Real Madrid är redo att lyssna på erbjudanden för Kaká i sommar


Real Madrid kommer att vara villiga att lyssna på erbjudanden för den brasilianska superstjärnan Kaká i sommar.
Kaká

Enligt rapporter kommer de spanska giganterna Real Madrid vara villiga att lyssna på erbjudanden som kommer in för den brasilianska stjärnan Kaká, hävdar den spanska tidningen AS.

Hittills har den förra AC Milan stjärnan misslyckats med att imponera på Santiago Bernabeu. Därför är man osäker om den 28-årige playmakern kommer att återfå sin form efter att man betalade 67 miljoner euro för honom.

Kaká har sedan sin ankomst i Madrid lidit av skador, vilket har förhindrat honom från att bli en framgångsrik spelare i Real Madrid. Efter att ha varit borta i hela sex månader, återvände Kaká till planen i början av andra delen av säsongen.

Los Blancos är inte villiga att vänta på att mittfältaren ska återfå sin bästa form, trots att han har haft vissa fantastiska matcher med Real Madrid.

Kaká flyttade till den spanska huvudstadsklubben år 2009 och hans nuvarande kontrakt med de spanska giganterna löper inte ut förrän sommaren år 2015.

Barcelona legenden Johan Cruyff: "Real Madrids problem är deras spelstil, inte schemat"


Johan Cruyff säger att Jose Mourinho har fel när han säger att deras förluster beror på spelschemat. Istället är det de spanska giganternas spelstil som förstör för Los Blancos.
Johan Cruyff

Real Madrid
s tränare Jose Mourinho klagade på sitt lags fulla schema efter att hans lag endast fick ett poäng mot La Liga klubben Deportivo La Coruna i helgen. Men Barcelona legenden Johan Cruyff har sagt att Los Blancos spelstil är det verkliga problemet.

"Barcelona har mindre problem med att spela två matcher i veckan än Real Madrid. Den största skillnaden mellan de två klubbarna är deras spelstil och det är därför Madrid kämpar med en full schema" sa Cruyff till El Periodico de Catalunya.

"Barca dominerar alltid sina matcher och har mycket besittning. Real Madrid å andra sidan blir tröttare eftersom de alltid vinner bollen långt ifrån motståndarnas mål. Det betyder att de måste springa mer."

"Madrid kunde lätt ha vunnit matchen mot Deportivo. De har vissa fantastiska spelare och skapar alltid många målchanser. Men, det kommer tillfällen då spelarna blir trötta."

Real Madrid är intresserade av Audax Italianos underbarn Bryan Carrasco


Real Madrid är tillsammans med rivalerna FC Barcelona intresserade av Audax Italianos unga och talangfulla ytter, Bryan Carrasco.
Bryan Carrasco

Enligt rapporter är de spanska storklubbarna Real Madrid och Barcelona redo att konkurrera om Audax Italianos underbarn Bryan Carrasco.

Radiostationen Cadena Ser säger att den unga ytterbacken är en av Sydamerikas största stjärnor bland Under-20 spelarna. Hans presentation för Chile denna säsong har fått flera europeiska klubbar att bli intresserade av den begåvade spelaren.

Den 20-årige stjärnan är en produkt av Audax Italianos akademispelare och gjorde debut för den chilenska klubben i september år 2009. Han är ännu ingen startspelare för Audax, men detta har inte stoppat Real Madrid och Barcelona från att bli intresserade av Carrasco.

Rapporter hävdar att både La Liga klubbarna håller koll på spelarens framsteg hos sin nuvarande klubb, och kommer att försöka underteckna backen i sommar.

Newcastle Uniteds mittfältare Cheick Tiote avvisade ett erbjudande från Real Madrid


Tidningen The Sunday Sun rapporterar att Real Madrid ville underteckna Newcastle Uniteds defensiva mittfältare, men blev avvisade av spelaren, eftersom han ville stanna i sin klubb.
Cheick Tiote

Den ivorianska mittfältaren Cheick Tiote avvisade ett erbjudande från de spanska giganterna Real Madrid förra veckan för att underteckna ett kontrakt med Newcastle United.

Även Premier League klubben Chelsea visade sitt intresse för spelaren i januari, dock fick de samma svar som den spanska huvudstadsklubben. Jose Mourinho sägs vara ute efter en defensiv mittfältare, och har bett klubben att informera honom om han blir tillgänglig någon gång.

Och den engelska tidningen The Sunday Sun rapporterar att ett antal "super-agenter" var intresserade av att möta den 24-årige spelaren.

Pepe: "Om det var upp till mig, skulle jag ha redan förlängt mitt kontrakt med Real Madrid"


Pepe, som nyligen fyllde 28 år, skulle vilja förlänga sitt kontrakt med Real Madrid snarast. Dock är klubben inte redo för detta ännu.
Pepe

Real Madrid
s portugisiska försvarare Pepe har återigen deklarerat att han vill stanna i den spanska huvudstadsklubben. Den 28-årige mittbacken är redo att förlänga sitt kontrakt redan nu, men det är inte Real Madrid.

"Vi är i samtal" sa Pepe, rapporterar Tribalfootball. "Om det var upp till mig, skulle jag ha redan förlängt mitt kontrakt med Real Madrid" fortsatte spelaren.

Pepe har endast 18 månader kvar i sitt nuvarande kontrakt, vilket betyder att han inte kommer att vara en Real Madrid spelare (om han inte förnyar kontraktet) sommaren år 2012.

Jose Mourinho är intresserad av Espanyols 24-årige mittfältare Javi Marquez


De spanska giganternas tränare Jose Mourinho är imponerad av Javi Marques prestanda denna säsong, och är villig att underteckna spelaren i sommar.
Javi Marquez & Jose Mourinho

Real Madrid
s portugisiska tränare Jose Mourinho är intresserad av Espanyols mittfältare Javi Marquez, rapporterar den spanska tidningen AS.

The Special One har blivit imponerad av Marquez fantastiska form denna säsong, och är säker på att han kan göra mycket bra ifrån sig i Santiago Bernabeu klubben.

Den 24-årige spanjoren har ett kontrakt med La Liga klubben till år 2013, och Espanyol är intresserade av att förlänga den unga spelarens kontrakt. Marquez klausul ligger på 9 miljoner euro.

Agenten: "Engelska och italienska klubbar har visat sitt intresse för Sergio Ramos"


Real Madrids Sergio Ramos har fått intressen från klubbar från den engelska ligan Premier League samt den italienska ligan Serie A, säger spelarens agent.
Sergio Ramos

Sergio Ramos
agent och bror har deklarerat att ett antal engelska klubbar är intresserade av att signera Real Madrids spanska högerback.

Den 24-årige försvararen flyttade från Sevilla till Real Madrid år 2005 för en 27 miljoner euro avgift. Men nu kan Ramos flytta till en annan klubb.

Rene Ramos, Sergios agent, medgav att hans klient har haft samtal med Real Madrid angående spelarens kontrakt. Dock har de två sidorna ännu inte kommit överens om något. Därför har klubbar som Manchester United, Chelsea och AC Milan sammankopplats med VM vinnaren.

"Några stora klubbar i England och Italien har visat sitt intresse för Sergio för en viss tid" sa agenten till den engelska tidningen The People. "Vi förväntar oss att ha ett möte med klubben under de närmaste månaderna, och analysera Sergios framtid."

Real Madrids Ricardo Kaká finns fortfarande med i Chelseas "shoppinglista"


Ytterligare rapporter påstår att Premier League klubben Chelsea är intresserade av Real Madrids brasilianska mittfältare Kaká.
Kaká

Den engelska klubben Chelsea är fortfarande intresserade av Real Madrids superstjärna Ricardo Kaká. Trots att Carlo Ancelotti tidigare i veckan sa att det inte är möjligt att underteckna brassen, så finns 28-åringen med i Roman Abromavichs shoppinglista.

Den engelska tidningen The Sunday Mirror säger att miljonären planerar att förstärka truppen med att signera spelare med erfarenhet.

Detta betyder att Frank Lampards position i Chelsea är inte säker, eftersom den brasilianska mittfältaren kommer att ta engelsmannens plats om han flyttar till England.

Det sägs att den förra Milan stjärnan kan säljas till Chelsea för mindre än halva de 58 miljoner pund som betalades för Kaká för två år sedan.

Chelsea och Manchester United är intresserade av att underteckna Sergio Ramos


Efter att Chelsea och Manchester United har hört rykten som påstår att Sergio Ramos inte kommer överens Jose Mourinho, kommer de två klubbarna utnyttja situationen och försöka signera 24-åringen.
Sergio Ramos

Det sägs att de två Premier League klubbarna Chelsea och Manchester United är ute efter Real Madrids försvarare Sergio Ramos.

Old Trafford klubben är ute efter en ersättare för Gary Neville, som nyligen avslutade sin fotbollskarriär med Manchester United. Och samtidigt sägs det att Jose Bosingwa är på väg ut från Stamford Bridge klubben.

Nu rapporterar The People att Ramos inte har en bra relation med Real Madrid tränaren Jose Mourinho, vilket har lett till att flera tidningar hävdar att spanjoren kan vara på väg ut från Santiago Bernabeu klubben i sommar.

Real Madrid är intresserade av Napolis stjärna Marek Hamsik


Real Madrid är tillsammans med två andra storklubbar intresserade av den unga attackerande mittfältaren Marek Hamsik.
Marek Hamsik

Den italienska tidningen Il Corriere dello Sport säger att de spanska giganterna Real Madrid är tillsammans med katalanerna Barcelona och engelsmännen Manchester United intresserade av Napolis stjärna Marek Hamsik.

Den slovakiska spelaren övervägs av de tre klubbarna, dock är det Premier League klubben och den spanska huvudstadsklubben som har visat sitt intresse för 23-åringen mest.

Den unga mittfältaren gjorde sitt lags enda mål mot Villarreal under 2-1 förlusten i Champions League. Och den italienska tidningen säger att det fanns scouter från Real Madrid, Barcelona och Manchester United som höll koll på spelaren under matchens gång.

Iker Casillas: "Alla som är bundna till klubben har ett sårat hjärta just nu"


Iker Casillas känner sig nedslagen efter att endast ha tagit hem ett poäng mot Deportivo, men han har inte get upp hoppet om ligatiteln.
Iker Casillas

Real Madrid
s målvakt Iker Casillas sa att han var ledsen efter att laget lämnade Deportivo La Coruña med endast ett poäng i handen, trots att laget kämpade under hela matchen.

Efter att ha återigen fallit med sju poäng under Barcelona, har de flesta gett upp hoppet om ligatiteln. Men Casillas tror fortfarande att hans lag har chansen att bli årets mästare i ligan.

När spanjoren pratade med AS, sa han: "Det är ett steg bakåt efter att vi för två veckor sedan tog chansen (att närma oss mellanrummet). Men idag (igår), försökte vi och vi skapade chanser, men bollen ville inte gå in."

"Vi kan inte fortsätta att titta på vad Barcelona gör, utan vi måste fortsätta att kämpa för oss själva. Nu måste vi få tre poäng i taget. Alla som är bundna till klubben har ett sårat hjärta just nu, men mycket hopp återstår."

När man därefter frågade 29-åringen om vad han tyckte om domaren Fernandez Borbalan, sa han: "Vi kan inte säga något om domaren, och vi måste acceptera besluten som tas."

Jose Mourinho: "Vi spelade mot en målvakt och tio försvarare"


Efter gårdagens match klagade Jose Mourinho på Deportivos spel under andra halvlek. Motståndarnas spelare försvarade och struntade i att anfalla.
Jose Mourinho

Real Madrid
s tränare Jose Mourinho var uppretad i slutet av hans lags 0-0 match mot Deportivo La Corunña. Under den större delen av andra halvlek pressade den spanska huvudstadsklubben motståndarna, men tyvärr kunde Los Blancos inte sätta in bollen i målet.

När Mourinho pratade med AS höll han ingenting tillbaka och berättade att han inte var nöjd med hemmalagets taktiker.

"Vi spelade mot en målvakt och 10 försvarare under andra halvlek. Endast ett lag spelade för att vinna. Det andra spelade för utmattning och försvarade, och de vann priset. Vi, som försökte att vinna, bestraffas för detta" sa Mourinho väldigt besviket.

"Det är normalt att efter en Champions League match så får vi spela på en lördag. Det är inte första gången. De gör vad de vill och så är det. De bara lutar sig tillbaka och skrattar åt mig."

"Jag vet inte vad som skulle hända om vi spelade på en söndag, men det skulle ha varit rättvisare. Vi kunde ha tagit en dag ledigt för att komma över tröttheten. Fråga experterna i biokemi och idrottsfysiologi. De vet vad de gör."

Men Mourinho slutade att klaga efter ett tag och hyllade sina spelare för att ha kämpat så mycket under matchen. "Det som räknas är resultatet. Jag kan inte kritisera mina spelare för deras insatser när de gjorde allt de kunde."

Nu ökar pressen för Jose Mourinhos Real Madrid. De spanska giganterna ligger med sju poäng under Barcelona i ligatabellen - med endast 13 ligamatcher kvar att spela.

Real Madrids Jorge Valdano är beslutsam: "Vi kommer inte att ge upp ligan"


Jorge Valdano tror att Real Madrid kan fortfarande vinna La Liga, trots att man inte fick tre poäng under gårdagens match mot Deportivo La Coruña.
Jorge Valdano

Real Madrid
s generaldirektör Jorge Valdano har vägrat att ge upp ligan trots att de spanska giganterna fick oavgjort mot Deportivo la Coruña igår kväll.

Trots att Jose Mourinho använde sig utav flera anfallare på samma gång (Karim Benzema, Emmanuel Adebayor och Cristiano Ronaldo), kunde Los Blancos inte göra mål mot den galiciska klubben, och ligger nu med sju poäng under Barcelona i ligatabellen.

När Valdano pratade med median efter matchen, medgav argentinaren att resultatet var oförväntat, men samtidigt sa han att laget inte kan ge upp redan i februari.

"Poängskillnaden flyttar oss längre bort från ledningen, men vi är i februari och vi kommer inte att ge upp ligan i denna månad. Vi sköt två skott på stolpen och spelade intensivt, men utan att hitta målet. Vi behövde lite tur."

"Vi kommer att kämpa varje dag, till slutet, eftersom det är vår stil och vi kommer inte att sluta."

STARTELVA | Derpotivo La Coruña - Real Madrid

Real Madrid har avslöjat på sin facebook sida vilka spelare som kommer att starta mot Deportivo La Coruña på dagens La Liga match på bortaplan. Hittills har endast Barcelona och Almeria lyckats besegra Deportivo på deras hemmaplan, vilket är ett bevis på att matchen mot den galiciska klubben kommer att vara svår.

STARTELVAN
: Iker Casillas, Sergio Ramos, Pepe, Ricardo Carvalho, Marcelo, Xabi Alonso, Lassana Diarra, Mesut Özil, Ricardo Kaká, Cristiano Ronaldo och Karim Benzema.

Grattis Pepe och Emmanuel Adebayor!

Real Madrids försvarare Képler Laveran Lima Ferreira aka Pepe och anfallaren Emmanuel Adebayor fyller år på samma dag.
Pepe och Emmanuel Adebayor

Real Madrid
s portugisiska försvarare Pepe samt januarisigneringen ("lånsigneringen") Emmanuel Adebayor fyller år idag (26/02/2011). Mittbacken fyller 28 år, medan den togolesiska anfallaren fyller 27 år.

I en snabb intervju med de två spelarna frågade man Pepe och Adebayor vad de önskade sig i födelsedagspresent. Det första Pepe kom på var att vinna dagens La Liga match mot Deportivo. Adebayor svarade samma sak, men han sa även att han skulle vilja göra mål för att hjälpa laget att få tre viktiga poäng, samt att han vill vinna trippeln med Los Blancos.

Grattis Pepe och Adebayor!

Jose Mourinho: "Karim Benzema är i en god form för att starta för Real Madrid"


Karim Benzema kommer förmodligen att starta mot Deportivo idag, eftersom Jose Mourinho tycker att han har en bra form just nu.
Karim Benzema & Jose Mourinho

Real Madrid
s portugisiska tränare Jose Mourinho är glad över Karim Benzemas framsteg under de senaste veckorna. Den franska stjärnan var Real Madrids hjälte när han byttes in, och gjorde mål för Los Blancos efter endast 43 sekunder.

"Han är i god form för att starta för Real Madrid" sa Mourinho, rapporterar Tribalfootball. "Han har gjort framsteg på alla aspekter av matchen."

"Jag fick ett dåligt samvete när jag bänkade honom i starten (mot Lyon) eftersom det var hans hemmaplan, men det var bättre för honom att komma in i andra halvlek."

Dessutom blev Benzema väldigt ledsen när han fick reda på att han inte skulle starta. Den spanska tidningen AS rapporterade efter matchen mot Lyon att fransmannen, som hade delat ut 50 biljetter till sina nära och kära, sa till sin familj att inte göra något besvär och komma till matchen, eftersom han ändå inte skulle få spela.

Då valde Benzemas mamma att stanna hemma istället, medan hans pappa var smart nog och åkte till Lyons hemmaplan. Där såg han sin son göra mål direkt när 23-åringen byttes in.

Real Madrids Mesut Özil hyllar sin lagkamrat: "Cristiano Ronaldo är en perfekt spelare"


Özil säger att han skulle vilja vara en lika bra spelare som Zidane var i Real Madrid, samtidigt som han hyllade sin lagkamrat Cristiano Ronaldo.
Mesut Özil & Cristiano Ronaldo

Real Madrid
s mittfältare Mesut Özil har beskrivit den portugisiska stjärnan Cristiano Ronaldo som "den perfekta spelaren", och samtidigt drömmer han om att vara som Real Madrid legenden Zinedine Zidane.

Özil har spelat väldigt bra denna säsong med Santiago Bernabeu klubben, och han har haft en härlig form med Los Blancos. När han pratade med median berättade han om sin dröm, samt om vad han kände för CR7.

"Ronaldo? Han har gjort många mål, och han är en perfekt spelare" sa Özil till den spanska tv-stationen La Sexta. "När det gäller Zidane, var han min idol, och jag har sett nästan alla hans matcher. Även han var en perfekt spelare. Hans mål mot Bayer Leverkusen i Champions League finalen (år 2002) var helt enkelt otrolig."

Och liksom Zidane, är Özils mål att vinna FIFA Ballon d'Or.

"Mitt mål är att förbättra mig och jag hoppas att jag någon dag kan vinna Ballon d'Or. Jag kommer att göra mitt bästa för detta, men som människor gör vi misstag, och vi kan inte alltid spela på högsta nivå."

Sergio Ramos förnekar en konflikt med tränaren: "Mourinho har en god relation med alla"


Det finns ingen konflikt mellan Jose Mourinho och Sergio Ramos, säger den spanska stjärnförsvararen till Real Madrids officiella hemsida.
Sergio Ramos & Jose Mourinho

Den spanska försvararen Sergio Ramos har insisterar på att han har en god relation med Real Madrid tränaren Jose Mourinho.

Tidigare i veckan rapporterades det att den unga högerbacken hamnade i en konflikt med den portugisiska tränaren, samt att spanjoren tappade kontrollen. Men själv förnekar han att något sådant hände, och istället är 24-åringen glad över att jobba med The Special One, samt att han tror att tränaren kommer att hålla samman truppen.

"Mourinho har en god relation med alla och han har givit laget stabilitet, vilket vi inte hade de andra säsongerna" sa Ramos till RealMadrid.com.

"På en personlig nivå kan man lära sig mycket från en tränare som Mourinho på grund av hans erfarenhet, och även på grund av att han går rakt på sak med sina spelare. Jag är glad över att jobba med honom."

Chelseas tränare Carlo Ancelotti: "Att byta Kaká för Didier Drogba är endast fantasifotboll"


Chelseas tränare Carlo Ancelotti säger att den engelska klubben inte har någon avsikt att underteckna Real Madrids mittfältare, Kaká.
Ricardo Kaká, Carlo Ancelotti & Didier Drogba

Den italienska tränaren Carlo Ancelotti har förnekat rykten som påstår att Chelsea är villiga att byta Didier Drogba mot Real Madrids stjärna Kaká, rapporterar Skysports. Att se en sådan affär händer endast i ens drömmer, påstår Ancelotti.

Drogbas framtid på Stamford Bridge har diskuterats efter att engelsmännen signerade den förra Liverpool stjärnan Fernando Torres. Dessutom fanns han inte med i Chelseas startelva mot FC Köpenhamn under den senaste Champions League matchen.

Därför har den ivorianska spelaren sammankopplats med en återförening med sin förra tränare Jose Mourinho i Real Madrid, och samtidigt hävdades det att Kaká skulle ingå i affären.

"Kommer jag fråga Abromavich om Kaká, Pato eller Pirlo?" sa Ancelotti till tidningen La Repubblica. "Vi har redan Ramires, Torres och David Luiz. Att byta Kaká för Drogba är endast fantasifotboll."

Jose Mourinho är inte nöjd med domarna: "Ett gult kort blir ett rött kort för mina män"


Jose Mourinho hyllade Barcelonas tränare Pep Guardiola, kritiserade domarna, samt pratade om morgondagens match mot Deportivo La Coruña under dagens presskonferens.
Jose Mourinho

Jose Mourinho
har medgett att Barcelonas tränare, Pep Guardiola, borde nämnas till världens bästa tränare. Real Madrid som ligger med fem poäng bakom katalanerna i ligatabellen kommer att se fram emot en bra match mot Deportivo imorgon.

"Vi ligger bra till i La Liga och vi toppar inte tabellen endast på grund av Guardiolas Barcelona" sa Jose Mourinho till Real Madrids officiella hemsida. "Pep är en väldigt prestigefylld tränare. Tiden du tränar är inte viktig, det är vad du har åstadkommit som räknas. Guardiola har gjort allting för att bli utnämnd till en av världens bästa tränare."

Imorgon kommer Los Blancos att möta Deportivo på motståndarnas egna hemmaplan för att spela veckans La Liga match.

"Riazor kommer att vara en tuff arena. Deportivo har endast förlorat hemma mot Barcelona och Almeria. Det är alltid komplicerat för Real Madrid att vinna där, men laget lyckades vinna förra året och många år misslyckat med att göra det också."

Mourinho klagade även på domarnas jobb mot hans lag, och sa: "Det är väldigt lätt att visa mina män det gula kortet. Vissa lag blir aldrig bokade för identiska händelser och andra är mindre skyddade."

"Man behöver endast titta på de två senaste veckorna i Champions League för att inse detta. Ett gult kort blir ett rött kort för oss."

Mourinho har inkallat 20 män till lördagens match mot Deportivo Coruña


José Mourinho har avslöjat vilka spelare som har inkallats till morgondagens match mot Deportivo.

Real Madrid
Fernando Gago är det nya ansiktet på José Mourinhos trupplista inför morgondagens match mot Deportivo Coruña. Khedira, Higuain och Canales kommer att missa matchen på grund av skador. Pedro Leon har lämnats utanför listan.

REAL MADRID TRUPPLISTA:

Målvakter: Casillas, Adan, Dudek
Försvarare: Carvalho, Pepe, Sergio Ramos, Albiol, Arbeloa, Garay, Marcelo
Mittfältare: Xabi Alonso, Özil, Gago, Lass, Kaká, Granero, Di Maria
Anfallare: Cristiano Ronaldo, Benzema, Adebayor

DEPORTIVO TRUPPLISTA:
Målvakter: Aranzubia, Manu
Försvarare: Lopo, Colotto, Aythami, Laure, Seoane, Morel
Mittfältare: Antonio Tomas, Ruben Perez, Juan Rodriguez, Juan Dominguez, Guardado
Anfallare: Adrian, Riki, Lassad, Sand

Real Madrid planerar ett 140 miljoner pund erbjudande för Wayne Rooney och Fabregas


Arsenals lagkapten Cesc Fabregas och Manchester Uniteds anfallare Wayne Rooney rapporteras vara Real Madrids måltavlor i sommar.
Wayne Rooney & Cesc Fabregas

Rapporter tidigare denna månad hävdade att de spanska giganterna Real Madrid förberedde ett bud på 60 miljoner pund för Manchester Uniteds engelska anfallare Wayne Rooney, samt ett bud på 80 miljoner pund för Arsenals mittfältare Cesc Fabregas.

Och trots att man tidigare har fått in rapporter på att den spanska huvudstadsklubben inte har någon avsikt att köpa någon utav dessa spelare, vägrade presidenten Florentino Perez att avvisa möjligheten för hans klubb att signera de två spelarna.

"Cesc Fabregas och Wayne Rooney? När säsongen är över, kommer vi att prata med tränaren och se vad systemet behöver" sa Florentino Perez. (Klicka här för att se intervjun.)

Real Madrid är alltså ute efter att spendera mycket pengar under sommarens transfermarknad. Dock är Manchester United inte intresserade av att sälja sin stjärna, som nyligen undertecknade ett fyraårskontrakt. Men spanjorerna hoppas att Cristiano Ronaldo kan prata med engelsmannen och övertyga honom att flytta till Spanien.

Dessutom har inte Rooney haft en så bra säsong med United nu när både Dimitar Berbatov och Javier Hernandez (Chicharito) gör fler mål än honom.

Fabregas däremot har flera klubbar efter sig. Både Real Madrid och Chelsea är intresserade av spelaren, trots att Jorge Valdano har tidigare sagt att man inte är ute efter mittfältaren.

Nu tror man att Arsenal är redo att släppa sin lagkapten, men i så fall för samma summa som Santiago Bernabeu klubben köpte superstjärnan Cristiano Ronaldo. Dessutom ska de 80 miljoner pund som Arsenal vill ha för mittfältaren betalas kontant. Dock har spanjorens pappa sagt att om Fabregas lämnar Arsenal, så är det endast för Barcelona.

AC Milan är intresserade av att underteckna Real Madrids högerback Sergio Ramos


Real Madrids vicekapten Sergio Ramos kan lämna Santiago Bernabeu klubben samt den spanska fotbollen för att spela i San Siro och Italien.
Sergio Ramos

Den italienska klubben Milan kommer att försöka underteckna Real Madrids stjärnförsvarare Sergio Ramos, rapporterar Il Corriere dello Sport.

Rapporter hävdar att Rossoneris direktör anser att klubben behöver en högerback samt en vänsterback, för att laget ska förstärkas. Och det sägs att 24-åringen Ramos skulle passa italienarna perfekt.

Dessutom sägs det att högerbacken har avvisat erbjudanden från den spanska huvudstadsklubben angående en kontraktsförlängning. Istället har han skickat ut signaler om att han vill lämna den spanska fotbollen.

Milan har fått reda på detta, men de tror inte att det kommer att vara lätt för dem att signera spanjoren. Därför kommer de att vända sig till Palermos Mattia Cassani och Romas försvarare Marco Cassetti, om affären misslyckas.

Liverpool är intresserade av Real Madrids mittfältare Fernando Gago


Real Madrids Fernando Gago hat fått intressen från den engelska klubben Liverpool, som planerar att signera spelaren i sommar.
Fernando Gago

Den engelska Premier League klubben Liverpool förbereder ett bud på Real Madrids argentinska mittfältare Fernando Gago. Tränaren Kenny Dalglish vill förstärka sin klubb genom att lägga till starka mittfältare på planen.

Därför tror man att den skotska tränaren planerar att lägga ett bud på den spanska klubbens 24-årige Gago, som inte har fått så mycket speltid i Real Madrid denna säsong.

Den förra Boca Juniors spelaren kämpar för att spela några minuter på planen under den portugisiska tränaren Jose Mourinho, som är villig att låta argentinaren lämna spanjorerna för 15 miljoner pund.

Jag föredrar Manchester United framför Real Madrid - Marsielles mittfältare Stephane Mbia


Marsielles 24-årige defensiva mittfältare Mbia skulle hellre spela för Premier League klubben Manchester United än de spanska giganterna Real Madrid.
Stephane Mbia

Olympique Marsielle
s mittfältare Stephane Mbia har medgett hur mycket han beundrar Manchester United och dess spelstil.

"Jag ser inte på Manchester United på samma sätt som jag ser andra lag. Det är  en dröm. En dröm som har blivit möjlig. Mer än någonsin, tack vare mina resultat och mitt lag. Jag gill gå så högt som möjligt" sa Mbia.

"Real Madrid är ett väldigt bra lag också. Men klubben i mitt hjärta och mina drömmar är Manchester. Jag mår bra i Marsielle, men man måste vara ambitiös."

Sergio Ramos i konflikt med Mourinho: tappar kontrollen och blir frustrerad på tränaren


Real Madrids stjärnförsvarare Sergio Ramos tappade kontrollen när han fick reda på att han inte skulle starta mot Espanyol.
Jose Mourinho & Sergio Ramos

Det har rapporterats att Sergio Ramos relation med Real Madrid tränaren Jose Mourinho börjar nå sitt botten. Sport säger att den spanska tidningen Terra har beskrivit en detaljerad händelse mellan försvararen och Mourinhos assisterande tränare, Aitor Karanka, innan Real Madrid spelade mot Espanyol.

Ramos blev så arg på att jämt bli hackad av Mourinho för brist på disciplin och dålig taktisk kunskap. Därför attackerade han Karanka när han fick reda på att han inte kommer att starta.

Det sägs att Ramos sa till Karanka att Mourinho inte har någon respekt för spelarna och spanjoren sa även till honom: "Säg till honom (Mourinho) att han är en a***."

Diego Maradona: "Jag kan se Sergio Agüero bära Real Madrids vita tröja"


Diego Maradona har sagt att hans dotters man kommer att förr eller senare underteckna för den spanska huvudstadsklubben, Real Madrid.
Diego Maradona & sergio Agüero

Den förra tränaren för det argentinska landslaget, Diego Maradona, har diskuterat sin övertygelse om att hans dotters man, Atletico Madrid anfallaren Sergio Agüero, kommer att så småningom att signera för stadsrivalerna Real Madrid någon gång under spelarens karriär.

Legenden sa i en intervju med den spanska sporttidningen Marca, att framtiden för 22-åringen kommer nog att vara i Real Madrid. Maradona sa att han "kan se Agüero bära den vita tröjan", och rykten säger att Los Blancos kommer att försöka signera spelaren i sommar.

Maradona pratade även om vilken tränare som är bäst. "Om jag var en president, skulle jag anställa Mourinho först, på grund av hans erfarenhet. Jag tror att Pepe är en kille som har vidrörts av en trollstav och gör inga misstag. Om Mourinho hade tiden som Guardiola har haft (i den spanska fotbollen) skulle det bli mer jämlikt."

Till sist hyllade Maradona den brasilianska försvararen Marcelo, och sa: "Om man tar bort Messi och Cristiano, skulle Marcelo vara den bästa spelaren i ligan just nu."

Real Madrid var intresserade av Inters stjärna Samuel Eto'o i januari


Real Madrid var intresserade av Inters Samuel Eto'o innan man undertecknade Emmanuel Adebayor från Manchester City på lån.
Samuel Eto'o

Förra månaden hade den spanska storklubben Real Madrid ett samtal med förra säsongens trippelmästare Inter angående en möjlig flytt för Samuel Eto'o, har det avslöjats.

Det var Los Blancos som egentligen hämtade den 29-årige kamerunska anfallaren till Europa innan han spelade för Mallorca och senare blev såld till Barcelona.

Tidnignen Sport säger att Real Madrid var väldigt nära att underteckna Eto'o i januari under sin jakt efter en anfallare. Det var till och med så att Eto'o var intresserad av en sådan flytt, men Inter krävde för mycket pengar för spelaren att affären misslyckades.

Barcelonas president: "Vi har ett emotionellt band med Guardiola - med Real Madrid är det rent yrkesmässigt med Mourinho"
Barcelonas president tycker inte att Real Madrid har ett speciellt band med Mourinho, så som katalanerna har med Pep Guardiola.
Jose Mourinho & Pep Guardiola

Barcelona
s president Sandro Rosell säger att Pep Guardiola tjänar mycket mindre än vad Jose Mourinho tjänar i Real Madrid.

Igår förlängde Barcelonas tränare sitt kontrakt med katalanerna i ett år, och Barcas president tycker att hans klubb har hjärta för Pep, medan Real Madrid endast anställde Jose Mourinho rent yrkesmässigt.

"Varje dag gillar jag detta lag, men jag gillar Pep mer" sa Barca presidenten. "Mourinhos lön är väldigt högre än Guardiolas."

"För Barca, är det ett emotionellt och sentimentalt band med Guardiola. För Real Madrid, är det rent yrkesmässigt med Mourinho."

AC Milan är intresserade av Real Madrids defensiva mittfältare Lassana Diarra


Real Madrids Lassana Diarra kan vara på väg till Italien och Serie A i sommar, om den spanska klubben är villiga är släppa fransmannen till Milan.
Lassana Diarra

Den italienska klubben AC Milan är intresserade av Real Madrids franska mittfältare Lassana Diarra, rapporterar Tribalfootball. Rossoneri klubben anser att Lass skulle vara en perfekt ersättare för Andrea Pirlo, som förväntas lämna San Siro i sommar.

Real Madrids 25-årige nummer 10 kommer att se sitt kontrakt löpa ut om 18 månader, och dessutom har han inte haft en så bra säsong med Los Blancos.

Men Milans vicepresident Adriano Galliano, som har en bra relation med Real Madrid presidenten Florentino Perez, är villig att erbjuda spelaren ett bättre liv i Italien. Därför kan Diarra var på väg ut från Santiago Bernabeu klubben om endast några månader.

Jose Mourinho: "Benzema har potential - men han måste förbättra vissa aspekter i sitt spel"


Jose Mourinho som säger att anfallaren Karim Benzema är en potentiell spelare, tror att fransmannen kommer att bli ännu bättre i framtiden.
Jose Mourinho & Karim Benzema

Real Madrid
s tränare Jose Mourinho säger att Karim Benzema gör framsteg. Den franska anfallaren var en hjälte för Los Blancos då han gjorde lagets enda mål i Champions League matchen mot Lyon tidigare i veckan.

"Alla känner till hans potential, som är fantastisk" sa Mourinho om Benzema. "Men vi alla vet detta, och han vet det eftersom han är en smart kille - han måste förbättra vissa aspekter i sitt spel."

"Han jobbar för att visa sig själv. Han går i rätt riktning" avslutade The Special One.

Lilles mittfältare Eden Hazard: "England är inget för mig - Spanien passar mig bäst"


Den unga Lille mittfältaren Eden Hazard tycker inte att England passar hans spelstil, men Spanien skulle nog vara perfekt för honom.
Eden Hazard

Lille
s superstjärna Eden Hazard tror inte att han kommer att flytta till England. Just nu är den 20-årige mittfältaren en av den hetaste spelaren i Europa, och är värd 20 miljoner pund. Premier League klubben Liverpool är tillsammans med Real Madrid en av klubbarna som har visat sitt intresse för underbarnet.

Dock tror inte den belgiska spelaren att det finns någon chans för honom att spela för ett engelskt Premier League lag, och sa: "Jag uppskattar England mycket, samma sak med England, men mina egenskaper passar mer med den spanska fotbollen"

"Dessutom, motsvarar detta land min temperatur, värmen och de fina arenorna."

Jose Mourinho: "Både Real Madrid och Lyon har 50 procent chans att ta sig vidare i CL"


Real Madrids tränare tror inte att man kommer att ta sig vidare till kvartsfinalen så lätt. Han är säker på att det kommer att vara en tuff hemmamatch för Los Blancos.
Jose Mourinho

Real Madrid
s portugisiska tränare Jose Mourinho tar ingenting för givet i hans lags kommande Champions League match mot Lyon den 16 mars.

Los Blancos fick oavgjort mot fransmännen på Lyons hemmaplan, vilket har gett dem en fördel i den andra omgången. Men Mourinho - som ledde Inter till Champions League titeln förra säsongen - har varnat Los Blancos om att det inte kommer att vara en lätt åttondelsfinal.

"Lyon är väldigt starka och har erfarenhet i Europa, så vi kan inte tänka på att det är över. Vi fick ett bra resultat - och inget mer" sa Mourinho.

"De har bevisat att de är en solid och konkurrenskraftig sida på bortaplan. Jag tror fortfarande att både lagen har 50 procent chans att ta sig vidare till nästa runda."

Dani Parejo: "Jag tänker inte på Real Madrid, utan jag fokuserar endast på att hjälpa Getafe"


Getafes stjärna tänker inte på att han kan vara på väg till Real Madrid i sommar, istället fokuserar han på sitt lag Getafe.
Dani Parejo

Getafe
s mittfältare Dani Parejo är inte orolig över att återvända till Real Madrid i sommar. Man förväntar sig att den spanska huvudstadsklubben kommer att utnyttja möjligheten att köpa tillbaka Parejo i juni.

"Jag tar det så naturligt som möjligt" sa Parejo. "Folk frågar mig om detta på gatan, men jag tänker endast på att hjälpa mitt lag och för tillfället är jag i Getafe."

Det sägs att Los Blancos vill köpa tillbaka Parejo, eftersom de anser att han skulle vara en perfekt partner till Xabi Alonso i mittfältet.

Jose Mourinho: "Jag skulle betala för att möta antingen Inter eller Chelsea i CL finalen"


Real Madrids tränare skulle vilja att hans spanska lag möter antingen Chelsea eller Inter i Champions League finalen.
Jose Mourinho

Real Madrid
s portugisiska tränare Jose Mourinho säger att han skulle betala för att möta antingen Inter eller Chelsea i denna säsongs Champions League final.

The Special One säger även att han hopas att Inter slår Bayern München i dagens åttondelsfinal, vilket ökar chansen för Real Madrid att möta dem i finalen.

"Inter? Jag är alltid på deras sida, och jag kommer att vara emot Bayern, såväl något annat lag" sa Mourinho till den italienska tidningen Il Corriere dello Sport.

"Det kommer att vara en svår match, men... Inter i finalen? Jag skulle betala för att vara i finalen på Webley och möta antingen Inter eller Chelsea."

Codere stämmer Real Madrid och bwin för att ha brutit mot den spanska lagen


Det stora företaget Codere kommer att stämma Real Madrid och Bwin för att ha brutit mot den spanska lagen.
Codere stämmer Real Madrid och Bwin

Codere
är en av Spaniens ledande multinationella företag inom den privata spelbranschen i Europa och Latinamerika. Företaget lyckades införa 54 000 spelautomater, 139 bingohallar, 275 vadslagningsplatser, 3 tävlingsbanor och 7 kasinon i Spanien, Italien, Argentina, Brasilien, Colombia, Mexico, Panama och Uruguay under år 2010.

Nu planerar detta företag att stämma Real Madrid och dess sponsorer Bwin. Codere hävdar att La Liga klubben har tillsammans med Bwin använt reklam som är inte är laglig i den spanska jurisdiktionen. Företaget vill att Bwin ska inte sponsra Real Madrid längre och helt enkelt sluta göra reklam i Spanien, rapporterar Chronicle.

Enzo Bronzetti: "Florentino Perez gav mig sin försäkran om att Kaká inte kommer att säljas"


Kaká kommer absolut inte att lämna Real Madrid sa italienaren Enzo Bronzetti, som fick denna försäkran av Los Blancos president Florentino Perez.
Kaká

Den italienska superagenten Enzo Bronzetti kommer att bli överraskad om Real Madrid säljer sin brasilianska stjärna Kaká i slutet av säsongen, rapporterar Tribalfootball.

Premier League klubbarna Chelsea och Manchester City har sammankopplats med brassen, som har fått kämpa för att leva sig upp till de 60 miljoner pund som betalades till Milan för över 18 månader sedan.

"Det finns ingen chans att Kaká kommer att lämna Real Madrid" sa Bronzetti. "Florentino Perez gav mig denna försäkran. Brassen var en av hans dyraste signeringar, jag kan inte föreställa mig honom bli såld."

"Självklart, transfermarknaden mellan nu och juni kan alltid ändras, men så vitt jag vet är det bara rykten (om att Kaká lämnar Real Madrid) för att sälja tidningar" avslutade han.

Sami Khedira har skadat sin lårmuskel

Real Madrids defensiva mittfältare Sami Khedira har skadat sin lårmuskel och kommer att undergå tester på torsdag för att se om skadan än värre än befarat.
Sami Khedira

Den tyska mittfältaren Sami Khedira skadade sig under gårdagens viktiga Champions League match mot de tuffa fransmännen, Olympique Lyonnais.

Real Madrids officiella hemsida har rapporterat att 23-åringen har sträckt sin vänstra lårmuskel, och kommer att bevakas av klubbens läkare. På torsdag kommer han att undergå tester för att se om det är mer än "bara" en lårskada.

Pepe: "Jag hoppas att jag kommer att stanna i Madrid i många år framöver"


Real Madrids Pepe säger att han hoppas stanna i den spanska huvudstadsklubben i många år framöver, eftersom han inte är intresserad av en flytt från Los Blancos.
Pepe

Den portugisiska Real Madrid försvararen Pepe har sagt att han är på väg att skriva under ett nytt kontrakt med de spanska giganterna, rapporterar Tribalfootball.

Mittbacken var glad över att ha hjälpt Real Madrid att få oavgjort mot Lyon i Champions Leagues åttondelsfinal igår kväll, och nu har han ingen avsikt att lämna Santiago Bernabeu klubben längre.

"På en personlig nivå mår jag bra" sa Pepe. "Tränaren försvarar mig från trycket och jag hoppas att jag kommer att stanna i Madrid i många år framöver, och att folk är glada med mig."

Karim Benzema: "Mitt mål var viktigt, men jag kunde inte fira mitt mål mot mitt förra lag"


Karim Benzema säger att han är nöjd med att ha gjort mål för Real Madrid, dock vägrade han att fira för att visa sin respekt för sin förra klubb.
Karim Benzema

Real Madrid
s franska anfallare Karim Benzema säger att han inte ville fira sitt mål mot Lyon för att visa respekt för sin förra klubb. 23-åringen medgav att han ville få mer speltid, och visade vad han kan göra om han får chansen.

"Mitt mål var viktigt och gjorde mig glad" sa anfallaren till klubbens officiella hemsida efter matchen. "Jag var väldigt glad i Lyon och jag kunde inte fira mitt mål."

"Alla mina lagkamrater kramade mig eftersom målet gav oss en fördel i denna runda. Jag jobbar hårt för att få spela mer. Tränaren gav mig 27 spelminuter och jag svarade på planen."

Ramos om matchen mot Lyon: "Resultatet var bra, men vi kunde ha fått bättre än oavgjort"


Sergio Ramos säger att laget är nöjda med resultatet av tisdagens match, men samtidigt säger spanjoren att Real Madrid kunde ha vunnit matchen om man utnyttjade alla chanser man fick väl.
Sergio Ramos

Real Madrid
s spanska försvarare Sergio Ramos tror att Los Blancos kunde ha fått ett bättre resultat mot Lyon i gårdagens Champions League match, på grund av att de hade flera chanser att göra mål.

De spanska giganterna hade minst tre målchanser, men istället lämnade Santiago Bernabeu klubben planen utan en vinst i handen. Dock har spanjorerna en fördel, tack vare Karim Benzemas mål.

"Det här är ett positivt resultat för oss, men vi kunde ha fått bättre än oavgjort" sa spanjoren till klubbens officiella hemsida. "Vi kommer att spela mot dem igen på hemmaplan inför våra fans, så vi måste gå vidare till nästa runda."

"Vi hade tre väldigt klara målchanser. Det är ett bra resultat som ger oss en fördel i andra omgången. Vi måste alltid vara optimistiska och drömma om att vinna matchen" avslutade Ramos.

Jose Mourinho är rasande: "Domarna kunde inte se vad vi alla andra såg"


Den förra Chelsea och Inter tränaren är inte nöjd med domarens insats, och blev arg på domarna när hans lag inte fick straff mot Lyon.
Jose Mourinho

Real Madrid
s tränare Jose Mourinho blev rasande på domaren Wolfgang Stark och hans tjänstemän efter att det spanska laget inte fick någon straff under dagens oavgjorda Champions League match.

Den portugisiska tränaren tyckte att Los Blancos borde ha fått en straff i den 64:e minuten när Cristiano Ronaldos frispark nuddade armen på en Lyon försvarare.

"Det finns beslut som är svåra och det finns situationer som inte lämnar några tvivel för någon. Händelsen var fem meter ifrån domarna, men totalt kunde inte fyra ögon se vad vi alla andra såg. Jag är väldigt arg" sa tränaren till den spanska median efter matchen.

Dock var Mourinho glad över att hans lag gjorde mål mot det franska laget. "Vi har gått ett steg framåt. Det är första gången vi gör mål i Lyon. Allting är öppet för en kvalité-motståndare, men jag hoppas att Bernabeu hjälper laget att ha en magisk europeisk natt."

Olympique Lyonnais 1 - 1 Real Madrid

Det blev ingen vinst mot Lyon för Real Madrid denna gång, dock har de spanska giganterna en fördel inför nästa match på Santiago Bernabeu. Resultatet av dagens Champions League match blev 1-1 (1-2 till Real Madrid). Den franska anfallaren Karim Benzema behövde endast 43 sekunder på sig att göra mål mot sitt förra lag. Dock hade Los Blancos otur i slutet av matchen, då motståndarnas spelare Gomis gjorde mål.

Blackburn Rovers är intresserade av brassarna Kaká, Robinho, Neymar och Elano


Premier League klubben Blackburn Rovers är intresserade av att underteckna Kaká, samt den förra Real Madrid spelaren Robinho.
Kaká, Robinho, Neymar & Elano

Den engelska klubben Blackburn Rovers har nya ägare som planerar att underteckna två brasilianska stjärnor. Den brasilianska Real Madrid stjärnan Kaká samt AC Milans anfallare Robinho är med i klubbens önskelista, rapporterar The Guardian.

Engelsmännen har varit ute efter stora namn, och efter att ha misslyckats med att underteckna Ronaldinho och Juan Roman Riquelme i januari, kommer klubben att försöka signera andra sydamerikanska spelare i sommar.

The Guardian
hävdar att Blackburn är intresserade av ett antal brasilianska stjärnor, och man har hållit koll på möjligheten att signera Elano, Neymar, Kaká och Robinho.

Cristiano Ronaldo: "Xavi och Iniesta är viktigare för Barcelona än Lionel Messi"


Real Madrids målgörare Cristiano Ronaldo anser att spanjorerna Xavi och Iniesta är viktigare för Barcelona än argentinaren Lionel Messi.
Cristiano Ronaldo, Xavi Hernandez, Lionel Messi & Andres Iniesta

Real Madrid
s portugisiska superstjärna Cristiano Ronaldo tror inte att Lionel Messi är den mest inflytelserika spelaren i Barcelona.

"Jag vill inte gå in i en debatt om vem som blir mest slagen. Om jag säger vad jag tycker, kommer det att bli en större påverkan och folk kommer att kritisera mig, så jag föredrar att inte säga något" sa den 26-årige anfallaren.

Sedan fortsatte han: "Just nu, är Xavi och Iniesta de två viktigaste spelarna i Barcelona, och dessa två gör störst skillnad på planen."

Inför mötet mot Lyon: Kaká, Cristiano Ronaldo och Ricardo Carvalho har alla besegrat Lyon


Tre av Real Madrids spelare har tidigare besegrat Lyon med sina förra klubbar, vilket är något som Real Madrid ännu inte har lyckats med.
Ricardo Carvalho, Cristiano Ronaldo och Ricardo Kaká

De portugisiska Real Madrid spelarna Cristiano Ronaldo och Ricardo Carvalho, samt brassen Kaká har tidigare eliminerat Olympique Lyonnais i Champions League.

Ricardo Carvalho mötte Lyon med Porto i kvartsfinalen år 2003/2004. Portugisens klubb vann den första matchen på hemmaplan med 2-0, och den andra blev oavgjord (2-2) i Frankrike.

Kaká eliminerade det franska laget med AC Milan i Champions Leagues kvartsfinal år 2005/2006. Italienarna vann med 3-1 på San Siro, och det blev oavgjort (0-0) på bortaplan.

Cristiano Ronaldo besegrade Lyon med 2-1 på Old Trafford år 2004/2005 i gruppspelet, och eliminerade dem år 2007/2008 i åttondelsfinalen, efter en vinst (där han gjorde målet).

Real Madrids president avslöjar: "Det fanns konflikter mellan Iker Casillas och Ronaldo"


Real Madrids president medgav att det fanns konflikter mellan Cristiano Ronaldo och Iker Casillas, men allting löste sig efter tio sekunder.
Iker Casillas & Cristiano Ronaldo

Real Madrid
s president Florentino Perez har avslöjat att han var tvungen att stoppa ett bråk mellan lagkaptenen Iker Casillas och superstjärnan Cristiano Ronaldo, hävdar den spanska tidningen AS.

Den portugisiska spelaren Ronaldo blev arg när den spanska målvaktens flickvän, Sara Carbonera, kommenterade Cristiano Ronaldos spelstil tidigare denna säsong.

"Jag hjälpte att lösa detta missförstånd" sa Perez till AS. "Cristiano misstolkade Sara Carboneras ord, men detta missförstånd varade i tio sekunder. Nu har de ett perfekt och normalt förhållande och ville gå tillsammans till julevenemanget , så att folk kan se att allting var normalt."

Mourinho ckockar Real Madrid fansen: "Man vet aldrig om jag kommer att återvända till Chelsea"


Real Madrid tränaren Jose Mourinho kan vara på väg tillbaka till Chelsea, trots tidigare rapporter som sa att portugisen aldrig skulle träna engelsmännen igen.
Jose Mourinho

Real Madrid
s portugisiska tränare Jose Mourinho har förvånat Chelseas fans när han sa att han aldrig kommer att återvända till Stamford Bridge. Men nu har The Special One förvånat Real Madrid fansen med sina uttalanden, rapporter den engelska tidningen Tribalfootball.

Mourinhos relation med de blåas ägare Roman Abromavich har återigen blivit stark och portugisen har varit i kontakt med klubbens tjänstemän. Tidigare rapporter hävdade att Mou sa till en arbetare att han aldrig kommer att träna Chelsea igen, dock verkar han ha ändrat på sig nu.

När han blev tillfrågad om han kommer att stanna i Real Madrid tills hans kontrakt löper ut, sa han: "Jag vet inte. Jag älskar Chelsea. Jag var den gladaste mannen när jag var där. Jag tänkte på att jag skulle stanna där i hela mitt liv. Så man vet aldrig."

Real Madrid är intresserade av Evertons 19-årige mittfältare Jack Rodwell


Real Madrid har gett sig in i kampen tillsammans med Manchester United och Manchester City om den engelska spelaren Jack Rodwell, som för närvarande spelare för Everton.
Jack Rodwell

Den spanska klubben Real Madrid är redo att tävla med engelsmännen Manchester United för Evertons mittfältare Jack Rodwell, rapporterar The Daily Mail.

Tidningen säger att Jose Mourinho har sagt till Real Madrids chefer att försöka underteckna det begåvade underbarnet i sommar.

Manchester United förbereder ett 15 miljoner pund erbjudande för 19-åringen, medan Manchester City har även sammankopplats med Rodwell. Dock kommer Manchester klubbarna att möta konkurrens från Real Madrid i kampen om mittfältaren.

De spanska giganterna har hållit koll på den engelska spelaren sedan han spelade för England Under-21 i mästerskapsfinalen år 2009.

Pandiani går till attack mot Ronaldo: "I mitt land skulle han vara tvungen att besöka tandläkaren"


Den uruguayanska anfallaren Walter Pandiani har återigen attackerat Real Madrids portugisiska spelare Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo & Walter Pandiani

Osasuna
s anfallare Walter Pandiani har återigen gått till attack mot Real Madrids superstjärna Cristiano Ronaldo. Den 34-årige anfallaren sa att Ronaldo hade en "lös skruv" och blev upprörd på den förra Manchester United ytterns ord tidigare i år.

"I mitt land skulle han varit tvungen att boka en tid med tandläkaren i en situation som detta" sa Pandiani igår kväll rapporterar tribalfootball. "Det stör mig att se någon säga så mycket saker när han kommer från en liten fattig ö, som han lämnade."

"Jag blev ledsen att se honom uppföra sig sådär och det är därför jag sa det jag sa. Kanske i mitt land skulle jag ha uppfört mig annorlunda, men eftersom jag älskar fotboll, reagerade jag med ord."

Juventus är intresserade av Fernando Gago och är villiga att involvera Momo Sissoko i sitt bud


Real Madrids defensiva mittfältare Fernando Gago kan vara på väg till Juventus, samtidigt som italienarnas Mohamed Sissoko kan vara på väg till det motsatta hållet.
Fernando Gago & Mohamed Sissoko

Den italienska klubben Juventus är ute efter att underteckna Real Madrids mittfältare Fernando Gago, rapporterar tribalfootball. En källa nära Turinklubben säger att Juventus generaldirektör Beppe Marotta anser att argentinaren är den perfekta bollvinnaren som passar klubbens spelstil.

Tidigare rapporter sa att Mohamed Sissoko var en spelare som Real Madrids är intresserade av. Därför planerar Serie A klubben att involvera mittfältaren i sitt försök att signera Real Madrids 24-åring.

Arsenals tränare Arsene Wenger: "Adebayor 'bortkastades' i Manchester City"


Arsenals tränare Arsene Wenger tycker att Emmanuel Adebayor inte behandlas bra i Manchester City. Flytten till Real Madrid var bra för både sidorna, tycker Wenger.
Emmanuel Adebayor

Arsenal
s tränare Arsene Wenger är på Emmanuel Adebayor sida när det gäller hans flytt till Real Madrid. Den togolesiska spelaren var isolerad i Manchester City och tror att flytten till Spanien räddade anfallaren.

Efter att ha spelat i Arsenal och Manchester City flyttade Adebayor till Real Madrid på lån. Sedan hans flytt till Los Blancos har han imponerat och gjort två mål på fem matcher. Flytten till Madrid var nödvändig, tycker Gunners tränare.

"Adebayor spelade inte längre, han är en talang spelare och det är slöseri för honom att inte spela" sa Wenger till Arsenals officiella hemsida. "Det är ett bra beslut från Adebayor och ett bra beslut från Real Madrid. Adebayor behöver få självförtroende igen och spela sitt bästa."

Wenger tycker också att Adebayor är en värdefull spelare för Real Madrid. "De (Madrid) behöver någon med hållning, som spelar bra i luften, och som kan spela förbi försvararna. Adebayors karaktär är exakt vad Real Madrid behöver."

Florentino Perez: "Real Madrid kan vinna mot Lyon eftersom vi har världens bästa tränare"


Real Madrids spanska president Florentino Perez säger att han tror att Real Madrid har en stor chans att vinna mot Lyon eftersom man har världens bästa spelare. Dessutom säger han att det inte finns några problem mellan Mourinho och Valdano, samt att Real Madrid inte är fabrik som tillverkar pengar.
Florentino Perez

Real Madrid
s president Florentino Perez har pratat om Los Blancos chanser mot det franska laget Olympique Lyonnais i Champions League. Dessutom pratade presidenten även om relationen mellan Jose Mourinho och Jorge Valdano.

"Ja, vi är lite trötta på att spela mot Lyon. Vi var tvungna att anställa Mourinho för att vinna. Jag tror att i år kan vi göra det (att vinna). Madrid är en klubb som alltid är där eller däromkring, och denna säsong är vi fortfarande med i alla tre tävlingar, så vi får se vad som kommer att hända" sa Perez till den spanska Goal.com.

"Mourinho är världens bästa tränare, så vi signerade honom. Klubben anförtror sig på excellens och måste ha världens bästa i varje positionen - från presidenten till spelarna på bänken."

"Relationen mellan Valdano och Mourinho har blivit större än den borde vara. Det är sant att Mourinho har blvit kallad för autonomi i A-laget. Mourinho gör nästan allting rätt. Han är mannen som identiferar Madrids värden; självuppoffringar, ambition och ett politiskt arbete."

Därefter pratade Perez om alla rykten som säger att Agüero, Fabregas och Rooney kan vara på väg till den spanska huvudstadsklubben.

"Kun (Sergio Agüero) är en bra spelare, men i Madrid pratar ingen om honom. Cesc Fabregas och Wayne Rooney? När säsongen är över, kommer vi att prata om tränaren och se vad systemet behöver. Folk tror att Madrid är en fabrik som gör pengar."

Mesut Özil: "Real Madrid vill nå Champions League finalen"


Den unga stjärnan Mesut Özil säger att Real Madrid har en chans att besegra Lyon under dagens Champions League match klockan 20:45.
Mesut Özil

Real Madrid
s mittfältare Mesut Özil förväntar sig en svår åttondelsfinal mot Olympique Lyonnais i dagens Champions League match. Men den tyska mittfältaren är säker på att Los Blancos kan besegra den franska klubben.

Özil har avslöjat att Los Merengues vill nå Champions League finalen, som kommer att spelas på Wembley Stadium i England.

"Vi alla förväntar oss att matchen kommer att vara svår, men vi vill vinna, och vi vet att vi kan göra det" sa 22-åringen till klubbens officiella hemsida. "Jag förväntar mig att vi kommer att bli framgångsrika."

"Jag har kollat på deras matcher och som ett lag oroar de mig faktiskt. Det är tydligt att de kommer att göra det svårt för oss, men vi vill besegra dem. Truppen tänker på att vinna titlar, men vi måste ta saker och ting långsamt och spela en match i taget. Vi måste eliminera Lyon eftersom vi vill nå Wembley Stadium finalen."

Sedan fortsatte den 22-årige stjärnan att prata om hur fantastiskt det var att göra sitt första mål i Champions League. "Det var fantastiskt att göra mitt första Champions League mål."

"Jag brydde mig inte om hur fint mitt mål var eftersom det var mitt först i den europeiska cupen. Det är alltid fantastiskt att göra mål, oavsett var man är, men det är mer speciellt när man gör det framför Bernabeu publiken. Stadion får mig att känna mig otroligt bra."

Jose Mourinho har inkallat tjugotvå spelare till morgondagens match mot Lyon


Jose Mourinho har bestämt sig för att inkalla alla tillgängliga spelare till morgondagens viktiga Champions League match mot Lyon.
Real Madrid (mot Levante)

Alla tillgängliga spelare kommer att åka till Frankrike imorgon för att spela Champions Leauge matchen mot Olympique Lyonnais. Det är endast de argentinska spelarna Fernando Gago och Gonzalo Higuain som kommer att stanna i Madrid på grund av tränarens egna beslut och skador.

REAL MADRIDS TRUPPLISTA:

Målvakter: Casillas, Dudek, Adan
Försvarare: Pepe, Ramos, Albiol, Arbeloa, Marcelo, Garay, Carvalho
Mittfältare: Lass, Xabi Alonso, Khedira, Kaká, Granero, Pedro Leon, Canales, Özil, Di Maria
Anfallare: Cristiano Ronaldo, Benzema, Adebayor

Pep Guardiola: "Real Madrid är våra största rivaler och det bästa laget i Europa"


Barcelonas tränare hyllar Real Madrid, och säger att Santiago Bernabeu klubben är deras största rivaler i Europa.
Pep Guardiola

Barcelona
s tränare Pep Guardiola värderar den spanska huvudstadsklubben Real Madrid som sina största rivaler i Europa.

Den spanska tränaren insisterar på att Barca kan vara stolta över att vara serieledare i La Liga, där Real Madrid ligger på andra plats med fem poängskillnad.

"Nu ligger vi med fem poäng före ett jättebra lag" sa Guardiola efter hans lags vinst mot Athletic Bilbao. "För tillfället är detta ett mycket bra resultat, eftersom i Europa ser jag inget bättre lag än Madrid."

Messi: "Vi hade inte råd med ännu ett bakslag eftersom Real Madrid är väldigt nära oss"


Den unga stjärnan Lionel Messi känner hur viktigt det är för hans lag att vinna alla matcher, för att inte låta Real Madrid toppa dem.
Lionel Messi

Barcelona
s stjärna Lionel Messi medger att han känner Real Madrid flåsa dem på nacken. Den argentinska stjärnan räddade de katalanska serieledarna under gårdagens vinst mot Athletic Bilbao.

"Vi hade inte råd med ännu ett bakslag eftersom Real Madrid är väldigt nära oss och vi måste behålla poängsskillnaden" sa Messi till median.

"Det håller på att bli väldigt svårt för oss eftersom det är många matcher kvar att spela och vi är på den svåraste biten av säsongen. Vinsten är en glädje för oss och för folket."

Real Madrids president Florentino Perez vill byta tröjsponsorerna Bwin till Fly Emirates


Real Madrids spanska president Florentino Perez vill ändra på klubbens tröjsponsorer.
Bwin.com & Fly Emirates

Real Madrid
s president Florentino Perez överväger att sälja namnrätten för Santiago Bernabeu. Tidningen Sport säger att Perezs resa till Mellanöstern var för att studera möjligheten att byta sponsor till Fly Emirates, samma sponsorer som Arsenal och AC Milan har.

För närvarande är det Bwin.com som sponsrar den spanska huvudstadsklubben. Men nu vill presidenten ändra på detta till Fly Emirates.

Fulham är redo att lägga ett bud på Real Madrid Castillas underbarn Alvaro Morata


Fulham planerar att lägga ett bud på den unga Real Madrid Castilla stjärnan Alvaro Morata.
Alvaro Morata

Den engelska klubben Fulham är redo att lägga ett bud på Real Madrids anfallare Alvaro Morata. Den engelska tidningen The People säger att Premier League klubben står i kö för den unga och talangfulla stjärnan.

Dock kan priset för underbarnet vara för hög för den engelska klubben som är ute efter att signera spelaren för ett inte så dyrt pris.

Efter att ha sett 18-åringens hattrick med Real Madrid Castilla förra veckan var det många klubbar som blev intresserade av honom. Men det är bara Fulham som har förberett ett bud för honom.

Kravpriset för Morata sägs vara runt 8 miljoner pund, vilket skulle försvåra situationen för engelsmännen.

CR7: "Jag lyssnar aldrig på kritikerna som jag får, utan jag koncentrerar mig endast på fotbollen"


Cristiano Ronaldo är glad över att arbeta med Jose Mourinho som skyddar honom från median. Under den senaste tiden har pressen kritiserat Ronaldo för att vara självisk, men själv är han nöjd med sin presentation.
Cristiano Ronaldo

Den portugisiska superstjärnan Cristiano Ronaldo säger att han är nöjd med sin prestanda i Real Madrid. Att lyssna på kritikerna som han får är inget som han är intresserad av.

Den förra Manchester United stjärnan insisterar på att han har fortfarande en hel del att lära sig. "Om du tror att du kan allting, kommer du aldrig att bli framgångsrik" deklarerade Ronaldo. "Vi måste alltid förbättra oss."

"Det är det jag försöker att göra. Det jag gjorde när jag var 18 och 19 år, gör jag fortfarande. Så jag utvecklas alltid och lär mig nya saker. Nu är jag en mer mogen spelare. Erfarenheten ger dig stabilitet och hjälper dig att vara lugnare på planen."

Men Ronaldo säger att han aldrig läser rapporter eller lyssnar på uttalanden om hans presentation. Den förra Manchester United stjärnan har blivit kallad för självisk de senaste veckorna, dock är det inget som han tar till sig.

"Man kan inte leva sitt liv på att tänka på kritikerna som man får, man måste tänka på sig själv och koncentrera sig på fotbollen. Jag är inte orolig efter en match eller dagen efter över att lyssna på radion eller att läsa tidningen. Jag kommer att fortsätta jobba på samma sätt, oavsett vem som kritiserar mig" sa CR7 till AS.

"Tränaren bestämmer vem som spelar. Om jag gör bra saker, kommer min familj, mina fans och jag vara väldigt glada. Sanningen är att tränaren har lugnat ner alla kritiker som är riktade mot mig. Mourinho har makten, moralen, titlarna och han vet vad han pratar om. Många människor gillar inte honom, men han är ingen hycklare och säger vad han tänker."

Jose Mourinho svarar på Chelseas fråga om hur mycket det skulle kosta dem att signera tränaren


Att återvända till Chelsea någon dag är inget som Jose Mourinho har i åtanken. Det enda han fokuserar på just nu är att leda Real Madrid till de efterlängtade titlarna.
Jose Mourinho

Real Madrid
s portugisiska tränare Jose Mourinho har sagt till en tjänsteman i Chelsea att en återgång till London kommer aldrig att hända.

Den förra Inter tränaren, som ledde Nerazzurri till trippeltitlar, sammankopplades med en flytt tillbaka till sin förra klubb, Chelsea. Men den engelska tidningen The Mirror säger att efter att ha stött på Mourinho häromdagen, kunde en arbetare på Stamford Bridge klubben inte motstå att skämta om hur mycket det skulle kosta engelsmännen att signera honom.

Vad var det lysande svaret från Real Madrid tränaren då?
- "Mourinho återvänder aldrig".

Mohamed Sissokos agent: "Vilken spelare i världen vill inte spela för Madrid?"


Real Madrid sägs vara intresserade av Juventus Mohamed Sissoko, och när spelaren fick reda på detta blev han väldigt glad och upphetsad.
Mohamed Sissoko

Juventus
mittfältare Mohamed Sissoko har sammankopplats med de spanska giganterna Real Madrid. När den 26-årige franskfödda spelaren fick höra detta blev han väldigt upphetsad.

Det sägs att Real Madrid är ute efter att underteckna den maliska defensiva mittfältaren, för att ersätta Lassana Diarra, som förväntas lämna spanjorerna i sommar.

Sissokos agent, Jose Segui, medgav att spelaren är väldigt glad över dessa rykten, och sa: "Vilken spelare i världen vill inte spela för Madrid?".

Dessutom är den portugisiska tränare Jose Mourinho en beundrare av den förra Liverpool mittfältaren.

Karim Benzema: "Mourinho är en bra tränare som har lyckats att ändra min mentalitet"


Den unga anfallaren Karim Benzema är glad över att jobba med Mourinho som har förändrat hans mentalitet.
Karim Benzema & Jose Mourinho

Real Madrid
s anfallare Karim Benzema säger att han är en bättre spelare nu när han jobbar med tränaren Jose Mourinho.

Den franska 23-åringen säger att The Special One har förändrat spelarens mentalitet på planen. När Benz pratade med Real Madrids officiella hemsida, sa han: "Mourinho är en bra tränare. Han har lyckats att ändra min mentalitet. Nu är jag en kämpe."

"Jag har varit ambitiös sedan barnsben och jag har fortfarande ambitionen till att vara starkare och försäkra min plats i Madrid och laget."

Ricardo Carvalho har gjort flest mål i La Liga av alla försvarare denna säsong


Den förra Chelsea spelaren har toppat listan över flest gjorda mål av La Ligas försvarare denna säsong.
Ricardo Carvalho

Den portugisiska försvararen Ricardo Carvalho har gjort tre mål på tjugotvå ligamatcher. Det tredje målet, som han gjorde igår mot Levante, resulterade till att han toppade listan över flest gjorda mål av La Ligas försvarare.

Carvalho gjorde det första målet den 11 september mot Osasuna på Santiago Bernabeu, och en månad senare gjorde han det andra målet, mot stadsrivalerna Atletico Madrid.

Top Scoring Defender In La Liga

Chelsea planerar att lägga ett stort bud på Real Madrids brasilianska playmaker Kaká


Chelsea är inte endast intresserade av Real Madrids tränare Jose Mourinho, utan även av den spanska klubbens brasilianska stjärna Kaká.
Kaká

Förra säsongens Premier League mästare Chelsea är villiga att spendera mycket pengar i sommar. Den engelska tidningen The Sunday Mirror säger att Abromavich kommer fortsätta att spendera pengar på att återuppbygga sitt lag i sommar.

Efter att ha spenderat 74 miljoner pund på Fernando Torres och David Luiz i januari, tror den ryska miljonären att de blåa är ännu inte färdiguppbyggda.

Stamford Bridge klubbens önskelista innebär att Chelsea kommer att behöva betala mycket för att få spelarna de drömmer om att flytta till England. Real Madrids brasilianska playmaker Kaká, som avvisade chansen att spela för Manchester City i juni år 2009, är en av spelarna engelsmännen är intresserade av.

De andra spelarna är Evertons Jack Rodwell, St Etiennes ytter Dimitri Payet samt AC Milans unga anfallare Alexandre Pato.

Real Madrids tränare Jose Mourinho kan vara på väg till sin förra klubb Chelsea i sommar


Den engelska Premier League klubben Chelsea är intresserade av att underteckna sin förra tränare Jose Mourinho återigen.
Jose Mourinho

Real Madrid
s tränare Jose Mourinho har sammankopplats med en flytt tillbaka till Chelsea efter att den engelska klubben eliminerades från FA Cupen.

Den engelska tidningen The Mail on Sunday säger att Chelsea har nu endast vunnit sju av 21 matcher i alla tävlingar som de har deltagit i, och det är endast Champions League som de har kvar att kämpa för. CL trofén är något som ägaren Roman Abromavich har varit ute efter sedan han köpte klubben år 2003.

Om Chelseas ägare bestämmer sig för att ersätta Carlo Ancelotti, kommer det innebära att den förra tränaren Jose Mourinho kan vara på väg tillbaka till England. Dessutom är chansen att The Special One återvänder till London klubben större om Real Madrid inte vinner något i år.

Den 48-årige tränaren gick på Chelseas 0-0 match mot Fulham förra måndagen, och det sägs att Mourinho håller kontakten med sina förra spelare. Det har rapporterats att den nuvarande Real Madrid tränaren brukar skicka sms till Chelsea spelarna, och han uppmanar dem att: "Behålla tron".

Real Madrid är intresserade av att underteckna São Paulos 18-årige stjärna Lucas


Real Madrid är tillsammans med Manchester United intresserade av den brasilianska Sao Paulo spelaren Lucas.
Lucas

Den engelska Premier League klubben Manchester United och den spanska La Liga klubben Real Madrid håller koll på São Paulos mittfältare Lucas, rapporterar TalkSport.

Lucas har undertecknat ett kontrakt med sin brasilianska klubb som löper ut år 2015, vilket betyder att spelarens klubb kommer att tjäna mycket pengar om de säljer den 18-årige spelaren.

Underbarnet har imponerat i denna månads sydamerikanska mästerskapet, och om Los Blancos vill signera spelaren kommer det att kosta de 95,3 miljoner euro.

"Det är tillfredsställande för både parterna och överenskommelsen (kontraktet) har även ökat hans (Lucas) värde" sa Lucas agent Wagner Ribeiro.

Lassana Diarra: "Adebayor och jag har gjort många saker tillsammans, han är som min bror"


Real Madrids defensiva mittfältare Lassana Diarra är glad över att få spela bredvid anfallaren Emmanuel Adebayor.
Lassana Diarra & Emmanuel Adebayor

Den franska mittfältaren Lassana Diarra har välkomnat januarisigneringen Emmanuel Adebayor till Real Madrid. Den togolesiska anfallaren har imponerat sedan han flyttade till den spanska huvudstaden på lån från Manchester City.

När Diarra pratade i en intervju sa han endast snälla ord om sin förra Arsenal lagkamrat, och sa: "Adebayor och jag har känt varande sedan vi både spelare i Arsenal. Han är som min bror. Vi har gjort många saker tillsammans."

"Det är därför det är väldigt naturligt för mig att spela med honom. Jag försöker att hjälpa honom."

Cristiano Ronaldo och Kaká är nöjda med de tre viktiga poängen som laget tog med sig hem


Den portugisiska anfallaren Cristiano Ronaldo och den brasilianska stjärnan Kaká spelade båda två en viktig roll i Real Madrids vinst mot Levante. Och de två spelarna diskuterade segern väldigt kort efter matchen.
Cristiano Ronaldo & Ricardo Kaká

Cristiano Ronaldo:
"Vi ställdes inför en buss på försvaret. De slutade aldrig att försvara, men vi vann och nu tänker vi på Lyon. Matchen mot Lyon är väldigt viktig och den kommer att vara svår, men vi är motiverade. Lyon är ett lag som alltid är en av de 16 sista (i Champions League). Vi kommer att spela bra och vinna."

Kaká:

"Vi gjorde vårt jobb och fick tre viktiga poäng. Det spelar ingen roll vem som spelar i Frankrike. Det enda som räknas är att Real Madrid återvänder hem med en vinst."

"Vi skulle väldigt mycket välkomna lite hjälp från Bilbao när de spelar mot Barcelona. De gav dem redan trubbel i Copa del Rey."

Karim Benzema och Antonio Adan tror att Real Madrid kommer att besegra Lyon på tisdag


Den franska anfallaren Karim Benzema gjorde matchens första mål igår kväll, och Antonio Adan spelade sin första ligamatch i Real Madrids 2-0 vinst mot Levante.
Karim Benzema & Antonio Adan

Karim Benzema:
"Jag vet inte om jag kommer att starta mot Lyon. Det är upp till tränaren. Det kommer att vara en svår match eftersom de är ett bra lag och de har förbättrats mycket. Lyon är min hemstad, och min familj bor där. Jag vill vinna tisdagens match. Jag tror att vi kommer att besegra Lyon och vinna Champions League detta år."

Antonio Adan:
"Ända sedan jag var ett barn har jag drömt om att spela många matcher på denna plan. Mina lagkamrater gratulerade mig och hjälpte mig mycket under den senaste veckan. Jag ville njuta av atmosfären här och försvara Real Madrids mål på Bernabeu. Jag var förberedd, men jag behövde bevisa det inför 90 000 fans. Real Madrid kräver från dig att vinna varje söndag."

"Imorgon kommer vi börja träna inför en väldigt komplicerad match. Vi är mycket bekanta med Lyon. De är ett tufft lag på hemmaplan, men vi är mer säkra än någonsin på att vi kommer att återvända hem med ett säkert resultat inför andra delen."

Jose Mourinho: "Jag gillar att mitt lag spelade en seriös match"


Den förra Inter och Chelsea tränaren Jose Mourinho tyckte att hans lag gjorde en väldigt bra insat mot Levante.
Jose Mourinho

Jose Mourinho
hade inget annat än att säga snälla ord om sina spelare efter dagens 2-0 vinst mot Levante.

"Jag gillar att mitt lag spelade en seriös match. Spelen innan Champions League matcherna kan vara komplicerade för att spelarna kanske fokuserar mer på den europeiska tävlingen. Laget spelade bra och var väldigt fokuserat."

"Vi visste att Levante skulle göra det svårt för oss. De var organiserade i försvaret, men vi gjorde ett tidigt mål och hade matchen under kontroll. Att vinna och vila vissa spelare är det viktigaste."

"Jag gillar hur Sergio Ramos och Benzema spelade. Cristiano gillar alltid att spela. Han mår bra fysiskt och känner sig inte trött, så varför ska jag ta ut honom? En spelare kan skadas när som helst. Risken finns alltid där och vi kan inte göra någonting åt det."

"Jag startade ett lag som jag tyckte är bra nog att vinna och vi respekterade motståndarna eftersom vi visste att de hade ett säkert försvar. Vi var tvungna att vara kreativa och dynamiska, vilket är anledningen till att jag använde fyra spelare i anfallet. Jag tycker att det är normalt att vila Xabi och Özil, som kommer att spela nästa match när jag fortfarande har andra alternativ."

Real Madrid 2 - 0 Levante

De spanska giganterna Real Madrid vann enkelt La Liga matchen mot Levante. Dock blev det inte lika många mål som Los Blancos vann med sist de två klubbarna möttes på Santiago Bernabeu. För tillfället ligger Barcelona med två poäng före Real Madrid i ligatabellen och imorgon återstår det att se om katalanerna kommer att vinna mot Athletic Bilbao. Om Barca vinner betyder att Los Blancos kommer att ligga med fem bakom rivalerna.

City är ute efter att signera fotbollens största stjärnor - Kaká & Mesut Özil är två utav dem


Manchester City kommer att satsa stort i sommar. Den engelska klubben är ute efter att signera fotbollens största stjärnor, och Real Madrids mittfältare Kaká och Özil är två utav dem.
Ricardo Kaká, Mesut Özil, Wayne Rooney, Zlatan Ibrahimovic, Lionel Messi, Fernando Torres & Didier Drogba

Den engelska Premier League klubben Manchester City, sägs vara på jakt efter stora stjärnor. Klubben har länge varit ute efter Real Madrids brasilianska stjärna Kaká, dock har engelsmännen aldrig lyckats få sin önskan uppfylld.

Innan Los Blancos värvade Kaká, var City nära att signera spelaren innan den spanska huvudstadsklubben. Men Los Merengues nummer 8 ville inte flytta till engelsmännen eftersom han beundrade Real Madrid.

Trots detta har City inte gett upp hoppet. Den engelska tidningen The Guardian säger att City kommer att försöka signera den 28-årige playmakern i sommar, tillsammans med två andra superstjärnor.

Rapporter säger att Eastlands klubben har Manchester United stjärnan Wayne Rooney, Real Madrids brasilianska playmaker Ricardo Kaká samt Milans svenska anfallare Zlatan Ibrahimovic i sin önskelista. Barcelonas Lionel Messi, Chelseas nyförvärv Fernando Torres samt Didier Drogba, och Real Madrids Mesut Özil finns även med i Citys önskelista. Dock är de förstnämnda spelarna top tre i listan.

Milan kommer att använda sig utav Alexandre Pato i sitt försök att underteckna Sergio Ramos


Milan har fattat ett stort beslut i sitt försök att underteckna Real Madrids stjärnförsvarare Sergio Ramos.
Alexandre Pato & Sergio Ramos

Rykten säger att Real Madrids tränare Jose Mourinho och försvararen Sergio Ramos inte kommer så bra överens. Detta har lett till att median tror att den spanska högerbacken kan vara på väg till Milan, samtidigt som Alexandre Pato går till andra hållet.

Under den senaste tiden har man sett att den brasilianska 21-åringen har en liknande spelstil som den svenska anfallaren Zlatan Ibrahimovic, vilket har lett till att Rossoneri har brist på kreativitet.

Den italienska tidningen Il Corriere dello Sport har idag rapporterat att de spanska giganternas anfallare Karim Benzema kommer att lämna Santiago Bernabeu i sommar, vilket lämnar plats åt Pato. Detta betyder att den 24-årige stjärnan Sergio Ramos kommer i så fall vara tvungen att lämna den spanska huvudstadsklubben.

Mourinho har inkallat 19 spelare till lördagens hemmamatch mot Levante


The Special One har bestämt sig för vilka spelare som kommer att delta på morgondagens match mot Levante.
Real Madrid (mot Espanyol)

Den portugisiska Real Madrid tränaren Jose Mourinho har inkallat nitton män till sin trupplista inför morgondagens La Liga match mot Levante på Santiago Bernabeu stadion. Ungdomsakademins målvakt Tomas Mejias ersatte Iker Casillas på grund av att den spanska målvakten är avstängd, medan Pepe, Granero, Canales och Pedro Leon har ej inkallats på grund av tränarens egna beslut.

REAL MADRIDS TRUPPLISTA:
Mlålvakter:
Adan, Dudek, Tomas Mejias
Försvarare:
Carvalho, Marcelo, Arbeloa, S. Ramos, Albiol, Garay
Mittfältare: Khedira, Xabi Alonso, Lass, Gago, Kaká, Özil, Di Maria
Anfallare: Cristiano Ronaldo, Adebayor, Benzema

LEVANTES TRPPLISTA:
Målvakter: Reina, Munua
Försvarare: Cerra, Nano, Hector Rodas, Juanfran, Del Horno,  Ballesteros
Mittfältare: Xisco Nadal, Iborra, Xavi Torres, Xisco Muñoz, Juanlu, Valdo, W Silva, Montero, Lois
Anfallare: Caicedo, Stuani, Ruben

Marcelo: "Om jag kunde ta vilken spelare som helst från Barcelona, skulle jag ha valt Pedro"


Real Madrids brasse Marcelo säger att Pedro är nyckeln till Barcelonas styrka och framgång.
Marcelo & Pedro

Real Madrid
s brasilianska försvarare Marcelo har hyllat rivalerna och speciellt en av deras spelare, när han sa att anfallaren Pedro är Barcelonas viktigaste spelare.

Los Blancos vänsterback förklarade att trots att Pedro inte alltid sticker ut i mängden, tror han att anfallaren är nyckeln till katalanernas framgång.

"Om jag hade möjligheten att ta en spelare från Barcelona till Real, skulle jag ha valt Pedro" sa Marcelo till den spanska sporttidningen AS.

"Han anses vara en anfallare, men gör ett stort och viktigt arbete längre bak på planen för att hjälpa sitt lag. Det finns inte så mycket att säga om Pedro, men faktum är att han är en av nyckelspelarna för katalanerna."

Real Madrid är intresserade av Juventus 26-årige mittfältare Mohamed Sissoko


Juventus mittfältare Mohamed Sissoko har sammankopplats med de spanska giganterna Real Madrid.
Mohamed Sissoko

Den italienska tidningen Tuttsport rapporterar att La Liga klubben Real Madrid överväger möjligheten att underteckna den maliska mittfältaren Mohamed Sissoko från Juventus på sommarens transfermarknad.

Rapporten hävdar att Jose Mourinho är ute efter att tillägga en stark mittfältare som kan spela bredvid Xabi Alonso, och det verkar som om Los Blancos anser att Juventus 26-årige spelare är en perfekt mittfältare att lägga till i truppen.

Sissoko har fått kämpa en hel del i Italien för att få en regelbunden plats i Juventus, på grund av att den italienska klubben redan har spelare som Claudio Marchisio, Felipe Melo och Alberto Aquilani på den positionen. Därför kan mittfältaren vara på väg till Spanien nästa säsong.

Nu återstår det bara att vänta och se om Madrid kommer att signera Sissoko i sommar. Los Blancos har redan spelare som Sami Khedira, Gago och Lassana Diarra på samma positionen, samt att man även förväntar sig att Real Madrid kommer att "ta tillbaka" Getafes stjärna Dani Parejo.

Jose Mourinho: "Att avsluta säsongen utan några titlar skulle vara ett smärtsamt slag"


Jose Mourinho kommer att vara besviken om Real Madrid misslyckas att vinna en titel detta år, men han förväntar sig bättre och större saker nästa år.
Jose Mourinho

Real Madrid
s portugisiska tränare Jose Mourinho har sagt att hans jobbs säkerhet nästa säsong beror inte på om klubben vinner en titel denna säsong. Dock förklarade den förra Inter och Chelsea tränaren att en sådan händelse skulle vara svår att ta in.

"Att avsluta säsongen utan några titlar skulle vara ett smärtsamt slag. Detta är speciellt sant för fansen, som är vana vid stora segrar. Men vi anpassar oss alltid till omständigheterna och faktan" sa Mourinho till den spanska sporttidningen Marca.

"Ett lags naturliga utveckling säger att det inte kommer att vara titlar i början. Det är en lång väg som kommer förhoppningsvis att leda till många stora segrar."

"Nästa år förväntar jag mig mycket mer från laget än vad vi har producerat detta år. Både jag och spelarna tänker lika nu och vi producerar samma filosofi av matchen vi vill ha" avslutade Los Blancos tränare.

Tottenham, Blackburn & Fullham är intresserade av Real Madrid Castillas Sergio Aguza


Ungdomsakademins unga mittfältare Sergio Aguza är jagad av tre Premier League klubbar.
Sergio Aguza

Real Madrid Castilla
s underbarn Sergio Aguza är jagad av ett antal Premier League klubbar. De engelska klubbarna Tottenham, Blackburn Rovers och Fullham har skickat ut scouter för att hålla koll på Aguza denna säsong.

Under Real Madrid Castillas senaste vinst mot Deportivo de la Coruña B, var Aguza i en otrolig form och imponerade på scouterna.

Den Barcelona-födda spelaren flyttade till Real Madrid år 2008 från den spanska fyrdivision laget Cornella, och man tror att han har en ljus framtid i Bernabeu.

Levantes spelare kommer att åka till Santiago Bernabeu för att hämnas på Real Madrid


Real Madrids närmaste La Liga match mot Levante kommer inte att vara lika lätt som den var i Copa del Rey, säger två av motståndarnas spelare.
Real Madrid 8 - 0 Levante

La Liga klubben Levante, som har förbättrat sig under den senaste tiden, kommer att vara ute efter att hämnas på Real Madrid i helgen, samtidigt som Barcelona hoppas att de vinner när de möter Athletic Bilbao på bortaplan.

Levante har gått upp till 15:e plats i La Liga efter tre vunna matcher, när klubben tidigare hade förlorat fem matcher i rad. Nu kommer de att åka till Madrid för att möta huvudstadsklubben med hopp om en vinst.

Dock slutade Levantes senaste besök på Bernabeu ganska pinsamt, då de förlorade med 8-0 mot Los Blancos i Copa del Rey matchen innan jul. Dock vill inte Valencia klubben upprepa samma historia på söndag.

"Det är en liga match, som är annorlundare och förhoppningsvis kommer resultatet inte att upprepas. Vi måste gå dit med ilska efter 8-0 förlusten, vilket vi inte har glömt" sa Levantes anfallare Felipe Caicedo.

Och mittfältaren Vicente Iborra lade till: "Vi kommer att gå dit med stolthet och lite sårade, ingen gillar att bli förnedrad som de gjorde med oss. Vi kommer att försöka och förbättra bilden som vi fick där."

Kaká har sammankopplats med en flytt till SC Corinthians Paulista


Ricardo Kaká har sammankopplats med en flytt till den Brasilianska klubben SC Corinthians Paulista

Ricardo Kaká

Det brasilianska laget SC Corinthians Paulista påstås vara intresserade av Real Madrids mittfältare, Ricardo Kaká, som även sägs vara intresserad av att lyssna på vad sin hemlandsklubb har att erbjuda, rapporterar Folha.com.

När Kaká fick reda på detta, gick han ut med att säga att han inte kommer att lämna de spanska giganterna Real Madrid för stunden.

Corinthians sägs leta efter en ny spelare som kan ersätta anfallaren Ronaldo, som meddelade sin pensionering från fotbollen den 14 Februari detta år.

Casillas: "Det är svårt för Real Madrid att vinna trippeln på grund av att det är ett ungt lag"


Real Madrids 29-årige stjärnmålvakt, Iker Casillas, tror att Real Madrid inte har det så lätt att vinna trippeln, på grund av att laget är ganska ungt.
Iker Casillas

Målvakten Iker Casillas tror att det är tufft för ett ungt lag som Real Madrid att fortsätta att kämpa för troféer på alla fronter.

När den spanska målvakten pratade med Real Madrid TV, sa han: "Det är inte lätt att ha en arbetsstyrka när laget är lika ungt som detta. Vi är väldigt unga, faktum är att jag är den andra äldsta spelaren. Men vi är här, levande i alla tre tävlingar och vi har en väldigt stark grupp, vilket visar att det finns ett lag som kan vara här i många år framöver."

Därefter pratade Casillas om alla rykten som säger att de spanska spelarna i laget inte kommer överens med vissa spelare. "Jag tror att folk ser de goda vibbarna och den härliga atmosfären, och det som har sagts är endast för att destabilisera oss. Inte vid något tillfälle är folk på olika sidor."

Sju stora kändisar är Real Madrid supportrar

Real Madrid har inte endast supportrar i Europa, Asien och Afrika utan även i Amerika där de kända Hollywood stjärnorna sägs vara stora Real Madrid fans.
Shakira, Tom Cruise, Antonio Banders & Penelope Cruz

Real Madrid CF
är en av världen största klubbar. Det är den framgångsrikaste klubben inom den spanska fotbollen, och utan tvekan den glamorösaste klubben i denna sport.

Över åren har den spanska Santiago Bernabeu klubben haft stora spelare, som Los Galacticos spelarna Ronaldo, Luis Figo, Zinedine Zidane och David Beckham, samt de nya Los Galacticos: Cristiano Ronaldo, Ricardo Kaká, Gonzalo Higuain, Xabi Alonso och Sergio Ramos.

Real Madrid är inte endast en stor klubb inom fotbollen, utan den är även känd bland världens stora kändisar. De här stjärnorna är Real Madrid supportrar:

Antonio Banderas. Förutom filmer, gillar den spanska skådespelaren fotboll, och naturligtvis är han ett fan av Real Madrid.

Tom Cruise. Skådespelaren har medgett att han inte endast gillar att regissera filmer, utan han är även en mycket sportintresserad människa. När det gäller fotbollen, är det Real Madrid som han är mest intresserad av.

Penélope Cruz Sánchez. Den spanska madridfödda skådespelaren må inte se ut som ett fotbollsfan, men i själva verket är hon en utav kändisarna som håller tummarna för Real Madrid.

Julio Iglesias. Den spanska artisten var en gång i tiden en målvakt för Real Madrid. Men på grund av en bilolycka blev han tvungen att avsluta sin fotbollskarriär. Dock har han inte glömt fotbollen helt och hållet, ännu idag är han en Real Madrid supporter.

Usain Bolt. Den snabbaste mannen på jorden är en nära vän till Real Madrids superstjärna Cristiano Ronaldo, och tydligen visar han sin kärlek till sin vän över hela laget. Bolt är en Madridista.

Rafael Nadal
: Tennisstjärnan är en av Real Madrids största supporter. Spanjoren har visat sitt stöd för Los Blancos ett antal gånger genom att gå på Real Madrid matcher, samt att Los Merengues spelare har visat samma stöd för Nadal. Trots att 24-åringen medgav år 2008 att han beundrar Barcelona, så tillhör hans hjärta Real Madrid.

Shakira.
Den superkända artisten Shakira har enligt rykten haft ihop det med Barcelonas Gerard Pique, men Real Madrid matchar hennes "smak" bättre.

Real Madrid är intresserade av Sporting Gijons 16-årige anfallare Alex Serrano


Tre av Europas storklubbar är ute efter att signera den mycket unga spelaren Alex Serrano.

Chelsea FC, Real Madrid CF & FC Barcelona

Premier League klubben Chelsea är tillsammans med La Liga klubbarna Real Madrid och Barcelona intresserade av Sporting Gijons 16-årige anfallare Alex Serrano.

Den mycket begåvade tonåringen har haft en superbra form i Gijons ungdomsakademi, och enligt TalkSPORT är Chelsea redo att tävla med de två spanska klubbarna om spelarens signatur i sommar.

Serrano har ännu inte debuterat för Gijons A-lag, men den spanska klubben är ute efter att behålla honom för framtiden. Underbarnet är sonen till den förra Real Madrid och Sporting Gijon försvararen Mino, och både Barca och Real Madrid förbereder att lägga ett bud på talangen i slutet av säsongen.

Dock kan Stamford Bridge klubben Chelsea vinna jakten om spelarens signatur.

Real Madrid ger sig in i jakten efter Evertons stjärnmittfältare Marouane Fellaini


Real Madrid sägs vara intresserade av mittfältaren Marouane Fellaini, som är jagad av ett antal europeiska storklubbar.
Marouane Fellaini

Real Madrid
är den senaste klubben som har sammankopplats med den belgiska mittfältaren Marouane Fellaini. Den 23-årige spelaren, som växte upp i Marocko, har haft otroliga säsonger med Everton sedan han flyttade till den engelska klubben sommaren år 2008, för en summa på 15 miljoner pund.

Chelsea är starkt sammankopplade med spelaren, men den engelska tidningen News of the World hävdar att Real Madrid ser honom som en bra spelare att lägga till i mittfältspositionen.

Los Blancos kommer att försöka underteckna den unga spelaren under sommarens transfermarknad.

Emmanuel Adebayor erkänner att han skulle vilja se Cesc Fabregas flytta till Real Madrid


Real Madrids togolesiska anfallare Emmanuel Adebayor skulle älska att se sin förra lagkamrat i Arsenal flytta till den spanska huvudstadsklubben.
Cesc Fabregas & Emmanuel Adebayor

Real Madrid
s anfallare Emmanuel Adebayor har medgett att han skulle vilja se sin förra Arsenal lagkamrat, Cesc Fabregas, flytta till Santiago Bernabeu.

Den togolesiska målgöraren är säker på att han kommer att signera ett nytt kontrakt med Los Blancos när denna säsong är över, samtidigt som Real Madrid har sammankopplats med den spanska mittfältaren, Fabregas.

När 26-åringen pratade med median idag, sa Adebayor att han skulle mer än gärna vilja återförenas med den spanska mittfältaren.

"Jag hade möjligheten att spela med Cesc i några år. Vi alla känner till assisten och målen som han gör. Han är en bra spelare och en bra person, och om han kommer till Madrid, kommer han att vara väldigt glad här. Om han kommer, kommer han att vara en bra spelare för Real Madrid."

Därefter fortsatte Adebayor att prata om dagens Champions League match mellan Arsenal och Barcelona. "Det kommer att vara en väldigt bra match. De spelar väldigt bra fotboll, och båda har fantastiska spelare. Ikväll vet jag inte vem som kommer att vinna, men det kommer att vara 22 fantastiska spelare som spelar. Jag har många vänner i Arsenal. Jag är 60% på Arsenals sida, och 40 på Barcelonas."

Manchester United kommer att erbjuda Real Madrid backen Patrice Evra för Marcelo


Manchester United sägs vara redo att släppa Patrice Evra till Real Madrid om den engelska klubben får vänsterbacken Marcelo i utbyte.
Patrice Evra & Marcelo

Den engelska Premier League klubben Manchester United kommer att göra allt för att signera Real Madrids brasilianska vänsterback Marcelo. Enligt Sportingo.com kommer engelsmännen att erbjuda spanjorerna fransmannen Patrice Evra för brassen.

Den spanska huvudstadsklubben Real Madrid ville underteckna Patrice Evra förra sommaren, och nu kommer de att bli erbjudna att äntligen få honom - men i utbyte mot Marcelo. Som vanligt har Evra presterat bra denna säsong, och Santiago Bernabeu klubben sägs fortfarande vara intresserade av spelaren. Efter fem år i Old Trafford kan 29-åringen flytta till La Liga.

Även Marcelo har haft en fantastisk säsong med Los Blancos. Förra veckan gjorde han sitt första mål, samt lagets enda mål i matchen mot Espanyol, vilket ledde Real Madrid till en vinst.

Det sägs att Madrid skulle acceptera ett sådant erbjudande, och att man till och med skulle erbjuda United pengar för Evra. Att byta ut en 22-åring mot en 29-åring är inte något som Los Merengues tänker på - istället tänker spanjorerna på spelarens erfarenhet.

Rapport: Pepe kommer att förlänga sitt kontrakt med Real Madrid till år 2015


Real Madrids försvarare Pepe är redo att underteckna ett nytt kontrakt med Los Blancos som löper ut år 2015.
Pepe

Trycket som Real Madrid tränaren Jose Mourinho har pressat på Real Madrid angående en kontraktförlängning för försvararen Pepe har löpnat sig, rapporterar AS. Den portugisiska mittbacken kommer att underteckna ett nytt kontrakt med Los Blancos.

Pepe har förhandlar med de spanska giganterna ett tag innan man kom överens om att signera ett förnyat kontrakt. 27-åringen får förnärvarande 1,8 miljoner euro i årslön, men han vill ha 3,8 miljoner euro.

När Pepe kommer att underteckna ett kontrakt med den spanska huvudstadsklubben för att säkra sin framtid i Spanien, tror man att han kommer att vara bunden till klubben till år 2015.

Real Madrids Alvaro Morata är jagad av fyra engelska Premier League klubbar


Real Madrid Castillas Alvaro Morata kan vara på väg till Premier League och England i sommar på lån.
Alvaro Morata

Den unga spanska anfallaren, Alvaro Morata, sägs vara en spelare som är jagad av flera engelska klubbar. 18-åringen, som har sammankopplats med den förra Real Madrid spelaren Fernando Morientes, är för närvarande en stjärna i Madrids B lag, Real Madrid Castilla.

Spelaren har gjort åtta mål på sex matcher för sitt lag, och tre utav dem blev till ett hattrick mot Deportivo La Coruna förra veckan. Då var det fyra scouter från fyra engelska klubbar (Arsenal, Tottenham, Fullham och Leicester) som höll koll på underbarnet.

Manchester United var starkt sammankopplade med Morata förra månaden, då några rapporter hävdade att engelsmännen hade till och med lagt ett bud på Morata. Men Jose Mourinho är ett fan av spelaren, och vägrade att släppa honom.

Däremot säger spanska rapporter att Real Madrid kommer inte att avvisa alla erbjudanden för Morata, istället kommer man att överväga att låta honom flytta till en annan klubb - på lån.

Rafael van der Vaart: "Jag kommer alltid att vara tacksam för min tid i Real Madrid"


Att flytta från Real Madrid till Tottenhams Spurs har varit en omstart för den förra Los Blancos stjärnan Rafael van der Vaart.
Rafael Van der Vaart

Tottenham
s mittfältare Rafael van der Vaart har tackat sin förra klubb Real Madrid för tiden som han tillbringade i klubben, och sa att hans stjärnstatus är på grund av hans tid i Santiago Bernabeu.

Den nederländska stjärnan flyttade från Real Madrid till Tottenham för 8 miljoner pund förra sommaren, och har sedan dess varit en mycket viktig spelare för Spurs. Van der Vaart har redan gjort 13 mål i alla tävlingar denna säsong, vilket är fler mål än vad han gjorde under hela sin tid med de spanska giganterna.

Trots att holländaren inte hade en så bra tid i den spanska huvudstadsklubben, är han tacksam för allt som hans förra klubb har givit honom.

"Det var svårt att lämna Madrid. Madrid är en fantastisk plats och en av världens starkaste klubb. Det fanns så många spelare - mig, Wesley Sneijder, Arjen Robben - som inte hade utrymmet som vi trodde att vi hade" sa Van der Vaart till La Gazzetta dello Sport.

"Real Madrid gav mig pengar, en chans att bli berömd och att spela stora matcher. Jag kommer alltid att vara tacksam till dem."

"London har varit en omstart. Premier League är mer varierad än La Liga, där det endast finns Real och Barca. Här kämpar man hårdare för att vinna poäng. Spurs är ett lag som spelar bra fotboll och har många stora spelare. Om vi spelar tillsammans i ytterligare några år kan vi bli ett stort lag."

Den förra Real Madrid stjärnan Raul Gonzalez: "Real Madrid och Barcelona är favoriter i CL"


Den förra Los Blancos stjärnan Raul tror att Real Madrid och Barcelona kommer att vara de två lagen som krossar alla andra europeiska lag.
Raul Gonzalez Blanco

Schalke
s spanska anfallare Raul tror att de spanska giganterna Real Madrid och Barcelona är de två lagen som kommer att hamna i Champions League finalen.

"Real Madrid och Barcelona är favoriterna att vinna Champions League denna säsong" sa veteranen till den spanska sporttidningen Marca.

"Det är inte så att jag rullar ut Manchester United eller Chelsea, men det är sanningen, för tillfället. Jag skulle inte vilja möta någon utav de spanska lagen."

När man frågade Real Madrid legenden om hur det känns att spela för en annan klubb än Los Merengues, sa 33-åringen: "Jag mår fantastiskt i Schalke."

"För tillfället, och för de närmaste 18 månaderna, kommer Schalke och jag gå tillsammans hand i hand. Vi kommer att pressa framåt för att uppnå det vi är ute efter. Att leva i Tyskland och att spela i Bundesligan är en härlig upplevelse för mig som en spelare och även som en person."

Grattis i efterskott, Angel di Maria!

Den förra Benfica spelaren och den nuvarande Real Madrid stjärnspelaren Angel di Maria fyllde 23 år igår.
Angel di Maria

Igår (14/2), då det var alla hjärtans dag, fyllde Real Madrids argentinare Angel di Maria 23 år, och därmed är han ingen 22-åring längre. Den unga talangspelare flyttade till Los Blancos från Benfica i somras förra året, och har sedan dess imponerat.

Yttern, fyller (som sagt) år i alla hjärtans dag, och detta var något som en reporter skämtade om. Ungefär såhär gick den korta "konversationen" mellan Di Maria och reportern:

Reportern: "Du får väldigt många presenter på din födelsedag va? Du verkar vara väldigt älskad."
Angel di Maria: (Tänker efter, ler en liten stund och sedan skrattar han) "Jaha!"

- Det reportern menade var att eftersom han fyller år i alla hjärtans dag, kan det se ut som (eller det kanske är så?) att han är väldigt älskad.


Grattis Angel di Maria!

Florentino Perez planerar möten med Arsenal och Tottenham angående Fabregas och Bale


Florentino Perez kommer att åka till olika länder för att försöka underteckna Cesc Fabregas samt Gareth Bale.
Gareth Bale & Cesc Fabregas

Under den senaste tiden har Real Madrid sammankopplats med en hel del spelare, och nu rapporteras det att presidenten Florentino Perez planerar att åka till London.

Tidningen Sport säger att Perez och Jose Angel Sanchez har organiserat ett antal resor till bland annat London, för resten av säsongen. Målet är att ha ett samtal med Arsenal angående mittfältaren Cesc Fabregas, samt ett samtal med Tottenham angående yttern Gareth Bale.

Perez, som försöker att sno Fabregas från Barcelona, har redan kontaktat spelarens engelska Premier League klubb i hopp om att kunna underteckna spelaren till Real Madrid.

När det gäller Bale kommer Perez att ha möten i Saudiarabien och Qatar , där han kommer att lägga ett bud på den unga stjärnan, i sitt försök att signera spelaren. Los Blancos har blivit informerade att en summa på 40 miljoner euro är inte tillräcklig för att signera Spurs superstjärna.

Real Madrid legenden Guti: "Jag skulle vilja träna Real Madrid när jag tar pension"


Att tränare Real Madrid är en av Gutis drömmar när han avslutar sin fotbollskarriär.
Guti

Besiktas
stjärna, och den förra Real Madrid mittfältaren, Guti, säger att han vill återvända till Real Madrid för att träna den spanska huvudstadsklubben.

Mittfältaren har avslöjat att han redan har pratat med Los Blancos generaldirektör Jorge Valdano angående detta, och spanjoren sa: "Jag ser mig själv som en tränare i framtiden, det är det första jag vill göra när jag tar pension."

"Jag sa detta till Jorge Valdano. Jag skulle vilja vara en del av Real Madrids ungdomsakademi, eftersom jag kanske har goda idéer för ungdomarna, och hämtar bra spelare genom detta system."

Jose Mourinho: "Alvaro Arbeloa är en av mina bästa försvarare"

Jose Mourinho säger att Alvaro ARbeloa har presterat bäst denna säsong och att han är en av de bästa försvararna som han har.
Alvaro Arbeloa
Real Madrids portugisiska tränare Jose Mourinho anser att spanjoren Alvaro Arbeloa är en av hans bästa försvarare denna säsong.

The Special One säger att den förra Liverpool backen har förbättrat sig väldigt mycket och är en mycket viktig spelare för Los Blancos.

"Jag kan säga, till exempel, att Arbeloa är den typen av spelare som kanske inte imponerar på folket eftersom han inte är Maradona eller Zidane eller någon annan spelare, men när han spelar ligger han aldrig på (rakningsnummer) 6."

"Han är alltid mellan 7 och 9" avslutade den förra Inter och Chelsea tränaren.

Iker Casillas: "Mitt röda kort var tvivelaktigt, men det är domaren som bestämmer"


Om Iker Casillas fick bestämma, skulle han inte ha gett sig själv ett rött kort under den senaste La Liga matchen mot Espanyol.
Iker Casillas

Real Madri
ds spanska målvakt Iker Casillas har sagt att han inte förtjänade att bli utsänd under söndagens La Liga match mot Espanyol.

Stjärnmålvakten blev utvisad efter två minuter, då han fällde Jose Callejon på Los Blancos straffområde. Dock var det många som tyckte att domaren gjorde ett misstag (inklusive Casillas själv) då han visade Iker det röda kortet.

"Mitt röda kort var tvivelaktigt, men domaren dömde det så och vi måste acceptera det" sa 29-åringen till Real Madrids officiella hemsida.

"Det viktigaste var att laget spelade en fenomenal match och förtjänade 10 utav 10 poäng. Vår kvalité visades och vi tog tre viktigt poäng med oss hem."

Dessutom kommenterade även Victor Valdes händelsen, och sa: "Jag såg händelsen om och om igen, och jag tror inte att det var rättvist. Spelarna såg inte ut att vara i direkt kontakt, men jag förstå att det var svårt för domaren att göra ett beslut."

Spaniens förstemålvakt passade även på att hylla ersättaren Antonio Adan, och sa: "Adan spelade en säker match. Han har en ljus framtid."

Real Madrids Kaká visar sin tacksamhet för sin landslagsman: "Tack för allting Ronaldo"


Real Madrids brasilianska stjärna Kaká tackar sin landslagsman för allt som han har gjort för fotbollen, Brasilien och fansen.
Kaká & Ronaldo

Real Madrid
s mittfältare Ricardo Kaká har visat sin uppskattning för sin förra lagkamrat i det brasilianska landslaget, efter att Ronaldo bekräftade att han har pensionerat sig från fotbollen.

Kaká tog sin tid att visa sin tacksamhet för den förra Real Madrid stjärnan, som sa att han var tvungen att sluta med fotbollen på grund av att hans kropp inte orkade mer.

"Ronaldo, tack för allting som du har gjort. Jag tackar å fotbollens, Brasiliens, och armén av tusentals fans vägnar" sa Kaká till den spanska sporttidningen Marca.

Ronaldo har spelat för många stora Europeiska klubbar, som bland annat Barcelona, Inter och Real Madrid. Dessutom har han även varit en viktig spelare för det brasilianska landslaget.

Real Madrid kommer att försöka underteckna Manchester Citys Carlos Tevez i sommar


Real Madrid kommer att försöka underteckna Manchester Citys anfallare Carlos Tevez under sommarens transfermarknad.
Carlos Tevez

Real Madrid
s tränare Jose Mourinho är ute efter Manchester Citys lagkapten Carlos Tevez. Den engelska tidningen The People säger att tillsammans med Arsenals lagkapten Cesc Fabregas, vill Mourinho även ha argentinaren.

Den förra Manchester United målgöraren har varit en av Real Madrids huvudtavla i ett år och han kan vara på väg till Santiago Bernabeu klubben i sommar.

Även anfallaren Wayne Rooney är med i Real Madrids "drömlista", men han insisterar på att han är lycklig i Old Trafford, och därför har Los Blancos tappat hoppet om engelsmannen.

Real Madrid är ute efter att underteckna Romas mittfältare Daniele De Rossi


Real Madrid har varit intresserade av Romas Daniele De Rossi ett tag, och nu har de kontaktat klubben för att säkra spelaren inför sommarens transfermarknad.
Daniele de Rossi

Real Madrid
är ute efter att förstärka mittfältet inför nästa säsong genom att underteckna Romas Daniele De Rossi, rapporterar den spanska median.

Radiostationen Cadena SER säger att Los Blancos har kontaktat Serie A giganterna om möjligheten att signera spelaren under sommarens transfermarknad. Målet är att para ihop De Rossi med Xabi Alonso i mitten av planen.


27-åringen kontrakt kommer att löpa ut år 2012 och han klausul ligger på 35 miljoner euro. Eftersom italienaren ännu inte har undertecknat en kontraktsförlängning skulle det nog tvinga Serie A klubben att sälja spelaren för att inte riskera att förlora spelaren gratis.

Real Madrids försvarare Pepe: "Jag kommer att göra allt för att stanna i klubben"


Den portugisiska försvararen Pepe lovar att han kommer att göra allt för att förlänga sitt kontrakt med Real Madrid och stanna i den spanska huvudstadsklubben.
Pepe

Real Madrid
s mittback Pepe har insisterat på att han vill signera ett nytt kontrakt och fortsätta att spela för klubben, efter att man har ifrågasatt spelarens framtid i Spanien.

Portugisen har sammankopplats med ett antal klubbar på grund av att Los Blancos vägrar att betala årslönen som han kräver.

"Jag vill inte diskutera mitt kontrakt, men just nu kan jag säga att jag är lycklig med att spela för Madrid och folket behandlar mig väldigt bra. Jag kommer att göra allt för att stanna" sa Pepe.

"Jag är en Real Madrid spelare, och det är ett brist på respekt för Madrid folket att prata om detta ämne. Jag är glad i Madrid."

AC Milan och Inter har visat sitt intresse för Real Madrids mittback Pepe


Två nya klubbar har gett sig in i jakten efter Real Madrids portugisiska försvarare, Pepe.
Pepe

Den portugisiska Real Madrid mittbacken, Pepe, som nyligen har återhämtat sig från sin en månads långa skada, har fått intressen från italienska klubbar. Serieledarna AC Milan och förra säsongens trippelmästare Inter har anslutit sig till kampen om Pepes signatur.

27-åringen har ännu inte kommit överens med Real Madrid om någon kontraktförnyelse, och en flytt från Santiago Benabeu i sommar är mycket möjlig.

De italienska klubbarna är inte de enda som har visat sitt intresse för portugisen, utan Premier League klubbarna Chelsea, Arsenal och Manchester United är även intresserade av Pepe, som har mindre än 18 månader kvar på sitt kontrakt.

Jose Mourinho: "Mateu Lahoz dömde bra trots hans misstag med det röda kortet"


Jose Mourinho klagar inte domaren - istället hyllar han
Mateu Lahoz , som gav Iker Casillas ett oförtjänt rött kort.
Jose Mourinho

Efter Real Madrids vinst mot hemmalaget Espanyol, gav tränaren Jose Mourinho ett stort beröm för domaren, trots det otroliga misstaget i början av matchen.

Iker Casillas fick ett rött kort efter de två första minuterna, och vi såg spanjoren lämna planen för att ge plats åt Antonio Adan. Domaren Mateu Lahoz var snabb med att ge ett rött kort, och vissa tyckte att det endast borde vara ett gult kort - men trots detta är Mourinho nöjd med domaren.

"Jag skulle fortfarande vilja se Mateu Lahoz i varje match. Kanske gjorde han ett misstag med det röda kortet eller den möjliga straffen" sa Mourinho. "Han är en bra domare med filosofi som jag gillar väldigt mycket."

Mourinho hyllade även sina spelare för vinsten, och gav Pepe och Adebayor extra beröm för sitt arbete igår.

"Pepe hade en fantastisk match, och Adebayor var nära (att göra mål) tre gånger" sa portugisen. "Alla gjorde uppoffringar och alla hade en bra match."

Real Madrid är intresserade av Olympique Marsielles vänsterback Taye Taiwo


Real Madrid är ute efter Taye Taiwos signatur, samtidigt som tre andra Premier League klubbar är ute efter den unga försvararen.
Taye Taiwo

Real Madrid
har gått med i jakten om Olympique Marsielles vänsterback Taye Taiwo. Den nigerianska försvararen har avslöjat att han vill lämna den franska klubben i sommar, och därför har ett antal klubbar visat sitt intresse för spelaren.

Taiwo har sammankopplats med Premier League klubbarna Liverpool och Chelsea, samt Manchester United som har skickat Sir Alex Ferguson på ett personligt möte med honom förra veckan.

Nu har det visat sig att även Real Madrid är intresserade av 25-åringen, eftersom Mourinho är fortfarande inte nöjda med att han endast har Marcelo som vänsterback.

Officiellt: Real Madrid legenden Ronaldo har avslutat sin fotbollskarriär


Den brasilianska legenden och Los Galcticos stjärnan Ronaldo har avslöjat att han har slutat med fotbollen för gott.
Ronaldo Luis Nazario de Lima

Den förra Real Madrid stjärnan och legenden Ronaldo har avslöjat att han kommer att lägga skorna i hyllan. Ännu en Galacticos spelare har lämnat fotbollen.

Ronaldo Luis Nazário de Lima har alltså avslöjat att han har tagit pension från fotbollen. Under sin karriär gjorde han över 350 klubbmål, medan han gjorde 97 mål för sitt älskade hemland Brasilien. Han hjälpte även sitt land att ta hem två VM titlar, samt att han blev utnämnd till världens bästa spelare tre gånger.

"Jag står inte ut mer" sa han till Estado de Sao Paolo. "Jag ville fortsätta, men jag kan inte göra det längre. Jag tänker på att spela, men jag kan inte göra det på sättet som jag vill. Nu är det dags."

"Det är kroppen som skadar mig. Huvudet vill fortsätta, men det är kroppen som inte kan stå ut mer."

Cristiano Ronaldo: "Jag kommer aldrig att ändra på mig för att någon annan vill det"


Att ändra på sig för att någon tycker att du borde göra det - är inget som Cristiano Ronaldo kommer att göra. Trots alla kritiker om hans "dåliga" uppförande på planen, tänker han inte göra något åt det.
Cristiano Ronaldo

Real Madrid
s stjärna Cristiano Ronaldo säger att han inte kommer att ändra på sig på planen för någon. Den portugisiska anfallaren har blivit kritiserad i Spanien för sitt uppförande, dock bryr sig inte 26-åringen om detta.

"Jag kommer aldrig att ackomodera mitt livssätt. Jag har min personlighet, min karaktär och jag behöver ingen som säger åt mig vad jag måste ändra" sa den förra Manchester United stjärnan.

"Jag vet när jag gör något fel. Jag är en väldigt balancerad och glad spelare som spelar för världens bästa klubb."

När han istället pratade om sin relation om sina fans, sa han: "Det är lite annorlunda. När vi spelar borta, väntar folk på laget och mig för att välkomna oss och jag känner en härlig ömhet, men inne i stadion är det en total skillnad."

Tredjehandsmålvakten Antonio Adan: "Jag har endast ord av tacksamhet för Jose Mourinho"


Den unga målvakten, som fick spela nästen en hel match igår kväll, är överlycklig med Mourinhos beslut att ta in honom på planen.
Antonio Adan

Real Madrid
s målvakt Antonio Adan var glad över att ha spelat "rent" under gårdagens 0-1 vinst mot La Liga klubben Espanyol.

När förstemålvakten Iker Casillas blev utvisad efter endast två minuter, var det Antonio Adan som fick ersätta den spanska stjärnmålvakten.

Real Madrids tränare beskrev Adans prestanda "fantastisk", och 23-åringen deklarerade: "Sanningen är att jag endast har ord av tacksamhet för honom. I alla tider gav han mig ett stort självförtroende."

"Jag var lugn när jag gick in på planen, med en tanke om att alla trodde på mig. Alla visade att de var trygga med mig, och jag blev tillsagd att inte vara nervös."

Jose Mourinho: "Fotbollen har tagit ifrån mig hela mitt privatliv"


Jose Mourinho säger att han inte har haft något privatliv sedan hans namn blev stort inom fotbollen.
Jose Mourinho

Den portugisiska Real Madrid tränaren Jose Mourinho har vunnit titlar i olika ligor, blivit känd och tjänat stora pengar - men allting har sitt pris.

The Special One har kommit in i historieböckerna och hans status samt rykte har blivit större än någon tränare någonsin har fått. Men Mourinho känner att han har förlorat i värde - när det gäller privatlivet.

"Man vill äta glass i fred tillsammans med sin fru och barn, men man kan inte göra det" sa Mourinho till Premium Football Club. "Man vill gå på semester och vara lugn, men man kan inte vara det" sa han.

"Fotbollen har tagit ifrån mig hela mitt privatliv, och det är mina käraste som får betala mer än mig."

Barcelonas spelare Pedro: "Vi har alltid vetat att jakten om ligatiteln inte är över"


Ligan är ännu inte över, säger Barcelonas spelare Pedro, som vet att det kommer att vara svårt för katalanerna att vinna ligan.
Pedro

Barcelona
s ytter Pedro insisterar på att tävlingen om ligatiteln är ännu inte över, efter att ha sett Real Madrid närma sig katalanerna i ligatabellen.

Blaugrana var väldigt nära att förlora hela tre poäng mot Sporting Gijon, tills David Villa avgjorde i de sista minuterna. Real Madrid däremot räddades av Marcelo, och lämnande planen med tre poäng i handen.

När spanjoren pratade med median idag, sa han att ligan ännu inte är över och att man har en hel del matcher kvar att spela.

"Vi vet att vi fortfarande har ligan att vinna, även när vi var med sju poäng före. Jag har alltid haft det, eftersom Real Madrid kommer inte att ge upp. Vi är lugna, eftersom vi ligger fortfarande med fem poäng före och vi vill ha kvar det så" sa han.

Marcelo: "Vi visade att vi hade en starkare vilja att vinna än Espanyol"


Real Madrid hade en starka vilja att vinna säger matchens enda målgörare under söndagens spännande match mot Espanyol.
Marcelo

Real Madrid
s försvarare Marcelo har sagt att lagets vilja att vinna visades vara starkare än Espanyols under gårdagens 0-1 vinst på Cornella-El prat stadion.

Den brasilianska vänsterbacken spelade mästerfullt i både attacken och försvaret och gjorde matchens enda mål, vilket ledde Los Blancos till en mindre poängskillnad mellan Barcelona i ligatabellen.

När Marcelo pratade med median efter matchen, sa han: "Vi visste att det skulle bli svårt efter Casillas utvisning. Viljan som vi visade var nyckeln till framgång. Jag är glad för mina mål, men ännu viktigare är segern som hjälpte oss att minska poängskillnaden mellan Barcelona"

Liverpool är redo att underteckna Real Madrids mittfältare Sergio Canales för 8 miljoner euro


Det rapporterades att Liverpool var intresserade av Karim Benzema för några timmar sedan, men nu har det även rapporterats att Anfield klubben är även intresserade av Real Madrids underbarn, Sergio Canales.
Sergio Canales

Den engelska klubben Liverpool är inte bara intresserade av Real Madrids anfallare Karim Benzema, utan även av Los Blancos talangfulla underbarn Sergio Canales.

Mittfältaren hade en chans att flytta till Anfield i somras, men istället valde han att flytta till Real Madrid. Dock har spelaren inte fått så många chanser på planen av Jose Mourinho, och därför kan han vilja flytta till England och Premier League i sommar.

Canales, som kallades "monster" och "underbarn" av sina lagkamrater i Racing Santander kommer att säljas för minst 8 miljoner euro av Real Madrid. Detta sägs inte vara något problem för engelsmännens nya ägare, som redan har spenderat 58 miljoner pund på två spelare förra månaden.

Nu när Steven Gerrard och Carragher närmar sig slutet av sin fotbollskarriär, är Liverpool ute efter en ersättare. Sergio Canales skulle passa dem fint, eftersom de tror att han kommer att vara en stor spelare i framtiden.

Liverpool kommer att försöka underteckna Real Madrids Karim Benzema i sommar


Premier League klubbarna Liverpool och Tottenham kommer att konkurrera om Real Madrids anfallare Karim Benzema i sommar.
Karim Benzema

Enligt rapporter är Liverpool intresserade av att signera Real Madrids anfallare Karim Benzema, efter att ha misslyckats med att underteckna fransmannen förra säsongen. Det sägs att engelsmännen kommer att lägga ett bud på spelaren i sommar.

Real Madrid kommer att få in en hel del bud på Benzema, som även har fått beundrare i Tottenham. Ett antal klubbar är ute efter att signera den förra Lyon spelaren, som kan vara på väg ut från Santiago Bernabeu klubben.

Den engelska tidningen Caughtoffside.com säger att Tottenham kommer att möta konkurrens från Liverpool, och spanska rapporter säger att de röda ville signera anfallaren efter att man sålde Fernando Torres till Chelsea.

Premier League klubben misslyckades att underteckna spelaren som anslöt sig till Real Madrid år 2009 förra månaden, och trots att klubben spenderade 50 miljoner pund på Luis Suarez och Andy Caroll i januari, förväntar man sig att klubben kommer att spendera ännu mer i sommar.

Arsenal vill förnya Van Persies kontrakt för att hindra Real Madrid från att signera spelaren


Den holländska spelaren Robin Van Persie kommer att bli erbjuden ett nytt kontrakt av Arsenal, för att hålla Real Madrid borta från holländaren.
Robin van Persie

Den engelska Premier League klubben Arsenal är redo att erbjuda anfallaren Robin van Persie ett nytt kontrakt för att hindra Real Madrid att signera spelaren i sommar.

Den engelska tidningen The Sunday Mirror säger att den holländska spelaren signerade ett fyra års kontrakt år 2009, men tränaren Arsene Wenger är orolig över att förlora spelaren och vill därför vara säker på att 27-åringen kommer att stanna i Gunners i många år framöver.

Ett nytt kontrakt kommer innebära att Van Persie kommer att stanna i Arsenal under sin bästa tid i sin fotbollskarriär.

Dessutom är det inte bara Real Madrid som är intresserade av anfallaren, utan även de italienska klubbarna AC Milan, Inter och Juventus. Dock har Van Persie inte visat någon vilja på att han vill lämna Arsenal.

Cristiano Ronaldo: "Vi kan inte tänka på att ligan är förlorad - vi kan besegra Barcelona"


Cristiano Ronaldo hoppas att hans lag har lärt sig en läxa efter den senaste matchen mot Barcelona. Portugisen säger att laget måste gå ut på planen starka och ambitiösa - annars kan man lika gärna stanna hemma.
Cristiano Ronaldo

Real Madrid
s portugisiska anfallare Cristiano Ronaldo insisterar på att de spanska giganterna Real Madrid kan hinna ikapp katalanerna, Barcelona, i ligan.

Los Blancos stjärna har ännu inte gett upp hoppet om La Liga titeln. Den spanska huvudstadsklubben har fortfarande en hel del matcher kvar att spela, som bland annat El Clasico matchen i april.

"Vi kan inte tänka på att ligan är förlorad" sa CR7 till Antena 3. "Det är svårt, men även möjligt. Det är en väldigt tävlingsinriktad tävling och vi spelade oavgjort mot botten laget Almeria."

Spaniens största klubbar kommer inte endast att mötas i La Liga, utan även i Copa del Rey finalen, och Ronaldo insisterar på att hans lag kan slå Barcelona.

"Barca är väldigt starka, men Madrid är också starka och vi kommer att se vem som är bäst i finalen" sa 26-åringen. "Vi måste gå ut på planen och tänka på att vi kommer att vinna. Om vi inte gör det, är det bättre att vi stannar hemma."

Portugisen sa också att klubbens tränare Jose Mourinho har en plan på hur hans lag ska slå Real Madrids rivaler.

"Mourinho vet hur han ska slå dem och vi har också en idé" sa Ronaldo till Cadena Ser. "Tränaren vet vilken som är den bästa strategin att slå dem och jag är säker på att vi kommer att vinna Copa del Rey finalen. 5-0 förlusten var en av den svåraste matchen jag har spelat i hela min karriär, men det kommer bra saker utifrån den. Vi har lärt oss mycket utav den (matchen) och vi kommer inte att upprepa samma misstag"

Mourinho har inkallat 20 spelare till söndagens La Liga match mot Espanyol


Real Madrids portugisiska tränare Jose Mourinho har inkallat de män som han tycker förtjänar att delta under morgondagens match mot Espanyol.
Real Madrid (mot Real Sociedad)

Jose Mourinho
har inkallat 20 Real Madrid spelare till sin trupplista för morgondagens match mot Espanyol på Cornella-El Prat Stadium. Pepe och Dudek har återhämtat sig från sina respektive skador och kommer att åka med laget. Även den spanska försvararen Sergio Ramos har återvänt, efter att ha varit avstängd förra veckan. Däremot kommer inte Higuain att delta på grund av att han fortfarande är skadad. Pedro Leon och Canales kommer att stanna i Madrid.

REAL MADRIDS TRUPPLISTA:

Målvakter: Casillas, Adan, Dudek
Försvarare: Carvalho, Pepe, Marcelo, Arbeloa, Ramos, Albiol, Garay
Mittfältare: Khedira, Alonso, Lass, Granero, Gago, Kaká, Özil, Di Maria
Anfallare: Cristiano Ronaldo, Adebayor, Benzema

ESPANYOLS TRUPPLISTA:

Målvakter: Kameni, Cristian Alvarez
Försvarare: Chica, Amat, Forlin, Victor Alvarez, Galan
Mittfältare: Callejon, Baena, Javi Marquez, Luis Garcia, Verdu, Javi Lopez, Duscher, Datolo
Anfallare: Sergio Garcia, Alvaro Vazquez, Rui Fonte

Real Madrid är inte intresserade av Arsenals mittfältare Francesc Fabregas


Ingen Fabregas i Real Madrid och ingen Benzema i Arsenal - säger en källa nära den spanska klubben.
Cesc Fabregas

En tjänsteman i Real Madrid har förnekat att klubben hade lagt ett bud på Arsenals lagkapten, Cesc Fabregas, som avvisades, säger den franska sporttidningen L'Equipe.

Under de senaste dagarna har det rapporterats att Los Merengues tävlar med rivalerna Barcelona om playmakerns signatur. Det sades att Santiago Bernabeu klubbens erbjudande låg på 60 miljoner euro, där fransmannen Karim Benzema skulle ingå i affären. Men nu har en anonym tjänsteman i klubben förnekat sådana rykten.

"Vi har inte erbjudit Arsenal någonting" sa källan. "Jag kan därför bekräfta att Fabregas inte kommer att komma till Real, och Benzema kommer inte att lämna."

Real Madrid är intresserade av att underteckna Juventus försvarare Giorgio Chiellini


Real Madrid är ute efter att underteckna en erfaren försvarare - och Giorgio Chiellini kan vara den rätta mannen för Los Blancos.
Giorgio Chiellini

Real Madrid
har visat sitt intresse för Juventus försvarare Giorgio Chiellini, som kan vara på väg att signera för Los Blancos om den italienska klubben misslyckas med att få en plats i Champions League.

Den 26-årige backen har ett kontrakt med Serie A klubben till juni år 2015, men Real Madrid är intresserade av att signera spelaren redan i sommar, rapporterar den italienska tidningen La Gazzetta dello Sport. Dessutom kommer spanjorerna betala en bra summa för mitt-/vänsterbacken.

Dock sägs det att Juventus inte är ute efter att släppa sin försvarare. De svartvita vill se Chiellini stanna i Turin tills spelarens kontrakt löper ut.

Real Madrid är intresserade av Chelseas tränare Carlo Ancelotti


Det är mycket möjligt att Carlo Ancelotti lämnar den engelska klubben Chelsea i sommar, och flyttar till antingen Real Madrid eller Roma.
Carlo Ancelotti

Chelsea
s tränare Carlo Ancelotti har fått beundrare i Spanien och Italien. Både Roma och Real Madrid har "hållit koll" på tränaren under sin tid i England, och nu sägs det att de två klubbarna är intresserade av italienaren.

Den italienska tidningen La Gazzetta dello Sport hävdar att det kommer att bli en hel del förändringar i Stamford Bridge i sommar, och Ancelottis framtid i England är långt ifrån säker.

Roman Abromavich drömmer fortfarande om Barcelonas tränare Pep Guardiola, men efter att katalanernas tränare förlängde sitt kontrakt med Barca, har ryssen gett upp hoppet.

Om de spanska giganterna vinner kampen om Ancelotti, kommer förmodligen Jose Mourinho att återvända till Premier League och Chelsea.

Chelsea är villiga att byta anfallaren Didier Drogba mot Real Madrids mittfältare Kaká


Chelsea planerar att använda sig utav Didier Drogba i sitt försök att underteckna Real Madrids brasilianska stjärnmittfältare Kaká.
Didier Drogba & Ricardo Kaká

Enligt rapporter överväger Chelsea att använda den ivorianska stjärnan Didier Drogba i sitt bud på Real Madrids brasilianska superstjärna Ricardo Kaká. Den portugisiska tränaren Jose Mourinho sägs vara mycket intresserad av att signera sin förra spelare till Bernabeu, vilket kommer i så fall se Kaká lämna spanjorerna för Stamford Bridge, rapporterar den engelska tidningen Caught Offside.

Det har varit mycket spekulationer om att Carlo Ancelotti är ute efter att förstära truppen genom att sälja spelarna Florent Malouda, Nicolas Anelka och Didier Drogba.

Därför sägs det att Kaká kan återförenas med sin förra tränare i Milan, och Roman Abromavich skulle lyckas med sitt mål: att underteckna playmakern.

Real Madrid är världens rikaste klubb - trots att klubben inte har vunnit något de senaste åren


Den spanska storklubben Real Madrid ligger på första plats i listan över världens rikaste klubbar.
Real Madrid (flagga)

Spaniens två största klubbar, Real Madrid och Barcelona, som även är en av världens rikaste klubbar, drar in miljontals pengar på bara en säsong.

Den engelska tidningen Deloitte LP. säger att den spanska huvudstadsklubben, Real Madrid, drog in hela 439 miljoner euro förra säsongen, då Los Blancos hamnade på andra plats i La Liga, bakom Barcelona som hade en inkomst på 398 miljoner euro förra säsongen. Manchester United däremot, fick in 350 miljoner euro under samma period.

RankningReal Madrid har varit världens rikaste klubb under de senaste åren, medan Barcelona hamnade på andra plats i två år i rad. Manchester United var etta i denna rankning innan Los Blancos tog över för sex år sedan. Dessutom tror de flesta forskarna att Spanien och Real Madrid kommer fortsätta att dominera under de kommande åren.

Man kan ju undra varför Real Madrid tjänar så mycket pengar, trots att spanjorerna inte har vunnit något på ett tag. Men det är spelarna som Los Merengues köper, som räddar klubben.

För två år sedan köpte Real Madrid den brasilianska stjärnan Kaká från AC Milan för 65 miljoner euro (tredje världens dyraste spelare), samt superstjärnan Cristiano Ronaldo från Manchester United för 80 miljoner pund (världens dyraste spelare). Men Santiago Bernabeu klubben fick tillbaka sina pengar som man spenderade på spelarna och mycket mer - tack vare alla tröjor som klubben sålde.

Dock får spanjorerna även sin inkomst av alla sändningar som visas på tv. Detta ger de mer än den sammanlagda summan av halva top 20 listan.

Real Madrid är villiga att inkludera Benzema och Canales i sitt bud på Arsenals Cesc Fabregas


Fabregas, som enligt vissa har utvecklats av Real Madrids rivaler Barcelona, kan vara på väg att flytta till Santiago Bernabeu i utbyte mot två Los Blancos spelare.
Karim Benzema, Cesc Fabregas & Sergio Canales

Tidigare har det rapporterats att Real Madrid planerar att signera Arsenals mittfältare Cesc Fabregas under sommaren, och nu har det rapporterats att Los Blancos förbereder ett 54 miljoner pund erbjudande för spanjoren.

Den engelska tidningen The Sun säger att rapporter i Spanien föreslår att den spanska huvudstadsklubben hoppas kunna fresta Arsenals tränare, Arsene Wenger, genom att erbjuda honom två av Los Blancos spelare; anfallaren Karim Benzema (23 år) och mittfältaren Sergio Canales (19 år).

Real Madrid tränaren Jose Mourinho, generaldirektören Jorge Valdano och presidenten Florentino Perez, har kommit överens om detta erbjudande för Gunners stjärna.

Svar på tal : Mitt namn + källhänvisningar

Hotmail
Först skulle jag vilja klargöra en sak: Jag heter inte Ahmed. Det är endast en läsare, som har skapat en fansida till denna blogg som heter Ahmed. Återigen; Jag heter inte Ahmed.

Jag har sett att ni klagade på att jag inte skrev källa, särskilt på inlägget om Jose Mourinho, där han i en intervju hade sagt att han tror att Real Madrid kommer att vinna Champions League.

När jag skriver artiklarna, översätter jag dem endast. Jag lägger inte till något - ingen extra fakta och ingen källa (förutom vid vissa situationer). Och på just artikeln om Mourinho, stod det ingen källa. Om ni har svårt att tro på det, så är det inget jag kan göra någonting åt.

Och om ni nu vill ha källan skriven t.ex. under artikeln, blir det ingen artikel längre. Säg mig, har ni någon gång sett en artikel där hela källförteckningen finns?

För övrigt, så vill jag bara säga att källförteckningen finns - bara ni kollar noga. Det som är understruket med rött är källan.
Källa

Chelsea planerar att lägga ett bud på 30 miljoner euro för Real Madrids playmaker Kaká


Chelseas tränare Carlo Ancelotti hoppas att han kan signera Kaká till Chelsea för att återfå dagarna som de hade i Milan i Premier League.
Ricardo Kaká

Den engelska klubben Chelsea är redo att lägga ett bud på Real Madrids brasilianska playmaker Ricardo Kaká. Engelsmännens president, Roman Abromavic, har redan spenderat mycket pengar under januaris transfermarknad på Fernando Torres och David Luiz. Nu är han redo att spendera ytterligare 30 miljoner euro på den 28-årige stjärnan Kaká, rapporterar den brittiska tidningen The Metro.

Den nuvarande Chelsea tränaren Carlo Ancelotti jobbade med Kaká i Milan och är en stor beundrare av playmakern. Ancelotti såg Real Madrids nummer 8 spela sin bästa fotboll i Milan, vilket ledde till att Los Blancos betalade 65 miljoner euro för brassen år 2009.

Under halva säsongen återhämtade sig Kaká från sin långvariga skada som han fick under VM i Sydafrika, men nu har han återvänt till planen och spelade sin bästa match än så länge denna säsong mot Real Sociedad förra veckan. Förmodligen har Chelsea förstått att Kaká har en hel del att visa fotbollsvärlden, och därför passar de på att säkra spelaren innan någon annan ser att han är på väg att återfå sin bästa form.

Real Madrid är redo att spendera stora pengar på Tottenhams stjärna Bale

Florentino Perez planerar att övertyga Tottenham att sälja sin stjärna med hjälp av pengar - som kommer att lösa den engelska klubbens ekonomiska problem.
Gareth Bale
Real Madrid
har sammankopplats med den unga stjärnyttern, Gareth Bale. Trots att Tottenhams tränare, Harry Redknapp, har sagt att han vägrar att sälja den walesiska spelaren detta år.

Men den spanska sporttidningen AS säger att Spurs kommer att kunna lösa sina ekonomiska problem om man säljer den talangfulla spelaren för minst 35 miljoner pund - som både Real Madrid och Inter är villiga att betala för stjärnan.

Till och med Spurs lagkamrat, och även förre detta Real Madrid spelare, Rafael Van der Vaart kan se Bale tjäna stora pengar i framtiden.

"Han skulle vara en väldigt bra spelare i Real Madrid" sa holländaren tidigare denna säsong.

Adebayor vill att Pepe ska stanna i Real Madrid: "Han är en av världens bästa försvarare"


Nyförvärvet Emmanuel Adebayor hoppas att den portugisiska mittbacken, Pepe, bestämmer sig för att stanna i den spanska huvudstadsklubben.
Emmanuel Adebayor & Pepe

Enligt Sportifi uppmuntrar den togolesiska spelaren Emmanuel Adebayor sin lagkamrat i Real Madrid att avvisa erbjudanden från Premier League klubbarna. Arsenal, Chelsea och Manchester United jagar den portugisiska spelaren Pepe, som kämpar med att komma överens om en kontraktsförnyelse med Real Madrid.

När anfallaren blev tillfrågad av median angående Pepes situation, sa den utlånade Manchester City spelaren: "Han är en av världens bästa försvarare och jag respekterar honom."

"Han är i en svår situation, men jag tror att de till slut att kommer att komma överens (Real Madrid & Pepe) och alla kommer att bli glada."

Victor Valdes säger till Real Madrid att glömma Fabregas: "Cesc vill tillbaka till sitt hem"


Barcelonas målvakt, Victor Valdes, säger till Real Madrid att inte ens tänka på att signera Arsenals stjärna Cesc Fabregas.
Victor Valdes & Cesc Fabregas

De spanska giganterna, Real Madrid, har blivit tillsagda av Barcelonas spanska måvlat, Victor Valdes, att glömma Arsenals lagkapten Cesc Fabregas.

De senaste rapporterna säger att Jose Mourinho och hans män är redo att underteckna den 23-årige mittfältaren, och erbjuda spelarens klubb stora pengar. Men katalanernas 29-årige nummer ett har sagt till sina rivaler att Fabregas kommer absolut inte att bära den vita tröjan.

"Jag kan inte föreställa mig Cesc i den vita tröjan" sa Valdes. "Så vitt som jag vet tror jag att han önskar att komma tillbaka hit, till sitt hem. Han känner till systemet här perfekt och skulle passa in väldigt bra."

Offiiciellt : CDR finalen mellan Real Madrid och Barcelona kommer att spelas i Mastella


Copa del Rey finalen, som kommer att spelas mellan Real Madrid och Barcelona, kommer att äga rum på Valencias hemmaplan, Mestalla.
Estadio Mastella

Det spanska fotbollsförbundet har officiellt avslöjat att Valencias hemmaplan Mestalla kommer att vara stadion som Copa del Rey finalen mellan Barcelona och Real Madrid kommer att spelas i, den 20 april.

Los Ches hemmaplan har blivit vald bland ett antal arenor (inklusive Santiago Bernabeu och Camp Nou), för att säkra en neutral plan.

Det sägs att de två klubbarna kommer att få 20 000 biljetter var för matchen, medan stadion har 55 000 platser. Man har tidigare spelat Copa del Rey finalen på denna stadion, år 2009, då Athletic Bilbao och Barcelona var finalisterna. Då fick var och en utav lagen 18 500 biljetter.

Arsenals mittfältare Abou Diaby: "Jag skulle vilja spela för Real Madrid eller Barcelona"


Den 24-årige mittfältaren Abou Diaby skulle vilja spela för Real Madrid eller Barcelona i framtiden, dock skulle han föredra den katalanska klubben.
Abou Diaby

Arsenal
s mittfältare Abou Diaby har medgett att han skulle vilja spela för antingen Real Madrid eller Barcelona i ett senare skede i sin fotbollskarriär.

När fransmannen pratade med Don Balon om hur han tror att matchen kommer att se ut när han engelska lag möter Blaugrana nästa vecka på Champions Leagues åttondelsfinal, sa han att han skulle eventuellt vilja tävla om en plats i Spaniens två största klubbar.

"Vid en viss punkt skulle jag vilja spela för Real Madrid eller Barcelona, men jag skulle föredra Barca eftersom jag föredrar deras stil."

"Vi spelade mot dem (Barcelona) förra säsongen och vi såg de spela sin effektivaste match, både individuellt och kollektivt. Detta år kommer det att vara samma sak, så vi vet vad som väntar oss. Barca är ett stort lag, och detta år är de väldigt starka."

Superstjärnan Cristiano Ronaldo: "Real Madrid är den mest fantastiska klubb jag har sett"


Real Madrids unga stjärna Cristiano Ronaldo är säker på att hans lag, som han anser är fantastisk, kommer att vinna Copa del Rey finalen mot Barcelona den 20 april.
Cristiano Ronaldo

Real Madrid
s superstjärna Cristiano Ronaldo tycker att den spanska huvudstadsklubben är så fantastisk att han blev imponerad av allting som han upplever i Santiago Bernabeu.

Dessutom lovade den portugisiska anfallaren att ge sitt allt för att vinna Copa del Rey och göra mål mot de katalanska rivalerna Barcelona i finalen.

"Jag har aldrig sett en klubb som är så fantastisk som Real Madrid. Den är imponerande på alla nivåer: i storheten och historian" sa Ronaldo till Cadena SER. "Reaktionen som vi får är otrolig vart vi än går."

"Jag har vant mig vid att hantera obehagliga situationer. Ibland blir jag besvärad av saker som jag hör eller av ord som folk säger till mig, men detta är en del av mitt liv. Jag lyssnar endast när de säger: 'denna portugisiska spelaren är väldigt bra'. Jag är inte i behov av folk som irriterar mig för att jag ska spela bra."

"Jag försöker alltid att göra mitt bästa när jag är på planen, och jag försöker att hjälpa mitt lag med mål och passningar. Jag försöker alltid att vara bäst. Vi kommer att vinna Copa del Rey finalen och jag kommer att försöka göra mål."

Sedan pratade Ronaldo om alla sparkar som han får av motståndarna. "Titta på mitt ben och se hur blåslagna de är. Men det är normalt. Jag är van vid sådana utmaningar. Jag försöker att inte svara tillbaka. Jag går upp och fortsätter att spela. Jag blev sparkad nästan på samma sätt när jag var liten, men jag gick upp och fortsatte eftersom alla var större än mig."

Ronaldo har spelat 34 matcher för Los Blancos denna säsong, men trots detta är han ännu inte trött. Han känner att han fortfarande är stark och redo att spela resten utav matcherna denna säsong.

"Jag känner mig inte trött. Jag mår väldigt bra" sa 26-åringen. "Jag mådde ännu bättre under den senaste matchen. Jag tror att detta är tydligt på planen."

Real Madrid planerar att signera Cesc Fabregas innan Barcelona för 60 miljoner euro


Cesc Fabregas kan vara på väg till Real Madrid i sommar, om Florentino Perez kommer överens med Arsenal.
Cesc Fabregas

Real Madrid
planerar att komma överens med Arsenal angående lagkaptenen Cesc Fabregas, innan Barcelona får honom först, rapporterar Sport.es.

Los Blancos president Florentino Perez är villig att spendera 60 miljoner euro på den spanska spelaren, som inte kommer endast att avstyra Barcelona, utan klubbens mittfält kommer att bli starkare.

Barcelona har ajgat spelaren intensivt under de senaste säsongerna och många trodde att en flytt för 23-åringen kommer att ske i sommar. Men Gunners tränare Arsene Wenger har förnekat alla tykren som säger att hans stjärna kommer att lämna Emirates Stadium.

Manchester City är redo att sälja Emmanuel Adebayor till Real Madrid för 13,6 miljoner pund


Manchester City är redo att sälja Emmanuel Adebayor till Real Madrid för en summa som är 11 miljoner pund mindre än vad engelsmännen köpte anfallaren för.
Emmanuel Adebayor

Den engelska Premier League klubben Manchester City är redo att släppa loss Emmanuel Adebayor och sälja honom till Real Madrid för ett mycket lågt pris.

Den engelska tidningen The Sun säger att engelsmännen kommer att acceptera att sälja spelaren till Real Madrid för 13,6 miljoner pund. Då kommer City att förlora 11 miljoner pund på denna affär.

Eastlands klubbens förra tränare Mark Hughes köpte Adebayor för 25 miljoner pund år 2009. Men sedan Roberto Mancinis ankomst till den engelska staden, har den togolesiska spelaren inte fått så mycket speltid.

Jose Mourinho: "Jag har respekt för Lyon, men jag tror att Real Madrid kommer att vinna"


The Special One är säker på att Real Madrid kommer att nå kvartsfinalen detta år, och besegra den franska klubben Lyon.
Jose Mourinho

Real Madrid
s tränare Jose Mourinho är säker på att hans lag kommer att gå vidare till kvartsfinalen i Champions League efter att man kommer att spela åttondelsfinalen mot Lyon.

Den portugisiska tränaren säger att han respekterar de franska giganterna, som lyckades slå ut Real Madrid från Champions League förra säsongen, men han insisterar på att Los Blancos kommer inte att förlora denna gång.

"Jag har ett stort respekt för Lyon, detta lag förlorade aldrig mot Real Madrid förra säsongen och eliminerade också Los Merenegues" sa Mourinho.

"Men jag är säker på att vi kommer att vinna och nå kvartsfinalen."

Real Madrid säger till Getafe att man kommer att ta tillbaka Dani Parejo i sommar


Real Madrid kommer att ta tillbaka sin förra spelare Dani Parejo från Getafe under sommaren transfermarknad.
Dani Parejo

Real Madrid
kommer att ta tillbaka Dani Parejo från Getafe i sommar. Den spanska sporttidnigen AS säger att Getafe klargjord för den spanska huvudstadsklubben denna vecka, vad man har för planer för mittfältaren.

Getafe presidenten Angel Torres bad Real Madrid att låta Parejo fullgöra sitt fyra-års kontrakt, men hans begäran föll för döva öron.

Den spanska Santiago Bernabeu klubben är ute efter att ta tillbaka Parejo till nästa säsong, eftersom man ser honom som en bra spelare att lägga till på planen, bredvid Xabi Alonso.

Athletic Bilbao kommer att göra allt för att hindra Llorente att lämna för Real Madrid


Atheltic Bilbao kommer inte att låta den 25-årige spanjoren, Fernando Llorente, lämna sin nuvarande klubb för Santiago Bernabeu klubben, Real Madrid.
Fernando Llorente

Athletic Bilbao
kommer att göra allt för att hindra Fernando Llorente att lämna den spanska klubben för huvudstadsklubben, Real Madrid.

Bilbaos styrning och chefer är medvetna om Los Blancos intresse för stjärnanfallaren, men lagets president, Fernando Garcia Mauca, kommer att vara ute efter att behålla spelaren och erbjuda honom ett nytt kontrakt, rapporterar tidningen El Correo.

Presidentens plan är att erbjuda spanjoren en löneförhöjning på sin 2,2 miljoner årslön, samtidigt som hans klausul kommer att höjas.

Chelsea kommer att erbjuda Real stora pengar för Kaká - som anses vara Chelseas framtid


Real Madrids brasilianska superstjärna Ricardo Kaká kan vara på väg till England och Premier League, nu när Carlo Ancelotti och Roman Abromavic anser att mittfältaren är engelsmännens framtid.
Ricardo Kaká

Den engelska Premier League klubben Chelsea har fördjupat sitt intresse för Real Madrids brasilianska mittfältare Kaká. Den 28-årige stjärnan har länge varit ett huvudmål för tränaren Carlo Ancelotti, som jobbade med spelaren i AC Milan.

Radio stationen Cadena Ser säger att klubbens intresse förstärktes när Kaká återvände till planen efter att ha varit borta i sex månader. Nu när Real Madrid spelaren är tillbaka på planen, och verkar vara på väg att återfå sin bästa form, har Chelsea presidenten Roman Abromavic öppnat sin plånbok och är redo att spendera stora pengar på brassen senare detta år.

För tillfället anser Ancelotti och Abromavic att Kaká är Chelseas framtid, men klubben kommer endast att försöka signera mittfältaren om de får Real Madrids uppmuntran.

Zenit Sankt Petersburgs mittfältare Danny: "Cristiano Ronaldo är bättre än Lionel Messi"


Zenits spelare är redo att ge sitt allt för att besegra Argentina, och han tror att Portugal har ett större vapen; Cristiano Ronaldo.
Danny Alves

Den portugisiska spelaren Danny har stöttat sin landslagsman Cristiano Ronaldo innan hans land kommer att spela en vänskapsmatch mot Argentina, genom att säga att Real Madrid anfallaren är bättre än Barcelonas Lionel Messi.

Zenit St. Petersburg playmaker, som blev utsedd till den bästa utlänningen i Ryssland förra säsongen, har sagt att Messi är väldigt olik Ronaldo, och att CR7 är bättre.

"De två spelarna har olika stilar, men jag tror att Ronaldo är bättre än Messi. När det gäller matchen, tror jag att det kommer att vara en fin match. Vi kom hit för att vinna" sa Danny till Ole.

"Vi är inte rädda för Argentina. Portugal har också en av världens bästa lag. Det är tydligt att Argentina har ett starkt lag, men vi kommer att göra allt för att vinna."

Adebayor: "Mourinho är en fantastisk person som säger vad han vill ha utav dig"


Los Blancos nyförvärv Emmanuel Adebayor diskuterade hur han njuter av att spela vid sidan av Jose Mourinho i Real Madrid.
Emmanuel Adebayor

Real Madrid
s anfallare Emmanuel Adebayor har sagt att han tycker att det är lätt att jobba med sin nya tränare Jose Mourinho, och han känner att han har anpassat sig till livet i Spanien.

När den togolesiska anfallaren pratade med median idag, diskuterade han sin relation med Mourinho, och sa: "Han är en fantastisk person. När han pratar med dig förstår man honom. Det är alltid väldigt viktigt att veta vad som förväntas av dig, och han säger till dig vad han vill ha."

"Det är väldigt lätt för mig att jobba med någon som honom. Jag vet att det inte är lätt, men jag tror att vi kan bli ett hårt-arbetande lag."

"Folk som känner mig vet att jag är trevlig. Jag skrattar alltid är och är jämt glad. Jag är en afrikan, som kom från en väldigt fattig familj, och för mig är det ett under att vara i Europa. Jag är ingen problematisk spelare."

Han hade även några fina ord att säga om sin lagkamrat, Cristiano Ronaldo. "För att vara ärlig tror jag att Cristiano får tillräckligt med sparkar. Han är en tuff spelare som jobbar hårt varje dag i gymmet."

Mesut Özil har i sitt kontraktavtal med Real Madrid möjligheten att få en stor pengabonus!


Den spanska storklubben Real Madrid har ett avtal med Mesut Özil, som kan ge tysken en stor pengabonus.
Mesut Özil

Real Madrid
s unga mittfältare Mesut Özil förväntas att överglänsa den portugisiska superstjärnan Cristiano Ronaldo, har det avslöjats.

Tidniningen Sport säger att som en del av förhandlingarna med tyskens förra klubb Werder Bremen, var Real Madrid tvungna att accpetera en speciell klasul som ingick i avtalet med Özil.

Los Blancos kommer att vara tvungna att hosta upp en mega bonus till den 22-årige spelaren, om han vinner Ballon d'Or någon gång. Inte ens Lionel Messi, med sina två Ballon d'Or titlar, har en sådan klasul i sin överenskommelse med Barcelona. Men kanske är Özil något speciellare?

Real Madrid kommer att försöka underteckna Bayern Münchens försvarare Breno i sommar


Real Madrid planerar att underteckna Bayern Münchens ugna försvarare, Breno, under sommarens transfermarknad.
Breno

De spanska giganterna Real Madrid håller koll på Bayern Münchens försvarare Breno Borges och hans framsteg. Den 21-årige brassen har återhämtat sig från sin långvariga skada, och sedan han återvände i november har han imponerat.

Radiostationen Caden Ser säger att hans framsteg har fått Real Madrid att hålla koll på honom. Santiago Bernabeu klubben har följt spelaren sedan han anslöt sig till Bayern.

Det sägs Real Madrids generaldirektör Jorge Valdano kommer att försöka underteckna den unga backen i sommar.

Javier Pastore: "I Real Madrid och Barcelona skulle jag endast bli bänkad"


Palermos stjärna, Javier Pastore, vill inte flytta till La Ligas storklubbar, för att han vet att han kommer endast att bli bänkad.
Javier Pastore

Palermo
s superstjärna Javier Pastore säger att en flytt till Real Madrid eller Barcelona kommer inte att passa honom. Den argentinska mittfältaren insisterar på att han vill spela regelbundet för sin klubb, vilket han tror att han inte kommer att få i de stora klubbarna.

"Jag är alltid en spelare som folk pratar om på marknaden, men min åsikt har inte ändrats. Jag måste fortfarande växa, och Palermo är det bästa stället där jag kan göra det" sa 21-åringen.

"Mitt mål är alltid att spela, så jag skulle säga att det är det första alternativet för mig."

"I lag som Real eller Barcelona, skulle jag bli bänkad, och jag vill inte hamna där. Kanske kommer jag att vilja prata med dem när jag är 28 år gammal."

Arsenal har lagt ett bud på 30 miljoner euro för Real Madrids försvarare Pepe


Arsenal har erbjudit Pepe en väg ut från Santiago Bernabeu denna sommar, efter att engelsmännen har fått reda på att spelaren ännu inte har kommit överens med sin klubb om en kontraktförlängning.
Pepe

Den engelska Prermier League klubben Arsenal har lagt ett bud på Real Madrids försvarare Pepe, rapporterar den spanska pressen.

Den spanska sporttidningen AS rapporterade att Chelsea och Mancheser City är intresserade av portugisen, men det är endast Arsenal som har lagt ett bud på 30 miljoner euro för den 27-årige spelaren.

Mittbackens kontrakt med Real Madrid löper ut år 2012, och det sägs att spelaren och klubben har ännu inte kommit fram till något, trots att Jose Mourinho har bett styrelsen att förlänga Pepes kontrakt.

För närvarande tjänar den förra Porto spelaren 1,8 miljoner euro per år, och han sägs vara en av klubbens lägst betalda spelare. Men nu kräver han att få dubbelt så mycket i årslån, för att förlänga sitt kontrakt med spanjorerna.

Fernando Torres: "Jag tror inte att Sergio Agüero kommer att flytta till Real Madrid"


Den förra Liverpool stjärnan Fernando Torres säger att han inte tror att den argentinska spelaren Sergio Kun Agüero kommer att flytta från Atletico Madrid till rivalerna Real Madrid.
Fernando Torres & Sergio Agüero

Chelsea
s spanska nyförvärv Fernando Torres säger att han inte tror att den argentinska Atletico Madrid stjärnan Sergio Agüero kommer att flytta till stadsrivalerna Real Madrid.

Atletico Madrid har hävdat att Santiago Bernabeu klubben har frågat klubben om möjligheten att underteckna den 22-årige anfallaren. Men den förra Atletico och Liverpool stjärnan Fernando Torres förväntar sig inte att sin förra lagkamrat kommer att gå till den spanska huvudstadsklubben.

"Det är normalt att ett lag blir intresserade av en spelare som Kun (Agüero), men jag tror inte att han kommer att lämna för Real Madrid" sa Torres när han pratade med median efter träningen med det spanska landslaget.

"Det skulle vara konstigt om han flyttar till Real, men det är hans beslut. Det är svårt eftersom när man spelar för Atletico, visar fansen hur mycket klubben betyder."

"Kun är en stor spelare och när saker inte går så bra drömmer han om stora klubbar."

Agüero har mer än en gång sagt att han vill lämna sin nuvarande klubb, men den senaste gången som han pratade om sin framtid inom fotbollen, sa han att det kommer att vara han som bestämmer sin framtid och inte Atletico Madrid.

Barcelonas anfallare David Villa: "Lionel Messi är bättre än Cristiano Ronaldo"


Barcelonas anfallare David Villa tycker att både Lionel Messi och Cristiano Ronaldo är världens bästa spelare, men han tycker även att sin lagkamrat är något bättre än rivalernas stjärna.
David Villa, Lionel Messi & Cristiano Ronaldo

Barcelona
s stjärna David Villa har inga tvivel om att Lionel Messi är världens bästa spelare. När den förra Valencia spelaren pratade med median hyllade han sin lagkamrat och Real Madrid stjärnan Cristiano Ronaldo som världens bästa spelare. Dock tyckte han att den ena är bättre än den andra.

"Ingen spelare kan jämföra sig med Messi. Cristiano Ronaldo och han är de bästa spelarna i världen, men jag har alltid sagt att Messi är bättre" sa Villa. "Han är den bästa spelaren som jag har sett i mitt liv."

Jose Mourinho kommer att låta Kaká starta fler matcher för att få honom i full form till CL


Real Madrids tränare Jose Mourinho kommer att låta Kaká starta flera matcher för att få honom i full form till Champions League matchen mot Lyon.
Kaká & Jose Mourinho

Real Madrid
s portugisiska tränare Jose Mourinho driver den brasilianska stjärnan Kaká hårt i La Liga, för att han ska prestera ännu bättre än vad han gjorde under sin senaste match mot Real Sociedad, i Champions Leagues åttondelsfinal.

Trots att den 28-årige playmakern inte kunde tillsammans med sina lagkamrater ändra på resultatet i förlusten mot Osasuna för två veckor sedan, litade Mourinho på Kaká och han fick starta mot Real Sociedad i söndags. Den offensiva mittfältaren visade att han hade förbättrats genom att göra Real Madrids första mål i matchen efter endast sju minuter.

Nu har Mourinho bestämt sig för att låta Kaká fortsätta att starta för att få spelaren i full form. The Special One vill ha med brassen i matchen mot Lyon i Champions Leagues åttondelsfinal, eftersom han vet att den förra Milan stjärnan kommer att hjälpa laget.

Real Madrid presidenten Florentino Perez är intresserad av Arsenals stjärna Robin van Persie


Real Madrids president är ute efter att signera Arsenals 27-årige stjärna Robin van Persie inför säsongen 2011/2012.
Robin Van Persie

Real Madrid
s president Florentino Perez fortsätter att leta efter en talangfull anfallare, och nu har han hamnat i England. Den spanska sporttidningen AS säger att Perez håller koll på Arsenals stjärna Robin van Persie, nu när han är desperat över att signera en anfallare inför nästa säsong.

Nu när Van Persie har återvänt till planen i en full form, har han återigen fått affärsmannens uppmärksamhet. Den holländska spelaren har ett kontrakt med Arsenal till år 2014, och engelsmännens tränare Arsene Wenger är inte ute efter att bli av med sin stjärna.

Men Florentino har tillräckligt med pengar för att övertyga Gunners att släppa sin målgörare i sommar.

Mourinho: "Jag kommer inte låta mina spelare att glömma 5-0 förlusten mot Barcelona"


Real Madrids tränare Jose Mourinho säger att han inte kommer att låta sina spelare glömma 5-0 förlusten mot Barcelona, för att få dem mer motiverade.
Jose Mourinho

Real Madrid
s supertränare Jose Mourinho har insisterat på att hans lags senaste förlust mot Barcelona (5-0) tidigare denna säsong kommer inte att glömmas, eftersom spelarna måste lära sig en läxa från den hemska matchen.

I november förlorade Real Madrid den första El Clasico matchen denna säsong, och när den portugisiska tränaren pratade med median igår, sa han att resultatet inte får glömmas för att spelarna ska förbättra sitt spel inför nästa match.

"I denna match (mot Barcelona) såg vi inte bollen. Vi förlorade med 5-0, och om matchen spelades i ytterligare 10 minuter, skulle det ha blivit sex eller sju mål. Det är en match att glömma, men även en som vi måste komma ihåg, nästan som första matchen Inter spelade mot dem förra säsongen" sa Mourinho till Sky Sports.

"Vi (Inter) förlorade med 2-0 i gruppspelet, och det kunde ha blivit 4-0. Vi glömmer aldrig, eftersom den matchen var grunden till att förbereda semifinalen mot dem, och jag kommer att göra exakt samma sak med Real Madrid när de återvänder för att spela mot Barcelona."

Jose Mourinho skulle vilja träna ett lag i MLS i slutet av sin tränarkarriär


Den portugisiska tränaren säger att han vill träna något lag i den amerikanska ligan i slutet av sin karriär.
Jose Mourinho

Real Madrid
tränaren Jose Mourinho har sagt att han skulle älska att tränare ett lag i MLS någon dag. The Special One, som han kallas, har tränat FC Porto, Chelsea, Inter och för närvarande tränar han den spanska klubben Real Madrid.

Men i en intervju med den italienska tidningen Sky Italia, sa portugisen att USA är verkligen en plats som han skulle vilja flytta till och träna i slutet av sin tränarkarriär.

"Min idé är att stanna i den Europeiska fotbollen i ytterligare 10 till 15 år till. Efter det skulle jag vilja få en helt annan upplevelse i USA - New York Red Bulls eller Los Angeles Galaxy. Jag skulle vilja ha ett hem i Manhattan eller i Malibu. Det är idén som jag har."

Mourinho vill alltså lägga till MLS cupen till sina vunna titlar, som bland annat UEFA cupen, två Champions League titlar, två Premier League titlar, FA Cupen och två Serie A titlar.

Real Madrid är intresserade av AC Milans mittfältare Andrea Pirlo


Real Madrid har gett sig in jakten på AC Milan veteranen, Andrea Pirlo - som även jagas av Premier League klubben Chelsea.
Andrea Pirlo

Engelska rapporter säger att både Real Madrid och Chelsea är intresserade av AC Milans mittfältare Andrea Pirlo. Den 31-årige veteranens kontrakt med italienarna löper ut i slutet av säsongen och en kontraktsförnyelse med San Siro klubben har ännu inte nåtts.

Serieledarna rapporteras vara säkra på att italienaren kommer att signera ett nytt kontrakt, men IMScouting säger att Real Madrid har tillsammans med Chelsea gett sig in i jakten på den erfarna spelaren.

Chelsea har hållit koll på Pirlos kontraktsituation under en viss tid, och tränaren Carlo Ancelotti planerar att lägga ett bud på sin förra spelare i sommar. Pirlos bästa form i Milan var under Ancelotti, som flyttade till Chelsea i maj år 2009.

Sergio Ramos: "Jag skulle ha valt Cristiano Ronaldo framför Lionel Messi"


Real Madrids stjärnförsvarare, Sergio Ramos, säger att han hellre skulle ha valt Cristiano Ronaldo till sitt lag än Barcelonas Lionel Messi.
Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos

Real Madrid
s försvarare Sergio Ramos har medgett att om han skulle vara tvungen att välja vilken spelare som han skulle helst ha i sitt lag, skulle han ha valt Cristiano Ronaldo istället för Lionel Messi.

Den spanska högerbacken pratade med median idag efter att ha tränat för det spanska landslaget på Las Rozas innan onsdagens vänskapsmatch mot Colombia.

"Denna fråga (vilken spelare han skulle ha valt) beror på varje person, men jag skulle ha valt Cristiano, eftersom han spelar i mitt lag."

Den förra Sevilla försvararen passade också på att säga några ord om Fernando Torres flytt från Liverpool till Chelsea. "Jag önskar Torres all lycka till i ett lag som Chelsea."

Kaká: "Jag känner mig bekvämare, snabbare, vigare och jag har fått ett bättre självförtroende"


Den brasilianska playmakern Kaká är väldigt nöjd med sin prestation under gårdagens 4-1 vinst mot Real Sociedad.
Ricardo Kaká firar ett mål (CC=Caroline Celico)

Real Madrids brasilianska superstjärna Ricardo Kaká fick starta under gårdagens match mot Real Sociedad, och gjorde lagets första mål under matchen.

När playmakern pratade med median efter sin fantastiska match, sa han: "Jag känner mig bekvämare, snabbare och vigare. Jag har fått ett bättre självförtroende. Man vill alltid ha mer när saker går bra för en. Jag skulle vilja ha fler sådana matcher för att aktivt hjälpa laget."

"Det var viktigt för oss att göra ett tidigt mål. Det gjorde matchen mycket lättare för oss. Det var en viktig match eftersom vi lyckades behålla sjupoängskillnaden med Barcelona."

"Att spela motiverar spelarna. Vi använde många män som missade de senaste matcherna. Det är viktigt för gruppen att få ett större självförtroende."

Därefter fortsatte den 28-årige brassen att prata om sin kanske bästa kompis och lagkamrat, Cristiano Ronaldo, samt om nyförvärvet Emmanuel Adebayor.

"Cristiano blir arg när han gör ett misstag eller misslyckas med att göra mål, men det är inte så att han är orolig över det. Han gjorde mål igen ikväll (igår) och hans nummer är verkligen imponerande."

"Adebayor bevisar att han är en stor spelare som vill hjälpa Real Madrid denna säsong."

Ronaldo gör rekord för Real Madrid: den första spelaren som gör 50 mål på 50 ligamatcher


Cristiano Ronaldo
har gjort klubbhistoria för Real Madrid efter att ha gjort två mål mot La Liga klubben Real Sociedad på Santiago Bernabeu stadion igår. Den portugisiska stjärnan blev den första Madridistan som har gjort 50 mål på 51 liga matcher. På andra plats ligger legenden Puskas, som gjorde 50 mål på 54 matcher.

Cristiano Ronaldo Rekord

Jose Mourinho vann Pachina D'Oro priset , men dök aldrig upp på galan


Den förra Inter tränaren vann Panchina D'Oro priset som Serie A:s bästa tränare säsongen 2009/2010.
Jose Mourinho

Den nuvarande Real Madrid tränaren Jose Mourinho brukar ofta synas till, men denna gång var det tyst när man roppade upp den portugisiska tränarens namn under Pachina D'Oro utdelningen.

The Special One blev utmänd till Serie A:s bästa tränare år 2010 efter att ha vunnit trippeln med sin gamla klubb Inter. Dock var det ingen Mourinho som var på plats för att ta emot Pachina D'Oro (Golden Bench) priset när hans namn blev utropad. Mourinho fick över 70 procent av rösterna.

Juvnetus tränare Luigi Del Neri kom på andra plats, medan Romas tränare Claudio Raineri hamnade på tredje plats.

Nytt rekord för Real Madrid; Ingen förlust på hemmaplan på tio månader


Inget lag denna säsong har lyckats lämna Santiago Bernabeu med något poäng i handen. Real Madrid har vunnit alla 18 spelade matcher på hemmaplan, och gjort 16 mål på den stora arenan.

Los Blancos har inte förlorat någon enda match på hemmaplanen i tio månader; vilket slog rekordet av den förra Real Madrid tränaren Luis Molownys spelare år 1985/86. Under samma år vann Real Madrid alla sin matcher på Bernabeu och vann både La Liga och Uefa Cup titeln.

Sedan vecka 31 i förra säsongen (2009/2010) har Real Madrid lämnat Santiago Bernabeu stadion med tre poäng efter varje match.

Real Madrid rekord


AC Milan planerar att underteckna Real Madrids Pedro Leon på lån i sommar


Real Madrids Pedro Leon kan vara på väg till Italien under sommarens transfermarkad, efter att AC Milan har visat sitt intresse för den förra Getafe spelaren.
Pedro Leon

De italienska giganterna AC Milan är ute efter att underteckna Real Madrids ytter Pedro Leon på lån för säsongen 2011/2012, rapporterar median.

Milannews.it
har hävdat att Rossoneri vill förstärka sitt mittfält med att underteckna en ung spelare som den förra Getafe spelaren. San Siro klubben kommer att fråga Los Blancos om möjligheten att underteckna spelaren inom kort.

Serie A:s serieledare är säkra på att Leon inte kommer att vilja stanna i en klubb där han inte får så mycket speltid. Jose Mourinho har inte använt sig så mycket utav spanjoren, vilket är något som Milan skulle göra om de värvar honom. Dessutom är man också säker på att spelaren inte kommer överens med Real Madrid tränaren, efter att ha hört om bråket mellan Fernando Gago och 24-åringen.

Italienarna tror att en möjlig flytt för Leon skulle kunna ske under sommarens transfermarknad. De två klubbarna har en bra relation, (speciellt mellan Florentino Perez och Adriano Galliani) vilket kommer att underlätta affären för Milan.

Jose Mourinho: "Att hamna på andra plats i slutet av ligan är inget att skämmas för"


Mourinho är nöjd med hur laget spelade igår och hyllade sina spelare efter matchen. Dessutom sa han också att det inte gör något att hamna på andra plats i ligan, och att det inte är något att skämmas för.
Jose Mourinho

Real Madrid
s tränare Jose Mourinho var nöjd med lagets ligavinst mot Real Sociedad igår kväll. Portugisen tog sin tid att hylla truppen, men han avslöjade även att en andraplats i La Liga inte är så farligt.

Efter 4-1 vinsten på Santiago Bernabeu, pratade Mourinho om sin glädje att ha två friska anfallare i truppen.

"Nu har vi två anfallare med olika karaktärer. Benzema spelade mot Sevilla och nu kommer han att spela för Frankrike, så vi bestämde oss för att Emmanuel Adebayor en chans och han visade varför han är här" sa Mourinho till den spanska sporttidningen Marca.

Sedan fortsatte den förra Chelsea och Inter tränaren att visa hur glad han var över att se den brasilianska playmaker Kaká återfå sin form.

"Han (Kaká) spelade en timma väldigt bra. Ett väldigt dynamiskt arbete. Samma sak gäller Lass. Özil bländade Bernabeu, när han spelade i Di Marias position. Han använde sig utav positionen som om det var hans vanliga. Ha är en fantastisk spelare som Real Madrid kommer att ha för de närmaste tio åren. Cristiano däremot spelar alltid så bra som möjligt, och ger sitt allt för laget."

Nu ligger Real Madrid på andra plats med sju poäng mindre än de katalanska rivalerna Barcelona, och Mourinho sa att Los Blancos kommer att vara riktigt intensiva under resten av säsongen . Dock medgav portugisen att en andraplats är inget som man ska skämmas över.

"Det viktigaste är att vi inte kommer att ge Barcelona några presenter i ligan. Jag har endast en gång avslutat på andra plats, i min tredje säsong med Chelsea, och om vi hamnar där är det inget fel med det" sa Mourinho.

Spelarbetyg Real Madrid - Real Sociedad

Det blev ingen förlust eller oavgjord match denna gång. Real Madrid är återigen med i kampen om ligatiteln.
Real Madrids vinst mot Real Sociedad

0 = Ickegodkänd
, 1 - 6 = Godkänd , 7 - 8 = Väl godkänd , 9 - 10 = Mycket väl godkänd.
Innan jag börjar ge spelarna betyg och omdömen vill jag säga att detta är endast mina åsikter. Alla tycker olika.

Iker Casillas: Otroligt fina räddningar, som räddade oss väldigt mycket under gårdagens vinst mot Sociedad. Det var synd att Alvaro Arbeloa gjorde självmål, eftersom Casillas förtjänade att lämna planen med inga insläppta mål. Betyg: 8.

Alvaro Arbeloa:
Trots hans självmål tyckte jag att han spelade helt okej. Han tillät ingen spelare ta sig förbi honom, och försökte verkligen att hindra bollen från att gå in i hans lags egna mål. Dock funkade det inte så bra. Betyg: 6.

Ricardo Carvalho: Bra prestation av Carvalho, dock kunde han ha försvarat lite bättre i backlinjen då han lämnade ett utrymme för motståndarnas spelare att ta sig förbi honom. Betyg: 6.

Marcelo: Han hjälpte till en hel del under matchen och hade själv chansen att göra sitt första mål för Los Blancos denna säsong. Synd att han inte nätade. Betyg: 6.

Ezequiel Garay:
En försvarare som förtjänade att spela igår. Att spela en lika bra match som han gjorde igår, var väldigt imponerande. Jag såg inte honom göra några misstag igår. Thumbs up till Garay. Betyg: 7,5.

Lassana Diarra:
Spelade i en bra tempo och bidrog med bra saker till laget. Han fick igång spelet och gjorde ett utmärkt jobb, vilket jag tror var en av anledningarna till att Real Madrid vann gårdagens match säkert och snyggt. Betyg: 7.

Xabi Alonso:
Även Alonso var viktig för den spanska klubben igår. Hans effektivitet på planen var till god nytta. Spanjoren gav aldrig upp och fortsatte att kämpa. Han förtjänade att spela full match mot Real Sociedad. Betyg: 7.

Mesut Özil:
Ännu en gång spelar Özil en perfekt match för Real Madrid. Jag tror inte att matchen skulle bli lika effektiv, balanserad och spännande utan honom på planen. Ett otroligt bra jobb av Özil, som imponerade med sitt passningspel och löpningar. Betyg: 8.

Ricardo Kaká: Denna match var Kakás match. Hans start kunde inte ha blivit bättre. Han var väldigt nära att göra mål efter endast en/två minuter, och sedan fortsatte det bara att gå bra för honom. Hans fina mål med det vänstra benet kunde inte ha blivit finare, och hans passningspel fick igång spelet. Hans assist till Ronaldos mål var en bonus, och kvällen kunde inte ha blivit bättre för Kaká. Han var en riktig playmaker på planen, och brassen förtjänar stående ovationer! Betyg: 10.

Cristiano Ronaldo: I början av matchen gick det inte så jättebra för portugisen, men efter Kakás mål, kändes det som om CR7 fick ett bättre självförtroende. Hans första mål, som var ganska likt Kakás var helt fantastiskt, och det andra målet var vackert. Hans spel, löpningar och samarbete behövdes igår. Denna spelare går inte att stoppa på planen. Nu ligger han på en delad första plats med Messi i skytteligan, och jag önskar honom all lycka till. Betyg: 10.

Emmanuel Adebayor: Man såg att Adebayor kämpade under matchen, trots att det inte gick jätte bra för den togolesiska spelaren under den första halvleken. Hans avslutande mål räddade honom från att ha en dålig match, dock ska man inte fördöma spelaren som endast har spelat tre matcher för Real Madrid. Betyg: 8.

Real Madrid 4 - 1 Real Sociedad

Real Madrid vann mot Real Sociedad med 4-1. Videon talar för sig själv!

Startelvan | Real Madrid - Real Sociedad

Real Madrid har avslöjat på sin officiella Facebook sida vilka som kommer att starta mot Real Sociedad klockan 19:00 idag.
Real Madrid (startelva)

De spanska giganterna Real Madrid kommer att möta Real Sociedad på Santiago Bernabeu om endast några minuter. Los Blancos kommer att vara ute efter att vinna La Liga matchen, efter att ha förlorat tre poäng mot Osasuna för exakt en vecka sedan.

För att inte ligga med 10 poäng under de katalanska rivalerna Barcelona i ligatabellen, måste Real Madrid vinna de tre viktiga poängen och minska poängskillnaden mellan de två stora klubbarna.

STARTELVA : Iker Casillas - Alvaro Arbeloa - Ricardo Carvalho - Ezequiel Garay - Marcelo - Lassana Diarra - Xabi Alonso - Mesut Özil - Ricardo Kaká - Cristiano Ronaldo - Emmanuel Adebayor.

Real Sociedads ytter Antoine Griezmann: "Real Madrid är inget speciellt lag"


Den unga Sociedad spelaren Antoine Griezmann säger att Real Madrid inte ska tro att de är speciella.
Antoine Griezmann

Real Sociedad
s 19-årige ytter, Antoine Griezmann har gått till attack mot Real Madrid innan de två klubbarna kommer att mötas klockan 19:00 ikväll.

De spanska giganterna Real Madrid kommer att vara ute efter att återhämta sig från förra veckans förlust mot Osasuna. Men Griezmann tror att hans lag kan orsaka ännu en förlust för Los Blancos.

Det franska underbarnet, som sammankopplades med en flytt till Liverpool och Arsenal, har underskattat Real Madrids kvalité, och sa: "Real Madrid är inget i denna värld. De är inte speciella. Vi kan skada dem på motattacken."

Cristiano Ronaldo: "Mourinho är rätt man att leda Real Madrid till Champions League titeln"


Den 26-årige anfallaren Cristiano Ronaldo säger att den bästa födelsedagspresenten är att vinna Champions League titeln denna säsong.
Jose Mourinho & Cristiano Ronaldo

Real Madrid
s superstjärna Cristiano Ronaldo säger att klubbens största mål är att vinna Champions League denna säsong.

"Att vinna Decima (den tionde Champions League titeln) skulle vara den bästa födelsedagspresenten jag skulle ha fått" sa Cristiano Ronaldo till den spanska sporttidningen AS. "Hela laget och tränaren jobbar hårt för att vi ska vinna troféer."

Därefter medgav den portugisiska anfallaren att han tror att Jose Mourinho är den rätta mannen att leda Los Blancos till CL titeln.

"Mourinho? Han är rätt man att göra Madrid till mästare."

"Vi alla tror att det kommer att vara ett bra år för Madrids omgivning. Jag gillar att jobba med ambitiösa personer som Mourinho väldigt mycket."

Jose Mourinho: "Matematiskt sätt är det möjligt för Real Madrid att vinna ligan"


Ligan är ännu inte över, säger den portugisiska tränaren Jose Mourinho, när han blev tillfrågad av median om Real Madrid borde ge upp hoppet om ligatiteln.
Jose Mourinho

Real Madrid
s tränare Jose Mourinho tror fortfarande på att Los Blancos kan komma ikapp de katalanska serieledarna Barcelona i ligatabellen.

Just nu har Barca tio poäng mer än Real Madrid i den spanska ligan efter att ha vunnit mot Atletico Madrid igår kväll.

När Mourinho blev tillfrågad om hans lag borde glömma ligan, sa Mourinho: "Det vi behöver göra är att glömma Copa del Rey tills finalen, vilket är i slutet av april."

"Nu behöver vi tänka på ligan och Champions League, där vi har en lika stor chans att vinna som alla andra 15 lag."

"I ligan ligger vi efter och därför är favoriterna de som ligger på första plats. Matematiskt sätt är det möjligt (att vinna ligan), och allt som är matematiskt möjligt, är möjligt."

Arsenal kommer att försöka underteckna Real Madrids mittback Pepe i sommar


Pepe kan vara närmare än någonsin på väg att lämna den spanska huvudstadsklubben Real Madrid.
Pepe

Arsenal
överväger möjligheten att signera Real Madrids portugisiska försvarare Pepe. Gunners tränare Arsene Wenger är ute efter en försvarare, efter att ha misslyckat med att underteckna någon back i januari. Därför är den franska tränaren ute efter att värva Pepe i sommar, som har problem med den spanska storklubben.

Man förväntar sig att den 27-årige spelaren kommer att lämna La Liga och Spanien i sommar eftersom han ännu inte har kommit överens med sin klubb om ett nytt kontrakt. Och nu rapporteras det att Wenger har gett sig in i jakten på den talangfulla mittbacken.

Dessutom sägs det att Jose Mourinho, som enligt tidigare rapporter uppmanat Real Madrid att förnya Pepes kontrakt, är villig att lyssna på erbjudanden för den brasiliansk födda spelaren. En summa på 12 miljoner pund för portugisen kommer att accepteras.

Mourinho: "Kaká kommer att återfå sin bästa form, men han behöver tid att återhämta sig"


Real Madrids tränare Jose Mourinho är säker på att Kaká kommer att återvända till sin bästa form. Det enda 28-åringen behöver är tid att återhämta sig från sin skada.
Ricardo Kaká

Under dagens presskonferens, pratade Real Madrids portugisiska tränare om Kaká och hans situation i Real Madrid.

Den brasilianska stjärnan har ännu inte fått spela en match på 90 minuter, istället har han fått spela i 20-30 minuter sedan han kom tillbaka. Dock spelar han inte alla matcher, vilket har ifrågasatt Kakás roll hos den spanska huvudstadsklubben.

Förra säsongen blev Kaká kritiserad av median på grund av hans dåliga form, men man fick reda på att det berodde på att han kände smärta i sitt vänstra knä. Nu när han är tillbaka, mår han mycket bättre, och det tror även Jose Mourinho.

"Kaká mår väldigt bra, men han har förlorat några sensationer under tiden han var borta och behöver tid att få dem tillbaka. Kaká kommer alltid att vara Kaká. Han har inte spelat på sex månader efter att ha haft en seriös skada. Det är inte lätt psykiskt, eftersom han inte visste när han skulle återvända, men allt är bra. Han behöver tid att återhämta sitt sinne."

Sedan fortsatte den förra Chelsea och Inter tränaren med att avslöja att mittfältaren kommer att spela mot Real Sociedad imorgon. "När han sitter på bänken är han en viktig alternativspelare. Imorgon kommer han att spela. Bit för bit kommer han att vara tillbaka."

Dessutom har den spanska sporttidningen Marca rapporterat att Mou tar väldigt bra hand om Kaká.

"Var inte orolig, du kommer att vara viktig för oss denna säsong" säger 'The Special One' till brassen nästan varje dag.

Real Madrids Cristiano Ronaldo fyller 26 år!

Real Madrids portugisiska anfallare Cristiano Ronaldo fyller 26 år idag, den 5 februari.
Cristiano Ronaldo

Den portugisiska superstjärnan Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro är inte 25 år längre, utan idag fyller den unga spelaren 26 år. Anfallaren, som flyttade till Real Madrid sommaren år 2009, har varit en viktig spelare för Los Blancos och jag är säker på att han kommer att avgöra ännu flera matcher för Santiago Bernabeu klubben.

Hittils har CR7 gjort 32 mål på 36 matcher (La Liga, Champions League & Spanska Cupen), vilket betyder att han har gjort två poäng mindre än Barcelonas Lionel Messi (34 mål).

En bra födelsedagspresent skulle väl vara att vinna skytteligan, eller?

Grattis, Cristiano Ronaldo!

Mourinho har inkallat 20 spelare till söndagens match mot Real Sociedad


Den portugisiska tränaren Jose Mourinho har avslöjat vilka spelare som kommer att vara närvarande i morgondagens match mot Real Sociedad.
Real Madrid (mot Sevilla)

Real Madrid
tränaren Jose Mourinho har inkallat tjugo män till morgondagens La Liga match mot Real Sociedad. De två mittfältarna Sergio Canales och Fernando Gago, som inte inkallades till Real Madrids föregående match, har kommit med i trupplistan, liksom ungdomsakademins målvakt Tomas Mejias.

De skadade spelarna Pepe, Higuain och Dudek kommer inte att vara närvarande, samt att Sergio Ramos kommer inte att spela på grund av att han är avstängd. Pedro Leon däremot kommer att missa matchen på grund av tränarens egna beslut.

REAL MADRIDS TRUPPLISTA:
Målvakter:
Casillas, Adan, Mejias
Försvarare: Carvalho, Marcelo, Arbeloa, Albiol, Garay
Mittfältare: Khedira, Alonso, Lass, Granero, Canales, Gago, Kaká, Özil, Di Maria
Anfallare: Cristiano Ronaldo, Adebayor, Benzema

REAL SOCIEDADS TRUPPLISTA:
Målvakter: Bravo, Zubikarai
Försvarare: Carlos Martinez, Dani Estrada, Mikel Gonzalez, Labaka, Ansotegi, Demidov,
De la Bella
Mittfältare: Xabi Prieto, Sarpong, Markel, Rivas, Elustondo, Zurutuza, Griezmann
Anfallare: Tamudo, Agirretxe

Real Madrid vill signera Emmanuel Adebayor permanent i sommar, för 11,5 miljoner euro


Enligt rapporter vill den spanska storklubben Real Madrid behålla Manchester Citys utlånade spelare Emmanuel Adebayor, genom att underteckna honom permanent.
Emmanuel Adebayor

Real Madri
ds portugisiska tränare Jose Mourinho hoppas på att han kan underteckna Manchester Citys anfallare Emmanuel Adebayor permanent i sommar, rapporter den engelska tidningen The Daily Mail.

Den togolesiska spelaren, som efter mycket spekulationer flyttade till den spanska huvudstadsklubben i januari, har haft en positiv start i sitt liv i Madrid. I Copa del Rey gjorde han sitt första mål för Los Blancos i sin hemmadebut mot Sevilla.

Dock sägs det att Santiago Bernabeu klubben kommer inte att vara villiga att betala en lika stor summa (23 miljoner euro) som City betalade Arsenal för spelaren. Istället vill spanjorerna betala halva summan, det vill säga 11,5 miljoner euro.

Jose Mourinho: "Jag har fyra år kvar i mitt kontrakt med Real Madrid som jag vill fullgöra"


Den förra Inter och Chelsea tränaren Jose Mourinho har förtorende för sin klubb Real Madrid, och hoppas på att få stanna i den spanska klubben i flera år.
Jose Mourinho

Den portugisiska tränaren Jose Mourinho insisterar på att han inte kunde ha haft det bättre i Real Madrid. The Special One har gett ut ett löfte om att vara lojal till klubben som han flyttade till i somras förra året.

Tränaren, som inte var så glad när de spanska giganterna tappade tre poäng mot Osasuna i La Liga, har förnekat rapporter som säger att han ville lämna klubben i sommar.

"Jag kommer inte att återvända till Italien. Jag har fyra år kvar i mitt kontrakt med Real Madrid och jag hoppas att fullgöra det" sa Mourinho till pressen innan Los Blancos gör sig redo inför mötet med Real Sociedad imorgon.

"Min framtid är inte bunden till resultat, om klubben och jag är glad så kommer min framtid att beslutas av alla."

"Nu är jag väldigt glad och jag får garantier om att vi går på rätt väg, vilket är något som jag gillar väldigt mycket."

Juninho Pernambucano: "Real Madrid är favoriter att vinna Champions League"


Juninho tror att Cristiano Ronaldo är världen bästa frispark spelare för tillfället, samtidigt som han tror att Real Madrid är favoriter att vinna Champions League denna säsong.
Juninho

Juninho Pernambucano
är fortfarande ett känt namn inom fotbollen. Under Al-Gharafa spelarens fotbollskarriär gjorde han en hel del minnesvärda mål, och ett av hans viktigaste mål var mot Barcelona i Champions League år 2008/2009.

Hans otroliga frisparkar har ärvts av dagens stjärnor, som exempelvis Didier Drogba och Cristiano Ronaldo, men det är inte många som har lyckats att slå hans mästarmetod.

"När jag spelade i Lyon, hjälpte det mig väldigt mycket att vara en bra frispark spelare. Även i denna moment, finns det brasilianska spelare som är på top, som till exempel Ronaldinho och Roberto Carlos, som har talang och kvalité. Men man kan se att det finns många spelare som också är bra" sa Juninho.

"Cristiano Ronaldo är en bra spelare och skjuter väldigt bra. Han är en av de bästa spelarna på frisparkar i världen just nu."

"Real Madrid är favoriter att vinna Champions League denna säsong. Lyon har också en psykisk fördel. Under de senaste åren, har Lyon 'stött på' Real Madrid och jag tror att de har en fördel på grund av detta, eftersom de vet hur man ska spela mot dem."

"Mourinho är en väldigt bra tränare och därför har Real Madrid blivit starkare. Matchen mot Real Madrid kommer att vara bra, eftersom Lyon vet hur man ska möta dem" avslutade Juninho.

Real Madrid kommer att erbjuda Atletico M. anfallaren Alvaro Negredo för Sergio Agüero


Den spanska storklubben Real Madrid har återigen sammankopplats med Atletico Madrids spelare Sergio Agüero, och det sägs att Los Blancos kan vara nära att underteckna spelaren om fem månader.
Sergio Agüero & Alvaro Negredo

Real Madrid
har återigen sammankopplats med en sommarflytt för Atletico Madrids superstjärna Sergio Agüero. Enligt spanska rapporter kommer Los Blancos att använda sin förra spelare Tillvaro Negredo, i sitt försök att signera argentinaren.

De spanska giganterna sålde Negredo till Sevilla år 2009 med möjligheten att köpa tillbaka spelaren under de två första åren, för en summa på 17 miljoner euro. Enligt den spanska sporttidningen Marca rapporteras Negredo vara en beundrare av Atletico Madrid och Los Menegues planerar att erbjuda stadsrivalerna anfallaren som en del av affären.

Los Rojiblancos kräver 45 miljoner euro för sin unga stjärna, men Real Madrid hoppas kunna erbjuda Atletico en affär som kommer att passa både sidorna: Negredo och 28 miljoner euro kontant.

Pepe vill inte förnya sitt kontrakt längre och kommer att lämna Real Madrid i sommar


Real Madrids försvarare Pepe kommer inte att förnya sitt kontrakt, och kan vara på väg att lämna Santiago Bernabeu stadion i sommar.
Pepe

Real Madrid
s 27-årige försvarare Pepe har bestämt sig för att inte förnya sitt kontrakt med den spanska klubben och lämna Santiago Bernabeu när han kontrakt löper ut, rapporterar spanska rapporter.

Den spanska tidningen AS säger att portugisen blev irriterad på klubben efter att i flera veckor ha försökt att skriva under ett nytt kontrakt med Los Blancos, men ännu inte kommit fram till något. Den spanska huvudstadsklubben har vägrat att acceptera spelarens krav, vilket har resulterat till att Pepe vill lämna klubben.

Trots att tränaren Jose Mourinho sa till styrelsen att man måste förnya spelarens kontrakt så fort som möjligt, verkar det som om ingen förutom tränaren som vill se spelaren stanna i Real Madrid.

Därför sägs det att en flytt i sommar kommer tvinga Los Merengues att sälja honom eftersom man annars skulle riskera att förlora försvararen helt gratis i juni år 2012.

Det sägs att Pepe är en av klubbens lägst betalda spelare i Real Madrids A-lag, och tjänar en årslön på omkring 1.8 miljoner euro, vilket är en summa som mittbacken vill höja till en lika stor årslön som Cristiano Ronaldo och Kaká.

Både Chelsea och Barcelona har sammankopplats med portugisen, som kostade Real Madrid 30 miljoner euro år 2007 när han signerades från Porto.

Manchester Uniteds Ryan Giggs: "Cristiano Ronaldo gick från att vara en fantastisk ytter & dribblare till att vara en otrolig målgörare"
Manchester Uniteds nummer 11, Ryan Giggs, hyllade sin före detta lagkamrat och sa att han är en spelare som har allt.
Cristiano Ronaldo & Ryan Giggs

Manchester United
veteranen Ryan Giggs har medgett att han alltid har beundrat Cristiano Ronaldos mod. Den  portugisiska stjärnan var den walesiska spelarens lagkamrat i Old Trafford, och nu har den 37-årige mittfältaren sammankopplat Ronaldo med George Best.

"Liksom Best, var Cristiano en väldigt modig spelare. Han gick från att vara en fantastisk ytter och dribblare till att även vara en otrolig målgörare. Högra fot, vänstra fot, frisparkar, straffar... han kan göra alla typer av mål" sa Giggs till manutd.com när han hyllade sin före detta lagkamrat.

"Han är verkligen en spelare som har allt."

Emmanuel Adebayor: "Jag älskar Real Madrid och jag är här för att hjälpa"


Real Madrids nyförvärv Emmanuel Adebayor, som visade sin kärlek för Real Madrid, är säker på att hans nya klubb kommer att få sina chanser att vinna Copa del Rey titeln mot Barcelona i finalen.
Emmanuel Adebayor

Real Madrid
s anfallare Emmanuel Adebayor har visat sin kärlek för sin nya klubbar och berättade om sin önskan att hjälpa laget att åstadkomma framgång denna säsong.

Den lånade Manchester City anfallaren gjorde sitt första mål på Santiago Bernabeu stadion med Los Blancos i Copa del Rey semifinalen mot Sevilla denna vecka. När den togolesiska spelaren pratade med den spanska tidningen AS, diskuterade han sin glädje att göra mål, och även om hans tidiga intryck på sitt liv i Madrid.

"Jag är väldigt glad över att ha gjort mål. Det var en dröm att spela i en stadium som är så imponerande som Santiago Bernabeu. Jag älskar denna klubb och jag är här för att hjälpa. Jag är här för att spela så ofta som de vill att jag ska spela" sa den 26-årige målgöraren.

"Jag är imponerad av spelarnas kvalité, den är fantastisk. Özil gjorde ett bra mål innan jag lyckades med mitt."

Sedan fortsatte Adebayor att prata om rivaliteten med Barcelona, och sa att hans älskade lag har en stor chans att vinna Copa del Rey titeln mot katalanerna i finalen den 20 april.

"De är ett av världens bästa lag, och vi har ingen tvekan om deras kvalité. Men en final är över 90 eller 120 minuter, och vi kommer att ha våra chanser. Vi kommer att gå för det."

Legenden Ivan Zamorano: "Barcelona är oförstörbara, medan Real Madrid är åtkomliga"


Real Madrids förra spelare anfallare Ivan Zamorano tror att rivalerna Barcelona har fått en ouppnåelig standard.
Ivan Zamorano

Den förra Real Madrid stjärnan Ivan Zamorano hyllat den katalanska klubben Barcelona för det som de har åstadkommit, och sa att de nuvarande serieledarna är "oförstörbara".

Den chilenska legenden tillbringade fyra säsongen i Santiago Bernabeu, från år 1992 till 1996, och vann ligatiteln säsongen 94/95. Zamorano tror att Jose Mourinho kan hjälpa klubben att vinna titlar, samtidigt som han sa att man inte kan göra några misstag mot Blaugrana.

I en intervju med Reuters, sa han: "Som vi har sett den senaste tiden, fortsätter Barcelona att vara ouppnåeliga och oförstörbara, medan Real Madrid är mer åtkomliga."

"Barcelona är ett lag som inte förlåter. Alla stora lag lider upp och ner, och det som händer Real Madrid är på grund av hela lagets obalans. Vi alla trodde att det skulle bli bra eftersom laget visade styrka i början av säsongen, tills de blev besegrade av Barcelona."

"Vi är säkra på att Mourinhos förmåga att genomföra saker är mycket starkare och han kan omvända på oturen."

Sju Premier League klubbar håller koll på Real Madrids Castilla spelare


Ett antal engelska klubbar har satt sitt sikte på Jose Mourinhos unga talangspelare.
Alvaro Morata, Pablo Sarabia, Juan Carlos, Jaunfran & Fran Rico

Jose Mourinho
s Real Madrid stjärnor har intresserat ett antal Premier League tränare. Engelska klubbar håller koll på Los Blancos Castilla spelare.

En ny generation av stjärnor från division B är på väg att avsluta med den spanska fotbollen, för att åka till Storbritannien och lära sig ett nytt spelstil. Mourinho har låtit vissa utav de debutera för de spanska giganterna.

När Real Madrid Castilla vann över UD Extremadura med 3-1 i söndags, var det scouter från Manchester United, Manchester City, Fulham, Wigan, Aston Villa, Everton och Bolton som kollade på matchen - och spelarna.

Man tror att Alvaro Morata, Pablo Sarabia, Juan Carlos, Juanfran och Fran Rico är fem utav spelarna som kan vara på väg till ett nytt land och en ny liga.

Legenden Raul: "Jag hoppas att Madrid vinner titeln i år - de finns fortfarande i mitt hjärta"


Den förra Los Blancos spelaren Raul Gonzalez hoppas att hans älskade Real Madrid vinner den spanska titeln i år.
Raul Gonzalez

Schalke
s stjärna och Real Madrid legenden Raul Gonzalez medger att han fortfarande hoppas på att sin förra klubb kan besegra Barcelona och och vinna den spanska titeln denna säsong.

När spanjoren pratade med den spanska sporttidningen AS, sa Real Madrids bästa målgörare genom tiderna att han är desperat över att se Madrid lyfta sin första titel sedan år 2008.

"Självklart hoppas jag på Real Madrid, men så länge Barcelona fortsätter med sina framsteg kommer det att vara svårt att se dem förlora en titel. Barcelona har varit imponerande."

"Real Madrid finns fortfarande i mitt hjärta. När man har spelat för en klubb i 16 år, lämnar de dig inte bara sådär. Nu är jag i Schalke, mitt huvud är här och jag ger allting för denna klubb."

Mourinho: "Laget är som bäst när Pepe spelar, med honom har laget mer kontroll över bollen"


Real Madrids portugisiska tränare säger att om klubben vill vinna några titlar, måste man behålla en av lagets farligaste spelare.
Pepe & Jose Mourinho

Real Madrid
s tränare Jose Mourinho har sagt till den spanska klubben att man måste behålla Pepe, eftersom han är en viktig spelare för Los Blancos.

Den portugisiska försvararen är frustrerad över att man ännu inte har förnyat hans kontrakt, och därför är han ute efter att flytta till den engelska klubben Chelsea.

Men Mourinho vägrar att låta den 27-årige försvararen lämna Santiago Bernabeu klubben, och sa: "Laget är som bäst när Pepe spelar, med Pepe är laget inte rädda för att lämna utrymme på backlinjen. Med Pepe som pressar motståndarna, har laget mer kontroll över bollen och med Pepe är vi mycket farligare i attacken."

"Pepe är en utmärk spelare som har ett år kvar på sitt kontrakt, så idag är detta inget problem för mig. Om spelaren inte kommer överens med klubben om en förnyelse, är det ett problem för Pepe och styrelsen - det är inte mitt problem."

Juventus kommer att lägga ett bud på Royston Drenthe när han återvänder till Real Madrid


De italienska giganterna Juventus kommer att lägga ett bud på Real Madrids utlånade Hercules spelare när han återvänder till den spanska huvudstadsklubben.
Royston Drenthe

Juventus
är inte redo att släppa taget om Real Madrids ytterback Royston Drenthe. Tidigare i veckan avslöjade den utlånade spelaren att Hercules vägrade att låta honom gå till Juventus dagen innan transfermarknaden stängde.

För tillfället kommer den holländska spelaren att stanna hos Hercules, trots att han inte vill stanna med den enda spanska klubben som lyckades besegra Barcelona denna säsong.

Dock har den spanska sporttidningen Super Deporte rapporterat att den italienska klubben kommer att lägga ett bud på Drenthe i sommar, då han återvänder till sin klubb Real Madrid.

Jorge Valdano om Copa del Rey finalen: "Vi är Real Madrid, och vi är inte rädda för någon"


Den före detta argentinska fotbollsspelaren, som nu är Real Madrids generaldirektör, ser fram emot att se på Copa del Rey finalen mellan Real Madrid och Barcelona.
Jorge Valdano

Real Madrid
s generaldirektör Jorge Valdano säger att han välkomnar Copa del Rey finalen mot rivalerna Barcelona. Både lagen vann semifinalerna i den spanska cupen, och nu kommer de att mötas i finalen - endast tre dagar efter La Ligas El Clasico.

"Vi är här för att utmana Barca. Det är vår skyldighet och ansvar" deklarerade Valdano. "Det är två månader kvar till den matchen och tills dess kan många saker förändras. Vi får se hur maktbalanser ser ut då."

"Vi är Madrid och vi är inte rädda för någon. Vi hoppas att vi kan räkna med fansens stöd."

Emmanuel Adebayor gjorde Real Madrids 5000:e mål på Santiago Bernabeu stadion


Emmanuel Adebayors sena mål mot Sevilla i hans hemmadebut, blev Real Madrids 5000:e gjorda mål på Santiago Bernabeu stadion.
Emmanuel Adebayor

Real Madrid
s nya anfallare Emmanuel Adebayor har visat klubbens framsteg genom att göra sitt första mål i Santiago Bernabeu stadion mot Sevilla under gårdagens Copa del Rey semifinal. Den togolesiska spelaren har hamnat i historieboken efter att han gjorde det 5000:e mål på Los Blancos hemmaplan.

Den spanska sporttidningen Marca avslöjade på sin hemsida att Adebayor hade gjort det speciella målet för Real Madrid, när den spanska huvudstadsklubben besegrade Sevilla.

Nu har Adebayor skrivit in sig i Real Madrids historiebok tillsammans med legenderna Jose Giralt (gjorde det första målet för Real Madrid 1903), Belmar (han gjorde det 1000:e målet), Francisco Gento (han gjorde det 2000:e målet), Juanito (han gjorde det 3000:e målet) och Amavisca som gjode det 4000:e målet.

"Jag är väldigt glad över att ha lyckats göra mål. Laget hade många målchanser och vi kan säga att vi spelade bra" sa Adebayor till Marca.

"Jag är väldigt glad eftersom jag ser att vi har ett väldigt starkt lag med spelare som Özil, Ronaldo och Kaká."

Sergio Ramos, Xabi Alonso och Angel di Maria tycker att det var viktigt att ta sig till CDR finalen


Tre Madridistas är väldigt nöjda över att ha tagit sig till Copa del Rey finalen, men de tycker ändå att det kommer att vara konstigt att möta Barcelona två gånger i rad.
Sergio Ramos

Efter gårdagens härliga vinst mot Sevilla (2-0, som resulterade till 3-0), kommenterade tre Real Madrid spelare matchen. Försvararen Sergio Ramos, mittfältaren Xabi Alonso och yttern Angel di Maria tycker att det kommer att vara en spännande final mot Barcelona.

Sergio Ramos:
"Vi är extremt glada. Det var väldigt viktigt att ta oss till finalen. Vi har ännu inte nått någonting, men vi måste fokusera på La Liga och Champions League. Vi är väldigt glada för Adebayor. Ingen borde ifrågasätta hans talang. Han är väldigt glad."

Xabi Alonso:
"Vi är glada över att har lyckats ta oss till finalen. Vi vet vad det betyder och det finns mycket tid att tänka på det. Det kommer att vara en väldigt bra Copa final. Kvällens (gårdagens) match var inte så fin att kolla på eller spela. Både lagen var försiktiga och det var väldigt få målchanser. Det enda som spelade någon roll var att vi tog oss till finalen, efter ett bra resultat i första delen (av semifinalen).

"Det är ett ganska konstigt sammanträffande att vi också kommer att spela mot Barcelona tre dagar innan, i La Liga. Vi måste se som både matcherna som en Copa final."

Angel Di Maria:
"Vi har vunnit alla våra hemmamatcher, och vi måste fortsätta att göra det. Nu är vi i finalen och har mycket tid att tänka på Barcelona. Vi kommer att ge La Liga allting vi har eftersom inom fotbollen händer en massa saker och man vet aldrig vad som kan hända."

Jose Mourinho: "Den 20 april är ett konstigt datum för Copa del Rey finalen"


Jose Mourinho säger att det är ödet som förde Real Madrid och Barcelona att mötas i Copa del Rey finalen om två månader.
Jose Mourinho

Real Madrid
s tränare Jose Mourinho säger att trots att man spelade nio matcher på bara en månad (i januari), så är han glad över att hans lag lyckades ta sig till Copa del Rey finalen efter att ha besegrat Sevilla med 2-0 igår kväll.

Den portugisiska tränaren tyckte också att finalen som kommer att äga rum den 20 april är ganska konstig, för att man tre dagar innan kommer att spela El Clasico. Men samtidigt var han nöjd över att Los Blancos inte förlorade kontrollen under gårdagens semifinal.

"Det är stort att se två rivaler mötas i finalen" sa Mourinho till den spanska sporttidningen Marca efter matchen. "Vi hade våra svårigheter, och det skadade oss genom hela januari månaden."

"Vi betalade priset, men vi har återhämtat oss tillräckligt för att nå finalen. Allt har varit värt det eftersom vi nu är i Copa del Rey finalen."

"Den 20 april är ett konstig datum för finalen. Vi kommer att fokusera på den spanska cupen senare i säsongen. Det var viktigt för oss att inte förlora kontrollen under matchen, och målen gav oss sinnesfrid."

Real Madrid kommer att vara ute efter att vinna sin 18:e Copa del Rey titeln mot Barcelona


Om två månader kommer Real Madrid vara redo att spela sin 37:e Copa del Rey final, när Los Blancos och Barcelona möts den 20 april.
Real Madrid - Sevilla (Copa Del Rey Semifinal)
Copa del Rey
Real Madrid kommer att spela sin 37:e Copa del Rey final efter att ha eliminerat Sevilla i semifinalen. Inget annat lag än Los Blancos har spelat lika många finaler som Santiago Bernabeu klubben.

Sjutton Copa del Rey titlar tillhör Real Madrid, och efter att inte ha spelat någon final på sju år, kommer Los Merengues att möta Barcelona den 20 april i jakt på ännu en Copa del Rey titel.

Nu har Real Madrid chansen att vinna sin 18:e Copa del Rey titel; en trofé som klubben inte har vunnit sedan år 1993.

Nio gånger har den spanska huvudstadsklubben vunnit spanska cupen i Madrid. I Barcelona vann spanjorerna tre utav åtta finaler, medan i Valencia vann Real Madrid två utav fyra finaler på Mestalla stadion.

En vinst och en biljett till Copa del Rey finalen!

Real Madrids Mesut Özil och januari värvningen Emmanuel Adebayor ledde Los Blancos till en plats i Copa del Rey finalen.


Real Madrid
besegrade Sevilla med 2-0 (3-0) för bara några minuter sedan. Efter att ha haft en tuff första halvlek med inget mål (som egentligen inte orsakar problem), passade Sami Khedira sin lagkamrat och landslagsman Mesut Özil en väldigt fin passning, och så blev det första målet till.

När det bara återstod några minuter kvar till avblåsning, byttes Emmanuel Adebayor in medan Karim Benzema lämnade planen. I slutsekunderna fick nyförvärvet en bra passning av Lass, vilket resulterade till mål. Detta var Adebayors första mål för Real Madrid - och det gjordes på Santiago Bernabeu stadion.

Nu blir det en Copa del Rey final mot Barcelona, som även de vann sin match idag (mot Almeria). Den 20 april, tre dagar efter La Ligas El Clasico, kommer Spaniens största klubbar att mötas - och en utav de kommer att lämna planen med en titeln, medan den andra går hem tomhänt.

Panidani till attack mot CR7: "Cristiano borde lära sig från Messi och lämna sin kaxiga attityd"


Osasunas spelare har gått till attack mot den portugisiska stjärnan Cristiano Ronaldo, samt Real Madrids betalningssystem.
Walter Pandiani & Cristiano Ronaldo

Osasuna
s anfallare Walter Pandiani har gått till attack mot Real Madrids superstjärna Cristiano Ronaldo, där han hävdade att portugisen är kaxig och har en skruv lös.

De båda spelarna grälade under den senaste La Liga matchen, då Real Madrid förlorade matchen med 1-0 på motståndarnas hemmaplan.

Den uruguayanska målgöraren har under dagens presskonferens pratat om 25-åringen, och sa: "Det som Cristiano borde göra är att lära sig från Messi, och att lämna den kaxiga attityden."

"Det är han som skapar alla problem, varje helg, och han borde bestraffas. Han borde se det bästa med världen, och se om det är möjligt för honom att lära sig lite till. Han har en skruv lös. Han måste lära sig att vara ödmjuk."

Dessutom har det spekulerats om att portugisen frågade Osasunas stjärna hur mycket han tjänar, och veteranen svarade enkelt att han har i alla fall vunnit fler titlar på planen än honom.

När man frågade Pandiani om detta var sant, sa han: "Det är sant, det som har sagt, det har hänt. När han vinner cupen, supercupen och titlarna jag har, kommer jag kanske lyssna. På vår plan är vi respekterade."

"Barcelona är ett lag med människor. Madrids fotbollsspelare förtjänar inte mycket bemötande, men de betalar för andras dumheter. Madrid betalar för Cristiano Ronaldos kaxiga attityd."

Sevilla har fått böter på 6000 euro på grund av att ett fan kastade en flaska på Iker Casillas


Den andalusiska klubben Sevilla har fått stora böter efter att ett fan kastade en vattenflaska på Real Madrids stjärnmålvakt, Iker Casillas.
Iker Casillas

Sevilla
har fått böter på 6000 euro, efter att ett fan kastade en flaska på Real Madrids Iker Casillas, under den senaste Copa del Rey matchen, som Los Blancos vann med 1-0.

Tack vare Karim Benzemas mål, vann de spanska giganterna den första matchen i CDR:s semifinal. Nu ger Los Blancos sig ut för att spela den andra och sista matchen i semifinalen mot Sevilla på Santiago Bernabeu stadion.

Efter matchen, när domaren nyligen hade blåst av matchen, kastades en plastflaska ner från publiken på Real Madrids målvakt, och man såg Casillas ligga på marken där han visade sin smärta.

Igår har tävlingens kommitté bestämt sig för vilket straff Sevilla ska få för denna händelse; böter på 6000 euro, samt att man har hotat klubben om att man kommer att "stänga" arenan om en liknande händelse inträffar på Ramon Sanchez Pizjuan stadion.

Fernando Gago och Pedro Leon hamnade i en konflikt under gårdagens träningspass


Real Madrid duon Pedro Leon och Fernando Gago var väldigt nära att hamna i slagsmål under gårdagens träningspass.
Fernando Gago & Pedro Leon

Spanska rapporter säger att Real Madrid lagkamraterna Fernando Gago och Pedro Leon hamnade i en konflikt under måndagens träningspass på Valdebebas, som nästan ledde till ett slagsmål.

Den spanska sporttidningen Marca sa att Leon inte blev så glad när han fick en kraftfull tackling från argentinaren under en träningsmatch inom laget, vilket lämnade yttern med en känsla av smärta. Därefter bytte duon sina handlingar, och Pedro Leon förolämpade Gago.

Sedan fortsatte träningspasset normalt, trots att det var spänt och Leon var fortfarande missnöjd med tacklingen av Gago.

Sedan fortsatte diskussioner att ske i omklädningsrummet efter träningen, där flera av spelarnas lagkamrater var tvungna att gå i mellan innan situationen blev fysisk.

- Detta var anledningen till varför Fernando Gago och Pedro Leon inte inkallades till dagens viktiga Copa del Rey match mot Sevilla.

Real Madrid blev direkt avvisade när de i sista minuten försökte signera Napolis stjärna Cavani


Real Madrid ville komma överens om en flytt för Napolis Edinson Cavani, men klubben vägrade att förhandla med den spanska huvudstadsklubben.
Edinson Cavani

Den italienska klubben Napoli avvisade ett sista-minuten erbjudande från de spanska giganterna Real Madrid som försökte att underteckna den unga spelaren Edinson Cavani.

Den italienska tidningen Il Mattino rapporterar att Jose Mourinho gjorde ett seriöst bud på 23-åringen på den sista dagen av transfermarknaden efter att ha sett den uruguayanska spelaren göra ett hattrick mot Serie A klubben Sampdoria.

Dock var Napoli inte intresserade av att göra affärer med Santiago Bernabeu klubben, och gjorde det omöjligt för spanjorerna att ens överväga att köpa honom för något pris.

Mourinho har inkallat 19 spelare till onsdagens Copa del Rey semifinal mot Sevilla


Jose Mourinho har inkallat nitton män till onsdagens semifinal mot Sevilla.
Real Madrid

Den portugisiska Real Madrid tränaren Jose Mourinho har inkallat nitton spelare till morgondagens Copa del Rey match mot Sevilla. Den brasilianska försvararen Marcelo kommer inte att delta i matchen på grund av att han inte mår så bra (han fick feber under helgen), och akademins målvakt Mejias kommer inte heller delta.

Spelarna Pepe, Higuain och Dudek är tre andra spelare som inte heller kommer att delta, på grund av respektive skador, medan Pedro Leon, Canales och Gago lämnades utanför trupplistan på grund av tränarens egna beslut.

REAL MADRIDS TRUPPLISTA:

Målvakter: Casillas, Adan, Mejias.
Försvarare:
Carvalho, Ramos, Marcelo, Arbeloa, Albiol, Garay.
Mittfältare: Lass, Khedira, Granero, Xabi Alonso, Di Maria, Kaká, Özil.
Anfallare: Cristiano Ronaldo, Adebayor, Benzema.


SEVILLAS TRUPPLISTA:
Målvakter: Javi Varas, Julian.
Försvarare: Fazio, Martin Caceres, Fernando Navarro, Escude, Sergio
Sanchez, Dabo, Alexis.
Mittfältare: Romaric, Navas, Zokora, Perotti, Renato, Capel, Cigarini,
Acosta, Medel, Rakitic.
Anfallare: Luis Fabiano, Kanoute, Alfaro, Negredo, Rodri.

Real Madrid kommer att försöka underteckna Liverpools Steven Gerrard för 30 miljoner euro


Real Madrids Jose Mourinho kommer att göra sitt bästa för att underteckna Liverpools lagkapten Steven Gerrard i sommar.
Steven Gerrard

Real Madrid
s tränare Jose Mourinho vill underteckna Liverpools kapten Steven Gerrard till klubben i sommar. Tidningen Sport säger att om portugisen stannar i Santiago Bernabeu, kommer han att försöka övertala Florentino Perez att lägga ett bud på den engelska mittfältaren i juni.

Mourinho har jagat Gerrard sedan han var tränare för Chelsea, och nu när Fernando Torres såldes till tränarens förra Premier League klubb, kommer mittfältaren att tänka på sin framtid - som kanske är i Real Madrid.

Efter att ha lyckats med att övertyga Los Blancos presidenten om att underteckna Emmanuel Adebayor från Manchester City, tror Mourinho att han har mer influens inom "transferpolitiken", och han kommer att göra allt för att landa Steven Gerrard i den spanska huvudstadsklubben.

Mourinho tror att den 30-årige stjärnans klubb, Liverpool, kommer att acceptera ett bud på 30 miljoner euro för lagkaptenen.

Karim Benzema: "Ligan är ännu inte förlorad - Real Madrid ger aldrig upp"


Real Madrids franska anfallare, Karim Benzema, säger att ligan är ännu inte förlorad till Barcelona.
Karim Benzema

Real Madrid
s 23-årige anfallare, Karim Benzema, insisterar på att ingen i Real Madrid tror att La Liga titeln för Los Blancos är över ännu. Santiago Bernabeu klubben har sju poäng mindre än Barcelona, men trots detta tror fransmannen att hans klubb har en chans att vinna ligan.

"Vi måste fortsätta att kämpa för ligan, eftersom den inte är förlorad. Det finns fortfarande mycket att spela för och vi måste kämpa ända till slutet. Madrid ger aldrig upp även om det matematiskt sätt är omöjligt att vinna ligan" sa Benzema.

"Ingen i klubben tror att ligan är omöjlig (att vinna), trots att det är sant att det är mycket svårt."

Sergio Agüero: "Jag kommer att lämna Atletico Madrid när jag vill - inte när klubben vill"


Atletico Madrids 22-åriga stjärna har skickat ett meddelande till Europas största klubbar. Argentinaren säger att han inte kommer att lämna sin klubb för tillfället, men när han vill lämna, kommer han att lämna vare sig klubben eller agenten accepterar detta.
Sergio Agüero

Atletico Madrid
s anfallare Sergio Agüero säger att han kommer att det är han som bestämmer om han vill flytta eller inte. Den argentinska spelaren har nyligen förlängt sitt kontrakt med sin La Liga klubb, och han blev tillfrågad om han skulle kunna vara på väg till Real Madrid i sommar.

"Jag har redan sagt det tidigare, just nu är det inte rätt tid att prata om det" sa Agüero. "Dagen jag bestämmer när jag vill gå, kommer jag inte att göra mitt beslut med agenten, klubben eller någon annan. Dagen jag vill gå, kommer jag att gå."

"För tillfället är jag glad här, och dagen jag vill lämna kommer jag att säga sanningen: 'jag vill gå' och jag kommer att gå. Jag kunde ha lämnat förra året eller året innan, men jag vägrade."

"Jag säger inte detta endast till Real Madrid. Det gäller även Manchester United, Chelsea och Barcelona."

Chelsea kommer att lägga ett bud på Real Madrids försvarare Pepe i sommar


Chelsea kommer att försöka underteckna Real Madrids mittback Pepe i sommar.
Pepe

Den engelska klubben Chelsea kommer att göra sitt bästa för att underteckna Real Madrids försvarare Pepe i sommar, rapporterar den spanska median.

Den portugisiska backens kontrakt med Los Blanos löper ut sommaren år 2012, och spelaren har ännu inte kommit överens med sin klubb om någon kontraktförlängninig.

Den spanska sporttidningen AS säger att Chelsea är medvetna om 27-åringens nuvarande situation i Spanien, och om Pepe inte undertecknar ett nytt kontrakt med spanjorerna i slutet av säsongen, kommer engelsmännen att lägga ett bud på portugisen.

Igår köpte The Blues David Luiz från Benfica för 25 miljoner euro (samt anfallaren Fernando Torres), men de vill ändå underteckna ännu en försvarare för att förstärka backlinjen inför säsongen 2011/2012.