Cristiano Ronaldo saknar staden Manchester, men inte klubben United


Cristiano Ronaldo pratar om att han saknar Manchester, men inte laget Manchester United. Han pratar också om Portugals chanser att vinna VM.

Cristiano Ronaldo (Portugal)

Cristiano Ronaldo har erkänt att han saknar Manchester, men ångrar inte flytten från Manchester United till Real Madrid förra sommaren.

Ronaldo har gjort 26 mål under sin första säsong i La Liga, och blev placerade i andra plats bakom liga mästarna Barcelona.

"Jag kände mig väldigt ledsen och frustrerad över förra säsongen eftersom vi inte vann någon tävling, men jag är säker på att nästa år kommer vara annorlunda, med Jose Mourinho."

"Jag är inte ledsen över att ha bytt klubb från United till Madrid, även om jag erkänner att staden (Manchester) är saknad. Jag bodde i Manchester i sex år där jag växte upp, mognade och var väldigt lycklig."

Ronaldo gjorde inget mål i VM kvalen, men tror ändå på att han snart kommer göra mål. "Jag är säler på att jag kommer göra mål och hjälpa Portugal att vinna matcher i Sydafrika."

Portugal kommer möta Brasilien, Elfenbenskusten och Nordkorea. "Jag tror att vi hamnade i den tuffaste gruppen" sa Ronaldo.

"Enligt min åsikt, tror jag att matchen mot Elfenbenskusten kommer vara avgörande, för att det är den första matchen inom gruppen. Vi har endast ett mål som är att vinna. Det kommer inte bli lätt, det vet vi alla, men vi har kvaliteter som gör att vi går framåt."

"Jag har ett stort respekt för Portugal, min nation, mitt hemland. Jag ryser fortfarande när jag hör nationalsången, och jag är säker på att jag alltid kommer rysa när jag hör sången."

Ingen Frank Lampard till Real Madrid

Jose Mourinho har ryktats vilja byta ut Kaká mot Lampard och Cole, men Chelseas ordörande säger att "det inte finns någon chans" att Lampard flyttar till Real Madrid.
Frank Lampard

Chelseas ordförande Bruce Buck insisterar på att det inte finns någon chans att Jose Mourinho kommer få Frank Lampard att flytta till Real Madrid.

Den tidigare Chelsea tränaren Mourinho vill enligt uppgifter ha med Lampard i sin nya klubb, nu när han har tagit över Bernabeu klubben.

Stjärn mittfältaren Lampard hade en god relation med den portugisiska tränaren, under Mourinhos tid i Stamford Bridge. Men Buck är övertygad om att Engelsmannen är inte på väg någonstans.

"Lampard är en bra spelare" sa Buck till the Daily Star i söndags. "Men man kan inte tänka sig att Frank Lampard bär någon annan tröja än Chelseas."

OFFICIELLT - Jose Mourinho är Real Madrids nya tränare!!


Mourinho har länge kopplats till Real Madrid, och nu har äntligen Los Blancos lyckats signera honom.


Jose Mourinho
är officiellt Real Madrids nya tränare, efter att ha fått ett kontrakt med klubben idag, som gäller till juni 2014.

Efter mötet med Florentino Perez, Jorge Valdano, Miguel Pardeza och flera andra ledare i styrelsen, undertecknade Jose Mourinho ett fyra års kontrakt med Real Madrid den 31 Maj.

Mourinho höll därefter ett kort samtal med presidenten Alfredo di Stefano och senare presenterades han.

Real Madrids Nya Tröja!

Egentligen skulle man se Real Madrids nya tröja den 1 Juni, men man har ändå lyckats se hur den ser ut.
Real Madrids nya tröja

Även om tröjan inte har visats på Real Madrids officiella hemsida än, har man lycakts få en bild på hur den ser ut. Den är tillgänglig i Sydafrika, och man kan beställa tröjan från Realmadrid.com innan den kommer ut. Tröjan kostar ungefär 50 euro.

Den nya tröjan har nästan samma färger som tröjan Real Madrid hade på sig förr-förra säsongen (2008/2009). Färgerna på ränderna har gått från svart till blått, men texten är fortfarande svart. Tröjan har också "strålar" som går runt tröjan från flaggan, och halsen är lite mer öppen.

Jag tycker att tröjan ser bra ut, men jag föredrar förra säsongens tröja mer (09/10). Vad tycker ni? Vilken tröja gillar ni mest?

Real Madrid vill förnya med Sergio Ramos och Pepe - efter förhandlingarna med Higuain


Försvararna Sergio Ramos och Pepe kommer att gå igenom kontoret i Santiago Bernabeu för att förlänga sina kontrakt.

Sergio Ramos & Pepe

Jorge Valdano, Real Madrids generaldirektör, planerar att förhandla med Sergio Ramos och Pepe angående en förlängning på försvararnas kontrakt efter att förhandlingarna med Gonzalo Higuain avslutats.

Både spelarna har väntat på att sitta ner och prata med klubben. Ramos konrakt löper ut i juni 2013, och får 3 miljoner euro per säsong. Pepe hade nästan en överenskkommelse, men hans allvarliga skada i sitt högra kvnä har gjort att förhandlingarna inte kunnat fortsätta. Portugisen har två år kvar på sitt kontrakt.

Real Madrid vs. AC Milan Highlights

Flera har velat se någon video på matchen igår mellan Real Madrid och AC Milan, och "Abbe" skrev en kommentar i det tidigare inlägget med en länk på en video på matchens highlight, här är den:
Btw: Tack Abbe! :)

Real Madrid 4 - 3 AC Milan

De föredetta Real Madrid och AC Milan spelarna mötte varandra idag i en vänskapsmatch, i Santiago Bernabeu.
Real Madrid 4 - 3 Milan

Idag spelade Real Madrid mot AC Milan i en så kallad "Corazon Classic Match 2010". Matchen spelades på Santiago Bernabeu, Madrid inför 60 000 åskådare. I början ledde Milan med 2 - 1, men efter ett tag spelade Real Madrid lite bättre och gjorde ett till mål (2-2). I andra halvlek var det faktiskt ganska jämnt, men Real gjorde två mål till som gav de en seger. Kända spelare som Zidane, Figo, Maldini, Cafu m.m var med i matchen och spelade inför tusentals fans, vilket de inte hade gjort på länge.

MÅL: 0-1 Simone 4' | 0-2 Rui Costa 7' | 1-2 Butragueño 11' | 2-2 Amavisca 37' | 3-2 Alfonso 52' | 3-3 Rui Costa 57' | 4-3 Alfonso 85'

Cristiano Ronaldo: "Jag hoppas kunna fira många segrar nästa säsong"


Crisitano Ronaldo medger att Real Madrid drabbades av en frustrerande säsong.
Cristiano Ronaldo

Real Madrid stjärnan Cristiano Ronaldo har uttryckt sitt missnöje att klubben avslutade säsongen 2009/10 utan silver, och erkänade att det varit en frustrerande debut säsong i Spanien.

Los Blancos åkte ur Champions League väldigt tidigt mot Lyon, blev besegrade av Barcelona i La Liga men de åkte också ur Copa del Rey.

Marca rapporterade att innan Ronaldo gav sig till Sydafrika med Portugals landslag, hoppades han på att den nya tränaren Jose Mourinho kan hjälpa klubben.

"Jag hoppas kunna fira många segrar nästa säsong. Mourinho är en vinnare. Den här säsongen var jag frustrerad och väldigt ledsen, men jag tror att nästa säsong kommer vara annorlunda" har Ronaldo sagt.

Den tidigare Manchester United spelaren kommenterade även sitt landslags chanser i den kommande VM. Portugals främsta mål är att kvalificera sig från sin grupp, som innehåller Brasilien, Elfbenskusten och Nordkorea.

"Vi måste vinna den första matchen, för att göra bra ifrån oss i tävlingen. Vi vet alla att det inte kommer bli lätt, men vi har allt vi behöver för att göra framsteg. Om vi går vidare från vår grupp, så har 50% av våra mål uppfyllts."

Real Madrid fansen missnöjda med rekord betalda avgiften för Jose Mourinho


Real Madrids fans är inte särskilt nöjda med att klubben har betalat minst åtta miljoner euro för att underteckna tränaren Jose Mourinho från de europeiska mästarna Inter.

Jose Mourinho

En online åsikts-undersökning i sporttigningen Marca visade att det var endast 32,6 procent av alla läsare som tyckte att avgiften för portugisen var rimlig.

De övriga 67,4 procent av läsarna som har röstat tycker antingen att avgiften var för hög, eller så är de emot ankomsten av Mourinho.

De flesta Real fansen, har föredragit att klubben skulle ha varit tålmodiga med den chilenska tränaren Manuel Pellegrini, som sparkades i onsdags för att låta Mourinho ta över.

Italienska tidningar och webbplatser sa i lördags att Reals president Florentino Perez måste betala 16 miljoner euro för Mourinho, inte bara 8 miljoner euro. Huruvida avgiften är åtta eller 16 miljoner euro, är detta den största övergångssumman som någonsin har betalats för en tränare i fotbollens historia.

Real Madrid betalade Vilarreal fyra miljoner euro för att underteckna Pellegrini, och har precis betalat honom och hans assistenter ett belopp på cirka åtta miljoner euro.

Mourinho har gått med på ett fyra års kontrakt med Real Madrid som är värt cirka 10 mijoner euro per säsong. Hans lojala fyra assistenter, som har följt honom från Porto till Chelsea till Inter och nu till Real Madrid kommer också få ett fyra års kontrakt.

Manuel Pellegrini tror inte att Jose Mourinho kommer stanna kvar i Real Madrid så länge


Manuel Pellegrini har fortsatt att uttrycka sin ilska, efter att ha blivit sparkad från Real Madric och har påstått att den nya tränaren Jose Mourinho kommer inte vara kvar i Madrid så länge.

Manuel Pellegrini

Pellegrini blev sparkad förra veckan, men Mourinho blev kallad som Real Madrids nya tränare redan innan Pellegrini förlorade jobbet. Nu har Pellegrini en sträng varning till portugisen.

"Tränarna stannar aldrig länge i Real Madrid" har Pellegrini sagt. "Jag tror inte jag gjorde något särskilt fel. Jag har varit tränare i Spanien i fem år, och visste att tränarna aldrig stannar länge i Madrid klubben."

"Jag anser att detta är ett strategiskt misstag och jag hoppas att de förr eller senare kan fixa det."

Pellegrini kan flytta till Italien och Inter, där Mourinho var tränare för bara några dagar sedan. "Kan jag gå till Inter? Jag vet inte, ingenting är bestämt ännu" sa han. "Min enda plan just nu är en semester."

Under tiden har Mourinho blivit välkomnad av Joan Gaspart.
"Jag önskar inte honom all framgång alls. I själva verkar är det så att jag hoppas att han får Real Madrid nedflyttade" sa förre Barcelona presidenten.

Cristiano Ronaldo erkänner att han känner sig väldigt pressad


Portugals stjärna Cristiano Ronaldo säger att han känner sig väldigt stressad för att han måste spela på högsta nivån i VM.
Cristiano Ronaldo

Ronaldo är inställd på att leda en kämpande Portugal i Sydafrika, då han spelar för sitt land. Real Madrid mittfältaren vet att han har en chans att imponerade på den största scenen av alla, men medger att han börjar känna pressen.

"Att bära kaptenens armbindel är en ära för mig och gör mig stolt" har Ronaldo sagt till News of the World. "Jag har inget emot att det finns krav på mig, men ibland finns det överdrift, som alltid faller tillbaka på mig."

"Jag är van vid trycket. Men jag erkänner att jag känner mig mer pressad med landslaget än med Real Madrid. Jag försöker alltid att göra mitt bästa och ta Portugal så långt som möjligt."

"Ingen vinner något ensam, och ett lag kan inte bara innehålla en spelare. Ett lag kan inte komma med bara tre eller fyra spelare i god form, det måste finnas minst sex eller sju spelare."

"Jag är en underhållare, det är mitt jobb. Alla som gillar fotboll gillar mig" insisterade han. "Jag vet inte varför fansen buar ut mig. Kanske är det för att de ser mig som en farlig motståndare. Jag har erfarenhet och vet vad jag kan göra."

"Jag kan inte reagera dåligt, även om det ibland är svårt att behärska mig. Jag inte inget emot att de buar ut mig, det ger mig bara mer styrka. Vad de än gör, måste jag hjälpa mitt lag. Jag kommer inte ändra på mig och inte heller ändra sättet jag spelar på."

Ronaldo sa också att fokuset på hans privatliv är något han har lärt sig att elva med och att det inte finns något som kommer att ta hans fokus från planen.

"Allt om Cristiano Ronaldo är lite av en spekulation. Allt jag gör är intressant för median och samhället. Jag är van vid att vara med i nyheterna, men det mesta är inte sant. Jag tror inte folk känner igen den riktiga Ronaldo. Jag vet vem jag är, och jag bryr mig inte om vad vissa människor tycker om mig.

Jose Mourinho vill byta ut Kaká mot Chelseas Frank Lampard och Ashley Cole


Jose Mourinho vill ha både Lampard och Cole från Chelsea till Real Madrid, och då kan han tänka sig byta ut Kaká mot de två Chelsea stjärnorna.

Ricardo Kaká

Den tidigare Chelsea tränaren, Jose Mourinho är ute efter att föra Frank Lampard och Ashley Cole med honom till Real Madrid. Samtidigt skulle han kunna ge Kaká i utbyte mot Englands stjärnor.

Lampard var nära att flytta till Inter under 2008 för att följa Mourinho till den italienska klubben. Samma sak gällde Ashley Cole. Nu kan Real erbjuda Chelsea den brasilianska stjärnan Kaká, som blev tränad av Chelseas tränare Carlo Ancelotti då han spelade för AC Milan.

Lampard som fyller 32 nästa månad har sagt att han vill flytta utomlands under sin karriär och en återförening med Mourinho i Madrid är ett erbjudande han itne kan motstå.

Kaká irriterad på sin landslagskamrat Felipe Melo och vägrade förlåta honom


Kaká blev irriterad på en av hans landslagskamrater, Felipe Melo, som bad om ursäkt. Men Kaká vägrade bli sams med Melo.
Felipe Melo & Ricardo Kaká

När Brasilien tränade idag för andra gången blev Real Madrid stjärnan Kaká irriterad på sin landslagskamrat Felipe Melo. Juventus spelaren gick in hårt på Kaká under dagens träning och Kaká blev arg på Melo.

Spänningen var hög och temperaturen ökade när de brasilianska spelarna försökte lugna ner situationen och återställa lugnet.

Kaká som precis har återvänt till träning efter sin skada, var inte särskilt glad, efter att ha blivit irriterad på Melo. Kaká lämnade planen, men Juventus mittfältaren sprang genst efter honom.

Real Madrid stjärnan vägrade acceptera en ursäkt från Felipe Melo. Melo sträckte ut sin hand till sin landslagskamrat, men Kaká vände på ansiktet. Melo fortsatte att be om ursäkt och sträckte ut handen, men Kaká vägrade bli sams med honom. I slutet av träningen pratade inte de två spelarna med varandra...

Juventus spelaren sägs vara en "Manly" spelare. Felipe har fått fem röda kort på 29 matcher förra säsongen med sin klubb Juventus.

Gonzalo Higuain kommer spela för Real Madrid i ytterligare fem år


"El pipita" kommer förlänga sitt kontrakt till 2015, enligt rapporter.
Gonzalo Higuain

Real Madrid har länge kämpat med att förhandla om ett nytt avtal med Gonzalo Higuain. Nu har man äntligen kommit fram till ett lyckat resultat, enligt flera rapporter.

Argentinaren har nyligen varit nära att flytta från Santiago Bernabeu med tanke på att många klubbar, som bland annat Manchester City har varit intresserade av anfallaren. Men i fredags sa Jorge Valdano att Higuain är inte till salu.

Higuain har varit missnöjd med sin lön (1,8 miljoner euro per år) vilket är mindre än några av hans lagkamrater, som till exempel Karim Benzema som tjänar tre gånger så mycket.

Los Blancos har dragit ut lite på tiden, men nu tror man att problemet är löst. Tidningen Sport rapporterar att Higuain kräver samma lön som Benzema (6 miljoner euro), medan klubben erbjöd halva beloppet. Men Real Madrid är ändå redo att kompromissa.

Nu förväntas det att under de kommande dagarna kommer Higuain ta en penna och skriva under ett nytt avtal som ger honom 4,5 miljoner euro per år. Samtidigt kommer han förlänga sitt kontrakt i ytterligare två år, för att fortsätta spela för Los Blancos ända fram till 2015.

OFFICIELLT - Jose Mourinho tillhör inte Inter längre, signerar för Real Madrid på måndag!


Real Madrid har äntligen lyckats få Jose Mourinho, tack vare klubbens president Florentino Perez.

Jose Mourinho

Både Inters och Real Madrids officiella hemsida har bekrätfat att Los Blancos president, Florentino Perez, har löst situationen mellan Inter och José Mourinho genom att ha köpt loss portugisen.

Samtalen verkade ha nått ett slut då Inters president, Massimo Moratti, insisterade att den portugisiska tränaren skulle betala 16 miljoner euro, vilket var summan som krävdes för att befria honom från den italienska klubben. Men enligt rapporter i Spanien, har Perez lyckats förhandla fram ett 8 miljoner euro avgift, som gör det möjligt för Mou att underteckna för Real Madrid de kommande fyra säsongerna.

Men, enligt Inters hemsida insisterade klubbchefen Massimo Moratti att de spanska giganterna skulle betala 16 miljoner euro, som är den riktiga summan för att kunna köpa loss tränaren. Därför skulle Los Merengues betala 10 miljoner euro i förskott, och de andra 6 miljoner euro vid andra tillfällen.

Det planeras att Mourinho kommer bli presenterad som Los Blancos nya tränare på måndag klockan 13:00 CET på Santiago Bernabeu stadion.

Crisitano Ronaldo rasande över att finnas med på Vanity Fairs omslag med Dider Drogba


Världens högst betalda fotbollsstjärna Cristiano Ronaldo är rasande över att Vanity Fair satte honom på omslaget i trånga kalsonger med Didier Drogba.

Vanity Fair; Didier Drogba & Cristiano RonaldoReal Madrids stjärna Ronaldo är inte så glad över att efter att han strippat ner till kalsongerna och visade upp sina rippade muskler för fotografen Annie Leibovitz, finns också Chelseas anfallare Didier Drogba med på omslaget.

Rivaliteten mellan två av världens bästa fotbollspelare är väldigt stark och Ronaldos landslag Portugal kommer möta Dider Drogba och Elfbenskusten, i VM den 15 juni.

En källa sa att Ronaldo, som tjänar $30 miljoner per år har anklagat Vanity Fair för använding av hans bild, för att kunna marknadsföra företagets juni nummer.

"Ronaldo har flippat ur" har en källa sagt. "Han säger att han ska väcka åtal mot Vanity Fair för att de använt hans bild för att sälja tidningens juni nummer."

Även om detta är ganska normalt i tidningsvärlden, har han och hans direktörer insisterat att bara de har kontrollen över bilden och vart den kan användas.

Inga rättsliga åtgärder har inletts, men det finns rykten om att det som verkligen upprörde Ronaldo var att när han bara hade kalsonger på sig, visste han inte att han kommer vara med i omslaget tillsammans med en annan spelare.

Valdano: "Gonzalo Higuain är inte överförbar!"

Real Madrid har gjort klart att argentinaren, Gonzalo Higuain, kommer inte gå någonstans.
Gonzalo Higuain

En rapport från torsdagen har publicerat att Manchester City är i samtal med Real Madrid om en eventuell överföring av anfallaren Higuain. Men Real Madrids generaldirektör Jorge Valdano har förnekat alla sådana rykten.

"Gonzalo har ett kontrakt med klubben i ytterligare tre år. Han har varit en duktig spelare den här säsongen och han kommer inte lämna" har Valdano sagt till spanska tidningen Marca.

Real Madrid är angelägna om att förlänga med Higuain så att han kan får stanna flera år till på Santiago Bernabeu. Men Los Blancos och argentinaren har ännu inte kommit överens om ett nytt kontrakt, vilket har skapat nya rykten om att Higuain skulle kunna lämna klubben i sommar.

Valddano tog också tid att diskutera om Real Madrid är intresserade av någon speciell spelare och sa att klubben redan har en massa duktiga anfallare, och behöver inte några nya.

"Vi behöver inte flera anfallare. Vi har gjort 102 mål den här säsongen och Benzema spelade inte så mycket. Nästa säsong kommer Karim bli som en ny signering."

Arjen Robben: "Van der Vaart vill lämna Real Madrid och spela med mig i Bayern München"


Bayern Munchen yttern Arjen Robben har insisterat på att Real Madrid mittfältaren Rafael Van der Vaart vill spela med Robben på Allianz Arena.
Van der Vaart & Arjen Robben

Van der Vaart har starkt samband med en flytt till Manchester City den här veckan, men hans nederländska landslagskamrat hävdar att mittfältaren föredrar en flytt till Tyskland, än en flytt till England.

"Rafael sa till mig att FC Bayern är en stor klubb, när vi spelade tillsammans i Real Madrid" berättade Robben till tidningen Kicker.

"Det var Rafael som rådde mig att att flytta till München. Han har sagt att om Bayern skulle be honom att komma, skulle han cykla till München bara för att få ett kontrakt här."

"Han ville flytta till München, när han flyttade till Real, så det kan fortfarande hända."

Van der Vaart har tidigare spelat i Bundesligan och har erfarenheter därifrån efter att ha spelat för SV Gamburher i tre år (2005-2008).

Mourinho kommer anlända i Madrid på tisdag

Jose Mourinho skulle egentligen bli presenterad som Real Madrids nya tränare på fredag, men på grund av förhandlingarna med Inter, får man vänta till på tisdag.
Jose Mourinho

Real Madrids generaldirektör Jorge Valdano har sagt att de spanska giganterna kommer få vänta tills nästa vecka, innan de kommer kunna bekräfta ankomsten av Inters nuvarande tränare Jose Mourinho, som ny tränare för Los Blancos.

Rapporter säger att den portugisiska tränaren skulle egentligen anlända i Madrid på fredag (idag) och det var därför Manuel Pellegrini blev sparkad i onsdags. Men förhandlingarna med Inter har ännu inte avslutats.

Samtal pågår fortfarande mellan klubbarna, som ännu inte nått en överenskommelse om ersättningsbeloppet som ska betalas till Inter. Summan tros vara värd runt 16 miljoner euro.

"Mourinho anländer troligen nästa vecka i Madrid" har Valdano sagt. "Det blir möjligen på tisdag, men på måndag är det nästan omöjligt. Att byta tränare var nödvändigt"

Cristiano Ronaldos nya tjej: Irinia Shayk

Den berömda fotbollspelaren Cristiano Ronaldo sågs med den ryska modellen Irina Shayk, som tillbringade tre dagar i en lyxjkt i Olialia, Korsika med portugisen.
Ronaldo & Irina

Cristiano Ronaldo
tog några dagar ledigt och njöt av sällskapet med Irina Shayk, som kan vara hans nya romans. Portugals kapten och den ryska modellen tillbringade tre dagar i en lyxjkt i Olialia, Korsika, som är en av Frankrikes mest exklusiva öar.

För inte så länge sedan fanns det rykten om en eventuell romans mellan spelaren och Kim Kardashian, när hon reste till Madrid. Paris Hilton har också haft en affär med Ronaldo, efter en fest i Los Angeles.

Även om CR9 är mycket diskret om sitt privatliv, tycks han vilja ta några dagar ledigt innan WM, för att kunna njuta av havet och vara med den 23 åriga modellen, som har gjort flera modell kampanjer.

Både Cristiano Ronaldo och Irinia har modellerat för Armani.

Kaká är redo att lämna Real Madrid för att återförenas med Carlo Ancelotti och spela för den engelska klubben ChelseaReal Madrid mittfältaren Kaká är redo att lämna klubben för att återförenas med hans tidigare tränare Carlo Ancelotti i Chelsea, enligt rapporter.

Ricardo Kaká & Carlo Ancelotti

Italienska tidningen Tuttosport har rapporterat att 28-åringen är bekymrad över Jose Mourinhos blivande ankomst som tränare för Real Madrid den kommande säsongen. Alltså så skulle han kunna tänka sig lämna Real Madrid efter bara en säsong med klubben.

Den tidigare AC Milan playmakern skulle välkomna möjligheten att kopplas ihop med Ancelotti igen - särskilt med tanke på att Chelsea är de främsta hotet i Premier League och Champions League nästa säsong.

Ancelotti arbetade med den brasilianska mittfältaren i sex år i Milano, där de vann Champions League och Serie A titeln tillsammans.

Efter att Ancelotti lämnade klubben förra sommaren har han vunnit både Premier League och FA-cupen under sin första säsong i England. Kaká lämnade också San Siro förra sommaren i en dåvarande världsrekord summa på 65 miljoner euro (Just nu är han den andra dyraste spelaren) till Real Madrid. Men efter att bara ha spelat en säsong med Los Blancos har Kaká drabbats av många skador och varit i dålig form. Därför kan den spanska klubben vara öppen för erbjudande som ger dem möjlighet att återfå en del av de pengar som spenderades på 2007 Ballon d'Or vinnaren.

Kaká spelade 25 La Liga matcher för Real Madrid förra säsongen, och har gjort sammanlagt åtta mål och sex assist mål.

Brasiliens tränare tror att Kaká kommer hinna återhämta sig från sin skada till VM


Brasiliens tränare har gjort klart att Kaká återhämtar sig mycket väl.

Ricardo Kaká

Brasiliens playmaker Kaká har missar fler matcher på grund av skador i de två sista månaderna av säsongen i La Liga, med Real Madrid. Nu återstår det bara att se om Real Madrid stjärnan kommer vara i god form, och i god tid till VM 2010. Brasiliens förbundskpaten Dunga är övertygad om att en offensiv mittfältare som Kaká kommer att komma tillbaka i mycket bra form.

"Kaká kommer fortsätta arbeta på sin kondition de kommande dagarna. Han har gjort det ända sedan han kom till Brasilien" har Dunga sagt till reportrar.

"Det faktum att han fortfarande arbetar med fysisk terapi innebär inte att han fortfarande är skadad. Han behöver stärka sin muskler lite mer och har ännu inte återhämtat sig helt."

"Vi komme
r fortsätta att öka intensiteten i Kakás återhämtning för attse hur han mår. jag är säker på att han kommer vara hundra procent klart för den första matchen i VM mot Nordkorea."

Dunga diskuerade också vilka som var favoriter i sommarens VM turnering.

"Italien är en av de stora favoriterna och självklart det land som alla alltid pratar om. Vad vi gör på planen blir ändå avgörande. Vi måste arbeta hårt och få vår dröm att gå i uppfyllelse."

Manchester City är beredda att betala en stor summa för Higuain, Van der Vaart och Gago


Manchester City är redo att lägga ett bud på tre Real Madrid stjärnor, enligt en rapport från The Daily Mail.
Gonzalo Higuain, Rafael Van der Vaart & Fernando Gago

Manchester City förebereder sig inför att lägga ett stort bud på Real Madrids Rafael Van der Vaart, Fernando Gago och Gonzalo Higuain.

Fernando Gago, Rafael Van der Vaart och Gonzalo Higuain ligger alla enligt uppgifter, först på Manchester Citys önskelista, och hoppas kunna nå en överenskommelse för alla tre spelare med Los Blancos.

Real Madrid kan vara intresserade av detta, på grund at att Los Merengues även planerar att klöpa in nya spelare till klubben. Därför skulle det ge de en stor summa pengar, som de kan betala för både spelarna och den nya tränaren Jose Mourinho.

City var nära att underteckna den defensiva mittfältaren Gago i januari, men ville istället värva veternanen Patrick Vieira. Men flytten misslyckades i sista minuten.

Den kreativa mittfältaren Van der Vaart har varit en marginell spelare under en stor del av året på Santiago Bernabeu. Han har sagt att han skulle vilja stanna i klubben och kämpa för sin plats.


Anfallaren Gonzalo Higuain hade ett lyckat år denna säsong, då han inte blev skuggad av Karim Benzema som undertecknades förra sommaren. Han har fått en plats i Argentinas VM-tripp. Men han anses inte vara en "Galactico" av klubbstyrelsen och kan mycket väl säljas under sommaren.

OFFICIELLT - Manuel Pellegrini är sparkad, Mourinho är snart Real Madrids nya tränare


Real Madrids president Florentino Perez har erkänt att klubben har valt Jose Mourinho, medan Manuel Pellegrini får lämna.

Manuel Pellegrini & Florentino Perez

"Vi har beslutat att Jose Mourinho kommer vara Reals nya tränare" sa Perex i en presskonferens. "Pellegrini är inte längre Real Madrids tränare. Vi kommer att anställa Jose MOurinho som tränare när hans kontrakt situation är löst med Inter."

Efter sin historiska dubbel seger med Nerazzuri i Seria A och Champions League finalen i helgen, medgav Mourinho själv att en övergång till Madrid var sannolik och att Perez är säker på att de får den bästa tränaren inom branschen.

"Han passar in Real Madrids spelstil, som är att vinna i första hand, med uppoffring och laganda" tillade han.

"Vi har lärt oss här i Real Madrid att vi inte kan nöja oss med bara någonting, och vi kunde inte missa chansen att få de bästa i världen."

Real Madrid - AC Milan

Jag ser att det är många som har frågat när matchen är, vilka som ska spela, vilken kanal matchen visas på m.m. Men jag kan inte svaret på alla frågor. Det här är det enda jag vet:

När kommer matchen spelas?
30 Maj - klockan 19.00

Vilka ska spela?

Jag har sett att det är några som tror att de "riktiga" real madrid spelarna ska vara med, men så är det inte. Utan de "gamla" real madrid spelarna kommer möta de "gamla" Milan spelarna. (med gamla menar jag: föredetta) Så här ser listan ut:

Real Madrid: Buyo, Contreras, Jaro, Chendo, Velasco, Rojas, Sanchis, Ramis, Fernando Sanz, Helguera, Sabido, Oscar Rubio, Garcia Cortes, Julio Llorente, Figo, McManaman, Victor, Gallego, Zidane, Karembeu, Ivan Perez, Santillana, Butragueño, Amavisca, Dani, Alfonso.

AC Milan: Sebastiano Rossi, Simone Braglia, Baresi, Costacurta, Maldini, Filipo Galli, Panucci, Angelo Carbone, Diego Fuser, Stefano Eranio, Lentini, Rui Costa, Boban, Marco Simone, Massaro, Evani, Albanese, Stefano Nava, Papin, Weah, Cafu, Serginho.

Vem kommer träna Real Madrid & Milan?
Tränaren för Real Madrid är: Amancio, Michel, Martin Vazquez
Tränaren för AC Milan är: Donadoni, Lorenzini

Vilken Kanal kommer visa matchen?
Har ingen aning? De kanske till och med inte visar den på tv? :S


Real Madrid vs. AC Milan

Sergio Canales hoppas på en bra första säsong med Real Madrid


Real Madrids nya spelare Sergio Canales lovar att spela sitt bästa på hans första säsong med Real Madrid.

Sergio Canales

Sergio Canales har lovar att göra sitt allra bästa för att förtjäna en plats i Real Madrid den kommande säsongen, enligt uppgifter från Marca.

"Jag är mycket upphetsad över att komma hit och jg vill g mitt allt under första säsongen, och göra saker bra. Jag vet att det är svårare att spela här, men jag är hoppfull" sa den unge offensiva mittfältaren som kommer från Racing Santander.

Canales berömde även Madrids blivande tränare Jose Mourinho och pekar ut hans talang över att ha vunnit så många troféer. "Han är en tränare som har visat hur bra han är genom att vinna allt. Den spanska ligan är allt han har kvar."

Canales undertecknades från Racing Santander tidigare i år och kommer att träna med Real Madrid den kommande säsongen med hopp om att få en plats i "första-laget". Om inte, kommer han lånas ut till ett annat lag, möjligen tillbaka till Racing.

Mourinho vill ha Chelseas Ashley Cole och Michael Essien till Real Madrid


Enligt Marca, ligger Chelseas Michael Essien och Ashley Cole högst upp på Mourinhos önskelista av spelare han skulle vilja skriva under för sitt nya lag Real Madrid.

Jose Mourinho

Trots att Mou ännu inte har blivit officielt Los Blancos nya tränare, finns det ett antal spelare som varit kopplade till Bernabeu för ett speciellt projekt i Madrid. En mängd av dessa spelare som Real Madrid vill ha är Premier League spelare, där de flesta spelar i Mourinhos förra lag Chelsea.

Didier Drogba, Frank Lampard, Ashley Cole, Steven Gerrard, Wayne Rooney, Robin van Persie, Emmanuel Adebayor och Fernando Torres har alla varit kopplade till Los Blancos.

Enligt Daily Express har Madrid föreslagit ett erbjudande på 61,4 miljoner euro för Essien och cole. Essien är starkt gynnad av Mourinho som en fysisk defensiv mittfältare, men han har nyligen kämpat för att återhämta sig från en knäskada.

Ashley Cole håller också på att återhämta sig från en allvarlig olycka och har länge kopplats till Los Blancos.

Benficas vice ordförande säger att klubben har inte sålt Angel Di Maria till Real Madrid


Flera rapporter säger att Benfica har sålt Angel Di Maria till Real Madrid, men nu säger portugiska rapporter att det inte alls är så.
Angel Di Maria

Angel Di Maria har enligt flera rapporter sålts från Benfica till Real Madrid, men Benifas organisatoriska vice ordförande Domingos Soares Oliveira har bekräftat att yttern inte har sålts till Real Madrid.

Rapporter i den portugisiska pressen i måndags uppgav att Real Madrid betalade 40 miljoner euro för Di Maria, men Eagles har snabbt börjat upphäva spekulationerna.

"Di Maria har inte sålts till Real Madrid" berättade Soares Oliveira till A Bola. "Vi kommer inte prata om utgångar, tills vi gör officiella tillkännagivanden, kommer vi prata om utgångar."

Di Maria som kom till Benfica från Rosario Central sommaren 2008 är nu på väg till Argentinas VM-trupp.

Guti Hernandez vill stanna kvar i Real Madrid till slutet av detta år


Real Madrids Guti Hernandez, som har spelt i klubben sedan 1994 vill stanna i klubben till slutet av år 2010, för att sedan lämna för en annan klubb.

Guti Hernandez

Real Madrid veteranen Guti har enligt uppgifter sagt till klubbens general manager Jorge Valdano, att han vill stanna på Santiago Bernabeu det här året tills hans kontrakt löper ut.'

Den 33 årige mittfältaren tillkännagav tidigare under säsongen att han kommer lämna Los Merengues i sommar och efter sin sitsa hemmamatch för säsongen mot Athletic Bilbao, sprang han runt planen för att ta beröm av Bernabeu publiken.

Han har sedan dess komplats samman med ett antal europeiska klubbar som Galatasara och Zenit St Petersburd. Men enligt en rapport från Cadena SER vill nu Guti förlänga sitt kontrakt till slutet av detta år.

Real Madrid kan få Maicon om de betalar mellan 25 - 30 miljoner euro


Real Madrid kan få Inters Maicon om de lägger ett bud på 30 miljoner euro för brassen.
Maicon

Maicons agent Antonio Caliendo har sagt att Los Blancos har erbjudit Inter en summa på 30 miljoner euro för den brasilianska högerbacken.

På tisdag berättade Caliendo till tidningen Sky Sport Italia att Moratti kommer avgöra spelarens framtid och att han sannolikt kommer stanna i Milano. Men enligt en rapport från fcinternews1908.it säger spanska medier att Real Madrid kan logga spelaren om de erbjuder italienarna mellan 25-30 miljoner euro.

"Om Florentino Perez gör första draget, tror jag att operationen kan avslutas på 25 - 30 miljoner euro" har Caliendo sagt.

På söndag sa Maicon till Marca att han kunde följa Jose Mourinho till Real Madrid. Men det senaste nytt från Spanien, som publicerades i morse, säger att Mourinho fortfarande försöker förhandla sig ur Inter. AS hävdar att Nerazzuri vill ha 16 miljoner euro för att "frita" honom från hans kontrakt.

44 500 biljetter har sålts till Real Madrid-Milan matchen den 30 maj


Real Madrid kommer möta Milan den 30 maj på Santiago Bernabeu och hela arenan förväntas bli full.

Real Madrid - Ac Milan

Real Madrid kommer spela en vänskapsmatch mot AC Milan i slutet av maj. Nästa söndag, klockan sju på kvällen kommer de två lagen möta varandra på Santiago Bernabeu. Totalt har 44 500 biljetter sålts och man räknar med att arenan kommer vara nästan full. Priserna är också väldigt populära, de kostar mellan 5 - 10 euro.

Det kommer bli ett spännande möte mellan de två klubbarna som har vunnit mest titlar genom historien. Både Real Madrid och Milan stjärnorna kommer möta varandra och koncentrera sig. Dessutom kommer Figo och Zidane spela på Bernabeu, men flera andra gamla Real- och Milan spelare kommer dyka upp.

Biljettförsälningen kommer ha mycket bra tempo och 3500 platser såldes igår. De är tillgängliga via klubbens hemsida eller telefon 902 324 324 www.realmadrid.com.

Biljettautomaten är öppen på måndag från klockan 15:00 till 20:30. På lördag kommer det vara öppet från 11:00 till 14:00 och på matchdagen kommer det vara öppet från 11:00 till matchen börjar.

Gonzalo Higuains mål är billigast medan Ricky Kakás mål är dyrast


Gonzalo Higuains mål är de billiagste, medan Kakás mål är de dyraste.

Higuain & Kaká

Gonzalo Higuain
är den mest kostnadseffektiva målskytten, åtminstone under denna säsong. Men även om El Pipita gör en massa mål för Los Blancos är hans mål mindre värda när det gäller pengar. Varje mål av Higuain kostar 125 729 euro, vilket är en betdligt lägre summa än de andra stora stjärnorna i det vita laget.

Benzema, som kom till Real Madrid förra sommaren och som inte har haft en så lyckad första säsong har gjort totalt 9 mål för Los Blancos. Varje mål från den franska anfallaren kostar 1.203.703 euro.

Higuains mål är alltså de billigaste, men Kakás är de dyraste. Den brasilianska mittfältaren har inte haft ett så bra år i Real Madrid på grund av hans fysiska problem, som gjorde att han endast har gjort nio mål. Varje mål av Kaká kostar 2.259.259 euro!

Varje mål av Cristiano Ronaldo kostar 772 727 euro. Van der Vaarts mål kostar 800 000 euro, medan Rauls fem mål denna säsong ger 857 142 euro per mål.

Wesley Sneijder kan tänka sig återvända till Real Madrid: "Allt är möjligt"


Inters Wesley Sneijder säger att han kan återvända till Real Madrid och att han inte har utelutit en återvändning till Madrid.
Wesley Sneijder & Jose Mourinho

Inter mittfältaren Wesley Sneijder har sagt att vara på väg till Real Madrid för att samarbeta med Jose Mourinho är inte omöjligt.

Holländaren ansågs vara överflödig på Santiago Bernabeu förra säsongen och gick därför till de italienska Champions League mästarna Inter. Men han kan följa Mourinho till den spanska klubben, och återvända till Madrid.

"Återvända till Real Madrid? Allt är möjligt" sa han till De Telegraaf. "Men jag har inte pratat med Mourinho om detta. Jav vann tre pokaler denna säsong med Inter, så jag tror inte klubben kommer svika mig.."

Real Madrid har kontaktat Valencia för att fråga om prislappen för David Silva


Real Madrid uppges ha kontaktat Valencia för att börja förhandla om mittfältaren David Silva.

David Silva

Real Madrid har tagit kontakt med Valencia för att se om det finns någon möjlighet att underteckna David Silva till Los Blancos nästa säsong, enligt AS. Men rapporter visar att laget inte har gjort ett formellt bud på den unge offensiva mittfältaren än.

Enligt AS rapporten har Los Merengues kontaktat "Los Che" för att fråga om prislappen de skulle kunna betala för Silva, men är ändå osäkra om Jose Mourinho vill ha med honom i laget nästa säsong.

Valencia eppges vara tvugna att sälja ett antal av deras spelare i sommar eftersom klubben är i en otrygg ekonomisk situation. Los Che har redan fått pengar, efter att sålt David Villa till Real Madrids ärkerivaler Barcelona, men kan också sälja David Silva och/eller Juan Mata för att få pengar.

Cristiano Ronaldo skulle bli glad om Mourinho börjar träna Real Madrid nästa säsong


Cristiano Ronaldo kan inte sluta tänka på Real Madrid, trots att han förbereder sig inför VM, efter att ha fått reda på att Mourinho kan bli Real Madrids tränare nästa säsong.

Cristiano Ronaldo

Tidningen Marca frågade Cristiano Ronaldo, som förebereder sig inför VM som börjar om bara några dagar, om vad han tyckte om att ha Jose Mourinho som tränare.

"Det skulle göra mig glad, om Mourinho börjar träna Real Madrid". Ronaldo sa också att han beundrar Mourinhos framgångar och prestationer som en coach. Men det var inte första gången Cristiano Ronaldo visar sin beundran för Mourinho. Redan den 17 april berömde CR9 portugisen för att ha förbättrat Champions League mästarna Inter i en intervju med "Sky Sports News".

"Mourinho är en speciell tränare och jag gillar honom" sa Cristiano Ronaldo.

Jose Mourinho varnar Los Blancos: "Det finns inga stjärnor i mitt lag"


Som ni säkert redan hört är det nästan 100 procent säkert att Mourinho kommer träna Real Madrid nästa säsong, och på lördag blir det officiellt. Men tränaren varnar Real Madrid, med att säga att det inte finns några stjärnor i laget.
Jose Mourinho

Real Madrids nya tränare Jose Mourinho har skickat en allvarlig varning till Los Galacticos genom att säga att det inte finns några stjärnor i laget, samtidigt som han tillägger att han förväntar sig att alla förhandlingar slutförs efter mötet i Madrid.

Mourinho sa till den portugisiska tv-kanalen TV1 att hans agent Jorge Mendes har träffat Madrids tjänsteman och överenskommelsen att ta honom till Santiago Bernabeu är ganska säkert. Men han konstaterade att han vill också träffa Madrids tjänsteman först, och få en full förståelse för sin roll i laget.

Enligt AS kommer Mourinho gå till Real Madrid med ett fyra års kontrakt värt 10 miljoner euro per säsong.

"Jag vill möta människor, veta exakt vad de vill ha av mig och vilka villkor det finns, inte vilka strukturerna är, eftersom de vet jag redan. Jag vill undvika alla tvivel när jag väl börjar mitt arbete i Real Madrid."

"Nu är stjärnorna Inter, de är europeiska mästare. Mitt budskap till spelarna i Real Madrid, om jag tränar dem, är att de inte är stjärnor, jag är inte heller en stjärna. Utan den som är stjärnan är laget. Om alla accepterar detta, som spelarna i Porto, Chelsea och Inter gjorde, kommer segrarna komma."

"The Special One" som ledde Inter till UEFA Champions League titeln åker till Bernabeu på lördag.

"Det kommer bli en stor utmaning att försöka ta La Liga titeln ifrån Barcelona. De är ett bra lag och har visat det genom att nå nästan 100 poäng. Att försöka vinna Champions League är väldigt känsligt för att Real har inte vunnit den i åtta år" sa han.

"Det är väldigt känsligt för att alla säger att det är ett förlorat fall, eftersom min profil passar inte in i Real Madrid eller att laget inte har den profil som en klubb måste ha."

Inter kommer inte ge Real Madrid pengar

Real Madrid kommer inte få några pengar av Inter för Wesley Sneijders klubbyte förra sommaren, säger Inters president Massimo Moratti.
Wesley Sneijder bär på Champions League pokalen

Inter kommer inte betala 3 miljoner euro till Real Madrid för en så kallad "Eurotax" efter sin Champions League titel i lördags kväll.

Under veckan rapporterade la Gazzetta dello Sport att Milano klubben skulle betala Los Blancos tre miljoner euro för att ha värvat Wesley Sneijder förra sommaren. Men trots rapporter visar det sig nu att ingen sådan överenskommelse har existerats, bekräftade Inters Massimo Moratti.

"När vi förhandlade om Sneijder, pratade vi inget om några priser som skulle gå till Real Madrid" förklarade han till Tuttomercatoweb.

Om Real Madrid vill få Daniele De Rossi - Vill Roma ha Rafael Van der Vaart + kontanter


Roma vill ha Rafael Van der Vaart plus kontanter för att Real Madrid ska få Daniele De Rossi.

Daniele De Rossi & Rafael Van der Vaart

Roma har krävt att Rafael Van der Vaart ska ingå i affären som kommer se till att Daniele De Rossi flyttar till Real Madrid, säger spanska rapporter.

Spanska tidningen Marca har publicerat att den italienska mittfältaren, som länge varit med i Los Blancos önskelista, kan vara redo att byta från Stadio Olimpico till Santiago Bernabeu. Men italienska rapporter säger det motsatta, att De Rossi inte är till salu.

Romas nuvarande ekonomiska problem kan göra De Rossis försäljning en möjlighet för den italienska klubben att bli av problemen. Den 26 åriga italienaren säger också att om han lämar Roma, så skulle det vara för endast Real Madrid.

Manchester City är också intresserade av den centrala mittfältaren, men Romas önskning är att se Van der Vaart flytta till Italien.

Juventus vill ha Karim benzema för cirka 25 miljoner euro


Den italienska klubben vill ha den franska anfallaren nästa säsong, för ett värde på cirka 25 miljoner euro.
Karim Benzema

Juventus jobbar redan nu med att försöka förbättra sitt lag genom att värva nya spelare, som kan göra det svårt för Inter att vinna ligan nästa säsong.

Ett av de namnen som nämnt i flera rapporter de senaste dagarna är Karim Benzema. Den franska anfallaren har fått många klubbar att bli intresserade av honom, som bland annat Manchester United, och såklart Juventus.

Juventus kommer försöka värva Real Madrids nya stjärnspelare som tidigare spelade för Lyon, genom att köpa honom för 25 miljoner euro, enligt Tuttomercato.

Det skulle troligen vara svårt för Juventus att se Benzema lämna Santiago Bernabeu, för att Florentino Perez litar på honom och vill att han ska lyckas med Los Blancos.

Real Madrid kommer sparka Manuel Pellegrini på måndag


Pellegrinis agent kommer vara i Spaniens huvudstad på måndag för att slutföra förhandlingarna.

Manuel Pellegrini

Manuel Pellegrinis agent kommer flyga till Madrid på måndag för att slutföra förhandlingarna om sin klients buyout, på grund av att Florentino Perez ska ersätta chilenaren med Inters Jose Mourinho, enligt den arabiska Goal.com.

"Den speciella" (=Mourinho) uppgav att han skulle lämna Inter efter deras 2 - 0 seger mot Bayern Munchen i Champions League finalen i Madrid. Mourinho fixade en historisk seger och kända att han har uppnått allt som finns att uppnå i Italien.

Nu vill Mourinho ta en ny utmaning med Real Madrid och bli den första tränaren genom historien som vinner tre Champions League titlat med tre olika lag.

Real Madrid vill ha Valencias David Silva

Marca rapporterar att David Silva är på väg till Real Madrid, på grund av Valencias ekonomiska problem, som också ledde till att de sålde sin stjärna David Villa till Barcelona.David Silva

Efter att Valencia sålde David Villa till Barcelona i onsdags, finns det rapporter i Spanien som säger att Valencia är väg att även förlora David Silva under de närmaste dagarna.

Villa och Silva stannade på klubben förra sommaren trots Valencias ekonimiska problem. Valencia kommer fråntas sina två bästa spelare om Real, som rapporterats, loggar Silva nästa vecka.

Manchester United har också visat intresse för Silva, men Marca rapporterar att om han blir en Real Madrid spelare, kommer han bli det innan han flyttar till Sydafrika för att representera Spanien i VM.

Manchester United är beredda att betala 23 miljoner euro för Rafael Van der Vaart


Enligt en rapport från AS erbjuder Manchester United 23 miljoner euro för Real Madrids Rafael Van der Vaart, och kan lämna Los blancos när som helst.
Rafael Van der Vaart

Trots att Van der Vaart har haft en positiv säsong med Real Madrid och under tränaren Manuel Pellegrini, kan han lämna La Liga för Premier League, om man ska tro de senaste rapporterna.

Van der Vaart var mycket nära att flytta till ett annat lag förra sommaren, men till sist stannade han kvar hos Los Blancos. Att han inte lämnade var till mycket god nytta för de vita då han har visat att han var värd pengarna som Real Madrid betalade för honom.

AS tror nu att Manchester United är villiga att betala 23 miljoner euro för holländaren, som har fått ett högt betyg av managern Sit Alex Ferguson. Det är inte första gången som den förre Hamburg mittfältaren har kopplats till Premier League, utan även Arsenal, Liverpool, Chelsea och Manchester City har alla varit intresserade av Van der Vaart i det förflutna.

Det är en mycket liten chans att holländaren vyter klubb, efter han har ett kontrakt med Real Madrid ända fram till 2013 och man tror att han fortfarande är ivrig om att få stanna kvar på klubben.

Men efter alla pengar som Florentino Perez använde förra sommaren och på grund av att laget inte har vunnit någonting alls det här året, är han nog redo att förhandla, för att kunna köpa nya värvningar och få Jose Mourinho att träna Real Madrid. Detta kan därför sätta Van der Vaarts plats hos Los Merengues trupp i fara..

Ronal...do!

Preview:


Nike har gjort en massa reklamer nu för tiden på grund av att det är VM i Sydafrika snart. Detta projekt kommer vara tre minuter kort och Cristiano Ronaldo är delaktig.

Cristiano Ronaldo är inte den enda som kommer vara med på detta, utan även Rooney, Drogba, Iniesta, Fabregas, Pique, Ronaldinho, Ribery Cannavaro, med mera, men även tennisspelaren Roger Federer, Kobe Bryant och mexikanska skådespelaren Gael Garcia Bernal kommer vara med.

Inter måste betala Real Madrid 3 miljoner euro OM de vinner Champions League


Real Madrid är inställda på att göra en hälsosam vinst i Champions League-finalen då Inter kommer vara skyldiga dem 3 miljoner euro om de vinner, enligt AS.
Mourinho & Sneijder

När Wesley Sneijder flyttade till Inter förra året hade de båda klubbarna ett avtal att Real skulle få 3 miljoner euro om Inter vinner Champions League finalen.

Sneijed lämnade Real Madrid förra året för 15 miljoner euro, och om Inter vinner på lördag kväll kommer Real Madrid förväntas få lite pengar. Rapporten hävdar att pengarna skulle användas för att betala Jose Mourinhos ankomst.

Men tidigare i veckan stod det i den italienska pressen att Mourinho kan lämna Inter utan att behöva betala en straffavgift om han vann Champions League med de italienska Seria A mästarna. Det här bestämdes den dagen han undertecknade ett kontrakt med Inter förra året.

Chelsea är beredda att betala en extrem stor summa för Real Madrids Kaká


Chelsea är på väg att göra ett extremt försök att värva Real Madrid stjärnan Kaká, enligt spansla tidningen AS.

Ricardo Kaká

De blåas tränare Carlo Ancelotti har enligt uppgift fått finansiellt stöd att värva vilken spelare han vill, till sin trupp. Chelseas ägare Roman Abromavitj hoppas på att kunna vinna Premier League och FA-cupen flera gånger, efter att hans klubb vann dubbel den här säsongen.

Den brasilianska stjärnan signerade ett kontrakt med Los Blancos förra sommaren efter ett avtal med AC Milan om en stor summa. Den offensiva mittfältaren har sedan dess haft det lite svårt att hitta rätt form på Santiago Bernabeu och tros vara olycklig nog för att välkomna en flytt till Stamford Bridge.

Kaká hade också en god relation med Carlo Ancelotti när både spelaren och tränaren bodde i Milano.

Raul är nominerad i Golden Foot tilldelningen

Raul Gonzalez Blanco är över 29 år gammal och är nominerad i Golden Foot, för de tio bästa spelarna över 29 år.
Raul Gonzalez Blanco

Raul Gonzalez är en av de tio nominerade i Golden Foot tilldelning, för de bästa spelarna som är över 29 år. Detta år är Real Madrid kaptenens femte nominering. Golden Foot skapades 2003 av den italienska sporttidningen La Gceta dello Sport och World Champions Club.

De andra nominerade är David Beckham, Gianluigi Buffon, Didier Drogba, Samuel Eto'o, Steven Gerrard, Ryan Giggs, jordi Puyol, Clarence Seedorf och Fransesco Totti.

Tidigare vinnare av detta pris är Maradona, Eusebio, Ronaldo, Del Piero, Pavel Nedved och Roberto Carlos. Årets vinnare kommer bestämmas av de avgivna rösterna på sidan www.goldenfoot.com innan den 8 oktober och meddelas som vinnare den 11 samma månad.

Vilken spelare av de nominerade tror ni vinner Golden Foot detta år?

Cristiano Ronaldos nya reklam för Nike

Cristiano Ronaldo har varit med på många reklamer och fortsätter att delta i flera till. Nu har real madrid stjärnan gjort en ny reklam för Nike, där han går med en blondin tjej på röda mattan och möter sina fans. Idén med denna reklam är att visa att det minsta felmarginalet kan leda till den ultimata äran.

Här är reklamen (Nike - Write the Future)

Raul: "Efter att jag har kommit tillbaka från min semester, kan vi prata om min framtid"


Raul skjuter upp uttalandet om hans beslut om sin framtid tills han kommer tillbaka från semestern.
Raul Gonzalez Blanco
Raul Gonzalez, som återhämtar sig från en vrist skada, har sagt att hans framtid, diskuteras senare. Real Madrid kaptenen har gjort klart att han försöker återhämta sig från sin skada, men att han tar det väldigt lugnt.

"Min omedelbara framtid är att återhämta mig från min skada, och åka på semester. På min väg tillbaka kommer jag ha tid att prata" säger han.

Ricardo Kaká: "Jag har haft en svår säsong, men jag är inte orolig"


Brasilians stjärna Kaká insisterar att han kommer vara i god form till 100 procent i VM.
Ricardo Kaká (Brasilien)

Brasiliens playmaker Kaká har insisterat att han kommer att vara i en perfekt form när VM börjar nästa månad. Den 28 årige mittfältaren har även medgett att hans säsong i Real Madrid var mindre än imponerande, men har förklarat att det finns gott om bevis som tyder på att han fortfarande kan prestera bra i Sydafrika.

"Jag ska till Sao Paulo för att göra klart alla tester. Där får vi se hur min kondition och form är, och se till att jag inte får några problem i VM. Jag kommer spela 100 procent i VM" sa Kaká enligt AS, innan han berättar att han inte alls är orolig för hans form före VM.

"Jag hade en svår säsong, men det har förekommit många fall där spelare har haft ett dåligt år, och därefter lyser de i VM. Jag är inte orolig."

Brasilien börjar spela VM den 15 juni, då de möter Nordkorea. Därefter möter de Elfenbenskusten och Portugal i den svåra gruppen - Grupp G.

Carlos Teves till Real Madrid - om Mourinho börjar träna Real Madrid


Real Madrid kommer försöka värva Carlos Teves - när Jose Mourinho blir deras nya tränare.
Carlos Tevez

Enligt tidningen The Daily Star vill Mourinho ha Manchester Citys stjärna Carlos Teves på Bernabeu. Tevez är missnöjd med Roberto Mancinis träningsschema på Eastland, och det kan göra det lättare för Real Madrid att värva argentinaren.

Tevez är inte bara missnöjd med träningsschemat, utan även förskrossad över att City inte kom med i Champions League. Mourinho beundrar Tevez enerig och engagemang som gjorde honom tll en favorit på både Manchester klubbarna. Men det enda problemet är att madrid vill endast betala 45 miljoner euro för anfallen, vilket Manchester City inte skulle ta emot.

Frank Lampard är redan ett huvudmål för Mourinho om han slutar som tränare för Inter och börjar träna Real madrid. Men Real Madrid vill inte betala så mycket för Teves, och särskilt när Franck Ribery också kan vara på väg till klubben.

Mancini har sagt till Tevez att han kan gå om han inte är lycklig i City, men då måste de vara för rätt pris. Mourinho väntas bli presenterad som Los Blancos tränare, efter lördagens Champions League final.

Moruinho sa igår: "Det är inte sant att jag är Real Madrids tränare. Efter finalen vill jag tänka på min framtid. Inter kan inte göra något mer för att göra mig lycklig eller viktig. Resultatet av lördagens match betyder ingenting. Det kommer inte ändra det faktum att jag har gjort allt som är möjligt. Spelarna är fantastiska, det är fansen och alla som tillhör klubben också."

Varför var inte Kaká med på söndagens match?

Kaká satt i läktaren då Real Madrid spelade sin sista match för säsongen mot Malaga, på grund av nya smärtor.
Ricardo Kaká

Kaká var ju inte med på söndagens match mot Malaga, då det blev oavgjort (1-1). Den brasilianska mittfältaren satte sig på läktaren i La Rosaleda på grund av att han åter igen har blivit skadad. Skadan är inte så stor, men var tydligen mycket krävande för Kaká i söndags.

Men enligt vissa källor sägs det att Kaká föredrog att inte spela på grund av att inte riskera en eventuell skada som skulle hindra honom från att spela i VM, i sommar. 

Den tidigare AC Milan spelaren var med på träningen i fredags, och även i lördags. Det var då de landade i Malaga då Kaká kände nya smärtor i ljumsken, och det fanns spekulationer att det bekräftades bara några timmar före matchen.

"Jag kommer vara i god form. Det finns många dagar kvar till VM och jag har fortfarande tillräckligt med tid för att återhämta mig" sa den brasilianska stjärnan. Det Kaká sa misstolkades av många som tror att han inte var med på söndagens match för att inte ta några risker.

Tror ni på att Kaká verkligen är skadad, eller ville han inte riskera att bli skadad?

Karim Benzemas advokater har lämnat in en anmälan för identitetsstöld


Karim Benzemas advokater har lämnat in en anmälan om stöld av identitet enligt la prensa local.

Karim Benzema

Karim Benzemas advokater har alltså lämnat in en anmälan för identitetsstöld efter att hans namn kopplades till en internet-porr utredning i Frankrike. Advokaterna har lämnat in klagomål och det sägs att det var en surfare under namnet "Karim Benz" som höll på med internet porren.

Surfaren, eller rättare sagt "Karim Benz" är en 14 årig skolpojke som har även lurat en flicka. Flickans föräldrar lämnade in en anmälan för ett påstått brott, alltså att ha skickat pornografiskt material via nätet.

Flickans föräldrar upptäckte att relationen mellan "Karim Benz" och dottern blev starkare, att flickan fick till och med en bild på det manliga könet. Därför gjorde de en anmälan för att inleda en undersökning om detta fall. Men enligt Benzemas advokater så har han ingenting med saken att göra.

"Detta är ett fall av identitetsstöld. Min klient är helt oskyldig från denna historia. Titta bara på IP-adressen på datorn och så kan själva undersökningen tas bort" säger Benzemas advokat.

En annan källa skriver också att förhållandet mellan dessa två ungdomarna har varat väldigt länge - sedan Januari detta år.

Kim Kardashian och Paris Hilton kommer inte få distrahera Cristiano Ronaldo i VM


Ronaldos senaste flickvänner (Paris Hilton och Kim Kardashian) kommer inte få förstöra för Carlos Queirozs Portugal i VM.
Paris Hilton, Cristiano Ronaldo & Kim Kardashian

Portugals tränare, Carlos Queiroz är fast besluten att se till att ingenting distraherar hans lag i VM. Särskilt efter rappoerter som har dykt upp om att både Paris Hilton och Kim Kardashian kan tänka sig resa till Sydafrika för att se Ronaldo spela.

"Queiroz vet att Cristiano är ansvarsfull och en stor professionell fotbollsepalre som är helt engagerad i laget" sa en källa nära portugisen, skriver Yahoo! Sports.

"Han vet att Ronaldo är en vuxen människa och inser också att hans liv är i fokus. Men det är fotbolls-VM nu och allt måste bara handla om matcherna. Queiroz planerar att ta ett lugnt snack med honom för att se till att det inte finns någon distraktion."

Bytesaffär mellan Real Madrid och Chelsea?

Real Madrid och Chelsea kan göra en bytesaffär med Kaká och Ashley Cole, enligt Italpress.
Ricardo Kaká

Den brasilianska mittfältaren ryktas ligga överst på Chelsea tränaren Carlo Ancelottis önskelista och ser ut att återförenas med hans förre AC Milan spelare. Kaká har kämpat för att ha en bra första säsong i den spanska huvudstaden och kan spela för Chelsea nästa säsong.

Real Madrid som betalade 56 miljoner euro för Kaká förra sommaren, rapporteras vara villiga att låta honom gå om Ashley Cole ingår i affären.

Laget var ledsna över att inte ha vunnit titeln, men glada över att ha haft en bra säsong


Laget var ledsna för att inte ha vunnit titeln, men alla spelare är medvetna om den stora säsongen de har
haft.
Esteban Granero
 
Raul Albiol
"Det är synd, eftersom vi hade en ganska bra säsong. Våra stora ansträngningar och med så många poäng uppgick till ingenting i slutändan. Vi har tagit emot flera slag det här året, men vi har alltid återhämtat oss efter dem. Problemet ligget i misstagen vi gjorde i våra viktigaste ögonblick."

Sergio Ramos
"Man har alltid en bitter känsla, när man avslutar en säsong utan en titel. Det är nu man kommer ihåg de poäng som man förlorade i de viktiga matcherna. Detta är inte rätt tid för klagomål. Vi måste lära oss av våra misstag. Barcelona hade en fantstisk säsong och de bör gratuleras för det."

Esteban Granero
"Vi har alltid vetat att det skulle bli svårt att vinna titeln, men vi måste ändå försöka ända till slutet. Nu måste vi tänka på vår nästa säsong och lära oss av våra misstag. Vi kommer bli starka nästa år. Vi kommer inte göra samma misstag igen."

Garay
"Vi har gjort ett bra jobb under hela året. Vi är väldigt olika från Barcelona, men bååda lagen är av samma kvalitet. Tränaren har alltid varit en riktig gentleman och behandlade oss med stor respekt. Vi har alltid stöttat honom och vi har alla försökt göra vårt bästa tillsammans."

Malaga vs. Real Madrid startelva

Såhär kommer det se ut när Real Madrid möter Malaga på bortplan (Källa: Marca)
Malaga vs. Real Madrid

Chelsea vill värva Kaká, för att belöna Carlo Ancelottis dubbel seger!


Chelsea ägaren Roman Abromavich kan tänka sig logga Real Madrids superstjärna Kaká
Ricardo Kaká

Chelseas president, Abromavich, sägs vara ute efter att belöna tränaren Carlo Ancelotti efter hans historiska dubbel framgång, genom att lägga ett bud på Real Madrids playmaker Kaká.

Enligt News of the World, kommer den ryska miljardären ge ett grönt ljus för att försöka få den brasilianska superstjärnan till Stamford Bridge i sommar, efter att ha sett Ancelottis sida lyfta i Premier League och FA-Cupen.

Man tror att Kaká har utstått en orolig första säsong i Spanien, på grund av skador och dålig form, och att Ancelotti är ute efter att rädda sin före detta AC Milan stjärna.

Det enda problemet som Chelsea har med att värva mittfältaren är att Abromavic har svårt att betala 56 miljoner euro för Kaká, vilket Real Madrid betala AC Milan för att få brasilianaren.

Men Abromavich vill så gärna att hans klubb ska vinna Champions League. Därför vill han lägga till spelare med erfarenheter av konkurrens, spelare som Kaká, som var framgånsrik under 2007 då Milan vann Champions League och då Ancelotti var tränare för Milan.

Sen vill jag bara påpeka en sak. Innan kaká började spela för Real Madrid, alltså då han spelade för Milan sa han ungefär såhär: "Det enda laget jag kan tänka mig flytta till från Milan är Real Madrid och inget annat lag". Så jag tror inte Kaká vill flytta..

Tror ni att Kaká kommer flytta till Chelsea, d.v.s kommer Real Madrid låta honom gå efter att ha värvat honom för 56 miljoner euro?

Även om Real Madrid vägrar släppa Higuain, försöker Manchester City värva anfallaren


Manchester City kommer att öka deras eldkraft genom att försöka värva Real Madrids Gonzalo Higuain.
Gonzalo Higuain

Enligt Sunday Mirror, kommer Liverpool troligen vägra att förhandla om ett avtal med Manchester City för den spanska anfallaren Fernando Torres. Därför vill Roberto Mancini ha med Gonzalo Higuain i sitt lag nästa säsong, där även Higuains landslags kamrat Carlos Tevez spelar.

Higuain som har varit en fantastisk målgörare denna säsong för Los Blancos hoppas kunna underteckna ett nytt kontrakt med Real Madrid. Men de spanska giganterna vägrar betala 100 tusen euro i veckan, vilket Gonzalo kräver. Real Madrid försöker förhandla med Higuain och hans far, men har ännu inte kommit fram till ett beslut. Och Mancini utnyttjar situationen.

City har redan stora stjärnon som Tevez, Emmanuel Adebayor och Craig Bellamy, men Mancini anser att han behöver flera stjärnor för att bryta sig in i topp fyra i Premier League nästa säsong.

Om Real Madrid blir liga mästare får de inte fira segern på Santiago Bernabeu!


Om Real Madrid vinner ligan får de inte fira segern på Santiago Bernabeu på grund av att UEFA förbereder inför Champions League finalen.
Cibeles (Fans firar Real Madrid seger)

Real Madrid har erkänt offentligt att ligan är tuff, men det betyder inte att den är omöjlig. Denna vecka har spelarna haft tid på sig att träna väldigt hårt för att spela mot Malaga, samtidigt som Barcelona spelar mot Valladolid. Real Madrid har alltså chans att vinna La Liga, men den är inte så stor.

Men det mest förvånade är att laget inte kan fira sin seger med sina fans på Bernabeu på måndagen och i slutet av säsongen. Eftersom Champions League finalen är i Bernabeu, håller UEFA på att förbereda allting inför Champions League finalen. UEFA har gjort klart för Real Madrid att de är förbjudna att använda stadion om de vinner.

Efter matchen kommer laget åka tillbaka från Malaga. De är troligen framme i Madrid vid midnatt. Men nu är tanken att de ska åka från flygplatsen till Bernabeu, därifrån åker de buss till Cibeles för att fira med de fans som samlas där.

När Cristiano Ronaldo kliver av bussen - kastar någon en flaska på honom


Fans väntar på Real Madrid spelarna utanför hotellet i Malaga samtidigt som någon kastar en flaska på Ronaldo som snabbar sig in i hotellet.


Flera Real Madrid fans väntade utanför hotellet, där spelarna kommer bo för att se sina idoler och hälsa de varmt välkomna. När bussen anlände var det en massa skrik, men när Cristiano Ronaldo klev av bussen så var det några som kastade en flaska på portugisen. Men som tur var träffade inte flaskan Ronaldo och han gick fort in i hotellet för att inte skada sig. Troligen var det Malaga fans som väntade på Cristiano Ronaldo.

Garay: "Vi tror att Valladolid kan fixa oavgjort och även seger i Camp Nou"


Sergio Ramos, Ezequiel Garay och Alvaro Arbelo pratade om söndagens säsongsavslutning mot Malaga.
Garay, Benzema, Ramos & Higuain

Sergio Ramos:
"Vi måste få de tre poäng som vi behöver och hoppas på att ledarna (Barcelona) inte får det. Det är svårt eftersom Barcelona har spelar så bra hemma, men vi måste behålla vårt hopp. Vi behöver 98 poäng och hoppas på att Valladolid lämnar Camp nou med minst en poäng i handen. Oavgjort kommer att tjäna oss utmärkt om vi vinner mot Malaga."

Garay:
"Vi är på väg till Malaga och tror att vi kan vinna La Liga. Vårt mål är att vinna där. Vi kommer att vara hoppfulla in till den sista minuten. Vi tror att Valladolid kan fixa oavgjort och även seger i Camp Nou. Vi måste avsluta säsongen med 98 poäng för att vinna La Liga, men vi kommer att gratulera Barcelona om de avslutar säsongen med ett poäng mer än oss."

Arbeloa:
"Vi kommer att kämpa för ligatiteln även om det är mycket svårt, att vi inte kontrollerar vårt eget öde. Vi måste vinna mot Malaga, men det kommer att bli en tuff match eftersom de vill undvika en nedflyttning."

Alla real madrid spelare kommer åka till Malaga

På söndag är det dags. Den sista matchen för Real Madrid, och även för Barcelona denna säsong.
Real Madrid sista träning

Real Madrid
kommer spela sin sista liga match för säsongen imorgon klockan 19:00 i Malaga. Innan laget reser till den södra staden, tränade laget bakom stängda dörrar för att vara redo för en match de måste vinna, om de vill hålla kvar chansen till att bli mästare vid liv.

Varje spelare kommer att resa till Malaga för den viktigaste matchen imorgon, då Real Madrid har chans att bli la liga mästare.

Lag Samling:
Lördag 15 Maj @ 18:00 Santiago Bernabeu-stadion

Nästa träning:
Måndag 17 maj @ 10:30 Real Madrid City.

Premier League klubbar vill ha Real Madrids juniorer - Marcos Alonso och Rodrigo Moreno


En rapport från tidningen Marca, säger att ett antal Premier League klubbar håller koll på två av Real Madrids juniorer - vänsterbacken Marcos Alonso och anfallaren Rodrigo Moreno.

Marcos Alonso & Rodrigo Moreno

Enligt rapporten är Blonton Wanderers den mest intresserade klubben av de två lovande undomarna och kommer försöka värva de två spelarna för ett lån inför nästa säsong.

Marcos Alonso, som är son till Barcelona legenden Marcos Alonso, och sonson till Real Madrid legenden Marcos "Marquitos" Alonso, är en lovande vänsterback i Madrid och gjorde sin första debut denna säsong, då han kom in som ersättare i de sista minuterna på Real Madrids match mot Racing Santander. För närvarande återhämtar han sig från en fot skada.

Rodrigo Moreno, som är 19 år och kommer från brasilien är en av Real Madrids mest lovande ungdomar som under de senaste åren, och spelar främst som en anfallare. Han kom till Los Blancos förra sommaren, och har kallats "Real Madrids och det spanska landslagets famtid" av den förre Spanien tränaren Inaki Saez.

Real Madrid kämpar med att komma överens med Gonzalo Higuain om ett nytt kontrakt


Real Madrid kämpar för att enas om ett avtal med Chelseas target Gonzalo Higuain.
Gonzalo Higuain

Real Madrid anfallaren Gonzalo Higuain som är missnöjd med klubbens senaste kontrakt bud fortsätter att lämna dörren öppen för Premier League segrarna Chelsea.

Spanska tidningen El Condidencial har rapporterat att Los Blancos har erbjudit argentinaren 4 miljoner euro om året för att stanna. Men det är dock 2 mijoner euro mindre än lönen, som både spelaren och hans far/agent krävde.

Chelsea, Manchester United och Manchester City är enligt rykten intresserade av Higuain och kan tänka sig betala 34 miljoner euro för anfallaren. Med 27 mål på 34 La Liga matcher har Higuain visat sin bästa form denna säsong.

Higuain har för närvarande ett avtal med Real Madrid ända fram till 2013, och får 1,6 miljoner euro om året. Lönen skulle kunna ökas om han flyttade till England.

Om Higuain byter klubb, vem tycker ni ska ta över hans plats?

Juventus och Liverpool vill ha Royston Drenthe

Juventus kommer enligt uppgift, värva Real Madrid mittfältaren Royston Drenthe när transferfönstret öppnas.
Royston Drenthe

Drenthe har kämpat för någon speltid denna säsong under Manuel Pellegrinis lag och kan lämna klubben i sommar, men hans kontrakt tar slut i juni 2012.

Förra säsongen vill Los Blancos ha 12 miljoner euro för holländaren. Nu är priset för Drenthe runt 4 miljoner euro som är tillräckligt för de spanska giganterna att låta honom gå, enligt Itasportpress.it.

Även Liverpool sägs vara intresserade av 23 åringen.

Om Steven Gerrard värvas till Real Madrid - blir Kakás framtid i Santiago Bernabeu tveksam


Real Madrid och Inter är med i jakten om att värva Liverpool mittfältaren Steven Gerrard, enligt El Mundo Deportivo.
Steven Gerrardo

Inter vill gärna ha den engelska landslagsspelaren med i Jose Mourinhos lag. Enligt uppgifter har Mourinho varit under en lång tid intresserad av Liverpool stjärnan och han skulle passa bra tillsammans med Wesley Sneijder och Esteban Cambiasso.

Samtidigt säger rapporten att Real Madrid redan har lagt ett bud på 26 miljoner euro för den 29 årige engelsmannen.

Skulle Gerrard spela i Real Madrid, kommer Kakás framtid på Santiago Bernabeu vara väldigt tveksam, men det skulle ge Gerrard en chans att återförenas med sin före detta lagkamrat Xabi Alonso, i mitten av planen.

Om stjärnan verkligen kommer lämna Anfield är en annan fråga, men flera källor säger att det är möjligt, på grund av Liverpools säsong, som har blivit en stor besvikelse för Steven Gerrard.

Så vad tycker ni? Vill ni att Gerrard ska flytta till Real Madrid eller inte?

Fernando Gago: "Jag hoppas att Barcelona gör något misstag, så att vi kan vinna ligan"


Det var Fernando Gagos tur att sätta sig i stolen och diskutera söndagens säsongsavslutning mot Malaga med bwin.
Fernando Gago

"Vi förväntar oss att vinna, men det kommer att bli en mycket svår match eftersom båda lagen har så mycket som står på spel. Vi kommer båda två kämpa fullt ut. Vi behöver de tre poängen om vi ska ha en chans att vinna ligan och Malaga måste vinna för att undvika en nedflyttning. Jag hoppas att det är Real Madrid som vinner."

"Inget lag kan någonsin vara för säker, eftersom varje match är som en final. Barcelona är favoriter, men vi har fortfarande en chans att vinna La Liga. Jag hoppas att de gör något misstag, så att vi kan vinna ligan. Vi har båda två tuffa motståndare. Alla är med i denna tävlingen. Valladolid har också mycket på spel på söndag."

Ricardo Kaká: "Utan Ronaldinho, Ronaldo och Adriano kommer jag få mer ansvar"


Den viktigaste spelaren i det brasilianska landslaget, Kaká, har erkänt att han inte är i sin bästa form.

Ricardo Kaká - Brasilien

Kaká är med i VM, men inte hans landslags kamrater Ronaldinho, Ronaldo och Adriano. De fyra är som "Fantastic Four" tillsammans, men vi kommer inte få se dem spela tillsammans i sommar.
 
"Det var en svår säsong för mig med olika fysiska problem. Jag kunde inte få fram hur jag ville konkurrerar i en match i den spanska ligan och Champions League" säger Kaká.

Eftersom Adriano, Ronaldo och Ronaldinho inte kommer vara med på VM 2010 i sommar har Kaká mycket ansvar, men säger att han inte är rädd för att ta över ansvaret. "Jag får mer ansvar nu, men det är inte något negativt. Detta är bra för mig och jag är en mer mogen och erfaren spelare".

Detta blir tredje gången Kaká får vara med i VM, han var reserv under 2002, men en stjärna i landslaget år 2006. I sommar får vi se om han fortsätter vara samma fantastiska stjärna.

Sergio Ramos: "Det skulle vara ett misstag av oss att tänka på Barcelona medan vi spelar"


Sergio Ramos pratade om lagets kommande match, efter dagens träning.

Sergio Ramos

"Vårt mål är att få 98 poäng och vänta på Barcelonas resultat. De antal poäng som båda lagen har är fantastiska. Det är otroligt att ingen har vunnit titeln är. Vi har haft en bra säsong och vi tror att vi fortfarande kan vinna titeln."

"Vi måste fokusera på vår match mot Malaga, men vi är inte beroende av oss själva och måste vänta till Barcelonas match är slut. Det skulle vara ett misstag av oss att tänka på Barcelona medan vi spelar. Vi måste fokusera på det vi gör." 

"Det är mycket som står på spel, både för Valladolid och Malaga. De både lagen kämpar för att undvika en nedflyttning. Både matcherna kommer att vara komplicerade."

Kaká berättar om hur frustrerande det är att ligga en poäng bakom Barcelona


Den brasilianska stjärnan som värvades till Real Madrid förra sommaren pratar om hur frustrerande det är att ligga en poäng bakom ärkerivalerna FC Barcelona.
Ricardo Kaká

Real Madrid stjärnan Kaká har berättat om sin frustation på efterföljande ledare Barcelona med bara en enda poäng i kampen om La Liga titeln.

Den brasilianska mittfältaren, som har till stor del kämpat för att återuppväcka den form han visade i Milano, har erkänt att han har haft sin första säsong i Spanien som ganska svår. Men samtidigt hoppas han att Los Merengues kan ta titeln ifrån Barcelona den sista dagen i denna säsong.

Madrid kommer behöva slå Malaga, som kämpar för att inte nedflyttas och hoppas att Valladolid kan ta åtminstone en poäng mot Barcelona på Camp Nou för att Los Blancos ska bli liga mästare.

"Det är mycket svårt. Vi har spelat väldigt länge med bara en poäng skillnad, men förhoppningsvis kan vi vinna ligan i slutet" sa Kaká som inte ens vill överväga tanken om ett misslyckande.

"Om vi inte vinner, kommer det inte vara bra, men jag vet att jag inte vill prata om misslyckanden" avslutar han.

Manchester United kan köpa Lassana Diarra för 25 miljoner euro


Real Madrids Lassana Diarra kan lämna Real Madrid för Manchester United, för 25 miljoner euro.

Lassana Diarra

Enligt tidningen AS, kan Real Madrids defensiv mittfältare, Lassana Diarra, återvända till Premier League nästa säsong. Manchester Unitd har enligt uppgifter uttryckt sitt intresse för att underteckna fransamnnen och kan betala nästan 25 miljoner euro för överföringen.

Efter en mycket bra start på säsongen, där man ofta jämförde honom med fransmannen och ex-Blancos mittfältaren Claude Makelele, har Diarra förlorat förtroendet hos tränaren Manuel Pellegrini. Detta innebär att han spelar färre minuter och har mindre betydelse inom laget.

Således kommer Los Blancos försöka sälja mittfältare med hopp om att tjäna en betydande övergångssumma. Madrid köpte Lass år 2008 för 20 mlijoner euro. Men förutom Manchester United, är Arsenal också intresserade av att värva fransmannane.

Diarra blev inkallad till Raymond Domenechs franska landslad igår för att delta i sommarens fotbolls-VM i sydafrika.

Higuain: "Det är otroligt att inte vinna ligan när man ser hur mycket poäng vi har fått"


Gonzalo Higuain pratade med media om den kommande matchen mot Malaga, denna säsong och hans förhoppningar att vara med i VM.
Higuain

"Laget är mycket självsäkra och vi vet att vi måste fortsätta kämpa samtidigt som det finns en matematisk chans att vinna. Vi måste vinna mot Mala och se vad som händer. Vi vet att det kommer att bli svårt för Barcelona att förlora poäng på Camp Nou, men det är mycket som står på spel för Valladolid. Det kommer att bli en intressant helg."

"Vi har fått många poäng den här säsongen. Det är otroligt att inte vinna ligan när man ser hur mycket poäng vi har fått. Men sånt händer inom fotbollen. Moralen är hög och vi är entusiastiska över att bli årets mästare. Vi vet att det inte kommer bli lätt, men inget är bestämt ännu. Vi kommer inte ge bort någonting."

"Jag är mycket nöjd med den här säsongen. Jag överträffade förra årets mål, och jag spelar en hel del. Jag har gjort detta genom hårt arbte. Som tur är, använde jag mina chanser mycket väl. Jag uppfattar min integration i den argentinska förvalet för fotbolls-VM som en belöning för mitt hårda arbete.

"Ingen spelare vill missa VM. Man lider för att få vara med, men de yngre spelarna kommer att få många fler chanser på sig att delta i ett mästerskap i framtiden."

"Vi kommer att gratulera Athletico om de vinner ikväll, men den enda segern som gör mig glad är Real Madrids segrar."

Ronaldo: "Om Raul tar beslutet att lämna oss, skulle jag gärna vilja bära nummer 7"


Cristiano Ronaldo var med i en intervju där han pratade om hur han har det i Real Madrid. Men han pratade också om sin framtid.
Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo gjorde en översyn på sitt första år med Los Blancos: "Jag är verkligen nöjd med min första säsong här, men vi har inte vunnit någon titel. Jag är mycket glad i Madrid, och mina lagkamrater har hjälpt mig mycket, men som sagt, laget har inte vunnit någonting. Vi måste fortsätta kämpa och jag är lvertygas om att vi kommer att vinna många titlar" sa portugisen till programmet "Punto Pelota".

Nummer nio säger också: "Det är svårt att vinna ligan, men i fotboll kan allt hända. Det är matematiskt måjligt. Vi måste vinna mot Malaga och se vad som händer i Barcelona. Vi måste ha hopp."

Sedan frågade man Ronaldo om han kan tänka sig en eventuell övergång till FC Barcelona. "Madrid är mitt hem och min klubb är Real Madrid. Men man kan aldrig säga aldrig inom fotbollen. Jag vet inte vad som kommer hända i framtiden, men man vet aldrig, jag kan avsluta min karriär i Real Madrid eller någon annanstans."

Cristiano Ronaldo säger också att de värsta som har hänt honom när han kom till Real Madrid vasra att åka ur Champions League. "Det var mycket dåligt, och mycket komplicerat. Men man måste tänka på att det har kommit nya spelare till klubben och det vat ett lag under uppbyggnad. Vi fick en annan tränare och vi vet att framgång inte är en rät linje, man måste glide lite. Jag minns mina två första år i Manchester United, då vi inte vann något. Men Real Madrid kommer vinna Champions League någon gång."

Portugisen ifrågsätter också alla förolämpningar han har fått inom alla spanska områden. "Jag förstår inte varför folk förolämpar mig, men jag förstår att det kan bero på att jag är den farligaste spelaren för motståndarna. Jag är en smart kille, men jag kan inte säga att jag är perfekt, för jag lär mig fortfarande."

CR9 pratade också om mourinho: "Framgångarna talar för sig själva. En person som har vunnit många titlar är en god person. Utan framgång kommer man inte kunna gå vidare" säger han om sin landsman.

Men Ronaldo säger att han är nöjd med Pellegrini och tillägger att han är nöjd med sina lagkamrater också. "Jag  vill att Raul ska stanna kvar hos oss, men om han tar beslutet att lämna oss, skulle jag gärna vilja bära nummer 7. Guti är en exceptionell spelare. Det har varit en ära att spela och arbeta med honom."

Guti: "Jag har fattat ett beslut om min framtid"

Real Madrids Guti kommer troligen byta klubb efter slutet av denna säsong, och tror samtidigt att Real Madrid inte har så stor chans att vinna ligan.
Guti

Real Madrid mittfältaren har erkänt att han har redan kommit fram till ett beslut om sin framtid, men vägrade att nämna vilket lag han kan spela för nästa säsong.

"Jag har bestämt mig" sa Guti, enligt tidningen Marca. "Florentino Perez och Jorge Valdano vet vad jag vill."

Den 33-årige mittfältaren, som har tillbringat hela sin kärrirär på Santiago Bernabeu, ser ut att vara klar för att lämna Los Blancos i slutet av säsongen. Flera klubbar har varit intresserade av honom, som bland annat Inter, Galatasaray, Arsenal Tottenham. Men klubbar från Ryssland och Mellanöstern har också visat intresse för spanjoren.

"Det är inte så att jag bara gillar Istanbul, utan också Ryssland, Englad och Italien" tillade han.

Helgens La Liga ser ut att bli Gutis sista match med Real Madrid, men Guti har inte mycket hopp om ett lyckligt slut.

"Chanserna är 5 procent att vi tar hem titeln" säger Guti som tror att sannolikheten att övervinna Barcelonas en poängs ledning är inte så stor. "Allt handlar om Valladolid, vi litar på dem".

Manchester United kan erbjuda Real Madrid Nemanja Vidic för att få Karim Benzema


Sir Alex Fergusson vill verkligen ha med Karim Benzema i sitt lag, att han t.o.m kan erbjuda Real Madrid Nemanja Vidic.
Karim Benzema & Nemanja Vidic

Karim Benzema har länge varit med i Manchester Uniteds önskelista och Sir Alex Ferguson vill värva honom till klubben, trots sin svaga första säsong i Real Madrid.

I Engelska tidningen "The Sun" har en rapport publicerat där det står att Real Madrid kan sälja den unga fransmannen för 29 miljoner euro medan Real Madrid köpte anfallaren för 35 miljoner euro.

Så Manchester United har kommit på en ny plan. De röda kan erbjuda Real Madrid Nemanja Vidic, en av de bästa spelarna i United och samtidigt betala 11,5 miljoner euro.

Den serbiska spelaren står redan med på Real Madris önskelista, för att stärka sitt försvar. Men det visade sig att Barcelona är också intresserade av försvararen.

Pepe: "Jag är upphetsad och längtar till dagen jag får återvända till laget"


Pepe var mycket nöjd med sin återhämtning efter sin knäskada och är glad över att kunna spela för sitt land i VM i sydafrika.
Pepe

Pepe klargjorde att han redan från början av sin återhämtning aldrig har känt något obehag eller instabilitet i området som skadades i december förra året under en ligamatch, då Real Madrid spelade mot Valencia.

"Jag är upphetsad och längtar till dagen jag får återvända till laget. Jag är glad att jag har en månad på mig att återhämta mig mycket väl och få spela VM. Jag är med i Portugals trupp och det är stor glädje för mig, efter att ha tillbringat flera månader med att arbeta hårt med min skada" sa Pepe som ägnar mycket tid på sin återhämtning.

Sedan sa han att det gjorde "ont" att vara frånvarande från en massa liga matcher och inte kunna hjälpa sina lagkamrater och laget vid de avgörande stunderna av säsongen. Men att han ändå kände sig vara "nära dem".

Pepe har inte varit med väldigt länge och blev skadad pågrund av att ha spruckit det främre kosbandet i sitt högra knä. Han har arbetat mycket hårt för att få spela med laget och då han blev skadad förväntade man sig att han skulle vara borta i sex månader. Nu mår han mycket bättre, och om bara en månad kommer han få spela igen. Men då har La Liga slutat, men VM har börjat - och då kommer han spela med sitt landslad Portugal.

Manchester United vägrar betala Karim Benzemas lönekrav


Manchester United har länge varit intresserade av Karim Benzema, men vägrar betala Benzemas lönekrav på 200 tusen euro i veckan.
Karim Benzema

Manchester United vill kanske värva Karim Benzema från Real Madrid till Old Trafford, men de kommer inte betala lönekraven som Benzema vill ha, enligt en rapport som publicerades i tidnigen The Independent claims.

United hade uppenbarligen kommit överens om ett kontrakt med Olympique Lyonnais om spelaren förra sommaren, men drog sig ut affären till slut, efter att fransmannen hade en lönekrav på 200 tusen euro i veckan.

United är ett lag som är starkt intresserade av anfallaren, men den franska anfallaren som flyttade från Lyon till Madrid för 35 miljoner pund, måste acceptera en löneminskning om han vill byta klubb.

Wayne Rooney kommer uppenbarligen bli Uniteds högst betalada spelare, som kommer få 150 tusen miljoner i veckan när han undertecknar ett nytt avtal med de röda, efter VM i sommar.

Higuain kommer INTE lämna Real Madrid

Trots att det har gått ut rykten att de engelska lagen Chelsea och Manchester City är intresserade av Gonzalo Higuain, har Real Madrid förklarat att Higuain kommer inte lämna laget.  
Gonzalo Higuain

En rapport av tidningen AS har Real Madrid bekräftat att Gonzalo Higuain är "icke överförbar" och att den unga argentinska anfallaren kommer att stanna kvar i den spanska huvudstaden nästa säsong.

"El pipita" väntar på att underteckna ett nytt kontrakt med klubben och det förväntas att förhandlingarna om ett nytt avtal kommer att äga rum i slutet av La Liga säsongen. Klubben och spelaren är för närvarande långt ifrån en överenskommelse, men det förväntas att situationen kommer lösas mellan Jorge Valdano och Higuains far i sommar.

I år har Higuain visat ytterligare förbättringar, sedan han började spela för Real Madrid. Han har haft en viktig roll i laget och lagkamraten Karim Benzema, som värvades förra sommaren, har inte kunnat glänsa mer än vad Higuain har gjort. Argentinaren har också varit med i jakten om att bli skyttekungen sedan början av året.

Den spanska pressen skriver att Real Madrid har tagit ett beslut om att förlänga med den unga anfallaren. Genom sitt arbete har han visat vad han går för i Santiago Bernabeu, snabbt blivit populär bland Real madrid fansen och fått stöd från Madridistas världen över.

Higuain har för närvarande ett kontrakt med Los Blancos ända fram till 2013, med ett utköp på 150 miljoner euro. Den argentinska stjärnan hoppas på ett nytt avtal, under den tiden har är med i Diego Maradonas Argentina i sommarens VM.

Real Madrid vill ha Getafes Pedro Leon

Real Madrid är intresserade av Getafes Pedro Leon enligt en rapport som publicerad av AS.
Pedro Leon

En rapport som tidningen AS har publicerat, står det att Real Madrid har börjat undersöka möjligheten att underteckna Getafes mittfältare Pedro Leon. Den 23 årige har genomgått en imponerande säsong i sydöstra Madrid och har uppmärksammats av Los Blancos.

Leon har gjort åtta mål den här säsongen i Getafe. Han är känd för sitt smarta spel och tempo. För att köpa Getafes stjärna måste Real Madrid betala misnt 10 miljoner euro.

Men Real Madrid är inte den enda klubben som är intresserade av mittfältaren. De engelska lagen Manchester City och Tottenham Hotspur har också visat intresse för spanjoren. Men det italienska laget AC Milan har uttryckt sitt intresse för att underteckna den unga spelaren mest.

Casillas och Ramos tycker att både Real Madrid och Barcelona är värda en trofé


Iker Casillas och Sergio Ramos pratade om lagets chanser att vinna ligan nästa helg.

Iker Casillas & Sergio Ramos

Iker Casillas
"Vi vet att det inte blir lätt att vinna titeln. Vi måste vinna och vänta. Barcelona vann titeln i en situation som denna vi befinner oss i nu för 17 eller 18 år sedan. Real Madrid var tvungna att vinna mot Teneriffa men de förlorade. Jag var väldigt ung, men jag minns det fortfarande. Det verkade omöjligt för Real Madrid att förlora, men de gjorde det och Barcelona tog hem titeln."

"Det är synd att bara ett lag kan vinna titeln eftersom båda har haft en bra säsong. Barcelona har fördelen och de förtjänar att ha det."

"Det kommer inte att bli lätt att vinna titeln. Allt verkar vara emot oss, men det finns mycket som står på spel för Valladolid. De vill inte förpassas. Det finns också höga instatser för Malaga. Båda matcherna kommer att vara komplicerade. Vi får se vad som händer vid 21:00."

Sergio Ramos
"Vi måste göra vårt jobb och jag hoppas Barcelona tappar poäng mot Valladolid, som har mycket som står på spel. Hopp är något man måste alltid ha, det är det sista man kan förlora. Det viktigaste är att vi gör ett bra jobb."

"Både Real Madrid och Barcelona har haft en fantastisk säsong och det är en skam att den här ligan endast har en trofé. Vårt mål är att få 98 poäng, eftersom vi förlorade El Clasico. Om Barcelona vinner med 99 poäng kommer vi att gratulera dem för det."

"Det finns knappast någon avstånd mellan de två bästa lagen. Vi hoppas kunna få tre poäng och att Bercelona tappar vissa poäng."

Karim Benzema: "Vi kommer få tid att tänka på Barcelona senare"


Karim Benzema säger att han är nöjd i Real Madrid och glad med målet han gjorde mot Athletic Bilbao i lördags.
Karim Benzema

"Jag är inte besviken. Det är en fantastisk upplevelse att spela i Real Madrid. Jag skulle velat vara i bättre form, men detta är den första av de sex säsonger jag är på den här klubben. Det finns fem säsonger kvar. Jag förväntar mig att bli mycket bättre nästa säsong. Jag är mycket nöjd i Real Madrid och att klubben tror på mig."

"Jag vet när jag spelar bra och när jag inte gör det. Det har varit ett svårt år för mig, eftersom det är första gången jag har varit borta från mitt land, familj och vänner. Det viktigaste för mig är att arbeta, arbeta och arbeta."

"Jag känner mig mycket bra nu. Det har varit svårt att inte kunna spela, men jag är glad att jag gjorde ett mål i lördags mot Athletic."

"Både vår match och Barcelonas kommer vara komplicerade. Om Barca vinner, tar de hem titeln, men vi måste fokusera på att besegra Malaga, vi kommer få tid att tänka på Barcelona senare."

"Jag hoppas att Frankrike lyckas i VM, men jag känner ingen press. Jag vill verkligen vara med, men det är upp till tränaren." 

Arsenal vill ha Real Madrids Fernando Gago

Arsenals tränare, Arsene Wenger, sägs vilja ha Real Madrids Fernando Gago efter att han har haft en bra säsong med Los Blancos.
Fernando Gago

Det är nu som alla överföringar börjar. Real Madrid vill ha bland annat Wayne Rooney och Steven Gerrard, men det sägs att Messi står också med i Real Madrids önskelista. Messi har flera gånger sagt att han inte vill lämna Barcelona - men vad som helst kan hända.

Det är inte bara Real Madrid som vill värva en massa spelare, utan andra klubbar vill också värva spelare - från Real Madrid. Chelsea och Manchester City vill ha Higuain och Manchester United vill ha bland annat Benzema. Men nu har ett nytt rykte gått runt - Arsenal vill ha Fernando Gago.

I en rapport från Caughtoffside, står det att Wenger är intresserad av att erbjuda Real Madrid 9 miljoner euro för sin argentinska mittfältare Fernando Gago. Rapporten säger att Gago har kämpat för att spela bra med Los Blancos ända sedan han kom till de vita merengues, men andra rapporter säger att Lassana Diarra vill lämna Real Madrid eftersom Gago har blivit en självklarhet denna säsong.

Real Madrid har inte signerat Di Maria än - Benfica vill ha 40 miljoner euro!


Real Madrid har varit intresserade av Benficas Angel Di Maria väldigt länge, men för att få argentinaren måste de betala 40 miljoner euro.

Angel Di Maria

I tidigare rapporter denna månad, stod det att Real Madrid och Benfica har redan kommit överrens med Benfica om överföringen av den argnetinska Angel Di Maria. Men en ny rapport från Portugal hävdar att de två klubbarna inte nått en överrenskommelse än.

Benfica är ovilliga att släppa sin stjärnspelare och är bara villiga att göra det om en klubb betalar 40 miljoner euro för Di Maria, enligt en Rapport i tidningen Record.

Men Real Madrid uppges vilja betala endast 34 miljoner euro för Di Marie och englska klubbar, som Manchester City och Chelsea kan vara redo att kapa Real Madrids Di Maria affär.

Den 22 årige yttern har varit i superb form den här säsongen och betraktas som en av de mest lovande unga spelarna. Han har spelat väldigt bra med sin vänstra fot och är en viktig spelare för Benfica, som har haft en dålig säsong. Di Maria förväntas vara med i Argentinas VM-trupp och lysa i Sydafrika.

Manuel Pellegrini: "Jag ser ingen anledning till varför jag inte kommer fortsätta i klubben"


Manuel Pellegrini är övertygad om att hans framtid är i Real Madrid, även om det ryktats att Mourinho kommer ta över.

Manuel Pellegrini

Den Chilenska tränaren, Manuel Pellegrini, kom till Real Madrid i sommar. I sommar kom även bland annat Kaká, Cristiano Ronaldo och Benzema och alla hade stora förväntningar på Real Madrid. Man förväntade att detta skulle leda till en framgång denna säsong, men Los Blancos kan avsluta denna säsongen med tomma händer.

Det sägs att Manuel Pellegrini är på ut från Bernabeu redan nu, men Pellegrini själv tror att han kommer stanna kvar, och träna Real Madrid nästa säsong också.

"Jag är glad över att har deltagit i det nya rekordet - att ha fått högsta poäng någonsin i Real Madrids historia.  Jag ser ingen anledning till varför jag inte kommer fortsätta i klubben" sa Pellegrini till reportrar.

"Om man vill veta mer om min framtid, så fråga styrelsen. Jag har ett år kvar på mitt kontrakt och ingen har berättat för mig att jag inte kommer fortsätta nästa säsong."

Den nuvarande Inter tränaren, José Mourinho, har länge ryktats vara på väg till Real Madrid. Den framgångsrika portugisiska tränaren kan mycket väl besluta att lämna de italienska mästarna, för att åka till Spanien i sommar, om Los Blancos president (Florentino Perez) skickar en inbjudan.

Higuain lämnar en dörr öppen för Chelsea

Higuain kan flytta till Chelsea om bara några veckor. Enligt tidningen Marca, har Higuains far och Chelsea pratat om Higuains framtid - som kanske är i Chelsea.
Gonzalo Higuain

SPANIEN - I lördags spelade Guti sin sista match på Santiago Bernabeu, kan det gälla samma sak för Gonzalo Higuain? Det är många lag som är intresserade av anfallaren, men inget utav dessa lag betalar Higuain den summa han har i åtanke.

"Jag har spelat här i tre och ett halvt år, och under den tiden har jag gett allt för klubben. Varje gång jag går ut för att spela lämnar jag alla problem bakom mig. Ibland lyckas jag, och ibland går det dåligt. Men jag är stolt över att kunna bära tröjan i detta lag" sa Higuain till tidningen Marca.

För några dagar sedan, publicerade Marca en rapport där det stod att Higuains far, Jorge Higuain, träffade Chelseas tjänsteman som var intresserad av Gonzalo Higuain. Efter Higuains lysande säsong i Real Madrid, tycks Chelsea vara intresserade av argentinaren. Nu sägs det att Higuains far har kommit överens med Chelsea, och att en flytt kan ske så snart som möjligt.

Cristiano Ronaldo har gjort 26 mål på 28 matcher - nära ett nytt rekord!


Cristiano Ronaldo är bara 2 mål ifrån att göra ett nytt rekord i Real Madrid.
Ronaldo & Di stefano

Cristiano Ronaldo fortsätter göra historia i Real Madrid. Med målet mot Athletic Bilbao, är portugisen den näst bästa målgöraren i Real Madrids historia. Den första är Alfredo Di Stefano, men CR9 skulle kunna slå rekordet i matchen mot Malaga.

Cristiano har gjort 26 mål i den vita skjortan, i La Liga 2009-2010. Han har överträffat Van Nistelrooy och även Ivan Zamorono, som gjorde 25 och 26 mål åren 2006-2007 och 1992-1993. Anfallaren behöver göra två mål till, dvs 28 mål för att ligga etta.

Det här är Ronaldos första säsong och han har gjort 26 mål på 28 matcher!

Ancelotti vill återförenas med Kaká - genom att värva honom till Chelsea


Carlo Ancelotti har varit Kakás tränare i Milan, och de hade en bra relation med varandra. Men nu har  de splittras - fast kan återförenas väldigt snart.
Kaká & Ancelotti

De tre brasilianska fotbollsspelarna, Kaká, Pato och Thiago Silva finns med i Chelseas nya plan, som just nu kämpar för att bli mästare i Premier League.

I den italienska tidningen Corriere dello Sport står det att Chelseas tränare Carlo Ancelotti försöker värva Kaká från Real Madrid. Kaká kom till Los Blancos förra sommaren från AC Milan, samtidigt som Carlo Ancelotti flyttade till Chelsea.

Rapporten tillägger att Chelsea erbjöd Milan 80 miljoner euro för både Pato och Thiago Silva. Men det står inget om hur mycket Chelsea skulle kunna betala för Real Madrids Kaká.

Tottenham Hotspurs vill ha Raul Gonzalez

Tottenham Hotspurs chef, Harry Redknapp, vill undeteckna Real Madrids Raul Gonzalez enligt uppgifter.
Raul Gonzalez

Enligt News of the World, har Spurs inlett en process med att föra in stjärnor med europeiska erfatenheter efter att ha säkrat sin plats i Champions League kvalet.

Den 32 årige spanjoren har länge spelat i Real Madrid och kan vara på väg till England, vilket han länge velat göra.

"Raul har alltid varit intresserad av Premier League" sa en källa, som är nära spelaren. "Han har pratat med vänner som Fernando Morintes och Michel Salgado, som känner till England och de har uppmuntrat honom att göra en flytt till Premier League".

Det förväntas att Raul ska acceptera en drastisk nedång i lönen för att gå till "The White Hart Lane" i utbyte mot ett löfte om en två års kontrakt.

Redkanpp har tidigare i veckan sagt att laget behöver en speciell spelare, och de verkar som den förre Portsmouth chefen har hittat den rätta spelaren.

Efter att ha vunnit tre Champions League ttlar med Real Madrid kommer troligen denna historiska fotbollspelaren flytta till Tottenham Hotspurs.

Real Madrid vann med 5 - 1 mot Athletic Bilbao, och alla spelare verkar vara nöjda


Budskapet är klart och tydligt. Real Madrid tror fortfarande att de har en chans på ligatiteln och få 98 poäng, efter att de slog Athletic Bilbao igår kväll med 5 - 1.
Sergio Ramos

Higuain

"Det finns fortfarande hopp så länge vi lever. Vi har en sista match kvar och vi måste vinna dden. Det är synd att Barcelona inte förlorade poäng, men vi är nöjda med denna seger och att våra fans gick hem glada."

Ramos
"Vi är nöjda med slutresultatet, men sorgligt att Barcelona vann ännu en match igår mot Sevilla. Ligan står fortfarande på spel. Vi hade en bekväm ledning i andra halvleken och hoppades på att Sevilla skulle hjälpa oss. Vårt  främsta mål är att få 98 poäng och jag vet att vi kommer att uppnå det. Allt vi kan göra är att gratulera Barcelona om de får 99 poäng."

Granero
"Med ffärre poäng mot andra lag och i andra ligor, skulle vi ha varit mästare. Vi har ett rent samvete, eftersom vi vann en tuff match. Nästa vecka har Valladolid och Malaga mycket på spel, och det är avgörande matcher för båda lagen. Varke Barcelona eller vi kommer att få det lätt. La Liga är inte över. Vi kommer åka till Malaga för att vinna, eftersom vi är Real Madrid och vi har fortfarande hopp."

Arbeloa
"Spänningen av att veta att du är beroenda av andra, gör att du inte kan fokusera så bra. Vi kom ut för att vinna under andra halvleken. Vi vet att det kommer bli svårt, men vi har en match kvar. Så länge det finns hopp kvar, kommer vi kämpa till slutet. Vi har alla sagt att vi är nöjda med Pellegrini. Vi hoppas att han kommer stanna kvar."

Pellegrini kommer inte låta Kaká spela från start i kvällens match mot Athletic Bilbao


Pellegrini kommer spela med elva män - och den brasilianska Kaká är inte ev utav dom.
Ricardo Kaká

Pellegrini har fattat ett beslut idag - Kaká kommer inte starta ikväll mot Athletic Bilbao. Tränaren satsar istället på Guti (som spelar sin sista match ikväll) och Gago enligt tidningen Marca.

Real Madrid kommer spela med Casillas i mål. Arbelo, Ramos, Albiol och Marcelo kommer försvara (backar). Xabi Alonso, Gago, Guti och Granero kommer vara mittfältare och Cristiano Ronaldo och Gonzalo Higuain kommer stå längst fram (anfallarna).

Guti kommer spela sin sista match för Real Madrid ikväll!


Mittfältaren Guti kommer lämna Real Madrid och spela för Galatasaray.

Guti Haz

Mittfältaren kommer spela sin sista match för Real Madrid på Bernabeu ikväll, enligt en rapport som Goal.com har skrivit om. Guti är nära att gå till de turkiska giganterna Galatasaray i slutet av säsongen.

Den turkiska klubben kommer erbjuda Guti ett två årigt kontrakt, och Real Madrid kommer inte stå i vägen för denna överföringen. Fastän Guti bara tänker på sitt sista år med Real Madrid, verkar det vara så att han kommer att lämna Los Blancos redan om bara några dagar.

Kvällens match mot Althelic Bilbao kommer vara väldigt speciell för Guti, som har spelat för Real Madrid i 15 lysande år! Han har haft på sig den vita tröjan 516 gånger, och vunnit tillsammans med Los Blancos tre Champions League titlar och fem La Liga titlar.

Ronaldo & Kaká strippar för ett fotoprojekt av Annie Leibowitz


Ronaldo och Kaká är två utav dom som kommer vara med i fotoprojektet där de står i bara kalsonger.
Ronaldo & Kaká

Fotboll
har länge kallats "det vackra spelet" och nu håller även de som inte följer fotboll med. På tisdagen kommer den amerikanske tidskriften publicera bilder på några av de största fotbollsstjärnorna i världen, som kommer att strippa ända ner till sina kalsonger.

I en hyllning till den kommande VM i sommar, har stjärnor som Crisitano Ronaldo, Michael ballack och Didier Drogba strippat, där de har på sig kalsonger med sitt hemlands flagga på. Fotografen Annie Leibowitz har ordnat detta för ett fotoprojekt.

Tidningen placerade Ronaldo och Drogba på den främre raden, och på sidorna står fans som beundrar Kakás, Patos, Eto'os Buffons, Stankovics och Coles kroppar.

Dock så strippar inte Kaká med bara kalsonger.

Real Madrid kan få Fiorentinas Juan Manuel Vargas för 25 miljoner euro


Fiorentinas Juan Manuel Vargas kan gå till Ral Madrid för 25 miljoner euro.
Juan Manuel Vargas

Real Madrid kan få Juan Manuel Vargas genom att lägga ett bud på 25 miljoner euro, rapporterar tidningen La Nazione. Vargas, som just nu är skadad på grund av träningen i onsdags, kommer att missa de två sista matcherna denna säsong.

Ytterbacken har länge förknippats med de spanska giganterna. Real Madrid försökte värva honom förra året, men deras anträngningar var fruktlösa.

Real Madrid har redan lagt ett bud på 22 miljoner euro på den peruanska Fiorentina spelaren, men laget vill ha ett bättre erbjudande. Fiorentina har misslyckats med att kvalificera sig för Europa den här säsongen, därför miste de intäkterna som de skulle ha fått annars.

Med detta i åtanke kan de använda Vargas för att kompensera de ekonomiska underskotten. Men det sägs att även Juventus har förknippats med den peruanska ytterbacken.

Real Madrid vill betala 30 miljoner euro för Liverpools Steven Gerrard


Real Madrid planerar att lägga ett bud på 30 miljoner euro på Liverpools stjärna Steven Gerrard.

Steven Gerrard

Real Madrid är enligt en rapport från The Daily Mirror, intresserade av Liverpools kapten Steven Gerrard.

Den spanska klubben planerar tydligen att betala 30 miljoner euro för England stjärnan, som tros ha blivit missnöjd med den här säsongen i Anfield.

Det har gått rykten om att flera spelare från Liverpool kommer säljas, varav Gerrard, Fernando Torres och Jamie Carragher är en utav dom. De spelarna sägs vara redo att lämna klubben, samtidigt som Liverpools tränare Rafael Benitez stannar kvar.

Real är tydligen ute efter att utnyttja situation och har enligt uppgift redan gjort diskreta förfrågningar om spelaren. Los Blancos har försökt i tre år att locka Gerrard till Spanien, men har alltid blivi avvisade. Mittfältaren har tidigare varit nära att gå till Chelsea men hade svårt att lämna sin klubb.

Kanske kommer Steven Gerrard börja spela för Real Madrid, efter en signering i sommar.

Real Madrid vill ha Wolfburgs Edin Dzeko

Real Madrid är intresserade av Wolfburgs Edin Dzeko, men flera andra klubbar är också intresserade av anfallaren.
Edin Dzeko

Real Madrid planerar att värva Wolfburg anfallaren Edin Dzeko i sommar, enligt en rapport på tyska tidningen Merkur.

Den bosniska anfallaren var på väg till Seria A, där han skulle få spela för AC Milan, men Milan vill inte betala summan som Wolfsburg har begärt på Dzeko, och kan bli värvad av ett annat lag.

Andra klubbar, som Chelsea, Manchester City och Bayern München har också visat sig vara intresserade av Edin de senaste två månaderna, och nu har även Real Madrid gått in i jakten om att få honom.

Rapporten hävdar att Real Madrids generaldirektör, Jorge Valdano, har pratat med Dzekos agent flera gånger de senaste två veckorna och de två parterna ser ut att komma överens.

Dzeko har ett kontrakt med klubben på 40 miljoner euro, men enligt uppgifter så tar hans kontrakt slut den 31 maj 2010.

Van der Vaart: "Det är vår skyldighet att vinna de två återstående matcherna"


Rafael Van der Vaart pratade om onsdagens match, då han gjorde en donation till den spanska föreningen mot cancer.

van der vaart

"Jag är mycket glad över onsdagens match. Det var en stor seger i en mycket komplicerad plats. Real Madrid spelade en lysande andra halvlek, och vi hade många chanser på mål, som gjorde att vi kunde vinna" säger mittfältaren.

"Cristiano Ronaldo spelade ett bra spel. Han är mycket viktig för oss och en av de bästa spelarna i världen. Hans prestation i onsdags var fantastisk. Han hjälper oss i varja match."

"Hela laget spelade mycket bra, och det bevisade att vi kan vinna titeln."

"Det är vår skyldighet att vinna de två återstående matcherna och vänta på att Barcelona ska göra ett misstag. Jag tror att de kommer förlora poäng, men vi kan inte misslyckas. Vi tänker bara på att vinna vår nästa match."

"Jag mår mycket bättre. Jag håller på att återhämta mig, och det går väldigt bra."

Svar på alla era frågor!

Hej alla Madridistas. Jag har nu besvarat era frågor, och jag hoppas att alla fick sina frågor besvarade! Nu är frågestunden avslutad.
Real Madrid

Postat av: Madrid
tycker du lik som jag att gago är sämst i madrid

Svar:
Haha, nej det gör jag faktiskt inte. Han var inte så duktig förr, men jag tycker att han har blivit bättre nu. Visst, ibland kan han inte vara så bra, men ibland kan han vara riktigt grym. Men jag tycker definitivt inte att han är sämst. Och han är inte heller den sämsta spelaren i Madrid ;)

---------------------------------------------------

Postat av: Abbe
Vem anser du är Real madrids bästa spelare från klubben startades tills nu ?

Jag undrar även om du vet någon sida som har bästa priserna för att resa till madrid från arlanda för att se en match ? DÅ menar jag om du skulle kunna länka eller om du vet bästa pris för flyg biljettena, match biljterna sen hotel 2-3 dagar ?

Svar:
Jag måste säga Raul. Jag levde ju inte när klubben startades, så därför kan jag inte tänka på de första spelarna som spelade i Real Madrid. Men jag tycker att den bästa spelaren genom tiderna är Raul. Han har gjort otroligt många rekord i Real Madrid, och hjälpt laget att vinna en hel del.
Men nu, är Raul inte lika bra längre. Han spelar okej, men man saknar hans otroligt fina spel och mål. Sen är ju Higuain & Ronaldo fantastiska spelare också, som säkert kommer finnas med i historieboken.

Tyvärr så vet jag inte någon sida med bra priser. En gång såg jag en sida som hade otroligt billiga priser till Madrid (+hotell) men jag kommer inte ihåg vad sidan heter..

---------------------------------------------------

Postat av:
Har Higuain sagt att han ska till City?

Svar: Nej, det har han inte. Han har flera gånger sagt att han skulle vilja stanna i klubben och inte flytta.

---------------------------------------------------

Postat av: Hala Madrid !
Är Higuaín höger eller vänster fotad?

Svar:
Det var någon som skrev svaret, och han är högerfotad ;)

---------------------------------------------------

Postat av: madriid <3
vad tycker du om ronaldo? och hur länge tror du att han stannar?

Svar:
Ronaldo är en mycket duktig spelare enligt mig. Han brukar alltid hjälpa Real Madrid och har viljan att vinna. Han har stort ett stort förtroende för laget och kämpar verkligen.
Jag tror att Ronaldo kommer att stanna i Real Madrid väldigt länge. Även om han sa att han inte vill stanna i Real Madrid för alltid, så tror jag att han kommer att göra det ändå. Hans kontrakt tar ju inte slut förrän om flera år, och då är vid 30 års ålder. Men det finns ändå chans att han flyttar, eftersom samma sak händer ju Guti just nu, som Liverpool vill ha. Men jag tror att han kommer vara en madridista karriären ut.

---------------------------------------------------

Postat av: malmö
varför köper real spelare varför tar dem inte spelare från b-laget som barca gör

Svar:
Din fråga blev också besvarad av ”Anonym”. Och så här sa han/hon: ” Real Madrid köper inte mer spelare än barcelona och dem tar upp spelare från B-laget i ganska stor omsträktning. Dem har dock en lite annorlunda taktik när det gäller fostra sina spelar; Dem har nämlingen ett sammarbete med Getafe som dem lånar ut sina talanger till för att sedan köpa tillbaks när dem känner att dem är mogna. Detta sättet gynnar både getafe pga att dem oftats har en tunnare trupp men då får förstärkning av ynglingarna samtidigt gynnas real genom att sina ynglingar får speltid mot tufft mostånd och att dem inte behöver köpa tillbaks dem som dem inte tycker har utvecklats tillräckligt. Exempel på detta är Granero, Negredo, Soldado, Daniel Parejo, Miguel Torres, Garay(istället utlånad till Racing), Adrian gonzalez. Sedan finns de spelare som också fått chansen från B-laget: Mousquera, Juanfran och Marcos Alonso”.

Där fick du din fråga besvarad ;)

---------------------------------------------------

Postat av: Los Blancos!
Tror du Real Madrid behåller både Higuain & Benzema? Att släppa någon av dem hade varit tjänstefel!

Svar:
Jag tror att Higuain kommer att stanna. I alla fall i några år till. Manchester City vill så gärna ha honom, men jag tror inte Real Madrid vågar släppa honom, för i så fall kommer de förlora väldigt stort! Men däremot tror jag att Benzema kommer lämna Real Madrid. Jag hoppas ju självklart inte att han lämnar oss, men när jag letar efter nyheter, så står det väldigt mycket om att United vill ha honom. Och för varje dag, så står det mer och mer
detaljer om saken. Men man vet aldrig. Det kanske bara är rykten..

---------------------------------------------------

Postat av: HALA MADRID!!!!
Hur många läsare har du?

Svar:
Omkring 700 läsare ;)

---------------------------------------------------

Postat av: REAL MADRID!
Vart kan man köpa den billigaste Real madrid tröjan, hemma 09/10?

Svar:
Vi vet ju att Realmadrid.com säljer tröjor, men det kostar väldigt mycket. Men sen finns det andra sidor, som säljer tröjorna för ett billigare pris, som t.ex. :
http://www.football-shirts.co.uk/realmadrid-shirt.html
http://www.cnjerseyshop.com/soccer-jersey/real-madrid-soccer-jersey.html (billigast)

Men om du vill ha för ännu billigare pris, så kan du åka till Asien, där de säljer en massa Real Madrid tröjor för ett väldigt billigt pris. De flesta är inte äkta, men det finns äkta också. Jag köpte min Real Madrid tröja utomlands, och den var väldigt billig!

---------------------------------------------------

Postat av: madridista
Jag undrar om du skulle kunna lägga ut nya bilder på spelarna som t.ex. higuain och gago. De mesta som finns alltså bilder är på rinaldo xD skulle va grymt schysst om du kunde
HALA MADRID!!!:D

Svar:
Hur menar du med att jag ska lägga ut bilder på andra spelare? För när jag lägger ut bilder, så är det på ett inlägg där det står en nyhet. Och oftast så är personen jag skriver om, som jag lägger ut en bild på.

---------------------------------------------------

Postat av: kaka
vart ligger sydostasien?

Svar:
Din fråga blev också besvarad av någon annan. Sydostasien ligger i Asien, där Kina, Thailand, Indien och alla de länder ligger.

---------------------------------------------------

Postat av:
Tjena, jag undrar om du vet någon sida där man kan se vilket lag som vann ligan år 1990 upp till 2009.

Svar:
http://sv.wikipedia.org/wiki/La_Liga   Titta på den sidan. Där står det vem som vann ligan från 1929 till 2009.

---------------------------------------------------

Postat av: jonas
Tror du/vet om pellegrini slutar och morhino tar över?

Svar:
Det sägs att Mourinho kommer att ta över. Dessutom har en massa spelare sagt att det skulle vara fantastiskt att ha Mourinho som tränare. Och Guti vill ju stanna i Real Madrid till 2012 för att bli tränad av Mourinho. Jag har också hört att Mourinho vägrar prata om han kommer att stanna i Inter eller inte.

---------------------------------------------------

Postat av: haji
varför köper inte real madrid backar stället för att köpa anfallare ?

Svar:
Ja, det undrar jag också. Real Madrid köper för det mesta bara anfallare. Men jag tror att de inte tycker att någon speciell är tillräcklig bra, för att kunna hjälpa laget. De har säkert någon i sikte, men nämner det inte.

---------------------------------------------------

Postat av: Johnny
Hej, vill först och främst tacka för den kanske mest uppdaterade och intressanta Real Madrid sidan i Sverige över huvud taget.

Mina två frågor lyder.

1. Hur ligger egentligen Real Madrid till ekonomiskt?

2. Vilka 5 vänsterbackar ser ut att vara mest intressanta för Real Madrid just nu?

Svar:
Vad snäll du är, tack själv!
Real Madrid är, som du kanske redan hört, världens rikaste fotbollslag. Efter investeringarna på Kaká, Ronaldo, Benzema mm, så förlorade ju Real självklart en massa pengar. Men när dessa spelare väl började spela för laget, blev Real Madrid rikare tack vare alla tröjor som de har sålt.

Ärligt talat, så har jag ingen aning alls om vem som Real Madrid är intresserade av. Jag har sett att de är intresserade av bland annat Juan Vargas (ytterback), men jag har ingen aning om någon mer som Real är intresserade av.

---------------------------------------------------

Postat av: Hala MADRID!
Undrar en enkel sak , vad står "hala" för när man brukar säga "hala madrid" ?

Svar:
Det är lite svårt att förklara, men det betyder ungefär ”Go Madrid” (=engelska)
Alltså, nästan som ”heja Madrid”.

---------------------------------------------------

Postat av: Hala Madrid!!!
vem tycker du är den bästa allround spelarn, C.Ronaldo eller Messí ? :)

Svar:
Båda två är jätte duktiga tycker jag. Ronaldo är grym på att dribbla och göra mål. Men han är också så snabb! Och Messi är också jätte duktig på att göra mål, och lura spelare. Men han är inte så snabb.
Så om jag ska välja mellan dom två, så tycker jag att Ronaldo är den bästa allround spelaren. Han har allt som en bra fotbollspelare ska ha. Han kan göra mål, han har en egen stil (på fotboll), han springer så jävla snabbt och han vet hur han samarbetar med sina lagkamrater. Medan Messi, tänker mer på att själv få göra mål. Han brukar inte passa så mycket och då förstår han för laget. Men det är vad jag tycker, och alla tycker olika.

---------------------------------------------------

Postat av: Anja
vem av real madrid spelarna brukar mest skriva autografer till supportrarna??

Svar:
När jag tittar på videon där spelarna anländer till en stad, där de ska spela en match, så ser jag att de flesta skriver autografer. Guti, Van der Vaart, Raul, Higuain och Benzema är en av de som jag har sätt skriva autografer. Ronaldo däremot brukar ibland skriva autografer. Han brukar mer titta på dom och le. Men den som skriver mest autografer är nog Kaká. Han går till nästan varenda en och skriver sin autograf.

---------------------------------------------------

Postat av: Realmadridfansforever
Kommer RAUL aldrig mer spela fotboll??

Raul Gonzalez Blanco i hjärtat <3
Real Madrid CF i blodet <3

Svar:
Det är osäkert. En gång sa han att han skulle sluta i en presskonferens, men någon dag senare sa han att han inte alls skulle sluta. Han kanske inte kommer spela för Real Madrid längre, men Liverpool verkar vara intresserade av honom. Men ingenting är säkert.

------------------------------------------

Sedan så såg jag att det var någon som skrev att Real Madrid vinner ingenting, och att han har varit real fan i många år och att Real Madrid tänker bara på pengar mm.
– Real Madrid kanske inte vinner något i år, men det är för att laget hade svårt att lära känna varandra i början av säsongen. När Ronaldo, Kaká, Benzema, Xabi Alonso mm. Kom för att spela för Real Madrid tog det tid för spelarna att veta hur alla spelade. Det gjorde att de kom efter lite. Och jag tycker att det är fantastiskt att de har gjort så många rekord med ett helt nytt lag!
Real Madrid tänker inte alls på bara pengar. Absolut inte. De tänker på hur de kan förbättra sitt lag och det borde du förstå. Om du verkligen är ett Real Madrid fan, så skulle du inte sagt allt det du sa. Du måste ha tålamod och tro på ditt lag om du är en äkta supporter.
Det är väldigt synd att du tycker så som du tycker..

Efter att Chelsea misslyckades med att värva Fernando Torres - vill de ha Gonzalo Higuain


Chelsea verkar vara intresserade av Real Madrids målgörare Gonzalo Higuain och förbereder ett bud på anfallaren.
Gonzalo Higuain

Chelsea
kommer vända sig till spanien, efter deras misslyckande med att värva Liverpools Fernando Torres i sommar. Nu kommer Chelsea lägga ett bud på Real Madrid anfallaren Gonzalo Higuain, enligt en rapport från The Dailu Telegraph.

Rapporten hävdar att Chelsea tränaren, Carlo Ancelotti är intresserad av Higuain. Om Higuain flyttar till Chelsea så vill han få en lön på omkring 4,5 miljoner euro och hans agent 4 miljoner euro, vilket är en summa som Chelseas ägare Roman Abramovich har svårt för.

Den fransk-födda argentinaren Higuain kommer förmodligen vara med i Diego Maradonnas trupp i Vm i sommar efter at ha gjort 26 mål i La Liga denna säsong.

Rafael Van der Vaart kan flytta till Liverpool!

Liverpool har planerat ett samtal med Real Madrids Rafael van der Vaart om en möjlig flytt.
Van der Vaart

Liverpool har förberett ett samtal med Real Madrids mittfältare Rafael van der Vaart angående en eventuel flytt till Premier league, enligt en rapport från The Daily Mail.

Rapporten hävdar också att de röda har ett öga på Van der Vaarts lagkamrater; Royston Drenthe och Guti, men någon affär om dessa två andra spelare tros vara mycket osannolit, trots att Guti skulle kunna gå till Liverpool helt gratis.

Real Madrid spelarna är överlyckliga över segern mot Mallorca!


Real Madrid truppen var mycket nöjda med segern mot Mallorca igår kväll (4-1).

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo
"Vi är angelägna om att bli mästare. Vi vet att Barcelona är i bra form, men jag är övertygas om att vi kommer att vinna. Jag är mycket nöjd med min "hat-trick", men jag vill hylla mina lagkamrater som har hjälpt mig enormt mycket under mitt första år som en madridista. Det viktigaste är att kunna hjälpa laget. Vi måste fortsätta hoppas att Barcelona kommer förlora någon gång, men vi måste spela vår nästa match hemma och vänta på att något ska hända. Vi är inte mästare än, men jag är upphetsad över det redan."

Kaká
"Cristiano slutar aldrig att kämpa. Det är ett sant nöje att spela med honom. Vi har alla kul med honom."

Xabi Alonso
"Denna seger är ytterligare ett steg framåt. Vi måste ge vårt bästa om vi vill vinna titeln. Vi är fortfarande i livet och vi måste ta ännu ett steg framåt på lördag."

Sergio Ramos
"Dessa tre poäng är viktiga. Vi stod inför utmaningen och fokuserade. Vi förtjänade att vinna."

Iker Casillas
"Det var viktigt för oss att vinna här. Barcelona kommer att möta Sevilla på lördag, så de kommer att känna mer press än oss. Vi hoppas att Sevilla hjälper oss. De riskerar att inte få vara med på Champions League nästa år, och de är alltid svåra att möta."

Esteban Granero
"Cristiano Ronaldo gör skillnad.Vi har alltid vetat om att han är en speciell spelare. Han visar sig vara så på varenda match. Det var vår skyldighet att vinna, eftersom Barcelona har bara en poäng mer än oss. Vi kommer att fortsätta kämpa. Det är vårt jobb. Barcelona bör veta att vi kommer göra vårt bästa för att få de återstående sex poäng. Hopp är det sista som du kan förlora."

Alvaro Arbeloa
"Ronaldo är fantastisk. Han har en bra säsong och han har en viktig roll i det här laget."

Higuain
"Iker höll oss vid liv idag. Vi vet att vi inte beroende av oss själva, men vi har chanser att vinna ligan. Barcelona och Real Madrid har en bra kampanj, men vi hoppas att titeln hamnar i Madrid. Det finns två matcher kvar den här säsongen och vi hoppas att Barcelona förlorar poäng i helgen."

Real Madrids nya spelare : Angel Di Maria

Real Madrid tycks ha vunnit kampen om den begåvade Angel di Maria.
Angel di Maria

Enligt tidningen Ole, har Real Madrid undertecknat SL Benficas ytterback Angel di Maria.

Den 22 årige argentinaren har uppvakats av några av Europas största klubbar, efter en imponerande säsong på Estadio da Luz.

Chelsea och Manchester City är två andra lag som också har varit intresserade av Di Maria, men rapporter i Argentina hävdar att Real Madrid har köpt backen för 34,5 miljoner euro.

Ricardo Kaká: "Manchester City kan börja skapa en egen historia"


Först måste jag bara säga en sak; Era frågor håller på att bli besvarade, och ni kan fortfarande fråga på. Men frågestunden kommer ta slut imorgon.

Real Madrid stjärnan Kaká anser att Manchester City är på att bli en "Super-Klubb".
kaká

Real Madrids brasilianska mittfältare, Kaká, tror att Manchester City kommer att bli en av världens ledande klubbar under kommande säsonger. Han själv, var ju nära att flytta till City i Januari 2009 från AC Milan, men valde att stanna kvar innan han började spela för Real Madrid i stället i juni samma år.

Men ändå trår Kaká att om Roberto Mancinis män klarar av att slå Tottenham på onsdag, och därefter gå vidare till fjärde plats i Premier League, kan de vara på väg till att bli stora.

"Matchen mellan City och Spurs är så mycket viktigare än tre poäng" säger han till The Daily Express. "Om City vinner kan det vara början av deras resa till att bli en super klubb".

"Man kan inte köpa historia, men om City är med i nästa säsongs Champions League, kan de börja skapa en egen historia. Och med de resurser som de har, kan de skapa ett super lag som är mycket snabbt."

Har du någon fråga ? - Låt mig svara på den!

Hej Alla Madridistas!

Det är så att jag har sett att ni brukar undra över något. Därför så har jag bestämt mig för att ha en så kallad "frågestund" för alla er som har något ni skulle vilja få svar på. Ni kan fråga om vad som helst - tex. frågor om något inlägg här på bloggen, eller en fråga om en speciell Real Madrid spelare. Jag ska försöka svara på alla era frågor så snabbt som möjligt - men kom ihåg, jag kanske inte har svar på alla era frågor. Om ni frågar någon fråga, som jag inte kan svaret på, så kommer jag tyvärr inte kunna svara på den. Men jag kommer göra mitt bästa för att svara på just din fråga!

Det har hänt så att jag ibland läser någon nyhet, som det inte står så mycket information om. Som tex. ett svar på något inlägg (tex. om higuain kommer verkligen flytta till manchester City). Men eftersom det inte står så mycket om det ämnet, så brukar jag inte lägga upp den nyheten på bloggen. Därför så kan ni fråga mig något - som jag kanske har ett svar på, eftersom jag läst en nyhet om det.

Alltså, så kan ni fråga mig något NU. Ni kan självklart fråga mig något senare, MEN kom ihåg att denna frågestund kommer ta slut när som helst. Ju fortfare du frågar mig något, desto större chans har du att just din fråga blir besvarad!

Frågestunden är avslutad

Karim Benzema: "Det finns inga enkla motståndare i den här ligan"


Bwin pratade med Real Madrids Karim Benzema, efter sista träningen inför matchen mot Mallorca.
Karim Benzema

"Vi hade en tuff match mot Osasuna, men vi klarade det och vi vann. Jag hoppas att vi vinner mot Mallorca också. Vi vet hur bra de är. De har vunnit en hel del matcher på sin hemmaplan, men vi kommer att göra allt för att vinna. Jag tror inte att Barcelona kommer att ha det lätt mot Teneriffa. Det finns inga enkla motståndare i den här ligan."

"Vi måste vinna alla våra återstående tre matcher om vi ska ha en chans på titeln, men vi är också övertygade om att Barcelona kommer att förlora en, eller två poäng."

"Jag mår mycket bättre nu och mitt självförtroende är tillbaka"

"Att spela VM kommer att bli en en fantastisk upplevelse, och så är det för varje fotbollspelare som deltar i VM" avslutar han.

Marcelo: "Vi visste inte att det skulle gå så illa som det blev igår"


Dagen efter Real Madrids seger mot Osasuna, satte sig Marcelo i "den heta stolen" för att svara på frågor från pressen.

Marcelo

"När vi spelar, försöker vi vinna redan från det ögonblicket vi kliver in i planen. Det är det enklaste sättet att undvika att göra en comeback."

"Vi har inte någon lätt match. Vi visste att Osasuna skulle spela tufft, men vi visste inte att det skulle gå så illa som det blev igår, att vi var tvungna att iscensätta en comeback. Vi har tre matcher kvar, och vi kommer att göra vårt bästa för att slippa återuppleva situationen vi upplevde igår."

"Det tuffaste spelet som är kvar, är vår nästa match mot Mallorca, eftersom de kämpar för att få en plats i nästa års Champions League. Vi jobbar hårt för att vinna La Liga. Vi kommer att spela med vårt hjärta och själ, för att vinna alla tre matcher. Vi hoppas bara på att Barcelona gör ett misstag. Det enda vi kan göra är att vänta och se vad som händer.."

Gago, Higuain och Juanfran är glada över segern mot Osasuna


Laget uttryckte sin glädje över segern mot Osasuna i söndags (3-2).
Real Madrid 3 - 2 Osasuna

Gago
"Matchen var konstig, för vi behövde göra mål hela tiden. Vi hade många målchanser, och vi spelade bra. Vi vann lyckligtvis till slut. Vi är nöjda med de tre poäng som vi fick, men vi måste vinna varje match som återstår. Vi kommer spela mot Mallorca på onsag, och vi måste se varje match som den sista."

Higuain
"Vi gjorde en stor instats som resulterade till en seger. Osasuna gjorde så att vi fick arbeta mycket hårt, men vi hade en stor mental styrka. Nu måste vi tänka på vår nästa match. Vi kommer att vila, så att vi är i vår bästa form när vi möter Mallorca. Vi måste vinna, så att vi får de poäng som vi behöver och sätta press på Barcelona."


Juanfran
"Jag var mycket glad öve att göra min debut med A-laget, men jag var också nerrvös. Det är lätt att spela bredvid så stora spelare. De har alla gratulerat mig. Jag är mycket tacksam för tränaren, för att jag fick denna chans. Han sa åt mig att vara mig själv."

Ronaldo & Marcelo är mycket nöjda med sina mål som räddade Real Madrid


Cristiano Ronaldo och Marcelo gjorde mål för Los Blancos, vilket gav laget en mycket viktig seger mot Osasuna.
Ronaldo & Marcelo

Ronaldo
"Spelare som ger upp, kan inte spela för Real Madrid. Du måste åstadkomma saker, och aldrig sluta försöka. Jag är mycketn öjd med mina mål, särskilt den andra, eftersom det gav oss tre poäng."

"Spelet var svårt för oss. Vi ville inte sätta så mycket press på Osasuna, som v i borde ha gjort, men här kan vaad som helst hända. Du måste veta hur man ska gå vidare från det. Det viktiga är att vi fick tre poäng, och att vi fortfarande är med i kampen med Barcelona."

"Vi måste vinna nästan hela tiden på hemmaplan, och på bortaplan också. Men vi är starkare på Bernabew och därför måste vi utnyttja det. Jag tror att vi spelade bra mot Osasuna."

Marcelo
"Fansen gillar svar på tal, men vi fick lida för att slå dem. Real Madrid ger aldrig upp. Vi har alltid kämpat och vi kommer att kämpa till döds, medan det ännu finns chans för oss att vinna titeln."

"Raul sa att jag skulle göra ett mål, och han hade rätt."

Manchester City är beredda att betala 18 mlijoner euro för Higuain!


Enligt flera källor, så vill det engelska laget, Manchester City värva den argentinska anfallaren Gonzalo Higuain för 18 miljoner euro.

Gonzalo Higuain

Manchester City kommer göra allt för att få Real Madrids Gonzalo Higuain i sommar. Manchester Citys tränare, Roberto Mancini vill ha nya anfallare. och Higuain är ett alternativ, som har blivit placerad högst upp på Manchester Citys sommar önskelista.

Den 22 årige har haft en bra säsong på bernabeu, och hans 25 mål den här säsongen har hjälpt honom att lysa upp, och inte låta Real Madrids senaste nyförvärvningar; Karim Benzema, kaká och Cristiano Ronaldo ta över.

Flera källor har skrivit att förhållandet mellan Cristiano Ronaldo och Higuain är inte så bra, därför anser Manchester City att ett bud på argentinaren skulle få omklädningsrummen under kontroll. Manchester City är därför beredda att bjuda 18 miljoner euro för Real Madrid anfallaren.

Karim Benzema till Manchester United?

Real Madrids franska anfallare, Karim Benzema är Manchester Uniteds nummer ett i överföringslistan, enligt News of the World.
Karim Benzema

Idag rapporterades det att Manchester Uniteds tränare, Sir Alex Ferguson kommer att påbörja försöket att underteckna Benzema, som han gick miste om förra sommaren.

Benzema avvisade Manchester Uniteds bud förra sommaren för att få spela med Real Madrid, men han har misslyckat med sin första säsong i Real Madrid på grund av skador.

Denna säsong har den 22 årige anfallaren gjort toalt åtta mål, och varit assist på 28 framträdanden. Men Manchester United kommer att betala en betydande avgift för att kunna locka Benzema till Old Trafford. Benzemas kontrakt tar slut i slutet av säsongen å 2014/2015.

Dessutom betalade Real Madrid 35 miljoner euro till Lyon, och det förväntas att Manchester United kommer att betala en liknande summa.

Real Madrid vill ha Wayne Rooney, men Manchester United vill inte sälja honom


Real Madrid har planer inför sommaren, en av de är att försöka värva Manchester Uniteds Wayne Rooney.

Wayne rooney

Bernabeu presidenten, Florentino Perez, vill återförena Rooney med Cristiano Ronaldo, som kom till Real Madrid förra sommaren för rekordsumman 80 miljoner euro från Manchester United. Den portugisiska anfallaren beskrev hans förra Old Trafford lagkamrat, Wayne rooney, som den perfekta anfallaren.

Men Perez är orolig över att Uniteds anfallare som har gjort 34 mål, kommer få det svårt att vänja sig i den spanska huvudsstaden, eftersom det är stora skillnader mellan Spanien och England.

Karim Benzema, hade liknande problem, eftersom han har haft det svårt att vänja sig i den spenaksa huvudstaden, efter att han köptes för 30 miljoner euro från Lyon.

Real Madrid ä medvetna om att Ferguson har varit intresserad av Benzema väldigt länge, och det kan vara troligt att Los Blancos säljer honom till de röda.

Sir Alex Ferguson förlorade Ronaldo förra sommaren, och nu kan han förlora Rooney också. Men United är beredda att göra den största förlängningen i sin historia genom att komma överrens om en förlängning på över fem år. Den 24 årige anfallaren skulle då få 45 miljoner euro - cirka 175 tusen euro i veckan.

Men Ferguson är fortfarande beredd att spendera 20 miljoner euro för att få Benzema. 

Ferguson: "Jag skulle bara betala 60 miljoner euro för att få Cristiano Ronaldo tillbaka"


Alex Ferguson säger att han skulle spelader 60.000.000 euro, bara på Cristiano Ronaldo.

Ferguson & Ronaldo

LONDON - Manchester Uniteds tränare, Sir Alex ferguson, har insisterat på att han inte kommer att spendera en stor summa på att underteckna en stjärnspelare i sommare, och även om han gjorde det, så är den enda spelaren som är värd den summan (enligt honom) Real Madrids Cristiano Ronaldo.

Ferguson tror att transfermarknaden är allför uppblåsta: "Det är inte mitt sätt at köpa en spelare för 60 miljoner euro" säger Ferguson till tidningen The News of The World

På frågan om han inte ens kulle använda pengar på Barcelonas Lionel Messi, svarade Ferguson: "Nej, jag skulle betala 60 miljoner euro för att få Cristiano Ronaldo tillbaka, bara det. Marknaden är uppblåst".

Kommer Royston Drenthe & Guti Hernandez flytta till Liverpool?


I en engelsk tidning (Footylatest) står det att Liverpool vill ha både Guti och Drenthe nästa säsong.

Rafa Benitez

Det engelska laget Liverpool planerar att värva två spelare från Real Madrid i sommar - Guti och Royston Drenthe. Nästa säsong kan mittfältarna spela i Anfield stadion. Men Liverpool riktiar sig mer på mittfältaren Guti Hernandez, som även andra lag visat sig vara instresserade av honom. Drenthe är en möjlig förvärv för Liverpool, och Manchester United anses också vara intresserade av honom.

Guti skulle kunna komma helt gratis i slutet av säsongen, och även om han är vid en ålder av 33 år, ör han fortfarande efterlyst av flera klubbar som Tottenham, och nu Liverpool. Liverpools tränare, Rafa Benitez kommer ge Guti ett erbjudande, som han tror, utan en tvekan alls, att Guti kommer acceptera avtalet som han erbjuder.

Royston Drenthe, å andra sidan som bara är 22 år, ses som ett mer långsiktigt alternativ. Han är lika bra med båda fötterna och kan spela antingen som försvarare eller mittfältaren. Han är den fotbollsspelaren som Benitez är ute efter. Drenthe har precis kommit tillbaka från sin skada, och denna tidpunkt skulle inte kunna bli bättre för Benitez.

Drenthe kommer inte bli billig att värva, men han kommer inte kosta jätte mycket. Han är inte så lycklig i Real Madrid och att flytta till Liverpool, kanske skulle få honom lyckligare. Hans bästa vän Ryan Babel spelar där och det skulle inte bli en stor överraskning att se Drenthe spela för Liverpool nästa säsong. 

Casillas flickvän: "Den bästa fotbollsspelaren i mästerskapet är Lionel Messi"


Sportjournalisten, som också är Iker Casillas flickvän säger i en intervju att hon tror att Barcelona kommer vinna ligan, samt att Messi är den bästa fotbollsspelaren.
Sara Carbonera

Sara Carbonera, journalisten som jobbar för tidnignen Tele Cinco är Real Madrid målvakten, Iker Casillas, nuvarande flickvän. I vecknas nummer av tidningen "Pronto" var journalisten med i en intervju där hon pratade om fotboll, och om hennes åsikter.

Så när man frågade henne om hon var ett fan av Real Madrid, svarade hon: "Min far är ett Real Madrid fan, men mina bästa vänner är Athletico och Getafe supportrar. Jag har inget speciellt favoritlag, men jag tror att Barcelona är favoriterna och som kommer vinna ligan. Det kommer bli svårt för Real Madrid att greppa taget om titeln, eftersom Barcelona är väldigt duktiga. Och jag tycker att den bästa spelaren i mästerskapet är Lionel Messi."

Samtidigt berättade Sara Carbonera att Iker Casillas anser att hon har rätt till att tycka vad hon vill, och att han inte är arg över hennes uttalande. Dessutom medger journalisten att hennes verkliga favoritlag är det spanska landslaget och inget annat lag. Hon säger också att hennes personliga liv är en sak, och hennes jobb är en annan sak. "Det känns väldigt bekvämt att vara en sportjournalist i tidningen Tele Cinco" avslutar hon.

Real Madrid - Osasuna STARTELVA

Real Madrid - Osasuna
Denna startelva är enligt tidningen Marca.

Kaká kommer finnas på framsidan av FIFA 2011 tillsammans med Iniesta och Rooney


Real Madrids Kaká och Barcelonas Andres Iniesta kommer att synas i FIFA 2011 Video Spel. Kaká, Iniesta och även Wayne Rooney kommer att vara med i EA Sports nästa version av fotbollsspelet.

Kaká FIFA

Mittfältarna Kaká och Andres Iniesta, kommer att tillsammans med Manchester Uniteds Wayne Rooney finnas med i EA Sports FIFA 2011 TV-spel, enligt tidningen Sport.

De tre fotbollspelarna kommer att vara med på spelets framsida, men också i ett antal reklamkampanjer för världens mest sålda fotbollsspel.

Den här helgen, kommer en turnering för fotbollsspelare att organiseras av FIFA, Sony och EA. Tävlingen kommer hållas i Barcelona, där 32 spelare av 775 000 deltagare kommer att delta i en tävling, för att bestämma vem som är den bästa fotbollsspelaren.

Vinnaren av turneringen kommer att få en resa till FIFA World Player galan, nästa vinter.

På söndag spelar Sergio Ramos sin 200 match

På söndag, är det en speciell dag för Sergio Ramos, som spelar sin 200 match i La Liga mot Osasuna.
Sergio Ramos

Det har gått sex år sedan Sergio Ramos debuterade i La Liga. På söndag kommer Real Madrid försvararen spela sin 200 match i La Liga. 160 av de har han spelat med Real Madrid.

Ramos har gjort 21 mål sedan han fick spela med Real Madrid, för fem säsonger sedan. På söndag, då han är 24 år och 30 dagar gammal, blir han den femte yngsta spelaren någonsin som har spelat 200 ligamatcher. Den yngsta spelar någonsin som har spelat 200 La Liga matcher är Raul, som var 22 år och 204 dagar gammal.