Real Madrids Kaká: "Bilderna visade att vi skulle ha fått en straff"


Den förra AC Milan stjärnan, Ricardo Kaká, pratade med pressen om dagens La Liga match mot den spanska klubben Real Zaragoza.
Kaká

Den brasilianska Real Madrid playmakern Kaká pratade med median om dagens match mot Real Zaragoza. I sitt uttalande sa han att det borde ha varit en straff till den spanska huvudstadsklubben när han blev fälld av motståndarnas spelare.

"Bilderna visade att vi skulle ha fått en straff. Vi spelade inte jättebra i den första halvleken, men vi gjorde det efter halvtid. Vi försökte att vinna ända till slutet."

"Laget var lite spänt, men vi måste gå vidare. Real Madrid är tvungna att försöka vinna medan det fortfarande är en matematisk chans att vi kan göra det."

"Matchen på Camp Nou kommer att vara en bra match. Vi måste ha mentalitet vi hade i den andra halvleken mot Zaragoza."

Jose Mourinho: "Jag ville inte göra det lätt för Zaragoza att vinna"


Jose Mourinho sade att han inte ville ge Zaragoza vinsten idag. Han använde ju sig utav vissa spelare som kommer att spela på tisdag, vilket betyder att han ville besegra dagens motståndare.
Jose Mourinho

Den portugisiska tränaren Jose Mourinho pratade med pressen efter dagens match mellan Real Madrid och Real Zaragoza på Santiago Bernabeu stadion.

"Våra motståndarna kämpade hårt. Dessa poäng var väldigt viktiga för dem för att stanna i den första divisionen. Psykologisk förberedelse är viktig inom fotbollen. Det är skillnad när ett lag är helt motiverat och det andra inte är det. Om vi hade brist på någon sorts motivation, är jag den som man bör skylla på eftersom jag är tränaren. Vi har spelat svårare matcher, som den mot Valencia, där vi spelade väldigt bra och vann."

"Vi spelade inte bra i den första halvleken, men vi gjorde det efter halvtid. Det var helt annorlunda. Vi lät våra motståndare göra tre mål lätt och de blev tuffare i försvaret, samt utnyttjade sin lycka och faktum att tiden höll på att rinna ut. Vi kunde inte göra fler mål. Jag gratulerar Zaragoza."

"Min startelva var mer än bara bra för att vinna matchen. Det var samma lag som jag använda för att vinna med 3-0 i Bilbao och 6-3 i Valencia, två av de svåraste mötesplatserna i Spanien. Jag ville inte göra sdet för för Zaragoza eller något annat lag som kämpar för att undvika nedflyttning. I andra halvlek använde jag till och med männen som måste spela i Champions League på tisdag, som Di Maria, Marcelo och Özil. Real Madrid gjorde allt i sin makt för att vinna."

"Jag bestämde mig för att inte inkalla Cristiano Ronaldo eftersom Higuain och Benzema var redo att spela. Båda var väldigt motiverade att spela 90 minuter. Higuain behöver också detta för att nå sin optimala form."

Real Madrid 2 - 3 Real Zaragoza

Real Madrid vann inte dagens La Liga match mot Real Zaragoza, och överraskande nog inte Barcelona heller. Motståndarna gjorde det första målet i den första halvleken, medan de fyra andra målen kom under den andra halvleken. Real Madrids målskyttar var Sergio Ramos och Karim Benzema.

Real Madrids och Zaragozas startelva

Real Madrid har avslöjat på sin officiella Facebook och Twitter konto vilka spelare som kommer att starta dagens La Liga match på Santiago Bernabeu.

REAL MADRIDS STARTELVA:
Iker Casillas, Sergio Ramos, Ricardo Carvalho, Ezequiel Garay, Nacho, Pepe, Granero, Sergio Canales, Kaká, Karim Benzema & Gonzalo Higuain.

REAL ZARAGOZAS STARTELVA:
Doblas, Diogo, Jarosik, Da Silva, Lanzaro, Ponzio, Gabi, Obradovic, Jorge Lopez, Lafita & Uche.

Cristiano Ronaldos och Jose Mourinhos relation i Real Madrid kan ha nått sitt slut


Ännu en gång har det rapproterats att den portugisiska superstjärnan Cristiano Ronaldo kommer inte överens med sina lagkamrater. Men denna gång rapproteras det att han även inte kommer överens med tränaren Jose Mourinho.
Cristiano Ronaldo & Jose Mourinho

Cristiano Ronaldo
är en märkvärdig spelare. En gång blev han utsedd till världens bästa spelare och är fortfarande världens dyraste fotbollsspelare. Den portugisiska stjärnan hjälpte Real Madrid att vinna Copa del Rey titeln genom att göra ett vackert mål förra veckan, då han besegrade den katalanska klubben Barcelona. Det såg ut som om något speciellt började för Ronaldo i Madrid, men nu sägs det att den 26-årige spelaren är besviken på Mourinho - och detta kan vara början av slutet för målgöraren.

I veckans Champions League semifinal var den förra Manchester United spelaren den enda som attackerade och försökte göra mål mot rivalerna. Han sprang och försökte ta bollen från försvararna, men han lyckades inte. Han viftade med armarna för att få support och hjälp från sina lagkamrater. Men han var helt ensam.

Det sägs att Ronaldo har endast några få vänner i omklädningsrummet på grund av spelarens attityd på planen; han tar straffarna och berömmelsen, men han tar aldrig på sig skulden, och det sägs att detta har gjort honom en opopulär figur inom klubben.

Hans mål har gjort honom till en viktig spelare för Real Madrid och Jose Mourinho har varit en av de som stöttar honom - åtminstone fram till nu.

I onsdags ändrades någonting. I onsdags förvärrades Ronaldos relation med Mourinho. Efter semifinalen mot Barcelona var den unga anfallaren inte nöjd med de negativa taktiska planerna och sa: "Jag gillar det inte. Men jag måste anpassa mig till det som krävs utav mig."

Detta var inget som Mourinho gillade och tränaren bestämde sig för att inte inkalla sin landslagsman för första gången denna säsong.

"Lass och Xabi Alonso är psykiskt utmattade eftersom de har spenderat för mycket tid med att spela 11 mot 10 män - det är därför de inte inkallades. Cristiano kommer inte att spela eftersom vi redan har andra alternativ i attacken med Higuain, Benzema och Adebayor."

Detta var dock inte ett övertygande svar från Mourinho eftersom Ronaldo har varit med i de flesta Real Madrid matcherna denna säsong trots att man hade flera alternativ i attacken. Därför tror man att Mourinho är upprörd på spelaren och relationen mellan portugiserna ser ut att nå sitt slut.

En gång, då Mourinho tränade Chelsea och Ronaldo spelade i Manchester United, anklagade 'The Special One' Ronaldo för en spelare som "inte visar mognad och respekt" på grund av att han hade en "svår barndom" och "ingen utbildning". Och Ronaldo svarade med att säga att tränaren "inte vet hur har han ska medge sina egna misslyckanden."

Mourinho bad senare om ursäkt och de två portugiserna blev sams innan de möttes i Madrid. Och nu ser det ut som om problemen mellan landslagsmännen måste ännu en gång lösas.

Rafael Nadal tror att Real Madrid har en chans att vinna mot Barcelona på Camp Nou


Real Madrid supportern, Rafael Nadal, tror att fotbollsklubben han stöttar har en chans att vinna mot den katalanska klubben på tisdag.
Rafael Nadal

Världens nummer ett tennisspelare, Rafael Nadal, har sagt att Real Madrid kan komma tillbaka från sin 2-0 förlust mot Barcelona i Champions Leagues semifinal, samt ta sig vidare till finalen på Wembley.

Los Blancos supporten sa till den spanska sporttidningen AS att han inte gav upp sin dröm att se klubben han stöttar gå vidare från semifinalen. Nadal, vars farbror Miguel representerade Barcelona, deklarerade att "trots att det är svårt, kan allting hända inom fotbollen."

"Utblicken inför semifinalens andra match är inte den mest positiva för Real Madrid, eftersom när man förlorar med 2-0 på hemmaplan är det väldigt svårt att ändra på resultatet. Men allting kan hända inom sporten" sa 24-åringen.

Sedan pratade spanjoren om att det inte är trevligt att se de två klubbarna filma och överdriva på planen, eftersom det förstör bilden för El Clasico.

"Detta är inte bra för både sidorna, och inte heller för fansen. Det bästa är att allting är lugnt, man går tillbaka till det normala och rivalitet är mellan klubben, men endast inom den sportliga arenan."

El Clasico nummer fem kommer att äga rum den 3 Maj nästa vecka på Barcelonas hemmaplan, Camp Nou.

Benficas president åkte till Madrid för att diskutera möjligheten att sälja Fabio Coentrão


Rapporter säger att Benficas president åkte till Madrid för att diskutera möjligheten att sälja Fabio Coentrão till den spanska huvudstadsklubben.
Fabio Coentrao

Benfica
s president, Luis Felipe Vieira, har enligt rapporter åkt till Spanien för att möta representanter från Real Madrid, och prata om den portugisiska spelaren Fabio Coentrão.

A BOLA hävdar att Vieira tog ett privatplan till den spanska huvudstaden i fredags på morgonen och mötte Real Madrids beslutfattare för att försöka komma överens om en möjlig transfer för ytterbacken. Presidenten återvände dock till den portugisiska huvudstaden på eftermiddagen.

Avgiften för 23-åringen kan vara ett hinder för Real Madrid att signera den unga spelaren. Den portugisiska klubbens nummer 18 kostar 30 miljoner euro, vilket är en summa som Florentino Perez inte är villig att betala.

Coentrão har varit imponerande för både sitt land och klubb denna säsong och är en utav den viktigaste anledningen till att Benfica har tagit sig till UEFA Europa League semifinal.

Manuel Pellegrini är besviken på Real Madrid och Barcelona: "Matchen var hemsk"


Det var många som inte gillade den senaste matchen mellan Real Madrid och Barcelona, och en utav dem var den förra Los Blancos tränaren Manuel Pellegrini.
Manuel Pellegrini

Den nuvarande Malaga tränaren, och förra Real Madrid taktikern, Manuel Pellegrini beklagar Los Blancos och Barcelonas beteende i Champions Leagues semifinal.

Tränarna Jose Mourinho och Pep Guardiola hamnade i ett ordkrig innan matchen, Pepe och Blaugranas reservmålvakt Jose Pinto blev utvisade och nu hotar UEFA att straffa både lagen på grund av en ful match.

"Det var beklagligt. Men allting, innan matchen och under matchen var hemskt. Det var en hemsk match och det blev bara värre efter matchen. Fotboll håller på att förvandlas till något vi inte är vana vid i Spanien" sa Pellegrini till Marca.

"Jag vill inte jämföra Spanien med ett annat land, men ända sedan jag har bott här beter man sig inte på detta sätt. Aldrig i mina sju år som tränare eller innan med amatör lag. Innan var allt fokuserat på planen och mindre utanför (planen)."

Harry Redknapp: "När Pepe blev utvisad, rullade Dani alves runt som om han var döende"


Tottenhams tränare Harry Redknapp anser att Dani Alves filmning var så sorglig att han skämdes över händelsen som gav Pepe ett rött kort.
Harry Redknapp

Tottenham
s engelska tränare Harry Redknapp säger att det var pinsamt och ledsamt att se Barcelonas högerback Dani Alves filma mot Real Madrid i onsdags.

När Redknapp pratade med den engelska tidningen The Sun, sa han: "När Real Madrids Pepe blev utvisad, rullade Daniel Alves runt som om han blev riktigt skadad, som om han var döende."

"Sedan hoppade han upp helt plötsligt och var helt bra. Jag kände en viss sorg när jag såg händelsen. Till och med när jag satt i mitt vardagsrum där jag kollade på matchen på TV, blev jag generad utav vissa av dykningarna."

"Det fanns spelare som behövde bårar för att få ut dem från planen - som om deras karriärer var över. Sedan hoppade dem upp igen och gick tillbaka till spelet så snabbt som möjligt. Spelarna gestikulerade åt domaren för att motståndarna ska få en bokning. Enligt mig var det ett osmakligt beteende."

Är du emot rasism? Läs noga och agera för att visa att du emot detta


Sergio Busquets rasist attack mot Marcelo under semifinalen mellan Barcelona och Real Madrid

Sergio Busquets

Under Champions League matchen mot Barcelona i onsdags fick Marcelo en rasistisk kommentar av Sergio Busquets.

Man har med bildbevis bevisat att Busquets kallar Marcelo för en "Mono", som bokstavligen betyder apa, men som nuförtiden används inom ett rasistiskt sammanhang.

Nu har Madridistas över hela världen gått med på att klaga hos UEFA. Nu vill miljontals Madridistas säga sitt.

DU kan också gör det genom att bara följa anvisningarna nedan:

1. Kopiera denna text:

Dear Mr. Platini and company,


I don’t know if, during this very eventful day for UEFA and European football in general, you happened to be made aware of the racist slur said by Sergio Busquets of FC Barcelona to Marcelo of Real Madrid CF during the Real Madrid-Barcelona game played last night, 27 April, 2011 at the Estadio Santiago Bernabéu in Madrid, Spain. There is video proof, which can be seen here:

http://www.youtube.com/watch?v=6sFI6NrfHUo

It cannot be tolerated that players are saying such things to other players while wearing their club’s crest, the Champions League crest, and the ironic word “Respect” on their shirts. It cannot be tolerated that UEFA preaches tolerance and respect and equality and is so staunchly against racism in words but not in actions. Something must be done about this. Sergio Busquets and FC Barcelona needs to be disciplined and punished for this. This is a battle worth fighting and worth picking. Racism should be zero tolerance in the world and in football, and you all cannot ignore this. It would be a disgrace to the sport and to humanity.

Thank you for your time.

Sincerely,
[skriv ditt namn här]

2. Logga in på din hotmail och klicka på "nytt"

3. Klistra in den långa texten.

4. Skriv "Racism" som ämne.

5. Skicka mejlet till info@uefa.com

Klart! (Texten är inte skriven av mig. Jag vet inte vem som har skrivit den. Men texten innehåller detaljer om vad Sergio Busquets gjorde.)

Jag och miljontals andra Madridistas har gjort detta och nu ber vi DIG att göra samma sak. Fotboll är ingen sport där rasism är tillåtet. Alla är lika mycket värda.

OBS!
Videon har blockerats men skicka mejlat ändå. UEFA måste inse att Real Madrid fansen inte accepterar detta.

Mourinho har inkallat 19 spelare till lördagens match mot Zaragoza


Real Madrids tränare Jose Mourinho har inkallat 19 män till morgondagens La Liga match mot Zaragoza på hemmaplan.
Real Madrid träning

Nitton spelare hat inkallats av Real Madrids tränare Jose Mourinho för morgondagens La Liga match mot Zaragoza på Santiago Bernabeu. Den spanska försvararen Sergio Ramos, Alvaro Arbeloa, Angel di Maria samt Emmanuel Adebayor har inkallats efter att ha vilat under förra veckans match på Mestalla.

Däremot kommer Gago och Khedira inte delta i matchen på grund av respektive skador, medan Cristiano Ronaldo, Lassana Diarra, Xabi Alonso, Raul Albiol samt Pedro Leon har lämnats utanför trupplistan på grund av tränarens egna beslut.

REAL MADRIDS TRUPPLISTA:
Målvakter: Casillas, Dudek, Adan.
Försvarare: Carvalho, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo, Arbeloa, Garay, Nacho.
Mittfältare: Granero, Kaká, Canales, Di Maria, Özil, Juanfran.
Anfallare: Adebayor, Higuain, Benzema.

Real Madrid anmäler Barcelona för filmning

Real Madrid gör samma sak som Barcelona gjorde - den spanska huvudstadsklubben anmäler katalanerna till UEFA för rivalernas icke sportliga beteende på planen.
Offiiellt meddelande av Real Madrid

Real Madrid CF
har meddelat att de kommer att anmäla FC Barcelona till UEFA på grund av bristen på sportsmannaanda av rivalernas spelare under de två lagens Champions League semifinal på Santiago Bernabeu i onsdags.

Pepe fick ett rött kort av domaren som ansåg att hans utmaning på Dani Alves inte var proffsigt, och endast några minuter efter det gjorde Lionel Messi två mål mot den spanska huvudstadsklubben.

Men Real Madrid insisterar på att Alves överdrev för att få Pepe att bli utvisad i tisdags och visade en video på sin officiella hemsida där man ser att den portugisiska mittbacken inte ens rörde den brasilianska högerbacken.

Nu har de spanska giganterna officiellt deklarerat att de kommer att klaga till UEFA angående denna händelse som svar på Barcelonas anklagande mot Jose Mourinhos senaste uttalande.

"Efter att ha fått reda på det makalösa beslutet av FC Barcelona att lämna in ett formellt klagomål mot Real Madrid CFs tränare Jose Mourinho till UEFAs kontroll och disciplinära organ, meddelar Real Madrid CF att man kommer att göra samma sak, genom att klaga på FC Barcelonas icke sportliga beteende, vars spelare ständigt låtsades vara skadade med det enda syftet att vilseleda matchens domare, vilket självklart ledde till ett orättvist beslut att utvisa vår spelare Pepe" skrev Real Madrid på sin officiella hemsida.

"Det är överraskande att denna kedja av icke sportsligt beteende och olyckliga beslut slutade med ett inlämnande av ett klagomål mot vår huvudtränare Jose Mourinho, som hade rätten och friheten att prata om sina åsikter, uttryckte sin invändning mot segern till varje pris, och kränkningen av principerna om lojalitet, integritet och sportsmannaanda, etablerade i regel 7 ingressen av stadgarna av UEFA och regel 5 av dess disciplinära förordningar, vilket betyder att Real Madrid CF uttrycker sitt fulla stöd för tränaren."

Andy Townsend blev hotad av arga Real Madrid fans som trodde att han var Wolfgang Stark


Den förra fotbollsspelaren och nu tv-experten, Andy Townsend, berättade för den engelska median att arga Real Madrid fans trodde att han var domaren Wolfgang Stark.
Andy Townsend

I en restaurang i Madrid trodde fans att den förra Aston Villa och Chelsea stjärnan Andy Townsend var den tyska domaren Wolfgang Stark - och var nära att inte överleva händelsen.

Townsend sa att han blev hotad i en restaurang i Madrid efter att ilskna Real Madrid fans trodde av misstag att han var Champions League domaren Stark.

"Jag gick till en restaurang och åt när jag såg folk kolla på mig. Vissa av dem började ta kort och sedan kom en och gav mig en krukväxt, samtidig som han sa: 'Detta är för dig' med en rolig min på sitt ansikte" sa Townsend till The Daily Mail.

"Det var 10 utav oss som satt runt bordet och tänkte: 'Vad pågår här?'. När jag stod upp blev jag utbuad och när jag gick till toan blev jag förföljd. En servitör eskorterade mig till min plats.. Jag visste inte varför!"

"Sedan kom folk fram till mig, pratade aggressivt på spanska och det var en man som skrek på mig från den andra sidan av restaurangen.. Sedan gick det upp för mig. Eftersom jag fortfarande hade min UEFA ackrediteringen runt min nacke trodde de att jag var domaren. För dem var jag Wolfgang Stark! Så jag var tvungen att vända mig om och säga till dem att jag var från en engelsk television."

Arsenals tränare Arsene Wenger: "Barcelona har verkligen haft vissa fördelar"


Arsenals tränare Arsene Wenger håller med om att Barcelona filmade en hel del i onsdags, men han tror inte att den katalanska klubben blev favoriserade av domaren.
Arsene Wenger

Arsenal
s tränare Arsene Wenger medger att Barcelonas spelare filmar på planen, men han tror inte att det fanns en konspiration där UEFA favoriserade katalanerna.

När Wenger fick frågan om vad han tyckte om Jose Mourinhos attack på Barcelona i veckan, sa han: "Det är svårt för mig att kommentera det eftersom vi var inblandade i en liknande situation. Jag vägrar att tro på det, eftersom när jag gör det är det omöjligt att lyckas. Denna säsong har de (Barcelona) verkligen haft vissa fördelar, men jag tror att de var oavsiktliga."

"När en tränare kommer ut från en sådan stor match, och man är missnöjd, måste man acceptera att man ibland går lite för långt, men jag vägrar att tro på att det är, låt oss säga, ett manus bakom etappen och att Barcelona är favoriserade."

"Jag tycker att de överreagerade, säkerligen, men för närvarande spelar de den bästa fotbollen i Europa och man måste ge dem kredit för det."

Carlo Ancelotto: "Jag känner Stark väldigt bra och han är en väldigt bra domare"


Chelseas italienska tränare, Carlo Ancelotti, säger att han inte tyckte att domaren var på Barcelonas sida efter onsdagens 2-0 resultat i Champions Leagues semifinal.
Carlo Ancelotti

Chelsea
s tränare Carlo Ancelotti håller inte med Jose Mourinhos uttalande om att domaren favoriserade den katalanska klubben Barcelona.

Real Madrid tränaren såg sitt en av hans män lämna planen i onsdagens Champions League semifinal på Santiago Bernabeu stadion. Domaren, Wolfgang Stark, visade Pepe ett rött kort för sin utmaning på Dani Alves och strax efter det gjorde Barcelona två mål mot ett mållöst Real Madrid.

Detta var den fjärde gången denna säsong som Madrid avslutade en match med 10 män mot Pep Guardiolas lag, vilket gjorde Mourinho så frustrerad att han hävdade att det inte finns någon rättvisa, på grund av att domaren alltid är på Barcelonas sida.

Ancelotti däremot, var inte på portugisens sida, och sa till den engelska tidningen Sky Sports: "Jag tror inte att det är en konspiration. Fotboll är fotboll. Det finns ingen konspiration."

"Domaren kan göra misstag och jag vill tänka på att allting är okej, allting är klart, eftersom detta är mitt jobb. Självklart görs misstag inom fotbollen - domarna, spelarna, tränarna.. Men det finns ingen konspiration."

"Jag känner Stark väldigt bra" fortsatte italienaren. "Stark är ingen domare som kan vara skrämmande. Han har en stark personlighet. Han är en väldigt bra domare. Kanske gjorde han misstag igår (onsdags)."

Att ha en partisk domare i en semifinal

Nu måste jag bara få tala ut. Det jag säger kommer inte endast från mig, utan även från alla andra Madridistas som dag efter dag får se sitt kära lag bli orättvist behandlat. Ursäkta om jag "råkar" skriva svordomar, men jag är trött på att mitt lag ska jämt bli nedtryckt.

Jag erkänner, Real Madrid spelade inte så bra som jag hade förväntat mig. Vi hade brist på något, men vad det var kom jag aldrig på. Men denna brist ökade när Pepe blev utvisad, och varför fick han rött kort? Jo, han bara sträckte ut benet för att ta bollen. Och helt plötsligt faller Dani Alves, filmar som om han hade blivit påkörd av en bil, alla Barcelona spelare hoppar på domaren - säger att han måste göra något, att de vill se ett rött kort. Och han fick ett rött kort när han inte ens nuddade Alves.

Som spelare skulle jag ha skämts över att filma så jävla mycket, fejka som fan att jag har ont i mitt ben, bli buren på bår och sedan efter endast några sekunder springa i full fart. Falsk spelare kallar jag det för. Vissa säger att Di Maria filmar lika mycket - om inte mer - som Alves gjorde igår, men till skillnad från katalanerna hoppar vi inte på domaren och säger att motståndarnas spelare ska få ett rött kort - utan att ha fått en varning innan!

Jag har sett många beslut av domarna som jag ifrågasätter, men det röda kortet var det värsta jag någonsin sett. Pepe hade för fan inte ett gult kort innan! Hur tänker domaren när han visar Pepe det röda kortet på Reals hemmaplan?! Hur tänker domaren när han säger åt tränaren att sätta sig på läktaren för att han skrattade?!

När Barcelonas spelare däremot fäller Real Madrid spelarna - och VERKLIGEN nuddar dem, nej då är det inget som har hänt. Bara fortsätt spela. Allt är bra. Men när bollen nuddade en Barcelona spelare på handen var det enda Real fick en frispark. Inget gult till spelaren. Endast en frispark. Det blir vi väl nöjda med? Att Pepe får rött för att inte ens ha nuddat Alves, medan en annan fäller samt rör bollen med handen inte får ett enda gult kort, det är väl okej?..

Det värsta är att folk säger att domaren inte var partisk. Om han verkligen inte var så partisk, varför fråga Messi om han kan få argentinarens tröja?! Han må beundra Messi, men han har ingen rätt att öppna vägen för honom endast för att han är ett fan av 23-åringen.

Jag skulle inte vilja se mitt lag vinna en match via fusk. Tänk att en domare kan avgöra en match! Tänk att en domare kan förstöra fotbollskänslan samt El Clasico. Men vi kan inte göra något. Ingen kan klaga. Ingen kan prata. Ett ord från Mourinhos mun och UEFA hoppar på oss. Och för att reta upp Mourinho, skriver de att gårdagens resultat blev 4-0 - inte 2-0..

Jag ser dock fram emot nästa El Clasico. Hoppas att domaren är rättvis, att spelarna inte filmar och att vi får se en underhållande fotboll.

"Varför händer detta?"
- Jose Mourinho.

Jose Mourinho: "Om jag säger vad jag verkligen tycker kommer min karriär att vara över "


Den portugisiska tränaren Jose Mourinho anser att UEFA är emot den spanska huvudstadsklubben och undrar varför hans lag alltid blir behandlade orättvist.
Jose Mourinho

Real Madrid
s taktiska tränare Jose Mourinho var långt ifrån glad efter gårdagens förlust på Santiago Bernabeu stadion, där han såg en av sina spelare bli utvisad.

"Varför händer detta? Barcelona är ett fantastiskt lag. Jag förstår inte varför Pepe blev utvisad. Det visade Barcelona vägen att avsluta matchen."

"Jag sa inget till domaren. Jag bara skrattade och klappade händerna för hans beslut men sa ingenting. Jag säger hellre inget mer eftersom om jag säger till honom och UEFA vad jag verkligen tycker kommer min karriär att vara över här och nu. Eftersom jag inte kan säga något, så kommer jag att fråga en fråga: "Varför? Varför Ovrebo? Varför Bussaca? Vi pratar om ett fantastiskt fotbollslag. Varför kunde inte Chelsea nå finalen två år sedan? Det var ett mirakel att Inter nådde finalen förra året. Varför mörda en match som kunde slutat med 0-0 efter tre timmar? Jag förstår inte varför."

"Om det redan är svårt att göra en comeback på rena idrottsliga grunder, är det omöjligt när våra motståndarna får hjälp på detta sätt. Det verkar som om de måste nå finalen. Jag förstår inte varför ett sådant fantastisk lag behöver det. Fotboll är en sport vars regler gäller alla; sedan vinner det bästa laget. Vi kommer att visa stolthet och respekt för vår fotbollsvärld i Barcelona. Vi kommer att åka utan Pepe, som inte gjorde något fel. Vi kommer att åka utan Ramos, som inte gjorde något fel. Tränaren kunde inte ens sitta på bänken och agera på målet som gjordes mot oss. Systemet kommer ännu en gång att döda oss om vi gör ett mål och öppnar matchen."

"Barcelonas styrka borde vara helt enkelt naturligt. De har redan styrkan. Varför använda mer?"

Hela världens media är på Pepes sida

Barcelona må tycka att Pepes utvisning var rätt, men median håller inte med om detta. Spanien, Frankrike, Italien samt Storbritannien är fyra utav länderna vars tidningar är på Pepes sida.

Pete Jenson, The Independent (Storbritannien)

"Pepe fick ett rött kort efter en utmaning på Dani Alves efter pausen med ett skådespeleri för en foul som visade Pepe ett rött kort, inte ett gult - när det borde ha varit det (gult).

Daily Mirror
(Storbritannien)

"Reals försvarare Pepe utmanade Dani Alves i den 62:e minuten. I värsta fall borde det vara ett gult kort. Men Barcelona spelarna var omgivna runt Stark som en vargflock för att se något hända. Domaren fick panik och visade det röda (kortet)."

Jacopo Gerna, La Gazzetta dello Sport (Italien)

"Hård avstängning. Utan Pepes ifrågasättande röda kort i den 61:a minuten kunde inte matchen ha slutet så som den gjorde."

L'Equipe
(Frankrike)

"I en match som lider av misstag och konfrontationer, var det mest anmärkningsvärda Pepes utvisning."

Marca
(Spanien)

"Ett överdrivet rött kort för Pepe lämnade Real Madrid med tio män för fjärde gången mot Barcelona."

AS
(Spanien)

"Starks misstag var att ge ett rött kort när det borde ha varit ett gult, men hans största misstag var att han tog fotbollen ifrån oss."

El Mundo Deportivo
(Spanien)

"Ännu en gång, Real Madrid avslutade matchen med tio män mot Barcelona efter Pepes utmaning på Alves, som tolkades av domaren som våldsamt när ett gult kort skulle förmodligen räckt."

ABC
(Spanien)

"Stark anlände och gjorde en röra av saker genom att ge Pepe ett rött kort när det istället skulle ha varit ett gult i värsta fall. Han dödade matchen med ett slag. Han förstörde Real Madrid och gav Barcelona vingar."

La Gaceta
(Spanien)

"Tysklands värsta domare utvisade Pepe orättvist och dödade semifinalen."

El Pais (Spain)
"Pepe tacklade Alves i det högra benet. Det röda kortet borde ha varit gult, men domaren Wolfgang Stark utvisade Madridista."

Ronaldo: "Barcelona har makt. Titta bara på vad som hände med Arsenal, Chelsea & Inter"


Crisitano Ronaldo är absolut inte nöjd med domarens insats igår kväll, och är trött på att det alltid händer samma sak varje år.
Cristiano Ronaldo

Real Madrid
spelade med ett starkt försvar mot de spanska rivalerna Barcelona igår kväll, men efter Pepes utvisning släpptes två mål in och förde katalanerna ett steg närmare Champions League finalen.

Den portugisiska anfallaren Cristiano Ronaldo var inte nöjd med domarens insats och sa att detta inte var första gången som domarna är på Barcelonas sida.

"Det är alltid samma sak med dem (Barcelona). Detta är den fjärde konsekutiva säsongen som något liknande har hänt. Mourinho hade rätt, bara titta på vad som hände med Arsenal, Chelsea och Inter. Barcelona har makt, mycket makt" sa Cristiano Ronaldo efter matchen, rapporterar Goal. "De (Barcelona) är ett fantastisk lag, men de har också mycket influens, både innanför och utanför planen."

Men Ronaldo medgav att Real Madrid inte spelade bra, men sa att det kunde ha gått bättre om Pepe inte fick ett rött kort.

"Jag förstår inte. Det var väldigt svårt att spela i sådana omständigheter. Vi hade en strategi. Det var en 0-0 match och Kaká värmde upp så vi kunde attackera mer i de sista 20 minuter. Jag är en professionell fotbollsspelare och jag gillar att njuta av att spela. Men dessa situationer tar ifrån dig all nöje. Vi är ledsna eftersom det är samma sak varje år."

"Det är sant att vi inte spelade bra, men vi spelade för ett 0-0 (resultat). Men det var fortfarande mållöst när vi spelade elva mot elva män och allting var fortfarande möjligt. Vi kunde ha gjort ett mål. Nu kommer det att vara väldigt svårt för oss."

"Jag önskar att jag hade chansen att möta ett lag med 10 män. Det är skillnad att spela med 11 män och med 10 män, särskilt mot Barcelona."

Xabi Alonso: "Vi är väldigt frustrerade eftersom domarens beslut kontrollerade matchen"


Den spanska Real Madrid spelaren tycker att det är synd att Los Blancos får lida på grund av ett fel beslut av domaren.
Xabi Alonso

Real Madrid
s mittfältare Xabi Alonso tror att domaren Wolfgang Stark är den som man bör lägga skulden på efter den spanska huvudstadsklubbens 2-0 förlust mot de bittra rivalerna Barcelona i Champions Leagues semifinal.

Under matchen gjorde Lionel Messi två mål, under halvtid var det bråk mellan de två klubbarna, Pepe fick ett rött kort och Jose Mourinho fick sätta sig på läktaren.

"Tills utvisningen hade vi inte sett något nytt från Barcelona. Domarna måste fatta besluten noggrannare eftersom det är en Champions League semifinal" sa mittfältaren efter matchen.

"Hans beslut att utvisa Pepe var helt klart avgörande. Vi hade våra chanser men matchen blev som han ville. Vi är väldigt frustrerade eftersom domarens beslut kontrollerade matchen. Vi kommer att åka dit (Camp Nou) och kämpa, men det kommer att vara väldigt, väldigt svårt."

Iker Casillas: "Det enda vi kan göra är att vara tysta och bita oss på tungan"


Iker Casillas säger att de nio gånger Champions League mästarna inte kan säga någonting efter onsdagens match, och kan endast bita på sin tungor.
Iker Casillas

Real Madrid
är i en otrygg position efter gårdagens 2-0 förlust mot rivalerna Barcelona i Champions Leagues semifinal på Santiago Bernabeu stadion.

Iker Casillas vägrade att prata om domaren Wolfgang Stark som utvisade Pepe innan Lionel Messi gjorde två mål för de katalanska giganterna.

"Det enda vi kan göra är att vara tysta, bita oss på tungan och tänka på den andra matchen" sa Casillas, rapporterar den spanska sporttidningen AS. "Det kommer att vara väldigt, väldigt svårt, men när vi är där kommer vi att försöka återhämta oss från denna position."

"I början hade vi kontrollen, men när man är en man mindre och när den mannen gör ett väldigt viktigt arbete, är det tydligt att allting förändras."

Emmanuel Adebayor: "Varje gång man spelar mot Barcelona, varje gång man rör dem, ligger de på marken och gråter som ett barn"
Adebayor har spelat två El Clasico matcher för Real Madrid, och han tycker att det är skandal att efter varje match han har spelat mot dem så slutar matchen med tio Los Blancos spelare på planen.
Emmanuel Adebayor

Real Madrid
s anfallare Emmanuel Adebayor har anklagats Barcelona spelare att bete sig som "gråtande barn" efter den katalanska klubbens 2-0 seger i Champions League vinst på Santiago Bernabeu.

"Om fem dagar kommer jag ha spelat tre matcher mot Barcelona, och varje gång har vi spelat med 10 män. Det är något som jag inte kan tro på och idag (igår) kanske Pepe gjorde en foul, men jag tycker inte att det var ett rött kort och det var svårt för laget" sa spelaren till ITV efter matchen.

"Fotboll är en match för män" fortsatte 27-åringen. "Varje gång man spelar mot Barcelona, varje gång man rör dem, ligger de på marken och gråter som ett barn. Varje gång man berör dem i en 50-50 duell, ligger de helt plötsligt på marken gråtande med deras händer över ansiktet. Och deras tränare, deras fans, alla de gråter alltid."

"Barcelona är en fantastisk klubb, missförstå mig inte, men de måste sluta lite med det."

Sedan fick den togolesiska anfallaren frågan om han tyckte att Pep Guardiolas sida hade brist på respekt, och han insisterade ännu en gång att Barcelona spelarna överreagerade.

"Idag tror jag det, ja" svarade han. "Vi är här för att spela fotboll, men varje gång det är 50-50 sitter de alltid på  marken och gråter."

Sergio Ramos behåller hoppet: "Man vet aldrig vad som händer inom fotbollen"


Trots gårdagens förlust tro Sergio Ramos att hans lag kan nå finalen i Wembley, eftersom allt kan hända inom fotbollen.
Sergio Ramos

Real Madrid
s försvarare Sergio Ramos tror att hans lag kan ändra på resultatet mot Barcelona i andra matchen av Champions Leagues semifinal nästa tisdag.

Jose Mourinhos män förlorade med 2-0 på sin egna hemmaplan och kommer att spela utan den spanska högerbacken i Camp Nou eftersom han fick ett gult kort igår som innebär att han missar den kommande matchen.

"I fotboll är allt möjligt" skrev Ramos på sitt Twitter konto, rapporterar den spanska tidningen Marca. "Det är fortfarande 90 minuter kvar att spela. Vi måste fortsätta vara förenade eftersom som jag tidigare sa, man vet aldrig vad som händer inom fotbollen."

När han sedan pratade om sina känslor angående besluten som domaren Wolfgang Stark fattade, sa han: "Det är helt enkelt ledsamt."

Manchester United Rio Ferdinand: "Barcelonas filmningar är pinsamma".


Rio Ferdinand var väldigt äcklad av Barcelonas överdrivna filmningar under gårdagens El Clasico.
Rio Ferdinand

Manchester Uniteds försvarare Rio Ferdinand var äcklad av Barcelona spelarnas filmningar under gårdagens match mot Real Madrid.

Dani Alves filmning ledde till att Pepe blev utvisad, medan Pedro också var pinsam.

Barcelonas Pedro föll på marken med händerna på ansiktet efter en tydlig missförståndelse mellan honom och Alvaro Arbeloa i första halvlek.

Ferdinand skrev på sin Twitter: "Denna filmning är ett skämt/utskämmning. När Pedro ser detta, vad tror ni att han kommer att tänka 'Vad var det jag gjorde'".

José Mourinho: "Guardiola och Barcelona borde skämmas. Skandal!"


José Mourinho var inte nöjd med gårdagens "skandal" mot FC Barcelona.
José Mourinho

Real Madrid
s tränare José Mourinho har utsett Barcelonas senaste Champions League vinst som "pinsam".

Mourinho sade: "Barcelona är ett bra lag på och utanför planen, men att vinna på det sättet lämnar inte samma smak".

"Jag har redan vunnit två Champions Leagues, och jag vann dom på planen, med två lag som inte var Barcelona. Jag vann med Porto, ett litet lag från en svagare liga. Och jag vann en annan med Inter, (med) svett och hårt arbete".

"Josep Guardiola är en fantastisk fotbollstränare, men den Champions League som han vann var pinsam på grund av vad som hände på Stamford Bridge - det var en skandal".

"Och om han vinner detta år, kommer han att vinna efter en skandal på Bernabéu. Låt oss hoppas att han får chansen att vinna en ren Champions League (i framtiden), utan skandaler".

"Guardiola förtjänar att vinna en Champions League (på ett) normalt (sätt). Det är vad jag önskar eftersom han är väldigt bra tränare som jag respekterar som person för hans fantastiska behandlig efter fyra år med honom".

"Jag respekterar honom mycket som tränare och person, jag hoppas att han en dag vinner en ren Champions League, utan händelser bakom det".

Real Madrids och Barcelonas startelva

Real Madrid har avslöjat vilka spelare som kommer att starta mot de katalanska rivalerna Barcelona i dagens Champions League semifinal.

Real Madrids Startelva
: Iker Casillas; Alvaro Arbeloa, Sergio Ramos, Raul Albiol, Marcelo, Pepe; Xabi Alonso, Lassana Diarra, Mesut Özil; Angel di Maria och Ronaldo.

Men även Barcelona har avslöjat sin startelva, och såhär ser den ut: Victor Valdes; Dani Alves, Gerard Pique, Mascherano, Carles Puyol; Xavi, Sergio Busquets, Keita; Lionel Messi, Pedro, David Villa.

Jose Mourinho kommer att be sin agent att försöka underteckna Manchester Uniteds Nani


Den portugisiska tränaren Jose Mourinho kommer att be sin agent, Jorge Mendes, att försöka övertala sin klient Nani att signera för Real Madrid i sommar.
Jose Mourinho, Jorge Mendes & Nani

Som tidigare rapporterat, är den spanska storklubben Real Madrid intresserade av den portugisiska Manchester United yttern Nani.

Men nu har La Gazzetta dello Sport hävdat att Los Blancos tränare Jose Mourinho kommer att be sin superagent Jorge Mendes att försöka signera spelaren till Spanien. Eftersom Nani har samma agent som Mourinho, kommer detta att underlätta affären för Santiago Bernabeu klubben.

Det är tack vare Mendes som de portugis-talande spelarna Ronaldo, Nani och Anderson fick ett kontrakt med den engelska Old Trafford klubben.

Det var även han som tog hand om rekordöverföringen på 80 miljoner pund, då Ronaldo flyttade till Real Madrid från Manchester United år 2009. Och nu hoppas Mourinho att han kan även fånga Nani.

Mourinho tycker att det borde ha varit Arsenal som hamnade i semifinalen - inte Barcelona


Mourinho anser att Arsenal borde ha gått vidare till semifinalen och inte Barcelona, eftersom han tycker att Van Persies röda kort var dåligt dömt.
Jose Mourinho

Real Madrid
s portugisiska tränare Jose Mourinho tycker att han egentligen borde möta Arsenal - inte Barcelona - i kvällens Champions League semifinal.

Mourinho ansåg att Robin Van Persies röda kort i Arsenals kvartsfinalförlust på Camp Nou inte var rättvist, och anser att domaren hjälpte den katalanska klubben Barcelona att gå vidare till nästa runda.

"För mig är det en följd av en sak. I den första säsongen som tränare, levde han skandalen i Stamford Bridge. Ända sedan dess har han inte varit glad när domarna har rätt" sa Mourinho om Guardiola.

"Förra året mötte han Inter som spelade med tio spelare i mer än en timma. Detta år, hade han en fot utanför Champions League och vi såg vad som hände med Arsenal."

1700 poliser kommer att övervaka dagens El Clasico i Champions League


Flera hundra poliser, säkerhetsvakter samt sjukvårdare kommer att vara närvarande i dagens semifinal mellan La Liga rivalerna.
Santiago Bernabeu

Fler än 1700 poliser, säkerhetsvakter och sjukvårdare kommer att vara närvarande i kvällen Champions League semifinal mellan Real Madrid och Barcelona på Santiago Bernabeu stadion.

De två spanska giganterna har redan mötts tre gånger tidigare denna säsong, och två utav dem spelades för endast några dagar sedan. Eftersom denna match kommer att vara väldigt viktig med tanke på att det är en semifinal, tror arbetsmännen att det kan bli problem på läktaren - bland fansen.

Real Madrids styrelse mötte arbetsmännen från den lokala polisen, representanterna från hälso-och sjukvården, UEFA delegaterna samt personen som tar hand om säkerheten i Santiago Bernabeu, i tisdags.

Dessutom kommer även Plaza de Cibeles, där Real Madrid firade Copa del Rey titeln, att övervakas under hela kvällen. Men man tror inte att det kommer att bli några problem där eftersom man hyllade Real Madrid fansen som "uppförde sig bra" när de firade cuptiteln i Cibeles.

Några timmar innan matchen kommer en stor kontingent av poliser att se till att Barcelona supportrarna anländer till staden på ett säkert sätt.

Jose Mourinho lugnar ner rykterna: "Jag vill inte ha Drogba"


Real Madrids portugisiska tränare säger att han inte har någon avsikt i att signera Chelseas Didier Drogba i sommarens transfermarknad.
Didier Drogba

Real Madrid
s tränare Jose Mourinho har lugnat ner rykten som säger att den spanska huvudstadsklubben kommer att försöka underteckna Chesleas anfallaren Didier Drogba i sommar.

Att ta den ivorianska spelaren från sin engelska klubb är inget som den portugisiska tränaren är villig att göra, istället insisterade 48-åringen att han inte kommer att försöka signera stjärnan.

"Jag vill inte ha Drogba, Real Madrid behöver inte försöka signera honom" sa Mourinho rapporterar Tribalfootball. "Alla känner till relationen jag har med honom, samma relation som jag har med Chelsea och Roman Abromavich. Drogba är bra för Chelsea."

Rapporter säger att Real Madrid inte kommer att signera Emmanuel Adebayor permanent


Real Madrid kommer inte att signera Emmanuel Adebayor permanent i sommar på grund av Manchester Citys höga pris för spelaren, rapporterar den engelska median.
Emmanuel Adebayor

Den spanska storklubben Real Madrid är redo att avvisa ett permanent avtal för den lånade Manchester City anfallaren Emmanuel Adebayor.

Den engelska tidningen The Sun säger att den 27-årige, som har gjort fyra mål - två av dem gjordes mot Tottenham i Champions League, kommer inte att få spela för Santiago Bernabeu klubben så länge till.

Den förra Arsenal spelaren var överlycklig när han vann sin första stora trofé i sin fotbollskarriär förra veckan, när Real Madrid vann Copa del Rey finalen med 1-0.

Det som stoppar Los Blancos från att köpa togolesen är Citys kravpris för Adebayor som ligger på 12 miljoner pund. Anfallaren kostade City 25 miljoner euro år 2009 och är inte villiga att förlora många miljoner på spelaren genom att sänka priset.

Phil Nevile: "Ronaldo är en superstjärna. Messi må vara lysande, men Ronaldo är komplett"


Phil Neville säger att han skulle välja Cristiano Ronaldo framför Lionel Messi, eftersom han anser att portugisen är mer komplett än argentinaren.
Cristiano Ronaldo & Phil Neville

Everton
s lagkapten Phil Neville skulle älska att se sin förra Manchester United lagkamrat, Cristiano Ronaldo, återvända till den engelska Premier League.

Den portugisiska superstjärnan har inte planerat att lämna Real Madrid, men Neville säger att den 26-årige anfallaren är en spelare som är fantastisk att kolla på när han spelar fotboll.

"Jag skulle gå för Ronaldo, utan tvekan. Jag spenderade några tid med honom i Old Trafford och jag vet hur mycket jobb han gör för att finslipa sina färdigheter" sa spelaren till The Daily Mail.

När han däremot fick frågan om vilken spelare mellan Cristiano Ronaldo och Lionel Messi han anser är den bästa, sa han: "Varje dag, utan misslyckande, tränade han runt en timme extra för att vara säker på att han var redo för helgen. Han är en superstjärna men är inte rädd för hårt arbete. Han är snabb, stark och gör varje typ av mål. Messi må vara lysande, men Ronaldo är komplett och får min röst."

Guardiola: "Mourinho tror att han vet allting om världen och jag vill inte tävla med honom"


Den spanska Barcelona tränaren tappade humöret under dagens presskonferens, samtidigt som han startade ett ordkrig med Mourinho.
Pep Guardiola & Jose Mourinho

Barcelona
s tränare Pep Guardiola har startat ett ordkrig med Real Madrids tränare Jose Mourinho under gårdagens presskonferens.

Mourinho har tidigare pratat om förra veckans Copa del Rey finalen mellan Madrid och Barca där han tyckte att domaren Pedro Rodriquez gjorde rätt när han bortdömde motståndarnas mål som var offside, och sa att Guardiola har skapat en ny grupp av tränare.

"Fram tills nu har vi haft två grupper av tränare" sa portugisen. "Det finns en väldigt liten grupp som inte pratar om domarna. Sedan finns det en större grupp av tränare, där jag är inkluderad, som kritiserar domarna när de gör stora misstag."

"Och efter Peps uttalande har vi hamnat i den tredje gruppen, som är en grupp med en person, som kritiserar bra beslut gjorda av domaren. Jag har aldrig sett något sådant tidigare."

Guardiola vägrade dock att kommentera Mourinhos svar på Peps uttalande, men sa: "Onsdag, klockan 20:45, kommer vi att mötas på planen. Utanför planen har han redan vunnit" under dagens presskonferens.

"I detta rum (presskonferensrummet) är han fu***** chefen, fu***** mannen, personen som vet allting om världen och jag vill inte tävla med honom alls. Det är en spel som jag inte kommer att spela, eftersom jag inte vet hur man gör det."

"Jag kommer inte att motivera mina ord. Jag gratulerade Madrid för cupen som de vann rättvist på planen och mot ett lag som jag representerar, och som jag även är stolt över."

"Utanför planen, har han redan vunnit, vilket han har gjort hela året. På planen kommer vi att se vad som händer. Om man tycker att hans påståenden om att jag alltid klagar på tränarna är sant efter allt ni hört från mig under de tre senaste åren, kan jag inte göra något år saken."

Roberto Carlos: "Real Madrid har visat att de som är favoriter inte alltid vinner"


Real Madrid legenden, Roberto Carlos, säger att matchens favoriter inte alltid vinner, vilket var något som den spanska huvudstadsklubben bevisade förra veckan.
Roberto Carlos

Den förra Real Madrid vänsterbacken Roberto Carlos har innan dagens Champions League semifinal mellan Los Blancos och Barcelona hävdat att de spanska giganterna har redan visat att favoriter inte alltid vinner.

Den 38-årige spelaren tyckte att sin förra klubbs 1-0 resultat mot katalanerna i Copa del Rey finalen visade att de man tror kommer att vinna, inte alltid slutar som segrare.

"Madrid har visat att de som är favoriter inte alltid vinner" sa Roberto Carlos till Radio Marca. "Madrid har potentialen att spela bättre och detta kan avgöra matchen."

"Men vi måste vara realistiska eftersom det inte finns några favoriter i en sådan match. Båda trupperna är väldigt nära (när det gäller kvalitén). Men Madrid är i en bättre form efter att ha besegrat Barca i cupen och sedan förnedrat Valencia med 6-3 i Mestalla."

Schalke är intresserade av Real Madrids mittfältare Esteban Granero


Schalke 04 kommer att försöka underteckna Real Madrids mittfältare, Esteban Granero, när tyskarna har full koll på spelarens talang.
Esteban Granero

Den tyska klubben Schalke är enligt den engelska onlinetidningen Tribalfootball intresserade av Real Madrids spanska mittfältare Esteban Granero.

Schalke planerar att använda den 23-årige Los Blancos spelaren som ersättare för mittfältaren Ivan Rakitic, som lämnade Tyskland för den spanska La Liga klubben Sevilla i januari.

Den förra Real Madrid kaptenen Raul har pratat med Schalke om Graneros förmågor samt talang. Legenden fick Bundesliga klubben att förstärka sitt intresse för den Madrid-födda mittfältaren.

Jose Mourinho vill att Perez ska ersätta Jorge Valdano med legenden Fernando Hierro


Jose Mourinho försöker enligt den katalanska tidningen Sport att övertyga presidenten att ersätta Jorge Valdano med legenden Fernando Hierro.
Fernando Hierro, Florentino Perez, Jose Mourinho & Jorge Valdano

Den förra Real Madrid försvararen Fernando Hierro kan återvända till Santiago Bernabeu klubben nu när Jose Mourinho är villig att signera den 43-årige legenden till klubbens tekniska personal, rapporterar Sport.

För närvarande jobbar Hierro som sportdirektör för det spanska fotbollsförbundet (RFEF), men kommer att lämna sin position i slutet av säsongen.

Han har spelat över 500 matcher för Real Madrid under sin fotbollskarriär, men lämnade klubben för att spela i mellanöstern år 2003. Han lämnade fotbollen sommaren 2005 innan han två år senare anslöt sig till RFEF.

Mourinho vill att Hierro ska återigen vara en medlem i Real Madrid, och är hoppfull om att tränaren Florentino Perez kommer att anlita Hierro i sommar, för att ersätta Jorge Valdano, som klubbens generaldirektör.

Sport
säger att den portugisiska tränaren har en svår relation med Valdano och skulle vara glad att se honom gå i slutet av säsongen.

Mourinho har inkallat 19 spelare till onsdagens Champions Leage semifinal mot Barcelona


Nitton män har inkallats inför morgondagens semifinal på Santiago Bernabeu av den portugisiska tränaren Jose Mourinho.
Real Madrid träning

Jose Mourinho
har inkallat 19 Real Madrid spelare till trupplistan för morgondagens Champions League match mot Barcelona. Di Maria och Adebayor som missade den senaste La Liga matchen mot Valencia är tillbaka i trupplistan, och även Arbeloa har återvänt efter att ha avtjänat en matchavstängning. Däremot kommer inte Khedira och Gago att vara närvarande på grund av skador med Carvalho är avstängd.

REAL MADRIDS TRUPPLISTA
Målvakter: Casillas, Adan, Dudek
Försvarare: Pepe, Sergio Ramos, Marcelo, Arbeloa, Albiol, Garay
Mittfältare: Lass, Granero, Xabi Alonso, Kaká, Di Maria, Özil
Anfallare: Cristiano Ronaldo, Benzema, Higuain, Adebayor

BARCELONAS TRUPPLISTA:

Målvakter: Valdes, Pinto
Försvarare:
Alves, Pique, Puyol, Milito, Montoya, Fontas
Mittfältare:
Mascherano, Busquets, Iniesta, Xavi, Keita, Afellay, Jeffren, Thiago, Sergi Roberto
Anfallare:
Pedro, Messi, Villa

Real Madrid är intresserade av Manchester Uniteds ytter Nani


Real Madrid är intresserade av Manchester Uniteds unga stjärna, Nani, och kan tänka sig att signera spelaren i sommar.
Nani

Den portugisiska Manchester United yttern Nani har sammankopplats med en flytt till den spanska huvudstadsklubben, Real Madrid.

Den engelska tidningen The News of the World säger att Los Blancos håller koll på den förra Sporting Lissabon spelaren efter att det har hävdats att 24-åringen kan lämna Old Trafford i sommar.

Santiago Bernabeu klubben är dock inte de enda som är intresserade av Nani. Italienarna Inter och AC Milan sägs också hålla koll på portugisen.

Nani flyttade till Manchester United år 2007. han har spelat totalt 91 matcher för sin engelska klubb, samt gjort 17 mål i den röda tröjan.

Real Madrids president Florentino Perez ville sparka Jose Mourinho i vintras


Real Madrids spanska president var redo att sparka Mourinho i december på grund av att Perez inte trodde att portugisen medförde något till laget.
Florentino Perez & Jose Mourinho

Real Madrid
s president Florentino Perez sägs ha varit seriös med att sparka den portugisiska tränaren Jose Mourinho i december, har det avslöjats.

Den spanska tidningen El Pais säger att Perez planerade att sparka Mourinho redan under vinteruppehållet. Under vintern sa presidenten till Real Madrids officiella hemsida: "Det finns folk som beter sig som om detta är vilken klubb som helst och har inte insett att Real är den största klubben. Pressen som finns här gäller inte alla, vissa blir galna."

Kommentaren upprörde inte Mourinho, som svarade: "President, jag är tränaren som du förväntade dig och du är presidenten som jag förväntade mig."

Efter Barcelonas 5-0 vinst på Camp Nou förstördes Mourinhos relation med Jorge Valdano. Dessutom förvärrades situationen mellan The Special One och Perez, då portugisen bad presidenten att förnya Pepes kontrakt.

Men Perez bestämde sig för att behålla Mourinho i resten av säsongen, och efter Copa del Rey titeln är han inte villig att sparka tränaren.

Legenden Ronaldo: "Den första matchen kommer att bli vunnen av Madrid"


Brassen Ronaldo, som tog pension för några månader sedan, säger att han tror att Real Madrid kommer att vinna den första matchen i Champions Leagues semifinal.
Ronaldo

Real Madrid
kommer att vinna den första Champions League semifinalen mot Barcelona, hävdar den förra Los Blancos anfallaren, och nu pensionerade legenden, Ronaldo.

Den brasilianska 34-åringen som spelade för båda La Liga klubbarna tror att Jose Mourinhos män kommer att få ett bra resultat på Santiago Bernabeu, men samtidigt sa han att han inte är säker på vilken utav dem som kommer att ta sig till Champions League finalen på Wembley.

"Mina känslor säger att den första matchen kommer att bli vunnen av Madrid" sa Ronaldo till Sport.tv. "Men Barcelona är det bästa laget under de senaste 15 åren. Spelarna är fantastiska och de vet hur man behåller bollen."

"De är härliga att se på. Saker kommer att bestämmas i den andra matchen, men man vet aldrig vad som händer i Clasicos."

Rapport: Lassana Diarra och Raul Albiol kommer att starta mot Barcelona imorgon


Att fundera på vilka spelare som man tror att Mourinho kommer att starta med imorgon kan man alltid göra, men nu har den spanska median avslöjat att portugisen kommer att använda sig av Lass samt Albiol från start imorgon.
Raul Albiol & Lassana Diarra

Den franska spelaren Lassana Diarra samt den spanska försvararen Raul Albiol kommer enligt den spanska sporttidningen AS att starta för Real Madrid mot Barcelona i morgondagens Champions League semifinal.

Båda spelarna deltog i lördagens 6-3 vinst mot Valencia då tränaren Jose Mourinho valde att låta de flesta startspelarna vila inför årets tredje El Clasico.

Diarra förväntas spela i mittfältet tillsammans med Xabi Alonso och Pepe, nu när Sami Khedira är skadad och inte kommer att återvända förrän om några veckor.

Albiol kommer förmodligen att spela bredvid Sergio Ramos, det vill säga som mittback, trots att han spelade som högerback i helgens match mot sin förra klubb Valencia.

Jose Mourinho: "Barcelona är ett bra lag, men jag vet inte om de är bäst"


Jose Mourinho pratade med median idag och sa att Barcelona inte är världens bästa lag genom tiderna.
Jose Mourinho

Jose Mourinho
har sagt att Barcelona inte är världens bästa lag, men han förväntar sig en tuff match mot katalanerna när Real Madrid kommer att välkomna rivalerna till Santiago Bernabeu stadion imorgon.

Den portugisiska tränaren, som vann Champions League titeln förra året, eliminerade Barcelona i semifinalen. Och nu säger han att det inte finns några favoriter på onsdagens CL match.

"Varje match är en annan historia. Det är fortfarande samma (situation) som när vi inte vann cupfinalen. Cuptävlingar är alltid olika. Men vi är lugna. Det är en Champions League semifinal och vi kommer inte att påverkas av det som hände förr."

Den förra Inter och Chelsea tränaren blev sedan tillfrågad om det nuvarande Barcelona laget är det bästa genom tiderna, och han sa: "Jag vet inte om de är bäst, de är ett bra lag, men jag vet inte om de är bäst."

"Det finns inga favoriter. Inget resultat efter matchen kommer att få oss att känna oss trygga i andra matchen. Vi är inte beroende, men vi vill gå hela vägen. Det finns inga favoriter, exakt samma sak med Schalke - Manchester United matchen."

För några dagar sedan sa Guardiola att Mourinho skulle bli glad om det var en portugis domare som dömde morgondagens match.

"Jag vill inte att misstag ska vara till vår fördel, men jag hoppas att både lagen kommer att vara glada efter matchen. Men det är inte möjligt för Pep att vara glad. Detta är första gången jag ser någon tränare kritisera domaren innan matchen. När jag klagar på domarna gör jag det ärligt. Vi måste spela på en maximal nivå. Det handlar inte om domaren."

Kaká hoppas på en Champions League final: "Jag hoppas att det kommer att gå bra"


Real Madrids brasilianska stjärna Ricardo Kaká säger att Los Blancos har nyckeln till en plats i Champions League finalen.
Kaká

Den brasilianska playmakern Kaká tror att Real Madrid har den viktigaste resursen för att besegra Barcelona i Champions Leagues semifinal - och det är tränaren Jose Mourinho.

Dne 29-årige stjärnan har hyllat den portugisiska tränaren och tror att 48-åringen kan ändra på allting i semifinalen på onsdag när Real Madrid kommer att välkomna Barcelona till Santiago Bernabeu ännu en gång.

"Jag är glad. Jag mår bra. Mourinho har varit 10/10, han har varit väldigt bra för mig. Han har hjälp mig jättemycket. Han använder mig väl och min hand finns tillgänglig att låna ut" sa brassen till den spanska sporttidningen AS.

Kaká är inte en främling till Champions League eftersom han har spelat i två finaler med sitt förra lag AC Milan. Han förlorade år 2005, men två år därefter vann han Champions league titeln, samt att han blev utsedd till världens bästa spelare år 2007.

"Det har varit en stor vecka. Min födelsedag, två mål, och min dotter föddes. Vi har vunnit en titel (Copa del Rey) och nu förbereder vi oss inför två matcher mot Barcelona. Jag hoppas att det kommer att gå bra, eller till och med bättre än Copa del Rey."

Kakás framtid har varit en stor diskussion, men mittfältaren tror att han kommer att stanna i Santiago Bernabeu klubben, och sa: "Jag tänker på att stanna, spela och lyckas i Real Madrid."

Sami Khedira: "Jag kan försäkra er att min skada inte innebär slutet av säsongen för mig"


Real Madrids Sami Khedira säger att han kommer att göra allt för att återvända till planen så fort som möjligt och hans mål är att delta i Champions League finalen med Real Madrid - om Los Blancos besegrar Barcelona i semifinalen.
Sami Khedira

Real Madrid
s tyska mittfältare Sami Khedira har gjort klart för alla att hans säsong ännu inte är över och att han är ute efter att återvända till Champions League finalen, om Los Blancos lyckas att besegra Barcelona.

Den förra Stuttgart stjärnan lider av en muskelskada som han fick i Copa del Rey finalen, som Real Madrid vann med 1-0 mot katalanerna Barcelona. Efter att Khedira skadade sig hävdade rapporter att den 24-årige spelaren inte skulle återvända förrän nästa säsong.

"Jag kan försäkra er att min skada inte innebär slutet av säsongen för mig. Jag kommer att göra allt för att återvända så snabbt som möjligt" sa Khedira i sin officiella Facebook sida. "Jag vill vara redo om vi tar oss till Champions League finalen."

"Real Madrids läkare kommer att fortsätta jobba tillsammans med Dr. Muller-Wohlfart i München för att hantera min återhämtningsprocess. Vi måste vänta och se när jag kommer att vara i matchform igen."

Emmanuel Adebayor och Angel di Maria har återhämtat sig från sina respektive skador


Real Madrids Emmanuel Adebayor och Angel di Maria har återhämtat sig från sina respektive skador och kommer att vara närvarande i Champions League matchen mot Barcelona.
Emmanuel Adebayor & Angel di Maria

Real Madrid
har fått reda på att både Emmanuel Adebayor och Angel di Maria kommer att hinna återhämta sig i tid till Champions Leagues semifinal mot Barcelona på onsdag.

Den togolesiska och utlånade Manchester City spelaren har återhämtat sig från en liten skada i sin fot, medan den argentinska yttern har övervunnit en kontusion på sitt högra knä, rapporterar sporttidningen Marca.

Man trodde att båda spelarna skulle missa El Clasico matchen som kommer att äga rum om två dagar. Men den spanska median har rapporterat att båda spelarna kommer att delta i den kommande Champions League matchen.

Sergio Ramos pratar om Real Madrid: "Gruppen är mer förenad än någonsin"


Sergio Ramos pratade med Real Madrids officiella hemsida om den kommande El Clasico matchen på Santiago Bernabeu och sa att laget har sedan Copa del Rey finalen varit nära varandra.
Sergio Ramos (och Andres Iniesta samt Sami Khedira)

Real Madrid
s försvarare Sergio Ramos säger att truppen är mer förenade än någonsin efter förra veckans Copa del Rey triumf mot Barcelona.

Den 25-årige högerbacken ser fram emot den tredje El Clasico mot de katalanska rivalerna i Champions Leagues första match i semifinalen i onsdag.

"Vid denna punkt av säsongen är det så viktigt för oss att alla har spelat några minuter. Gruppen är mer förenad än någonsin" sa Ramos till Real Madrids officiella hemsida.

"Jag skulle gilla en ren, sund match med ingen drama, och att domaren inte favoriserar eller skadar någon utav lagen" fortsatte den förra Sevilla spelaren.

"Vi kommer att spela en väldigt viktig Champions League match och nu är tiden att visa den sanna föreningen kommen."

Mourinho vill underteckna Chelseas 30-årige försvarare John Terry till Real Madrid


Jose Mourinho vill återförenas med sin förra spelare John Terry, och har därför bett Florentino Perez att försöka underteckna försvararen.
John Terry

Real Madrid
s tränare Jose Mourinho vill signera Chelseas lagkapten John Terry till Los Blancos i sommar, rapporterar den italienska median.

La Gazzetta dello Sport
säger att den portugisiska tränaren har övertygat Real Madrid presidenten Florentino Perez att prata med engelsmännens president Roman Abromavich om det finns någon möjlighet för spanjorerna att signera Terry i slutet av säsongen.

Mourinho tror att den 30-årige mittbacken kan hjälpa Real Madrid att hindra Barcelona från att göra mål mot den spanska huvudstadsklubben.

Dessutom är chansen för Santiago Bernabeu klubben att underteckna försvararen ganska stor med tanke på att Chelsea är ute efter värva en yngre försvarare som kan ersätta engelsmannen.

Kakás dotter föddes i Sao Paulo i lördags

Real Madrids brasilianska stjärna Kaká fick sitt andra barn i lördags, och direkt efter lördagens match mot Valencia åkte han till Brasilian för att se sin dotter för första gången.
Kaká, Caroline Celico & Isabella

Den brasilianska Real Madrid playmakern Kaká fick en dotter i lördags, efter 6-3 vinsten mot Valencia. Caroline Celico, Kakás fru, fick dottern Isabella i Albert Einstein sjukhuset i Brasilien, São Paulo, dagen efter brassens födelsedag.

Den 29-årige spelaren kunde inte vara närvarande när hans fru födde parets första dotter eftersom han spelade mot Valencia där han hade en mycket viktig roll. Men Kaká dedikerade både hans mål till sin dotter (även till sin son).

"Jag har fött barn igen! Med en normal förlossning och det var underbart. Jag njöt av varje smärta, varje minut som började vid midnatt. Det var värt det" skrev Caroline på sin Twitter.

Direkt efter lördagens match åkte Kaká till Brasilien för att se sin dotter. Han anlände till São Paulo klockan sju på morgonen igår, men flög tillbaka till Spanien dagen efter för att träna med Real Madrids trupp.

Den förra AC Milan stjärnan hoppas att hans imponerande prestanda mot Valencia kommer att ge honom en plats i startelvan mot Barcelona när de två rivalerna möts ännu en gång i Champions League semifinal på onsdag.

Victor Valdes säger att domaren kan avgöra Champions League matchen på onsdag


Den spanska målvakten, Victor Valdes, säger att domaren kan avgöra den kommande El Clasico matchen på Santiago Bernabeu den 27 april.
Victor Valdes (Barcelona - Real Madrid)

Barcelona
s skotträddare Victor Valdes har sagt att domaren kan ha en avgörande roll i den kommande Champions League semifinalen mot rivalerna Real Madrid.

Den första matchen av rundan kommer att äga rum på Santiago Bernabeu om två dagar, och Valdes sa till Barcelonas officiella hemsida: "Vi är ett lag med spelare som är vinnare och vi vill återupprepa triumferna med Barcelona. Så vi måste bara fortsätta göra det vi gör bäst och gå ut mot Real Madrid."

"Vi vet vad som kan hända mot Real Madrid. Vi måste ta emot det som kommer, och om vi kan spela vårt spel eller inte kan bero på domaren. Men vi är inte beroende av dessa saker."

"Vi måste göra vår sak och spela på sättet som passar oss bäst. Nyckeln kommer att vara bollinnehavet och vi måste passa, och passa, tills vi får en målchans."

Johan Cruyff: "Trots att Real Madrid vann cupen är Barcelona det bästa laget av dem två"


Barcelona legenden Johan Cruyff tror inte att Real Madrid kommer att vinna den kommande El Clasico matchen på onsdag, efter man inte kan vara lysande hela tiden.
Johan Cruyff

Johan Cruyff
har sagt att Real Madrids Copa del Rey vinst mot Barcelona förra veckan kan vara till katalanernas fördel nu när de inte är de överväldigande favoriterna i Champions Leagues semifinal.

De spanska serieledarna kommer att möta Los Blancos för tredje gången på onsdag och Cruyff sa till tidningen El Periodico de Catalunya: "Real Madrid är kanske i en bättre form för tillfället, men det kan endast vara till Barcelonas fördel om Madrid känner samma känsla."

"Barcelona är dock fortfarande det bästa laget av dem två. Mourinho skulle ha varit nära att vinna La Liga istället för Guardiola, om Madrid var det bättre laget, men så är inte fallet."

"Åttapoängsskillnaden i La Liga illustrerar vilket lag som är bäst. Det som hände under de 120 minuterna i Copa del Rey finalen ändrar inte på något. Real Madrid behövde desperat denna titel. Men nu vet Barcelona hur de ska spela mot de vita."

"Det finns ingen anledning för Barcelona fansen att vara oroliga. Oavgjort på Bernabeu säkrade ligatiteln, men Barca var nära att vinna Copa. Det är omöjligt att vara lysande i varje match och Barcelona har inte förvandlats till ett ett svagt lag helt plötsligt."

Pep Guardiola: "Vi accepterar att Real Madrid är favoriter i Champions League"


Pep Guardiola säger att Real Madrid är favoriter att vinna första matchen i Champions Leagues semifinal på Santiago Bernabeu stadion på onsdag.
Josep Guardiola

Barcelona
s spanska tränare Pep Guardiola har medgett att katalanernas rivaler Real Madrid är favoriter att vinna den första omgången i Champions Leagues semifinal den 27 april.

Spaniens två största klubbar har mötts två gånger i de senaste tio dagarna. Det första mötet (La Liga) slutade med 1-1 och den andra matchen (Copa del Rey finalen) slutade med 1-0.

När Jose Mourinhos män åkte tillbaka till Mestalla vann den spanska huvudstadsklubben med 6-3 mot Valencia tack vare Gonzalo Higuain, Karim Benzema och Kaká som gjorde de sex målen.

"Vi accepterar att Madrid är favoriter i Champions League. Jag förstår det eftersom de vann Copa del Rey och de spelar bra" sa Guardiola till den spanska sporttidningen Marca.

"Vi accepterar även utmaningen. Vi har ett stort förtroende för oss själva och jag har förtroende för mina spelare" fortsatte den 40-årige tränaren.

Det finns en chans att matchens domare kommer att vara från Portugal, Jose Mourinhos hemland. Detta är något som Guardiola tror att Real Madrids tränare inte kommer att vara missnöjd med.

"Om det är så, tror jag att Real Madrids tränare kommer att vara väldigt glad."

Jose Mourinho vill inte se någon utav sina spelare bli såld i sommar


Jose Mourinho säger att han inte vill ändra på sin trupp inför sommaren, utan behålla spelarna han har och signera två till tre spelare.
Jose Mourinho

Real Madrid
s portugisiska tränare Jose Mourinho vill inte se någon utav sina spelare bli såld i sommar. Efter vinsten mot Valencia har den förra Inter och Chelsea tränaren lovat att hans sida kommer att nå bättre och större saker nästa säsong.

"Jag säger alltid att den andra säsongen måste vara bättre än den första eftersom spelarna har lärt sig från tränaren. Tränaren har lärt sig från dem och tränaren har också lärt sig mer om en tävling som är ny för honom" sa Mourinho.

"Vi borde inte göra några ändringar i truppen; endast det vanliga - två eller tre nya spelare" avslutade 'The Special One'.

Real Madrid ser Arsenals tränare Arsene Wenger som möjlig ersättare för Jose Mourinho


Real Madrid förbereder sig inför Jose Mourinhos avgång och har Arsenals tränare Arsene Wenger i sikte.
Jose Mourinho & Arsene Wenger

Den spanska storklubben Real Madrid håller koll på Arsenals tränare Arsene Wenger, vars situation i England inte är den bästa.

Den engelska tidningen The Sunday Mirror säger att den franska tränaren finns i Real Madrids önskelista. Los Blancos är inte säkra om den portugisiska tränaren kommer att stanna i den spanska huvudstadsklubben och har därför redan nu förberett ett liv utan Jose Mourinho.

"The Special One" har flera gånger sagt att han vill återvända till Premier League någon dag, och därför har Santiago Bernabeu klubben bett arbetsmännen inom den spanska klubben att ta reda på vilka tränare som kan vara möjliga ersättare.

Under de senaste åren har Arsenals tränare ofta sammankopplats med Real Madrid när de har varit på jakt efter en ny tränare.

Sir Alex Fergsuson skulle alltid välja Cristiano Ronaldo framför Lionel Messi


Om den 69-årige United tränaren fick välja mellan Cristiano Ronaldo och Lionel Messi, skulle han ha valt den portugisiska stjärnan.
Sir Alex Ferguson, Cristiano Ronaldo & Lionel Messi

Manchester United
s tränare Sir Alex Ferguson skulle välja Real Madrids superstjärna Cristiano Ronaldo framför Barcelonas anfallare Lionel Messi.

Den skottska tränaren har dock medgett att han beundrar både spelarna, men han skulle ändå välja den ena framför den andra.

"Messi eller Ronaldo? De är två fantastiska spelare. Jag har lojalitet mot Ronaldo och känner till hans kvalitéer. Han är otrolig, en fantastisk spelare med två bra fötter. Han är snabb och är fantastisk i luften."

"Messi är helt och hållet en annan sorts spelare, men ger lika fantastiska kvalitéer till sin fotboll."

Mourinho: "Vi behöver Kaká och han behövde självförtroendet han fick från denna match"


Idag var Mourinho mycket glad när han pratade med pressen. Efter 6-3 vinsten hyllade han Real Madrid spelarna och var glad för Kakás skull.
Kaká & Jose Mourinho

Jose Mourinho
pratade med pressen strax efter Real Madrids stora vinst mot Valencia där han uttryckte sin glädje över vinsten.

"Vissa människor kanske förlorar fokusen efter oförglömliga matcher, men det var inte fallet idag. Vi tog denna match väldigt seriöst, men de tre poängen är det enda som räknas så att vi kan fortsätta kämpa så länge vi är matematiskt sätt levande."

"För några veckor sedan förlorade vi mot Sporting, men totalt sett mår vi bra. Det jag säger om Kaká gäller hela laget. Om vi kan avsluta säsongen bra och med känslan att vi kan besegra vilket lag som helst, kommer vi att vara extremt självsäkra nästa säsong. Om Barcelona vinner ligan, kommer det att vara på grund av poängen de har fått, inte för de vi har förlorat."

"Kaká spelade en bra match i en position som jag gillar mycket. Det är en position han är van vid. Vi behöver honom och han behövde självförtroendet han fick från denna match. Folk kan se hur talangfull han är under slutspurten av denna säsong och kan kommer att starta nästa säsong på ett helt annat sätt. Jag är väldigt glad för honom. Och hans dotter kommer att födas inom några dagar."

"Vi kommer att vara i Valdebebas imorgon, men inte för att träna eller tänka på fotboll. Vi kommer att förbereda oss inför Champions League på måndag."

"Nacho debuterade med A-laget idag i en mycket svår match, och han såg ut som en krigsveteran. Det är vad jag vill ha från unga spelare som är förberedda, speciellt från en psykologisk synvinkel. Hattarna av för honom samt för alla hans lagkamrater."

Kaká, Gonzalo Higuain och Karim Benzema är glada över att ha gjort mål


Real Madrids stjärnor Higuain, Kaká och Benzema gjorde alla mål idag, och var glada över att ha fått göra mål för sin klubb.
Karim Benzema, Kaká och Gonzalo Higuain (Nacho i bakgunden)

Målgörarna Gonzalo Higuain, Ricardo Kaká och Karim Benzema var nöjda med sin insats i matchen mot Valencia. Alla tre spelare gjorde mål på Mestalla.

Karim Benzema och Gonzalo Higuain har nyligen varit skadade, och att göra mål på bortaplan är nog det bästa som kan hända dem efter sin återhämtning. Även Kaká har varit skadad, men han har även fyllt år. Den 22 april fyllde brassen 29 år och att göra två mål var väl en bra födelsedagspresent.

Gonzalo Higuain:

"Jag fick mycket självförtroende idag. Jag är väldigt glad; lite trött, men det är normalt. Det finns ingen bättre väg att återvända hem än med många mål. Det hårda arbetet och längtan var värd det. Nu är det dags att ha kul eftersom att hjälpa laget och nå våra mål är det enda som räknas."

"Ingen var självisk. Vi spelade som ett lag. Nu är det dags att vila inför onsdagens match, men idag visade vi att vi är i en bra form. Mourinho har många möjligheter med spelarna som han måste välja mellan, och alla är i en bra form."

Kaká:

"Vi spela bra i den första halvleken och vi kunde ta hand om affärerna. Vi behöll rytmen i den andra halvleken, men Valencia tog risker och det slutade med 3-6. Det var en bra match för mig och för Real Madrid."

"Matchen och målen passade mig väl. Jag behövde en möjlighet som denna. Jag vill tacka mina lagkamrater som har stöttat mig hela tiden. Vi är en fantastisk grupp."

"Alla utnyttjade möjligheten. Vi visade att vi är en stark grupp. Ett lag som spelar såhär efter att ha vunnit cupen bevisar att den vill avsluta säsongen på en hög nivå."

Karim Benzema:

"Det var en bra dag. Vi spelade en bra match och gjorde sex mål. Valencia är ett bra lag, men Madrid var fantastiska. Att vinna var viktigt inför onsdagens match. Jag mår bra på en personlig nivå."

Real Madrid 6 - 3 Valencia

Real Madrid vann dagens match mot Valencia med hela 6-3. Totalt blev det nio gjorda mål på Mestalla. I den första halvleken gjorde Benzema, Higuain och Kaká varsitt mål, och i den andra halvleken gjorde Higuain två mål och Kaká ett mål.

REAL MADRID: 22' Benzema, 30' 42' 52' Higuain, 38' 61' Kaká
VALENCIA: 59' Soldado, 80' Jonas, 84' Jordi Alba

Real Madrids Startelva

Real Madrid har avslöjat på sin officiella Facebook samt Twitter sida vilka spelare som kommer att starta mot Valencia idag.

REAL MADRIDS STARTELVA:
Iker Casillas, Raul Albiol, Ezequiel Garay, Ricardo Carvalho, Nacho, Esteban Granero, Lassana Diarra, Sergio Canales, Kakà, Gonzalo Higuaín och Karim Benzema.

De som sitter på bänken är:
Antonio Adán, Pepe, Marcelo, Xabi Alonso, Pedro León, Mesut Özil och Cristiano Ronaldo.

Mourinho: "Barcelona är inte europeiska- eller världsmästare, de är Spaniens mästare"


Jose Mourinho pratade med pressen igår, och sa att han inte tänker på onsdagens match mot den katalanska klubben Barcelona ännu.
Jose Mourinho

Real Madrid
s portugisiska tränare Jose Mourinho väntar tills nästa vecka för att prata om Champions League matcherna mot Barcelona, och han tror inte att Spaniens serieledare är en dominerande kraft.

"Jag vet ingenting om onsdag (Champions League semifinal mot Barcelona), vi kommer att spela på lördag, vi kommer att vila på söndag med våra familjer och sedan på måndag kommer vi att tänka på Barcelona" sa Mourinho till pressen i fredags.

"Vi är inte färdiga med något. Och det finns ingen hegemoni. Barcelona är fantastiska, de har vunnit mycket och kommer att vinna mer, men de är inte de europeiska- eller världsmästare, de är Spaniens mästare."

Chelseas anfallare Didier Drogba har sammankopplats med en flytt till Madrid för att återförenas med sin förra tränare, men 48-åringen behandlade nyheten som ett rykte och inget annat.

"Jag kommer inte ens att gå dit (prata om saken). Det är det sista vi behöver nu och vi tänker inte på det."

Kevin-Prince Boateng: "Om Ronaldo kommer till Milan skulle jag vara väldigt glad"


Milans ghanesiska spelare, Boateng, säger att han skulle bli glad om Real Madrid superstjärna Cristiano Ronaldo flyttade till Italiens serieledare.
Cristiano Ronaldo

AC Milan
s mittfältare Kevin-Prince Boateng har  gett sitt lag en hel del att tänka på i sommarens transfermarknad när han medgav att han skulle älska att se Real Madrids anfallare Cristiano Ronaldo i klubben.

26-årige Ronaldo finns enligt rykten i Silvio Berlusconis önskelista, på grund av att den italienska klubbens president sa att han är en stor beundrare av den förra Manchester United stjärnan.

Men det är inte sannolikt att Real Madrid kommer att släppa sin stjärna att till och med Milan har tonat ner spekulationerna om detta rykte de senaste veckorna.

När den 24-årige Boateng pratade med La Gazzetta dello Sport, sa han att Ronaldo skulle vara en perfekt partner till stjärnor som Zlatan Ibrahimovic och Antonio Cassano.

"Jag älskar honom som en spelare på och utanför planen" sa Boateng. "Han är unik, tillsammans med Lionel Messi, att representera fotboll på 360 graders nivå. Det jag beundrar mest är hans förmåga att hantera pressen. Om han kommer hit skulle jag vara väldigt glad."

Jose Mourinho: "Khedira kommer inte att spela idag eller på onsdag"


J
ose Mourinho har bekräftat att Sami Khedira inte kommer att spela idag mot Valencia eller på onsdag mot Barcelona.
Sami Khedira

Real Madrid
s mittfältare Sami Khedira rapporteras vara redo att återvända från sin skada innan slutet av säsongen.

ARD
och AS rapporterade att den tyska spelaren kanske inte kommer att kunna spela något mer denna säsong på grund av sin skada som han fick i Copa del Rey finalen mot Barcelona i onsdags.

Real Madrid däremot har inte bekräftat detta officiellt, men Mourinho berättade till pressen att han blev chockad över att höra snack om att Khedira inte skulle få spela i resten av säsongen.

"Khediras skada är lika viktig som alla andra. Det är en begränsning för laget och det finns spelare som inte är lätta att ersätta. Det är vad det är, dåliga nyheter, men att säga att han inte kommer att återvända förrän slutet av säsongen är absurt" sa Mourinho.

"Han kommer inte spela imorgon (idag) eller på onsdag eftersom det inte finns något mirakel i medicinen, men vi hoppas att han kommer att vara tillbaka snart."

Raul Albiol: Vi planerar att spela bra och besegra en solid Valencia"


Försvararen Raul Albiol är säker på att Valencia kommer att spela tufft ikväll, och har därför varnat sina lagkamrater.
Raul Albiol

Real Madrid
s försvarare Raul Albiol vet att hans lag kommer att ställas inför en tuff Valencia på Mestalla idag, men försvararen hoppas på en seger samt tre poäng för att hålla titelchansen levande.

"Jag räknar med att mitt lag vinner. Vi kommer att få tre poäng eftersom vi inte vill att La Liga ska sluta än. Vi planerar att spela bra och besegra en solid Valencia" sa Albiol till klubbens officiella hemsida.

"Valencia brukar spela bra mot lag. De brukar komma ut väldigt motiverade, så en hel del mål kan bli gjorda i denna match."

"Vi måste hålla Soldado och Mata så långt borta från målet som vi kan. De är fantastiska målgörare. Nyckeln till att stoppa dem är att försvara som ett lag med mycket hjälp från andra. Vi måste vinna om vi vill att jakten efter ligatiteln ska vara mer spännande."

Mourinho har inkallat 20 spelare till lördagens match mot Valencia


Real Madrids tränare har inkallat tjugo män till morgondagens match mot La Liga klubben Valencia.
Real Madrid träning

Den portugisiska tränaren José Mourinho har inkallat 20 Real Madrid spelare till lördagens ligamatch mot Valencia på Mestalla. Spelarna Canales, Granero, Lass, Pedro Leon samt Casillas Nacho och Juanfran som inte var inkallade för veckan finns med i trupplistan.

Gago, Khedira, Di Maria och Adebayor har däremot inte inkallats på grund av skador, medan Arbeloa är avstängd. Spanjoren Sergio Ramos inkallades inte på grund av tränarens egna beslut.

REAL MADRIDS TRUPPLISTA

Målvakter
: Casillas, Adan, Dudek
Försvarare
: Albiol, Garay, Pepe, Carvalho, Marcelo, Nacho Fernandez
Mittfältare:
Lass, Özil, Xabi Alonso, Kaká, Pedro Leon, Canales, Granero, Juanfran
Anfallare:
Cristiano Ronaldo, Benzema, Higuain


VALENCIAS TRUPPLISTA:
Målvakter:
Cesar, Guaita
Försvarare:
Miguel, Dealbert, Ricardo Costa, Stankevicius, Mathieu, Jordi Alba
Mittfältare: Albelda, Maduro, Topal, Banega, Joaquin, Pablo Hernandez, Mata
Anfallare: Soldado, Jonas, Aduriz

Ricardo Kaká fyller 29 år idag!

Den brasilianska mittfältaren som började spela professionell fotboll som endast 7-åring fyller efter 22 år, 29 år idag.
Kaká

Real Madrid
s brasilianska playmaker Ricardo Kaká fyller två dagar efter att ha vunnit Copa del Rey titeln. Den förra Milan stjärnan, som signerade för Real Madrid sommaren 2009, har inte haft en bra tid i Real Madrid. Han har lidit av skador och kritik, och det var/är många som har förlorat sitt hopp om att han kommer att återfå sin form.

Men vi alla vet att 29-åringen har talang och när han spelar så medför han alltid något bra till laget. Han vet hur han ska spela mot varje motståndare, hur han ska ta sig förbi motståndarna och hur han ska anpassa sitt spel. Det finns ingen lik Kaká, och jag hoppas att han kommer att spela sin bästa fotboll i Real Madrid.

Grattis Ricardo Izecson dos Santos Leite, Kaká!

Iker Casillas säger att sin landslagsman hånade Real Madrid: "Pique vet vad han sa"


Gerard Pique sa tidigare i veckan att han inte retade Real Madrid spelarna efter La Liga matchen i lördags, men Iker Casillas säger att han ska stå för det han sa.
Gerard Pique (Iker Casillas i bakgrunden)

Real Madrid
s lagkapten och målvakt Iker Casillas har slagit tillbaka på Barcelona försvarare Gerard Pique för backens hån i lördags.

Efter att ha lyft Copa del Rey trofén, bekräftade Casillas att Pique hånade Real Madrids spelare i slutet av lördagens 1-1 match i La Liga.

"Det finns ingen väg förbi det. Han vet vad han sa, jag hörde det inte men mina lagkamrater gjorde det och där har vi det" sa Casillas, rapporterar Tribalfootball.

Pique sa tidigare i veckan att han inte retade motståndarna och avslöjade: "Inte vid något tillfälle sa jag dessa ord. Det kom inte ut ur min mun. Atmosfären efter matchen i omklädningsrummet är het, men jag sa aldrig det."

Granero tycker inte att Barca är så bra som de sägs vara: "Vi visade vem som var överlägsen"


Esteban Granero säger att Barcelona inte är så bra som folk säger att de är. Det var ju trots allt Real Madrid som vann Copa del Rey titeln, inte Barcelona.
Esteban Granero

Real Madrid
s spanska mittfältare Esteban Granero känner att Los Blancos har tystat alla hån från Barcelona supportrarna efter onsdagens Copa del Rey vinst.

När Cristiano Ronaldo gjorde målet som gav Los Blancos en Copa del Rey titel i extratid, var det många Barcelona supportrar som lämnade arenan i slutet av matchen för att inte se sitt lag förlora mot Real Madrid. Detta tystade motståndarnas fans som trodde att Barcelona skulle ta hem titeln.

När Granero pratade med median sa han samtidigt som han log: "Folk pratar om Barcelonas överlägsenhet, men det verkar inte finnas så mycket avstånd mellan oss."

"(I onsdags) visade vi vem som var överlägsen. Vi jobbade hårt för att vinna detta."

Pepe: "Jag skulle vilja be om ursäkt för min gest efter Ronaldos mål"


Real Madrids Pepe har bett om ursäkt för sin gest mot Barcelona fansen när Ronaldo gjorde matchens enda mål i onsdags.
Pepe (och Cristiano Ronaldo)

Real Madrid
s portugisiska försvarare Pepe har bett om ursäkt för sitt uppförande i onsdagens Copa del Rey final mot Barcelona.

Den 28-årige mittbacken förlorade sitt humör efter att Cristiano Ronaldo gav Real Madrid ledningen i den 102:a minuten och gjorde en offensiv gest mot Barcelona fansen.

Lagkamraten Alvaro Arbeloa pratade med Pepe efter att portugisen retade motståndarnas fans, och sa att det var fel utav honom att göra så. Därför har Pepe bett om ursäkt.

"Jag skulle vilja be om ursäkt för min gest efter Ronaldos mål. Jag rycktes till lite på grund av euforin. Jag är verkligen ledsen för det jag gjorde" sa försvararen till Marca.

Enzo Bronzetti: "Det är 99% chans att Ancelotti kommer att ersätta Mourinho om han lämnar"


Superagenten, Enzo Bronzetti, säger att det är 99% chans för Carlo Ancelotti att träna Real Madrid om Mourinho lämnar Los Blancos.
Jose Mourinho & Carlo Ancelotti

Den italienska superagenten, Enzo Bronzetti, tror att Chelseas tränare Carlo Ancelotti kan vara på väg till den spanska storklubben Real Madrid.

Bronzetti, som har en bra relation med den spanska huvudstadsklubben samt med presidenten Florentino Perez. avslöjade: "Efter två försök som de (Real Madrid) har erbjudit i det förflutna, kommer det kanske vara tredje gången gillt och vi kan se Ancelotti i Real Madrid."

"Procentsatser? 5% att han stannar i Chelsea, 0% att han går till Roma och om Jose Mourinho lämnar, är det 99% chans att han kommer att gå till Real."

"För endast två år sedan var han väldigt nära (att flytta till Real Madrid). Jag mötte Perez, jag var redo att signera honom men sedan kom ingenting utav det."

Rapport: Sami Khedira är skadad och kommer att missa matchen mot Valencia


Sami Khedira är enligt rapporter skadad och kommer att missa helgens match mot Valencia. Om han kommer att delta i Champions League matchen mot Barcelona, är man tveksam på.
Sami Khedira

Real Madrid
s tränare Jose Mourinho måste nog spela den kommande matchen mot Valencia utan den tyska mittfältaren Sami Khedira.

Den 24-årige spelaren lider av ett muskelproblem, vilket orsakades i Real Madrids 1-0 vinst mot Barcelona i Copa del Rey finalen. I den 104:e minuten var den förra Stuttgart mittfältaren tvungen att lämna planen på grund av att han kände en smärta som inte lät honom att fortsätta spela.

Man vet inte hur länge Khedira kommer att vara borta, men enligt rapporter kommer han att missa helgens La Liga match mot Valencia. Men man är inte säker om han kommer att återhämta sig i tid till Champions League matchen mot Barcelona på Santiago Bernabeu den 27 april.

Khediras skadeproblem betyder att fransmannen Lassana Diarra kommer förmodligen ersätta Khedira i helgen.

Chelsea är intresserade av att signera Real Madrids akademispelare Alvaro Morata


Real Madrids Alvaro Morata kan lämna den spanska huvudstadsklubben i sommar för att spela för Stamford Bridge klubben, Chelsea.
Alvaro Morata

Den engelska Premier League klubben Chelsea sägs vara intresserade av Real Madrids spanska underbarn Alvaro Morata.

Tidningen The Mirror hävdar att Roman Abromavichs scouter har identifierat 18-åringen och tror att han kan köpas för omkring 10 miljoner pund, vilket motsvarar omkring 101 miljoner kronor.

Morata har ett kontrakt med Real Madrid till juni år 2013, och har redan som 18-åring spelat för Los Blancos A-lag efter att ha imponerat i det spanska landslaget (under 19).

Han har gjort 12 mål för Real Madrid B denna säsong, och Chelsea tror att han har vad som krävs för att lyckas i England.

Raul: "Till styrelsen, de anställda, laget och supportrarna, framför jag mina gratulationer"


Real Madrid legenden, Raul, gratulerar sin förra klubb som vann Copa del Rey titeln efter 18 år av misslyckande.
Raul Gonzalez

Schalke
s anfallare, och den förra Real Madrid stjärnan, Raul Gonzalez har gratulerat sin förra klubb för 1-0 vinsten mot Barcelona i Copa del Rey finalen i onsdags.

Den 33-årige spanjoren lämnade Real Madrid i somras efter 15 år av framgång i Santiago Bernabeu klubben för att spela i Tyskland. Men de spanska giganterna, som nu har vunnit Copa del Rey titeln 18 gånger, ligger fortfarande i Rauls hjärta.

"Det var en intensiv och känslosam match" sa Raul till den spanska tidningen AS. "Det som gör vinsten ännu bättre är att det var en match mot ett lag som Barcelona. Jag är glad för alla fans som såg matchen och för supportrarna i Cibeles som firade titeln."

"Till styrelsen, de anställda, laget och supportrarna, framför jag mina gratulationer eftersom inget var lätt i vinsten på Mestalla."

Sergio Ramos skämtar: "Trofén hoppade när jag såg alla upphetsade Madrid fansen"


Ramos har börjat skämta om gårdagens händelse. Spanjoren tappade Copa del Rey trofén när han firade med fansen, och på sin Twitter skämtar han om att det var fansens fel.
Sergio Ramos, Twitter

Real Madrid
s spanska försvarare Sergio Ramos har på skämtsamt skyllt på fansen efter att Copa del Rey blev Copa del Ruin när den ramlade från spanjorens armar.

När 25-åringen firade Real Madrids Copa del Rey titel med sina lagkamrater och fans i Cibeles, tappade han pokalen så att bussen körde på den.

"Det som hände trofén var ett missförstånd. Jag tappade den inte, den hoppade när jag såg alla upphetsade Madrid fansen" skrev Ramos skämtsamt på sin Twitter.

Lyckligtvis för både honom och Madrid, har den spanska huvudstadsklubben fått en ny pokal. Federico Alegre, som skapar pokalerna, sa att det inte var något problem för honom att skapa en ny.

"Sedan klockan 05:30 i morse har Real Madrid en trofé i perfekt skick, som de kan visa fansen" sa Alegre till EFE TV.

Roma är intresserade av Real Madrids anfallare Gonzalo Higuain


Roma har visat sitt intresse för den argentinska målgöraren Gonzalo Higuain och kommer att försöka underteckna honom i sommar.
Gonzalo Higuain

Real Madrid
s argentinska anfallare Gonzalo Higuain har fått ett intresse från den italienska klubben Roma. La Stampa rapporterar att Serie A klubben är imponerade av spelarens prestation under de senaste säsongerna.

23-åringen, som har gjort 50 mål i La Liga, ingår i Stadio Olimpico klubbens planer inför nästa säsong. Higuain är enligt rapporter primär måltavlan i transfermarknaden, men det är osannolikt att Real Madrid kommer att vilja sälja en av sina nyckelspelare.

Men italienska rapporter hävdar att Roma skulle kunna tänka sig att inkludera Daniele de Rossi i affären för att sänka priset för Higuain.
Real Madrid attacker Gonzalo Higuain has attracted the interest of Serie A side Roma with his good performances for the Spanish giants in the past couple of seasons, La Stampa reports.

The Argentina international has scored over 50 La Liga goals since establishing himself at the Santiago Bernabeu, and the ambitious Italian side want to bring the 23-year-old to the Stadio Olimpico next season as part of their rebuilding project.

Higuain is reportedly one of their primary targets in the transfer market, although it is unlikely that Madrid will want to part with one of their key first-team players without substantial compensation.

Reports from Italy suggest that Roma could include Daniele De Rossi in the deal in order to lower Higuain's price, but it appears unlikely that the Italy international will leave his current club, as Goal.com has previously revealed.

Higuain started his professional career with River Plate and joined Madrid in January 2007 for a fee in the region of €13 million.

Follow Goal.com on . Get the latest football news direct... Check out Goal.com's page; be part of the best football fan community in the world!


profile

Goal.com

goal_intl

goal_intl profile

goal_intl I felt like I was public enemy number one - Nigel de Jong: The Netherlands international was h... http://bit.ly/gMfCTN #soccer #football 16 minutes ago · reply · retweet · favorite

goal_intl profile

goal_intl Bayern Munich interested in Borussia Monchengladbach's Marco Reus - report: Reus is allegedly ... http://bit.ly/fs4pkk #soccer #football 49 minutes ago · reply · retweet · favorite

goal_intl profile

goal_intl From Loic Remy To Nene - Ligue 1’s 10 best transfers of season 2010-11: With the 2010-11 club ... http://bit.ly/g2sii5 #soccer #football about 1 hour ago · reply · retweet · favorite

Se matcherna i La Liga
Streamade till din dator, se här!
Leverantör av dekaler
av högsta kvalitet.
Fotbollsresor till alla ligor
inkl. flyg,hotell & matchbiljett!
Thank you for your comment!
Please enter your name
Please enter your location
Please share your comment!
Your Say (16)
Advertisement
Quantcast
Live
4/23/11
8:45 PM BST
Serie A
play pause open close
Most Read
More Articles
Advertisement
Quantcast
Most Discussed
 • 'Barcelona were superior to Real Madrid and Jose Mourinho's team had no personality' - Blancos' legend Alfredo Di StefanoComments327
 • Barcelona's Xavi claims Copa del Rey was lowest on his list of prioritiesComments258
 • Jose Mourinho announces Real Madrid squad for Copa del Rey final against BarcelonaComments215
 • Real Madrid's Jose Mourinho ahead of Copa del Rey final: I decide how we play against Barcelona not Alfredo Di StefanoComments176
 • From Mesut Ozil to David Villa - La Liga's 10 best transfers of the 2010-11 seasonComments162
 • Relentless Real Madrid leave Barcelona looking one-dimensionalComments155
» More
Advertisement
<script type="text/javascript" src="http://ad.doubleclick.net/adj/gna.en/level2;tile=5;sz=160x600;ord=519110?area=2l&pos=2&ord=519110"></script>

Real Madrids tränare Jose Mourinho: "Trofén är inte min - den tillhör alla"


Jose Mourinho dedikerar Copa del Rey titeln, som Real Madrid vann med 1-0 mot Barcelona, till alla människor som är involverade med klubben.
Jose Mourinho

Real Madrid
s portugisiska tränare Jose Mourinho har dedikerat klubbens dramatiska 1-0 vinst mot rivalerna Barcelona i Copa del Rey finalen till alla som har något med Santiago Bernabeu klubben att göra.

"Trofén är inte min, den tillhör alla (inom klubben). Att vinna en titel i Real Madrid är härligt, men mitt jobb här är att inte endast vinna troféer, utan det handlar om att ändra klubbens struktur och människor mentalitet. Om vi inte hade vunnit cupen idag, skulle den enda skillnaden vara att vi skulle vara ledsna" sa Mourinho till pressen, rapporterar Goal.

"Vi gjorde några misstag och taktiskt sätt var vi väldigt bra under hela matchen. I extratiden var de (Barcelona) väldigt trötta och kanske blev de även frustrerade eftersom de inte hade lyckan som de var vana vid."

"Det vara en jämn match. Vi var bättre i första halvlek, och de var bättre i den andra halvleken. Iker och Pepe var fantastiska."

Men "The Special One" var fort med att notera att det var hans arbetskamrater som visade vägen till framgång, och sa: "Jag kan inte säga att jag har fört tillbaka framgången till klubben. Att vinna titlar är alltid bra, men människorna som jag har jobbat med bör få den speciella berömmelsen eftersom de har hjälpt mig att vinna fyra cuper i fyra stora ligor."

"Min åsikt är att det var en bra fotbollsmatch. Vissa människor anser att bra fotboll måste ha bra passningar och mycket bollinnehav, men för mig är det defensiva arbetet och täckning av utrymme det viktigaste, vilket är vad vi gjorde."

"Den här säsongen har vi spelat tre gånger mot Barcelona. Vi förlorade en av fem, vi fick en oavgjord och nu har vi vunnit. Allt kan hände i sådana matcher."

"Människor kan kritisera mig hur mycket de vill, men det enda jag vill är att skapa den bästa möjliga situationen för mina spelare hela tiden. Vid vissa tillfällen, då motståndarna spelar bättre och man lider, är det viktigt att man behåller sin kollektiva styrka eftersom det är vad fotboll handlar om" avslutade Mourinho.

Dani Alves gratulerar Real Madrid för sin Copa del Rey titel


Dani Alves säger att man måste gratulera Real Madrid för att ha vunnit Copa del Rey titeln, men säger även att hans lag kommer att försöka besegra den spanska huvudstadsklubben i Champions League.
Dani Alves

Barcelona
s försvarare Dani Alves gratulerar Real Madrid efter Copa del Rey vinsten igår kväll, men han sa samtidigt att katalanerna kommer att ge igen.

Igår förlorade Barca med 1-0 och blev besegrade av Real Madrid. Men Alves tror att Barcelona, som har åtta poäng mer än Los Blancos, kommer att komma tillbaks.

"De tog vara på möjligheten de hade i extratid och tog även trofén" sa den brasilianska högerbacken, rapporterar AS. "Vi kommer att gå med huvudet högt eftersom vi gjorde ett bra jobb."

"Vi måste acceptera förlusten endast för att de gjorde ett mål mer än oss. Man måste gratulera Real Madrid, men nu kommer vi försöka att ändra på saker i Champions League."

Alvaro Arbeloa: "Vi ägnar Copa del Rey titeln till alla Madridistas"

Den spanska backen Alvaro Arbeloa ägnar Copa del Rey titeln till fansen som stöttade Real Madrid i vått och torrt.
Alvaro Arbeloa
Real Madrid
s försvarare Alvaro Arbeloa tror att hans lag var "nästan perfekt" i gårdagens 1-0 seger mot Barcelona i Copa del Rey finalen.

"Vi visade en bra prestation. Det är endast möjligt att besegra Barcelona genom att spela en nästan perfekt match" sa Arbeloa, rapporterar Goal.

"Vi dedikerar denna vinst till våra familjer, och framför allt till alla Madridistas som kom till Valencia och som stannade i Madrid. Vi vann en titel som Madridismos väntade på länge. Folk längtade till att återvända till Cibeles och vi kommer att njuta av denna titel med dem här."

"Vi tänker redan nu på Champions League, där vi kommer att ha två svåra matchen som vi kommer att lida av."

Sergio Ramos: "Pokalen ramlade, men den är okej"


Sergio Ramos tappade trofén, men spanjoren säger att den inte är skadad, utan det motsatta.
Sergio Ramos

Real Madrid
s spanska försvarare Sergio Ramos tappade cuptrofén oavsiktligt när spelarna anlände till Cibeles för att fira med sina fans. När högerbacken firade, höll han pokalen på huvudet, och när han sedan ville ta ner den och hålla den med sina händer, ramlade den och blev "påkörd" av bussen.

"Cupen ramlade, den ramlade" sa Ramos, rapporterar The Telegraph. "Men den är okej" fortsatte den spanska stjärnan.

Men trots att han tappade pokalen, fortsatte alla att fira den efterlängtade titeln. Real Madrid spelarna firade med de 60 000 fansen i Cibeles, och spelarna kunde inte hålla sina mobiler ifrån sig för att ta kort på de människor som var ute till klockan fem på natten för att fira med sina idoler.

Real Madrid vann Copa del Rey efter 18 år

Nu är Copa del Rey titeln Real Madrids efter att ha vunnit mot Barcelona med 1-0, och man får hoppas på två titlar till i slutet av säsongen.
Real Madrid - Cupmästare

Jag såg att någon/några utav er inte blev så glad/a för att jag inte nämnde Iker Casillas och Jose Mourinho i mitt tidigare inlägg. Men anledningen till att jag inte skrev något om de andra spelarna var för att jag inte hade tid att hylla alla spelare igår. Jag skrev inlägget lite snabbt, och tänkte fortsätta idag. Så här är hyllningarna:

Finns det någon bättre målvakt än Iker Casillas? Fantastisk borde vara hans namn! Efter alla räddningar igår går det inte ens att beskriva hur stolt jag är över att ha honom som mitt favoritlags målvakt. Han räddade skott, efter skott, efter skott - och utan honom hade vi definitivt inte vunnit Copa del Rey. Han var nog spelaren som var mest inne i matchen. Hans vilja och önskan att vinna den enda titeln han inte hade vunnit i sin karriär gjorde honom motiverad. Att se honom torka sina tårar efter vinsten, visar att han verkligen är en trogen Madridista.

Även Sergio Ramos spelade bra igår. Att tappa cuptrofén kanske inte var så bra, men hans spel hjälpte oss att bli Cup mästare. Man såg på Ramos att han verkligen vinna matchen, ta hem titeln och fira med fansen. Men även Ricardo Carvalho spelade fantastiskt igår. Försvararen var nog den bästa backen på planen och räddade oss från många svåra situationer. Han gjorde väl något misstag, men annars var han fantastisk!

De portugistalande backarna Marcelo och Pepe var lika bra som alltid, men igår var deras vilja att vinna starkare. De fortsatte att kämpa ända till slutet och hindrade Barcelona att skada dem genom att göra mål. Brassen hade en avgörande roll i Cristiano Ronaldos mål och Pepe hade inga problem i sin position och kämpade för att behålla 1-0 resultatet.

De spanska lagkamraterna Alvaro Arbeloa och Xabi Alonso kanske inte var de bästa spelarna på plan, men även de hade en viktig roll i gårdagens match. Ifall de gjorde något misstag, rättade de till det, vilket bevisade att de inte hade någon avsikt i att låta sina rivaler ta hem denna titeln.

Tyskarna Mesut Özil och Sami Khedira vann sin första titeln med Real Madrid på en säsong. Khedira jobbade extremt hårt när Barcelona var som farligast, och även Özil kämpade under hela sin spelartid. En fantastisk match av både spelarna.

Igår såg jag ingen spelare springa lika mycket som Angel di Maria. Argentinaren var nog en av den bästa spelaren på planen efter alla hans otroliga passningar som gav oss en cuptitel. Hans assist ledde till en titel som Real Madrid inte hade vunnit på 18 år. Tillsammans med Cristiano Ronaldo, som gjorde det enda målet i matchen, var de två spelarna heta. Portugisen hade flera målchanser men misslyckades med alla förutom en.

En cuptitel är det första steget till en bättre och starkare Real Madrid. Tack vare Jose Mourinho vann vi säsongens första titel. Portugisen gav inte endast spelarna glädje, utan även fansen. Och som vanligt slutade matchen med tio män på planen (Di Maria blev avvisad). Mourinho svarade på alla kritik som han har fått under sin tid som Real Madrid tränare, och utan honom hade Los Blancos inte varit där de är idag.

Jag har inget annat än att hylla spelarna samt tränaren. Det finns inget negativt att säga efter all deras hårda arbete. Nu får man hoppas på att de vinner de två kommande El Clasico i Champions League.

Real Madrid är årets Copa del Rey mästare!

Efter så många år av misslyckande har Real Madrid tagit sig på topp igen. Idag vann vi en titeln som vi inte har vunnit på 18 år.


Jajamänsan! Copa del Rey titeln är vår i år. Efter alla svåra tider, efter alla förluster, efter alla misslyckanden, efter alla diskrimineringar, hån, förolämpningar och de sårbara målen av Barcelona som krossade Real Madrid match, efter match, efter match, har Los Blancos svarat på alla kritiker. Efter 18 år har Los Merengues vunnit den efterlängtade titeln.

Hjälten Ronaldo var mer än fantastisk ikväll. Han hade flera målchanser tidigare, men misslyckades med alla. Men nu gav han igen. Han visade sig vara den sanna stjärnan och frälsaren. Ett mål av honom och vi blev mästare. En passning från Di Maria och vi blev cupvinnare. Laget lyckades att hindra Barcelona från att göra mål i hela 120 minuter. Försvararna, mittfältare och anfallarna hade alla en avgörande roll ikväll. Nu har Real Madrid vunnit en av tre titlar - tror ni att vi kan vinna trippeln?

Med tio man - vinner man.
HALA MADRID!

EL CLÁSICO ESPECIAL !

Förmodligen ser ni lite ändringar på bloggen, men de kommer inte att finnas för alltid. Den nya headern har endast skapats för att få en "känsla" av att det är final idag, vilket betyder att den inte kommer att vara kvar imorgon. Dessutom har ni nog också märkt att det inte finns något annat inlägg än detta. Det beror på att jag vill att man endast ska koncentrera sig på Copa del Rey idag, men ni kan alltid se de andra nyheterna när ni klickar in i kategorierna. Imorgon kommer detta att ändras.

Jag vill också säga att mina åsikter, är mina åsikter. Bedömningarna av spelarna är vad jag tycker och alla tycker inte likadant. Men ni kan ju självklart skriva att ni inte håller med mig på "kommentarer", samt skriva era egna åsikter.


Äntligen är det dags för en final som Real Madrid kommer att försöka vinna. Los Blancos har inte vunnit Copa del Rey titeln på 18 år, sedan år 1993, men nu har spanjorerna fått chansen att vinna tillbaks den. Totalt har Santiago Bernabeu klubben vunnit 17 Spanska Cupen titlar, och man får hoppas att det blir den 18:e idag. Tror ni att ni kommer att orka läsa hela texten som står på detta inlägg?

Spelare VS Spelare
Jose Mourinho VS Pep Guardiola
The Special One och Barcelonas unga tränare är uppenbarligen två av världens bästa tränare. Tidigare tränade Guardiola Barcelonas ungdomsakademi (Barcelona B), men samma år som han tränade A-laget vann han allting med katalanerna. Jose Mourinho å andra sidan ledde Inter till trippeln förra säsongen. Dessutom vann han Champions League titeln med Porto, samt ligan med Chelsea. Mourinho må ha misslyckat med att vinna mot Barcelona under de senaste matcherna, men han har för endast några månader sedan slagit ut Barcelona från semifinalen. Vilken av dem som är bäst är väldigt svårt att säga, men jag måste nog säga Jose Mourinho med tanke på att portugisen hat bevisat att han kan bli framgångsrik med vilket lag han än tränar. Pep Guardiola har ännu inte bevisat att han kan träna ett annat lag än Barcelona.

Iker Casillas VS Victor Valdes
Spaniens förstahandsmålvakt kommer att möta Spaniens tredjehandsmålvakt i en het final. Victor Valdes är en bra målvakt som har hjälpt Barcelona många gånger men jag måste säga att han inte ens är i närheten av Casillas kvalité. Det som hjälper Barcelona att inte släppa in många mål är att katalanerna har ett bra försvar, vilket betyder att Valdes inte behöver jobba så mycket. Real Madrid däremot, har inte alltid haft ett bra försvar, men Casillas har räddat Los Blancos från att förlora huvudstadsklubbens matcher. Och alla kommer väl ihåg när Casillas räddade ett skott från Robben i VM finalen, samt straffen som Paraguay fick. Utan honom, kanske Spanien aldrig hade vunnit VM. Här är det väldigt tydligt vem som är den bästa målvakten: Iker Casillas.

Ricardo Carvalho VS Carles Puyol
Barcelonas favoritman möter Jose Mourinhos favoritman. Både försvararna är erfarna efter att ha spelat fotboll i flera år. Med detta sagt, är både dessa spelare viktiga för sina lag. Puyol gör alltid sitt bästa när han spelar med Barcelona och jag är säker på att han kommer att göra det idag. Carvalho spelar bra för vilket lag som helst, vilket är något som han har bevisat. Portugisen vann Champions League med Porto (under Jose Mourinho), spelade väldigt bra i Chelsea och nu när han har återförenats med Jose Mourinho i Real Madrid, är tränaren säker på att sin man är den bättre spelaren. Vilken spelare anser jag är den bästa spelaren? Puyol. Carvalho må ha hjälp Real Madrid väldigt mycket i defensiven, men jag har ännu inte sett portugisen försvara lika bra som Puyol. Jag menar inte att Carvalho är dålig, utan det motsatta. Men Puyol är en aning bättre än Carvalho - för tillfället.

Pepe VS Gerard Pique
Här har vi två fantastiska försvarare, som är förstahandsvalet i sina respektive landslag. Pique började som en produkt av Barcelonas ungdomsakademi, men flyttade till England för att spela för Manchester United. Sir Alex Ferguson gjorde dock ett misstag då han sålde försvararen till Barcelona för endast 10 miljoner euro, och nu är han en av världens bästa försvarare. Real Madrid fattade ett bra beslut då de signerade Pepe för 30 miljoner euro. Men det roliga var att Los Blancos kunde få portugisen för 2 miljoner euro några år innan han signerade för Los Merengues. Både dessa spelare är duktiga, men jag måste säga att Pepe är bättre än Pique med tanke på att han i den senaste El Clasico matchen mot Barcelona bevisade att han kan även spela som en mittfältare. En spelare som kan spela på olika positioner är enligt mig alltid den bästa.

Sergio Ramos VS Daniel Alves
Dessa två försvarare är två av världens bästa högerbackar för tillfället. Sergio Ramos är en väldigt bra spelare "i luften". Han kanske inte är bättre än Dani Alves när det gäller tekniken, men han är en väldigt bra försvarare. Ramos, som endast är 25 år, är Real Madrids vicekapten och har spelat 72 matcher för det spanska landslaget. I VM var han nog den bästa högerbacken (även Maicon var nog en av de bästa högerbackarna i VM) och startade säsongen efter världsmästerskapet fantastiskt. Han hade dock en lite sämre tid i mitten av säsongen, men återfick sin form efter endast några dagar. Dani Alves hade (enligt mig) en dålig start i början av säsongen, men även han återfick sin form efter ett tag. Han är en nödvändig försvarare för Barcelona, men ibland kan hans misstag vara så stora att de förstör för hans lag. Vem utav dem två högerbackarna är bäst då? Enligt min mening är Sergio Ramos den bästa utav dem två.

Marcelo VS Maxwell
De två brasilianska spelarna är väldigt bra samt väldigt unga spelare. Marcelo har varit en succé denna säsong under Jose Mourinho. Marcelo kanske inte är Roberto Carlos, men i framtiden kommer han nog att vara bättre än den förra Real Madrid stjärnan. Efter att ha sett med hur mycket Maxwell har hjälpt Barcelona, anser jag att han är en av katalanernas bästa värvning förra säsongen. Men vilken är den bättre spelaren? Marcelo, med tanke på att han är snabbare än Maxwell, bättre i attacken än Maxwell och det viktigaste: bättre i försvaret än Maxwell.

Xabi Alonso
VS Xavi
De här två spanjorerna är nog världens bästa defensiva mittfältare. Det är tack vare de två spelarnas samarbete som ledde till att spanska landslaget vann VM. Utan Xavi är Barcelona inget lag längre. Det är han som kommer med all kreativitet som behövs på planen. Alonso kanske inte hade en bra första säsong i Real Madrid, men under Jose Mourinho har han varit i toppnivå. Vem är den bästa defensiva mittfältaren då? Jag skulle nog säga Xavi med tanke på att det nästan är han som "styr" Barcelona. Real Madrid däremot skulle klara sig utan spanjoren.

Sami Khedira VS
Busquets
Två väldigt unga spelare som även är fantastiska mittfältare. Khedira är nog starkare samt snabbare än Busquets och kan spela som både central mittfältare samt defensiv mittfältare. Men det är inte alltid som man ser honom hjälpa backarna. Busquets är inte lika stark som Khedira, men spanjoren har en bättre teknik än tysken. Men totalt sett är nog Khedira den bättre spelaren på grund av att han har egenskaperna som behövs i fotboll.

Özil VS Iniesta

Özil har visade vad han går för under tiden som Kaká var skadad, och fanns med i startelvan. Men även när brassen återhämtade sig fortsatte tysken att vara Jose Mourinho förstahandsval. Özil må vara en lugn och tyst kille, men på planen lyser han. Iniesta däremot är en spelare som ingen är lik. Spanjoren var VM stjärnan då han gjorde det enda målet i VM finalen 2010. Barcelona skulle nog inte komma lika långt som de har gjort utan hono. Både spelarna har speltekniken som är intressant att kolla på. De psykar inte motståndarna, utan bara kör sitt spel. Men trots detta måste jag säga att Iniesta är något bättre än Özil. 22-åringen har dock en god framtid och inom endast några år kommer han att vara lika bra - om inte bättre - än Iniesta.

Angel di Maria VS Pedro

Di Maria är 23 år, och Pedro likaså. Det betyder att både dessa spelare är väldigt unga. Båda spelarna är viktiga för sina lag tack vare alla deras mål och assist. De har inte endast farten som krävs, utan även deras avslut och passningar är av en väldigt god kvalité. Di Maria gör alltid sitt bästa, men det enda problemet med argentinaren är att han ibland aldrig passar. När det finns en fri spelare, utnyttjar han inte situationen, utan istället föredrar han att göra allt själv. Han är dock en väldigt bra spelare som har gjort många assist och kan hålla bollen länge. Men förutom det är han även bra på att vinna straffar. Pedro däremot kan inte hålla bollen under en lika lång tid som Di Maria och dessutom är hans teknik inte i närheten av argentinaren. Men hans passningar är väldigt bra. Och på grund av tidigare nämnda orsaker så anser jag att Di Maria är den bättre spelaren.

Karim Benzema VS David Villa

Förra året jämförde man Gonzalo Higuain med David Villa, men Karim Benzema har tagit över denna "position" efter all hans prestation under den senaste tiden. Fransmannen har haft en otrolig säsong trots att han nyligen varit skadad (vilket har orsakat till att han har förlorat sin form). Den unga spelaren är ung och har flera år framför sig, medan David Villa är lite äldre och har inte lika många år att bevisa att han är den bättre spelaren. Redan som ung har "Benz" gjort 17 mål för Los Blancos medan David Villa har gjort 21 mål som 29-åring, samt med fler spelade matcher. Benzema och Villa är i samma nivå för tillfället, och därför anser jag att Benzema är den bättre spelaren med tanke på att han ligger på samma nivå som David Villa redan som ung.

Cristiano Ronaldo VS Lionel Messi

Det är väldigt svårt att jämföra de två spelarna på grund av att de inte tillhör samma kategori. Lionel Messi är beroende av sina lagkamrater, medan Cristiano Ronaldo skulle kunna klara sig utan dem. Så vi snackar om två olika kategorier här: individualism och kollektivism. Men trots detta kan man jämföra de två spelarna genom "fotarbetet". Cristiano Ronaldo är snabb, vet hur han ska lura sina motståndare, har en otrolig teknik, och hans kärlek för fotboll går inte ens att beskriva. Även Lionel Messi är snabb, har en bra teknik med bollen samt att han vet hur han tar sig förbi försvararna på ett kreativt sätt. Men som jag skrev i förra årets El Clasico Special, så anser jag att Ronaldo är den bättre spelaren. Och det beror inte på att han spelar för Real Madrid. Utan anledningen till att jag anser detta är att vi har sett portugisen bli framgångsrik i alla sina klubbar. I Manchester United var han stjärnan - och fortsatte att glänsa i Real Madrid. Han har bevisat för oss att han klarar av att spela i två av världens största ligor. Messi däremot har under sin "stjärntid" endast spelat för Barcelona. Han har inte visat oss att han kan spela i en annan liga - samt i ett annat land. Dessutom var han inte heller lika bra i VM med Argentina som han är i Barcelona. Kanske är detta ett bevis på att han är beroende av Xavi och Iniesta..


Farligaste spelaren

Farliga spelare för Barcelona:
1. Angel di Maria.
- Argentinaren kan orsaka problem för rivalerna. När yttern får bollen kan han ta sig förbi varenda spelare på planen utan att förlora bollen. Den unga spelaren är inte endast en farlig spelare för katalanerna - utan även en underhållare för tittarna. En beröring , och han kan förstöra motståndarnas glädje.

2. Kaká.
- Brassen har fått många kritker på grund av sin form. Men faktum är att Kaká är nog den farligaste spelaren Barcelona kan ställa sig inför. Förra säsongen var Kaká spelaren som syndes mest på planen (när det gäller Real Madrid) och han må ha tappat formen, men när det gäller en viktig match som El Clasico kommer han att ge sitt allt för att vinna Copa del Rey titeln med Los Blancos. Det är inte många som tror på Kaká, men jag tror att han kan bidra med mycket saker under matchen.

3. Cristiano Ronaldo.
- Portugisen är, och kommer alltid att vara en farlig spelare för Barcelona. När Ronaldo närmar sig målet är det väldigt svårt att hindra honom från att göra mål. Än så länge har katalanerna lyckats att hålla honom undan målet, men efter målet som målgöraren gjorde under den senaste El Clasico, kan vad som helst hända.

Farliga spelare för Real Madrid:

1. David Villa
- Spanjoren visade sig vara en av VMs största stjärna samt det spanska landslagets farligaste spelare. David Villa syns mest i de viktigaste matcherna, vilket betyder att det är då han är som farligast. Vad som helst kan hända idag. När Villa har bollen, är det svårt att ta den ifrån honom.

2. Pedro
- Den unga spelaren har varit en av Barcelonas mest imponerade spelare denna säsong. Han kanske inte får lika mycket uppmärksamhet som sin lagkamrat, Messi, men spanjoren är väldigt farlig när han är fri. Ett misstag av våra försvarare - och Pedro kan utnyttja chansen att leda sin klubb till en Copa del Rey titel.

3. Lionel Messi
- Argentinaren är liksom Cristiano Ronaldo en spelare som är och kommer alltid att vara en farlig spelare för Real Madrid. Lyckligtvis vet våra försvarare om detta och har lyckats att hålla honom undan målet under de senaste matcherna mot Barcelona. Men vi alla vet vad Messi kan göra när han har bollen.


GILLA SAMT OGILLA

Under de senaste El Clasico matcherna har både lagens spelare varit frustrerade, särskilt i slutet av matchen. Säsongen första El Clasico (29 november) förlorade Real Madrid med 5-0, och Sergio Ramos var en utav spelarna som inte kunde hantera sin frustration. När det endast återstod några minuter kvar att matchen fick Ramos ett rött kort på grund av att han gav sig på sin landslagsman Carles Puyol. El Clasico matchen därefter, det vill säga matchen i lördags, fick ännu en Real Madrid spelare ett rött kort. Men denna gång var det inte på grund av frustration.

GILLA:
 • Att klara sig med 10 män. Real Madrid förlorade en försvarare i första halvlek, vilket resulterade till att man hade endast tio spelare på planen. Man trodde att det skulle vara över, att Los Blancos skulle förlora ännu en gång El Clasico, men så blev det inte. Real Madrid gav igen, och lyckades få ett bra resultat med tanke på att man endast hade tio män på planen. Händer samma sak igen denna gång, är jag säker på att Real Madrid kommer att klara sig.

 • Barcelonas lagarbete. Det är inte alltid som man möter lag som har spelat tillsammans i flera år att de nu känner igen varandras spel. På grund av att Real Madrid varje år värvar nya spelare har inte spelarna fått en chans att lära känna varandra på ett sådant sätt att de kan samarbeta bra på planen. Barcelona däremot har spelat tillsammans i många år, vilket har medfört till ett bra lagarbete på planen.

 • Pepe. Att vara på sina fans sida är det bästa en fotbollsspelare kan göra. Efter att Messi skjöt bollen mot Real Madrid fansen var det en modig spelare som gick fram till argentinaren för att fråga: "Vad fan tänker du på?!".  Och förutom att skydda sina fans, skyddade han även sitt lag efter att ha spelat otroligt bra i lördags. Ett STORT plus till portugisen.
  Vad tänker du med? Vad tänker du med
OGILLA
 • Hur Messi hanterar frustrationen. Alla spelare känner sig frustrerade, stressade samt pressade när laget man spelar för ligger under, eller inte har uppfyllt ens förväntningar. Men alla spelare måste kunna hantera sin frustration för att man inte ska få en negativ bild utav spelaren. Messi var nog den enda spelaren på planen som inte kunde hantera sin frustration. Att kasta bollen på fansen för att man känner sig frustrerad är inget en professionell spelare ska ens tänka på att göra. Även om fansen skriker på honom, säger fula ord, eller till och med kastar saker på honom, ska han inte reagera på det de gör. Cristiano Ronaldo får under varje match höra en massa saker, väldigt mycket saker som är svåra att svälja. Men har han någonsin kastat bollen på publiken? Nej. Eftersom som professionell spelare har man faktiskt ingen rätt att göra så.

 • Inget rött kort till Alves. Som Mourinho sa, så borde alla spela under samma regler. Att Albiol, som inte ens hade en varning innan, fick ett rött kort på grund av att han fällde sin motståndare, medan Alves som hade ett gult kort tidigare inte fick ett rött kort efter att ha fällt Marcelo, är inte rättvist. Ett minus till domaren.

 • Att lämna planen direkt efter matchen. Nästan alla Real Madrid spelarna lämnade planen efter att ha spelat mot Barcelona i lördags. Ingen, förutom Iker Casillas, tänkte på att stanna och tacka sina fans som satt på läktaren och hejade på dem. Alla var på väg till omklädningsrummet tills Iker Casillas skällde ut dem på planen - framför alla fans - och sa åt dem att komma tillbaka för att tacka fansen. Ett plus till Iker Casillas, men ett stort minus till resten utav Real Madrid spelarna.
  Iker Casillas Iker Casillas

 • Barcelonas långa passningar. Katalanerna må ha ett bra samarbete inom laget, men det är alldeles för många passningar i deras spelstil. Ibland blir det till och med långtråkigt. Det är väl okej att ha passningsspel under en längre tid några gånger, men att ha det under hela matchens gång gör faktiskt matchen tråkigare.

El Clasico Känslan

De flesta anser att El Clasico är endast en match mellan Spaniens två största klubbar. La Liga må vara en mindre liga än Premier League, men när det gäller Real Madrid och Barcelona är rivalitet den största någonsin. Att en spelare lämnar Barcelona för att spela för Real Madrid - eller det motsatta - är något som bara "inte får hända".
Men om man glömmer all rivalitet, och tänker endast på denna match som vanligtvis bara äger rum två gånger per säsong, kommer man nog känsla den där känslan som hoppas på att se en bra fotboll. Resultat är nog det viktigaste inom fotboll, men jag måste erkänna att jag inte skulle gilla att se Real Madrid vinna genom fult spel.

Den här säsongen kan alltså Copa del Rey titeln vara Real Madrids. Jag hoppas att det kommer att vara en spektakulär match som man aldrig kommer att glömma.
ATT DISKUTERA:
- Vilken spelare anser du är bäst, samt farligast?
- Hur kommer matchen att sluta? Vinner Real Madrid eller Barcelona?
- Vad föredrar Du :
Att vinna efter att ha spelat fult, eller att förlora efter att ha spelat fint?
- Vem tror Du kommer att bli Man of the Match?

Tidningar hävdar att Pique hånade Real Madrid spelarna - men backen förnekar något sådant


Enligt den spanska median hånade Gerard Pique Real Madrids spelare efter den avgjorda matchen på Santiago Bernabeu, men nu har spanjoren förnekat att han har sagt "något sådant nonsens".
Gerard Pique

Tidigare rapporter hävdar att Barcelonas spanska försvarare Gerard Pique retade Real Madrid spelarna efter den oavgjorda (1-1) matchen i lördags.

Katalanerna är för närvarande serieledare i La Liga och har åtta poäng mer än Los Blancos. Den spanska sporttidningen Marca hävdade att Pique inte kunde hålla sig själv efter matchens slut och började att håna Real Madrid spelarna inne i tunneln (på väg till omklädningsrummet).

"Åtta poäng, åtta poäng! Vi har vunnit er spanska titel" hånade Pique. "Ni har gett oss den! Och nu kommer vi vinna din kungs cup!"

Det var spelarna Iker Casillas, Emmanuel Adebayor och Sergio Ramos som spanjoren hånade, och alla Real Madrid spelarna försökte att få tag på denna förra Manchester United spelaren, men ett staket separerade de två lagen från fysiska konfrontation.

Men nu har 24-åringen förnekat att han hånade sina motståndarna, och på sin Twitter skrev han: "Jag vill meddela att informationen som anknöt mig till sporttidningarna är totalt falskt och jag har aldrig sagt något sådant nonsens."

Mourinho svarar på Di Stefanos kritiker: "Jag är tränaren och tränaren är den som bestämmer"


Jose Mourinho säger att han känner sig lugn inför kvällens stora Cup final mot Barcelona, och svarade även på Alfredo Di Stefanos kritiker. Dessutom har han även avslöjat hur formationen kommer att se ut.
Jose Mourinho

Real Madri
ds portugisiska tränare Jose Mourinho tror att både hans lag och Barcelona har en jämn chans att vinna Copa del Rey finalen idag. Dessutom har han även svarat på Alfredo Di Stefanos uttalande, som inte blev imponerad av Mourinhos taktiker.

"Jag vill inte säga något utöver det vanliga eftersom det finns aldrig någon favorit i en final" sa Mourinho i en presskonferens igår. "Både lagen har lika stor chans att vinna. Jag hoppas att vi kommer att se en fin match."

"Detta är typiska ord innan en final, men jag tror verkligen på dem (Real Madrid). Jag har spelat i många finaler mot lag som har antingen varit svagare eller starkare än mitt, men alla har varit jämnt balanserade. Det är den naturliga tendensen i en final."

"Detta är min första final med Real Madrid, men jag är lugn" fortsatte 48-åringen. "Jag har upplevt många matcher som denna, vilket är därför jag är lugnare än en tränare som aldrig har varit här förr. Vårt självförtroende ligger i vårt hårda arbete för att nå framgång i form av titlar. Om vi vinner, är det härligt. Men om vi inte gör det, kommer vi fortsätta att jobba."

Jose Mourinho lyckades få ett oavgjort resultat mot Barcelona i lördags, men hans taktiska planer imponerade inte på Real Madrid legenden Di Stefano, som sa att "Barcelona var ett lejon, medan Madrid var en mus."

Tränaren reagerade på dessa svidande ord, och sa: "Han (Di Stefan) är en av de mest signifikanta människorna i Real Madrids historia, och jag är ingenting i Real Madrids historia. Men jag är tränaren och tränaren är den som bestämmer."

"Jag är tränaren" upprepade Mourinho. "Vad vill du göra? Det är jag. Besluten är mina."

Sedan fortsatte den förra Chelsea och Inter tränaren att istället prata om hur han kommer att spela ikväll. "Vi kommer att spela med en central anfallare, fyra i backlinjen, tre mittfältare och tre anfallare. Vi vill attackera och göra mål när vi har bollen, medan utan den måste vi försvara som ett lag. Det betyder att hela laget måste vara aktiva i att jobba med två olika aspekter.

"Denna match kommer inte att ha något med matchen som sågs i lördags. Man vet aldrig vilken riktning en match har. Vi måste se hur saker går och endast då kan vi evaluera. Vem det nu än är som kommer att spela för Barcelona är inte vårt problem. Vårt spel bestämdes igår."

Fernando Morientes: "Jag är säker på att Real Madrid kommer att besegra Barcelona"


Fernando Morientes tror att Real Madrid kommer att vinna kvällens final på Mestalla efter att ha fått ett oavgjort resultat med tio spelare på planen i lördags.
Fernando Morientes

Den förra Real Madrid anfallaren Fernando Morientes har pratat om Los Blancos chanser att vinna över rivalerna Barcelona när de två lagen kommer att mötas i dagens Copa del Rey final.

Morientes tror att lördagens 1-1 match mellan de två spanska klubbarna på Santiago Bernabeu har gett Real Madrid den mentala fördelen eftersom de lyckades få åtminstone ett poäng trots att de spelade med endast tio män på planen.

"Jag tror att drivkraften ligger hos Real Madrid efter förra veckans match. Sättet som de gav igen efter att ha blivit minskade till tio män (på planen), visade att de har vad som krävs för att besegra Barcelona" sa Morientes till Marca.

"Barcelona är inte lika starka som de var för fyra till fem månader sedan. Jag är säker på att Real Madrid kommer att besegra dem för att vinna årets Copa del Rey."

Mourinho har inkallat 19 spelare till onsdagens Copa del Rey final mot Barcelona


Jose Mourinho har bestämt sig för vilka spelare som kommer att delta i morgondagens Copa del Rey final.
Real Madrid träning

Jose Mourinho
har inkallat nitton män för onsdagens Copa del Rey final mot Barcelona på Mestalla stadion. Granero har inkallats efter att ha varit avstängd i helgen, medan Lass och Gago inte är tillgängliga på grund av skador. Albiol är avstängd, medan Pedro Leon och Canales har inte inkallats på grund av tränarens egna beslut.

REAL MADRIDS TRUPPLISTA:
Målvakter:
Casillas, Adan, Dudek.
Försvarare:
Garay, Ramos, Carvalho, Pepe, Marcelo, Arbeloa.
Mittfältare:
Xabi Alonso, Özil, Di Maria, Khedira, Granero, Kaká.
Anfallare:
Cristiano Ronaldo, Adebayor, Higuain, Benzema.

BARCELONAS TRUPPLISTA
:
Målvakter:
Valdes, Pinto.
Försvarare:
Mascherano, Fontas, Puyol, Maxwell, Adriano, Pique, Alves, Milito.
Mittfältare:
Busquets, Keita, Xavi, Iniesta, Afellay, Thiago.
Anfallare:
Pedro, Jeffren, Messi, Villa.

John Toshack: "Jag skulle vilja se Real Madrid vara mer attackerande i cupfinalen"


John Toshack, som en gång i tiden var Real Madrids tränare, tycker att Los Merengues borde vara mer attackerande i Copa del Rey finalen.
John Toshack

Den förra Real Madrid tränaren John Toshack hoppas att den spanska huvudstadsklubben kommer att attackera mer mot Barcelona i Copa del Rey finalen imorgon.

Jose Mourinhos män fick ett oavgjort resultat (1-1) mot Blaugrana på Santiago Bernabeu stadion. Vissa ansåg att de nio gånger Champions League mästarna inte hade ett övertygande spel när de fick ett poäng med 10 män på planen. Toshack var en utav dem som inte var imponerade av Los Blancos fotboll.

"I lördags förlorade Barcelona två poäng, men Real Madrids reaktion var nästan som en lättnad" sa Toshack till den spanska sporttidningen AS. "Jag kommer inte ihåg en Real Madrid som var konservativ i sin egen stadium. Fansen på Bernabeu brukar inte gilla sådant."

"Det skulle inte överraska mig att se dem (Madrid) spela bra i Champions League, men jag skulle vilja se Real Madrid vara mer attackerande i cupfinalen."

Iniesta riskerar att missa båda CL matcherna mot Real Madrid - då klagar Barcelona på detta


Andres Iniesta riskerar att missa de två matcherna mot Real Madrid i Champions Leagues semifinal, vilket är något som har upprört Barcelona.
Andres Iniesta

Real Madri
ds rivaler Barcelona har avslöjat att de kommer att överklaga Andres Iniestas en matchs avstängning på Andres Iniesta.

Mittfältaren fick ett gult kort mot Shakhtar Donetsk i kvartsfinalens första match som katalanerna vann med 5-1. I den andra matchen, fick spanjoren ännu ett gult kort, vilket betyder att han kommer att missa den kommande Champions League matchen mot Real Madrid.

Men det sägs att UEFA är redo att avstänga Iniesta för ännu en match eftersom man tror att han "gav sig själv" ett gult kort för att vara "ren" inför semifinalen på Camp Nou.

Men Barcelona har på sin officiella hemsida skrivit: "Överklagandet kommer som ett resultat från UEFAs tjänstemän som påstår att det gula kortet var avsiktligt förorsakat, så att spelaren skulle vara avstängd inför nästa runda. UEFAs disciplinnämnd kommer att fatta ett beslut om detta fall på onsdag."

"FC Barcelona anser att argumenten som beskrivs i deras överklagande, som bygger på en god tillit för spelaren och den oproportionerliga föreslagna sanktionen, kommer att vara tillräckliga för att motbevisa dessa påståenden."

Iker Casillas: "Vi måste vinna cupen för fansen, för klubben och även för oss själva"


I en lång intervju, pratade Iker Casillas med Real Madrids officiella hemsida, och sa att han hoppas att fansen kommer att hjälpa Los Blancos att vinna säsongens första titeln.
Iker Casillas

I en lång intervju med Iker Casillas, har den spanska målvakten diskuterat den kommande El Clasico med Real Madrids officiella hemsida, och sa att klubbens fans måste hålla ihop för att vinna den första titeln i år.

Du har alltid uttryckt sin önskan att vinna Copa del Rey. Vad är orsaken bakom detta?

- Det är en väldigt viktig trofé för Real Madrid och vi har inte råd att inte vinna den efter 17 år (av misslyckande). Det kommer att vara viktigare om vi vinner den. Den är nödvändig. Jag har inte vunnit den i de 11 åren jag har varit här.

Sjutton år är en lång väntetid. Tror laget att tiden att vinna cupen har kommit?

- Vi tycker att det är dags att vinna många troféer. Vi vet att det inte kommer att bli lätt. Det kommer att vara en stor match mellan Spaniens två bästa lag. Allt kan hända, men vi är exalterade om våra chanser. Vi hoppas att vi kan vinna cupen.

Laget måste nog vara mer motiverade på grund av att den andra finalisten är Barcelona.

- Motivationen måste alltid vara densamma vilken motståndare man än möter. Men det borde vara större när den första trofén denna säsong kommer att tilldelas. Det är den enda motivationen vi behöver.

Tjugo gjorde mål och endast fyra insläppta i säsongen Copa del Rey förtydligar Real Madrids offensiva och defensiva skicklighet, vilket kommer att vara avgörande på onsdag.

- Vi måste vara i topform och fokuserade från start till slut på onsdag. Vi måste vara seriösa och fokusera på varje match. Vi måste kämpa som ett lag. Ingen kommer att ge oss titeln som present.

Förväntar du dig att det kommer att vara en rättvis match?

- Vi hoppas att det inte kommer att vara några problem på planen och att det enda som spelarna pratar om är fotboll. Vi vill att det kommer att vara rent spel och att ingen provocerar sin motståndare. Varken Real Madrid eller dess fans kommer att orsaka några problem. Vi har bevisat att vi är herrar på planen och att vi respekterar vår rival. Vi agerar aldrig på ett sätt som får vår motståndare att utvisas. Vi hoppas att även våra fans respekterar de andra (fansen). Miljontals människor kommer att kolla, så fansen måste också vara förebilder trots rivaliteten. Många människor kommer att se matchen med sina barn, och de vill se en fin match som spelas mellan deras idoler. Vi hoppas att inget beklagligt händer.

Real Madrid bevisade i lördags att man är redo för allting, inklusive att spela mot Barcelona med tio män.

- Dessa matcher motiverar spelarna. Vi kan aldrig ge upp. Vi svarade bra när våra motståndare hade övertaget. Vi kämpade, vi sprang och vi offrade oss själva - och det är vad fansen vill ha. De vill ha ett Real Madrid som aldrig ger upp.

Hur förbereder ni er för sådana matcher?

- Man börjar att träna från tillfället man vet att man kommer att vara i en final där du möter Barcelona. Mina lagkamrater och jag har tänkt på denna match i tre månader. Nu är det endast den som är framför oss och vi förbereder oss inför den. Det är en final och den spanska fotbollens finaste match i säsongen än så länge. Vi hoppas att den sjunker till vår fördel.

Som kapten, vad har du för råd till dina lagkamrater?

- Råd? Att de har kul. De måste veta att det kommer att finnas många Real Madrid fans som stöttar dem och att många kommer även att försöka se matchen mot Valencia. Vi måste tänka på de 18 000 eller 20 000 fans som kommer att sitta på läktarna. Vi hoppas att vi känner igen dem och ser dem från planen. Vi måste vinna för dem, för klubben och även för oss själva.

Kommer fansens support ha en avgörande roll om ni vinner?

- Utan tvekan. Det kommer att vara avgörande. Vi kan inte vänta på att se den södra läktaren vara full av Madridistas. Vi tackar dem för att dem är där.

Vad begär du av Madridistas?

- Att respektera motståndarna och dess fans. Om vi är världens bästa lag, behöver vi även världens bäst manierade fans. All stöd fansen visar är härligt, men de måste respektera motståndarna.

Är Copa (del Rey) närmare än någonsin?

- En stor del av vår framgång är tack vare våra fans. De kan inte vara på planen med oss, men strax bakom det kan deras hjälp föra oss till storhet.

Dani Alves hävdar: Marcelo sa till mig att han filmade för att få en straff


Barcelonas Dani Alves sa att Marcelo medgav att han filmade för att Real Madrid ska få en straff i lördagens oavgjorda El Clasico.
Dani Alves

Barcelona
s försvarare Dani Alves har hävdat att Real Madrids brasilianska vänsterback Marcelo erkände att han filmade för att vinna en straff i helgens El Clasico, som slutade med 1-1 på Santiago Bernabeu stadion.

Katalanerna ledde genom en straff som Lionel Messi tog efter att Raul Albiol blev utvisad när han fällde spanjoren David Villa.

Men när det var endast åtta minuter kvar av matchen fick Real Madrid en straff, efter att Alves fällde sin landslagsman, som Cristiano Ronaldo tog.

"Marcelo sa till mig att det var en simulering. Han sa till mig att han påverkades av spelets resultat och gjorde det han gjorde" sa Alves till Sport.

Rapport: Jose Mourinho kommer att starta med Mesut Özil på onsdag


Mesut Özil blev bänkad under helgens La Liga match mot Barcelona, men han kan vara tillbaka i startelvan på onsdag.
Mesut Özil

Den tyska playmakern Mesut Özil kommer enligt rapporter att återvända till Real Madrids startelva när den spanska huvudstadsklubben möter rivalerna Barcelona på onsdagens Copa del Rey final, rapporterar AS.

22-åringen spelade inte från start i lördagens El Clasico mot den katalanska klubben, men när han byttes in imponerade han, vilket resulterade till att Jose Mourinho har bestämt sig för att använda honom från start på onsdag.

Den förra Werder Bremen stjärnan ersatte den franska anfallaren Karim Benzema, som inte hade en bra match mot Barcelona.

Johan Cruyff: "Jose Mourinho bryr sig endast om resultatet och inte om att spela bra fotboll"


Den förra Barcelona spelaren, och nu Barca legenden, Johan Cruyff är inte imponerad av Mourinhos arbete och sa att lördagens El Clasico bevisade att han är en negativ tränare.
Johan Cruyff & Jose Mourinho

Barcelona
legenden Johan Cruyff har tittat tillbaka på helgens 1-1 El Clasico, och var inte imponerad med Real Madrids portugisiska tränare Jose Mourinho.

"Det är en stor komplement för Barcelona när Real Madrid startar en match på Santiago Bernabeu med sju försvarare. Denna match försäkrade att Jose Mourinho är en negativ tränare. Han bryr sig endast om resultatet och bryr sig inte om att spela bra fotboll" sa Cruyff till De Telegraaf.

"Uppenbarligen var han tvungen att komma med något innan de fyra matcherna mot Barcelona. En stor förlust skulle ha varit ett stort slag innan Copa del Rey finalen och Champions League matcherna. Men ändå var hans beslut att spela med sju försvarare och tre anfallare lite väl extremt."

Jose Mourinho: "För en gångs skull skulle jag vilja spela mot en tio manna Barcelona"


Jose Mourinho blev inte glad efter att ha sett Raul Albiol bli utvisad mot Barcelona, medan Dani Alves fick stanna och fortsätta att spela.
Jose Mourinho

Real Madrid
s portugisiska tränare Jose Mourinho kunde inte släppta ut sin frustration på något som han ansåg vara dåligt tjänstgjort i gårdagens 1-1 match mot Barcelona i El Clasico.

Hemmalaget avslutade matchen med 10 män, viket var något som Jose Mourinho förväntade sig. Raul Albiol blev utvisad efter att ha tacklat David Villa, vilket resulterade till att motståndarna fick en straff som Lionel Messi tog.

"I första halvleken var de två lagen jämna. Vi spelade kompakt och behöll vår form hela tiden. En vinst är en vinst och oavgjort är oavgjort, men vi kommer att ta det positiva från denna match" sa Mourinho i en presskonferens.

"Det vi vill ha är jämna beslut för både lagen. Reglerna ska vara desamma för både lagen och jag är trött på att spela matcher med endast tio män. Raul Albiol kommer att missa cup finalen för en foul som egentligen inte var något (stort)."

"Som vanligt, är det tio mot elva män och det är väldigt svårt att spela mot ett lag som Barcelona. Domarnas tillvägagångssätt ändrades då de beslutade att inte utvisa Daniel Alves. För en gångs skull skulle jag vilja spela mot en tio manna Barcelona"

"Fansens support kommer att vara avgörande i (Copa del Rey) finalen. Vi förväntar oss att fansen respekterar både lagens storhet."

"Det kommer att vara en match med mer spänning. Vi kommer att försöka vinna. Förhoppningsvis kommer vi att vinna och spela på samma villkor. Idag (igår), var inte fallet så."

Guardiola: "Pepe är en stark spelare, väldigt erfaren och har alltid varit väldigt svår att slå"


Efter gårdagens El Clasico pratade Pep Guardiola om matchen efter spelets slut och försäkrade att hans lag inte har vunnit La Liga titeln ännu.
Josep Guardiola & Pepe

Barcelona
s tränare Pep Guardiola har fått sitt El Clasico rekord avbrutet när tio-manna Real Madrid lyckades få oavgjort på Santiago Bernabeu stadion.

Det var ingen härlig dag för Guardiola när hans lag inte lyckades ta med sig tre poäng efter gårdagens El Clasico. Katalanerna har dock fortfarande åtta poäng mer än Los Blancos, vilekt betyder att de fortfarande är serieledare.

Trots att Blaugrana ligger på första plats med flera poäng mer än den spanska huvudstadsklubben, har Guardiola varnat sina spelare om att ligatiteln ännu inte är deras.

"Vi är inte mästare ännu. Vi har endast åtta poäng mer och det är fortfarande sex ligamatcher kvar" sa Guardiola i en presskonferens.

Sedan fortsatte tränaren att hylla den portugisiska försvararen Pepe, som hade en otrolig kväll igår, och sa: "Vi förväntade oss något sådant. Pepe är en stark spelare, väldigt erfaren och har alltid varit väldigt svår att slå. Efter att ha sett hans kvalitéer visste vi att han skulle spela bra, så det kom inte som en överraskning för oss."

Ricardo Carvalho: "Dani Alves borde ha blivit utvisad och Pepe var den bästa spelaren"


Portugisen Ricardo Carvalho anser att brassen Dani Alves borde ha blivit utvisad efter att ha fällt Marcelo. Dessutom tycker han även att Pepe hade en bra match igår.
Ricardo Carvalho

Real Madrid
s försvarare Ricardo Carvalho håller fast vid att Dani Alves borde ha blivit utvisad efter att den brasilianska högerbacken fällde sin landslagsman Marcelo under gårdagens 1-1 Clasico mot Barcelona.

Alves hade redan ett gult kort när han fällde Emmanuel Adebayor endast någon minut innan han gav Real Madrid en straff.

"Det var ett gult kort för straffen (som Dani Alves gav Real Madrid när han fällde) Marcelo, utan tvekan" sa Carvalho till den spanska sporttidningen AS.

"Jag tycker att resultatet var bra. Vi spelade med en spelare mindre och vi visade vår karaktär. Vi är glada med matchen. Barca spelade bra men Pepe hade en bra match. Enligt mig var han den bästa (spelaren på plan)."

Ramos: "Domaren gav inte Dani Alves rött kort, men han tvekade inte ens att utvisa Albiol"


Sergio Ramos anser att domaren borde ha utvisat den brasilianska Barcelona spelaren Dani Alves när han fällde Marcelo.
Sergio Ramos

Real Madrid
fick ett oavgjort resultat mot Barcelona i gårdagens El Clasico efter att Cristiano Ronaldo och Lionel Messi gjorde varsitt mål på straff.

När Sergio Ramos pratade med tidningen AS efter matchen, sa försvararen: "Vår attityd var bra efter utvisningen och vi gjorde bra ifrån oss."

"Domaren kunde har utvisat Dani Alves efter att han fällde Marcelo, men det fick han inte. Men han tvekade inte ens att utvisa Albiol."

Ramos försäkrade också att hans lag inte kommer att kasta in handduken i titeljakten, och sa: "Vi är tvungna att fortsätta kämpa till slutet eftersom matematiskt sätt finns det inga mästare än, men det är svårt att vinna ligan (den här säsongen)."

Högerbacken fortsatte med att hylla klubbens fans och deras förtroende för laget: "Det är viktigt att markera enigheten med laget liksom med fansen."

"När vi var en man mindre och det var tio mot elva män, dominerade dem (Barcelona) mer än oss, men man kan inte förebrå laget."

Marcelo vägrar att kommentera domaren: "Jag är inte här för att prata om domaren"


Marcelo insisterade på att han endast tänker på Copa del Rey finalen nu, och vägrade att kommentera domaren som dömde den oavgjorda matchen mot Barcelona igår kväll.
Marcelo

Real Madrid
s vänsterback Marcelo insisterade på att han inte kommer att gå in i ett ordkrig. Brassen blev tillfrågad om vad han tyckte om domaren, men han vägrade att prata om honom.

Den 22-årige spelaren fick en straff när han blev fälld av sin landslagsman Dani Alves. Raul Albiol fick ett rött kort när han fällde David Villa, men motståndarnas försvarare fick inte se det röda kortet när han fällde Marcelo.

"Jag är inte här för att prata om domaren" sa han till Real Madrids officiella hemsida. "Vi måste spela med vad vi har där ute, det spelar ingen roll om det hjälper eller sårar oss."

Sedan fortsatte den förra Fluminese spelaren att prata om den kommande El Clasico som äger rum på onsdag, och sa: "Copa del Rey finalen kommer att vara en komplicerad match. Vi alla vill vinna den."

Real Madrid CF 1 - 1 FC Barcelona | El Clasico

Det blev ingen vinst för Real Madrid, men som tur var förlorade inte Los Blancos med 5-0 igen. Denna gång blev det oavjort - tror ni att Real Madrid går på rätt väg?


Real Madrid
vann inte dagens El Clasico, men det blev inte heller någon förlust. Efter straffen som Lionel Messi gjorde i den 52 minuten måste jag erkänna att jag trodde att Real inte hade någon chans att göra mål. Men det visade sig vara det motsatta, då Ronaldo gjorde mål i den 81 minuten på straff.

Både lagen var igång, och lyckligtvis gav inte Real Madrid spelarna upp när Barcelona hade gjort mål. Utan de fortsatte att kämpa till slutet av matchen, och det resulterade till en oavjord match.

Dessutom hade Mourinho rätt när han sa att han var tvungen att träna med tio män eftersom han alltid får se en utav sina spelare bli utvisad i en match mot Barcelona. Raul Albiol blev utvisad, vilket ledde till en straff + en man. Men Real Madrid klarade sig med tio män på planen tack vare Jose Mourinhis smarta träning.

Till skillnad från förra matchen blev det inte mycket bråk den här gången, men i slutet verkade Barcelona spelarna känna sig pressade och frustrerarade. Som tur var tappade inte Los Blancos sitt humör och spelanda och de nio gånger Champions League mästarna lämnade planen med en poäng i handen.

El Clasico | Real Madrid VS Barcelona

El Clasico

Idag klockan 22:00 kommer Real Madrid att möta Barcelona på Santiago Bernabeu stadion. Vissa anser att om Los Blancos inte vinner kvällens El Clasico kommer ligan vara över, medan andra tror att oavsett om Real Madrid vinner eller inte kommer den spanska huvudstadsklubben inte kunna vinna ligan.

Matematiskt sätt finns det fortfarande en chans för Real Madrid att vinna ligan, oavsett om Los Merengues vinner eller förlorar ikväll. Men realistiskt är det inte lika sannolikt att Real Madrid kommer att ta hem ligatiteln om de förlorar på hemmaplanen.

Vinst eller förlust?
Blir det en vinst, eller en förlust?

Hittills har ingen av Real Madrid spelarna uttalat sig om dagens eller de kommande El Clasico. Inte ens Jose Mourinho har gett sina åsikter. Däremot har rivalerna uttalat sig; hyllat samt kritiserat Los Blancos. Pep Guardiola hyllade Real Madrid när han pratade med median, medan hans spelare gjorde det motsatta.

Cristiano Ronaldo VS Lionel Messi har alltid varit ett ämne som folk pratar om dagligen. Men detta ämne är som störst dagarna då El Clasico äger rum. Alla från Barcelonas sida anser att Lionel Messi är den bättre spelaren, medan folk från Real Madrids sida anser det motsatta. Detta var ingen överraskning, men till skillnad från Barcelona, har folk från Real Madrids sida inte pratat om detta ämne lika mycket.

Att endast jämföra de två klubbarnas största stjärnor är en självklarhet, men faktum är att vissa spelare kan vara farligare än Ronaldo och Messi. En spelare, som man inte tror kan göra mål i El Clasico, kanske lyser just denna dag och räddar en utav de två lagen.

Vad tror DU, kommer Real Madrid att förlora med 5-0 igen? Är Ronaldo bättre än Messi, eller det motsatta? Vilken spelare anser du är farligast?

UPDATE:

REAL MADRIDS STARTELVA (4-3-2-1): Iker Casillas, Sergio Ramos, Raul Albiol, Ricardo Carvalho; Pepe, Xabi Alonso, Sami Khedira; Angel di Maria, Cristiano Ronaldo; Karim Benzema.

Real Madrid kommer att erbjuda Manchester City 20 miljoner pund för Yaya Toure


Jose Mourinho anses beundra Manchester Citys Yaya Toure och kommer att försöka underteckna 27-åringen i sommarens transfermarknad.
Yaya Toure

Enligt spanska rapporter, kommer Real Madrid att spendera en stor summa pengar för Manchester Citys ivorianska mittfältare, Yaya Toure, rapporterar TalkSport.

Jose Mourinho anser att den förra Barcelona spelaren, skulle vara den perfekta partnern för den spanska defensiva mittfältaren Xabi Alonso.

Rapporterna avslöjade också att den förra Inter tränaren ville signera Toure redan förra sommaren innan han i juni flyttade till Eastland för en summa på 24 miljoner pund.

Nu när han är 27 år gammal har han imponerat på bland annat Jose Mourinho efter en bra säsong i Premier League. Därför är den portugisiska tränaren redo att erbjuda City runt 20 miljoner pund för engelsmännens nummer 42.

Roberto Mancini kommer dock inte vilja sälja sin stjärna, som anses vara en av Citys bästa spelare denna säsong.

Målvakten Victor Valdes: "Barcelona har alltid varit världens bästa lag"


Barcelonas målvakt Victor Valdes anser att hans lag har alltid varit bättre än den spanska huvudstadsklubben Real Madrid.
Victor Valdes

Barcelona
är "världens bästa lag, och har alltid varit det" sa Victor Valdes innan kvällens El Clasico på Santiago Bernabeu.

Vinner katalanerna dagens match mot Real Madrid, finns det nästan ingen chans för Los Blancos att vinna ligan. Just nu ligger Barcelona på första plats i ligan, med åtta poäng mer än Los Merengues.

"Som en Barcelona spelare, vill jag verkligen vinna i Madrid. Enligt mig har Barcelona alltid varit världens bästa lag. Vi är en referens för fotbollsvärlden" sa Valdes till Marca.

"Vi måste hålla koll på Madrid eftersom de aldrig ger upp."

Cruyff anser att Messi är bättre än Ronaldo: "Enligt mig är Messi den bästa spelaren"


Johan Cruyff anser att Messi är en bättre spelare än Cristiano Ronaldo på grund av argentinarens tekniska fördelar, men samtidigt erkänner Barcelona legenden att det är svårt att jämföra de två spelarna med tanke på att Ronaldo är för fysisk att jämföra med Messi.
Cristiano Ronaldo & Lionel Messi

Barcelona
legenden Johan Cruff anser att Lionel Messi är bättre än Real Madrids portugisiska stjärna Cristiano Ronaldo, på grund av Barca spelarens överlägsna teknik.

De två lagen kommer att mötas ikväll på Santiago Bernabeu, och debatterna om vilken spelare som är bäst har börjat. Men Cruyff är glad över att deklarera att Messi har för närvarande fördelen i matchen.

"Han (Messi) har bara spelat här i fyra år nu eller något sådant, medan andra har spelat här i åtminstone 14 år. Så han har fortfarande tio år till att visa sin kvalité och förhoppningsvis kommer han att lyckas" sa Cruyff till ESPN.

"Messi har liknande kvalitéer som Maradona, som även var en spelare som gjorde mycket saker individuellt. Idag är enligt mig Messi den bättre spelaren."

Cruyff sa dock att man inte kan sätta Cristiano Ronaldo i samma kategori som Messi och Maradona, på grund av hans fysiska tillvägagångssätt.

"Jag tycker att det är svårt med Ronaldo. Ronaldo är en mer fysisk spelare, medan de tidigare nämnda är inte fysiska utan tekniska spelare" förklarade Cruyff.

Och även Messis lagkamrat, Xavi, höll med Cryff om att Messi är den bästa spelaren i världen för tillfället.

"Jag vet inte vilken spelare som är den bästa i historian, men just nu kommer ingen i närheten av honom (Messi). På planen är han otrolig. Han har en unik personlighet, och det han gör är häpnadsväckande" sa Xavi till BarcaTV.

Pep Guardiola: "Madrid spelarna skjuter mer, hoppar högre, är snabbare och starkare än oss"


Den katalanska klubbens tränare, Pep Guardiola, har avslöjat sin respekt för sin motståndare, och hävdade att dagens Real Madrid är bättre än laget hans lag mötte i november.
Josep Guardiola

Barcelona
s tränare Pep Guardiola tror att Real Madrid kommer att starta dagens El Clasico som favoriter. De två lagen kommer att mötas ikväll på Santiago Bernabeu (La Liga), och även om Los Blancos vinner kvällens match, kommer den spanska huvudstadsklubben inte hamna i topp i ligatabellen.

Trots detta tror Guardiola att Jose Mourinhos män är favoriter att vinna den första utav de fyra kommande El Clasico.

"Jag har alltid tyckt att Real Madrid är väldigt starka" sa Barca tränaren, enligt den spanska sporttidningen Marca. "Denna Madrid är bättre än den vi spelade mot innan. De startar som favoriter."

"Om vi förlorar på Bernabeu, är det fortfarande en lång väg kvar av ligan, men för att vinna den måste vi vinna på Bernabeu. Madrid spelarna skjuter mer, hoppar högre och är snabbare och starkare än våra (spelare)" fortsatte 40-åringen. "Jag har aldrig sett ett lag som spelar i mitten så som dem gör - på endast tre beröringar har de nått målet. Vi måste flytta på bollen från Victor Valdes och skapa chanser."

"Vi har några problem i försvaret och denna nyhet (Puyols återkomst) är en bra nyhet, men han har inte tränat så mycket och han sa till oss att han inte känner smärta. Om han spelar får vi reda på imorgon (idag)."

Sedan pratade rivalernas tränare om Mourinho som inte pratade något under gårdagens presskonferens, och sa: "Allt jag säger kommer att jämföras med Mr. Mourinho, alla får göra vad de vill i sin klubb, det är inte första gången detta händer.

"Han har en stor kvalité om hur han spelar på olika sätt, han gjorde det med oss med Inter (Champions League semifinalen 2009/2010), en stil i första matchen och en annan i den andra. Han är väldigt begåvad när det gäller att ändra på lagets uppställning."

Guardiola pratade också om sin beundran för Real Madrids unga playmaker Mesut Özil, och sa: "Vi vet vad han han kan göra, bortsett från att spela bra i sidorna, spelar han även bra vid backarna och det har överraskat mig hur han kan hantera det fysiskt."

Cristiano Ronaldo: "Jag skulle vilja se min son bli min efterträdare"


Superstjärnan Cristiano Ronaldo pratade i en intervju med RealMadridTV om sin son, samt hur glad han är över att spela för de nio gånger Champions League mästarna.
Cristiano Ronaldo

Real Madrid
s anfallare Cristiano Ronaldo njuter av livet som en far, men han skojade om att han inte är glad över att byta sin sons blöjor.

Den portugisiska målgöraren avslöjade i juli förra året att han hade blivit en far, men han vägrade att ge några detaljer om barnets mor. Ronaldo har full vårdnad på sonen, Cristiano Junior, och han njuter av att uppfostra sitt eget barn.

"Jag är en bra fader" sa Ronaldo till RealMadridTV. "Jag lär mig fortfarande. Man kan inte uttrycka känslan av att vara en pappa med ord. Det är otroligt att vakna på morgonen och se en person av ditt eget kött och blod. Jag lever ett väldigt speciellt ögonblick i mitt liv. Jag har varit en far i nio månader och blir överraskad varje dag: ett leende, en gest, en blick.. Det är spektakulärt."

"Att ha barn och njuta av tiden med dem är det finaste man kan göra. Jag tror att han kommer att vara väldigt smart, i alla fall smartare än mig."

När Ronaldo fick frågan om vad han ville att sonen skulle bli när han blir stor, svarade han: "Jag kommer låta honom att bli vad han vill. Jag kommer inte tvinga honom att bli en fotbollsspelare. Men jag kommer inte ljuga för dig; jag skulle vilja se honom bli min efterträdare, men han kommer att bli vad Gud vill att han ska vara."

Men, världens dyraste fotbollsspelare är inte så glad över att byta sitt barns blöjor, och skojade: "Jag måste erkänna att jag inte är så förtjust i det."

Sedan fortsatte han att prata om Real Madrid, och sa: "Detta är vad jag säger många gånger: att spela för Real Madrid har alltid varit min dröm. Drömmen har gått i uppfyllelse, inte endast för mig, utan även för mina föräldrar. Min mamma älskar Madrid. Min dröm var att spela för Real efter Manchester, så jag är verkligen glad."

"Jag kommer att försöka vinna allt jag vann med Man United här i Real. Jag tycker att Madrid måste vinna varje titel. Vi vann inget förra året, men jag är väldigt säker denna säsong. Jag tror att vi kommer att vinna något. Jag tror att jag spelar för den rätta klubben. Jag känner mig väldigt glad här och jag vill stanna här i många år till."

Jose Mourinho har inkallat 19 spelare till morgondagens El Clasico


Jose Mourinho har tagit ett beslut nu: nitton spelare kommer att möta Barcelona i lördagens första utav de fyra kommande El Clasico.
Träning - Real Madrid

Jose Mourinho
har inkallat 19 Real Madrid män till sin trupplista inför morgondagens El Clasico mot Barcelona i La Liga. Efter att ha missat förra veckans ligamatch, har den franska anfallaren Karim Benzema, samt tysken Sami Khedira, återvänt till trupplistan.

Däremot kommer Fernando Gago och Lassana Diarra inte att vara närvarande eftersom de är skadade. Granero är avstängd, och Pedro Leon samt Sergio Canales har inte inkallats från grund av tränarens egna beslut.

REAL MADRIDS TRUPPLISTA:
Målvakter:
Iker Casillas, Antonio Adan, Jerzy Dudek
Försvarare: Pepe, Ezequiel Garay, Carvalho, Sergio Ramos, Arbeloa, Raul Albiol, Marcelo
Mittfältare: Xabi Alonso, Mesut Özil, Angel di Maria, Sami Khedira, Kaká
Anfallare: Cristiano Ronaldo, Emmanuel Adebayor, Gonzalo Higuain, Karim Benzema

Roberto Carlos: "Ronaldo kan göra mycket mer för Madrid än vad Messi kan göra för Barcelona"


Att Messi är viktigare för Barcelona än vad Cristiano Ronaldo är för Real Madrid är inget Roberto Carlos tycker verkar vara sannolikt. Istället tycker han det motsatta.
Lionel Messi, Roberto Carlos & Cristiano Ronaldo

Den förra Real Madrid spelaren och brasilianska legenden Roberto Carlos, har understrukit Cristiano Ronaldos betydelse för Real Madrid, och sa att den portugisiska stjärnan är viktigare för Los Blancos än vad Lionel Messi är för Barcelona.

"Jag gillar verkligen Messis spelstil. Men Ronaldo kan göra mycket mer för Madrid än vad Messi kan göra för Barcelona. Madrid är beroende av att Ronaldo presterar bra, medan Barcelona är så mycket mer än Messi. Det är därför jag tror att Ronaldo kommer att vara den avgörande spelaren" sa Roberto Carlos till Sport.

"Barcelonas spelstil är verkligen något speciellt som man inte ser mycket utav. De får allting att verka vara så lätt och det ser ut som om de verkligen njuter av att spela på planen."

"Även Madrid har förbättrat sig denna säsong. De får en hel del kritik, men de har nått semifinalen i Champions League samt Copa del Rey finalen."

Detta kan vara Kakás sista säsong med Real Madrid - Chelsea lägger ett bud i sommar


Kaká kommer att flytta till Chelsea i sommar om Real Madrid accepterar den engelska klubbens bud.
Kaká

Den engelska klubben Chelsea är redo att lägga ett bud för Real Madrids superstjärna Kaká i sommar, rapporterar The Telegraph.

Tidningen säger att Roman Abromavich kommer att försöka signera den brasilianska playmakern under sommarens transfermarknad, vilket betyder att detta kan vara mittfältarens sista säsong där han bär den vita tröjan.

Abromavich har hållit koll på den förra Milan stjärnans tid i Real Madrid sedan har kom tillbaka efter sin långvariga skada.

Det är mycket troligt att den spanska klubben kommer att låta Kaká lämna Santiago Bernabeu klubben för att spela i Premier League. Hans ankomst kommer förmodligen att hjälpa Chelseas brist på kreativitet.

Cristiano Ronaldo: "Real Madrid är en en utav världens bästa klubbar"


Den förra Manchester United stjärnan Cristiano Ronaldo säger att Real Madrid är världens bästa lag, vilket betyder att de inte ska i tre år vara utan titlar.
Cristiano Ronaldo

För att få igång "El Clasico känslan" har den 26-årige stjärnan Cristiano Ronaldo sagt att Real Madrid är världens bästa lag.

Den förra Manchester United stjärnan är ute efter att besegra Barcelona. Hittills har anfallaren gjort 28 mål för Jose Mourinhos Real Madrid, och han är ute efter att göra flera mål till.

"Vi är en en utav världens bästa klubbar och jag kan inte tänka mig att Real Madrid inte vinner någonting på två eller tre år" sa Ronaldo till Il Corriere dello Sport.

Los Blancos kommer att spela fyra El Clasicos på endast tre veckor, en på lördag i La Liga, nästa vecka kommer ännu en El Clasico att spelas i Copa del Rey finalen och de två andra spelas i Champions League. Detta betyder att presset är igång, men Ronaldo är inte alls orolig.

"Jag är inte orolig, faktum är att jag är entuastisk. Detta är tillfället då du kan vinna allting, eller sluta med ingenting" fortsatte stjärnan. "Jag vill alltid göra mål och spela bra för att hjälpa laget."

Tottenhams tränare Harry Redknapp har avslöjat att han ville signera Mesut Özil i somras


Tottenhams tränare har sagt att han beundrar Mesut Özils och Sami Khediras speltid, samtidigt som han även avslöjade att han "en gång i tiden" ville signera den förstnämnda spelaren.
Mesut Özil

Tottenham
s tränare Harry Redknapp har medgett att han ville underteckna Real Madrids tyska stjärna Mesut Özil till White Hart Lane i somras.

Den 22-årige spelaren var en viktig spelare för Los Blancos i vinsten mot Spurs i Champions Leagues kvartsfinal. Los Merengues tog sig vidare till semifinalen med slutresultatet 5-0.

Redknapp anser att mittfältaren är den bästa han har mött i Europa denna säsong, och till den engelska tidningen The Sun, sa han: "När man håller på att skäras ned, kollar man på Real Madrids lag."

"De tyska mittfältarna Mesut Özil, som jag en gång ville ha, och Sami Khedira stod ut mest."

Cristiano Ronaldo: "Jag vill spela finalen på Wembley mot Manchester United"


Den portugisiska anfallaren medger att han hade sex fantastiska år i England innan han flyttade till Spanien, och sa även att han skulle älska att möta sitt förra lag i Champions League finalen.
Cristiano Ronaldo (Real Madrid och Manchester United)

Real Madrid
s portugisiska anfallare Cristiano Ronaldo har medgett att han skulle älska att spela mot sitt förra lag, Manchester United, i Champions League finalen nästa månad.

Old Trafford klubben har gått vidare från kvartsfinalen efter att ha slagit ut Chelsea, och i semifinalen kommer de att möta den tyska klubben Schalke. Även Real Madrid tog sig vidare till semifinalen, och kommer att möta att möta Barcelona i den kommande rundan.

"Jag vill spela mot Manchester United" sa Ronaldo till The Daily Telegraph. "Om du frågade mig om jag vill spela för Real Madrid mot Manchester United i finalen på Wembley, skulle jag självklart vilja det."

"Det skulle göra mig väldigt, väldigt glad. Jag har fortfarande många vänner där, minnen, och jag skulle älska att det hände. Jag hade sex fantastiska år där."

När 26-åringen blev tillfrågad om de två kommande matcherna mot Barcelona i semifinalen, sa han: "Det är långt kvar till semifinalen. Jag gillar inte ordet hämnd. För tillfället, är vi (Real Madrid och Barcelona) de bästa lagen i världen."

Barcelonas tränare Pep Guardiola: "Real Madrid är det starkaste laget på alla sätt"


Barcelonas spanska tränare Pep Guardiola hyllar sina rivaler, Real Madrid, som det starkaste laget.
Pep Guardiola

Barcelona
s tränare Pep Guardiola är redo inför de kommande fyra matcherna mot Real Madrid i La Liga, Copa del Rey och Champions League.

Till FCBarcelona.cat, sa Pep Guardiola: "Nu har man chansen att tävla mot det starkaste laget. Det spelar ingen roll hur många gånger vi kommer att möta dem, de är fortfarande det starkaste laget på alla sätt - det starkaste, i bästa form, och de har en ohejdbar trupp. Vi måste acceptera utarmningen och gå in för det."

"Det spelar ingen roll i vilken kondition vi är i. Det som spelar någon roll är mentalitet och vilja. Detta är en gåva som varje sportmänniska skulle vilja att acceptera. I denna situation, är det enda vi kan göra att tacka våra spelare, och behandla det som händer som en gåva."

Jose Mourinho: "Jag kommer inte flytta till City & Real vill inte sälja Cristiano Ronaldo"


Jose Mourinho säger att Real Madrid inte vill sälja Cristiano Ronaldo till den italienska klubben AC Milan, men samtidigt är han inte helt säker på om portugisen kommer att stanna eller inte.
Jose Mourinho & Cristiano Ronaldo

Real Madrid
s portugisiska tränare Jose Mourinho kan inte se sin landsman Cristinao Ronaldo signera för AC Milan inom den närmaste framtiden.

Tidigare rapporterade man att Milans president, Silvio Berlusconi, var intresserad av att signera den förra Manchester United stjärnan i sommar. Men det fanns även rapporter som hävdade att Mourinho skulle ersätta Roberto Mancini i Manchester City.

Men Mourinho är säker på att han inte kommer att träna City, och angående Cristiano Ronaldo tror han inte att den unga spelaren kommer att lämna den spanska huvudstadsklubben för Italiens serieledare.

"För mig skulle jag säga att det var omöjligt att flytta till Manchester City. Jag kommer inte säga att det är omöjligt för Cristiano, eftersom Berlusconi kanske kommer att göra något helt galet (för att underteckna honom). Men jag kan säga att Real inte vill sälja honom" sa Mourinho.

Cristiano Ronaldo: "Barcelona är inte från en annan planet; de är liksom oss människor"


Den förra Manchester United spelaren Cristiano Ronaldo säger att Barcelona må vara svåra att slå, men de är samtidigt inte oslagbara.

Cristiano Ronaldo

Den portugisiska stjärnan Cristiano Ronaldo var i optimistisk humör efter lagets vinst mot Tottenham. Den 26-årige anfallaren var matchens enda målgörare igår kväll, men slutresultatet blev 5-0 till Real Madrid.

"Det var en bra vinst och det betyder att vi har tagit ett väldigt viktigt steg framåt" sa portugisen till UEFA.com efter matchen.

"Vår ambition i början av kampanjen skulle uppenbarligen ta oss så långt i denna tävling. Vi är nära finalen nu, men vi kommer att möta väldigt svåra rivaler."

Efteråt fick han frågan om vad han tyckte om den kommande La Liga matchen mot Barcelona, och Ronaldo sa: "De (Barcelona) är ett bra lag, men de är inte från en annan planet; de är liksom oss människor."

"De spelar bra fotboll, självklart, men det gör även vi. Vi mår bra både psykiskt och mentalt. Jag hoppas att vi kommer att hamna på top i matcherna mot dem."

Mourinho: "Om det är mellan United och Real kommer det att vara en perfekt final för mig"


Jose Mourinho hoppas att hans män tar sig vidare från semifinalen mot Barcelona för att möta Manchester United i Champions League finalen.
Jose Mourinho

Den portugisiska Real Madrid tränaren Jose Mourinho tror att Manchester United kommer att slå Schalke 04 i Champions Leagues semifinal. Men han vet att för hans lag kommer det inte vara lika lätt att besegra Barcelona.

Efter gårdagens vinst med Tottenham, sa Mourinho: "De (Tottenham) spelade med mycket stolthet och förmodligen borde inte resultatet vara till vår seger. Jag tror att oavgjort hade varit rättvist och det skulle vara en bra bonus för dem för allt de gjorde. Självklart är jag glad över vinsten."

Om endast några dagar kommer Real Madrid möta rivalerna Barcelona för att försöka få en plats i Champions League finalen på Wembley den 28 maj, och Mourinho vet redan nu vad han behöver göra.

"Jag måste träna med 10 män för att veta hur man spelar med 10 män. Jag har varit där med Chelsea, jag slutade med 10 män, jag gick till Inter och det slutade med 10 män, och nu måste jag träna med 10 män eftersom det kan hända igen."

"Jag förväntar mig att Manchester United kommer att spela finalen, de är det bättre laget, de känner sig mer självsäkra än Schalke på denna nivå, men fotboll är fotboll, och jag är säker på att Sir Alex kommer att säga detta till sina spelare."

"Man måste respektera sina motståndare även om man vet att man är det bättre laget. Jag hoppas att Manchester United tar sig vidare till Wembley, och om det är mellan Manchester United och Real kommer det att vara en perfekt final för mig."

Marcelo: "Vi måste tänka på ligan först och sen kan vi fokusera på vår match i semifinalen"


Vänsterbacken Marcelo säger att Real Madrid endast tänker på helgens El Clasico, vilket betyder att laget inte fokuserar på de tre andra viktiga matcherna mot rivalerna.
Marcelo (Och Gareth Bale)

Real Madrid
s brasilianska försvarare Marcelo säger att laget kommer att endast fokusera på La Liga matchen mot Barcelona, och tänka på de tre andra matcherna efter helgens match.

De spanska giganterna tog sig vidare från kvartsfinalen i Champions League mot Tottenham igår. Efter att ha gjort totalt 5 mål mot ett mållöst Tottenham kommer Los Blancos att möta sina spanska rivaler fyra gånger på 18 dagar.

I helgen kommer Santiago Bernabeu klubben El Clasico i La Liga och veckan därefter ännu en match mot Barcelona, fast denna gång i Copa del Rey (finalen).

"Vi måste tänka på ligan först och sen kan vi fokusera på vår match i semifinalen" sa Marcelo till den spanska sporttidningen Marca, efter matchen.

"De första 15 minuterna (mot Tottenham) var kritiska för oss ikväll (igår), eftersom vi var tvungna att starta bra. Vi alla var fokuserade på att inte släppa in några mål, eftersom de annars kan komma tillbaka."

Real Madrids Startelva

Nu har det avslöjats vilka Real Madrid spelare som kommer att starta mot den engelska Premier League klubben, Tottenham Hotspur.

Real Madrids Startelva:
Iker Casillas, Sergio Ramos, Raul Albiol, Ricardo Carvalho, Alvaro Arbeloa, Marcelo, Sami Khedira, Xabi Alonso, Mesut Özil, Cristiano Ronaldo och Emmanuel Adebayor.

BÄNKEN:
Antonio Adán, Ezequiel Garay, Esteban Granero, Ricardo Kaká, Angel di Maria, Karim Benzema, Gonzalo Higuain.

AC Milan planerar att byta Zlatan Ibrahimovic mot Real Madrids Cristiano Ronaldo


AC Milan är redo att byta sin svenska anfallare Zlatan Ibrahimovic mot Real Madrids portugisiska stjärna Cristiano Ronaldo.
Zlatan Ibrahimovic & Cristiano Ronaldo

Den italienska tidningen Il Corriere dello Sport säger att Serie A klubben AC Milan är villiga att använda sig utav den svenska anfallaren Zlatan Ibrahimovic för att signera Real Madrids superstjärna Cristiano Ronaldo.

Milan planerar att signera Ibra permanent från Barcelona i sommar, och omedelbart skicka honom till Los Blancos för att byta honom mot den förra Manchester United spelaren.

Den italienska klubben är villig att betala Ronaldo 15 miljoner euro per år om han flyttar till San Siro. För tillfället är den svenska spelaren den som tjänar mest i Milan, där hans årslön ligger på 12 miljoner euro.

Rossoneris president, Silvio Berlusconi, har uttryckt sin frustration på Ibra denna vecka efter att 29-åringen fick sitt andra röda kort på två raka matcher.

Rossoneri kommer att vara tvungna att betala en summa på 24 miljoner euro för Ibrahimovic, och de spanska serieledarna kommer vägra att sälja spelaren om de är övertygade om att han kommer att signera för Real Madrid nästa säsong.

Manchester City är intresserade av att signera Kaká och flera andra stjärnor


Real Madrids brasilianska playmaker, Ricardo Kaká, är en utav de stjärnspelare som Manchester City är ute efter.
Kaká

Den engelska Premier League klubben Manchester City har förberett en shoppinglista som innehåller många kreativa stjärnor.

The Manchester Evening News säger att spelarna som står överst på engelsmännens lista är Inters mittfältare Wesley Sneijder, Real Madrids stjärna Kaká och Arsenals spelare Samir Nasri.

Men City är även intresserade av yngre spelare, såsom Arsenals Jack Wilshere, Valencias ytter Juan Mata och Palermos jagade 21-årige stjärna Javier Pastore.

Tränaren Roberto Mancini tror att laget kommer att bli som bäst när man har underteckna dessa spelare. Att underteckna en attackerande mittfältare är klubbens prioritet under sommarens transfermarknad.

Real Madrid och Cesc Fabregas agent är i samtal angående en möjlig flytt för spelaren


Real Madrid har haft en regelbunden kontakt med Francesc Fabregas agent, Darren Dein, angående en möjlig flytt för spanjoren.

Cesc Fabregas

Den spanska tidningen El Confidencial rapporterar att Real Madrid är i en regelbunden kontakt med Arsenals lagkapten Cesc Fabregas agent.

Darren Dein
, agenten, har varit i kontakt med Los Blancos arbetsmän ända sedan han gjorde överenskommelsen som resulterade till att Manchester Citys Emmanuel Adebayor flyttade till Madrid.

Det har även hävdats att Cesc har gett Dein det gröna ljuset att förhandla med Real Madrid i sommar, trots att hans prioritet är att återvända till sin hemstadsklubb Barcelona.

Samtal mellan Dein och Real Madrid har ökat under de senaste veckorna, och man pratar inte endast Adebayors framtid, utan även om Cesc intresse av att flytta till huvudstadsklubben.

Real Madrid är intresserade av Borrusia Dortmunds mittfältare Nuri Sahin


Den turkiska spelaren, Nuri Sahin, sägs ha fått Real Madrids intresse. Och Los Blancos kommer att försöka underteckna Dortmund spelaren i sommar.
Nuri Sahin

Den tyskfödda turkiska spelaren Nuri Sahin kan vara på väg att lämna Bundesliga klubben Borussia Dortmund för att spela för de spanska La Liga giganterna Real Madrid, rapporterar tidningen Bild.

Los Blancos är ute efter att lägga till en mittfältare till truppen i sommar, och spanjorerna har tidigare sammankopplats med Manchester Citys Yaya Toure och Romas mittfältare Daniele De Rossi.

Men nu har Santiago Bernabeu klubben vänt sin uppmärksamhet till Sahin istället, och 22-åringen kan spela för samma lag som sin vän Mesut Özil.

Sahin har är en produkt av Borussia Dortmunds ungdomsakademi och har spelat 150 matcher för BVB hittills i hans spelarkarriär. Hans nuvarande kontrakt med Dortmund löper ut sommaren år 2013, men kan lämna sin klubb för 6 miljoner euro.

Real Madrid är intresserade av Twentes högerback, Roberto Rosales


Real Madrid kommer att försöka underteckna Twentes spelare Roberto Rosales, som kan ersätta Sergio Ramos när VM-mästaren inte kan delta i en match.
Roberto Rosales

Den spanska huvudstadsklubben Real Madrid har sammankopplats med Twentes högerback, Roberto Rosales. La Liga klubben är ute efter att signera spelaren eftersom man vill ha en ersättare för Sergio Ramos när spanjoren inte kan spela för Los Blancos, rapporterar den spanska median.

Santiago Bernabeu klubben anser att man har för några högerbackar i truppen, och känner att de behöver lägga till försvarare i truppen.

Därför har Nuevo Futbol rapporterat att Real Madrid är ute efter att underteckna Twentes spelare, och man tror att den holländska klubben kommer att begära 10 miljoner euro för högerbacken.

Rosales är den första venezuelanska spelaren som har gjort mål i Champions League. Han har spelat för Eridivise League klubben sedan år 2010, då han flyttade från sin förra klubb Gent för en summa på 3 miljoner euro. Förutom sin erfarenhet att spela längst bak, kan han även spela som en högermittfältare.

Lionel Messi: "Cristiano har ambition och Mourinho är en perfekt tränare för Real Madrid"


Real Madrids portugiser Cristiano Ronaldo och Jose Mourinho har blivit hyllade av rivalernas stjärna, Lionel Messi.
Jose Mourinho, Cristiano Ronaldo & Lionel Messi

Barcelona
s superstjärna Lionel Messi har hyllat Real Madrids Jose Mourinho och Cristiano Ronaldo innan de två klubbarna kommer att mötas i helgens El Clasico.

Den argentinska anfallaren hade inget annat att säga förutom positiva ord om både Real Madrid medlemmarna endast några dagar innan de fyra kommande stormatcherna.

"Cristiano har ambition och mål. Vart han än är, anpassar han sig (efter platsen) och jobbar hårt" sa Messi, rapporterar Tribalfootball. "Mourinho är en perfekt tränare för Real Madrid. Folk kan säga vad de vill, men som tränare är han en vinnare."

Kaká varnar sina lagkamrater: "Matchen mot Tottenham är ännu inte över"


Den förra Milan stjärnan, Kaká, har varnat Real Madrid för att inte tro att man ännu har tagit sig vidare till Champions League semifinalen.
Kaká

Den brasilianska playmakern Kaká säger att Real Madrid har ännu inte gått vidare till Champions Leagues semifinal, trots att spanjorerna vann med 4-0 mot den engelska klubben Tottenham på Santiago Bernabeu stadion förra veckan.

Den andra matchen av kvartsfinalen kommer att äga rum ikväll på White Hart Lane och Premier League klubben kommer att behöva ett mirakel för att slå Jose Mourinhos män.

Kaká däremot, har varnat Real Madrid att vad som helst kan hända inom fotbollen, och att den spanska huvudstadsklubbens spelare måste gå ut med en tanke om att man vill vinna.

"Jag kommer ihåg Champions League finalen, när Milan spelade mot Liverpool. Rossoneri höll på att vinna med 3-0, men på endast en kort tid förlorade de tre mål och en seger gled ur deras händer" sa 28-åringen till Marca.

"Därför, i matchen mot Tottenham måste vi stiga in på planen för att vinna. Matchen är ännu inte över."

David Villa angående de kommande El Clasico: "Vi måste förbereda oss inför partyt nu"


Den förra Valencia stjärnan David Villa säger att han längtar till de kommande El Clasico matcherna, som kan spelas fyra gånger denna månad om Real Madrid tar sig vidare till Champions Leagues semifinal ikväll.
David Villa

Barcelona
s anfallare, David Villa, ser fram emot att spela de kommande fyra El Clasico matcherna mot huvudstadsklubben Real Madrid.

De spanska serieledarna har tagit sig vidare till semifinalen i Champions League efter att ha besegrat Shakhtar Donetsk med totalt 6-1 igår kväll.

Även Los Blancos kommer att spela en Champions League match idag, och om Santiago Bernabeu klubben tar sig vidare från kvartsfinalen, kommer man att möta katalanerna i semifinalen.

"Madrid har ett gynnsamt resultat mot Tottenham, och om vi spelar fyra gånger mot dem, finns det inget bättre att visa. Våra fans är glada och vi måste förbereda oss inför partyt nu."

Jose Mourinho: "Min framtid är i Real Madrid eftersom jag har ett kontrakt här"


Real Madrids tränare Jose Mourinho har sagt att han inte kommer att lämna Real Madrid förrän hans kontrakt har löpt ut.
Jose Mourinho

Jose Mourinho
har ännu en gång vägrat att förneka sin vilja att flytta till Premier League, men portugisen sa samtidigt att han inte kommer att lämna Real Madrid förrän hans kontrakt löper ut.

Den portugisiska tränaren har sammankopplat med en flytt tillbaka till England, där han vann två ligatitlar med sin förra klubb Chelsea. Mourinho har alltid sagt att han älskar den engelska fotbollen, men han kommer inte att lämna den spanska huvudstadsklubben förrän han har gjort sitt jobb i Santiago Bernabeu.

"Min framtid är i Real Madrid eftersom jag har ett kontrakt här, och eftersom det ser ut som om klubben är nöjda med mitt arbete" sa Mourinho till reportrar.

"Min framtid kommer att vara i England, självklart, men min framtid är efter mitt jobb i Real Madrid. Jag har ett kontrakt för tre fler säsonger och jag hoppas att jag kommer att göra tillräckligt bra ifrån mig för att förtjäna att fortsätta här."

Mourinho har inkallat 21 spelare till ondagens Champions League match mot Tottenham


Jose Mourinho har avslöjat vilka tjugoen män som kommer att åka till den engelska huvudstaden, London, och möta Champions League motståndarna Tottenham.
Real Madrid - Athletic Bilbao

Då var det dags för Real Madrids tränare Jose Mourinho att inkalla de spelare som kommer att åka till England och möta Premier League klubben Tottenham Hotspur i morgondagens Champions League match.

Karim Benzema och Castillas Nacho Fernandez är två nya spelare i trupplistan, och sammanlagt är det 21 spelare som kommer att åka till London. Även Khedira som missade helgens match mot Athletic Bilbao har inkallats.

Fernando Gago, Pedro Leon och Lassana Diarra kommer dock inte att vara närvarande på grund av respektive skador. Pepe däremot kommer att missa matchen på grund av att han har fått två gula kort, vilket betyder att han inte får spela i den kommande matchen (avstängd).

REAL MADRIDS TRUPPLISTA:

Målvakter:
Casillas, Adan, Dudek.
Försvarare:
Carvalho, Ramos, Marcelo, Albiol, Arbeloa, Garay, Nacho. 
Mittfältare:
Kaká, Granero, Alonso, Canales, Di Maria, Özil, Khedira.
Anfallare:
Adebayor, Ronaldo, Higuain, Benzema.

Mlian planerar att signera Real Madrids brasse Kaká i sommar


Real Madrids stjärna Kaká kan vara på väg att lämna den spanska Santiago Bernabeu klubben i sommar, för att återförenas med sina gamla lagkamrater i Milan.
Kaká

Man tror inte att Milans dröm att underteckna Real Madrids Cristiano Ronaldo kommer att uppfyllas, men chansen att istället underteckna portugisens lagkamrat och den brasilianska playmakern Ricardo Kaká, är större.

Silvio Berlusconi, Milans president, har enligt en källa nära klubben sagt till Goal.com att klubben planerar att signera den 28-årige spelaren.

Tidigare idag rapporterade man att Berlusconi är ute efter att signera två mästare inför sommaren, och han avslöjade att Cristiano Ronaldo var en utav dem. Den andra avslöjade han inte vem det var, men man tror att det är Kaká.

Milan är alltså ute efter att se sin favoritspelare återvända till Italien. Brassen har under sin tid i Spanien endast kritiserats från fans och median, eftersom han inte har lyckats prestera på grund av alla hans skador.

Men efter att ha nyligen återvänt från sin skada, har den förra Rossoneri spelaren varit imponerande, och gjorde två utav de tre målen mot Athletic Bilbao i söndags.

Men, trots att Kaká sa efter segern att han är glad i Madrid, kan en flytt tillbaka till Italien vara närmare än förväntat - om Real Madrids president Florentino Perez accepterar att sänka priset för brassen.

En källa sa till Goal.com: "Ronaldo till Milan är nästan omöjligt, men Berlusconi ville höja förväntningarna som kommer att ske under transfermarknaden, för att signera tillbaka Kaká."

Dessutom sa vicepresidenten Adriano Galliano förra veckan att han kommer att lämna dörren öppen för en möjlig flytt för den förra São Paolo spelaren, och sa: "Vi får se vad som händer" när han blev tillfrågad om klubben hade några planer på att signera år 2007:s Världens Bästa Spelare.

Angel di Maria och Sergio Ramos kommer inte starta mot Tottenham imorgon


Jose Mourinho kommer inte låta Sergio Ramos och Angel di Maria att starta mot Tottenham Hotspur i morgondagens CL kvartsfinal.
Sergio Ramos & Angel di Maria

Den spanska försvararen Sergio Ramos och den argentinska yttern Angel di Maria kommer att starta den andra delen (matchen) av Champions League kvartsfinal mot Tottenham Hotspur genom att sitta i bänken, rapporterar Marca.

Di Maria och Ramos är två av Real Madrids spelare som kommer att missa den kommande matchen om de får ett gult kort i White Hart Lane imorgon, och tränaren Jose Mourinho vill inte riskera att se två av hans bästa spelare bli avstängda.

Även Cristiano Ronaldo, Raul Albiol och Ricardo Carvalho är alla ett gult kort ifrån en avstängning, men Mourinho vill inte låta motståndarna få en stor chans att vinna mot den spanska huvudstadsklubben.

Man tror att Mourinho kommer låta Alvaro Arbeloa och Lassana Diarra ersätta de två spelarna imorgon.

Berlusconi: "Cristiano till AC Milan? Alla har drömmar & ibland förvandlas de till verklighet"


Silvio Berlusconi sägs vara en stor beundrare av Real Madrids Cristiano Ronaldo, och i sommar kommer Italiens premiärminister försöka att underteckna målgöraren.
Cristiano Ronaldo

AC Milan
s president Silvio Berlusconi har fortsatt att tänka på möjligheten att signera Real Madrids portugisiska anfallare Cristiano Ronaldo i sommar.

De senaste rapporterna säger att Belusconis dröm att se den förra Manchester United stjärnan spela för sitt italienska Serie A lag kan gå i uppfyllelse om endast några månader.

Tidigare rapporterade man att Berlusconi skulle älska att underteckna portugisen, men en källa nära den italienska klubben erkände att det skulle vara väldigt svårt med tanke på summan man skulle betala för att se honom bära den svartröda tröjan.

Trots detta insisterar Berlusconi att Ronaldo finns i hans önskelista, och i en intervju med det italienska tv-programmet, Processo di Biscardi, avslöjade han hur stor hans önskan att värva Ronaldo var.

"Cristiano till AC Milan? Alla har drömmar och ibland förvandlas de till verklighet" sa den italienska premiärministern. "Om vi vinner den italienska ligan, kommer vi signera en eller två mästare i sommar. Om vi kunde lägga till Ronaldo i vår trupp, tror jag att alla (inom klubben) skulle vara glada."

Gareth Bale : Liverpool besegrade Real Madrid, så varför kan inte vi också göra det?

Tottenhams stjärna Gareth Bale säger att Real Madrid ännu inte tagit sig vidare till semifinalen, utan det finns fortfarande en chans för Spurs att slå ut Los Blancos från Champions League.
Gareh Bale (och Sergio Ramos)
Ännu är det inte över, påstår Tottenhams ytter Gareth Bale, som är redo att möta Real Madrid på White Hart Lane i morgondagens Champions League kvartsfinal.

Den walesiska spelaren har varnat Los Blancos fans att man inte ska tro att engelsmännen har åkt ut ännu. Men för att Spurs ska ta sig vidare till semifinalen, måste de vinna med åtminstone 5-0 på deras hemmaplan.

"Allting är möjligt inom fotbollen" sa Bale till den spanska sporttidningen Marca. "Denna sports historia är full av otroliga, galna matcher."

"Madrid förlorade med 4-0 på Anfield (Liverpools hemmaplan) för inte så länge sedan. Så varför kan inte vi också göra det?"

"Vi kommer försöka (att vinna) och vi tänker inte ge upp. Det är nästan en omöjlig utmaning, men vi kommer att spela och se vad som kommer att hända. Förhoppningsvis kommer det att ske en mirakel. Vi måste vara optimistiska. Vi kommer att gå ut för att vinna."

Victor Valdes hyllar Iker Casillas: "Han är imponerande, vilken målvakt!"


Real Madrids spanska spelare Iker Casillas är en imponerande målvakt, sa Barcelonas Victor Valdes till El País.
Victor Valdes & Iker Casillas

Barcelonas
målvakt Victor Valdes har hyllat sin landslagsman Iker Casillas, och sa att man njuter av att se Real Madrid spelaren spela en match för sitt lag.

Barcelona och Real Madrid kommer att mötas i helgen på Santiago Bernabeu stadion. Redan nu har vissa spelare från den katalanska klubben pratat om El Clasico, men ingen av Los Blancos spelare har ännu sagt ett ord om matchen.

Valdes har alltid varit Casillas skugga, men sedan 2008 har han blivit bättre och bättre att han till och med inkallades till det spanska landslaget när det var VM år 2010.

Trots detta har Valdes inget annat att säga än att hylla Casillas, och till tidningen El Pais, sa han: "Vilken målvakt! Det är en sak att ha honom framför dig och en annan sak att se honom på tv. Man har redan känslan av att han är verkligen bra."

"Iker är imponerande, han har självförtroendet."

Kaká hoppas att supportrarna stöttar honom: "Jag förstår fansen, men jag ber endast om tid"


Kaká förstår att fansen har förlorat sitt tålamod på honom, men han ber dem ändå att ge honom lite tid för att visa vem den riktiga Kaká är.
Kaká

Sedan den brasilianska playmakern Ricardo Kaká anlände till Santiago Bernabeu från San Siro sommaren 2009, har den förra Milan stjärnan kämpat med sin form på grund av alla skador som har drabbat honom. Detta resulterade till att han endast hade en liten tid på sig att visa vem han är i Real Madrid.

Men den 28-årige spelaren, som kostade Real Madrid 56 miljoner pund, hoppas på en bättre tid i framtiden med de spanska La Liga gianterna.

"Vissa människor utnyttjade min skadetid och sa att jag ville gå, men det är inte sant" sa Kaká till den spanska sporttidningen AS. "Jag vill lyckas i Real Madrid."

"Jag förstår fansen. Jag hoppas att jag vinner över fansen igen med tiden, och genom att spela några viktiga matcher. Jag ber endast om tid."

Real Madrid kommer att erbjuda Roma 30 miljoner euro + Fernando Gago för De Rossi


Real Madrids tränare Jose Mourinho har under en lång tid försökt underteckna De Rossi till sin klubb, och nu kan flytten för spelaren som han beundrar äntligen bli av.
Fernando Gago & Daniele De Rossi

Real Madrid
är villiga att erbjuda Roma 30 miljoner euro samt mittfältaren Fernando Gago för Romas Daniele De Rossi, rapporterar den spanska median.

Los Blancos tränare Jose Mourinho vill signera en top-klass mittfältare som kan bli en effektiv partner till Xabi Alonso. Och han verkar se den 27-årige De Rossi, som den ideala mannen för sina planer.

Sport.es
hävdar att den spanska klubben är villig att lägga ett bud på så högt som 30 miljoner euro med hopp om att den nya ägaren i Roma, Thomas DiBendetto, kommer att låta italienaren lämna när han ser pengarna han blir erbjuden. Dessutom kommer även Gago att ingå i affären.

"The Special One" vet hur talangfull De Rossi är efter all tränarens tid i Italien. Med sin förra klubb Inter försökte portugisen signera De Rossi, men en flytt blev aldrig av. Men Mourinho har nya planer inför nästa säsong, och De Rossi ingår i dem.

Espanyol, Getafe och Racing Santander är intresserade av Alvaro Morata


Real Madrid Castillas underbarn, Alvaro Morata, kan vara på väg att lämna Real Madrid i sommar på lån.
Alvaro Morata

Real Madrid
s unga, spanska anfallare Alvaro Morata har fått intressen från de spanska La Liga klubbarna. Espanyol, Racing Santander och Getafe jagar 18-åringen, och är ute efter att signera honom inför nästa säsong.

Espanyol ser Morata som en bra ersättare för Jose Callejon, som är jagad av större klubbar. Och även Getafe är intresserade av att underteckna spelaren på lån, och samma sak gäller Racing Santander.

Getafe har en god relation med Los Blancos och klubben kommer nog att använda sig utav Dani Parejo för att få huvudstadsklubbens spelare.

Man. United legenden Peter Schmeichel säger att Wayne Rooney borde gå till Real Madrid


Uniteds förra stjärna, Peter Schmeichel, tycker att klubbens nuvarande stjärna borde lämna England för att spela i Spanien och La Liga.
Wayne Rooney

Manchester United
legenden Peter Schmeichel tror att det skulle vara bättre om den så kallade bästa anfallaren i England, Wayne Rooney, lämnade Old Trafford, och spela under en annan tränare än Sir Alex Ferguson.

Schmeichel tror även att Rooney skulle vara en bättre spelare om han tränades av Jose Mourinho i Real Madrid.

"Jag tror att det skulle vara bra för honom att lämna" sa Schmeichel, rapporterar Footylatest. "Det skulle vara bra för honom att spela för en annan klubb. I Real Madrid under Jose Mourinho. Han (Mourinho) kan hantera honom och få ut det bästa utav honom."

"Det är så smärtsamt att säga att den bästa spelaren man har, vilket han är i United, borde prova på något nytt. United kommer förmodligen inte sälja honom till någon annan engelsk klubb, men  ändring på landskapet skulle hjälpa."

Manchester City kommer att använda sig utav Adebayor för att signera Kaká


Real Madrid signerade Kaká år 2009, men han kan lämna den spanska huvudstadsklubben efter endast två år i Spanien.
Kaká & Adebayor

Brasiliens och Real Madrids stjärnan Kaká är enligt rapporter en del av Manchester Citys planer inför nästa säsong. Den engelska klubben kommer försöka att göra allt för att signera den förra Milan spelaren, vilket betyder att han kan lämnar Santiago Bernabeu klubben i sommar.

Online-tidningen Caughtoffside.com säger att den norra klubben kommer att använda sig utav anfallaren Emmanuel Adebayor för att signera playmakern. Los Blancos är ute efter att behålla den togolesiska spelaren, och de blåa kommer att utnyttja situationen.

Manchester Citys tränare Roberto Mancini är en beundrare av Kaká, trots att mittfältaren har under den senaste tiden skadat sig en hel del.

Man vet inte om den attackerande mittfältaren skulle vara intresserad av en flytt, men kanske är idén att spela i en ny liga något som skulle locka Kaká.

Marcelo: "Om jag kan pensionera mig i denna klubb kommer det att vara en ära"


Den förra Fluminense spelaren Marcelo hoppas att han kommer att spela för Los Blancos under hela sin fortbollskarriär.
Marcelo

Den brasilianska vänsterbaken Marcelo skulle älska att avsluta sin fotbollskarriär i Real Madrid, rapporterar Tribalfootball.

Den unga spelaren har blivit en startspelare under tränaren Jose Mourinho, och när 22-åringen pratade med median, sa han: "Sedan min familj och jag anlände hit, har folk behandlat oss väldigt bra. Inte endast i klubben, utan även generellt."

"Jag vill vinna många titlar här och om jag kan pensionera mig i denna klubb kommer det att vara en ära. Men det finns fortfarande en hel del arbete att göra innan dess."

Barcelonas Andres Iniesta: "Vi kommer försöka vinna på Santiago Bernabeu"


Barceloans Andres Iniesta hoppas att hans lag kommer att besegra de nio gånger Champions Leagues mästarna i nästa veckas El Clasico.
Andres Iniesta

Efter Barcelonas vinst mot Almeria igår kväll, pratade den attackerande mittfältaren Andres Iniesta om den kommande La Liga matchen mot Real Madrid.

Spanjoren vill att hans lag försäkrar ligatiteln genom att vinna mot den spanska huvudstadsklubben på deras egna hemmaplan, Santiago Bernabeu.

"Man vet aldrig hur det kommer att se ut i slutet av säsongen. Det är fortfarande en lång väg att gå, men först kommer vi att spela en Champions League match (mot Shakhtar Donetsk). Endast då kommer vi försöka att vinna på Bernabeu som kommer att ge oss en väldigt bra position (i ligan)."

Sist de två klubbarna möttes (29 november) vann Barcelona med 5-0 på Camp Nou. Den 16 april kommer Real Madrid få en andra chans att vinna mot rivalerna i La Liga, och endast fyra dagar efter kommer de att mötas ännu en gång - fast denna gång i Copa del Rey finalen.

Gårdagens tvåmålsskytt Kaká: "Självklart kan Real Madrid besegra Barcelona"


Kaká är säker på att Real Madrid kan vinna alla tre tävlingar som Los Blancos spelar denna säsong, och han är även glad över att ha gjort två mål mot Athletic Bilbao igår kväll.
Kaká

Real Madrid
s brasilianska stjärna Kaká tror att hans lag kan vinna La Liga, Copa del Rey och Champions League titeln denna säsong.

Los Blancos har för närvarande åtta poäng mindre än Barcelona i ligatabellen, och spanjorerna kommer att möta katalanerna nästa vecka på lördag.

"Självklart kan Real Madrid besegra Barcelona" sa Kaká till Real Madrids officiella hemsida. "Vi kan vinna La Liga, Copa del Rey och Champions League, men först måste vi fokusera på Tottenham."

Kaká gjorde två mål igår, och hjälpte Real Madrid att vinna gårdagens match med 3-0. Efter straffmålen var han glad över att ha gjort sin del för laget.

"Jag måste jobba hårt och njuta av fotbollen igen" sa 28-åringen. "Det enda problemet var mitt knä, som hindrade mig från att spela. Jag hoppas att jag kommer att ha kul med att spela fotboll. Jag känner att jag är skyldig Real Madrid det, och faktum att jag inte har uppfyllt förväntningarna stör mig.

Sedan fortsatte Kaká att uttrycka tacksamhetsskuld till tränaren Jose Mourinho, och sa: "Jag är tacksam Mourinho för allt han har gjort för att hjälpa mig. Jag har inga problem med honom över huvudtaget. Han är en bra tränare och hjälper mig att växa som en fotbollsspelare."

Hittills denna säsong har Kaká gjort fyra mål, och gjort en assist på nio ligamatcher för Real Madrid.

Iker Casillas: "Vi kommer fortsätta att tänka på att vinna så att ingen tror att ligan är över"


Iker Casillas är säker på att hans lag har fortfarande en chans att vinna La Liga titeln denna säsong.
Iker Casillas

Real Madrid
s spanska målvakt Iker Casillas tror att La Liga titeln ännu inte är vunnen av rivalerna Barcelona, trots att man har åtta poäng mindre än katalanerna i tabellen.

Los Blancos vann mot Athletic Bilbao med 3-0 på San Mames igår och man hoppades att Blaugrana skulle förlora poäng mot Almeria. Olyckligtvis för Real Madrid vann Barcelona med 3-1 på Camp Nou, vilket betyder att Los Merengues kommer att möta katalanerna nästa vecka med flera poäng mindre än dem.

Casillas tror dock att den spanska huvudstadsklubben fortfarande har en chans att vinna titeln i slutet av säsongen, och till Real Madrids officiella hemsida sa han: "Vi kommer fortsätta att tänka på att vinna och tjäna poäng så att ingen tror att ligan är över."

"Det kommer vara svårt att vinna, men man vet aldrig vad som kan hända. Ett spel eller misstag kan ändra allting. Champions League (matchen mot Tottenham) kommer före El Clasico. Man tror att vi kommer att gå vidare, men allting kan hända. Låt oss prata om Barca efter matchen i London."

Rekord och citat efter och under matchen mot Athletic Bilbao


Kaká och Cristiano Ronaldo lyckades göra rekord, medan José Mourinho valde att hylla Real Madrid.

Jose Mourinho
JOSE MOURINHO:
"Jag är förberedd. Ju mer press det finns, desto starkare är jag. I Portugal säger vi 'ju större skeppet är, desto starkare är stormen'. Lyckligtvis för mig, har jag alltid varit i stora skepp. FC Porto var ett stort skepp i Portugal, Chelsea var också ett stort skepp i England och Inter var ett enormt skepp i Italien. Nu är jag i Real Madrid, vilket är det största skeppet på planeten."

Cristiano Ronaldo
CRISTIANO RONALDO:
Cristiano Ronaldo är tre mål ifrån att slå sitt officiella rekord under en säsong (Manchester United 07-08, 42 mål).

Cristiano Ronaldo är den första Real Madrid spelaren som har lyckats göra 39 mål under en säsong under de senaste 20 åren.

Ricardo Kaká
RICARDO KAKÁ:
Kaká är den tredje Real Madrid spelaren som nätar 2 straffar under en borta match i La Liga (efter Alfredo di Stefano och Butragueño).

"Dessa två målen var väldigt viktiga för mitt självförtroende."

Athletic Bilbao 0 - 3 Real Madrid

Real Madrid lyckades få med sig 3 poäng hem då de vann över Athletic Bilbao med 0-3 på San Mamés.

Di Maria fälldes av Iraizoz i den 12:e minuten vilket gav Real Madrid en straff. Kaká tog straffen och gav Real Madrid ledningen.

Vid den 53:e minuten blev Di Maria ännu en gång fälld och Los Blancos fick en straff som sattes ännu en gång av Kaká.

När Cristiano Ronaldo byttes in mot Gonzalo Higuaín togs han emot med busvisslingar av Athletic Bilbao fansen och stjärnan tystade ner dom när han lyckades förändra 0-2 till 0-3, vilket gav Los Blancos en garanterad seger.

Lass Diarra, Iker Casillas, Sergio Ramos, Arbeloa och Granero lyckades alla dra på sig gula kort.

Real Madrids Startelva

Real Madrid har avslöjat på sin officiella Facebook och Twitter sida vilka spelare som kommer att spela dagens La Liga match mot Athletic Bilbao. Matchen kommer att starta om endast några minuter.

REAL MADRIDS STARTELVA
: Iker Casillas, Sergio Ramos, Ezequiel Garay, Raul Albiol, Pepe, Alvaro Arbeloa, Lassana Diarra, Esteban Granero, Kaká, Angel di Maria, Gonzalo Higuain.

Abate hoppas på att Berlusconi lyckas med att signera Cristiano Ronaldo


AC Milans mittfältare hoppas på att Rossoneri värvar Real Madrids supersjärna Cristiano Ronaldo.

Ignazio Abate

Ignazio Abate hoppas på att AC Milans ägare Silvio Barlussconi kan köpa Real Madrid stjärnan Cristiano Ronaldo. Det var i tidigare denna vecka som den italienska klubbens president, Berlusconi, pratade om en sådan möjlig värvning.

Abate hoppas att detta rykte inte endast är ett rykte, och Rossoneri mittfältaren sade: "Jag tror att han (Cristiano Ronaldo) kommer att göra det väldigt bra (att trivas)."

"Jag hoppas att han kommer även fast jag redan har spelat med många fenomen spelare här. Om du hade sagt till mig att jag skulle träna med David Beckham, skulle jag inte  tro dig."

Barcelonas Valdes hånar Los Blancos: "Em, när var det senaste gången ni vann över oss?!!"


Victor Valdes valde att skämt-håna sina rivaler under sin intervju med Antena 3, något som Madrid fansen inte uppskattade.
Victor Valdes

Barcelonas spanska målvakt Victor Valdes har hånat Real Madrid för deras senaste El Clasico förluster. De två klubbarna kommer att mötas fyra gånger (om inte någon utav de inte tar sig vidare till semifinalen) under 18 dagar både hemma och i Europa.

Och Valdes påminde sina rivaler att Barca har haft en fördel i de senaste El Clasico mötena.

"Var Real Madrids (El Clasico) vinster i svart och vit eller i färg (TV-Färger)?", skämtade målvakten i en intervju med kanalen Antena 3.

Men målvakten, som är avstängd från lördagens match mot Almeria, ser fram emot mötena mot José Mourinhos sida.

"Ju fler Barca-Madrid matcher det finns ju bättre blir det", sade Valdes. "Det kommer att bli mer intensivt och bättre för fotbollen."

Mourinho har inkallat 21 spelare till lördagens match mot Athletic Bilbao


Jose Mourinho har bestämt sig för vilka spelare som kommer att åka till Bilbao för att möta veckans La Liga motståndare.
Real Madrid Players

Real Madrid
s portugisiska tränare Jose Mourinho har inkallat 21 spelare till morgondagens La Liga match mot Athletic Bilbao.

Trots att man tidigare rapporterade att den franska anfallaren Karim Benzema skulle inkallas till lördagens match, har Mourinho avstått från att göra det. Anledningen kan vara att han inte har återhämtat sig fullständigt.

Däremot har har Xabi Alonso, Ronaldo, Marcelo och Kaká inkallats efter att ha missat den senaste La Liga matchen. Gago, Pedro Leon och Khedira kommer dock inte att vara närvarande på grund av respektive skada.

Målvakter: Casillas, Adán & Dudek.
Försvarare: Garay, Albiol, Ramos, Carvalho, Pepe, Marcelo & Arbeloa.
Mittfältare: Lass, Granero, Xabi Alonso, Canales, Özil, Di María, Canales & Kaká.
Anfallare: Cristiano Ronaldo, Adebayor & Higuaín.

Juventus är intresserade av Real Madrids lånade anfallare, Emmanuel Adebayor


Juventus är ute efter att signera 'starka' spelare i sommar, och Real Madrids lånade Manchester City spelare sägs vara i klubbens sikte.
Emmanuel Adebayor

Den italienska klubben Juventus överväger möjligheten att underteckna Real Madrids anfallare Emmanuel Adebayor, som för närvarande är på lån i Real Madrid från Manchester City, i sommarens transferfönster.

Den italienska tidningen Tuttosport säger att den togolesiska målgöraren, som flyttade till Los Blancos i januari, inte längre behövs i Manchester City och förväntas lämna engelsmännen permanent i sommar.

La Vecchia Signora har varit långt ifrån imponerande denna säsong och sportdirektören Giuseppe Marotta är ute efter att lägga till några starka spelare till truppen.

Turin klubben får dock inte signera mer än en icke europeisk spelare per säsong, och Lyons brasilianska spelare Michel Bastos sägs vara Juventus huvudmål när marknaden öppnar i år.

Real Madrid är intresserade av Barcelonas akademispelare Sergi Roberto


Real Madrid är intresserade av att signera en av Barcelonas ungdomsspelare, som anses vara en av de bästa i katalanernas ungdomsakademi.
Sergi Roberto

Den lovande tonåringen Sergi Roberto kan vara på väg att lämna de spanska serieledarna Barcelona i sommarens transfermarknad, efter att Real Madrid har visat sitt intresse för den 19-årige spelaren, rapporterar tidningen Sport.

Los Blancos är ute efter att lägga till unga spelare till truppen i slutet av säsongen, och enligt rapporter ser den spanska huvudstadsklubben att Roberto skulle passa in i klubbens spelstil.

Roberto är en produkt av Barcelonas ungdomsakademi och anses vara en av de mest lovande spelaren där. Mittfältaren debuterade för den katalanska klubben (A-laget) i november år 2010, men spelar mest för Barcelona B i den andra divisionen.

Det kommer dock vara en utmaning för Real Madrid att komma överens med Roberto angående en flytt från sin nuvarande klubb. Roberto har ett kontrakt med Barcelona som löper ut sommaren år 2012, och katalanerna är ute efter att behålla spelaren.

Karim Benzema har återhämtat sig och kommer att spela mot Athletic Bilbao


Karim Benzema förväntas bli inkallad till Real Madrids La Liga match mot Athletic Bilbao, som kommer att äga rum imorgon.
Karim Benzema

Real Madrid
har fått reda på att den franska anfallaren Karim Benzema har återhämtat sig från sin lårskada, och kommer att spela lördagens match mot Athletic Bilbao.

23-åringen fick skadan under en internationell match mot Kroatien förra veckan, och missade Real Madrids chockerande 1-0 förlust mot Sporting Gijon, samt 4-0 vinsten mot Tottenham i Champions League.

Benzema har haft en fantastisk form under den senaste tiden och gjort åtta mål på tio matcher. Men förmodligen kommer han att sitta på bänken, tillsammans med Gonzalo Higuain, med tanke på att båda spelarna var nyligen skadade. Emmanuel Adebayor förväntas starta efter att den togolesiska anfallaren gjorde två mål i den senaste matchen.

För tillfället har Los Blancos åtta poäng mindre än ledarna Barcelona, som kommer att möta Almeria efter Real Madrids La Liga match.

Real Madrid kommer att signera Athletic Bilbaos Fernando Llorente i sommar


Fernando Llorente har under en lång tid sammankopplats med en flytt till Real Madrid. Men nu sägs det att en överenskommelse kan redan ha nåtts.
Fernando Llorente

Den spanska storklubben Real Madrid förväntas köpa Athletic Bilbaos anfallare Fernando Llorente i sommarens transfermarknad.

Medan spekulationer påstår att Real Madrids tränare Jose Mourinho hoppas att signera den lånade Manchester City spelaren Emmanuel Adebayor permanent, har Tribalfootball fått reda på att en överenskommelse med Llorente och hans klubb har nåtts.

Fernando García Macua, Bilbaos president, sägs vara villig att sälja sin stjärna till Real Madrid direkt efter klubbens presidentval.

Någon flytt till den spanska huvudstadsklubben innan valet kommer inte att uppstå, eftersom Garcia Macua är i behov av Llorentes närvarande i presidentvalet.

Pep Guardiola säger att Barcelona inte tänker på Real Madrid än


Pep Guardiola och hans lag tänker inte på att Barcelona kan möta Real Madrid i semifinalen ännu.
Pep Guardiola

Trots Barcelonas 5-1 vinst mot Shakhtar Donetsk, har tränaren Pep Guardiola sagt att man inte tänker på en Champions League semifinal mot Real Madrid.

Real Madrid vann tisdagens Champions League match mot Tottenham med 4-0, vilket har lett till en stor chans för Los Blancos att ta sig vidare till kvartsfinal. Samma sak är det med Barcelona som gjorde fem mål på sin hemmaplan.

"Resultatet är så som det är, men Shakhtar leds av en erfaren tränare och jag är fortfarande rädd. Vi måste spela i Donetsk först och sen kommer vi att tänka på Real Madrid" sa Guardiola efter matchen.

Adebayor: "Förra veckan skrev median att jag var den sämsta spelaren, nu är jag som en Gud"


Emmanuel Adebayor tycker att median borde hålla sig till en åsikt. Ena veckan skrivs det att han är den sämsta spelaren på planen, medan veckan därefter beskrivs han som en hjälte.
Emmanuel Adebayor

Real Madrid
s anfallare Emmanuel Adebayor har avslöjar att kritikerna han har fått under de senaste veckorna har inte påverkar honom, och att allt detta är en del av att vara en professionell fotbollsspelare.

Den lånade Manchester City spelaren hade ingen bra match mot Sporting Gijon förra veckan och hans namn användes mycket i median - på ett negativt sätt.

Men denna vecka är det en helt annan saga. Efter att ha gjort de två första målen mot Tottenham i Champions League, blev han älskad igen.

"Jag läser inte de spanska tidningarna eftersom jag inte pratar spanska än. Det intresserar mig inte vad de säger om mig. Det är normalt för en fotbollsspelare att gå igenom upp- och nervändningar" sa Adebayor till AS.

"Pressen skrev att jag var den sämsta spelaren på planen förra veckan, och efter mina mål mot Tottenham säger de att jag nästan är som en Gud. Och jag kommer förmodligen vara en dålig spelare igen enligt deras åsikter om jag inte gör mål mot Athletic Bilbao."

Jose Mourinho: "Om klubben bestämmer sig för att signera Adebayor, skulle jag älska det"


Jose Mourinho är nöjd med Emmanuel Adebayor insats hittills i säsongen och skulle vilja signera honom permanent.
Emmanuel Adebayor

Real Madrid
s portugisiska tränare Jose Mourinho säger att han skulle "älska" att signera den togolesiska Manchester City spelaren Emmanuel Adebayor permanent.

Eftersom målgöraren inte är en Real Madrid spelare, utan en City spelare, är det inte säkert att han kommer att spela för Los Blancos nästa säsong. Det finns dock en stor chans att Real Madrid kommer att underteckna honom, efter att ha sett honom göra två mål igår kväll.

"Det viktigaste är att vi har tre anfallare. Så vi är mer säkra. Om klubben bestämmer sig för att signera honom, skulle jag älska det" sa Mourinho.

När han därefter fortsatte att prata om Kakás comeback, sa han: "Det är viktigt att ha flera alternativ i bänken. Kakás återkomst är bra, han är en klasspelare."

Jose Mourinho: "Om Ronaldo går, kommer jag också att gå"


Jose Mourinho har svarat på rykten som säger att Silvio Berlusconi är villig att signera Cristiano Ronaldo för sin italienska klubb AC Milan.
Cristiano Ronaldo & Jose Mourinho

Real Madrid
s portugisiska tränare Jose Mourinho har svarat på rykten som sammankopplar AC Milan med superstjärnan Cristiano Ronaldo.

Den italienska premiärministern har enligt rapporter sagt till sina vänner att han var intresserad av att signera den 26-årige målgöraren, att han till och med gav vicepresidenten Adriano Galliani det gröna ljuset för att prata med de spanska giganterna angående en möjlig flytt.

Men om den förra Manchester United anfallaren lämnar Los Blancos, kommer även Mourinho att lämna den spanska huvudstadsklubben - men inte för samma klubb.

"Inom fotbollen är allting möjligt" sa tränaren till Sportal. "Om Ronaldo går, kommer jag också att gå, men inte till Milan."

En källa nära Milans president: "Berlusconi är riktigt 'kär' i Ronaldo"


En källa nära Milans president säger att tidigare rapporter som har sammankopplat Cristiano Ronaldo med en flytt till Serie A klubben, inte är sanna.
Cristiano Ronaldo

Milan
s president, Silvio Berlusconi, sa till sina närmaste vänner att han hopades kunna lägga ett spektakulärt bud på Real Madrids stjärna Cristiano Ronaldo i sommar. Detta kommer dock kosta italienarna en stor summa pengar, större än de 94 miljoner euron som Los Blancos betalade Manchester United för CR7.

Goal.com
hade en exklusiv intervju med en källa nära Berlusconi, som sa: "Milan har inte de ekonomiska resurserna att spendera så mycket pengar på Ronaldo. Självklart, om Berlusconi verkligen ville skulle han få honom eftersom han har pengarna, men en summa på 100 miljoner euro, kan Milan köpa en helt ny trupp med. Därför vet Milan att det inte är vettigt att spendera alla pengar på en spelare."

"Jag tror att allt detta är en stor scen, nästan som ett skämt. Jag tror inte Milan kommer få honom. Det är fantasi fotboll för tillfället."

"En sak är säker dock, Berlusconi är riktigt 'kär' i Ronaldo."

Emmanuel Adebayor: "Jag gjorde två mål, vi vann med 4-0, alla är glada nu"


Real Madrids tvåmålsskytt Emmanuel Adebayor var glad över att se en stående ovation från fansen efter att ha gjort matchens två första mål.
Emmanuel Adebayor

Real Madrid
s togolesiska anfallare Emmanuel Adebayor är glad över att ha gjort två mål mot Champions League motståndarna Tottenham Hotspur i gårdagens kvartsfinal.

Den 27-årige spelaren, som endast är på lån i Real Madrid, hjälpte Los Blancos att vinna den första matchen av 4-0 vinsten.

"Jag är väldigt glad och väldigt lycklig med spelet vi spelade. Vi visade en personlighet, vi visade en karaktär" sa Adebayor till Sky Sports. "Kanske gillar jag att spela mot Tottenham. Jag hade två chanser att göra två mål, och mitt rekord mot dem förbättras."

Målgöraren fortsatte med att avslöja att tränaren Jose Mourinho frågade honom om hur det gick för spelaren i de tidigare matcherna han spelade mot Tottenham.

"Mourinho kom till mig för några dagar sedan för att fråga hur många mål jag hade gjort mot dem" förklarade anfallaren. "Jag sa att jag inte visste, jag kom inte ihåg, och han sa 'kanske kommer du att göra fler mål på tisdag'. Då svarade jag 'ja varför inte?".

Efter att ha blivit utbytt under andra halvlek fick spelaren en stående ovation från hemmafansen, och han medgav att mottagningen och presentationen har varit en stor uppsving för hans självförtroende.

"När jag gjorde mål ikväll (igår) ville jag se fansen heja mer, och stötta mer. Idag (igår) var de fantastiska, och för självförtroendet är det väldigt bra."

"Jag gjorde två mål, vi vann med 4-0, alla är glada nu. Nu ska vi hem, skratta och fortsätta att vara fokuserade."

Ricardo Carvalho: "Peter Crouchs röda kort var orättvist mot hans lagkamrater"


Den förra Chelsea backen försvarade Tottenhams anfallare Peter Crouch, och sa att domaren var snabb med att ge motståndarnas spelare det andra gula kortet under matchen.
Ricardo Carvalho & (rött kort till Peter Crouch)

Real Madrid
s försvarare Ricardo Carvalho har medgett att Peter Crouchs rekord under första halvlek (då han fick ett rött kort) var orättvis mot Tottenham.

Crouchs utvisning efter femton spelade minuter var det snabbaste röda kortet i Champions Leagues historia, och mittbacken Carvalho tycker att domaren Felix Brych skulle ha varit mer överseende.

"Jag vet inte om Peter Crouch borde ha blivit utvisad" sa Carvalho efter matchen. "Det första han fick var ett gult kort. Det andra? Jag vet inte. Kanske var det andra otur för honom och orättvist mot hans lagkamrater."

Portugisen var dock nöjd med Real Madrids insats, och han är väldigt glad över att ha gjort 4 mål mot ett mållöst Tottenham.

"För att vara på topp och gå vidare (från denna runda) är viktigt för oss. Om man är ett seriöst lag och spelar på en toppnivå är det svårt för Tottenham att slå oss."

"I slutet av matchen pratade inte Jose Mourinho med spelarna. Jag gick direkt till duschen. Självklart är han glad. Vi släppte inte in några mål i matchen."

"Vi startade bra, självklart, och hade en spelare mer" sa den förra Chelsea spelaren. "I den första halvleken spelade vi inte jättebra, men vi gjorde ett tidigt mål. I andra halvlek kontrollerade vi matchen."

"Problemet med den första halvleken var att efter att Peter Crouch blev avstängd, tänkte vi: 'matchen kommer att vara lätt'. Men man måste spela bättre. Vi pratade under halvtid och sa att sådant händer. Vi behövde ett andra mål, och när vi väl fick det var vi på top."

Real Madrid 4-0 Tottenham | Champions League

Den första matchen av Champions Leagues kvartsfinal är avklarad. Nu återstår det att se om Los Blancos lyckas få ett positivt resultat på White Hart Lane.


Efter en chockerande förlust på Santiago Bernabeu stadion förra veckan, visade Real Madrid fansen en otrolig match mot det engelska laget Tottenham Hotspur.

Efter endast fyra spelade minuter gjorde den lånade Manchester City spelaren Emmanuel Adebayor matchens första mål. Inga fler mål kom under den första halvleken, men Tottenhams anfallare Peter Crouch fick ett rött kort i den femtonde minuten.

Adebayor sitt andra mål i matchen elva minuter efter starten av andra halvlek. Angel di Maria, som var väldigt inne i matchen idag, ökade chansen för en seger ikväll genom att göra ett mål i den 71:a minuten.

Efter att inte ha gjort något mål på ett tag, passade Kaká den portugisiska stjärnan Ronaldo en fin passning, som resulterade till mål vid den 87:e minuten.

Real Madrids & Tottenhams startelvor

Startelvan [ Real Madrid ]
Iker Casillas, Sergio Ramos, Pepe, Ricardo Carvalho, Marcelo, Angel di Maria, Xabi Alonso, Sami Khedira, Mesut Özil, Cristiano Ronaldo, Emmanuel Adebayor.

Startelvan [ Tottenham ]

Gomes, Corluka, Gallas, Dawson, Assou, Ekotto, Lennon, Sandro, Modric, Gareth Bale, Rafael Van der Vaart, Crouch.

Marca: Cristiano Ronaldo, Angel di Maria och Marcelo kommer att spela från start


De senaste rapporterna påstår att Cristiano Ronaldo kommer att starta dagens match mot Tottenham Hotspur, tillsammans med Angel di Maria och Emmanuel Adebayor.
Cristiano Ronaldo, Marcelo, Angel di Maria

Den portugisiska Real Madrid anfallaren Cristiano Ronaldo är redo att starta mot Champions League motståndarna Tottenham, när de två klubbarna möts ikväll.

Den spanska sporttidningen Marca rapporterar att Jose Mourinho kommer att använda sig utav 26-åringen redan från start mot Premier League klubben.

Marcelo och Angel di Maria var också två spelare som man inte var säker på om de skulle att spela eller inte, men nu har man fått reda på att de kommer att göra det. Och eftersom Karim Benzema inte är tillgänglig på grund av skada, kommer den förra Arsenal spelaren Emmanuel Adebayor att ersätta fransmannen.

De senaste rapporterna från Spanien påstår att Real Madrids startelva kommer att vara 4-2-3-1, där Casillas, Ramos, Pepe, Carvalho, Marcelo, Xabi Alonso, Khedira, Özil, Di Maria, Cristiano Ronaldo och Adebayor kommer att spela från start.

Gerard Pique: "Ronaldo dribblar bra, men Leo är mer direkt med bollen"


Gerard Pique tycker inte att det är en stor skillnad mellan Cristiano Ronaldo och Lionel Messi, men spanjoren anser att hans lagkamrat är något bättre.
Gerard Pique, Lionel Messi & Cristiano Ronaldo

Barcelona
s spanska försvarare Gerard Pique har sagt i en intervju med L'Equipe att både Real Madrids Cristiano Ronaldo och lagkamraten Lionel Messi är "extremt starka", men han tror att argentinaren är den bättre spelaren.

"Messi har mer" sa Pique. "Ronaldo dribblar bra, men Leo är mer direkt med bollen. Han kommer alltid att göra mer än att 'endast' göra ett mål."

Sedan fortsatte han med att säga att trots att det är svårt att jämföra de två spelarna, är Ronaldo lättare att stoppa. "Du måste få honom (Ronaldo) att spela med sin vänstra fot, han är inte lika bra där som med sin högra. Då kan du stoppa honom från att gå till mitten."

Sergio Ramos: "Vi måste stoppa Rafael Van der Vaart från att skapa problem"


Vicekaptenen Sergio Ramos anser att spelaren som man bör hålla koll på under kvällens match är den förra Real Madrid spelaren Rafael Van der Vaart.
Sergio Ramos & Rafael Van der Vaart

Real Madrid
s spanska försvarare Sergio Ramos tar inte kvällens motståndare, Tottenham Hotspur, för givet. Den unga högerbacken hävdar att den förra Los Blancos mittfältaren Rafael Van der Vaart är engelsmännens farligaste spelare.

"Van der Vaart är en stor fotbollsspelare. Han visade sin kvalité i Real Madrid och nu är en han en nyckelspelare för Spurs" sa Ramos, enligt Tribalfootball.

"Vi måste stoppa Rafael från att skapa problem, det är ett måste. För honom är detta en speciell match, och han kommer att vara inne i den (matchen)."

Harry Redknapp:"Jag kommer inte säga att jag är glad över att Ronaldo kommer att spela"


Motståndarnas tränare Harry Redknapp hade hoppats på att Real Madrids Cristiano Ronaldo inte skulle delta i kvällens match.
Harry Redknapp & Cristiano Ronaldo

Tottenham
s engelska tränare Harry Redknapp har avslöjat att han hoppades på att Real Madrids portugisiska stjärna Cristiano Ronaldo inte skulle spela idag.

Man förväntar sig att Ronaldo kommer att starta dagens Champions League match mot Premier League klubben, och Redknapp medgav att han inte önskade detta.

"Jag kommer inte sitta här och säga att jag är glad över att Ronaldo kommer att spela" sa Redknapp, rapporterar Tribalfootball. "Han är en fantastisk spelare. Det är en slantsingling mellan honom och Lionel Messi för vem som är världens bästa spelare. De är två fantastiska fotbollsspelare."

Sneijder hoppas på en final mellan Inter och Real Madrid: "Det skulle vara väldigt trevligt"


Den nuvarande Inter spelaren Wesley Sneijder hoppas att han får möte sitt förra lag Real Madrid i Champions League finalen.
Wesley Sneijder

Inter
s holländska playmaker Wesley Sneijder har avslöjat sin önskan att möta Real Madrid i Champions League finalen på Wembley stadion nästa månad.

Neazzurri kommer att göra allt för att vinna CL titeln ännu en gång i år, och 26-åringen skulle älska att möta sin förra tränare Jose Mourinho i finalen.

"Det skulle vara väldigt trevligt" sa Sneijder till UEFA.com. "Jag hoppas att vi tar oss ändå till finalen och jag hoppas att de också gör det. Men självklart hoppas jag att vi vinner den till sist."

Jamie Carragher: "Jag skulle ha älskat att se Liverpool signera Özil i somras"


Jamie Carragher anser att Real Madrids 23-årige Özil är viktig för Los Blancos, och han tycker att det är synd att Liverpool inte kunde underteckna spelaren innan spanjorerna.
Mesut Özil

Den 33-årige Liverpool backen Jamie Carragher är besviken över att hans engelska klubb inte signerade Real Madrids stjärnmittfältare Mesut Özil i somras.

Premier League klubben var en utav klubbarna som var ute efter den förra Werder Bremen spelaren innan VM 2010.

När Carragher pratade med den engelska tidningen The Daily Mail, sa han: "Han har varit fantastisk och jag skulle ha älskat att se Liverpool signera honom i somras. För att vara så ung, spela för Real Madrid och spela så bra säger det mesta om hans talang. Glöm inte att han håller Kaká ute från laget."

"Han kommer att vara väldigt viktig (spelare för Real Madrid), speciellt om Tottenham spelar med två centralmittfältare. Om Spurs spelar med tre mittfältare, kommer den tyska stjärnan vara redo att attackera."

Mourinho har inkallat 19 män till morgondagens match: Ronaldo, Kaká och Marcelo är inkallade


Real Madrids tränare Jose Mourinho har inkallat nitton spelare till morgondagens viktiga kvartsfinal i Champions League.
Träning [ Real Madrid ]

De portugis-talande Real Madrid spelarna Cristiano Ronaldo, Marcelo och Kaká har återhämtat sig från sin skada, och alla tre har inkallats till morgondagens Champions League match mot Tottenham. Även Xabi Alonso, som missade den senaste matchen mot Sporting Gijon på grund av avstängning, finns med i trupplistan.

Däremot kommer inte Gago, Benzema och Pedro Leon att vara med på grund av respektive skador, medan Albiol och Sergio Canales har inte inkallats på grund av tränaren egna beslut.

REAL MADRIDS TRUPPLISTA:

Målvakter:
Casillas, Adan, Dudek
Försvarare:
Ramos, Arbeloa, Pepe, Carvalho, Garay, Marcelo
Mittfältare:
Lass, Xabi Alonso, Khedira, Granero, Kaká, Özil, Di Maria
Anfallare:
Cristiano Ronaldo, Higuain, Adebayor

Real Madrids Sami Khedira fyller 24 år idag!

Den tyska spelaren, Sami Khedira, som flyttade till Real Madrid sommaren år 2010 fyller 24 år idag.
Sami Khedira

Real Madrid
s tyska mittfältare Sami Khedira fyller 24 år idag, och den bästa presenten han anser vara är att vinna mot Tottenham i Champions League imorgon.

Khedira blev en Madridista förra sommaren efter att han lämnade tyskarna Stuttgart, och redan som 24-åringen är han en viktig spelare och medlem för Real Madrid och det tyska landslaget.

Hittills denna säsong har Khedira spelat 36 matcher (24 i La Liga och 6 i Champions League) och startat 30 utav dem. Han har gjort en assist, tagit bollen ifrån motståndarna 200 gånger och 86,1 % av alla hans passningar har varit lyckade. Sammanlagt, har han spelat i 2 840 minuter för Los Blancos.

Grattis Sami Khedira!

Cristiano Ronaldo och Marcelo kommer att spela mot Tottenham imorgon


Enligt rapporter har Cristiano Ronaldo sagt till tränaren Jose Mourinho att han är i form. Dessutom kommer den portugisiska tränaren vara tvungen att ta risken att använda sig utav Marcelo, trots att brassen fortfarande är skadad.
Cristiano Ronaldo

Den portugisiska anfallaren Cristiano Ronaldo har hunnit återhämta sig
från sin skada i tid för att spela i Real Madrids Champions League kvartsfinal mot Tottenham imorgon, rapporterar El Mundo Deportivo.

Tränaren Jose Mourinho sa till pressen i fredags att den 26-årige stjärnan inte skulle återvända till planen förrän ligamatchen mot Athletic Bilbao på lördag på grund av en hamstringskada. Men nu har det visat sig att målgöraren känner sig redo att spela mot engelsmännen på tisdag.

Den förra Manchester United stjärnan sa till Mourinho att han är redo att spela mot Tottenham, men Los Blancos läkare är emot Mourinhos planer att använda honom på planen. Spelar han finns det en chans att hans skada bli värre, vilket kommer att resultera till att han kommer att missa resten av säsongen.

Marcelo

Marcelo däremot har ännu inte återhämtat sig från skada
, men trots detta kommer han att användas av Mourinho. Man förväntar sig att brassen kommer att återhämta sig inför Real Madrids match mot Tottenham imorgon.

Efter hemmaförlusten mot Sporting Gijon kommer Mourinho ta risken att använda sig utav den skadade 22-åringen, istället för att lyssna på klubbens läkare som avråder honom från att låta Marcelo spela.

Marcelo var en viktig spelare för Real Madrid när man tog sig vidare från åttondelsfinalen i Champions League för första gången på sju år. Den portugisiska tränaren hoppas att hans sambaspelare kommer att spela lika bra som alltid gör, trots att han må känna smärta under matchen.

Gareth Bale kan tänka sig att flytta till Spanien: "Jag inte är rädd för att lämna mitt land"

Tottenhams superstjärna Gareth Bale kan tänka sig att flytta till ev av Spaniens största klubbar i framtiden.
Gareth Bale
Tottenham
s stjärnförsvarare/mittfältare Gareth Bale kan inte avvisa en flytt till Spanien i framtiden.

När den walesiska spelaren pratade med den spanska sporttidningen AS, medgav backen att hans lagkamrater i Spurs brukar reta honom med transferhistorier där de sammankopplar honom med Real Madrid och Barcelona.

"Jag försöker att inte tänka på det" sa Bale och log. "Mina lagkamrater skojar om min framtid väldigt mycket, men jag tänker inte på det så mycket."

"Jag spelar mitt livs bästa fotboll i Tottenham. Men det ni inte vet om mig, är att jag inte är rädd för att lämna mitt land. Om det finns en stor möjlighet för mig (att flytta) måste det genomgranskas noga."

"Om jag lämnar Premier League, lär mig ett nytt språk, lär känna nya människor och lever i ett annat land, kommer jag att växa som person."

"Det är inte många brittiska spelare som lämnar eftersom vår liga är stark. Men Spanien har ju Messi och Ronaldo".

Juventus är redo att erbjuda Real Madrid Giorgio Chiellini och Felipe Melo för Karim Benzema


Juventus är redo att byta en försvarare, samt en mittfältare, för Real Madrids franska målgörare.
Giorgio Chiellini, Karim Benzema & Felipe Melo

Den italienska Serie A klubben Juventus är villiga att byta två av sina spelare mot Real Madrids franska anfallare Karim Benzema.

Igår kväll medgav Juventus sportchef, Beppe Marotta, att klubben kommer att vara ute efter att signera "tre eller fyra top kvalité spelare" under sommarens transfermarknad, och tidningen La Gazzetta dello Sport säger att Benzema finns i deras shoppinglista.

Marotta är medveten om Real Madrids tidigare intresse av Giorgio Chiellini, och därför kommer sportchefen att utnyttja situationen. Men för att öka chansen att signera spelaren, planerar Juventus att även erbjuda den brasilianska mittfältaren Felipe Melo i utbyte mot Benzema i slutet av säsongen.

Tottenhams Gareth Bale: "Oavgjort på Bernabeu skulle vara väldigt bra"

Gareth Bale hoppas och tror att Tottenham kommer att vinna mot de spanska giganterna Real Madrid i Champions Leagues kvartsfinal imorgon.
Gareth Bale
Tottenham
s stjärna Gareth Bale säger att hans lag har ett jättebra självförtroende inför morgondagens Champions League match mot Real Madrid på Santiago Bernabeu stadion.

Man är inte säker om Bale kommer att spela mot Los Blancos imorgon, men chansen att han gör det är ganska liten. Den walesiska spelaren tror dock att hans lagkamrater kommer att vinna hem matchen.

"Vi alla ser fram emot matchen. Vi tror på riktigt att vi kan gå vidare från de två matcherna" sa Bale, rapporterar Tribalfootball. "De (Real Madrid) är ett fantastiskt lag. Jag har sett dem nästan varje vecka i flera år. Jag älskar den spanska ligan... vi vet hur vi kan slå dem."

"Madrid spelar på kanten och de tre spelarna på anfallet har mycket kvalité. Mourinho har dem välorganiserade och Xabi Alonso vet alltid vad som behövs i matchen. Oavgjort på Bernabeu skulle vara väldigt bra."

Bolton Wanderers är intresserade av Real Madrids akademispelare Pablo Sarabia


Bolton Wanderers är villiga att signera Real Madrids ungdomsspelare Pablo Sarabia i sommar i en fri transfer.
Pablo Sarabia

Real Madrid
s tonårige mittfältare Pablo Sarabia sägs vara jagad av den engelska Premier League klubben Bolton Wanderers.

Tidningen The People säger att tränaren Owen Coyle är intresserad av den spanska spelaren, och är redo att signera honom till sin trupp. 18-åringen spelar för närvarande för Castilla, Real Madrids ungdomsakademi, men han kan vara på väg till England i sommar.

Sarabia spelar för Spaniens U-19 och nu kan han följa sina landslagsmän Marcos Alonso och Rodrigo Moreno till Bolton. Sarabias kontrakt löper ut i juni, vilket betyder att en flytt från den spanska huvudstadsklubben kommer inte att kosta engelsmännen något.

Jose Mourinho: "Tror jag att Tottenham kommer att slå Real Madrid? - Nej"


Jose Mourinho medgav att hans spelare har större förväntningar på sig eftersom den portugisiska tränaren har redan vunnit Champions League titeln två gånger tidigare.
Jose Mourinho

Den portugisiska Real Madrid tränaren Jose Mourinho tror inte att den engelska klubben Tottenham Hotspur kommer att vinna mot de spanska giganterna i Champions Leagues kvartsfinal.

De två lagen kommer att mötas på Santiago Bernabeu stadion på tisdag, och den förra Chelsea och Inter tränaren tror att hans lag har vad som krävs för att besegra ett lag som för närvarande är i en dröm när det gäller Champions League.

"Jag har stor respekt för Tottenham och för vad de har uppnått denna säsong i Champions League" sa Mourinho enligt The Mirror. "Självklart har de förtjänat rätten att vara stolta över sin framgång, men tror jag att de kommer att slå Real Madrid? Nej."

"Det är min åsikt att vi är det bättre laget och jag är säker på att vi kommer att gå vidare från de två matcherna."

Real Madrid spelade Shakiras låt på Santiago Bernabeu igår för att svara på alla rykten


Igår kväll spelade Real Madrid ev av Shakiras låt på Santiago Bernabeu stadion för att förneka rykten som säger att man hade bannat den colombianska stjärnan.
Shakira & Zinedine Zidane | Shakira & Gerard Pique

Real Madrid
ville visa att man inte hade bannat Shakira på grund av hennes relation med Barcelonas försvarare Gerard Pique, och spelade hennes låt "Loca" på Santiago Bernabeu stadion igår kväll.

De spanska sporttidningarna Marca och AS skrev tidigare i veckan att Real Madrid bestämde sig för att inte spela någon låt av den colombianska popstjärnan från och med nu på spanjorernas hemmastadio.

Real Madrid kommenterade inte detta efter att ha blivit tillfrågade om dessa rykten stämde. Istället bestämde man sig för att spela Shakiras låt, som ett svar på alla dessa "påhittade" rykten.

Shakira är en Real Madrid supporter och presenterades med en tröja med nummer fem av presidenten Florentino Perez under hans första år som president för de nio gånger Champions League mästarna.

Real Madrids Esteban Granero är optimistisk: "Ligan är inte över"


De flesta Real Madrid spelarna har gett upp hoppet om ligatiteln, men Esteban Granero tror fortfarande att den spanska huvudstadsklubben kan vara La Liga mästarna denna säsong.
Esteban Granero

Real Madrid
s spanska mittfältare Esteban Granero är hoppfull om att hans lag kan vinna sin första La Liga titel på tre år, trots att man ligger med åtta poäng bakom Barcelona i ligatabellen.

"Ligan är inte över tills det inte finns någon matematiskt chans för oss att vinna" sa 23-åringen till Real Madrids offiiella hemsida. "Sporting förberedde sig väl inför matchen och vår prestation var under det normala."

På tisdag kommer Real Madrid att spela ännu en hemmamatch, fast denna gång i Champions League. Los Blancos kommer att spela en viktig kvartsfinal mot Tottenham Hotspur, och Granero hoppas att denna match inte kommer att få ett lika dåligt resultat som gårdagens.

"Nu måste vi spela en viktig match på tisdag, och vi måste koncentrera oss på det. Vårt mål är att vinna" avsluade Granero.

Gonzalo Higuain är glad över att få spela igen: "Jag längtade till att återvända"


Gonzalo Higuain, som nyligen återvända från sin ryggskada, säger att han var glad över att få spela igen igår, trots att man förlorade mot Sporting Gijon.
Gonzalo Higuain

Den argentinska anfallaren Gonzalo Higuain var glad över att återvända till Real Madrid trots att Los Blancos förlorade med 1-0 mot Sporting Gijon.

Den 23-årige spelaren har inte spelat fotboll på ett tag eftersom han opererade sin rygg. Man trodde att Higuain inte skulle återvända till planen denna säsong, men lyckligtvis återhämtade han sig fortare än förväntat.

"Jag ville komma tillbaka för att hjälpa laget att vinna och vara glada igen. Vi fick inte resultatet vi ville ha. Jag längtade till att återvända och jag är väldigt glad över det. Det är synd att vi förlorade tre poäng här" sa Higuain till den spanska Goal.com.

"Det var en väldigt stor möjlighet för oss att minska poängskillnaden med två poäng, men nu har Barcelona inte lika mycket press på sig. Det är fortfarande matematiskt sätt möjligt (att vinna ligan), men nu måste vi tänka på matchen mot Tottenham."

"Jag är redo att spela med Benzema. Förhoppningsvis kan jag spela mer nu med stora matcher framför oss. För min del var det viktigaste att jag fick några minuter. Fysiskt, kände jag ingen smärta."

Pepe: "Vi måste gratulera Sporting som spelade väldigt bra"


Pepe gratulerade Sporting Gijon efter deras överraskande vinst på Santiago Bernabeu, och sa till sitt lag att kämpa ända till slutet av Champions League.
Pepe

Real Madrid
s mittback Pepe var snabb med att hylla Sporting Gijon, som chockade Jose Mourinhos män genom att vinna med 1-0 mot den spanska huvudstadsklubben.

Den portugisiska anfallaren, som byttes in mot Álvaro Arbeloa under andra halvlek, höll med Iker Casillas som sa att Champions League titeln måste vara lagets huvudfokus.

"Det var en förlust, som vi inte förväntade oss. Nu måste vi ändra riktning och tänka på Champions League" sa Pepe till ADN.

"Vi måste gratulera Sporting, som spelade väldigt bra. Vi måste kämpa för att nå Champions League finalen nu."

"Medan vi fortfarande har lite liv kvar i oss, måste vi kämpa och spela för denna tröja. Jag har ännu inte förlängt mitt kontrakt, men samtalen går framåt. Jag är lycklig här och ser fram emot framtiden. Jag hoppas att det kommer att gå så smidigt som möjligt."

Sergio Ramos: "Realistiskt sätt är ligan mer eller mindre över"


Efter den chockande förlusten mot Sporting Gijon på Santiago Bernabeu stadion, var Ramos inte på bra humör och gav upp La Liga titeln.
Sergio Ramos

Real Madrid
s försvarare Sergio Ramos gav upp ligatiteln efter hans lags oförväntade förlust på hemmaplan mot Sporting Gijon. Denna hemmaförlust blev Jose Mourinhos första sedan år 2002.

"Vi har legat efter under den största delen av ligakampanjen. Realistiskt sätt är ligan mer eller mindre över. Det finns väldigt några poäng att spela för" sa Ramos till Canal Plus.

"Det var en svår match och vi förlorade tre viktiga poäng. Jag tror inte att laguttagningen är en ursäkt för oss. Det finns inga ursäkter eftersom laget hade tid att vila."

Förlust - på hemmaplan | Är ligan över?

Den spanska huvudstadsklubben Real Madrid förlorade med 0-1 mot Sporting Gijon på Santiago Bernabeu stadion.


Otur. Real Madrid förlorade dagens hemmamatch mot Sporting Gijon med 0 - 1 efter att motståndarnas spelare Miguel de las Cuevas gjorde ett mål för sitt lag under den 78:e minuten. Trots flera målchanser (samt ett mål av Carvalho som inte räknades) lyckades inte den spanska huvudstaden få tre viktiga poäng.

Jose Mourinho, som inte har förlorat en hemmamatch sedan år 2002 (då han tränade det portugisiska laget Porto), har fått sitt makalösa rekord avbrutet.

Nu återstår det att se om rivalerna Barcelona kommer att vinna sin bortamatch mot Villarreal utan flera viktiga startspelare. Försvararen Puyol, mittfältaren Xavi och anfallaren Pedro är tre utav dem som är skadade för den katalanska klubben.

Real Madrid är redo att erbjuda Santos Kaká för deras anfallare Neymar


Real Madrid är enligt rapporter redo att erbjuda Santos den brasilianska stjärnan Kaká för deras unga anfallare Neymar.
Neymar & Kaká

Samtidigt som Chelsea är intresserade av både Kaká och brassens landslagsman Neymar, är Real Madrid villiga att byta den förra Milan stjärnan för Santos anfallare Neymar. Engelsmännen kanske har oturen att inte få någon utav brassarna.

Stamford Bridge klubben är redo att signera Kaká för 25 miljoner pund och Neymar för 30 miljoner pund, eftersom klubben tror att de två spelarna skulle vara en perfekt duo.

Tidigare i veckan insisterade Santos att Neymar inte är till salu, trots att flera europeiska klubbar har visat sitt intresse för den 19-årige anfallaren.

Neymar däremot har sagt att han skulle vilja spela i Europa, och enligt den spanska tidningen El Confindencial, är Real Madrid villiga att erbjuda den brasilianska klubben Kaká i hopp om att få Neymar samt pengar i utbyte.

Kaká har fått kämpa med sin form i Santiago Bernabeu denna säsong och nu när Mesut Özil har anlänt till klubben har han fått en ännu svårare tid i Spanien. Därför har 28-åringen sammankopplats med en flytt tillbaka till sin förra klubb Milan, medan både Manchester City och Chelsea är intresserade av att signera honom.

Real Madrid kommer att erbjuda Chelsea 15 miljoner pund för Didier Drogba


Den spanska huvudstadsklubben Real Madrid är villiga att signera Chelseas stjärna Didier Drogba för 15 miljoner pund, för att övertyga Mourinho att stanna i Spanien.
Didier Drogba

Real Madrid
kommer att förbereda ett 15 miljoner pund erbjudande för Chelseas anfallare Didier Drogba, för att övertyga tränaren Jose Mourinho att stanna med de spanska giganterna, rapporterar ESPNstar.

Los Blancos tränare har gjort det klart att han är redo att lämna Santiago Bernabeu klubben i slutet av säsongen om han inte får fullt- och finansiellt kontroll i klubben.

Och trots att man nyligen undertecknade Emmanuel Adebayor på lån från Manchester City, samt att den togolesiska spelaren har gjort bra ifrån sig redan, vill Mourinho fortfarande återförenas med sin förra anfallare, Didier Drogba.

Enligt The Daily Mail är Los Merengues president Florentino Perez och generaldirektören Jorge Valdano desperata över att inte låta The Special One lämna eftersom de tror att denna man kan hjälpa Real Madrid att "störta" Barcelona.

Enligt rapporter har den spanska huvudstadsklubben förberett 15 miljoner pund för att signera den 33-årige Chelsea spelaren. På så sätt tror man att Mourinho kommer att vilja stanna.

Florentino Perez och Rafa Benites har kommit överens om ett preliminärt avtal


Den spanska median hävdar att Real Madrids president Florentino Perez har kommit överens med Rafa Benitez om ett kontrakt i sommar.
Rafa Bentiez & Florentino Perez

Rykten påstår att den förra Inter tränaren Rafa Benitez har sammankopplats med en möjlig flytt tillbaka till La Liga.

Enligt den spanska radiostationen Onda Cero, har den förra Liverpool tränaren pratat med Real Madrid presidenten Florentino Perez under samma dag som det ryktades att Jose Mourinho skulle lämna den spanska huvudstadsklubben.

Även om ryktena om Mourinho inte stämmer (att han vill lämna Real Madrid i sommar) kommer han troligen inte få stanna av Perez om portugisen inte leder Los Blancos till titlar i år.

Onda Cero
fortsätter med att hävda att Perez och Benitez har till och med kommit överens om ett "preliminärt avtal", efter att spanjoren sparkades från Inter i december.

Daniele Opare: "Min flytt från Real Madrid var det bästa beslut jag någonsin har tagit"


Real Madrids förra spelare, Daniel Opare, tycker att hans flytt från Spanien var det bästa beslutet han har tagit.
Daniele Opare

Standard Liege
s försvarare Daniel Opare anser att flytten från de spanska giganterna Real Madrid i somras var backens bästa beslut.

Den 21-årige spelaren lämnade Los Blancos efter att ha spenderat två år i ungdomsakademin. Han ansåg att chansen att spela för a-laget var liten, och bestämde sig för att signera ett tre års kontrakt med Liege.

Nu är Opare glad med sin flytt till Belgien och enligt Ghanasoccernet.com, sa han: "Jag kommer säga att min flytt från Real Madrid var det visaste beslutet jag någonsin har tagit i min karriär, och jag är glad att jag gjorde det."

"Det har gett mig en annan möjlighet att visa min talang och vad jag kan göra. Det har också gett mig ett nytt liv och jag njuter av att stanna här."

Blackpools tränare Ian Holloway försökte underteckna Sergio Canales i januari


Premier League tränaren har avslöjat att han försökte signera den 20-årige Real Madrid spelaren under vinterns transfermarknad.
Sergio Canales

Blackpool
s tränare Ian Holloway har medgett att han försökte underteckna Real Madrids mittfältare Sergio Canales i januari, rapporterar den engelska median.

Den 48-årige engelsmannen har nyligen återvänt från sin resa till Spanien där han kollade på när det spanska landslaget, Real Madrid och två andra klubbar tränade.

Holloway avslöjade att han försökte signera den förra Racing Santander stjärnan, och när han blev tillfrågad om detta, sa han: "Jag fick ett mejl från Jose (Mourinho), som lydde såhär: 'Tyvärr kompis - bra försök.'."

"Han berömde oss väldigt mycket angående hur bra det har gått för oss i Premier League."

Real Madrids José Mourinho erkänner att Cristiano Ronaldo kan missa matchen mot TottenhamCristiano Ronaldo är kanske inte tillgänglig för spel mot Tottenham nästa vecka.
Cristiano Ronaldo

José Mourinho erkänner att Real Madrids superstjärna Cristiano Ronaldo kan missa Champions League matchen mot den engelska Premier League klubben Tottenham.

Ronaldo har kämpat med sitt lår problem de senaste veckorna, och Mourinho har medgett att Tottenham matchen är för tidig för Cristiano Ronaldo.

Ronaldo kommer inte att spela på lördagen mot Sporting de Gijon efter att ha lämnats utanför trupplistan tillsammans med Marcelo och Benzema.

Mourinho sade: "Madrids doktorer har berättat för mig att Ronaldo, Marcelo och Benzema kan endast spela mot Bilbao (Real Madrids bortamatch nästa helg)."

Real Madrid boss Jose Mourinho admits Cristiano Ronaldo is set to miss their midweek Champions League clash with Tottenham.

Ronaldo has been struggling with a thigh problem for the past fortnight.

And Mourinho has hinted the Tottenham match will come too soon for the former Manchester United winger.

Ronaldo will not play on Saturday against Sporting Gijon after having been left out of the squad along with Karim Benzema and Marcelo.

Mourinho said: "Madrid's medical staff have told me that Ronaldo, Marcelo and Benzema can only play in Bilbao (Real Madrid's home game next weekend)."

Real Madrid är villiga att köpa Dider Drogba för att ha kvar José Mourinho


Didier Drogba kan få José Mourinho att inte lämna Real Madrid i sommar.

Didier Drogba

Real Madrid tränaren José Mourinho vill återförenas med Chelsea anfallaren Didier Drogba.

The Daily Mail påstår att Real Madrid förbereder ett bud på 15 miljoner euro för Droga, för att kunna ha kvar Mourinho som tränare.

Den spanska klubben har plågats av rykten om bråk med José Mourinho angående att han vill ha mer makt från Florentino Perez och Jorge Valdano.

'The Special One' har gjort det klart att han är beredd att lämna i slutet av säsongen om han inte får som han vill och Perez är redo att ge honom kontrollen som han kräver.

Drogba har länge varit eftertraktad av Mourinho och Perez ser den potentiella signeringen som ett tecken till tränaren att stötta bort rivalerna Barcelona, från fotbollsvärlden.

Real Madrid boss Jose Mourinho wants a reunion with Chelsea striker Didier Drogba.

The Daily Mail says Real are preparing to offer £15million for Drogba in a bid to keep Mourinho as manager.

The Spanish club have been wracked in turmoil behind the scenes this season with Mourinho jostling for more power from president Florentino Perez and general director Jorge Valdano.

The 'Special One' has made it clear he is willing to walk away at the end of the season unless he gets his way and Perez is ready to hand him the control he craves.

Drogba has been long coveted by Mourinho and Perez sees the potential signing as a sign to the coach he believes can topple fierce rivals Barcelona from the summit of world football.

Redknapp är säker på att Spurs kan vinna över Real Madrid - utan Gareth Bale

Harry Redknapp insisterar på att Tottenham han vinna mot deras motståndare i Champions League, nämligen Real Madrid.
Harry Redknapp
Tottenham
tränaren Harry Redknapp säger att de kan vinna över Real Madrid - till och med utan Gareth Bale.

21-åringens inflytelserika roll att få Tottenham att bli en av de åtta sista betyder att det kommer att vara en stor förlust om han inte är i form till matchen, trots att Redknapp är övertygad om att de kan vinna mot Real Madrid utan Bale.

"Vi har andra bra spelare här som kan spela på vänster", sade Redknapp.

"Niko Kranjcar har nyss varit och spelat ett par matcher för Kroatien. Steven Pienaar är också i form nu."

José Mourinho har inkallat 20 män till morgondagens match mot Sporting de Gijon


Mourinho har inkallat tjugo av sina män till lördagens match mot Sporting de Gijon.
Gonzalo Higuaín

Tjugo män har inkallats till matchen mot Sporting de Gijon imorgon. Gonzalo Higuaín har återvänt efter en lång frånvaro och har tillsammans med Castillas Alex, Juan Carlos och Juanfran lyckats komma med i trupplistan. Ricardo Kaká, Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Marcelo och Fernando Gago är inte tillgängliga på grund av skador.
UPDATE: Xabi Alonso har dragit på sig fem gula kort som leder till att han blir avstängd från morgondagens match.

TRUPPLISTAN:
Målvakter:
Casillas, Adán och Dudek.
Försvarare: Garay, Albiol, Ramos, Carvalho, Pepe och Arbeloa.
Mittfältare: Lass, Khedira, Granero, Álex, Juanfran, Canales, Özil, Di María och Juan Carlos.
Anfallare: Adebayor och Higuaín.