Cristiano Ronaldos nya Nike skor

Cristiano Ronaldo har presenterat sina nyaste skor.
Cristiano Ronaldos nya skor

Cristiano Ronaldo har tillsammans med Nike skapat en kollektion som heter CR9 Safari, där Ronaldos nyaste skor finns med.

Den portugisiska stjärnan har redan presenterat de nya safari skorna (någon dag innan matchen mot Hercules) och sa att: "Safari uttrycker min stil. Den ger mig allting som behövs för att jag ska lyfta mitt spel."

Trots att hans skor var färdigdesignade och presenterade, tog han inte på sig de under gårdagens match, då Los Blancos vann med 3 - 1.

Spelarbetyg: Hercules VS. Real Madrid

Matchen igår kväll var väldigt spännande måste jag säga. Under första halvlek låg Real Madrid under, och jag förlorade nästan hoppet. Men när Angel di Maria gjorde mål under andra halvlek, fick jag tillbaka hoppet och kände på mig att vi skulle vinna! ;)
Real Madrid

Iker Casillas:
Lika bra som alltid. Finns inget att säga om honom, eftersom han inte behövde rädda bollen så mycket. Dock var det lite tråkigt att se honom inte kunna rädda bollen under första halvlek. Betyg: 7

Sergio Ramos:
Hmm.. Jag gillar verkligen Sergio Ramos och har ett stort förtroende för honom, men det verkar som om han har "förlorat det". Kanske beror det på att han har inte kommit igång än efter att ha återhämtat sig från sin skada. Dock hjälpte han laget flera gånger, men han gjorde också vissa misstag. Men trots detta, tror jag att han kommer vara tillbaka i toppform inom kort! ;) Betyg: 6

Ricardo Carvalho:
Helt okej. Han hjälpte till väldigt mycket och gjorde sitt jobb. Såg inget misstag av honom och han har imponerat väldigt mycket under de senaste matcherna. Betyg: 8

Marcelo:
Igår var Marcelo G-R-Y-M-! Han lyckades komma förbi flera spelare på samma gång, han dribblade, han lurade flera spelare och fick t.o.m en Hercules spelare att ramla, trots att Marcelo stod minst en meter ifrån.. Helt fantastisk. En riktig lagspelare, som har visat vad han kan. Betyg: 8

Pepe:
Pepe hjälpte laget mycket igår, särskilt i försvaret då han hjälpte Ramos när spanjoren hade det svårt. Var helt lugn och tacklade riktigt bra. Betyg: 7

Xabi Alonso:

Försvarade väldigt bra, och visade att han också kan vara en attackerande mittfältare ibland. Var väldigt viktig för Los Blancos och spelade med bollen riktigt bra. Betyg: 7

Sami Khedira:
Han hade en viktig roll i laget och hjälpte till väldigt mycket. Han tappade bollen väldigt sällan och passade riktigt bra passningar. En mycket bra prestanda av Khedira! Betyg: 8

Mesut Özil:
Inte en så bra match för Özil. Var väldigt sällsynt, och spelade inte lika bra som han brukar göra. Dock gjorde han en hel del fina passningar. Men det var det enda som var speciellt med honom igår. Betyg: 6

Angel di Maria:
Han var liiiite sällsynt under första halvlek, men under andra halvlek var han i toppform. Han gjorde ett fint mål och det var tack vare honom jag fick tillbaka hoppet på en vinst. Betyg: 8

Cristiano Ronaldo:
Det går inte att stoppa Ronaldo. Oavsett om han blir tacklad, skadar sig, får ont någonstans så fortsätter han att leverera och leva upp till förväntningarna. Hans två mål var avgörande igår kväll, och han hjälpte laget väldigt mycket. Betyg: 9

Gonzalo Higuain:
Hade chansen att göra mål flera gånger, men han misslyckades. Var inte särskilt viktig och byttes till och med ut under andra halvlek. Jag hoppas inte han har förlorat formen.. Betyg: 5

Karim Benzema:

Han är tillbaka!! Benzema är ABSOLUT tillbaka. Vilken match han hade igår! Utan honom skulle Real Madrid lämnat planen med endast en poäng, och därmed skulle man ha gått ner i tabellen. Jag undrar hur mycket matchen skulle ha slutat med om han fick spela hela matchen?..  Betyg: 8

Raul Albiol och Alvaro Arbeloa spelade för få minuter för att få en bedömning.

Karim Benzema: "Människor kommer inse att jag är en bra spelare"


Karim Benzema var nöjd med sin presenation igår kväll, och Iker Casillas var också nöjd med fransmannens prestanda.
Karim Benzema & Real Madrid

Karim Benzema, Iker Casillas
och Xabi Alonso kommenterade gårdagens match. De spanska giganterna lyckades besegra Hercules med 3 - 1 , vilket Barcelona inte lyckades göra för några veckor sedan.

Benzema
"Alltid när vi pratar, säger Mourinho till mig att jag kan göra mycket för laget på planen. Människor kommer inse att jag är en bra spelare, men då måste jag få spela. Innan matchen sa jag till tränaren att jag kommer jobba för att få spela mer."

Casillas
"Det viktigaste var att vi fortsatte att vinna och ligga på topp. Real Madrid spelade annorlunda under andra halvlek, till skillnad från laget de var under första halvlek. Vår mentalitet ändras och vi spelade på en liten och svår arena."

"Vi är väldigt glada för Benzema. Han förtjänade att spela bra efter att ha hört en massa kritiker förra veckan. Mourinho är en fenomen, för att han vet när han ska säga saker vid rätt tillfälle. Vår reaktion under andra halvalek var på grund av det Mourinho sa till oss i omklädningsrummet."

Alonso
"Vi vet att varenda poäng kan vara avgörande. Därför är dessa tre poäng så viktiga. Vi kommer försöka göra samma sak under Champions League matchen i Milan denna vecka."

Macnhester Uniteds Nani: "Cristiano Ronaldo har hjälpt mig mycket under hela min karriär"


Cristiano Ronalods förra lagkamrat, Nani, har medgett att Ronaldo har hjälpt honom väldigt mycket under hans karriär.
Cristiano Ronaldo & Nani

Nani
har avslöjat att tack vare sin förra Manchester United lagkamrat och nuvarande Real Madrid spelaren, Cristiano Ronaldo, har han blivit en bättre fotbollsspelare.

Den portugisiska yttern har imponerat de senaste månaderna på både Sir Alex Ferguson och Manchester United fansen. Enligt Nani, är Cristiano Ronaldos hjälp ett resultat på 23-åringens framgång i United.

"Ronaldo har hjälpt mig under hela min karriär" sa Nani. "Han gav mig en hel del råd när jag flyttade till Manchester, då saker och ting inte fungerade så bra för mig. Sedan han flyttade till Real Madrid, har han fortsatt att stödja mig."

"När vi var med det nationella laget, sa han till mig: 'du är i en god form nu, fortsätt så för att du är viktig för Portugal och Manchester United'."

"Ja, vi är vänner. Även fast jag är i Manchester och han är i Madrid, så messar han mig alltid och ringer mig för att önska mig väl."

"Nu kanske Manchester United fansen ser den riktiga Nani. De är nöjda med mig och jag är nöjd med mig själv - men jag vill göra ännu mer."

Jose Mourinho: "Macnhester United är ett lag som alla skulle vilja träna"


Jose Mourinho skulle ha svårt för att tacka nej till att träna Manchester United.
Jose Mourinho

Real Madrid
s tränare, Jose Mourinho, säger att varenda tränare i världen skulle vilja träna Sir Alex Fergusons Manchester United.

Medan "The Speciel One" har tippats att fylla Fergusons avgång, tror inte den portugisiska tränaren att detta kommer hända - och vill endast tänka på Real Madrid för tillfället.

"Fotboll utan Alex Ferguson? Jag är inte säker på att det kommer hända just nu. Mannen lever och andas fotboll och Manchester United är hans klubb" sa Mourinho till The Sunday Mirror.

"Hans hunger och önskan att vinna den största trofén förblir, så jag kan inte se dagen då han överväger att lämna fotbollen."

"Liksom Real Madrid, är Manchester United jobbet väldigt speciellt, och endast en speciell tränare är bra nog att ta jobbet, om det nu kommer vara tillgängligt att ta över."

"Såklart är sådana jobb inte tillgängliga varje dag. Liksom Real Madrid, är det ett jobb som alla vill ha."

Jose Mourinho och Cristiano Ronaldo hyllade Karim Benzema efter gårdagens match


Karim Benzema verkar ha fått sin form tillbaka, och både Jose Mourinho och Cristiano Ronaldo hyllade fransmannen.
Karim Benzema & Cristiano Ronaldo

Real Madrid
låg under, under första halvlek igår kväll då Los Blancos mötte Hercules. Men under andra halvleken lyckades Santiago Bernabeu klubben vända på matchen, vilket resulterade till att huvudstadsklubben lämnade Alicante med 3 - 1, och därmed fick de 3 poäng.

"Vi dominierade under hela andra halvlek, från början till slut. De var inget hot för oss längre, och Iker Casillas behövde inte jobba lika mycket. I slutändan är det enda som spelar någon roll att få tre poäng och att vara ytterligare en vecka serieledare" sa Mourinho till pressen efter matchen.

"Vi tog in Benzema för att bryta ner våra motståndare och eftersom vi ville behålla ledningen tog vi in Raul Albiol och Alvaro Arbeloa."

Karim Benzema
s lagkamrat, Cristiano Ronaldo, passade också på att berömma fransmannen efter 22-åringens prestanda under gårdagens match.

"Jag är väldigt glad för Benzema, han spelade en avgörande roll under andra målet och hjälpte mig med det tredje" sa Ronaldo till klubbens officiella hemsida.

Hercules 1 - 3 Real Madrid highlights + goals

Efter en mycket kämpig match lyckades Real Madrid få tre poäng, behålla sin plats som etta i ligan, och därmed är Los Blancos fortfarande ligaledare!

Herculez 1-3 Real Madrid
3′ [1 - 0] D. Trezeguet
52′ [1 - 1] A.D. Maria
82′ [1 - 2] C. Ronaldo
86′ [1 - 3] C. Ronaldo

Länk till matchen! Hercules VS. Real Madrid

För er som vill se på matchen, men som inte har någon aning om var ni kan se den utan att den hackar, kan se om den här länken funkar bra. Dock är kvalitén inte så bra!

Klicka på denna länk för att se Hercules VS. Real Madrid

- Tänk på att det är olika för olika datorer. Vissa datorer kan vara lite "segare" än andra vilket gör att streamen inte hackar för vissa, medan den hackar väldigt mycket på andra datorer.

Jose Mourinho & Cristiano Ronaldos nya frisyr

Det verkar som om två av lagets portugiser har klippt sig idag.

När "paparazzin" fotograferade Real Madrids ankomst till Alicante, såg man att Cristiano Ronaldo och Jose Mourinho hade klippt sig. Passar de i sin nya frisyr, eller ser de bättre ut i sin förra frisyr?

Jose Mourinho & Cristiano Ronaldo

Jose Mourinho vägrar låta Karim Benzema lämna Real Madrid


Trots rykten, verkar det som om Jose Mourinho vill behålla Karim Benzema.
Jose Mourinho & Karim Benzema

Real Madrid
s tränare, Jose Mourinho, insisterar att han har förtroende för Karim Benzema. Fransmannen fick spela från start i tisdags under Copa del Rey matchen mot Real Murcia, men trots detta lyckades han inte imponera.

Dock har den portugisiska tränaren förtroende för Karim Benzema, och tror att 22-åringen kan hjälpa laget.

"Jag har alltid trott att det är spelarna som är ansvariga. Tränaren är inget annat än en medarbetare. Allt hänger på spelarna."

"Det är mycket som har skrivits om honom, men det mesta är falskt. Han spelar inte bra, men han är inte död. Han är faktiskt levande och det var därför jag inkallade honom till dagens match."

"Vi hoppas att han kan imponera, för att han har potential."

"Andra lag har stora spelare som är i en liknande situation som Benzema, men ändå säger ingen någonting om dem. Fotboll är sådant."

"Idag kommer han starta från bänken och om han spelar, kommer han spela. Vi har en bra relation."

Sami Khedira: "Özil och jag har inga problem med att kommunicera med våra lagkamrater"


Sami Khedira har inga problem att kommunicera med sina lagkamrater, detsamma gäller Mesut Özil.
Sami Khedira

Real Madrid
s mittfältare Sami Khedira har sagt att trots att han inte pratar bra spanska, kan han ändå kommunicera med sina lagkamrater på planen.

Khedira har erkänt att varken han eller Mesut Özil kan prata flytande spanska än, men han insiterar att detta inte påverkar de på matcherna.

"Özil och jag är redo att hjälpa" sa Khedira till Real Madrids officiella hemsida. "Vi är kreativa och vi kan hjälpa Xabi Alonso. Vi pratar inte bra spanska för tillfället, men vi kan kommunicera med våra lagkamrater."

Sedan fortsatte den tyska VM-stjärnan att prata om Hercules, som Los Blancos kommer möta ikväll.

"Vi har bra chanser att vinna titeln denna säsong. Om vi spelar bra som ett lag, kommer vi ha chansen att vinna i Alicante."

"Vi vet att matchen mot Hercules kommer att vara svår. Vi mötte dem under försäsongen. De är farliga och starka i sitt attack. De har Valdez, som jag kände i Bundesligan och Trezeguet, som alltid har möjlighet att göra mål."

Khedira sa också att han är ganska säker på att han förr eller senare kommer göra mål för Los Blancos.

"Jag är säker på att jag kommer göra mål snart. Jag har haft chanser, men jag har också haft otur. Varje dag har jag en större chans att göra mål. Jag har analyserat mina lagkamrater, och de kommer hjälpa mig att göra mål."

Hercules tränare: "Vi kommer besegra Real Madrid och jag är inte galen"


Hercules tränare är säker på att hans lag kan vinna inatt på "Herculanos" egna hemmaplan.
Esteban Vigo

Esteban Vigo
är säker på att Hercules kan vinna över Real Madrid ikväll, samtidigt som han säger att de spanska giganterna kommer få en överraskning av hans lag.

Alicante klubben har redan överraskat tidigare denna säsong, då de lyckades besegra både förra säsongens ligamästare Barcelona samt Sevilla. Nu är Hercules ute efter att få ytterligare tre poäng genom att slå Jose Mourinhos Real Madrid. Dessutom har Hercules hemmaplan idag, vilket är en fördel för "Barca-dödarna".

"Vi kommer besgra Real Madrid Madrid och nej, jag är inte galen" sa Vigo till Marca.

"Vi kommer respektera dem, men vi kommer försöka att inte tillåta, Cristiano Ronaldo, Xabi Alonso, Mesut Özil eller Di Maria att spela fotboll" insisterade tränaren.

Jose Mourinho: "Cristiano Ronaldo är en sann vinnare och en bra lagspelare"


Real Madrids tränare, Jose Mourinho, har medgett att han är glad över Cristiano Ronaldos form.
Cristiano Ronaldo & Jose Mourinho

Den portugisiska stjärnan, Cristiano Ronaldo, gjorde fyra mål mot Racing Santander förra veckan, och hjälpte Real Madrid att göra 6 mål under La Liga matchen på Santiago Bernabeu.

"Cristiano är en otrolig lag spelare" sa Mourinho. "Han vann två matcher med Portugal och han har vunnit varje match med Real Madrid denna månad."

"Jag kände spelaren, inte personen. Nu känner jag honom och han är en sann vinnare. Han bryr sig alltid om laget och han vill vinna. Han har haft en fantastisk månad, han är i en bra form och han vill fortsätta."

Jose Mourinho har inkallat 20 spelare till morgondagens match mot Hercules


Jose Mourinho har inkallat 20 spelare till matchen mot "Barca-dödarna" Hercules.
Real Madrid - Cristiano Ronaldo, Alvaro Arbeloa & Marcelo

Idag avslöjade Jose Mourinho namnen på 20 Real Madrid spelarna som kommer resa till Alicante och delta i helgens match mot Hercules. Xabi Alonso, Özil, Marcelo och Carvalho är tillbaka i truppen, medan Kaká, Gago, Garay och Lass är otillgängliga för spel på grund av respektive skador. Dessutom kommer inte Mateos vara med på grund av ett tränarbeslut.

REAL MADRID TRUPPLISTA:

Målvakter:
Casillas, Dudek, Adan.
Försvarare:
Arbeloa, Sergio Ramos, Pepe, Albiol, Marcelo, Carvalho.
Mittfältare:
Khedira, Alonso, Özil, Diarra, Canales, Granero, Pedro Leon, Di Maria.
Anfallare:
Benzema, Higuain, Cristiano Ronaldo.

Guy Roux: "Karim Benzema lever ensam och saknar sin mamma"


Något de flesta utav er inte visste är att Karim Benzema lever ensam..
Karim Benzema

Real Madrid
s franska anfallare, Karim Benzema, har inte vant sig till sitt liv i Madrid ännu. 22-åringen lever ensam och saknar sin familj.

Den förra legendariska Auxerre tränaren, Guy Roux, sa nyligen om Karim Benzema: "han levde hela sitt liv i ett bostadsområde i Lyon. Han levde i en väldigt kamratlig atmosfär och alla tog hand om honom. Hans vänner var barnen han spelade fotboll med på gatorna. Och hans föräldrar var alltid nära honom. Men i Madrid, är han ensam.. Han saknar sin mamma.."

Dessutom sa, Olympique Lyons president, Jean-Michael Aulas: "Jag såg honom i Madrid, och han lever ensam i ett hus utan möbler."

Det verkar som om Karim Benzema verkar vara rätt så deprimerad, är det därför han inte har kunnat presterat lika bra i år, som han gjorde förra året?..

Hercules David Trezeguet: "Det är löjligt att Royston Drenthe inte får spela imorgon"


En annan spelare som tror att Hercules kan vinna på lördag, är David Trezeguet. Men en sak som han stör sig på, är att hans lagkamrat, Royston Drenthe, inte är tillåten att spela imorgon.
David Trezeguet

Hercules
anfallare David Trezeguet tycker att klasulen som Real Madrid begär för att Royston Drenthe ska få spela på lördagens La Liga match är absurt.

Den nederländska spelaren, Royston Drenthe, flyttade till Alicante på lån i slutet av sommarens transfermarknad. Men enligt kontraktet har Hercules och Real Madrid kommit överens om att Drenthe får endast spela om klubben betalar Los Blancos 2 miljoner euro.

Spelaren är fortfarande hoppfull om att få spela under helgens match, men under dagens presskonferens sa Trezeguet: "Detta är orimligt, det är löjligt. Detta är nya saker för mig inom fotbollen som jag inte visste något om. Om Roy inte får spela, så är det en stor förlust för oss på grund av systemet vi spelar. Förhoppningsvis kommer den som ersätter honom spela bra."

Dock hyllade den förra Monaco och Juventus anfallaren Jose Mourinhos lag, samtidigt som han erkände att Real Madrid är ett lag som man lär sig av.

"De har det bästa anfallet. Detta är ett stort tillfälle för Hercules, och vi vill avsluta matchen med ett bra resultat mot detta stora lag."

"Nästan hela deras lag är internationella (spanska) spelare, så vi kommer försöka lära oss snabbt, men vi har redan spelat bra matcher mot bra lag denna säsong."

Tottenham Hotspurs siktar på att underteckna Real Madrids Karim Benzema i januari


Tottenham är redo att slåss för den franska stjärnan, Karim Benzema.
Karim Benzema

Tottenham
s tränare, Harry Redknapp, ser ut att vilja slåss om Real Madrids anfallare Karim Benzema under januaris transfermarknad.

Den franska 22-åringen förväntas vara på väg ut ur Santiago Bernabeu i viner efter att han misslyckades med att imponera på Jose Mourinho denna säsong.

Den engelska tidningen The Daily Mail säger att Tottenham kommer fortsätta att studera Benzemas situation i Real Madrid, men Premier League klubben fruktar att de kommer möta svår konkurrens från andra klubbar.

Dock har Tottenham en ganska stor chans att underteckna 'Benz' efter att den engelska klubben lyckades signera den nederländska och förra Real Madrid spelare, Rafael Van der Vaart.

Cristiano Ronaldo stödjer Wayne Rooney: "Han är fortfarande en fantastisk spelare"


Cristiano Ronaldo tror att Wayne Rooney kommer vara tillbaka i sin bästa form inom kort.
Cristiano Ronaldo

Real Madrid
s stjärna, Cristiano Ronaldo, stödjer sin förra Manchester United lagkamrat, Wayne Rooney, att återfå sin bästa form.

Ronaldo, som lämnade United för Real Madrid för en rekordsumma på 80 miljoner pund sommaren år 2009, är säker på att hans gamla lagkamrat kommer vara tillbaka i en otrolig form inom kort.

"Wayne har inte startat denna säsong väldigt bra, men han är fortfarande en fantastisk spelare, och jag vet att han kommer bevisa att han är det när han kommer tillbaka inom kort" sa Ronaldo till The Sun.

"Han bestämde sig för att stanna med United och signera ett nytt kontrakt, och vi måste respektera det. Det är inte min roll att ge honom råd angående detta. Men jag vet att saker och ting kan förändras väldigt snabbt."

"Jag startade inte heller denna säsong väldigt bra. Men det är svårt att spela på högsta nivå hela tiden. Jag behöll lugnet, jobbade hårt och gjorde mitt jobb för laget, och helt plötsligt gjorde jag några mål, vilket ändrade på allt."

"Sådant är fotboll. Ibland spelar man dåligt och sedan gör man mål. Då kommer alla tänka annorlunda om dig. Detta kommer hända med Wayne."

Frustrationen bara växte och växte under Real Madrids match mot Real Murcia


Ifall du missade det, här är det!

- Frustrationen bara växte och växte när Real Madrid spelade mot Real Murcia i tisdags. Det var definitivt en av Real Madrids mest frustrerade matcher hittills denna säsong. Vad hände med Los Blancos egentligen?..

Real Madrid Real Madrid Real Madrid
Real Madrid Real Madrid Real Madrid
Real Madrid Real Madrid Real Madrid

Royton Drenthe måste betala Real Madrid två miljoner euro för att han ska spela på lördag


Real Madrid kräver 2 miljoner euro för att Royston Drenthe ska få spela mot Los Blancos under helgens La Liga match.
Royston Drenthe

Real Madrid
har begärt en avgift på 2 miljoner euro för att tillåta Hercules lånesignering, Royston Drenthe, spela mot Los Blancos under lördagens La Liga match.

Holländaren har inte haft en så bra tid i Real Madrid, men sedan han flyttade till Hercules har han visat en fantastisk form och det verkar som om han trivs där. Dessutom har den 23-åriga yttern fått Hercules fansen att applådera för hans spelstil.

Rapporter från olika spanska tidningar säger att under undertecknandet av Royston Drenthe (på lån) kom Real Madrid och Hercules överens om att 23-åringen inte får spela mot Los Blancos, ifall inte Drenthes klubb är villiga att betala 2 miljoner euro.

Men trots detta hoppas Drenthe på att få spela på lördag, och har till och med förberett sig inför matchen: "Kanske är den som kommer betala för att spela vara jag. Jag jobbar fortfarande under förutsättningarna att jag kommer få spela."

Men vid denna punkt verkar det vara osannolikt att klubben eller spelaren kommer betala för att Drenthe ska få spela mot Santiago Bernabeu klubben. Särskilt inte efter att man har fått reda på att avgiften är en fjärdedel av Hercules totala budget.

Nelson Valdez: "Om vi besegrade Barca, varför skulle vi inte kunna besegra Real Madrid?"


Hercules anfallare, Nelson Valdez, har skickat en varning till Real Madrid.
Nelson Valdez

Den paraguayska Hercules afallaren Nelson Valdez har pratat med radio stationen 780 AM, där den förra Borussia Dortmund spelaren uppgav att han tror att Hercules kan vinna över serieledarna, Real Madrid.

"Om vi kunde vinna över Barcelona, varför kan vi inte upprepa det mot Real Madrid? Jag respekterar dem, men jag har ingen rädsla för dem."

"Efter att ha mött Barcelona, kommer jag möta andra halvan av de nationella spanska spelarna. Vi får se vad som händer med Real Madrid. En gång gjorde jag ett mål mot Casillas, men som inte gilldes, och förhoppningsvis kommer detta inte hända igen."

Sedan säsongens start har Real Madrid aldrig förlorat en enda match, och förnärvarande ligger Los Blancos först i La Liga med sammanlagt 20 poäng från åtta spelade matcher.

Marcelo: "Jag har ingen tvekan om att Benzema kommer hjälpa oss väldigt mycket"


Efter all kritik Karim Benzema har fått, försvarar brassen Marcelo sin lagkamrat.
Marcelo

Real Madrid
s vänsterback Marcelo har försvarat sin lagkamrat, Karim Benzema efter kritiken fransmannen har fått.

Den franska anfallaren spelade inte på hög nivå under Copa del Rey matchen mot Murcia, vilket ledde till att flera spekulationer föreslår att 22-åringen kommer lämna den spanska huvudstadsklubben.

Men Marcelo tror att Benzema kommer visa att han förtjänar att spela för ett lag som Real Madrid.

"Jag har ingen tvekan om att Benzema kommer hjälpa oss väldigt mycket denna säsong" sa Marcelo. "När han spelar, kommer han ge allt under varje match."

"Människor utsätter honom för press, men han får ingen press från Real Madrid."

LA Galaxys David Beckham: "Real Madrid kommer vinna La Liga i år"


David Beckham, som en gång i tiden var en Real Madrid spelare, tror att Los Blancos kommer vinna ligan i år.
David Beckham

LA Galaxy
s stjärna, David Beckham, tror att Real Madrid kan slå Barcelona och vinna La Liga titeln denna säsong. Trots att det är fortfarande en lång väg att gå, har engelsmannen förtroende för sin förra klubb.

När han blev tillfrågad angående vem han tror kommer vinna titeln i år, sa Beckham till den spanska kanalen Antena 3: "Trots att jag respekterar Barcelona och tycker att det är en stor klubb, kommer mitt hjärta alltid vara med Real Madrid."

"Så jag tror att detta år, med tränaren de har fått, med Florentino - jag älskar Florenino eftersom han är en stor man som gör att speciella saker händer i klubben - så med han där, med spelarna klubben har fått, tror jag att de kommer vara nummer ett i år."

Mourinho vill vinna Ballon d'Or: "Om jag inte vinner den i år, kommer jag aldrig vinna den"


Jose Mourinho hoppas på att vinna Ballon d'Or i år.
Jose Mourinho

Real Madrid
s tränare, Jose Mourinho, förväntar sig vinna Ballon d'Or (för tränare) i år.

Efter att Mourinho vann trippeln med Inter förra säsongen, förväntar han sig att han kommer även vinna Ballon d'Or. Dock kommer portugisen möta konkurrens från Spaniens VM vinnande tränare, Vincente del Bosque.

"Jag har vunnit allt detta år, så om jag inte vinner titeln som världens bästa tränare, kommer jag aldrig vinna den.." sa Mourinho.

Karim Benzema, Pedro Leon och Esteban Granero kommer lämna Real Madrid i vinter


Det verkar som om tre spelare kommer lämna Real Madrid under vinters transfermarknad.
Karim Benzema, Pedro Leon, Esteban Granero

Real Madrid
s tränare, Jose Mourinho, är redo att se tre Real Madrid spelare lämna Santiago Bernabeu i januari.

Efter den nedslående 0-0 matchen i Copa del Rey matchen mot Real Murcia i tisdags, är Esteban Granero, Karim Benzema samt Pedro Leon spelarna som kan se dörren stängas framför sitt ansikte, säger tidningen Sport.

Alla dessa tre spelare misslyckades med att imponera under matchen, vilket gjorde att Jose Mourinho blev trött på situationen.

Benzema ser ut att vara på väg ut ur La Liga, medan Pedro Leon har fått ett intresse från Hercules. Samtidigt har Getafe hållit koll på Esteban Granero, vilket kan leda till att han flytter dit inom några månader.

Trion kommer säljas när marknaden öppnas i vinter.

Antingen kommer Real Madrid eller Chelsea vara Romelu Lukakus framtida klubb


Underbarnet har ännu inte bestämt sig för vilken klubb han vill spela för, men det verkar som om det lutar sig åt Chelsea håll..
Romelu Lukaku

Carlo Ancelottis Chelsea och Jose Mourinhos Real Madrid konkurrerar om undertecknandet av Anderlechts underbarn, Romelu Lukaku.

Den engelska tidningen, The Telegraph, säger att Lukaku har fått flera erbjudanden från Real Madrid och Chelsea den senaste tiden. Anderlecht har till och med erkänt att de har tackat nej till ett 17,5 miljoner pund erbjudande för spelaren, som anses vara den bästa unga anfallaren i Europa. Anderlecht har inte avslöjat vilken klubb det var som erbjöd 17,5 miljoner pund, men i Belgien sprider sig rykten som säger att det var Tottenham.

Det är flera europeiska klubbar som håller koll på Lukaku, men Los Blancos och The Blues är de största klubbarna som vill signera 17-åringen.

Enligt vissa källor, har Lukaku sagt att han föredrar att välja någon mellan Real Madrid eller Chelsea. Men en fördel som de blåa har, är att Lukaku är ett stort fan av Didier Drogba, som för närvarande spelar för Stamford Bridge klubben.

Den belgiska anfallaren har till och med blivit fotograferad (tidigare i år) i Stamford Bridge där han bär Chelseas tröja. Under hans besök sa Lukaku: "Jag är väldigt glad över att vara här - men olyckligtvis träffade jag inte Drogba. Om jag någonsin kommer gråta, så är det när jag signerar för Chelsea."

Sedan dess, har Drogba varit i kontakt med Lukaku.

"Ja, jag har ringt honom" sa Drogba till Voetbal Magazine. "Jag fick hans nummer från Vincent Kompany. Jag sa till honom att han borde underteckna för Chelsea."

Xabi Alonso har blivit tilldelad Baskiens speciella pris, Lani Onari


Xabi Alonso är ett gott exempel på fantastisk fotboll, enligt Baskiens president.
Xabi Alonso

Real Madrid
s mittfältare, Xabi Alonso, har blivit utdelad Lani Onari priset av Baskiens president, Patxi Lopez.

Alonso hjälpte sitt landslag, Spanien, vinna VM i Sydafrika i sommar, men han har också varit i en väldigt bra form för Los Blancos sedan början av säsongen 2010/2011.

Enligt Real Madrids officiella hemsida, har Lopez sagt: "Hans fotbollsskor representerar världens sporter, vare sig han är nära oss, i Enlgand, Madrid eller i Sydafrika. Han är en förebild för de unga idrottare."

Alonso undertecknades av Santiago Bernabeu klubben från Premier League klubben, Liverpool, sommaren år 2009.

Rossoneris vicepresident Adriano Galliani: "Kaká till Milan? Man ska aldrig säga aldrig.."


Enligt uppgifter vägrar Galliani förneka en flytt tillbaka till Milan för Real Madrids brasse, Kaká.
Kaká - AC Milan

AC Milan
s vicepresident, Adriano Galliani, har enligt rapporter vägrat att stänga dörren för en återvändning för Real Madrids Kaká.

Den brasilianska playmakerns njöt av sina bästa år med Rossoneri mellan åren 2003 och 2009, men blev såld till de spanska giganterna för en summa på ungefär 70 miljoner euro.

"Kommer Kaká återvända till AC Milan? Man ska aldrig säga aldrig" sa Galliani i onsdags enligt Tuttosport.

Galliani var delaktig i signeringarna av Zlatan Ibrahimovic och Robinho och vissa rapporter hävdar att Kaká kan vara nästa man som Milan kommer underteckna, samtidigt som Ronaldinho kommer lämna San Siro.

Dock kan detta anses vara osannolikt på grund av att Galliani har sagt att han inte kommer försöka underteckna brassen för bara någon vecka sedan. Dessutom har Jose Mourinho sagt att han inte vill sälja Kaká.

Andra klubbar, som sägs vara intresserade av den brasilianska stjärnan, är de engelska Premier League klubbarna Chelsea och Manchester City.

Jose Mourinho är säker på att Real Madrid kommer slå Real Murcia under nästa möte


Trots att Mourinho krävde av spelarna att lämna planen med en vinst i handen, var han nöjd efter gårdagens avgjorda match.
Jose Mourinho

Real Madrid
tränaren, Jose Mourinho, insisterar på att hans lag har talangen att vinna över Real Murcia under nästa match, då Los Blancos kommer möta Los Pimentoneres på hemmaplan.

Mourinho sa att spelarna spelade bra, och hyllade Murcias målvakt, Daniel Hernandez, för sin prestanda under gårdagens match, som hindrade Santiago Bernabeu klubben att få tre poäng.

"Jag är nöjd med laget. Mina spelare jobbade hårt och spelade bra" sa 'Mou' till Marca. "Skillnaden inatt (igår) var att Murcias målvakt hade en fantastisk natt."

"Generellt var attityden under matchens gång väldigt bra. Vi ville vinna. Mina kritik är oftast till de som inte är seriösa, men vid detta tillfälle var detta inte fallet."

"Jag kommer inte peka ut någon spelare, för att alla ville göra bra ifrån sig. Det var tydligt att vissa spelare inte hade en bra match. Jag har inget att säga till mitt lag, eftersom vi kontrollerade matchen, men vi kunde inte göra mål. Nästa match, kommer vi säkert vinna" avslutade Mourinho.

Real Madrid target, Haris Vuckic, vill inte lämna Newcastle United


Trots intresse från en av världens största klubbar, vill Haris Vuckic stanna i Newcastle United.
Haris Vuckic

Real Madrid
och Manchester United har under den senaste tiden visat intresse för Newcastles stjärna, Haris Vuckic. Men den slovenska anfallaren/ attackerande mittfältaren har sagt att han är glad i The Magpies.

18-åringen har sammankopplats med en av Europas största klubbar, och en utav de är som sagt - Real Madrid.

Men Vuckic har pratat med tidningen Evening Chronicle, och sa: "Jag visste inte så mycket om intresset från Milan eller Real Madrid tills jag läste om det på tidningarna."

"Det är bra att få veta att när du arbetar hårt och det resulterar till att få spela för Manchester United eller Real Madrid som en ung spelare, så gör man saker och ting rätt."

"Dock kommer detta inte störa mig. Jag tänker bara på Newcastle."

Jose Mourinho: "Om Karim Benzema inte får spela, skyll på Gonzalo Higuain"


Jose Mourinho skyller Benzemas brist på speltid på Gonzalo Higuain.
Gonzalo Higuain & Karim Benzema

Real Madrid
s tränare, Jose Mourinho, säger att Gonzalo Higuain är den man ska skylla på om Karim Benzema inte får spela denna säsong.

Mourinho har erkänt att han förnärvarande föredrar att spela med Higuain istället för fransmannen.

"Higuain jobbar alltid. Jag har sett honom spela för Real förr, men jag har aldrig sett honom på denna nivå. Han slutar aldrig att göra mål, assist, jobbar och pressar sig själv" sa Mourinho.

"Om Benzema inte spelar, så är det Higuains fel."

Liverpool har kontaktat Real Madrid angående den utlånade Hercules spelaren, Drenthe


Liverpool har visat sitt intresse för den utlånade Hercules stjärnan, Royston Drenthe,
Royston Drenthe

Den engelska klubben, Liverpool, har kontaktat Real Madrid angående yttern, Royston Drenthe. Den nederländska 23-åringen, som förnärvarande är utlånad till Hercules, har imponerat på Liverpool under sin tid med Blanquiazules enligt den engelska tidningen Sport.

Real Madrid kommer välkomna erbjudanden för Drenthe, eftersom han inte ingår i Jose Mourinhos planer.

Se matchen här! Real Murcia VS. Real Madrid

För er som vill se på matchen, men som inte har någon aning om var ni kan se den utan att den hackar, kan se om den här länken funkar bra. Dock är kvalitén inte så bra!

Real Madrid Game


Ikväll kommer två bröder möta varandra i dagens Copa del Rey match


under kvällens match kommer två bröder möta varandra i den spanska staden Murcia.
Raul Albiol

Ikväll kommer Real Madrid spela en ganska spännande match mot Real Murcia. Raul Albiol, som ni säkert redan vet spelar för Real Madrid, kommer möta sin egna bror, Miguel Albiol, i dagens Copa del Rey match mot Murcia.

Spelarnas mamma, Manuela Tortajada, samt spelarnas pappa kommer vara närvarande och se på matchen i Nueva Condomina stadion i natt. Pappan har sagt att han önskar båda två lycka till och att han är väldigt stolt över sina två söner, både som spelare samt som personer.

"Los Albiols" har aldrig mött varande tidigare, men idag kommer detta brytas.

"Jag har aldrig spelat mot min bror förr. På planen, kommer vi vara rivaler, vi kommer inte titta på efternamnen på tröjan. Om jag måste sparka honom, kommer jag sparka honom.. vi kommer både två försvara våra lag och efter matchen kommer saker och ting vara som vanligt igen."

En liten flicka försökte bli bortförd av vakterna - men Cristiano Ronaldo stoppade dem


Cristiano Ronaldo har bevisat att han bryr sig om sina fans - särskilt om barnen.
Cristiano Ronaldo & en flicka

Igår, när Real Madrid anlände till Murcias flygplats, lyckades en liten flicka, som hade på sig Real Madrids tröja, ta sig fram till området där spelarna kom ifrån.

När säkerhetsvakterna sprang efter henne, stoppade Cristiano Ronaldo de. Sedan gav han den lilla flickan en kram och han tog sig också tid att ta kort med henne.

Iker Casillas, Xabi Alonso, Özil och Cristiano Ronaldo har blivit nominerade till Ballon d'Or


Fyra madridistas har chansen att vinna Ballon d'Or år 2011.
Cristiano Ronaldo, Mesut Özil, Xabi Alonso & Iker Casillas

Iker Casillas, Xabi Alonso, Mesut Özil
och Cristiano Ronaldo är en utav finalisterna att vinna detta års Ballon d'Or. Vinnaren kommer att presenteras i Zurich den 10 januari 2011 och i tisdags avslöjade FIFA de 23 nominerade spelarna.

För tillfället är Iker Casillas målvakten som har släppt in minst mål i La Liga och vann "Bästa målvakten" titeln efter VM 2010, som han vann med Spanien tillsammans med Real Madrid lagkamraten, Xabi Alonso.

Mesut Özil, den unga talangen från Tyskland, var också en stor spelare under VM, och lyckades hjälpa sitt landslag till att vinna brons.

Cristiano Ronaldo däremot hade en fantastisk säsong förra säsongen (2009/2010) då han gjorde 26 mål i La Liga och 7 i Champions League. Den portugisiska stjärnan har hållit denna strimma uppe och har redan gjorde 9 mål i La Liga.

Barcelonas tränare medger att: "Jose Mourinho är förmodligen världens bästa tränare"


Pep Guardiola har medgett att Jose Mourinho är världens bästa tränare.
Pep Guardiola & Jose Mourinho

Barcelona
s tränare, Pep Guardiola, har hävdat att deras rivalers tränare, Jose Mourinho, är utan tvekan världens bästa tränare, och att Real Madrid är ett stort lag.

Blaugranas tränare har besvarat på frågor från median som frågade vad han tyckte om Real Madrids framgång (än så länge).

"Han (Jose Mourinho) är förmodligen världens bästa tränare. Det är väldigt svårt att bestämma vem som är bäst, men hans karriär i flera olika länder är väldigt ren. Real Madrid har ett bra lag och jag visste att ligan denna säsong skulle vara svår redan från början."

"Vårt lag har aldrig blivit kränkt av motståndarna. Det finns många Barcelona fans, och jag förstår att de vill se Xavi, Iniesta eller Leo (Messi), men detta lag har många andra bra spelare."

Karim Benzema: "Jag är ingen spelare som ska springa överallt, mitt jobb är att göra mål"


Karim Benzema tycker inte att han ska behöva springa så mycket, men han kommer ändå lyda Mourinhos order.
Karim Benzema

Karim Benzema
har erkänt att Real Madrids tränare, Jose Mourinho, vill att han ska ändra på sin spelstil. Fransmannen har medgett att Mourinho kräver att anfallaren ska "springa mer".

"Han (Jose Mourinho) har sagt till mig att spela mer, jag vet varför han vill att jag ska jobba med det" sa Benzema.

Men Benzema sa också: "Jag är ingen spelare som ska springa överallt, mitt jobb är att göra mål. Jag kom för att göra mål, men om jag måste springa, kommer jag springa."

Jose Mourinho: "I sommar kommer Real Madrid underteckna en eller två spelare"


Jose Mourinho säger att han kommer underteckna en eller två spelare i sommar.
Jose Mourinho

Real Madrid
s tränare, Jose Mourinho, förväntar sig att det kommer bli förändringar i truppen nästa sommar. Trots att den portugisiska tränaren har sagt att han inte kommer värva någon spelare i vinter, har han förklarat att han är ute efter en ny anfallare.

Dessutom sa han: "Vi kommer disskutera marknaden i maj eller juni, då kommer troligen en eller två spelare komma samtidigt som en eller två kommer lämna."

"Om du vill ha stabilitet, finns jag här och därför behöver vi inte ändra så mycket på laget."

Real Madrids Marcelo: "Jag är väldigt glad här och vill fortsätta förbättra mig"


Marcelo är nöjd med sitt liv i Madrid, och är glad över att ha fått en plats i startelvan.
Marcelo

Den brasilianska vänsterbacken Marcelo har berättat för median att han är väldigt nöjd med hur hans roll i laget har ändrats i år. Marcelo har fått Jose Mourinhos förtroende, vilket han är stolt över.

"Vi spelade bra på varje position. Alla mådde bra på planen. Vi måste fortsätta vinna matcher, så som vi gjorde mot Racing" sa Marcelo till median angående lördagens match.

"Jag är väldigt glad här och vill fortsätta förbättra mig. Jag måste jobba hårt om jag vill spela i många fler matcher. Jag trivs väldigt mycket i Madrid."

"Jag har ingen anförtro för våra nästa två motståndare. Vi studerar Murcia väldigt mycket för att vi vet att det kommer att vara en svår match. De har ännu inte förlorat någon match. Hercules har också spelat fotboll på hög nivå sedan säsongen började."

"Jag har jobbat så som Mourinho vill att jag ska jobba. För några veckor sedan sa jag att varje träningspass med Mourinho är som en strid. Det enda jag behöver göra är att göra det han ber mig om och visa det på planen."

Jose Mourinho har inkallat 18 spelare till morgondagens match mot Murcia


Mourinho har bestämt sig för vilka spelare som ska spela imorgon, och 4 viktiga spelare, samt Dudek kommer inte vara med.
Real Madrid

Jose Mourinho har avslöjat vilka 18 spelare som ska åka till Murcia, för att spela i Copa del Rey premiären. Xabi Alonso, Ricardo Carvalho, Mesut Özil, Marcelo och Jerzy Dudek kommer inte följa med på grund av tränarbeslut.

Men en spelare som är saknad, nämnligen Sergio Ramos, är tillbaka och har kallats in till morgondagens match. Dessutom har mittfältaren Juanfran och målvakten Jesus också blivit inkallade, medan Lass, Kaká, Garay och Gago är ej tillgängliga för spel på grund av respektive skador.

REAL MADRID TRUPPLISTA
Målvakt:
Casillas, Adan, Jesus.
Försvarare: Albiol, Arbeloa, Pepe, Mateos, Sergio Ramos.
Mittfältare: Khedira, Granero, Diarra, Canales, Pedro Leon, Di Maria, Juanfran.
Anfallare: Cristiano Ronaldo, Higuain, Benzema.

Real Madrids president, Florentino Perez, vill ta tillbaka Raúl


Real Madrids president vill gärna ha tillbaka Raul Gonzalez.

Raul Gonzalez

Real Madrids president Florentino Perez planerar att ta tillbaka Raul till klubben under 2012.

Raul är fast besluten på att fullfölja sitt två-års kontrakt med Schalke, men han har inte uteslutit att spela för Real Madrid igen.

Enligt El Confidencial är Perez ivrig att ta tillbaka Raul när han lägger skorna på hyllan. Presidenten kan föreställa sig hur den förra lagkaptenen får en roll i Real Madrids arbetslag som Zinedine Zidane.

Gonzalo Higuain och Angel di Maria är glada över vinsten mot Racing Santander


Både Higuain och Di Maria är glada över Real Madrids vinst mot Racing Santander.
Real Madrid - Gonzalo Higuain & Angel Di Maria

Real Madrid
s Gonzalo Higuain och Angel di Maria har sagt sina åsikter angående Real Madrids 6 - 1 vinst mot Racing Santander igår kväll.

"Vi är väldigt glada och vi måste fortsätta såhär. Men tävlingen har precis börjat och den är väldigt lång" sa Higuain till Real Madrids officiella hemsida. "Jag är säker på att allting kommer att vara bra om vi fortsätter att vara lika ambitiösa. Folk borde njuta av att se detta lag."

"Det är ett nöje att spela såhär. Spelarna, tränaren och de som stödjer förtjänar detta."

Argentinaren har för närvarande gjort fyra mål på åtta matcher, men är inte orolig över att inte vinna "Pichichi" titeln.

"Jag bryr mig inte om vem som är tävlingens målskytt så länge han är en Real Madrid spelare" sa Higuain. "Jag är väldigt glad för Ronaldo och hela lagets skull."

"Vi har släppt in minst mål och vi spelar väldigt bra. Jag jobbar alltid för laget och jag måste göra mitt jobb."

En annan spelare som delade sina åsikter med median var Di Maria, som var väldigt glad över vinsten. "Jag är glad över jubeln jag fick av publiken. Fansen visste hur mycket jag ansträngde mig."

"Tränaren sa att han var väldigt stolt över oss och att han är glad över våra presentationer. Han gratulerade mig."

"Vi har ett bra anfall. Vi har beslutsamma spelare såsom Özil, Cristiano och Pipita där framme. Tränaren ville att jag skulle spela som en vänsterytter i slutet av matchen och jag försökte göra mitt bästa."

Cristiano Ronaldo: "Jag är väldigt glad för att jag har aldrig gjort fyra mål i en match"


CR7 gav Real Madrid en förtjusande 6 - 1 vinst mot Racing Santander igår kväll, men anfallaren säger att vinsten var viktigare än hans fyra fantastiska mål.
Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo
var i en perfekt form igår kväll, då Real Madrid mötte Sergio Canales förra lag, Racing Santander. Under matchen var portugisen i en jublande humör, vilket ledde till att han gjorde fyra mål för Los Blancos, och gjorde nästan ett femte mål i slutet av matchen.

"Jag är väldigt glad för att jag har aldrig gjort fyra mål, men denna dag (igår) är viktig för laget" sa CR7 till Marca efter matchen.

"Detta hade inte hänt utan mina lagkamrater. Jag måste gratulera laget. Jag är en lag spelare. Några av mina kollegor är till och med bättre än mig."

"Vi kan inte vara för glada sa tränaren till oss. Det är fortfarande en lång väg att gå i ligan" avslutade Ronaldo.

VIDEO: Real Madrid 6 - 1 Racing Santander GOALS AND HIGHLIGHTS


Barcelonas Eric Abidal: "Mourinho är en kille som pratar mycket"


Avundsjuka eller fakta? Barcelonas Abidal bryr sig inte om Jose Mourinhos framsteg med Real Madrid.
Eric Abidal

Barcelona
s vänsterback, Eric Abidal, har avslöjar att han inte bryr sig så mycket om Jose Mourinhos planer för Real Madrid.

"Mou" har blivit känd under de senaste åren för hans unika media stil, vilket många kritiker har hyllat. Och nu när den portugisiska tränaren har tagit över Real Madrid, är han helt plötsligt Barcelonas motståndare.

Men Abidal har sagt att han inte kommer bli påverkad av några gliringar av den förra Inter och Chelsea tränaren.

"Mourinho är en kille som pratar mycket" sa fransmannen till Don Balon. "Det är bara så. Han säger vad han tycker och tänker om saker och ting. Jag tittar inte på tv eller läser tidningarna, så jag bryr mig inte ett dugg. Hans liv är median."

Och när det gäller Real Madrid, sa Abidal: "Låt dem oroa sig över sitt lag istället."

Santiago Bernabeu klubben har haft en fördel under de senaste veckorna i La Liga. Los Blancos har inte förlorat en enda match denna säsong, till skillnad från Barcelona.

Karim Benzema: "Jag vill bevisa för alla att jag är en bra anfallare som kan göra många mål"


Karim Benzema vill bevisa för fansen och Jose Mourinho att han kan spela fotboll.
Karim Benzema

Real Madrid
s anfallare, Karim Benzema, har bestämt sig för att följa Jose Mourinhos planer. Fransmannen han ofta blivit sammankopplad med en flytt till andra klubbar, såsom Manchester United, men klubbens tjänstemän har insisterat att Los Blancos inte är villiga att sälja 22-åringen.

"Jag jobbar hårt för att få mer speltid. När jag väl får spela, kommer folk se vad jag kan. Jag är säker på att jag kommer lyckas med Real Madrid. Jag har ingen tvivel om detta" sa Benz.

"Jag vill spela här. Jag måste försvara och springa, och jag kommer göra det. Det är okej. Jag kommer jobba hårdare för att spela mer och bevisa för alla att jag är en bra anfallare som kan göra många mål. Jag kan spela en fin fotboll."

"Mourinho är en bra tränare och han tror på mig. Han har sagt till mig att jag måste springa mer. Det jag gillar mest med Mourinho är att han är trotsig. Han är en av de bästa tränarna jag har haft."

"Allt som jag drömde om när jag var 17 år, var att spela för Real Madrid, så min signering dag var väldigt speciell."

"Jag känner mig mycket mer integrerad nu. Min spanska är bättre och jag förstår nästan allting. Jag älskar Madrid, men mitt favorit ställe är Santiago Bernabeu."

Inters Samuel Eto'o: "Jag kommer förevigt vara tacksam Jose Mourinho"


Inters stjärna, Samuel Eto'o, är förevigt tacksam till Jose Mourinho.
Samuel Eto'o

Samuel Eto'o säger att han alltid kommer vara tacksam den förra Inter tränaren, Jose Mourinho. Med hjälp av den nuvarande Real Madrid tränaren, vann Eto'o trippel förra säsongen.

"Jag kommer aldrig sluta tacka Mourinho. Han är unik. Han lärde mig att spela i en annan roll" sa den kamerunska anfallaren.

"Han gjorde mig till en mer komplett spelare, vilket har gett mig ett bättre självfortroende. Jag vann en hel del förra året, och till och med nu är känslan positiv."

Jose Mourinho har inkallat 20 spelare till lördagens match mot Racing Santander


Real Madrids tränare har inkallat de spelarna som kommer vara tillgängliga för spel imorgon.
Real Madrid

Tjugo spelare har blivit inkallade av Jose Mourinho inför lördagens match mot Racing Santander. Sergio Canales kommer vara tillgänglig för spel imorgon och kan spela mot sin förra klubb. Sergio Ramos, Kaká, Gago och Garay, är inte tillgängliga på grund av respektive skada, medan Diarra lämnades utanför truppen på grund av tränarbeslut.

REAL MADRID
TRUPPLISTA
Målvakter:
Casillas, Dudek, Adan.
Försvarare:
Arbeloa, Pepe, Albiol, Marcelo, Carvalho, Mateos.
Mittfältare:
Lass, Khedira, Alonso, Ozil, Canales, Granero, Pedro Leon, Di Maria.
Anfallare:
Benzema, Higuain, Cristiano Ronaldo.

Resultat av RealMadriidCF.blogg.se's : "Vill du att Kaká ska lämna Real Madrid?"


Efter att ha fått resultatet på era röster, vet man att de flesta av Sveriges Madridistas vill att Kaká ska stanna i Real Madrid.
RealMadriidCF.blogg.se RESULTAT

Kommer ni ihåg undersökningen jag gjorde för ungefär två veckor sedan? Nu har jag räknat ihop era röster och fått svar på resultatet.

De flesta utav Sveriges Real Madrid fans ville att Kaká skulle stanna. Ungefär 56%, alltså mer än hälften ville att Kaká skulle absolut stanna kvar, oavsett om han är tillbaka till sin bästa form eller inte.

Medan 30% ville att han skulle endast stanna till sommaren om han inte bevisar att han är värd pengarna Real Madrid betalade för honom.

Samtidigt var det ungefär 9,5% av er, som ville att brassen skulle lämna Los Blancos, på grund av att det är nog bäst så. Alltså trodde 32 Real Madrid fans att Kaká som var i toppform i Milan, kommer aldrig komma tillbaka.

Dock var det 4,5% av Sveriges Madridistas som inte visste vad de skulle svara.

Jose Mourinho: "Real Madrid kommer inte låta Pepe lämna klubben"


Real Madrids tränare kommenterade en hel del saker idag, och en av dessa saker han pratade om var om Pepe kommer lämna Los Blancos eller inte.
Jose Mourinho

Real Madrid
s tränare Jose Mourinho har förnekat rykten som säger att den portugisiska försvararen Pepe är på väg ut ur Santiago Bernabaeu, istället insisterar tränaren på att Pepes framtid är i den spanska huvudstadsklubben.

Den portugisiska tränaren pratade imorse om morgondagens hemmamatch mot Racing Santander, och han fick en hel del frågor angående spelarens kontrakt med klubben.

Det har varit en hel del problem med att försöka förlänga försvararens kontrakt, men Mourinho är säker på att den förra Porto stjärnan kommer stanna i Real Madrid. 

"Real Madrid försöker att inte förlora, och Pepe kan inte vara förlorad för Real Madrid. Klubben vet om det. Inom någora veckor kommer jag fixa allting och Pepe kommer stanna här."

Mourinho kommenterade också rykten som säger att Sergio Canales är på väg tillbaka till sin förra klubb (på lån), som även är Real Madrids motståndare imorgon.

"Vad som än händer kommer han inte lämna klubben i januari. Han kommer stanna här och lyckas i Real Madrid, men vi måste ha tålamod" sa den förra Chelsea tränaren.

Och till sist, kommenterade "The Special One" det den förra Barcelona legenden, Johan Cruyff, sa om Mourinho, då han hävdade att han aldrig skulle låta Mourinho ta hand om hans lag. "Ser du mina ögon? Jag har inte sovit på en vecka."

Sergio Canales: "Jag skulle verkligen vilja spela mot Racing Santander på lördag"


Den spanska talangen hoppas få spela mot sin förra klubb imorgon.
Sergio Canales

Sergio Canales
hoppas få spela på lördag, då Real Madrid kommer möta spanjorens förra lag, Racing Santander. Detta kommer bli första gången Canales kommer möta sin gamla klubb i Madrid tröjan, och han längtar till detta speciella möte.

"Det kommer att vara en väldigt speciell match" sa spanjoren till Madrids officiella hemsida. "Jag hade min bästa tid i Racing förra året, och jag vill verkligen spela mot dem."

"Jag vill självklart att Real Madrid vinner, men jag stödjer Racing i alla deras andra matcher."

Real Madrid vägrar konkurrera med andra klubbar om Manchester Uniteds Wayne Rooney


Real Madrid vill inte ge sig in i jakten om den engelska stjärnan, Wayne Rooney.
Wayne Rooney

Den engelska tidningen, The Daily Mail, säger att Real Madrid vill inte ge sig in i jakten med Manchester City och Chelsea angående Manchester Uniteds Wayne Rooney i januari, för att Los Blancos vet att de inte kommer vinna.

Men om denna saga fortsätter till sommaren, kommer klubbens president Florentino Perez samt tränaren Jose Mourinho göra sitt bästa för att underteckna anfallaren. Men i vinter, kommer inte de spanska giganterna konkurrera med Chelsea och City angående 24-åringen.

Enligt den spanska tidningen Marca, har Rooney krävt mer pengar än Cristiano Ronaldo, om han ska flytta till Spanien, vilket kommer göra honom till klubbens mest belönta spelare.

Real Madrid stjärnan Ronaldo: "Allting är fantastiskt med Mourinho"


Cristiano Ronaldo är glad över att arbeta med Jose Mourinho.

CR

Real Madrid
stjärnan Cristiano Ronaldo säger att moralen har lyft under ledningen av tränaren, Jose Mourinho.

Och Ronaldo förklarade: " Med Mourinho är vi gladare. När saker går bra så är det onormalt att vara lite ledsen, men saker går bra den är säsongen."


"Tack Gud att allt går bra"

"Mourinho är fantastisk. Tack gode Gud att han kom eftersom, med den erfarenhet han har och alla titlar han har vunnit, är det alltid bra att arbeta med honom."

"Jag har alltid sagt att jag ville att han skulle träna mig, och mina kolleger älskar också att arbeta med honom".

"Jag hoppas att vi vinner Champions League."

 

Juventus måltavla inför vinterns transfermarknad är Real Madrids Benzema


Real Madrids anfallare, Karim Benzema, har återigen sammankopplats med en flytt från Santiago Bernabeu.
Karim Benzema

Real Madrid
s anfallare, Karim Benzema, som värvades av Florentino Perez förra året i sommar, kan vara på väg till Juventus. Italienarnas sportchef, Beppe Marotta, har deklarerat att de är villiga att köpa en ny anfallare i januari, och fransmannen är de svartvitas måltavla.

La Stampa
, säger att Juventus var från början intresserade av Dzeko, men har vänt sitt intresse på annat håll.

"I januari måste vi ta chansen, och det kommer vi göra. Det är många viktiga spelare som inte kan visa sin talang i sina lag och därför letar de efter ett bättre lag att spela för någon annanstans" sa Marotta.

"Jag nämner inga namn, men det är många stora chanser som vi måste utnyttja."

Spelarbetyg (Real Madrid VS. AC Milan)

Idag har jag tid över, så jag tänkte att jag kunde skriva en matchkommentar/ spelarbetyg :)
Real Madrid

Först och främst måste jag bara säga att Real Madrid var VÄLDIGT duktiga igår. Både försvaret och anfallet var riktigt bra. Man fick se det verkliga Real Madrid, som man inte hade sett på länge. Det är så det ska vara varje gång - oavsett om vi möter svåra, eller lätta lag. Dock, är Real Madrid inte helt uppbyggt än.

Iker Casillas:
Vad ska man säga? Lika bra som alltid. Räddade oss vid flera tillfällen. Betyg: 7.

Alvaro Arbeloa:

Jag måste säga att även fast jag föredrar Sergio Ramos på denna position, så har denna spanjoren utvecklats. Gjorde några få misstag, men annars var han bra när det gäller att tackla. Betyg: 6

Pepe:

En riktig kämpe! Pepe ger aldrig upp och försvarade väldigt bra. Han hjälpte laget att stoppa motståndarna att sätta in bollen i mål, tack vare sin motivation som syns på planen. Betyg: 7

Ricardo Carvalho:

Gjorde ett litet misstag, men annars var han helt okej. Försvararna visade ett fantastiskt sammarbete, och Ricardo Carvalho deltog i det. Det var en bra match för den förra Chelsea spelaren. Betyg: 6

Marcelo:

Marcelo blir bara bättre och bättre. Vad han kämpar! Dock syndes han inte så mycket, men han hjälpte laget vid flera tillfällen. Vi behöver ingen ny vänsterback, vi har redan en av världens bästa försvarare! Betyg: 8

Xabi Alonso:

När han hade bollen blev det lite si sådär, men när det gäller försvaret så var han väldigt stark. Han visade att han är en spelare man kan lita på, på planen. Betyg: 7

Sami Khedira:

Jag måste säga såhär: jag såg inte mycket av Khedira. Men, när jag väl såg honom försvara och spela med bollen var han otroligt bra. Förbättrar sig efter varje match, tack vare sin vilja och hårda jobb. Betyg: 6

Mesut Özil:

Den här talangspelaren kommer bli stor! Han var en av de bästa spelarna igår. Målet han gjorde var otroligt fint (tillsammans med Cristiano Ronaldo). Han springer väldigt snabbt också, vilket är en stor fördel för oss. Med två snabba spelare på plan, Cristiano Ronaldo och Mesut Özil (samt Kaká, som också är snabb) kommer Real Madrid ta sig långt. Betyg: 8

Angel di Maria:

Angel di Maria.. för varje match blir han bara bättre och bättre. Han hade flera målchanser, vilket kunde ha gjort att vi vann med en större "vinstresultat". Jag ser fram emot att se hur stor han kommer bli i framtiden. Betyg: 7

Cristiano Ronaldo:

F-a-n-t-a-s-t-i-s-k-! Han sammarbetade, visade motivation, förmåga, inspiration och det viktigaste - sin talang. Det är den Ronaldo som man vill se under varje match. Hans mål samt hans assist mål var matchens höjdpunkt. Men en sak som han förbättrade OTROLIGT mycket var samarbetet. Ronaldo är redan en stor spelare, men jag är säker på han kommer bli ännu större inom några år. Betyg: 9,5

Gonzalo Higuain:

Var var Higuain? Han syndes inte så mycket, trots att han fick spela endast några minuter mindre än 90 minuter. Jag tror på att Higuain kommer utvecklas, men klarar han av att imponera under de svåra matcherna, eller är det bara de "lätta" matcherna som kan imponerar på? Betyg: 5

Karim Benzema, Lassana Diarra och Esteban Granero spelade för få minuter för att jag ska kunna döma de.

Real Madrids Kaká besökte Milan spelarna i omklädningsrummet


Den förra AC Milan stjärnan besökte sina förra lagkamrater i omklädningsrummet, efter Real Madrids 2-0 vinst.
Kaká

Den förra AC Milan hjälten, Kaká, som nu spelar för Real Madrid, gick in i Rossoneris omklädningsrum efter Los Blancos 2-0 vinst i Champions Leagues grupsspel igår kväll och mötte sina förra lagkamrater.

Brassen, som för närvarande är skadad och kunde inte delta i matchen, spenderade sex fantastiska år i San Siro, och gjorde honom till fansens favoritspelare innan hans flytt till Spanien.

Den italienska tidningen La Gazetta dello Sport rapporterade att Milan välkomnade Kaká, men han gjorde inte dagen bättre för italienarna efter en bitter natt i Madrid.

Real Madrids försvarare Pepe vägrar förneka samtal med rivelerna Barcelona


Efter att Pepe vägrade förneka en möjlig flytt till Barcelona, kan han vara på väg dit trots allt.
Pepe

Real Madrids
försvarare Pepe har sammankopplats med Barcelona, efter att flera rapporter påstår att Los Blancos rivaler vill underteckna portugisen.

Pepe har erkänt att han fortfarande väntar på ett samtal från Real Madrid, så att de kan disskutera en kontraktförlängning.

"Klubben vet vad som ska göras. Jag väntar bara. Jag har visat min förmåga här och jag måste bli värderad för det. Jag ber inte om något speciellt" sa Pepe.

När det gällde Barcas intresse, sa han: "Har barca visat sitt intresse för mig? När det gäller det, kan jag inte säga något. Men vi får se vad som kommer hända.." avslutade Pepe.

Real Madrid är intresserade av Quilmes argentinska stjärna Juan Manuel Iturbe


Enligt flera medier är Real Madrid intresserade av en 17-årig supertalang.
Juan Manuel Iturbe

Real Madrid
håller koll på Quilmes stjärna, Juan Manuel Iturbe, som är endast 17 år gammal. Den unga talangen nobbade ett erbjudande från Barcelona förra året, och nu kommer Real Madrid försöka signera den argentinska mittfältaren.

Nu har den italienska super agenten, Enzo Bronzetti, avslöjat att det är flera klubbar som är intresserade av argentinaren och Real Madrid är en utav de.

En annan klubb som har visat sitt intresse för mittfältaren är den italienska klubben, Napoli.

Real Madrid är redo att erbjuda Manchester United sina spelare för Wayne Rooney


Den spanska huvudstdsklubben planerar att erbjuda United flera spelare för Rooney.
Wayne Rooney

Real Madrid
är villiga att erbjuda sina spelare för Manchester Uniteds stjärna, Wayne Rooney.

Marca
säger att Real Madrid förbereder att erbjuda den engelska Old Trafford klubben ett speciellt bud, men kommer vänta med att göra det till sommaren.

Los Blancos kommer försöka få United att minska priset för engelsmannen genom att erbjuda de röda Real Madrids egna spelare + pengar.

Två av dessa spelare som sägs vara inkluderade i erbjudandet är de franska spelarna, Lassana Diarra och Karim Benzema.

Jose Mourinho säger till AC Milan: "Kaká stannar"


Real Madrids tränare säger att han inte kommer låta Kaká lämna Santiago Bernabeu klubben.
Kaká

Real Madrid
s tränare Jose Mourinho insisterar att den spanska klubben inte kommer sälja Kaká i januari. Den brasilianska stjärnan har sammankopplats med en flytt tillbaka till kvällens Champions League motståndare, AC Milan.

"Han kommer göra skillnad för oss" sa Mourinho om Kaká, som för närvarande återhämtar sig från sin knäskada.

"Kaká kommer vara våran gratis januari signering (som sagt). Han kommer hjälpa oss mycket när han är tillbaka."

Jose Mourinho: "Alex Ferguson kommer inte låta Wayne Rooney lämna Manchester United"


Mourinho är nästan helt säker på att Rooney kommer stanna i London och United.
Jose Mourinho

Real Madrid
s tränare, Jose Mourinho, tror inte att Manchester Uniteds stjärna, Wayne Rooney, kommer lämna Old Trafford.

Medan Sir Alex Ferguson arbetar med detta problem och kommer försöka övertala den engelska anfallaren att stanna i klubben, vilket man tror kommer hända idag, har Mourinho sagt sina åsikter och tankar.

"Jag tror inte att han kommer vara tillgänglig att signera" sa Mourinho.

"Jag tror att "den stora mannen" kommer kunna övertala honom att stanna."

AC Milan gör allt för att underteckna sin förra stjärna, Kaká


Kaká kan vara på väg tillbaka till Italien, trots att Jose Mourinho har sagt att han kommer stanna.
Kaká

Idag kommer AC Milan fortsätta ha samtal med Real Madrid angående en möjlig januari flytt för den brasilianska stjärnan, Kaká.

Den italienska tidningen Il Giorno säger att trots att Jose Mourinho har sagt att brassen kommer vara portugisens januarisignering, förhandlar Milans vice-president, Adriano Galliani, med Real Madrids president angående en överenskommelse med den spanska klubben.

De två presidenterna åt middag tillsammans igår kväll och pratade om en möjlig låneflytt för den 28-åriga playmakern. Kaká skulle alltså kunna återvända till Milan på lån redan i januari och spela för Milan i sex månader, utan att den italienska klubben behöver betala Los Blancos någonting. Och i juni år 2011 kommer Rossoneri kunna köpa loss honom.

Förhandligarna kommer fortsätta idag och imorgon efter kvällens Champions League match på spanjorernas hemma-arena.

Iker Casillas:"Ronaldinho är inte samma spelare som han var i Barcelona"


Real Madrids målvakt, Iker Casillas, säger att Ronaldinho är inte samma spelare som han var med Barcelona.
Iker Casillas & Ronaldinho

Innan Real Madrid kommer möta AC Milan på Santiago Bernabeu under Champions Legues gruppmatch, hävdade den spanska målvakten, Iker Casillas, att den brasilianska stjärnan, Ronaldinho, inte har samma kvalité som han hade under sin tid i La Liga med Barca.

"Ronaldinho är inte spelaren från Barcelona längre" sa den spanska VM segraren.

"Han är en spelare som hade sin bästa tid i Barcelona för några år sedan, alla hans rivaler var rädda för honom, inklusive mig."

"Men när du spelar mot Real Madrid, förlorar man inte motiviationen."

Real Madrid kommer erbjuda Man United Karim Benzema + 50 miljoner pund för Rooney


Real Madrid kommer använda Karim Benzema för att underteckna Manchester Uniteds anfallare, Wayne Rooney.
Karim Benzema & Wayne Rooney

Den engelska tidningen The Sun skriver att de spanska giganterna, Real Madrid, förberedde igår kväll 50 miljoner pund för att signera Manchester Uniteds "wantaway" stjärna, Wayne Rooney.

Den portugisiska tränaren, Jose Mourinho, är desperat över att hitta den rätta mannen för anfallpositionen och han vet att Uniteds tränare, Sir Alex Ferguson, är ett fan av den franska anfallaren, Karim Benzema.

Mourinho kommer erbjuda Old Trafford klubben 22-åringen plus 50 miljoner pund som sagt. Och Los Blancos sportchef, Jorge Valdano, har bekräftat detta och sa: "Vårt problem är vilken spelare som ska bort om Wayne Rooney kommer hit."

"Vi har lysande anfallare - Ronaldo och Higuain - och nu har vi lagt till Özil och Di Maria."

När Madrid undertecknade Benzema förra året, medgav Fergi att han var intresserad av spelaren men tyckte att 25 miljoner pund var alldeles för mycket.

Santiago Bernabeu klubbens president, Florentino Perez, är en beundrare av Rooney, som fyller 25 år på söndag.

En källa nära klubben sa: "Att signera Wayne, har blivit en besatthet för Florentino."

Malagas Albert Luque: "Pepe är ouppfostrad och borde inte bära Real Madrids tröja!"


Albert Luque tycker inte att Pepe borde spela för Real Madrid, efter tjafset mellan de två spelarna.


Malagas anfallare, Albert Luque, hånade Real Madrids försvarare, Pepe, efter lördagens 4-1 match (till Real Madrid).

De två spelarna tjafsade under matchen, och den förra Newcastle United anfallaren vrålade efteråt: "Pepe har ingen skam och ingen uppfostran. Han förtjänar inte att bära Real Madrids tröja!"

Luque hamnade i konflikt med Pepe under halvtiden, då Luque drog i portugisens öra. "Pepe sa till mig att titta på resultattalvan och vägrade acceptera att han hade förolämpat mig. För att bära den där tröjan måste man vara en gentlemen, vilket han inte visade."

Iker Casillas: "Detta år är Real Madrids"

Real Madrids spanska målvakt, Iker Casillas, tror att Real Madrid kommer vinna något i år.
Iker Casillas

Real Madrid
s lagkapten Iker Casillas tror att de spanska giganterna kan avsluta denna säsong med åtminstone en titel.

Den spanska stjärnmålvakten, insisterar på att detta år är Real Madrids, genom att säga: "Vi kan möta de" sa han om FC Barcelona till Marca.

"Vi är en av favoriterna tillsammans med de och säsongen är ännu inte över. Det här är den bästa Barca genom historien och de har glänst, men detta händer endast under en viss period."

"Mourinho är väldigt viktig för oss. Han är en ideal tränare för sin roll och på sättet han uttrycker sig för spelarna. Jag tror att han kommer lyckas med Real Madrid."

Massimo Moratti förnekar att klubben någonsin försökte förhandla om Kaká


Massimo Moatti säger att Inter var inte seriösa angående en möjlig flytt för Kaká.
Kaká

Inter
s president, Massimo Moratti, har förnekat rykten som säger att den italienska klubben tänkte på möjligheten att underteckna Real Madrids brasilianska stjärna, Kaká.

Det har varit mycket stora spekulationer angående Kaká. Median över hela världen påstod att den 28-åriga playmakern var på väg till flera olika klubbar. Brassen sammankopplades med en flytt till Inter, Milan, Sao Paolo, Manchester City, Liverpool m.m. Men den italienska Inter presidenten har sagt att klubben har aldrig varit seriösa angående Kaká.

"Nej, vi förhandlade aldrig om Kaká" erkände Moratti igår när han var i Bahrain.

Zidane: "Jag kommer arbeta närmare med Real Madrids tränare Mourinho"


Zinedine Zidane kommer att arbeta lite närmare Jose Mourinho.

zinedine zidane

Zinedine Zidane har avslöjat att han är redo för en mer praktisk roll iReal Madrid.

Förra veckan förklarade Reals tränare Jose Mourinho att han vill att Zizou arbetar närmare med honom.

Fransmannen sade till Europe 1. "Jag kommer att jobba mer med honom [Mourinho]. Jag kommer att vara länken mellan the first team och presidenten."

"Det passar mig eftersom jag ville gå in lite djupare i klubbens struktur."

C.Ronaldo var inspirerande i segern mot Malaga


Både C.Ronaldo och Gonzalo Higuain glänste under gårdagens match mot Malaga.


cristiano och higuain

Cristiano Ronaldo
slog till två gånger och satte upp yttligare två till Gonzalo Higuain samtidigt som Real Madrid tog sig till toppen av Primera Division ställningen.

Los Blancos har kritiserats för sin brist på mål i början av Mourinhos regeringstid, men har nu nätat 10 gånger i deras två senaste matcher mot Deportivo 6-1 och Malaga 4-1.

Både Higuain och Cristiano Ronaldo nätade i först halvlek som satte Real Madrid i ledningen och den portugisiska stjärnan, som även satte in många mål mot Deportivo, lade till en tredje från straff platsen strax efter pausen.

Malagas danska stjärna Kris Stadsgaard lyckades göra ett mål men det upprörde inte Los Blancos då Higuain gjorde sitt andra mål för matchen i den 65:e minuten. Det är argentinarens sjunde mål på fyra matcher mot den andalusiska sidan.

VIDEO: Real Madrid 4 - 1 Malaga GOALS OCH HIGHLIGHTS"Chatbox" (Malaga VS. Real Madrid)

Vill du prata med dem andra madridistas om dagens match mot Malaga? Chatta i så fall här! ;)

Det enda du behöver göra för att kunna chatta är att trycka "Sign In". Sedan är det bara att börja skriva. Vill du ändra på ditt namn? Tryck i såfall på ditt "valda namn" i chatboxen och ändra det.

chatbox

Villarreals stjärna Nilmar: "Jag skulle älskat att spela för Real Madrid, för att de är bäst"


Villarreals stjärna, Nilmar, skulle uppskatta en flytt till Real Madrid.
Nilmar


Efter att rykten har sammankopplat Villarreals anfallare, Nilmar, med en flytt till Real Madrid, har den brasilianska stjärnan medgett att han skulle ha älskat en flytt till Spanien i hans framtida karriär.

26-åringen är för tillfället Villarreals top målgörare, efter att ha gjort fem mål på endast sex La Liga matcher denna säsong. Men den förra Olympique Lyonnais stjärnan kan vara på väg till Santiago Bernabeu.

"Det skulle vara ett nöje för mig att spela där, för att de är bäst" sa Nilmar till Marca. "En fotbollsspelare vill alltid ha mer."

Just nu förbereder 26-åringen sig inför måndagens match mot Hercules. Hans offensiva spel har gjort honom till en stor och viktig spelare för Villarreal. Anfallaren har hjälpt sin klubb väldigt mycket, vilket har resulterat till att Villarreal ligger tvåa på ligatabellen.

Jose Mourinho: "Kaká kommer vara min och Real Madrids januari signering"


Jose Mourinho har ingen vilja alls att sälja den brasilianska stjärnan Kaká.
Kaká

Real Madrid
s tränare, Jose Mourinho, säger att han ser fram emot att behålla Kaká. Den portugisiska tränaren har uteslutit en flytt för den brasilianska mittfältaren i januari.

"Januaris transfermarknad är redan stängd för oss, och du kommer få samma svar även om du pratar med sportchefen eller presidenten" sa Mourinho.

"Om inte någonting katastroft händer, så är våran januari transferfönster redan stängd."

"När våra motståndare är ute efter förstärkningar i januari, kommer vi få tillbaka Kaká igen. Han är en spelare som är värd miljoner, men som kostar oss ingenting."

Luciano Moggi: "Jag gillar inte Karim Benzema och Juventus får inte köpa honom"


Luciano Moggi är inte ett så stort fan av den franska anfallaren, efter sina uttalanden.
Karim Benzema

Transferchefen, Luciano Moggi, har sagt till Juventus att inte försöka underteckna Real Madrids anfallare, Karim Benzema.

Man tror att fransmannen kommer ansluta sig till Juventus i januari, efter att Jose Mourinho inte är nöjd med Benzemas presentationer.

Men Moggi har gett Benzema det röda kortet. Enligt Tuttomercatoweb.com har italienaren sagt: "Jag vet inte om Juventus vill signera Benzema, men jag måste säga att idén inte verkar vara entuastisk."

"Mourinho vet allt om fotboll, och om han bestämmer sig för att sälja en spelare som signerades för lite mer än ett år sedan, då måste jag fråga varför man vill ha honom."

"Jag gillar inte fransmannen. Han är en inkomplett talang på grund av hans förra tränare. Han gör inga offringar och det är svårt att använda honom taktiskt."

"Han har fysiska och tekniska krafter, men det räcker inte för att han ska förbättra sig."

AC Milans stjärna Ronaldinho: "Jose Mourinho är en av världens bästa tränare"


Den förra Barcelona spelaren Ronaldinho är ännu en spelare som är en stor beundrare av Jose Mourinho.
Ronaldinho

AC Milan
s stjärna, Ronaldinho, ser fram emot att återvända till Spanien och spela Champions League matchen mot Real Madrid. Dessutom säger han att de spanska giganterna har en av världens bästa tränare.

Brassen spenderade fem säsonger med Los Blancos rivaler, Barcelona, innan han flyttade till Rossoneri. Och i en intervju med AS, disskuterade han Spaniens två storklubbar, hur han njöt av sin tid på Camp Nou, samt sin respekt för "The Special One".

Först började han prata om Real Madrid: "De är alltid ett av världens starkaste lag, och varje år undertecknar de flera stora spelare. Nu, med Mourinho, har de en av världens bästa tränare. Jag är en stor beundrare av honom. Jag gillar hans stil, och han kommer definitivt göra stora saker med Madrid."

När han pratade om Barcelona jämförde han de två tränarna Frank Rijkaard (förra Barcelona tränaren) och Guardiola. "Barcelona har under en lång tid varit klubben som har haft bollen ofta, nästan 70% och det tillhör klubbens historia. Det som har ändrats sedan min tid, är spelarnas egenskaper."

Sedan avslutade han med att säga hur han kände sig efter matchen mot Real Madrid (då han spelade för Barcelona) och gjorde två mål. "Jag vill bara spela en bra match. Det som hände med mig i Madrid händer en gång i ens liv" avslutade han.

Jose Mourinho har inkallat 20 män inför lördagens match mot Malaga


Mourinho har bestämt sig för vilka spelare som kommer få spela imorgon.
Jose Mourinho

Jose Mourinho
har meddelat vilka 20 spelare som kommer åka till La Rosaleda och spela under lördagens match mot Malaga. Albiol, Canales och Pedro Leon är tillbaka i truppen, medan Mateos har blivit utesluten på grund av tränarens egna beslut.

Dessutom kommer Sergio Ramos inte heller delta på grund av att han har en spänd ligament på det högra knät. Kaká, Garay och Gago kommer inte heller vara närvarande på grund av respektive skador.

TRUPP LISTA:
Målvakter:
Casillas, Dudek, Adan.
Försvarare: Marcelo, Albiol, Arbeloa, Pepe, Carvalho.
Mittfältare: Granero, Lass, Diarra, Xabi Alonso, Di Maria, Canales, Ozil, Pedro Leon, Khedira.
Anfallare: Higuain, Cristiano Ronaldo, Benzema.

Dagens födelsedagsbarn : Mesut Özil

Idag fyller Real Madrids nyförvärv, Mesut Özil, tjugotvå år!
Sami Khedira, Mesut Özil, Marcelo & Pepe

Under dagens sista träning innan Real Madrid kommer åka till Malaga, firade man Özils 22 födelsedag. Den tyska VM stjärnan gratulerades av sina lagkamrater innan man började träna intensivt.

Mesut Özil, som flyttade till Spanien och Real Madrid i somras, har firat sin födelsedag för första gången med Los Blancos idag, den 15 oktober. Han började spela för Real Madrid som 21-åring, men nu är denna playmaker 22 år gammal.

GRATTIS MESUT ÖZIL!!

Inters och Bolognas målvakt: "Jag kommer endast lämna för Real Madrid"


Emiliano Viviano, Inters och Bolognas målvakt, säger att han endast lämnar för Real Madrid.
Emiliano Viviano

Emiliano Viviano
är redo att flytta till ett helt annat land och till en helt annan klubb, men det är Inter och Bologna som bestämmer italienarens framtid.

De två Serie A klubbarna "delar" på Viviano, som har blivit Italiens första val när Gianluigi Buffon skadar sig. Den 24-åriga målvakten ser sin framtid i Serie, men har sagt att det kommer vara väldigt svårt att säga nej till ett erbjudande av de spanska giganterna, Real Madrid.

"Jag trivs här, men jag vet också att det kommer vara svårt att neka vissa erbjudanden" sa han till Il Corriere dello Sport.

"Jag kommer endast lämna för Real Madrid, men jag vill stanna här längre. Men jag kommer bestämma min framtid med Bologna och Inter."

Sergio Ramos är skadad - oklart om han missar morgondagens match mot Malaga


Ramos är skadad, och man vet inte om han kommer delta i morgondagens match eller inte.
Sergio Ramos

Real Madrid
s försvarare, Sergio Ramos, har hävat att det kommer vara svårt för honom att spela på La Rosaleda denna vecka mot Malaga, efter att ha skadat sin vrist.

Under Spaniens 3-2 vinst på Hampden Park i tisdags skadade sig 24-åringen, men han kunde ändå fortsätta spela i 90 minuter.

Efter matchen klagade Ramos på att han kände smärta i vristen, därför håller Real Madrids doktorer koll på den spanska försvararen.

På sin Twitter, skrev stjärnan om sin oro att delta i matchen och sa: "Det kommer vara svårt för mig att vara redo inför matchen mot Malaga. Jag kommer försöka återhämta mig så snabbt som möjligt, men det är en väldigt irriterande skada."

Det ser ut som om den förra Sevilla stjärnan kommer ersättas med Alvaro Arbeloa, och kanske kommer Ramos även missa Champions League matchen mot Milan.

Real Madrid planerar att erbjuda Manchester United 75 miljoner pund för Rooney i sommar


Real Madrid är villiga att erbjuda Manchester United 75 miljoner pund för deras stjärnanfallare.
Wayne Rooney

Den engelska tidningen, The Daily Star, säger att den spanska klubben, Real Madrid, är ganska säkra på att de kommer kunna underteckna Wayne Rooney på grund av att han inte trivs i Old Trafford. Men Real Madrid har besämt sig för att vänta till slutet av säsongen, eftersom Jose Mourinho har sagt att Los Blancos kommer inte lägga något bud på någon spelare under vinterns transfermarknad.

Santiago Bernabeu klubben har redan medgett att de har gjort Rooney till sitt huvudmål under sommarens transfermarknad. De spanska nio gånger vinnande Champions League mästarna är redo att spela detta långa spel och lura honom bort från England - på samma sätt som Real gjorde med Cristiano Ronaldo.

"Det är ingen brådska. Det är något som kan bli komplicerat i slutet av säsongen. Vi vet att Rooney inte har undertecknat ett nytt kontrakt. Real är redo att slåss med Alex Ferguson. De vet vad de ska förvänta sig, eftersom de har gått igenom det här innan" sa en källa nära klubben.

Cesc Fabregas: "Jag kommer aldrig spela för Real Madrid, lämnar Arsenal bara för Barca"


Arsenals lagkapten, Cesc Fabregas,har stängt dörren för att någonsin spela för Real Madrid.
Francesc Fabregas

Under den senaste säsongen har Cesc Fabregas vunnit både VM och EM med Spanien, men han har ännu inte vunnit någonting med Arsenal och Arsene Wenger.

"Nu igonerar jag min framtid. Just nu spelar jag för Arsenal, men min dröm då jag var en liten pojke var att spela för Barca" sa Fabregas.

"Arsenal gjorde allt de kunde för att behålla mig, speciellt Arsene Wenger. För mig är detta viktigt, eftersom det visar att klubben vill ha mig."

"Det har varit några samtal med Real Madrid, men jag har inte ändrat min åsikt. Mitt hjärta säger att om jag ska lämna Arsenal, så är bara för Barcelona."

Real Madrid är redo att erbjuda Chelsea Pepe i utbyte mot John Terry


Terry till Real Madrid och Pepe till Chelsea?
Pepe & John Terry

Chelsea
s lagkapten, John Terry, har sammankopplats med en flytt till de spanska giganterna, Real Madrid. Tidningen Sport säger att Los blancos förbereder ett erbjudande för Chelseas mittback. Den spanska klubben är redo att erbjuda engelsmännen Pepe i utbyte mot 29-åringen.

Satiago Bernabeu klubben har haft flera samtal med Pepe angående en kontraktförlängning, men 27-åringen kräver 5,5 miljoner euro i årslön för att han ska stanna, medan klubben har erbjudit honom endast 3,5 miljoner euro.

Därför har Jose Mourinho tittat på andra alternativ, och har satt siktet på att återförenas med sin gamla Chelsea spelare.

Det sägs att Real är redo att erbjuda de blåa 25 miljoner euro eller så erbjuder de som sagt Pepe i utnyte mot Terry.

Trots att Perez vägrar sälja Kaká i vinter, kan Real Madrid stjärnan vara på väg till Chelsea


Real Madrids stjärna, Kaká, har återigen sammankopplats med en flytt till Chelsea.
Kakás Twitter
Kakás Twitter, på det första meddelandet skriver han: "Det som oroar mig just nu är uteslutande med min fysiska återhämtning" och på den undre meddelar han: "Min deklaration som har kommit ut i median är inte sant."

Trots att Florentino Perez har försäkrat både Kaká och Real Madrid fansen att han inte kommer släppa den brasilianska stjärnan i januari, verkar det som om playmakern är orolig över sin situation i Spanien.

Twitter blev Kaká tillfrågad angående alla dessa rykten som säger att han är på väg ut ur Santiago Bernabeu. Och 28-åringen svarade: "Det som oroar mig just nu är uteslutande med min fysiska återhämtning."

Inter, Milan, Sao Paolo m.m har visat sitt intresse för Kaká, men enligt rapporter vägrar Los Blanco sälja sin mittfältare för mindre än 56 miljoner pund.

Dett skulle kunna ge Chelsea en fördel, om Roman Abromavich godkänner att underteckna spelaren, säger The Daily Mail.

Carlo Ancelotti medgav i somras att han var i kontakt med Kaká och att han skulle definitivt underteckna spelaren om det inte finns några hinder.

Man United är rädda över att Real Madrid ska utnyttja Rooneys situation med klubben


Spanjorerna skulle kunna underteckna Wayne Rooney väldigt snart, vilket oroar Manchester United.
Wayne Rooney

Manchester United
känner oro över att Wayne Rooney kanske kommer vägra förnya sitt kontrakt med den engelska Premier League klubben.

The Scottish Sun säger att anfallaren inte blev så glad när Alex Ferguson hävdade att engelsmannen led av en ankel skada, vilket han egentligen inte gjorde.

Efter Englands oavgjorda match mot Montenegro (0-0), insisterade Rooney: "Jag hade inga problem med min ankel under hela säsongen."

Rooneys kontrakt löper ut i slutet av nästa säsong, och United förklarade för sex månader sedan att de är villiga att förlänga 24-åringens kontrakt.

Men det har endast varit två preliminära möten mellan de två sidorna, och man tror att Rooney har bett klubben om en löneförhöjning. Just nu tjänar Rooney 90 tusen pund i veckan, men han vill höja sin veckolön till 150 tusen pund.

Och nu vill de spanska giganterna, Real Madrid, utnyttja Rooneys situiation med Manchester United, genom att erbjuda honom ett erbjudande som inget engelskt lag skulle kunna erbjuda honom.

Zlatan Ibrahimovic skulle välkomna Real Madrids Kaká tillbaka till AC Milan


AC Milans anfallare, Zlatan Ibrahimovic, skulle inte ha något emot att Kaká återvänder till San Siro.
Zlatan Ibrahimovic & Kaká

AC Milan
s nyförvärv, och den förra FC Barcelona spelaren, Zlatan Ibrahimovic, skulle välkomna Real Madrids Kaká tillbaka till San Siro.

Efter att många rapporter har påstått att den brasilianska stjärnan kan vara på väg ut ur Santiago Bernabeu i vinter, och samtidigt sammankopplat honom med en flytt tillbaka till Milan, har den svenska anfallaren kommenterar detta rykte.

När han blev tillfrågad på Twitter angående Kaká, sa Ibrahimovic: "Jag pratar inte om saker som inte har med mig att göra, men om Kaká är på väg hit skulle det vara en stor signering för Milan denna säsong."

Tottenhamn är redo att lägga ett bud på Real Madrids Lassana Diarra


Lassana Diarra kan vara på väg tillbaka till England och Premier League.
Lassana Diarra

Tottenham
s tränare, Harry Redknapp, tror fortfarande att han kan återförenas med sin förra spelare, Lassana Diarra. Den engelska tidningen The Daily Star säger att Redknapp kommer försöka utnyttja Diarras problem i Real Madrid.

Den förra Portsmouth stjärnan förklarade förra veckan att han var inte vet hur hans framtid i Real Madrid ser ut, eftersom han konkurrerar med andra spelare om speltid, under Jose Mourinho som tränare.

Diarra skulle välkomna en flytt tillbaka till London, efter att ha spelat för både Arsenal och Chelsea.

Kaká: "När jag har återhämtat mig helt från min skada, kommer jag spela för Real Madrid"


Kaká har försökrat fansen att han kommer stanna i Real Madrid - åtminstone till sommaren.
Kaká

Real Madrid
s brasilianska mittfältare, Kaká, har avslutat alla spekulationer som säger att han kommer lämna Santiago Bernabeu i januari, vilket spanska rapporter har påstått. Dock var den tidigare AC Milan playmakern inte så säker på om han kommer stanna efter sommaren år 2011.

"När jag har återhämtat mig helt från min skada, kommer jag spela i Madrid, och för Real Madrid" sa Kaká till Marca.

"Det är säkert att jag kommer stanna till åtminstone nästa sommar. Vad som händer efter det, vet endast Gud."

"Jag har varit borta från fotbollen under en lång tid och mitt mål är att återhämta mig helt i december."

När man frågade honom om möjligheten att återvända till Italien och de italienska giganterna, Milan, sa Kaká att han endast fokuserar på återhämtningen.

"Det är inte mitt problem" sa Kaká.

Real Madrid vägrar sälja Kaká under vinterns transfermarknad


Florentino Perez vägrar låta sin brasilianska stjärna lämna Real Madrid.
Kaká.

Efter alla dessa rykten om att den brasilianska playmakern, Kaká, kommer bli såld i januari, har Real Madrid gått ut och sagt att de inte kommer släppa sin mittfältsstjärna.

Enligt rapporter från El Confidencial, är Florentino Perez villig att ge Kaká en andra chans för att bevisa att han verkligen kan, efter att brassen har återhämtat sig från sin skada. Alltså så är Perez ovillig att sälja sin brasilianska playmaker innan åtminstone sommaren.

Trots att rykten säger att klubbar, såsom AC Milan, Inter och till och med Sao Paolo är intresserade av spelare, så är i själva verket endast Chelsea som har visat samt registrerat sitt intresse för Kaká.

Özil har återhämtat sig från sin skada

Mesut Özil kommer kunna vra med på den kommande matchen mot Malaga.
Mesut Özil

Real Madrids
nyförvärv, Mesut Özil, har nyligen varit skadad på grund av en blåslagen fotled under Tysklands match mot Turkiet i fredags, men mittfältaren har återhämtat sig helt och kommer kunna vara med på den kommande matchen.

Den tyska tränaren, Joachim Löw, har nyligen sagt att Özil kommer möta Kazakhstan, vilket gör att han definitivt kommer vara med på Real Madrids match mot Malaga.

Real Madrid är intresserade av Villarreals brasilianska stjärna, Nilmar


Villarreals anfallare, Nilmar, kan spela för Real Madrid väldigt snart.
Nilmar

Efter att ha haft en fantastiskt start på säsongen, håller Real Madrid koll på den nuvarande top målgörare i La Liga, Villarreals Nilmar.

Enligt rapporter från den spanska tidningen Marca, håller Real Madrids sportdirektör koll på brassens framsteg väldigt noga, och har skicakt in väldigt imponernade rapporter om Villarreals brasilianska stjärna.

Nu jobbar Real Madrid väldigt hårt med att försöka underteckna den 26-åriga anfallaren på sommaren år 2011, och det är väldigt möjligt att se Nilmar flytta till Santiago Bernabeu redan i vinter.

Det enda som är inte lockar Real Madrid så mycket, är spelarens klasul, som ligger på 60 miljoner euro.

Real Madrid vill underteckna Stoke Citys mittback, Ryan Shawcross


Det verkar som om Real Madrid är ute efter en mittback.
Ryan Shawcross

Real Madrid
förbereder ett erbjudande för Stoke Citys mittback, Ryan Shawcross, om man ska tro på spanska rapporter.

Enligt AS, är Shawcross Mourinhos första val när det gäller den defensiva delen. Den portugisiska tränaren är ute efter att signera den engelska 23-åringen under januaris transfermarknad.

Dock tror Mourinho att han kommer möta konkurrens från andra stora klubbar, såsom Manchester United och Liverpool, som har redan visat sitt intresse för engelsmannen.

Pepe är redo att lämna Real Madrid för Manchester United


Pepe vill stanna, men om Real Madrid vägrar acceptera portugisens krav på årslönen, kommer han lämna Santiago Bernabu.
Pepe

Pepe
, vars kontrakt kommer löpa ut i slutet av nästa säsongen, kan lämna Real Madrid väldigt snart, på grund av att Los Blancos int har visat något intresse för att förnya portugisens kontrakt.

Om man ska tro på rapporter från Talk Sport, så kommer Manchester United utnyttja Pepes situation med Real Madrid och kommer försöka underteckna försvararen.

"När Madrid visar att de vill behålla mig, är det väldigt logiskt att jag väljer dem som mitt första val" sa Pepe till Marca.

"Men vi är fotbollsspelare och när klubben inte visar något intresse, tyder det på att jag måste hitta ett liv någon annanstans."

"Jag har denna säsong och nästa år också, så jag har tid. Om det var upp till mig, skulle jag förnyat mitt kontrakt redan nu för att jag älskar detta lag och jag älskar fansen."

Real Madrid är intresserade av Juventus defensiva mittfältare, Mohamed Sissoko


Real Madrid är ute efter ännu en defensiv mittfältare.
Mohamed Sissoko

Trots att det finns tillräckligt med kvalité på mittfältet, är Real Madrids tränare Jose Mourinho ute efter ännu en playmaker på mittpositionen.

Enligt rapporter från 4-4-2, är de vita intresserade av att underteckna den defensiva mittfältaren, Mohamed Sissoko.

Den maliska spelaren spelar för de italienska giganterna, Juventus, som han flyttade till under vinterns transfermarknad år 2008 och har sedan dess spelat 80 matcher i den svartvita tröjan.

Dock verkar denna affär adrig ske, speciellt inte om Los Blancos inte lyckas sälja någon spelare, som t.ex. Mahamdou Diarra.

Milans tränare förnekar rykten som säger att Kaká kommer återvända till San Siro


Kaká kommer inte lämna Real Madrid för att flytta tillbaka till Milan.
Kaká

Milan
s tränare, Massimiliano Allegri, har sagt att det finns ingen chans att Real Madrids stjärna, Kaká, kommer återvända till italienarna under januaris transfermarknad.

Italienska rapporter hävdar att Milan och Real Madrid förhdandlade om en affär angående den brasilianska stjärnan. Men i själv verket, har ingenting hänt mellan de två klubbara, säger Allegri.

"Kaká är en fantastisk spelare, men just nu har vi inte tid att tänka på marknaden" sa Allegri till pressen. "Just nu, är det bra så som vi har det."

"Jag tänker inte på Kaká eller på marknaden. Jag tror inte att rapporterna stör laget, för att vi fokuserar på våra kommande matcher mot Real Madrid i Champions League, och sedan på Juventus, Napoli och självklart derbyt."

Inter har ökat sitt erbjudande för Xabi Alonso från 17 miljoner euro till 34,5 miljoner euro


Inter fortsätter att lägga bud på Real Madrids Xabi Alonso.
Xabi Alonso

Den italienska klubben, Inter, har enligt rapporter erbjudit Real Madrid 17 miljoner euro för mittfältsstjärnan, Xabi Alonso. Men nu har förra säsongens trippelmästare ökat sitt erbjudande för att övertala de spanska giganterna att sälja spanjoren.

Nerazzuri förbereder ett erbjudane på 34,5 miljoner euro för att underteckna Xabi Alonso till San Siro, om man ska tro på rapporter från Calciomercato.

Dock är det osannolikt att Real Madrid är villiga att sälja sin spelare, och t.o.m Alonso har sagt att han vill avsluta sin karriär på Santiago Bernabeu.

Real Madrid kommer försöka underteckna Athletic Bilbaos Fernando Llorente nästa år


Spanska rapporter säger att Real Madrid kommer försöka underteckna Fernando Llorente i juni år 2011.
Fernando Llorente

Real Madrid
kommer lägga ett bud på Athletic Bilbaos anfallare, Fernando Llorente, i sommar år 2011, enligt spanska rapporter.

Sporttidningen AS säger att Los Blancos letar efter en ny anfallare, vilket har sammankopplat Real Madrid med Ajaxs stjärna, Luis Suarez, och Manchester Citys anfallare, Emmanuel Adebayor.

Jose Mourinho har tänkt på möjligheten att underteckna den 25-åriga stjärnan, och portugisen har försökt övertala klubben att komma överens med Bilbao så snabbt som möjligt. Men det verkar vara osannolikt att en affär mellan de två klubbarna kommer att ta plats denna säsong.

Llorente har ett kontrakt med Los Leones till 2013 och hans klasul är värt 36 miljoner euro. Och även fast spanjorens kontrakt löper ut snart, så har han ingen avsikt i att lämna sin nuvarande klubb.

Jose Mourinho: "Cristiano Ronaldo är världens bästa spelare, Messi kommer på andra plats"


Real Madrids tränare tycker att Cristiano Ronaldo är världens bästa spelare, och Lionel Messi kommer på andra plats.
Jose Mourinho

Real Madrid
s tränare, Jose Mourinho, har blivit frågad om vilken spelare han tycker är världens bästa fotbollspelare. Och den portugisiska tränaren svarade direkt: Cristiano Ronaldo.

Mourinho blev intervjuad av Telemadrid som frågade en hel del frågor angående Real Madrids framtid och vilken spelare som är bäst.

Och Mourinho svarade: "Det finns två alternativ - Cristiano.. och Messi. Om man ser Cristiano som nummer ett, så är Messi nummer två. Men för mig är det självklart att Cristiano är nummer ett."

Sedan passade den förra Chelsea och Inter tränaren att prata om denna säsongs Champions League.

"Champions League är den största och viktiagaste tävlingen. Jag vill inte låta självisk nu, men jag vill vinna Champions Leauge i år för att försvara min titel. Men det är också på grund av att jag vill att Real Madrid ska få  den, för att den tillhör denna klubb."

Real Madrid är redo att betala 30 miljoner euro för Ajax stjärna, Luis Suarez


Real Madrid vill underteckna Ajax stjärna.
Luis Suarez

Ända sedan Jose Mourinho tog över Santiago Bernabeu klubben, har han bett om en tredje anfallare som kan spela med Gonzalo Higuain och Karim Benzema.

Den tyska tidningen 4-4-2 hävdar att Real Madrid är villiga att spendera hela 30 miljoner euro på den uruguayanska och Ajax anfallaren, Luis Suarez.

VM-stjärnan, som är endast 23 år gammal, är en av Europas effektivaste anfallare sedan han gick till Ajaz. Den sydamerikanska stjärnan har gjort 108 mål på 147 matcher.

Suarez har också sammankopplats starkt med Real Madrids rivaler, Barcelona, förra säsongen.

Bayern München har visat sitt intresse för Real Madrids playmaker, Kaká


Flera klubbar har visat sitt intresse för Kaká, och nu har Bayern München gett sig in i jakten.
Kaká

Enligt rapporter publicerade av de tyska tidningarna, har giganterna, Bayern München, lagt till Real Madrids brasilianska stjärna, Kaká, i deras önskelista.

Den brasilianska mittfältaren har ännu inte fått spela någon gång denna säsong på grund av att han återhämtar sig från en skada. Dessutom verkar det som om 28-åringen har förlorat sin plats i startelvan, efter ankomsten av Mesut Özil.

Dock tror man att det kommer vara mycket svårt för Real Madrid att sälja Kaká till Bayern, speciellt efter den tyska klubbens reaktion, när Real Madrid visade sitt intresse för den franska stjärnan, Franck Ribery, i somras.

Kaká har sammankopplats med en flytt till Inter, Milan, Sao Paolo, Chelsea, Manchester City och Liverpool de senaste veckorna. Men efter förra säsongens Bundesligamästare visat sitt intresse för playmakern, kan de ha vänt upp och ner på hela situationen.

Tottenham Hotspurs vill underteckna Real Madrids anfallare, Karim Benzema, i januari


En ny klubb har visat sitt intresse för Real Madrids anfallare, Karim Benzema.
Karim Benzema

Tottenham
är den senaste klubben som anslöt sig till jakten om Real Madrids Karim Benzema, om man ska tro på den spanska tidningen Marca.

Enligt rapporter, har Tottenhams tränare, Harry Redknapp, runt 28 miljoner euro att spendera på vinterns transfermarknad, och har satt sitt sikte på den franska anfallaren.

Om Real Madrids nummer 9 flyttar till Spurs, kommer han återförenas med sin förra lagkamrat, Rafael Van der Vaart, som lämnade Santiago Bernabeu i somras.

Men det har också rapporterats att Benzema har fått erbjudanden från Manchester City, Manchester United och Juventus.

Real Madrid legenden Guti besökte Real Madrid på Valdebebas igår


Guti tänker fortfarande på Real Madrid. Igår besökte han Real Madrid på Valdebeas.
Guti

Real Madrid
legenden, Guti, besökte Real Madrid i Valdebebas Sports City igår. För närvarande återhämtar sig den spanska mittfältaren från en skada, och använde sin lediga tid till att besöka sin förra klubb.

Guti berättade för sina förra lagkamrater och vänner i Real Madrid att han tycker att det är omöjligt att lära sig turkiska just nu, och att han förbättrar sin engelska istället.

Dessutom berättade 33-åringen att han hade hittat en ny bästavän i Besiktas, nämnligen den australiska fotbollsspelaren Ersan Guluma.

Sami Khedira försvarar Cristiano Ronaldo: "Han är inte arrogant eller självisk som folk påstår"


Den tyska VM-stjärnan, Sami Khedira, försvarar sin lagkamrat efter kritiken han har fått.
Sami Khedira

Real Madrid
s mittfältare, Sami Khedira, har försvarat Cristiano Ronaldo efter kritiken som den portugisiska stjärnan fick.

Khedira hyllade sina lagkamrater, och hävdade att han har fått mycket hjälp av de att "passa in" i Madrid efter att han anlände till klubben i somras.

"Han (Cristiano Ronaldo) är inte arrogant eller självisk som många människor påstår" sa Khedira till AS.

"Han klär sig mycket elegant och han beter sig alltid som en 'gentleman'. Han hjälpte mig och Mesut Özil att passa in med de andra."

Chelsea, Manchester City och Liverpool har visat sitt intresse för Real Madrids Kaká


Kaká kan vara på väg till Premier League, men vilken klubb kommer han spela för i såfall?
Kaká

Real Madrid
s stjärna, Kaká, ser ut att vara på väg till England i stället för Italien i januari. Den engelska tidningen The Daily Mail säger att Inter må vara klubben som det har snackats mest om angående Kaká, men de italienska giganterna är inte redo att möta konkurrens från Premier League klubbarna, som ser ut att vilja underteckna den brasilianska playmakern.

Chelseas tränare, Carlo Ancelotti, har bekräftat att han är intresserad av 28-åringen, och Manchester City och Liverpool har också visat intresse för mittfältaren.

Dock tror man att Chelsea har störst chans att vinna kampen om Kaká. Den italienska tränaren har en stark relation med stjärnan efter deras tid tillsammans på San Siro, då Ancelotti fick ut det bästa ur brassen.

Men det är ännu oklart om de blåa är redo att erbjuda Los Blancos en stor summa för den förra AC Milan stjärnan.

Manchester City däremot har resurser och tränaren, Roberto Mancini, har sagt att han kommer "gå in" i januaris transfermarknad. Relationerna mellan City, Milan och Kaká förstördes på grund av ett klantigt bud, som avslutade hela affären.

Och en annan Premier League klubb, nämnligen Liverpool, har också visat sitt intresse för Real Madrid spelaren. Efter att de nya Anfield ägarna anlände till klubben, vill de underteckna Kaká efter att ha fått veta att han är möjlig att underteckna.

En åsiktsundersökning : Stanna eller Lämna?

Jag skulle vilja veta om ni vill behålla Kaká eller inte. Efter alla dessa rykten och snack som säger att Kaká är på väg bort från Santiago Bernabeu, är det intressant att höra vad ni tycker. Kaká, som kom till Real Madrid förra året (sommaren år 2009) har enligt många inte levt upp till förväntningarna. En del var nöjda med Kakás presentationer, andra inte. Men nu vill vi höra vad Sveriges Real Madrid fans tycker om detta rykte.

VILL DU ATT KAKÁ SKA LÄMNA REAL MADRID?

Vill du att Kaká ska lämna Real Madrid?

Inter är redo att erbjuda Real Madrid Maicon i utbyte mot Karim Benzema


Inter är beredda att överlämna Maicon till Real Madrid - men på ett villkor: italienarna vill ha Karim Benzema i utbyte.
Karim Benzema & Maicon

Enligt rapporter är Inter redo att erbjuda Real Madrid "den efterlängtade" Maicon för den franska anfallaren, Karim Benzema.

La Gazzetta dello Sport
hävdar att Inter är inte imponerade av Maicons brist på form denna säsong. Spelarens agent, Antionio Caliendo, klandrar klubben för detta, och säger att det hade varit bättre om han flyttade till Real Madrid.

Och Inter som är ovilliga att behålla Maicon om han inte är i toppfotm, kommer försöka sälja honom till Real Madrid i januari. Den brasilianska högerbacken kommer att erbjudas för Real Madrid om de italienska giganterna får Karim Benzema i utbyte.

Den franska anfallaren vill ha en plats i startelvan, och eftersom han känner att han inte får så mycket speltid på Santiago Bernabeu, kan 22-åringen vilja lämna de Los Blancos.

Men, både Manchester United och Juventus är intresserade av fransmannen.

Ronaldinho: "Om Kaká kommer tillbaka till Milan, kommer han vara välkommen"


Ronaldinho kommer inte lämna Milan, och skulle välkomna Kaká tillbaka till Milan.
Ronaldinho & Kaká

Ronaldinho
har klargjort att han inte kommer lämna Milan endast några timmar efter att brassen hävdade att han kan avsluta sin karriär i Paris Saint-Germain.

Den brasilianska anfallsstjärnan har enligt rapporter sammankopplats med en flytt från San Siro efter att median över hela världen hävdade att Milan vill lämna plats åt Real Madrids Kaká.

Men, Ronaldinho sa att han har ingen viljan att lämna den italienska klubben när vinterns transfermarknad öppnas i januari.

"Jag kommer definitivt inte lämna i januari" sa brassen till Sky Sport Italia.

"Jag trivs i Milan och jag förtroende för presidenten. Vi får se vad som händer i framtiden. Jag hoppas kunna återvända till det brasilianska landslaget."

"Kaká? Han gjorde historia med denna klubb. Om han kommer tillbaka, kommer han att vara välkommen."

Chelsea är intresserade av Pepe, och är redo att erbjuda honom 6 miljoner euro per säsong


Pepe kan vara på väg till England, om Real Madrid inte höjer portugisens årslön.
Pepe

Medan Real Madrid och Pepe är i fortfarande i samtal och försöker komma överens om spelarens årslön, utnyttjar en av Europas största klubb, Chelsea, denna situation och kommer försöka underteckna den portugisiska försvararen när som helst.

Det har spekulerats om vilken klubb Pepe kan vara på väg till, och en av klubbarna man har tänkt på är de bittra rivalerna, Barcelona.

Andra rapporter hävdar att Chelsea har registrerat sitt intresse för Pepe och har redan kontaktat honom för att prata om en möjlig flytt till Stamford Bridge.

Man tror att Chelsea har erbjudit Pepe en årslön på 6 miljoner euro. Den denfensiva stjärnan vill höja sin årslön till 5 miljoner euro per säsong om han ska fortsätta spela för Real Madrid.

Jose Mourinho: "Marcelo var en spelare som jag gillade, men nu älskar jag honom"


Jose Mourinho vill inte underteckna en ny vänsterback.
Marcelo

Real Madrids tränare, Jose Mourinho, har nyligen haft en intervju med Gol TV, där han disskuterade lagets närvarande situation..

"Marcelo var en spelare som jag gillade, men nu älskar jag honom" sa den portugisiska tränaren.

"Folk säger att jag vill köpa en annan vänsterback. Nåväl, jag vill inte köpa en annan vänsterback. Marcelo har tillräckligt med defensiv och offensiv kvalité, och han växer som en spelare."

"Jag föredrar engelsk fotboll, för att där är matcherna endast 90 minuter."

"Iker Casillas är oåtkomlig. Han är denna klubbs ledare."

Real Madrid fansen tycker att det är bra att låna ut Sergio Canales till Racing Santander


De flesta Madridistas tycker att det är bra att låna ut Sergio Canales till Racing Santander.
Sergio Canales

Nyligen överraskade Onda Cero Real Madrid fansen genom att hävda att Florentino Perez hade kommit överens med Francisco Pernia, Racing Santanders president, om en låneaffär för Sergio Canales i januari.

Enligt en åsiktsundersökning av Defensa Central, har Real Madrid fansen accepterat att låna ut spanjoren, och tycker att det verkar vara en bra affär.

64% av "deltagarna" förstod idén med denna transfer, och är positiva angående att se Canales flytta till Racing Santander på lån i januari.

Men, 32% av väljarna tycker att Canales borde stanna i Real Madrid, eftersom han är en väldigt viktig spelare för laget.

Resten av väljarna tyckte att Canales inte borde ha blivit signerad av Santiago Bernabeu klubben i första hand.

Inters president, Massimo Moratti, förnekar en möjlig flytt för Real Madrids Kaká


Inters president säger att man inte har lagt något bud på den brasilianska stjärnan, Kaká.
Kaká

Ricardo Kaká
är spelaren som det har mest snackats om under de senaste dagarna, efter att den italienska och brasilianska median tror att han kommer spela i en annan tröja än Real Madrids i januari.

Inter är en av klubbarna som har sammankopplats med den brasilianska stjärnan väldigt starkt, men klubbens president, Massimo Moratti, har förnekat en sådan flytt.

När man frågade Moratti om en möjlig flytt för playmakern Kaká, sa Moratti till Tutto Mercato Web: "Vi har inte gjort något erbjudande för Kaká."

Den för närvarande skadade mittfältsstjärnan har också sammankopplats med Inters rivaler, som också är hans förra klubb, AC Milan, samt den brasilianska och sin allra första klubb, Sao Paolo.

Real Madrid fansen vill att Pepe ska förlänga sitt kontrakt med Los Blancos


Madridistas över hela världen vill att Pepe ska förnya sitt kontrakt.
Pepe

Enligt rapporter publicerade av spanska tidningar, kan Pepe lämna Real Madrid på grund av att de två sidorna inte har lyckats komma överens om årslönen.

Detta har inte fått Real Madrid fansen över hela världen riktigt glada, och enligt en åsiktsundersökning av Defensa Central, ville de flesta Madridistas att Pepe förnyar sitt kontrakt.

72% av väljarna tycker att mittbacken ska förlänga sitt kontrakt eftersom de tycker att "han är en bra spelare och förtjänar det", medan 21% tycker att han endast ska förlänga sitt kontrakt när han är tillbaka i topform och spelar på en hög nivå.

Resten av väljarna, som var 7%, tyckte att portugisens kontrakt ser bra ut för närvarande och tycker inte att man ska behöva förlänga hans kontrakt än.

Real Madrids Karim Benzema kan bli såld under vinterns transfermarknad


Om Karim Benzema inte imponerar på Jose Mourinho kan han flytta till en annan klubb i januari.
Karim Benzema

Utgångsdörren för Karim Benzema från Real Madrid kan fortfarande vara öppen under januari månaden, enligt en rapport publicerad av El Confidencial.

Den spanska tidningen rapporterar att Mourinho inte ser någon förbättring på Benzemas attityd och träningsarbete, och portugisen förväntar sig mycket mer av fransmannen om kan ska stanna i klubben.

Den 22-åriga anfallarens framtid i Real Madrid är för närvarande tveksam, och hans framsteg under de nästa två månaderna kommer vara mycket betydelsefulla huruvida han kommer stanna med de spanska giganterna, eller flytta till en annan klubb.

Glöm Milan och Inter - Kaká kan vara på väg tillbaka till Brasilien och Sao Paolo


Nya rykten har spridits. Istället för att återvända till Italien, kan Kaká flytta tillbaka till sitt hemland, Brasilien, istället.
Kaká (Sao Paolo)

Under de senaste dagarna har många rapporter föreslagit att Kaká kan återvända till sin förra klubb, AC Milan, eller till Rossoneris rivaler, Inter.

Men, enligt rapporter publicerade idag av Globoesporte kan Real Madrids playmaker spela för den brasilianska klubben, som även är den första fotbollsklubben han har spelat för, Sao Paolo, på lån.

Det brasilianska lagets president, Carlos Augusto de Barros e Silva, ville ge fansen hopp om denna transfer idé och sa: "Jag är säker på att vi så småningom kommer få Kaká på lån. Det kommer göra oss mycket glada."

Manchester United vill underteckna Real Madrids Lassana Diarra i vinter


Lassana Diarra har flera klubbar intresserade av honom.
Lassana Diarra

Manchester United
kommer möta konkurrens för Real Madrids mittfältare, Lassana Diarra. Den franska mittfältaren har förklarat att han är redo att lämna Santiago Bernabeu klubben i januari, efter att 25-åringen misslyckades med att få en plats i startelvan under Jose Mourinho.

Manchester Uniteds tränare, Alex Ferguson, sammankopplades med Diarra redan i augusti och man förväntar sig att engelsmännen kommer försöka underteckna Lass under vinterns transfermarknad.

Dock har mittfältaren också sammankopplats med Tottenham och Arsenal. Fransmannen är en före detta Arsenal spelare och han har självt erkänt att han aldrig såg Arsene Wenger "öga-mot-öga" under 25-åringens tid där.

Fernando Gago är återigen skadad efter en hård tackling av Daniel Carvajal


Fernando Gago börjar få otur nu för tiden.
Fernando Gago

Under morgonens träningspass, då Real Madrid tränade tillsammans med Castilla och spelade en träningsmatch tillsammans, fick Fernando Gago en hård tackling av Castilla spelaren, Daniel Carvajal, och argentinaren lämnade planen i slutet av första halvleken.

Klubbens läkare meddelade att Gago fick ett blåmärke, samt att han har eventuellt stukat ligamentet i sitt vänstra knä, vilket är samma skada som han fick den 25 augusti då Los Blancos mötte Peñarol. Denna skada höll honom borta från planen i en månad.

24-åringen kommer att bevakas under de närmaste 24 timmarna för att se om skadan har blivit större.

AC Milan vill sälja Ronaldinho till LA Galaxy, för att sedan lämna plats åt Real Madrids Kaká


Det ser ut som om Kaká är på väg tillbaka till Italien, men kommer han spela för Milan eller Inter i såfall?
Kaká & Ronaldinho

Returen till AC Milan för Real Madrids Kaká är officiellt på just nu. Enligt den italienska tidningen Tuttosport, uppmuntrar Rossoneri Ronaldinho att acceptera LA Galaxys erbjudande för honom, för att därefter lämna plats för Kakás ankomst i januari.

Den italienska klubben har redan pratat med Santiago Bernabeu klubben angående den brasilianska stjärnan och Milan tror att Zlatan Ibrahimovic och Kaká kommer funka bra tillsammans.

Milan vill signera mittfältsstjärnan på en gratis 6 månaders lån, och i slutet av säsongen kunna köpa brassen och betala den krävda summan för playmakern.

Och även fasst Inter är också med i jakten, tror Milans vice-president, Adriano Galliani, att hans goda relation med Florentino Perez kommer göra det lättare för Milan att vinna kampen om Kaká.

Real Madrid värvade Valero år 2004 för en övergångssumma på 20 bollar och 20 par skor


West Bromwich Albions utlånade mittfältare, Borja Valero, var för 5 år sedan en Real Madrid spelare.
Borja Valero

Villarreal
s mittfältare Borja Valero var en gång i tiden undertecknad av Real Madrid för "summan" matchbollar! Den förra West Bromwich Albion mittfältaren spelade för Real Madrid när han var 11 år gammal och kom från klubben Villa Rosa.

Övergångssumman för denna affär var 20 matchbollar och 20 par skor. Valero spelade endast en match för Real Madrid i Copa del Rey, innan han flyttade till Mallorca.

Cristiano Ronaldo: "Vi kan inte bara oroa oss över Barcelona, det finns andra bra lag i ligan"


Real Madrids portugisiska stjärna, Cristiano Ronaldo, tror att detta år kommer ligan bli mycket svårare.
Cristiano Ronaldo

Real Madrid
s stjärna, Cristiano Ronaldo, tror att denna säsongs titel kamp kommer inte bara vara mellan Real Madrid och Barcelona, vilket det har varit i tidigare säsonger.

Förra året var ett bevis på detta då Barcelona och Real Madrid slog liga rekord. Det var ett väldigt stort "poängavstånd" på hela 28 poäng (!) mellan de två största klubbarna i Spanien och Valencia.

Dock tror Ronaldo på att i år kommer det bli skillnad. Just nu leder Valencia med 16 poäng som spanjorerna lyckades få från 6 matcher och har ett poäng mer än Villarreal. Real Madrid ligger på tredje plats med 14 poäng och Barca på fjärde plats med ett poäng mindre än Los Blancos.

"Vi borde inte bara vara oroliga över Barca, för att det finns andra lag som det också går bra för. Som t.ex. Valencia som ligger på första plats i tabellen. Vi måste fortsätta jobba hårt och fortsätta slåss för ligan" sa Ronaldo.

"Laget har bevisat att det går bättre, vi växer och förbättrar oss i många olika aspekter. Vi har en bra start i ligan."

Real Madrid spelarnas årslön

På detta inlägg kan du se hur mycket Real Madrid spelarna tjänar per år.
Real Madrid

Någon gång i veckan skrev någon på kommentarsfältet att det skulle vara bra om jag kunde skriva vad Real Madrids spelarna får i årslön. Och det är klart att jag kan. Därför har jag letat efter lite information om detta, och fått fram hur mycket varje spelare tjänar per år.

Dock finns det vissa spelare som jag inte har en aning om hur mycket de tjänar. Det är främst de nya spelarna som värvades i sommar, som jag inte lyckades få reda på deras årslön.

Årslönen de får är skriven i euro (€) och för att se hur mycket det blir i svenska kronor, så är det bara att multiplicera med 9. Vill ni veta en lite mer exakt summa, så ska ni mutliplicera med 9,22.

Spelarnas årslön


Real Madrids Kaká är närmare än någonsin att flytta till Inter


Trots att Mourinhos har sagt till Kaká att han kommer hjälpa honom att återfå sin bästa form - har den portugisiska tränaren bestämt sig för att låta brassen lämna Santiago Bernabeu.
Kaká

De senaste veckorna har rykterna varit mycket vanliga, och speciellt att Inter försöker underteckna Real Madrids playmaker Ricardo Kaká under vinterns transfermarknad.

Idag rapporterades det att den brasilianska stjärnan kan vara närmare än någonsin på väg tillbaka till Italien. Enligt den italienska median, har Jose Mourinho gett Real Madrid ett grönt ljus för säljandet av Kaká till de italienska trippelmästarna, Inter.

Det har också rapporterats att Kaká har informerat sin agent, som också är hans far, att han är villig att spela för förra årets Champions League vinnare, och kommer inte förhindra en sådan flytt.

Det är många som har tvivel om Kaká är viktig för Real Madrid sedan den tyska stjärnan, Mesut Özil, anlände till den spanska huvudstadsklubben i somras.

Så vad tycker ni? Kommer Kaká behövas för att Real Madrid ska lyckas, eller vill ni hellre se honom lämna och spela i den blåsvarta tröjan?

Pepe på väg till rivalerna Barcelona?

Eftersom Real Madrid vägrar att erbjuda Pepe 5 miljoner euro per säsong, vill han flytta till ett annat lag - som kan visa sig vara FC Barcelona.
Pepe (och Barcelonas Xavi)

Saker och ting går inte direkt bra mellan Real Madrid och den portugisiska mittbacken, Pepe, eftersom konflikter mellan de två sidorna ökar när man inte har kunnat nå en överenskommelse angående kontraktförlängningen.

Enligt en rapport publicerad av El Mundo Deportivo, har den portugisiska spelaren ett nära band med rivalerna, FC Barcelona. Pepe har haft flera möten med den katalanska klubben för att prata om en möjlig flytt till förra säsongen ligamästare.

Just nu får Pepe 5 miljoner euro per säsong med Real Madrid, men klubbens tjänstemän erbjuder honom endast 3,5 miljoner euro, vilket blir en minskning med 1,5 miljoner euro.

Florentino Perez vill låna ut Sergio Canales till Racing Santander


Den förra Racing Santander stjärnan, Sergio Canales, kan vara på väg tillbaka till sin gamla klubb.
Sergio Canales

Enligt Onda Cero kan den unga Real Madrid stjärnan, Sergio Canales, lämna Real Madrid under vinterns transfermarknad, och flytta tillbaka (på lån) till sin gamla klubb, Racing Santander, där han växte upp.

Enligt den publicerade rapporten har Real Madrids president, Florentino Perez, bestämt sig för att Canales skulle behöva lite mer tid att få erfarenhet innan han börjar spela för storlaget Real Madrid. Den spanska presidenten skulle vilja att spelaren växer som spelare, vilket han inte gör i Los Blancos, enligt Perez.

Man tror att Perez har haft ett möte med Santander under de senaste veckorna, där de två klubbarna kom överens om en sådan transfer som kommer inträffa under januari.

Juventus har återupplivat sitt intresse för Real Madrids Karim Benzema


Real Madrids Karim Benzema kan vara på väg till Italien och Serie A.
Karim Benzema

Även fast Jose Mourinho var nöjd med Karim Benzemas attityd, fick inte den franska Real Madrid anfallaren speltid under lagets senaste match mot Deportivo La Coruna, vilket återigen skapade rykten om en flytt för 22-åringen.

La Gazzetta dello Sport
hävdar att de italienska giganterna, Juventus, har bestämt sig för att återuppliva sitt intresse för Karim Benzema, och kommer försöka att underteckna målgöraren under de kommande månaderna.

Rykten om att se fransmannen lämna Santiago Bernabeu förväntas öka inom de närmaste veckorna, speciellt om han kommer fortsätta starta med att sitta på bänken.

Cristiano Ronaldo: "Efter målen jag gjorde mot Deportivo, har mitt självförtroende växt"


Den portugisiska stjärnan, Cristiano Ronaldo, säger att hans självförtroende har vuxit.
Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo
pratade med Marca när den 25-åriga stjärnan tränade med det portugisiska landslaget. Anfallaren sa att han är glad över Real Madrids framsteg hittills, och har sagt att målen han gjorde mot Deportivo har gett honom självförtroende, som han var nära att förlora.

"Just nu ligger Valencia först (i ligatabellen), men vi behöver inte vara oroliga. Det enda vi behöver göra är att fortsätta arbeta och kämpa för ligatiteln" sa Ronaldo.

"Målen har gett mig självförtroende. När vi gjorde mål och spelade bra, växte mitt självförtroende. Jag känner mig bättre, mer förberedd för att hjälpa laget."

"Laget visade att det går bättre för oss. Vi växer och förbättras i många aspekter. Vi har en stor start i ligan."

Jose Mourinho har kommit närmare Pedro Leon under dagens träning


Pedro Leon och Jose Mourinho verkar ha blivit "sams" igen.
Pedro Leon

Real Madrid
har fortsatt med sin träning på Valdebebas, trots att Jose Mourinho har endast åtta spelare tillängliga, eftersom resten av truppen har inkallats till sitt respektive landslag.

Den stora nyheten var att den portugisiska tränaren kom närmare Pedro Leon under lagets träningspass. Enligt den spanska tidningen Marca, sa Mourinho till den spanska yttern: "Pedro, två berörningar. Skjut och rör bollen endast två gånger."

Gago och Albiol, som återanslöt sig till truppen denna vecka, tränade normalt idag och det ser ut som om de kommer vara redo för lagets nästa match mot Malaga på La Rosaleda.

Matchkommentar / Spelarbetyg

Okej, haha, efter att jag läste era kommentarer, så måste bara säga en sak. När jag valde den där matchrapportern så tog jag bara någon, jag läste inte direkt igenom den. Dessutom så tycker jag inte att den var så dålig som ni påstår. Alltså det jag vill säga är att det var inte direkt jag som valde den, utan "musen" som gjorde det. Jag blundade bara och la musen på någon av era mejl.

Men, eftersom ni verkar inte verkar gilla den nya "funktionen" så kommer jag ta bort den och istället skriva själv. Ni verkar vilja veta vad jag tycker, så visst, why not? Men som jag sa i ett tidigare inlägg, så kommer jag inte kunna skriva en matchkommentar efter VARJE match.. bara så att ni vet.

Real Madrid har blivit utnämnda till Världens Bästa Lag i september


Real Madrid är världens bästa lag, enligt IFFHS.
Real Madrid

Jose Mourinhos Real Madrid har blivit utnämnda till Världens Bästa Lag under september månaden av IFFHS tack vare de 6 vinsterna och en oavgjord match.

Santiago Benabeu klubben har gjort totalt nio mål och endast släppt in ett mål. Och efter att ha tjänat 20 poäng av 22 möjliga (14/16 i La Liga och 6/6 i Champions League) har den spanska huvudstadsklubben blivit utnämnd till "The Best Team In The World in September".

Dessutom är Real Madrid också laget som har släppt in minst mål i Europa. Plus att de spanska giganterna har räddat flera målchanser av motståndarlaget.

Real Madrid är i samtal med Inter angående en flytt för Kaká under januaris transfermarknad


Real Madrid är i samtal med Inter angående en januari flytt för den förra AC Milan stjärnan, Kaká.
Kaká

Den italienska tidningen Panorama säger att de två klubbarna, Real Madrid och Inter, har förhandlat med varandra i några veckor angående en återflytt till Italien för den brasilianska stjärnan, Kaká.

Real Madrids tränare, Jose Mourinho, har erkänt för Inters president, Massimo Moratti, att han inte kan se Kaká återgå till sin AC Milan form i Madrid och att han har misslyckats med att leva upp till de 65 miljoner euro man betalade för 28-åringen.

Moratti har skakat av Mourinhos oro och är redo att föra honom till Italien i januari. Inter vill komma överens med Santiago Bernabeu klubben om ett sex månaders lån, och sedan kunna köpa honom för 25 miljoner euro i juni.

Dock kan Inter få konkurrens från Kakás förra klubb, AC Milan. Det sägs att vice-presidenten Adriano Galliano vill se Kaká återigen bära den rödsvarta tröjan och ersätta LA Galaxys "target" Ronaldinho.

Real Madrid vill förnya Sergio Ramos kontrakt och hålla Chelsea borta från spanjoren


Chelsea vill underteckna Sergio Ramos, men Real Madrid kommer försöka stoppa denna möjliga affär.
Sergio Ramos

Real Madrid
är oroliga över att inte ha kunnat förnya Sergio Ramos kontrakt efter att Chelsea visade sitt intresse för den spanska försvararen.

Tidningen Sport säger att Ramos bror och agent, Rene, pratade med Real Madrids tjänstemän redan i sommar angående ett kontrakt förlängning, samtidigt som han berättade för Los Blancos att ett erbjudande från Chelsea har kommit.

När förhandlingarna väl satte igång, bröt de samman efter några dagar, men nu har Ramos fått veta att Santiago Bernabeu klubben vill förlänga spanjorens nuvarande konrakt, som löper ut år 2013.

För närvarande tjänar försvararen 3,5 miljoner pund per år, men 24-åringen är ute efter 5 miljoner pund per år.

Enligt vissa rapporter sägs det att Chelsea är redo att FÖRDUBBLA Ramos årslön för att se honom spela i den blåa skjortan på Stamford Bridge. Dessutom sägs det att VM stjärnan är en av presidentens (Roman Abramovic) favorit.

Pedro Leon kämpar hårt för att återvända till Real Madrid truppen


Pedro Leon kämpar för att vara med och spela igen.
Pedro Leon

Det verkar som om Pedro Leon kommer äntligen se ljuset i slutet av tunneln, efter att ha gått igenom en orolig vecka då Jose Mourinho inte inkallade spanjoren till matcherna mot Auxerre och Deportivo.

Yttern verkar ha reagerat starkt med vad som hände, eftersom en källa nära klubben har sagt till AS: "Han har förstått meddelandet från tränaren och vi vet att han är mentalt förberedd för att kämpa till döds och återvända till laget."

"Han vet vad han ska göra för att övertala Mourinho. Tränaren vet att Pedro Leon kan hjälpa oss vinna mycket denna säsong."

Pepe kommer förlänga sitt kontrakt med Real Madrid inom kort


Pepe ska ingenstans - kommer inom kort förlänga sitt kontrakt med Los Blancos.
Pepe

Enligt rapporter publicerade av den katalanska tidningen Don Balon är Real Madrids mittback, Pepe, väldigt nära att förnya sitt kontrakt med Santiago Bernabeu klubben.

Enligt rapporter, har tränaren Jose Mourinho pratat och pressat presidenten Florentino Perez att förnya spelarens kontrakt, samtidigt som Mourinho insisterade att den portugisiska försvararen är en viktig spelare inom laget.

Dessutom erkände Mourinho själv under en presskonferens efter matchen mot Deportivo att Florentino har pratat med Pepe angående denna situation.

Don Balon
fortsätte att hävda att Florentino Perez är övertygad om hur viktig Pepe är för detta lag, och spelarens kontrakt kommer att förlängas väldigt snart.

Experten Andrea Bendetti: "17 miljoner euro för Xabi Alonso är överdrivet mycket"


Xabi Alonso kan vara på väg till Italien, men Andrea Bendetti tror inte på att affären kommer nå ett slut.
Xabi Alonso

Rapporter i Italien hävdar att Inter är väldigt nära att erbjuda Real Madrid 17 miljoner euro för att underteckna den spanska mittfältaren, Xabi Alonso. Dock säger den italienska experten Andrea Bendetti att det verkar vara orimligt.

"Denna affär kan endast uppstå i juni på grund av uppenbarliga orsaker, så jag tycker att det är onödigt att prata om någon sådan möjlig överenskommelse just nu" sa Benedetti till Calcio Mercato News.

"Det finns många variabler som kan förändras från och med nu till juni, som t.ex. om Benitez kommer fortfarande vara Inters tränare nästa säsong."

"Det enda jag kan säga är att detta förmodade erbjudande på 17 miljoner euro för Xabi är överdriven, för att han är nästan 30 år gammal."

Matchkommentar av : Strahinja

Okej, då har jag "lottat ut" en match kommentar. Jag fick flera stycken och jag kan ju inte publicera alla. Så därför har Strahinja haft turen att bli vald och få sin spelarbetyg publicerad här på bloggen.

Ni som inte blev valda - ni kommer få chansen någon annan gång ;)

Här är Strahinjas matchkommentar:

Spelarbetyg från matchen Real Madrid VS Deportivo

Iker Casillas BETYG:7
Han fick inte göra så mycket men räddningen i 53min var mycket bra.

Sergio Ramos BETYG: 6
Han spelade bra men i slutet visade han sig inte så mycket.

Pepe BETYG:9
Tycker det var hans bästa match i säsongen hittils, ingen kom förbi han och han var en av matchens bästa spelare.

Carvalho BETYG:6
Han spelade också bra men gjorde några få misstag.

Marcelo BETYG:8
Marcelo spelade skitbra ok var med i många anfall.

Xabi Alonso BETYG:8
Alonso slog många bra långbollar och var delaktig i målen och i försvaret.

Sami Khedira BETYG:6
Var med ganska mycket och spelade bra.synd att han byttes ut :(

Lassana Diarra BETYG:5
Han kom in i andra halvleken och var med i försvaret men gjorde inget speciellt bra.

Juan Carlos BETYG:6
Han är ganska bra,gjorde bra pass och så.

Esteban Granero Betyg:5
Spelade OK men tycker att han kunde göra lite bättre.

Angele Di Maria BETYG:9
Undrar varför han byttes ut när han hade spelat så fantastisk.1 mål och 1 assist,det är inte dåligt!det är fantastiskt.

Mesut Özil BETYG:9
Undrar också varför han byttes ut,var ungefär lika bra som Di Maria, gjorde 1 mål och 1 assist.

Cristiano Ronaldo BETYG:10
Spelade sin bästa match hittils i säsongen gjorde fina pass,löpningar och gjorde 2 mål.

Gonzalo Higuain BETYG:9
Tycker att han spelade mycket bra jämfört med förut gjorde mål och assist.


VAD TYCKER NI??? KOMMENTERA GÄRNA!!!

AC Milan erkänner att de är intresserade av Real Madrids nyförvärv Pedro Leon


Milan har avslöjat sitt intresse för Real Madrids nyförvärv, Pedro Leon.
Pedro Leon

AC Milan
har avslöjat att de är intresserade av att underteckna Pedro Leon från Real Madrid, och sportchefen, Adriano Galliano kommer leda denna affär, enlift Sportal.it.

Spanska rapporter sa under helgen att Leon har fått ett intresse av Rossoneri, och Marca hävdade att mittfältarens tid på Santiago Bernabeu var över.

Därför kommer Milan använda sig utav Champions League matchen mot Real Madrid den 19 oktober för att öppna ett samtal med Los Blancos.

"Om Real Madrid vill prata, kommer jag försöka signera honom" sa Galliani till pressen i söndags.

Palermos Javier Pastore säger till Real Madrid: "Jag är inte värd 50 miljoner euro"


Palermos Javier Pastore säger till Real Madrid att han inte är värd 50 miljoner euro.
Javier Pastore

Palermo
s stjärna, Javier Pastore, har berättat för Real Madrid att de inte kommer behöva försöka signera honom.

Pastore, som har under en lång tid sammankopplats med de spanska giganterna, har sagt till Santiago Bernabeu klubben att han inte är värd 50 miljoner euro - vilket är en summa som många tycker räcker för denna transfer.

"Är jag värd 50 miljoner euro? Jag är lugn och jag tycker inte det låter rimligt" sa han till El Mundo Deportivo.

"Jag vet inte om jag är värd 50 miljoner euro, jag tror inte det, men jag tänker inte på sådana saker."

"Sanningen är att jag har inte fått några erbjudanden. Dessutom har presidenten alltid visat tillgivenhet och jag är glad i Palermo. Jag måste behålla mina fötter på marken."

Real Madrids Jose Mourinho säger till Cristiano Ronaldo: "Du är oåtkomlig"


Jose Mourinho har förklarat för både Ronaldo och median att han är oberörbar.
Cristiano Ronaldo

Real Madrid
s tränare, Jose Mourinho, sa till Cristiano Ronaldo att hans plats i startelvan är garanterad. Den portugisiska tränaren förklarade för portugisen att han är oåtkomlig.

"Det finns vissa spelare som är oåtkomliga. Cristiano är oåtkomlig för att han jobbar hårt. Vid denna punkt, då vi försöker återuppbygga ett lag, finns det vissa grundläggande principer. Och han representerar dem alla."

"Den första är girighet, den andra och tredje är solidaritet och disciplin. Cristiano har alla dessa attributer. Jag är glad över att det är många spelare i truppen som representerar detta, för om inte, skulle vi vara döda."

Sergio Ramos: "Om jag var tvungen att besvara på saker varje minut skulle jag blivit galen"


VM-stjärnan Sergio Ramos förstår sig inte på att median frågar honom om beslut gjorda av Jose Mourinho.
Sergio Ramos

Real Madrid
s stjärnförsvarare, Sergio Ramos, har pratat med median angående ett beslut gjort av Jose Mourinho.

Efter att "The Special One" förbjöd TV kameror och rapporter att vara närvarande under de sista dagarnas träningspass innan gårdagens match, frågade median den spanska vice-kapten varför man inte fick vara där.

"Ni får prata med presidenten och med Mourinho angående detta, det är de som bestämmer. Jag bryr mig inte."

"Det är alltid kontroverser och om jag var tvungen att besvara på saker och ting varje minut skulle jag blivit galen. Nej, det är löjligt. Det spelar ingen roll om kamerorna är där, eller inte."

Jose Mourinho: "Vi är inte världens bästa lag än för att vi slog Deportivo"


Real Madrids tränare, Jose Mourinho, har disskuterat både sin roll som tränare och lagets La Liga vinst mot Deportivo.
Jose Mourinho

Efter 6 - 1 segern mot Deportiva La Coruna, pratade Jose Mourinho om en hel del saker. Men något som väckte intresset hos median var om han kan träna ett lag i Spanien.

"Om ni har tvekan om en tränare som har vunnit vad jag har gjort, så måste ni förklara för mig vad för kvalitéer en tränare måste ha för att ha rätten att jobba i ert land."

"Ni måste berätta det för mig, om jag hade vunnit tre Champions League och sju liga titlar, skulle det vara godkänt? Jag har vunnit två Champions League och sex liga titlar, räcker detta för att jobba här? Om det räcker, vad bra. Jag kommer fortsätta med mitt jobb."

Efter detta började han prata om gårdagens match, då Real Madrid vann med 6 - 1. Cristiano Ronaldo gjorde första målet på 4:e minuten, samt det sista målet. Gonzalo Higuain gjorde ett mål, även Mesut Özil gjorde ett mål (hans första mål för Real Madrid), samt Angel di Maria. Ett av målen var självmål.

"Vi är inte världens bästa lag än för att vi slog Depor med 6-1" förklarade Mourinho. "Vi är fortfarande under uppbyggnad och varken applåderna eller fansen får mig att tänka att vårt jobb är över."

"Vi kommer fortsätta jobba. Jag är väldigt lugn. Vi har mycket att göra och mycket att jobba på. Jag har förtroende för laget."

Real Madrids Jorge Valdano: "Jose Mourinho vill inte sälja Pedro Leon"


Los Blancos sportchef, Jorge Valdano, insisterar på att Mourinho har ingen viljan att låta Pedro Leon lämna Santiago Bernabeu.
Pedro Leon

Real Madrid
s sportchef, Jorge Valdano, har förnekat rapporter som säger att Jose Mourinho vill bli av med Pedro Leon. Efter att den spanska mittfältaren inte blev inkallad till Champions League matchen mot Auxerre, fanns det rapporter som hävdade att portugisen ville sälja Leon.

Dessutom var 23-åringen återingen inte inkallad till Mourinhos trupp mot Deportivo La Coruna, som blev slagna av Real Madrid med 6 - 1.

Men trots detta, insisterade Valdano på att: "Mourinho har sagt under en konferens att han är en fantastisk spelare. Det finns inga erbjudanden för honom, och vi kommer inte heller lyssna på några bud."

Real Madrid är intresserade av River Plates argentinare, Erik Lamela


Erik Lamela kan spela för Real Madrid väldigt snart, om han inte avvisar ett erbjudande från Los Blancos.
Erik Lamela

Enligt rapporter är de spanska giganterna, Real Madrid, intresserade av River Plates mittfältare, Erik Lamela. Den italienska pressen säger att Los Blancos är i kontakt med River Plate angående 18-åringen, tillsammans med Napoli och Juventus.

För bara 12 månader sedan, avvisade Lamela en flytt till Barceloa, för att han insisterade att det skulle vara bättre för hans karriär att stanna med den argentinska klubben. Dessutom försökte den katalanska klubben signera mittfältaren redan när Lamela var 12 år gammal.

Den argentinska attakerande mittfältaren undertecknade för River Plate år 2009 och har endast spelat 6 matcher.

Gonzalo Higuain: "Allting gick bra för oss och jag är glad för allas skull"


Higuain var väldigt väldigt nöjd med segern mot Deportivo.
Gonzalo Higuain & Real Madrid

Real Madrid
s argentinska målgörare, Gonzalo Higuain, var överlycklig med gårdagens stora vinst mot Deportivo La Coruna, efter Los Blancos 6 - 1 segern.

"Sanningen är att jag är väldigt glad för att det är en väldigt bra match för människor att se. Allting gick bra för oss" sa Higuain med ett leende på sitt ansikte.

"Det första målet gjordes väldigt snabbt och det distraherade spelet för de. Vi utnyttjade detta och det var väldigt viktigt att utnyttja det väldigt positivt."

"Vi tror alltid på att vi kan förbättra oss. Lyckligtvis förbättrade vi oss idag (alltså igår). Jag är glad för allas skull för att generellt så var vi alla mycket duktiga."

Real Madrids lagkapten: "Vi kommer göra vårt bästa på varje match"


Real Madrids stjärnmålvakt, Iker Casillas, säger att laget är fortfarande under uppbyggnad.
Iker Casillas

Iker Casillas
tror att trots den otroliga 6 - 1 segern mot Deportivo, är Real Madrid fortfarande ett lag som håller på att återbyggas.

"Vi är ett ungt lag. Vi har alltid sagt att detta är ingen ursäkt, och idag slog detta unga lag Deportivo" sa Real Madrids lagkapten.

"Vi är fortfarande ett lag under uppbyggnad. Vi kommer ge vårt bästa på varje match."

"Det viktigaste var att skapa möjligheter och att inte vänta på något individuellt spel."

Juan Carlos Perez: "Min livsdröm har blivit verklighet"


Efter att ha blivit inkallad tre gånger av Jose Mourinho, fick Juan Carlos äntligen chansen att spela.
Juan Carlos Perez Lopez

Juan Carlos Perez
gjorde sin officiella Real Madrid debut igår kväll mot Deportivo, och blev den första "canterano" som gjorde sin debutmatch under Jose Mourinho. Yttern kom in på 78 minuten och ersatte Angel di Maria.

Efter matchen, disskuterade 20 åringen gårdagens match. Han sa att Mourinho frågade honom om han var rädd precis innan han blev utsänd, och spanjoren svarade "nej". Dessutom sa Marcelo och Cristiano Ronaldo (som spelade nära honom) att inte vara rädd och att han bara skulle göra sitt jobb.

När han tog steget in till Bernabeu planen sa Juan Carlos att han blev väldigt känslosam över hur delaktig publiken var i spelet, och hur mycket de hejade på Los Blancos.

Dessutom sa han: "Min livsdröm har blivit verklighet. När jag var liten, sa jag till min pappa att jag kommer spela här. Jag är säker på att min far är lycklig nu... Jag känner mig väldigt glad just nu, jag gjorde mitt jobb och det gick ganska bra för mig."

Juan Carlos avslöjade också att efter matchen, kom Iker Casillas fram till honom och sa att han hade jobbat bra och hjälpte laget.

Han passade också på att säga: "Mourinho kan fortsätta räkna med mig om han vill, om inte, kommer jag gå tillbaka till mitt lag, nämnligen Castilla."

"Chat Box" (Real Madrid VS. Deportivo)

Vill du prata med dem andra madridistas om dagens match mot Deportivo? Chatta i så fall här! ;)

Det enda du behöver göra för att kunna chatta är att trycka "Sign In". Sedan är det bara att börja skriva. Vill du ändra på ditt namn? Tryck i såfall på ditt "valda namn" i chatboxen och ändra det.

chat box

Skriva en egen match kommentar

Hej! ;)

Nu har jag gjort så att DU kan skriva din egna match kommentar som kommer publiceras här på bloggen! Alltså så kan du sätta ut betyg + skriva kommentarer för varje Real Madrid spelare. Och alla andra som läser bloggen, kommer kunna läsa din text.

Hur kan du göra det då? - Jo, om du tittar åt höger, så ser du en bild där det står: "Match kommentar", tryck på bilden och så kommer du komma fram till en sida där allting står förklarat. Mer än så behöver du inte göra!

Men du måste tänka på att skicka din match kommentar så fort som möjligt, eftersom dagen efter matchen kommer jag publicera en av era spelarbetyg här på bloggen ;)

Alvaro Arbeloa: "Vi är två lag som kommer göra allt för att vinna"

Alvaro Arbeloa hoppas på en vinst när Los Blancos möter Deportivo på Santiago Bernabeu.
Alvaro Arbeloa
I en exklusiv intervju med Bwin.com, disskuterade Real Madrids försvarare, Alvaro Arbeloa, nyckeln till söndagens match mot Deportivo.

"Vi är två lag som vill vinna och vi kommer försöka ta chansen att göra det. Förhoppningsvis kommer vi ha lite mer tur än vad vi hade under våra förra matcher."

"En av nycklarna till att vara ett vinnande lag är att vara väldigt starka på baksidan" avslutade spanjoren.

Real Madrids Kaká kan återvända till AC Milan för att ersätta Ronaldinho


Real Madrids brasilianska stjärna, Kaká, kan flytta tillbaka till AC Milan.
Kaká

Efter att Real Madrid betalade AC Milan runt 65 miljoner euro för att underteckna mittfältsmästaren Ricardo Kaká, har den brasilianska stjärnans tid på Santiago Bernabeu endast plågat 28-åringen med flera skador. Därför sägs det att Kakás avgång från Real Madrid närmar sig allt mer.

Enligt ilmilanista.it, hade Florentino Perez och Adriano Galliano nyligen ett samtal tillsammans där de disskuterade möjligheten av att se Kaká flytta tillbaka till San Siro.

Kakás återvändning till Milan kommer att användas som ersättning för Ronaldinho som tros lämna de italienska giganterna för LA Galaxy eller Flamengo.

Det sägs att Real Madrids tränare, Jose Mourinho, inte kommer ha något emot att sälja Kaká, speciellt inte efter undertecknandet av Mesut Özil och Sergio Canales.

Argentinas tränare: "Angel di Maria kan ge Real Madrid mycket mer"


Argentinas tränare har ett stort förtroende för Real Madrids målgörare, Angel di Maria.
Angel di Maria

I en intervju med den spanska tidningen AS, har Argentinas tränare, Sergio Batista, uttryckt sitt förtroende för Angel di Maria och tror att yttern kan ge Real Madrid mycket mer.

"Angel di Maria är en framfusig spelare. Han spelar bra i Madrid, men han kan ge mycket mer. Det är ingen skam med att säga det. Han kan vara mycket viktig för Real Madrid."

"Mourinhos fotbollsstil handlar om enkelhet och beredskap. Det är ett nöje att höra honom prata om fotboll. Han har en hel del erfarenhet och man måste bara lyssna på honom."

"Om Gago inte är med i matchen mot Deportivo, kommer han visserligen inte bli inkallad till landslagets resa till Japan."

Real Madrid vill underteckna David Silva och Santi Cazorla under vinterns transfermarknad


Real Madrid är intresserade av att underteckna Manchester Citys David Silva och Villareals Santi Cazorla.
David Silva & Santi Cazorla

Även fast transfermarknaden stängde för mer än en månaden sedan, sägs det att Real Madrid håller redan nu koll på möjliga spelare att underteckna.

Om man ska tro på rapporter publicerade av El Digital de Madrid, så är Real Madrid fortfarande intresserade av David Silva och Santi Cazorla, och skulle vilja underteckna spanjorerna under den närmaste transfermarknaden.

David Silva var nära att underteckna för Real Madrid i somras, men Jose Mouirnho avvisade spanjorens ankomst till Santiago Bernabeu och undertecknade Mesut Özil från Werder Bremen istället.

Men, trots detta så är Real Madrids president, Florentino Perez, fortfarande intresserad av att underteckna den spanska mittfältaren, som undertecknade för Manchester City under sommarens transfermarknad.

Å andra sidan, var Santi Cazorla väldigt nära att underteckna för Real Madrid för två säsonger sedan, men valde att förnya sitt kontrakt med Villareal istället.

Jose Mourinho har inkallat 20 spelare till morgondagens match mot Deportivo


Jose Mourinho har bestämt sig för vilka spelare han kommer använda sig utav under morgondagens match i Santiago Bernabeu.
Real Madrid Training

Jose Mourinho
har inkallat samma spelare som åkte till Auxerre för morgondagens match mot Deportivo på Santiago Bernabeu. Akademins spelare, Juan Carlos, har återigen blivit inkallad. Även fast Canales är tillbaka till träningen, så kommer han inte vara med imorgon. Dessutom kommer också Gago, Garay och Kaká missa matchen på grund av respektive skador.

Pedro Leon och Raul Albiol har inte inkallats på grund av tränarens beslut.

REAL MADRID TRUPP LISTA

Målvakter: Casillas, Dudek, Adan
Försvarare: Ramos, Marcelo, Arbeloa, Pepe, Carvalho, Mateos
Mittfältare: Granero, Lass, Diarra, Xabi Alonso, Di Maria, Ozil, Khedira, Juan Carlos
Anfallare: Higuain, Cristiano Ronaldo, Benzema

DEPORTIVO TRUPPLISTA
Målvakter: Aranzubia, Manu
Försvarare: Laure, Aythami, Lopo, Manuel Pablo, Ze Castro, Morel, Rindaroy
Mittfältare: Antonio Tomas, Juca, Guardado, Juan Rodriguez, Ruben Perez, Desmarets, Saul
Anfallare: Adrian, Lassad

Sergio Canales och Raul Albiol är tillbaka

Två av Real Madrids skadade spelare är tillbaka.
Sergio Canales

Real Madrid
valde att träna på Santiago Bernabeu en sista gång innan morgondagens match mot Deportivo klockan 21:00. Sergio Canales och Raul Albiol återanslöt sig till truppen. Medan Kaká återhämtar sig fortfarande.

Under dagens träningspass hade spelarna bollövningar, samtidigt som de gjorde flera andra stretching övningar där kondition tränaren, Rui Faria, tog över.

Pepe planerar att lämna Real Madrid år 2012

Real Madrid är inte villiga att betala Pepes lönekrav, därför är mittbacken redo att låta sitt kontrakt löpa ut.
Pepe

Pepe
s långsiktiga framtid med Real Madrid börjar bli allt mer bli dyster, nu när AS har rapporterat att den portugisiska försvararen är inte nöjd med erbjudanden han får av Los Blancos.

Det har rapporterats att den 27-åriga mittbacken ville ha en årslön på 5 miljoner euro, som gör att han får lika stor lönesumma som vissa av de andra spelarna (som t.ex. Karim Benzema). Men Los Merengues är endast redo att erbjuda honom 3,5 miljoner euro per säsong till år 2015.

Även fast Pepe har sagt att han är glad i Real Madrid, är han inte redo att ge upp sin lönekrav för att han tror att han kan erbjuda klubben mycket och att hans karriär är ännu inte över. Därför vill han få den lön han tycker att han förtjänar.

Den brasiliansk-födda spelaren tjänar endast 1,8 miljoner euro per år, och är en av klubbens lägst betalda spelare. Därför kommer han vilja flytta till en annan klubb om Los Merengues vägrar betala portugisens lönekrav.

Deportivos Guardado: "Ronaldo är en stor spelare, men han pressar sig själv för mycket"


Deportivos Andres Guardado håller koll på Cristiano Ronaldo samtidigt som han förbereder sig inför morgondagens La Liga match på Santiago Bernabeu.
Andres Guardado & Cristiano Ronaldo

Deportivo
s mittfältare, Andres Guardado, har hyllat Real Madrids stjärna, Cristiano Ronaldo, innan de spanska klubbarna möts på sondag. Men samtidigt som den mexikanska spelaren hyllar portugisen, hoppas han att Ronaldo påverkas av pressen han känner för att vara den storstilade spelaren som fansen förväntar sig av honom.

"Han är en stor spelare, men ibland pressar han sig själv för mycket" sa den 24-åriga mittfältaren till Marca. "Jag känner inte honom personligen, men han kräver mycket av sig själv."

"Allt han gör blir kritiserat, och det är så mycket förväntningar på honom från alla, vilket gör att han känner sig pressad. Och ibland lockar han trycket till sig själv."

Guardado känner att det kommer hetta till under morgondagens La Liga match, trots kvalité skillnaden mellan de två lagen.

"Vi är medvetna om vår styrka, men de (Real Madrid) kommer vara svårare att slå eftersom de spelar på hemmaplan. Vi vet vilken typ av tränare Jose Mourinho är. Han säger saker för att skrämma människor."

Real Madrids Pedro Leon kan flytta till Milan under vinterns transfermarknad


Enligt spanska rapporter är Milan redo att återigen öppna diskussioner med Real Madrid angående Pedro Leon.
Pedro Leon

Pedro Leon
s tid med Real Madrid kan bli väldigt kort, enligt den spanska tidningen Marca, som föreslår att den offensiva mittfältaren kan flytta till Milan under vinterns transfermarknad.

23-åringen flyttade från Getafe till Real Madrid under detta års sommar, men har misslyckats med att imponera på Jose Mourinho. Faktum är att han till och med lämnades utanför Los Blancos senaste Champions League trupplista mot Auxerre, på grund av att spanjoren igonererade portugisens taktiska beslut under matchen mot Levante.

Därför tänker den förra Inter tränaren låta den Mula-födda spelaren lämna Santiago Bernabeu redan under vinterns transfermarknad och sälja honom till Rossoneri, som kommer ha samtal med Real Madrid efter att de två klubbarna möts i Champions Leageus gruppspel.

De italienska giganterna har under en lång tid försökt underteckna spanjoren, men har aldrig lyckats. Men nu när Mourinho inte vill använda sig av Leon längre, är det mycket möjligt att han kommer flytta till Italien och Serie A.

Den förra Real Madrid stjärnan, Ronaldo, kommer avsluta sin karriär i slutet av år 2011


En av Real Madrids Galaticos kommer sluta med fotbollen i slutet av nästa år.
Ronaldo Luis Nazario de Lima

Den förra Real Madrid och Barcelona stjärnan, Ronaldo (Luís Nazário de Lima), säger att han kommer lägga skorna i hyllan i slutet av nästa år.

Ronaldo har återupplevt sin karriär med den brasilianska klubben Corinthians.

"Jag tänker på att spela till slutet av 2011 i december, sedan kommer jag avsluta min karriär. Jag kommer avsluta den här i Corinthians" sa Ronaldo.

"Detta år har varit mycket komplicerat för mig, på grund av skadorna. Jag behöver återfå ömheten och kärleken som Corinthians hjälpe mig med. Att spela ett år till kommer vara svårt för min kropp, men jag måste göra det för fansens skull."

Bilder på Cristiano Ronaldos son är ute!

Man vet ännu inte vem mamman är, men nu har man sett bilder på Cristiano Junior.
Cristiano Ronaldos baby

Förr trodde alla att Cristiano Ronaldos sons mamma är en amerikan servitris, men nu har man sett bilder på barnet som visar att pojkens hudfärg är lite mörkare. Nu föreslår median att mamman kan vara afroamerikan.

Men, det tros också att mamman är fortfarande en amerikan (notera amerikan, ej afroamerikan), men att barnet har fått sin mörka hudfärg från sin pappas biologiska ursprung.

Enligt den portugisiska pressen har Cristiano Ronaldo ett afrikanskt ursprung, eftersom man tror att Isabel Rosa de Piedad, som kommer från Cape Verde Island, är 25-åringens mormors mor.

Kaká skulle ha spelat för Real Madrid år 2002 om inte Milan kom in i jakten


Kakás förra agent, Wagner Ribeiro, säger att år 2002 hade Real Madrid nästan landat den brasilianska playmakern i Santiago Bernabeu innan Milan kom in i jakten.
Ricardo Kaká

Wagner Ribeiro, Kakás förra agent, hävdar att han erbjöd Real Madrid den brasilianska playmakern efter att Milan avvisade chansen att ge gonom en plats i A-laget.

Men efter en liten stund ändrade Rossoneri sig och hann underteckna stjärnmittfältaren innan den spanska huvudstadsklubben.

"Jag gick till Milan efter att jag blev kontaktad, men Leonardo sa att de aldrig behövde Kaká för att de hade Rui Costa och Rivaldo" sa han till Uol Esporte.

"Jag sa hejdå till Milan och åkte raka vägen till Madrid, där vi kom överens om en övergångssumma på 7 miljoner dollar och han skulle bli utlånad till Getafe."

"Madrid firade att de fick Kaká, men sedan ringde Milans tjänstemän tillbacka och vi kom överens om en affär. Annars skulle han ha flyttat till Madrid år 2002."

Real Madrids Angel di Maria var med i en bilolycka - men lyckligtvis kom han ut oskadd


Real Madrids målgörare, Angel di Maria, var med i en bilolycka igår.
Angel di Maria

Den argentinska yttern, Angel di Maria, drabbades av en traffikolycka igår på morgonen. Men tack och lov kom han ut oskadd och tränade normalt idag.

Enligt den spanska tidningen AS, var Di Maria delaktig i en mindre olycka i torsdags, men lyckligtvis fick han inga skador. Och för att vara en bra kille, ringde han Real Madrids personal och sin familj för att försäkra de om att han mår bra.

Di Maria var inte ensam i bilolyckan, utan hans flickvän var också delatig. Bilen blev skadad ganska mycket på den bakre sidan.

Barcelona legenden Hristo Stoichkov: "Real Madrid får mig att må illa!"


Barcelonas legendariska anfallare, Hristo Stoichkov, hävdar att diskussion om Real Madrid gör honom illa till mods.
Hristo Stoichkov

Den 44-åriga bulgariska och förra Barcelona legenden, Hristo Stoichkov, säger att rivalerna, Real Madrid, inte kommer vinna ligan i år. Istället tror han att Barcelona kommer återigen vinna detta års La Liga.

"Att prata om de (Real Madrid) gör mig illa till mods. Jag har aldrig gillat att prata om detta lag. Om ni frågar mig frågor om något annat lag, kommer jag att besvara era frågor."

"Barcelona kommer bevisa att de är ett topplag denna säsong. Spelaren som gjorde mål i VM finalen är en av Barcelonas spelare. Behöver jag säga något mer?"

"Men vi måste också vara respektfulla mot andra spelare som spelade VM med Spanien. Sergio Ramos är en fantastisk försvarare, Iker Casillas har varit på en hög level. Xabi Alonso hade också en bra VM. Dessa spelare gjorde också historia."

Jose Mourinho kommer inte låta spelarna hålla en presskonferens resten av veckan


Jose Mourinho kommer inte tillåta sina spelare hålla en presskonferens resten av veckan.
Jose Mourinho

I ett försök att skydda sina spelare från pressen från den spanska median, har Real Madrids tränare Jose Mourinho bestämt sig för att ha ett träningspass bakom stängda dörrar resten av denna vecka. Dessutom kommer han inte låta någon spelare hålla en presskonferens efter träningspassets slut.

Marca
rapporterade att klubben överraskade journalisterna idag, efter att ha fått ett SMS som informerar median om att ingen presskonferens kommer hållas idag efter träningspasset på Valdebebas.

Endast Jose Mourinho kommer vara närvarande på lördagens presskonferens, innan Los Blancos match mot Deportivo på söndag.

Dessa ändringar kom efter Mourinhos senaste presskonferens innan Real Madrids Champions League match mot Auxerre, då den portugisiska trippelmästaren kritisierade Pedro Leon offentligt.

Tre orsaker till varför Jose Mourinho lämnade Pedro Leon utanför trupplistan mot Auxerre


Sporttidningen Marca har avslöjat de tre största orsakerna till varför Pedro Leon inte blev inkallad till den senaste Champions League matchen mot Auxerre.
Pedro Leon

Den spanska tidningen Marca har avslöjat orsakerna till varför Real Madrids tränare, Jose Mourinho, inte inkallade Pedro Leon till Champions League matchen mot Auxerre i tisdags.

Enligt tidningens journalist, Juan Carlos Diaz, lyssnade inte Pedro Leon på Mourinhos order under Real Madrids senaste La Liga match mot Levante, och trots detta, sa han till några av sina lagkamrater att han kommer starta mot Auxerre.

Dessutom var den portugisiska tränaren upprörd efter att ha fått veta att Leon var hemma hos Getafes tränare, Michel, i måndags.

Dessa tre tillbud, verkar vara huvudorsakerna till varför Mourinho lämnade Pedro Leon från trupplistan mot Auxerre, och krisiterade spelaren offentligt i en press konferens.

Arbeloa: "Ett lag är aldrig perfekt, det finns alltid något som måste förbättras"

Alvaro Arbeloa tror att laget kommer lyckas och nå framgång under Jose Mourinho.
Alvaro Arbeloa
Real Madrids försvarare, Alvaro Arbeloa, har bett fansen om tid och tålamod för att Los Blancos ska kunna bil laget som de vill se.

"Ett lag är aldrig perfekt, det är alltid något som måste förbättras och det finns alltid saker man måste jobba på" sa spanjoren till Marca.

"Det är är ett väldigt långt projekt och vi är fortfarande i början av säsongen. Det är en mycket lång väg framför oss."

"Vi är oroliga över att vår frontlinje har en dålig period. Det viktigaste är att lagets offensiva spel förbättras och har begripit att vi har fått en ny tränare."

"Vi har en hel del kvalité där framme, och vi kommer definitivt göra många mål i slutet av säsongen. Nu är vi ett starkt lag på den defensiva sidan."

"Mourinho har mycket att bidra till detta lag. Han är en bra tränare som har väldigt bra ideér. Taktiskt sätt, så har vi förbättrats drastiskt."

"Nu vill jag vinna allt med min klubb. Jag vill se framgång igen med Real Madrids tröja."