännande karriär i Real Madrid.

En av spelarna som skulle kunna ersätta 33-åringen är Juventus anfallaren, Amauri. Werder Bremens Hugo Almeida och Bayern Münchens Mario Gomez är två andra alternativ, enligt vissa rapporter.

Den italienska/brasilianska anfallaren, Amauri, hade det kämpigt förra säsongen då han endast gjorde fem mål och lyckades inte imponera på Serie-A klubben, Juventus. Den italienska klubben betalade 22,8 miljoner euro till Palermo för Amauri år 2008, men sedan dess har han haft det kämpigt med att göra mål.

Real Madrid håller koll på Athletic Bilbaos försvarare Fernando Amorebieta


Spanjoren har uppenbarligen väckt intresse hos Real Madrid..
Fernando Amorebieta

Den uppskattade Athletic Bilbao försvararen, Fernando Amorebieta, har väckt intresse hos de spanska giganterna Real Madrid med sin goda presanta förra säsongen, enligt Marca.

Den nya tränaren, Jose Mourinho, är ute efter att lägga till en ny försvarare i truppen under sommarens transfermarknad och den före detta Inter tränaren tror att Amorbieta skulle passa bra i försvaret.

Den 25-årige mittbacken är en av Athletic Bilbaos spelare i ungdomsakademin och har utvecklats till en viktig spelare för de rödvita sedan han gjorde sin officiella debut år 2005/2006. Amorebieta har sedan dess spelat över 100 La Liga matcher för Bilbao.

Den mäktiga försvararen har för närvarande ett kontrakt med Athletic Bilbao, men La Liga klubben skulle kunna sälja sin stjärn-försvarare om ett bra erbjudande kommer in i sommar.

Maicon är beredd att lämna Stadio Giuseppe Meazza för Santiago Bernabeu


Efter att Mario Balotelli ska lämna Inter för Manchester City, kommer Maicon också lämna italiernarna för Real Madrid.
Maicon

Inters försvarare Maicon blir nästa man som kommer vara på väg ut ur Inter, samtidigt som han gör sig redo för Real Madrid.

La Gazzetta dello Sport rapporterar att efter att Mario Balotelli har kommit överens med Manchester City, kommer Maicon nå en överenskommelse med den spanska klubben, som kommer erbjuda brassen ett fyra års kontrakt värt 6 miljoner euro per år.

När Los Blancos har kommit överens med spelaren, kommer Madrid prata med Nerazzurri, som kommer få 28 miljoner euro för 28-åringen.

Maicon är för närvarande på semester, men förväntas återvända till Inters försäsong i USA. Hans agent, Antonio Caliendo, kommer att prata med Real Madrids hövdingar angående spelarens villkor. Maicon vill ha 7 miljoner euro per säsong, men enligt uppgifter kommer han få 6 miljoner euro per år.

Real Madrid är beredda att erbjuda Chelsea 20 miljoner pund eller Van der Vaart för A.Cole


Den tidigare Chelsea tränaren vill återförenas med engelsmannen.
Ashley Cole & Rafael Van der Vaart

Real Madrids tränare, Jose Mourinho, kommer fortsätta försöka värva Chelseas försvarare Ashley Cole, efter att en källa från klubben säger att portuigesen har sagt att "Cole skulle passa i Santiago Bernabeu".

29-åringen, som återvänder till försäsongsträningen idag efter att ha fått extra ledigt efter Englands VM-kampanj, har sammankopplats med en återförening med den nuvarande Real Madrid tränaren, Jose Mourinho, hela sommaren.

Mourinho har enligt uppgifter sagt till Real Madrids sportchef, Jorge Valdano, att han måste locka Chelseas försvarare genom att antingen erbjuda de blåa 20 miljoner pund, eller så ska Los Blancos erbjuda dubbel-mästarna playmakern Rafael Van der Vaart + kontanter för att underteckna engelsmannen.

Trots alla dessa påståenden om att Mourinho vill underteckna Cole, är Chelseas tränare, Carlo Ancelotti, lugn över situationen.

Tack För Alla Underbara Tider, Guti!

Efter bra och dåliga tider med Real Madrid kommer han lämna oss. En madridista som gjorde sitt bästa och gav sitt allt för Los Blancos, en madridista som har spenderat 24 år med klubben, en madridista som verkligen älskade denna klubb, lämnade oss idag, den 25 Juli.

Real Madrids Rafael Van der Vaart är redo att flytta till antingen Chelsea eller Liverpool


Real Madrids mittfältare, Rafael Van der Vaart, är redo att lämna La Liga för Premier League.
Rafael van der Vaart

Holländaren, Rafael Van der Vaart, har pekat ut Chelsea och Liverpool som hans bästa val om han skulle lämna Real Madrid och flytta till England.

"Jag har hört talas Liverpools och Chelseas intresse - och det är väldigt smickrande" sa 27-åringen.

"Om någon utav dem är villiga att erbjuda mig att spela i A-laget, kommer jag helt ärligt ha väldigt svårt för att inte lyssna på vad de har att säga. Jag tor att jag har förhållandet med Madrid där de förstår min ståndpunkt och låter mig ha samtal (med andra klubbar)."

"Jag förväntar mig att majoriteten av alla överföringar ska avslutas inom de närmaste två veckorna och om Chelsea och Liverpool vill prata med mig skulle jag åtminstone lyssna på vad de har att säga. De är både jättar och om de kan erbjuda mig A-lags fotboll kan det vara omöjligt att tacka nej."

"Real Madrid är den mest prestigefyllda klubben i världen och jag är lycklig här och även i Spanien, men jag är i en ålder där jag måste spela i A-laget. Tränaren vet hur han kommer använda mig i sina planer, och om han är vllig att lyssna på erbjudanden för mig."

Manchester United väntar på att Real Madrid ska ge ett grönt tecken för Karim Benzema


Manchester United är fortfarande intresserade av Real Madrid anfallaren, Karim Benzema.
Karim Benzema

Den engelska tidningen The Daily Star Sunday säger att Manchester Uniteds tränare, Sir Alex Ferguson, försökte underteckna den franska anfallaren, Karim Benzema, från Lyon för 30 miljoner pund för ett år sedan, efter att ha sålt Cristiano Ronaldo till Real Madrid.

Men Benzema - liksom Ronaldo - valde att gå till Real Madrid. Dock är Ferguson fortfarande intresserad av fransmannen - vars framtid ligger i händerna på den nya Real Madrid tränaren, Jose Mourinho.

Den tidigare Chelsea och Inter tränaren vägrar att sälja 22 åringen just nu, eftersom han gör en bedöming på alla nuvarande Real Madrid spelare.

Men om Mourinho beslutar sig för att Fergusons mål inte ingår i portugisens planer, kommer United agera innan tranferfönstret stänger i slutet av nästa månad.

OFFICIELLT - GUTI LÄMNAR REAL MADRID!

Det har nu blivit officiellt att Guti lämnar Real Madrid och Santiago Bernabeu..
Goodbye Guti !!

Real Madrids mittfältare, Guti, har officiellt meddelat att han lämnar Santiago Bernabeu efter att ha tillbringat 24 år (!) med de spanska giganterna. I en presskonferens idag, tackade den 33-årige alla på klubben för att ha stödjat honom under alla dessa år och sa att även om han kommer fortsätta spela fotboll, kommer hans hjärta alltid tillhöra Real Madrid.

"Jag vill bara tacka Real Madrid. Jag har upplevt vackra tider här. Jag växte upp i Madrid och jag har spelat för denna klubb de senaste 24 åren, varav 15 var i A-laget. Jag kommer fortsätta spela, men mitt hjärta kommer fortsätta vara med Real Madrid" sa Guti.

"Jag vill tacka alla som har stöttat mig, min familj och vänner har alltid varit där för mig."

33-åringen förväntas lämna Spanien för Turkiet och återförenas med den förre Real Madrid tränaren, Bernd Schuster i Besiktas. Men Guti vägrade att säga något officiellt.

"Jag har ett bra erbjudande från dem, ett intressant, vi får se" och tillade att det inte var ett lätt beslut att lämna sin barndomsklubb och att han kände sig ledsen över att lämna.

"Jag har spelat i klubben i 24 år och åstadkommit något mycket viktigt för mig: att spela för det bästa laget i världen och växa både som spelare och som en person i Real Madrid. Jag är skyldig klubben halva mitt liv, eftersom det har varit som en familj för mig. Jag har haft bra och dåliga stunder här, men fansen har alltid varit där för mig och jag är mycket tacksam. Fansen är underbara och jag har haft ett bra förhållande med dem genom åren."

"Jag vet att Madridistas älskar mig. Fansen har gett mig mycket och vi har deltat många glädjeämnen tillsammans. Om de saknar mig, då har jag gjort ett bra jobb. Detta har varit en skön och härlig upplevelse, men dessa saker händer inom fotbollen hela tiden. Jag känner mig stolt och glad över att ha fått spela i denna klubb."

"Jag skulle vilja att folk kommer ihåg mitt förflutna och att jag har varit en Madridista som gav sitt allt för laget. Jag har alltid velat spela för Real Madrid och jag gjorde mitt bästa för att stanna. En av de bästa sakerna jag har upplevt här är den stora blandningen av stjärnspelare. Jag är stolt över det."

"Mina bästa relationer i laget var med Raul och Alvaro Benito, som också var från akademin. Real Madrid har främja spelare från ungdomslaget. Jag är säker på att en ny Guti kommer ut ur akademin."

"Jag skulle vilja återkomma hit efter att jag har pensionerat mig som spelare."

Chelseas tränare, Carlo Ancelotti, klargjorde att Ashley Cole stannar i Stamford Bridge


Den italienska tränaren klargjorde att engelsmannen kommer stanna kvar i Chelsea.
Ashley Cole

Chelsea
s tränare, Carlo Ancelotti, har gjort klart att Ashley Cole kommer att stanna kvar i Stamford Bridge den kommande säsongen.

Den engelska vänster-backen har sammankopplats med Real Madrid under de senaste dagarna, efter att den tidigare Chelsea och nuvarande Real Madrid tränaren, Jose Mourinho, uttryckt sin önskan att återförenas med sin gamle spelare.

Cole, som har kritiserats för att enligt sin nära vän sagt att han hatade England och människorna där, kommer att kallas till försäsongsträningen nästa vecka.

"Om en spelare inte är nöjd, måste man hitta en lösning" sa Ancelotti till journalister.

"Kanske kan jag berätta ett skämt för honom för att göra honom glad! Vilken ska jag berätta? Jag kan många! det är inte frustrerande för mig om andra klubbar vill ha honom."

"Ashley (Cole) är en Chelsea-spelare och ingen vill sälja honom. Vi vill behålla honom i vår trupp. Jag är 100 procent säker på att han kommer vara kvar i Chelsea denna säsong. Jag betraktar honom som den bästa spelaren i hans position i världen."

"Jag behöver inte prata med honom. Han är glad över att vara kvar i Chelsea. Han sa aldrig att han ville gå. Det finns ingen chans att han kommer att gå. Inte en chans."

Ancelotti hoppas på att bygga vidare på sin framgång med de blåa, efter att han vann historiska titlar (dubbeln) med Chelsea. Men efter att ha vunnit Champions League med sin gamla klubb AC Milan, är italienaren angelägen om att vinna Champions League med sin nuvarande klubb, Chelsea, också.

Jose Mourinho ber Real Madrid att göra ett sista 30 miljoner euro bud på Steven Gerrard


Real Madrid tränaren, Jose Mourinho, är desperat över att försöka övertala Real Madrid att göra ett sista försöka att underteckna Liverpools kapten, Steven Gerrard.
Steven Gerrard

Enligt The Mail On Sunday har Jose Mourinho varit en beundrare av den flitiga centrala mittfältaren under en lång tid och hoppas på att Santiago Bernabeu klubben, Real Madrid, ska lägga ett sista bud på 30 miljoner euro för Englands och Liverpools Steven Gerrard.

Spanska källor tyder på att portugisen är långt ifrån att ge upp Gerrard, men detta kommer inte göra den nya Liverpool tränaren, Roy Hodgson, glad som erkände att han har ett svårt uppdrag att göra - nämnligen att övertyga Fernando Torres att stanna.

Gerrard har sagt att han har bestämt sig för att inte lämna Anfield för Santiago Bernabeu, men det verkar som om hans lagkamrat inte vill stanna kvar hos Premier League klubben.

Mourhino var nära att underteckna Gerrard redan då portugisen var tränare i Chelsea. Och nu hoppas den trippel vinnande tränaren att han kan övertyga Florentino Perez (som vanligtvis bara värvar unga spelare) att underteckna 30-åringen.

Real Madrids mittfältare Guti kommer att hålla en presskonferens på söndag


Han förväntas tillkännage sin avgång..
Guti

Real Madrid har meddelat att de kommer hålla en presskonferens på söndagen där mittfältaren Guti och sportchefen, Jorge Valdano, kommer att närvara.

Guti har sammankopplats med en flytt till den turkiska klubben Besiktas, och den spanska median påstår att spanjoren och Besiktas har kommit överens om ett två-års kontrakt. Den 33-årige har hittills vägrat att avslöja något offentligt, men under söndagens presskonferens i Spanien, förväntas mittfältaren offentliggöra sin avgång. Konferensen är planerad att hållas klockan 13:00.

Guti har bara spelat för Real Madrid under hela sin karriär. Han gjorde sin debut med Los Blancos i matchen mot Sevilla (december 1995) och det var då Valdano var tränare. 54-åringen kommer att vara med Guti under söndagens presskonferens.

Spanska sporttidningen Marca rapporterar att en annan Real Madrid spelare kommer att tillkännage sitt utträde ur Santiago Bernabeu på måndag, nämnligen Raul.

Real Madrid planerar en farväl ceremoni för att hedra Raul Gonzalez Blanco


Raul, som har tillbringat 16 år i den spanska klubben kommer få en egen farväl ceremoni den 24 augusti.
Raul Gonzalez

Real Madrid
legenden, och den snart nya Schalke 04 spelaren, Raul Gonzalez, kommer bli hyllad av Los Blancos för de 16 åren han har tjänat den spanska huvudstadsklubben.

Enligt den spanska tidningen AS planerar Real Madrid en farväl ceremoni för att hedra Raul, den 24 augusti, vilket är den dag då de spanska giganterna kommer spela en vänskapsmatch.

Det är också troligt att man kommer kalla spelare som t.ex. Messi, Diego Forlan, Schweinsteiger, Arjen Robben, Sneijder, Xavi, Puyol, Iniesta m.m för att delta i farväl ceremonin.

Chelseas Ricardo Carvalho medger att en flytt till Real Madrid skulle vara en dröm


Ricardo Carvalho skulle vilja återförnas med den förre detta Chelsea tränaren..
Ricardo Carvalho

Chelsea
s mittback, Ricardo Carvalho, har uttryckt sin önskan att återföras med sin tidigare Chelsea tränare, Jose Mourinho, i Real Madrid.

Den 32-årige mittbacken medgav att en flytt från Stamford Bridge till Santiago Bernabeu skulle vara "en dröm" och en potientiell återförening med den självutnämnda "The Special One" skulle vara välkommet.

Trots att portugisen vann dubbeln med Chelsea och Carlo Ancelotti förra säsongen, har Carvalho sammankopplats med en flytt till Inter i sommar.

"Om det fanns en möjlighet att underteckna för Real Madrid, skulle jag gå dit på direkten (även om det krävs att) simma eller springa" sa han till den spanska sporttidningen AS.

"Det skulle vara en dröm att kunna spela för Madrid, som jag anser vara den bästa klubben i världen, och bli tränad av den bästa tränaren i fotbollens historia."

"Med Mourinho upplevde jag två underbara tider i både Porto och Chelsea. Att ha möjligheten att vinna ytterligare en Champions League titel med honom i Real Madrid, skulle vara enormt."

Schalke 04 tränaren Magath: "Real Madrid stjärnan Raul kommer att underteckna för oss"


Schalkes tränare är säker på att Real Madrid legenden, Raul, kommer spela för den tyska klubben nästa säsong.
Raul Gonzalez

Schalke 04 tränaren, Felix Magath, säger att en affär med Real Madrids anfallare, Raul Gonzalez, är mycket nära. Trots konkurrensen från Blackburn och Tottenham, är Magath övertygad om att Raul kommer flytta till Tyskland i sommar.

"Raul har alltid visat ett intresse att ansluta sig till oss" sa han. "Vi tror att han kommer underteckna för oss inom några dagar eller veckor."

"Jag är övertygad om att Raul kommer att spela för Schalke 04 nästa säsong."

Gonzalo Higuain: "Real Madrid kommer underteckna Chelseas försvarare Ashley Cole"


Gonzalo Higuain har uppmanat Chelsea stjärnan, Ashley Cole, att flytta till Real Madrid.
Gonzalo Higuain & Ashley Cole

Den argentinska anfallaren Gonzalo Higuain skulle välkomna vänsterbacken, Ashley Cole, till Real Madrid i sommar. Higuain har pratat med den engelska tidningen The Sun och sagt: "I Madrid kommer Coles fotboll göra alla rubriker, inte hans privatliv. Jag tror att det blir en starkt motivation för honom."

"Jag har pratat med ett par äldre spelare som klubben anförtror sig åt och de är mycket säkra på att vi kommer att värva honom inom de närmaste veckorna. Spelarna har spelat för Jose Mourinho, och de verkar vilja följa honom. Jose är mycket lik Argentinas förbundskapten Diego Maradona i den meningen att han ska offra sitt liv för sina spelare."

"Det är alla som är med i klubben mot resten av världen och skyddet som tränaren erbjuder är en riktig motivation. Ashley vet allt om Joses passion och kärlek för sina spelare och jag är säker på att han är angelägen om att sammankopplas med honom igen."

Det var Mourinho som i år 2006 lockade Cole till Chelsea från Arsenal - och anfallaren Higuain är övertygas om att historien är på väg att upprepa sig på Santiago Bernabeu.

"Alla spelarna är mycket glada över hans (Mourinhos) ankomst. Det förvånar mig inte att Chelsea inte vill sälja Cole. Om du har en spelare som är bäst i världen på sin position, då gör du allt du kan för att försöka behålla honom. Men när Madrid vill ha en spelare brukar vi få vår man."

"Jag pratade med Cristiano Ronaldo och han berättade för mig att Cole är den tuffaste försvararen han någonsin har spelar mot."

"Så om Ashley Cole beslutar sig för att han vill ansluta sig till den största klubben i världen och spela för sin gamle vän Jose Mourinho igen, då är jag säker på att överföringen kommer att gå igenom innan säsongen börjar."

Lassana Diarra: "Jag vill visa att jag kan spela för Real Madrid"


Fransmannen har pratat om sin önskan att stanna kvar i den spanska klubben och få en plats i laget..
Lassana Diarra

Real Madrid
hade en intensiv träning i dag, när A-laget spelade mot B-laget, Real Madrid Castilla. Efter träningen pratade mittfältaren, Lassana Diarra, om sina framtida möjligheter i klubben på en presskonferens.

"Jag vill visa att jag kan spela i det här laget. Förra året spelade jag inte mitt bästa" sa Diarra enligt spanska tidningen Marca. "Jag känner mig som en Madrid spelare och jag vet att med honom (Mourinho) måste jag kämpa varje dag i träningarna, eftersom alla spelare har sin chans och det är något att utnyttja.

"Konkurrensens nivå är mycket hög och vi måste vinna titlar. Vi behöver ett listigt lag och tillsammans kan vi vinna. Det är inte av en slump att Mourinho alltid vinner titlar med alla lag han har tränat. Vi kan göra stora saker. Förra säsongen var vi nära, men den här säsongen kan vi göra det."

På tal om förra säsongen, erkände fransmannen att den förra tränaren, Manuel Pellegrini, inte använde honom ofta.

"Mourinho är en bra tränare. Han säger saker tydligt och vi kan vinna en massa titlar."

Lass pratade också om sin landslagsman, Karim Benzema, som har personliga problem just nu. "Karim verkar må bra och ju tidigare hans situation är glömd, desto bättre. Han är motiverad och har en önskan att göra många mål med Real Madrid."

Benficas David Luiz kan spela tillsammans med sin favoritspelare, Kaká, i Real Madrid


Den unga försvararen har uttryckt sitt intresse över en eventuell övergång till Spanien, men försäkrade fansen att han är nöjd med Benfica.
David Luiz

Den spanska tidningen Marca har rapporterat att Benficas försvarare, David Luiz, har uttryckt sitt intresse över att flytta till Real Madrid, efter att flera rykten sagt att brassen kan flytta till Santiago Bernabeu.

"Jag är glad i Benfica, jag gör det jag älskar och de behandlar mig mycket bra. Om Real Madrid skulle ringa? Jag är en Benfica spelare, men i livet slutar allting och det finns människor som kan lösa sådana frågor för mig. Det som gör mig glad är att göra det jag älskar."

Real Madrids tränare, Jose Mourinho, letar efter en mittback, efter att Maicons undertecknande ser ut att aldrig nås. Och David Luiz som kan spela som både mittback och vänsterback gör honom till en av Los Blancos alternativ.

Luiz erkände också att han beundrar Real Madrids stjärna, Kaká. Inte bara som spelare, utan även som en person. "Kaká är min favoritspelare och en person som inspirerar mig, inte bara för den stora spelaren han är, utan också för vem han är."

Luiz kan spela tillsammans med sin brasilianska favoritspelare, men sa: "Jag är lugn, allt sker med Guds vilja".

Agenten: "Maicon är inte sämre än Kaká eller Cristiano Ronaldo"


Maicons agent känner att Real Madrid erbjuder för lite..
Maicon

Maicon
s agent, Antonio Caliendo, har berättat för Real Madrid att de måste höja sina erbjudanden om Los Blancos vill ha brassen, och nå en överenskommelse med Inter.

Calienda tycker att Real Madrid ska erbjuda rättvisa bud, eftersom han anser att Maicon har bra kvaliteter och påminde Santiago Benabeu klubben om att försvararen är inte sämre än Kaká eller Cristiano Ronaldo.

Tidigare sa Maicon att han skulle görna vilja flytta till Madrid, men att han inte skulle ha något emot att stanna kvar i Inter. Det är nu upp till klubbarna att lösa den aktuella frågan - pengar.

"En mästare som Maicon vill inte anses vara sämre än Cristiano Ronaldo och Kaká" sa Caliendo till Calciomercato.it.

"Det är lätt för tidningarna att skriva rukriker som 'Jag vill flytta till Real Madrid', eftersom varje spelare drömmer om att få bära denna skjorta."

"Efter vad jag kan se, tycker inte Real Madrids president att Maicon är värd lika mycket som Mourinho tycker."

Cristiano Ronaldo vill ha Rauls tröjnummer 7 & Xabi Alonso vill ha Gutis tröjnummer 14


Både Cristiano Ronaldo och Xabi Alonso vill byta tröjnummer.
Cristiano Ronaldo & Xabi Alonso

Crisitano Ronaldo
vill ha Rauls tröjnummer 7, om den legendariska spelaren lämnar den spanska klubben. Det sägs att Raul har kommit överens om ett två års kontrakt med Schalke 04 och kommer flytta till Tyskland. Ronaldo, som fick acceptera att han inte kan ha nummer 7 i Real Madrid förra året, då han värvades till den spanska klubben, vill ha samma nummer som han hade i Manchester United och som han har i Portugal, i hans nuvarande klubb, Real Madrid.

Xabi Alonso
vill också byta tröjnummer. Spanjoren värvades till Real Madrid liksom Ronaldo, förra året, och bestämde sig för att ha nummer 22. Men nu när det ser ut som om Guti kommer lämna Real Madrid för en annan klubb, så vill Alonso ta Gutis tröjnummer 14.

Maicon: "Jag vill flytta till Real Madrid, men jag skulle vara nöjd med att stanna kvar i Inter"


Maicon säger att han vill flytta till Real Madird, men skulle kunna stanna kvar i Inter..
Maicon

Inter
s försvarare Maicon har uttryckt sin önskan att flytta till Real Madrid, men säger att han inte är tvungen att flytta, utan istället låter han klubbarna bestämma hans framtid.

Brassen var påstridig när Radio Globo frågade honom om hans framtid, för första gången sedan VM.

"Affären är känslig. Innan VM, pratade jag med min agent och Inter. Om jag går kommer jag att göra det med huvudet högt och jag skulle vara glad, hur det än blir."

"Med Inter har jag ett kontrakt som löper fram till 2014. Madrid? Jag har redan abetat med Mourinho och jag skulle vilja bli tränad av honom igen. Jag skulle vilja flytta till Madrid, men det är inte jag som bestämmer."

"Jag skulle också vilja stanna kvar i Inter. Jag skulle inte bli frustrerad eftersom klubben har gett mig synlighet på den internationella scenen."

Affären har hållit på under en lång tid nu och det går långsamt, eftersom de två klubbarna har inte lyckats komma överens om en övergångssumma. Real Madrid har erbjudit ett sista bud på 22 miljoner euro, men som inte har godkänts av Inter, som vill ha minst 28 miljoner euro för deras  brasilianska stjärna, enlgt La Gazzetta dello Sport.

Rapporter säger också att Maicon vill ha 7 miljoner euro per år i Madrid.

United vill avvärja Real Madrids intresse genom att erbjuda Nemanja Vidic ett nytt kontrakt


Manchester United vill behålla Nemanja Vidic, genom att erbjuda honom ett nytt kontrakt.
Nemanja Vidic

Manchester United
är inställda på att Nemanja Vidic är en av deras bästa försvarare på Old Trafford, och vill behålla honom genom att erbjuda serben ett nytt kontrakt, rapporterar The Guradian.

Den serbiska försvararen har sammankopplats med en flytt till Real Madrid de senaste dagarna, men United är redo att erbjuda Vidic ett två-års kontrakt förlängning och öka hans lön från 70 tusen till 90 tusen pund i veckan.

28-åringens kontrakt med Red Devils löper ut om två år, men Sir Alex Ferguson vill att försvararen ska underteckna ett nytt kontrakt med klubben, som gör att han kommer definitivt stanna kvar i klubben.

När man frågade Ferguson om han kunde förklara Vidics sammankoppling med en flytt, sa Ferguson: "Jag kan inte klargöra det alls."

Han fick också frågan om den serbiska försvararen skulle fortfarande vara en United spelare nästa säsong och han svara helt enkelt: "Jag tror det."

Real Madrid har inte gjort någon strategi för Manchester Uniteds Nemanja Vidic


Serben tänker bara på den kommande säsongen med Red Devils.
Nemanja Vidic

Manchester United
s försvarare Nemanja Vidics agent insister på att Real Madrid inte har gjort någon strategi för den serbiska försvararen.

28-åringen har ett starkt samband med en flytt till de spanska jättarna i sommarens transfermarknad, men Uniteds tränare, Sir Alex Ferguson, är övertygad om att Vidic kommer stanna kvar i Old Trafford.

Vidic agent, Silvano Martino, uteslöt inte att en övergång till Real Madrid inte kommer ske, men medgav att han inte känner något intresse för hans klient från La Liga klubben.

"Real Madrid? Hittills har den spanska klubben inte kontaktat oss" sa Martino till Itasportpress.it.

"Spelaren är på semester i Mallorca och han funderar på nästa säsong med Manchester United. Det är svårt för honom att lämna England, men vad som helst kan hända."

Serben, som just nu är på semsester efter att ha deltagit i VM i sommar, kommer att vara på väg tillbaka till United och försäsongen i USA nästa vecka, och samtidigt förbereda sig inför den kommande Premier League säsongen.

Stuttgarts Sami Khedira: "Jag är intresserad av en flytt till Real Madrid"


Den tyska mittfältaren har avslöjat att han skulle vara intresserad av att flytta till Real Madrid.
Sami Khedira

Stuttgarts defensiva mittfältare, Sami Khedira, som imponerade i VM 2010 med sitt landslag, Tyskland, har sedan VM sammakopplats med en flytt till den spanska klubben, Real Madrid.

Dock har den tyska klubben Bayern München visat sitt intresse för 23-åringen och varit med i jakten om den tyska stjärnan. Men Khedira har tagit sin tid att diskutera en eventuell överföring och gjorde klart att han kan bara tänka sig flytta till den spanska huvudstaden.

"Naturligtvis, jag funderar på en övergång till Real Madrid. De har redan bekräftat att de är intresserade av att underteckna mig" sa Khedira till tidningen Bild.

"Real Madrid är den största klubben i världen och Jose Mourinho är en av de mest framgångsrika tränare där ute. Han har alltid fascinerat mig och han spelar den typ av fotboll jag kan identifera mig med. Han har taktiska planer, välorganiserade försvar, snabba kontringar och kliniska avslut. Nu för tiden är det, det enda sättet att nå framgång."

"Jag skulle inte ha tillåtit min agent att kontakta mig om intresserade klubbar om jag ville stanna i Stuttgart. Real Madrid är den enda klubben i världen jag har övervägt hittills. Dock är ingenting bestämt ännu. Jag kommer fatta ett beslut om min framtid under de kommande dagarna."

Sami Khediras nuvarande kontrakt med Stuttgart löper fram till sommaren 2011.

Sergio Ramos hedrad av sin hemstad

Real Madrids högerback, Sergio Ramos, kommer krönas Camas "favorit son".
Sergio Ramos

Elva dagar efter att Spanien har vunnit VM 2010, blev Sergio Ramos välkomnad till sin hemstad Camas, Sevilla - genom att tusentals fans hedrade försvararens framgång i Sydafrika.

Ramos, som kommer som sagt från Sevilla och kommer att namnges som "Camas favorit son" den 28 juli.  24-åringen har haft en strålande VM kampanj med sitt landslag Spanien. Hans försvarspel var en av de bästa i VM och han hade många målchanser.

"Jag är mycket stolt och tacksam för denna ära. Jag lovar att från och med nu kommer jag att dela varje dröm som slår in med alla från min stad."

Tyska rapporter - Raul har undertecknat ett två-års kontrakt med Schalke 04


Enligt rapporter i Tyskland, har Raul undertecknat ett kontrakt med Schalke 04.
Raul Gonzalez

Det har rapporterats att under de senaste dagarna har Real Madrids 'all-time' ledande målskytt, Raul Gonzalez, slutligen undertecknat ett två-årigt avtal med den tyska klubben Schalke 04.

Den spanska anfallaren fick mindre speltid efter att Los Merengues värvade Cristiano Ronaldo och uppkomsten av Gonzalo Higuain som resulterade till att argentinaren blev Real Madrids skyttekung.

Den tyska tindingen SportBild rapporterar att Real Madrids bästa målgörare genom tiderna, kommer att flytta till Tyskland efter att klubben var villiga att erbjuda spelaren sex miljoner euro under två år.

Eftersom detta inte står på Real Madrids officiella hemsida, kan det bara vara rykten..?

Inget byte mellan Real Madrid och Barcelona

Det kommer inte bli något byte mellan Real Madrid och Barcelona.
Zlatan Ibrahimovic & Kaká

Tidningen Sport rapporterade att den svenska anfallaren, Zlatan brahimovic, kommer vara en Barcelona spelare nästa säsong också, eftersom spelarens agent har fönekat all kontakt med Real Madrid när det gäller en eventuell bytesaffär för den brasilianska mittfältaren, Kaká.

"Jag har aldrig pratat med Madrid och har aldrig pratat om ett möjligt byte för Kaká. Jag vet inte någonting om det" förklarade Ibras agent, Mino Raiola.

Sport
påstår att Ibrahimovic kommer stanna kvar i Barcelona och tränas under Pep Guardiola. Den svenska anfallaren har sammankopplats med flera olika klubbar, speciellt efter att Barca lyckades värva anfallaren David Villa från Valencia.

Fernando Gago: "Jose Mourinho har ett stort förtroende för sina spelare"


Den nya Real Madrid tränaren, Jose Mourinho, ger Fernando Gago förlitan.
Fernando Gago

Real Madrids Fernando Gago säger att han kommer att göra sitt bästa för att få en säker plats i A-laget. "Jag ska göra mitt bästa i varje träning" sa Gago till klubbens officiella hemsida.

"Allt som jag har tänkt på sedan dag ett är att få ut det bästa ur mig för att hjälpa klubben. Jose Mourinho ingjuter ett stort förtroende för sina spelare för att han stöder dem."

Den argentinska mittfältaren fortsatte: "Det är svårt att säga exakt hur vi kommer att spela när säsongen börjar, eftersom vi har ännu inte spelat en match. Under försäsongen kommer vi veta hur tränaren vill att vi ska spela."

"Mourinho och jag hade ett privat samtal. Det var väldigt hjälpsamt och jag ska försöka göra mitt bästa. Det finns fortfarande mycket att göra och vi kommer alla arbeta hårt för att förtjäna tränarens förtroende."

Jose Mourinho vill byta ut Kaká mot Barcelonas Zlatan Ibrahimovic


Mourinho skulle gärna kunna byta ut Kaká mot Zlatan Ibrahimovic.
Kaká & Zlatan Ibrahimovic

Jose Mourinho har bett Real Madrid att utforska möjligheten att underteckna Barcelonas anfallare, Zlatan Ibrahimovic.

Den spanska tidningen, El mundo Deportivo, säger att Mourinho vet att det skulle bli svårt att underteckna Ibrahimovic, men han har begärt Reals styrelse att prata med Barcelona angående Ibra.

Mourinho är inte helt övertygad av Karim Benzema, så istället ser Mourinho Zlatan Ibrahimovic som den perfekta anfallaren som kan leda Real Madrid till framgång den kommande säsongen.

Portugisen skulle gärna kunna erbjuda Kaká i utbyte mot Ibrahimovic - och Barcelona som inte har undertecknat någon mittfältare i sommarens transfermarknad, skulle kunna ha ett samtal med rivalerna.

Tottenham planerar att erbjuda Real Madrid ett chock bud för Raul


Tottenham Hotspurs kommer enligt uppgifter göra en chock flytt för Real Madrid lagkapten, Raul.
Raul

Den engelska klubben, Tottenham, förbereder en chock-flytt för Real Madrids hjälte, Raul. Den 33-årige anfallaren förväntas lämna Santiago Bernabeu i sommar efter fantastiska 18 år med den spanska huvudstadsklubben.

Raul tros ha fått erbjudanden från Tyskland, USA och Qatar, men han tros vara angelägen om en övergång till England och Premier League.

Tottenham, tillsammans med Newcastle, har sammankopplats med ett erbjudande för att få spanjoren att flytta till England.

Agenten, Barry O'Connor, medger att det finns ett stort inresse för den klassiska anfallaren.

"Med en spelare av denna härkomst, finns det alltid ett stort intresse, men ingenting kommer hända förrän Real Madrid ger ett formellt klartecken att han kan lämna" sa O'Connor till The Sun.

Maicons agent: "Maicon kommer inte lämna Inter för Real Madrid"


Maicons agent säger att försvararen kommer stanna kvar i Inter.
Maicon

Spanska tidningen Marca säger att Real Madrid har gjort ett sista bud för Maicon tidigare i veckan, värt 22 miljoner euro.

Detta har inte imponerat på agenten, Antonio Caliendo, som berättade för Sky Italia: "Vi väntade på det ultimata budet, men det gör oss varken kalla eller varma" sa han. "Det tycks finnas en brist på respekt mot spelaren. Om ultimatumet är sant, bör de kontakta oss".

"Buden saknas verkligen inte. Manchester City fortsätter att erbjuda, men hur saker och ting går gör att Maicon kommer stanna kvar i Inter, om det inte finns en extraordinär vändpunkt."

"Jag har haft kontakt med alla de stora klubbarna, Real Madrid, Barcelona, Valencia, men jag han inte haft någon kontakt med Maicon."

"Jag har försökt hålla spelaren långt ifrån polemiken efter ett tröttsamt år. Han behöver ladda sina batterier. Jag hoppas på ett möte med Inter så att jag kan förmedla ett budskap från spelaren."

Karim Benzema har Real Madrids stöd efter att ha sammankopplats med prostitutionshärvan


Real Madrids sportchef, Jorge Valdano, gav sitt fulla stöd till den unga fransmannen som har problem utanför planen..
Karim Benzema

Real Madrid
s sportchef, Jorge Valdano, tog sin tid att kommentera Karim Benzemas prostitutionshärvan.

Redan innan VM anklagades både Benzema och Franck Ribery för att ha köpt sex av en mindreårig, och Ribery riskerade att missa VM. Men åtalatet lades ner under en viss tid, och nu börjar polisen undersöka fallet återigen.

Benzema och Ribéry förhördes under gårdagen men släpptes på fri fot, men förundersökningen är ett första steg mot rättegång.


Inför sådana anklagelser, uttryckte Valdano att Los Blancos var lugna och säkra på att spelaren är oskyldig.

"Vi stöder spelaren (Benzema) ända till slutet, eftersom vi har förtroende på hans oskyldighet" sa Valdano enligt Marca.

Real Madrid anfallaren har åtalats tillsammans med Beyern Münchens Franck Ribery (vilket jag nämnde tidigare) med att ha köpt sex av den mindreåriga Zahia Dehar, som är en prostituerad tjej i Paris, och var under 18 år då hon sålde sex till de två fotbollsspelarna.

Båda spelarna kan få upp till tre års fängelse om de är skyldiga. Dessutom måste de betala böter, men bara åklagaren kan bevisa om spelarna var medvetna om att Dehar var mindreårig.

Ernesto Bronzetti: "Jose Mourinho vill behålla Royston Drenthe i Real Madrid"


Bronzetti tror att Drenthe kommer stanna kvar i Santiago Bernabeu..
Royston Drenthe

Överföringskonsulten, Ernesto Bronzetti, har sagt att Real Madrid tränaren, Jose Mourinho, har full tilltro på Royston Drenthe. Flera rapporter säger att Juventus och Fiorentina är angelägna om att underteckna den nederländksa yttern, men Mourinho vill behålla 23-åringen.

Drenthe har sammankopplats med de både italienska klubbarna och på onsdag bekräftade Juventus sportchef, Giuseppe Marotta, att klubben letar efter en ytter.

Medan Fiorentino ser Drenthe som ett alternativ, ifall Juan Manuel Vargas lämnar den italienska klubben, som hävdar att han vill stanna, men som fortfarande är sammankopplad med ett antal klubbar.

Bronzetti insisterar på att holländaren kommer troligen stanna kvar i Santiago Bernabeu, för att man förväntar sig att Mourinho kommer ge honom en chans att glänsa.

"Det är inte sant, det som har sagts" sa Bronzetti till Violanews.com. "Mourinho håller honom i beaktande, eftersom han är en toppnivå spelare och Madrid har accepterat honom."

"Fiorentina var nära (att underteckna) honom förra året, men nu har allt förändrats."

Bruce Buck: "Ashley Cole kommer inte lämna Chelsea för Real Madrid"


Vänster-backen ser ut att stanna kvar i London..
Ashley Cole

Chelseas ordförande, Bruce Buck, har uteslutit en flytt till Real Madrid för Ashley Cole och har sagt att engelsmannen är inte till salu.

"Ashley är inte till salu" sa Buck till The Guardian. "Det finns inga tvivel på att han kommer vara en Chelsea spelare den kommande säsongen. Ashley är en fantastisk spelare. Han kommer överens med alla i klubben, tränar mycket väl och han är verkligen en idrottsman."

"Uppenbarligen är han inte nöjd med hur hans privatliv har blivit fokus för allt omkring honom och jag tror att vi skulle vilja arbeta med honom så att han har en lite lägre profil. Vi tror inte att problemet kommer förändras om han flyttade till en annan plats utanför Storbritannien, så jag tror att vi vill arbeta med honom här för att göra hans privatliv roligare."

"Vi säger till alla våra spelare som har personliga problem att vi vill hjälpa dem så mycket vi kan, till och med Carlo (Ancelotti, tränaren) har sagt det vid flera tillfällen."

"Det finns en gräns för vad vi kan göra, men vi vill stödja våra spela och vi vill att de ska vara lyckliga, inte bara på planen utan också i privatlivet. Om du inte är lycklig med ditt privaliv, är det svårt att inrikta sig på sitt yrkesliv."

Real Madrid erbjuder Inter ett sista bud för den brasilianska försvararen Maicon


Mourinho gör ett sista försök att värva sin före detta back.
Maicon

Real Madrid
har erbjudit ett sista bud för Maicon, ett "take it or leave it" erbjudande för Inters brasilianska försvarare.

Den spanska tidningen Marca har publicerat idag att Los Blancos har erbjudit Inter 22 miljoner euro för Mourinhos före detta högerback. Mourinho har sagt att han vill ha en ny back i slutet av denna månad och kommer tvingas leta efter andra spelare om Inter begär en stor summa för brassen.

Inters president, Massimo Moratti, kommer att göra sitt beslut i slutet av veckan om erbjudandet. Det kommer ge Real Madrid lite tid att titta på antingen Milans Thiago Silva eller Benficas David Luiz, ifall Maicon affären misslyckas.

Jose Mourinho funderar på att byta ut Kaká mot Chelseas Ashley Cole


Real Madrids tränare Jose Mourinho funderar på att byta ut Kaká mot Chelseas försvarare Ashley Cole.
Kaká & Ashley Cole

Real Madrid
har en begränsad mängd kontanter kvar för att köpa spelare till klubben och Mourinho vill fortfarande ha en ny försvarare och defensiv mittfältare. Därför vill han ha Ashley Cole innan sommarens transfermarknad stänger.

The Mirror säger att de blåas tränare, Carlo Ancelotti, är fortfaranda rädd över att Cole kommer välja att lämna England för Spanien.

Mourinho är intresserad av Cole och han kan erbjuda Chelsea en summa pengar för engelsmannen. Men nu funderar den portugisiska tränaren på att istället byta ut den brasilianska stjärnan, Kaká, mot Chelseas stjärna, Ashley Cole, innan transferfönstret stänger i slutet av nästa månad.

Chelseas försvarare Ricardo Carvalho finns med i Real Madrids inköpslista


Portugisen, Ricardo Carvalho, finns med i Real Madrids önskelista.
Ricardo Carvalho

Den spanska tidningen AS säger att den före detta Chelsea och Inter tränaren, Jose Mourinho, är angelägen om att få arbeta tillsammans med den portugisiska veteranen, Ricardo Carvalho, igen, som han också har vunnit Champions league tillsammans med, i Porto.

Jose Mourinho är ute efter en ny försvarare och har hållit koll på flera olika spelare. En av de är den portugisiska 32-åringen som kan underteckna för Real Madrid i sommarens transfermarknad.

Iker Casillas kommer gifta sig med sin flickvän, Sara Carbonero


Real Madrids målvakt Iker Casillas kommer gifta sig med TV-reporten Sara Carbonera.
Iker Casillas & Sara Carbonero

Efter att den tyska VM-kaptenen hade ett drömbröllop med sin livs kärlek, Claudia, ville Spaniens målvakt, Iker Casillas, gifta sig med sin vackra flickvän, Sara Carbonero.

Efter att Spanien vann VM 2010 i Sydafrika såg miljontals tv-tittare Real Madrids målvakt, Iker Casillas kyssa sin flickvän. Flera miljoner tittare blev berörda av hur vackert det var och äntligen ska de två spanjorerna gifta sig.

Ett datum för bröllopet har ännu inte fastställts, men paret kommer att gifta sig i sin hemstads kyrka, Corral de Almaguer.

Sara spelade svår att få, men till slut sa hon: "Si" (=Ja på spanska) till den spanska målvakten!

Real Madrid är intresserade av Juventus mittfältare Felipe Melo


Den brasilianska mittfältaren har uppenbarligen väckt intresse hos Real Madrid..
Felipe Melo

Enligt Sport Mediaset övervakar de spanska giganterna, Real Madrid, den brasilianska defensiva mittfältaren, Felipe Melo, som för närvarande har ett kontrakt med Serie-A klubben Juventus.

Los Blancos funderar på att lägga till en defensiv mittfältare i truppen så att han kan spela tillsammans med Xabi Alonso på mittfältatet. Tränaren Jose Mourinho siktade ursprungligen på Stuttgarts stjärna, Sami Khedira, men portugisen ser brassen som ett bra alternativ till sn nya trupp.

26-åringen flyttade till Juventus från Fiorentina sommaren år 2009, men han misslyckades med att leva upp till de höga förväntningarna i sin första säsong. Därför förväntas han lämna den italienska klubben i sommar.

Felipe Melo har tidigare sammanskopplats med en flytt till Arsenal, men Gunners måste göra ett officiellt bud på den snart 27-årige brassen.

Juventus är redo att tjäna pengar på Melo under sommarens transfermarknad, men det återstår att se om någon klubb är villig att träffa den italienska klubbens ekonomiska krav. Det sägs att Real Madrid är redo att erbjuda holländska yttern Royston Drenthe för Felipe Melo.

Real Madrid kan tänka sig erbjuda AC Milan Mahamdou Diarra + kontanter för Thiago Silva


Real Madrid förbereder att erbjuda AC Milan kontanter och Mahamdou Diarra för försvararen Thiago Silva.
Thiago Silva & Mahamadou Diarra

Igår bekräftade Thiago Silvas agent att den brasilianska försvararen är en av Real Madrids tränare, Jose Mourinhos mål att värva i sommarens transfermarknad.

Corriere della Sera
säger att Real Madrid kan tänka sig erbjuda den italienska klubben 20 miljoner euro plus mittfältaren Mahamadou Diarra för brassen Thiago Silva.

Milan som just nu kommer besluta sig för om Ronaldinho ska stanna i Rossoneri eller inte, kan behöva en mittfältare om brassen lämnar. Därför erbjuder Real Madrid Mahamadou Diarra som inte ingår i Jose Mourinhos planer.

Real Madrid är villiga att sälja både Kaká och Rafael Van der Vaart


Real Madrid ser ut att vara bredda att sälja både Rafael Van der Vaart och Kaká.
Kaká & Rafael Van der Vaart

Den engelska tidingen Daily Mail säger att Chelseas target, Kaká och Rafael Van der Vaart, kan vara på väg ut ur Real Madrid. Om Sami Khedira kommer till Real Madrid, Xabi Alonso i mitten, och Angel di Maria konkurrerar med Cristiano Ronaldo i kanten, så kommer inte Jose Mourinho behöva brassen eller holländaren.

Chelsea har länge ryktats vilja ha Real Madrids Kaká. De blåas tränare, Carlo Ancelotti, har till och med erkänt det, men har sagt att Real Madrid inte vill sälja den brasilianska stjärnan, samtidigt som det skulle vara dyrt att köpa honom.

Medan Rafael Van der Vaart kommer troligen inte kosta en förmögenhet. Han har mycket kvar att erbjuda klubben och fansen (tack vare sin ålder).

Jose Mourinho vill byta Rafael Van der Vaart mot Bayern Münchens Bastian Schweinsteiger


Bayern München är intresserade av Rafael Van der Vaart, och Real Madrid är intreserade av Bastian Schweinsteiger.
Rafael Van der Vaart & Bastian Schweinsteiger

Bayern München
är fortfarande intresserade av Real Madrids mittfältare, Rafael Van der Vaart. AS säger att Bayern Münchens tränare, Louis van Gaal, har återupplivat sitt intresse för Van der Vaart och en strategi har redan ställt upp.

Real Madrid har välkomnat ett samtal om detta, eftersom Jose Mourinho är angelägen om möjligheten att byta ut en spelare mot Bastian Schweinsteiger.

Los Blancos räknar med smidiga förhandlingar med Bayern efter att ha sålt Arjen Robben till Champions League finalisterna förra året i augusti.

Real Madrids ytterback Marcelo: "Vi måste arbeta hårt för att lyckas"


Den brasilianska yttern är imponerad av den nya tränaren..
Marcelo

Real Madrid
s ytterback, Marcelo, använder rätt ton inför nästa säsong, då Real Madrid hoppas på att åstadkomma stora saker i den kommande kampanjen, som Los Blancos måste arbeta hårt för att vinna.

Huvudstadsklubben vann ingenting förra säsongen och misslyckades återigen med att gå vidare från åttondelsfinalen i Champions League. Den mångsidiga brasilianska spelaren är nu beredd att träna hårt så att Bernbaeu klubben ska vinna någonting denna säsong.

På Real Madrids officiella hemsida har det skrivits att 22 åringen har sagt: "Vårt mål har alltid varit att vinna titlar och den här säsongen är inte annorlunda. Vi tränar hårt för att vinna titlar."

"Jag älskar träningarna och att äta tillsammans med mina lagkamrater. Fotboll är mitt liv och det här är rätt samtal."

Marcelo är också imponerad av den nya tränaren Jose Mourinhos träningar. "Vi tränar aggressivt och med allt vi har. För att vinna måste vi lida under träningarna" sa han.

"Mourinho ser till att vi vet att vi inte kan slappna av någonsin under träningarna och vi är mycket nöjda med honom. Mourinho är en bra människa. Han pratar med oss alla och ger inte någon förmånsbehandling."

"Jag kommer fortsätta arbeta hårt så att jag också kan bli inkallad till det brasilianska landslaget."

Real Madrid är beredda att lägga ett bud på Manchester Uniteds Patrice Evra


Real Madrid förbereder ett bud för Manchester Uniteds försvarare, Patrice Evra.
Patrice Evra

Den engelska tidningen News of the World säger att Ashley Cole är fortfarandra Jose Mourinho första val, men han fruktar att Premier League mästarna, Chelsea, kommer begära för mycket för den engelska försvararen.

Mourinho är redan säker på att han kan landa Nemanja Vidic från Old Trafford till Santiago Bernabeu, men han vill också värva serbens lagkamrat, Patrice Evra.

Fransmannen är redo att sälja sitt hus i Manchester och hälften av Manchester Citys spelare slåss om huset. Evra är medveten om Real Madrids intresse, men United har ingen som kan ersätta honom ännu.

Manchester City vill underteckna Cristiano Ronaldos son för 120 miljoner pund


Cristiano Ronaldos son börjar redan nu få en massa erbjudanden.
Cristiano ROnaldo

Real Madrid, Barcelona, AC Milan, Chelsea, och Manchester City. Alla dessa klubbar jagar Crisitano Ronaldos nyfödde son. Men det var en utav dessa klubbar som har erbjudit portugisen hela 120 miljoner pund för Ronaldos barn - nämnligen Manchester City.

Det sägs att när Cristiano Ronaldo fick reda på detta var han glad över nyheten, men han har redan uttryckt sin tvivel över att sin son inte kommer kunna anpassa sig till livet i Manchester, där det är kallt och regnar.

Maicons agent säger att en flytt från Inter till Real Madrid kan fortfarande ske


Maicons agent säger att en övergång till Real Madrid är fortfarande ett alternativ.
Maicon

Maicons agent, Antonio Caliendo, har pratat med den italienska tidingen Sky Sport Italia och har återigen öppnat dörren för Real Madrid.

"Det verkar som om det har lugnat ner sig, särskilt efter att alla koncentrerar sig på Mario Balotellis situation och det glädjer mig - det betyder att Maicon kan njuta av sin semester i fred" sa Caliendo.

"Men Real Madrid alternativet för min klient har inte kollapsat. Historien har lärt oss att sommarens tranferfönster ofta avslutas med en bang!"

Newcastle United har förkastat möjligheten att underteckna Real Madrids Mahamadou Diarra


Newcastle United har avvisat Real Madrids mittfältare, Mahamadou Diarra.
Mahamadou Diarra

Den engelska tidningen The Sunday Sun säger att Real Madrids tränare, Jose Mourinho, har visat att Diarra inte ingår i portugisens planer. Därför har 29-åringen erbjudits att flytta till klubbar i England och Frankrike.

Men även om Real Madrid betalde Lyon 26 miljoner euro för Diarra, för fyra år sedan, så kan den spanska huvudstadsklubben sälja honom så fort de får in något bud.

Rapporter tidigare i veckan föreslog att Diarra hade fått ett erbjudande från den eneglska klubben, Newcastle United. Men Premier League klubben har avfärdat dessa rykten.

Både Aston Villa och Everton sägs vara intresserade av Real Madrids Mahamadou Diarra.

Stuttgarts mittfältare, Sami Khedira, förnekar ett avtal med Real Madrid


Den tyska mittfältaren har gjort klart att klubben inte har kommit överens med Real Madrid om något avtal.
Sami Khedira

Förra veckan rapporterade Marca att de spanska giganterna, Real Madrid, hade redan nått en överenskommelse med Stuttgart angående Sami Khedira. Men den defensiva mittfältaren har nu gjort klart att han har ännu inte godkänt några personliga villkor.

"Just nu har jag inte nått en överenskommelse med Real Madrid och jag har inte ens gjort något beslut angående min framtid än" sa Khedira till den tyska tidningen Kicker.

"Jag kan bekräfta att de är intresserade av att underteckna mig och det smickrar mig. Men jag måste tänka på det innan jag gör något beslut. Detta kommer att vara mycket viktigt för de kommande åren av min karriär, så jag vill inte göra ett förhastat beslut."

"Jag hade ett möte med Stuttgarts Jochen Schneider och tränaren Christian Gross förra torsdagen. De förklarade sina planer för framtiden och sa att jag är en viktig spelare i deras planer.

Den 23-årige mittfältaren imponerade av hans goda resultat i VM 2010 och har därefter haft ett samband med en flytt till Madrid. Hans nuvarande kontrakt med Stuttgart löper ut sommaren 2011.

Mourinho ville ta över Real Madrid för att uppleva stressen


"The Special One" känner att han har redan vunnit tillräckligt många troféer..
Jose Mourinho

Jose Mourinho har avslöjat att hans beslut att lämna Inter för Real Madrid inte byggde på en önskan att vinna troféer och meddelade att han redan är nöjd med allt han har vunnit som en tränare.

Mourinho har redan vunnit två Champions League titlar och sex liga titlar, som blir totalt 16 troféer sammanlagt, under de senaste åtta åren. Men den portugisiska tränaren förklarade att han ville ta över Santiago Bernabeu klubben för att han ville uppleva stressen som han anser Madrid kommer ge honom.

"Jag vet att om jag lämnade fotbollen nu eller om jag aldrig vinner fler troféer, så har jag fortfarande en historisk bakgrund som är svår att matcha. Jag har alltid gillat trycket, och Real Madrid är en utmaning som passar mina behov" sa Mourinho till AS.

Mourinho ser fram emot att arbeta tillsammans med Cristiano Ronaldo


Jose Mourinho har erkänt att han tror att han kan få ut det bästa ur CR9..
Cristiano Ronaldo

Real Madrid
s tränare, Jose Mourinho, har insisterat på att han kommer få ut det bästa ur den portugisiska stjärnan Cristiano Ronaldo denna säsong.

I en intervju med den portugisiska kanalen TVI, pratade den före detta Inter tränaren om utmaningen att träna Cristiano Ronaldo i sitt lag.

När man frågade honom i vilken position Ronaldo kommer spela, svarade Mourinho: "För mig är utmaningen att skapa ett eget system där Ronaldo känner sig som en fisk i vattnet."

"Ett lag måste byggas så att deras viktigaste spelare spelar på en lämplig livsmiljö och kan spela för sitt bästa. En spelare som Cristiano Ronaldo kan inte spela i ett taktiskt system som han inte gillar."

"Real Madrid har sagt till mig att han är den första som kommer och den sista som lämnar träningarna. Ingen jobbar hårdare än honom och ingen bryr sig lika mycket som honom."

"Jag tvivlar inte på att han kommer att bli stor och proffessionell som bara vill vinna och vara bäst, så han kommer förså mig mycket väl."

Jose Mourinho vill underteckna en mittback

'The Special One' letar efter en ny mittback, och håller redan koll på fyra spelare..
David Luiz, Nemanja Vidic, Thiago Silva, Bruno Alves

Real Madrids tränare, Jose Mourinho, letar efter en världsklass mittback inför den kommande 2010/2011 säsongen, enligt de senaste rapporterna.

Den spanska sporttidningen Marca har rapporterat att portugisen vill förstärka sitt försvar, nu när han kommer försöka vinna både La Liga och Champions League med Real Madrid. Han har redan undertecknat två nya spelare, Angel di Maria och Pedro Leon, och nu riktar sig Los Blancos på att underteckna en ny mittback.

Det har rapporterats att den tidigare Chelsea och Inter tränaren har hållit koll på fyra mittbackar: David Luiz (Benfica), Thiago Silva (Milan), Nemanja Vidic (Manchester United) och Bruno Alves (Porto). Vidic har sammankopplats med en flytt från Old Trafford till Santiago Bernabeu ganska länge.

Dock betyder inte detta att Madrid har gett upp den ursprungliga planen att underteckna den brasilianska högerbacken Maicon från Inter. Madrid uppges vara fortfarande intresserade av spelaren, men de kan inte gå vidare med förhandlingar just nu, eftersom Nerazzurris president, Massimo Moratto, är inte villig att låta 28-åringen (som fyller 29 om bara några dagar) lämna den italienska klubben för ett lågt pris.

Milans Thiago Silva vill inte lämna San Siro för Santiago Bernabeu


Den centrala försvararen har uttryckt sin önskan att stanna kvar i Italien, trots intresse från Spanien.
Thiago Silva

Milan försvararen, Thiago Silva, har erkänt att han är smickrad av intresset från Real Madrid, men upprepade sin önskan att stanna kvar i Milan den kommande säsongen.

Los Blancos tränare, Jose Mourinho, har uppgett att mittbacken skulle passa bra i truppen, och är beredd att erbjuda Rossoneri 20 miljoner euro för Milans brasilianska stjärna.

Men italienska sporttidningen Football Italia har rapporterat att 25-åringen inte vill lämna San Siro för Santiago Bernabeu nästa säsong.

"Jag har ingen avsikt att lämna Milano just nu. Jag är väldigt glad här, jag har anpassat mig väl till livet i Italien och jag hoppas på en bra säsong" sa Silva.

"Det är en ära att veta att en av de bästa klubbarna i världen är intresserade av mig. Samma sak är det faktum att Jose Mourinho, som är en av de bästa tränare i världen, gillar mig."

Milan vill inte heller sälja sin centrala mittfältare och efter Silvas kommentar, kan det innebära att Mourinho måste titta på ett annat alternativ.

Cristiano Ronaldo vägrar skriva sin autograf

Det här var för ett tag sedan, men jag tänkte ändå lägga upp videon. Alla har väl inte har sett den ?

Ronaldo är tydligen i USA, där en massa journalister står och väntar på honom. Han skyndar sig till taxin och en tjej frågar om han kan skriva sin autograf på hennes boll (En Portugal boll). Men Ronaldo vägrar att göra det, så hon säger: "Det här är just därför Portugal inte vann VM!"

Han fortsätter att vägra skriva sin autograf och då kommer troligen hennes kompisar och säger: "Hon är ju en tjej, gör det. Gör det för tjejen."

Och han vägrar fortfarande.. Till sist börjar hon gråta och säga: "Han är så dum!.."

Iker Casillas: "Jag har pratat med Mourinho ett par gånger och jag gillar hans sätt att tänka"


I en intervju med AS sa Real Madrids och Spaniens målvakt att han är imponerad av Mourinhos planer, men pratade också om hur det var att vinna VM 2010 med Spanien.
Iker Casillas

Spaniens lagkapten, Iker Casillas, lyfte VM-bucklan för bara en vecka sedan i Sydafrika, men hans tankar har redan börjat vända sig till den kommande säsongen.

Real Madrids VM stjärnor skulle ursprungligen återvända till försäsongen den 9 augusti, men Mourinho har bestämt sig för att hans spelare ska återvända en vecka tidigare.

"Det är bra" sa den spanska målvakten i en intervju med AS. "Jag har pratat med honom ett par gånger och jag gillar hans sätt att tänka. Han vill att spelarna ska komma tillbaka utvilade och är redo att arbeta. Att vara världsmästare får dig att glömma allt annat."

Casillas räknar med en spännande kamp med de hårda rivalerna Barcelona nästa säsong, men anser att Spaniens VM-seger har fört de två klubbarna närmare varandra.

"Det finns Madrid fans som uppskattar (Barcelonas mittfältare) Xavi, till exempel, och det finns katalaner som gillar (Real Madrids högerback) Ramos."

"I Sydafrika var det en underlig känsla. Vi var så långt borta och vi visste inte hur stämningen var i Spanien. Vi var desperata över att åka tillbaka och fira det här och vad vi har upplevt har varit oförglömligt. Vi har gett mycket glädje till folket."

Casillas lyfte också EM-pokalen för två år sedan, men säger att VM är mycket mer speciell.

"EM är speciell och det var fantastiskt, men det här är fyra gånger större" sa han. "Jag ville lyfta bucklan redan från en ung ålder. Jag hade sett Matthäus, Dunga, Deschamps, Cafu och Cannavaro lyfta bucklan och jag ville också göra det. Jag ville inte bara lyfta bucklan, utan även vara världsmästare."

"När jag lyfte den mot himlen, gick min dröm i uppfyllelse. Blatter gratulerade mig och han sa att vi förtjänade det och att vi var det bästa laget i VM."

Juventus vill ha Real Madrids ytter Royston Drenthe på lån


Juventus är intresserade av Real Madrids ytterback, Royston Drenthe.
Royston Drenthe

Juventus tränare, Gigi del Neri, vill ta med Real Madrids holländare till den italienska staden Turin, men måste förhandla om yttern så snabbt som möjligt, för att Sporting Lissabon sägs också vara inresserade av Royston Drenthe.

Den italienska tidningen, Gazzetta dello Sport, säger att Juventus sportchef, Beppe Marotta, försöker få Drenthe på lån till slutet av den kommande säsongen.

Det har nyligen skett en viss kontakt med den spanska huvudstadsklubben, men ingen överenskommelse har nåtts än.

Mamman till Ronaldos son är en servitris

Det har rapporterats att mamman till Real Madrid-stjärnan Cristiano Ronaldos son är en amerikansk servitris.
Cristiano Ronaldo

Den tidigare Manchester United-spelaren, Cristiano Ronaldo, blev pappa den 17 juni, två dagar efter att Portugal spelade mot Elfenbenskusten i VM, enligt en tidningsartikel i Portugal.

The Sunday Mirror hävdade att fotbollsspelaren mötte den "icke-namngivna" kvinnan i en resturang i Los Angeles förra året.

Hans yngre syster, Katia Aveiro, bekräftade födelsen till den portugisiska tidningen Diario de Noticias tidigare denna månad. Ms Aveiro sa: "Nyheterna är sanna, men han vill inte prata om det. Det är hans personliga liv och när han vill, kommer han prata."

Tidningen skrev att Ronaldo, 25, hade rest till Algarve omdelbart efter att hans landslag åkte ut ur VM för att vara med sin nyfödde son.

Efter flera spekulationer om ämnet, så har det rappoterats att barnets mamma är en amerikan servitris.

Newcastle United är redo att ge Real Madrids mittfältare, Mahamadou Diarra, ett nytt hem


Newcastle United har sammankopplats med en flytt för Real Madrids Mahamadou Diarra.
Mahamadou Diarra

Enligt The Mirror, anser källor i Spanien att den 29 åriga Real Madrid mittfältaren, Mahamadou Diarra, har blivit erbjuden att spela i Premier League och Newcastle United.

Real Madrids tränare, Jose Mourinho, har haft ett samtal med Diarra där de diskuterade mittfältarens framtid med klubben, och den före detta Chelsea tränaren är angelägen om att låta Diarra lämna Los Blancos.

De spanska La Liga jättarna köpte Diarra från Lyon för 20 miljoner pund för fyra år sedan och mittfältaren var en viktig spelare för klubben, då Real Madrid vann titlar i Diarras två första säsonger. Men nu verkar Los Merengues inte behöva honom längre..

Newcastles tränare, Chris Hughton, vill förbättra sin trupp inför den nya säsongen, men Diarras lön kan vara för dyr för den engelska klubben.

Chelseas tränare är 100% säker på att Ashley Cole inte kommer flytta till Real Madrid


Den engelska vänsterbacken kommer inte lämna västra London, om man ska tro Carlo Ancelotti.
Ashley Cole & Carlo Ancelotti

Chelsea
s tränare, Carlo Ancelotti, har dämpat ner rykterna om att engelsmannen, Ashley Cole, kommer lämna Chelsea för den spanska huvudstadsklubben Real Madrid.

Nu när den tidigare Chelsea tränaren, Jose Mourinho, tränar Bernabeu klubben, trodde man att Cole skulle flytta bort från England och ex-frun Cheryl.

Chelsea tros ha begärt 30 miljoner euro för 29-åringen som undertecknade ett fyra-års kontrakt med Stamford Bridge klubben i september förra året.

Efter Chelseas vinnande (1-0) vänskapsmatch mot Crystal Palace, sa Ancelotti: "Jag behöver inte prata med honom och han behöver inte prata med mig."

"Han är en Chelsea spelare och har bara haft en fantastisk säsong med oss. 100% säker på att han kommer att vara en Chelsea spelare nästa säsong också."

Nemanja Vidic vill lämna Manchester United för Real Madrid


Nemnja Vidic är redo att lämna Manchester United.
Nemanja Vidic

Den engelska tidningen The Sun säger att Manchester United försvararen, Nemanja Vidic, vill lämna den engelska klubben för Real Madrid.

28-åringen är besviken på att Old Trafford klubben inte har erbjudit honom ett nytt kontrakt i sommar. Därför vill försvararen flytta till Madrid och spela för Jose Mourinho på Santiago Bernabeu i en 18 miljoner euro flytt.

Den före detta Chelsea tränaren vill lägga till två nya spelare i sin trupp, den ena är Ashley Cole och den andra är Nemanja Vidic. Han anser att försvarsspelet skulle funka bra med dessa två erfarna försvararna.

Vidic flyttade till United från Spartak Moskva år 2006 för 7 miljoner euro. Han undertecknade ett nytt kontrakt året därefter, som ger honom 70 tusen pund i veckan.

Werder Bremens stjärna Mesut Özil står näst på Real Madrids önskelista


Real Madrid är ute efter den tyska mittfältaren, som kan ta Kakás och Van der Vaarts plats.
Mesut Özil

Real Madrid är redo att försöka underteckna den tyska stjärn-mittfältaren, Mesut Özil, från Werder Bremen. Tränaren, Jose Mourinho, har redan bekräftat att Los Merengues är intresserade av Sami Khedira och är beredda att underteckna en till mittfältare och försvarare i sommar.

Mourinho letar efter en spelare med potential och tror att Özil, som är bara 21 år gammal, skulle säkert passa in i truppen efter hans strålande kampanj i VM 2010.

Enligt den spanska tidningen AS har Los Blancos redan tagit kontakt med Özils representanter, Eurofin Sport, som informerade Jorge Valdano att hans klasul är 16 miljoner euro (13,5 miljoner pund).

Man tror att Özil kommer skriva under ett två-års kontrakt förlängning med Bundesliga klubben, och även om Madrid hoppas värva den talangfulla tysken, är det sannolikt att de spanska jättarna kommer möta konkurrens med ett antal andra europeiska klubbar som är ute efter mittfältaren.

Både Sami Khedira och Mesut Özil är med i Real Madrids önskelisa. Men det har också rapporterats att även Bastian Schweinsteiger finns med i listan.

Om Özil flyttar till den spanska huvudstaden, ser både Kakás och Van der Vaarts framtid i Real Madrid inte så bra ut.

Mourinhos fem pelare (Av: Ahmed)

Tänkte lägga upp den här nyheten, men såg att någon annan (Ahmed) har redan skrivit detta via kommentarerna. Så han har redan fixat jobbet, och jag la ut den här:
Träning med Mourinho

Under sin första träning med Real Madrid förklarade Mou vad som gäller under hans ledning.

Igår, fredag, samlades Real Madrid för säsongens första träning. José Mourinho satte direkt ner foten och förklarade vad som gäller under hans ledarskap.

Enligt Marca handlar det om fem enkla regler som spelarna måste följa:

1. De som kommer försent till träningen kommer inte att träna med resten av laget. De får träna på egen hand. Träningen börjar 09:30 varje morgon.

2. Punktlighet är Mous melodi. Spelarbussen åker alltid på utsatt tid. På minuten, varken före eller efter. De som kommer försent får inte följa med till matcherna utan lämnas hemma.

3. Träningarna är alltid 90 minuter lång och kommer inte att fokusera på fysisk träning utan boll. De kommer dock att vara hårda.

4. Skadade spelare måste inställa sig på träningsanläggningen en timme för träning för att undersökas av läkare. Läkarna ska därefter informera coachen om spelarens status.

5. Användandet av mobiltelefoner är tillåtet på spelarbussen. Det är okey att lyssna på musik. Men mobilerna måste vara på ljudlöst och musiken i hörlurarna får inte vara så hög att de stör de andra passagerarna.

José Mourinho vill uppenbarligen tuta i sina världsstjärnor en gnutta disciplin.

- Jag kommer inte att vänta på någon. Om någon kommer försent till spelarbussen får han stanna hemma, även om det betyder att vi tvingas spela med en man mindre, säger Mourinho till Marca.

Guti Hernandez: "Jag vill flytta till Besiktas, särskilt på grund av deras tränare, Schuster"


Den turkiska klubben förhandlar förtfarande om Real Madrids Guti..
Guti

Besiktas
har problem med att försöka värva Guti från Real Madrid, enligt klubbens talesman. Både Marca och Sportmediaset.it hävdar att Guti är nära att slutföra övergången och återförenas med den förre Real Madrid tränaren, Bernd Schuster.

"Jag fortsätter att vara en Real Madrid spelare. Det är sant att jag har fått ett intressant erbjudande från Besiktas i Turkiet, och sanningen är att det är en plats jag vill gå till, särskilt på grund av Schuster, som är deras tränare" sa Guti till Marca.

Men Besiktas talesman sa att de fortfarande försöker underteckna spelaren från Madrid.

"För närvaradne finns det ingen överenskommelse, men förhandlingarna fortsätter" sa talesmannen till Sportmediaset.it.

Rapporter tyder på att 33-åringen har erbjudits ett två års kontrakt värt 3 miljoner euro per år.

Chelsea begär 30 miljoner euro för försvararen Ashley Cole


Efter att Real Madrid har visat intresse för Ashley Coles, har Chelsea bestämt sig för att begära 30 miljoner euro för engelsmannen..

Ashley Cole

Real Madrids tränare, Jose Mourinho, har enligt uppgifter varit intresserad av den 29-årige vänsterbacken, Ashley Cole, i flera veckor. Men rapporter har sagt att Chelsea inte kommer sälja den engelska försvararen, om inte han själv säger att han vill lämna.

Cole som undertecknade ett fyra-års kontrakt med de blåa i september förra året, har nyligen varit på semester i USA, men kommer tillbaka den 26 juli, efter att ha deltagit i VM.

Efter en dyster kampanj i Sydafrika, har hans vänner påstått att han är missnöjd med sitt liv i England. Han har nyligen separerats från sin fru, Cheryl Cole, och skulle vilja börja om på nytt i ett annat land.

När Real Madrid fick reda på detta, passade de spanska jättarna på att utnyttja situationen, och försöka värva Premier League mästarnas försvarare, Ashley Cole.

Nu har Chelsea begärt en pris på 30 miljoner euro för den engelska försvararen.

Real Madrid är beredda att erbjuda Stuttgart Royston Drenthe för Sami Khedira


Drenthe kan vara på väg ut ur Real Madrid till Stuttgart..
Royston Drenthe & Sami Khedira

Det rapporterades tidigare i veckan att Real Madrids Royston Drenthe kan vara på väg till de portugisiska jättarna, Sporting Lissabon, men nu kan holländaren vara på väg att underteckna för Bundesliga klubben, Stuttgart, istället.

Real Madrid har under en viss tid sammankopplats med Stuttgart mittfältaren, Sami Khedira, och Los Blancos är enligt uppgifter redo att erbjuda den tyska klubben 10 miljoner euro plus Royston Drenthe (endast lån) för att locka Khedira till Spanien, enligt Stuttgarter Zeitung.

Rapporten hävdar att Stuttgarts tränare, Christian Gross, är en ivrig beundrare av Drenthe och han skulle gärna vilja lägga till 23-åringen i sin trupp i sommar.

Man vet ännu inte om mittfältaren är intresserad av en flytt till Bundesligan, men den förre Feyenoord stjärnan tros vara angelägen om att lämna Los Blancos för att få någon speltid.

Dessutom har Stuttgart gott hopp om att klubbens nederländska Khalid Boulahrouz kan övertyga Drenthe att underteckna för den tyskla klubben.

Real Madrid kommer fortsätta försöka värva Inters högerback Maicon


Mourinho har inte gett upp den brasilianska högerbacken..
Douglas Maicon, David Luiz, Ashley Cole, Patrice Evra

Jose Mourinhos nya klubb, Real Madrid, har gjort tre värvningar än så länge - Sergio Canales, Angel di Maria och Pedro Leon. Men den portugisiska tränaren är inte nöjd än, utan vill lägga till ytterligare en till spelare i truppen.

Den trippel vinnande tränare är angelägen om att värva den brasilianska högerbacken, Maicon, till den spanska huvudstaden enligt AS. Trots att Jorge Valdano har sagt att Real Madrid kommer endast göra en eller två värvningar efter Di Marias undertecknande, fortsätter Mourinho hoppas på att Los Merengues och Inter kommer överens om Maicon.

I onsdags förklarade Inter att brassen inte kommer säljas för ett billigt pris och Madrid har fått reda på att den italienska klubben kommer inte godkänna ett erbjudande som är mindre än 35 miljoner euro. Los Blancos har uppgett att de inte kommer att betala en sådan stor summa för en spelare som snart fyller 29 år, och samtidigt vägrade de höja sitt erbjudande som för närvarande är 25 miljoner euro.

Detta kan hålla på ända till augusti, men om en överenskommelse aldrig nås, har de spanska jättarna en 'plan B'. Real kommer låta Sergio Ramos behålla sin plats och värva benficas unga mittback David Luiz.

Ett annat alternativ för den portugisiska tränaren är Manchester Uniteds vänsterback, Patrice Evra, och Chelseas Ahsley Cole. Men det sägs att Real Madrid tycker att de är alldeles för dyra.

Cristiano Ronaldos son fördes till sjukhus med högsta hastigeten mitt i natten


Real Madrid stjärnans son har åkt till sjukhuset..
Cristiano Ronaldo & hans son

Barnet fördes till en prvívat klinik i Algarve av Portugisens anhöriga och medhjälpare, rapporterat The Sun. De körde till sjukhuset i Algarve klockan 02:00 med den högsta hastigheten, i en svart Audi. Ronaldos syster, Katia Aveiro, körde bilen, och säkerhetsmän följde henne i en BMW.

Den 25-årige Real Madrid stjärnan, som tjänar mer än 300 tusen dollar i veckan, var inte närvarande. Tidigt på onsdagen lämnade Ronaldo sin familjs hyrda villa i Vilamoura och reste till norra Portugal för att gå på begravning (hans agents mor dog).

Sedan portugisen tillkännagav att han blivit en pappa, har stjärnan inte setts tillsammans med sin fyra veckor gamla son.

Real Madrid är redo att värva Manchester Uniteds Nemanja Vidic


Det sägs att Real Madrid kommer inom kort lägga ett bud på den serbiska försvararen.
Nemanja Vidic

The Daily Mail säger att Nemanja Vidic tros vara en av Real Madrids främsta mål. Vidic har sammankopplats med ett steg bort från Old Trafford sedan förra året, efter att det rapporterades att hans fru var olycklig i Manchester.

Den nya Real Madrid tränaren, Jose Mourinho, sägs ha 28-åringen överst på sin lista. Han vill lägga till några nya försvarare i truppen och en av de är serben.

Vidic agent, Paolo Fabbri, har vägrat bekräfta att försvararen kommer definitivt stanna kvar i Unted nästa säsong. Han sa redan förra månaden att en flytt från den engelska klubben kan ske efter VM.

"Vi har bett Manchester United att ge oss lite tid att tänka på saken" sa Fabbri. "Nemanja vill inte titta på saker nu. En eventuell överföring kan äga rum efter VM."

OFFICIELLT - Pedro Leon har undertecknat ett sex-års kontrakt med Real Madrid


Den spanska yttern har undertecknat ett sex-års kontrakt med Santiago Bernabeu klubben.
Pedro Leon

Real Madrid
har bekräftat via sin officiella hemsida att man har nått en överenskommelse med Getafe om den spanska yttern, Pedro Leon.

Enligt det officiella meddelandet kommer Pedro Leon, som är 23 år gammal, att underteckna ett sex-års kontrakt med Los Blancos. Signeringen kommer att äga rum på fredag förmiddag.

Jerzy Dudek undertecknar ett års kontrakt förlängning med Real Madrid


Los Blancos andra målvakt kommer stanna kvar i Santiago Bernabeu ytterligare ett år..
Jerzy Dudek

AS rapporterade att den polska målvakten, Jerzy Dudek, har förlängt sitt kontrakt med Real Madrid i ytterligare ett år, efter att den nya tränaren, Jose Mourinho, ville ha kvar veteranen.

Den 37-årige målvakten anlände till Real Madrid år 2007 från Liverpool på en fri transfer. Sedan dess har han haft mycket få möjligheter att spela i Madrid skjortan, och har alltid varit överskuggad av Iker Casillas.

Dock anser klubben att Dudek är en bra ersättare för Casillas om spanjoren skulle skadas, eftersom han har erfarenheter av europeiska konkurrensen.

Benfias stjärna Ramires vill flytta till antingen Real Madrid, Barcelona eller Chelsea


Den brasilianska mittfältaren har uttryckt sin önskan att lämna Benfica för en störra klubb..
Ramires

Benfica
mittfältaren, Ramires, har imponerat i VM 2010 med sitt landslag Brasilien. Efter att 23-åringen imponerat i världsmästerskapet har flera klubbar visat sitt intresse för honom.

Flera engelska och spanska klubbar tros vara intresserade av att underteckna Ramires och nu spekuleras det att han kan lämna sin nuvarande klubb redan i sommar.

"Min agent har sagt till mig att ett antal klubbar är intresserade av att underteckna mig, men det förvånar mig inte. Vi alla vet att VM är den perfekta scenen för att visa vad du går för" sa Ramires, enligt tidningen Record.

"En bra match kan vara tillräcklig för att väcka intresse hos en stor klubb. Jag vet inte namnen på de klubbar som är ute efter mig, men det skulle vara en dröm för mig att spela för en stor klubb som Barcelona, Real Madrid eller Chelsea."

Ramires flyttade till Benfica från Cruzeiro sommaren 2009 för en avgift på 7,5 miljoner euro. Han har ett kontrakt med den portugisiska klubben fram till 2014, men kan lämna Lissabon jättarna om en klubb vill betala hans 30 miljoner euro klasul.

Pedro Leon har kommit överens om ett sex-års kontrakt med Real Madrid


Real Madrid kan ta Pedro Leon omedelbart.
Pedro Leon

Getafes ytter, Pedro Leon, kom överens med Real Madrid i går kväll, enligt Radio Marca. Den 23-årige spanjoren kommer att skriva under ett sex-års kontrakt med Los Blancos.

Man trodde att Pedro Leon skulle stnna kvar i Getafe ännu en säsong på lån, men det beslutades igår att Real madrid kommer överge denna ide och ta honom dirket.

Pedro Leon kommer att genomgå en medicinsk undersökning, samtidigt som avgiften kommer avslöjas. Man tror att den är runt 10 miljoner euro. Han kommer att träna med Jose Mourinho och spelarna som är närvande nästa fredag.

Pedro Leon flyttade till Getafe från Valladolid förra säsongen för 4 miljoner euro och kommer bli Reals tredje undertecknande i sommar. En annan stjärna som har sammankopplats med Los Merengues är Stuttgarts Sami Khedira.

Real Madrids chefer bestämmer sig för att spendera 35 miljoner euro på Inters Maicon


Mourinho har övertygad Real Madrids hövdingar att Maicon är värd att spendera 35 miljoner euro för..
Maicon

Real Madrids hövdingar har träffat tränaren, Jose Mourinho, för att få ytterligare klargöranden om planerna för Inters försvarare Maicon, enlgt Sportmediaset.it.

Mötet ska ha skett i Santiago Bernabeu där de närvarande diskuterade Maicon affären. För bara några dagar sedan uppgavs det att Real Madrid har gett upp Maicon, men det ser ut som om Los Blancos gör ett till försök.

Hittills har Real Madrid erbjudit Inter 25 miljoner euro för Maicon, men de italienska mästarna kräver minst 35 miljoner euro. Florentino Perez har tvekat med att höja sitt bud för brasilianaren, vilket lämnade affären oavslutad.

Men, Mourinho har lyckats övertyga cheferna att höja sitt erbjudande för Maicon, och är angelägen att se Maicon flytta till Santiago Bernabeu. Mou har dessutom fortfarande sex vekor kvar på sig att planera och testa Sergio Ramos rätta position.

Stuttgarts Sami Khedira är på väg att underteckna ett kontrakt med Real Madrid


Tysken är på väg att underteckna för Los Blancos..
Sami Khedira

Real Madrid
är på väg att underteckna den tyska mittfältaren, Sami Khedira, från Stuttgart, enligt den spanska tidningen Marca.  Jose Mourinho vill förstärka sin trupp under de närmasta dagarna och träffade Khedira på Los Blancos egna träningsfält igår.

Stuttgart sägs ha accepterat ett erbjudande på 10 miljoner euro från Real Madrid för 23-åringen, som imponerade i VM 2010 med sitt landslag, Tyskland.

Men Khediras agent, Jörg Neubauer, har insisterat på att ingenting kommer hända på flera veckor. Real Madrid har också sammankopplats med Khediras landslagskamrat, Bastian Schweinsteiger, som för närvarande spelar i Bayern München.

Schweinsteiger uppmanar Bayern München att lyssna på Real Madrids erbjudande


Den tyska VM-stjärnan Bastian Schweinsteiger sägs vara intresserad av en flytt till den spanska huvudstaden.
Bastian Schweinsteiger

Bayern München
mittfältaren, Bastian Schweinsteiger, har enligt uppgifter bett de tyska jättarna att lyssna på något erbjudande från Real Madrid.

Enligt AS, har 25-åringen redan instruerat sin agent, Rober Schneider, att berätta för Münchens tjänstemän sin önskan att flytta till Santiago Bernabeu.

Schweinsteigers nuvarande kontrakt med Bundesliga klubben löper ut år 2012 och hans "buyout klasul" tros vara 55 miljoner euro.  Real Madrid har visat intresse för tysken och kan tänka sig köpa 25-åringen i sommar.

Men Premier League mästarna, Chelsea, sägs också vara intresserde av Schweinsteiger, som ersättare för Michael Ballack. Men spelaren rapporteras vilja helst flytta Santiago Bernabeu än Stamford Bridge.

Tio madridistas börjar försäsongen redan idag

10 madridistas börjar försäsongen idag.
Träning

Granero, Marcelo, Garay, Benzema, Gago, Diarra, Dudek, Lass, Drenthe och Adan kommer började med Real Madrids försäsong redan idag, klockan 9:30. De kommer att genomgå en hälsokontroll för att sedan börja träna under Jose Mourinho på fredag klockan 9:30.

Guti har kommit överens om ett två-års kontrakt med den turkiska klubben Besiktas


Real Madrid mittfältaren är inställd på att flytta bort från Santiago Bernabeu.
Guti

Real Madrid
s mittfältare, Guti Hernandez, har kommit överens om ett två-års kontrakt värt 3 miljoner euro per säsong med den tukiska klubben Besiktas, enligt tidningen Hurriyet. Spanjoren kommer anlända i Istanbul under de kommande dagarna för att göra övergången officiell.

Den tidigare Los Blancos tränaren, Bernd Schuster, har velat underteckna Guti i ett tag, men nu vill han också värva Gutis lagkamrat, Raul.

Guti har spelat 387 matcher för de nio gånger Champions Laeague vinnarna, Real Madrid, och har gjort sammanlagt 46 mål.

Kakás far möter Real Madrid för att klargöra sin sons framtid


Den brasilianska stjärnans far träffade klubbens tjänstemän i ett försök att klargöra sin sons framtid med den spanska klubben..

Ricardo Kaká

AS rapporterade att Real Madrid superstjärnans far, Bosco Leite, mötte Real Madrids tjänstemän på Santiago Bernabeu för att klargöra sin sons framtid med klubben. Efter att pressen spekulerats att Jose Mourinho inte tror att brasilianaren passar i portugisens spelstil, ville Kakás far ha ett samtal med klubben.

Enligt rapporter försäkrade Los Blancos den 28-åringens far att han Kaká kommer stanna kvar i klubben samtidigt som de gav honom den dag då klubben förväntas återsamlas igen (försäsongen).

Kaká anlände till Madrid förra sommaren för 64 miljoner euro, men har misslyckats med att hitta den rätta formen, som såg till att han blev framgångsrik i Milano. Mittfältaren har kämpat med en skada ganska länge och han har haft det svårt att återfå sin form. Skadorna fortsätter att besvära honom, och senast förklarade den brasilianska landslagets läkare att Kaká var endast 80%.

Mourinho tycks dock ha förtroende på att den brasilianska mittfältaren finner sin toppform nästa säsong och klubben meddelade denna känsla till spelarens pappa.

Kaká har ryktats vara på väg ut ur Real Madrid i sommar, men troligen var det helt enkelt bara rykten.

Mahamadou Diarra kommer diskutera sin framtid i Real Madrid med Jose Mourinho idag


Den tidigare Olympique Lyonnais mittfältaren kommer försöka ha ett samtal med Mourinho för att klargöra hur sin framtid ser ut..
Mahamdou Diarra

Mittfältaren Mahamadou Diarra är inställd på att han vill diskutera sin framtid i Real Madrid med den nya tränaren, Jose Mourinho. Den spanska tidningen AS tyder på att de två har ett möte på onsdag eftermiddag i Valdebebas.

Diarra flyttade till Real Madrid från Lyon sommaren år 2006 och blev snabbt en viktig spelare för Los Blancos. Han har dock förlorat sin plats i startelvan under de senaste två säsongerna.

29-åringen har sammankopplats med ett steg bort från Real Madrid mer än en gång de senaste två säsongerna, men Diarra hoppas att han kommer få en chans nu när Mourinho är den nya tränaren.

Diarras nuvarande kontrakt med Los Merengues löper ut sommaren 2011, vilket innebär att Madrid skulle mycket väl besluta sig för att tjäna pengar på Diarra i sommar.

Dessutom möter den defensiva mittfältaren konkurrens från Lass Diarra, Guti, Fernando Gago, Xabi Alonso och Sergio Canales för en plats i startelvan.

Real Madrids president, Floentino Perez, är galen i Bayern München stjärnan Müller


Real Madrid jagar Bayern Münchens ytter, Thomas Müller.
Thomas Müller

Tidningen Sport säger att Real Madrids president, Florentino Perez, har blivit "besatt" med att försöka värva Thomas Müller från Bayern München, efter hans enastående VM kampanj med Tyskland i Sydafrika.

Efter att den spanska huvudstadsklubben gett upp Inters försvarare, Douglas Maicon, kan Florentino använda de sparade pengarna till att landa den tyska mittfältaren i Santiago Bernabeu.

Los Blancos kommer prata med 20-åringen och erbjuda honom ett kontrakt innan Real Madrid börjar förhandla om en affär med Bayern München.

Los Merengues hoppas kunna förhandla om en flytt för Müller för mindre än 30 miljoner euro.

Den nya pappan Cristiano Ronaldo skäller ut reportrarna som står vid hans hus


Det ser ut som föräldraskapet har förvandlat Cristiano Ronaldo från en mediaspelare till en media hatare.

Världens dyraste fotbollsspelare, som har ägnat en stor del av sin karriär med hjälp av median, verkar inte vara glad över att reportrar är intresserade av nyheten som han förmedlade för några dagar sedan.

Reportrarna frågar honom om vem som är hans nyfödda sons mor, men nu vägrar han att svara på frågor som gäller hans barn. Istället har han antagit en aggressiv stategi med paprazzin som står utanför Ronaldos hus.

Förra veckan blev han rasande på en reporter och sa till honom: "Någondag, kommer någon döda dig! Var försiktig."

Och i tisdags befann sig journalister utanför hans hus i Algarve, Portugal. Då gick Ronaldo fram till de, och bad de att lämna platsen. Portugisen tyckte att de gjorde intråg i hans privatliv.

Ronaldo: "Du gör mig ledsen. Ni är alltid här och stör mig. Ni går alltid omkring huset. Det gör mig ledsen.. Ni är alltid här, varje dag, promenerar runt i huset med kameror. Det är inte bra. Jag kan inte vila."

Här kan ni se videon:
(engelsk översättning)

Sevilla är intresserade av Real Madrids spanska mittfältare, Esteban Granero


Den mångsidiga mittfältaren kan vara på väg ut ur Real Madrid..
Esteban Granero

Enligt olika rapporter i Spanien, håller La Liga klubben, Sevilla, koll på mittfältaren Esteban Granero, som för närvarande har ett kontrakt med de spanska jättarna, Real Madrid.

Sevilla vill gärna lägga till en ny mittfältare i truppen och hade ursprungligen siktet på West Bromwich Albions mittfältare, Borja Valero. Dock valde han att spela för Villarreal i sället, och därför har Sevilla uppmärksammat Granero.

Den 22-årige mittfältaren var en gång en av Real Madrids unga spelare, som spelade i Real Madrid Castilla (ungdoms akademin). Han misslyckades med att spela för Real Madrid (A-laget) och bestämde sig för att lämna Santiago Bernabeu genom att flytta till Getafe.

Granero återvände till Los Blancos förra sommaren efter två framgångsrika säsonger i Getafe, men han har inte kunnat få en regelbunden plats i startelvan än.

Det verkar osannolikt att Granero kommer få mycket speltid nästa säsong, efter ankomsten av Sergio Canales. Och nu när Jose Mourinho önskar att lägga till ytterligare en mittfältare i sin trupp gör inte saken bättre för Granero. Därför kan spanjoren välja att lämna sin nuvarande klubb för att få återigen få en regelbunden plats i en annan klubb.

Iker casillas tror att Real Madrid kommer underteckna Chelseas Ashley Cole i sommar


VM-vinnaren tror att engelsmannen kommer att göra bra komplement till Real.
Ashley Cole

Spaniens målvakt, Iker Casillas, är övertyad om att Chelseas försvarare, Ashley Cole, kommer att göra en 30 miljoner pund flytt till Real Madrid i sommar.

Den tidigare Chelsea tränaren, Jose Mourinho, är angelägen om att återförenas med engelsmannen, som han lyckades värva till Stamford Bridge.

Casillas, som har precis vunnit VM 2010 med Spanien i söndags, tror att Cole kommer att flytta och spela med honom i Real Madrid alldeles snart.

"Vad jag har hört så ser det bra ut" sa Casillas till The Sun. "Jag har bara pratat kort med folk på klubben, men jag är övertygad om att han kan vara en Real Madrid spelare nästa år."

"Jag tror att det kommer vara rätt för honom att flytta, både professionellt och personligt."

Cole har haft en tuff tid i England, efter att ha separerats från sin fru, Cheryl Cole, och Casillas medgav att han borde flytta till ett annat land för att börja om på nytt.

"En paus från England är förhoppningsvis något som han är mycket intresserad av. Han vet bättre än någon annan att denna klubb kommer lyckas med Jose."

"Jose har visat att han köper spelare och gör dem till världens bästa spelare i deras posistion. Med Ashley behöver han inte göra det, eftersom han är redan den bästa vänsterbacken i världen."

Real Madrid spelarna kommer mötas igen i försäsongen i USA, Los Angeles


Alla Real Madrid spelarna kommer mötas igen i försäsongen som kommer hållas i USA.
Real Madrid Team

Elva madridistas har nyligen varit i Sydafrika med sitt landslag där de försökte vinna VM. I slutändan blev det Spanien som vann Världsmästerskapet 2010. Spaniens Iker Casillas, Sergio Ramos, Xabi Alonso, Raul Albiol och Alvaro Arbeloa kommer tillsammans med Nederländernas Rafael Van der Vaart mötas återigen i försäsongen i Los Angeles. Alltså så behöver de inte åka till Madrid, där de därefter kommer åka tillsammans med laget till USA.

Argentinas Angel di Maria och Gonzalo Higuain kommer tillsammans med Brasiliens Kaká också åka till USA efter sin semester. De behöver inte heller åka till Madrid, istället kan de åka direkt till LA.

Men Portugals Cristiano Ronaldo och Pepe kommer åka till Madrid den 26 Juli för att resa tillsammans med laget till USA. Och Canales kommer åka till Madrid den 24 Juli, men om han spelar EM med Spaniens U-19, kommer han återvända till den spanska huvudstadklubben den 31 Juli.

Real Madrid kommer överväga erbjudanden för den brasilianska stjärnan Kaká


Real Madrid har avslöjat att de kommer överväga erbjudanden för mittfältaren, Kaká.
Ricardo Kaká

Tidningen Sport säger att Real Madrids tränare, Jose Mourinho, kommer satsa på den hollänska mittfältare Rafael Van der Vaart istället, vilket skulle göra att vi får se Kaká sitta på bänken.

Framtiden för den högt betalda brasilianska stjärnan, som tjänar 9 miljoner euro per år, ser inte så vacker ut. Mourinho kommer låta Kaká endast spela några minuter, så därför är de beredda att sälja.

Men i söndags, medgav Chelseas tränare, Carlo Ancelotti, att han skulle älska att värva Kaká till London klubben, men var inte säker på om Real Madrid var villiga att sälja.

Dessutom så kan mittfältaren välja att genomgå en ljumske operation, som kommer hindra honom från spel i ytterligare tre månader.

Jose Mouinho vill att Real Madrid undertecknar ett nytt kontrakt med Pepe och Dudek


Jose Mourinho kräver att Real Madrid ska påskynda att skriva under ett nytt kontrakt med både Pepe och Dudek.
Jerzy Dudek & Pepe

Real Madrid
s tränare, Jose Mourinho, är angelägen om att Pepe och Jerzy Dudek ska underteckna ett nytt kontrakt med Los Blancos innan de lämnar försäsongen i USA.

Den portugisiska försvararen, Pepe, har varit i nytt kontrakt samtal med Real Madrid innan VM började. Efter att han har bevisat sin 'fitness' i Sydafrika, vill Mourinho vara säker på att sin landsman kommer stanna kvar i Madrid.

Den polska målvakten, Dudek, har endast spelat en match för Real Madrid. Men Mourinho vill ändå behålla den före detta Liverpool målvakten, ifall något händer med Iker Casillas.

När det gäller Pepe, så har Mourinho krävt att Real Madrid ska underteckna ett nytt kontrakt med portugisen innan han återvänder från försäsongen.

Real Madrids playmaker Guti är i Turkiet för samtal med Besiktas


Det ser ut som om Real Madrid legend, Guti Hernandez, ska lämna den spanska huvudstaden för den turkiska klubben, Besiktas.

Guti Hernandez

Real Madrid
mittfältaren, Guti, är i Istanbul den här veckan för att ha ett samtal med den turkiska klubben, Besiktas. Den nya tyska Besiktas tränaren, Bernd Schuster, är väldigt nära Guti tack vare sin tid som tränare i Real Madrid (1988-1990).

Guti kommer nu diskutera ett två-års kontrakt med Besiktas som är värt 3 miljoner euro per säsong. Men spanjoren har också fått erbjudanden från Liciano Spallettis Zenit St Petersburg.

Guti har spelat för Real Madrid under hela sin karriär. År 1994 började han spela för C-laget, året därefter för B-laget och senare för A-laget. Han har spelat totalt 387 matcher för Los Blancos och gjort sammanlagt 46 mål.

Real Madrids Xabi Alonso kritiserar Manchester Citys Nigel De Jong


Real Madrids Xabi Alonso kritiserade holländska Nigel de Jong efter en svår tackling från Manchester City spelare.
Xabi Alonso & Nigel de Jong (Spanien - Nederländerna VM FINAL)

Real Madrids mittfältare, Xabi Alonso, har kritiserat Manchester Citys Nigel de Jong efter en fasa som lämnade spanjoren med ett brutet revben.

De Jong skadade Alonso i VM-finalen i söndags, då Spanien vann världsmästerskapet. Och den före detta Liverpool mittfältaren sa att det var en av de värsta tacklingar han har upplevt.

"Jag har ont nu. Det var en av de värsta tacklingar jag någonsin har haft. De var tvungna att stänga ner oss, der var en svår match och det finns respekt från båda sidorna" sa Alonso.

"Utmaningen var verkligen svår, det var en av den mest smärtsamma tackla i mitt liv. Det var svårt att spela. Jag har nog brutit ett revben."

Officiellt - Pedro Mosquera har lämnat Real Madrid Castilla för Getafe


Den unga mittfältaren har skrivit ett kontrakt med Getafe..
Pedro Mosquera

Getafe har bekräftat att Real Madrid Castillas unga spelare, Pedra Mosquera, har lämnat Santiago Bernabeu klubben för en hemlig summa. 22-åringen kommer presenteras för median och fansen på tisdag.

Mosquera är en av Real Madrids spelare i den unga akademin, men mittfältaren har aldrig lyckats få en regelbunden plats i laget. Han har endast spelat en match för Los Blancos.

Den spanska mittfältaren är Getafes fjärde undertecknande i sommar.

Spansk media: Pedro Leon har sålts från Getafe till Real Madrid


Den spanska tidningen Marca rapporterade av Leon är nu en av Real Madrids spelare.
Pedro Leon

Marca rapporterade att Getafes tränare, Michel, förklarade att hans högermittfältare Pedro Leon har sålts till Real Madrid och kommer finnas tillgänglig för den nya Real Madrid tränaren, Jose Mourinho, inför nästa säsong.

Den före detta Real Madrid legenden och nuvarande Getafe tränaren pratade om den spanska stjärnan.

"Pedro Leon har sålts till Real Madrid. De måste bedöma deras trupp och Mourinho kommer besluta vad som händer med honom där."

Men det finns en möjlighet för Leon att spendera nästa säsong med Getafe, nämnligen via lån.

"Han är en mycket viktig spelare för oss och vi hoppas att i slutet av försäsongen så är han fortfarande kvar här. Men det är inte vårt beslut. Samma sak hände med Granero förra säsongen och vårt lag har gått vidare."

Bronzetti: "Real Madrid ger upp Inters Maicon och Real Madrid kommer inte sälja Kaká"


Bronzetti har sagt sitt. Real Madrid kommer sluta jaga Maicon och Kaká kommer inte säljas..
Maicon & Kaká

Real Madrid kommer inte längre göra någon insats för att undeteckna Maicon från Inter, enligt Ernesto Bronzetti, som säger att Jose Mourinho har gett upp sökandet efter en högerback.

"Mourinho är övertygad om att Sergio Ramos passar bra till höger och nu vill han ha en mittback eller mittfältare som Gerrard" berättade Bronzetti till GR Parlamento.

"Real har inte gjort något bud på Maicon, det var en krävande summa på 35 miljoner euro [från Inter]."

Bronzetti klargjorde också att Liverpools Steven Gerrard kommer troligen stanna kvar i Anfield på grund av hans summa och ålder. Sedan berättade han att han inte tror att den brasilianska stjärnan, Kaká, kommer lämna Santiago Bernabeu.

"Kaká kommer stanna kvar i Real."

Real Madrid vägrar betala 60 miljoner pund för Liverpools Steven Gerrard


Real Madrid tycker att Steven Gerrard är för dyr för en flytt till de spanska giganterna.
Steven Gerrard

Real Madrids "överföring konsult" Ernesto Bronzetti säger att klubbens president, Florentino Perez, kommer inte betala Liverpools begärda prissumma för den engelska mittfältaren, Steven Gerrard, enligt Daily Mirror.

Bronzetti säger att Perez anser att detta är för mycket för en splare i Gerrards ålder - trots Jose Mourinhos beundran för mittfältaren.

"Presidenten godkänner inte Gerrard för att han är 30 år. Plus att Liverpool krävde 60 miljoner pund" sa Bronzetti.

Iker Casillas vann priset för VMs bästa målvakt (Adidas Golden Glove)


Ike Casillas vann Adidas Golden Glove priset som en av VMs bästa målvakt.
Iker Casillas

Iker Casillas
prestanda i världsmästerskapet var spekulärt. Real Madrids egna målvakt har vunnit Adidas Golden Glove, som gör honom till VMs bästa målvakt.

Casillas var en utav stjärnorna som spelade i finalen mellan Nederländerna och Spanien. Han räddade två mål av Robben när det var en-mot-en och räddade dagen vid andra tillfällen. Iker släppte in endast två mål under hela turneringen.

The Golden Glove har tidigare vunnits av legendariska målvakter såsom Buffon (2006), Kahn (2002), Barthez (1998) och Preud Homme (1994)

"Jag är hedrad över att vinna det här priset" sa Casillas. "Jag förväntade mig inte detta och det gör mig mycket glad. Golden Glove är en belöning för det hårda arbetet som har gjorts utav hela laget."

Real Madrid - stjärnan Kaká: "Grattis Spanien"

Igår kväll vann Spanien VM finalen och det var flera spelare som gratulerade VM 2010 mästarna.
Kakás Twitter

Stora spelare som själva har varit med i VM gratulerade 'World Cup' mästarna Spanien via Twitter. Två av de spelar/spelade i Real Madrid.

Real Madrid-stjärnan Kaká skrev så här: "Grattis Spanien! Till mina kollegor och det hela spanska folket, Grattis Spanien!"

Och den tidigare Real Madrid och Barcelona spelaren Ronaldo sa: "Bläckfisken (Paul) och jag hade rätt!"

Bayern Münchens anfallare, Miroslav Klose, gratulerade också Spanien: "Grattis Spanien! Ett vacker land, med fantastiska människor som älskar fotboll. Men Holland var också bra. En otrolig kampanj!"

Real Madrid 'target' Bastian Schweinsteiger: "Jag är inte gift med Bayern München"


Tysklands stjärna tror på en flytt från Bundesligan i framtiden..
Bastian Schweinsteiger

Bayern München
s mittfältare, Bastian Schweinsteiger, har insisterat på att idén om att flytta "upphetsar" honom och att han inte är "gift" med Bundesliga jättarna.

Den tyska fotbollsspelaren, som har varit en utav de som har stickit ut mest i VM 2010, har enligt uppgifter några av Europas bästa klubbar som jagar honom. Både Real Madrid och Chelsea är intresserade av 25-åringen.

Men trots att han säger att det upphetsar honom att flytta till en annan klubb, så är han samtidigt nöjd i Bayern och han respekterar sitt kontrakt med den tyska klubben.

"Det finns alltid en hel del erbjudanden, men jag har ett kontrakt med Bayern ända fram till 2012 och jag respekterar kontraktet med klubben" sa han till Bild am Sonntag.

"Jag vet att det finns något bra i Bayern. Vi vann inte UEFA Champions League-finalen, och att vinna den är min ambition."

"För att avsluta detta samtal säger jag bara att jag inte är gift med Bayern."

"Bundesligan är stor och har blivit viktigare, men om jag skulle gå vidare, så är naturligtvis tanken att flytta, det som upphetsar mig."

GRATTIS SPANIEN!

Grattis till spanjorerna som vann FIFA WORLD CUP 2010 den 11 Juli.
Spanien WM vinnare år 2010
För bara någon timma sedan spelades VM finalen som var mellan Nederländerna och Spanien. Matchen höll på ända till förlängning, men när det var bara några minuter kvar till straffar, gjorde 'España' ett mål gjort av Iniesta. Både lagen hade många målchanser, men till slut blev det självaste Spanien, som inte har vunnit en enda VM, som vann Fifa World Cup 2010.

Holland har inte heller vunnit VM någon gång, men de har kommit lång flera gånger. Men Spanien däremot har aldrig hamnat på första, andra, tredje eller fjärde plats.

I Spanien spelar 5 madridistas; Iker Casillas, Sergio Ramos, Raul Albiol, Xabi Alonso och Alvaro Arbeloa.
I Nederländerna spelar endast en madridista; nämnligen Rafael Van der Vaart.

Grattis till våra egna Real Madrid spelare och till Spanien.
Men förtjänade de att vinna tycker ni?

Real Madrid har visat intresse för Sporting Lissabons stjärna, Miguel Veloso


Real Madrid är med i jakten för Sporting Lissabons mittfältare, Miguel Veloso.
Miguel Veloso

Den portugisiska tidningen O jogo, säger att Real Madrid har hoppat in i jakten med italienska klubben, Genoa, för den portugisiska stjärnan, Miguel Veloso.

Madrid har flera andra alternativ för samma posistion som Veloso, såsom Lassana Diarra, Mahamadou Diarra och Fernando Gago. Men Los Blancos tränare, Jose Mourinho, är inte alltför nöjd med trion och kan låta åtminstone två av de lämna klubben i sommar.

Mourinho beundrar Velosos kvaliteter och har försökt att underteckna mittfältaren under sin tid i Inter. Portugisen har spelat för Lissabon sedan 2006 och gjort ett mål på 51 matcher.

Jose Mourinho ökar sina ansträngningar för att köpa Chelseas Ashley Cole


Mourinho vill värva Ashley Cole och Maicon till Real Madrid, för att få fram det bästa ur Real Madrids stjärnor, Kaká och Ronaldo.

Ashley Cole

Real Madrid
s tränare, Jose Mourinho, kommer att öka sina ansträngningar för att köpa Chelseas stjärna, Ashley Cole, med hopp om att kunna sammakoppla honom med Inters Maicon på Santiago Bernabeu nästa säsong.

Mourinho tror att om han har två av världens bästa backar i Real Madrid, kommer det bidra till att få fram det bästa ur Cristiano Ronaldo och Kaká. Los Blancos har sagt till Mourinho att han får köpa de både backarna till den spanska huvudstaden, men för bara 40 miljoner euro, enligt tidningen Daily Mail.

Den före detta Chelsea tränaren värvade Ashley Cole till Stamford Bridge från Arsenal år 2006 och hoppas kunna dra nytta av vänsterbackens problem i England, och föra honom till Madrid.

Men Mourinho var också intresserad av Liverpools försvarare, Glen Johnson, men han föredrar Maicon som högerback.

Jose Mourinho kan lämna Real Madrid när han vill & Real Madrid kan sparka honom när de vill


Kontraktet mellan Real Madrid och Jose Mourinho tillåter portugisen lämna Real Madrid efter bara en säsong och Los Blancos kan sparka honom när de vill..
Jose Mourinho

Den portugisiska tränaren, Jose Mourinho, undertecknade ett fyra års kontrakt med Real madrid efter att han ersatte den för detta Madrid tränaren Manuel Pellegrini. Strax efter att Inter vann både Serie-A och UEFA Champions League på Santiago Bernabeu, flyttade han till Madrid.

Men kontraktet mellan Mourinho och Los Merengues är inte "normalt". Om den spanska klubben inte vill ha portugisen längre och väljer att sparka honom, kan de göra det utan att behöva betala någon ersättning alls till 47-åringen.

Och samma sak gäller Mourinho som kan besluta sig för att lämna Los Blancos utan att behöva förhandla om en frigivning från hans fyra års kontrakt.

Real Madrids Jose Mourinho är intresserad av Inters försvarare Cristian Chivu


Los Blancos nya tränare vill värva Chivu till Real Madrid..
Cristian Chivu

Real Madrid
s tränare, Jose Mourinho, arbetar på en plan som kan få Cristian Chivu att skriva under för Santiago Bernabeu klubben, enligt Sport.es.

Mourinho har pratat med Florentino Perez och bad honom försöka underteckna den rumänska vänsterbacken. Den portugusiska tränaren tror inte Juventus kommer släppa Girogio Chiellini, så därför tittar han på annat håll.

Mourinho tycker inte att Marcelo är tillräckligt bra på vänster sidan och vill ersätta honom med Chivu, eftersom Inter redan har Davide Santos som kan ta den rumänska backens plats.

Carlo Ancelotti: "Chelsea kommer inte värva Real Madrids Kaká"


Ancelotti vill inte avslöja Chelseas planer inför nästa säsong..
Ricardo Kaká

Chelsea
s tränare, Carlo Ancelotti, har visat att han vill värva sin före detta AC Milan spelare, Kaká, men han tror inte att det kommer hända, för att Real Madrid inte vill sälja brasilianaren.

"Kaká skulle vara bra för mig och jag har pratat med honom" sa Ancelotti till Il Giornale.

"Men tyvärr kan han inte komma. För det första vill inte Real Madrid sälja honom och för det andra skulle det kosta oss en förmögenhet."

Carlo Ancelotti var Kakás tränare under hela mititfältarens tid i Milan. Det sägs att den italienska tränaren vill underteckna Kaká för att få fram det bästa ur honom, vilket Pellegrini inte lyckades med förra säsongen.

Jose Mourinho vill ha kvar Fernando Gago i Santiago Bernabeu klubben


Jose Mourinho tycker att argentinaren är bra nog för sin nya klubb..
Fernando Gago

De spanska giganterna, Real Madrid, har försäkrat Fernando Gago att han ingår i Mourinhos planer inför den kommande säsongen (10/11).

Den spanska tidningen Marca rapporterar att klubbens sportchef, Jorge Valdano, träffade mittfältaren och hans agent, Marcelo Lombillo tidigare i veckan, och försäkrade dem om att 24-åringen inte kommer säljas under sommaren.

Gago kom till Los Blancos från Boca Juniors i mitten av säsongen 2006/07, men har ända sedan dess inte fått en plats i startelvan.

När Manuel Pellegrini var tränare för Real Madrid förra säsongen, kämpade Gago för att få en regelbunden plats. Han var också enligt uppgifter angelägen om att flytta från Bernabeu klubben i januari för att försökra sig om en plats i Argentinas VM trupp.

Men nu har den nya Real Madrid tränaren, Jose Mourinho, sagt att han vill behålla Gago som ingår i portugisens planer inför den kommande säsongen.

Real Madrid har haft ett samtal med Stuttgarts mittfältare Sami Khediras agent


Real Madrid har tagit kontakt med Stuttgarts Sami Khediras agent..
Sami Khedira

Den spanska tidnigen AS säger att Real Madrid har haft samtal med Sami Khediras agent, Jörg Neubauer, den här veckan.

Real Madrids tränare, Jose Mourinho, vill värva den tyska 23-åringen för cirka 10 miljoner euro, som har mindre än ett år kvar på sitt kontrakt med Stuttgart. Därför måste den tyska klubben acceptera erbjudanden för att de är tvungna att sälja nu.

Den tyska mittfältaren har endast spelat för Stuttgart under hela hans fotbollskarriär. På lördag (imorgon) kommer han spela en match mot Uruguay, för att försöka vinna brons med Tyskland i VM 2010.

Om Torres stannar kvar kan Liverpool sälja Steven Gerrard till Real Madrid i sommar


Liverpool sägs vara redo att sälja Liverpools kapten, Steven Gerrard, i sommar.
Fernando Torres & Steven Gerrard

Den engelska tidningen The Independent har rapporterat att medan styrelsen kommer prata med Fernando Torres om att han måste stanna kvar i Liverpool nästa säsong, kommer de låta Gerrard flytta till Real Madrid om han ber om det.

Men den spanska klubben kommer inte få den engelska mittfältaren hur som helst. Los Blancos måste betala rätt summa för Gerrard.

Varför kommer Liverpool låta Gerrard lämna, men inte Torres? - Jo, för att Liverpool känner att de skulle vilja tacka Gerrard efter att inte ha spelat någon annanstans än i Liverpool, efter 12 års trogen tjänst.

Men de känner inte samma skuld för Torres, som undertecknade ett nytt femårigt avtal med de röda i maj förra året.

De tio nominerade till Adidas Golden Ball

FIFA:s generalsekreterare, Jérôme Valcke och Adidas koncernchef, Herbert Hainer presenterade idag de 10 nominerade spelarna till (FIFA World Cup 2010) Adidas Golden Ball trofé för de bästa spelarna under VM turneringen.

Golden Ball

De tio nominerade spelarna valdes utav FIFA:s fotbolls experter Kalusha Bwalya, Christian Karembeu, Jomo Sono och Gérard Houllier.

Här är de tio nominerade: (Ingen utav dom spelar i Real Madrid)
  1. Diego Forlan (Uruguay)
  2. Asamoah Gyan (Ghana)
  3. Andres Iniesta (Spanien)
  4. Lionel Messi (Argentina)
  5. Mesut Özil (Tyskland)
  6. Arjen Robben (Nederländerna)
  7. Bastian Schweinsteiger (Tyskland)
  8. Wesley Sneijder (Nederländerna)
  9. David Villa (Spanien)
  10. Xavi (Spanien)

Cristiano Ronaldo sa till en en journalist: "Någon dag, kommer någon döda dig!"


Det har varit en ansträngande vecka för Cristiano Ronaldo, som just nu har en semester i New York, efter sin dåliga VM. Efter att Portugal blev utslagna ur VM 2010, skrev Ronaldo en chockande nyhet på sin twitter, nämnligen att han nu är en pappa.

Nu är median väldigt intresserade av fallet, och en brittisk journalist kom lite för nära världens dyraste fotbollsspelare. Journalisten och Real Madrid stjärnan hamnade i ordkrig som fångades på film.

Ronaldo sa till journalisten som trakasserade honom: "Någon dag, kommer någon döda dig, var försiktig!"

Då svarade journalisten:"Någon kommer troligen bryta benet på dig. Kanske är det Rooney. Man vet aldrig."

HÄR ÄR VIDEON
: Både Journalisten och Ronaldo pratar på engelska, men översättnignen är på spanska..

Ingen Presentation för Angel di Maria imorgon - Real Madrid väntar tills hans semester är slut


Den argentinska yttern kommer inte att presenteras på fredag..
Angel di Maria

Real Madrid
har bekräftat via sin officiella hemsida att presentation av den nyligen signerade yttern, Angel Di Maria, inte kommer att äga rum imorgon.

Di Maria var ursprungligen planerad att presenteras på fredag klockan 13:00 på Santiago Bernabeu och sedan flyga tillbaka till Argentina för att njuta av resten av sin semester.

Denna plan har nu ändrats, eftersom Di Maria kommer omedelbart åka på semester utan en officiell presentation. Han kommer istället presenteras efter sin semester, alltså i slutet av juli.

Argentinaren är nu officiellt en Real Madrid spelare, med bara en officiell presentation kvar att äga rum.

Di Maria kommer presenteras imorgon klockan 13:00 på Santiago Bernabeu


Angel di Maria är helt frisk och kan vara med i Jose Mourinhos trupp nästa säsong.

Angel Di Maria
Angel di Maria undersöktes idag av Real Madrids doktor, Carlos Diez. Enligt doktorn är spelaren i perfekt form och helt klart tillgänglig för Jose Mourinho.

Di Maria kommer presenteras på fredag klockan 13:00 på Santiago Bernabeu framför Real Madrid fansen.

Cristiano Ronaldo döper hans 10 miljoner euro värda son till Cristiano Junior


Real Madrid stjärnan har namngett sin nyfödda son efter sig själv.
Cristiano Ronaldo

Det sägs att Cristiano Junior ser redan ut som sin pappa och kommer vara klädd i den förra Manchester United stjärnans egna märkeskläder, CR7.

Enligt uppgifter är Ronaldos barns mamma en surrogatmamma som bor i USA. Och tidningen The Sun säger att Ronaldo betalade mamman till hans barn 10 miljoner euro för att köpa hennes tystand, hävdade portugisens kompisar igår kväll.

Ronaldo själv beskrev det som: "Den dyraste dagen i mitt liv." Men han anser att det var värt det, för att hålla den mysteriska mammans identitet hemlig för evigt.

Jose Mourinho kommer tillåta Royston Drenthe att flytta till Sporting Lissabon på lån


Jose Mourinho kommer inte så i vägen för Royston Drenthe, och låta honom spela för Sporting Lissabon.
Royston Drenthe

Real Madrids ytterback, Royston Drenthe, är inställd på att flytta till Portugal. Den spanska tidningen AS säger att Real Madrids tränare, Jose Mourinho, har lämnat sitt godkännande för Drenthe att flytta till Sporting Lissabon på lån.

Tydligen så ingår inte den nederländska 23-åringen i Mourinhos plan inför nästa säsong. Drenthe som flyttade från Feyernoord Rotterdam för tre år sedan, fick inte spela så mycket förra säsongen då Manuel Pellegrini var tränare. Och nu verkar det som om han inte heller kommer få spela med Mourinho som tränare. Därför anser han att det skulle vara bra för honom att spela för ett annat lag.

Men det är en till klubb som har visat intresse för Drenthe - nämnligen Juventus, men det ser ut som om holländaren kommer lämna för den portugisiska klubben.

Real Madrids lagkapten, Raul Gonzalez, är redo att flytta till Tyskland


Real Madrids Raul är redo att ansluta sig till Schalke 04.
Raul Gonzalez

Tidningen Bild säger att Raul har redan kommit överens med den ambitiösa Bundesliga klubben. Den 33-årige anfallaren har pratat med klubben och kommit överens om ett två-års kontrakt värt 5 miljoner euro per säsong.

Förta gången man hade ett samtal med den tyska klubben var för tre veckor sedan, då Rauls agent, Gines Carvajal, mötte Schalkes tränare Felix Magath och andra tjänstemän i en lokal resturang i Madrid.

Raul som har spelat för Real Madrid sedan 1994, har gjort flera olika rekord för den historiska klubben. Den spanska legenden har endast spelat för Real Madrid under hela hans karriär men som nu kommer lämna Los Blancos för att spela i Bundesligan.

Dessutom kommer Raul känna igen en spelare i Schalke 04. Det är nämnligen så att hans före detta lagkamrat i Real Madrid, Christoph Metzelder, kommer också spela för tyskarna nästa säsong.

Real Madrid kunde ha undertecknat Bastian Schweinsteiger helt GRATIS


Den spanska klubben kunde ha fått Schweinsteiger helt gratis, men tackade 'nej'.
Bastian Schweinsteiger

Real Madrid kunde ha undertecknat Tysklands stjärna Bastian Schweinsteiger helt gratis för bara 18 månader sedan.

Men nu sägs det att Real Madrid måste betala 50 miljoner euro för "Schweini" efter att den nya tränaren, Jose Mourinho, sägs vara intresserad av VM stjärnans signering för de vita.

Tidningen Sport säger att det var bara 18 månader sedan Schweinsteiger erbjöds till Real Madrid, då Ramon Calderon var Los Blancos president, och kunde få spelaren att byta klubb utan övergångsavgifter.

Mittfältarens kontrakt löpte ut i december 2008 och kunde ha skrivit på ett pre-kontrakt med Real Madrid. Tysken erbjöds till Real Madrid - men den spanska klubben tackade "nej".

Men Schweinsteiger är fortfarande ivrig över att få chansen att spela för Real Madrid. När man frågade honom igår om Real Madrid rykterna, svarade han: "Ja.. min favoritfärg är ju vit.."

Angel Di Maria: "Jag vill vinna en hel del titlar med Real Madrid"


Den nya Real Madrid yttern har anlänt till den spanska huvudstaden och kommer att presenteras på fredag..
Angel di Maria

Både AS och Marca rapporterade att Real Madrids nya undertecknande, Angel Di Maria, har anlänt till den spanska huvudstadens flygplats (Barajas) och kommer att presenteras officiellt av klubben på fredag.

Efter att ha landat strax efter klockan 06:00 i morse, anlände den argentinska yttern, hans flickvän och agenten, Andres Miranda, till Madrid där de träffade pressen, som lyckades få ut några citat ur spelaren.

"Jag är mycket glad över att vara här och jag hoppas på att vinna en massa titlar med Madrid. Jag kom hit med mycket ambition och en vilja att växa som spelare" sa argentinaren.

Di Maria kommer stanna kvar i Madrid i ett par dagar för en fysisk undersökning och en presentation för Real Madrid fansen. Spelaren kommer använda sig av tiden till att hitta ett hus och lära känna staden. Sen kommer Di Maria återvända till Argentina för att njuta av sin semester.

Spelaren förväntas återvända till klubben i slutet av juli, då hela laget kommer vara i Los Angeles för en försäsongsträning.

Real Madrid är intresserade av Tysklands och Stuttgarts mittfältare Sami Khedira


Den unga mittfältaren har uppenbarligen väckt intresse hos Real Madrid..
Sami Khedira

Den inflytelserika Tyskland och Stuttgart mittfältaren, Sami Khedira, har väckt intresse hos de spanska giganterna, Real Madrid, med sin storslagna föreställning för Tyskland i VM 2010, enligt tidningen AS.

Los Merengues är ute i marknaden för att hitta en ny mittfältare som ska spela med Xabi Alonso i Real Madrids startelva. Och Jose Mourinho verka sikta på den 23-årige Khedira, för att stärka truppen.

Den defensiva mittfältarens nuvarande kontrakt med Stuttgart löper fram till sommaren 2011 och Khedira verkar vara motvillig att underteckna en förlängning. Därför vill den tyska klubben leta efter en ny mittfältare.

Stuttgart har rapporterats vilja ha minst 13 miljoner euro för Khedira. Men Real Madrid är inte de enda som jagar mittfältarens namnteckning. Chelsea och Bayern München är också med i jakten.

Manchester United är redo att erbjuda Real Madrid 25 miljoner pund för Karim Benzema


Manchester United är enligt uppgifter beredda att erbjuda Real Madrid 25 miljoner pund för Benzema.
Karim Benzema

Real Madrid betalade stora pengar för att få Karim Benzema att flytta till Los Blancos, efter att den spanska klubben värvade både Kaká från Milan och Cristiano Ronaldo från Manchester United.

Men fransmannen har misslyckats med att göra en betydande inverkan på Santiago Bernabeu och gjorde nio mål på en säsong som fick honom att värma bänken under en lång tid.

Anfallaren hade också tidigare uttryckt sin önskan om att få spela mer regelbundet på grund av sina "ovanliga" matcher för de spanska giganterna.

Nu har tidningen The Mirror rapporterat att United har frågat om det var möjligt att värva spelaren, som de var intresserade av redan innan Los Merengues lyckades få honom att flytta till Madrid.

Spekulationer antyder att United tränaren, Sir Alex Ferguson, är redo att betala 25 miljoner pund för Benzema, om Real är beredda att sälja den unga anfallaren.

Det har också tidigare antytts att Old Trafford tränaren kan erbjuda Real Madrid Dimitar Berbatov för Karim Benzema, som även han inte har gjort en betydande inverkan.

Real Madrids nya spelare, Angel di Maria, kommer presenteras officiellt denna vecka


Di Maria kommer presenteras för Real Madrids fans antingen på torsdag eller fredag..
Angel di Maria

AS rapporterade att Real Madrid kommer presentera deras nya spelare, Angel Di Maria, som en av Los Blancos spelare på antingen torsdag eller fredag. Den argentinska yttern kommer anlända till den spanska huvudstaden på torsdag för att skriva under alla papper.

Di Maria, som var med i Deigo Maradonas Argentina i VM, anländer till Madrid för att genomgå en fysisk undersökning och underteckna ett kontrakt med de spanska giganterna (även om argentinaren redan har undertecknat ett avtal med Los Blancos ändra fram till 2016 via fax).

Han kommer presenteras inför Real Madrids fans, och bära Real Madrids tröja för alla första gången, för att sedan ha en semester. Di Maria är Real Madrids första undertecknande i sommar.

Yttern har pratat med pressen och argentinaren visade sin upphetsning över att få spela för Real Madrid: "Gud ville att jag skulle ta nästa steg till Spanien. Att spela i El Clasico mot Barca är varje barns dröm. Det är något fantastiskt som jag alltid tittade på, på tvn."

Officiellt - Canales kommer stanna kvar i Real Madrid och inte lånas ut till Racing Santander


Sergio Canales kommer inte gå tillbaka till sin före detta klubb, Racing Santander..
Sergio Canales

Real Madrid
s officiella hemsida har officiellt bekräftat att Los Blancos nya signering, Sergio Canales, som undertecknade för Real Madrid förra säsongen från Racing Santander, kommer att få spela nästa säsong. Den nya Madrid tränaren, Jose Mourinho, har sagt att Canales inte kommer lånas ut till sin hemstadsklubb Racing.

Canales har undertecknat ett kontrakt där han kan lånas ut istället för att säljas, och få erfarenheter av att spela i en annan klubb innan han börjar spela för den spanska klubben. Men det ser ut som om Canales kommer få bära den vita tröjan, redan nästa säsong.

Keisuke Honda: "Jag drömmer om att få bära tröja nummer 10 i Real Madrid"


CSKA Moskva stjärnan har avslöjat sin önskan om att få spela för Real Madrid någon dag..
Keisuke Honda

Den offensiva mittfältaren, Keisuke Honda, har varit en av VMs största stjärnor med sin imponerande prestanda för Japan. Playmakern har sammakopplats med flera olika klubbar som kan få honom att flytta från sin nuvarande klubb CSKA Moskva.

Klubbar som Milan, Valencia, Sevilla, Manchester City och Arsenal tros vara intresserade av 24-åringen, men Honda har nu avslöjat att hans dröm är att få spela för La Liga klubben Real Madrid.

"Jag drömmer om att få bära tröja nummer tio i Real Madrid. Jag är den typ av person som alltid vill ha det bästa och jag har alltid haft en önskan att spela på hägsta nivå. Om möjligheten att få spela i en störra klubb kommer, skulle jag definitivt överväga det" sa Honda till Sports Nippon.

Dock tycks det vara mycket osannolikt att CSKA Moskva kommer släppa sin japanska stjärnspelare i sommar. De ryska jättarna har endast haft spelaren i en halv säsong, efter att ha undertecknat honom från VVV Venlo.

Inter kommer försöka behålla Maicon och inte sälja honom till Real Madrid


Det ser ut som om Inter inte vill sälja den brasilianska försvararen.
Maicon

Inter kommer fortsätta försöka behålla Maicon, nu när Real Madrid har visat intresse för brasilianaren. Men de italienska trippel mästarna verkar inte vilja sälja försvararen till den spanska klubben, enligt den italienska tidningen La Gazzetta dello Sport.

Real Madrid har försökt värva Maicon flera gånger med olika summor, och ibland har även spelare varit inblandade. Men Inter har avvisat Los Blancos erbjudande, för att de tycker att Maicon är värd mer.

Nerazzurri klubben vill ha 35 miljoner euro för Maicon, men även den summan är kanske inte tillräcklig för Massimo Moratti som vill behålla Maicon, för att han vet att brasilianaren är den bästa spelaren i världen när det gäller hans position.

Schalke tränaren avslöjar att han har haft ett samtal med Real Madrids kapten, Raul


Schalkes egna tränare, har haft ett samtal med Real Madrid legenden, Raul Gonzalez.
Raul Gonzalez

Schalkes tränare, Felix Magath, har avslöjat att de är i samtal med Real Madrids lagkapten, Raul. Men samtidigt bekräftar Magath att förhandlingarna fortfarande pågår med tro om att ett beslut inte kommer göras förrän om en månad.

"Vi är intresserade av honom och förhandlar med hans agent" berättade Magath till tidningen Bild.

"Spelaren har ännu inte bestämt sig och vill få tid till slutet av juli att bestämma sig. Det skulle vara enormt att underteckna honom för Schalke och hela Bundesligan."

Christoph Metzelder var Rauls lagkamrat under de senaste tre åren och kan vara nyckeln till att fresta Raul att flytta till Bundesligan, efter att Metzelder har undertecknat för Schalke 04 på en fri transfer.

Real Madrid kommer erbjuda Juventus både Xabi Alonso och Drenthe för Giorgio Chiellini


Real Madrid är beredda att erbjuda Juventus två av sina spelare för att värva Giorgio Chiellini.
Xabi Alonso, Giorgio Chiellini, Royston Drenthe

Italienska tidningen Sky Sport Italia säger att Real Madrid kommer erbjuda Juventus både Xabi Alonso och Royston Drenthe i utbyte mot Giorgio Chiellini.

Men de italienska medierna tror att Juvents inte kommer acceptera budet, för att de vill behålla Chiellini och värva spelare som kan spela runt omkring honom.

Efter att Fabio Cannavaro och Fabio Grosso lämnat den italienska klubben, är Chiellini deras bästa man på mittfältet.

Xabi Alonso kom till Real Madrid förra säsongen från den engelska klubben Liverpool, och har sammankopplats med andra byten. Medan Royston Drenthe flyttade till Madrid år 2007, och har bara spelat 40 matcher för den spanska klubben.

Maicon: "Jag vill inte lämna klubben, men om Moratti vill sälja mig, kommer jag flytta"


Douglas Maicon insisterar på att han inte kommer be om att flytta från Inter.
Maicon

Både Real Madrid och Manchester City jagar den brasilianska försvararen, enligt Gazzetta dolle Sport. Men Inter kommer inte låta Maicon lämna den italienska klubben för mindre än 35 miljoner euro.

Inters president, Massimo Moratti, erkände igår att han var osäker om Maicon kommer spela för Serie A mästarna nästa säsong.

"Jag vill inte lämna klubben, men om Moratti beslutar sig för att sälja mig kommer jag lämna - men bara till klubben jag vill gå till" sa Maicon.

"Jag kommer ta en paus nu. Om jag får ett samtal, skulle jag vara glad över att forsätta i Inter med Benitez.."

Manchester City konkurrerar med Manchester United för Real Madrids Karim Benzema


Manchester United möter konkurrens för Real Madrids anfallare, Karim Benzema.
Karim Benzema

Engelska tidningen Daily Mail, säger att Uniteds mål att värva Real Madrids anfallare Karim Benzema kan förstöras av Manchester City som också är intresserade av fransmannen.

Benzema är med i Citys inköpslista, som kan tänkas värvas i sommarens transfermarknad. Men fransmannen ser ut att helst vilja flytta till Old Trafford och arbeta med Sir Alex Ferguson än att flytta till Eastlands.

Manchester United erbjuder Real Madrid Anderson och Berbatov för Karim Benzema


Manchester United är redo att erbjuda Real Madrid två av sina spelare för Karim Benzema.
Anderson , Karim Benzema & Dimitar Berbatov

Enligt uppgifter planerar Manchester United att underteckna Real Madrids anfallare Karim Benzema, som inte hade en lyckad säsong med de spanska giganterna. Efter hans frustrerande föreställningar förra säsongen, är Real Madrid redo att låta honom gå och har enligt uppgifter krävt 30 miljoner euro för fransmannen.

Manchester Uniteds tränare, Sir Alex Ferguson, kommer sälja två spelare under sommarens transfermarknad - Berbatov och Anderson, som kan ingå i Benzema affären.

Det är inte en överraskning att United kommer sälja Berbatov, som inte har fått en plats i startelvan. Det samma gäller den brasilianska mittfältaren Anderson, som har misslyckats med att leva upp till förväntningarna i Manchester United. Men nu är frågan om Karim Benzema är rätt man att ersätta Berbatov.

Real Madrid undertecknade Benzema från Lyon för 35 miljoner euro, men nu är han värd 5 miljoner euro mindre, efter att ha gjort 9 mål på 32 matcher.

Å andra sidan, är Real Madrid intresserade av Manchester Uniteds serbiska mittback, Nemanja Vidic, vilket skulle kunna göra en bytesaffär. Det verkar dock vara mindre troligt att Ferguson kommer låta Vidic flytta till Spanien. nu när Ferdinand blir allt äldre och det finns ingen av samma kvalitet, som kan ersätta Ferdinand.

Cristiano Ronaldo och Kaká bytte tröja till slut

Brasiliens Kaká och Portugals Cristiano Ronaldo bytte tröja till slut.
Ronaldo & Kaká

Kommer ni ihåg inlägget jag skrev om att Kaká ville byta tröja med Ronaldo i VM när de väl skulle mötas. Men sen blev det så att Kaká blev avstängd (när Brasilien mötte Elfenbenskusten) från matchen mot Portugal och kunde inte möta sin Real Madrid lagkamrat.

Men detta hindrade inte Kaká från att träffa Ronaldo och prata med honom. Som man ser på bilden så har Ronaldo Kakás brasilien tröja, och Kaká har Ronaldos Portugal tröja. Dock fick vi inte se bytet mellan dem på tv.

Chelsea är beredda att värva både Kaká och Fernando Torres för 100 miljoner pund


Chelsea tränaren, Carlo Ancelotti, är enligt uppgifter redo att värva den brasilianska stjärnan Kaká och Liverpools Fernando Torres för 100 miljoner pund!
Ricardo Kaká & Fernando Torres

Enligt tidningen The People vill den italienska Chelsea tränaren, Carlo Ancelotti, äterförenas med Kaká efter sin framgångsrika tid tillsammans med honom i Milano, och det spekuleras att playmakern är redo att sluta spela för de spanska giganterna, Real Madrid, efter bara en säsong.

De blåa vann dubbeln förra säsongen för första gången, och Carlo Ancelotti har lyckats övertyga Chelseas ryska president, Roman Abromavich, att han behöver nya spelare för att förstärka truppen i sommar, och försöka vinna Champions League.

Kaká har sagt att han inte tror att han skulle passa in i Jose Mourinhos taktiska spelstil och skulle möjligtvis välkomna ett steg bort från Santiago Bernabeu.

Och nu när Chelsea har fått reda på vad Kaká har sagt, kommer de vara först i kön för att underteckna den brasilianska mittfältaren med ett erbjudande på 50 miljoner euro. Ancelotti är också säker på att han kan få ut det bästa av hans tidigare stjärnspelare och hjälpa Kaká att återfå sin bästa form.

Det enda som Chelsea är oroliga över är att Mourinho kommer begära att en av hans tidigare spelare ska ingå i affären.

Chelsea kommer behöva en ny mittfältare, efter att Michael Ballack har lämnat klubben och Joe Cole och Deco tros lämna Chelsea. Så man tror att Ancelotti kommer att spendera mycket pengar i sommar.

Men Kaká är inte den enda spelare som Carlo Ancelotti vill ha till Chelsea. Den italienska tränaren vill också värva Liverpools stjärn-anfallare, Fernando Torres.

Sergio Ramos: "Det är rätt tid för Chelseas Ashley Cole att spela för Real Madrid"


Real Madrids försvarare, Sergio Ramos, räknar med att Jose mourinho kommer värva Chelseas försvarsspelare Ashley Cole.
Sergio Ramos

Sergio Ramos säger att Ashley Cole kommer följa David Beckham och Michael Owens fotspår om han börjar i den spanska huvudstad klubben.

Ramos pratade med Daily Star i söndags och sa såhär: "Vi är en klubb som alltid är ute efter att förbättra oss genom att värva de bästa spelarna i världen."

"Vi har haft många engelska spelare här, som till exempel David och Michael, och det skulle inte förvåna mig alls om våra två nykomplingar i sommar är engelsmän. Ashley Cole är en fantastisk spelare.

"För mig är han absolut den bästa vänstebacken i världen och tillsammans med Drogba är han den bästa spelaren."

"Jag är säker på att Chelsea kommer att göra allt för att behålla honom, men han hade ett svårt år i England."

"En förändring kan vara vad han är ute efter. Han har gjort allt i England för Arsenal och Chelsea. Det är nu dags att komma och vinna La Liga och Champions League med Real Madrid och Jose Mourinho."

"Jose vet allting om honom. Han har en hsitoria av att underteckna spelare och försöka logga spelare från sina tidigare klubbar."

"Det som är ännu viktigare är att spelarna verkar älska att spela under honom."

"Jag pratade med Cristiano Ronaldo om honom - och han berättade för mig att Cole är den tuffaste försvararen han någonsin har spelat mot."

"Det är en komplimang som kommer från världens bästa fotbollspelare och han är precis den typ av spelare vi vill ha."

Real Madrid är intresserade av Ajax försvarare Gregory Van der Wiel


Real Madrid håller koll på Ajaz försvarsspelare, Gregory van der Wiel under VM.
Gregory Van der Wiel

Den spanska tidningen AS säger att Rael Madrid tänker på att göra ett drag för den 22 åriga holländaren, om inte Maicon affären lyckas. Los Blancos har försökt värva den brasilianska försvararen under en lång period nu, men har ännu inte kommit överens om en övergångssumma för Maicon med Inter.

Van der Wiel
har kontrakt med Ajax ända fram till juni år 2013 och Real Madrids ärkerivaler, Barcelona, har också visat intresse för holländaren.

Van der Wiel är just nu med sitt landslag, Holland, i Sydafrika, som försöker vinna VM 2010.

Cristiano Ronaldo har blivit en pappa??

Cristiano Ronaldo har blivit far till en pojke, enligt ett uttalande på sin hemsida.
Cristiano Ronaldo
(Pojken på bilden är inte han son)

Uttalanden fanns på Real Madrid fotbollsspelarens oficiella hemsida, hans Twitter och Facebook sidor. Tidigt på förmiddagen rapporterade News of The World att Ronaldo har nu ett litet barn.

Men Ronaldo nämnde inte mammans namn, och sa att man aldrig kommer få veta vem hon är, samtidigt som han säger att barnet kommer vara under hans "förmyndarskap".

Det var oklart om uttalandet var äkta eller falska, men såhär står det i allafall: "Det är med stor glädje och känsla som jag berättar att jag nyligen har blivit pappa till en pojke".

"Jag har kommit överens med barnets mamma, som föredrar att inte avslöja sin identitet, att min son kommer vara under min förmyndarskap."

"Ingen ytterligare information kommer att ges i frågan och jag ber att alla fullt ut respekterar min rätt till privatliv".

Alltså så vet man inte vem mamman är, men Ronaldo har nyligen varit tillsammans med modellen Irina Shayk och Kim Kardashian.

Men om man tänker efter, så kan det inte vara de, eftersom man nyligen såg Ronaldo med Irina och Kim för några veckor sedan, och då var ingen av de gravid. Men det kan ju vara en tjej han har varit tillsammans med för 9 månader sedan.. ?

Real Madrid kommer spela en vänskapsmatch mot den mexikanska klubben Club America


Real Madrid kommer spela en försäsongmatch mot Mexikanska klubben Club America, i San Francisco den 4 augusti.
Real Madrid VS Club America
Real Madrid är ett av världens bästa lag, med 10 spelare som är med i VM 2010, där bland annat den brasilianska mittfältaren Kaka och Portugals Cristiano Ronaldo spelar. Och Club America är ett av de populäraste lagen i Mexico.

Matchen kommer spelas i Candlestick Park, sa arrangörerna Marquez Brothers Entertainment i ett uttalande i lördags.

Det kommer bli första gången för Real Madrid att spela i San Francisco. Biljetterna kommer säljas redan idag, och matchen börjar klockan 20:00.

Real Madrid och Getafe har nått en överenskommelse för yttern Pedro Leon


Los Blancos nästa signering under sommarens tranfermarknad kommer bli Pedro Leon, enligt spanska rapporter.
Pedro Leon

Real Madrid har nått en överenskommelse med Getafe för deras spanska ytter Pedro Leon, enligt både Marca och AS.

Rapporter hävdar att Real Madrid har lyckats övertyga Getafes president, Angel Torres, om en övergångssumma på 10 miljoner euro - vilket är en summa som motsvarar Leons klasul.

Flytten har fått ett grönt ljus från Los Blancos tränare, Jose Mourinho, som enligt uppgifter har tittat på Leons mål i Getafe förra säsongen, och var imponerad av vad han såg.

Trots påståenden i Madrid, har inte klubben bekräftat övergången officiellt.

Real Madrid är redo att slutföra Ashley Cole affären och erbjuda Chelsea 30 miljoner euro


Ashley Cole kan spela för Real Madrid nästa säsong, efter att han uppges vara missnöjd i England.
Ashley Cole

Real Madrid har ökat sina insatser för att värva Ashley Cole från Chelsea, med ett hopp om att den engelska vänsterbacken är redo att lämna Premier League.

Enligt tidningen Mirror, förbereder La Liga jättarna ett 30 miljoner euro erbjudande för 28-åringen, som undertecknade ett fyra-års kontrakt med de blåa i september förra året.

Men den förre Arsenal försvararen uppges vara missnöjd med sitt liv i England, efter att ha splittrats från sin fru Cheryl Cole och skulle vilja flytta till Spanien.

Om flytten sker, kommer försvararen återförenas med hans tidigare Chelsea tränare, Jose Mourinho.

Real Madrid är övertygade om att de kan erbjuda Cole en bättre affär än hans nuvarande med Chelsea, som ger honom 120 tusen pund i veckan. Dessutom kommer hans starka relation med Mourinho kunna vara ytterligare ett sätt som får honom att vilja flytta till Santiago Bernabeu.

Cole uppges ha skickat ett sms till sina vänner efter Englands förödmjukande 4-1 förlust mot Tyskland i VM 2010, som lyder: "Jag hatar England."

Men Cole är inte den enda spelaren som kan flytta från Premier League till La Liga. Ashley Celos landslagsman, Steven Gerrard, har också sammankopplats med Real Madrid. Dock har Liverpool stjärnan sagt att Roy Hodgson, som är de rödas nya tränare, rätt man för Liverpool, och som kan övertyga Gerrard att stanna i Anfield.

Real Madrid erbjuder Liverpool Fernando Gago och Rafael Van der Vaart för Steven Gerrard


Real Madrid förbereder ett 'multi-player' byte erbjudande för Liverpool kaptenen, Steven Gerrard.
Rafael Van der Vaart & Fernando Gago

Källor säger att Real Madrids tränare, Jose Mourinho, är ovillig att betala Liverpools kravsumma för Steven Gerrard på 35 miljoner euro, för att han vill använda pengarna på andra spelare.

Så istället hoppas han kunna övertyga den nya Liverpool tränaren, Roy Hodgson och nå en överenskommelse om Gerrard, genom att erbjuda den engelska klubben mittfält-paret Rafael Van der Vaart och Fernando Gago i utbyte.

Det har också rapporterats att Real Madrid skulle ha med Fernando Gago i Maicon affären för att sänka priset för brasilianaren. Men det verkar som om Los Blancos har ändrat sig.

Dock insisterar Hodgson på att han vill behålla sina äldre spelare.

Real Madrid erbjuder Inter Fernando Gago plus kontanter för Maicon


Real Madrid erbjuder Inter kontanter och en spelare för Maicon..
Maicon & Fernando Gago

Real Madrid har inte gett upp sin jakt på Maicon, där Inter vill ha minst 30 miljoner euro för brasilianaren. Enligt Sportmediaset.it kommer Los Blancos använda sig av Fernando Gago för att minska priset för försvararen.

Inter och Real Madrid har inte kunnat nå en överenskommelse om en övergångssumma för Maicon. Real Madrid har erbjudit Inter 24 miljoner euro, men det har inte varit tillräckligt för den italienska klubben.

Nerazzurri klubben uppges vilja ha minst 30 miljoner euro, eller så kan Real Madrid glömma Maicon. Men den spanska klubben har inte gett upp. Madrid kommer återigen försöka värva 28-åringen, genom att erbjuda Inter den argentinska mittfältaren Fernando Gago.

Den defensiva mittfältaren är en beundrare av Rafael Benitez, och rapporter i Spanien tyder på att Benitez förökte underteckna Gago till Liverpool, innan han flyttade till Real Madrid år 2007.

Real Madrid försöker nu erbjuda Inter kontanter plus Fernando Gago i utbyte mot Maicon. Men Inter uppges bara vilja ha kontanter.

Manchester United förbereder ett bud för Real Madrids Karim Benzema på 30 miljoner euro


Fransmannen kan vara på väg ut ur Santiago Bernabeu..
Karim Benzema

Den franska anfallaren, Karim Benzema, verkar vara på väg ut ur La Liga och Real Madrid, efter att den engelska klubben, Manchester United, är redo att värva Benzema från huvudstad klubben, enligt spanska tidningen Marca.

Manchester United är desperata över att värva en ny anfallare under sommarens tranferfönster och Uniteds tränare. Sir Alex Ferguson, har antagligen gjort fransmannen som hans främsta mål.

Benzema flyttade till Los Blancos från Olympique Lyon sommaren år 2009, men 22-åringen har inte lyckats leva upp till Madrids förväntningar, hittills.

Rapporter hävdar att Manchester United förbereder ett 30 miljoner euro erbjudande för den före detta Lyon stjärnan och Madrid kommer sannolikt acceptera detta bud, efter att ha betalat 35 miljoner euro till Lyon för Benzema förra året.

Real Madrid är redo att erbjuda Arsenal 42,5 miljoner euro för Robin Van Persie


Den nederlänska anfallaren har väckt Real Madrid intresse..
Robin Van Persie

Den spanska klubben, Real Madrid, är redo att lägga ett bud på Robin Van Persie, som för närvarande har ett kontrakt med Premier League klubben, Arsenal, enligt den spanska tidningen Marca.

Los BLancos vill förstärka sin trupp, och hitta en ny anfallare efter att Real Madrid förväntar sig att den spanska legenden, Raul, kommer lämna klubben. Därför anser den nya tränaren, Jose Mourinho, att Robin Van Persie skulle vara den perfekta ersättaren.

Van Persie har undertecknat ett kontrakt med Arsenal sedan han kom till Gunners från Feyenoord, sommaren år 2004. Anfallaren har spelat över 100 Premier League matcher för Arsenal.

Men, holländaren har ännu inte vunnit sin första ligatitel i London, och därför kan han frestas att flytta till en annan klubb, som har chansen att vinna silver.

Real Madrid har erbjudit Arsenal 42,5 miljoner euro för Van Persie.

Real Madrid är intresserade av den italienska Juventus försvararen, Giorgio Chiellini


Italienaren kan vara på väg till Real Madrid..
Giorgio Chiellini

De spanska giganterna, Real Madrid, överväger en flytt för Juventus försvararen Giorgio Chiellini, enligt tidningen Leggo. Jose Mourinho vill ha med Chiellini i Santiago Bernabeu klubben, för han vet att italienaren kommer erbjuda en pålitlig garanti för styrka.

Real Madrid är desperata på att bryta deras Champions League 'trolldom', och försöker bygga upp en trupp som kan garantera en framgång.

Chiellini är just nu i samtal med Juventus för att få en bättre lön. Hans agent, Davide Lippi, arbetar för en löneökning för sin klient, som motsvarar samma summa som de spelare som tjänar mest i klubben.

Förhandlingarna mellan Lippi och Juventus har ännu inte avslutats, men om den italienska klubben inte erbjuder försvararen en bra lön, kommer han lämna dörren öppen för en annan klubb som kan erbjuda honom en bra årslön.

Real Madrid legenden, Luis Figo, skyller Portugals förlust mot Spanien på Ronaldo


Real Madrid legenden, Luis Figo, tyckte inte om Ronaldos reaktion efter Portugals förlust mot Spanien.
Luis Figo & Cristiano Ronaldo

Luis Figo, som även han har varit lagkapten för Portugal under sin fotbollskarriär, var förvånad och inte imponerad av Cristiano Ronaldos reaktion som ledare, efter att Portugal blev eliminerade ur VM.

När man frågade Ronaldo varför Portugal åkte ut, fräste han: "Hur ska jag veta?! Fråga Carlos Quieroz".

Detta fick Figo rasande, och sa såhär om den förra Manchester United stjärnan: "Min uppfattning om en kapten kan skilja sig från vad min uppfattning om andra människor är, men en kapten, oavsett framgång eller misslyckande måste alltid försvara laget."

"I svåra tider bör han stå  upp för laget" avslutade han.

Real Madrid uppmuntrar Liverpool att lägga ett bud på Rafael Van der Vaart


Real Madrid kommer uppmuntra Liverpool att bjuda för Van der Vaart.
Rafael Van der Vaart

Den nya Liverpool tränaren, Roy Hodgson, planerar att värva Real Madrids holländska playmaker Rafael Van der Vaart till den engelska staden.

Tidningen Daily Mail, säger att Real Madrids tränare, Jose Mourinho, skulle inte stå i vägen för Van der Vaart, samtidigt som han vill att han ska lämna Santiago Bernabeu.

I sjävla verket, är det flera Premier League klubbar som är intresserade av Van der Vaart, och ett erbjudande som Real Madrid har fått är på 10 miljoner euro.

Mario Balotelli kan spela för Real Madrid - om de betalar 70 miljoner euro!


Balotellis agent säger att anfallaren kan lämna Inter för Real Madrid om Santiago Bernabeu klubben betalar 70 miljoner euro.
Mario Balotelli

Mario Balotellis agent, Mino Raiola, hävdar att italienaren kommer stanna kvar i Milano, om inte ett bud på 70 miljoner euro från Real Madrid kommer. Endast detta kan få honom att flytta till Spanien.

Balotelli har enligt spekulationer öppnat en dörr för Arsenal, men det verkar som om Raiola inte tror att en flytt till England kommer uppnå.

"Mario kommer stanna kvar i Inter. Vi har inte fått in erbjudanden från något lag och Inter har inte sagt att han är till salu, därför kommer han stanna kvar där han är" säger agenten till Il Corriere dello Sport.

Men, han tillade: "Är han värd 40 miljoner euro? För mig är han värd mer än så. Och vem vet, i slutet av tranfermarknaden kanske Jose Mourinho kan be Florentino Perez att investera 70 miljoner euro för Mario."

"Marknaden är öppen ända till den 30 augusti, och allt kan hända."

Real Madrid erbjuder Bayern München 50 miljoner euro för Bastian Schweinsteiger


Real Madrid uppges vilja ha den tyska mittfältaren inför den nya säsongen.
Bastian Schweinsteiger

De spanska giganterna, Real Madrid, har värvat den argentinska yttern Angel di Maria från Benfica tidigare i veckan, och nu är Los Blancos desperata av att värva ytterligare en spelare under de kommande dagarna, för att stärka sin trupp.

Real Madrid har letat efter en ny mittfältare ganska länge nu, och spanjorerna har varit kopplade med spelare som Steven Gerrard och Javi Martinez. Dock, har Los Merengues gjort klart för sig att Bayer München stjärnan, Bastian Schweinsteiger, är deras främsta mål i sommarens transfermarknad.

Enligt den tyska tidningen ARD har Real Madrid erbjudit Bayern München 50 miljoner euro för att värva den inflytelserika mittfältaren till Santiago Bernabeu. Den tyska klubben har ännu inte svarat på spanjorernas erbjudande, men det verkar vara osannolikt att de kommer släppa Schweinsteiger.

Inter kommer ge Real Madrid en sista chans att värva Maicon för 30 miljoner euro


Inter påminner Real Madrid om att tiden rinner ut för Maicon..
Maicon

Inter har sagt till Real Madrid att de måste betala 30 miljoner euro för Maicon, eller så ska förhandlingarna om högerbacken avslutas utan en överenskommelse.

Tidningen La Gazzetta dello Sport har rapporterat att Inters president, Massimo Moratti, har gett Florentino Perez en sista chans att underteckna Maicon, efter att Inters direktör, Marco Branca, har pratat med Real Madrids direktör, Jorge Valdano.

Det de två klubbarna pratar om är priset för Maicon, som är en fråga varken Real Madrid eller Inter har kunnat lösa. Real Madrid kommer inte att öka sitt bud som är 25 miljoner euro, medan Inter förväntar sig minst 35 miljoner euro.

I onsdags varnade Moratti att det inte var bråttom att sälja Maicon, för att försöka provocera en reaktion från den spanska klubben, som är desperata att värva brasilianaren.

Branca kommer träffa Inters nya tränaren, Rafael Benitez, för att diskutera vilka planer han har, och det kommer sannolikt att pratas om Maicon. Om Real Madrid inte erbjuder den summan Inter vill ha för försvararen, kommer han stanna kvar i Milano.