Jose Mourinho försvarar Cristiano Ronaldo efter Portugals VM eliminering


Jose Mourinho säger att det inte bara är Ronaldo som bör anklagas, utan hela laget ska få kritik.
Cristiano Ronaldo (Portugal-Spanien)

Real Madrid
s tränare, Jose Mourinho, har försvarat sin landsman, Cristiano Ronaldo, efter att 25-åringen har fått många kritiska uttalanden, då Portugal förlorade mot Spanien i VMs åttondelsfinal.

Ronaldo fick median att kritisera honom, efter Spaniens bekväma 1-0 seger, och en massa tidningar har skrivit att han inte kämpade igår kväll. Real Madrids superstjärna kunde inte göra något konkret mot spanjorerna och han misslyckades med att lysa upp i turneringens gruppspel.

Nu har den spanska sporttidningen Marca rapporterat att Mourinho har sagt att hela laget måsta ta på sig skulden, och tycker inte att Ronaldo bör vara syndabocken.

"Jag kommer inte tillåta att allt ansvar i laget falla på Ronaldo. I mitt lag, när vi vinner - vinner vi alla, och när vi förlorar - förlorar jag. Så Ronaldo kan slappna av och njuta av sin semester" sa Mourinho.

Juventus återuppväcker sitt intresse för Real Madrids Royston Drenthe


Juventus är redo att värva Real Madrids ytterback Royston Drenthe, enligt Tuttosport.
Royston Drenthe

Juventus
ser ut att gå miste om Lazios Aleksandar Kolarov, efter att han anses vilja spela för Manchester City eller Real Madrid istället. Därför tittar den italienska klubben på ett annat alternativ - nämnligen våran egna Royston Drenthe.

Giuseppe Marotta och hans assistent Fabio Paratici har öppnat ett samtal med Real Madrid och är redo att förhandla fram ett 8 miljoner euro bud för holländaren.

Drenthe ingick inte i Manuel Pellegrinis planer förra säsongen, och det är mycket sannolikt att han inte heller kommer användas av Jose Mourinho.

Juventus är redo att ta ett stag framåt för ytterligare ett samtal med de spanska giganterna, efter att ha haft ett samtal med Los Blancos redan för två veckor sedan.

Dock, kommer italienarna få en svår konkurrens. Den portugisiska klubben Sporting Lissabon sägs enligt media också vara intresserade av Drenthe.

Real Madrid erbjuder Chelsea 25 miljoner pund för deras försvarare Ashley Cole


Real Madrid har erbjudit Chelsea 25 miljoner pund för Ashley Cole.
Ashley Cole

Den engelska tidningen, Daily Mail, säger att Real Madrids sportdirektör, Jorge Valdano, sa igår att de förväntar sig värva en eller två spelare till efter att ha nyligen undertecknat Angel Di Maria för 20 miljoner pund.

Real Madrid har skickat ett formellt dokument angående sitt intresse för Ashley Cole till den engelska klubben Chelsea. Los Blancos har erbjudit de blåa 25 miljoner pund för den engelska vänsterbacken.

Real Madrids tränare, Jose Mourinho, är en stor beundrare av hans tidigare Chelsea stjärna, Ashley Cole.

Citat om Angel Di Maria av tidigare spelare, nuvarande spelare, direktörer och tränaren


Direktörer, tidigare spelare, nuvarande spelare och tränaren har alla sagt något bra om Angel Di Maria.
Angel Di Maria

Butragueño:
"Han måste vara och är en mycket begåvad fotbollspelare om han spelar för Argentina."

Mourinho:
"Jag gillar honom, jag gillar honom. Han har potential att spela i olika tävlingar."

Diego Armando Maradona:

"Han är en spektakulär spelare. Han har fotboll i blodet och han förbättrar sig dagligen. Han är inte den Di Maria som stannade längs den vänstra flanken längre. Nu kommer han ut för att spela."

Cristiano Ronaldo
"Han är en bra spelare som klarar av att spela för vilket lag som helst."

Kaká:
"Han är en mycket bra spelare. Jag är glad för hans skull. Jag önskar honom all lycka till med oss."

Rui Costa:
"Hans prestanda med oss var så bra att han nu är en av spelarna genom tiderna."

Quique Sanchez Flores:
"Han har en otrolig snabbhet och förmåga att röra sig överallt. Han har det som få spelare har, vilket är en extra växel med bollen."

Javi Garcia:
"Han är extremt snabb och har en otrolig vänster ben. Han anfaller försvarare som en galning. Han är inte rädd och är nästan omöjlig att stoppa när det gäller en-på-en. Han kan skjuta med båda fötterna. Han kan spela som antingen en ytter eller anfallare."

Manchester City insisterar på att Carlos Tevez kommer inte flytta till Real Madrid i sommar


Den argentinska anfallaren kommer stanna kvar i den engelska klubben.
Carlos Tevez

Manchester City är övertygade om att Carlos Tevez kommer inte lämna klubben i sommar. Real Madrids tränare, Jose Mourinho, är enligt rykten intresserad av Tevez och vill erbjuda City 40 miljoner euro för argentinaren efter att ha avslutat Di Maria affären.

Dock har Manchester City inte fått in något erbjudande från de spanska giganterna och är säkra på att Tevez är glad på Eastlands, enligt tidningen The Sun.

"Carlos ska ingenstans. Han är lycklig här och vi ser fram emot att välkomna honom tillbaka nästa månad" sa en "City-källa"

Tevez hade en bra första säsong med Manchester City, då han blev rankad på fjärde plats i Premier League med 23 gjorda mål.

Cristiano Ronaldo går till attack mot Portugals tränare efter VM förlusten mot Spanien


Cristiano Ronaldo var väldigt besviken efter förlusten mot Spanien igår och sa till reportrarna att fråga Carlos Quieroz varför Portugal förlorade.
Cristiano Ronaldo

Portugal har blivit utslagna från VMs kvartsfinal år 2010, efter en 1 - 0 förlust mot Spanien, och Cristiano Ronaldo pekade fingret direkt på Carlos Quieroz för reslutatet.

Igår kväll spelade Portugal en VM match mot Spanien i åttondelsfinalen och Cristiano Ronaldos landslag blev utslagna ur VM, efter att David Villa, gjorde ett 'offisde' mål, som förde Spanien vidare till kvartsfinalen.

Efter matchen vägrade Ronaldo att kommentera resultatet och sa till reportrar att fråga Quieroz varför det inte blev någon seger för Portugal.

"Hur kan jag förklara Portugals eliminering? Prata med Carlos Quieroz" sa Ronaldo till RTP och stormade ut därifrån.

Jorge Valdano: "Vi kommer värva en eller två spelare till i sommar"


Real Madrids sportdirektör, Jorge Valdano, säger att det kan komma flera spelare till klubben i sommar.
Jose Mourinho & Jorge Valdano

Jorge Valdano, som är Real Madrids sportdirektör, var med i en intervju med Radio Marca där han hyllade den talangfulla nyförvärvet, Angel di Maria.

"Han är en spelare som har alla fantastiska egenskaper som en ytter ska ha. Han öppnar bredden på planen, kan slå försvarare och han är ytterligare en ung spelare som visar ett stort arbete och det kommer hjälpa oss mycket under den kommande säsongen. Förra året visade vi att vi hade några svagheter på försvaret och Di Maria kommer göra mycket bra ifån sig."

Men medan argentinaren är den första sommar signeringen för Los Meregnues, säger Valdano att han är definitivt inte den sista, samtidigt som han säger att de kommer fortsätta leta efter talanger.

"Vi kommer fortsätta titta på marknaden, men vi har inte för mycket ångest. Dock, kommer inte Di Maria vara det sista undertecknandet. Vi kommer göra ytterligare en eller två signeringer, men inte mer."

Real Madrid förbereder ett 20 miljoner euro erbjudande för Liverpools Steven Gerrard


Enligt The Times kommer Real Madrid erbjuda Liverpool 20 miljoner euro för deras lagkapten.
Steven Gerrard

Den engelska tidningen The Times säger att Real Madrid är beredda att lägga ett bud på 20 miljoner euro för Liverpools lagkapten, Steven Gerrard, efter att England blev utslagna ur VM.

Real Madrids stjärna, Kaká, har redan uppmanat Gerrard att han ska spela tillsammans med honom i Madrid, samtidigt som den nya tränaren, Jose Mourinho, är också en stor beundrare av engelsmannen.

Den tidigare Chelsea och Inter tränaren, som har lyckats värva Benficas ytter Angel di Maria till Real Madrid, har bett presidenten Florentino Perez att han ska prioritera affären med Liverpool angående Steven Gerrard.

Om Real Madrid vill ha Maicon - måste Xabi Alonso ingå i affären


Inter vill ha Real Madrids Xabi Alonso, för att släppa Maicon till Los Blancos.
Maicon & Xabi Alonso

Corrierre dello Sport säger att Real Madrid har svårt för Inters kravsumma på Maicon som är värd 35 miljoner euro, särskilt efter att ha betalat 25 miljoner euro till Benfica för yttern Angel di Maria.

Inter är fortfarande angelägna om att göra affärer och har berättat för Real Madrid att om Xabi Alonso ingår i affären kommer en överenskommelse att uppstå.

Rafael Benitez, som är Inters nya tränare, har en god relation med Xabi tack vare hans tid tillsammans med honom i Liverpool.

Inters försvarare Chivu skulle aldrig säga nej till möjligheten att spela för Real Madrid


Inters försvarare, Cristian Chivu, skulle aldrig nobba chansen att följa Jose Mourinho till Real Madrid.
Jose Mourinho & Cristian Chivu

Sedan Mourinho har lämnat San Siro, har han velat ha flera av sina Nerazzurri stjärnor med sig till Madrid, som bland annat Douglas Maicon och Diego Milito.

"Det här är fotboll" sa Chivus fru, Adelina, till den rumänska tidningen One. "Om Mourinho vill ha honom, kommer vi alla flytta till Madrid."

"Vi har inte ett riktigt hem i ordets rätta bemärkelse. Vi köpte vår lägenhet i Milano för två år sedan, men jag trodde aldrig att det var vårt slutgiltiga hem."

"I slutet av Cristis karriär kommer vi förmodligen återvända till Rumänien, men medan han fortfarande spelar fotboll kommer det inte vara möjligt."

Blackburns erbjudande ligger fortfarande kvar på bordet för Real Madrids kapten, Raul


Blackburn Rovers har visat sitt intresse för Real Madrids anfallare Raul Gonzalez.
Raul Gonzalez

Den engelska tidningen Daily Mail säger att Raul kommer inte nobba erbjudanden hur som helst, eftersom han vill lämna Real Madrid, för att spela i ett annat lag, där han får mer speltid.

Men 33-årigen kommer inte heller flytta till någon klubb hur som helst, och kommer vara försiktig med att ta för stora steg.

Blackburn visade sitt intresse för spanjoren för en månad sedan, efter att ha haft kontakt med Rauls vän, Michael Salgado, men ansåg att de hade en större chans att locka hans lagkamrat Guti.

Både Guti och Raul kommer bli mycket svåra att värva, samtidigt som klubben kämpar med att finna lämpliga medel för en överföring.

Det finns erbjudanden från Italien, Tyskland och USA, men de sistnämnda är favoriterna för tillfället.

OFFICIELLT - Angel Di Maria är Real Madrids nya spelare!!


Äntligen har Real Madrid undertecknat den argentinska yttern, Di Maria.
Angel Di Maria

Real Madrids officiella hemsida stod det att Real Madrid har undertecknat Angel Di Maria. Argentinaren är endast 22 år gammal och utnämndes till den bästa spelaren i den portugisiska ligan.

Di Maria är egentligen en vänsterytter, men kan spela lika bra som högerytter. Under år 2007, spelade Di Maria i Argentina tillsammans med Real Madrids Fernando Gago och Ezequiel Garay. Alltså så känner han redan några spelare i klubben.

Di Maria har skrivit under ett kontrakt med Los Blancos som gäller för sex säsonger, och han kostade Real Madrid 25 miljoner euro.

Real Madrid kommer prata med Pepe angående kontraktförlängning efter VM


Real Madrid är redo att ha samtal med Pepe angående kontraktförlängning, efter att han har återvänt från Sydafrika.
Pepe

Den portugisiska försvararens form under VM har övertygad Real Madrid och klubben är redo att diskutera fram ett nytt kontrakt.

Den spanska klubben kommer erbjuda Pepe 2,8 miljoner euro om året, men Pepes agenter har uppgett att han vill ha 5 miljoner euro om året.

Pepes nuvarande kontrakt med Real Madrid löper ut år 2012.

Juan Manuel Vargas: "Min klubb är Fiorentina och jag kommer stanna kvar här"


Juan Manuel Vargas har upprepat sin önskan att stanna i Fiorentina, samtidigt som Real Madrid har visat intresse för den peruanska backen.

Juan Manuel Vargas

Den peruanska backen, Juan Manuel Vargas, har blivit uppvakad av Los Blancos, som är ivriga att erbjuda Fiorentina pengar plus Real Madrids spelare, Royston Drenthe, i gengäld.

Dock har Vargas uteslutit en flytt till Madrid från den italienska klubben.

"Min klubb är Fiorentina och jag kommer stanna här med hopp om att vinna någonting" sa han till den italienska tidningen Il Corriere dello Sport.

"Jag är verkligen bra i Florens och jag har hittat min dimension här. Just nu är jag på semester, och vill ladda mina batterier."

"Jag stannar här i Peru och njuter av varje ögonblick."

Sampdoria och Blackburn är de nya klubbarna som är intresserade av Real Madrids nummer 7


Real Madrids Raul Gonzalez förväntas lämna klubben i sommar, och det är flera klubbar som är intresserade av honom.

Raul Gonzalez

Real Madrids lagkapten , Raul Gonzalez, har fått flera erbjudanden, och förbereder sig för att lämna de spanska giganterna. Raul har förstås redan informerat den nya Real Madrid tränaren, Jose Mourinho, att han vill lämna klubben i sommar.

Tidningen Onda Cero säger att Rauls agent, Gines Carvajal, har fått in erbjudanden från hela Europa och har fått den 33-åriga anfallaren att överväga alla ebjudanden.

Schalke 04, Blackburn Rovers, Sampdoria och MLS powerbrokers har alla haft kontakt med Carvajal och visat intresse de senaste veckorna, för att underteckna spanjoren.

Angel Di Maria är upphetsad över möjligheten att få spela med Real Madrid stjärnan Ronaldo


Benficas ytter, Angel di Maria, är angelägen om att få spela med Cristiano Ronaldo i Real Madrid.
Angel di Maria

Den argentinska yttern är väldigt nära en flytt till Real Madrid, efter att de Di Marias nuvarande klubb Benfica och Los Blancos har nästan kommit överens om en övergångssumma. Och nu när Di Maria vet att de två klubbarna har komit överens, är han upphetsad över att få spela för den spanska klubben.

"Det är en ära att få veta att Jose Mourinho vill underteckna mig" sa Di Maria.

"Det ska bli mycket trevligt att få spela i samma lag som Cristiano Ronaldo och många andra stjärnor, men nu är jag fokuserad på Argentina och VM".

Igår spelade Argetina mot Mexico i VMs åttondelsfinal, och gick vidare till kvartsfinalen efter att ha besegrat Mexico med 3 - 1.

Barcelona utmanar Real Madrid - vill värva Athletico Bilbaos mittfältare Javier Martinez


Barcelona komer utmana Real Madrid för Athletico Bilbaos mittfältare Javier Martinez.
Javier Martinez

Javi Martinez
är den nya Real Madrid tränaren, Jose Mourinhos, topp mål när det gäller nya spelare, efter att ha gett upp med att försöka värva Thiago Motta från Inter.

Tidningen Sport säger att Barcelonas tränare, Pep Guardiola, är också intresserad av spanjoren, efter att han förbereder att förlora Yaya Toure till Manchester City.

Samtidigt insisterar Athletico Bilbao att klubben inte är intresserad av några erbjudanden som är mindre än 30 miljoner euro. Guradiola tycker att detta pris är löjligt och skulle vilja värva spelaren för endast 12 miljoner euro.

Martinez har spelat för Bilbao sedan år 2006 och har spelat över 100 matcher för den spanska klubben.

Sporting Lissabon är intresserade av Real Madrids vänsterback Royston Drenthe


Sporting Lissabon är intresserade av Real Madrids försvarsspelare, Royston Drenthe.
Royston Drenthe

Den nya Sporting Lissabon chefen, Costinha, har redan pratat med Real Madrid om holländarens tillgänglighet. I själva verket säger tidningen Diario de Noticias att förhandligar pågår mellan de två klubbarna och det enda som återstår är att Royston Drenthe ska ge sitt godkännande.

Vänsterbacken har kämpat för att få vara med i startelvan sedan han kom till Real Madrid för tre år sedan. Innan Drenthe flyttade till Madrid, spelade han för den holländska klubben Feyenoord Rotterdam, där han spelade totalt 29 matcher.

Drenthe har spelat totalt 40 matcher för Real Madrid och har gjort 2 mål.

Real Madrid är intresserade av Portugals och Benficas ytterback Fabio Coentrao


Portugals stjärna kan spela för Real Madrid nästa säsong..
Fabio Coentrao

Enligt tidningen Record, så är Real Madrid instresserade av Benficas och Potugals ytter Fabio Coentrao. Den 22-årige har uppmärksammats av flera klubbar i hela Europa efter att ha imponerat som vänsterback för Portugal under VMs gruppspel.

Madrids främsta mål när det gäller den vänstra sidan av försvaret, var Lazios Aleksandar Kolarov, men FIFAs agent, Ernesto Bronzetti, sa att flytten kommer ångras.

Coentrao var starkt kopplad med Real Madrid, då Jose Mourinho blivit den nya tränaren på Santiago Bernabeu, men den före detta Chelsea och Inter tränaren förklarade att han inte var intresserad av att underteckna "en portugisisk Marcelo".

Men nu när Los Merengues ansträngningar att landa Kolarov i Santiago Bernabeu inte har lyckats, kommer de titta på Coentrao istället, som har ett kontrakt med Benfica ända fram till 2015.

Dock, kommer Madrid utsättas för en hård konkurrens för Coentrao. Både Juventus och Bayern München är intresserade av backen, och har erbjudit Benfica 20 miljoner euro. Men Benfica avvisade budet, och kräver minst 30 miljoner euro för Fabio Coentrao.

Real Madrid kommer erbjuda Manchester City 40 miljoner pund för Carlos Tevez


Real Madrid är intresserade av argentinaren som idag gjorde två mål mot Mexico.
Carlos Tevez

Real Madrid kommer erbjuda Manchester City 40 miljoner pund (60,3 miljoner dollar) för Citys anfallare Carlos Tevez, rapporterar tidningen People.

Tevezs agenter har arbetat med en överenskommelse om Manchester City tillåter spelaren att lämna, rapporterade tidningen, utan att citera att någon hade sagt detta.

City är inställda på att förstärka sin trupp med hjälp av Valencias David Silva och Barcelonas Yaya Touré, enligt People. Tränaren, Roberto Mancini, är också intresserad av Zlatan Ibrahimovic och Edin Dzeko, som spelar för Barcelona och Wolfsburg, tillade tidningen.

GRATTIS RAUL GONZALEZ BLANCO !!

Idag fyller vår egna lagkapten, Raul Gonzalez Blanco, 33 år! Raul som har spelat för Los Blancos sedan 1994 (!) har spelat totalt 532 matcher, och gjort 227 mål! Helt otroligt!
Grattis Raul Gonzalez Blanco!

'El Captain' förtjänar många många gratulationer efter hans tid på Santiago Bernabeu. Raul är historisk. Han är fantastisk. Han är en legend. Det är många som uppskattar allt han har gjort för Real Madrid, och jag är en utav dom.

Raul kommer alltid vara en spelare som jag har stor respekt för. Han förtjänar all lycka till i framtiden, även om jag nästan är säker på att han kommer lämna Los Blancos.

Det är så att även om Raul har ett år kvar på sitt kontrakt så har han sagt till Mourinho att han vill lämna Los Merengues. Han får lämna Real Madrid helt gratis, och det sägs att han kommer spela för antingen LA Galaxy eller New York Red Bull.

Men även om Raul kanske lämnar Real Madrid, så önskar jag honom det bästa!

GRATTIS RAUL GONZALEZ!

Iker Casillas: "Både Manchester United och Manchester City vill ha mig"


Real Madrids målvakt, Iker Casillas, säger att Manchester United och Manchester City är intresserade av honom.
Iker Casillas

Efter att den nya tränaren, Jose Mourinho, har anlänt till Madrid, är det osäkert om Iker Casillas kommer fortsätta som målvakt för Los Blancos.

Casillas, som för närvarande är i Sydafrika med det spanska landslaget, sa till tidningen Daily star: "Jag är medveten om att både Manchester United och City är intresserade av mig."

"Jag blir alltid smickrad när en annan klubb visar intresse för mina egenskaper som målvakt. Jag var varit Real Madrids målvakt hela min karriär och jag tycker fortfarande om att gå till träningarna varje dag."

"Jag gillar att träffa fansen också - men vi alla vet hur osäkert det är i fotboll."

"Jag tänker inte säga aldrig. Real Madrid måste vara tvungna att sparka mig från klubben tills jag börjar tänka på ett annat lag."

"Men vem vet vad som kommer hända om stora pengar erbjuds.."

Chelsea förbereder ett bud på Real Madrids playmaker Rafael Van der Vaart


Chelsea förbereder att lägga ett bud på Real Madrids mittfältare, Rafael Van der Vaart.
Rafael Van der Vaart

Den holländska playmakern kommer inte blockeras av Real Madrid om han väljer att lämna Los Blancos efter VM. Chelsea är mycket intresserade av Van der Vaart och är beredda att erbjuda Madrid 10 miljoner euro för mittfältaren.

Om Van der Vaart skulle spela för Chelsea nästa säsong kommer han ta ansvar för mittfältet, då Michael Ballack, Deco och Joe Cole kommer lämna Stamford Bridge.

Dessutom är inte Chelsea den enda klubben som är intresserade av Rafael Van der Vaart. De blåas rivaler, nämnligen Manchester United, är också intresserade av Van der Vaart, och likaså italienarna Sampdoria.

Ramos varnar sina Real Madrid lagkamrater Cristiano Ronaldo och Pepe


Real Madrids unga försvarare, Sergio Ramos, säger att han kommer göra sitt bästa för att Spanien ska vinna över Portugal i VM.
Sergio Ramos

Real Madrids försvarare, Sergio Ramos, säger att han kommer lägga vänskapen vid sidan om, för att hjälpa Spanien besegra Portugal i VM.

Ramos har pratat lite med Real Madrid lagkamraten, Cristiano Ronaldo, vilket ledde fram till en 'showdown'.

"Jag hade gärna velat möta dem senare, men matchen kommer bli bra och jag ska göra allt för att eliminera Portugal. Jag är ledsen för Cristiano Ronaldos och Pepes skull, men vi kommer träffas i Madrid då Spanien har World Cup igen!" deklarerade Ramos.

Kaká VS Cristiano Ronaldo

Våra egna stjärnspelare Ricardo Kaká och Cristiano Ronaldo har spelat in en egen låt - den ena har gjort det med sin fru, medan den andra har gjort det helt ensam för en reklam.

Kaká :
Kakás fru, Caroline Celico, har gjort en egen CD där hon sjunger om bland annat Gud, hennes man (Kaká) och deras son, Luca. I en av låtarna hon har spelat in finns Kaká med. Det är han som har skrivit låten och den är på portugisiska.

Cristiano Ronaldo : Cristiano Ronaldo är känd för att vara med i en massa olika reklamer, och den här gången fick han sjunga. Han sjunger också på portugisiska.

Kaká sjunger "Presente de Deus"                Ronaldo sjunger "Amor Mio"
Vem av de sjöng bäst tycker DU? Kaká eller Ronaldo?

Real Madrids och Spaniens försvarare Raul Albiol har råkat ut för en vadben skada


Den unga försvararen har en allvarlig skada..
Raul Albiol

Den spanska försvararen, Raul Albiol, kommer kanske missa resen av VM, efter att ha råkat ut för en fibula skada (Fibula = spricka i benet) enligt CNN.

Real Madrid försvararen fick problemet i benet under Spaniens träning idag i eftermiddags, efter en konflikt med Fernando Llorente, som omedelbart bad om medecinsk hjälp.

Albiol har förts till ett sjukhus, för att bedöma skadan och utesluta möjligheten av ett brutet vadben.

Spanien och Portgual kommer möta varandra i VMs åttondelsfinal.

Madrid har ökat summan på sitt erbjudande för Inters försvarare Maicon


Madrid har ökat summan på sitt erbjudande och Inter kommer acceptera budet, enligt rapporter.

Maicon

Real Madrid
planerar att vada sig igenom sina ekonomiska hinder, som för närvarande hindrar dem från att värva Maicon från Inter.

AS
rapporterar att de spanska giganterna kommer göra allt för att landa den brasilianska försvararen i Santiago Bernabeu.

Hittills har flytten blockerats på grund av att de två klubbarna inte har kommit överens om en övergångssumma för Maicon. Real Madrids första bud var 25 miljoner euro, men det var inte tillräckligt för de italienska mästarna.

Men i morse påstod de spanska tidningarna att Madrid har erbjudit klubben 30 miljoner eruo för Maicon. Inter kommer troligen acceptera erbjudandet, och en överenskommelse mellan de två klubbarna kan komma på måndag.

Italienarna kommer använda pengarna för att finansiera en övergång för Liverpool mittfältaren Javier Mascherano, som Inters nya tränare, Rafael Benitez, ville ha med i klubben.

Men enligt uppgifter, är Barcelona också intresserade av den argentinska kaptenen.

Wesley Sneijder: "Jag skulle vara galen om jag flyttade tillbaka till Real Madrid"


Sneijder kommer inte återvända till Real Madrid..
Wesley Sneijder

Inters stjärna, Wesley Sneijder, kommer inte vara på väg tillbaka till den spanska huvudstaden, Real Madrid, och följa efter den före detta Chelsea och Inter tränaren, Jose Mourinho.

Den nederlänska stjärnan, som för närvarande är i Sydafrika, klargjorde att han inte kommer vara på väg tillbaka till Los Blancos, eftersom de aldrig visade honom skillnaden eller fromheten, som de visade andra viktiga spelare."

"Jag önskar Jose Mourinho det bästa i Real Madrid och att han ska vinna allt, för han förtjänar det som en tränare" sa han till El Mundo Deportivo.

"Men jag kommer inte återvända till Real. Jag skulle vara galen om jag gjorde det. De behandlade mig illa, och utan respekt".

Sneijder ser fram emot att skapa en vinnande relation med tränaren, Rafael Benitez.

"Benitez? Kuyt pratade väl om honom. Han är allvarlig och en tränare som förbereder väl och pratar med spelarna" avslutade han.

Real Madrid tränaren, Jose Mourinho, är inte helt övertygad av Iker Casillas


Den nya Real Madrid tränaren, Jose Mourinho, är tveksam över målvakten Iker Casillas.
Iker Casillas

Enligt den spanska tidningen El Mundo Deportivo, vill Jose Mourinho köpa en ny erfaren målvakt, som kan sätta press på sin nya trupp. Mourinho vill ha en ung, men erfaren 'shot-stopper' som kan ta över Casillas plats.

Mourinho har Almerias målvakt Diego Alves som sitt främsta mål när det gäller målvakter, även om Alves har precis undertecknat ett nytt kontrakt med spanska klubben.

Real Madrids Ricardo Kaká funderar på att göra en ny operation efter VM


Real Madrid stjärnan , Ricardo Izecson Dos Santos Leite, Kaká, kan genomgå en stor operation efter VM.
Ricardo Kaká

Kaká
insisterar att han har problem med sin ljumske, som gjorde att han missade en väldigt stor del av förra säsongen med Real Madrid. Han skulle vilja bli av med skadan genom en operation, om Madrids sjukvårdspersonal rekommenderar det. Varje allvarlig operation skulle hålla honom ur spel i två månader.

"Kommer jag göra en operation? Just nu tror jag inte det, eftersom de flesta läkarna rekomenderar att jag inte ska genomgå en operation" sa Kaká.

"Jag kommer att tänka på det efter VM, eftersom det är något som kräver ytterligare utvärderingar" medgav brasilianaren.

Manchester United vill ännu en gång försöka värva Real Madrids Rafael Van der Vaart


Manchester United vill lägga ett bud för Real Madrids mittfältare, Rafael Van Der Vaart, och försöka ännu en gång värva playmakern.
Rafael Van der Vaart

Manchester Uniteds tränare, Sir Alex Ferguson, anser att Van der Vaart är en möjlig efteträdare för Paul Scholes och har velat ha holländaren redan i slutet av förra säsongen.

Tidningen Sport säger att United är nu inställa på att återuppliva sitt intresse för mittfältaren, efter att Sampdoria tog kontakt med Real Madrid om ett 8 miljoner euro erbjudande. Men de spanska jättarna vill ha minst dubbelt så mycket som Sampdoria erbjöd, för att de ska sälja Van der Vaart.

Den tidigare Hamburg spelaren, vill inte flytta till något annat lag, men han vet att den nya Real Madrid tränaren, Jose Mourinho, kommer låta Kaká spela istället för honom, nästa säsong.

Chelsea är intresserade av Real Madrid Castilla unga spelare, Alipio Duarte


Chelsea tycks vara intresserade av Real Madrid unga spelare, Alipio, enligt tidningen Marca.
Alipio Duarte

Den unga brasilianska Real Madrid Castilla spelaren, Alipio Duarte, har gjort de blåa mästarna, Chelsea, intresserade av honom. Alipio var nära att spela för den engelska klubben, redan innan han flyttade till den spanska huvudstaden för ett år sedan. Trots att han bara är 17 år, är han redan en stjärna i Castilla och har en bra roll i laget.

Brasilianaren var också nära på att flytta till Portugal och Benfica, för att Real Madrid skulle få Di Maria för ett billigare pris. Men nu har Carlo Ancelotti visat intresse för anfallaren och han kommer försöka förhindra ett byte mellan Benfica och Real Madrid, genom att lägga ett bud på spelaren.

Schalke 04 är intresserade av Real Madrids anfallare Raul Gonzalez


Den spanska anfallaren har en Bundesliga klubb intresserade av honom..
Raul Gonzalez

Schalke 04
är intresserade av att underteckna Real Madrids veteran anfallare, Raul Gonzalez, enligt AS. Bundesliga klubben är ute efter en ny skyttekung, efter att ha släppt Kevin Kuranyi till Dynamo Moskva och har placerat spanjoren högt upp på sin önskelista.

Efter 16 år i Real Madrid skjortan, vet Raul att hans spel chanser på Santiago Bernabeu är mycket låga inför nästa säsong och kan lämna den enda klubben han någonsin har spelat för.

Schalkes chef, Felix Magath, planerar att ha en erfaren spelare längst fram, som även har Champions League erfarenheter och Raul verkar passa perfekt.

Man tror att Raul har också ett erbjudande att spela i MLS, men förutsättningarna att han får spela på en klubb som är med i Champions League nästa säsong kan visa sig vara mycket tilltalande för den 32 årige spanjoren.

Efter att Kuranyi lämnade Schale 04 på en fri transfer, har Schalke inte många anfallare kvar, men Raul skulle kunna hjälpa den tyska klubben om han flyttade till Tyskland. Dessutom skulle Madrid låta sin kapten lämna klubben, utan att behöva betala någonting om han bad om en ny utmaning.

Mahamadou Diarra: "Jose Mourinho är rätt man för Real Madrid"


Malis mittfältare är övertygad om att Mourinho kommer leda Real Madrid till framgång..
Mahamadou Diarra

Real Madrids mittfältare, Mahamadou Diarra, har visat att han är glad över att ha Jose Mourinho som ny tränare för Real Madrid, och säger att han är den rätta mannen för att hjälpa Los Blancos till framgång i framtiden. Diarra säger också att Madrid skulle ha undertecknat Mourinho redan för ett år sedan.

"Jag tror att madrid har gjort rätt med att underteckna Jose Mourinho. Jag tycker också att de borde ha undertecknat honom redan förra säsongen, när klubben hade gjort alla de andra transferingar" sa Diarra till spanska tidningen Marca.

"Jag tror att han kan jämföras med Fabio Capello när det gäller hans mentalitet. Capello kom till Madrid efter att klubben inte hade någon framgång på fyra år och han guidade Real till silver direkt."

"Han fick oss att förstå att vi alla var tvungna att arbeta hårt om vi ville ha en framgång. Han ingav disciplin och det är precis vad spelarna i Real behöver. Capello var inte rädd för att släppa någon, oavsett hur känd han var. Jag har fått höra att Mourinho är precis så där."

"Jag har pratat med Didier Drogba och Michael Essien om honom, och båda sa att Mourinho är mycket nära sina spelare. Hans spelare är alltid redo mentalt och fysiskt för spel och beredda för den exakta tidpunkten."

Angel Di Maria är nästan klar för Real Madrid

Affären tycks vara nästan klar..
Angel di Maria

Real madrid närmar sig Benficas ytter, Angel Di Maria, enligt tidningen AS. Den begåvade yttern har ett starkt samband med en överföring till Madrid, efter en imponerande säsong i Benfica.

De två klubbarna har haft samtal med varandra i över två veckor nu, och Benfica är väldigt krävande när det gäller övergångssuman, där de begär 40 miljoner euro för spelaren.

Men rapporter i Spanien tyder på att Di Maria kommer underteckna ett kontrakt med Los Merengues för bara 25 miljoner euro, och inga spelare från Madrids ungdomslag är inblandade i affären.

Spanska tidningen AS hävdar att allt hade redan löst sig sedan den 16 juni, och det enda som återstår är att Benficas president, Luis Felipe Vieira, ska underteckna överlåtelseavtalet och rapportera detta till den portugisiska kommissionen för värdepappersmarknaden, som kan endast ske nästa månad.

Di Maria, som är med Argentinas VM-trupp just nu, flyttade till Benfica från Rosario Central för 8 miljoner eruo, år 2007.

Italienska klubben Sampdoria är intresserade av Real Madrids Rafael Van der Vaart


Den holländska mittfältaren har uppmärksammats av Serie A klubben..
Rafael Van der Vaart

Enligt Marca, har Real Madrids mittfältare, Rafael Van der Vaart, väckt intresse hos Serie A klubben, Sampdoria, efter att holländaren hade en imponerande säsong i Real Madrid. Van der Vaart ersatte den skadade Kaká i Los Blancos trupp och har spelat väldigt imponerat med det holländska landslaget.

Sampdoria är beredda att erbjuda Real Madrid 10 miljoner eruo för mittfältaren, som anlände till Bernabeu från Hamburg för 13 miljoner euro.

Men Sampdoria är inte det enda laget som vill värva mittfältaren, utan Manchester Uniteds tränare, Sir Alex Ferguson, har också uttryckt sitt intresse för spelaren.

Det är ännu oklart om Jose Mourinho kommer räkna med holländaren i sin nya trupp inför nästa säsong, då portugisen vill ha den tidigare Madrid spelare, Wesley Sneijder.

Thiago Motta kommer inte lämna Inter för Real Madrid, säger agenten Dario Cannovi


Agenten säger att Motta kommer stanna i Nerazzurri..
Thiago Motta

Inter
s mittfältare, Thiago Motta, kommer inte följa den före detta Inter tränaren, Jose Mourinho, till Real Madrid säger spelarens agent, Dario Cannovi, till den spanska median.

Motta är en av många Nerazzurris stjärnor som har ett samband med La Liga och Los Blancos, Maicon och Diego Milito är andra Inter spelare som kan spela för Real Madrid nästa säsong, trots att anfallarens agent har sagt att Milito kommer stanna kvar på San Siro.

Men Dario Cannovi, Mottas advokat och agent, har sagt att det är en liten chans att han kommer flytta till Madrid.

"Thiago Motta kommer stanna kvar i Inter. Jag läste om ett erbjudande från Real Madrid, men jag kan försäkra er att det inte är verkligheten" säger han till Calcionews24.com.

"Efter allt som hände detta år, skulle det inte vara rätt att lämna Inter, plus att han har en utmärkt relation med klubben."

Benfica vill ha Real Madrid Castillas unga spelare, Marcos Alonso


Den unge försvararen kan vara på väg till de portugisiska mästarna, Benfica..
Marcos Alonso

De regerande portugisiska mästarna, Benfica, överväger att göra en affär om Real Madrids unga, Marcos Alonso, i sommarens transferfönster, påstår tidningen Record.

Lissabons jättar är ivriga om att lägga till en ny spelare i sin trupp inför nästa säsong, och tränaren Jorge Jesus påstås tycka att Marcos Alonso är en perfekt komplement till sin trupp.

Den 19-årige försvararen är en spelare av Real Madrids unga Akademi (Real Madrid Castilla), men har misslyckats med att få en regelbunden plats inom Real Madrids A-lag. Därför kan spanjoren besluta att gå vidare, för att få en regelbunden plats på annat håll.

Men Benfica möter en hård konkurrens i jakten på Marcos Alonso. Klubbar som Bolton Wanderers och AEK Aten håller också koll på den lovande backen.

Samtidigt har Benfica även visat intresse för att underteckna Real Madrid Castillas stjärnor, Rodrigo och Alipio. Båda anfallarna har ännu inte gjort en officiell debut för Los Blancos, men man tror att de kommer bli stjärnor i framtiden.

Jose Mourinho säger till Sergio Canales att han kommer behövas


Real Madrid tränaren, Jose Mourinho, kommer att räkna med Sergio Canales i sin nya trupp, nästa säsong.
Sergio Canales

Det har gått rykten om att Sergio Canales skulle lånas tillbaka till Racing Santander, efter att den unge talangen har undertecknat för Real Madrid, i de sista månaderna förra säsongen.

Men nu har Mourinho träffat Canales och sa till honom att han är en spelare som kommer behövas.

Den nya Real Madrid tränaren ser Canales, 18, som ersättning för Guti, som troligen kommer lämna Los Blancos för en annan klubb.

Real Madrid och Manchester United slåss om Inters Wesley Sneijder


Sir Alex Ferguson och Jose Mourinho är båda intresserade av att erbjuda Inter 20 miljoner pund för playmakern Wesley Sneijder.

Wesley Sneijder

Wesley Sneijder
har varit fantastisk i VM med Holland i Sydafrika, vilket har gjort honom till en av de mest eftersökta spelarna i den europeiska fotbollen. Inter kommer inte heller vara intresserade av att förlora sin playmaker, som var en av nyckelspelarna till deras trippel säsong, och Rafael Benitez vill förmodligen inte göra Ferguson några tjänster alls.

Mourinho har tränat Sneijder i portugisens sista säsong på San Siro, och skulle älska att ha med honom i Spanien. Sneijder har själv inte uteslutit möjligheten att återigen spela för Real Madrid och avslöjar att en återförening mellan 'Mou' och honom är "möjligt".

Sneijder pratade med en nederländsk tidning för ett tag sedan och man frågade honom om han kan tänka sig att återigen spela för Real Madrid.

"Flytta tillbaka till Real Madrid? Allt är möjligt, men jag har inte pratat med Mourinho om detta" svarade Sneijder.

Säsong 2010/2011

Den spanska FA har bekräftat vilket datum 2010/2011 La Liga säsongen kommer börja. La Liga börjar helgen den 28/29 augusti och avslutar helgen den 21-22 maj.

Zenit St Petersburg är intresserade av Real Madrids mittfältare Guti


Veteran mittfältaren kan spela för en rysk klubb nästa säsong..
Guti

Den erfarna mittfältaren, Guti, kan vara på väg från den spanska klubben, Real Madrid, till den ryska klubben, Zenit St Petersburg. Ryssarna har visat intresse för att underteckna mittfältaren, enligt spanska tidningen AS.

Den 33-årige mittfältaren har förlorat sin plats i Real Madrids startelva under den senaste tiden och är förmodligen ivrig att lämna Los Blancos i sommar, för att få en regelbunden plats i en annan klubb.

Rapporten säger att flera utländska klubbar är intresserade av att underteckna spanjoren. Zenits tränare, Luciano Spalletti, har även gjort Guti som sitt främsta mål på transfermarknaden.

Det återstår att se om Guti är intresserad av en flytt till Ryssland. Den högt värderade mittfälaren siktar tydligen på en flytt till Premier League och Blackburn Rovers. Den engelska klubben håller ett öga på spanjoren och han kan spela för de nästa säsong.

Real Madrid och Inter kommer förhandla om Maicon inom de närmaste 48 timmarna


En kompriss mellan de två klubbrna kan snart nås..
Maicon

Real Madrid
hoppas kunna binda upp en affär om Inters högerback, Maicon, inom de närmaste 2 dagarna, enligt tidningen La Gezzetta dello Sport.

Den brasilianska backen har ett starkt samband med Santiago Bernabeu klubben, efter att Jose Mourinho blivit Real Madrids nya tränare.

Efter att ha arbetat med Maicon under sina två år i Inter, är Mourinho en ivrig beundrare av den 28-årige brasilianaren. Därför är 'Mou' angelägen om att göra honom till hans första stora signering.

Däremot har Inter och Real Madrid inte kunnat komma överens om en övergångssumma med Nerazzurri, som är ointresserade av att sälja honom för ett billigt pris.

Rapporter i Italien visar att Madrids president, Florentino Perez, pratade i telefon i går med Inters president Massimo Moratto, för att försöka gå vidare med förhandlingarna.

Man tror att under detta samtal, ökade Perez hans bud till 28 miljoner euro, men Moratti begär två miljoner euro till för att sälja Maicon.

De italienska rapporterna säger att alla detaljer skulle kunna diskuteras och överföringen skulle kunna slutföras inom de närmaste 48 timmarna.

Kaká: "Jag vill inte prata om utvisningen, för bilderna säger mer än ord"


Trots att Kaká blev utvisad från söndagends match mot Elfenbenskusten, var han nöjd med sin prestation som innefattade två assist-mål.
Kaká

Igår spelade Kakás landslag, Brasilien, mot Elfenbenskusten. Kaká fick ett rött kort, som hindrar honom från spel mot Cristiano Ronaldos Portugal. På tal om Portugal, så vann de idag mot Nordkorea med 7 - 0! Ett av de målen gjordes av vår egna stjärnspelare Cristiano Ronaldo, som inte hade gjort mål för Portugal på ett och ett halvt år.

"Jag vill inte kommentera att ha blivit utvisad, eftersom bilderna säger mer än ord. Jag stoppades och vi sprang in i varandra. Det var ingenting. Detta är fotboll och jag gjorde ingenting våldsamt" sa Kaká.

"Jag är besviken över att jag inte kan spela mot Portugal. Det skulle ha varit en bra match för mig att fortsätta hitta min form, men jag antar att jag måste hålla mig till denna match."

"Jag är glad över att jag kunde göra två assist mål. Jag är också glad för Luis Fabiano och Elano, liksom det faktum att Brasilien är klara för nästa omgång."

Real Madrid är nära att värva Inters Maicon för 28 miljoner euro


Den brasilianska backen ser ut att lämna Inter, för att följa Jose Mourinho till Real Madrid..
Maicon

Inters försvarare, Maicon, är på väg at flytta till Real Madrid, enligt tidningen Marca. Eftersom tränaren, Jose Mourinho, har lämnat Nerazzurri för den spanska klubben har den före detta Monaco backen hela tiden sammankopplats med en flytt till Santiago Bernabeu.

Italienarna ville ursprungligen ha 35 miljoner euro för den 28-årige brasilianaren, som bidrog till Inters framgång förra säsongen. Men nu är Madrid beredda att betala ett bud på 28 miljoner euro för Maicon, enligt uppgifter.

Inter har redan kaptenen Javier Zanetti som skulle kunna ersätta Maicon, som högerback. Den italienska klubben har också den unga italienska backen Davide Santos som skulle kunna ta Maicons plats om han flyttar.

Maicon är för närvarande med Brasilien i Sydafrika och spelar i VM. Maicons landslag har vunnit sina två första matcher mot Nordkorea och Elfenbenskusten. Nästa match är mot Portugal, då de spelar sin sista match inom gruppen.

Om Diego Milito flyttar till Madrid, kommer Inter få antingen Benzema eller Higuain


Nerazzurri kommer ha ett val av anfallare, om de säljer Milito till Real Madrid.
.
Diego Milito

Inter kan förlora Diego Milito till Real Madrid, men de kommer antingen få Karim Benzema eller Gonzalo Higuain som ersätter hans position, enligt Il Corriere dello Sport.

Milito vill ha 6 miljoner euro per år, vilket är en svår summa för Inter, men Real skulle gärna kunna ge honom den summan. Hans agent Fernando Hidalgo har haft samtal med båda klubbarna över en möjlig överföring.

Och framtiden ser bra ut, eftersom Nerazzurri skulle ha möjligheten att välja antingen Higuain eller Benzema som en del av affären. Inter verkar vara mer intresserade av argentinaren efter hans enastående säsong, liksom hans goda resultat i VM, än så länge..

Samtidigt förhandlar båda lagen om Maicon. Jose Mourinho vill ha med Maicon i sin nya trupp, men affären skulle kunna misslyckas om inte Real erbjuder mer kontanter.

Det sägs att Florentino Perez kan engagera sig i affären själv och vädjar om en 'rabatt' för backen. Om den brasilianska stjärnan lämnar klubben, skulle Inter försöka väva Javier Mascherano.

Real Madrid hoppas på att Liverpool minskar priset på 30 miljoner pund för Steven Gerrard


Real Madrid vill enligt uppgifter minska priset på 30 miljoner pund för Liverpools lagkapten Steven Gerrard.
Steven Gerrard

Framtiden för Englands stjärna, Steven Gerrard, har varit väldigt osäker, efter att de röda hade en svag säsong och kommer inte få vara med i Champions League nästa säsong.

Därför har det spekulerats att klubbens stjärnor vill byta lag för att spela med klubbar som har en möjlighet att vinna Champions League titeln nästa säsong.

Nu har The Daily Mail rapporterat att även om Liverpool inte vill sälja fansens favorit spelare, skulle de kunna släppa spelarna för en avgift på ca 30 miljoner pund, om spelaren skulle insistera på att flytta till ett annat lag.

Los blancos har tidigare rapporterats vilja ha Italiens och Romas mittfältare, Daniele De Rossi, som nyligen hävdade att han inte vill lämna Serie A klubben. Så nu tror man att Real Madrid vill så gärna värva Steven Gerrard.

Cristiano Ronaldo: "Jag kommer inte återvända till Manchester United"


Portugisen Cristiano Ronaldo säger att hans dagar med The Red Devil är över.
Cristiano Ronaldo

Portugals och Real Madrids stjärna, Cristiano Ronaldo, har uteslutit alla chanser till en återvändning till Manchester United.

Den 25-årige anfallaren tillbringade sex år på Old Trafford, och bärde den röda tröjan med nummer 7. Han blev klubbens första Ballon d'Or vinnare, efter att inte någon i klubben har vunnit den på 40 år.

Den tidigare Sporting spelaren flyttade till de spanska jättarna, Real Madrid, under år 2009, för ett världsrekord på 80 miljoner pund.

När man frågade Ronaldo om han missar Old Trafford klubben, sa Ronaldo till tidningen The Mirror: "Ja självklart, jag saknar Manchester."

Men när man frågade honom om han övervägt möjligheten att återvända till sin gamla klubb sa han: "Nej, jag tror inte jag kommer återvända till Manchester United."

Real Madrid håller ett öga på Bayern München stjärnan, Bastian Schweinsteiger


Den tyska stjärnan har uppenbarligen väckt intresse hos Real Madrid..
Bastian Schweinsteiger

De spanska giganterna, Real Madrid, tittar noga på den inflytelserika mittfältaren, Bastian Schweinsteiger, som för närvarande har ett kontrakt med de tyska mästarna Bayern München, enligt tidningen AS.

Den nya tränaren, Jose Mourinho, vill ha nya mittfältare i sin nya trupp som ska spela tillsammans med Xabi Alonso i mitten av planen. Alltås så har den tidigare Chelsea och Inter tränaren Scweinsteiger som sitt främsta mål.

Real Madrid hade ett samband med Daniele De Rossi och Steven Gerrard, men båda spelarna verkar vara ovilliga att lämna sina nuvarande klubbar för ett utlänskt äventyr. Det har gjort att Los Blancos vänt sin uppmärksamhet på annat håll.

Den 25 årige tysken är en av Bayerns unga spelare och har spelat mer än 200 matcher för de tyska mästarna. Han spelade en stor roll för sin klubb säsongen 2009/2010, då Bayern München tog sig ända fram till Champions League finalen, dock vann de inte.

Scweinsteigers nuvarande kontrakt med Bayern löper ut sommaren år 2012, men den amerikanska klubben Hollywood United FC kan värva mittfältaren för 30 miljoner euro. Chelsea och Juventus tros också vara intresserade av den tyska mittfältaren.

Kakás första röda kort!!

Kaká får sitt första röda kort i dagens VM match mot Elfenbenskusten.


Idag hände något chockande. Något som nästan alla blev förvånade över. Kaká fick rött kort. Idag spelade Brasilien, vilket är Kakás hemland, en VM match mot Elfenbenskusten. Kaká som hade bara spelat en match efter att ha återhämtat sig från sin skada, fick gå ut ur planen. Först fick Kaká ett gult kort, och bara någon minut efter ett till gult kort, som blev till ett rött.

Kaká fick aldrig ett rött kort i Sao Paolo, Milan, Real Madrid eller Brasilien. Alltså så hade han aldrig fått ett rött kort innan. Men idag hände det. Kaká fick se domaren ta ut det röda kortet och lämnade planen besviken.

Både spelarna och tränarna blev arga, för att de tyckte inte han förtjänade ett rött kort. Nu kommer Kaká missa nästa match mot Portugal och kommer tyvärr inte möta Cristiano Ronaldo på den sista matchen inom grupp G. Det betyder att Kaká, som tidigare nämnde att han skulle gärna vilja byta tröja med Ronaldo kommer aldrig hända. Vi kommer inte se de två "bästa kompisarna" möta varanda den 25 juni.

Brasilien får helt enkelt klara sig utan sin stjärna Kaká den kommande matchen.

Om jag ska vara ärlig, så tycker inte jag att han förtjänade det röda kortet. Av alla spelare, Kaká? Jag blev chockad när jag såg att han fick ett rött kort. aldrig hade jag kunnat tänka mig att han skulle få ett rött?! Domaren var orättvis tycker jag.

Men vad tycker DU? Förtjänade Kaká det röda kortet eller inte?

Kaká vill att Gerrard ska flytta till Real Madrid: "Han har förmågan att vara en Madrid spelare"


Brasiliens stjärna, Kaká, insisterar på att Steven Gerrard MÅSTE spela för Real Madrid om han vill vinna de troféer han förtjänar att vinna.

Ricardo Kaká & Steven Gerrard

Kaká, 28, som är i Sydafrika med Carlos Dungas trupp Brasilien, har en stor respekt för Liverpools och Englands målgörare, Steven Gerrard, och sa: "Han skulle komma in i alla lag i världen."

Och brasilianaren tror att engelsmannen kommer få en bra roll i Jose Mourinhos nya trupp, som skulle se honom vinna de troféer han vill ha.

"Han är en av få spelare i världen som har förmågan att vara en Madrid spelare" sa playmakern, Kaká.

Gerrard, 30, har ännu inte bestämt sin framtid efter att Liverpool hamnade på sjunde plats i Premier League, förra säsongen. Även om Liverpool ännu inte har hittat en ny tränare, sa Kaká: "Jag vill uppmana honom att flytta till Madrid."

"Om du aldrig har spelat för Madrid, kommer det alltid finnas något som saknas. Det finns ingen större prestation än att bära den vita skjortan."

"Hans nästa kontrakt kommer att bli hans sista - och det är ett stort val för honom, inte bara ekomiskt, utan också vad du kan vinna med klubben."

Mourinho försökte värva Gerrard till Chelsea tre gånger, när han var tränare för de blåa. Och Kaka tillade: "Jag är säker på att Gerrard respekterar Jose mycket och Madrid skulle vara den idealiska flytten för honom".

Guti kan spela för Premier League klubben, Blackburns, nästa säsong


Sam Allardyce, Blackburns tränare, har avslöjat att Real Madrids Guti har uttryckt sin önskan att flytta till Blackburn Rovers.
Guti

Guti har fått höra att han kan genom den nya tränaren, Jose Mourinho, lämna Santiago Bernabeu och han är enligt uppgifter angelägen om en övergång till Premier League. Den engelska klubben, Blackburn kommer då vara hans klubb, efter att hans tidigare lagkamrat, Michel Salgado tipsade mittfältaren om Premier League klubben.

Allardyce, som är en före detta fotbollspelare, men som nu är Blackburns tränare, är ute efter att stärka sin trupp under sommaren. Men det är inte mittfältare han är ute efter, utan anfallare. Därför så är han orolig att han inte kommer ha tillräckligt med pengar att betala för Guti.

"Det skulle vara enastående att se en spelare som Guti komma till Blackburn" sa Allardyce.

"Men en spelare i hans position är inte prioterad. Jag behöver en anfallare" avslutade han.

Besiktas tränare Bernd Schuster är intresserad av Real Madrids lagkapten Raul Gonzalez


Real Madrids före detta tränare, Bernd Schuster vill ha med Raul i sitt lag, Besiktas.
Raul Gonzalez

Real Madrid
legenden, Raul Gonzalez, förväntar sig få sin framtid med klubben beslutad de närmaste tre veckorna, när han återvänder från sin semester. Han kommer sannolikt få ett erbjudande från sin före detta tränare, Bernd Schuster som vill ha med veteranen i den turkiska klubben Besiktas.

Schuster har erkänt behovet av att stärka sitt anfall i den tukiska klubben, men samtidigt sa han att det skulle kunna vara svårt att övertyga spelaren att flytta till Turkiet.

"Vi skulle kunna använda en målgörare. Förra året gjorde vi bara 45 mål och vår skyttekung gjorde 13 mål. Vi behöver någon där uppe, men jag vet inte om Raul skulle vara villig att komma till Turkiet" sa den tyska tränaren.

Raul, som fyller 33 år nästa vecka, pratade inte om sin framtid när han tillfrågades av reportrar igår, men enligt uppgifter kommer han träffa klubbens tjänstemän nästa måndag, för att prata om sin framtid.

"Jag kommer tillbaka efter semestern" var det enda Raul sa, men förklarade att hans framtid kommer att beslutas snart. Man tror att Raul kommer troligen spela i den engelska ligan Premier League, eller i USA.

Daniele De Rossi: "Jag kommer inte flytta till Real Madrid, jag stannar i Roma för alltid"


De Rossi utesluter en Real Madrid flytt..
Daniele De Rossi

Romas mittfältare, Daniele De Rossi, har meddelat media att en flytt till Real Madrid kommer inte hända och sa att han kommer inte lämna huvudstaden.

Hans kommentarer kom bara några dagar efter att klubbens president, Rosella Sensi, lugnat ner rykterna om att klubben har fått ett erbjudande från Real Madrid.

"Min framtid? Den är skriven. Sensi vägrade acceptera andra erbjudanden och sa att jag skulle stanna i Roma för alltid, inte bara fram till slutet av mitt kontrakt" sa De Rossi till pressen.

De Rossi, som just nu är i Sydafrika med Italien, har ifrågsatts efter en kall turnering.

"Det finns inga matcher som slutar med 6-0. Se på Spanien eller Tyskland, eller hur Brasilien kämpade, eller till och med Frankrikee floppen" sa han.

"Min favorit är Argentina, men Italien är Italien."

Real Madrid är intresserade av Marsielles yttermittfältare Hatem Ben Arfa


Los Merengues håller ett öga på fransmannen..
Hatem Ben Arfa

Real Madrid
håller ett öga på Olympique de Marseilles ytter, Hatem Ben Arfa, enligt sporttidningen L 'Equipe. Den 23-årige mittfältaren, som har spelat för Marsielle sedan 2008, har enligt uppgifter, fått flera klubbar i Europa att bli intresserade av honom.

En av de klubbarna är Everton, Manchester United och Paris Saint-German som tävlar om att få underteckna den kreativa spelaren.

Spekulationer i Frankrike tyder på att Real Madrid också övervakar Ben Arfa, och Jose Mourinho kan tänka sig använda honom i sin nya trupp.

Ben Afra, som kom till Marsielle från Lyon år 2008 för 11 miljoner euro, får inte vara med i Frankrikes VM trupp.

Real Madrids 9 senaste hemmatröjor

Vårt kära älskade Real Madrid har nästan varje år ändrat på sina tröjor. De har haft hemmatröjor med svarta linjer, till blåa, tillbaka till svarta och har nu ändrat till blåa igen.

Real Madrids hemmatröjor


Real Madrids hemmatröjor
Real Madrids hemmatröjor


Real Madrid har haft många olika tröjor, men vilken såg finast och mest proffessionell ut? Jag har lagt upp bilder på deras 9 senaste hemmatröjor. Från början var Real Madrid sponsrade av SIEMENS, men nu är det Bwin.com som gäller. Om jag ska vara ärlig, så tycker jag att Bwin är finare :)

Men vad tycker DU? Vilken hemmatröja var finast?

Higuains far är stolt över sin son: "Det går inte att hålla tillbaka tårarna"


Den tidigare Boca och River stjärnan, Jorge Higuain, medger att han inte kunde hålla tillbaka tårarna efter att ha sett sin son göra historia för Argentina.
Gonzalo Higuain & Jorge Higuain (Gonzalos far)

Argnetinas Gonzalo Higuains far pratade om sin stolthet över att se sin son göra historia mot Sydkorea och medgav att "några tårar rullade ned för sin kind" när han tittade på matchen.

"El Pipita" blev den första argentinaren på 80 år som gör tre mål i en enda VM match, en sådan händelse har inte inträffat sedan den första tuneringen 1930.

Och pappan, Jorge, som var en skicklig mittback som spelade nästan 500 matcher för klubbar som River Plate, Boca Juniors och franska klubben Brest, sa till tidningen Ole att det var ett stort ögonblick för honom.

"Han gjorde en speciell sak och det gjorde mig väldigt känslomässig, eftersom jag aldrig fick tillfället att spela i VM. När ens egna son uppnår alla dessa mål, går det inte att hålla tillbaka sina tårar" sa El pipitas far i en intervju i torsdags.

Jorge, vars andra son är Federico som också är en professionell fotbollspelare för det argentinska laget Colon, pratade också om sin lättnad att han aldrig kommer behöva markera sin avkomma.

"Higuain är mäktig och snabb. Jag tror att han skulle ha gått förbi mig varje gång, för jag var inte lika snabb som han är just nu."

Inter har sagt till Rafael Benitez att Maicon kommer säljas till Real Madrid


Real Madrid vill ha Inters Maicon, innan Benitez börjar bygga sin nya trupp.
Maicon

Inter har berättar för Rafael Benitez att Maicon kommer säljas till Real Madrid i sommar, hävdar spanska tidningen AS. Maicon har blivit tippad att han kommer samarbeta med Jose Mourinho i Madrid nästa säsong.

Och medan agenterna har pratat om Los Blancos vilja att värva backen, har Inters chefer sagt till Benitez att förbereda sig inför en Maicon flytt.

Benitez vill behålla Maicon - det var ett av skälen som fick honom att anlända till Inter från Liverpool. Men Maicon kan stanna i Inter, om Real inte uppfyller 'Nerazzurri's krav för Maicon (35 miljoner euro).

Men den spanska klubben är inte beredda på att utöka sitt bud på 25 miljoner eruo till 35 miljoner. Los Blancos bud på Maicon anses otillräckligt för Inter, som vill dra nytta på Real Madrids otålighet.

Det sägs att Los Merengues är villiga att erbjuda nummer 13 mer än 4 miljoner eurp per år, vilket är en ökning på vad han tjänar på San Siro.

Angel Di Maria: "Jag hoppas på att en Real Madrid flytt går framåt"


Argentinaren hoppas på att förhandlingarna mellan Benfica och Real Madrid ska lyckas..
Angel di Maria

Benficas stjärna, Angel Di Maria, har upprepat sin önskan om att underteckna ett kontrakt med Real Madrid i sommar. Den begåvade yttern har inte gjort sin önskan att ansluta sig till Real Madrid en hemlighet. Efter 3 års spelande på Estadio da Luz, kan Di Maria lämna för Santiago Bernabeu klubben.

Benfica och Real Madrid har enligt uppgifter, pratat med varandra under de senaste veckorna om en överföring för Di Maria och argentinarens portugisiska arbetsgivare säger att han är värd upp till 40 miljoner euro.

Den 22-årige, som har startat för sitt landslag, Argentina i VM, har återigen sagt att han hoppas på en 'deal' mellan de två klubbarna.

"Jag har inte blivit kallas om något nytt, jag hoppas att det är sant att min överföring går framåt, eftersom det kommer vara ett bra alternativ" har Di Maria sagt, enligt Marca.

"Jag har inte pratat med någon om min flytt till Real Madrid, för just nu är jag helt fokuserad på VM."

De senaste rapporterna i Portugal tyder på att Di Maria kommer flytta till Real Madrid för 35 miljoner euro, med ingen spelare från den spanska sidan inblandade i affären.

Real Madrid vill erbjuda Liverpool 15 miljoner pund för försvararen Glen Johnson


Jose Mourinho vill ha Liverpools back, Glen Johnson, om han inte kan värva Maicon.
Glen Johnson

Real Madrid
s tränare, Jose Mourinho, är inställd på att erbjuda Liverpool 15 miljoner brittiska pund för den engelska försvararen Glen Johnson.

Trippel-vinnande tränaren i Inter, hoppas kunna lägga till en högerback i sin nya trupp i Real Madrid, och Johnson är en av de han skulle kunna tänka sig värva till Los Blancos, enligt tidningen The Sun.

Mourinhos främsta mål är Brasiliens Maicon, som var en viktig spelare för den före detta Chelsea tränaren då han gjorde historia med Inter förra säsongen.

Dock, vill den nya Inter tränaren, Rafael Benitez, behålla stjärnan och Mourinho kan tvingas titta på andra alternativ för att hitta den rätta högerbacken.

Den 25-årige engelska försvararen spelade för Mourinho i Chelsea, men den portugisiska tränaren sålde honom till Portsmounth för ungefär 6 miljoner pund, en månad innan han lämnade klubben år 2007.

Två är efter att ha lämnat Chelsea, kom Johnson till Liverpool för 18 miljoner pund, och sedan dess har högerbacken fått vara med i det engelska landslaget.

Steven Gerrard har accepterat ett avtal med Real Madrid - men vill inte underteckna än


Englands stjärna, Steven Gerrard kan lämna Anfield för att spela i Santiago Bernabeu.
Steven Gerrard till Real Madrid?

Steven Gerrard har godkänt ett avtal med Real Madrid, men kommer vänta till han ser vem som blir utsedd till Liverpools nya tränare innan han tar ett beslut om sin framtid.

Liverpools kapten är just nu med sitt landslag i VM, men spelaren agent, Struan Marshall, påstås ha haft ett samtal med de spanska giganterna och gick med på de personliga villkoren för sin klient.

Vad betyder detta då? Jo, om Gerrard väljer att lämna de röda efter VM, har hans agent och Real Madrid redan kommit överens och kan göra flytten officiell väldigt snabbt. Gerrard har då en möjlighet att göra om han vill, men sen måste klasul summan också betalas.

Såvitt man vet har Liverpool inte gett Real Madrid något tillstånd för att få prata med Gerrard - inte direkt eller indirekt (via hans agent), så de två klubbarna har inte kommit överens om en övergångssuma.

Enligt uppgifter, så tros det att Los Blancos skulle kunna betala runt 17 - 20 miljoner euro för engelsmannen, om inte en budgivnings krig (t.ex. Barca tar ett steg in) bryter ut.

Men detta är inte säkert. Det är inte så säkert att Gerrard kommer skriva under för Real Madrid. Detta är kanske bara är rykten?

Gonzalo Higuain: "Segern är mer viktig för mig än målen jag gjorde"


Gonzalo Higuain var nöjd med sitt hattrick, men anfallaren bryr sig mer om lagets seger.
Gonzalo Higuain (Argentina)

Real Madrids målgörare, Gonzalo Higuain, var nöjd med 4-1 segern mot Sydkorea. Han gjorde 3 mål i dagens match och har gjort totalt 5 mål på 7 landslags matcher med Argentina.

"Du måste tänka på laget, och inte på att vara en målgörare. Vi omvandlade chanserna för oss att vinna VM, efter misslyckandet i vår förra match.

"Hela laget spelade en stor roll. Vi är nöjda med våra resultat. Vi ville 'döda' matchen och vi gjorde det under andra halvleken."

"Vi har inte råd med att slappna av. Detta är VM och allt kan hända. Vi gör ett bra jobb, men vi måste vara fokuserade."

Kaká: "Vi är mycket glada för det stöd vi har fått från det sydafrikanska folket"


Real Madrids och Brasiliens stjärna, Kaká, tackar alla fans i Sydafrika för att de var närvarande i Brasiliens match.

Ricardo Kaká

Den brasilianska superstjärnan, Kaká, har tackat tusentals sydafrikaner som var närvarande i Brasiliens match mot Nordkorea, då det var väldigt kyligt i Johannesburg.

Trots minusgrader, blev Ellis Park Stadium packad med en publiksiffra på 54 331 människor. Läktaren var översvämmad av Brasilien fans - både internationella och lokala.

Den berömda brasilianska nummer 10 spelaren, vars riktiga namn är Ricardo Izecson dos Santos Leite sa: "Det känns väldigt bra att vara tillbaka och vi är mycket glada för det stöd vi har fått från det sydafrikanska folket under matchen."

Gruppen stannar för tillfället i Johannesburgs förort Randburg, och har sitt tränigsläger på det lokala gymnasiet.

"Vi njuter av att träna där. Det är bra" säger Kaká.

Man frågade också om hur de skulle spendera sin tid utanför planen och om det fanns några planer på att besöka några av Sydafrikas berömda turistmål.

"Det skulle vara trevligt, men jag vet inte. Vi hade två dagar ledigt, men vi stannade på hotellet" svarade Kaká.

Brasilien vann mötet mot Nordkorea med 2-1 och kommer stanna i Johannesburg när de förbereder sig inför sin andra match mot de afrikanska jättarna Elfenbenskusten, den 20 juni.

Chelsea har chockat Real Madrid med ett otroligt erbjudande för Sergio Ramos


Sergio Ramos kan flytta till den engelska staden, London, och spela för Chelsea.

Sergio Ramos

Chelsea har skakat Real Madrid genom att erbjuda stjärn-backen, Sergio Ramos, 8,3 miljoner euro om året om han flyttar till västra London, enligt tidningen Sport.

Ramos, 24, har utvecklats till en av de bästa försvararna inom fotbollen sedan han flyttade till Bernabeu år 2004. Stjärnan är också med i Spaniens VM trupp, och han får för närvarande bara 2,5 miljoner euro per år av Los Blancos. Men de blåa tycker att spanjoren är värd en bättre siffra.

Chelseas ägare, Roman Abromavich, är personligen ett fan av spelaren och har erbjudit Real Madrid 48 miljoner euro för backen. Nu när Chelseas back, Jose Bosingwa, har en knäskada, finns det utrymme för Sergio Ramos att spela för Kakás före detta tränare i Milan, Carlo Ancelotti, i Chelsea FC.

Real Madrid och Benfica är överens om en övergånssumma för Angel Di Maria


En affär mellan de två klubbarna kan göras offentlig på måndag..
Angel Di Maria

Real Madrid är inställda på att officiellt slutföra undertecknandet av Benficas stjärna Angel di Maria på måndag, efter att de två klubbarna kommit överens om en övergånssumma.

Benficas president, Luis Felipe Vieira tros ha uppfyllt Madrid direktören, Jose Angel Sanches, dröm om att värva ytter. Presidenten gick också med på att sänka sitt ursprungliga värde på 40 miljoner euro till en mer blygsam siffra som tros vara runt 30 miljoner euro för den 22 åriga argentinaren.

Efter att de två klubbarna har äntligen kommit överens om en avgift, förväntas det att affären kommer göra offentligt på måndag med Di Maria, som för närvarande är med Argentinas VM trupp.

Han förväntas skriva under ett fem års kontrakt värt runt en årslön på 2 miljoner euro.

VM 2010 - Vilka vinner?

Ni har säkert tittar på åtminstone en VM match i år. VM började i fredags, den 11 Juni och slutar 11 Juli. Det är många som har längtat till VM, för att få se sitt land spela och kanske vinna mästerskapet. Men de finns tio personer som har längtat till VM - nämnligen tio madridistas som har längtat för att få representera sitt land.

VM 2010 (Grupp B, E och G)

Argentina är med i Grupp G och har 3 poäng, tack vare vinsten mot Nigera (1-0). Vår anfallare Gonzalo Higuain är med i det argentinska landslaget. Har Argentina någon chans att vinna?

Holland
är med i Grupp E och har också 3 poäng, tack vare vinsten mot Danmark (2-0). Våran egna Rafael Van der Vaart är med i det holländska landslaget. Kommer Holland nå ända fram till VM finalen?

Sedan så är ju Brasilien och Portugal även med i VM och vilken grupp har de hamnat i? Jo i "dödens grupp" som vissa kallar den för. I Grupp G ligger Brasilien på första plats, och Portugal på delad andra plats. Våran egna stjärna Kaká är med i Brasiliens landslag. Och Cristiano Ronaldo och Pepe är med i Portugals landslag. Kommer någon utav Brasilien eller Portugal kunna vinna VM?

Jag har ju förstås inte glömt Spanien, där vårt älskade lag Real Madrid ligger. Spanien är med i Grupp H, och spelade precis mot Schweiz. Spanien förlorade med 0 - 1, vilket var enligt många väldigt chockande. Våra egna stjärnspelare Sergio Ramos, Raul Albiol, Iker Casillas, Xabi Alonso och Alvaro Arbeloa är med i Spaniens trupp. Har Spanien någon chans att vinna efter 0 - 1 förlusten?

Vilket Landslag Tror DU Kommer Vinna VM ? Kommer det bli Argentina, Holland, Brasilien, Portugal eller Spanien? Eller blir det ett annat land som vinner "World Cup"?

Real Madrid erbjuder 132 miljoner euro för både Steven Gerrard och Wayne Rooney


Los Merengues förbereder en stor summa för engelsmännen, Steven Gerrard och Wayne Rooney.
Wayne Rooney & Steven Gerrard

Real Madrid
är beredda att erbjuda ett mega-bud för Liverpools Steven Gerrard och Manchester Uniteds Wayne Rooney, enligt en rapport från Daily Star. Gerrard har varit Los Blancos främsta mål efter Liverpools frustrerande säsong, som kom till att bli att de röda hamnade på sjunde plats i ligan.

Men nya spekulationer i England hävdar att Liverpool kaptenen är inte den enda spelaren Madrid tränaren, Jose Mourinho, är intresserad av. Rapporter säger att Mou håller också ett öga på Manchester Uniteds stjärna Wayne Rooney.

Efer att Jose Mourinho presenterades som Madrids nya tränare, medgav portugisen att han vill tränare Rooney och presidenten Florentino Perez är beredd att uppfylla Mourinhos dröm.

Man tror att Real Madrid skulle spendera runt 36 miljoner euro för Gerrard och 96 miljoner euro för Rooney, vilket gör att engelsmannen gör ett nytt rekord och tar Cristiano Ronaldos plats som den dyraste fotbollsspelaren i världen.

Daily Star hävdar också att Los Blancos kommer be Cristiano Ronaldo övertga Rooney att spela med honom på Santiago Bernabeu, på grund av att de två spelarna har spelat tillsammand i United i fem år.

Real Madrid överväger en flytt för Athletic Bilbaos mittfältare Javi Martinez


Real Madrid är intresserade av den unga centrala mittfältaren, Javi Martinez.
Javi Martinez

Den 21-årige spanjoren betraktas som en varm utsikt för framtiden och har redan två ledande landskamper för Spanien.

Den nya Real Madrid tränaren, Jose Mourinho, tittar på begåvningsreserv till sin nya trupp, och kommer vilja värva Javi Martinez om han lyckas sälja Mahamadou Diarra, Lassana Diarra och Fernando Gago.

Portugisen kommer prata med Lassana Diarra först och ta reda på om han vill fortsätta i klubben, samtidigt som en utgång för de andra två är mycket troligt.

Mahamadou Diarra, som har ett kontrakt med Los Blancos ända fram till 2011, tros ha vissa erbjudanden på bordet, som kan ge Madrid minst 6 miljoner euro för argentinaren.

Gago var nära att gå till Manchester City i vintras transferfönster för 18 miljoner euro, men en överföringen lyckades aldrig nå ett slut.

Martinez har en 30 miljoner euro klasul ända fram till 2011, och kommer öka med 2 miljoner euro per år tills den når 36 miljoner euro år 2014, då hans kontrakt med Athletic Bilbao löper ut.

De senaste rapporterna har visat att Premier League klubbarna Manchester City och Liverpool håller också ett vaksamt öga på Martinez, som just nu är med i Spaniens VM trupp.

Real Madrid erbjuder Benficas stjärna Angel Di Maria endast 2 miljoner euro om året


Enligt uppgifter, har Real Madrid erbjudit Benficas ytter, Angel di Maria en affär värd endast 2 miljoner euro per år.
Angel Di Maria

Den kreativa yttern, Angel di Maria har blivit en av Real Madrid främsta sommar-mål, efter att Jose Mourinho har tagit över platsen som tränare, från den före detta Los Blancos tränaren Manuel Pellegrini.

Men enligt tidningen Marca, har Los Merengues erbjudit Di Maria en årslön på endast 2 miljoner euro, vilket skulle göra honom till en av de minst betalda spelarna i hans trupp.

Di Maria har en klasul på 40 miljoner euro, men man tror att de spanska jättarna kommer överväga att erbjuda Benfica minst två av sina unga spelare i affären, på ett försök att sänka övergångssuman till 30 miljoner euro.

Bronzetti Ernesto: "Real Madrid kommer inte sälja Royston Drenthe"


Italienaren har påpekat att Real kommer inte sälja Royston Drenthe..
Royston Drenthe

En rapport tidigare under veckan hävdade att den spanska huvudstad-klubben, Real Madrid, förebereder att betala 13 miljoner euro plus Royston Drenthe för Fiorentinas ytter Juan Manuel Vargas. Men den italienska "överförings-gurun", Ernesto Bronzetti, har nu gjort klart att en sådan överenskommelse kommer inte att hända.

"Situationen för Royston Drenthe i Real Madrid är mycket tydlig. Klubben kommer inte sälja honom under sommarens tranferfönster. Alla rykten som förbinder honom med några italienska lag är bara rykten från pressen" säger Bronzetti till Marca.

Drenthe gick till Real Madrid från Feyenoord 2007/2008, men sedan dess har 23-åringen misslyckats med att garantera en regelbunden plats i startelvan med Los Blancos.

Holländaren har länkats med klubbar som AC Milan, Juventus och Fiorentina, men den nya Madrid tränaren, Jose Mourinho, uppges vilja ha kvar Drenthe för att han ingår i "mou"s planer.

Benfica och Real Madrid kan komma överens om Angel Di Maria nästa vecka


Ett avtal mellan de två klubbarna kan vara klart redan nästa vecka..
Angel Di Maria

Real Madrids försök att underteckna Benficas stjärna Angel Di Maria kan ta slut nästa vecka, enligt spanska tidningen AS. Los Blancos och portugisiska den klubben, Benfica, närmar sig en affär.

Förhandlingarna tros ha slutat på grund av att Benfica vägrade sänka sitt krav på 40 miljoner eruo för den talangfulla argentinska yttern. Trots att Los Merengues erbjöd 35 miljoner euro för Di Maria vägrade Benfica acceptera budet.

Men på söndag kommer kluubens president, Luis Felipe Vieira, återvända från sin resa och förhandlingarna förväntas återupptas.

Madrids tjänstemän är angelägna om att avsluta en affär för 22-åringen snart, för att slippa se hans värde öka om han presterar bra under VM.

Målvakten Antonio Adan är på väg att lämna Real Madrid


Den lovane "shot-propp" målvakten är på väg att lämna Los Blancos i sommar..
Antonio Adan

Den unga Antonio Adan skulle kunna lämna de spanska giganterna, Real Madrid, under sommaren, efter att flera klubbar har visat sitt intresse för 23-åringen, enligt Marca.

Adan skulle vara biträdande för Iker Casillas nästa säsong, men den nya tränaren, Jose Mourinho, uppges föredra veteran målvakten Jerzy Dudek för just denna position.

Därför vill Adan gärna gå vidare till något annat lag för att få vara med i startelvan. Klubbar som Real Zaragoza, Malaga och Wigan Athletic är intresserade av spanjoren.

Real Madrid kommer inte släppa Antonio Adan för ett billigt pris. Los Blancos har rapporterats vilja ha minst 5 miljoner euro för Adan.

Real Madrid kan erbjuda Karim Benzema för Manchester Uniteds Nemanja Vidic


Real Madrid vill ha Nemanja Vidic, och kan tänka sig erbjuda Manchester United Karim Benzema..

Karim Benzema

Den spanska sporttidningen AS rapporterade att den engelska pressen har hävdat att Real Madrid skulle kunna göra ett byte med Manchester United i sommar, för mittbacken Nemanja Vidic. Därför skulle den franska anfallaren, Karim Benzema, kunna ingå i affären.

Enligt uppgifter har serben inte en så bra relation med United tränaren, Sir Alex Ferguson. Och nu när Jose Mourinho har haft koll på mittbacken länge, kan Los Blancos stärka deras centrala mittfält under sommaren med den högt klassade försvararen.

Men United kommer inte sälja Vidic för mindre än marknadsvärdet. Men Ferguson håller ett öga på den franska stjärnan, och har länge varit intresserad av anfallaren. Om de två klubbarna skulle komma överens, skulle Benzema tjäna lika mycket som Wayne Rooney.

Benzema har varit missnöjd med sitt första år i den spanska huvudstaden. Efter att Los Blancos betalade 30 miljoner euro för honom, förlorade han sin plats i startelvan, och hans konkurrens Gonzalo Higuain tog hans plats. Fransmannen hade stora problem med skador och fick väldigt lite speltid, och det var troligen på grund av det som fransmannen inte får presentera sitt land i VM.

Madrid har nyligen förnyat Gonzalo Higuains kontrakt, och detta kan förhindra Benzema från spel på Santiago Bernabeu. Därför är det troligen att fransmannen får mer speltid på Old Trafford.

Marco Branca: "Inter kommer inte sälja några stjärnor till Real Madrid"


Branca har försäkrat fansen att inga Inter spelare kommer säljas..
Maicon

Inter
s direktör Marco Branca har sagt att det inte blir några utbrott av spelare som flyttar till Real Madrid. Branca, som var närvarande vid Rafael Benitez avtäckning, var ivrig om att lugna ner spekulationerna om spelare som är i samband med Real Madrid.

Han blev tillfrågad av Mediaset om det fanns några planer för ett möte med Madrid, då de två klubbarna diskuterar Maicons framtid.

"Vi anser att alla våra spelare är inte till salu och jag kan garantera att det inte finns några planer på att möta Real Madrid för förhandlingar om någon speciell spelares framtiden" svarade Branca lugnt och säkert.

Branca tänker inte så mycket på att Real Madrid är intresserade av Maicon, istället fokuserar han på den nya tränaren.

"Nu måste vi förebereda våra planer för nästa säsong. Benitez är toppen och vi är mycket nöjda."

Maicons agent väntar på att Inter ska komma överens om en övergångssumma med Madrid


Den brasilianska högerbackens agent väntar på ett avtal mellan klubbarna..
Maicon

Maicon
s agent, Antonio Caliendo, säger att det enda som återstår för en flytt till Madrid klubben, är en överenskommelse mellan de två klubbarna.

Brasilianaren har ett starkt samband med Santiago Bernabeu, efter att den nya Real Madrid tränaren, Jose Mourinho är en ivrig beundrare av försvararens kvaliteter. Mou känner till Maicon mycket väl, efter att ha tränat honom i två år i Inter.

De två klubbarna har hittills inte kunnat nå en kompromiss om en övergångssumma. Real Madrid har erbjudit Inter 25 miljoner euro, men Inter vill ha minst 35 miljoner euro.

Maicon spelar för närvarande i Italien, men han skulle inte utesluta en flytt till den spanska huvudstaden.

”Det enda vi har kvar är att Florentino Perez och Massimo Moratti möts för att nå en överenskommelse. Jag väntar på att detta ska ske” sa Caliendo till AS.

Maicon, som har spelat för Inter sedan 2006, erkände nyligen att han ”vill spela för Real Madrid.”

Marcelo: ”Jag är mycket glad över att Jose Mourinho ska träna Real Madrid nästa säsong”


Den brasilianska ytterbacken är angelägen om att få arbeta med den före detta Chelsea och Inter tränaren.
Marcelo

De spanska giganterna, Real Madrid, utsåg nyligen den portugisiska tränaren Jose Mourinho som ny tränare för Los Blancos. Och försvararen Marcelo kan inte vänta på att få arbeta med den framgångsrika tränaren.

”Jag kan inte vänta med att få arbeta med Mourinho. Han är en naturligt född vinnare, och jag är mycket glad att han kommer träna oss nästa säsong” sa Marcelo till den officiella Real Madrid hemsidan.

”Han har en imponerande meritlista. Varje spelare som han har tränat har sagt att han är bra, så det måste finnas en anledning bakom det. Vi hoppas på att nästa år blir en framgångsrik säsong för Real Madrid.”

Den brasilianska försvararen miste en plats i Brasiliens VM trupp, men kommer följa VM och se vad som händer i Sydafrika.

”Jag håller koll på fotbolls-VM genom Realmadrid.com. Jag önskar alla mina lagkamrater lycka till i Sydafrika. Jag hoppas ingen skadar sig och att mins en av dem återvänder som mästare, även om mitt hjärta tillhör Brasilien förstås.”

”Argentina kan komma långt. De är bland favoriterna, tillsammans med Brasilien, Spanien, Portugal och Nederländerna.”

Cristiano Ronaldo: "Jag vill explodera och bli den bästa spelaren i VM"


En dag innan Portugal möter Elfenbenskusten i VM, sa Cristiano Ronaldo vad han tyckte om sitt lags chanser.
Cristiano Ronaldo

"Jag känner mig bra och jag hoppas att det visar sig på planen" sa portugisen.

"Jag har åstadkommit en hel del under mitt liv och jag har inget att bevisa för någon, men jag vill prestera bra i VM. Jag vill explodera och bli den bästa spelaren i tävlingen. Jag säger inte att jag kommer sluta som skyttekung, men jag ska försöka göra mitt bästa för att vara den bästa spelren."

"Jag är inte orolig för min brist på mål med Portugal den senaste tiden. Jag kommer fortsätta att förbereda som jag tidigare gjort och då kommer målen komma. Jag hoppas att det händer så att jag kan hjälpa mitt lag att vinna."

"Kaká kommer ha en säker VM och han kommer göra historia med Real Madrid. Vi kommer alla göra historia med Madrid."

Real Madrid försöker fortfarande värva Liverpools engelska stjärna Steven Gerrard


Real Madrid har inte förlorat hoppet än, efter att Liverpools Steven Gerrard erkänt att han vill lämna Anfield.
Steven Gerrard

Real Madrid har en regelbunden kontakt med 30 miljoner euro stjärn-mittfältaren Steven Gerrards agent, enligt spanska tidningen AS.

Gerrard, 30, kan lämna sin barnkomsklubb efter att ha gått miste om att få spela i Champions League nästa säsong. Ankomsten av Jose Mourinho på Santiago Bernabeu har gjort att den engelska Liverpool spelaren ligger längst upp i Los Blancos sommar "inköpslista".

Agenten Struan Marshall rapporteras ha pratat med Madrid och informerat dem om att Gerrard vill lämna Anfield i sommar. Prislappen för Gerrard har varit avstötande för Los Blancos, och därför kan den spanska klubben vända sig till en annan liga, och värva Serie A mästarna Inters Thiago Motta eller La Liga klubben Athletic Bilbaos Javier Martinez.

Cristiano Ronaldo har tagit nya foton för Armani och strippar ända ner till kalsongerna


Cristiano Ronaldo är Armanis nya ansikte 2010/2011 och har precis tagit nya foton för underkläder.
Cristiano Ronaldo (Armani)Cristiano Ronaldo (Armani)

Som ni säkert redan har sett tidigare under året, så är Cristiano Ronaldo Giorgio Armanis nya ansikte, tillsammans med skådespelaren Megan Fox.

Nu har den portugisiska fotbollsstjärnan, som kopplats med Kim Kardashian, tagit nya foton för det kända och italienska märket. På fotona strippar Cristiano Ronaldo ändra ner till kalsongerna, och man ser en halvnaken Ronaldo.

Portugisen är Armanis aniskte (och kropp) åren 2010/2011 (höst & vinter) för underkläder och jeans.

Raul kan lämna Real Madrid gratis och spela för Manchester United nästa säsong


Raul, som spelat för Real Madrid sedan 1994 kan lämna Los Blancos helt gratis och spela för Manchester United.
Raul Gonzalez Blanco

Den engelska klubben, Manchester United, sägs vara redo att försöka få Real Madrids anfallare, Raul Gonzalez Blanco till den engelska staden Manchester. Enligt en rapport från The Daily Mail, har stjärnan rätt att lämna Santiago Bernabeu helt gratis.

Real Madrids president Florentino Perez tros vara redo att erbjuda den 32-åriga spanjoren massor med pengar för att han ska lämna klubben i sommar.

Det innebär att United försöker komma in mellan Raul och Real Madrid, för att försöka få honom att spela i Old Trafford nästa säsong.

Dock finns det vissa i United som tvivlar på huruvida Raul kan göra en meningsfull inverkan på den engelska ligan vid hans ålder.

Real Madrid kommer erbjuda Fiorentina 13 miljoner euro + Royston Drenthe för Vargas


Real Madrid kommer göra sitt första bud för Juan Manuel Vargas, enligt rapporter.
Juan Manuel Vargas

Real Madrid är redo att erbjuda Fiorentina 13 miljoner euro och Royston Drenthe för Juan Manuel Vargas, hävdar La Nazione. Trots att Juventus har varit intresserade av Vargas väldigt länge, kan Real Madrid få den peruanska yttern istället.

Fiorentina vill ha 20 miljoner euro för deras ytter, men Real Madrid har ett gott hopp om att deras erbjudande, som innehåller en av deras spelare kommer sänka priset för Vargas.

Det är ingen hemlighet att Pantaleo Vorvino är en ivrig beundrare av Drenthe, men erbjudandet från Madrid kommer sannolikt att överklagas. Corvino har själv sagt i fredags att klubben inte har fått några erbjudanden, men spanjorerna är inställda på att ändra detta.

Under tiden, hävdar spanska tidningen AS att Jose Mourinho är fortfarande angelägen om att försöka värva Inters försvarare Maicon, Lazios vänsterback Aleksandar Kolarov och Romas Daniele De Rossi.

Men tidningen Sport hävdar på att De Rossi tycks vara omöjlig att värva från den italienska klubben, Roma.

Mourinho vill inte sälja Kaká till Chelsea och är säker på att stjärnan kan återfå sin bästa form


Jose Mourinho är inte ute efer att sälja den brasilianska stjärnan Kaká till Chelsea, istället är han övertygad om att han kan få ut det bästa av mittfältaren.

Ricardo Kaká

Det har rapporterats att Chelsea var angelägna om att göra en 50 miljoner euro bud för den före detta FIFA World Player of the Year, Kaká, som verkade ha haft en dålig start med Real Madrid. Jose Mourinho ansågs vilja bli av med Kaká för att kunna värva andra spelare, men portugisen har meddelat att han vill ha kvar Kaká på Bernabeu.

Kaká kämpade i Real Madrid föra säsongen, efter hans 56 miljoner euro flytt från AC Milan förra sommaren. En besvärande lår-skada hindrade Kaká från spel många gånger. Därför ville Milans och Kakás före detta tränare Carlo Ancelotti återförenas med Kaká för att kunna hjälpa honom med att återigen bli en av världens bästa spelare.

Men spanska tidningen Marca har rapporterat att Mourinho inte kommer låta Chelsea få Kaká och han har instruterat Bernabeus tjänstemän att inte lyssna på alla erbjudanden brasilianaren får, för att han är säker på att han kan återvända Kaká till sin bästa form.

"Kaká har förlorat anseende under de senaste månaderna av konkurrensen, men det kommer inte vara några problem alls att återigen få honom att vara i sin bästa form" sa Mourinho.

Kaká hade en utmärkt tid med Carlo Ancelotti i Milan, och kanske kan Mourinho hjälpa Kaká och få honom att bli en av världens bästa spelare igen.

"En spelare som han måste ha ett starkt förtroende för att skapa och spela med sitt spel."

Igår gjorde Benficas ytter Angel Di Maria en medecinsk undersökning med Real Madrid


Argentinaren kan snart avsluta förhandlingarna mellan Benfica och Real Madrid..
Angel di Maria

Benficas ytter Angel Di Maria har genomgått en medicinsk undersökning med Real Madrid i Sydafrika, enligt Record.

Portugisiska rapporter hävdar att igår sände Real Madrid sina medecinska personal till Sydafrika, där Di Maria är för närvarande med Argetinas VM trupp, för att bedöma hans tillstånd.

Di Maria har samband med en flytt till Madrid sedan ankomsten av Jose Mourinho på Santiago Bernabeu förra månaden, då de ersatte ex-tränaren Manuel Pellegrini.

Den 22-åriga argentinaren har ett 40 miljoner euro klasul, men man tror att den spanska klubben kan använda en av sina Real Madrid Castilla spelare, för att sänka priset.

Han började spela för Argentina i lördagens VM match mot Nigera och hans diskreta resultat verkar inte ha gjort något än att minska Madrids intresse för honom.

Real Madrid kommer erbjuda Manchester United 30 miljoner euro för Nemanja Vidic


Real Madrid kommer utnyttja Manchester Uniteds ekonomiska problem med ett 30 miljoner euro bud för Nemanja Vidic.

Nemanja Vidic

Enligt News of the World har La Liga jättarna jagat Nemanja Vidic under de två senaste säsongerna. Snart kommer Real Madrids dröm gå i uppfyllelse, nu när de två klubbarna är nära en överenskommelse om den serbiska försvararen.

Real Madrids nya tränare, Jose Mourinho är enligt uppgifter nära att komma överens om en 30 miljoner euro deal, för att underteckna Nemanja Vidic.

Trots att Manchester Uniteds tränare Sir Alex Ferguson fortsätter att insistera på att Vidic inte kommer lämna klubben i sommar, verkar det mer och mer sannolikt att den 28-åriga serben kommer spela för de spanska giganterna nästa säsong.

En spelare som kan ersätta Vidic på Old Trafford är Palermos Simon Kjaer. Ferguson har varit intresserad av dansken under de sex senaste månaderna och kommer sannolikt försöka få igenom ett 14 miljoner euro bud för Kjaer, och låta Vidic lämna de röda för de vita.

Benficas försvarare David Luiz meger att han inte kan säga 'nej' till Real Madrid


Den brasilianska försvararen är stolt över att Los Merengues är intresserade av honom.
David Luiz

Benficas brasilianska David Luiz har förklarat att det skulle vara svårt att säga nej till Real Madrid om Los Blancos gjort en strategi för att värva honom.

23-åringen är en av ett antal namn som är förknippade med en möjlig flytt till Santiago Bernabu under de senaste månaderna, och han är stolt över att ha hans namn nämnd när det gäller en evetuell övergång till Madrid.

"Jag är bekväm med dessa saker, men imponerad. Madrid och Benfica är bland de bästa klubbarna i världen. Jag försöka hålla minnet att vi måste leva varje dag. Du kan inte leva drömmen om du inte arbetar varje dag med andakt. Igenkännande, gör mig naturligtvis stolt" säger han till AS.

"Real är namnet i munnen på barn runt om i världen. Det är toppen, den bästa institutionen i historien utan tvekan. Det är en klubb vars skjorta är genomsyrad av historia och alla spelare vill bära den."

"Titta på Kaká och Cristiano Ronaldo, som är de bästa spelarna i världen. De har hungern och viljan att bära den vita skjortan."

Luiz konstaterade också att om det finns en överenskommelse på bordet som passar alla parter skulle han inte kunna vägra.

"Om det är bäst för Benfica, det bästa för alla och för presidenten, så varför inte? Jag är stolt över att se mitt namn i samband med Madrid. Vem kan säga nej?" påpekade han.

Benficas talesman: "Inga bud har kommit från Real Madrid för Angel Di Maria"


Argentinaren skulle kunna stanna kvar på Estadio da Luz..

Angel di Maria

Benfica har avvisat ryktena att klubben har fått något officiellt bud för Angel Di Maria. Argentinaren var i en explosiv form för de portugisiska mästarna förra säsongen, och förväntas fortsätta strimma i VM.

Den nya Real Madrid tränaren var nära att få ytterns underskrift före Manchester United, Manchester City och Chelsea, enligt rapporter.

Men Benfica har sagt att inga erbjudanden har gjorts för summan 35 miljoner euro. "Det finns inga erbjudanden som har gjorts för detta företag från någon klubb. I synnerhet inte Real Madrid, något företag, affärsmän eller en mellanhand för Angel Di Maria."

"Vi känner inte till några pågående förhandlingar om den förutnämnda idrottaren."

Real Madrid förbereder en flytt för Inters mittfältare Thiago Motta


Brasilianaren kan lämna Seria A, för att återigen spela i La Liga..

Thiago Motta

Real Madrid vill undersöka möjligheten att lämna ett anbud för Inters Thiago Motta, enligt uppgifter. Enligt spanska tidningen AS, är den brasilianska mittfältaren nästa man som finns med i Los Blancos önskelistan, om de misslyckas med att värva Steven Gerrard och Daniele De Rossi.

Den nya Real Madrid tränaren, Jose Mourinho, känner till Motta mycket väl tack vare den tid han tränade Inter. Det var portugisen som undertecknade 27-åringen från Genua förra sommaren, och vill att brasilianaren ska följa med honom till Real Madrid.

Man tror att Mourinho blev imponerad av Mottas bidrag till Inters vinnande säsong, och nu vill han förstärka sitt nya projekt på Santiago Bernabeu.

Motta, som kom till Inter tillsammans med sin dåtida Genua lagkamrat, Diego Milito, skulle komma till den spanska huvudstaden till ett realativt sett billigare pris än Gerrard eller De Rossi. Det skulle tillåta Los Meregues att fortsätta kämpa för sina andra "sommar-mål" , Aleksandar Kolarov, Angel Di Maria och Maicon.

Den före detta Atletico Madrid och Barcelona spelaren har gott om erfarenheter av La Liga, då han har tillbringat nio år i Spanien.

Real Madrid erbjuder mindre pengar än Inter förväntade för Maicon


Inter och Real Madrid kan inte enas om Maicon, så kanske kommer vi se honom i Citys tröja nästa säsong..

Maicon

Real Madrid och Inter har skjutit upp samtal om en flyttning för Maicon, eftersom de inte kan komma överens om en övergångssumma, hävdar spelarens agent Antonio Caliendo.

Rapporter från La Gazzetta dello Sport hävdade att Inter skulle utesluta att sälja sina spelare, men om priset var rätt, skulle de göra det motsatta.

Caliendo säger att förhandlingarna mellan klubbarna har sett siffrorna flytta längre bort än vad Inter skulle vilja.

"Jag vet att situationen är för närvarande blockad" säger han till Tuttomercatoweb.com

"Det finns ett avstånd mellan erbjudanden och förväntan. Jag kan inte riktigt avgöra målet, men det finns en president som vill spendera lite, och en som vill tjäna mycket."

Nu när Real Madrid inte har uppfyllt Inters krav, kan Manchester City göra en överrasknings flytt.

"City? Det är inte en ny sak att City vill ha Maicon. Roberto Mancini har alltid beundrat honom, men jag kan inte gissa huruvuda de kan tillgodose Morattis begäran".

Angel Di Maria: "Jag kommer flytta till Real Madrid - om Gud vill.."


Argentinaren har uttryckt sin önskan att få spela i La Liga och Real Madrid nästa säsong.
Angel Di Maria

Benficas stjärna, Angel Di Maria, har uttryckt sin önskar att underteckna för Real Madrid i sommar. Den begåvade yttern har ett starkt samband med en flyttning till Santiago Bernabeu, nu när den nya Madrid tränaren, Jose Mourinho, har nya planer för Los Blancos.

Mou har offentligt erkänt att han skulle vilja ha med Di Maria i sin trupp, som har spelat för Benfica sedan 2007. Nu har argentinaren uttryckt sin uppskattning för kommentarer.

"Det är fint att Mourinho är intresserad av mig och sa att han vill ha mig. Det gör mig mer lugn och jag är glad eftersom jag kommer ha möjligheten att åka till Madrid, om Gud vill" sa Di Maria till EFE.

Däremot erkänner Di Maria, som för närvarande är med Argentinas VM trupp, att han är lugn när det gäller hans framtid. Real Madrid och Benfica kommer snart nå en överrenskommelse..

"Det skulle vara mycket vackert för mig att flytta till Real Madrid. Nu är jag lugn, jag tänker bara på landslaget. jag har några matcher framför mig och sedan får vi se vad som händer med min framtid" säger han.

"Jag har inte pratat med någon om denna fråga, jag vet ingenting. Jag tänker bara på landslaget, jag vill bara tänka på VM. Sen får vi se."

Di Maria har ett klasul på 40 miljoner euro, men rapporter visar att Real Madrid kommer erbjuda Marcos Alonso i affären när de planerar att sänka övergångssumman.

Cristiano Ronaldo är en av de rikaste fotbolls- spelarna i världen


Cristiano Ronaldo har väldigt många bilar.. verkligen många bilar!
Cristiano Ronaldo

Fotbolls-VM börjar imorgon, och allas ögon kommer vara på Cristiano Ronaldo, då han försöker leda Portugal till seger.

Cristiano Ronaldo har många kvinnliga beundrare, som avgudar honom. Men den portugisiska anfallaren har inte bara många beundrare, utan även mycket pengar också. Real Madrid stjärnan är en av de rikaste fotbollsspelaren på jorden.

Enligt en officientliggjord beräkning, äger Ronaldo ett fordon som är värd mer än 2 miljoner euro. Ronaldo har en massa flottiga bilar som t.ex. en Audi R8, BMW M6, Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe, två Porsche Cayenne Turbo, en Bentley Continental GTC och en GT Speed, samt två Ferrari 599 GTB. Men det var inte alla, han äger också en Bugatti Veyron.

Endast hans samlig av mål kan matcha detta..

Getafes stjärna Pedro Leon är väldigt nära att spela för Real Madrid nästa säsong


Enligt spanska rapporter kan Real Madrid få Getafes stjärna Pedro Leon snart.

Pedro Leon

Real Madrid verkar närma sig en affär för Getafes mittfältare Pedros Leon, rapporterar AS. Spelarens representanter var på Santiago Bernabeu igår, för ett samtal.

Den 23-årige mittfältaren har haft en märklig säsong med Los Azulones, sedan han anlände från Valladolid förra sommaren, och gjorde åtta mål i La Liga. Det har lett till att spanjoren får vara med i VM, med sitt landslag Spanien i Sydafrika.

De italienska giganterna AC Milan uppges också vara en av ett antal utländska klubbar som är intresserade av Leon, men det verkar som Los Merengues ligger ett steg före alla andra klubbar om att få underteckna Murcia-födda stjärnan.

Pedro Leon har kontrakt med Getafe fram till 2014, men Madrid vill inte betala 10 miljoner euro för hans "buyout" klasul.

Real Madrid har lagt ett bud på 20 miljoner euro för Lazios Aleksandar Kolarov


"The Special One" kan snart göra sin första värvning för Real Madrid.
Aleksandar Kolarov

Enligt Il Messaggero är den nya Madrid tränaren, Jose Mourinho, intresserad av serben Aleksandar Kolarov. Backen är Mourinhos främsta mål för den vänstra sidan av försvaret, som han vill använda sig av när Real Madrid försöker vinna Champions League nästa säsong.

Lazio är fast beslutna att inte sälja Kolarov, som de undertecknade av OFK Beograd år 2007, men Madrid har inte gett upp sin strävan att underteckna 24-åringen.

Den italienska tidningen Il Messaggero tyder på att Real Madrid la ett bud på 20 miljoner euro, igår kväll, för vänsterbacken, som kommer delta i Serbiens trupp i VM.

Marsielles vänsterback, Taye Taiwo har diskuterats som ett andra alternativ för Los Blancos, om det inte går att få Kolarov att landa i Santiago Bernabeu.

Real Madrid kan få Angel Di Maria väldigt snart

Argentinaren skulle kunna flytta till den spanska huvudstaden snart, snarare än senare..
Angel Di Maria

Real Madrids strävan att underteckna Angel Di Maria från Benfica, har gjort stora framsteg i tisdags, enligt rapporter i Portugal.

Los Blancos är starkt intresserade av yttern, samtidigt som argentinaren letar efter en större utmaning. Real Madrid vill absolut inte betala 40 miljoner euro för Benficas Di Maria, men de vita har en tanke i bakhuvudet - nämnligen att erbjuda åtminstone en av sina spelare, i ett försök om att sänska övergångssumman.

Den 19-årige vänsterbacken Marcos Alonso, har föreslagits som en spelare, som Benfica vill ha från Los Merengues. Genom att ge Benfica Marcos Alonso, behöver den spanska klubben betala minst 10 miljoner euro.

Madrid är ute efter att diskutera fram en överenskommelse för Di Maria innan VM , för att de vet att den begåvade yttern skulle kunna imponerna i Sydafrika, och resultatet skulle bli att Los Blancos måste betala mer.

Jose Mourinho vill ha Chelseas Michael Ballack

Real Madrid tränaren, Jose Mourinho, siktar på Chelseas mittfältare Michael Ballack, enligt rapporter.
Michael Ballack

Michael Ballack, kommer släppas av Chelsea enligt vissa rapporter. Ballack har nu trätt fram som en överrasknings första-mål för Jose Mourinho, påstår The Daily Mail.

Den 33 årige tysken, som inte kommer vara med i VM på grund av en vrist skada, har fått flera erbjudandnen från Mellanöstern.

Tyska tidningen Bild sa att Werder Bremen och Schalke förbereder ett bud på mittfältaren, som har hävdat att han vill "spela på högsta nivån under de kommande två åren".

Han är angelägen om att få fortsätta sin karriär i en så konkurrenskraftig liga, och säger att hans mål är att fortsätta spela på gösta nivån.

Rapporter hävdar att Mourinho ser Ballack som en bra folie för Steven Gerrard i Reals mittfält, även om inga formella kontakter har gjorts ännu.

Cristiano Ronaldo: "Det är sant. Jag var bara en tumme ifrån att underteckna för Arsenal"


Ja, Cristiano Ronaldo var nära att underteckna för Arsenal, men Manchester United gav honom ett bättre erbjudande.

Cristiano Ronaldo (Manchester United vs. Arsenal)

Många Arsenal fans undrade vad tränaren Arsene Wenger menade när han sa: "ni kommer bli förvånade" när man pratade om Cristiano Ronaldo och en eventuell flytt till Arsenal för två år sedan. Och kanske är en del av mysteriet avslöjat nu.

Crisitano Ronaldo, som just nu är i Sydafrika med sitt landslag Portugal, har bekräftat vad fransmannen sa om att han var så nära att spela för Arsenal. Ronaldo hade träffat Arsene Wenger tre gånger med sin mamma och han var bara en tumme ifrån att underteckna för Arsenal.

Ronaldo, 25, sa att erbjudandet för The Red Devils var bättre och lättare för honom, tack vare sin familj och vänner. I England blev den portugisiska stjärnan en av de bästa spelarna i Europa. Han vann flera priser, inklusive Ballond d'Or 2008.

Det här är vad Ronaldo sa: "Det är sant. Jag vara bara en tumme ifrån att underteckna för Arsenal. Jag såg Arsene Wenger tre gånger med min mor. Det var mycket nära att jag skulle spela för Arsenal. Anledningen till att jag ville spela för United, var att det var ett lag som gav mig det bästa erbjudandet. Jag hade aldrig varit i Manchester tidigare, men det som hjälpte mig var att min mamma bodde med mig, min familj besökte mig en hel del och jag blev vän med spelarna. Vad var mitt första intryck av staden? - Det regnar mycket."

Real Madrids spelare tror att Spanien kommer vara en av favoriterna att vinna VM 2010


Real Madrids spelare säger att Spanien är favoriter att vinna VM.

Real Madrids spelare

Real Madrids brasilianska Kaká, portugisiska Cristiano Ronaldo, holländska Rafael Van der Vaart, argentinska Higuain och spanjorerna Sergio Ramos och Arbeloa tror att Spanien kommer vara bland en av favoriterna att vinna VM titeln 2010.

"Det bästa fotbollslandslaget just nu är Spanien. Men detta är ett mästerskap och allt är helt annorlunda" sa El Pipita.

Under tiden, sa Kaká, som står inför sin tredje VM, att detta är en mycket speciell upplevelse. "Jag hoppas att Brasilien 2010 kan återigen ge fansen en mycket god brasiliansk fotboll" sa Kaka till bwin.com.

Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Fernando Torres och Luis Fabiano tror också att Spanien är favoriter detta år. Portugisen Cristiano Ronaldo anser att Spanien är inte bara favoriter, utan även de "starkaste kandidaterna". Men "España" är inte ensamma om detta, utan Portugals stjärna tycker att Brasilien, England, Italien, Tyskland och sitt landslag Portugal är också starka.

"Italien verkar aldrig göra något, men är alltid där. England verkar vara ganska bra med Capello som tränare. Men Brasilien och Spanien är nog favoriter" säger Arbelo.

Rafael Van der Vaart: "Jose Mourinho är den bästa tränaren i världen"


Holländaren Rafael Van der Vaart ser fram emot att arbeta med "The Special One"..
Rafael Van der Vaart

Real Madrids holländska mittfältare berömde den nya tränaren, Jose Mourinho, och sa att han är den bästa tränaren i världen.

"Vi har de bästa spelarna och den bästa tränaren i världen, så vi måste vinna något" sa Van der Vaart till klubbens officiella hemsida.

"Jag tror att grunden till ett bra och långsiktigt projekt ligger här. Det strävar efter att göra Real Madrid ett topplag under en lång tid. Det är vad laget alltid borde vara."

Van der Vaart, som för närvarande är i Sydafrika och förbereder sig inför VM med det holländska landslaget, fortsatte med att avslöja hans upphetsning om att få arbeta med Mourinho.

"Jag är mycket glad över Mourinhos undertecknande" sa han.

"Alla vi spelare i Real Madrid har fått en stor möjlighet. Mourinho är en särskild tränare som tar fram det bästa ur varje spelare. Han förstår sig på sina män och vinner alltid. Projektet som är på väg att börja, är mycket bra."

Real Madrid vill ha Benficas försvarare David Luiz, om de inte får Inters Maicon


Real Madrid vill ha Benficas försarare David Luiz om Maicon 'affären' misslyckas.

David Luiz

Los Merengues är intresserade av Benficas brasilianska talang, David Luiz. Real Madrid planerar att lägga ett bud på försvararen, om de inte lyckas värva Inters brasilianska stjärna Maicon, enligt AS.

De spanska jättarnas "nummer-ett-mål" att särka sitt försvar är förstås Inter försvararen, men hans agenter säger att han troligen kommer stanna i Giuseppe Meazza.

Efter att agenterna talade om att Maicon kommer stanna i Inter, tittade Real madrid tränaren, Jose Mourinho, på ett annat alternativ. Rapporter i Spanien har visat att Luiz verkar vara ett andra val för Mourinhos och Los Blancos backlinje.

Den 23 årige mittbacken, som kan även spela på vänster, har en hel del klubbar som jagar honom efter en imponerande säsong med Benfica.

Chelsea, Manchester United, Manchester City, Inter och AC Milan är alla intresserade av Luiz, som skrev på för Benfica under år 2007.

Luiz har en 50 miljoner euro "klasul" som måste betalas för att avsluta hans kontrakt med Benfica. Men den spanska klubben tror att de endast behöver betala 30 miljoner euro.

Bolton Wanderers erbjuder Real Madrid 2,5 miljoner euro för Marcos Alonso


Den engelska klubben Bolton Wanderers är intresserade av Marcos Alonso, och kan tänka sig betala 2,5 milj. euro för honom.

Marcos Alonso

Bolton Wanderers kommer enligt uppgifter göra ett försök att värva Real Madrids unga spelare Marcos Alonso för 2,5 miljoner euro.

Om den 19 årige backen säljs, kan det öka chanserna för Real Madrid att Angel Di Maria flyttar från Benfica till Santiago Bernabeu, tack vare pengarna. Men andra rapporter säger att spelaren kommer flytta till England istället.

Nu hävdar The Daily Mail att den engelska klubben är på väg att betala 2,5 miljoner euro för Marcos Alonso.

Alonso har tillbringat största delen av sin tid som spelare för Real Madrid Castilla (B-laget), vilket är klubbens ungdsomsakademi.

Kaká varnar Brasiliens VM rivaler: "Jag kände mig väldigt bra idag"


Real Madrids och Brasiliens stjärna är redo att lysa..


Brasiliens mittfältare Kaká har vartnat sina VM rivaler att han kommer bli bättre och bättre för varje dag under turnerningens fortsättning.

"Jag kände mig väldigt bra idag" berättade Kaká till Globo efter 5 - 1 segern mot Tanzania, där han själv gjorde ett mål.

"Allt som återstår för mig är att gå ytterligare ett stycke. Jag ser fram emot att komma tillbaka till glädjen att spela regelbundet. Jag kommer verkligen växa i den här tävlingen, det är det som upphetsar mig mest."

Real Madrid playmakern missade större delen av hans första säsong med Los Blancos, på grund av att hans ljumskada förhindrade honom från många spel.

"Det gav oss ett stor förtroende att se honom spela hela matchen" säger den brasilianska tränaren Dunga. "Kaká håller på att förbättras gradvis. Vi måste hålla honom tillbaka, eftersom ibland vill han träna morgon, middag och kväll" avslutar han.

Florentino Perez Citat

Florentino Perez, som är Real Madrids president har besvarat frågor i en "internet - chat" med antena3.com's användare. Fans frågade honom om den nya tränaren, eventuella värvningar och hans allmänna uppfattning om klubbens säsong.
Florentino Perez

Citat 1:
"Kaká kom till Real Madrid som en Ballon d'Or och FIFA World Player vinnare. Han är utan några tvivel alls en bra spelare. Han hade otur med skador förra säsongen, men jag är säker på att han kommer bli en av våra största värvningar nästa säsong."

Citat 2: "Raul är en ikon här oavsett vad som händer. Han kommer att dela sina tankar med oss efter semestern och vi kommer acceptera hans beslut. Detta är och kommer alltid vara hans hem."

Citat 3: "Vi kommer säkert värva två eller tre bra spelare, för att slutföra truppen. Vi kommer att arbeta hela sommaren för att logga fotbollsspelare och slutföra denna magnifika truppen."

Citat 4: "Vår historia har visat att de dyraste värvningarna, visar sig så småningom vara de billigaste. De har gett oss ett internationellt ryktbarhet."

Citat 5: "Real Madrid har haft stora spelare och vunnit många titlat henom hela sin historia. Vi vann åtta titlar då jag tidigare var president för Real Madrid, inklusive vår nionde Europeiska Cup. Vi kommer fortsätta arbeta för att bygga ett mästarlag. Vi har för närvarande en bra trupp och den bästa tränaren som finns."

Jose Mourinhos tröja är den mest sålda i Santiago Bernabeu butiken


Jose Mourinhos tröja har sålt mest hitills, på Santiago Bernabeus officiella butik.
Jose Mourinho (Real Madrid Presentation)

Nu när Jose Mourinho undertecknade ett fyra års kontrakt med Real Madrid förväntar sig alla madridistas att de kommer få deras favoritklubb bära åtminstone en buckla, den kommande säsongen. I Real Madrids officiella butik i Santiago Bernabeu har den portugisiska tränarens tröja sålt mest, med nummer 1 på ryggen.

Även om det har gått några dagar sedan Mourinho undertecknade för Los Blancos har inte tröjan slutat säljas. Cristiano Ronaldos tröja, med nummer 9 på ryggen sålde mest förra säsongen. Men nu har han en konkurrent, nämnligen hans portugisiska landsman, som har sålt fler tröjor än Ronaldo på drygt en vecka.

Jose Mourinho: "Cristiano Ronaldo är en fantastisk spelare som kan spela var som helst"


Real Madrid tränaren, Jose Mourinho, säger att han ser fram emot att arbeta tillsammans med Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo

Mourinho
har sagt att det inte finns några stjärnor i laget, men igår kväll sa den tidigare Chelsea och Inter tränaren: "Cristiano Ronaldo kan göra skillnad för oss. Han är en fantastisk spelare som kan spela var som helst."

Dessutom la han till: "Förutom den spelare han är, har Ronaldo en stark ambition och vilja att vinna. Att han spelar som anfallaren, kan göra att vi får fler mål från honom."

Real Madrids fans vill se Liverpools kapten Steven Gerrard på Santiago Bernabeu


En undersökning visade att 64 procent ville ha Steven Gerrard på Bernabeu stadion.

Steven Gerrard

Liverpools Steven Gerrard verkar ha fått stöd från Real Madrids fans, enligt spanska tidningen Marca. Tidningen publicerade en omrösting på sin hemsida, där de ber alla madridistas att välja om de skulle vilja se Gerrard i den vita skjortan eller inte, nästa säsong. 63,6% av de 38 193 som röstade gav engelsmannen tummen upp.

Sedan Jose Mourinho blev Real Madrids nya tränare, har det spekulerats att mittfältaren kan vara på väg till Los Blancos. Den tidigare Inter tränaren försökte värva Gerrard, redan när han var tränare för Chelsea, men operationen misslyckades. Därför vill Mourinho värva honom till Real Madrid, för att han konstaterade att det behövs en "allround mittfältare".

Anfield hjälten sägs vara desperat efter att Liverpool hamnade på sjunde plats i Premier League, vilket betyder att de inte får vara med i Champions League nästa säsong. Gerrard har sagt att han inte vet hur hans framtid kommer se ut, men han vill flytta till Real Madrid.

I Real Madrid spelar Gerrards före detta Liverpool lagkamrater, Xabi Alonso och Alvaro Arbeloa. Med detta sagt, kommer Gerrard troligen komma in i "gänget" fortare. Både Alonso och Arbeloa har sagt att de skulle välkomna Gerrard till Real Madrid.

"Steven Gerrard är en imponerande spelare, med en enorm kvalitet" sa den 28 årige spanjoren, Xabi Alonso.

Chelsea är intresserade av Real Madrids back Sergio Ramos


Chelsea är väldigt intresserade av Real Madrids försvarare Sergio Ramos, enligt tidningen Sport.
Sergio Ramos

Den 24-årige försvararen hade förväntats vara med i Real Madrids nya tränare, Jose Mourinhos plan. Mourinho ville ha med Maicon i sin startelva, så att både han och Ramos skulle kunna stå vid målet och försvara.

Men i Spanien rapporteras det att Chelsea skulle kunna erbjuda Real Madrid 30 miljoner euro för spanjoren, som kommer vara med i VM under de närmaste dagarna.

Man tror att Mourinho vill ha kvar Ramos och skulle inte alls vilja sälja honom. Men spanjorens försäljning skulle kunna hjälpa portugisen att underteckna Juventus Giorgio Chiellini, som är med i listan "möjliga-spelare-att-värva" under sommaren.

Sergio Ramos har spelat med Los Blancos sedan 2005, då Real Madrid betalade 28 miljoner euro till Sevilla.

Aleksandar Kolarov: "Lazio har lovat att de låter mig lämna för Real Madrid"


Vänster-backen, Kolarov, har sagt att den italienska klubben Lazio kommer tillåta honom att lämna för den spanska klubben.

Aleksandar Kolarov

Backen, Aleksandar Kolarov, har sagt till den serbiska pressen att han är ett steg närmare att försäkra en övergång från Lazio till Real Madrid, även om förhandlingarna ännu inte har slutförts, enligt tidningen AS.

"Jag hoppas på det bästa. Nyligen lovade klubbpresidenten Claudio lotitio att han skulle låta mig lämna för Real Madrid" sa Kolarov.

Den nya Madrid tränaren José Mourinho försökte värva Kolarov under sitt andra år i Inter, men flytten slutfördes aldrig.

"Jag hoppas på att denna andra gång funkar" säger Kolarov. "Några saker måste fortfarande falla på plats för att slutföra pusslet."

På tal om möjligheten att flytta till Los Blancos, hade Kolarov inget annat är beröm för den spanska klubben. "Real är en av de största klubbarna i världen och att bära den tröjan är en ära för alla som ägnar sig åt fotboll."

Kaká vill byta tröja med Cristiano Ronaldo när Brasilien möter Portugal


Kaká sa att det skulle vara en ära för honom att byta tröja med sin lagkamrat, Cristiano Ronaldo.
Ronaldo & Kaká

Cristiano Ronaldo och Kaká har allt mer blivit vänner när de undertecknade för Real Madrid. Brasilianaren och portugisen brukar fira tillsammans när de gör ett mål, och det som gör de ännu mer vänner är ju deras gemensamma språk - portugisiska.

Brasilien kommer möta Portugal i VM den 25 juni, och båda spelarna kommer möta varandra, om de inte blir skadade, vilket vi inte hoppas på.

Kaká tror att han kommer byta tröja med CR7 (Ronaldo har nummer 7 i Porugal) när matchen slutar för att han vill ha ett mycket speciellt minne av mötet. Dessutom sa Kaká : "Vi har en stor vänskap, stor respekt och mycket beundran".

Angel Di Maria: "Nästa säsong kommer jag spela för Real Madrid"


Argentinaren har bekräftat att han kommer flytta till Santiago Bernabeu i sommar.

Angel Di Maria

Enligt spanska rapporter har den argentinska yttern, Angel Di Maria, sagt till sina Benfica lagkamrater att han kommer lämna klubben och spela för Real Madrid nästa säsong.

22 åringen har länge ansetts vara på väg till den spanska huvudstaden i sommar, efter att Los Blancos erkände sitt intresse för yttern och för att vara säkra på att de kan få honom. Men AS rapporterar att spelaren har redan sagt adjö till sina lagkamrater, men överföringen har ännu inte bekräftats.

Benfica har krävt 40 miljoner euro för Di Maria, och argentinaren har vägrat att svara på några frågor om hans framtid. Trots detta, tros det att Di Maria har sagt: "Killar, nästa säsong kommer jag spela för Real Madrid."

Det finns inga fullständiga uppgifter om överföringen än. Real Madrids spelare Royston Drenthe och Ezequiel Garay har nämnt som "möjliga-att-bytas-ut" för Di Maria. Los merengues hoppas på ett avtal med argentinaren innan VM startar, den 11 juni.

AC Milan vill förstärka sitt mittfält genom att värva Real Madrids Mahamadou Diarra


Real Madrids och Malis mittfältare ser ut att vara på väg till Rossoneri.
Mahamadou Diarra

Real Madrid mittfältaren Mahamadou Diarra kan vara på väg till Milan, enligt sport.it. I Los Blancos har spelaren ofta blivit bänkad, efter hans knäskada i slutet av 2008 och förlorade sin plats i startelvan.

Den defensiva mittfältaren är inställd på att ha ett samtal med tränaren José Mourinho om sin roll i laget, men det förväntas att han inte längre är en del av planerna på Santiago Bernabeu.

Manchester United visade sitt intresse för Diarra under vintern, men nu är Seria A giganterna AC Milan intresserade av Mali spelaren och överväger honom en stor roll i deras mittfält.

Real Madrid kan få Chelseas mittfältare Joe Cole helt gratis!


Real Madrid kan komma in i jakten om Joe Cole, efter VM och få honom helt gratis.

Joe Cole

Den engelska mittfältarens kontrakt med Chelsea löper ut i sommar, och det ser nästan helt säkert ut att hans framtid ligger långt ifrån Stamford Bridge klubben.

Arsenal och Manchester United sägs vara ledande i jakten om att få hans signatur, efter att Harry Redknapps Tottenham Hotspurs är ute ur jakten.

Tottenhams chef anser att mittfältaren redan har kommit överens om en flytt med en annan klubb, men enligt Daily Star, är Real Madrid på väg att erbjuda Cole ett erbjudande som kan få honom att flytta till Bernabeu.

Los Blancos nuvarande tränare Jose Mourinho vet allt om Cole, efter att ha arbetat med honom, då "The Special One" var tränare för Chelsea. Mourinho vann tilllsammans med Joe Cole Premier League 2005/2006.

Cesc Fabregas nobbar Real Madrid - lämnar han Arsenal så är det bara för Barcelona


Enligt de spanska medierna har Cesc Fabregas avvisat Real Madrid, och upprepar att han bara kommer lämna Arsenal för Barcelona.

Cesc Fabregas

Enligt uppgifter har Fabregas sagt till Arsenals tränare, Arsene Wenger, att han vill flytta till Barcelona. Därför tror media att Arsenals stjärna skulle kunna flytta tillbaka till Camp Nou väldigt snart, där han började sin karriär.

Barcelona la sitt första bud på mittfältaren förra veckan, och det rapporterades vara runt 30 miljoner euro. Arsenal bestämde sig för att avvisa erbjudanet och insisterade på att Fabregas inte är till salu till något pris.

Spanska tidningar som Marca och Sport hävdar att Real Madrid har gjort några förfrågningar om vad som skulle kunna få Fabregas att flytta. Nu när Jose Mourino är Los Blancos nya tränare, verkar Real Madrid vara fast beslutna om att underteckna en stor spelare. Steven Gerrard är det första alternativet för Mourinho, men om det inte går att få honom flytta till Bernabeu, kommer han satsa på Fabregas.

Men idag rapporterade Sport att Fabregas har sagt till Real Madrids president Florentino Perez att han inte är intresserad av en flytt till Bernabeu och att samtalen mellan Arsenal och Barcelona kommer intensifieras under de närmaste dagarna. Sport tolkar Reals intresse av Fabregas, som ett försök att "blanda sig in i förhandlingarna".

Maicon: "Om Inter beslutar att sälja mig, så är det endast till Real Madrid"


Jose Mourinho vill ha med Maicon i sin nya klubb, men brasilianaren säger att han är nöjd i Inter och att han inte flyttar om Moratti inte vill sälja honom.
Maicon

Maicon
talade tydligt om sin framtid och sa: "Jag säger det bara en gång. Jag sa att jag ville gå till Real Madrid. Jag har ett kontrakt med Inter till 2014 och jag är glad och lycklig. Fansen ska vara lugna, eftersom jag ska ingenstans. Det jag sa var att om jag lämnar Inter, så är det för Real Madrid."

Brasilianaren förklarade också varför Real Madrid är den enda klubben han kan tänka sig flytta till. "Det skulle vara meningslöst att gå till en annan klubb än Real Madrid" sa Maicon, som erkände sin beundran för Mourinho som nyligen blev Los Blancos nya tränare. 

Maicon sa också att den enda som bestämmer om han ska flytta eller inte är Inters president, Massimo Moratti.

Real Madrid vill värva Arsenals Cesc Fabregas, och förstöra för Barcelona


Den spanska mittfältaren har två La Liga klubbar som är intresserade av honom - Barcelona och Real Madrid.
Cesc Fabregas

Real Madrid har enligt tidningen Marca visat intresse för Arsenals mittfältare Francesc Fabregas. Alltså så förstör Los Blancos för ärkerivalen Barcelona.

I Real Madrids lista över de spelare klubben vill värva i sommar, tros Liverpools Steven Gerrard ligga längst upp. Men Los Merengues tittar på ett annat alternativ, ifall Gerrard affären misslyckas.

Fabregas har spelat för Arsenal i sju år, och tros lämna klubben. Barcelona har redan kontaktat London klubben och lagt ett bud på spanjoren, men Arsenal nobbade budet. Det har gjort att Real Madrid försökt komma emellan och erbjuda 23-åringen att återvända till sitt hemland, dock inte hans hemstad, vilket Barcelona är.

Marca tyder på att Madrid kommer endast lägga ett bud på Fabregas om Gerrard bestämmer sig för att stanna på Anfield, på grund av att Jose Mourinho föredraar Liverpool kaptenen.

Barcelona presidenten Joan Laporta avslöjade i fredags att han ursprungliga erbjudande för Fabregas var 29 miljoner euro, men Arsenal har avvisat budet.

Barcelona redo att förstöra för Real Madrid - Genom att försöka värva Angel Di Maria!


Barcelona är redo att förstöra för Real Madrid, genom att vara med i jakten om Benficas Angel Di Maria.

Angel Di Maria

Barcelona
är redo att komma med en överraskning, genom att försöka värva Benficas stjärna Angel Di Maria, och förstöra för rivalen Real Madrid, som har länge försökt värva honom, enligt både Record och Sport.es.

De blåröda sägs ha gjort en hel rad undersökningar om Di Marias pris, under den tid Los Blancos har gjort framsteg med sina försök att få argentinaren att landa i Santiago Bernabeu.

Genom att Barcelona har försökt klämma sig in mellan Benfica och Los Blancos, kommer det sannolikt vara en del till deras fördel.

Madrid har haft det svårt att acceptera Benficas krav under förhandlingarna om spelaren, eftersom de inte alls är beredda att betala en summa på 40 miljoner euro för den argentinska yttern.

Och Barca är redo att kasta sig in i ljuset, med tanke på att Los Merengues vägrar betala priset för Di Maria. Det sägs att Lionel Messi har rekommenderat Di Maria till klubbens chefer.

Ricardo Kaká: "Jag är säker på att jag inte kommer byta klubb"


Kaká pratade med tidiningen Marca om sin nuvarande klubb Real Madrid, där han är säker på att han kommer stanna och VM.
Ricardo Kaká (Brasilien)

"Mourinho är en stor tränare. Jag är upphetsad över att få börja arbeta med honom. Det kommer bli en underbar upplevelse och jag hoppas vi kan vinna många titlar nästa år. Real Madrid har en spännande framtid som väntar" sa Kaká.

"Jag har undertecknat ett femårigt kontrakt med Real Madrid och jag är säker på att jag inte kommer gå någon annanstans. Jag vill göra bra saker med denna klubb. Jag är mycket nöjd i Real Madrid. Senaste säsongen var ganska intensiv. Det var svårt, men jag är beredd att övervinna alla komplicerade situationer."

"Jag håller på att bli bättre, så jag borde vara i perfekt form till VM. Det är okej att det tar ett tag eftersom jag inte har spelat i en månad, och jag missade en massa tid. Det finns fortfarande en vecka kvar tills VM börjar, och jag är säker på att jag kommer att vara 100% i god form. Jag ska göra allt jag kan för att vara i den bästa formen."

"Spanien är en av favoriterna att vinna. Det finns en anledning att de är europeiska mästare. Det är ett självsäkert lag som spelar bra fotboll, och de har otroligt individuella talanger. Jag hoppas att Brasilien tar sig till final. Min dröm är att vinna allt, men vi måste ta en match i taget" avslutade den brasilianska stjärnan.

Crisitano Ronaldo: "Förr eller senare kommer jag en vacker dag gifta mig"


I programmet "El Regreso De Los Increibles" har Cristiano Ronaldo blivit intervjuad och pratar om sitt personliga liv.

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo
lever ett lyxliv just nu, med ett stort hus och fina bilar. Det finns inte något som han inte vill ha. "Jag älskar vem jag är" sa han till det portugisiska programmet.

Ronaldo erkände också att han är morgonpigg: "Jag gillar att åka till träningen vid 08:30. Det finns dagar då jag kommer till träningen före alla andra. Vissa spelare i klubben, blir förvånade av detta."

Men Ronaldo var inte lika glad när han var liten. "Jag njöt inte så mycket av min barndom. Barndomen jag hade var annorlunda från alla de andra barnen. Jag har en stark personlighet som jag har fått av min mor. Jag har också fått min fars vänlighet."

Ronaldo berättar ännu mer om sitt personliga liv: "Flickan i mina drömmar är där ute. Förr eller senare, kommer jag en vacker dag gifta mig. Jag har stor respekt för kvinnor."

Kaká försvarar VM bollen : "Det är en ny boll, och allt nytt orsakar ett intryck"


Den brasilianska mittfältaren Kaká, kysste den officiella VM fotbollen, och brydde sig inte om att hans kollegor och andra fotbollspelare kritiserade bollen.

Ricardo Kaká kysser VM bollen

VM fotbollen anses vara dålig av de flesta spelarna i det brasilianska landslaget, t.ex. Julio Cesar har ifrågsatt bollen som ska spelas i Sydafrika.

Kaká fick bollen i handen av en reporter från ett TV-komedi program, under en presskonferens i Johannesburg hotellet.

Under presskonferensen försvarade Kaká adidas bollen och sa: "Kritisera inte VM bollen. Det är en ny boll, och allt nytt orsakar ett intryck. Det har förekommit en del klagomål, men kanske kommer spelarna under VM börja säga olika saker" sa Kaká. 

"Fotbolls-VM har en stor intensitet. Alla klagomål om bollen kom under den första veckan, men nu är alla redan anpassade till bollen" fortsatte han.

Julio Cesar sa att bollen var värdelös och att man kan köpa en likadan på en stormarknad. Men enligt Kaká, har alla hans lagkamrater anpassat sig till bollen, bara efter en veckas träning i Sydafrika. Han sa att spelarna känner till bollen mer nu, efter att Michel Bastos sköt in bollen i mål i en frispark mot Zimbabwe, som gav Brasilien en 3 - 0 seger.

"Jag tror inte Michel Bastos säger något dåligt om bollen, efter målet han gjorde" insisterade Kaká.

14 av 23 spelare från Brasilien har kritiserat bollen och de flesta har ett kontrakt med Adidas. Dock är Kaká det största namnet i Adidas.

Real Madrid stjärnan har drabbats av många skador i Spanien, och har nyligen haft en skada. Men brasilianaren hävdar att han är frisk och redo för action i Sydafrika.

"Jag blir bara bättre och bättre för varje dag. Skadan plågar mig inte. Jag var orolig först, men nu kan jag röra på mig mycket bättre. Jag går igenom en intensiv behandling och jag kommer att må ännu bättre när vi spelar vår första VM match mot Nordkorea."

Manchester United kan köpa Rafael Van der Vaart för 20 miljoner euro


Sir Alex Ferguson, Uniteds tränare, är enligt uppgifter intresserad av holländaren.

Rafael Van der Vaart

En rapport från tidningen AS, säger att de engelska jättarna, Manchester United, planerar att lägga bud på 20 miljoner euro för Real Madrids Rafael Van der Vaart. Red Devils tränare, Sir Alex Ferguson är enligt rykten mycket intresserad av holländaren.

Sir alex har redan medelat media att det inte kommer bli några stora överföreingar i sommarens transfermarknad. Men den engelska pressen spekulerar att detta bara är ett knep för att dämpa pressens rykten och att klubben söker en offensiv mittfältare som Van der Vaart.

Det är dock ännu osäkert huruvida Van der Vaart finns med i José Mourinhos planer inför nästa säsong. Förra året släppte Los Blancos sina holländska anfallare Arjen Robben och Wesley Sneijder till Bayern Munchen och Inter. Nu ser man att både spelarna har blivit framgångsrika med sina nya klubbar. Sneijder blev till och med en fast punkt i Mourinhos Inter trupp.

Van der Vaart är en spelare som är ganska lik Sneijder, och det återstår att se om "The Special One" kommer arbeta med honom på ett liknande sätt. Holländaren var nära en överföring i början av förra säsongen, men ett godtagbart erbjudande kom aldrig till Los Blancos, och bestämde sig för att behålla honom. Så smånigom ersatte han en skadad Kaká i startelvan och gjorde ett antal imponerande mål.

Benfica vill ha Marcos Alonso + kontanter för Angel Di Maria


Den portugisiska klubben vill ha Real Madrids unga spelare Marcos alonso, plus kontanter för att Real Madrid ska få den argentinska yttern.

Marcos Alonso & Angel Di Maria

AS rapporterade att Benfica har begärt att Real Madrids unga spelare, som spelar i Real Madrid Castilla, ska ingå i affären som skickar Angel Di Maria till Santiago Bernabeu.

Den portugisiska klubben har enligt uppgifter begärt ganska mycket av Los Blancos för den argentiska yttern. Nu är Marcos Alonso den senaste spelaren som Benfica vill ha för Di Maria, plus kontanter.

Marcos Alonso har också intresse för Bolton Wanderers, och har hopp om att spela där på lån. Men Benficas intresse kan hindra den unga vänster-backen att få spela för det engelska laget.

Alonso spelar för Real Madrid Castilla, men gjorde sin debut förra året med A-laget, Real madrid, då de mötte Racing Santander. Han är en av de mest lovande spelarna som kommit ut ur Los Blancos ungdomslag de senaste åren.

Xabi Alonso: "Liverpools Steven gerrard har en fantastisk kvalite"


Xabi Alonso har prisat sin före detta Liverpool lagkamrat, nu när det finns rykten som säger att den röda kaptenen kan vara på väg till Real Madrid.

Steven Gerrard & Xabi Alonso (Liverpool)

Marca rapporterade att överförings rykterna kring Liverpools spelare, Steven Gerrard, har sparkats in i högsta växeln sedan Rafa Benitez avgång. Det största ryktet är att Real Madrid försöker värva mittfältaren, så att han kan spela i Jose Mourinhos lag.

Av spelarna i Madrid laget, så är det Xabi Alonso och Alvaro Arbeloa, Gerrards tidigare lagkamrater, som vet mycket väl om engelsmannens förmåga på mittfältet. När de ombads att prata om den röda kaptenens möjliga ankomst till Spanien, hade Alonso inget annat än att berömma Gerrard.

"Vi får se vad som händer i slutändan. Steven är synonymt med i Liverpools insignier och jag har stor respekt för fansen och klubben. Han är en bra spelare med fantastisk kvalité" sa Alonso.

Det har rapporterats att Mourinho söker en mittfältare som kan spela ihop med Alonso på mittfältet och i listan över möjliga överföringar, ligger Gerrard, Daniele De Rossi och Javi Martinez.

Jose Mourinhos ankomst kommer kosta Real Madrid 100 miljoner euro


Mourinho har begärt tre eller fyra spelare för sitt lag, som kommer driva den totala kostanden för sommarens överföringar till 100 miljoner euro.

Jose Mourinho

AS Rapporterade att Real Madrids tränare, Jose Mourinho, vill ändra lite på sitt nya lag, och det kommer kosta Real Madrid 100 miljoner euro totalt.

"Jag vill ha tre eller fyra nya spelare, men jag vill också förbättra anfallarna" sa Mourinho i en spansk intervju. Därför är Los Blancos redo att sätta hjulen i rörelse, för att uppfylla Mourinhos önskemål.

De tre spelare, som den portugisiska tränaren håller ett öga på är Inter Maicon (högerback), Lazios Aleksandar Kolarov (vänstenback) och antingen Romas Daniele De Rossi, eller Livepools Steven Gerrard (båda mittfältare).

Förhandlingarna om den brasilianska högerbacken har varit positiv, för att spelaren har offentligt deklarerat sin önskan att spela för Real Madrid. Men Inter insisterar på att Los Blancos måste betala en avgift på 35 miljoner euro, medan Madrid verkar ovilliga att betala mer än 25 miljoner euro för Maicon.

Detsamma är fallet med Kolarov som kräver 20 miljoer euro för den serbiska vänsterbacken. Men Madrid insisterar på att betala endast 15 miljoner euro för honom. För antingen De Rossi eller Gerrard, har Los Merengues frihet att betala 30 miljoner euro.

Den enda spelaren som Mourinho är beredd att betala för är Benficas Angel di Maria. Men de två klubbarna kommer inte överens om övergångssumman. Real Madrid är ovilliga att öka sitt förflutna bid på 30 miljoner euro, medan Benfica fortsätter kräva 40 miljoner euro för den argentinska stjärnan. Om Di Marias överföring misslyckas, kan Valencias David Silva flytt till Bernabeu klubben.

Rapporter säger att Los Blancos inte har någon brådska att göra några värvningar. I själva verket kan Florentino Perez och kompaniet vänta till augusti, för att se om några spelare behövs i klubben.

Kaká: "Jag tänker inte gå på Maicon och säga att han måste underteckna för Real Madrid"


Kaká erkänner att han har stor lust att arbeta med Mourinho, skulle vilja se Maicon spela för Real, och föredrar att inte prata om Chelsea rykterna.
Ricardo Kaká

Kaká har hört de senaste nyheterna om sin klubb, Real Madrid, samtidigt som han spelar med Brasilien i Sydafrika. Han har granskat två speciella nyheter : Mourinhos ankomst och Real Madrids vilja att värva Maicon.

Brasilianaren respekterar ankomsten av den nya tränaren, och nummer 10 (hans nummer i Brasilien) erkänner att han "ser fram emot att arbeta tillsammans med Mourinho" eftersom, enligt honom, är han en bra tränare. "Jag är glad över att ha honom som tränare i Real Madrid" sa Kaká.

Det finns rykten som säger att Maicon kommer spela på högerkanten i Santiago Bernabeu nästa säsong, och i det brasilianska landslaget pratar man om just detta rykte.

"Jag tänker inte gå på Maicon och säga att han måste underteckna för Real Madrid, för det är inte jag som bestämmer" säger Kaká. Men den före detta AC Milan spelaren säger att med Maicon i laget, skulle Real Madrid kunna lyckas.

"Maicon är en av världens bästa spelare, och om han kommer till Real Madrid ska jag jubla, och bli jätteglad."

Jose Mourinho kan erbjuda Karim Benzema + kontanter för Manchester Uniteds Rooney


Mourinho kan erbjuda Karim Benzema och kontanter för att få Rooney, men Real Madrid skulle kunna betala 94 miljoner euro för honom.

Wayne Rooney

Real Madrids tränare, Jose Mourinho, skulle kunna ebjuda Manchester United den franska anfallaren Karim Benzema samt pengar för den engelska anafallaren Wayne Rooney. Den spanska tidningen Sport, säger att "The special one" är inte hoppfull om framgång.

Real förebereder ett erbjudande som kan överstiga 94 miljoner euro för Rooney, som lätt skulle överträffa de 80 miljoner euro som Los Blancos betalade United för Cristiano Ronaldo, förra sommaren. Rooney kan alltså återförenas med sin förra lagkamrat Cristiano Ronaldo i La Liga, efter VM.

Ett sådant erbjudande skulle utan tvekan få Manchester United att tänka på saken, på grund av att klubben sitter fast i en massiv skuldsättning.

Samtidigt som Real försöker värva Rooney, arbetar Jose Mourinho bakom kulisserna med att förstärka defensiven i sin trupp. Portugisen har instruerat sina tjänstemän att försöka underteckna sin före detta Inter spelare Maicon, Chelseas Ashley Cole och Liverpools Steven Gerrard.

"Vi behöver fyra mitt-backar i Real och det är precis det antalet vi har just nu med Sergio Ramos, Raul Albiol, Pepe och Ezequiel Garay" sa Mourinho.

Benfica vill ha kontanter + Ezequiel Garay för att Real Madrid ska få Angel Di Maria


Real Madrid är intresserade av Angel Di Maria, men för att få honom måste Real Madrid betala pengar plus Garay.

Ezequiel Garay & Angel Di Maria

Benfica
vill att Real Madrids mittback Ezequiel Garay ska ingå i Di Maria affären, om yttern ska säljas till Los Blancos, enligt Daily Record.

Real Madrid måste betala 40 miljoner euro för Di Maria, men en av Real Madrids spelare, nämnligen Garay, måste också gå till den portugisiska klubben.

Någon av Garay, Royston Drenthe, Mahamadou Diarra eller Fernando Gago kommer troligen användas för att underteckna Di Maria. Drenthe var egentligen Benficas önskemål, men rapporter säger att den portugisiska klubben har satt sikte på Garay.

Den 23 årige, som undertecknade för Madrid år 2008, började spela mer på Santiago Bernabeu förra säsongen, efter att Pepe lidit av en allvarlig knäskada.

Men nu när Pepe mår bättre, kommer troligen Garay inte få spela så mycket i Jose Mourinhos nya trupp. Det har rapporterats av Real Madrid och Benfica har nått en överenskommelse.

Ankomsten av Garay på Estadio da Luz, skulle mycket väl kunna hända inom kort, samtidig som Di Maria börjar spela på Santiago Bernabeu.

Jose Mourinho vill ha Sampdorias mittfältare Angelo Palombo


Angelo Palembo är med i Jose Mourinhos lista över spelare han vill värva till klubben.

Angelo Palembo

Real Madrid anser att Sampdorias Angelo Palombo är en möjlig komplement till deras mittfält, enligt både Sky Sport Italia och Il Corriere Mercantile.

Palombo, 28, har redan ett annat lag som är intresserade av honom, nämnligen Juventus. Juventus kommer snart ha ett samtal med den italienska klubben Sampdoria om en möjlig flytt.

Men Juventus måste konkurrera med Jose Mourinho, som är redo att kontakta Sampdoria. Medan den italienska klubben har sagt att Juventus har inte officellt kontaktat klubben om den italienska mittfältaren.

"Vi har inte fått någta erbjudanden från Juventus. vårt mål är att hålla våra stora spelare" har Sergio Gasparin meddelat pressen.

Det säger att Sampdoria kommer välkomna bud från 15 miljoner euro för sin man.

Maicon vill lämna Inter och spela för Real Madrid och Jose Mourinho


Den brasilianska stjärnan vill flytta till Santiago Bernabeu, och följa Jose Mourinho.

Maicon

Douglas Maicon Sisenando, Inters och Brasiliens högerback, har ekänt att han gärna skulle vilja underteckna för Real Madrid i sommar.

Brasilianarens framtid på Giuseppe Meazza är tveksam, efter att Real Madrids nya tränare, Jose Mourinho, har ekänt att han vill ha med försvararen i sin nya trupp.

Rapporter i England hävdar att Manchester City, också är intresserade av Maicon, och är med i jakten tillsammans med Madrid klubben på att underteckna högerbacken. Men den förra Monaco försvararen har inget intresse av att flytta till Eastlands.

"Vad jag vill är att spela för Madrid och det skulle vara en ära för mig att vara där, eftersom jag har sagt att det skulle vara ett fantastiskt tillfälle i min karriär" sa Maicon till AS.

"Jag har inget med Manchester City att göra, det kan jag försäkra. Men jag kommer göra det mycket klart för alla, för att undvika missförstånd: Jag vill spela för Real Madrid, jag vill inte gå till Manchester City."

"Dessutom vill jag upprepa att jag inte har något med den engelska klubben."

Samtidigt som Maicon pratade om Brasilien och VM, konstaterade han att en återförening med Mourinho skulle han tycka om, efter att ha haft honom som tränare i Inter.

"Mourinho är en stor tränare, och jag tror inte att någon kan säga det motsatta. Jag har en jättebra realation med honom och det skulle vara mycket bra för mig att vara på hans tjänst igen" tillade han.

"Vi vann många saker tillsammans och jag hoppas kunna upprepa det. Han är en av de bästa tränarna jag har haft i hela mitt liv."

Real Madrid vill ha Angel Di Maria innan VM

Källor har bekräftat att under de närmaste dagarna kommer Real Madrid påbörja förhandlingarna om Di Maria.
Angel Di Maria

Enligt den portugisiska tidningen "A Bola", vill Real Madrid underteckna ett kontrakt med den argentinska yttern Angel di Maria, som just nu spelar för Benfica. Man planerar att påbörja förhandla nästa vecka innan VM, som startar fredagen den 11 Juni.

A Bola rapporterade att flera källor har bekräftat att under de närmaste dagarna kommer Los Blancos börja förhandla med Benfica angående Di Maria. Men den portugisiska klubben vägrar släppa honom, för mindre än 40 miljoner euro.

Förutom de enkonomiska hindren, så är Real Madrid inte de enda som är intresserade av argentinaren. Los Blancos måste konkurerra med Juventus, Chelsea, Manchster United och Manchester City som också är intresserade av Angel Di Maria.

Real Madrid vill ha Liverpools lagkapten

Real Madrids nya tränare, Jose Mourinho, vill ha med de rödas kapten i sin nya trupp.
Steven Gerrard

Real Madrid
har satt fokus på att försöka underteckna Liverpool kaptenen Steven Gerrard, enligt nyheter från Marca.

Jose Mourinho, som presenterades som Real Madrids nya tränare i måndags, är en beundrare av Englands stjärna. Han har till och med försökt värva honom till Chelsea, då han var tränare för de blåa.

"The Special One" vill värva några spelare till Real Madrid för att förstärka laget, som kan vägleda Los Blancos till deras första Champions League seger sedan 2002.

Marca tyder på att om Liverpools tränare, Rafael Benitez, stannar i Anfield kan Gerrard lämna de röda, som han har representerat hela sin karriär.

Den spanska tidningen har också rapporterat att Liverpool, som slutade sjua i Premier League, är i stort behov av pengar, för att kunna köpa nya spelare under sommaren.

Florentino Perez tackar Raul för alla år han spelat för Real Madrid: "Raul är Real Madrid"


I en presenation av Rauls biografi , uttryckte Real Madrids president, Perez, sin uppskattning till Raul Gonzalez blanco.

Raul Gonzalez

AS rapporterade att Real Madrids president Florentino Perez pratade idag på den officiella utgivningen och presentationen av Rauls biografi "The Triumphs of Values", då Madrids högste chef hyllade "El Captain" för hans mångåriga engagemang för klubben.

"Raul kommer alltid påminna mig om Di Stefano, eftersom han är ett bra exempel på en fotbollspelare, och en människa. Han representerar värdet på lojalitet och yrkesetik. Han har gjort allt för klubben både utanför och på planen, och gjort Real Madrid tröjan större. Raul andas fotboll. Raul älskar utmaningar och ansträngningar. Raul är Real Madrid. Tack för alla år du har engagerat dig i klubben" har Perez sagt.

Det Perez sa, har lett till många spekulationer i media om att Raul Gonzalez kanske inte kommer spela i klubben nästa säsong. Den nya Real Madrid tränaren, Jose Mourinho, avslöjade igår att han hade träffat Raul och det har rapporterats att han har erbjudit honom en ledande position inom laget. Men det är oklart om en sådan roll kommer leda till något spel på planen. Mou var närvarande på Rauls biografi idag.

Raul har spelat i Real Madrid väldigt länge. Han började spela för Real Madrids A-lag sedan 1994, tillsammans med Guti.

Real Madrid erbjuder De Rossi 10 miljoner euro per år - Roma erbjuder 4,5 miljoner euro


Roma vill gärna ha kvar Daniele De Rossi i Roma, men de kan inte konkurrera med Real-lönen.

Daniele De Rossi

Roma är ivriga om att få Daniele De Rossi att underteckna ett nytt avtal med klubben, för att kunna döda alla möjligheter för honom att flytta till Real Madrid, enligt tidningen Leggo.

De Rossi sa att han "skulle kunna gå till Real Madrid" förra veckan, men hans idé var inte samma som Claudio Ranieri (romas tränare) och Rosella Sensi (ordförande) som sa att det inte fanns någon möjliget att han lämnar.

Jose Mourinho har varit upptagen med att ändra lite här och där på Real Madrids trupp. Han sa att han bara behöver tre eller fyra spelare. En av dessa är De Rossi.

Real är redo att erbjuda den italienska stjärnan 10 miljoner euro per säsong. Roma har svarat med max 4,5 miljoner euro per år. Men han vill att den italienska klubben ska betala minst 6 miljoner euro för att stanna kvar.

Nu när De Rossi ska vara med i VM, har han hopp om att ett nytt avtal ska ske innan han flyger med Italien till Sydafrika, nästa vecka. Men med tanke på lönen som Roma vill betala mittfältaren, kommer det troligen ta tid för ett nytt kontrakt.

De Rossis nuvarande kontrakt löper ut år 2012.

VM 2010 : Felipe Melo förnekar rykterna om grälet med Kaká


Juventus mittfältaren Felipe Melo har sagt att rapporter som hävdar att brasiliens Melo och Kaká är osams är inte sanna.
Kaká & Felipe Melo

Felipe Melo, Kakás landslagskamrat har enligt rykten gått in hårt på den precis återhämtade Kaká. Men Juventus mittfältaren förnekar alla dessa rykten.

"Jag jobbade, och när jag kom hem såg jag på en italiensk sajt att jag hade gått in hårt på Kaká. Detta är inte sant" berättade Melo till tidningen Globo.

"Jag är inte en dålig människa och skulle aldrig göra något sådant för att hindra min lagkamrat från spel i fotbolls-VM."

Rapporter har sagt att Kaká stormade ut från träningen, efter att ha fått en hård smäll från Juve spelaren, då han precis återhämtat sig.

"Kaká är det stora namnet och vi förväntar oss mycket av honom. Jag skulle aldrig göra något för att skada honom" avslutar Melo.

Real Madrids Nya Hemma & Borta Tröja

Hemma & Bort tröja

Det här är Real Madrids nya hemma och borta tröjor. Man kan köpa tröjorna på www.realmadrid.com (på spanska) men vill man gå in på den engelska versionen av sidan så ska man gå in här: Realmadrid.com/en

Om man vill se hur målvaktens tröja ser ut, hur baksidan av tröjan ser ut m.m kan man alltså gå in på Real Madrids officiella hemsida.

Sevillas Jesus Navas agent erkänner att Real Madrid har kontaktat klubben


Los Blancos har enligt uppgifter kontaktat Sevilla om en möjlig signering för nästa säsong..

Jesus Navas

Marca rapporterade att Jose Jesus Mesas, yttern Navas agent, erkände att Los Merengues kontaktade klubben och förhandlade om en underteckning.

"Innan Jose Mourinhos undertecknande, hade Real Madrid kontaktat oss, men allt beror på den nya tränaren. Vi får se vad Mourinho säger och huruvida Navas är en fotbollsspelare han är intresserad av" sa agenten.

Navas agent avslöjade också att han har haft ett samtal med Sevilla för att diskutera en eventuell förlängning på Navas kontrakt med den andalusiska klubben. Ytterns kontrakt löper ut i juni 2012.

Mesas erkände att Navas är redo att ta steget till en stor klubb, men att bo kvar i Sevilla, där han har vuxit upp och utvecklars, är också ett alternativ för hans karriär. Navas är inkallad till det spanska landslaget, för att delta i sommaren VM i Sydafrika.