Kaká och Benzema är snart tillbaka!!

Pellegrini räknar med att både Kaká och Benzema är med på söndagens match i Santander mot Racing.
k&b

Manuel Pellegrini, tränare i Real Madrid, har räknat med att i morgon, när hans lag kommer att börja förbereda sig för matchen i Santander, kommer de träna med Kaka och Benzema, både har återhämtat sig från ljumskadan.

Tränaren hoppas att både Kaká och Benzema kommer att fokusera på att göra mål. Den brasilianska stjärnan har inte spelat med Real Madrid sedan matchen mot Lyon. Han har inte spelat något av de fyra senaste matcher. Och den franska anfallaren, Benzema, har inte spelat sedan 16 februari, han har missat de senaste åtta matcher.

Men ändå är man tveksam om Kaká kommer vara med på söndagens match i Santader.

El Clasico kommer att spelas 10 april på Santiago Bernabeu!


Almerica FC - Real Madrid CF - FC Barcelona
El Clasico kommer att sparka igång lördagen den 10 april klockan 22:00 CET


Spanska FA har tillkännagivit starttider för matcher motsvarande Vecka 31 och 32 i La Liga. Real Madrid kommer att spela mot Barcelona lördagen den 10 april klockan 22:00 CET och besöka Almería den 15 april kl 20:00 CET.

Dags att skriva om historieböckerna

Real Madrid har redan brutit två rekord, alltså gjort två nya rekord, och flera är på väg.
RealMadridCF

Nio matcher kvar i La Liga och Real Madrid har redan brutit två historiska rekord och många fler är på väg. Aldrig tidigare har ett lag gjort 74 poäng så här långt i tävlingen, och ingen har heller gjort tre eller fler mål i tio raka matcher.

74 poäng på 29 veckor!
Aldrig har ett lag i La Liga gjort så många som 74 poäng på 29 matcher. Real Madrid har brutit 72-poäng rekordet.

Tre eller fler mål i tio raka matcher!!
Real Madrid gjorde tre eller fler mål i vart och ett av deras senaste tio ligamatcher. Det enda exemplet på detta, skedde säsongen 1951/51, när "los blancos" gjorde väldigt ofta mål, i sju raka matcher.

Dessutom, har Real Madrid vunnit 11 raka segrar och det är endast fem matcher kvar tills Real Madrid kommer kunna bryta ett nytt rekord.

Sist men inte minst, har de vita spelat perfekt på hemmaplan denna säsong, de har vunnit samtliga 15 av deras liga matcher som har spelats på Santiago Bernabeu. Endast fyra lag -Barcelona, Valencia, Osasuna och Athleti står i vägen för utförandet för ett nytt rekord, som endast har kunnat uppnås tre gånger i klubbens historia.

Sergio Ramos fyller 24 år!! :D

Det är försvararens femte födelsedagsfest med Real Madrid. Sergio Ramos firar hans 24: e födelsedag idag och femte sedan undertecknandet för Real Madrid.
ra

Försvararen började spela för Real Madrid vid 19 års ålder. Han började spela fotboll när han var sju.Han blev en av de yngsta spelarna som debuterade i Primera Division och efter bara 39 matcher med sitt förra lag, hade Real Madrid sett tillräckligt och undertecknade spelaren.

Ramos har nu spelat över 200 matcher för Real Madrid -156 i La Liga, 12 i Copa del Rey, 35 i Champions League och 4 i spanska Super Cups. Hans statistik med det spanska landslaget är lika imponerande.

Ramos framtid i Real Madrid: Sergio Ramos har i år, blivit kapten i Real Madrid tillsammans med Raul, Guti och Casillas.

GRATTIS SERGIO RAMOS PÅ 24 ÅRS DAGEN!!!!!!!

Real Madrid har slagit 47-åriga rekordet!!

madrid

Real Madrid är "10 för 10" år 2010 och har spårat alla 30 poäng som är möjliga. De har gjort 37 mål så här långt!!

Allt som allt,
har laget spelat sin bästa andra halvlek denna
säsong på 47 år. Att vinna mot Getafe och Atletico Madrid har motsvarat klubbens bästa märke någonsin, en tio-Matchvinnande strimma i både 1960/61 och 1962/63.

"Omstarten" var nyckeln till att vinna, enligt Manuel Pellegrini.


Manuel Pellegrnini sa vad han tyckte efter segern i söndags matchen mot Atletico Madrid i en presskonferens.
p

"Det var viktigt att spela bra efter första halvleken. Vi gjorde tre mål och hade chanser att göra fler mål. Vi hade en klar idé om vad vi ville ha och jag tror att straffet får Atletico att vinna förtroende."

"Vi var lite dåliga under första halvleken, men vi blev mycket bättre under andra halvleken. Kanske hade vi inte klara möjligheter under de första tjugo minuterna, men vi hade en massa möjligheter till att göra mål. Den fotboll vi spelade var tillräcklig för att slå Atletico, vilket är allt som räknas."

"Atletico är ett bra lag som konkurrerar i tre tävlingar. Vi var tvungna att arbeta hårt. Det som intresserade mig mest, mer är mål skillnaden, är hur vi spelade och tog en rättvis seger."

"Det faktum att Cristiano Ronaldo är så medveten om det skott som kunde ha varit mål är bara en del av hans spel. Jag tror på honom och på Higuaín. De tänker inte på att vinna skytteligan, men jag hoppas att de blir det i allafall."

"Vi var tvungna att slå Atletico och nu är det Racing och Barcelona som väntar. Jag har fullt förtroende för truppen och vem det nu än är som är på planen."

Ronaldo, Ramos och Granero pratar om hur viktigt det var att vinna


Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos och Esteban Granero pratade om segern i söndags och berättade om betydelsen av matchen.

ronaldo

Cristiano Ronaldo:
"Vi spelade bra i dag. Laget var i god form. Vi hade gott om chanser och allt som räknas är att vi gjorde tre mål i andra halvlek. Det säger en hel del. Jag är mycket nöjd."

"Jag skulle vilja veta varför Barcelona inte blir desperata av att se oss vinna alla våra matcher. Att slå dom är viktigt, men vi måste vinna alla andra matcher också. Vi kan inte förlora några poäng alls."

Sergio Ramos:
"Det var en viktig match som vi var tvungna att vinna efter Barcelonas seger."

"Vår match mot Barcelona kommer att bli den grundläggande matchen, men alla andra är lika viktiga."

"Vi är mycket nöjda med den andra halvan av säsongen. Det är lovvärt."

Esteban Granero:
"Atletico tenderar att spela motattack. De spelar bra och retirerade sina positioner, samtidigt som vi ökade oss framåt, men vi var fortfarande vaksamma."

"Vår främsta rival har vunnit samma antal poäng som oss, men vi är fast beslutna att ta mästerskapet ifrån dem."

"Jag kan vara en viktig spelare för det här laget. Jag gjorde några misstag i kväll, så jag förstår att fansen var besvikna och att de vill att jag ska förbättras. Det är bara naturligt att uttrycka vad de tycker."

Xabi Alonso, Arbeloa och Higuaín är nöjda med slutresultatet

Xabi Alonso gjorde Real Madrids första mål för kvällen och senare sköt Arbelo in ett vackert mål, innan Higuin nätade det tredje målet för Real Madrid.
Alonso & Gonzalo
Xabi Alonso:
"Det var ett mycket intensivt derby. Vi visste hur man skulle reagera efter att ha haft många målchanser, när vi låg efter i den första halvleken."

"Allt vi kan göra är att fortsätta vinna. Under den andra halvleken bevisade vi att vi ville vinna och vi gjorde det."

Alvaro Arbeloa:
"Jag frågar mig fortfarande hur jag gjorde det där målet. Jag tror Xabi Alonso förtjänar allt beröm. Han passade en perfekt pass och jag fick mycket tur. Det var ett viktigt mål. Vi är alla glada, men jag är det lite mer eftersom jag brukar inte göra mål ofta."

"Atletico hade ett fast försvar, och efter deras mål förstärkdes dem på sina positioner. Vi kontrollerade bollen. Utöver deras mål och straff, hade de knappt några chanser. Vi har arbetat hårt och förtjänar att vinna."

"Vad Higuaín gör är häpnadsväckande. Han har inga gränser. Han förbättrar dagligen och förtjänar allt som faller framför honom. Jag hoppas att han behåller sin form och att han slutar som ligans skyttekung."

"Vi har en svår match nästa vecka. Racing sköter sig inte mycket bra och vi behöver tre poäng. Vi måste vinna matchen och sedan vara redo för Barcelona."

Gonzalo Higuaín:
"Laget är starkt. Vi hade ligan på linjen och kunde inte förlora. Vi måste stanna i bra form. Det finns nio matcher kvar. Vi måste vara ödmjuka och jobba hårt. Det är hur vi ska uppnå alla våra mål."

Arbeloa: "Att spela hemma ger oss mer uppmuntran"

Alvaro Arbeloa satte sig med sport tidningen Marca för att diskutera dagens derby mot Atletico Madrid.
alvaro
"Derbyts atmosfär är alltid underbart. Det är alltid en speciell dag för fansen, eftersom den som vinner får reta grannen hela vecka" säger han.

"Derbyt mot Atletico brukar vara väldigt jämn, oavsett var lagen ligger i tabellen. Man vet aldrig vad som kan hända, därför är det konstigt att de inte har vunnit på Bernabeu i tio år. Forlan och Aguero är bra spelare som tar med sina unika kompetens i matchen."

"Higuaín har visat att han är viktig för laget. Han har ingen anledning att vara avundsjuk på andra anfallare runt omkring. Jag hoppas att han vinner "Pichichi" eftersom det skulle betyda mycket för oss."

"Att vinna titlar är mycket svårt. Klubben gjorde en stor investering och detta är ett helt nytt lag. Att vinna ligan, är därför mycket viktigt" avslutar han.

Higuaín: "Det viktigaste är att vinna titeln"

"El pipita" pratade om Daniel Parejos mål och om de tio sista matcherna som är kvar av denna säsong.
higuain

Gonzalo Higuaín, Real Madrids anfallare, sa efter att ha gjort två mål i segern mot Getafe, att alla vita "inte kan misslyckas" och han sa också att de kommer att gå till "krig" ända till slutet av La Liga. Han säger att laget klarar sig bra hitills, men att "los blancos" kan inte slappna av.

"Vi hade en bra start vilket har återspeglats på resultattavlan och vi måste gå vidare" säger argentinaren.

"Vi har tio finaler kvar och snart kommer vi att möta Atletico. Vi har haft en bra start vilket har återspeglats på resultattavlan och vi måste gå vidare" sa han.

"Målet som Parejo gjorde var konstigt och lämnade oss lite chockade" säger argentinaren. "Men vi har kunnat slappna av lite" fortsatte han.

Slutligen sa han att det är möjligt för honom att vinna trofén som skyttekung, men klargjorde att det är inte det som är hans främsta mål. "Det viktigaste är att vinna titeln" säger han.

Pellegrini: "Det blir ett tufft derby"

Manuel Pellegrini pratade om matchen mellan Real Madrid och Atletico på onsdag, i en presskonferens idag.
pellegrini

Derbyt:

"Atletico kommer att bli tuffa motståndare, eftersom de har så många talangfulla spelare. De gör bra just nu och de är en av de bästa lagen i La Liga."

"Det faktum att de inte har vunnit på Bernabeu sedan 1999 är bara en siffra i statistiken, men vi hoppas att det går ännu ett år utan att de vinner här."

"Vi måste spela bra. Ingen match är den andra lik, så vi vet inte om detta debry kommer att vara lättare eller svårare än den första vi spelade denna säsong. Det enda som är betydelsefullt är att vi måste hålla oss i god form."

Higuaín:
"Higuaín gjorde flera viktiga mål i fjol. Han har visat förbättringar år efter år. Han är en stark spelare och han är svår att stoppa när han kommer igång. Han är en bra spelare med en mycket lovande framtid."

Tvinga femte bokningen:
"Idag är jag orolig för Atletico och sen kommer jag att vara orolig över Racing och Barcelona. Vi har två viktiga matcher som vi måste vinna innan vi möter Barcelona. Jag är säker på att Xabi Alonso och Sergio Ramos kommer att spela på samma sätt som de alltid gör."

Mahamadou Diarra har återhämtat sig

Efter att ha missat matcher mot Sporting och Getafe, har Mahamadou återhämtat sig från sin skada och kan börja spela igen på söndag. Manuel Pellegrini kan inte räkna med Garay, Benzema, Drenthe, Kaka och Lass. Alla de är kvar i Real Madrids Sjukavdelningen. Pedro Mosquera och Marcos Alonso har blivit inkallade.


REAL MADRID SQUAD LIST:
Målvakter: Casillas, Dudek
Försvarare: Albiol, Arbeloa, Ramos, Metzelder, Marcelo, Marcos Alonso
Mittfältare: Gago, Diarra, Guti, Xabi Alonso, Mosquera, Van der Vaart, Granero
Anfallare: Cristiano Ronaldo, Raúl, Higuaín

INFÖR MATCH INSMALINGEN:
Söndag 28 mars @ 11:00 CET på Santiago Bernabéu-stadion.

Sergio Ramos: "Vi behöver stöd från våra fans i derby"


I en väldigt lång intervju med Grada Blanca, betonade Sergio Ramos lagets beslutsamhet att vinna ligan den här säsongen.
Försvararen berömde även nästa motståndarna Atletico Madrid.
ramos

Har du dina bästa ögonblick just nu?
Jag har ett stort ögonblick. Jag ville visa mig efter förra säsongen och vara Sergio Ramos från de tidigare åren. Just nu känner jag likadant som när jag spelade med Real Madrid första gången, både fysiskt och känslomässigt. Jag är upphetsad över att hjälpa laget.

Vad tycker du om Real Madrid?
Jag tror att laget är med sina bästa ögonblick för säsongen. Vi har kommit gradvis upp med vår egen stil och vi spelar bra fotboll och vi roar oss på planen. Vi kämpar om titeln med Barcelona. Skillnaden mellan oss är minimal och jag tror det bästa vi kan göra är att fortsätta att spela som vi gjort hittills.

Pellegrini har uppenbarligen betonat vikten av taktik och koncentration. Försvaret försöker att göra några mål, vilket är en svår sak att göra. Hela laget skall hjälpa till, vilket hjälper när det kommer till att göra motkrav. Under tidigare år kritiserade människor lagets försvar och nu är det berömvärt.

Albiol och du förstår varandra perfekt.
Det är bra. Jag har känt honom i många år, eftersom vi båda spelade i spanska ungdomas landslaget. Att vara nära någon, bidrar till att göra ett bra jobb på planen. Jag känner mig alltid bekväm när jag spelar tillsammans med honom som mittback. Vi vet vad vi tänker bara genom att titta på varandra, men med det menar jag inte att jag inte spelar lika bra bredvid Garay, Pepe eller annan lagkamrat.

Teamet har gjort nästan tre mål per match i genomsnitt. Är det bekvämare att se Cristiano och Higuaín "up front"?
Naturligtvis är det det. Det garanterar åtminstone en chans på mål mot vilket lag som helst. Och vi vet att vi kommer att göra mål från en av fyra chanser eftersom båda är i fantastisk form. Real Madrid har alltid haft spelare som gör en skillnad.

Det finns tio finaler kvar på vägen att vinna titeln. Atletico, nästa motståndare, kämpar för att kvalificera sig för att spela i Europa nästa säsong.
Atletico är ganska stark just nu och vi kommer inte kunna göra några misstag i våra tio kvarvarande spel, som verkligen känns som om det är slutspel. Vi måste behålla lugnet, vara ödmjuka och fokusera på varje match. Vi har fördelen av att spela våra mest komplicerade matcher hemma. Vår publik kommer att göra det svårt för dem.

Stämningen på arenan under ett derby är mycket speciell.
Naturligtvis. Vi behöver stöd och spänning av fansen. Vi vill vinna titeln och tillägna den till våra fans.

Vem är Atleticos farligaste spelare?
Jag tror att ett lags framgång ligger i arbetet i alla sina spelare. De har fotbollsspelare av bra kvalite som för närvarande har en bra snabbhet, som t.ex. Reyes, Forlan och Aguero, men det är team-arbete som har gjort dem framgångsrika. Vi måste se upp för hela laget, inte bara enskilda män. Vi måste koncentrera oss hårt.

Vad tycker du om Kun Aguero?
Han är en stor, ung anfallare med en ljus framtid.

What about Forlan?
Jag har alltid ansett honom vara en av de bästa anfallarna. Han arbetar mycket hårt. Han gör alltid mål, oavsett hur bra eller dåligt det går för hans lag.

Din vän Reyes har även en bra runda.
Jag är väldigt glad för honom. Han kan vara en av de bästa yttrarna i världen när han är på sin bästa form och jag är glad att han har visat hur bra spelare han är.

Atletico har förändrats mycket sedan ankomsten av tränaren Quique Sanchez Flores?
Mina vänner som spelar där där säger att deras attityd har förändrats. Jag tror att han gör ett bra jobb.

Det kommer att bli ditt åttonde derby mot dem. Ni har vunnit fem och förlorat två hittills. Det är på tiden att du gör ett mål ...
Jag hoppas det. Det här är min femte säsong här och jag har haft förmånen att delta i flera derby. Lyckligtvis har jag aldrig förlorat en och jag hoppas kunna fortsätta på den vägen eftersom vi behöver dessa tre poäng.

Det skulle också markera ännu en obesegrad match på Bernabeu. Ingen har lyckats ta en enda poäng där i La Liga.
Vi vet att vi är starka och trivs på Bernabeu. Vi måste hålla upp detta goda arbetet.

Kommer ligan vinnas eller förloras i Clasico?
Jag vet inte. Sex poäng står på spel innan den äger rum. Det kommer säkert att vara en avgörande match.

Du har nummer som är värdiga ett mästar lag. Årets vinnare kan överträffa 100-poäng rekordet.
Detta var okänt i början av säsongen. Vi har en bra tid just nu och samma sak är det med Barcelona. Vi måste vinna varje match. Vi är fast beslutna att ta 100 poäng eller så många som det går för att vinna titeln.

Casillas: "Atletico är oförutsägbara"

Real Madrids målvakt Iker Casillas och Atleticos anfallare Diego Forlan pratade om den kommande matchen, mellan Real Madrid och Atletico Madrid.
casillas

Iker Casillas
"Atletico är oförutsägbara. De kan spela den bästa fotbollen. De har dragit igenom i deras avgörande matcher denna säsong. De tre punkter som står på spel är viktiga för oss, så att vi kan fortsätta sträva efter att vinna La Liga."

"Våra siffror är verkligen imponerande. Jag har vunnit vann ligan med 78 poäng, en gång. Vi har bara sju poäng mindre än det, men det finns flera matcher kvar. Våra siffror är jämförbara med Barcelonas. Laget som undviker flest misstag, kommer att vinna titeln."

"När det gäller Parejos mål, så är allt jag kan säga att det finns många stunder inom fotbollen. Jag tror att reglerna måste följas och jag har inget att förebrå Parejo".

Diego Forlán
"Real Madrid är starkare i försvaret än oss. Deras försvarare spelar på en mycket hög nivå trots skadan av Pepe."

Xabi Alonso: "Vår avsikt är alltid att vinna och göra så många mål som möjligt"


Xabi Alonso pratar med medierna i en presskonferens om lagets 4-2 seger i Getafe."Varje poäng på spel är viktigt och minsta misstag från vår sida skulle vara mycket kostsamt. Vi måste fokusera på varje match och vi kan inte förlora genom att tänka på vår konflikt med Barcelona. Vi vet att det blir en avgörande spel, men fler poäng kommer fortfarande på spel efter den matchen" säger han.

"Vi måste bara tänka på att försöka besegra Atletico. De är just nu på en hög nivå, de har bra spelare och de spelar väl i de tre mästerskapen de deltar i. De kommer att försöka få ett bra resultat på Bernabeu, där de inte har vunnit i år. Derbyt är alltid speciellt".

"Vår avsikt är alltid att vinna och göra så många mål som möjligt. Det är ännu bättre att göra det genom att bryta rekorder. Vi är medvetna om vikten av "måste-göra-mål-grejen".

"Jag känner att jag har helt anpassat till gruppen. Laget är har blivit bättre och jag tror det finns många positiva aspekter i vårt spel, men jag tror också att vi kan förbättra vissa saker. Vi har en tydlig stil och jag vet vilken roll jag har att spela. Jag trivs här och glad för att hjälpa laget. Jag hoppas att det inte händer mig något i många spel som kommer".

"Jag förstår alla mina lagkamrater också. Vi känner varandra och vi är medvetna om våra personligheter. Gago spelade ett bra spel i går. Han var mycket koncentrerad från "get-go". Han vann bollar och startade det arbete som resulterade i vårt andra mål. Han var en stor hjälp för det tredje målet också. Denna fantastiska prestanda gör honom mycket bra. Det är goda nyheter för honom och för resten av laget" avslutar han.

Kaka: "Cristiano Ronaldo och jag kan fortfarande göra stora saker"


Den brasilianska stjärnan besvarade kritikerna och berömde hans lagkamrat Cristiano Ronaldo.
och Ronaldo

Madrid (DPA) Kaka var en av de som fick mest kritik när Real Madrid åkte ut ur Champions League, men den brasilianska stjärnan sa att han skulle försöka förbättras och sa att han och Cristiano Ronaldo fortfarande kan göra "stora saker".

"Att spela i Madrid är en stor utmaning. Det är ett nytt äventyr och jag fortsätter att förbättras, letar efter nya saker och motiv. Det är underbart att spela med bra spelare, säger han i en intervju med FIFA, och nämnde Portugals Cristiano Ronaldo.

"Vi är vänner, vi förstår varandra väldigt bra, Ronaldo har en oerhörd begåvning, och ärligt talat så kan vi göra fantastiska saker tillsammans" avslutade Kaká.

Fullt stöd för Kaka!

Enligt resultaten av undersökningen "Sigma Dos" som Marca har ordnat, ger 72,3% av medlemmarna sitt förtroende till Kaka.
naaaw

Kaká
är säker på Real Madrid.
Många av Real Madrid fansen är övertygade om att den brasilianska spelaren kommer att spela lika bra, som han gjorde förra sommaren. Enligt resultaten av undersökningen av "Sigma Dos" , 72,3% av medlemmarna ger sitt förtroende till Kaká, de tror att han slutligen kommer att lyckas i Real Madrid. Däremot tror endast 23,5% att han inte kommer att förbättras i sitt spel.

Siffran är ett lyft för Kaká vid en känslig tid för honom. Den brasilianska fotbollstjärnan har inte bara haft svårt med att visa hur bra han egentligen är på fotboll, utan han har haft lite problem med tränaren Manuel Pellegrini (Pellegrnini bytte ut honom mot Lyon) och han har fått många skador under de senaste veckorna.

Marcelo: "Människor förstår sig inte på Kaká"

Marcelo försvarar sin landsman Kaká och säger att italiensk fotboll skiljer sig från den spanska fotbollen.
marcelllllo

Den brasilianska Marcelo försvarade sin lagkamrat och landsman Kaka i en intervju med Globoesporte.com.

"En spelare som spelar italiensk fotboll, skiljer sig ifrån en spelare som spelar spansk fotboll. Kaka behöver anpassa sig till den spanska fotbollen, och det är vanligt, men vissa människor förstår inte det
" säger han.

"Problemet är att han är en fotbollsspelare som egentligen spelar mycket bra och det är därför vi kräver mer av honom. Men jag tror säkert att han kommer visa sin "rikitga" Kaká snart i Real Madrid"

Marcelo pratade också om VM: "Jag har inte gett upp hoppet på att få spela VM. Listan är inte ute ännu och även om konkurrensen är stark, vet jag att jag kan vara i Sydafrika. Jag har redan spelat OS och jag har kallats flera gånger av Dunga. Han känner till mitt arbete och är en duktig coach. Om jag inte kan gå nu, kan jag vara med när jag blir 26 år, alltså år 2010" avslutar han.

Higuain & Granero: "Vi är fortfarande med i kampen!"


Higuaín gjorde två mål mot Getafe, totalt 22 mål den här säsongen, samma siffra nådde han i slutet av La Liga förra året.
Argentinaren och lagkamraten Granero var nöjda med segern.Higuaín

"Jag är mycket nöjd med mina två mål, speciellt eftersom de hjälpte laget. Vi måste fortsätta att spela så här för att kunna fortsätta vinna."

"Vi vet att vi inte har råd att misslyckas eftersom den här ligan är mycket svårt. Vi måste vinna titeln!"

Granero
"Vi spelade bättre från början. Vi var mer aggressiva och effektiva. Men spelet var ändå inte lätt. Getafe spelade en allvarlig första halvlek. Vi dominerade i matchen hela tiden."

Pellegrini: "Vi gjorde mål, i en komplicerad arena"


Manuel Pellegrini sa i en presskonferens att han var nöjd med sitt lags seger mot Getafe igår (Torsdag)
"Det finns ingen rivalitet mellan Cristiano och Higuaín. De är båda fantastiska spelare. Det är bra för laget varje gång våra målgörare gör mål. De tänker bara på att göra mål, som kan hjälpa laget att vinna, vilket gör att vi får bättre målpoäng" säger han.

"Laget strävar alltid efter att spela bra, de vill inte bara vinna. Vi respekterar alltid våra motståndare."

Sedan fortsätter han..
"Gago spelade mycket bra. Han måste reagera när han får chansen, precis som resten av hans lagkamrater. Lass och Alonso har var sin egen stil. De brukar spela sida vid sida på Bernabeu, där vi har vunnit 14 matcher. Varje spelare är nödvändig här".

"Jag tycker att Parejos mål, inte egentligen var ett mål. Jag hoppas att ingen av mina män råkar ut för en situation som denna. Casillas krossade hans ankel. Vi hoppas att det inte är så farligt och att han återhämtar sig så fort som möjligt" avslutar han.

Higuain: "Det viktiga är att vi vinner, så att vi stannar som ledare i tabellen"


Higuaín pratade om det kommande derbyt mot Atletico Madrid på söndag med bwin.com


"Atletico är en mycket stark sida och det är svårt att gå förbi en viss spelare av dem. Vi hoppas att kunna dra nytta av våra misstag för att vinna matchen" säger han.

"Det viktiga är att vi vinner, så att vi stannar som ledare i tabellen. Jag hoppas att vi gör många mål."

"Pellegrini har sagt oss att vi har tio matcher kvar i tävlingen den här säsongen. Fördelen med alla dessa matcher, är att om vi vinner alla, så kommer vi absolut vinna La Liga och titeln blir vår."

"Mallorca har visat sig vara en svår grupp att slå på sin stadio och Barcelona kommer att göra sitt allra bästa för att besegra dem i helgen" avslutar Higuain.

Van der Vaart: "Vi vill vinna La Liga oavsett vad som krävs"


Spanska tidningen AS hann ikapp Rafael van der Vaart, som diskuterade vad som återstår av säsongen för Real Madrid.
van der vaart

"Vi har ligan i sikte och vill vinna oavsett vad som behövs. Vi måste se hur Barcelona reagerar, men vi är mycket optimistiska om våra chanser" säger han.

"Vi kan inte bara tänka på att vi måste vinna över Barca, utan vi måste vinna de tio andra matcherna som är kvar också. El Clasico kommer att bli lika viktigt som förra helgens match mot Sporting. Derbyt mot Atletico kommer också att vara svår".

"Jag tycker om att höra att folk vill att jag ska fortsätta spela här. Jag vill stanna kvar och hjälpa detta lag vinna titlar. När jag återvände hem i lördag fick jag en massa applåder av alla, och jag hör applåderna fortfarande i mina öron. Jag kan spela bra när jag spelar ofta. Jag spelar ofta nu, men jag vet att jag kan förbättras" avslutar han.

En hektisk vecka för Real Madrid

Kaka och Diarra joggade utomhus, medan Lass tränar med Benzema, Drenthe och Pepe är i gymmer, och Marcelo är frånvarande.
training

Real Madrid tränade för första gången denna vecka för att var redo för de kommande två matcherna under de närmaste sex dagarna. Lass tränade med Benzema, Drenthe, Pepe, Diarra och Kaka är i gymmet, medan Marcelo var borta helt och hållet för att sköta personliga angelägenheter med klubbens tillåtelse.

Esteban Granero: "Vi fortsätter att förbättra oss och är i bästa form"


Esteban Granero diskuterade Real Madrids nästa match mot Getafe.
granero

"På lördag lärde vi oss mycket om vad vi behöver göra i framtiden. Det var en mycket konstruktiv kritik och massor av anteckningar som hjälper oss att bli bättre. Allt vi gör nu är att tänka på vår nästa match. Vi kan inte förlora, annars kommer vi att ramla ner i tabellen. Vi har lärt oss att vi inte kan få ett försprång på oss själva. Vi kommer att börja tänka på Atletico på torsdag och när derbyt är över kommer vi att börja förbereda oss för El Clasico" säger han.

"Detta är en mycket konkurrensutsatt förbund mellan de två bästa lagen. Vi har förlorat några poäng och vi skulle ligga bra till i en annan liga just nu. Vi är ledare och vi kontrollerar vårt eget öde. Vi kommer att behålla lugnet, så länge vi fortsätter att vinna. "

"Vi fortsätter att förbättra oss och är i bästa form. Allt detta betyder att vi är på väg uppåt."

"Cristiano Ronaldo bortser aldrig någon genom att försöka bevisa att han är bättre. Hans rörelser får oss att må bra, eftersom det brukar få oss att fira ett mål."

"Messi är självklart "gå till killen" (=tecka) i Barcelona, men elva män är alltid på planen. Vi har de bästa spelarna och vi kan inte rädda någon" avslutar han.

Oro över Kaka's skada

kaká
Tillståndet
för Brasiliens Kaká har återigen blivit en verklig huvudvärk för dem som ansvarar för Real Madrid.
Den brasilianska mittfältaren har missat de två senaste liga matcherna (mot Valladolid och mot Sporting på Bernabeu) på grund av ett "olämpligt" ihållande muskelkontraktion i den sista träningspassen innan de flög till Valladolid.

Men vissa källor nära insidan av det vita huset visar att verkligheten i det nya bryta av nämnda Kaka inte muskelkontraktion men återkomsten av den gnagande ljumsken skada som spelaren har dragit ut på ett par säsonger och det drastiskt minskar uppträdande. Spelaren strax före jul, har erkänt de senaste månaderna har spelat med smärta, i själva verket var sju månader, så det här ljumske skada eftersom hans landning exitiría Chamartin. Men spelaren själv sagt flera veckor efter att övervinna dessa problem har nu återkommit. Frågan är hur länge varar

Kaká har haft problem med sin ljumske väldigt lände. Strax innan jul, förra året, erkände stjärnan att han har under de senaste månaderna spelat med smärta. Men Kaká har själv sagt att han kommer att övervinna denna skada. Men frågan är, hur länge kommer man vänta på det?

Real Madrid har gjort två nya rekord!

Real Madrid har brutit ett rekord från 1951/1952, genom att göra ett nytt rekord. Efter matchen mot Sporting Gijon så har Real Madrid gjort tre eller fler gjorda mål på varenda match, på deras senaste åtta matcher! Det här har bara skett en gång tidigare, åren 1951/1952 , men nu så har Real Madrid gjort ett nytt rekord!

goales!!

Dessutom; Aldrig har ett lag i La Liga gjort så många som 68 poäng på 27 matcher. Real Madrid har brutit mot 66-poäng rekordet som Barcelona hade förra säsongen.

Pellegrini: "Vi förbättrades kraftigt under andra halvleken"


Manuel Pellegrini sa i en press konferens att han var nöjd med Real Madrids 3 - 1 seger över Sporting Gijon.
grini..

"Vi spelade bra i första halvlek, men det gick inte att spela så bra, med sportings försvar. Det viktigaste är att vi hade möjlighet att reagera efter att motständarna gjorde mål och vi förbättrades kraftigt under andra lavleken" sa han.

"Det är inte normalt fös oss att vi måste vända poängen hemma. Det är svårt att besegra Sporting Gijon. De försvarar bra även om de inte spelar på hemmaplan och de är farliga."

"Laget vann. Det är det viktiga. Jag tror att det är omöjligt att vinna varje match, där man också spelar bra. Vi vann inte bara, utan vi gjorde tre mål" avslutar han.

Van der Vaart: "Detta mål gör mig mycket lycklig"


van der vaart
Rafael van der Vaart var på plats för att göra poäng för Real Madrid, i segern mot Sporting Gijon (3-1). Holländaren gjorde sitt fjärde mål för Real Madrid denna säsong och var mycket nöjd med det.

"Jag är väldigt glad för att jag tror att det var viktigt, och
eftersom vi har fått tre poäng och ligger fortfarande etta i La Liga" säger han.

"Jag är mycket glad över att ha gjort mål, spelat mina minuter och att jag har varit viktig för laget" avslutar holländaren.

Real Madrid 3 - 1 Sporting Gijon

Real Madrid vann mot Sporting Gijon med 3 - 1, på hemma plan (Santiago Bernabeu) utan Kaká och Benzema.
madrid cf

Under första halvleken, var det inget lag som gjorde något mål. Men i andra halvleken gjorde Barral ett mål för Sporting (54'), och gjorde samtidigt sitt fjärde mål för sporting och det stod 0 - 1. Men efter bara någon minut, gjorde Van der Vaart ett mål för Real Madrid (56'), och efter bara 2 minuter till gjorde Xabi Alonso sitt andra mål (58') för Real Madrid. När det hade gått några minuter till, gjorde Higuain sitt 20:e mål (69') för Real Madrid denna säsong, och det stod 3 - 1 till Real Madrid, som hade hemmaplan denna match.

När andra halvleken började, bytta Lass med Guti, vid den 68 minuten bytte Granero med Gago och vid den 73 minuten bytte Van der Vaart med Raul. De som fick gult kort var; Higuain och Garay.

Real Madrid, Juventus och Manchester City har lagt ett bud på Vargas


Real Madrid, Juventus och Manchester City, har lagt ett bud på Fiorentinas
Juan Manuel Vargas, men klubben vill ha 25 miljoner euro för försvararen.

Juan Manuel Vargas

Enligt La Gazzetta dello Sport rapporterats det att tre av Europas stjärn lag har försökt värva den peruanska försvararen Juan Manuel Vargas, från Fiorentina.
Det är Real Madrid, Manchester City och Juventus som har lagt ett bud på försvararen, men Fiorentina vill ha upp till 25 miljoner euro för Vargas.

Enligt dessa uppgifter var Real Madrid först med att lägga ett bud på den peuanska försvaren, medan Juventus var de sista som visade sig vara intresserade.

Vargas kom till Fiorentina år 2008 från den italienska Catania i utbyte mot hälften av de pengar som nu klubbenkan få tillbaka, om de säljer den 26 åriga
Juan Manuel Vargas.

Cristiano ronaldo förolämpade en domare: "Son of a bitch"


Cristiano Ronaldo
förolämpade en domare, genom att kalla honom: "Son of a bitch"
. Den portugisiska
mittfältaren, förolämpade en domare, när Real Madrid spelade mot Valladolid i söndags.

Cristiano Ronaldo tyckte att domaren skulle ha gett Valladolids Nivaldo rival, ett gult kort för att han skadade Ronaldo och lämnade ett sår på Ronaldos ben.

"Utan bollen, ser du inte?, Son of a ..." sa den portugisiska till en LINJEDOMARE som kanlen Cuatro har visat i en video.

I slutet vann Real Madrid med 4-1, ett mål av Ronaldo och tre mål av Higuaín.

No lo ves! : Ser du inte?!  
Hijo de puta! : Son of a bitch

Real Madrid - Sporting

Manuel Pellegrini har informerat att Marcos Alonso kommer ersätta skadade Diarra och möta Sporting Gijon imorgon. Trots att de har återhämtat sig, kommer Karim Benzema missa spelet eftersom det har beslutats att han inte är riktigt redo att spela ännu. De skadade Kaká, Drenthe, Diarra och Pepe kommer också att missa matchen.

REAL MADRID
Målvakter: Casillas, Dudek
Försvarare: Ramos, Albiol, Arbeloa, Metzelder, Marcelo, Garay, Marcos Alonso
Mittfältare: Gago, Lass, Xabi Alonso, Granero, Guti, Van der Vaart
Anfallare: Cristiano Ronaldo, Raúl, Higuaín

SPORTING
Målvakter: Juan Pablo, Raul
Försvarare: Sastre, Botia, Gregory, Canella, Jose Angel, Ivan Hernandez, Gerard
Mittfältare: Rivera, Carmelo, Lora, Diego Castro, Camacho, De Las Cuevas, Pedro, Kike Mateo, Matabuena
Forwards: Luis Moran, Bilic, Barral

TEAM TRÄFF
Fredag 19 mars @ 18:00. Santiago Bernabéu-stadion

Pellegrini: "Kaka håller på att återhämta sig från sin skada."


I en presskonferens, sa Manuel Pellegrini: "Ligan är mycket viktig för oss och för närvarande leder vi".

pellegriniii

"Vi har tolv mycket viktiga spel. Vi måste inse att laget som gör minst misstag vinner mästerskapet. Det skulle vara underbart att vinna ligan."

"Sporting är ett farligt lag. Mycket står på spel för dem. Vi måste spela bra för att besegra dem."

"Vi har alltid känt stödet från fansen. De vet att det är viktigt för oss. Vi har visat att vi spelar bra hemma. Ligan är mycket viktig för oss och för närvarande leder vi."

"Higuaín är en stor och mycket användbar spelare. Han är mogen för sin ålder och han vet hur man ska tåla kritik. Hans kvalitet och mål-poäng instinkter har hjälpt laget."

"Kaka håller på att återhämta sig från sin skada."

Arbeloa: "Det blir svårt att vinna alla våra hemmamatcher, men vi ska försöka"

Alvaro Arbeloa säger att han hoppas att laget behåller sin ledning i La Liga genom att vinna mot Sporting på lördag, men medgav att matchen inte kommer att vara lätt.

"Vi måste koncentrera oss på La Liga och vinna titeln. Lördagens match mot Sporting kommer att vara komplicerad. De gjorde det svårt för oss i första matchen och vi misslyckades med att besegra dem. De är i bra form och har bra självförtroende. Vi måste arbeta mycket hårt för att kunna besegra dem" säger han.

"Vi måste spela ett bra spel, för att fortfarande ligga etta i La Liga. Vi kan bli besegrade på hemmaplan, men vi har mycket självförtroende, eftersom vi vet att det är svårt för oss att tappa poäng på Bernabeu, där publiken ivrigt stöder oss."

"Det blir svårt att vinna alla våra hemmamatcher, men vi ska försöka. Vi har den bästa tränaren i världen för Real Madrid. Han har ett ovillkorligt stöd från fansen" avslutar han.

Marcelo : "Att ha två målgörare som Higuaín och Cristiano är viktigt"


Marcelo sa i en press konferens att han är säker på att laget kan vinna ligan.
celo

Fouls på Cristiano:
"Ingen vill låta honom dribbla förbi dem och det är därför han får så många smällar".

Fouls på sig själv (som får mest i La Liga):
"Kanske är det för att de inte vill att jag ska dribbla förbi dem."

Vänster-back eller yttermittfältare:
"Jag är glad över att spela i någon situation, eftersom jag känner att jag är viktig för laget och att jag hjälper. Jag kan spela både positionerna, men jag är naturligtvis en vänsterback. "

Higuaín-Cristiano duo:
"Att ha två målgörare som Higuaín och Cristiano är viktigt. Vi försöker hjälpa laget så mycket som möjligt. Vi hoppas att försvararna behåller sin form. Vi arbetar hårt och kommer att göra allt för att vinna ligan. "

Kaka & Benzema:
"Benzema håller på att bli bättre. Man behöver inte ens säga hur mycket han kan hjälpa Real Madrid. Kaka har också återhämtat sig, positivt. Jag hoppas han är frisk snart."

Tillfredsställelse bland spelarna

Efter Real Madrids seger mot Valladolid, diskuterade flera Real Madrid-spelare om matchen.
guain.

Sergio Ramos:
"Att vi vinner hjälper verkligen vår sinnesstämning. Det var inte lätt, men vi visste hur de skulle hantera denna typ av matchen och vi tog hand om matchen. Vi är väldigt fokuserade på vinna titeln".

Alvaro Arbeloa:
"Vi visste hur aggressiva Valladolid är, och på grund av det, kämpade vi. Det var en mycket komplicerad match. Vi var tvungna att vinna för att fortfarande ligga etta i La Liga. Vi har ett stort förtroende för våra forwards. Vi är mycket glada för dem och för laget. "

Gonzalo Higuaín:
"Vi är mycket nöjda med resultatet."

Rafael van der Vaart:
"Vi gjorde fyra mål, vilket alltid är en anledning att vara nöjd. Matcher som den här är mycket viktigt. Det enda vi har kvar är La Liga och vi vill vinna den."

Pellegrinis uttalande efter matchen mot Valladolid


Manuel Pellegrini har en positiv bedömning av lagets prestationer efter deras 1-4 segern mot Valladolid, som fick Real Madrid att stanna kvar på första plats i tabellen.
pellegrini

"Vi har vunnit åtta raka matcher i La Liga och dag för dag förbättras vår fotboll och mål förmåga"

"Jag är mycket nöjd med hur vi spelade. Varje match är som en sista match för oss och vi var tvungna att vinna för att ligga först i La Liga. Vi måste konkurrera om titeln. Spelarna vet vad som står på spel. Laget visade att de är på rätt väg. "

"Vi väntade oss en aggressiv Valladolid och vi visste att vissa uttalanden som gjorts tidigare i veckan kan påverka dem, men vi provocerade dem aldig och visste hur man hanterade situationen."

"Higuaín var ganska upprörd på onsdagen, men han har mycket bra personlighet. Jag är mycket glad för hans skull. Han fann genast sin fot och gjorde mål, som han har gjort hela säsongen. "

"Barcelona och Real Madrid spelar på samma nivå, så den som gör minst antal misstag kommer att vinna La Liga. Allt som räknas nu är att vi fortsätter försöka vinna, oavsett var vi spelar. Vi har vunnit åtta raka matcher.”

Real Madrid och Barcelona kämpar för att vinna La Liga


Real Madrid har en tuff kalender i det som är kvar, för att vinna titeln. Det är bara tolv finaler kvar i La Liga tills säsongen är över.

madrid

Real Madrid och Barcelona kämpar för att vinna La Liga. De vita försvarade sitt ledarskap med en spektakulär 4-1 seger i Valladolid på söndagen och de har 12 matcher kvar på sin väg till att vinna den spanska ligan. El Clasico mellan de båda sidorna kommer att hållas på Bernabeu antingen den 10 eller 11 april.

Real Madrid kommer att möta Atletico Madrid, Barcelona och Valencia (för närvarande tredje på bordet) på Bernabeu under de närmaste månaderna. Den vita har vunnit 13 matcher på deras hemmaplan. De andra motståndarna som dom kommer att spela mot ( inte i Bernabeu) under de kommande månaderna är; Sporting, Osasuna och Athletic Bilbao. De kommer även möta Malaga, Racing, Zaragoza, Getafe, Almeria och Mallorca.

Barcelonas bort schema ser svårare. Förutom att spela på Bernabeu, de vitas eviga fiende kommer också att spela mot de som nuvarande ligger på 4, 5 och 9 plats.

Gonzalo Higuain är den mest effektiva anfallaren i La Liga!


guain
Gonzalo Higuaín gjorde ett hat-trick mot Valldolid på söndag, och han har blivit den mest effektiva anfallaren i La Liga med 19 mål på 20 matcher, tre mål mindre än nuvarande mästerskap skyttekungen Lionell Messi. Higuaín har det bästa mål-poäng genomsnittet i ligan.

Real Madrid anfallaren gör mål var 74 minuter, medan Leo Messi gör det varje 88 minuter.

Higuaín är lagets bästa målskytt i La Liga, följt av Cristiano Ronaldo med 15 mål (han ligger på 3:e plats).

Båda männen (Higuain & Ronaldo) utgör den mest effektiva partnerskapet i spanska mästerskapet. De har kvittas nästan hälften av Real Madrids totala mål denna säsong. De har båda gjort mål på 12 matcher.

Kaka: "Jag arbetar mycket hårt för att få det jag vill ha!"


Kaká, som ersättas av tränaren Pellegrini i matchen mot Lyon i onsdags, har talat för första gången i en intervju med brasilianska tidningen O Globo.
my baby<33

Fråga: Vad tycker du om matchen mot Lyon i onsdags?
Svar: Det var en svår upplevelse, mycket svår, personligt och kollektivt, eftersom jag räknade med att Real Madrid skulle gå vidare. Jag gick igenom många svåra perioder i mitt liv och min karriär, men jag kunde övervinna allt. Jag är här i dag. Jag tror att jag har lärt mig många saker, många lärdomar och jag tror att vi kommer ha mycket glädje i Real Madrid.

Fråga: När kommer vi få se den "riktiga" Kaka i Real Madrid?
Kaká: Jag hade många problem när jag kom hit. Jag hade lite svårt att anpassa mig till både staden och klubben. Det påverkade mitt självförtroende lite när jag spelar. I fotboll förändras saker mycket snabbt. På bara en vecka och att bara spela tre matcher, kan förändra allt. Jag arbetar hårt för att göra saker och ting som jag vill ha.

Fråga: Varför blev du upprörd över att bytas ut i onsdags, du som är så disciplin?
Kaká: Jag blev irriterad av att bytas ut. Min upprördhet var att det bara var 12 minuter kvar, och jag visste att jag kunde göra något mer för att vända situationen. Jag sa klart och tydligt vad som var orsaken till min ilska till tränaren. Jag gillar att spela fram till slutet eftersom jag hoppas kunna hjälpa laget i någon åtgärd, men jag respekterar tränarens beslut utan några problem alls.

Fråga: Din fru och rådgivare har kritiserar Pellegrini och sa att han var en fegis. Vad tycker du om dessa uttalanden?
Kaká: Jag har gjort saker mycket tydligt. Diogo, min rådgivare, sa en del saker på Twitter, och det var inte något som jag tyckte, utan det var hans åsikt. Han är min rådgivare, men också en offentlig person och har sin åsikt som resten av fansen. Det min fru sa, är också hennes åsikt och jag har sagt att jag inte håller med henne.
Jag pratade med Diogo och han har redan gjort klart för sig att det var hans åsikt. Jag har också pratat med klubben för att klargöra situationen.

Fråga:
Vad är din relation med tränaren?
Kaká: Han är en mycket bra tränare, och jag har aldrig haft några problem med mina tränare som ajg har eller har haft. Jag förstår Pellegrini, och han har behandlat mig mycket bra och hjälpte mig i klubben. Han är en person som har gett mig mycket stöd.

Fråga: Känner du press av att ha en mycket bra form inför VM?
Kaká: Nej, jag är inte orolig. Robinho, till exempel, som har återvänt till Brasilien, är ett exempel på hur saker och ting förändras. Jag vet att de saker jag har gjort, hur jag arbetar, hur jag tränar och alla de möten jag har haft för att få saker att hända igen, har hjälpt till. Och jag skulle vilja uppfylla alla förväntningar som finns runt omkring mig.

Manchester City buder 50 miljoner euro för Higuaín och Gago!!!


Argentinska spelarna Fernando Gago och Gonzalo Higuaín, som spelar för Real Madrid, kan fortsätta sin karriär i Manchester City och spela i den engelska Premier League. Inom de närmaste timmarna kommer Manchester city lägga ett bud på 50 miljoner euro, för målskytten Higuain och Gago.
higuain and Gago

Manchester City är beredda på att betala en stor summa pengar, för att kunna förstärka sitt lag, och vinna nästa säsongs Premier League. Man.City kommer att lägga fram ett oemotståndligt erbjudande till Madrid för 50 miljoner euro för båda spelarna, stod det i den spanska sporttidningen Marca.

Gago, 23 kom från Boca Juniors till Real Madrid, har inte spelat så mycket för Real Madrid sedan Manuel Pellegrini tog över, och han har vid flera tillfällen uttryckt sin önskan att lämna Real Madrid, men förhandlingarna blev resultatlösa.

Higuaín, 22 år och kom från River Plate och är skyttekungen i Real Madrid och i den spanska ligan, men måste förnya sitt kontrakt och ifrågasattes kraftigt efter onsdagens match i Champions League, mot Olympique Lyon.

Gago och Higuaín, är två spelare som Real Madrid har betalat sammanlagt 33.5 miljoner euro för.

Pellegrini : "Ligan är mycket viktig för oss"

Manuel Pellegrini har fått frågor från media idag, strax före lagets avresa till Valladolid. Han säger att Kaka, som inte kommer att vara med i matchen mot Valladolid på grund av skada, har hans fulla stöd, men vet att Kaká kan ge mer.
manuel pellegrini

Pellegrini: "Laget och spelarna var mycket upprörda under de första 24 timmarna efter onsdagens match. Vi gjorde vad vi hade i första halvleken, men tog inte hand om all vår verksamhet. Vi måste nu fokusera på La Liga och kämpa tills slutet" säger han.

"Laget är på rätt väg. Vi spelar bra typ av fotboll, som fansen vill se."

"Kaka har gjort många mål och har varit mycket målgiven. Han anpassar sig till en ny liga och har mitt fulla stöd att han kommer att utvecklads. Han är en förebild på och utanför planen, men vi vet att han kan spela bättre och vi vet att han kan ge mer."

"Han är ett exempel på en person som är mycker professionell, även om vi fortfarande tror att han kan ge mer"

Pellegrini medgav att efter spelet mot Lyon i önsdags, blev det mycket känslosamt i omklädningsrummet. "I omklädningsrummet var det mycket känslosamt, särskilt de 24 timmarna efter matchen".

"Vi leder i La Liga, och har blivit stora konkurrenser. Valladolid måste behålla den nuvarande situationen där de är i, men vii måste försöka göra det bästa för att försöka vinna tre poäng" avslutar han.

Cicinho kritiserar Kaká, men då försvarar Robinho Kaká!


Cicinho har kritiserat Kaká, och Robinho säger att Cicinho bara skyller på utlänningarna. Han säger också att han har varit med om samma sak, då Robinho spelade för Real Madrid.

k&r

Robinho försvarar Kaká och säger: "När saker går fel, så måste Cicinho alltid skylla på utlänningarna"

Cicinho kritiserade Real Madrid spelaren Kaká, för några dagar sedan, och den förre Real Madrid spelaren, Robinho säger att han har upplevt samma situation när han spelade i Real Madrid.
"Du kommer verkligen att lyckas i de vita kläderna, Kaka" sa Robinho.

"Vad som händer nu i Real Madrid är inte nytt. När saker går fel, skyller han alltid på de utländska spelarna. Det hände mig precis samma sak, som det händer Kaka nu, sa Robinho.

Robinho har dock inga tvivel om att Kaka kommer så småningom att lyckas i Real Madrid: "Kaka är spektakulär och kommer att återhämta sig från denna situation"
han tror att den brasilianska stjärnan kommer att lyckas med den vita skjortan i Real Madrid och att han kommer också nå många framgångar med Brasiliens landslag.

Kaka ber Pellegrini om ursäkt för förolämpningarna.


Kaká ber om urtsäkt för de förolämpningar Pellegrini har fått utav hans fru och rådgivare. Han vill inte att relationen mellan honom och hans tränare ska förändras.

kaká <3 and pellegrini

Efter att Real Madrid eliminerades från Champions league, kritiserade Caroline Celico, Kakás fru, och hans rådgivare Pellegrini på twitter. När Kaká byttes ut efter den 76:e minuten tyckte inte både Kaká och Caroline Celico om situationen.

Efter att tränaren hade pratat med spelarna, hade Kaká en privat konversation med Pellegrini och bad om ursäkt för bristen på respekt. Kaká var mycket generad över situation och sa att han inte hade samma åsikt som hans rådgivare. Kaká ville inte att den goda relationen mellan Pellegrini och honom skulle ändras på grund av detta.
Pellegrini förstod hans förklaring och saken löstes direkt efter samtalet mellan dem.

Casillas: "Vi kommer att göra alla madridistas lyckliga!"


Casillas sa vid en presskonferens att man inte får ge upp nu, utan det är nu dom ska kämpa och försöka vinna ligan!

iker casillas

Iker Casillas var mycket ärlig i dagens presskonferens. Målvakten uppmanade fansen att förlåta laget för onsdagens match och sa att laget kommer utnyttja möjligheten att vinna ligan.

"Jag vill be om ursäkt till fansen, men jag vill att de ska veta att vi kommer aldrig att ge upp. Vi är entusiastiska över att vinna ligan för oss och för dem. Detta är ett starkt lag och jag är säker på att vi kommer att göra alla Madridistas lyckliga. Folk kommer att betrakta detta som ett typiskt populistiskt tal, men det är inte så. Jag verkligen säger vad jag känner. "

"Vi måste gå vidare. Laget verkar vara ledsna på mig. Det är en lätt sak att bara ge upp. Vi är alla besvikna, laget, klubben och fansen också, men vi vill komma över det här med att vinna ligan. Vi vill glömma vad som hände, med en seger mot Valladolid. "

"Vi kommer aldrig att ge upp. Vi är mycket glada över att ligga först i La Liga. Jag vill att fansen ska veta att vi kommer att kämpa för att vinna ligan och att vi fortfarande är samma lag som tog ledningen i tabellen genom att vinna, så som vi gjorde mot Sevilla. Det skulle göra mig glad som en Madridista att vinna La Liga. När du har vunnit fler ligatitlar än Champions League, saknar du att vinna. Det är som att ha en flickvän, du vill vara fri och singel när du har en, men när du inte har en flickvän längre, vill du ha en flickvän igen. "

"Jag ösnakr att vi hade spelat så bra som vi spelade mot Sevilla, mot Lyon. Vi var lugnare när det stod 1 - 0 till oss, men vi var ändå fortfarande nervösa eftersom vi visste att det skulle vara svårt att göra comeback, om de gjorde ett mål . Jag är säker på att vi kommer att fortsätta att förbättras under de kommande veckorna. "

"Pellegrini har stöd av oss alla. Det är lätt att skylla på honom, men vi är de enda som bär skulden."

Albiol: "Vi har jobbat hårt för att vinna ligan sedan augusti!"


Raul Albiol sa vid en presskonferens att han vill vinna ligan och att laget fokuseras på att göra sitt bästa för att vinna La Liga.
raul a.

Albiol: "Onsdag var en tuff match och jag kunde inte sova efter matchen. Men man måste gå upp nästa dag och träna hårt inför söndagens match. Vi har inget annat val än att fokusera på La Liga. Vi har arbetat mycket hårt, och kan inte ge upp nu. Vi måste kämpa på söndag. Jag bara tänker på ligan nu. Det är det enda som finns kvar för oss" säger han.

"Vi hade många chanser under den första halvleken mot Lyon i onsdags. Vi kämpade inte lika mycket under andra halvleken, vi gav de en chans att vinna och de använde den. De var mer effektiva i anfall än oss. De tog sin chans och slog oss. Vi spelade sämre i andra halvleken. Det fanns mer individuella insatser. Det var därför laget inte fungerade bra tillsammans, inte för att vissa spelare föredrog att prova saker på egen hand. Vi har alla kämpat mycket och vi kommer att bevisa det. Det måste finnas svåra tider för varje lag, om ett bra lag ska fungera".

"Det är normalt för oss att vara ledsna, för att vi var glada över att spela finalen på Bernabeu, vår egen hemmaplan. Det var ett hårt slag. Vi måste nu vara intelligenta och inse att vi har arbetat hårt för att vinna ligan sedan augusti. Det är en mycket hård konkurrens och vi kan inte kasta allt det nu. Vi måste bevisa att vi är enade och vi kan vinna titeln!".

"Matchen mot Valladolid blir mycket viktigt eftersom allt står på spel för dem just nu. Vi kan inte ge upp. Vi måste gå vidare. Projektet har bara börjat. Första halvleken är alltid lite svårare, men jag är säker på att laget kan göra många saker bättre".

"Vi måste återvinna det vi har förlorat och fixa saker genom att vinna La Liga. Vi vet att fansen är besvikna och vi vill ge vårt bästa under de 13 veckor som återstår."

Kakás fru kallar Manuel Pellegrini för "feg" och Kaká uttrycker sin ilska över att han byttes ut
Kakás fru tycker att det var dåligt för laget att Kaká byttes ut, för nu har Real Madrid åkt ut ur Champions League, medan Kaká ber om urtsäkt till fansen över förlusten och uttrycker sin ilska över att han ersattes av Raul.

k&c

Efter att Real Madrid eliminerades i Champions League för sjätte året i rad, var det många som kritiserade Real Madrid, men en av de hårdaste kritikerna var från Kakas fru, som i "twitter" skrev att Manuel Pellegrini är "feg och en ynkrygg".

Caroline Celico, den brasilianska fotbollspelaren Kakás fru, kritiserade Madrids tränare Manuel Pellegrini i det sociala nätverket "Twitter", efter att Kaká byttes ut igår i Champions leagues åttendelsfinal.

Sedan bad Real Madrids mittfältare, Kaká om ursäkt till fansen för att Real Madrid har blivit eliminerade ur Champions League, och får inte spela i finalen, som kommer vara på Bernabeu.

"Det är ett hårt slag, en mycket svår tid för Real Madrid och fansen. Allt vi kan göra är att be om ursäkt till fansen. Vi hade alla sett fram emot att spela en Champions League-final på Bernabeu och nu är vi inte där, sa den brasilianska stjärnan.

Real Madrids Kaka sa att laget förlorade många chanser att göra mål i den första halvleken: "Vi skapade massor av chanser att göra mål, men i Champions kan man inte göra några misstag.."

Kaka är säker på att han tillsammans med sina lagkamrater kommer att lösa den svåra tiden om att inte få spela Champions league finalen på Bernabeu: "Jag gick igenom många svåra perioder i min karriär och mina lagkamrater och jag har alltid kunnat lösa våra problem. Nu ska vi lösa dem tillsammans igen ".

Slutligen den brasilianska fotbollspelaren uttryckte sin ilska, när han ersattes av Raul: "Jag tyckte inte om situationen för lagets skull. Jag blev inte irriterad av ersättningen, utan av vad som hände under matchen, efter att jag byttes ut. Raul byttes in och tog min position, och en spelare som Raul, har mycket erfarenhet och hade kunnat göra mål" avslutar han.

"Vi måste lära oss av våra misstag"

Pellegrini, Casillas, Guti, Granero, Arbeloa, och Ramos uttryckte sina tankar efter att Real Madrid har slagits ut ur Champions League.


Manuel Pellegrini uttryckte sin besvikelse efter matchen mot Lyon igår, och analyserade hans lags presentationer.
"Vi spelade bra i första halvlek, men missade två klara chanser. Vi har alla drömt om att spela finalen i Bernabeu. Laget är förkrossad" säger han.
"Jag tar det fulla ansvaret. Det är ett stort bakslag, men vi måste komma ur denna gamla hjulspår och fortsätta kämpa för La Liga."

Casillas:
"Vi är upprörda men vi behåller oss lugna. Vi måste vara försiktiga. Under de närmaste dagarna kommer vi att utvärdera vad som hänt den här säsongen, men från och med nu måste vi inrikta oss på La Liga."

Guti:
"Att elimineras från Champions League gör ont varje gång, och den här gången, gör det lite mer ont än alla andra gångerna. Allt vi kan göra är att tänka på La Liga."

Granero:
"Vi började bra och hade flera chanser att spela en bekväm andra halvlek, men det räckte inte. Vi måste vinna La Liga, och spela så bra som möjligt. Vi måste göra det för våra fans."

Arbeloa:
"Vi kunde ha gjort hela tre mål i första halvlek, men vi kunde inte avsluta ett skott. Vi blev en underlägsen grupp, vilket gör att det gör mer ont än någonsin. Vi saknade lite av enighet. Vi känner att vi inte visade upp vad vi kan under andra halvleken. "

Real Madrid 1 - 1 Olympique Lyonnais

Det franska laget, Lyon går vidrare till nästa omgång, och Real Madrid har blivit eliminerade!


Champions League var orättvis med Real Madrid igen. De vita hade mer än tio chanser att göra mål, men Olympique Lyonnais var effektivare. Om Pjanic itne hade gjort mål, skulle det bli oavgjort, på grund av Ronaldos enda mål. Real Madrid kämpade mycket under matchen och förtjänade att nå nästa omgång.

Guti kontrollerade bollen på mittfältet och spelade perfekt med sin vänstra fot. Och Ronaldos snabbhet och effektivitet, gjorde att han kunde göra ett mål för Real Madrid.

Kaka hade en chans att göra mål, och göra lagets första mål, i den första minuten, men målvakten släppte inte in bollen. Den brasilianska stjärnan hade en chans igen, efter 10 minuter, med vackra dribblingar förbi Réveillère och Cris, men hans skott träffade ine målet.

Cristiano Ronaldo hade många chanser att göra mål och Higuaíns chanser var ännu bättre. Den argentinska spelaren sprang förbi Lloris efter en pass av Granero, men hans skott på det öppna målet träffade stolpen!!

Idag är det din dag Kaká!..

Ricardo Izecson dos Santos Letie, Kaká, har gjort totalt 24 mål på 64 Champions League matcher. Cristiano Ronaldo har gjort 20 mål på 60 Champions League matcher. Medan Higuain har endast gjort 2 champions league mål.

mine<33

Kärlekshistorian mellan Kaka och Champions League är lång. Han gjorde sin debut i Champions League den 16 september 2003 mot Ajax och gjorde sitt första mål bara två veckor senare mot Brügge.

Sedan dess har han spelat i två finaler. De förlorade 04/05 mot Liverpool, men de röda (AC Milan) hämnades två år senare. Alla avgudade honom under den tiden han spelade i Milan. Men det har inte slutat än, bara för att han spelar i Real Madrid. Utan han kommer visa sin bästa sida i Real Madrid också.

Finalen i Champions på Bernabeu är "motivation" för den brasilianska mittfältaren, inte "en skyldighet". Men Real Madrids fans vill se den bästa sida av Kaka. På sommaren betalade Real Madrid 67 miljoner för mittfältaren. Kaká har spelat sex matcher och gjort 1 mål från straff plats.

Idag är det din dag Kaká!...

Ronaldo har kommit i bra form snabbt, men Kaká är lite långsammare


De nya stjärnorna i Real Madrid, Cristiano Ronaldo och Kaka, har sin första säsong med "el merengue" lite annorlunda. Den ena har redan kommit i bra form snabbt, medan den andra fortfarande försöker hitta sin form.


rk

MADRID - Portugisen Cristiano Ronaldo vann "Ballon d'Or" år 2008 och den brasilianska mittfältaren Kaká. Och både har redan har vunnit Champions league med deras gamla klubbar. Cristiano Ronaldo vann med Manchester United under 2008, och Kaka vann med AC Milan under 2007 (förutom i slutet av 2005).

"Vi är beredda att ta itu med Lyon" sa Kaka nyligen i en intervju med UEFA: s webbplats.

"Vi måste bevisa för Lyon hur bra vi är på Bernabeu. Vi kommer att kämpa allt vi kan från den första, till den sista minuten" varnade Cristiano Ronaldo, 25 år, i måndags, som kom från Manchester United för 94 miljoner euro.

För Kaka, som snart fyller 28, det går lite långsammare. Den brasilianska N.10 var något oregelbunden, kombinera lysande stunder med andra off. Ibland även i samma spel.

Ronaldo har lyckats lite bättre än Kaká. För Kaká går det lite långsammare. Ibland kan han ha en bra match, och ibland inte. Han imponerade mot Villarreal (6-2 och han gjorde två mål) och därefter mot Teneriffa (5-1, han gjorde ett mål),
Den brasilianska fotbollspelaren är den bästa passaren i Real Madrid tillsammans med Marcelo.

Men alla hoppas på att Kaká kommer med tiden, komma tillbaka på rätt spår och stanna där för evigt. Och Cristiano Ronaldo är övertygad om detta: "Kaka är den tystaste spelaren i laget och en stor professionell. Han är en av de bästa spelarna i världen. Jag är säker på att han kommer återfå sin rätta form igen.

SNABB INFORMATION

vkr
 • Fabregas vill ha en final med Real Madrid
 • I år är Real Madrid favoriter
 • Iker Casillas förävntar sig runt 2-0 till Real Madrid i Champions League ikväll mot Lyon.
 • Rooney är Real Madrids nya mål för år 2011
 • Ronaldo varnar Lyon för Real Madrid.
 • Van der Vaart får inte börja från start i matchen mot Lyon, trots att han är en stor favorit bland fansen.
 • Pellegrini: "Lyon är inga enkla rivaler"
 • Real Madrid kommer att riskera sina liv mot Lyon i Champions League

Granero: "Vi måste återgå till att bli stora i Europa!"


Real Madrids Esteban Granero pratar om morgondagens match mot Olympique Lyonnais med tidningen El Mundo.

granero
Granero: "Jag är ambitiös. Det skulle vara fantastiskt för mig att spela mot Lyonnais på grund av allt som står på spel för oss. De bör känna sig hotade av oss, från allra första minuten av matchen" säger han.

"Olympique försvarade sig mycket bra i den första etappen. De gjorde det svårt för oss och de överraskade oss med sina motkrav. Vi måste spela ett offensivt spel med en vinnande mentalitet för att hålla dem i deras planhalva så mycket som möjligt".

"Vår comeback mot Sevilla måste vara nyckeln till vår seger. Det var en fantastisk match. Jag var väldigt nöjd. Det var en av våra bästa matcher den här säsongen."

"Vi måste undvika att göra misstag i försvaret. Vi har inte råd med det. Jag vill att vi ska dominera mer i vårt spel, hålla bollen och försöka få våra motståndarens att bara vara i deras planhalva."

"Jag har lyckats få en plats i laget och jag ahr blivit användbar för tränaren. Cochen har använt mig ganska ofta och jag har visat att jag kan göra bra saker för laget."

"Det är fantastiskt att träna med Ronaldo varje morgon. Han är besatt av att arbeta och är en riktig perfektionist. Jag har aldrig sett en spelare som honom."

Higuaín: "Vi måste göra en bra vänding!"


Gonzalo Higuaín sa vid en presskonferens att supportrarnas stöd är mycket viktig, och det kommer hjälpa laget att göra en comeback mot Olympique Lyonnais och nå nästa omgång i Champions League.

"Onsdagens match kommer att vara viktig för oss, speciellt eftersom årets final kommer hållas på Bernabeu. Vi kan göra en comeback i morgon" säger han.

Sedan fortsätter han..
"Jag har haft turen att få uppleva många fina kvällar på stadion, men jag har aldrig upplevt en Champions League final i denna arena. Supportrarnas stöd är mycket viktig. Vi behöver dem mer än någonsin på Onsdag. Deras stöd är viktig. Det kommer att bli en unik match där arenan kommer att bli full".

"Vi måste spela bättre än första matchen och visa dem att vi är Real Madrid. Vi vill ta laget tillbaka dit det hör hemma. Vi måste vinna och göra en bra vändning" avslutar han.

Pellegrini: "Vi kommer att nå kvartsfinalen!"

Manuel Pellegrini uttryckte sin tro på att nå Champions League kvartsfinal på en presskonferens.


"Det finns inga lätta motståndare i Champions League och Olympique Lyonnais är inget undantag. Vi är övertygade om att vi kommer göra en vändning, men det kommer inte bli lätt. Vi har en bra säsong och vi är medvetna om vad det är som vi gör bra och vad vi måste göra i morgon. "

"Vi behöver publikens stöd. Det kommer att bli hjälpa oss. Atmosfären på Bernabeu är speciell och vi måste ha nytta av den. Fansen i Frankrike var minimal och jag hoppas laget och fansen kommer arbeta tillsammans för att få en bra vändningen. Jag är säker på att vi kommer att nå nästa omgång. "

"Lyonnais är ett starkt lag och de har inte släppt in några mål på länge. Statistik är till för att brytas. Jag hoppas att vi är starka nog för att kunna göra det. Det viktiga är att mina spelare inte tror att de redan "har vunnit allt". Det gör dem större än de redan är. De försöker överträffa varje vecka. Deras hunger visar sig i varje match. "

Lassana Diarra : "Vi kommer att vara aggressiva"


Lassana Diarra satte sig ned med tidningen Marca för att prata om onsdagens "do-or-die showdown" mot Olympique Lyonnais.
lassana diarra

"Vi måste kämpa, och göra få våra motståndare att känna rädsla för oss. Jag är säker på att det kommer att bli en match, som är mycket annorlunda än den första matchen vi spelade mot Lyon. Vi måste vara starka och se till att de inte gör några mål alls. Att dom gjorde 1-0 på deras egna hemmaplan är inte så illa" säger han.

"Vi måste vara aggressiva. Publiken kommer att hjälpa många, men vi måste också ta hand om vår verksamhet. Målet är att vinna både La Liga och Champions League. Jag är optimistisk och har inte ens tänkt att förlora. Jag är övertygad om att allt kommer att gå mycket bra. "

"Seger i våran hemmaplan skulle vara mycket speciell. Vi kommer att vara mycket motiverade, eftersom vi vill spela i finalen framför våra fans och i våran egna arena. "

"Benzema behöver lite tid, men jag är säker på att vi snart får se honom i sin bästa form. Det är inte lätt för honom att behöva titta på oss från åskådarplatsen.
Jag är säker på att Karim kommer att vara till stor hjälp och att han kommer att hjälpa oss i våra svåra situation" avslutar han.

Kaka: "Seger på Bernabeu måste vara en motivation, inte en skyldighet"


Kaká tycker inte att Real Madrid är skyldiga att vinna, utan man ska se det som en motivation. "Om det blir en skyldighet, så blir det mer komplicerat," sa Kaká i en intervju med UEFA: s webbplats.
kaka

Real Madrid-spelaren Ricardo Izecson Dos Santos, Kaka, sa : "Att vinna årets Champions League på Bernabeu är en motivation, inte en skyldighet. Jag föredrar att finalen är mellan oss och FC Barcelona, inte min gamla klubb AC Milan"

Kaká skulle föredra att spela finalen mot den spanska konkurrenten Barcelona, som påstår sig va mycket uppskattade.

Dessutom pratade Kaka om sin lagkamrat Cristiano Ronaldo, som han beskrev som "en underbar person" och "en kille med extraordinär begåvning."
"Vi har alla våra olika sätt att leva, men det betyder inte att vi inte är goda vänner och att vi inte kan prata om allting. Cristiano är en fantastisk person, väldigt intelligent och som alltid är vetgirig, sa han.

Dessutom fortsatte Kaká att berömma sin lagkamrat
"Ronaldo är en professionell spelare som arbetar hårt och är en mycket begåvad fotbollsspelare. Han har bra fart och stor förmåga att dribbla" sa den brasilianska fotbollsstjärnan.

Cristiano Ronaldo: "Vi måste bevisa för Lyon att vi äger Bernabeu!"


Cristiano Ronaldo, är säker på seger mot Lyon och har ett starkt förtroende för Real Madrid. Han försvarar också hans lagkamrat Kaká, och säger att Kaká är en av världens bästa fotbollspelare.

cronaldo

Madrid, 8 mars
- Real Madrids portugisiska spelare Cristiano Ronaldo, medgav i dag att det skulle vara en besvikelse om hans lag inte gick vidare till kvartsfinalen i Champions League.

Den begåvade fotbollsspelaren, som framträdde på en presskonferens i måndags, sa att om Real Madrid inte vinner mot Lyon på Onsday, på Real Madrids egna hemmaplan (Bernabeu) så skulle det bli en besvikelse.

"Matchen kommer spelas med elva spelare, och trycket är inte bara på mig. Jag kommer arbeta och kämpa lika mycket som under de senaste matcherna om inte mer" säger Ronaldo.

"Vi förlorade sist mot Lyon, men jag är säker på att vi kommer vinna hemma på våran egna arenam och passera kvartsfinalen" säger han.

"Onsdagens match kommer vara väldigt svår, men vi spelar mycket bra fotboll och vi har bevisat att vi är det starkaste laget i La Liga. Vi känner till Lyon. De är ett starkt lag på ett fysiskt sätt, men nu är det vår tur att spela hemma."

"Jag är övertygad om att detta lag (Lyon) kommer att kämpa, men vi kommer att göra allt för att gå vidare till nästa runda. Jag blev förvånad över fansen i lördags och jag måste tacka dem för deras stöd. Jag hoppas att vi ser samma slags atmosfär på onsdag, eftersom de kommer att spela en avgörande roll i vår framgång. Arenan kommer att bli kul att se så full och spelarna är redo."

"Vi måste gå ut dit för att vinna och vi måste vilja att göra mål. Lyon är inte lätta att göra mål mot, och dom kommer inte göra det lätt för oss. Vi vet att det är svårt, men det är möjligt . Vi kommer att göra allt vi kan från första till sista minuten. "

"Alla vet hur mycket Real Madrid vill vinna Champions League. Denna klubb har nio titlar och vill ha tio, och i år ska det bli avklarat. Jag är säker på att vi kan vinna. Vi kommer spela hemma, framför våra fans. Jag hoppas att våra fans är lika stödjande på onsdagen. Vi ska göra vårt allra bästa för att vinna. Vi måste bevisa för Lyon att vi äger Bernabeu!"

"Vi vet att Champions League är viktig för denna klubb och jag är övertygad om att vi kan få det till åtminstone oavgjort."
Och när man pratar om La Liga, säger Ronaldo: "Vi visar att vi är det starkaste laget i La Liga."

Sedan försvarar Ronaldo, Kaká efter att den brasilianska fotbollspelaren har fått kritik: "För mig är Kaká den mest tysta spelaren. Han är en stor professionell fotbollspelare och jag är säker på att han kommer att bli bätter och bättre. Han är en av de bästa i världen och en grundläggande spelare . Kaká kommer säkert att lyckas i Real Madrid.
"Kaka är en av de bästa spelarna i världen och är en viktig spelare för laget".

Cristiano medgav också att Higuaín gör ett bra jobb. "El Pipita har en mycket bra säsong, och jag hoppas det fortsätter så, för om det är bra för Higuain, så är det bättre för oss."

Han berömde även Guti & Van der Vaart efter söndags match mot Sevilla. Han säger att laget har förbättrats med att ha med de i matcherna, och att Guti är en spelare av hög kalité.

Raul har gjort ett nytt La Liga rekord!

Raul spelade sin 543 match igår. Real Madrids kapten gjorde ett nytt rekord för La Liga och Real Madrid.
gonzalez blanco

Real Madrids match mot Sevilla var Rauls 543 match i La Liga, vilket fick honom att ligga på andra plats i tabellen "Spelaren med flest spelade matcher" i historien.

tabel

Van der Vaart , Ramos, Guti & Xabi nöjda med segern mot Sevilla igår.


Två måls målskyttarna Van der Vaars och Sergio Ramos gjorde båda mål i andra halvleken mot Sevilla igår kväll, och de båda är nöjda med resultatet.
van,ramos,guti,xabi

Sergio Ramos gjorde lagets andra mål mot Sevilla från ett sidhuvud och Rafael van der Vaart gjorde mål på övertid, och gav laget en otroligt viktig seger.

Rafael van der Vaart:
"Det var otroligt. Jag tror att jag gjorde mitt viktigaste mål i igår. Det bästa är att det var bra för laget också."

Sergio Ramos:
"Jag är mållös. Det är den sortens spel, som fansen är värda att se. Vi reagerade bra och vi måste nu försvara vårt ledarskap."
"Vi har lite tid att njuta av denna seger eftersom vi kommer att möta Olympique Lyonnais snart. Vi hoppas att publiken reaktion på onsdag är lika stor som den var i kväll."

Men Ramos & Van der vart var inte de enda som var nöjda med segern igår kväll utan även Guti och Xabi Alonso.

Guti:
"Vi visade vår kraft och övertygelse i den allra sista minuten. Vi visste att vi inte kunde missa vår chans efter Barcelonas resultat. Vi spelar mycket bra och det går allt bättre. Laget kämpade, fast än det stod 0 - 2 till Sevilla i början av spelet. Fansen hjälpte oss att vinna och det fanns ett stort samband mellan oss och dem. "
"Jag är mycket nöjd med slutresultatet, men ännu mer om vår tro på att vi kunde vinna matchen. Det var ganska tight, men vi spelade mycket bra i andra halvleken. Vi hade många chanser på mål och vi förtjänade att vinna."
"Vår Champions League-match på onsdag kommer att vara det ultimata spelet, men om fansen kommer stödja oss. så som de gjorde idag, kommer inget lag kunna vinna över oss i vår hemmaplan. De har alltid hållit fast vid vår sida i viktiga matcher och jag ber dem att vara starka, för att hjälpa oss att nå och vinna nästa omgång. "

Xabi Alonso:
"Detta är tre härliga poäng och vi gav aldrig upp."
"Segern hjälper oss att behålla fokus i ligan, men det kommer också att hjälpa oss i vår match mot Lyon, på onsdag."
"Matchen på onsdag kommer att bli som en final för oss. Vi behöver supportrarnas stöd, för då är chansen att vi vinner större. Vi kämpade i de sista minuterna, och det hade sina fördelar."

Manuel Pellegrini var nöjd med lagets 3-2 seger över Sevilla.


pellegrini

"De första femton minuterna vad väldigt svåra, men i andra halvleken spelade vi bättre. Vi reagerade efter Sevillas öppna mål och spelade bra fotboll. Vi hade många chanser på mål, och vi misslyckades med några öppna mål, men Sevilla hade knappt några chanser att vinna och båda deras mål var ganska absurda" säger Manuel Pellegrini.

"Real Madrid spelade bra igår kväll mot Sevilla, och vi vet hur man ska spela för att få ett positivt resultat."

"Detta är vår 13: e seger på Santiago Bernabeu den här säsongen. Det är framför allt en stor psykologisk seger. Det är mycket viktigt att vara ledare, men det är ännu viktigare att vara beroende av någon. Det lag som gör minst antal misstag kommer att vinna ligan. Det finns 39 punkter som fortfarande står på spel och Barcelona kommer att fortsätta kämpa. Men jag är nöjd med vår seger mot Sevilla. "

"Guti och Van der Vaart har båda nyligen återhämtat sig från skador och var inte redo att spela hela matchen. Men de visade hur bra dom är."

"Publiken var mer spektakulär än någonsin. Vi har alltid känt av deras stöd, och de var lyckliga i kväll, som i sin tur gör oss glada."

SNABB INFORMATION

 • Den franska fotbollsspelaren Zinedine Zidane har inga tvivel om att både Kaká och Benzema, kommer att "lyckas" i Real Madrid.
 • Biljetter till Real Madrid kommer att kosta mellan 60 och 125 €
 • Maradona: "Higuaín var bra och kunde ha gjort två mål"
 • Real Madrid tar ledningen, de ligger först i tabellen.
 • För Higuaín, är målen som ketchup.
 • Real Madrid vill underteckna David Luiz (Benficas mittbak) .

 • Marcelo: "En spelare kan aldrig säga att han är i perfekt form, eftersom det alltid finns något han kan förbättra".

Real Madrid är rädda över att möta Sevilla

Real Madrid kommer möta Sevilla ikväll, och äntligen är Guti tillbaka. Marängerna är bara två poäng efter serieledarna Barcelona, och de hoppas på att vinna i deras egna hemmaplan, alltså i Santiago Bernabeu.
real madrid spelare
Manolo Jimenez, som spelar i Sevilla, skulle vilja upprepa att göra mål med Sanchez Pizjuan när han besegrade de vitklädda, sist de besegrade  mot Real Madrid, med 2-1.

Men Manuel Pellegrini kommer att satsa full kraft på att engagera sitt lag. Cristiano Ronaldo, Kaka och "El Pipita" (=Higuaín) kommer alla att spela ikväll mot Sevilla, och Pellegrini hoppas på målsättning av dom.

Troligt lineups (Enligt liderendeportes.com):

Real Madrid: Casillas, Sergio Ramos, Garay, Raul Albiol, Arbeloa, "Lass ', Xabi Alonso, Granero, Kaka, Cristiano Ronaldo och Higuaín.

Sevilla: Palop; Stankevicius, Escudé, Fazio, Dragutinović, Jesus Navas, Zokora, Romaric, Perotti, Kanoute och Negredo.

Higuaín: "Vi måste vinna över Sevilla ikväll"

Ikväll, klockan 22:00 spelar Real Madrid mot Sevilla. Higuain känner att Real Madrid är tvungna att vinna idag, för att kunna vinna ligan. Sist Real Madrid spelade mot Sevilla, vann motståndarlaget.
H.G

Higuaín
är en väldigt viktig spelare för Real Madrid. Han har gjort 16 mål så här långt, denna säsong för Real Madrid. Den argentinska spelaren har gjorde två mål mot Teneriffa på lördagen.  Och så här tycker han om Sevilla:
"Sevilla spelar alltid bra på vår hemmaplan, Bernabeu, och det kommer göra så att saker och ting blir mycket svårare för oss. Men vi måste slå dem. "

Higuain har en bra säsong med Real Madrid, men han verkar lyckas i sitt landslag Argentina också. Han debuterade, den 10 oktober 2009 och gjorde poäng mot Peru. Higuaín håller på att bli bättre och bättre, både i La Liga och i VM.

"Higuain kommer säkert tjäna bra och rättvist i Real Madrid." säger Valdano.
"Higuains kontrakt slutar i juni 2013, och för närvarande tjänar han 1.5 miljoner kronor per säsong. Han är spelaren, som har gjort flest mål för Real Madrid, och han kommer troligen spela bra mot Sevilla ikväll" avslutar han.

Märket Contest tillåter fans tillbringa en dag med Cristiano Ronaldo!!!!


Om du vill tillbringa en dag med Cristiano Ronaldo, måste du svara rätt på tre frågor om Real Madrid-spelaren. Castrol, som är ett smörjmedel varumärke, låter Cristiano Ronaldos fans vinna en dag med sin idol.
VINN!!
Tävlingen lanserades på varumärkets webbplats, och det sponsras av VM 2010. Det enda du behöver göra är att besvara på tre frågor om Cristiano Ronaldo, innan slutet av mars.

Priset för den som vet mest om Cristiano Ronaldo, vinner förutom en hel dag med honom, en resa till Madrid där du kommer att träffa den portugisiska stjärnan.

Bortsett från att träffa Cristiano Ronaldo, består priset också av en tur och retur flyg för två personer, två nätter på ett femstjärnigt hotell, måltider, rundtur i staden, en guidad tur på Bernabeu och en gåva undertecknad av Ronaldo.

Men de enda som får delta i tävlingen, måste antingen vara från Spanien, Tyskland, Storbritannien, Sydafrika, Kina, Förenade Arabemiraten eller Indonesien.

Så bor du i Sverige, finns det ingen chans att du kan vinna.

Higuain vill ha 8.500.000 euro per år för att förnya sitt kontrakt.


"El Pipita" pratar om förhandlingarna om att förlänga sitt kontrakt med Real Madrid, och hans önskan är att fortsätta i samma lag.

gonzalo


Gonzalo Higuaín, fortsätter att förhandla med Real Madrid, och " El Pipita" skulle inte tveka en sekund, att öppet erkänna, att han vill att allting ska vara klart så snabbt som möjligt, trots intresset från Machester City.

"Jag hoppas att de når en överenskommelse så snart som möjligt, men det är min familj och min agent, som tar hand om saken. Jag arbetar bara för att spela fotboll, vilket är vad jag tycker att jag ska göra," sa han vid ett besök i studion La Sexta.

Argentinske anfallaren Gonzalo Higuaín, avvisade det första budet från Real Madrid för att förnya sitt kontrakt, eftersom han vill ha 8.500.000 per år. Higuaín, som är den nya skyttekungen i Real Madrid,  har gjort 16 mål i det spanska mästerskapet. Han har gällande kontrakt med Real Madrid fram till juni 2013, och han tjänar 150 miljoner kr per år.

Xabi Alonso: "Min relation med CR9 är fantastisk!"


Xabi Alonso erkände på en presskonferens i dag, att han har en god relation med Cristiano Ronaldo.


Det talades mycket om matchen mellan Real Madrid och Villarreal, då Cristiano Ronaldo lät Xabi ta straffen (fast han egentligen inte ville), och då den portugisiska fotbollspelaren, Cristiano Ronaldo, inte firade med Xabi, då han gjorde sitt första mål för Real Madrid.

"Alla kan prata om vad de vill, men min relation med Cristiano Ronaldo är fantastisk!" sa Alonso.
"För några dagar sedan tog Ronaldo en straff och det var lugnt." förtsätter han.

Xabi berättar också att han var nöjd med segern mot Frankrike, men att han nu måste tänka mer på ligan. " Jag är nöjd med resultatet mot Frankrike, men vi måste fokusera på lördagens match mot Sevilla."

Sedan pratar han om hans lagkamrat, som delar ett omklädningsrum med honom: Gonzalo Higuaín, som i onsdags också spelade med sitt hemland, d.v.s Argentina. "Vi är glada över att ha Higuaín i Real Madrid. Han har blivit en väldigt bra fotbollspelare och detta är goda nyheter, både för honom och för oss."

"Skillnaden mellan Barcelona och Madrid är bara 2 poäng", säger Xabi.
"Ligan är mycket jämn. Om det är bara två poängs skillnad, så betyder det att det har gått bra för oss, den här säsongen."

Han tror inte att Spanien är klar favorit.
"Vi är inte klara favoriter. Det viktigaste är känslan att vi är som ett team. Spelet mot Frankrike var inte så smidigt men vi visade stor styrka och stor kollektivt arbete. Vi måste också veta hur man spelar bra", tillade han.

Sedan ställde man honom frågan:
Vilket föredrar du att spela för, Spanien eller Real Madrid?
"Jag har turen att vara i ett bra lag och i ett bra landslag. Jag har turen att njuta av båda", säger han.

Cristiano Ronaldo: "Kaka arbetar hårt för att spela bra i Real Madrid"


Real Madrids portugisiska anfallare Cristiano Ronaldo, är koncentrerad på att vinna ligan med Real Madrid. Han försvarar Kaká, och tror att Real Madrid kommer vinna "El clasico" i mars.

ronaldo&my baby <33

Portugals Cristiano Ronaldo, som i onsdags spelade en vänskapsmatch mot Kina, har sagt att Real Madrid kan vinna ligan den här säsongen, vilket tyder på att, under de senaste veckorna, spelade hans lag bättre än FC Barcelona.
"Vi kommer att vinna ligan", sa Ronaldo i tisdags på Twitter. Han säger också : "I vår senaste match, spelade vi bättre än Barcelona, även om de fortfarande ligger först i La Liga."

Real Madrid anfallaren anser att Manuel Pellegrini gör saker rätt och borde fortsätta som han gör, eftersom det ger bra resultat. "Nu måste vi tänka på oss själva och fortsätta att göra saker rätt. Vi är övertygade om att våra chanser att vinna titeln är stor." säger Cristiano.

När man pratar om Kaká säger Ronaldo: "Kaka arbetar hårt för att spela bra i Real Madrid".
Sedan försvarar Cristiano Ronaldo sin lagkamrat och vän, Kaká, och säger att Kaká har talang. Han varnar också att inom kort, kommer Kaká vara en av världens bästa fotbollspelare igen, och att han kommer vara i en mycket bra form. "Han har övervunnit sin skada och jag är säker på att vi mycket snart kommer att se det bästa av Kaka. Han är en bra person och en mycket professionell fotbollspelare. Han arbetar hårt för att göra succé i Madrid", säger han.

Ronaldo säger att han är säker på att Real Madrid kommer vinna många titlar. Han säger att han vill vinna titlar med Real Madrid. "Vi kommer visa hur bra vi spelar, och vi försöker förbättra oss varje dag. Skytteligan betyder inget för mig. Jag vill vinna titlar med Real Madrid, säger Cristiano, samtidigt pratar han om matchen mot FC Barcelona i april på Santiago Bernabeu: "Spelet är på vår arena, och det kan bli vår nyckel, men vi har inte tänkt på det spelet ännu."

MANCHESTER CITY VILL HA HIGUAIN!!

Manchester City sätter press på Real Madrid, för att de nu, är intresserade av den argentinske Gonzalo Higuaín.
Skyttekungens framtid, är kanske hos Manchester City.
GONZALO!

Real Madrid vill snabbt börja förhandla med Higuain, så att de kan ha kvar honom, trots att hans kontrakt går ut 2013. Manchester City har redan meddelat Real Madrid att de är intressearade av Gonzalo Higuain, och att de skulle kunna börja förhandla. Jorge Valdano vill nå en överenskommelse så snart som möjligt, med tanke på spelarens ålder (22 år) och den offensiva kraft som han har visat.

Higuaín är nyckeln i Manuel Pellegrinis system, med tanke på att han har blivit lagets skyttekung, med 16 mål i ligan. Och trots att Real Madrid har stjärnor som Kaká och Cristiano Ronaldo, är Higuain väldigt viktig för Real Madrid.

Denna rapport publicerades av den brittiska "Daily Mail".

Kaká, Messi, Henry, Drogba och Lampard är med i den nya Pepsi reklamen


Några
av de bästa fotbollsspelarna i La Liga och Premier League kommer att mötas för att göra reklam för Pepsi, inför fotbolls-VM i Sydafrika. Barcelonas spelare, Thierry Henry och Lionel Messi, Real Madrids Kaka, Frank Lampard och Didier Drogba (Chelsea FC) och ryska Arsenal spelaren, Andrej Arsjavin spelar i olika lag, och i olika ligor, men kommer ändå mötas för att göra en reklam tillsammans inför World Cup.

Real Madrid = världens rikaste klubb, rikare än Barcelona!


Real Madrid är den första klubben i en lagsport som har tjänat mer än 400 miljoner euro. Enligt en rapport som publicerades i tisdags, så har Real Madrids inkomst ökat med 10%

C.RONALDO, BENZEMA, R. KAKÀ!
Cristiano Ronaldo, Kaka och Benzema: Alla köptes för 400 miljoner euro.

Den spanska fotbollsklubben har samlat på sig en vinst på 401.4 miljoner euro, vilket gör att Real Madrid ligger ett steg före rivalerna , FC Barcelona, som ligger på andra plats med 365, 9 miljoner euro.

Den engelska klubben, Manchester United, ligger på tredje plats med 327 miljoner euro, medan Bayern München i Bundesliga, är på fjärde plats med 289.5 miljoner euro, på femte plats ligger Arsenal ( 263 miljoner euro), och på sjätte plats ligger Chelsea (242,3 miljoner euro).
Liverpool (217 miljoner euro) och Juventus (203 miljoner euro) är också med på listan "världens rikaste lag".

Enligt "Deloitte" rapporten har Barca ökat sin inkomst år 2009, eftersom dom vann Champions League, spanska ligan (La Liga) och Copa del Rey, och har lyckats köra om Manchester United.


Ingen är som Higuain!

Real Madrid anfallaren Gonzalo Higuain, har hitills bäst mål- genomsnitt i Europa.
g. higuain


Ingen i Europa har bättre mål genomsnitt än anfallaren Gonzalo Higuaín. Medierna i Madrid, skrev att anfallaren gjorde på lördagen 16 mål för Real Madrid denna säsong (hans femte säsong). Villa och Messi som har gjort 17 mål denna säsong, har inte bättre mål genomsnitt än Real Madrid anfallaren. Inte heller har Drogba som har gjort 19 mål och Rooney som har gjort 23 mål bättre mål genomsnitt än Higuain.

Argentinaren gör mål var 77 minut, Messi gör ett mål var 103 minut, och Villa gör ett mål var 124 minut. Rooney och Drogba gör mål var 105 och 112 minut.
I den franska ligan, har skyttekungen Niang, som spelar i Marseille, gjort 14 mål denna säsong och hans mål genomsnitt är ett mål var 123 minut.

Higuaín har spelat mindre än sina europeiska konkurrenter, men har ändå bättre mål genomsnitt än de.
Higuaín har gjort 3 mål mindre än Cristiano Ronaldo, som i lördags gjorde ett mål på straff.

SKYTTEKUNGAR (La Liga)
1. David Villa (Valencia) 17 mål.
2. Leo Messi (Barcelona) 17 mål
3. Gonzalo Higuaín (Real Madrid) 16 mål
4. Cristiano Ronaldo (Real Madrid) 13 mål
5. Zlatan Ibrahimović (Barcelona) 12 mål