OFFICIELLT : David Mateos har undertecknat ett sex månaders kontrakt med AEK Athens FC


Nu är det officiellt : David Mateos har signerat ett kontrakt med AEK FC som sträcker sig till slutet av säsongen.
David Mateos

Som man tidigare hade rapporterat, så var David Mateos på väg att lämna Real Madrid för den grekiska klubben AEK Athens FC. Den spanska spelaren, som flyttades upp till A-laget från Real Madrid Castilla har inte spelat så många matcher för Los Blancos och han hade ingen regelbunden plats i startelvan.

Nu har han fått en ny chans att visa vad han går för i Grekland. Mateos har undertecknat ett kontrakt med AEK till slutet av denna säsong, och man får hoppas på att 23-åringen kommer att imponera under de fem närmaste månaderna i en annan liga och i ett annat land.

Real Madrids stjärna Cristiano Ronaldo: "Jag hatar en atmosfär som Osasunas"


Den portugisiska superstjärnan säger att man inte borde ge upp hoppet ännu. Dessutom säger han att Osasunas atmosfär var som en kamp.
Cristiano Ronaldo

Real Madrid
s ytter Cristiano Ronaldo har sagt till laget och fansen att man måste fortsätta att vara positiv trots den överraskande förlusten mot Osasuna.

Den portugisiska stjärnan hade chansen att göra mål på den 62:a minuten under andra halvlek, dock misslyckades han eftersom han stoppades av Javier Camunas.

När Ronaldo pratade med median, sa 25-åringen att laget hade otur, men att man måste se framåt och gå vidare. "Vi kämpade mot ett lag som gjorde sin del. De gjorde ett skott och ett mål, vi försökte att göra allting under matchen men olyckligtvis vann vi inte."

"Vi måste tänka positivt, det är svårt, men man måste tänka positivt. Fotboll beror på resultaten, detta är fotboll. Om vi vann matchen skulle vi prata om andra saker."

"Atmosfären var som en strid. Det som hände var inte bra för matchen eller för barnen som njöt av matchen. Sådana saker borde få böter, och jag hatar det."

Jose Mourinho: "Mitt lag borde ha fått något poäng, men Osasuna spelade med hjärta"


Real Madrids tränare Jose Mourinho tycker att hans lag borde ha fått något poäng igår kväll då spanjorerna gick hem med sina huvuden nere.
Jose Mourinho

Real Madrid
s tränare Jose Mourinho har hävdat att de inte förtjänade att förlora mot Osasuna i söndags. Efter att ha förlorat med 1-0 mot Osasuna ligger de spanska giganterna på andra plats med sju poäng mindre än serieledarna Barcelona.

Matchen mot Osasuna var väldigt jämn, och Mourinho tror att hans lag förtjänade någonting. "Vi förlorade tre poäng som vi inte förtjänade att förlora, men baserat på hur motståndarna spelade, förtjänade de också ett positivt resultat" sa portugisen till Real Madrid officiella hemsida.

"Vi släppte inte in mål mot Atletico, Sevilla eller Mallorca. Laget spelade bra. Ett mål borde inte skapa drama, men vi behöver vanligtvis göra mål."

"Vi hade våra chanser. Benzema, Cristiano... Motståndarna jobbade väldigt hårt för sitt resultat; mitt lag gav inte upp. Jag skulle hellre vilja förlora på detta sätt."

Sedan fortsatte han: "Detta är vår andra förlust i La Liga och vi är i en väldigt svår situation med respekt till serieledarna. Jag gillar inte att förlora när man ger bort matchen som man spelar - att inte kämpa eller att inte vara fokuserad."

"Men så var inte fallet. Idag (igår) spelade det andra laget med hjärta och hade en hel vecka att förbereda sig inför matchen. Imorgon (idag) är en ny dag. Det kommer att komma flera matcher och vi kommer att vara där."

"Vi hade målchanser, men vi avslutade dem aldrig. Det är alltid mycket svårare på små planer som denna och när motståndarna gör mål. Grattis Osasuna."

Xabi Alonso: "Ligan är ännu inte över, det finns en hel del matcher kvar att spela"


Real Madrids spanska spelare Xabi Alonso är säker på att ligan inte är över för Los Blancos del. Han säger att man måste se framåt och fortsätta att tro på laget.
Xabi Alonso

Real Madrid
s mittfältare Xabi Alonso har vägrat att ge upp hoppet om ligatiteln, trots att Los Blancos förlorade sin senaste match med 1-0 på Osasunas hemmaplan igår kväll.

Barcelona har endast förlorat en match, medan Real Madrid har förlorat dubbelt så mycket. Det sägs att ligatiteln kommer inte att vara Real Madrids, utan att återigen detta år kommer katalanerna att vinna den. Dock köper inte Alonso detta, och till Real Madrid officiella hemsida sa han: "Poängskillnaden mellan Barcelona och oss har blivit större, men det finns en hel del matcher kvar att spela och vi måste fortsätta att 'tuffa' vidare."

"Vi vet att saker inte är lätta, men vi måste se framåt och fortsätta med vårt bra arbete som vi har gjort. Reyno de Navarra är alltid en svår plats att spela på eftersom fansen är så nära och håller igång värmen. Matchen blev svårare när de gjorde mål. Tränaren gjorde tre förändringar för att ändra på matchens dynamik."

"Vi måste se framåt, fokusera på vår nästa match mot Sevilla och sedan spela vår nästa liga match."

Eric Abidal: "Jag är inte överraskad över att Real Madrid förlorade mot Osasuna"


Barcelonas spelare Eric Abidal tycker inte att katalanerna ska jobba mindre nu när de har sju poäng mer än Real Madrid.
Eric Abidal

Barcelona
s försvarare Eric Abidal har hävdat att han inte är överraskad över Real Madrids förlust mot Osasuna i söndags, vilket ledde till att den spanska huvudstadsklubben har sju poäng mindre än Barcelona i ligan.

När Barcelona spelaren pratade med median idag, sa han: "Osasuna spelade väldigt bra, hade chanser och kunde ha vunnit med mycket mer. Det är ingen överraskning eftersom mot Real Madrid och Barcelona är de motiverade och ger allting."

"Dock är det viktigaste för oss att fortsätta jobba utan att tänka på vad andra gör. Det är 17 matcher kvar, och Madrids förlust på Pamplona borde vara som en varning för oss."

Därefter pratade 31-åringen om sin landslagsman Karim Benzema, som har blivit kritiserad under den senaste tiden. "Han är en spelare som har mycket kvalité och jobbar hårt. Han är en viktig spelare för Real Madrid och jag tror att han är väldigt fokuserad."

Är ligan över? | Osasuna 1-0 Real Madrid

Nu är poängskillnaden mellan Real Madrid och Barcelona hela sju poäng (!) och om Los Blancos ska vinna titeln, måste något magiskt hända. För att vi ska ta oss upp, d.v.s. vara serieledare, måste Barcelona förlora minst två matcher samt få en oavgjord match - om målskillnaden är till vår fördel, annars måste Barca få ytterligare en oavgjord match.

Ytterligare en säsong kan vi ha förlorat ligan, och att se våra favoritspelare kyssa pokalen ser ut att inte hända i år. Men, vad var det som vi skulle ha förbättrat? Skulle Mourinho ha bytt in Alonso, Kaká och Adebayor mycket tidigare? (För att jag måste erkänna att spelet var mycket bättre när de byttes in..)

Nu får vi väl satsa på Champions League och Copa del Rey.. och varför inte El Clasico matchen i La Liga? Ligan må "inte vara över ännu", men man måste ändå vara realistisk. Att se Barcelona förlora två matcher denna säsong, kanske bara händer i... våra drömmar?

Jose Mourinho: "Min relation med Valdano är inte lika viktig som min relation med spelarna"


The Special One är orolig över att ännu en gång denna säsong förlora poäng i La Liga och ha en större poängskillnad med Barcelona i ligatabellen.
Jose Mourinho

Los Blancos portugisiska tränare Jose Mourinho har varnat fansen om att Real Madrid kan förlora poäng mot Osasuna ikväll, efter att ha sett hur bra de har spelat mot Sevilla och Atletico Madrid.

Igår pratade Mourinho med median i en presskonferens, och sa: "Det enda jag tänker på är denna match. Jag är orolig över våra motståndare och deras spelare, som kan göra mycket skada mot mitt lag. Vi kommer att göra vårt bästa för att vinna. Vi kom tillbaka efter att ha spelat en svår match mot Sevilla (Copa del Rey) och vi vann."

Därefter pratade Mourinho om Xabi Alonso, som nyligen inte mådde så bra, samt att han avslöjade att Adebayor kan starta sin första match för Real Madrid.

"Higuain kommer att välkomnas tillbaka med öppna armar, men just nu tänker jag på Adebayor och Benzema eftersom de är väldigt olika" sa tränaren.

"Det är svårt för en anfallare att hitta sin väg till laget om han inte spelar, men Adebayor vet hur det är att spela för ett lag som förväntas att vinna. Han har på ett smidigt sätt kommit in i laget. Jag är säker på att han kommer att göra bra ifrån sig."

"Xabi Alonso mådde inte så bra för två dagar sedan, men nu mår han bättre. Vi kommer inte att låta honom träna när det regnar så mycket. Han är med i trupplistan och frisk nog att spela imorgon (idag)."

Dessutom passade han även på att säga att hans relation med klubbens generaldirektör Jorge Valdano inte har något med hans roll som tränare för Real Madrid att göra.

"Min relation med Valdano är inte viktig. Däremot är min relation med spelarna och vice versa viktig."

"Jag har presskonferenser när jag vill, inte när ni (pressen) vill. Jag vet inte hur andra klubbar fungerar, men där jag jobbar är det mina assistenter som jobbar hårt, lär sig och bygger en framtid - inte ge ut haklappar."

Tottenham är väldigt nära att signera Lassana Diarra på lån denna månad


Ytterligare rapporter om Tottenhams intresse för Lassana Diarra har kommit in, men nu ser det ut som en flytt för Lass kan vara väldigt nära.
Lassana Diarra

Den engelska Premier League klubben Tottenham är ute efter en låneaffär för Real Madrids mittfältare Lassana Diarra, och det ser ut som om en flytt till England kan vara väldigt nära.

Enligt den engelska tidningen The Sunday Mirror har klubbens tränare Harry Redknapp hållit koll på den defensiva mittfältaren och den franska anfallaren Karim Benzema under tio dagar.

Tottenham ville signera båda spelarna, men priset för de franska spelarna var för hög för engelsmännen. När The White Hart Lane klubben fick reda på att endast Lass hade en prissumma på 18 miljoner pund ville Spurs inte ens veta vad priset för Benzema är.

Dock har Tottenhams tränare inte gett upp hoppet om Diarra än. Den engelska tränaren, som tidigare var tränare för Lassana Diarra, hoppas kunna signera spelaren på lån under denna månad.

Sergio Ramos: "Ett lag som riskerar att hamna på nedflyttningsplatsen är alltid farligare"


Den 24-årige stjärnbacken Sergio Ramos säger att man inte ska ta Osasuna för givet, eftersom ett lag som är sårat är farligare än man tror.
Sergio Ramos

Real Madrid
s försvarare Sergio Ramos säger att Los Blancos inte kan spela "lätt" mot Osasuna idag klockan 19:00 på motståndarnas egna hemmaplan.

Under den senaste tiden har Osasuna visat att de är tuffa motståndare, och den spanska högerbacken Ramos har medgett att man inte kan ta ett lag som ligger längre ner i ligatabellen för givet.

"Det är alltid en svår match, och nu är den ännu svårare då Osasuna går igenom en svår tid. Just nu kämpar de för att undvika att tappa poäng och hamna på nedflyttningsplatserna, men ett sårat lag är alltid farligare" sa Ramos till Real Madrids officiella hemsida.

"Men nu måste vi alla vara väldigt fokuserade och förstå att vi måste fortsätta att vinna matcher. Vi får inte tappa fler poäng. Om vi gör det kommer poängskillnaden mellan oss och Barcelona att vara stor."

Jose Mourinho: "Jag har alltid hållit fast vid mitt beslut att återvända till England någon dag, men jag visste inte att den dagen var så nära"
Real Madrids tränare Jose Mourinho säger att han alltid visste att hans tid i Chelsea skulle ta slut väldigt snabbt, men samtidigt säger han att han inte förväntade sig att en retur till England skulle vara så nära.
Jose Mourinho

Real Madrid
s portugisiska tränare Jose Mourinho har medgett att han inte hade en säker plats som tränare för Chelsea. När The Special One accepterade ett erbjudande från Roman Abromavich (Chelseas president) visste han att han när som helst kunde bli sparkad.

När Mourinho pratade med The Sunday Mirror, sa han: "Jag hade aldrig en säker plats. Jag förstod Roman Abromavichs personlighet, samt kulturen hos människorna runt omkring honom."

"Jag visste att jag inte skulle jobba där i tio år. Min roll var att ge denna man (Abromavich) vad han ville ha - seger - samtidigt som jag visste att min tid där skulle vara slut förr eller senare, eftersom det var så mycket saker som hände runt omkring mig."

Mourinho har ännu inte glömt smärtan som han kände när han lämnade Stamford Bridge år 2007, och skulle mer än gärna vilja återvända till Premier League.

"Det är alltid viktigt för mig och min famlj att vara glada. Jag älskar den engelska fotbollen och min familj älskar England" förklarade han.

"Jag har alltid hållit fast vid mitt beslut att återvända dit någon dag, men kanske kommer det att hända tidigare än jag hade förväntat mig."

Tidigare i veckan sa Real Madrid att Mourinho adrig sa till The Sun att han vill återvända till England, och att han inte skulle åka tillbaka dit i sommar. Men är denna intervju som The Sunday Mirror hade med Mourinho också förfalskad?

Mourinho har inkallat 21 spelare till söndagens match mot Osasuna - Adebayor är inkallad


Jose Mourinho har inkallat 21 spelare till morgondagens match mot Osasuna - och Adebayor har för första gången hamnat i Real Madrids trupplista.
Real Madrid

Real Madrid
s portugisiska tränare Jose Mourinho har inkallats tjugoen män till söndagens match mot Osasuna på Reyno de Navarra stadion. Nyförvärvet Emmanuel Adebayor har blivit inkallad för första gången sedan han anslöt sig till Real Madrid.

Även akademins målvakt, Mejias, finns med i trupplistan, dock kommer Marcelo, Pepe, Higuain och Dudek inte att vara tillgängliga på grund av skador. Däremot blev inte Mateos inkallad på grund av tränarens egna beslut.


REAL MADRIDS TRUPPLISTA:
Målvakter
: Casillas, Adan, Mejias
Försvarare
: Arbeloa, Albiol, Sergio Ramos, Carvalho, Garay
Mittfältare
: Lass, Gago, Khedira, Xabi Alonso, Angel Di Maria, Kaká, Özil, Pedro Leon, Esteban Granero, Sergio Canales
Anfallare:
Cristiano Ronaldo, Benzema, Adebayor


OSASUNAS TRUPPLISTA:
Målvakter:
Asier Riesgo, Ricardo
Försvarare: Damia, Josetxo, Lolo, Miguel Flaño, Nelson, Oier, Sergio
Mittfältare: Calleja, Camuñas, Puñal, Soriano, Vadocz
Anfallare: Aranda, Coro, Lekic, Pandiani, Sola

Chelsea är intresserade av Real Madrids spanska ytter Pedro Leon


Efter en tuff period med Real Madrid, kan Pedro Leon vara på väg till England och Chelsea på lån.
Pedro Leon

Den engelska klubben Chelsea är fortfarande ute efter att lägga till en spelare till sin trupp, och Premier League klubben ser ut att vara intresserade av Real Madrids ytter Pedro Leon. Engelsmännen har problem på den offensiva positionen och spanjoren kan vara en lösning på deras problem, rapporterar den spanska radiostationen Cadena Ser.

Chelsea misslyckades med att underteckna både Liverpools Fernando Torres och Atletico Madrids Sergio Agüero, men nu försöker The Blues om på nytt - och de har satt sitt sikte på 24-åringen.

Efter en otrolig säsong med Getafe, undertecknade Los Blancos Leon. Men sedan dess har han inte fått så mycket speltid. Totalt har den spanska under-21 spelaren endast spelat 13 matcher och gjort två mål för Jose Mourinhos lag.

Trots att spelaren inte har imponerat denna säsong, var han en av La Ligas stjärnor föra säsongen. Chelsea ser fortfarande talang i honom, och enligt rapporter är de ute efter en låneaffär för Pedro Leon.

Real Madrid planerar att signera Emmanuel Adebayor permanent i sommar


Real Madrids nyförvärv, Emmanuel Adebayor, kan signeras permanent i slutet av säsongen.
Emmanuel Adebayor

Nyförvärvet Emmanuel Adebayor har ännu inte spelat en match för sin nya klubb, Real Madrid, men Jose Mourinho har redan bestämt sig för att behålla spelaren efter säsongens slut.

Den togolesiska anfallaren anslöt sig till den spanska klubben denna vecka, och kommer att stanna i Madrid i fem månader. Dock har Santiago Bernabeu klubben bekräftat att de har möjligheten att signera 26-åringen permanent i slutet av säsongen.

Och det ser ut som om La Liga giganterna kommer att utnyttja detta alternativ, efter att den spanska sporttidningen AS hävdar att Mourinho har redan bestämt sig för att behålla Adebayor - som ingår i portugisens sommarplaner.

Tidigare var man fokuserad på att signera Athletic Bilbaos Fernando Llorente, men det ser ut som om Adebayors kvalité och potential kommer att låta honom stanna ytterligare några år i Santiago Bernabeu.

Hursomhelst har det rapporterats att den 16 miljoner euro avgiften kan höjas till 21 miljoner euro - vilket är en summa som den spanska klubben tycker är för stor.

Real Madrids försvarare David Mateos kan vara på väg till AEK Athens på lån


Real Madrids David Mateos kan vara på väg till den grekiska klubben AEK Athens på lån till slutet av säsongen.
David Mateos

Den spanska storklubben Real Madrid sägs vara redo att låna ut försvararen David Mateos till den grekiska klubben AEK Athens till slutet av säsongen.

Goal.com Spanien har rapporterat att den 23-årige mittbacken, som gjorde sin debut för Los Merengues tidigare denna säsong, kommer att lämna Santiago Bernabeu för att spela för tränaren Manolo Jimenez i Aten.

Man förväntar sig att Mateos kommer att flytta på lördag och hans flytt till Grekland kommer att erbjuda honom en regelbunden plats i startelvan, vilket är något som han inte har fått i Madrid.

En låneaffär är mest sannolik eftersom Los Blancos är inte förberedda på att låta sin man lämna permanent, eftersom de ser honom som en nödvändig spelare inför nästa säsong.

Real Madrids ytter Angel di Maria: "Denna klubb är helt enkelt fantastisk"


Real Madrids ytter Angel di Maria har medgett att han njuter av sin bästa tid av sin fotbollskarriär.
Angel di Maria

Real Madrid
s stjärnytter Angel di Maria har diskuterat sina sex månader med den spanska huvudstadsklubben sedan han flyttade från Benfica i somras. Argentinaren medgav att han njuter av sin bästa period i sin fotbollskarriär.

Den 22-årige stjärnan var Los Blancos dyraste spelare i somras, då han anlände till Santiago Bernabeu för en avgift på 25 miljoner euro. Sedan dess har han varit en av Jose Mourinhos startspelare.

I en intervju med tidningen Champions, sa Di Maria att han njuter av att spela för det lysande laget och att denna klubb har överstigit hans förväntningar.

"Denna klubb är helt enkelt fantastisk. Allting är bortom mina förväntningar, från människorna som är involverade i klubben till stadion och fansen. Jag försöker att göra mitt bästa eftersom jag vet att detta är det bästa som någonsin har hänt i min karriär" sa Di Maria.

"Under VM pratade jag med Fernando Gago som har varit här i fyra år, och han sa till mig 'kom med mig till Real Madrid'. Jag tog det som ett skämt eftersom jag aldrig kunde föreställa mig att flytta till en klubb som denna. Jag försöker alltid att anpassa mig till klubben och jag känner mig säkrare här för varje dag som går."

Vissa har sammankopplat den unga stjärnan med den förra Real Madrid spelaren Raul, och när man frågade argentinaren om vad han tyckte om detta, sa han: "Raul är en legend här, och det kommer han alltid att vara. Jag försöker endast att hitta lösningar när laget behöver mig."

Barcelonas tränare Pep Guardiola: "Real Madrid är alltid farliga, med eller utan Adebayor"


Pep Guardiola håller fast vid att Real Madrid är fortfarande ett ritktigt hot för Barcelona efter att Emmanuel Adebayor anlände till klubben.
Josep Guardiola

Barcelona
s tränare Pep Guardiola har hävdat att Real Madrid fortfarande är ett farligt lag, med eller utan anfallaren Emmanuel Adebayor.

Den 26-årige togolesiska spelaren anlände till Santiago Bernabeu denna vecka och kommer att stanna hos den spanska huvudstadsklubben i sex månader, samtidigt som Los Blancos försöker att vinna någon liga titel efter tre misslyckade år.

När katalanernas tränare pratade med median idag, innan morgondagens match mot Alicante klubben Hercules, sa Guardiola: "Han (Adebayor) är en väldigt bra spelare, men jag tycker att Madrid alltid är farliga, med eller utan Adebayor."

"De är väldigt starka, och kommer att misslyckas väldigt lite. Det tog oss flera poäng för att komma dit vi är idag efter de tre senaste kampanjerna, och det kommer att fortsätta så till slutet av säsongen."

Real Madrids David Mateos: "Vi är säkra på att Hercules kan göra oss en tjänst mot Barcelona"


Real Madrids försvarare David Mateos hoppas att Hercules kan ta poäng från Barcelona under morgondagens La Liga matchen mellan de två klubbarna.
David Mateos

Real Madrid
s försvarare David Mateos sa att han hoppas att Hercules kan ta några poäng från Barcelona när de två lagen möts i Alicante på lördag.

23-åringen har hamnat i Real Madrids A-lag efter att ha spelat för Real Madrid Castilla. Backen har spelat i både Copa del Rey och Champions League matcher med sin klubb, dock har han ännu inte spelat någon La Liga match med Los Blancos.

När spanjoren pratade med jorunalister idag om jakten om ligatiteln, sa han att han hoppas att Hercules kan besegra de nuvarande serieledarna för andra gången i La Liga denna säsong.

"Varje match är annorlunda. I Camp Nou vann Hercles en stor vinst och ingen skulle ha satsat på det. Nu är vi säkra på att de kan göra oss en tjänst" sa Mateos.

"Vi vet att vi måste gå och vinna vår match, och fortsätta att lägga till poäng. Vägen till en vinst är att fokusera på våra matcher och at inte tänka på våra rivalers matcher."

"Sedan säsongen startade var det klart att vi skulle vinna tre titlar, och en utav dem är ligan, och vi ligger bra till i vår kamp med Barcelona."

Sevilla har påbörjat en utredning angående flaskan som kastades på Iker Casillas


Sevilla har påbörjat en utredning angående flaskan som kastades på Spaniens och Real Madrids stjärnmålvakt, Iker Casillas.
Iker Casillas - flaska på huvudet (Sevilla - Real Madrid)

Sevilla
har lanserat en utredning angående flaskan som ett fan kastade på Iker Casillas under onsdagens Copa del Rey semifinal, där Iker Casillas fick ont i huvudet efter att ha blivit träffad hårt.

Los Nervionenses förlorade med 1-0 mot Real Madrid efter att Karim Benzema gjorde matchens enda mål på motståndarnas egna hemmaarena. Då blev förmodligen vissa fans irriterade och inte så glada, och de bestämde sig för att kasta en flaska på Casillas.

Nu har Sevilla börjat med en utredning, där man tror att det är två personer som utförde attacken mot den 29-årige målvakten, och man kommer att använda sig utav ett system (UCO) som kommer att identifiera attackerarna.

Efter matchen kommenterade dlubbens president Jose Maria del Nido att han hoppas att de två personerna kommer att få en rättvis dom för det de gjorde.

Sevilla kommer att stå inför böter som är upp till 3 000 euro, plus att de kanske kommer att vara tvungna att spela en match bakom stängda dörrar.

Diego Forlan: "Real Madrid försökte att signera mig, men Atletico Madrid avvisade budet"


Diego Forlan hävdar att Real Madrid försökte att underteckna honom, men att Atletico Madrid avvisade budet från Los Blancos.
Diego Forlan

Atletico Madrid
s anfallare Diego Forlan har hävdat att Real Madrid lade ett bud på anfallaren, men att Los Blancos rivaler avvisade erbjudandet.

Real Madrid var ute efter en anfallare innan man undertecknade Manchester Citys Emmanuel Adebayor på lån. Den spanska klubben försökte underteckna bland annat Ruud Van Nistelrooy, Sergio Aguero, Carlos Tevez och Diego Forlan. Dock misslyckades man signera någon utav dessa spelare.

När den uruguayanska spelaren pratade med median idag, sa Forlan att att Madrid ville ha honom innan de undertecknade Adebayor, men att hans klubb vägrade att släppa honom.

"Det som är sant är att Real Madrid lade ett bud, men att Miguel Angel Gil Marin (Atletico Madrids klubbdirektör) avvisade erbjudandet. Gil Marin pratade med min agent och sa att han avvisade erbjudandet, resten är bara spekulationer."

Forlan sa även att han är helt engagerad och fast besluten att göra sitt bästa för klubben, trots intressen från andra klubbar.

"Jag har ett kontrakt och jag är nöjd med det. Jag har varit här i tre och ett halvt år. Jag skulle älska att spela ut mitt kontrakt, men jag vill genomföra saker inom fotbollen. Om det finns någon baksträveri mot mig, så låt det vara så. För dem som känner mig vet att jag kommer alltid att försvara denna tröja, och mina nummer talar för sig själva."

Real Madrid förnekar att Jose Mourinho har sagt att han vill återvända till England


Real Madrid förnekar rapporter som hävdar att Mourinho sa att han skulle åka tillbaka till England i sommar.
Jose Mourinho

Den spanska storklubben Real Madrid har gjort klart att Jose Mourinho inte gjorde någon kommentar om en flytt tillbaka till England i slutet av säsongen i en intervju med den engelska tidningen The Sun.

The Sun
publicerade en intervju med Mourinho i torsdags, där tidningen skrev att portugisen sa att han var olycklig i Spanien och att han ville återvända till England.

Dock har Los Blancos sagt att denna intervju endast är påhittad, och klubben sa till den spanska Goal.com att Mourinho aldrig pratade med The Sun.

OFFICIELLT : Mahamadou Diarra lämnar Real Madrid för Monaco


Den 29-årige Mahamadou Diarra har officiellt lämnat den spanska huvudstadsklubben.
Mahamadou Diarra

Real Madrid CF
och Monaco FC har kommit överens om en transferaffär för den maliska mittfältaren Mahamadou Diarra. Spelaren klarade läkartestet samt att han underteckna ett kontrakt med sin nya klubb.

Efter flera spekulationer om en flytt till Malaga, blev det till slut Monaco som blev Diarras nya hem. Efter att ha undertecknat för Real Madrid för fem år sedan, bestämde man för att sälja den förra Lyon spelaren till den monegaskiska klubben där han förmodligen kommer att avsluta sin fotbollskarriär.

Nyförvärvet Emmanuel Adebayor: "Real Madrid är världens bästa klubb"


Den togolesiska spelaren Emmanuel Adebayor har blivit officiell presenterad en Real Madrid spelare på Santiago Bernabeu - dock inte framför fansen.
Emmanuel Adebayor

Emmanuel Adebayor
blev officiellt presenterad som en Madridista i torsdags på Santiago Bernabeu. Anfallaren uttryckte sina tankar om den otroliga chansen att få spela för Real Madrid, ett lag som han anser vara världens bästa.

"Jag känner mig redan hemma" sa Adebayor till Real Madrids officiella hemsida. "Jag gjorde allt för att komma hit och jag kommer inte låta denna möjlighet som jag alltid har drömt om att glida genom mina fingrar. Detta kommer att vara en otrolig utmaning och jag vet att fansen här förväntar sig en hel del, så jag kommer att vara mig själv på planen och försöka att hjälpa klubben och fansen med självförtroendet. Jag kan inte be om något annat. Jag vill vinna titlar med Madrid i slutet av säsongen, vilket är det enda som räknas för mig. Jag pratade med Mourinho idag under träningen och jag är väldigt glad över att tillhöra Real Madrid."

"Varje spelare här är extremt begåvad. Jag måste intensifiera mitt spel och hjälpa laget att vara bäst. Jag måste ha roligt och jobba hårt för att bevisa att jag hör hemma här. Jag skulle inte vara här om jag inte trodde att vi kan besegra Barcelona. Det kommer inte att vara lätt, men vi har ett bra lag med spelare som Kaká, Benzema, Ronaldo och Özil. Jag är säker på att vi kommer att komma överens väldigt bra."

"Jag är här för att hjälpa. Jag hade chansen att spela med Benzema förr och han är en bra spelare som kommer att göra stora saker just nu. Jag har mycket respekt för honom. Jag är här för att spela fotboll och jag önskar honom all lycka till. Jag kommer att spela varhelst tränaren ber mig om. Jag vet att konkurrensen här kommer att vara tuff eftersom detta är världens bästa klubb, men jag gick igenom samma sak i Arsenal. Jag anlände dit när jag var väldigt ung, men jag lyckades göra många mål. Min enda tanke är att vinna titlar med laget."

"Jag är en fotbollsspelare och jag behöver spelminuter, men jag tror att alla tror på mig och jag kommer att jobba hårt för att bevisa att de inte har fel. Jag är redo att vinna denna strid."

Generaldirektören Jorge Valdano är redo att lämna Real Madrids Jose Mourinho ifred


Real Madrids generaldirektör Jorge Valdano, är redo att inte lägga sig i Mourinhos arbete, för att få en lugnare och bekvämare miljö.
Jose Mourinho & Jorge Valdano

Real Madrid
s generaldirektör Jorge Valdano har insisterat på att han förbereder sig inför hålla sig tillbaka när det gäller att jobba med tränaren Jose Mourinho.

De två männen - Mourinho och Valdano - tittar inte på varandra öga-mot-öga, men direktören har försökt att återfå kontakten med The Special One genom att värva Manchester Citys anfallare Emmanuel Adebayor på sex-månaders lån. Dock verkar de fortfarande vara "osams".

"Om jag måste hålla mig tillbaka för att Mourinho ska känna sig bekväm, så kan jag göra det" sa Valdano. "Det är mitt ansvar att inte skapa mer spänning här. Tränaren känner sig bekvämare i sin relation med presidenten, så vi måste söka efter bekväma arbetsförhållanden."

"Fienderna är fienderna, och det är där insatserna bör inriktas."

C. Ronaldo: "Copa del Rey finalen kommer att vara mellan Real Madrid och Barcelona"


Cristiano Ronaldo tror att Copa del Rey finalen kommer att vara mellan Spaniens två största klubbar.
Cristiano Ronaldo (Barcelona-Real Madrid)

Real Madrid
s portugisiska superstjärna Cristiano Ronaldo har ingen tvekan om att det kommer att vara Real Madrid och Barcelona som kommer att mötas i Copa del Rey finalen den 20 april. Los Blancos vann med 1-0 mot Sevilla, medan katalanerna vann med 5-0 mot Almeria.

Karim Benzema gjorde ett fantastiskt mål igår kväll och återigen blev han den spanska klubbens hjälte. Och CR7 tror att Sevilla inte har någon chans att vinna på Santiago Bernabeu stadion.

"I Copa del Rey finalen kommer de två bästa lagen i landet att mötas. Men jag måste säga att det inte kommer att handla om hämnd. När det gäller matchen mot Sevilla, kunde vi ha gjort mer än ett mål, men det är ändå ett bra resultat" sa Ronaldo till den spanska sporttidningen Marca.

Om de två lagen kommer att mötas i Copa del Rey finalen, kommer det att vara väldigt spännande. För det första så kommer det att vara tre El Clasicos på en säsong, och för det andra så kommer man att spela två El Clasico matcher i rad. Den första kommer att äga rum den 17 april på Santiago Bernabeu (La Liga) medan den andra är tre dagar efter, d.v.s. den 20 april (Copa del Rey).

Jose Mourinho: "Jag har bestämt mig för att återvända till England"


Jose Mourinho har enligt rapporter bestämt sig för att lämna Real Madrid och Spanien - och återvända till England och Premier League.
Jose Mourinho

Real Madrid
s portugisiska tränare Jose Mourinho har medgett att han vill återvända till Premier League.

Allt fler spekulation växer i Madrid angående tränarens framtid i Real Madrid efter att rapporter hävdade att Mourinho inte har en så bra relation med Jorge Valdano. Dessutom har Mourinho vägrat att bekräfta att han kommer att stanna i Spanien nästa säsong.

Igår kväll pratade Mourinho med den engelska tidningen The Sun, där han bekräftade: "Jag har bestämt mig för att återvända till England. Jag har inte förberett något inför framtiden, utan jag vill bara vara glad med mitt arbete."

"Jag föredrar inte Manchester United, Manchester City eller Chelsea. Jag vill bara återupptäcka glädjen."

"Jag säger inte att Premier League är den mest spektakulära ligan i världen men det är den bäst organiserade... den mest rättvisa och med den enormaste respekten för motståndarna."

Roberto Mancini: "Jag hoppas att Adebayor spelar oftare i Real Madrid och gör många mål"


Manchester Citys tränare hoppas att Emmanuel Adebayor kommer attt göra bra ifrån sig i Real Madrid.
Emmanuel Adebayor & Roberto Mancini

Manchester City
s tränare Roberto Mancini tror att Emmanuel Adebayors låneflytt till Real Madrid kommer att passa alla sidor, men speciellt själva spelaren.

Den togolesiska spelarens chanser att spela i den engelska klubbens A-lag var inte säker, och till och med innan anfallaren Edin Dzeko anlände till klubben i januari har man ändå varit fundersam över Adebayors roll i laget. Däremot var Real Madrids erbjudande så bra att man inte kunde avvisa det.

"Detta är en stor chans för honom och jag hoppas att det kommer att gå bra för honom" sa Mancini till Citys officiella hemsida. "Han kommer att stanna med Real Madrid i fem månader och jag hoppas att han spelar oftare och gör många mål."

"La Liga är en väldigt bra liga att spela i och jag är säker på att han kommer att njuta av sin tid i Spanien där han kommer att spela bredvid spelare som Cristiano Ronaldo och Kaká" avslutade den italienska tränaren.

Premier League klubben Arsenal är intresserade av Real Madrids hjälte Karim Benzema


Karim Benzema kan vara på väg till Arsenal och Premier League denna månad på en låneaffär för resten av säsongen.
Karim Benzema

Real Madrid
s anfallare Karim Benzema har fått uppmärksamhet av Arsenals tränare Arsene Wenger. Den franska tränaren har hållit koll på sin landslagsman sedan han spelade för den franska klubben Olympique Lyon.

Den spanska sporttidningen Marca säger att nu när Emmanuel Adebayor har anlänt från Manchester City, kommer Jose Mourinho att överväga möjligheten att sälja Benzema.

Det sägs att den spanska klubben planerar en låneaffär för anfallaren som räddade Real Madrid under gårdagens Copa del Rey match mot Sevilla, och man är ute efter att låna ut spelaren redan denna månad. Både Chelsea och Juventus sägs vara intresserade av Benz, men nu har även Arsenal visat sitt intresse för målgöraren.

Athletic Bilbaos president: "Så länge jag är presidenten, kommer Llorente aldrig att säljas"


Real Madrid är intresserade av Fernando Llorente, men Athletic Bilbaos president kommer aldrig att låta honom gå till den spanska huvudstadsklubben.
Fernando Llorente

Athletic Bilbao
s president Fernando Garcia Macua insisterar på att anfallaren Fernando Llorente kommer inte att säljas i år. Den spanska stjärnan är Florentino Perez "sommartavla", dock kommer det vara väldigt svårt för Real Madrid att signera spelaren.

"Fernando Llorente kommer inte att lämna Athletic i sommar" sa Macua. "Så länge jag är presidenten och en medlem på denna klubb, kommer Llorente inte att säljas. Jag kommer alltid att säga detta."

"Fernando Llorente vill fortsätta i Athletic under en lång tid."

Iker Casillas är nöjd med gårdagens vinst: "Vi gjorde ett mål och släppte inte in något"


Iker Casillas säger att han är nöjd med 1-0 vinsten mot Sevilla igår kväll, men han är missnöjd med vattenflaskan som ett fan kastade på honom.
Iker Casillas

Real Madrid
s målvakt Iker Casillas är överlycklig med Los Blancos vinst mot Sevilla under gårdagens Copa del Rey semifinal.

Dock hoppas spanjoren att man med hjälp av videomateria kan se vem det var som kastade en vattenflaska på hans huvud.

"Det är ett bra resultat. Vi gjorde ett mål och släppte inte in något" sa Casillas till klubbens officiella hemsida. "Vi försvarade bra när Sevilla skapade problem för oss."

"Vi var tvungna att vara försiktiga mot Sevilla eftersom det är ett bra lag som har många stora offensiva spelare. Det viktigaste för oss är att vinna. Vi kommer nu att behöva återvända till ligan och spela mot Osasuna, och sedan kan vi tänka på den andra delen av semifinalen."

"En person påstås ha kastat en vattenflaska. Det är en skam att fansen har på ett underbart sätt hjälpt laget, och sedan gör någon detta vilket skapar problem för alla andra."

"Om kamerorna har fångat händelsen, hoppas jag att man kommer att göra något" avslutade den spanska målvakten.

Sevilla 0 - 1 Real Madrid

Just nu
  • MÅL - Karim Benzema 17'
  • Oj,oj,oj !!! Nästan mål av Luis Fabiano, fantastisk räddning av Raul Albiol
  • Sami Khedira och Cristiano Ronaldo får gult kort
  • Nästan mål av Xabi Alonso
  • BYTE: Lassana Diarra (ut) --> Marcelo (in)
  • BYTE: Karim Benzema (ut) --> Angel di Maria (in)
  • Nästan mål av Cristiano Ronaldo/Mesut Özil (målvakten var ute)
  • BYTE: Mesut Özil (ut) --> Esteban Granero (in)
  • SLUTSPELAT

Dagens födelsebarn: Jose Mourinho fyller 48 år

Den förra Inter och Chelsea tränaren, men som nu är tränare för Real Madrid, d.v.s. Jose Mourinho, fyller fyrtioåtta år idag.
Jose Mourinho

Den portugisiska supertränaren Jose Mourinho fyller 48 år idag, den 26 januari. Efter att ha tränat Porto, Chelsea och Inter flyttade han till den spanska huvudstadsklubben Real Madrid och han har tränat klubben i ett halvår - och jag ser fram emot att se hur denna säsong kommer att sluta.

Mourinho, som blev utnämnd till världens bästa tränare år 2010 av FIFA, har sagt att han kan lämna klubben i sommar. Dock hoppas jag att han stannar med klubben i några år till - eller varför inte för alltid?..

Grattis Jose Mourinho!

Chelsea vill underteckna Karim Benzema, som anses vara Didier Drogbas efterträdare


Chelsea sägs vara intresserade av Real Madrids franska anfallare, Karim Benzema, som anses vara en bra ersättare för Didier Drogba.
Karim Benzema & Didier Drogba

Real Madrid
s anfallare Karim Benzema har sammankopplats med den engelska Premier League klubben Chelsea. Italienska källor säger att Juventus möter konkurrens från engelsmännen som är ute efter den unga fransmannen.

Enligt rapporter hade man tänkt sig att erbjuda Chelsea Karim Benzema i utbyte mot den ivorianska spelaren Didier Drogba, innan spanjorerna undertecknade Manchester Citys Emmanuel Adebayor på lån igår.

Juve verkar vara riktigt intresserade av Benzema, men den italienska median har varnat Serie A klubben att Chelsea kan vinna kampen om den 23-årige spelaren.

Stamford Bridge klubben ser fransmannen som en eventuell ersättare för Didier Drogba, och de tror att han kommer att anpassa sig till klubben väldigt snabbt.

Cristiano Ronaldo: "Sir Alex ferguson har varit som en far för mig, och han finns i mitt hjärta"


Den portugisiska stjärnan CR7 säger att Sir Alex Ferguson är en av hans bästa vänner inom fotbollen.
Cristiano Ronaldo & Sir Alex Ferguson

Real Madrid
s stjärna Cristiano Ronaldo säger att Manchester Uniteds tränare Sir Alex Ferguson är en av hans bästa vänner inom fotbollen.

Ferguson har inte gjort sin önskan att se Ronaldo spela för Old Trafford klubben igen till en hemlighet. Den engelska bossen skulle älska att se sin favoritspelare återvända till England och Manchester United.

Dessutom har Ronaldo sagt: "Jag har ofta sagt att han har varit som en fader figur för mig inom fotbollen. Jag säger det eftersom han är en god vän och en person som jag lärde mig mycket utav."

"Han finns i mitt hjärta" avslutade den 25-årige Real Madrid målgöraren.

Ruud Van Nistelrooy är ledsen över att ha missat chansen att spela för Real Madrid


Ruud Van Nistelrooy är inte glad över att ha missat chansen att spela för den spanska storklubben Real Madrid.
Ruud Van Nistelrooy

Hamburg
s holländska anfallare Ruud van Nistelrooy sägs vara olycklig över att ha missat chansen att flytta till sin förra klubb Real Madrid.

Den 34-årige spelaren bekräftade för AS att han var villig att spela gratis för spanjorerna - och till och med betala halva transfer avgiften helt själv, för att se flytten bli av. Men Hamburg insisterade på att han inte får lämna den tyska klubben.

"Jag är i en fas i min karriär där jag inte skulle kunna föreställa mig att en flytt till Madrid var möjlig. Ett erbjudande i fyra månader för en spelare som är 34 år gammal?.. Jag försökte att göra allting" sa Van Nistelrooy med huvudet nere.

"Allting! Men till slut.." avslutade den förra Real Madrid och Manchester United stjärnan.

Real Madrid legenden Guti: "Jose Mourinho är större än vissa personer i klubben"


Den förra Real Madrid mittfältaren säger att han inte är överraskad över Mourinhos olyckliga liv i den spanska huvudstaden.
Guti

Real Madrid
legenden Guti säger att Jose Mourinho är större när det gäller personligheten än vissa andra personer i klubben. Guti, som för närvarande spelar för Besiktas, är inte överraskad över att se Mourinho vilja lämna Santiago Bernabeu klubben.

"De undertecknade en bra tränare, men det som händer är att han har en större personligheten än vissa andra människor i klubben" sa Guti, som också tyckte att det var en bra idé att signera Manchester Citys anfallare Emmanuel Adebayor.

"Adebayor är en stor spelare och anfallare. Trots allt så är han en anfallare med kvalité som behövs i Real Madrid. Varje anfallare med bra kondition kommer att lyckas i Real Madrid. Alla skulle vilja ha Kaká, Özil, Cristiano bredvid dem... så saker är mycket lättare nu" avslutade Real Madrid legenden.

OFFICIELLT : Manchester Citys Emmanuel Adebayor har undertecknat för Real Madrid


Nu är det officiellt! Den förra Arsenal stjärnan Emmanuel Adebayor har signerat ett sex månaders kontrakt med Real Madrid.
Emmanuel Adebayor
Real Madrid CF
och Manchester City CF har kommit överens om en låneaffär för den togolesiska anfallaren, Emmanuel Adebayor. Spelaren kommer att stanna med klubben till slutet av denna säsong, och sedan kommer han att förmodligen återvända till den engelska klubben.

Real Madrid och Manchester United kan ha kommit överens om en bytesaffär för Sergio Ramos och Patrice Evra
Real Madrid och Manchester United ser ut att komma överens om en bytesaffär för Sergio Ramos och Patrice Evra.
Sergio Ramos & Patrice Evra

Real Madrid
s högerback Sergio Ramos har sammankopplats med en flytt till Premier League klubben Manchester United. Tidningen Sport säger att Ramos kan flytta till Old Trafford i utbyte mot United stjärnan Patrice Evra.

Den spanska försvararen, som endast är 24 år gammal, väntar på att prata med Real Madrid om en kontraktförlängning med klubben. De två sidorna har ännu inte kommit fram till något, på grund av samma visa som med Pepe - Ramos vill vara en av klubbens högst betalda spelare.

Den förra Sevilla spelaren kan spela som både mittback och högerback och har blivit utsedd till Europas bästa unga försvarare. Patrice Evra däremot, är äldre än Ramos, men fransmannen har erfarenhet. Dessutom har han medgett att han är redo att lämna Machester United för Real Madrid.

I en intervju med den spanska tidningen Intergoles, avslöjade Evra: "Jag är lycklig i Manchester och jag har inte tänkt på att lämna, men om Alex (Ferguson) vill använda mig för att köpa andra spelare, då medger jag att Real Madrid är det bästa alternativet för Manchester United. Om detta alternativ kommer in och Manchester United är positiva, kommer jag att acceptera det med glädje."

Jose Mourinho har inkallat tjugotre spelare till morgondagens Copa del Rey semifinal


Real Madrids portugisiska tränare har bestämt sig för vilka män som kommer att möta Sevilla imorgon.
Real Madrid (Träning)

Real Madrid
s tränare Jose Mourinho har inkallat tjugotre spelare som kommer att möta Sevilla under morgondagens Copa del Rey semifinal på Sanchez Pizjuan. Den tyska spelaren Sami Khedira, som inte inkallades till den senaste Real Madrid matchen (i söndags) på grund av att han var skadad. Dessutom har målvakten Mejias blivit inkallad som tredje målvakten för Los Blancos, medan Pepe, Higuain och Dudek kommer inte att åka med truppen.

REAL MADRIDS TRUPPLISTA:

Målvakter: Iker Casillas, Adan, Mejias.
Försvarare:
Carvalho, Sergio Ramos, Mateos, Marcelo, Arbeloa, Albiol, Garay.
Mittfältare: Fernando Gago, Lassana Diarra, Mahamdou Diarra, Sami Khedira, Esteban Granero, Xabi Alonso, Pedro Leon, Angel Di Maria, Sergio Canales, Kaká, Mesut Özil.
Anfallare: Cristiano Ronaldo, Karim Benzema.

Cristiano Ronaldo: "Jag är inte avundsjuk på Barcelonas Lionel Messi"


Real Madrid anfallaren Cristiano Ronaldo säger att han inte är avundsjuk på Barcelonas Ballon d'Or vinnare, Lionel Messi.
Cristiano Ronaldo & Lionel Messi

Real Madrid
s portugisiska superstjärna Cristiano Ronaldo har sagt i en intervju att han inte är avundsjuk på Barcelonas argentinska 22-åring, Lionel Messi.

Den 25-årige anfallaren pratade om sin rivalitet med Barca stjärnan i en intervju med den italienska tidningen La Gazzetta dello Sport. Dessutom sa han också att han endast fokuserar på att vinna titlar med Los Blancos - och inte hur det går för Messi.

"Jag har ingen besatthet eller direkt rivalitet med honom, jag känner likadant för honom som för resten av spelarna. Hur som helst är en sak säker, jag vill vara den bästa" sa Ronaldo.

"Jag känner ingen avundsjuka alls på Messi. Mitt mål är att vinna den spanska titeln och Champions League med Real Madrid, inte Ballon d'Or."

Sedan pratade Ronaldo om hur svårt det är att konkurrera med Barcelona, som för närvarande ligger på första plats i serietabellen.

"Det är svårt, men inte omöjligt (att vinna ligan). Nästa El Clasico kommer att vara avgörande, och det kommer att vara en stor utmaning för oss efter November spelet på Camp Nou."

"Den matchen har vi glömt och vi kommer att lära oss en läxa. Nästa gång kommer du se att vi kommer att vara mer förberedda på att möta Barcelona. Det var en dålig natt för många utav oss."

Till slut sa CR7 att han skulle vilja bli tränad av Jose Mourinho till slutet av sin karriär, och avslutade: "Jag vill stanna i Madrid i många år, och jag kan endast säga att om jag kunde bli tränad av honom (Mourinho) i resten av min karriär, skulle jag göra det. Jag är glad över att jobba med en sådan ambitiös person."

Real Madrid är intresserade av Atletico Madrids superstjärna Sergio Aguero


Real Madrid är ute efter att underteckna Atletico Madrids argentinska stjärna, Sergio Aguero.
Sergio Aguero

Enligt spanska rapporter kommer Real Madrid att försöka underteckna Atletico Madrids anfallare Sergio Aguero i sommar.

Los Blancos har varit ute efter en anfallare som kan ersätta Gonzalo Higuain under vinterns transfermarknad, men man har ännu inte hittat någon lämplig spelare. Nu har spanska sporttidningen AS sagt att Los Blancos kommer att försöka underteckna Sergio Aguero för 35 miljoner euro - men inte i januari, utan i sommar.

Aguero har nyligen förlängt sitt kontrakt med sin nuvarande klubb Atleti, och han har hävdat att kontraktet representerar mer än bara en överenskommelse. Dessutom har argentinaren tidigare sagt att han "aldrig kommer att spela för ett lag som börjar med R", där man enkelt kan förstå att han menade Real Madrid och Racing Santander.

Florentino Perez har radat upp en lista över möjliga ersättare för Jose Mourinho


Real Madrids president har redan nu funderat på vilken tränare som kan vara en möjlig ersättare för Jose Mourinho.
Rafa Benitez, Michel, Jose Mourinho, Zinedine Zidane & Carlo Ancelotti

Real Madrid
s president Florentino Perez har radat upp en lista på möjliga ersättare för Jose Mourinho, som överväger att lämna klubben den 30 juni, rapporterar den spanska median.

Den portugisiska tränarens relation med generaldirektören Jorge Valdano har blivit ohållbar, och som ett resultat på detta vill Mourinho hellre lämna Santiago Bernabeu klubben än att arbeta tillsammans med argentinaren i ytterligare en säsong.

Perez kommer att försöka övertyga den förra Chelsea, Porto och Inter tränaren att stanna med Los Blancos, men sporttidningen Sport säger att presidenten har redan radat upp en lista över möjliga ersättare för portugisen.

Fyra namn står med på listan. Rafa Benitez, som vann La Liga titeln år 2002 och 2004 med Valencia är en utav de namnen tillsammans med Getafes nuvarande tränare/förra Blancos legenden, Michel.

De två andra namnen är den franska superlegenden Zinedine Zidane, samt den italienska Chelsea tränaren Carlo Ancelotti. Italienaren har sammankopplats med en återförening med sin förra Milan stjärna, Kaká, och nu kan tränaren äntligen återförenas med sin den brasilianska stjärnan - i Real Madrid.

Real Madrid försöker om på nytt - Los Blancos är ute efter en låneaffär för Citys Adebayor


Santiago Bernabeu klubben, Real Madrid, kommer att återigen försöka underteckna Manchester Citys förra Arsenal spelare, Emmanuel Adebayor.
Emmanuel Adebayor

Real Madrid
kommer att återigen försöka underteckna Manchester Citys Emmanuel Adebayor, rapporterar den spanska sporttidningen Marca.

Efter att den spanska klubben har förlorat sina förhoppningar på att signera den förra Real Madrid anfallaren Ruud Van Nistelrooy från Hamburg, har man återigen gett sig in i jakten efter den togolesiska spelaren.

Enligt rapporter har Los Blancos erbjudit engelsmännen 2 miljoner euro för att låna Adebayor till slutet av säsongen, och de spanska giganterna kommer att betala halva hans månadslön.

Adebayor har endast spelat liga matcher med de blåa, vilket betyder att han kommer att vara tillgänglig att spela Champions League matcher med Real Madrid - om han flyttar till den spanska huvudstadsklubben.

Dessutom har Real Madrid målvaktens flickvän, journalisten Sara Carbonera, pratat med en italiensk television, där hon sa: "I slutet av januari, kommer antingen Adebayor eller Klose ersätta Higuain."

Los Blancos Legenden Luis Figo: "Det var lätt att lämna Barcelona för Real Madrid"


Real Madrid legendariska spelare, Luis Figo, säger att det var väldigt lätt för honom att lämna Barcelona för Real Madrid. Dessutom passade han också på att prata om Ronaldo fantastiska form.
Luis Figo

Real Madrid
legenden Luis Figo har pratat om hur det var att lämna Barcelona för Real Madrid, och portugisen sa att det var lätt att lämna katalanerna för Santiago Bernabeu klubben.

Figo har nu gjort Barca supportrarna arga på honom efter att han avslöjade för den spanska median om att det var super enkelt för honom att lämna Camp Nou för den spanska huvudstadsklubben.

"Det var lätt att byta från Barcelona till Real Madrid. Jag blev erbjuden ett bättre kontrakt" sa Figo. "Cheferna erbjöd mig ett erbjudande, och från början trodde jag inte på dem."

Sedan pratade han om hur det kändes att spela mot Barcelona med sin klubb, Real Madrid. "Trycket var väldigt stort när jag spelade mot samma fans som stödde mig tidigare."

Till slut pratade Figo om hur chockad han är över Cristiano Ronaldos otroliga form denna säsong. Dessutom tror Figo att på grund av Barcelonas otroliga form, har man glömt hur fantastiskt CR7 har spelat i år.

"Barcelonas härliga spel för dig att glömma allt annat. Cristiano Ronaldo gör rekord hela tiden för Real Madrid. Människor ser inte hur bra det går för honom i Madrid för att det är en stor klubb."

"Vi får se vad som händer i La Liga. Om Barcelonas nivå sjunker, kommer Real Madrid att vinna."

Madrid är ute efter en ytterligare Tottenham spelare - denna gång är det Pavlyuchenko


Real Madrid är ute efter att underteckna Tottenhams nummer nio, Roman Pavlyuckenko.
Roman Pavlyuchenko

Den spanska huvudstadsklubben Real Madrid kommer att fokusera på att underteckna Tottenhams anfallare Roman Pavlyuchenko, efter att ha misslyckats med att underteckna Ruud Van Nistelrooy rapporterar median.

Los Blancos är i ett desperat behov av en anfallare som man kan tillägga till sin trupp under den nuvarande transfermarknaden, och man var ute efter att underteckna den förra Real Madrid spelaren Van Nistelrooy - vilket man misslyckades med.

Nu är Real Madrid tillbaka igen, och enligt AS är spanjorerna ute efter att underteckna Tottenhams ryska målgörare. Den förra Spartak Moscou stjärnan är ute efter att vara en startspelare - för sin nuvarande klubb eller någon annan.

29-åringen har profilen som Jose Mourinho är ute efter, dock kan Spurs prissumma för ryssen vara för stor för Santiago Bernabeu klubben.

Van Nistelrooy har erbjudit Hamburg en miljon euro för att låta honom signera för Real Madrid


Van Nistelrooy är redo att betala sin klubb en miljon euro för att Hamburg ska låta honom gå tillbaka till sin förra klubb, Real Madrid.
Ruud Van Nistelrooy

Den förra Real Madrid spelaren Ruud van Nistelrooy har erbjudit Hamburg att 1 miljon euro för att övertyga Bundesliga klubben att låta honom lämna för sin förra klubb.

Den tyska klubben har vägrat att låta Van Nistelrooy lämna klubben för Los Blancos innan sommarens transfermarknad. Hamburg hävdar att man är i behov av 34-åringen och därför kan klubben inte släppa honom.

Det sägs att Real Madrid är villiga att betala vilken rimlig summa som helst, och det har rapporterats att Hamburg är ute efter 4 miljoner euro. Dock säger den spanska sporttidningen Marca att de spanska La Liga giganternas senaste erbjudande låg på 2 miljoner euro - vilket Hamburg avvisade.

Madridistas stöttar Mou: "Inget våld och inga skurkar, Bernabeu är med Mourinho till döden"


Real Madrids fans gick på gårdagens match mot Mallorca för att visa sitt stöd för tränaren Jose Mourinho.
Jose Mourinho

Real Madrid
fansen visade sitt stöd för Jose Mourinho under söndagens viktiga La Liga (1-0) vinst mot Mallorca.

Igår dök det upp en hel del fans på grund av att Los Blancos supportrar var oroliga över rapporter som sa att Mourinho kan vara på väg ut från Santiago Bernabeu på grund av konflikten med Jorge Valdano.

Real Madrid fansen visade sitt stöd för tränaren, för att visa att han är speciell för dem och att man inte vill att han ska lämna den spanska huvudstadsklubben.

En av fansen hade skrivit: "Inget våld och inga skurkar, Bernabeu är med Mourinho till döden."

När Mourinho fick reda på detta, sa han: "Jag uppskattar det, men jag behöver inte stödet. Det är ännu viktigare att vi alla stöder spelare och laget."

Jose Mourinho: "Jag pratar inte med Valdano, utan jag rapporterar direkt till presidenten"


Real Madrids portugisiska tränare Jose Mourinho säger att han inte pratar om Jorge Valdano, utan endast med presidenten Florentino Perez samt Jose Angel Sanchez.
Jose Mourinho (Jorge Valdano i bakgrunden)

Real Madrid
s tränare Jose Mourinho säger att han aldrig pratar med generaldirektören Jorge Valdano. Den portugisiska supertränaren fortsätter med sin strid med den argentinska direktören efter gårdagens vinst mot Mallorca.

"Jag pratar inte med Valdano, utan jag rapporter direkt till presidenten och Jose Angel Sánchez" deklarerade Mourinho. "Vi har inte pratat om signeringar. Vi alla vet att den gamla historien om en anfallare som redan har ett vitt hår. Till den 31 januari kan allting hända, men det kan även inte hända."

Liverpool är intresserade av att underteckna Karim Benzema på lån till slutet av säsongen


Liverpool är ute efter att signera Real Madrids hjälte Karim Benzema på lån i sex månader.
Karim Benzema

Den engelska Premier League klubben Liverpool håller koll på Real Madrids anfallare Karim Benzema.

Anfield klubben har diskuterat möjligheten att underteckna den franska stjärnan till klubben efter att engelsmännen fick nya ägare. Damien Comolli, den nya chefen, är ett stort fan av sin landslagsman och kommer att försöka signera spelaren.

De röda är ute efter en låneaffär för 23-åringen med en möjlighet att signera spelaren permanent i slutet av säsongen. Dessutom har Jose Mourinho hamnat i en konflikt med Jorge Valdano, på grund av att Real Madrid tränaren inte startade med anfallaren under La Liga matchen mot Almeria.

Mallorcas försvarare Jose Nunes tycker att Real Madrids Sergio Ramos borde ha fått ett rött kort


Mallorcas 33-årige försvarare tycker att Sergio Ramos borde ha blivit utvisad under den andra halvleken.
Jose Nunes

Mallorca
s försvarare Jose Nunes har i en exklusiv intervju med Goal.com berättat att han tycker att Real Madrids försvarare Sergio Ramos borde har blivit utvisad under gårdagens match på Santiago Bernabeu.

Den spanska klubben lyckades inte få med sig något enda poäng mot den spanska huvudstadsklubben, efter att den franska anfallaren Karim Benzema gjorde mål under andra halvlek.

Dock tycker veteranen att den spanska högerbacken Sergio Ramos borde har blivit utskickad för en händelse av 24-åringen, innan Los Blancos gjorde sitt enda mål under matchen.

"Enligt mig skulle Ramos ha blivit utvisad. Innan min clash med Lassana Diarra, skulle han egentligen ha fått sitt andra gula kort, det var solklart. Men jag tycker inte om att prata om domarna, eftersom de gör sitt jobb och försöker att göra sitt bästa."

"Vi lämnar med noll poäng, men med en bra känsla, speciellt efter den andra halvleken. Vi är glad med lagets insats."

Real Madrids Marcelo: "Sevilla kommer att vara ute efter att chocka oss"


Real Madrids vänsterback Marcelo förväntar sig en härlig atmosfär i Copa del Rey matchen mot Sevilla.
Marcelo

Real Madrid
s försvarare Marcelo har medgett att han förväntar sig en svår match när han och sina lagkamrater kommer att åka till Ramon Sanchez Pizjuan för att spela Copa del Rey matchen mot Sevilla på onsdagskvällen.

Los Blancos ser ut att nå final för första gången, där man i så fall kommer att möta antingen Barcelona eller Almeria i finalen.

Den brasilianska vänsterbacken vet att Sevilla kommer att göra matchen svår för Madrid, men han är säker på att man kommer att ta sig vidare till finalen.

"Vi behöver vila för att förbereda oss inför mötet på Ramon Sanches Pizjuan, för att det kommer att var en svår match, och de kommer att vilja chocka oss. Det kommer att bli en väldigt svår match för oss, men denna säsong har vi stora förhoppningar av att vinna Copa del Rey" sa Marcelo.

Los Blancos säger till Tottenham att prissumman för Lassana Diarra är 18 miljoner pund


Den unga mittfältaren kan vara på väg till Tottenham Hotspurs för 18 miljoner pund denna månad.
Lassana Diarra

Den engelska klubben Tottenham är intresserade av att underteckna Real Madrids franska mittfältare, Lassana Diarra, och enligt rapporter är Los Blancos redo att sälja 25-åringen.

The Daily Mail
säger att Los Merengues vill ha 18 miljoner pund från Tottenham för att släppa Diarra, och tränaren Jose Mourinho vill inte låna ut fransmannen.

Diarra har blivit utfrusen av Mourinho under de tre senaste veckorna och mittfältaren har också sammankopplats med Premier Leagues serieledare Manchester United.

Spurs tränare, Harry Redknapp, skulle älska att underteckna sin förra Portsmouth stjärna - dock inte för Real Madrids kravsumma.

Karim Benzema räddade Real Madrid och blev matchens hjälte!


Tur att Karim Benzema fick spela idag! Den franska anfallaren räddade Real Madrid från ytterligare en oavgjord match i La Liga, och vi fick de tre viktiga poängen. Nu har Real Madrid fyra poäng mindre än Barcelona, vilket betyder att katalanerna måste förlora åtminstone två matcher för att Los Blancos ska hamna på första plats i ligan.

Real Madrid planerar att erbjuda Tottenham 115 miljoner euro för Gareth Bale och Luca Modric

Den spanska klubben Real Madrid förbereder ett otroligt stort bud för Tottenham duon, Gareth Bale och Luka Modric.
Gareth Bale & Luka Modric
Real Madrid
s portugisiska tränare Jose Mourinho förbereder ett stort bud för två av Tottenhams spelare inför sommaren. Den spanska klubben är redo att betala 115 miljoner euro för att underteckna Gareth Bale och Luka Modric.

Enligt den engelska tidningen The Daily Star tror "The Special One" att duon har vad som krävs för att förstärka Real Madrids mittfält, samtidigt som de två stjärnorna kommer att hjälpa Marcelo på den vänstra kanten.

Santiago Bernabeu klubben tror att Spurs kommer att acceptera ett bud på 35 miljoner pund för den kroatiska spelaren, Luka Modric, medan Premier League klubben kommer att ha svårt för att avvisa ett bud på 80 miljoner pund för den walesiska stjärnan Gareth Bale, vilket endast är 14 miljoner pund mindre än summan man betalade för Cristiano Ronaldo från Manhcester United.

Dock har den engelska tidningen Goal.com rapporterat att London klubben planerar att erbjuda yttern 100 tusen pund i veckan, vilket kommer att göra honom till den högst betalade spelare genom klubbens historia samtidigt som kan kommer att stanna i England i ytterligare fem år. Detta kommer att göra Bale ännu dyrare för Real Madrid.

Modric däremot har nyligen (i somras) förnyat sitt kontrakt med Spurs. Den 25-åriga stjärnan har ingen avsikt i att lämna White Hart Lane, men samtidigt insisterar han på att han inte vet vad som kommer att hända i framtiden.

"Den enda sanningen är att jag är en Tottenham spelare och jag är glad att vara där jag är. Tidningarna pratar alltid om att jag kommer att flytta" sa Modric.

"Min framtid? Vem vet vad framtiden kommer att ge, men jag är en Tottenham spelare och jag är glad över att vara i White Hart Lane."

Real Madrid förbereder ett bud på Chelseas ivorianska superstjärna Didier Drogba


Real Madrid kommer att försöka signera Chelseas superstjärna, Didier Drogba, under denna månad.
Didier Drogba

Enligt rapporter kommer Real Madrid att försöka underteckna Chelseas anfallare Didier Drogba innan vinterns transfermarknad stänger.

Den engelska tidningen The Sunday Mirror säger att den ivorianska stjärnan vill lämna Stamford Bridge klubben i sommar, samtidigt som den engelska klubben vill förnya sin trupp.

32-åringen Drogba har fått kämpa en hel del med Chelsea denna säsong, och Los Blancos tränare, Jose Mourinho, förbereder ett bud för sin förra spelare.

Real Madrid har tidigare sammankopplats med en låneaffär för Manchester Citys Emmanuel Adebayor och Hamburgs anfallare Ruud Van Nistelrooy. Dock har man misslyckats med att signera både dessa spelare.

Nu försöker Santiago Bernabeu klubben om på nytt, och Drogba fortsätter att vara ett alternativ för spanjorerna. Mourinho vill återförenas med sin förra Chelsea spelare, men Drogba kommer inte att få spela i Champions League på grund av att han redan har spelat CL matcher med Chelsea.

Jose Mourinho har inkallat tjugo spelare till söndagens La Liga match mot Mallorca


Real Madrids tränare Jose Mourinho har avslöjat vilka spelare som kommer att möta Mallorca imorgon - på Santiago Bernabeu stadion.
Real Madrid (match mot Atletico Madrid)

Jose Mourinho
har inkallat 20 Real Madrid spelare till morgondagens match mot Mallorca på Santiago Bernabeu, klockan 19:00. På grund av att den tyske spelaren Sami Khedira är skadad, bestämde sig den portugisiska tränaren att ersätta honom med Lassana Diarra.

Ungdomsakademins målvakt Pacecho finns med i trupplistan, medan Pepe, Higuain och Dudek kommer att missa matchen på grund av skador. Mahamadou Diarra och Mateos lämnades utanför listan på grund av tränarens egna beslut.

REAL MADRIDS TRUPPLISTA
Målvakter
: Casillas, Adan, Pacheco
Försvarare
: Carvalho, Ramos, Marcelo, Arbeloa, Albiol, Garay
Mittfältare
: Gago, Lass, Granero, Xabi Alonso, Pedro Leon, Di Maria, Canales, Kaká, Özil
Anfallare
: Cristiano Ronaldo, Benzema

Jose Mourinho: "Jag anställdes inte för att att besegra Barcelona, utan för att vinna troféer"


Jose Mourinho säger att det inte spelar någon roll om Real Madrid kan besegra Barcelona, bara den spanska huvudstadsklubben vinner titlar.
Jose Mourinho

Real Madrid
s tränare Jose Mourinho har hävdat att klubbens främsta mål är att vinna troféer, och inte besegra Barcelona. Det var just därför han tog jobbet på Santiago Bernabeu.

När man frågade den portugisiska tränaren vad som påverkade hans beslut att inte garantera att stanna kvar hos Real Madrid nästa säsong, sa han till pressen: "Det måste finnas glädje bland fansen, spelaren, tränarna och styrelsen."

"Vi jobbar hårt för att vara glada, med uppfattningen att jag kommer att fullgöra mitt kontrakt. Jag vill bara vara tränaren, det är allt."

"Barcelona? Jag anställdes för att vinna matcher, få poäng och vinna titlar. Jag blev inte anställd för att besegra någon."

Mourinho var också ivrig över att påminna Karim Benzema att han behöver lyssna på Kakás råd, som tydligen uppfattades som en kritik av median.

"Kaká sa vad vi alla tänkte på. Vi alla hoppas att få se mer från honom (Benzema)."

Real Madrids Kaká: "Jag har respekt för Karim Benzema, och jag kritiserade inte honom"


Kaká har snabbt svarat på den senaste rapporten om att Real Madrid mittfältaren kritiserade klubbens enda oskadda anfallare.
Kakás Twitter

Den brasilianska stjärnan Kaká har skickat ut ett meddelande till Real Madrids anfallare Karim Benzema. Playmakern sa att fransmannen måste göra mer för att övertyga Jose Mourinho om att han är svaret på de spanska giganternas anfallarkris.

"Benzema är en bra anfallare, men ibland är han inte helt involverad i matchen, och vi tror att han kan göra lite mer. Han har talang. Vi ser hur bra han är under träningen. Han kan vara en viktig spelare för Real Madrid. Det är upp till honom" sa Kaká.

Nu har median ändrat på historian, och sagt att den 28-årige stjärnan har kritiserat Benzema - på ett dåligt sätt. Men Kaká har snabbt svarat på detta och skrev på sin Twitter: "Journalisterna skriver bara det som intresserar dem. Jag kritiserade inte Benzema."

"Jag har respekt för honom, vi är vänner och jag beundrar Karim som en person och spelare."

"Jag är väldigt självkritiskt och jag vet hur min situation ser ut. Jag kan inte kräva att någon annan ska göra något, utan endast mig själv."

Kaká: "Real Madrid har tillräckligt med talang att vinna alla tre tävlingarna"


Kaká säger att Real Madrid har chansen att vinna trippeln, samt att han hoppas kunna göra fansen lyckliga.
Kaká (Adidas)

Under tiden som den 28-årige stjärnan, Kaká, presenterade sin nya Adidas sko, pratade han även om Real Madrid, och dess framsteg denna säsong.

"Real Madrid har alltid varit krävande. Att vinna är ett måste. Detta lag har tillräckligt med talang att vinna alla tre tävlingar. Jag hoppas att jag kan göra fansen glada med vad jag vet är bäst. Jag är en mer mogen spelare och jag tror att jag har mycket att erbjuda. Jag måste jobba, jobba, jobba för att nå mitt mål" sa Kaká.

Sedan pratade brassen om Mourinho och om hur mycket den portugisiska tränaren har hjälpt honom. "Mourinho hjälper mig mycket och ger mig speltiden som jag behöver för att nå en topp kondition. Jag sätter en hel del press på mig själv och jag vet att jag inte är i topp form, men jag jobbar hårt och jag tror att jag kommer att förbättra mig på nolltid."

"Mourinho är en ledare och en bra tränare. När vi behöver skratta, skämtar han med oss. När han måste vara tuff och motivera oss, gör han det. Jag tycker att han är väldigt motiverande eftersom hans jobb är väldigt utmanande. Mou bygger ett lag och han gör ett bra jobb, men ibland tar det mer än ett år."

Ricardo Kaká: "Cristiano Ronaldo är världens bästa spelare eftersom han är komplett"


Kaká har medgett att han vill göra mål framför Santiago Bernabeu publiken denna vecka mot Mallorca. Dessutom passade han även på att säga att Cristiano Ronaldo är världens bästa spelare.
Kaká & Cristiano Ronaldo

Real Madrid
s brasilianska stjärna Kaká har uttryckt sin önskan att göra mål framför Santiago Bernabeu publiken mot Mallorca på söndag. Playmakern som fortfarande återhämtar sig från sin knäoperation, kommer att försöka vara mer aktiv under matchen för att uppnå sitt mål.

Senaste gången brassen gjorde mål för Real Madrid var bara för några dagar sedan mot Villarreal i La Liga. Dock har den förra Ballon d'Or vinnaren sagt att han vill återvända till sin bästa form och vinna en kraftfull vinst mot Mallorca.

"Förhoppningsvis gör jag mål igen på Bernabeu. Jag kommer att försöka delta aktivt i lagets prestanda, antingen med mål eller assist. Jag kan lova att jag kommer att göra mitt yttersta för att hjälpa laget."

"När vi gör mål tidigt spelar laget mycket bättre. Vi blir lugnare och matchen blir alltid mycket lättare. De tre poängen är avgörande i denna match, eftersom hemma måste vi alltid vinna - detta är fundamentalt.

Kaká sa också att han inte har någon tvekan om vilken spelare som är för närvarande världens bästa. "Cristiano Ronaldo är bäst, eftersom han är en komplett spelare. Jag tränar varje dag med honom, jag känner till hans kvalitéer och han är bäst i ligan."

Real Madrids Sami Khedira lider av en krosskada på sin högra ankel


Sami Khedira skadade sig under torsdagens match mot Atletico Madrid, och nu lider han av ett blåmärke på leden.
Sami Khedira

Under gårdagens Copa del Rey match mot Atletico Madrid, som Real Madrid vann med 0-1 och tog sig vidare till semifinalen, skadade sig den tyska mittfältaren Sami Khedira.

Under den 82:a minuten lämnade 23-åringen planen på grund av att han kände smärta på sin högra ankel. Efter matchen, bekräftade Real Madrids läkarpersonal att den förra Stuttgart spelaren lider av en kontusion (blåmärke, krosskada) på leden.

Om han kommer att missa någon match vet man ännu inte.

Angel di Maria: "Jag vill vinna trippeln med Real Madrid denna säsong"


Yttern Angel di Maria tror att den spanska klubben Real Madrid kan vinna trippeln i år.
Angel di Maria

Den argentinska Real Madrid yttern Angel di Maria har fortfarande förtroende för sin klubb och tror att Los Merengues kan vinna trippeln denna säsong.

Los Blancos har fortfarande en chans att vinna La Liga, Copa del Rey samt Champions League titeln, och Di Maria tror att Santiago Bernabeu klubben har tillräckligt med kvalité för att vinna alla tre tävlingar.

"Vi vill vinna allt detta år och vi betraktar varje match som en final för att lyckas i La Liga, Copa del Rey och Champions League" sa 22-åringen till den spanska sporttidningen AS.

Di Maria passade också på att analysera sin prestanda med Real Madrid än så länge denna säsong.

"Jag visste att det skulle bli svårt att vara en startare när jag signerade eftersom laget har väldigt viktiga spelare, men hårt arbete och stora ansträngningar har lönat sig."

"Jag har alltid varit en attackerande spelare som rör sig närmare målet, men vi alla vet att detta lag måste sätta press på motståndarna. Jag försöker att göra det genom att vara närmare mina motståndare och aldrig glömma att jag måste hjälpa med defensiven."

"Jag tror att jag har förbättrar mig på en taktisk och defensiv nivå med tränaren. Jag försvarar mer än jag brukade göra och jag rör mig bättre på planen. Han visar alltid förtroende för mig och i gengäld ber han mig endast att bevisa att jag vill vara en startare. Det är vad jag gör."

"Alla drömmer om att vinna Ballon d'Or och det gör jag med. Man måste göra en lång lista av kandidater först, och jag har inte funnits med där än. Jag kommer att fortsätta att jobba hårt för att göra bra saker."

Jose Mourinho: "Jag kommer att stanna i Real Madrid till slutet av säsongen, sedan får vi se"


Jose Mourinho har sagt att sin framtid i Real Madrid beror på samarbetet mellan honom och klubben.
Jose Mourinho

Den portugisiska Real Madrid tränaren Jose Mourinho har medgett att han kommer att stanna med Los Blancos till slutet av säsongen, men samtidigt sa han att sin framtid efter det inte är garanterad i den spanska huvudstadsklubben.

De senaste ryktena har sagt att denna säsong är Mourinhos första och sista hos de spanska giganterna och den portugisiska tränaren har inte sagt något som säger emot dessa rykten.

"Världen är full av rykten och endast några av dem är sanna. Men när det gäller ryktet om min avgång från Real Madrid kan jag säga att jag kommer att stanna här till slutet av säsongen, och sedan får vi se. Det är mycket som beror på samarbetet" sa Mourinho till AS i en intervju.

Mourinho har gjort allt för att klubben ska underteckna en ny anfallare i januari på grund av att Gonzalo Higuain är skadad, men än så länge har man ännu inte gjort något för att en gång för alla försöka besegra Barcelona.

Xabi Alonso: "Liverpool är de enda som har ett intimt förhållande mellan fansen och spelarna"


Real Madrids defensiva mittfältare, Xabi Alonso, säger att det är speciellt att spela för en klubb som har så fantastiska fans Liverpool.
Xabi Alonso (Real Madrid, Liverpool)

Real Madrid
s mittfältare Xabi Alonso har hedrat Liverpools fans för att ha visat sitt stöd för spelarna som spelar för den engelska klubben vid både de goda och dåliga ögonblicken. Spanjoren tillbringade fem år hos Anfield klubben innan han återvände till La Liga för att spela för Real Madrid.

Trots att 29-åringen har spelat för Santiago Bernabeu klubben i 18 månader, har han inte glömt de fina minnen som han hade i Liverpool.

"Att spela för Liverpool är något väldigt speciellt" sa Alonso till den spanska tidningen Vogue Magazine. "Det finns ett mycket intimt förhållande mellan fansen och spelarna, som inte finns hos de andra klubbarna."

"Även i de svåra tillfällena buar inte fansen ut (spelarna). Istället sjunger de 'You'll Never Walk Alone'."

United har en hel del pengar kvar att spendera - och Kaká kan signera för klubben i sista sekund


Manchester Uniteds verkställande direktör, David Gill, säger att om man vill, så kan man konkurrera med andra klubbar om Real Madrids Kaká.
Ricardo Kaká mot Atletico Madrid

Manchester United
s chef, David Gill, insisterar på att klubben kan konkurerra om Real Madrids stjärna ända till slutet av januaris transfermarknad. Den brittiska 52-åringen säger att Premier League klubben har en hel del pengar som räcker till att signera en spelare.

Gill fick frågan om United skulle kunna konkurrera med sina grannar om en spelare som Real Madrids Kaká blev tillgänglig.

"Om vi vill, så kan vi. Om man följer Manchester United, kommer man veta att vi har sällan köpt en världsstjärna" sa Gill.

"Vi har gjort dem till världsstjärnor genom att spela för United och så kommer det att fortsätta. Vi har visat Wayne Rooney att vi betalar ett lämpligt belopp för att behålla spelare."

Därefter medgav United chefen att man egentligen inte ville sälja Cristiano Ronaldo till de spanska giganterna, Real Madrid. Old Trafford klubben hade inget annat val än att låta honom lämna klubben, och man sålde superstjärnan för 80 miljoner pund år 2009.

"Vi ville inte sälja honom, men han skulle ändå ha gått. Det handlade inte om pengarna eller hans kontrakt" avslutade han.

Gonzalo Higuain: "Jag är säker på att jag kommer att vara tillbaka innan säsongen är över"


Real Madrids anfallare Gonzalo Higuain tror att hans kropp kommer att låta honom veta när han är i tillräcklig bra form att få spela igen.
Gonzalo Higuain

Real Madrid
s anfallare Gonzalo Higuain tror att hans kropp kommer att låta honom veta i rätt tid när han kommer att återvända till planen efter att nyligen ha opererat sin rygg.

Det sägs att den argentinska stjärnan inte kommer att få spela tills slutet av säsongen, det vill säga fyra månader, men han har redan börjat med sin återhämtning trots att han opererade sig för bara två veckor sedan.

När 23-åringen pratade med median idag, anmärkte "El Pipita" att han är glad med sina framsteg, och sa: "Jag är väldigt nöjd. Allting gick som jag förväntade mig. Smärtan har nästan försvunnit."

"Min kropp kommer att veta när jag har tillfrisknat och jag är säker på att jag kan komma tillbaka innan säsongen är över. När man är i återhämtning, lider man, eftersom jag älskar denna sport. Dock är det viktigaste att jag återhämtar mig 100%."

Maicons agent säger att det fortfarande finns en möjlighet för spelaren att flytta till Real Madrid


Maicons agent har sagt till Goal.com att Inter försvararen överväger att flytta till Real Madrid i framtiden.
Maicon

Antonio Caliendo
, Maicons agent, har pratat om spelarens framtid inom fotbollen, och sa till den engelska onlinetidningen Goal.com att det finns fortfarande en möjlighet för brasilianska backen att flytta till Real Madrid.

Den 29-årige stjärnförsvararen var nära att underteckna för den spanska huvudstadsklubben i somras, men på grund av att Real Madrid inte kom överens med spelarens klubb (Inter) om transfersumman, blev affären aldrig av.

Men nu har den "italienska delen" av Goal.com pratat med Caliendo, som föreslog att Maicon fortfarande överväger en återförening med Jose Mourinho på Santiago Bernabeu.

Dock förklarade han att Inter presidenten, Massimo Moratti, kommer inte att vara en lätt människa att förhandla med.

"Det har alltid funnits en viss känsla med Moratti, och därför måste man få godkännandet av presidenten om Maicon får lämna Inter" sa Caliendo till Goal.com Italien.

"Att Maicon lämnar är mindre sannolikt än förut efter att Leonardo anlände hit och saker har förändrats. Men om de två klubbarna kommer överens ekonomiskt, kan en flytt (för Maicon) bli av. Endast då kan Maicon lämna Inter."

Jorge Valdano förnekar spekulationer om att han inte kommer överens med Jose Mourinho


Jorge Valdano säger att han kommer väldigt bra överens med Mourinho och att det inte finns något som man behöver oroa sig över mellan dem.
Jose Mourinho & Jorge Valdano

Real Madrid
s generaldirektör Jorge Valdano har återigen varit snabb med att förneka rapporter som säger att han och den portugisiska tränaren Jose Mourinho inte kommer överens.

Man tror att de två Real Madrid medlemmarna har en spänd relation bakom scenerna, efter att det har spekulerats om att "The Special One" tycker att det är svårt att jobba med den argentinska direktören.

Dock har Valdano lugnat ner ryktena om en konflikt med den förra Chelsea och Inter tränaren, och sa att det endast är spekulationer.

"Det finns galna saker som sägs. Det är inte rimligt att dessa tankar har blivit allt större under de senaste dagarna. I söndags åt vi middag tillsammans, vi pratar ständigt med varandra och igår skickade han ett meddelande till mig" sa Valdano.

Cristiano Ronaldo: "Jag hade ett samtal med Iker Casillas när Sara Carbonera kallade mig självisk"


Den portugisiska anfallaren Cristiano Ronaldo säger att då Casillas flickvän, Sara Carbonera, sa att 25-åringen var självisk, hade han ett samtal med Real Madrids målvakt.
Cristiano Ronaldo & Iker Casillas

Real Madrid
s superstjärna Cristiano Ronaldo har medgett att han bytte ord med Iker Casillas efter att spanjorens flickvän, Sara Carbonera, "kritiserade" portugisen.

Den spanska journalisten Carbonera, beskrev den förra Manchester United stjärnan som "självisk" tidigare denna säsong.

När Ronaldo pratade med tidningen Marca, sa han: "Jag mådde bra, gjorde mål, min familj mådde bra, och sedan hände det där. Det var en kontrovers som var meningslös."

"Det finns saker som vi (han och Casillas) pratade om vid den tiden och allting var helt klart. Det var endast ett missförstånd."

"Men detta är normala grejer som vi pratade om och det är redan löst. Det finns ingen anledning att dramatisera det eller göra en kontrovers utav det. Det är bra mellan oss; jag kommer bra överens med Iker och hans flickvän."

Iker Casillas: "Jose Mourinho vill stanna och Real Madrid vill att han stannar"


Den 29-årige målvakten, Iker Casillas, säger att Real Madrids tränare Jose Mourinho vill stanna i klubben.
Iker Casillas

Real Madrid
s spanska målvakt, Iker Casillas, har lugnat ner ryktena som säger att den portugisiska tränaren Jose Mourinho vill flytta från Santiago Bernabeu klubben i sommar. Skotträddaren säger att "Mou" vill stanna i klubben, och har ingen avsikt att lämna Los Blancos.

När Casillas pratade med radio stationen Onda Cero, sa han: "Jose Mourinho vill stanna och Real Madrid vill att han stannar. Jag kan säga detta, eftersom jag är kaptenen."

"Vi har ett ungt lag och vi vet att allting kommer att löna sig. Han älskar staden och han älskar klubben. Vi vet att Madrid har åstadkommit mycket just nu. Men kom ihåg, vi är unga och ett nytt 'utseendelag'."

Mourinho har inkallat 20 män till morgondagens Copa del Rey match mot Atletico Madrid


Jose Mourinho har inkallat 20 spelare till torsdagens viktiga Copa del Rey match mot stadsrivalerna Atletico Madrid.
Real Madrid - Getafe

Tjugo spelare, samma som de som blev inkallade till matchen mot Almeria i söndags, har hamnat i trupplistan inför morgondagens Copa del Rey match mot Atletico Madrid på Vicente Calderon stadion.

Ungdomsakademins målvakt Pacecho har återigen inkluderats i listan, medan Pepe, Higuain och Dudek är fortfarande otillgängliga på grund av respektive skador. Däremot har Lass, Diarra och Mateos ej inkallats på grund av tränarens egna beslut.

REAL MADRIDS TRUPPLISTA:

Målvakter:
Iker Casillas, Adan, Pacheco.
Försvarare:
Carvalho, Sergio Ramos, Marcelo, Arbeloa, Albiol, Garay.
Mittfältare:
Fernando Gago, Sami Khedira, Esteban Granero, Xabi Alonso, Pedro Leon, Angel Di Maria, Sergio Canales, Kaká, Mesut Özil.
Anfallare:
Cristiano Ronaldo, Karim Benzema.

Ramos har hamnat i konflikt med Ronaldo - nu överväger han att lämna Real Madrid


Den spanska VM-stjärnan Sergio Ramos har hamnat i en konflikt med CR7, och nu överväger han en flytt till England.
Sergio Ramos & Cristiano Ronaldo

Real Madrid
s försvarare Sergio Ramos kan vara på väg ut från Santiago Benabeu, efter att det har spridits rykten om en spänd relation mellan spanjoren och den portugisiska stjärnan Cristiano Ronaldo.

Man trodde att den 24-årige högerbackens framtid är hos Los Blancos, efter att Ramos flyttade till klubben från Sevilla år 2005. Men enligt rapporter har den ugna försvarsstjärnan hamnat i konflikt med sin 25-årige lagkamrat.

Rapporterna fortsätter med att säga att de två spelarna har argumenterat med varandra i omklädningsrummet, vilket har lett till att Sergio Ramos överväger sin framtid i den spanska huvudstadsklubben. Därför har han ännu inte förnyat sitt kontrakt med Real Madrid, och en flytt till en annan klubb kan vara mycket möjligt.

En journalist som jobbar för den franska tidningen La Parisien avslöjade på Twitter: "Jag har fått reda på att Sergio Ramos kan lämna Real Madrid. Han skulle vara perfekt för Arsenal, en världsklass spelare som kommer att föra en vinnande mentalitet."

Om Ramos bestämmer sig för att lämna Real Madrid är det mest sannolikt att han flyttar till den engelska ligan, Premier League, där Gunners kommer att tävla med Chelsea och Manchester United om spelarens signatur.

Real Madrid har publicerat ett klagomål mot RFEF på sin officiella hemsida


Real Madrid har publicerat på sin officiella hemsida klagomål på uttalanden av den spanska fotbollsfederationen, RFEF.
Offiiellt meddelande av Real Madrid
Real Madrid CF
har uttalat sig angående sin upprördhet över kommentarerna av den spanska fotbollens styrande organ, RFEF, med hänvisning till den nyligen ändrade planeringen (man har ändrat på morgondagens domare mot Atletico Madrid) .

Delgago Ferreiero har rapporterats vara skadad och därför kan han inte döma matchen imorgon, därför kommer domaren Javier Turienzo ersätta honom. På sin officiella hemsida skrev RFEF: "Turienzo kommer att hålla koll på Jose Mourinho, som anses vara en "förstörare" av domarna de senaste månaderna."

Nu har de spanska giganterna publicerat ett officiellt klagomål på RFEFs uttalande, som lyder såhär: "Med tanke på informationen som publicerades idag i olika medier om en officiell kommenterar av den spanska fotbollsfederationen som avses direkt till vår tränare Jose Mourinho, vill Real Madrid CF uttrycka följande:

1) Vi vill visa vår upprördhet som vi känner efter en sådan direkt hänvisning som den spanska fotbollsfederationen har publicerat på sin officiella hemsida.

2) Betrakta det enorma allvaret från den spanska fotbollsförbundets webbsida som har gjort dessa kommenterar om vår tränare, som tydligt visar en partiskhet som är långt ifrån objektivitet, neutralitet och balans.

3) Att direkt avvisa figuren av användandet av vår tränare på något som har blivit en officiell hemsida, eftersom vi vet, att domarteamet är medvetet partiska mot Real Madrids tränare och mot själva klubben.

4) Vi vill utkräva ansvar för vad vi förstår som brist på respekt och hänsyn till vår tränare och vårt lag, Real Madrid, samt deras fans.

5) Till slut, beklagar vi att man kan se ett sådant officiellt meddelande på den spanska federationens hemsida, trots att Real Madrid CF kommer att fortsätta att göra sitt bästa för att ha en god relation mellan klubben och federationen, och det bästa; att vi fortfarande vill se den spanska fotbollen."

Jose Mourinho överväger att lämna Real Madrid i sommar


Jose Mourinho har inte endast tröttnat på domarna, utan även på Real Madrids chefer. Hans liv och tränarkarriär i Spanien kan ha nått sitt slut.
Jose Mourinho

Jose Mourinho
överväger sin framtid i Real Madrid efter att ha fått veta att klubben har blivit besvikna på tränarens bettende de senaste veckorna, rapporterar den spanska median.

Den spanska sporttidningen AS säger att den portugisiska tränaren är upprörd på de senaste avvisande han har fått utav klubben angående en ny anfallare. Mourinho har insisterat på att man är i ett verkligt behov av en anfallare, men klubbens chefer vägrar att lyssna på honom.

Dessutom har generaldirektören, Jorge Valdano, kommenterat Mourinhos taktiska planer. När Valdano såg att Karim Benzema inte fick starta mot Almeria i söndags, tyckte han att den förra Inter tränaren gjorde ett dåligt beslut.

Mourinho känner att klubbens chefer endast vill vinna, men om man inte uppfyller kraven som tränaren behöver för att kunna nå framgång, kommer den spanska klubben aldrig kunna vinna någon titel. Dessutom är en ny anfallare inte det enda problemet, utan Los Blancos har ännu inte förnyat Pepes kontrakt, som Mourinho har länge uppmanat klubben att göra.

Om The Special One lämnar Santiago Bernabeu klubben, kommer han förmodligen att träna den engelska klubben Manchester City eller sin förra klubb Inter.

Jose Mourinho tröttnar på domarna: "Jag har en regel, medan alla andra har en annan"


Real Madrid tränaren tycker att domarna inte dömer Los Blancos matcher lika rättvist som alla andra lag i La Liga.
Jose Mourinho

Real Madrid
s tränare Jose Mourinho har återigen pratat om domarna i en presskonferens idag. Den portugisiska supertränaren tyckte att domaren gjorde en hel del misstag under matchen mot Almeria för några dagar sedan, vilket ledde till att spanjorerna tappade två viktiga poäng.

Mourinho tycker att domarna jobbar emot hans lag, och efter att ha fått ett klagomål mot honom på grund av hans frispråkiga kommenterar, känner han att det är han som är offret.

"Jag tvivlar inte på domarnas ärlighet, men det var tydliga händelser och vi är inga hycklare, vi har inga problem med att säga det. Jag sa att det fanns straffar som var väldigt tydliga, men som domaren inte blåste för" sa The Special One.

"Jag har tidigare sagt att jag känner att jag har en egen regel, medan de andra har en annan. Historien upprepar sig."

Därefter frågade man den förra Inter och Chelsea tränaren om han är beredd på all hat som Atletico Madrid fansen kommer att visa honom imorgon, och han svarade: "Jag kan inte säga mycket, det är en konsekvens att vara offentlig. Vad ska jag göra? Inte gå på matchen? Är jag redo? Nej, jag kommer endast stanna på hotellet."

Real Madrids Cristiano Ronaldo och Kaká är två utav världens högst betalda fotbollsspelare


Två av Real Madrid stjärnspelare är världens högst betalda spelare, och båda två pratar portugisiska.
Cristiano Ronaldo & Ricardo Kaká

Real Madrid
s superstjärna, Cristiano Ronaldo, är världens högst betala spelare, medan den brasilianska playmakern, Kaká, är världens sjunde bäst betalda spelare.

Den belgiska tidningen Sport Foot har deklarerat att portugisen är den bästa betalda fotbollsspelaren på planeten med en årslön på 12 miljoner euro. På andra plats ligger Manchester Uniteds Wayne Rooney med en årslön på 11,5 miljoner euro och på tredje plats ligger Barcelonas Lionel Messi som får 11 miljoner euro per år.

Här är "Top 10" listan över världens högst betalda spelare inom fotbollen:

1) Cristiano Ronaldo (Real Madrid) - €12 miljoner
2) Wayne Rooney (Manchester United) - €11.5 miljoner
3) Lionel Messi (Barcelona) - €11 miljoner
4) Yaya Toure (Manchester City) - €10.8 miljoner
5) Samuel Eto'o (Inter Milan) - €10.5 miljoner
6) Bastian Schweinsteiger (Bayern Munich) - €9.7 miljoner
7) Kaká (Real Madrid) - €9 miljoner
8) Zlatan Ibrahimovic (AC Milan) - €9 miljoner
9) John Terry (Chelsea) - €9 miljoner
10) Emmanuel Adebayor (Manchester City) - €9 miljoner

Valencias Roberto Soldado: "Barcelona är bättre än alla andra lag i ligan - inklusive Real Madrid"


Den förra Real Madrid anfallare Roberto Soldado, som en gång i tiden har spelat i Los Blancos ungdomsakademi, tycker att Barcelona är bättre än alla andra lag i La Liga, inklusive Real Madrid.
Roberto Soldado

Valencia
s anfallare Roberto Soldado tycker att ligans serieledare, Barcelona, är ett steg bättre än alla andra lag i La Liga, inklusive katalanernas närmaste rivaler Real Madrid.

Den förra Los Blancos målgöraren pratade med median idag, och fick frågan om vad han tyckte om Blaugranas fotboll. Då medgav han att han tycker att resten av alla andra spanska klubbar har ingenting att jämföra sig med Barcelona.

"Guardiolas lag är ett steg bättre än alla andra, inklusive Real Madrid. Det är Real Madrid som kan ändra på det, men jag bryr mig inte så mycket om problemet, utan jag bryr mig endast om Valencia."

Gonzalo Higuain kan återvända till Real Madrid den här veckan


Den unga anfallaren kan återvända till den spanska huvudstaden redan den här veckan.
Gonzalo Higuain

Real Madrid
s anfallare Gonzalo Higuain kan vara på väg tillbaka till Spanien redan på torsdag, efter att han nyligen har opererat sin rygg, säger den spanska sporttidningen AS.

Argentinaren opererade sin rygg för bara någon vecka sedan, och specialisten Dr. Richard Fessler kommer att undersöka Higuain imorgon för att se om han verkligen är redo att återvända denna veckan. Om 23-åringens rygg ser bra ut kommer han att återvända till Madrid, där Dr. Carlos Diez kommer att ta hand om honom.

Higuain planeras att vara tillbaka till träningen inom två månader, men han kommer inte att vara tillgänglig för Jose Mourinho förrän om fyra månader.

Cristiano Ronaldo: "Fernando Llorente har allt som Jose Mourinho är ute efter"


Real Madrids superstjärna Cristiano Ronaldo tror att Fernando Llorente är den rätta mannen för Jose Mourinho.
Cristiano Ronaldo & Fernando Llorente

Real Madrid
s portugisiska anfallare Cristiano Ronaldo tror att Athletic Bilbaos målgörare Fernando Llorente är den sorts spelare som tränaren Jose Mourinho kommer att vilja lägga till truppen i sommar.

Superstjärnan diskuterade hur viktig spanjoren skulle vara för laget i en intervju med Marca, samtidigt som han även pratade om sin vilja att vinna mot Lyon i Champions Leagues åttondelsfinal.

Först av allt pratade Ronaldo om Llorente. "Fernando Llorente är en stor spelare, och han har funktionerna som tränaren är ute efter. Vi behöver en anfallare i sex månader nu. Det har pratats om en stor spelare som Ruud. Det är jag glad för. Ju fler spelare som kommer med mentalitet att hjälpa laget, desto bättre."

När han därefter pratade om klubbens chanser att vinna Champions League, sa han: "Manchester United, Barcelona och vi är favoriter, sedan finns det en liten grupp med bland annat Bayern München, Milan och Inter. Chelsea, anser jag inte vara favoriter, eftersom de har förändrats en hel del."

"Förra året förväntade vi oss inte att bli utslagna av Lyon. Vi var bättre, men vi visade det inte. Jag är säker på att detta år kommer definitivt att vara annorlunda. Jag är glad över att få spela mot dem igen, och jag är säker på att vi kommer att vinna."

Slutligen diskuterade 25-åringen Mourinhos nyliga kommentar om att han tycker att Ronaldo borde vinna fem Ballon d'Or titlar. "Det jag vill är att vinna så många Champions League titlar som möjligt, inte Ballon d'Or. Jag är väldigt glad över det (Mourinhos uttalande), men mitt mål är att vinna titlar med Real Madrid."

Manchester City säger till Real Madrid att Carlos Tevez inte är till salu


Den engelska klubben Manchester City har svarat på Real Madrids förfrågan om den unga argentinska stjärnan Carlos Tevez.
Carlos Tevez

Manchester City
har fått in ett erbjudande från Real Madrid för anfallaren Carlos Tevez. Den engelska tidningen The Daily Express säger att Los Blancos har försökt att signera den argentinska stjärnan, efter att det har bekräftats att Tevezs landslagskamrat, Gonzalo Higuain, kommer att vara borta i upp till fyra månader.

Dessutom har de spanska giganterna misslyckats med att underteckna den förra Madridistas Ruud van Nistelrooy.

Nu har City svarat på Real Madrids förfrågan angående den unga anfallaren, och engelsmännen har sagt att Tevez inte är till salu och man avvisade 33 miljoner pund erbjudandet.

Tottenhams Rafael Van der Vaart: "Gareth Bale har möjligheten att spela för Real Madrid"

Återigen har den förra Madridistas pratat om Real Madrid, men denna gång är det en helt annan historia.
Rafael Van der Vaart & Gareth Bale
Den förra Real Madrid spelaren Rafael Van der Vaart kan se sin lagkamrat, Gareth Bale, flytta så småningom till Spanien. Den holländska Tottenham stjärnan flyttade till den engelska klubben i somras och han har blivit imponerad av Bale.

"Ja, han är en väldigt ung spelare, väldigt snabb och jag tror att inom tre eller fyra år kan han spela för Madrid eller Barcelona."

"Han har en god kvalité och jag vill att han stannar här, eftersom han är väldigt viktig för oss."

Real Madrid planerar att signera Manchester Citys Carlos Tevez på lån för 33 miljoner pund


Som man har nämnt i tidigare rapporter är Real Madrid ute efter en anfallare, och Carlos Tevez kan vara den rätta mannen för Los Blancos.
Carlos Tevez

Manchester City
s anfallare Carlos Tevez har för bara några veckor sedan sagt att han vill flytta från Eastlands eftersom han hatade sitt liv i England under tränaren Robert Mancini. Nu har den argentinska stjärnan meddelat att det endast var ett missförstånd, och att man ska glömma det förflutna.

"Jag är glad nu. Problemet är i det förflutna" sa Tevez enligt rapporter.

Men helt plötsligt ändrades allting, och nu har Sky Sports avslöjat att Real Marids tränare Jose Mourinho har lagt ett bud på den 26-årige spelaren. Mourinho är desperat ute efter en anfallare efter att Gonzalo Higuains ryggskada, vilket kommer hålla honom borta från fotbollen i fyra månader. Detta betyder att man endast har Karim Benzema kvar som tillgänglig anfallare.

Det sägs att Mancini var ute efter att underteckna Edin Dzeko på grund av att den italienska tränaren visste att Tevez skulle lämna klubben någon gång, och denna gång har anlänt så tidigt.

Sky Sports
fortsätter med att rapportera att den spanska huvudstadsklubben är ute efter en låneaffär till sommaren, och man kommer att erbjuda den engelska klubben runt 33 miljoner pund för Carlos Tevez.

Barcelonas Carles Puyol: "Vi tänker inte på att Real Madrid har tappat poäng"


Puyol säger att Barcelona måste fortsätta att vinna sina matcher och inte bry sig om att Real Madrid nyligen har tappat poäng mot Almeria.
Carles Puyol


Barcelona
s centerback Carles Puyol har sagt att laget borde fortsätta att sträva efter att vinna sina egna matcher och att de inte tänka på rivalerna Real Madrid.

I söndags lyckades inte Los Blancos få de tre viktiga poängen som fick ligan att vara spännande. Real Madrid avslutade matchen mot Almeria med 1-1, medan Barcelona fick hela 4-1 på Camp Nou. Nu ligger Santiago Bernabeu klubben på andra plats med fyra poäng mindre än Barca.

Trots detta sa Puyol att man inte ska fokusera på Madrids resultat utan att de måste fortsätta att vinna, och han sa till Barcelonas officiella hemsida: "Det är bra att dina rivaler förlorar poäng, men vi måste koncentrera oss på var match."

"Ju längre fram vi är, desto bättre - det ger oss mer fördel, men vi tänker inte på att tappa poäng, utan vi fortsätter att vinna matcher och ta poäng."

Real Madrid vägrar låta Ezequiel Garay flytta till Milan på lån för resten av säsongen


Milan har försökt att underteckna Real Madrids Ezequiel Garay på lån, men den spanska klubben vägrar låta argentinaren att lämna för San Siro klubben.
Ezequiel Garay

Den italienska klubben Milan har frågat Real Madrid om möjligheten att underteckna den argentinska backen Ezequiel Garay.

Milans vice-president Adriano Galliani har gjort klart att man kommer att investera pengar på att signera defensiva spelare efter att ha nyligen undertecknat den förra Real Madrid anfallaren Antonio Cassano.

Rossoneri har enligt rapporter kontaktat Los Blancos angående en låneaffär för Garay till slutet av säsongen, säger Tuttosport. Dock vill inte Santiago Bernabeu klubben låta 24-åringen lämna klubben på lån.

Garay, som har återhämtat sig från sin knäskada, kan kräva en regelbunden plats med klubben under tränaren Jose Mourinho. Försvararen har varit en intressant spelare för flera europeiska klubbar.

Real Madrids Kaká: "Resultatet mot Almeria är smärtsamt, men ligan är ännu inte över"


Det är ingen glad stämning mellan Real Madrid fansen, men den brasilianska storstjärnan Kaká säger att ligan ännu inte är över.
Kaká

Real Madrid
s brasilianska playmaker, Kaká, har reflekterat söndagens smärtsamma oavgjort mot Almeria, men han tycker inte att poängen som man tappade, är slutet på Los Blancos titel ambitioner.

28-åringen spelade 55 minuter igår kväll, men tyvärr gjorde han inte ett mål. Dock passade han Cristiano Ronaldo en fin passning vilket kunde ha blivit mål. I slutet av matchen gjorde Esteban Granero ett mål, vilket räddade Real Madrid från att inte få några poäng alls.

"Nu har vi inte råd att förlora ännu en match, men vi har just avslutat den första rundan och det är fortfarande mycket kvar av tävlingen" sa den förra Milan stjärnan.

"Vi kommer också spela hemma mot Barcelona, och trots att resultatet är smärtsamt tror jag inte att det är slutet. Vi har fortfarande en chans att övervinna deras fördel."

Kaká diskuterade även hur han går framåt efter att ha varit borta i nästan sju månader. "Jag håller långsamt på att återfå min form och jag känner mig bättre. Jag har deltagit i några fina rörelser, men Almeria spelade en bra match och ansträngde sig bra."

Startelvan | Almeria - Real Madrid

Jose Mourinho har bestämt sig för att låta Kaká starta mot Almeria idag.
Real Madrid - Villarreal

Real Madrid
har avslöjat på sin officiella hemsida vilka spelare som kommer att starta om endast några minuter mot Almeria. Den brasilianska stjärnan Kaká kommer att starta sin första match denna säsong, dock kommer han inte ersätta Mesut Özil - utan Karim Benzema. Dessutom kommer inte den portugisiska försvararen Ricardo Carvalho att spela från start idag, vilket han vanligtvis brukar göra.

Real Madrids Startelva: Iker Casillas, Alvaro Arbeloa, Sergio Ramos, Raul Albiol, Marcelo, Xabi Alonso, Sami Khedira, Angel di Maria, Kaká, Mesut Özil, Cristiano Ronaldo.

Det ni inte visste om Rafael Van der Vaart; hur han behandlades i Real Madrid


Jag är säker på att de flesta utav er inte vet svaret på det här: "Hur gick det egentligen till när Rafael Van der Vaart lämnade Real Madrid?". Det kanske finns några som har letat efter information om detta tidigare, men det är väl inte alla som har "orkat" göra det. Tror ni att ni orkar läsa hela texten?

Rafael Van der Vaart

Här är historian om Van der Vaarts sista dagar i Real Madrid.

- Rafael van der Vaart har alltid älskat Real Madrid. Han har alltid sagt att det är en dröm att spela för den spanska storklubben. När han flyttade till Real Madrid år 2008 gick det inte så jätte bra för honom, men året därefter gick det mycket bättre för honom, och han blev en av fansens favoritspelare.

Men klubbens chefer tyckte något annat. Efter holländarens första år (2008-2009) med Los Blancos hade man i avsikt att sälja spelaren, att man till och med tog hans nummer (23) och gav det till Esteban Granero under försäsongen. Dock ändrade klubben sig efter att ha kommit överens med holländaren och man beslöt sig för att behålla honom, samt att han fick sitt nummer tillbaka. Året därefter, sommaren år 2010, hände samma sak. Man ville sälja mittfältaren, och trots att man i början vägrade att sälja honom för mindre än 16 miljoner euro, såldes han till slut för 8 miljoner pund (!).

Men, hur blev han såld egentligen?
- Jose Mourinho ville inte sälja Rafael, men det ville som sagt klubbens chefer. Jorge Valdano sa till Florentino Perez att man inte vill ha honom längre och att han inte är nödvändig. Och eftersom Real Madrid presidenten litar på sportdirektören, så gick även han med på det.

Därefter hade man ett möte med Van der Vaart och man sa till honom att man ville sälja honom och att man inte ville ha kvar honom i klubben - på ett hjärtlöst sätt. Detta gjorde holländaren väldigt sårad, men han accepterade detta på grund av att han inte ville stanna i en klubb där han inte var välkommen.

Och som ni säkert redan vet såldes han till Tottenham en dag innan transfermarknaden stängde. Man hade ett möte med den engelska klubben i tre timmar och till slut skrev Van der Vaart under ett kontrakt med Tottenham Hotspurs. Enligt 27-åringen vad detta den jobbigaste dagen i hans liv.

"Mitt farväl var inte som jag hade hoppats på. Men nu har det hänt och man inte kan göra något åt saken" sa Rafael Van der Vaart efter att han lämnade Real Madrid.

"Jag ville inte spela för något annat spanskt lag än Real Madrid. Det är mitt lag. För mig, har det varit en ära att ha spenderat all min tid där, och jag kan säga att jag är från Real Madrid, utan tvekan..."

När man frågade spelaren om han tyckte att klubben vara respektlösa mot honom sa han: "Jag vill inte säga något dumt om klubben... Jag har haft goda tider där, och jag vill endast komma ihåg dem. Visst fanns det dåliga saker som hände, men jag måste se framåt , utan att tänka på allt dålig som har hänt."

"Det var väldigt sorgligt för mig att säga hejdå till mina lagkamrater. Jag tror att det var sorgligt för mina lagkamrater också. Jag hade en god relation med Dudek, Lass, Iker, Sergio, Higuain.. med alla. De är mina vänner och väldigt bra människor. Jag kommer att sakna dem."

Real Madrid fansen var väldigt viktiga för Tottenham stjärnan. Att ha fått reda på att hans tröja såldes riktigt bra under de två sista dagarna som han var en Real Madrid medlem glädje honom. "Fansen har alltid gjort mig stolt över mitt arbete och stöttat mig. Det smärtar mig att se några Madrid fans vara ledsna över min avgång."

I en intervju frågade man även Van der Vaart om vad han tyckte om Jorge Valdano, men spelaren vägrade att ge ett svar på detta, och sa endast: "Jag vill inte säga något dumt om någon."

Nu till det sista, det här var Van der Vaarts meddelande till Real Madrid fansen när han lämnade klubben: "Jag vill säga tack till alla för all stöd som ni har givit mig. Tack för att ni har fått mig att må bra och att känna mig som hemma. Vi kommer att ses igen, det är jag säker på. Jag kommer att lämna med Madrid i mitt hjärta. Jag är en Madridista!"

Chelsea planerar att underteckna Real Madrids anfallare Karim Benzema för 22 miljoner pund


Den förra Milan tränaren, som för närvarande tränar den engelska storklubben Chelsea, är ute efter att signera Real Madrids anfallare Karim Benzema.
Karim Benzema

Chelsea
s tränare Carlo Ancelotti planerar att underteckna Real Madrids anfallare Karim Benzema på grund av att den engelska klubben är ute efter en stark anfallare.

Stamford Bridge bossen kommer att erbjuda den spanska klubben ett betydande bud för fransmannen under denna månad. Om engelsmännen inte kan underteckna 23-åringen i januari, kommer Premier League klubben att försöka återigen i sommar.

Enligt Caughtoffside kommer Chelsea erbjuda Santiago Bernabeu klubben 22 miljoner pund för den förra Lyon stjärnan. Ancelotti har insett att han är i behov av en ny anfallare, som kan ersätta Didier Drogba eller Nicolas Anelka när någon utav de blir skadad. Dessutom är de båda spelarna runt 30 år gamla, vilket betyder att de inom endast några år kommer att avsluta sin fotbollskarriär.

Dock kommer det att vara svårt för Chelsea att underteckna Benzema på grund av att Jose Mourinho inte skulle låta den franska anfallaren lämna de spanska giganterna. Den portugisiska tränaren är för tillfället i behov av en anfallare som kan ersätta den skadade Higuain, och att sälja lagets enda skadefria anfallare skulle endast skapa problem för "The Special One".

Rafael Van der Vaart kunde inte vara lyckligare i sitt liv än när han flyttade till Tottenham


Rafael Van der Vaart, som har blivit en stjärna för Tottenham, är nöjd med sitt beslut att lämna Real Madrid för den engelska Premier League klubben.
Rafael Van der Vaart

Den förra Los Blancos stjärnan Rafael Van der Vaart är glad med sitt beslut att lämna Real Madrid för Tottenham i augusti. Den holländska stjärnan har blivit en av de bästa spelarna för Tottenham, och han har blivit känd över hela världen.

När han beslöt sig för att lämna Real Madrid, förklarade han: "Jag var rädd att jag skulle såra min farfar om jag lämnade, men han gav mig sitt välsignelse. Han sa till mig att han visste att jag var en bra spelare och att jag inte ska stanna där jag inte var välkommen."

"Han sa till mig att gå och hitta din kärlek någon annanstans. När jag sa till honom att jag skulle gå till Tottenham blev han så lycklig."

"Och jag kunde inte vara lyckligare i mitt liv. Tottenham är en stor klubb. Spelarna är fantastiska och så jordnära. Och det hjälper att spela för en tränare som Harry Redknapp som har så mycket tro på dig."

Real Madrids Jose Mourinho: "Kaká kommer att starta imorgon om Özil inte kan spela"


Real Madrid tränaren Jose Mourinho kommenterade de senaste spekulationer som säger att man är ute efter en ny anfallare, och han sa även att Kaká kommer att starta imorgon om Özil inte kan delta i matchen.
Kaká, Jose Mourinho & Mesut Özil

Jose Mourinho
kommenterade spekulationer om att den spanska huvudstadsklubben Real Madrid var intresserade av att underteckna en ny anfallare i en presskonferens.

"Jag håller mig till min tro. Jag tror att det skulle vara bra att ha ännu en anfallare för resten av säsongen. Klubben undersöker möjligheten att signera en anfallare."

"Bernabeu utbuade inte Benzema i onsdags. De buade ut mig för att jag tog ut en anfallare. Jag är glad med Karim. Han jobbar hårdare än någonsin för att förbättra sin attityd på planen. Han saknar fortfarande något litet när det gäller att vara besatt av att göra mål, men han rör sig och passar bra. Han kommer att göra mål."

"Morata är en anfallare för de nästa tio åren, men han måste vara tålmodig genom att fortsätta jobba hårt och göra många mål för Castilla."

Sedan fortsatte den portugisiska tränaren att kommentera Özils frånvaro från dagens träning. Den tyska spelaren var inte närvarande under dagens träningspass, vilket var oroande.

"Özil kunde inte träna för att han har ett problem, men vi har 24 timmar på oss att se om han kan spela. Kaká kommer att starta om Özil inte kan. Jag räknar fortfarande med Lass, men jag inkallade inte honom eftersom alla mina mittfältare är tillgängliga och jag föredrar att ha fler offensiva män som Canales och Pedro Leon på bänken" avslutade Mou.

Mourinho har inkallat 20 spelare till söndagens La Liga match mot Almeria


Den portugisiska tränaren har bestämt sig för vilka spelare som ska åka till Andalusien.
Real Madrid - Atletico Madrid

Jose Mourinho
har inkallat tjugo Real Madrid spelare till morgondagens sista match för "halvsäsongen" på Mediterranean Games Stadium mot Almeria. Den spanska mittfältaren Sergio Canales, som inte inkallades till den senaste matchen, är med i trupplistan, medan Pepe, Higuain och Dudek är fortfarande skadade. Däremot lämnades Lassana Diarra och David Mateos utanför listan på grund av tränarens egna beslut.

REAL MADRIDS TRUPPLISTA:
Målvakter: Casillas, Adan, Pacheco.
Försvarare: Carvalho, Sergio Ramos, Marcelo, Arbeloa, Albiol, Garay.
Mittfältare: Fernando Gago, Sami Khedira, Sergio Canales, Esteban Granero, Xabi Alonso, Pedro Leon, Angel Di Maria, Kaká, Mesut Özil.
Anfallare: Cristiano Ronaldo, Karim Benzema.

Förra Real Madrid hjälten Rafael Van der Vaart: "Premier League är mycket starkare än La Liga"


Den förra Real Madrid stjärnan, Rafael Van der Vaart, tycker att den engelska ligan är mycket starkare än alla andra ligor som han har spelat i.
Rafael Van der Vaart

Tottenham
s superstjärna Rafael Van der Vaart tycker att den engelska ligan, Premier League, är starkare än den spanska ligan, La Liga.

Holländaren har spenderat hela sin karriär i Europa, och han har spelat i sitt hemland med Ajax, i Tyskland med Hamburg och i Spanien med Real Madrid innan han flyttade till Spurs i somras.

Nu har 27-åringen värderat alla fyra tävlingar, och den nederländska stjärnan sa att den engelska ligan är den som han tycker är den största standarden.

"Holland är den bästa ligan att lära sig fotboll. En bra liga, inte starkast i Europa, men den är bra. Jag lämnade Hamburg, vilket var bra, sedan flyttade jag till Spanien" sa den förra Madridistan enligt Tribalfootball.

"Spelets hastighet var så högt här att det tog mig tid att vänja mig vid det, men jag blir allt bättre nu."

"Ligan här är mycket starkare här. I Spanien, har man endast Real Madrid och Barcelona, medan här måste man kämpa för att få poäng på varje match."

Real Madrids Karim Benzema kan vara på väg till Premier League klubben Aston Villa på lån


Karim Benzema vill lämna Real Madrid för att spela för Aston Villa och återförenas med sin förra tränare i Lyon.
Karim Benzema

Real Madrid
s anfallare Karim Benzema är redo att flytta till Aston Villa på lån påstår en del rapporter.

Den franska spelaren har sammankopplats med en flytt från Santiago Bernabeu under vintern, men 23-åringen har sagt till Villas tränare Gerard Houllier att han endast kommer att flytta om Real Madrid godkänner det.

Benzema vill återförenas med sin förra Lyon tränare Houllier och han är villig att flytta på lån trots att Gonzalo Higuain är för närvarande skadad.

Om man inte lyckas underteckna åtminstone en anfallare denna månad kommer det att bli ett stort problem för Jose Mourinho och Real Madrid att förlora Karim Benzema resten av säsongen.

Barcelonas Gerard Pique: "Jag känner till alla Cristiano Ronaldos knep"


Barcelonas försvarare Gerard Pique har hävdat att han känner till alla Cristiano Ronaldos "tricks" efter de två spelarnas tid tillsammans i England och Premier League.
Cristiano Ronaldo & Gerard Pique

Barcelona
s spanska försvarare Gerard Pique har sagt att han känner till alla knep av Real Madrid stjärnan Cristiano Ronaldo, efter deras tid tillsammans i Manchester United.

Spanjoren har tidigare spelat för Old Trafford klubben och han har sett hur den portugisiska anfallaren spelar och lurar motståndarna.

Dock passade Pique även på att hylla den unga stjärnan efter allt han har åstadkommit i sin fotbollskarriär i en intervju med den holländska tidningen Voetbal.

"Nu när han spelar för Real Madrid, känner jag till alla hans knep, för att han var min rival varje dag på träningen. Dock garanterar inte detta någonting, för att jag vet att han är en väldigt komplett spelare."

"De säger att han är arrogant, men jag kommer ihåg honom som en vänskaplig och rolig person. Ja, det är svårt för honom att motstå spegeln, men han är en god kille."

Sergio Ramos: "Almeria kommer att vara tuffa motståndare, men vi har inte råd att förlora"


Real Madrids försvarare Sergio Ramos varnar sina lagkamrater att matchen mot Almeria inte kommer att vara lätt.
Sergio Ramos

Real Madrid
s högerback Sergio Ramos tror att La Liga matchen mot Almeria denna vecka kommer inte att vara som en promenad i parken.

Los Blancos ligger för närvarande på andra plats i ligatabellen med två poäng mindre än rivalerna Barcelona, och de spanska giganterna är favoriter att vinna söndagens match mot Almeria. Dock har den spanska VM vinnaren varnat om att det kommer att vara en svår match.

"Vi har inte råd med att förlora poäng mot Almeria" förklarade spanjoren, enligt Real Madrids officiella hemsida. "Under de senaste åren har förbrättats defensivt och vi måste använda våra skickligheter för att vinna mot Alemria, som vi känner igen väl."

"Piatti är en kvalité spelare, och vi har inte råd att ge honom nog med tid att tänka eller tillräckligt med rum. Han är en sorts spelare som du alltid måste hålla koll på. Han kan skapa problem för oss om han har tillräckligt med tid med bollen."

Sedan passade den 24-årige försvararen på att hylla den portugisiska anfallaren Cristiano Ronaldo och den brasilianska playmakern Kaká.

"Cristiano Ronaldo är den bästa spelaren i La Liga. Han är professionell och vi har tur som har honom i laget. Jag ser honom som en av världens bästa spelare."

"Kaká hade en tuff tid under sin skadetid, men han ser ljuset i slutet av tunneln och jag är säker på att han kommer att ge laget mycket."

Den förra Madridistan Panucci: "Real Madrid är en utav världens bästa lag och kan vinna CL"


Den förra Real Madrid försvararen tror att de spanska giganterna kan vinna Champions League denna säsong med Jose Mourinho som tränare.
Christian Panucci

Den förra Real Madrid försvararen Christian Panucci tror att den spanska klubben har vad som krävs för att vinna det stora priset, Champions League, denna säsong.

Los Blancos vann CL titeln senast år 2002, och sedan dess har man misslyckats med att gå vidare från åttondelsfinalen. Dock tror Panucci, som vann både La Liga och Champions League med Santiago Bernabeu klubben, att detta år kan vara annorlunda för spanjorerna.

"Man måste vara en stark klubb och Real Madrid är en av de bästa, om inte den bästa" förklarade Panucci till Real Madrids officiella hemsida. "Man behöver även en bra tränare, och Mourinho är det. Man behöver en bra trupp, vilket laget för närvarande har."

"Mourinhos projekt började detta år och jag hoppas att han vinner titeln denna säsong. Jag tror att fyra till fem år kommer att vara väldigt framgångsrika för Real Madrid, för att Mourinho vet hur man blir framgångsrik. Jag tror att laget har en bra chans att vinna Champions League."

Panucci, som för närvarande jobbar som en kommentator för Sky Italia, har kommenterat Mourinhos personlighet.

"Han är inte så som han framstår att vara på TV:n. Han har ett gott hjärta och han är en ödmjuk människa. Man måste vara tuff i denna värld och följa vägen till sin karriär."

"Mourinho vet hur man ska hantera denna värld. Hans fru och familj känner honom bäst, men man kan förstå hans känslighet när han grät efter att blivit utnämnd till FIFA World Coach of the Year."

Jose Mourinho: "Det är inte på grund av Karim Benzema som vi vill underteckna en anfallare"


Jose Mourinho säger att det inte har något med Karim Benzema att göra varför man är ute efter en anfallare.
Karim Benzema & Jose Mourinho

Real Madrid
s tränare Jose Mourinho har förnekat rykten som säger att de spanska giganterna är ute efter en anfallare, eftersom man är nöjd med den franska spelaren Karim Benzema.

Portugisen sa till den spanska tidningen Marca att Benzemas spel hjälper laget så mycket och anledningen till varför man vill signera en ny anfallare är på grund av att det endast finns en hel del spelare med någon annan position som sitter på bänken.

"Sökningen efter en ny anfallare för laget beror inte på Benzema. Jag sitter på bänken med många andra spelare med många olika positioner. Så jag skulle välkomna ännu en anfallare" sa Mourinho.

"Om vi misslyckas med att underteckna de relevanta spelarna, kommer vi fortsätta att spela som vi gör för tillfället" avslutade den förra Chelsea och Inter tränaren.

Real Madrids målvakt Iker Casillas: "Vi vann matchen rättvist"


Stjärnmålvakten Iker Casillas tyckte att hela laget spelade bra under gårdagens hemmavinst mot Atletico Madrid.
Iker Casillas

Real Madrid
s målvakt Iker Casillas har medgett att laget och spelarna är nöjda med 3-1 vinsten mot Atletico Madrid i Copa del Rey matchen igår.

Los Blancos låg under med 0-1 ganska tidigt efter Diego Forlans mål, men tack vare Sergio Ramos, Cristiano Ronaldo och Mesut Özil lyckades Santiago Bernabeu klubben vinna matchen. Nu är man redo att möta rivalerna på motståndarnas egna hemmaplan, Vicente Calderon.

Efter att ha pratat med median efter matchen, sa den spanska VM-vinnaren: "Efter det första målet slog laget till och vann rättvist. Resultatet är bra, och vi är nöjda med laget. Hela laget spelade bra, och vi har visat en hög offensiv nivå."

Casillas pratade också om Karim Benzemas prestanda, och han medgav att han har en svår uppgift framför hemmafansen.

"Karim spelar för Real Madrid och han vet att publiken kräver en hel del i Bernabeu. Han har stöd av alla och han har visat att han kan göra mål."

Jose Mourinho: "Om det finns något att klaga på måste det vara Atleticos mål"


Real Madrids portuguisiska tränare var nöjd med gårdagens vinst, men hade önskat att sitt lag kämpade lite mer.
Jose Mourinho

Real Madrid
s tränare Jose Mourinho säger att hans lags vilja att inte endast vinna, utan även vinna med marginaler, när Los Blancos besegrade Atletico Madrid med 3-1 på kvartsfinalen i Copa del Rey.

"The Special One" tyckte också att Sergio Agueros mål var offside.

"Om det finns något att klaga på måste det vara Atleticos mål" sa Mourinho i en presskonferens rapporterar Eurosport. "Domarens assistent hade fel med sitt beslut."

"Vi spelade bättre i den första halvleken än i den andra. Vi visste att vi var tvungna att ändra vissa saker för att vinna."

"Jag säger jämt till mina spelare att det är viktigt att vinna, men det är även bra att vinna med stora marginaler. Jag gillade 3-1 vinsten, men jag tycker att vi kunde ha försökt lite hårdare och kämpat mer för att göra ännu ett mål."

Real Madrid 3 - 1 Atletico Madrid

Real Madrid vann gårdagens match mot Atletico Madrid med 3-1 efter att ha återigen legat under, under första halvlek. Det var Diego Forlan som gjorde Atleticos första och enda mål i matchen, medan Real Madrid hade tre målskyttar. Den första målskytten var Sergio Ramos, den andra Cristiano Ronaldo och den tredje Mesut Özil.

Manchester United begär 50 miljoner euro för Chicharito

Real Madrid kommer att vara tvungna att betala 50 miljoner euro för Chicharito om man vill underteckna 22-åringen.
Chicharito
Manchester United
anfallaren Javier Hernandez är fortfarande ett huvudmål för Real Madrid som en januari signering.

Den spanska tidningen Marca säger att Los Blancos har tre namn som kan lösa problemen på anfallarpositionen denna månad: Emmanuel Adebayor, Miroslav Klose och Javier Hernandez aka Chicharito.

Santiago Bernabeu klubben vet att man skulle kunna signera Adebayor och Klose på lån, men Chicharito däremot kommer man inte kunna låna, utan endast officiellt signera.

Enligt rapporter har Real Madrid blivit tillsagda att man kommer att behöva betala minst 50 miljoner euro för den mexikanske United stjärnan.

Real Madrids president planerar att underteckna Liverpools lagkapten Steven Gerrard i sommar


De spanska giganterna, Real Madrid, vill underteckna Liverpools lagkapten, Steven Gerrard, i sommar.
Steven Gerrard

Rapporter tidigare i veckan föreslog att Real Madrid håller koll på Steven Gerrards situation i Liverpool, och nu har man fått in rapporter på att Los Blancos president kommer att göra sitt bästa för att signera engelsmannen.

Den spanska tidningen Marca säger att Real Madrid presidenten Florentino Perez skulle älska att signera Stevie G till Santiago Bernabeu klubben år 2011. Nu när Livepool inte ligger så bra till i tabellen ser Perez detta som en sista chans att underteckna den engelska mittfältaren.

Liverpool har ingen chans att kvalificera sig till Champions League denna säsong och den 30-årige lagkaptenen kommer nu att ställas inför ett stort arbete - nämligen att försöka förhindra klubben från nedflyttning.

Presidenten och tränaren Jose Mourinho håller noga koll på spelaren och klubbens situation i England och man förväntar sig att Liverpool inte kommer vara svåra att övertyga om att släppa stjärnan.

Real Madrid är intresserade av att göra affärer med Premier League för mindre än 15 miljoner pund i juni.

Real Madrid är intresserade av att underteckna Bayern Münchens Miroslav Klose denna månad


Real Madrid är intresserade av att underteckna Bayern Münchens spelare Miroslav Klose, vars kontrakt löper ut i sommar.
Miroslav Klose

Den erfarna anfallaren Miroslav Klose kan vara på väg från Tyskland till Spanien, efter att det har rapporterats att han kan vara på väg från Bundesliga klubben Bayern München till La Liga giganterna Real Madrid.

Los Blancos är ute efter en ny anfallare efter att Gonzalo Higuain skadade sin rygg, och den spanska sporttidningen AS säger att Jose Mourinho tror att den 32-årige tysken är den rätta spelaren för Real Madrid.

Klose har fått kämpa en hel del för att få spela från start i Bayern denna säsong, eftersom spelaren Mario Gomez har imponerat extra mycket i år. Därför kan den förra Werder Bremen anfallaren vara på väg ut från de tyska serieledarna denna månad.

Spelarens agent, Alexander Schuett, har medgett att Real Madrid är en utav lagen som är intresserade av att signera den tyska VM stjärnan.

"En del spanska klubbar har kontaktat mig för att diskutera möjligheten att signera Mirolsav. Real Madrid har också kontaktat mig, men intresset är inte så seriöst för tillfället" sa Schuett till tidningen Bild.

För närvarande löper Kloses kontrakt med Bayern München i slutet av säsongen, vilket betyder att han förmodligen inte kommer att vara så dyr.

R.M. Legenden Hugo Sanchez: "Om jag fick välja skulle jag signera Didier Drogba för Real Madrid"


Om legenden Hugo Sanchez fick välja vilken spelare som helst som han tror kommer lösa Real Madrids problem på anfallarpositionen, skulle det vara Chelseas stjärna Drogba.
Didier Drogba & Hugo Sanchez

Real Madrid
legenden Hugo Sanchez har sagt till sin förra klubb att endast Chelseas superstjärna Didier Drogba kan lösa problemet på anfallarpositionen.

Den mexikanske hjälten, är liksom Real Madrid tränaren Jose Mourinho, ett stort fan av Chelseas ivorianska anfallare.

När Sanchez blev tillfrågad av median vilken spelare han skulle ha valt att signera för Real Madrid för att lösa problemet, svarade Sanchez: "Drogba! Drogba. Jag skulle inte ens tvivla. Han har fortfarande två eller tre år kvar."

"Denna klubb behöver honom. Hur mycket? Mycket!" avslutade 52-åringen.

Benficas Fabio Coentro har inte kommit överens med Real Madrid om någon flytt


Rykten om att Real Madrid skulle ersätta Marcelo med Coentrao var endast rykten säger den portugisiska spelarens agent.
Fabio Coentrao

Benfica
s ytterback Fabio Coentrao har inte kommit överens med Real Madrid om någonting säger spelarens agent. Tidigare denna vecka hävdade rapporter att den portugisiska klubben hade kommit överens med Los Blancos om en flytt för 22-åringen.

"Det är en spekulation från median och jag kan garantera att det inte finns någon överenskommelse med Real Madrid" sa Jorge Mendes till Calciomercatonews.

"Real Madrids intresse är väldigt starkt, likaså de andra lagens."

Sami Khedira imponerad av lagets gemenskap: "Jag blev så överraskad av alla privata träffar"


Real Madrids Sami Khedira är imponerad av lagets enighet, vilket absolut inte är densamma som i Tyskland.
Sami Khedira

Den tyska spelaren Sami Khedira är överraskad av lagets anda i Real Madrid. Den 23-årige mittfältaren medgav att han aldrig har upplevt "gemenskapen" som han njuter av i Santiago Benabeu klubben.

"Vi är mer förenade här än när jag bodde i Tyskland" sa Khedira enligt triballfotball. "Jag blev så överraskad av alla privata träffar, vilket tvingade mig att fråga om det var normalt."

"Vi brukar ofta träffas för att äta tillsammans. Gago och Marcelo bjöd in oss en gång. Majoriteten av spelarna bor utanför staden, så vi går dit och grillar i trädgården."

"Var sjätte eller åttonde vecka har vi middag inom laget. Och då är hela klubben inblandande, inklusive busschauffören och städkvinnan."

På grund av Mario Balotellis knäskada kan Emmanuel Adebayor stanna i Manchester City


Real Madrid var nära att underteckna Emmanuel Adebayor från Manchester City, men efter att Premier League klubbens spelare Mario Balotelli skadade sitt knä, kan allting ha förstörts för den spanska klubben.
Emmanuel Adebayor

Real Madrid
ansågs vara nära att underteckna Manchester Citys Emmanuel Adebayor på lån till slutet av säsongen, men den engelska klubbens tränare Roberto Mancini har hävdat att han kan behöva anfallaren på grund av att Mario Balotelli nyligen skadat sitt knä.

The Daily Mirror
säger att Los Blancos var redo att betala 1,2 miljoner euro för att signera den togolesiska anfallaren för resten av kampanjen.

Nu när det har bekräftats att Gonzalo Higuain kommer att vara borta i fyra månader, är Jose Mourinho desperat ute efter en ersättare för den argentinska stjärnan.

Den spanska tidningen Marca rapporterade förra veckan att huvudstadsklubben var intresserade av den förra Arsenal stjärnan. När Edin Dzeko undertecknar för City (vilket han har redan gjort) så kommer Adebayor flytta till Santiago Bernabeu.

Som sagt flyttade Dzeko från Wolfsburg till City, så som man förväntade sig, men enligt median vill Mancini behålla Adebayor efter att Balotelli skadade sig.

Den italienska coachen sa till reportrar: "Många lag vill ha Emmanuel men just nu måste vi vänta på Mario Balotelli. Kanske kommer Manu lämna, men vi har fortfarande 20 dagar kvar, så vi har tid att ta belsut."

"Om vi förlorar tre eller fyra (spelare), kan vi hamna i en situation där vi inte har tillräckligt många spelare kvar denna säsong."

Resultatet på detta blir att Madrid kan få vänta till de sista dagarna i transfermarknaden innan man får veta om man kan underteckna Adebayor eller inte.

Mourinho har inkallat nitton män till torsdagens match mot Atletico Madrid


Den portugisiska tränaren har meddelat vilka spelare som kommer att vara tillgängliga för morgondagens "derby" mot Atletico Madrid.
Real Madrid

Jose Mourinho
har meddelat namnen på de 19 spelare som har inkallats till morgondagens Copa del Rey match mot Atletico Madrid. Alvaro Arbeloa har återvänt till trupplistan efter att ha varit avstängd i matchen mot Villarreal, och Real Madrids U19 målvakt Pachecho kommer att inkallas istället för den skadade Dudek.

Däremot kommer Pepe och Higuain inte att vara närvarande på grund av respektive skada, medan Mahamadou Diarra är inte tillgänglig på grund av personliga skäl. Sergio Canales och David Mateos lämnades utanför listan på grund av tränarens egna beslut.

REAL MADRIDS TRUPPLISTA:
Målvakter: Casillas, Adan, Pacheco.
Försvarare: Carvalho, Sergio Ramos, Marcelo, Arbeloa, Albiol, Garay.
Mittfältare: Gago, Khedira, Lass, Granero, Xabi Alonso, Di Maria, Kaká, Özil.
Anfallare: Cristiano Ronaldo, Benzema.

Real Madrid vill ersätta Marcelo med Benficas vänsterback Fabio Coentrao


Enligt den portugisiska median har Real Madrid kommit överens med Benfica angående den högt ratade försvararen Fabio Coentrao.
Marcelo & Fabio Coentrao

Real Madrid
är väldigt nära att underteckna Benficas vänsterback Fabio Coentrao, efter att man har ifrågasatt Marcelos försvarskapacitet.

Den brasilianska försvararen har inkallats till nästan alla matcher, och till och med startat alla matcher som han har spelat. 22-åringen har imponerat denna säsong, men trots detta har den spanska huvudstadsklubben fortsatt att leta efter en ännu starkare vänsterback.

Enligt den portugisiska tidningen Record, har Jose Mourinho och klubben enats om en affär för den portugisiska försvararen och man är villig att signera spelaren till Santiago Bernabeu. Om Coentrao flyttar till Madrid kommer han att spela bredvid sina landslagsmän Pepe, Ricardo Carvalho samt stjärnan Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo var förvånad över att Iker Casillas inte var en utav Ballon d'Or finalisterna


Den 29-årige målvakten borde ha vunnit Ballon d'Or tycker spanjorens lagkamrat Cristiano Ronaldo.
Iker Casillas & Cristiano Ronaldo

Real Madrid
stjärnan Cristiano Ronaldo blev förvirrad av FIFA och Ballon d'Ors nomineringsprocess detta år.

Den portugisiska anfallaren kan inte tro att hans spanska Real Madrid lagkamrat och kapten, Iker Casillas, inte blev en utav de finalisterna.

"Casillas är en planspelare och har samma värde som alla andra" sa den förra Manchester United stjärnan enligt Tribalfootball. "Jag tycker att Iker skulle vara en av de tre nominerade detta år."

"Han vann Världsmästerskapet och har gjort bra saker.." avslutade 25-åringen som fyller 26 år i februari.

Paris Saint Germain är intresserade av Real Madrids Lassana Diarra


Efter alla klubbar som Lass har sammankopplats med, kan han till slut vara på väg tillbaka till sitt hemland.
Lassana Diarra

Real Madrid
s 25-åriga mittfältare Lassana Diarra har blivit ett huvudmål för den franska klubben Paris Saint-Germain.

PSGs chefer vill föra den olyckliga Los Blancos spelaren tillbaka till sitt hemland denna månad. Klubben har redan pratat med den spanska huvudstadsklubben om en låneaffär till slutet av säsongen och fransmännen är villiga att betala 8 miljoner euro för Lass.

Dock är PSG inte den enda klubben som har visat sitt intresse för Diarra. De engelska Premier Leauge klubbarna Manchester United och Tottenham Hotspurs sägs även vara villiga att signera spelaren.

Iker Casillas: "Mourinho är inte den personen som de flesta föreställer sig honom vara"


Casillas säger att Mourinhos personlighet är långt ifrån det folk tror att den är.
Jose Mourinho & Iker Casillas

Real Madrid
s spanska målvakt Iker Casillas har hyllat Jose Mourinho och avslöjat att tränaren inte är typen som folk foreställer honom att vara.

Mourinho blev utnämnd till FIFAs bästa tränare år 2010 i måndags, och Casillas är glad att jobba med en sådan uppskattad människa. Dock tror VM-vinnaren att portugisen framställs felaktigt av de flesta människorna.

"Vi har jobbat tillsammans i sex månader och han har lite att göra med den Mourinho som de flesta människorna ser" sa Casillas till RealMadridTV. "Han visar alltid medkänsla för alla och han glömmer aldrig de som alltid är i kontakt med spelarna."

"Både jag och mina lagkamrater är glada att ha honom. Vi hoppas att han stannar länge. Real Madrid har hittat en tränare i Mourinho, som man var ute efter under en lång tid."

Higuain kommer att vara borta i 4 månader, men det kommer att ta ett år innan han är i full form


Det är en glädje för alla Madridistas att höra att Higuain kommer att återvända inom fyra månader, men att det kommer ta upp till ett år för spelaren att spela på 100 % är något som inte glädjer de flesta.
Gonzalo Higuain

Real Madrid
s anfallare Gonzalo Higuain kommer inte att få spela på fyra månader efter att ha opererat sin rygg i Chicago, USA.

Spelarens kirurg, Richard G. Fessler, tror att det kommer ta upp till ett år för den argentinska stjärnan att återvända till 100 procent, men han är optimistisk.

"Operationen höll på i en timma och 50 minuter" sa Fessler efter operationen, rapporterade den spanska Goal.com. "Higuain kommer att stanna i Chicago i en vecka innan han återvänder."

"Han kan börja med att stretcha och springa i en vecka. Operationen gick väldigt bra och återhämtningstiden är fyra månader, men för att återhämta sig till 100 procent, kommer det att ta ett år."

"När man har rygg problem känner vissa smärta, medan andra inte. Jag kan inte se några komplikationer för honom. Många fotbollsspelare och basketspelare har återvänt till att spela i full form."

Cristiano Ronaldo: "Jag lär mig något nytt varje dag med Jose Mourinho"


Den portugisiska spelaren Cristiano Ronaldo hyllar Jose Mourinho efter att tränaren blev utnämnd till världens bästa tränare av FIFA.
Jose Mourinho & Cristiano Ronaldo

Jose Mourinho
blev utsedd till Årets Tränare av FIFA i måndags, och Real Madrid stjärnan Cristiano Ronaldo tycker att det inte är något mer än vad han förtjänar.

"De som är mest professionella är de som har lyckats mest i livet" sa den portugisiska spelaren till RealMadridTV. "Det händer både spelare och tränare, vilket är därför jag visste att han skulle vinna. Något annat resultat hade varit orättvist."

"Jag har inte problem med att prata om vad jag tycker. Han vann tre viktiga titlar. Ingen förtjänade det mer. Jag är väldigt glad för honom. Mourinho och hans personal är väldigt professionella. Jag blev chockad när jag började jobba med dem eftersom de endast motiverade mig att jobba ännu hårdare."

"Jag har alltid velat jobba med honom; inte bara för att han är bäst, utan även för att han är portugis och på grund av hans tidigare framgångar. Den drömmen gick i uppfyllelse och nu hoppas jag att han kan vinna allt som han vann med Inter, Porto och Chelsea med Real Madrid. Om tränaren vinner, gör vi det också. På grund av denna orsak kommer vi att jobba tillsammans."

"Det är ingen slump att han har vunnit så många titlar de senaste fem eller sex åren. Jag har lärt mig så mycket på så lite tid som vi har spenderat tillsammans."

"Jag lär mig något nytt varje dag. Jag känner mer mig mer komplett än någonsin och jag vill fortsätta att lära mig eftersom Mourinho är en anledningarna till vår framgång. Jag känner mig väldigt bekväm när jag jobbar med honom i Real Madrid."

Ronaldo Luis Nazario de Lima stöttar Kaká: "Du kommer att bli världens bästa spelare igen"


Det är inte bara Madridistas som stöttar Kaká, utan även brassens landslagskamrat (som även är en förre detta Real Madrid spelare) Ronaldo står vid playmakerns sida.
Ronaldo&Kaká

Den förra Barcelona och Real Madrid anfallaren Ronaldo Luís Nazário de Lima har skickat ut ett stöttande meddelande till sin vän Kaká för den 28-årige brassens återkomst från sin knäoperation.

Playmakern firade sin återkomst till planen efter att ha gjort det fjärde målet i 4-2 vinsten i helgen mot Villarreal på Santiago Bernabeu stadion. Denna dag var hans första match på hemmaplanen den här säsongen.

Ronaldo, som själv led av knäproblem under sin karriär, skickade ett meddelande via Twitter där han gav sin brasilianska landslagskamrat komplimanger och att han skulle fortsätta att kämpa för att återfå sin bästa form.

"Grattis till min bror, ännu ett bra steg med ditt mål och din seger! Du kommer långsamt att återvända till att vara världens bästa igen!" skrev Ronaldo.

Sedan svarade Kaká på Ronaldos ord genom att lämna ett kort, men samtidigt ett respektfullt svar. "Tack, fenomen."

Real Madrids tränare Jose Mourinho insisterar på att Kaká inte kommer att lämna klubben


Jose Mourinho har sagt att d
en brasilianska stjärnan Kaká är tillbaka till klubben för att visa att han är en Real spelare, och inte det motsatta.
Kaká mot Villarreal

Efter att ha missat fem månaders spel på grund av en knäskada återvände den brasilianska playmakern Kaká till Real Madrid. Trots att rapporter har föreslagit att mittfältaren kan lämna den spanska huvudstadsklubben har tränaren Jose Mourinho ingen vilja att låta den 28-årige stjärnan lämna Santiago Bernabeu.

Kaká opererade sitt knä i augusti och återvände till A-laget under matchen mot Villarreal i söndags, där han gjorde en enorm inverkan efter att ha gjort det sista målet i 4-2 vinsten.

Trots detta, fanns det rykten som sa att brassen kan vara på väg tillbaka till Italien eftersom han aldrig hade spelat för Mourinho tidigare. Nu har den portugisiska tränaren gått ut och sagt att Kaká inte kommer att lämna Real Madrid, utan han kommer att fortsätta spela för Santiago Bernabeu klubben.

"Han kommer att stanna i Real" sa Mourinho till den italienska tidningen Sky Sport Italia. "Det tog en så lång tid att arbeta med honom. Han sa till mig med ärlighet att han tyckte att det var väldigt viktigt att visa att han är en Real spelare."

"Just nu är han i en situation där han kan visa detta, medan förra året hade han inte chansen. Kaká stannar med oss, definitivt."

Jose Mourinho: "Lionel Messi är en bra spelare, men han förtjänade inte guldbollen"


Är Messi värd att vinna Ballon d'Or? Det var en fråga som man ställde Jose Mourinho, och svaret var helt enkelt nej.
Lionel Messi & Jose Mourinho

Real Madrid
s tränare Jose Mourinho har sagt att han skulle hellre ha föredragit att en annan spelare vann Ballon d'Or priset igår kväll, då även portugisen blev utnämnd till världens bästa tränare av FIFA.

Lionel Messi vann Ballon d'Or (guldbollen) förra året, då han slog Real Madrids Cristiano Ronaldo som kom på andra plats. I år vann 23-åringen priset återigen, och slog sina Barcelona lagkamrater Xavi och Iniesta.

Mourinho tyckte att någon spelare från hans förra klubb Inter, som vann trippeln samt att de slog ut Barcelona ur Champions League förra säsongen, borde ha vunnit priset.

"Jag har redan pratat om denna fråga. För mig är Xavi, Iniesta och Messi från en annan planet" sa Los Blancos tränare till tidningen AS.

"Hur som helt skulle jag föredra Xavi, Sneijder eller Diego Milito. Först av allt skulle jag föredra Milito och Sneijder om det handlar om varje match som de har spelat för Inter."

"När det gäller Xavi, kommer det också att göra ont. Jag har känt honom under en lång tid och jag uppskattar honom" avslutade den portugisiska tränaren.

Gonzalo Higuain angående lagkamraternas stöd: "Jag blev verkligen rörd"


Gonzalo Higuain är redo att operera sin rygg tidig, men innan detta passade han på att tacka sina lagkamrater för all meddelandet han fick utav dem i söndags.
Gonzalo Higuain

Real Madrid
s skadade anfallare Gonzalo Higuian har blivit passerat de inledande testerna på Chicagos sjukhus, och argentinaren är redo att operera sig idag.

Den 23-årige anfallaren träffade doktorn Richard Fessler, som är en specialist på ryggoperationer som är van vid sådana skador. Dessutom passade stjärnanfallaren att tacka sina lagkamrater för sitt stöd som de visade honom innan matchen mot Villarreal startade.

"Jag blev verkligen rörd" sa Higuain till den spanska sporttidningen Marca. "Jag hoppas vara tillbaka snart och redo att spela."

Enligt rapporter tittade den franskfödda spelaren på matchen på tv i USA och blev överlycklig med lagets 4-2 vinst.

Jose Mourinho har blivit utnämnd till FIFAs Årets Tränare


Nu har det officiellt meddelats att Jose Mourinho är FIFAs Årets Tränare.


Real Madrid
s tränare Jose Mourinho har blivit utsett till FIFA Årets Tränare 2010 för sin trippel vinst med Inter förra säsongen. Tack vare den portugisiska tränaren lyckades Nerazzurri vinna Serie A, Coppa Italia och Champions League säsongen 2009/2010. Dessutom var det första gången ett italienskt lag vann trippeln.

"The Special One" lämnade Inter i somras för att flytta till de spanska giganterna Real Madrid. Han har varit framgångsrik med dem än så länge, med Los Blancos endast två poäng bakom rivalerna Barcelona. Dessutom har Santiago Bernabeu klubben fortfarande en chans att vinna Copa del Rey samt Champions League.

Spelarbetyg Real Madrid - Villarreal

Någon mer som tyckte att matchen mot Villarreal var lite "konstig"? Först låg Real Madrid under med 0-1, sedan vänder Los Blancos till 4-2. Amazing!
Real Madrid - Villarreal

0 = Ickegodkänd , 1 - 5 = Godkänd , 6 - 8 = Väl godkänd , 9 - 10 = Mycket väl godkänd.
Innan jag börjar ge spelarna betyg och omdömen vill jag säga att detta är endast mina åsikter. Alla tycker olika.

SPELARBETYG

STARTSPELARNA:
Iker Casillas: Släppte in två mål.. men var det hans eller backarnas fel? Enligt mig var det backarnas fel. Den spanska målvakten lyckades i alla fall rädda andra bollar som kunde ha blivit mål. Betyg: 6.

Sergio Ramos: Trots att han gjorde vissa misstag, så var han effektiv både defensivt och lite offensivt. Han hade bra passningsspel, d.v.s. att han inte passade bollen till någon spelare så att den går utanför planen eller till en av motståndarnas spelare (om inte jag missade det). Betyg: 7.

Raul Albiol:
Täckte inte så bra som han borde ha gjort. Hans misstag under första halvleken då han lämnade en stor yta öppen, ledde till att motståndarna gjorde mål. Hade han fortsatt så kan man ju börja gissa på hur många mål Real Madrid skulle ha släppt in. Dock försvarade han bättre under andra halvlek (innan han byttes ut). Betyg: 5.

Ricardo Carvalho: Enligt mig var han den bästa backen igår då han helt själv förhindrade en av motståndarnas spelare att göra mål. Han spelade effektivt och var stark defensiv. Betyg: 8.

Marcelo: Det var otroligt spännande att se hur mycket han kämpade igår. Han slutade aldrig att springa efter bollen och enligt mig var han den bästa spelaren på planen under den första halvleken. Dock hade han det nog inte så lätt i försvaret. Betyg: 8.

Xabi Alonso: Tack vare hans frispark gjorde Ronaldo ett fantastiskt mål, vilket gav oss ett större hopp om en vinst. Dock var han liiite klantig, och jag tror inte att det var Xabis match idag.. i alla fall var den långt ifrån hans bästa. Betyg: 6.

Lassana Diarra: Vissa tycker att Lass gjorde en dålig insats igår, men jag tycker inte att han spelade så dåligt som vissa påstår. Självklart var det inte hans bästa match han heller, men han och Ramos hade ett väldigt bra samarbete. Dock tror jag att han kunde ha gjort lite bättre ifrån sig på mittfältet. Betyg: 4.

Mesut Özil: Enligt mig spelade han inte så som han brukade göra. Kanske var det för att han blev jämt "avbruten" av motståndarna. Men han gjorde fina passningar och en fantastisk assist till Ronaldo som gjorde mål. Han var en av Reals bästa spelare i början av matchen. Betyg: 6,5.

Angel di Maria: Han var hela tiden nära på att göra otroligt fina assist mål, men blev alltid avbruten att "styla". Di Maria är en spelare som har en speciell spelstil och jag tycker inte att vi fick se så mycket utav hans fina passningar igår. Däremot sprang han väldigt fort med bollen, och var ett hot för Villarreal. Betyg: 6,5.

Cristiano Ronaldo:
Hans tre hattricks säger allt, och vi ska självklart inte glömma hans assist heller. Räddade Real Madrid från att hamna under och ligga fem poäng under rivalerna Barcelona. Vad mer kan man begära av honom? Otroligt snabb, vilket är en fördel för portugisen. Var han bäst på plan? Ja. Betyg: 10.

Karim Benzema: Helt okej. Hade chansen att göra mål två gånger, om inte mer. Han fick aldrig chansen att lysa, och kanske berodde det på att han inte fick bollen så ofta? Han var inte dålig alls. Ibland gick han också till mittfältet för att både försvara och ta bollen ifrån spelarna. En bra insats från Benz, dock tycker jag att han ska tänka på vart han står lite mer, så att det inte blir offside varje gång han är på väg att skjuta in bollen i nätet. Betyg: 6.

INBYTTA SPELARE
Kaká: Vilket inhopp av Kaká! Denna brasilianska playmakern fick igång spelet. Både hans inlägg/assist och mål var otroliga och hans samarbete med spelarna (särskilt med Ronaldo) är roligt att se. Hans mål var ju självklart det bästa man såg av honom, men hans spelstil är något som man också gillar. Kaká är nog inte i full form ännu, men han är ju på väg. Och matchen igår var väl ett bevis på detta? Att göra mål mot ett svårt lag som Villarreal efter att ha fått 20 minuters speltid, är något som man inte ser ofta. Betyg: 8.

Sami Khedira: Bra spelat av Khedira. Han fick ordning på Real Madrid efter att laget hade det svårt under första halvlek. Det finns inte så mycket mer att kommentera. Betyg: 6,5.

Fernando Gago: Spelade för få mintuer för att bedömas.

Kaká: "Det går inte att beskriva den fantastiska känslan jag fick av publiken"


Den brasilianska playmakern gjorde sitt första mål för säsongen igår, och han är överlycklig över att ha gjort ett fantastiskt mål inför Santiago Bernabeu publiken.
Ricardo Kaká mot Villarreal

Real Madrid
s stjärna Kaká spelade sin första match på Santiago Bernabeu stadion efter att ha varit borta från planen i sex månader på grund av en knäskada. Igår återvände han till Real Madrids hemmaplan där han gjorde det fjärde målet för kvällen för den spanska klubben.

"Att återvända till Bernabeu och göra mål var ett så speciellt ögonblick. Det har varit en lång tid sedan jag gjorde mål, så det var väldigt viktigt för mig. Jag kände en så öm känsla från publiken. Det är svårt att förklara. Jag skulle vilja tacka fansen för ett sådant varmt välkomnande efter alla problem som jag har haft. Det var värt det. Hårt arbete lönar sig."

"Villarreal kom för att spela. De är ett väldigt talangfullt lag. Vi insisterade och insisterade för att vi visste hur viktigt det var att vinna på hemmaplan. Mourinho visade varför han är världens bästa tränare. Han gjorde ändringar med respekt för hur spelet var och han motiverade oss att förbättra i andra halvlek."

"Cristiano Ronaldo är en otrolig spelare. Han har avgjort många matcher och han kommer fortsätta att göra det för Real Madrid. Han förtjänar allting som kommer i hans väg. Det är ingen fråga om hur han är, utan hur han beter sig. Han är en stor spelare som chockar oss dag efter dag med hans mål och spelstil. Han är fundamental till sitt lag. Det är så mycket bättre att spela bredvid honom."

Mourinho menade inte att förolämpa Villarreals fans, utan firade med sin son som satt i bänken


Jose Mourinho förnekar att han firade det sista målet gjort av Kaká inför Villarreals fans.


Real Madrid
s tränare Jose Mourinho insisterar att han inte menade att förolämpa Villarreal när han firade efter Real Madrids fjärde mål, då Kaká gjorde sitt första mål för säsongen.

Efter att den brasilianska stjärnan gjorde mål sprang portugisen till Villarreals fans vilket lämnade tränaren Juan Carlos Garrido och några spelare väldigt uppretade. En av spelarna, Cani, kände sig så förolämpad att han kastade en vattenflaska på "The Special One".

När Real Madrid tränaren pratade med median efter segern, hävdade Mourinho att han firade med sin son som satt vid Villarreals "sida" och att han inte alls menade att förolämpa någon.

"Jag svär att jag gick för att fira målet med min son som satt bakom bänken, och de trodde att jag orsakade problem."

Real Madrid har satt sikte på tre anfallare inför sommarens transfermarknad


Santiago Bernabeu klubben Real Madrid har satt sikte på tre anfallare som man är intresserad av att underteckna under sommarens transferfönster.
Fernando Llorenten, Carlos Tevez & Javier Hernandez
Bild: Athletic Bilbaos Fernando Llorente, Citys Carlos Tevez & Uniteds Javier Hernandez aka Chicharito

Real Madrid
har ändrat på sin önskelista inför sommaren från flera anfallare till endast tre huvudmål. Spelarna som den spanska klubben är ute efter är Athletic Bilbaos stjärna Fernando Llorente, Manchester Uniteds 22-årige målgörare Javier Hernandez och Manchester Citys anfallare Carlos Tevez.

Presidenten Florentino Perez har sagt till Jose Mourinho att han inte kommer att få underteckna någon spelare i januari och att tränaren måste jobba med spelarna han har. Men i sommar kommer portugisen få värva spelare som han är intresserad av.

Av alla nämnda spelare som den spanska klubben är intresserade av, så är det mest sannolikt att Real Madrid kommer att underteckna Fernando Llorente. Det sägs att han kommer förmodligen att lämna sin klubb i sommar och Los Blancos är villiga att betala 30 miljoner euro för anfallaren.

Tevez däremot har informerat Manchester City om sin önskan att lämna Eastlands, och man tror att Madrid är klubben som han föredrar att flytta till.

Javier Hernandez är en annan historia. Chicharito flyttade till Old Trafford i början av säsongen och det är osannolikt att United tränaren Sir Alex Ferguson skulle låta sin nya stjärna lämna The Red Devils för att flytta till Spanien.

Real Madrid kommer erbjuda Pepe 5 miljoner euro per säsong för att han ska stanna i klubben


Den spanska klubben Real Madrid vill förnya den portugisiska spelarens kontrakt med klubben, för att få ett slut på alla rykten som säger att spelaren är på väg ut från Santiago Bernabeu.
Pepe

Real Madrid
kommer att förbättra sitt kontraktserbjudande för att behålla försvararen Pepe efter att ha fått reda på att flera utav Europas största klubbar är ute efter portugisen, inklusive både Manchester United och Manchester City.

Den portugisiska mittbacken har begärt dubbelt så stor årslön som han för närvarande har, men den spanska klubben vägrade att acceptera spelarens krav.

Nu är Los Blancos chefer villiga att förbättra sitt andra erbjudande för 27-åringen för att förhindra honom från att lämna Santiago Bernabeu.

Från början ville klubben endast betala 3 miljoner euro per säsong, men nu är den spanska huvudstadsklubben villiga att erbjuda portugisen 5 miljoner euro per år.

Pepes kontrakt med Real Madrid löper ut år 2012, och klubbens generaldirektör Jorge Valdano vill ha ett slut på alla rykten som föreslår att Pepe kommer att lämna Madrid, genom att signera ett nytt kontrakt så fort som möjligt.

Cristiano Ronaldo: "Jag skulle inte ha gjort mål utan mina lagkamrater"


Real Madrids portugisiska stjärna var glad över att ha gjort ett hattrick, men gladare för att ha hjälpt laget att vinna ännu en match.
Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo
gjorde ännu en hattrick i söndags mot Villarreal och har nu gjort 22 mål på 18 La Liga matcher, men Madridistan är mer intresserad av vad laget har åstadkommit än vad han själv har gjort.

"Mina lagkamrater hjälpte mig en hel del och jag skulle inte ha gjort mål utan dem. Jag vill fortsätta spela så bra och vinna titlar i slutet av säsongen. Jag är väldigt glad här och väldigt motiverad."

"Det var en svår match. Villarreal spelade bra, skapade chanser och gjorde två viktiga mål. Vi imponerade på andra halvlek."

"Tränaren vet i vilken position jag bäst hjälper laget. Allt jag gör är att jobba för att hjälpa så bra som möjligt. Vi är fokuserade och måste spelare med spelarna som vi har. Fansen var fantastiska och hjälpte oss en hel del ikväll."

"När det var 45 minuter kvar av matchen, pratade tränaren med oss under halvtid. Vi reagerade och vann."

Gonzalo Higuains lagkamrater kommer att bära tröjor tryckta med ett speciellt meddelande för att visa sitt stöd för argentinaren
Real Madrids målgörare Gonzalo Higuain kommer att se ett speciellt stöd av sina lagkamrater innan matchen mot Villarreal startar.
Gonzalo Higuain

Den argentinska stjärnanfallaren Gonzalo Higuain kommer att operera sig den 11 januari i Chicago på grund av att han har skadat sin rygg (diskbråck). För att visa sitt stöd för Real Madrid spelaren, kommer 23-åringens lagkamrater gå ut på planen innan avspark mot Villarreal med tryckta tröjor där det står: "Animo Pipa, recuperate pronto". Den spanska texten betyder: Var stark Pipa. Bli frisk snart.

Agenten Jorge Mendes: "Cristiano Ronaldo är världens bästa spelare genom tiderna"


Fotbollsagenten Jorge Mendes anser att hans klient, Cristiano Ronaldo, är den bästa fotbollsspelaren och Jose Mourinho världens bästa tränare genom tiderna.
Jorge Mendes & Cristiano Ronaldo

Den portugisiska fotbollsagenten Jorge Mendes har hävdat att Cristiano Ronaldo är världens största spelare i fotbollens historia.

I en intervju med tidningen Expresso såg Mendes tillbaka på sin karriär och tänkte på alla transfer affärer som han har åstadkommit, inklusive Cristiano Ronaldos flytt från Manchester United till Real Madrid år 2009.

Representanten, som också är Jose Mourinhos agent bland alla hans andra klienter, tycker att Ronaldos attribut gör honom till en bättre spelare än Pele, Diego Maradona och den nuvarande rivalen Lionel Messi.

"Jag tror att det är tack vare hans snabbhet, fantastiska teknik och kraft i luften (som han är världens bästa spelare). Folk kommer att hålla med mig med tiden."

"Messi är en stor spelare, det har jag ingen tvekan om. Men viljestyrkan, karaktären och kvalitén är skillnaden. Dessutom har han (Cristiano Ronaldo) nu också fått sällskap av världens bästa tränare genom tiderna."

Sedan passade Mendes på att hylla den portugisiska Real Madrid tränaren och sa: "Han är ett geni som har allting. På 500 år kommer vi inte att se någon som honom."

Jose Mourinho: "Jag sitter uppe sent för att förbättra laget utan en mitt-anfallare"


Real Madrids portugisiska tränare säger att han planerar under hela kvällen på hur han ska få sitt lag att förbättra sig.
Jose Mourinho

Real Madrid
s tränare Jose Mourinho säger att han kommer att fortsätta planera utan en anfallare för resten av säsongen. Portugisen har tydligen accepterat att han inte kommer att få en ny nummer nio denna månad.

"Jag har arbetat med taktiken utan en mitt-anfallare" förklarade den förra Chelsea och Inter tränaren. "Jag kommer tidigt, stannar uppe sent och jobbar med det jag måste jobba med. Det är det typiska livet för en tränare."

"Allting beror på om man vinner mer eller mindre och om man spelar bättre eller sämre. Jag försöker alltid att förbättra, vilket är vad jag jag ber mina spelare att också göra. Jag vill att dem gör sitt bästa och att vara professionella som mig."

Gonzalo Higuain: "Jag kommer att försöka återvända till klubben så snabbt som möjligt"


Real Madrids anfallare Gonzalo Higuain hoppas att han kan återvända från sin skada så snabbt som möjligt för att hjälpa sitt lag.
Gonzalo Higuain

Real Madrid
s anfallare Gonzalo Higuain har anlänt till Chicago för att operera sin rygg, och han har lovat klubbens supportrar att han kommer att göra allt för att återvända till planen så snabbt som möjligt.

Den argentinska stjärnans skada har lämnat Los Blancos med endast en välkänd A-lags anfallare, nämligen Karim Benzema. Och klubbens president Florentino Perez har enligt rapporter vägrat signera någon anfallare i januari.

"Nu finns det endast en anfallare i laget, och jag kommer att försöka återvända så snabbt som möjligt eftersom det är nödvändigt att hjälpa laget, men också för att ta hand om min kropp. Innan fotbollen, är jag också en människa" sa 23-åringen.

"Jag bestämde mig för att operera mig och det är för mitt bästa. Jag måste tänka på min framtid med många års fotboll. Jag ville verkligen göra detta."

"Jag hoppas att allting får bra. Jag vill återvända för att hjälpa laget. Det finns inget exakt datum för min återkomst och jag måste vara tålmodig."

"Jag tror att jag kommer att få allting till rätta. Jag är en positiv person och jag ser alltid framåt."

Real Madrids förra spelare Ruben de La Red kommer att spela i en välgörenhetsmatch


Den förra Real Madrid spelaren, Ruben de La Red, som har pensionerat sig från fotbollen kommer att spela en välgörenhetsmatch för Los Blancos senaste La Liga motståndare Getafe.
Ruben de la Red

Den förra Real Madrid mittfältaren Ruben De La Red har pratat med Goal.com Spanien om hans beslut att ge upp fotbollen, och att han kommer att återvända till planen för en välgörenhetsmatch för sin förra klubb Getafe.

När han pratade med den spanska Goal.com diskuterade 25-åringen sina känslor att återvända till planen för första gången sedan han kollapsade på planen mot Real Union på Copa del Rey matchen med Real Madrid. Detta var slutet på hans karriär.

"Jag har återvänt för att hjälpa denna vackra orsaka, och det andra är att återvända till Getafe. Det är ett nöje för mig att spela. Om fansen gillar min spelstil kommer jag att vara ännu mer stolt" sa De la Red.

"Jag tror att Getafe njuter av en extraordinär säsong, de är ett lag som strävar efter en varaktighet i La Liga och att få bra resultat. Jag tror att de har en ganska bra säsong."

De La Red passade också på att bedöma Real Madrids resultat hittills denna säsong, och sa att andra delen av säsongen kommer att definiera dem som ett lag.

Real Madrid kommer återigen försöka signera Liverpools lagkapten Steven Gerrard


Real Madrid har återigen visat sitt intresse för den engelska Liverpool kaptenen, Steven Gerrard.
Steven Gerrard

Det sägs att Real Madrid är intresserade av att underteckna Liverpools lagkapten Steven Gerrard och planerar att erbjuda Anfield klubben 20 miljoner pund för engelsmannen.

Enligt den engelska tidningen The Mirror, tror de spanska giganterna att mittfältaren håller på att förlora tålamodet på att vinna någon titel med klubben. Dessutom är klubben inte lika tävlingsinriktad som förutom, och att ligga på tolfte plats i ligatabellen är ett bevis på detta.

30-åringen har tidigare varit nära att lämna Liverpool, men valde att stanna i klubben. Och detta hände inte endast en gång, utan två gånger; år 2004 och sommaren år 2010.

Det har även rapporterats att Liverpools stjärna Fernando Torres och målvakten Pepe Reina kan vara på väg att flytta från klubben, trots att Roy Hodgson har nyligen blivit sparkad.

Gerrards nuvarande kontrakt med den engelska klubben löper ut år 2013.

Jose Mourinho har avslöjat vilka spelare som kommer att starta mot Villarreal imorgon


Under en presskonferens avslöjade Mourinho vilka spelare som kommer att spela från start mot Villarreal imorgon.
Real Madrid CF

Den portugisiska tränaren Jose Mourinho har avslöjat under dagens presskonferens vilka spelare som kommer att starta imorgon mot Villarreal. För närvarande ligger Real Madrid på andra plats, medan Villarreal ligger på tredje plats med 36 poäng, vilket är åtta poäng mindre än Los Blancos.

Dessutom sa portugisen att den brasilianska playmakern Kaká kommer att spela, dock kommer han inte att vara en startare. Däremot kommer han inte spela som en mittfältare längre, utan från och med nu är Kaká en anfallare. Det betyder att Benzema och Kaká kommer att "turas om" på planen.

STARTELVAN: Iker Casillas, Sergio Ramos, Ricardo Carvalho, Raul Albiol, Marcelo, Xabi Alonso, Lassana Diarra, Angel di Maria, Mesut Özil, Cristiano Ronaldo och Karim Benzema.

Gonzalo Higuain tackade alla som har stöttat honom, men glömde att nämna Jose Mourinho


Den argentinska målgöraren tackade alla förutom Jose Mourinho för all stöd som han har fått.
Gonzalo Higuain

Real Madrid
s Gonzalo Higuain tackade alla förutom Jose Mourinho för all stöd han har fått under dessa dagar. Higuain åkte till Chicago på lördag för att genomgå en operation efter att ha fått veta att han har diskbråk.

Innan han åkte passade den argentinska stjärnan på att tacka alla som har stöttat honom, men han nämnde aldrig Jose Mourinho.

Rapporter hävdar att Higuain är irriterad på den portugisiska tränaren efter att han sa att anfallaren var övertygad om att inte göra någon operation tidigare.

"Jag har fått en hel del stöd från mina kollegor här" sa Higuain till Marca innan han lämnade Spanien och flög till Amerika. "Presidenten Florentino Perez och Jorge Valdano har också varit goda mot mig. Jag tackar dem, eftersom från första dagen har de alltid hjälpt mig."

Vissa har föreslagit att 23-åringen kan vara tillbaka på planen innan slutet av säsongen, men målgöraren är lugn och har ingen brådska.

"Det finns inget exakt datum för min återkomst, men vi måste fortsätta att vara lugna och tålmodiga."

Real Madrid planerar att underteckna United duon Nemanja Vidic och Javier Hernandez


Real Madrid rapporteras vara intresserade av att underteckna Manchester Uniteds duon Nemanja Vidic och Javier Hernandez.
Chicharito & Nemanja Vidic

Real Madrid
s tränare Jose Mourinho vill underteckna Manchester Uniteds stjärnor, Nemanja Vidic och Chicharito, i sommar, rapporter Caughtoffside.com. Portugisen är ute efter att förstärka sin trupp inför nästa säsong.

Mourinho har redan sammankopplats med en hel del spelare i januari, eftersom han letar efter en extra anfallare som kan ersätta den skadade Gonzalo Higuain. Om inte Gonzalo Higuain hade varit skadad, skulle "The Special One" tillåtit Karim Benzema att lämna Santiago Bernabeu för Arsenal.

Men Benzema kommer att stanna i Madrid åtminstone till sommaren, samtidigt som Mourinho tänker redan nu på vilka spelare som han vill underteckna nästa säsong.

Den 22-årige mexikanska stjärnan Javier Hernandez aka Chicharito har imponerat på fotbollsvärlden denna säsong för Manchester United. Och efter att ha hållit koll 22-åringen i ett tag nu, vill Real Madrid underteckna den unga talangen. Men samtidigt tror spanjorerna att det kommer att vara väldigt svårt att övertyga Sir Alex Ferguson att släppa Chicharito, vars framtid på Old Trafford ser ljus ut.

Däremot kan en flytt för Nemanja Vidic vara mer sannolik eftersom försvararen har sammankopplats med en flytt från Old Trafford tidigare. Enligt vissa rapporter kommer spelaren att lämna klubben i sommar och Sir Alex skulle kunna frestas att sälja mittbacken.

Real Madrid är ute efter en extra försvarare som kan ersätta Pepe, efter att den portugisiska försvararen sägs vara olycklig med sitt kontrakt. 27-åringen har sammankopplats med Premier Leagues United samt en hel del andra klubbar som är ute efter att signera spelaren i sommar. Detta lämnar dörren öppen för Nemanja Vidic.

Chelsea planerar att underteckna Real Madrids Ezequiel Garay på lån


Real Madrid kan förlora den argentinska försvararen Ezequiel Garay till Premier Leagues Chelsea.
Ezequiel Garay

Den engelska Premier League klubben Chelsea är ute efter en försvarare, och nu kan Real Madrids Ezequiel Garay vara på väg till England.

Garay som flyttade till Real Madrid från Racing Santander år 2009 har inte fått spela så mycket på grund av en skada som höll honom borta från spel i tre månader denna säsong. Den argentinska spelaren har återvänt till truppen med en full form, men kommer att möta konkurrens från Ricardo Carvalho, Pepe och Raul Albiol.

Nu när Chelsea är medvetna om argentinarens situation i Madrid, planerar Stamford Bridge klubben att komma överens med Los Blancos angående en låneaffär för backen.

The Blues, som vill använda Garay som en "back-up" för bland annat John Terry, hoppas att deras goda relation med den spanska klubben kommer att vara till nytta, efter att ha släppt Ricardo Carvalho till Jose Mourinhos Real Madrid.

Garay är endast 24 år gammal och har många år framför sig inom fotbollen. Santiago Bernabeu klubben skulle vilja behålla honom för framtiden, men Chelsea kan ta honom ifrån spanjorerna.

Sergio Canales: "Jag vill inte värma bänken, men samtidigt vill jag inte lämna Real Madrid"


Real Madrids Sergio Canales är inte nöjd med hur han har det i den spanska huvudstadsklubben. Att sitta på bänken, är något som han absolut inte är intresserad av.
Sergio Canales

Den unga Real Madrid playmakern Sergio Canales har medgett att han inte vill värma Los Blancos bänk, men samtidigt vill han inte lämna de nio gånger Champions League mästarna.

Efter att ha undertecknat 19-åringen från Racing Santander, har spanjoren kämpat med att imponera på Jose Mourinho. Och nu när Kaká är tillbaka har det snackats om en låneflytt till Serie A.

"Jag är inte glad, men jag kommer inte lämna Madrid, man behöver endast kämpa och jobba hårt för att få mer chanser" sa underbarnet till AS.

"Att spela i Madrid är komplicerat och jag visste att det inte skulle bli lätt. Jag kom med entusiasm och var medveten att om man spelar för ett stort lag blir det väldigt komplicerat, eftersom det finns stora spelare och konkurrensen är hög. Så jag måste försöka utnyttja alla mina chanser."

"Med laget och tränaren är jag väldigt glad. Jag önskar att jag hade fler minuter, men man måste jobba väldigt hårt (för det)."

Canales deltog i Los Merengues senaste Copa del Rey match, då man förlorade mot Levante med 2-0.

Florentino Perez har sagt till Mourinho att man inte kommer att underteckna en ny anfallare


Jose Mourinho har sagt att han inte kommer att få underteckna någon ny anfallare denna månad.
Jose Mourinho

Real Madrid
s president Florentino Perez har gjort klart att han inte kommer att leta efter en ny anfallare i januari, vilket lämnade Jose Mourinho orolig över anfallarpositionen.

Den spanska sporttidningen Marca har rapporterat att Los Blancos chef har sagt: "Vi kommer inte att signera en anfallare."

Den portugisiska tränaren har försökt att övertyga presidenten om att man är i ett stort behov av en anfallare. Gonzalo Higuian är skadad och kommer att missa minst två månaders spel, medan Karim Benzema kämpar med att vara i den bästa formen.

Men dessa orsaker är inte tillräckligt övertygande för Perez.

EDIT: Jose Mourinho har inkallat 21 män till söndagens match mot Villarreal


My bad, jag skrev fel tidigare. Jose Mourinho har inte inkallat alla sina män, utan endast 21 spelare.
Real Madrid CF

Jose Mourinho
har inkallat tjugoen spelare till morgondagens match mot Villarreal. Fernando Gago, som gjorde sin säsongsdebut mot Levante i torsdags, var den enda spelaren som inte hade spelat någon match denna säsong.

Spelarna Casillas, Marcelo, Xabi Alonso, Raul Albiol, Di Maria, Özil och Cristiano Ronaldo, som inte var med på torsdagens Copa del Rey match mot Levante, har inkallats denna gång. Pepe, Higuain och Dudek kommer inte att delta på grund av respektive skador, medan Arbeloa är avstängd.

REAL MADRID SQUAD LIST:
Målvakter: Casillas, Adan, Pacheco.
Mittfältare: Xabi Alonso, Sami Khedira, Fernando Gago, Lass, Granero, Mesut Özil, Angel Di Maria, Kaká, Sergio Canales, Pedro Leon.
Anfallare: Cristiano Ronaldo, Benzema.

Ezequiel Garay: "En match mot Villarreal är alltid tilltalande att se och spela"


Den argentinska 24-åringen, Ezequiel Garay, hoppas att Real Madrid vinner söndagens match mot Villarreal.
Ezequiel Garay

Real Madrid
s mittback Ezequiel Garay har pratat om matchen mot Villarreal på söndag den 9 januari. För närvarande ligger Los Blancos på andra plats i tabellen, med 2 poäng bakom serieledarna Barcelona, medan Villarreal ligger på tredje plats.

Den argentinska försvararen tror att den kommande matchen på Santiago Bernabeu kommer att vara svår, men samtidigt spännande.

"Villarreal är organiserade och de har alltid spelat väldigt bra" sa Garay till Real Madrids officiella hemsida. "Vi kommer att försöka att hålla bollen borta ifrån dem eftersom de kan skada oss. Vi kommer att försöka förhindra bollen att spelas av de attackerande mittfältarna, som är solida."

"En match mot Villarreal är alltid tilltalande att se och spela. Vi måste försöka ta tre poäng för att stanna i top. Vi måste vinna."

Pep Guardiola: "Det är en ära att konkurrera med ett lag som är så bra som Real Madrid"


Den spanska Barcelona tränaren tycker att Real Madrid är ett bra lag och att hans klubb kommer att behöva kämpa en hel del för att inte tillåta Los Blancos vinna titeln i år.
Pep Guardiola & Jose Mourinho

Pep Guardiola
kommer att vara nöjd om Barcelona vinner sina två nästa matcher för att avsluta den första halvan av La Liga säsongen med vinster, men han har varnat sina spelare att de kommer att behöva kämpa en hel del mot Real Madrid för att vinna titeln återigen detta år.

Den katalanska klubben har två poängs fördel i den spanska ligan, och är för närvarande serieledare, medan Real Madrid ligger på andra plats.

"Om vi vinner de kvarstående matcherna för att avsluta första halvan av säsongen kan vi vara nöjda med vårt år" sa Guardiola. "Men för att vara mästare innan Real Madrid måste vi ta många fler poäng."

"De har ett väldigt bra lag och de har allt som behövs för att inte tappa poäng. Det är en ära för oss att vi kan konkurrera med ett lag som är så bra som de."

Dock hoppas Guardiola att Villarreal kan göra honom en tjänst på söndag, och vinna över den spanska huvudstadsklubben.

Real Madrids Pepe skadade sig under matchen mot Levante igår - borta i fyra veckor


Real Madrids portugisiska försvarare kommer att missa fyra La Liga matcher.
Pepe

Real Madrid
har fått en dålig nyhet. Den portugisiska försvararen Pepe kommer att vara borta i upp till en månad på grund av att han lider av en vad-skada, som han fick under gårdagens match mot Levante.

Jose Mourinhos män förlorade sin andra match denna säsong igår, men gick lätt vidare till Copa del Reys kvartsfinal eftersom Los Blancos vann med hela 8-0 i matchen innan.

Hur som helst var gårdagens match till 27 åringens bekostnad, efter att klubbens läkare bekräftade att spelaren inte kommer att kunna spela på fyra veckor.

Detta betyder att mittbacken kommer att missa La Liga matcherna mot Villarreal, Almeria, Mallorca och Osasuna. Man hoppas att han kommer att vara tillbaka i tid till matchen mot Real Sociedad i början av februari.

Varför hade Real Madrid spelarna ett svart band runt armen igår?


Igår bar Real Madrid spelarna ett svart band runt armen, men varför gjorde de det?

Florentino Perez & hans fru
BILD: Florentino Perez & hans fru

Igår återvände Real Madrid presidenten Florentino Perez till Madrid på grund av att hans frus mor, Mercedes Montera, hade dött. Därför kunde Perez inte se gårdagens match mot Levante på Ciutat de Valencia Stadium. Men för att visa respekt, bar spelarna ett svart armband och hade en tyst minut innan avspark.

Real Madrids Fernando Gago: "Det viktigaste är att ha nått kvartsfinalen"


Gago, Canales, Adan och Juanfran pratade med median om gårdagens Copa del Rey match mot Levante.
Fernando Gago

Efter gårdagens match mot Levante, sa spelarna att man kunde ha försökt kämpa ännu mer. Men trots förlusten var alla glada över att ha fått chansen att spela.

Fernando Gago:

"Det är alltid svårt att spela en match som denna, men det viktiga är att vi nådde kvartsfinalen. Det värsta med att vara skadad var att inte kunna träna med mina lagkamrater. Inatt var vi väldigt motiverade och vi kontrollerade matchen, men vårt spel kunde ha gått djupare."

Sergio Canales:
"Det viktigaste är att jobba hårt för att alltid vara i top form och att kunna dra nytta av chanserna jag får. Jag kände att jag saknade en del tempo, men det är normalt. Jag är glad, men jag tänker endast på att uppnå den optimala formen för att försöka att förtjäna mer spelminuter.

Juanfran:
"Jag gillar att spela som en back för att jag tänker mer när jag gör det. Akademins arbetare och Mourinho tror på oss."

Adan:
"Tränaren lyckades lugna ner mig innan matchen började. Det är viktigt för oss att han tillåter oss att spela i tävlingen. Det är fantastiskt att försvara Real Madrid."

Jose Mourinho: "Vi hade råd att förlora mot Levante, men vi kan inte förlora nästa match"


Efter 8-0 vinsten under den första matchen (i Copa del Rey) mot Levante, säger Mourinho att 2-0 förlusten inte betyder någonting.
Jose Mourinho

Real Madrid
s tränare Jose Mourinho avslöjade att hans sida hade råd att förlora den andra matchen mot Levante i Copa del Rey, efter att ha gjort 8 mål mot Granotes under den första matchen.

Los Blancos förlorade med 2-0 igår kväll, men "The Special One" skakade av bakslaget.

"Jag kan inte vara kritisk mot mitt lag. Det hade alltid varit en svår match, men vi var inte tillräckligt uppmärksamma till detta" sa den portugisiska tränaren till Marca efter matchen.

"Det är alltid svårt att motivera sig själv, men jag tycker att man inte kan kritisera eftersom spelarna hade en positiv attityd."

"Det såg ut som om det skulle bli en mållös oavgjord match, men segern är ett pris för Levante. De kämpade hårt och förtjänade vinsten. Nu, är vi redo att spela mot Atletico Madrid, så vi har en svår uppgift framför oss."

Mourinho pratade också om hur det gick för Kaká under gårdagens match. "Kaká har fått mer tid på planen och det ger oss självförtroende. Det positiva är att han inte har något problem med sitt knä efter varje match."

"Han kommer definitivt spela i nästa match (mot Villarreal). Bernabeu publiken kommer att återigen se varför han är en av de bästa spelarna."

"Idag (igår) har varit en match vi hade råd att förlora, men vår nästa kan vi inte göra det."

Oj då.. Levante 2 - 0 Real Madrid (totalt 2 - 8)

Vad hände Real Madrid? Senaste matchen mot Levante vann Los Blancos med hela 8-0 och rubriken var: "Oj oj oj Real Madrid". Denna gång blir det det motsatta. Totalt blev det 2-8 till Real Madrid, så man bör ju inte vara så ledsen. Dock tycker jag att man ändå skulle ha vunnit matchen, eftersom det är ju trots allt - en match.

Var det fel utav Jose Mourinho att låta vissa startspelare vila? Var det fel av den portugisiska tränaren att använda så många akademispelare? Vad var det som hände egentligen? Det är ju absolut inte som 5-0 förlusten mot Barcelona, men man hade ju hoppats på att El Clasico matchen den 29 november skulle vara den första och sista förlusten för Real Madrid denna säsong. Dock blev det inte så.

..Vad tycker ni om Copa del Rey matchen mot Levante?

Florentino Perez har gett sitt godkännande att underteckna en anfallare denna månad


Real Madrids president Florentino Perez säger till scouterna att leta efter en erfaren anfallare som kan anpassa sig till Los Blancos väldigt snabbt.
Florentino Perez

Santiago Bernabeu klubben Real Madrid är redo att attackera januaris transfermarknad i sökandet efter en ny anfallare.

Trots att den portugisiska tränaren Jose Mourinho sa att man inte kommer att underteckna någon spelare i januari, säger tidningen Sport att presidenten Florentino Perez har tänkt till och är villig att lägga till ännu en spelare i truppen.

Den spanska presidenten har gett sitt godkännande att spendera stora pengar denna månad för att signera en spelare till Mourinhos trupp. Dock kommer Los Blancos inte leta efter en Galactico, istället vill de spanska giganterna ha en erfaren målgörare som är kapabel att anpassa sig snabbt i Madrid.

Hercules anfallare Nelson Valdez och Borrusia Dortmunds målgörare Lucas Barrios är övervägande. Både spelarna är spansktalande och har vad som krävs för att passa in i Mourinhos spelstil.

Mahamadou Diarra har sagt till Real Madrid att han vill lämna klubben för Malaga


Ännu en spelare vill lämna den spanska klubben för att få mer speltid hos en annan klubb.
Mahamadou Diarra

Mahamdou Diarra
har sagt till Real Madrid att han vill lämna den spanska huvudstadsklubben denna månad. Den maliska mittfältaren har fått ett erbjudande från Malaga och han har informerat Santiago Bernabeu klubben att han vill lämna omedelbart.

Diarras kontrakt löper ut i juni och han kan underteckna ett kontrakt med den spanska La Liga klubben Malaga när som helst. För tillfället har Los Blancos sagt till mittfältaren att han är en nödvändig spelare.

Trots att Los Merengues har sagt att ingen spelare kommer att lämna Santiago Bernabeu under januaris transfermarknad, kan 29-åringen lämna den spanska huvudstaden inom kort.

Real Madrid är intresserade av Santos Neymar och Paulo Henrique Ganso


Real Madrid och Inter är intresserade av två Santos spelare - men man kan ha kommit överens om att man "delar" på spelarna, och varje klubb får varsin spelare.
Neymar & Paulo Henrique Ganso

Den italienska klubben Inter och de spanska giganterna Real Madrid "slåss" om Santos spelare Paulo Henrique Ganso och Neymar.

Efter att Inter har fått en ny tränare, har flera spelare sammankopplats med en flytt till Italien, som bland annat Real Madrid egna stjärna Kaká. Men nu vill Leonardo underteckna de två brasilianska spelarna.

Men den italienska tidningen Gazzetta dello Sport säger att Inter kommer att möta konkurrens från Jose Mourinhos Real Madrid. Santiago Bernabeu klubben är ute efter anfallare, och duon kan vara de rätta spelarna för Los Blancos.

Det har sagt att man kommer att försöka komma överens med Mourinho om att den ena klubben tar en utav brassarna, medan den andra klubben skulle ta den andra brassen. Då skulle Inter signera den äldre spelaren Ganso, medan Neymar skulle vara fri att flytta till Real Madrid.

I augusti var Neymar nära att flytta till Chelsea då den engelska klubben gjorde ett stort bud för anfallaren, men Santos avvisade erbjudandet. Dessutom är Manchester Uniteds tränare Sir Alex Ferguson en beundrare av Ganso.

Javier Hernandez agent säger att Chicarito inte är intresserad av en flytt till Real Madrid


Ingen Chicharito i Real Madrid, säger spelarens egna agent, som även säger att anfallaren trivs i Manchester.
Chicharito

Javier Hernandez
agent säger att anfallaren stannar i Manchester United, trots rykten om att Real Madrid var intresserade av honom.

Los Blancos har sammankopplats med den mexikanska stjärnan under ett tag, som har på en så kort tid blivit en av de största namnen i Latin Amerika.

Men Chicarito tänker bara på sin framtid på Old Trafford, efter att hans agent, Eduardo Hernandez, bekräftade till Fichajes.com: "Jag har ingen information från Real Madrid."

"Och jag tror inte att en klubb som Real Madrid är intresserade. Hur som helst, Javier mår bra i Manchester. Det är bara rykten.."

Lassana Diarra vill lämna Real Madrid för Premier League klubben Manchester United


Lassana Diarra har sagt till Real Madrid att han vill lämna klubben för Premier Leagues serieledare Manchester United.
Lassana Diarra

Det sägs att Lassana Diarra har sagt till Real Madrid att han vill lämna den spanska huvudstadsklubben, och hävdat att han har fått ett bra erbjudande från den engelska klubben Manchester United.

Den 25-årige fransmannen har inte fått så mycket speltid på Santiago Bernabeu efter Sami Khediras ankomst från Stuttgart, och eftersom han inte är en av lagets startspelare vill han flytta från de spanska giganterna, till Premier Leagues serieledare.

Enligt den spanska sporttidningen Marca, har den förra Arsenal och Chelsea mittfältaren informerat sina tjänstemän att han vill lämna Real Madrid, eftersom han tror att han har fått ett erbjudande från Old Trafford klubben.

Tidigare rapporter föreslog att The Red Devils är villiga att spendera runt 13 miljoner euro på Lassana Diarra.

Legenden Johan Cruyff: "Lionel Messi har mer variation i sitt spel än Cristiano Ronaldo"


Johan Cruyff tycker att Barcelonas stjärna Lionel Messi har mer variation i sin spelstil än Real Madrids superstjärna Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo, Johan Cruyff & Lionel Messi

Barcelona
legenden Johan Cruyff har diskuterat Lionel Messi versus Cristiano Ronaldo debatten, och anmärkte att trots att den portugisiska stjärnan har mycket kvalité, har den argentinska Barca spelaren mer variation i sitt spel.

Holländaren pratade i en intervju med France Football och tyckte att den diminutiva figuren av 23-åringen ger honom en fördel när man jämför honom med Ronaldos kraftfulla kroppsbyggnad.

"Messis spel, omväxling och positionella känsla är naturligt snabbare. För Ronaldo är detta omöjligt. Det är ingen fråga att någon är bättre eller sämre än den andra, det är en fråga om storlek" sa Cruyff.

"Cristiano Ronaldo är kapabel att göra många intressanta saker med kraft, men saknar variationen som Messi har, som kan göra en massa saker när som helst."

Real Madrids skadade anfallare Gonzalo Higuain kan vara tillbaka redan om två månader


Gonzalo Higuain kan återhämta sig från sin ryggskada och vara i full form för Real Madrid om bara två månader.
Gonzalo Higuain

Rapporter från Spanien föreslog idag på morgonen att Real Madrids skadade anfallare, Gonzalo Higuain, kan vara tillgänglig för spel igen om bara två månader.

Under en presskonferens sa tränaren Jose Mourinho att han var besviken över att ha förlorat den argentinska stjärnan för resten av säsongen. Spanska spekulationer sa att "El Pipita" skulle vara tillbaka på planen då han kommer att inkallas till den argentinska truppen för Copa America i sommar.

Men, sporttidningen Marca kommenterade idag att man under ett toppmöte med klubbens medicinska personal och läkarna som kommer att operera 23-åringen, sa att behandlingen som Higuain har genomgått under de senaste veckorna har endast varit till spelarens fördel.

Resultatet på detta är att återhämtningsperioden har omvärderats, och Higuain kan vara tillbaka i början av mars - om allting går bra.

Agenten: "Giuseppe Rossi kommer att lämna Villarreal om Real Madrid vill signera honom"


Om Real Madrid erbjuder Villarreals anfallare Giuseppe Rossi ett bra erbjudande, kommer han att flytta till Madrid.
Giuseppe Rossi

Giuseppe Rossi
kommer endast att lämna Villarreal om en storklubb kommer och knackar för honom, säger spelarens agent, Federico Pastorello.

När han pratade med Sport.co.uk avslöjade agenten att Rossi är i kontakt med sin klubb om en kontraktsförlängning. Men om en större klubb än Villarreal erbjuder 23-åringen ett bra erbjudande, kommer han att lämna sin nuvarande klubb.

"Vi diskuterar för närvarande att förnya spelarens kontrakt" sa agenten. "Han är glad att stanna här, men han är villig att vänta på ett stort erbjudande från en top klubb."

"Han kommer endast att lämna för en klubb som är större än Villarreal, och han skulle gilla ett samtal från Barcelona, Real Madrid, Inter eller Chelsea. Om inte, är han glad och vill förlänga sitt kontrakt."

Jose Mourinho har inkallat 20 spelare till morgondagens match mot Levante


Åtta vanligtvis Real Madrid startare kommeri nte att delta på morgondagens Copa del Rey match mot Levante.
Real Madrid

Real Madrid
s försvarare Pepe och Carvalho kommer att vara med på morgondagens Copa del Rey match mot Levante, efter att ha varit avstängda från måndagens La Liga match mot Getafe. Casillas, Diarra, Marcelo, Xabi Alonso, Raul Albiol, Di Maria och Özil har inte inkallats på grund av tränarens egna beslut.

Ronaldo har influensa och därför kommer han inte heller att delta imorgon. Dudek och Higuain är skadade och även de kommer att missa matchen. Däremot har fem Castilla spelare inkallats.

REAL MADRIDS TRUPPLISTA
Målvakter: Adan, Jesus, Pacheco
Försvarare: Carvalho, Pepe, Ramos, Mateos, Arbeloa, Garay
Mittfältare: Gago, Kaká, Lass, Granero, Canales, Pedro Leon, Sami Khedira, Juan Carlos, Juanfran
Anfallare: Benzema, Morata

Cistiano Ronaldo är den största målgöraren i Real Madrids historia


Cristiano Ronaldo är klubbens största målgörare.
Cristiano Ronaldo

Det är officiellt. Cristiano Ronaldo är redan den största målgöraren i Real Madrids historia. Den portugisiska stjärnan har gjort 60 fantastiska mål på 61 matcher, vilket har gjort honom till nummer ett i klubbens mål historia.

25-åringen Ronaldo har slagit alla dessa Real Madrid legender: Ferens Puskas (55 mål), Alfredo di Stefano (52 mål), Pahiño (50 mål) och Ronaldo de Lima (43 mål).

Den förra Manchester United stjärnan är även på väg att bryta Hugo Sanchez 38 mål-rekord på en säsong.

Getafe är intresserade av Real Madrids underbarn Alvaro Morata


Den spanska klubben Getafe är intresserade av att signera Real Madrids 18-årige talangspelare.
Alvaro Morata

Enligt flera rapporter är La Liga klubben Getafe intresserade av Real Madrids underbarn Alvaro Morata.

Man förväntar sig stora saker av den unga anfallaren, som gjorde sin debut för Real Madrids A-lag innan jul. Getafes president Angel Torres pratade med Real Madrid presidenten Florentino Perez innan de två La Liga klubbarna möttes i måndags.

Torres vill komma överens med den spanska klubben om en liknande affär som man gjorde med Dani Parejo, där Morata kommer att signeras permanent med möjligheten för Real Madrid att köpa tillbaka 18-åringen.

Real Madrid är intresserade av att signera Inters stjärna Samuel Eto'o


Real Madrid är ute efter att signera den kamerunska Inter spelaren, Samuel Eto'o, återigen.
Samuel Eto'o

Real Madrid
fortsätter att försöka föra Inters stjärna Samuel Eto'o tillbaka till den spanska klubben.

Eto'o "hämtades" till Europa av Real Madrid innan han blev en stjärna för Real Mallorca och rivalerna Barcelona. Tränaren Jose Mourinho har en regelbunden kontakt med sin förra Inter stjärna och tidningen El Confidencial säger att man inte har uteslutit att underteckna kamerunska anfallaren.

För några dagar sedan bad 29-åringen om ursäkt till både fansen och presidenten efter att han hade hånat klubben när han spelade för Barcelona.

Santiago Bernabeu klubben kommer att försöka underteckna spelaren under år 2011.

Real Madrid är intresserade av FC Istres 19-årige försvarare Florian Lejeune


Real Madrid är intresserade av FC Istres underbarn.
Florian Lejeune

Real Madrid
håller koll på en ung fransk spelare, som klubben är intresserade av att underteckna under den nuvarande transfermarknaden.

FC Istres
försvarare Florian Lejeune spåras av de spanska giganterna Los Blancos, säger L'Equipe. Santiago Bernabeu klubben vill signera 19-åringen under januaris transfermarknad.

"Jag alltid förbättra mig, men nu fortsätter jag att arbeta, och jag håller på att lära mig. Jag vill få erfarenhet med andra spelare och spela på en annan nivå" sa Lejeune.

Mahamadou Diarra och Lassana Diarra kommer att lämna klubben under transfermarknaden


Det ser ut som om Real Madrid är redo att släppa mittfältarna Lassana Diarra och Mahamadou Diarra under den nuvarande transfermarknaden.
Mahamadou & Lassana Diarra

Real Madrid
karriären för Mahamadou och Lassana Diarra verkar ha nått sitt slut efter att både spelarna har stressat på sin vilja att lämna klubben under den nuvarande transfermarknaden, rapporterar den spanska median.

Den förra Lyon mittfältaren Mahamadou har blivit isolerad ifrån A-laget under tränaren Jose Mourinho denna säsongen, och sporttidningen Marca rapporterar att den maliska spelaren har uttryckt sin vilja att lämna klubben och gjort det klart för cheferna att han vill flytta så snabbt som möjligt.

Den spanska La Liga klubben Malaga sägs vara ute efter att förstärka sin trupp, och de har sammankopplats med Mahamadou.

Lass däremot, hade ett möte med Los Blancos och sin agent igår där han pratade om hans roll i laget. Om han inte får ett bättre erbjudande från klubben, kommer han att lämna Santiago Bernabeu för att få en regelbunden plats i en annan klubb.

De engelska klubbarna Manchester United och Tottenham Hotspur har sammankopplats med den franska mittfältaren.

Real Madrids målvakt Iker Casillas har blivit utsedd till år 2010:s bästa målvakt


För någon dag sedan vann Jose Mourinho IFFHS priset som världens bästa tränare, nu har Iker Casillas vunnit priset som världens bästa målvakt av IFFHS.
Iker Casillas

IFFHS
(International Federation of Football History & Statistics) har utsett Real Madrids spanska mål-räddare, Iker Casillas, till år 2010:s bästa målvakt.

Den spanska stjärnmålvakten fick totalt 304 poäng under organisationens poängsystem, vilket var dubbelt så mycket poäng som tvåan Julio Cesar fick (124 poäng).

På tredje plats hamnade Petr Cech från Chelsea (56 poäng), på fjärde plats Schalke 04:s Manuel Neuer (53 poäng) och på femte plats hamnade Ajax målvakt Maarten Sekelenburg (48 poäng).

Trots att Victor Valdez vann Zamora priset som Spaniens bästa målvakt förra säsongen, hamnade Barcelonas målvakt endast på sjätte plats.

Atletico Madrids målvakt David de Gea och Liverpools Jose Reina fanns också med i listan.

Kaká: "Det var speciellt att spela 20 minuter och jag är glad att återvända till planen"


Den brasilianska stjärnan Kaká är väldigt glad över att ha spelat sin första match för säsongen med Real Madrid. Dessutom passade han också på att tacka alla som stöttade honom under tiden som han återhämtade sig
Kaká is back

Den 28-årige brassen Kaká var överlycklig efter att ha spelat sin första match för säsongen med Real Madrid. När han pratade med median efter vinsten mot Getafe sa han att det var väldigt speciellt att spela 20 minuter och att man måste vara vid Higuains sida, eftersom när man är seriöst skadad känner man sig väldigt ensam.

"Jag har haft några tuffa tider och det som jag har saknat mest är lagets gemenskap, träningen med mina lagkamrater, att vara med laget i omklädningsrummet och att spela för fansen... Jag saknade glädjen som jag fick av att spela. Jag är tillgänglig nu och jag kommer att göra mitt bästa för att spela med glädje igen."

"Jag är väldigt glad över att ha spelat en match igen och att kliva på planen. Att återvända med en vinst är det bästa som kunde hända mig. Jag vill tacka min fru (som vet vad jag har gått igenom), mina föräldrar, och många vänner som vet vad som hände mig. Vid vissa tillfällen, var jag rädd om jag någonsin skulle komma tillbaka eller om jag aldrig skulle göra det. Nu måste jag förtjäna en plats eftersom laget är i en bra form. Konkurrens är alltid bra för laget."

"Jag vill tacka Mourinho för all hjälp han har gett mig. Han ökar mitt förtroende att få spela igen."

"Jag har träffat många människor genom min Twitter och jag har fått många stöttande meddelanden. Det är viktigt för mig att känna folkets tillgivenhet. Jag har fått många stöttande meddelanden på min mobil från vänner, förra lagkamrater och folk som är glada att se mig tillbaka. Jag tackar dem alla. Nu måste jag fortsätta att hålla igång."

"En spelare känner sig väldigt ensam när han är seriöst skadad och man går igenom det ensam trots all hjälp man får från andra. Vi måste stötta Higuain. Han kommer att spela igen och han kommer att vara den stora spelaren som han är idag. Jag hoppas att han återvänder så fort som möjligt."

"Det kommer inte att vara ett problem om jag måste spela närmare målet. Vi måste vänta och se hur tränaren bildar laget. Jag måste förtjäna en plats. Laget spelar väldigt bra och konkurrens är alltid positivt. Matchen mot Getafe var svår, men det viktigaste var att vinna. Det var speciellt att spela 20 minuter."

Adebayor kommer inte att flytta till Real Madrid tills Manchester City undertecknar Edin Dzeko


Den spanska klubben Real Madrid kommer endast att få Emmanuel Adebayor om Manchester City undertecknar den bosniska spelaren Edin Dzeko.
Emmanuel Adebayor

Real Madrid
är redo att signera Emmanuel Adebayor från Manchester City. Den engelska tidningen The Daily Mail säger att Los Blancos är intresserade av att underteckna den förra Arsenal stjärnan på lån för resten av säsongen.

Men flytten kommer endast att ske om City kommer överens om en affär med Wolfsburg angående Edin Dzeko.

Engelsmännen är säkra på att de kan signera den 24-årige stjärnan från den tyska klubben, men de två klubbarna har ännu inte avslutat alla förhandlingar. Och eftersom man ännu inte kommit överens om något, så kommer Adebayor stanna i Eastlands.

Anfallaren är också jagad av flera Premier League klubbar, men det är endast Real Madrid som är villiga att betala hans veckolön på 140 000 pund.

Sergio Ramos: "Vi är väldigt glada att Kaká har återhämtat sig efter en sådan lång tid"


Kakás återhämtning kommer hjälpa laget att anpassa sig till att Gonzalo Higuain är borta för resten av säsongen, och därmed leda Los Blancos till en titel.
Kaká mot Getafe

Real Madrid
s försvarare Sergio Ramos har uttryckt hur glada han och hans lagkamrater är glada över Kakás återkomst. Den brasilianska stjärnan spelade sin första match för säsongen mot Getafe igår-kväll.

Kaká användes som en inbytare av tränaren Jose Mourinho mot Getafe, då han ersatte den pressade anfallaren Karim Benzema under andra halvlek.

Los Blancos vann matchen med 3-2 trots att man endast spelade med 10 män under de sista minuterna. Men Ramos tycker att Madrid fansen borde se fram emot stora presentationer av den 28-årige playmakern.

"Vi är väldigt glada att Kaká har återhämtat sig efter en sådan lång tid. Jag är säker på att han kommer att vara användbar för laget" sa Ramos till Marca.

"Vi förlorade en väldigt stark anfallare i Gonzalo Higuain och vi hoppas att han kommer att vara tillbaka så snabbt som möjligt."

Higuain tros vara borta i sex månader på grund av hans ryggskada, och återkomsten av Kaká kan ha löst problemet i anfallarpositionen.

Mourinho: "Kaká är redo att spela 15 minuter nu, 20 mot Levante, 25 mot Villarreal o.s.v."


Los Blancos tränare tyckte att hans lag förlorade kontrollen under första halvleken mot de tuffa motståndarna, Getafe.
Kaká mot Getafe

Real Madrid
s tränare Jose Mourinho har medgett att det inte var en lätt match under lagets 3-2 vinst mot Getafe. Han kände att hans lag inte hade kontroll över matchen, och att Alvaro Arbeloa fick ett rött kort lämnade honom med en känsla av ångest samtidigt som matchen gick mot sitt slut.

"När matchen startade trodde jag att det skulle vara tre eller fyra mål till Madrid och att det skulle vara lugnt, men i slutet av första halvleken förlorade vi kontrollen och var tvungna att förändra mentaliteten och koncentrationen" sa Mourinho under en presskonferens.

"Under andra halvlek hade vi en bra start och återfick makten, men mellan målet och Arbeloas utvisning, stannade vi med det (samma resultatet) till den sista sekunden. Det var en konstig match. De tre poängen är viktiga mot obekväma motståndare."

Sedan fortsatte Mourinho att förklara varför han bytte ut Lassana Diarra under halvtiden. Han tyckte att domaren Alberto Mallenco var orättvis när han gav Real Madrid spelarna gula kort på grund av hands, medan han inte gav motståndarnas spelare något gult kort alls när de tog bollen med handen.

"Jag såg fyra hand-bollar. Tre av mitt lag och ett från dem, och endast vi fick (gula) kort. Jag ändrade för att Lass hade en 'bokning'".

Därefter sa Mourinho hur fantastiskt det var att se Kaká återvända, inte endast för Real Madrid utan även för fotbollsvärlden.

"Kaká har återvänt från sin skada, men hans funktionella återhämtning är en annan sak. Han har ännu inte uppnått sin fulla potential. Hans återkomst är fantastiska nyheter för Real Madrid, La Liga och fotbollsvärlden. Han är en super bra spelare som inte har riktigt spelat i Spanien på grund av att han spenderade ett helt år nästan skadad och sex månader med en fullständig skada. Han är redo att spela 15 minuter nu, han kommer att kunna spela 20 mot Levante, 25 mot Villarreal och han kommer gradvis att återhämta sig på detta sätt. Det är härliga nyheter. Han är glad som om han gjorde sin debut som en professionell. Vi är alla väldigt glada."

Getafe 2 - 3 Real Madrid | Highlights + Goals

Real Madrid vann gårdagens match med 2-3 mot La Liga klubben Getafe. Det första målet gjordes av Cristiano Ronaldo på en straff, det andra av Mesut Özil och det sista av återigen, Cristiano Ronaldo.

Jose Mourinho har avslöjat vilka spelare som kommer att starta mot Getafe


Under en presskonferens avslöjade Mourinho vilka spelare som kommer att starta mot Getafe under dagens La Liga match.
Jose Mourinho

Jose Mourinho
avslöjade under en presskonferens vilka spelare som kommer att starta mot Getafe idag. Eftersom både Pepe och Carvalho är avstängda, kommer spanjorerna Arbeloa och Albiol ersätta de två portugisiska försvararna. Dessutom kommer Lass ersätta Khedira, och Özil fortsätter att vara en startare för Real Madrid, trots Kakás återkomst.

STARTELVAN: Iker Casillas, Alvaro Arbeloa, Sergio Ramos, Raul Albiol, Marcelo, Xabi Alonso, Angel di Maria, Lassana Diarra, Mesut Özil, Cristiano Ronaldo och Karim Benzema.

Karim Benzema: "Om jag spelar mindre är det på grund av att jag inte jobbar tillräckligt hårt"


Benzema har erkänt att han inte jobbade tillräckligt hårt i det förflutna, men nu när han jobbar hårt är han glad över att ha fått mer speltid och gjort två hattricks på en månad.
Karim Benzema

Den franska anfallaren Karim Benzema, som har kämpat för att få en plats i A-laget i Real Madrid, har sagt att han inte försökte tillräckligt hårt i det förflutna för att förtjäna speltid på planen, i en intervju med AS.

"Jag vet när jag spelar bra och när jag spelar dåligt, och om jag någon gång har spelat mindre är det på grund av att jag inte gjorde en tillräcklig insats för att förtjäna det. Idag vet jag att jag gör uppoffringar och det är därför jag spelar" sa Benzema.

"Jag kan inte garantera att jag kommer att göra tre mål i varje match, men jag kommer att göra allt för att göra åtminstone ett mål."

Den 23-årige förra Lyon spelare, som flyttade till Real Madrid i juni år 2009 för 35 miljoner euro, har njutit av att ha fått mer speltid under de senaste veckorna på grund av Gonzalo Higuains skada.

Han gjorde två hattricks förra månader, det första under 4-0 vinsten mot Auxerre den 8 december, och det andra under 8-0 vinsten mot Levante 14 dagar efter.

Benzema har spelat 15 matcher för Real Madrid i La Liga denna säsong, och endast startat fyra utav dem.

Agenten Giampiero Pocetta: "Amauri kommer inte att lämna Juventus för Real Madrid"


Den italienska spelaren kommer inte att flytta till Real Madrid, säger agenten.
Amauri

Juventus
anfallare Amauri har sammankopplats med en flytt till Real Madrid i januari, men spelarens agent smäller igen dörren för sådana rykten.

30-åringen har inte haft en bra säsong med de italienska giganterna, efter att ha råkat ut för skador, och endast deltagit i sex matcher i Serie A med klubben.

Italienska rapporter hävdar att Juventus hoppas kunna sälja Amauri för att få plats men en annan anfallare i januari. Real Madrid har sammankopplats med honom, men spelarens agent, Giampiero Pocetta, är mycket skeptisk, och har sagt att Amauri inte kommer att flytta till de spanska giganterna.

"Real Madrid? Det är trevligt att höra att Jose Mourinho gillar spelaren, men det är ingenting. Det är bara rykten" sa Pocetta till Calciomercato.it.

"Amauri vill stanna i Juventus och han försöker att jobba hårt för att vara redo för tränaren (Luigi Del Neri), som tror på honom."

"Det finns massor av rykten och spekulationer."

Manchester City har erbjudit Real Madrid att underteckna Emmanuel Adebayor på lån


Real Madrid kan ha fått en lösning på problemet på anfallarpositionen.
Emmanuel Adebayor

Den engelska klubben Manchester City har erbjudit den förra Arsenal anfallaren Emmanuel Adebayor till Real Madrid.

Den spanska sporttidningen Marca säger att City har sagt till Los Blancos att de kan ta Adebayor på lån till slutet av säsongen, med möjligheten att underteckna honom permanent i juni.

Den portugisiska tränaren Jose Mourinho har deklarerat sin önskan att signera en anfallare i januari, efter att ha förlorat Gonzalo Higuain, som kommer att vara borta i sex månader på grund av att han kommer att operera sig.

Men nu kan den spanska klubben lösa sitt problem i anfallarpositionen efter att ha fått reda på att City godkänner att släppa Adebayor.

Kaká: "Jag är väldigt glad över att efter en lång tid spela med mina lagkamrater igen"


Kaká är glad över att äntligen få spela sin första match med Real Madrid denna säsong.
Kaká - happy to return

Real Madrid
s stjärna Kaká är upphetsad över att återvända till planen ikväll. Kaká har blivit informerad av Real Madrid tränaren Jose Mourinho att han kommer att få spela mot Getafe, vilket kommer att bli hans första match denna säsong.

Den brasilianske stjärnan har inte spelat för den spanska klubben sedan den 9 maj förra året.

"Jag är väldigt glad idag. Efter en lång tid, är jag tillbaka med mina lagkamrater för matchen imorgon (idag)" skrev Kaká på sin Twitter.

Jose Mourinho: "Kaká kommer inte att vara en startare, han kommer få 15-20 minuter av mig"


Real Madrids tränare Jose Mourinho har välkomnat Kakás återkomst, samtidigt som han beklagade förlusten av Gonzalo Higuain.
Ricardo Kaká

Real Madrid
s portugisiska tränare, Jose Mourinho, har välkomnat Kakás återkomst från sin knäskada, och han hoppas kunna använda den brasilianske playmakern under dagens match mot Getafe.

Men Mourinho pratade också om säsongens besvikelse. Att Gonzalo Higuain kommer behöva operera sig, kommer att leda till att den argentinska stjärnan inte kommer att få spela på ett tag.

"Mot Getafe, kommer Kaká inte att vara en startare" bekräftade "The Special One" i en presskonferens. "För tillfället kommer jag ge honom 15-20 minuter."

"Han är fantastisk professionell, som har jobbat otroligt hårt med en tränare som har varit nära honom under hans återhämtning. När han återvänder, kommer vi att välkomna honom."

"Det finns ingen tvekan om att Gonzalo behöver operera sig. Vissa människor har pratat om en återhämtning utan en operation. Nu har han ändrat sig och han kommer att behöva undergå en operation."

"Det är en skam eftersom Higuain är en fantastisk person och vi kommer att förlora honom för resten av säsongen."

"Kaká saknades i sex månader, men vi kunde skapa en förvissad trupp. Nu måste vi skapa en annan minus Higuain. Truppen måste anpassa sig till omständigheterna, och vi måste skapa en ballans eftersom vi vet att vi har många matcher kvar att spela."

Jose Mourinho har blivit utsedd till årets tränare år 2010 av IFFHS


Jose Mourinho fick priset som årets tränare av IFFHS.
Jose Mourinho

Den internationella federationen av fotbollsstatistiken, The International Federation of Football Statistics aka IFFHS har utsett Jose Mourinho till årets tränare år 2010.

Real Madrid
s tränare, som vann trippel med sin förra klubb Inter förra säsongen, fick 294 poäng, vilket var 100 poäng mer än Barcelonas tränare Pep Guardiola, som kom på andra plats. Bayern Münchens tränare Louis Van Gaal kom på tredje plats.

Portugisen har tidigare fått detta pris åren 2004 och 2005.

Real Madrid planerar att erbjuda Manchester United 13 miljoner pund för Dimitar Berbatov


Real Madrid är enligt den spanska median intresserade av Manchester Uniteds nya stjärna.
Dimitar Berbatov

Jose Mourinho
sägs vilja underteckna en Manchester United spelare till Real Madrid, efter att ha förlorat Gonzalo Higuain på grund av diskbråck. Den portugisiska tränaren har endast Kaim Benzema kvar, och det kommer antingen att vara Cristiano Ronaldo eller Angel di Maria som kommer att spela bredvid fransmannen.

Los Blancos har misslyckats med att signera Liverpools Fernando Torres, Manchester United Wayne Rooney och Manchester Citys Carlos Tevez, så vilken spelare är näst på tur?

Jo, enligt den spanska median, håller den spanska klubben koll på Old Traffords Dimitar Berbatov. Fichajes.com och TuttoMercato.com har avslöjat att den spanska median hävdar att Real Madrid kommer att erbjuda United runt 13 miljoner pund för den bulgariska spelaren.

Oavsett om man väljer att tro på detta eller inte, så är det definitivt ett överaskande rykte. Men kanske är det ännu mer överraskande, eller till och med chockernade, att Berbatov har gjort 14 mål på 15 matcher denna säsong. Därför undrar man om 13 miljoner pund är för lite för Uniteds hjälte.

Mourinho har inkallat 20 spelare till måndagens match mot Getafe - Kaká finns med i trupplistan


Jose Mourinho har inkallat tjugo män till morgondagens match mot La Liga klubben Getafe - och Kaká finns med i trupplistan.
Real Madrid (träning)

Jose Mourinho
har inkallat 20 män till sin trupp som kommer att möta Getafe i morgondagens La Liga match. Den efterlängtade Kaká har inkallats för första gången denna säsong, och Gago och Khedira har också återvänt från sina skador.

Dessutom har akademimålvakten Pacheco inkallats. Men Higuain och Dudek kommer att missa matchen på grund av skador. Däremot är Carvalho och Pepe avstängda, och därmed kommer de att missa matchen. Diarra och Mateos har inte inkallats på grund av tränarens egna beslut.

REAL MADRIDS TRUPPLISTA
Målvakter
: Iker Casillas, Adan, Pacheco
Försvarare
: Albiol, Marcelo, Sergio Ramos, Arbeloa, Garay
Mittfältare
: Kaká, Xabi Alonso, Sami Khedira, Fernando Gago, Lassana Diarra, Esteban Granero, Mesut Özil, Angel Di Maria, Sergio Canales, Pedro Leon
Anfallare
: Cristiano Ronaldo, Benzema

Enligt spanska rapporter kommer Kaká att inkallas till morgondagens match mot Getafe


Real Madrids stjärna Kaká kommer att spela sin första match för klubben sedan maj år 2010 mot Getafe på måndagskvällen.
Ricardo Kaká

Real Madrid
s brasilianska mittfältare Kaká kommer att göra sin mycket efterlängtade återvändning från sin skada, mot Getafe imorgon, rapporter den spanska median.

Den 28-årige playmakern, som inte har spelat för Real Madrid sedan den sista matchen mot Athletico Bilbao under säsongen 2009/2010, är schemalagd att återvända till planen när den andra delen av säsongen börjar, d.v.s. imorgon.

Man trodde att han inte skulle vara tillgänglig för spel mot Getafe, utan att han istället skulle återvända till den andra Copa del Rey matchen mot Levante.

Men, den spanska tidnigen AS säger att den förra Milan playmakern kommer att inkallas till truppen mot Getafe, och man tror att han kommer att få spela de sista minutrarna av matchen.

Real Madrid vill underteckna Bayern Münchens VM-stjärna, Miroslav Klose


Bayern Münchens anfallare Miroslav Klose är Real Madrids nya måltavla.
Miroslav Klose

Real Madrid
kommer att se till att försäkra en lågpris affär för Bayern Münchens anfallare Miroslav Klose under transfer fönstret, rapporterar den spanska median.

Den spanska tidningen El Mundo Deportivo säger att Jose Mourinhos önskan att underteckna en ny nummer nio för den andra delen av säsongen beror på de pengar som portugisen har tillgång till.

Efter att ha fått veta att den 32-årige stjärnans kontrakt med den tyska löper ut under sommaren, kommer Los Blancos försöka att signera spelaren för en nominell avgift. Man vill ha en ersättare för Gonzalo Higuain, som för närvarande är skadad, eftersom man endast har Karim Benzema som anfallare i truppen.

Legenden Hugo Sanchez: "Jose Mourinho är den rätta mannen för Real Madrid"


Real Madrid legenden Hugo Sanchez är säker på att Jose Mourinho kommer att leda Los Blancos till titlar.
Hugo Sanchez

Den förra Real Madrid anfallaren Hugo Sanchez är en utav de som tror att Jose Mourinho kommer att så småningom föra tillbaka titlarna till Santiago Bernabeu klubben.

Den mexikanska legenden pratade med den spanska tidningen AS om Real Madrid, och han räknar med att den portugisiska tränaren kommer att leda klubben till de efterlängtade titlarna.

"Det är möjligt att de (Real Madrid) kan vinna ligan denna säsong. Med Mourinho på bänken, kommer vi att återvända till rubrikerna. Det jag gillar med honom är att han är en äkta person, han är den rätta mannen för den rätta platsen" sa Sanchez.

Sedan fortsatte han att prata om dagens Real Madrid jämfört med laget han spelade med i början av 1990-talet.

"Det är faktiskt omöjligt att jämföra. Dagens fotboll är väldigt annorlunda från min tid. Idag är matchen mer psykisk och spelarna har mindre frihet att skapa. Real Madrid har stora spelare nu, men det är annorlunda, väldigt annorlunda."

"Cristiano Ronaldo är en fantastisk talang, men alla förväntar sig så mycket utav honom, och detta kan vara skadligt för spelaren och laget."

Manchester United är ute efter en låneaffär för Real Madrids mittfältare Kaká


Efter att ha spelat i Serie A och La Liga, kan Kaká var på väg till Premier League och Manchester United.
Kaká#10

Real Madrid
s brasilianska playmaker Kaká kan vara på väg till Manchester United på en chockerande låneaffär denna månad, som därefter kan bli till en 50 miljoner pund flytt, rapporterar den engelska tidningen The Daily Star.

Den brasilianska superstjärnan har starkt sammankopplats med Milans rivaler Inter, och Real Madrid vill ha 50 miljoner pund för mittfältaren. Chelsea är också seriöst inresserade av 28-åringen, som nu har återhämtat sig fullt från sin knäskada.

Enligt spanska rapporter skulle United vara glada om man kunde göra affärer med Real Madrid tränaren Jose Mourinho, som var Sir Alex Fergusons sparringpartner. Men Mourinho skulle föredra att sälja Kaká till United än sin förra klubb Inter.

Däremot har Ferguson insisterat på att han inte kommer att köpa någon spelare under januaris transfermarknad, men en låneaffär för Kaká kan vara den bästa lösningen för Old Trafford klubben.

Mourinho har även tidigare sagt att Kaká inte passar in i hans fotbollsstil, medan Ferguson tycker att Kaká är den perfekta spelaren för hans lag.

Jose Mourinho har blivit utsedd till årets man (2010) av La Gazzetta dello Sport


Den portugisiska tränaren Jose Mourinho har blivit utsedd till årets man av La Gazzetta dello Sport.
Jose Mourinho

Jose Mourinho
har blivit utsedd till Årets Man år 2010 av den italienska tidningen La Gazzetta dello Sport. Han är den första tränaren som får detta pris i 32 år och han har lyckats "besegra" den spanska tennisspelaren Rafael Nadal, som kom på andra plats, samt Sebastian Vettel, som kom på tredje plats.

Real Madrid tränaren har vunnit 20 matcher, fyra oavgjorda och en förlust med Los Blancos denna säsong. Han har även vunnit Champions League, den italienska ligan (Serie A) och den italienska cupen med Inter år (2009/)2010.

Leo Beenhakker: "Jag önskar att Real Madrid vinner allt detta år eftersom de förtjänat det"


Leo Beenhakker, som tränare Real Madrid åren 1985–1986 och 1992, hoppas att Los Blancos kommer att vinna allt år 2011.
Leo Beenhakker

Leo Beenhakker har tränat oräkneliga klubblag i sin 45 års karriär. Han har också varit en landslagstränare för Saudiarabien, Nederländerna och Polen. Av hans imponerande rekord, säger tränaren att Real Madrid var det bästa som hände honom i hans karriär.

"Jag är Real Madrids nummer ett fan i Nederländerna. Jag jobbade här i fyra år och jag kan säga att de var bäst i de 45 år som jag var i denna galna fotbollsvärlden. Real Madrid är världens största klubb och jag är säker på att det (laget) kommer att lyckas igen med Mourinho. Man behöver tid för att omvandla och skapa ett lag. Jag är säker på att de kommande åren kommer att vara väldigt framgångsrika" sa den förra Real Madrid tränaren.

"Kaká är lagets nyckelspelare. Han är väldigt viktig och jag hoppas att han återhämtar sig fullt för att kunna hjälpa Real Madrid."

"Jag tror att lagets position i Europa har förändrats denna säsong. Mourinho är ett fan av en bra och fin fotboll, men han är också medveten om matchens mål. Han vet hur han ska mixa saker och uppnå balans mellan att förtjäna ett bra resultat och spela en fin match."

"Jag önskar att Real Madrid vinner allt detta år eftersom de förtjänat det. De har "nummer 1 tränaren" och kvalitet spelare. Låt oss gå för det!" avslutade holländaren.

Real Madrid är intresserade av Hercules stjärna Nelson Valdez


Nelson Valdez kan vara en januarisignering för Real Madrid.
Nelson Valdez

Hercules
paraguayanska anfallare Nelson Valdez har fåttuppmärksammat de spanska och europeiska giganterna Real Madrid, rapporterar Goal.com Spanien.

Det sägs att den spanska huvudstadsklubben har börjat fokusera på den 27-årige anfallaren, och klubben tror att han är ett bra tillägg i januari.

Valdez lämnade Borussia Dortmund i somras och flyttade till Hercules där han har blivit framgångsrik. Han har totalt gjort sex mål och 11 assist.

Los Blancos tränare Jose Mourinho har ständigt insisterat på att klubben måste signera en anfallare eftersom han endast har två stycken i truppen.

Men, nu när Gonzalo Higuain återhämtar sig från sin skada, har portugisen bara Karim Benzema kvar och Santiago Bernabeu klubben har verkligen ett stort behov av en anfallare just nu.

Barcelona är säkra på att Real Madrid inte kan vinna kampen om Arsenals Cesc Fabregas


Barcelona är inte alls oroliga över Real Madrids intesse för Fabregas.
Cesc Fabregas

Barcelon
a är inte oroliga över Jose Mourinhos intresse för Arsenals kapten Cesc Fabregas.

Enligt spanska rapporter kommer Real Madrid att erbjuda den engelska klubben 35 miljoner pund för 23-åringen i sommar.

Men, Barcelona är inte alls oroliga, eftersom de vet att deras rivalers intresse är något som inte intresserar Fabregas. Spanjoren har inte hållit sin vilja att spela för Barcelona hemligt, och han favoriserar Blaugranas tränare Pep Guardioloa.

Trots att mittfältaren inte har uteslutit en flytt till Madrid, är Barcelona avslappnade och säkra på att Real Madrid inte kan signera den unga stjärnan.