Jose Mourinho bjöd sina spelare på en grillfest

Istället för att träna inför helgens La Liga match mot Espanyol, bjöd den portugisiska taktikern, Jose Mourinho, sina spelare på en grillfest.
Grillfest

Real Madrid
spelarna förväntade sig ett dubbelt träningspass idag när de åkte till jobbet, men istället fick de hamburgare, drycker och ett urval av kött när tränaren Jose Mourinho bjöd dem på en grillfest.

El Correo
rapporterar att Madrid truppen serverades ett antal välsmakande läckerheter när de slukade sig igenom hela eftermiddagen.

Det var en överraskning för många utav stjärnorna som förväntade sig att träna riktigt hårt inför söndagens match mot Espanyol på bortaplan.

Istället minglade de i tränarens sällskap som såg till att miljön var avslappnad och trivsam, och samtidigt satte han på musik som fick spelaren på ett gott humör.

Det sägs att evenemanget hölls av Mourinho så att hans spelare skulle komma allt närmare varandra och på så sätt vara mer förenade.

Roberto Carlos: "Jag sa till Neymar att sluta leka och flytta till Real Madrid"


Real Madrid legenden Roberto Carlos har avslöjat att han sa till Neymar att flytta till Real Madrid istället för dess rivaler Barcelona, och passade även på att hylla Kaká.
Roberto Carlos & Neymar

Den förra Real Madrid backen Roberto Carlos har hyllat Kaká och sagt till Santos anfallare Neymar att flytta till den spanska huvudstadsklubben.

Neymar har under en lång tid kopplats med en flytt till en av La Ligas största klubbar (Real Madrid eller Barcelona) trots att brassen har flera gånger sagt att han vill stanna i Brasilien i ytterligare ett år.

Men Roberto Carlos tror att den tonårige stjärnan bör bestämma sin framtid redan nu, och sa till honom att välja Real Madrid framför Barcelona.

"När jag pratade med Neymar förra veckan sa jag till honom att sluta leka och flytta till Real Madrid" sa Roberto Carlos till Radio Marca.

"Jag sa att han borde signera för dem nu. Dock är han en superstjärna i Brasilien och folk stoppar honom från att lämna".

"Neymar är som en Cristiano Ronaldo för Santos - en ledande spelare. Men jag hoppas att han signerar för Madrid".

En brasse i Madrid som fick folk att prata igen är Kaká, och Roberto Carlos har hyllat sin 29-årige landsman, och sa: "Kaká är perfekt i Madrid. Jag är så glad för honom eftersom han är en fantastisk spelare".

Xabi Alonso: "Att använda Özil och Kaká tillsammans ger oss många möjligheter"


Den spanska mittfältaren Xabi Alonso har pratat om samarbetet mellan Kaká och Özil, samt om tränaren Jose Mourinho.
Xabi Alonso

Real Madrid
s mittfältare Xabi Alonso har uttryckt sin åsikt om tränaren Jose Mourinho och hans beslut att inkludera både Kaká och Mesut Özil i startelvan i 3-0 vinsten mot Ajax i tisdags.

Özil fick en fri roll i högerpositionen, medan Kaká startade som en attackerande mittfältare. Och Ajax kunde inte stoppa de två spelarnas spel under matchen.

"Att använda Özil och Kaká tillsammans ger oss många möjligheter och stor rörlighet. Tränaren valde detta mot Ajax och det gav oss ett mycket bra resultat" sa Alonso i en presskonferens.

"Det var en kontrollmatch och vi använde en okomplicerad stil, som jag anser var väldigt bekväm".

Sedan skrattade den förra Liverpool stjärnan åt de senaste ryktena om att Jose Mourinho står inför ett upproriskt omklädningsrum.

Den spanska pressen rapporterade att Madrids A-lag var emot tränaren eftersom han skyllde 1-0 förlusten mot Levante på Sami Khedira.

Dock hävdar Xabi Alonso att sådana berättelser är påhittade, och sa till AS: "Inget överraskar mig inom fotbollen längre. Det finns ingen mening i att bli irriterad".

"Det finns en god kommunikationen mellan truppen och Mourinho, och tränarens dörr är alltid öppen".

Den 28-årige spelaren höll med idén om att Real Madrid och Barcelona spelar på två olika sätt och medgav att hans lag skulle vara bättre om de spelade mer som sina katalanska rivaler.

"Ett lag kontrollerar matchen mer medan de andra spelar på ett mer direkt sätt" sa Xabi, och fortsatte: "Men båda stilarna är giltiga. Att inte ha mycket rörelse är lika dåligt som att inte ha någon kontroll".

"Vi skapar många chanser med vår direkta spelstil, men ibland borde vi ha mer kontroll. Om vi kan balansera dessa saker skulle vi vara ett bättre lag".

Nuri Sahin: "Jag kan vara användbar i Madrid"

Den turkiska playmakern, Nuri Sahin, är nöjd med sin återhämtning, men han vet inte när han kommer att vara tillbaka.
Nuri Sahin

Real Madrid
s mittfältare Nuri Sahin har insisterat på att han kan erbjuda sin klubb mycket bara han helt återhämtat sig från sin skada som har hindrat honom från att debutera i den vita tröjan denna säsong.

Sahin har ännu inte blivit av med sin knäskada som han fick under försäsongen, men han tror att han kommer att nå framgång i den spanska huvudstadsklubben.

"Trots att jag är skadad känner jag mig riktigt bra och jag känner att jag befinner mig på rätt plats och att jag kan vara användbar här i Madrid" sa Sahin till Sky.

"Allt går framåt och det går bra för mig i min återhämtning".

"Jag kan inte säga när jag kommer att vara tillbaka, men det är viktigt att när jag väl kommer tillbaka är jag starkare och i bättre form" avslutade turken.

Kaká: "Varken jag, Jose Mourinho eller klubben ville att jag skulle lämna Real Madrid"


Den förra AC Milan stjärnan, Kaká, säger att varken han, Jose Mourinho eller Real Madrid ville att han skulle lämna Los Blancos i somras.
Kaká

Real Madrid
s mittfältare Kaká har avslöjat att han aldrig övervägde att lämna den spanska huvudstadsklubben och kommer att vara trogen klubben trots en tuff start av sitt liv i Spanien.

Under presentationen av FIFA 12 pratade brassen om sin beundran för sina arbetsgivare och hur mycket han önskar att vinna titlar med de spanska giganterna.

"Jag står i tacksamhetsskuld till Real Madrid" sa Kaka till reportrar, rapporterar Goal. "Det skulle ha varit jättelätt att bara lämna, men det är därför jag valde att höja mitt spel. Jag har en dröm att lyckas i Madrid, vilket jag hoppas kommer att förverkligas".

"Många rapporter hävdade att Madrid ville sälja mig, men han (Perez) sa till mig att han inte skulle göra det och han höll sitt ord. Jag står presidenten i skuld".

"Tre parter bestämde att jag skulle stanna. Jag ville inte lämna, Mourinho ville inte att jag skulle gå och klubben ville inte sälja mig".

"Efter matchen mot Ajax gav han (Florentino Perez) mig en kram och gratulerade mig. Han har alltid stöttat oss, till och med genom svåra tider".

"Jag är glad nu, inte bara för gårdagens (tisdagens) match, men även för starten av säsongen som jag hade mot Zaragoza. Jag vill uppnå många saker med detta lag. Jag vet att goda tider kommer att komma tillbaka någon dag och att jag någon gång skulle återfå min bästa form. Planen ser inte ut att vara så stor längre. Jag rör mig bättre och mår fint igen".

"Madridistas har stöttat mig. De har alltid sagt till mig att jag kommer att vara framgångsrik här och nu njuter de av att se mig spela. Jag har haft bra tider i denna klubb. Nu önskar jag att jag har mer utav dem. Tränaren bestämmer vad som är bäst för Real Madrid och jag utnyttjar chanserna jag får".

"Real Madrids mål är att nå Champions League finalen och vinna deras tionde europeiska titel. Det kommer inte att vara lätt, men vi har tränaren och spelargruppen som behövs för att nå detta".

"Jag ville aldrig lämna klubben. Min dröm var att lyckas i Real Madrid och inget kommer att hindra mig från att göra det. Jag känner mig i skuld till Madridismo och det är en annan anledning till varför jag inte lämnade. Jag önskar att återbetala Madridistas support för sin tillgivenhet under de tuffa tiderna".

Real Madrid är intresserade av Lilles unga ytter, Eden Hazard


Real Madrid har gett sig in i jakten på Lilles 20-årige mittfältare, Eden Hazard, rapporterar den engelska median.
Eden Hazard

Den engelska klubben Arsenal har under en lång tid varit intresserade av Lilles stjärna Eden Hazard, och nu möter Gunners konkurrens från Real Madrid.

The Mirror
säger att Arsenals tränare Arsene Wenger har satt sitt sikte på Hazard och placerat honom längst upp på sin önskelista, men Real Madrids fotbollsdirektör Zinedine Zidane har även Hazard på sin önskelista - och nu kommer legenden att försöka övertyga honom att flytta till Santiago Bernabeu nästa sommar.

Wenger, som har hållit koll på Hazard i två år, kunde inte signera den belgiska spelaren i somras, men han hoppas att han kommer att komma överens med Lille om ett avtal denna säsong.

Xavi: "Chelsea, Manchester United, Real Madrid och Barcelona är favoriter i Champions League"


Xavi tror att de svåraste motståndarna för Barcelonas i Champions League skulle vara Real Madrid, Manchester United och Chelsea.
Xavi

Barcelona
s mittfältare Xavi tror att Chelsea, Manchester United och Real Madrid kommer att vara hans lags svåraste motståndare i denna säsongs Champions League.

"Favoriterna är de vanliga misstänkta" sa Xavi i en intervju med Adidas. "Chelsea kommer att förbättra sig under sin nya tränare, medan Manchester United kommer att vara starka och Real Madrid kommer att vara utmanande eftersom de är alltid konkurrenskraftiga".

"Och sedan finns vi. Vi är entusiastiska över möjligheten att göra det som praktiskt taget ingen annan har gjort - att vinna Champions League två år i rad".

Aitor Karanka: "En spelare som Kaká förtjänar att vara så som han är nu"


Aitor Karanka, som ersatte den avstängda Jose Mourinho i Champions League, har hyllat Kaká för sin prestation mot Ajax.
Kaká

Real Madrid
s assisterande tränare Aitor Karanka har medgett att alla i klubben är nöjda med Kakás imponerande form.

Ett antal skador har hindrat den brasilianske stjärnan från att visa sitt sanna jag i den vita Real Madrid tröjan sedan han lämnade AC Milan år 2009. Men nu verkar playmakern visa att han är värd de pengarna som spenderades på honom.

När Karanka fick en fråga om FIFA World Player of the Year 2007, sa han: "En spelare som honom, som har gått igenom det han har fått gå igenom, förtjänar att vara så som han är nu; spelare måste inse att de kan göra samma sak här som de gjorde i andra ögonblick av sina karriärer".

Sedan pratade Karanka om själva matchen och motståndarna, och sa: "Med det tredje målet, direkt efter starten av andra halvlek, gav vi Ajax mer bollinnehav, men vi kände aldrig någon fara. Vi var lugna hela tiden".

"Att få ytterligare tre poäng är alltid viktigt, speciellt hemma. Efter denna match är Mourinhos straff över".

Benzema lämnade planen i den 75:e minuten med en skada, men Karanka betonade att fransmannen kommer mycket sannolikt att åka med laget till Barcelona för att spela helgens match mot Espanyol.

"Vi kommer att se hur han återhämtar sig, men det bör inte vara något oroligt" avslutade den assisterande tränaren.

Schuster: "Jag är intresserad av att se om Real kan förbättra sig i de stora CL matcherna"


Bernd Schuster, som tränade Real Madrid i ett år, tycker inte att Real Madrid behöver tid för att lära känna varandra - utan han tror att Los Blancos kan triumfera redan nu.
Bernd Schuster

Den förra Real Madrid tränaren Bernd Schuster har förnekat påståenden om att den spanska huvudstadsklubben behöver tid innan de kan nå de största titlarna.

Efter ett ha haft en dålig start i både La Liga och Champions league har Santiago Bernabeu klubben fått ta emot kritik från olika delar av median och personer, men Schuster, som tränade klubben säsongen 2007/2008, säger att klubben måste visa sin sanna potential.

"Real Madrids lag är som det är, med upp och nedgångar, och jag är intresserad av att se om de kan förbättra sig i de stora Champions League matcherna och mot Barcelona" sa Schuster till Punto Radio.

"Resten är densamma, de nya spelarna kommer att spela några minuter. Det är löjligt att ge tid åt ett lag som har spelat tillsammans och som har signerat spelare".

Sedan fortsatte taktikern att hylla Xabi Alonso, och sa: "Madrids lycka är att Xabi Alonso är så fantastisk professionell som kan försvara. Han påminner mig om mig själv med dessa 30 meters passningar".

Kaká efter sitt fantastiska spel: "Jag njuter av att spela fotboll igen"


Den brasilianske stjärnan Kaká säger att han är nöjd med både sin och Real Madrids prestation.
Kaká

Real Madrid
s playmaker Kaká tror att hans lag går på rätt spår efter gårdagens 3-0 vinst mot Ajax i Champions League.

Efter att den spanska huvudstadsklubben gjorde två mål i den första halvleken och ett annat mål i andra halvlek, vann Los Blancos ganska bekvämt mot Ajax igår.

När Kaká pratade med TVE efter matchen, sa han: "Dessa sensationer är goda. Vi spelade en bra match, vi gör bra ifrån oss i gruppen. Men det är inte bara denna matchen, utan i de senaste matcherna har vi förbättrat oss".

"Vi ligger på en bra position i gruppen. Om vi slår Lyon kommer vi att vara på väg till nästa runda, så vi måste spela ännu en bra match. Vi måste överkomma de dåliga veckorna vi hade med våra två vinster, och nu måste vi fortsätta att förbättra oss och spela ännu en bra match mot Espanyol".

Efter att ha haft två dåliga säsonger, medgav Kaká att han är glad över att kunna spela regelbundet igen.

"Jag njuter av att spela fotboll igen. Fysiskt mår jag bra, jag håller på att återfå min bästa form bit för bit. Personligen var det en bra match för mig. Jag vill triumfera med detta lag".

Iker Casillas angående ryktena om ett bråk med Ronaldo: "Jag kan bara skratta åt det"


Den spanska målvakten, Iker Casillas, säger att alla påståenden om en konflikt mellan honom och Cristiano Ronaldo är bara rykten.
Iker Casillas

Real Madrid
s målvakt Iker Casillas har förnekat rykten som säger att han var inblandad i ett bråk med Cristiano Ronaldo i ett träningspass innan gårdagens 3-0 vinst mot Ajax.

Tidigare rapporter säger att de två spelarna hamnade i en konflikt under ett träningspass, men Casillas har skrattar bort dessa påståenden.

"Jag har varit professionell i 12 år nu och det finns alltid sådana rykten. Jag kan bara skratta åt det. Mitt bland skämten säger vi: 'var är fotona? eftersom vi vill se dem" sa Casillas till Marca.

30-åringen diskuterade sedan Los Blancos spel, och sa: "Det finns vissa matcher som vi borde vinna. Ajax bevisade att de var värdiga motståndare redan från början, då de var ute efter att skapa chanser och kontrollera matchen".

"Dock var vi bra ikväll (igår). Nu kommer vi att vara ute efter att vinna resten av våra hemmamatcher och vi vill göra bra ifrån oss i de kommande matcherna".

Sergio Ramos hyllar Varane: "Han är en fantastisk fotbollsspelare trots sin unga ålder"


Den 25-årige högerbacken Ramos hyllade nyförvärvet Raphaël Varane efter gårdagens CL vinst mot Ajax.
Sergio Ramos

Real Madrid
s spanska försvarare Sergio Ramos tog sin tid att hylla sin lagkamrat Raphaël Varane efter 3-0 vinsten mot Ajax i Champions Leagues gruppspel på Santiago Bernabeu stadion.

De spanska giganterna fick spela utan några A-lags spelare mot Eredivisie mästarna, men trots detta släppte de inte in något mål, och Ramos är djupt nöjd med sitt lags styrka.

"Varane är mycket ung och han spelar på en hög nivå. Han bevisade att han har en plats i laget. Han är en fantastisk fotbollsspelare trots sin unga ålder och kan gå väldigt långt" sa Ramos till klubbens officiella hemsida.

"Att ha bra ersättare och spela på en hög nivå med dem säger mycket om laget. Mourinho är den som måste administrera truppen hela säsongen. Han ser hur bra vi alla är och hur vi känner oss. Han är den som bestämmer".

"Vi ser alltid fram emot att spela och det är tydligt att vi ligger på en idealisk väg och att vi gör ett bra jobb".

Hamit Altintop: "Jag är glad över att ha fått debutera"


Den turkiska mittfältaren Hamit Altintop är glad över att ha fått äntligen debutera för Real Madrid, och Ricardo Carvalho är nöjd med gårdagens vinst.
Hamit Altintop

Real Madrid
s sommarsignering Hamit Altintop spelade sina första minuter för de spanska giganterna när han byttes in i 3-0 matchens senare del.

28-åringen signerade för Real Madrid gratis efter att ha lämnat Bayern München, men på grund av en ryggskada kunde han inte debutera i den vita tröjan förrän igår. Och turken är glad över att ha äntligen fått debutera för Real Madrid.

"Jag är glad över att ha fått debutera" sa Altintop till klubbens officiella hemsida. "Jag hade en bra återhämtningsprocess efter operationen och jag mådde bra. Det är inte lätt, men jag kommer att ta allting sakta för att på så sätt hjälpa laget".

Under tiden var försvararen Ricardo Carvalho nöjd med att Real Madrid lyckades vinna ännu en match, och sa: "Vi har redan tagit sex mycket viktiga poäng. Denna hemmavinst kommer att hjälpa oss".

"Jag är mycket glad för Kaká. Resten av laget är också det. Det är viktigt för oss alla att han spelar på en hög nivå. Man kan se att han mår bra på planen och det hjälper oss att prestera ännu bättre".

Real Madrid 3 - 0 Ajax

Real Madrid vann gårdagens Champions League match mot Ajax med 3-0. Det var den portugisiska stjärnan Cristiano Ronaldo som gjorde lagets första mål, och Kaká samt Karim Benzema utökade till 2-0 respektive 3-0.

Startelvan + vart man kan se dagens match

Real Madrids Startelva mot Ajax: Iker Casillas, Sergio Ramos, Ricardo Carvalho, Raphaël Varane, Alvaro Arbeloa, Xabi Alonso, Sami Khedira, Mesut Özil, Kaká, Cristiano Ronaldo och Karim Benzema.

Bänken: Antionio Adan, Raul Albiol, Lassana Diarra, Esteban Granero, Jose Maria Callejon, Hamit Altintop, Angel di Maria och Gonzalo Higuain.

SE MATCHEN
Alternativ 1: Gå in på Sportlemon (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 2: Gå in på WatchSoccer0nline och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 3: Gå in på ATDHE (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 4: Gå in på Rojadirecta (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 5: Gå in på MyP2P (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 6: Gå in på OleoleTV (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 7: Gå in på SoccerTVLive (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.

Calderon: "Real Madrids ägare heter Jorge Mendes, och presidenten är Jose Mourinho"


Den förra presidenten, Ramon Calderon, säger att Florentino Perez beter sig som en marionett för Jose Mourinho och agenten Jorge Mendes.
Jorge Mendes, Ramon Calderon & Jose Mourinho

Den förra Real Madrid presidenten, Ramon Calderon, har gått till attack mot den nuvarande bossen Florentino Perez eftersom han anser att superagenten Jorge Mendes och tränaren Jose Mourinho är för närvarande de som styr den spanska huvudstadsklubben.

Calderon var Los Blancos president från 2006 till 2009 innan Perez tog över Los Merengues för andra gången i sin affärskarriär, och den förra presidenten är långt ifrån glad med hur allting går i Santiago Bernabeu klubben.

"Jag tror att klubben har en ägare som går under namnet Jorge Mendes, som representerar sex eller sju spelare i Real Madrid. Tränaren (Mourinho) är för närvarande klubbens president" sa Calderon till EFE.

"Just nu är Florentino Perez inget annat än en marionett och det är helt obegripligt. Jag är överraskad över att se honom bete sig som en marionett för dessa två grabbar och jag förstår det verkligen inte".

Sedan Mourinhos ankomst i sommaren 2010 har spelare som Fabio Coentrao, Ricardo Carvalho och Angel di Maria, som alla representeras av Mendes, flyttat till Real Madrid, medan Pepe och Cristiano Ronaldo har även portugisen som sin agent".

Paris Saint Germain kommer att erbjuda Real Madrid 20 miljoner euro för Kaká


Den italienska median rapporterar att Paris Saint Germain kommer att erbjuda Real Madrid 20 miljoner euro för Kaká.
Kaká

Den franska klubben Paris Saint Germain håller extra koll på den brasilianske Real Madrid stjärnan Kaká, rapporterar den italienska median.

Calciomercato
säger att PSG kommer att lägga ett bud på 20 miljoner euro på den förra AC Milan playmakern i januari - ett bud som styrelsen och direktören Leonardo är hoppfulla om att det kommer att accepteras.

Den 29-årige mittfältaren hade två dåliga säsonger i den vita tröjan, men sedan början av den nya kampanjen har brassen visat att han är på väg att återfå sin bästa form.

Xavi: "Real Madrid spelar individuellt medan Barcelona spelar mer kollektivt"


Xavi Hernandez säger att skillnaden mellan Real Madrid och Barcelona är att katalanerna har en kollektiv spelstil medan den spanska huvudstadsklubben förlitar sig på individuella spelare.
Xavi

Barcelona
s mittfältare Xavi har pratat om skillnaden mellan den katalanska klubben och dess rivaler Real Madrid.

Den spanska huvudstadsklubben har jobbat hårt med att få ett slut på Barcelonas hegemoni i landet, som lett till att de har vunnit de tre senaste La Liga titlarna.

I den senaste Supercopa tävlingen mellan Real Madrid och Barcelona var resultatet ganska jämt, och detta har lett till att man tror att gapet mellan Los Blancos och Blaugrana minskar.

"Den största skillnaden (mellan Real Madrid och Barcelona) är betoningen på individer" sa Xavi till Der Tagesspiegel. "Det gör dem till motsatsen till hur vi spelar".

"Du förstår, vi har fantastiska individer som Lionel Messi, som kan själv vända på en match, men vi är fortfarande mycket mer förenade och kollektiva".

"Däremot försöker Madrid att vinna sina matcher med individuella klasser. För oss handlar det om kollektiven".

"I Madrids fall är det inte bara så att de ville kopiera oss. De attackerade oss alldeles för tidigt eftersom de har gjort så i fyra eller fem år, vare sig under Manuel Pellegrini eller Jose Mourinho".

"Real Madrids spelare är extremt talangfulla individer och kan vända matchen till sin fördel".

Pepe: "Vi har visat att det inte är omöjligt att besegra Barcelona"


Den portugisiska mittbacken Pepe säger att Real Madrid är det enda laget som har vad som krävs för att besegra Barcelona.
Pepe

Real Madrid
s portugisiska försvarare Pepe tror att han den spanska huvudstadsklubben kan slå katalanerna Barcelona denna säsong.

Efter att ha sett rivalerna vinna de tre senaste ligatitlarna är Santiago Bernabeu klubben fast beslutna vid att ta hem Primera Division denna säsong.

De två klubbarna mötte varandra i Supercupen i augusti, och efter två matcher vann Barcelona trofén med totalt 5-4.

Dock tycker Pepe att Real Madrid var det bättre laget, och betonade att hans lag kan utmana Barcelona på alla fronter.

"Vi har redan demonstrerat i två Supercup matcher att det inte är omöjligt att besegra Barcelona" sa Pepe till tidningen Publico.

"I Supercupen var vi självklart bättre än dem. Olyckligtvis hade de tur och vi vann inte, men sådant händer i fotboll. Vi förtjänade att vinna båda matcherna".

"Nu för tiden är vi laget som har den bästa möjligheten att sätta upp en god kamp mot Barcelona. Vi går igenom en bra tid och vår trupp har kvalitén som krävs för att besegra Barca eller något annat lag".

Den brasiliansk-födda mittbacken pratade sedan om Lionel Messi och Barcelonas kollektiva spel, och sa: "Messi är en spelare av otrolig kvalité, men jag tror att det som väger mer är Barcelonas kollektiva spel, som är fantastisk".

"Det är därför Messi inte kan bevisa sitt värde när han spelar för Argentina. Det visar att Barcas kollektiva spel gör skillnad".

Pepe passade även på att prata om kritikern runt Cristiano Ronaldo och Jose Mourinho, och sa: "Jag tror att det (kritikern) är på grund av att vi är den bästa klubben i världen. Cristiano, som en spelare, och Mourinho, som en tränare, är de bästa".

Aitor Karanka: "Det är för tidigt för Altintop att spela"


Den spanska tränaren, Aitor Karanka, säger att Altintop kanske inte kommer att debutera för Real Madrid idag.
Hamit Altintop

Real Madrid
s assisterande tränare Aitor Karanka säger att Hamit Altintop kommer inte att riskeras i tisdagens Champions League match mot Ajax.

Den turkiska mittfältaren flyttade till Los Blancos från Bayern München i sommar, men han har ännu inte spelat i den vita tröjan på grund av att han opererade sin rygg i försäsongen.

Altintop har inkluderats i 21 manna truppen, men Karanka, som har ersatt den avstängda Mourinho, har betonat att 28-åringen inte kommer att rusa tillbaka till planen.

"Det är för tidigt för honom att spela, dock måste vi vänta på morgondagen (tisdag)" sa Karanka i en presskonferens, rapporterar Goal.

"Altintop har jobbat bra och han måste vara med laget och vänja sig vid gruppens dynamik, det kommer att bli bra för honom".

I den senaste Champions League matchen mot Dinamo Zagreb, kritiserade Real Madrid domaren Svein Oddvar Moen, och Karanka förväntar sig att Mark Clattenburg kommer att göra ett bättre jobb idag.

"Jag hoppas att det enda som det kommer att pratas om efter matchen är resultatet och det som hände på planen. Men om det finns saker som är lika tydliga som de händelserna som inträffade (mot Zagreb) och om det finns medlemmar av truppen som har protesterat emot dem, kommer vi att följa samma linje".

Sedan hyllade Karanka sina spelares mentala styrka som de visade i helgens 6-2 vinst mot Rayo Vallecano, och sa: "Det är svårt att vinna matchen efter att ha släppt in ett mål i de första minuterna, speciellt efter två dåliga resultat. Alla våra spelare har en enorm kvalité, de har övervunnit allt och de vann matchen rätt".

Arbeloa säger att Real Madrid inte är besatta av CL: "Vi måste ta en sak i taget"

Den spanska huvudstadsklubbens högerback, Alvaro Arbeloa, säger att Real Madrid inte är besatta av att vinna Champions League titeln.
Alvaro Arbeloa
Real Madrids spanska försvarare Alvaro Arbeloa har sagt att hans lag inte är desperata att vinna Champions League trofén.

Jose Mourinhos män kommer att välkomna den holländska klubben Ajax till Santiago Bernabeu stadion ikväll när de två klubbarna kommer att mötas i den europeiska tävlingen.

"Vi vill inte prata för mycket om trofén, detta är något för er (journalisterna)" sa Arbeloa under en presskonferens.

"Det är logiskt att fansen vill vinna den, vi vill också göra det, men vi vet att vi måste ta en sak i taget. Man måste nå de små målen först innan man strävar efter de större".

"Att ha tvångstankar är inget bra. Att påskynda saker är inte bra, vi är fortfarande i september. Det kommer att vara viktigt att besegra Ajax imorgon (idag) eftersom det kommer att hjälpa oss vara allt närmare nästa runda".

Mourinho har inkallat 21 spelare till tisdagens Champions League match mot Ajax


Jose Mourinho har inkallat 19 A-lags spelare samt två akademispelare till morgondagens Champions League match mot Ajax på Santiago Bernabeu stadion.

Tomas Mejias samt Nacho Fernandez är de två akademispelarna som har inkluderats i trupplistan, och A-lags spelarna Hamit Altintop och Ricardo Carvalho har återhämtat sig från sin skada och därmed inkallats till tisdagens gruppspel.

REAL MADRIDS TRUPPLISTA:
Målvakter: Casillas, Adán y Tomás Mejías.
Försvarare: Ricardo Carvalho, Sergio Ramos, Arbeloa, Varane, Albiol y Nacho.
Mittfältare: Mesut Özil, Xabi Alonso, Jose Maria Callejón, Angel Di María, Sami Khedira, Lassana Diarra, Kaká, Esteban Granero och Hamit Altintop.
Anfallare: Cristiano Ronaldo, Karim Benzema och Gonzalo Higuaín.

Rapport: Karim Benzema kommer att starta mot Ajax imorgon


Enligt rapporter kommer den 23-årige anfallaren, Karim Benzema, att starta mot Ajax i tisdagens Champions League match.
Karim Benzema

Real Madrid
s portugisiska tränare Jose Mourinho har bestämt sig för att återinsätta Karim Benzema i sin startelva för morgondagens Champions League match mot Eredivisie mästarna Ajax, rapporterar den spanska sporttidningen AS.

Mourinho bestämde sig för att bänka fransmannen i helgens 6-2 vinst mot Rayo Vallecano i La Liga och ersatte honom med argentinaren Gonzalo Higuain.

Dock verkar det som att Real Madrid tränaren vilade Benzema för att ha honom i form inför den kommande matchen mot Amsterdam giganterna.

Benzema ersatte Higuain senare under matchen och gjorde mål efter att ha varit ute på planen i endast femton minuter.

Hamit Altintop kan debutera för Real Madrid imorgon


Hamit Altintop, som signerades från Bayern München gratis, kan debutera för Santiago Bernabeu klubben imorgon.
Hamit Altintop

Den turkiska mittfältaren Hamit Altintop kan göra sin efterlängtade debut för Real Madrid mot Ajax på tisdag efter att ha återhämtat sig från sin skada, rapporterar Marca.

Den 28-årige Altintop signerades av Real Madrid gratis i somras, men han har ännu inte kunnat debutera för den spanska huvudstadsklubben på grund av sin skada.

Dock har Jose Mourinho inkluderat honom i sin trupp för tisdagens match mot Ajax - en match som kan göra Altintop till den första turkiska spelaren som har representerat Real Madrid.

Ricardo Carvalho har återvänt till träningen

Den förra Chelsea mittbacken, Ricardo Carvalho, har återvänt till träningen och kommer mycket sannolikt att inkallas till morgondagens CL match.
Ricardo Carvalho

Real Madrid
har fått några positiva nyheter om Ricardo Carvalhos skada innan morgondagens Champions League Grupp D match hemma mot Ajax.

Den portugisiska försvararen har återvänt till träningen efter att ha lidit av en skada som hindrade honom från spel i den senaste La Liga matchen.

Det var i i den mållösa matchen mot Racing Santander som den förra Chelsea spelaren skadade sig, men nu har Los Blancos meddelat på sin officiella hemsida att Carvalho har återhämtat sig och medverkade i morgonens träning med resten av truppen.

Hans återkomst kommer att välkomnas av de spanska giganterna som redan saknar försvararna Pepe och Fabio Coentrao på grund av respektive skada, medan Marcelo är avstängd.

Cruyff tror att Ajax kan besegra Los Blancos: "Det finns många frågor om Real Madrids form"


På tisdag kommer Real Madrid att möta Ajax i Champions Leagues gruppspel, och Cruyff tror att holländarna kan slå Los Blancos.
Johan Cruyff

Ajax
s styrelseledamot, Johan Cruyff, har sagt att Amsterdam giganterna kan få ett positivt resultat i tisdagens Champions League match mot Real Madrid på Santiago Bernabeu stadion.

Den nederländska klubben besegrades med 2-0 av den spanska huvudstadsklubben förra året. Men Cruyff tror att Ajax kan nå ett bättre resultat denna gång med tanke på spanjorernas dåliga start i La Liga.

"Normalt sätt brukar Ajax ha en svår match i Madrid. Dock finns det många frågor om Real Madrids form" sa Cruyff till De Telegraaf. "De har varit mycket inkonsekventa i de första veckorna av säsongen och man kan se att det stör dem".

"Ajax måste vara organiserade. Jag kan se dem få ett antal chanser. Madrids mittbackar är jättebra i dueller, men deras position är misstänksam. Jag måste säga att det är deras Akilles häl och Ajax kan dra nytta av det".

Real Madrid har gett sig in i jakten på Bolton Wanderers försvarare, Gary Cahill


Den spanska huvudstadsklubben sägs vara intresserade av en av Europas mest eftertraktade försvarare - Gary Cahill.
Gary Cahill

Real Madrid
är enligt rapporter den senaste klubben som har visat sitt intresse för Bolton Wanderers försvarare, Gary Cahill.

Cahill kopplades starkt med Arsenal och Tottenham i somras, men varken Gunners eller Spurs kunde komma överens om en avgift för engelsmannen.

Dock ser det ut som att Arsenal inte är den enda klubben som kommer att försöka signera Cahill i januari. Arsenal och Tottenham håller fast vid sin värdering av spelaren, att han är värd 17 miljoner pund, och samtidigt sägs det att Chelsea är även intresserade.

De spanska mästarna Barcelona och de italienska duon Inter och Juventus har även förknippats med Boltons nummer fem, och enligt The Sunday Mirror har Real Madrid gett sig in i jakten på 25-åringen.

Cahills kontrakt löper ut om ett år och Bolton vet att de måste sälja honom i januari för att inte förlora honom gratis i sommarens transfermarknad, och Jose Mourinho sägs vara redo att lägga bud på spelaren.

Om Cahill bestämmer sig för att lämna kan han signera ett tidigt avtal med Los Blancos i början av nästa år och bära den vita tröjan när säsongen 2012/2013 drar igång.

Raul Albiol: "Ingen har sagt till mig att jag kommer att lämna"


Den förra Valencia mittbacken, Raul Albiol, har sagt att han inte planerar att lämna Real Madrid i vinterns transfermarknad.
Raul Albiol

Real Madrid
s spanska försvarare Raul Albiol bekräftade att han inte har någon avsikt att lämna den spanska huvudstadsklubben i januari, trots att den spanska median har kopplat honom med Malaga samt sin förra klubb Valencia.

26-åringen spelade sin första La Liga match av säsongen i Los Blancos 6-2 vinst mot Rayo Vallecano och ersatte den skadade Ricardo Carvalho.

Albiol kommer att hoppas på spel i klubbens kommande Champions League match mot Ajax på tisdag, och han har sagt till sina fans att han är fast besluten vid att stanna i Santiago Bernabeu klubben.

"Ingen har sagt till mig att jag kommer att lämna. Jag vill jobba hårt och hjälpa laget på vilket sätt jag kan. Vi måste jobba hårt och hålla ihop eftersom säsongen är mycket tuff" sa mittbacken till reportrar efter matchen, rapporterar Goal.

Jose Mourinho hyllar sina playmakers: "Kaká och Özil skapade bollrörelse, de spelade bra"


Den portugisiska taktikern, Jose Mourinho, har kommenterat gårdagens match och hyllat playmakerna Kaká och Özil.
Kaká & Özil

Real Madrid
s portugisiska tränare Jose Mourinho har hyllat sina spelare efter 6-2 vinsten mot Rayo Vallecano i gårdagens La Liga match.

När Mourinho pratade med Real Madrids officiella hemsida, sa han: "När man har haft en vecka av negativa resultat, behöver laget en bra start, att göra mål och att vara lugna".

"Allt blir svårare när du släpper in 1-0 i början av matchen, men karaktärer lyser igenom i svåra situationer och laget reagerade. Vi hade 20 till 25 tuffa minuter på planen, men vi ändrade på det, tog risker, reagerade bra och tog ledningen i den andra halvleken".

"Vi gjorde mål i början av andra halvlek och därför var förhållandena bra för oss för att bli lugnare och spela bättre. Sedan gjorde de ett mål i en situation jag inte gillade".

"Fasta situationer är en grundläggande del av fotbollen och vi misslyckades. Vi spelade bra efter deras mål. Vi försvarade och våra fyra-spelare linjer var tajtare".

"Vi slog ett lag som visade varför de vann i den andra divisionen förra året och varför de har en sådan bra start denna säsong trots alla svårigheter som de har stött på. Det var en viktig och odiskutabel vinst för oss".

Den portugisiska taktikern passade även på att hylla både Kaká och Mesut Özil och underströk uppoffringarna de båda var tvungna att göra för att hjälpa laget.

"Kaká och Özil spelade nära målet. Vi hade ingen riktig nummer '10' på planen, men det fanns tre utmärkta playmakers där ute".

"Vi började dra bort flera insatser. Det är en skam att jag var tvungen att ersätta Kaká när vi var tio män eftersom han spelade jättebra".

"Kaká och Özil måste vara beredda både fysiskt och mentalt för att anpassa sig till att spela närmare mittfältet. Det är inte lätt för dem att göra det i 90 minuter. Det är riskabelt".

"De måste vara i form och medvetna om att Xabi Alonso inte kan spela själv i mittfältet i 90 minuter. De båda svarade mycket bra. De skapade bollrörelse och täckte Rayos utgångar. De spelade bra. Det var en riskabel situation, men de förvandlade den till en positiv scenario för laget".

Florentino Perez: "Vi drömmer om den 10:e Champions League titeln denna säsong"


Real Madrids spanska president säger att Los Blancos mål denna säsong är att vinna klubbens tionde Champions League titel.
Florentino Perez

Real Madrid
s president Florentino Perez har ännu en gång sagt att hans klubbs mål är att vinna den 10:e Champions League titel.

Efter 6-2 vinsten i La Liga, pratade Perez i den årliga träffen mellan Real Madrid styrelsen om förra säsongens framgång och hur laget kommer att gå framåt denna säsong.

"Vi tog oss till semifinalen i Champions League (förra säsongen), något som inte hade hänt på många år, dock är det inte tillräckligt. Vi drömmer om den 10:e titeln denna säsong" sa Perez till Marca.

"I ligan var resultaten också hyggliga, att vinna mer poäng än vi gjorde i de förra säsongerna där vi vann titeln och utföra olika rekord på vägen".

Kaká: "Detta resultat har hjälpt oss att återfå vårt självförtroende"


Den förra AC Milan stjärnan hade en strålande kväll igår, och när han pratade med median sa han att han var nöjd med lagets prestation.
Kaká

Real Madrid
s brasilianske playmaker Kaká har avslöjat att laget har återupptäckt sitt självförtroende efter 6-2 vinsten mot Rayo Vallecano igår.

Redan efter 17 sekunder gjorde motståndarna mål i Santiago Bernabeu stadion, men Los Blancos lyckades besegra La Liga nykomlingarna trots Angel di Marias utvisning i den andra halvleken.

Kaká startade gårdagens match, men utbyttes av tränaren Jose Mourinho som bytte in Sami Khedira efter Di Marias röda kort.

Dock var 29-åringen nöjd med sin och lagkamraternas prestation och sa till Real Madrids officiella hemsida: "Vi spelade inte bra i de 20 första minuterna, men jag tycker att vi gjorde det efter det".

"Det är tufft att släppa in ett mål i början av matchen, men vi visade en karaktär. Det är tufft att spela en perfekt hemmamatch efter att ha spelat dåligt i två matcher".

"Detta resultat har hjälpt oss att återfå vårt självförtroende. Jag personligen känner mig fantastisk. Jag försöker att använda de chanserna jag får på ett bra sätt".

"Jag anser att domarna borde rätta sina misstag och ta rättvisa beslut för både oss och våra motståndare. De måste vara mer sammanhängande i sina beslut".

Raul Albiol: "Rayo överraskade oss med det första målet, men vi visste hur vi skulle reagera"


Raul Albiol, som inte har fått spela på ett tag, är nöjd med lagets slutresultat och prestation i gårdagens vinst mot Rayo Vallecano.
Raul Albiol

Den spanska försvararen Raul Albiol spelade 90 minuter mot Rayo Vallecano igår och efter matchen pratade han med median om vinsten.

"Vi spelade inte bra i de 20 första minuterna. Rayo attackerade och överraskade oss med det första målet. Det tog oss en tid att återhämta oss, men vi visste hur vi skulle reagera. Det slutade också med att vi var en man mindre, så vi är glada med att ha vunnit efter två missöden".

"Jag är glad över att spela igen och att laget vann. Jag försöker att delta och hjälpa så gott jag kan. Fansen förväntar oss att göra vårt bästa efter två veckors prestationer och vi levde upp till förväntningarna".

"Jag gratulerar fansen för att ha varit tålmodiga med oss och för att de aldrig slutade stötta oss. Vi kommer att spela en viktig match mot Ajax på tisdag. Vi vill fortsätta med vårt goda arbete i Champions League och vinna vår första hemmamatch av säsongen".

Real Madrid 6 - 2 Rayo Vallecano

Real Madrid vann dagens match mot nykomlingarna Rayo Vallecano med 6-2 efter en dålig start. Motståndarnas spelare Michu gjorde matchens första mål i den 17:e sekunden, men efter Ronaldos mål i den 38:e minuten, började Los Blancos ösa in mål. Higuain gjorde Real Madrids andra mål i den 45:e minuten, Ronaldo gjorde sitt andra mål i den 50:e minuten och Varane gjorde sitt första mål för den spanska huvudstadsklubben i den 66:e minuten. De två sista målen gjorde Benzema (72') och Ronaldo (83', hattrick).

Startelvan + vart man kan se dagens match

Real Madrids Startelva: Iker Casillas, Sergio Ramos, Raul Albiol, Raphaël Varane, Marcelo, Xabi Alonso, Lassana Diarra, Angel di Maria, Kaká, Cristiano Ronaldo och Gonzalo Higuain.

Bänken: Antionio Adan, Alvaro Arbeloa, Sami Khedira, Esteban Granero, Jose Maria Callejon, Mesut Özil och Karim Benzema.

SE MATCHEN
Alternativ 1: Gå in på Sportlemon (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 2: Gå in på WatchSoccer0nline och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 3: Gå in på ATDHE (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 4: Gå in på Rojadirecta (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 5: Gå in på MyP2P (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 6: Gå in på OleoleTV (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 7: Gå in på SoccerTVLive (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.

Kaká: "Jag skulle älska att ha Neymar som en lagkamrat"


Den brasilianske stjärnan Kaká säger att han önskar att hans landsman Neymar spelar med honom i Real Madrid.
Kaká

Real Madrid
s mittfältare Kaká hävdar att han skulle bli glad om han ser Santos anfallare Neymar förenas med honom i Santiago Bernabeu klubben.

Den 19-årige stjärnan har starkt kopplats med både Los Blancos och dess rivaler Barcelona, och spelarens agent, Wagner Ribeiro, har offentligt sagt att han skulle föredra den spanska huvudstadsklubben.

Tidigare i veckan medgav Santos tränare Muricy Ramalho att klubben inte kommer att hindra Neymar från att lämna i framtiden, och Kaká skulle bli överlycklig om han kunde spela bredvid sin landsman.

"I somras nämndes Neymars namn ofta i Spanien" sa Kaká till Sportv. "Självklart känner vi inte till några detaljer om någon förhandling, men jag skulle älska att ha Neymar som en lagkamrat".

Sedan Kaká lämnade AC Milan har brassen lidit av skador, och nu hoppas playmakern att inga fler problem kommer att stå i vägen för honom i den vita tröjan.

"Sedan jag anlände i Real Madrid har inget gått naturligt, vilket det gjorde i Sao Paulo och Milan" sa Kaká. "Denna gång, startade jag försäsongen 15 dagar tidigare, så att jag inte skulle anlände i Madrid och vara överraskad. För att se om jag hade ont i någon del av min kropp eller så".

"Jag åkte till Los Angeles och startade försäsongen, och för mig är det en vinst. Förra året började min försäsong med en operation".

"Det värsta som kan hända en spelare är att bli skadad. Vi gillar att spela fotboll och att vara på planen. Jag har återupptäckt det, vilket gör mig glad, och jag hoppas att denna säsong kommer att vara mycket bra för mig och Real Madrid".

Barcelona legenden Carles Rexach: "Real Madrid spelar som ett litet lag"


Den förra Barcelona spelaren, Carles Rexach, säger att Real Madrid har spelat som ett litet lag under de två senaste matcherna.
Carles Rexach

Barcelona
legenden Carles Rexach säger att Real Madrids spelstil stämmer inte överens med klubbens storlek.

Santiago Bernabeu klubben har endast fått ett poäng av deras två senaste ligamatcher, och därmed har de hamnat på sjunde plats i La Liga tabellen.

Sedan 6-0 vinsten i Zaragoza har Real Madrid kämpat för att imponera och vinna sina matcher, och Rexach, som spelade för Barcelona från 1967 till 1981, anser att Copa del Rey mästarna inte spelar bra nog.

"Man kan inte säga att de har brist på attityd, men de spelar långt ifrån ett stort lag" sa Rexach till den spanska sporttidningen Marca.

"De spelar som ett litet lag och med spelarna de har borde de spela med mindre aggressivitet och med mer bollinnehav".

64-åringen sa även att han håller med de flesta, att La Liga är mellan Barcelona och Real Madrid, och sa: "Det spelar ingen roll vad folk säger, det här är en två-lags-liga. Dock har Valencia haft en bra start".

Florentino Perez: "Vi har den bästa tränaren i världen"


Florentino Perez försäkrar att klubben stöttar Jose Mourinho och anser att portugisen är världens bästa tränare.
Florentino Perez

Real Madrid
s president, Florentino Perez, har gett sitt stöd till Jose Mourinho, och bekräftade att hans åsikt delas med resten av klubbens styrelse trots tränarens tuffa vecka.

Den spanska huvudstadsklubben förlorade mot Levante med 1-0 och fick oavgjort mot Racing Santander. Dessa resultat såg Mourinhos män hamna på sjunde plats i La Liga.

Portugisen har efter de senaste matcherna utsätts för påtryckningar från vissa delar av median, och i fredags förnekade han att Los Blancos är i någon slags kris.

När Perez pratade i en klubbmiddag, insisterade han att ingen ifrågasätter Mourinhos framtid, och överöste honom med beröm.

"Vi har den bästa tränaren i världen med ett fantastiskt lag" sa presidenten.

"Jag tar ansvar för att upprätthålla vårt arv som den bästa klubben i historian. Vi är skyldiga att lämna tyglarna till den framtida generationen, och se till att klubben är i god hälsa".

Mourinho har inkallat 19 spelare till helgens match mot Rayo Vallecano


Nitton spelare har inkallats till lördagens La Liga match mot Rayo Vallecano; arton A-lags spelare och en ungdomsakademispelare.

Efter att ha varit avstängd i en match har Sami Khedira inkluderats i trupplistan, medan Pepe, Coentrao, Carvalho, Altintop och Sahin är fortfarande skadade.

REAL MADRIDS TRUPPLISTA:
Målvakter: Iker Casillas, Adan, Tomas Mejias
Försvarare: Sergio Ramos, Raul Albiol, Raphaël Varane, Marcelo, Alvaro Arbeloa
Mittfältare: Özil, Xabi Alonso, Kaká, Lass, Khedira, Callejon, Di Maria, Granero
Anfallare: Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Gonzalo Higuain

Jose Mourinho: "Folk som uppskattar våra dåliga resultat kommer att bli besvikna imorgon"


Real Madrids taktiker, Jose Mourinho, säger att Los Blancos kommer att vara ute efter att glädja sina fans imorgon.
Jose Mourinho

Den portugisiska Real Madrid tränaren Jose Mourinho pratade med median inför morgondagens match mot Rayo Vallecano på Santiago Bernabeu stadion.

"Jag har endast ord av beundran och respekt för Rayo Vallecano. De är goda människor med goda karaktärer som brinner för fotboll. Vi alla känner till motgångarna de har mött, men trots detta nådde de positiva resultat" sa Mourinho.

"Vissa människor är intresserade av att störa denna så kallade kris medan andra bemöter verkligheten, vilket är att vi inte spelade bra förra veckan. Man kan prata om de tre matcherna och de tre veckorna av dåliga prestationer. Jag tror att de som uppskattar våra dåliga resultat kommer att bli besvikna imorgon".

"Madridistas förväntar sig utav oss att vi ska vara ambitiösa, ansvariga och ha karaktär att möta en situation som är långt ifrån dramatisk. Vi är ledare i Champions League och vi är endast ett poäng bakom ledarna i La Liga. Madridismo förväntar sig utav oss att vara lugna, starka och optimistiska".

"Jag känner mig bra och det gör även presidenten. Konformistiska människor upplever negativa resultat väl, men de som inte är det och inte fruktar negativa resultat tar fram det bästa av sig själva när sådant händer. Florentino Perez är en vinnare och han är inte rädd av tider som dessa. Jag är densamma. Jag är optimistisk och positiv".

"Jag tänker fortfarande på samma sätt när det gäller ligan. Jag sa aldrig att det var en två-lags-tävling. Varje match är svår. Jag sa det för några veckor sedan. Med all respekt, tror jag inte att Betis kommer att vinna titeln, men vi kommer att möta nykomlingar imorgon och jag är säker på att matchen kommer att vara svår".

"Pepe och Coentrao är inte redo att spela och jag är säker på att de inte kommer att vara i en optimal form för tisdagens match. Pepe och Carvalho kommer inte att spela, så det finns inte många alternativ kvar för dig att gissa hur startelvan kommer att se ut. Jag skulle också vilja ha Ramos som en mittback".

"Özil har inget emot att jag säger att han inte var i toppform mot Santander och Zagreb. Jag pratade med honom om det. Det är sanningen och han kommer att förbättra sig om inte en undersökning visar att han inte har tillräcklig med kvalité att spela för Real Madrid".

Rapport: Ricardo Carvalho kan missa lördagens match mot Rayo Vallecano


Den spanska huvudstadsklubben kan få spela morgondagens match mot Rayo Vallecano utan Ricardo Carvalho.
Ricardo Carvalho

Real Madrid
s tränare Jose Mourinho kan vara tvungen att spela morgondagens match mot Rayo Vallecano utan mittbacken Ricardo Carvalho som har skadat sig, rapporterar Marca.

Den portugisiska försvararen skadades i onsdagens oavgjorda match mot Racing Santander, och i torsdags kunde inte Carvalho träna med truppen. Istället besökte han ett sjukhus för ytterligare undersökningar.

Den 33-årige spelaren fick åka hem direkt efter att ha undergått ett antal tester, men det är osannolikt att han kommer att spela i lördagens hemmamatch mot nykomlingarna.

Carvalhos skada är ännu ett slag för Mourinho som redan saknar stjärnbackarna Pepe och Fabio Coentrão, samt nyförvärvet Nuri Sahin.

Jose Mourinho kommer inte att träna ett tyskt lag på grund av språket


Jose Mourinho säger att han inte är en tränare som stannar i samma klubb hela sitt liv, men han har medgett att han inte skulle kunna tänka sig träna ett lag i Tyskland.
Jose Mourinho

Real Madrid
s portugisiska tränare Jose Mourinho har uteslutit möjligheten att träna ett tyskt lag på grund av att han inte skulle kunna lära sig att prata tyska.

Den förra Inter och Chelsea taktikern har tränat klubbar i fyra olika ligor; Porto i Portugal, Chelsea i England, Inter i Italien och nu Real Madrid i Spanien.

Detta är 48-åringens andra säsong med Santiago Bernabeu klubben och han verkar vara allt mer bekväm i den spanska huvudstadsklubben efter att ha fått mer kontroll under sommaren.

Dock finns det ändå spekulationer om Mourinhos framtid och det har gått rykten om att han kan träna ett lag i Bundesligan i framtiden. Däremot har portugisen uteslutit idén.

"Jag är inte den typ av tränare som stannar i samma klubb och i samma land hela livet" sa Mourinho i en intervju med Sport Bild.

"Det är något som gör mig bättre, att jag är i mitt fjärde land. Och att jobba i länder som Italien, Spanien och England gör dig bättre och bättre".

"Jag skulle älska att jobba i Tyskland, men jag måste säga detta: det är väldigt viktigt i mina färdigheter som en tränare att kunna språket. Att kommunicera med spelarna, att prata med pressen på ett bekvämt sätt eftersom median är en mycket viktig del av vårt jobb, och jag tror inte att jag skulle vara på samma nivå som jag är nu i Tyskland, så det finns inte i mitt sinne".

"Men på grund av matchens kvalité och av många saker jag förstår i den tyska fotbollen, så ja, jag skulle gilla det".

Jose Movilla: "Alla spelare som möter Madrid har en extra motivation och mycket hopp"


Morgondagens motståndares spelare, Jose Movilla, säger att Rayo Vallecano kan överraska Real Madrid imorgon.
Jose Maria Movilla

Rayo Vallecano
s mittfältare Jose Maria Movilla säger att hans lag kommer att vara ute efter att orsaka mer elände för Real Madrid i den kommande La Liga matchen på Santiago Bernabeu stadion.

Den spanska huvudstadsklubben har endast vunnit två av fyra La Liga matcher denna säsong, och nu ligger Los Blancos på sjunde plats i ligatabellen.

Detta har varit Los Merengues värsta ligastart under de senaste sju säsongerna, och laget kommer att vara ute efter att återgå till sin vanliga vinnarform när de spelar i sin egna arena.

Dock säger Movilla att han tror att Vallecano kan vinna mot Real Madrid, och sa: "Vi kommer att gå ut för att spela en bra match, vi har all hopp i världen".

"Alla spelare som möter Madrid har en extra motivation och mycket hopp, speciellt när matchen spelas på en så fin arena som Santiago Bernabeu".

"Jag hoppas att vi kommer att vara i samma nivå som dem. Om vi spelar så som vi vet att vi kan göra kommer vi att ha en chans att få ett bra resultat - trots att de har fantastiska spelare".

Real Madrid kommer att försöka signera Inters anfallare Giampaolo Pazzini i januari


Jose Mourinho är ute efter att lösa sin anfallarkris och kommer därför att försöka värva Giampaolo Pazzini i vinter.
Giampaolo Pazzini

Real Madrid
över väger en chockerande januari flytt för Inters italienska centralanfallare Giampaolo Pazzini.

Den spanska median säger att Los Blancos tränare Jose Mourinho anser att Pazzini kan lösa marängernas anfallarproblem och vill signera honom när transfermarknaden öppnar igen.

Mourinho har lämnat en plats för en anfallare och han hoppades på Santos superstjärna Neymar, men brassen kommer osannolikt att lämna den brasilianske klubben innan sommarens transfermarknad, och Mourinho är ute efter att köpa en anfallare så fort som möjligt.

Pazzini är en beundrare av Jose Mourinho och han har fått kämpa med att lämna bänken och spela på planen för Inter denna säsong.

Mycket kommer att bero på den nya Inter tränaren Claudio Ranieri och hans planer för den italienska 27-åringen.

Mourinho angående Real Madrids situation: "Ja, det är oroande"


Santiago Bernabeu klubbens tränare är inte nöjd med Real Madrids senaste prestationer och han medgav att hans lag spelade dåligt i den första halvleken.
Jose Mourinho

Real Madrid
s tränare Jose Mourinho har medgett att hans lags borta-form är en viktig sak för oro.

Den spanska huvudstadsklubben kunde inte vinna någon utav deras två senaste bortamatcher i La Liga; endast tre dagar efter att ha förlorat med 1-0 mot Levante, fick de oavgjort mot Racing Santander.

Los Blancos dåliga form har resulterat till att de ligger på sjunde plats i ligatabellen, och Mourinho har medgett att han är orolig över sitt lags situation.

"I slutet är det poängen som räknas" sa Mourinho till reportrar i en presskonferens. "Och vi har förlorat fem poäng i rad. Ja, det är oroande".

"I första halvleken spelade vi inte bra, men i den andra var vi på våra motståndares mittfält, och trots att vi inte skapade många målchanser, dominerade vi i de 30 senaste minuterna".

"Vi måste ge Racing kredit, de spelade bra defensivt. Trots all vår ansträngning hade vi inte dynamiken som behövdes eftersom tempot sänktes tack vare de som lät passiviteten försvinna".

Iker Casillas: "Det är svårt att ta in detta, men man måste lyfta huvudet"


Los Blancos kapten, Iker Casillas, har uppmanat laget att inte förlora ännu fler poäng efter gårdagens oavgjorda match mot Racing Santander.
Iker Casillas

Real Madrid
s spanska målvakt Iker Casillas har uttryckt sin frustration med lagets senaste resultat efter 0-0 matchen mot Racing Santander.

Santiago Bernabeu klubben misslyckades ännu en gång att få tre poäng efter sin resa till El Sardinero. Detta var Los Blancos andra negativa resultat efter chockförlusten mot Levante i söndags.

Nu har Casillas uppmanat laget att gå tillbaka till sin gamla vana, att vinna, och efter matchen sa han till AS: "Vi har redan spelat två obesegrade matcher mot lag som helt ärligt inte kan tävla med oss".

"Det är svårt att ta in detta, men man måste lyfta huvudet och vi är medvetna om att framställningen som vi ger för oss själva inte är sann, och det är inte i Real Madrids nivå".

Casillas lade även till att hans lag inte har råd att förlora ännu fler poäng, och sa: "Det finns många matcher kvar, så det är fortfarande för tidigt, men vi kan inte tillåta att låta några fler poäng glida ur våra fingrar. Nu måste vi se framåt".

Xabi Alonso: "Det finns fortfarande många matcher kvar att spela"


Den spanska huvudstadsklubbens mittfältare, Xabi Alonso, säger att trots de två misslyckade La Liga matcherna, kan Real Madrid fortfarande vinna ligan.
Xabi Alonso

Efter gårdagens mållösa match mot Racing Santander, sa Real Madrids spanska mittfältare Xabi Alonso att han och hans lagkamrater kämpar för att vara i en toppform.

De två senaste matcherna har varit misslyckande för Los Blancos som inte fick något poäng alls mot Levante och endast ett poäng mot Santander, men spanjoren tror att den spanska huvudstadsklubben har tid att glänsa igen.

"Vi är inte i vår bästa tid för tillfället, men vi har tid att ändra på det. Vi är en förenad grupp av spelare som måste ro åt samma håll" sa Alonso till klubbens officiella hemsida.

"Våra matcher mot Racing och Levante var svåra, men båda motståndarna spelade bra medan vi inte gjorde det. Vi hade svårt att skapa målchanser".

"Fotboll är inte vetenskap. Ibland är man i bättre form än andra. Vi får inte förlora hoppet; detta är en lång tävling och det finns fortfarande många matcher kvar att spela".

Sedan pratade Alonso om helgens hemmamatch mot Rayo Vallecano, och sa: "Det första vi måste göra är att vinna på lördag. Rayo är tuffa motståndare och vi har inte råd med fler misstag."

Sportdirektören Pardeza angående gårdagens match: "Våra spelare försökte in i det sista"


Efter Real Madrids oavgjorda match mot Racing Santander har sportdirektören Miguel Pardeza kommenterat resultatet.
Miguel Pardeza

Real Madrid
s sportdirektör Miguel Pardeza har sagt att Santiago Bernabeu klubbens misslyckande att göra mål mot Racing Santander kommer så småningom att kosta Los Blancos.

Copa del Rey mästarna dominerade matchen, men motståndarnas organisation visade sig vara ett alldeles för stort hinder för den spanska huvudstadsklubben.

"Nyckeln till matchen var att vi inte hittade mellanrum för att skapa målchanser. Våra spelare försökte in i det sista och trots att de hade bra idéer, hade de brist på den ideala konditionen som förverkligar deras mål" sa Pardeza till Real Madrids officiella hemsida.

"Vi var hela tiden i Racings planhalva, men de var organiserade. Real Madrid är tvungna att vinna i varje arena eftersom de utsätts för de högsta kraven".

"Att ta ett poäng i två matcher var självklart inte planen, men den här sporten är fylld med osäkerhet och våra motståndare använder sina talanger på ett bra sätt. De gav inte upp matchen".

Startelvan + vart man kan se dagens match

Real Madrids Startelva: Iker Casillas, Alvaro Arbeloa, Raphaël Varane, Ricardo Carvalho, Marcelo, Xabi Alonso, Lassana Diarra, Jose Maria Callejon, Mesut Özil, Cristiano Ronaldo och Karim Benzema.

Bänken: Antionio Adan, Sergio Ramos, Raul Albiol, Esteban Granero, Angel di Maria, Kaká och Gonzalo Higuain.

SE MATCHEN
Alternativ 1: Gå in på Sportlemon (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 2: Gå in på WatchSoccer0nline och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 3: Gå in på ATDHE (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 4: Gå in på Rojadirecta (skrolla ner till du ser: 20:00 La Liga: Levante -Real Madrid CF) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 5: Gå in på MyP2P (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 6: Gå in på OleoleTV (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 7: Gå in på SoccerTVLive (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.

Jose Mourinho hyllar Mesut Özil: "Han är otroligt talangfull"


Den portugisiska tränaren Jose Mourinho har hyllat den tyska stjärnan Mesut Özil för sin otroliga och talangfulla spelstil.
Jose Mouirnho & Mesut Özil

Real Madrid
s tränare Jose Mourinho har tagit sin tid att hylla tysken Mesut Özil, och känner att playmakerns turkisk-tyska bakgrund kan hjälpa honom att bli en av världens bästa spelare.

Den 22-årige mittfältaren föddes och växte upp i Gelsenkirchen, men är från turkisk härkomst, och Mourinho tycker att Özil visar det bästa av de både länderna i sin spelstil.

"Å ena sidan har Mesut en väldigt tysk mentalitet med hänsyn till sin disciplin, sin respekt, sin vilja att lära sig och sättet han och de andra spelarna jobbar tillsammans" sa Mourinho till Sport Bild.

"Han har dock en liten del av kreativitet, dynamik och teknik från den turkiska delen av hans mentalitet".

"Han är otroligt talangfull. Han är mentalt upp till par, han är smart och vill leverera en bra prestation. Kanske måste vi vänta lite för att se hur han kommer att utvecklas och vilken väg han tar".

Diego Maradona avslöjar: "Jag rådde Mourinho att signera Agüero mer än en gång"


Det argentinska landslagets förra tränare, Diego Maradona, säger att han rekommenderade Sergio Agüero till Jose Mourinho.
Sergio Agüero

Diego Maradona
har sagt att han rådde Real Madrids tränare Jose Mourinho att signera Sergio Agüero till Santiago Bernabeu klubben i sommarens transfermarknad eftersom han ansåg att argentinaren skulle hjälpa portugisen att tävla med Barcelona.

Agüero avslöjade offentligt sin önskan att lämna Atletico Madrid, och trots att han kopplades med en flytt till Real Madrid mer än en gång, slutade det med att 23-åringen flyttade till Manchester City.

"Real Madrid behöver ett superlag om de vill stoppa Barcelona, och Sergio Agüero skulle ha varit den perfekta mannen som kan hjälpa dem att nå samma nivå som Barca" sa Maradona till Marca.

"Jag rådde Mourinho att signera honom mer än en gång, men Real Madrid lyssnade inte. Nu har Barcelona en stor fördel över Madrid. Vi får se hur allting slutar i slutet av säsongen".

Corinthians läkare: "Neymar var med mig och en Real Madrid läkare i fredags"


Corinthians läkare säger att det brasilianska underbarnet, Neymar, inte talade sanning när han sa att han åkte till sjukhuset i fredags på grund av personliga problem.
Neymar

Corinthian
s läkare, Joaquim Grava, säger att Neymars förklaring till varför han åkte till sjukhuset i fredags förra veckan är felaktig.

Den brasilianske stjärnan hävdade i helgen att han var i sjukhuset São Luiz i São Paulo för att lösa personliga problem.

Neymars berättelse om sitt besök på sjukhuset kom bara några timmar efter att den brasilianska median rapporterade att spelaren hade i hemlighet genomgått en medicinsk undersökning för Real Madrid.

Grava säger att en läkare från Santiago Bernabeu klubben var närvarande under läkarundersökningen den dagen, men betonade att undersökningen inte begärdes av den spanska huvudstadsklubben.

"Berättelsen som Neymar sa är en lögn" sa Grava till TV Bandeirantes. "Han genomgick en läkarundersökning med mig och ett försäkringsbolag".

"Han var med mig och en Real Madrid läkare i fredags. Undersökningen begärdes av ett försäkringsbolag som är kopplat med UEFA. Det var försäkringsbolaget som beordrade testerna, inte Real Madrid".

Jose Mourinho har inkallat alla sina spelare till onsdagens match mot Racing Santander


Jose Mourinho
har inkallat alla sina 23 spelare till morgondagens La Liga match mot Racing Santander på bortaplan. Sami Khedira (avstängd), Fabio Coentrao (fotskada), Pepe (fotskada), Nuri Sahin (knäskada) och Hamit Altintop (ryggskada) kommer trots deras tidigare nämnda "problem" åka med laget till El Sardinero.

REAL MADRIDS TRUPPLISTA:

Målvakter: Casillas, Adán y Tomás Mejías.
Försvarare: Carvalho, Pepe, Ramos, Fabio Coentrão, Arbeloa, Marcelo, Varane och Albiol.
Mittfältare: Mesut Özil, Xabi Alonso, Jose Callejón, Angel Di María, Sami Khedira, Lassana Diarra, Kaká, Esteban Granero, Nuri Sahin och Hamit Altintop.
Anfallare: Cristiano Ronaldo, Karim Benzema och Gonzalo Higuaín.

Jose Mourinho: "Vi behandlas som banditer"

Jose Mourinho anser att Real Madrid behandlas orättvist så fort de uttalar sig om någon konflikt.
Jose Mourinho

Real Madrid
s tränare Jose Mourinho har lugnat ner sitt lags medverkan i det opassande bråket i söndagens 1-0 förlust mot Levante i La Liga, och sa att Spaniens senaste bråk med Chile var mycket större.

När Mourinho fick frågan om händelsen, som började med Angel di Marias vred-utfall mot Juanlu och slutade med att Sami Khedira utvisades, sa portugisen att hans lag behandlas orättvist.

"Jag skulle inte säga att det var ett bråk" sa Mourinho i dagens presskonferens. "Men i Spanien-Chile matchen uppstod ett bråk och då pratade de om enighet, spelare (som kommer samma) som bröder. Och Madrid gör det, då behandlas vi som banditer.

Khedira kommer att straffas i matchen mot Racing Santander och Mourinho att tysken förtjänar inget mer än en matchs avstängning.

"Det han gjorde var barnsligt. Men han är den sista personen som jag skulle förvänta mig det ifrån. Han är lugn och ingen konfliktskapande typ. Han kan inte spela imorgon och det är hans straff".

Däremot hoppas Mourinho att domarna inte faller för ännu en fälla - som de gjorde mot Levante - och sa: "För att kontrollera dessa 'fällor' måste domarna vara där och titta på spelarna från både lagen. Matchen i Santander kommer att se ut så som domarna vill att den ska göra".

Los Blancos kommer att åka till Santander utan de skadade försvararna Pepe och Fabio Coentrao (som kommer att vara borta i två veckor) samt den straffade mittfältaren Sami Khedira.

"Det är inget problem. Det finns möjligheter för alla och för de som gör bra ifrån sig på träningen".

Levantes Xavi Torres: "Det är mycket lättare att slå Real Madrid än Barcelona"


Xavi Torres har gått till attack mot Real Madrids försvarare Pepe och avslöjade att han anser att det är mycket lättare att vinna mot Real Madrid än dess rivaler Barcelona.
Xavi Torres (och Coentrao)

Levantes
mittfältare Xavi Torres var chockad över attacken från Real Madrids försvarare Pepe i söndags.

Den portugisiska mittbacken skrapade den bakre delen av Torres fotled innan han slog till honom på huvudet när han låg på marken. Pepe fick ett gult kort för händelsen, och bad inte om ursäkt efter matchen.

Torres, en före detta Barcelona spelare, gillade inte Pepes beteende och sa: "Jag är chockad, först blev jag sparkad i hälen och sedan i huvudet. Jag trodde inte att han menade det men sedan sa jag nej, han menade det verkligen. Det som överraskade mig var domaren som såg det men ändå så utvisade han honom inte".

"Det fanns ingen ursäkt från honom. Men vi alla känner Pepe. Jag förväntade mig det. Han är en av de bästa försvararna i världen, men han borde inte göra sådana saker".

Till sist lade han till: "Det är mycket lättare att slå Real Madrid än Barcelona".

Cristiano Ronaldo: "Jag kan inte se mig själv flytta till Barcelona"


Trots de senaste kopplingarna med en flytt till England, säger Cristiano Ronaldo att han är nära att signera en kontraktsförlängning.
Cristiano Ronaldo

Den portugisiska anfallaren Cristiano Ronaldo har avslöjat att han är i samtal med Real Madrid angående ett förlängt kontrakt.

Den förra Manchester United stjärnan har kopplats med en flytt tillbaka till Old Trafford, samt till Ryssland och Barcelona. Dock säger 26-åringen att han inte skulle kunna tänka sig bära den rödblåa tröjan.

"Jag kommer aldrig att utesluta någon klubb, men jag kan inte se mig själv flytta till Barcelona" sa Ronaldo till RTP 1.

"Jag är nära att signera ett nytt avtal för att stanna i Real i resten av mitt liv utan några problem. Real är en utav världens bästa klubbar med stor press på spelarna. Jag kan se det på gatorna, men jag är inte rädd för att misslyckas".

Sandro Rosell: "Jag vet ingenting om män, men fysiskt gillar jag Messi mer än Cristiano"


Sandro Rosell har svarat på Cristiano Ronaldos senaste påståenden - hade Barcelona presidenten fått välja, skulle han ha valt Lionel Messi framför portugisen.
Sandro Rosell

Barcelona
s president Sandro Rosell har svarat på Cristiano Ronaldos påståenden om att fansen är avundsjuka på honom, genom att säga att han föredrar Lionel Messi.

Ronaldo buades ut i Real Madrids 1-0 vinst mot Dinamo Zagreb i Champions League i onsdags, och efter matchen sa han att de kroatiska supportrarna retade upp honom eftersom han är "snygg, rik och en fantastisk fotbollsspelare".

Men i en intervju med tv-stationen 8tv, sa Rosell: "Jag vet ingenting om män, men fysiskt gillar jag Messi mer än Cristiano".

Barca presidenten sa även att Los Blancos inte hade kommit överens med Santos om en affär för Neymar - trots att den brasilianska median hävdar att 19-åringen har signerat ett kontrakt med den spanska huvudstadsklubben.

"Han är en fantastisk spelare och Real Madrid har ingen överenskommelse med honom".

Marcelo: "De tre poängen som vi förlorade i söndags kan visa sig vara avgörande i slutet"


Brassen Marcelo tycker inte att Real Madrid ska förlora poäng mot "små lag" om Los Blancos är ute efter att vinna La Liga.
Marcelo

Real Madrid
s försvarare Marcelo har uttryckt sin frustration med lagets 1-0 förlust mot Levante i söndags, och han tror att den chockerande förlusten kan kosta dem ligatiteln.

De spanska giganterna lämnade Estadio Ciutat de Valencia tomhänta efter Aroune Kone mål i den andra halvleken, och den brasilianske spelaren har sagt att Los Blancos inte har råd att förlora mot lag som Levante om de vill vinna La Liga.

"Vi borde verkligen inte förlora poäng mot lag som Levante. Det värsta är att de tre poängen som vi förlorade i söndags kan visa sig vara avgörande i slutet av säsongen" sa Marcelo till AS.

"Att förlora sådana matcher sårar våra ambitioner mycket, eftersom man förväntar sig att få tre poäng mot dem. Men som vi såg i söndags kan allt hända i matcher mot så kallade små lag."

Pepe och Fabio Coentrão är skadade

De portugisiska försvararna Fabio Coentrao och Pepe kan missa den kommande La Liga matchen mot Racing Santander på grund av skador.
Pepe & Fabio Coentrao

Real Madrid
har fått nedslående nyheter från klubbens läkare; portugiserna Fabio Coentrão och Pepe kanske inte kommer att spela den kommande matchen mot Racing Santander, rapporterar EFE.

De två försvararna spelade hela matchen i 1-0 förlusten mot Levante igår, och enligt rapporter klagade de på att de kände smärta efter matchen.

De senaste testerna avslöjar att båda spelarna lider av små knäskador som kommer att hindra dem från att spela onsdagens match på El Sardinero.

Förutom Coentrão och Pepe kommer inte Hamit Altintop (skada), Nuri Sahin (skada) och Sami Khedira (avstängd) att inkallas till den kommande La Liga matchen.

Jose Mourinho skyller förlusten på domaren och Khedira - men hyllar Kaká


Jose Mourinho anser att man bör skylla på domaren, och delvis Sami Khedira, för gårdagens förlust, men samtidigt hyllade han Kaká för sin otroliga prestation.
Jose Mourinho

Real Madrid
s portugisiska tränare Jose Mourinho skyllde gårdagens 1-0 förlust mot Levante på Sami Khedira och domaren Javier Turienzo Alvarez.

Det var i slutet av den första halvleken som Khedira utvisades och lämnade Real Madrid med tio män på planen. Nu skyller de spanska giganterna på domaren som inte gav huvudstadsklubben en straff i den 62:a minuten efter att Vicente Iborra rörde bollen med handen inom straffområdet.

Efter matchen kritiserade Mourinho domarens jobb, samtidigt som han ironiskt sa att Levante förtjänade att vinna matchen på grund av deras lömska taktik.

"Det fanns en solklar straff som skulle ha gett Iborra hans andra gula kort, och det hade haft en stor inverkan på resultatet" sa Mourinho till reportrar i en presskonferens.

"Om vi hade gjort mål från platsen och spelat 10 mot 10 skulle matchens berättelse vara annorlunda. Men vi kan inte ta krediter från Levante och från det de vet att de kan göra hemma. Jag måste gratulera dem för det".

"De vet hur de ska provocera, simulera, slösa på tiden och inte ge bollen. Det här är också fotboll och våra spelare gillar inte sådana saker. Ingen gör det bättre än Levante i den här ligan".

Den portugisiska taktikern säger att Khedira var delvis ansvarig för det negativa resultatet, men noterade att den tyska mittfältaren bara föll som offer för Levantes upptåg.

"Det finns spelare i mitt lag som inte har vant sig vid den smutsiga delen av fotbollen, som inte är bekväma med den. En av mina spelare (Khedira) gjorde ett misstag eftersom han visste vad som skulle hända. Han föll i fällan".

"Jag håller honom delvis ansvarig för förlusten, men man bör också skylla på domaren. Att varken blåsa straff eller utvisa en spelare är för mycket".

"När både lagen hade elva spelare på planen spelade vi bra och våra motståndare gick inte in i vårt mittfält. Vi hade målchanser, två av dem där det inte fanns någon målvakt och en annan med ett enkelt skott fyra meter bort, men ändå kunde vi inte göra mål".

Det negativa åsido, Mourinho passade på att hylla den brasilianske mittfältaren Kaká för sin prestation, och sa: "Kaká var en av vår bästa man när vi hade elva spelare på planen. Han spelade fantastiskt. Jag är nöjd eftersom han skapade plats och täckte jättemycket".

Pepe och Carvalho tror att Real Madrids förlust berodde på domarens beslut att utvisa Khedira


De portugisiska lagkamraterna Pepe och Ricardo Carvalho anser att domaren inte gjorde sitt jobb och att förlusten berodde på Khediras röda kort.
Pepe & Ricardo Carvalho

Real Madrid
s portugisiska mittbackar Ricardo Carvalho och Pepe har beklagat Sami Khediras 'felaktiga' röda kort under sin förlust mot Levante igår.

Jose Mourinhos Los Blancos lämnade Levantes hemmaplan tomhänta efter att ha släppt in ett mål i den andra halvleken.

Dock anser den spanska huvudstadsklubbens försvarare att matchen påverkades i stort sett av Khediras röda kort och de två spelarna kritiserade domarens beslut.

"Det röda kortet betingade matchen" sa Carvalho till Real Madrids officiella hemsida. "Levantes spel förbättrades och de fick oss att lida."

"Vi måste vara mer kompakta för att undvika alldeles för mycket lidelse. Vi hade många chanser att göra mål och vi spelade bra tills det röda kortet kom. De hade tur senare och gjorde mål".

Däremot var Pepe tydligare med sin analys och sa: "Domaren spelade en nyckelroll. Han straffade oss med fouls som vi inte begick".

"Dock vet vi att fotboll är så. Vi måste fortsätta att jobba hårt till slutet. Domarna måste göra sitt jobb och det gjorde de inte inatt (igår)".

"Innan Khediras röda kort var det en foul på Di Maria som linjemannen misslyckades att ge. Domaren måste vara rättvis med både sidorna. Vi försöker att spela bra fotboll, men ibland får vi inte göra det."

Neymar angående Real Madrid kopplingarna: "Det finns ingen överenskommelse"


Underbarnet Neymar förnekar att han har kommit överens om ett avtal med Copa del Rey mästarna Real Madrid.
Neymar

Santos
brasilianska stjärna Neymar har förnekat rykten som säger att han har kommit överens om en flytt till den spanska huvudstadsklubben Real Madrid.

Brasilianska rapporter hävdar att den 19-årige anfallaren planerades att signera ett kontrakt med de spanska giganterna på tisdag efter att ha klarat de medicinska undersökningarna i ett sjukhus i São Paulo i fredags.

När man frågade målgöraren om dessa rapporter sa han att man inte bör tror på berättelserna om hans framtid, och betonade att han är trogen sin klubb.

"Jag har sålts ungefär 30 gånger" sa Neymar till den brasilianska tidningen Lancenet. "Det finns ingen sanning i det, jag är en Santos spelare och jag kommer att stanna här för att spela i klubbens hundraårsjubileum".

"Allt är bara spekulationer, det finns ingen överenskommelse".

Neymar bekräftade att han var i sjukhuset São Luiz i fredags, men han garanterade att det inte hade något att göra med en flytt till Santiago Bernabeu.

"Jag gick till sjukhuset för att lösa personliga problem" förklarade brassen.

Sergio Ramos: "Vi kan inte fokusera på endast en spelare, vi alla är skyldiga"


Den 24-årige högerbacken, Sergio Ramos, anser att man inte bör skylla på Sami Khedira för förlusten - utan han tycker att alla är skyldiga.
Sergio Ramos

Real Madrid
s spanska försvarare Sergio Ramos har vägrat att precisera Sami Khedira som den skyldiga för Los Blancos 1-0 förlust mot Levante.

Santiago Bernabeu klubben spelade med endast tio män i den andra halvleken på grund av att Sami Khedira utvisades i slutet av den första halvleken för att ha knuffat Ballesteros.

Och det var i just den andra halvleken som Arouna Kone satte in bollen i mål och tog de tre viktiga poängen som Real Madrid behövde.

Efter matchen dolde inte Sergio Ramos sin frustration med resultatet men betonade att Khedira inte är den enda som man bör skylla på.

"Det var en svår match, det var en skam eftersom vi skulle vilja få tre poäng" sa Ramos till den spanska sporttidningen AS.

"Att vara en man mindre tillåter motståndarna att skapa möjligheter, men det är ingen ursäkt och vi kan inte fokusera på endast en spelare, vi alla är skyldiga".

"Man kan antingen vinna eller förlora ligan här. Det finns motståndare som gör livet svårt för dig och nu måste vi tänka på den kommande matchen."

Real Madrids sportdirektör Pardeza: "Det röda kortet var hårt"


Miguel Pardeza, Real Madrids sportdirektör, tyckte att domaren var för hård när han gav Sami Khedira ett rött kort i en situation där tysken var oskyldig.
Miguel Pardeza

Real Madrid
s sportdirektör Miguel Pardeza anser att Sami Khediras röda kort under förlusten mot Levante igår var en aning hård.

De spanska giganterna förlorade med 1-0 i Valencia i bortamatchen i La Liga på grund av att Arouna Kone gjorde mål i den 68:e minuten.

Dock spelade Los Blancos hela andra halvlek och de sista minuterna av den första halvleken med tio män eftersom Khedira fick två gula kort, som ledde till en utvisning.

Pardeza ansåg att detta hjälpte Levante att vinna matchen, och han tyckte även att vissa andra domarbeslut var till motståndarnas fördel.

"Vi går aldrig till en plan för att förlora eller till och med för att få en oavgjord match, och vi förlorade inatt (igår)" sa Pardeza till Real Madrids officiella hemsida. "Det var en konstig och komplicerad match."

"Vi hade många chanser i den första halvleken, men det var svårt när vi var en man mindre. Levante var starkare när de hade en man mer än oss."

"Khediras röda kort betingade matchen. Bilderna jag har sett visar att utmaningen på Di Maria, som startade bråket, var en foul."

"Om det hade varit en riktig utvisning skulle den påföljande reaktionen inte ha hänt och matchen skulle ha varit annorlunda".

"Det var en komplicerad situation där de oskyldiga blev syndarna och det röda kortet var hårt. Vi misslyckades med att dra från våra dygder i anfallet och Levante använde det breda mellanrummet som de hittade på ett bra sätt."

Jose Antonio Reyes: "Det är nästan omöjligt att tävla med Real Madrid och Barcelona"


Den spanska 28-åringen, Jose Antonio Reyes, säger att det är omöjligt att tävla med Real Madrid och Barcelona.
Jose Antonio Reyes

Atletico Madrid
s anfallare Jose Antonio Reyes har insisterat på att det är nästan omöjligt att tävla med katalanerna Barcelona och huvudstadsklubben Real Madrid i La Liga.

Mycket har redan sagts om dominansen av de två spanska giganterna förra veckan, och Reyes har lagt till sin egna åsikt.

"Barcelona och Real Madrid är två mycket starka klubbar som kan signera vem de vill, vilket gör det nästan omöjligt att tävla med dem" sa Reyes till FIFAs officiella hemsida.

"Ligan mellan dessa två och resten utav oss är att kämpa bland oss själva. Jag tror att Atletis liga, liksom alla andras, startar med tredje plats, vilket betyder att vi får åtminstone en Champions League plats.

"Den spanska ligan är den bästa, utan tvekan. Den engelska ligan är bra att spela i eftersom matcherna spelas i takt och stannar sällan, och domarna blåser endast för tydliga fouls. Det finns dock mer kvalité och bollinnehav i den spanska ligan".

Levante 1 - 0 Real Madrid

Gårdagens match var Real Madrids första förlust i denna säsongs La Liga, och därmed ligger Los Blancos på femte plats i tabellen. Efter en mållös första halvlek, gjorde Levantes spelare Arouna Kone det avgörande målet i den 68:e minuten.

Startelvan + vart man kan se dagens match

Real Madrids Startelva: Iker Casillas, Serigo Ramos, Pepe, Ricardo Carvalho, Marcelo, Xabi Alonso, Sami Khedira, Kaká, Angel Di Maria, Fabio Coentrao och Karim Benzema.

Bänken: Antionio Adan, Tomas Mejias, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa, Lassana Diarra, Mesut Özil, Jose Maria Callejon, Cristiano Ronaldo och Gonzalo Higuain.

SE MATCHEN
Alternativ 1: Gå in på Sportlemon (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 2: Gå in på WatchSoccer0nline och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 3: Gå in på ATDHE (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 4: Gå in på Rojadirecta (skrolla ner till du ser: 20:00 La Liga: Levante -Real Madrid CF) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 5: Gå in på MyP2P (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 6: Gå in på OleoleTV (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 7: Gå in på SoccerTVLive (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.

Rapport: Neymar kommer att signera för Real Madrid på tisdag


Enligt den engelska median har Real Madrid kommit överens med Santos och Neymar om ett kontrakt som kommer att se honom bära Los Blancos tröja nästa år.
Neymar

Enligt rapporter kommer Neymar att avvisa Barcelona och Chelsea nästa vecka för att komplettera en flytt till Real Madrid.

Den 19-årige Santos anfallaren har varit en måltavla för ett antal Europeiska klubbar under hela året, och Real Madrid, Barcelona och Chelsea tros ha varit ledande i loppet för den 40 miljoner pund värda spelaren.

Santos president, Luis Ribeiro, har nyligen medgett att han var i kontakt med de spanska mästarna Barcelona angående en möjlig överenskommelse för brassen. Men under de senaste månaderna har han gått fram och tillbaka om han ska låta sin stjärna lämna Sydamerika nästa år.

Förra veckan sa klubbens president att han skulle erbjuda Neymar ett nytt kontrakt och under de senaste dagarna har han till och med hävdat att tonåringen är nära att acceptera ett nytt avtal.

Men det sägs att spelarens agent, Wagner Ribeiro, är ute efter det bästa möjliga avtalet för den unga talangen, som har en 40 miljoner pund klausul.

Enligt The Daily Mirror kommer Neymar att signera för Real Madrid på tisdag. Det sägs att den högt värderade spelaren har redan genomgått de medicinska undersökningarna med Los Blancos och han kommer att acceptera ett avtal som kommer att se honom flytta till den spanska huvudstadsklubben efter nästa års Olympiska spel i London.

Förra veckan hävdade rapporter i Brasilien att Barcelona var arga på att Santos har fortsatt att förhandla med Real Madrid.

Under sommarens transfermarknad har det rapporterats att Barcelona hade kommit överens med Santos om en flytt för underbarnet samt att Real Madrid hade erbjudit Neymar ett femårskontrakt. Men enligt den engelska median har Los Merengues vunnit kampen om den jagade stjärnan.

Sir Alex vill att Mourinho ska ersätta honom i Manchester United när han pensionerar sig


Enligt den engelska median vill Sir Alex Ferguson att Real Madrids portugisiska tränare Jose Mourinho ska ersätta honom när engelsmannen pensionerar sig.
Sir Alex Ferguson & Jose Mourinho

Manchester United
s engelska tränare Sir Alex Ferguson kommer att rekommendera Jose Mourinho som sin efterträdare när han så småningom kommer att lämna Old Trafford, rapporterar The Daily Mail.

Fergusons beslut att föreslå sin förra rival till det största jobbet inom fotbollen kommer att vara kritiskt för The Special One, som har fått flera fiender under sin färgstarka karriär i Porto, Chelsea, Inter och nu Real Madrid.

Trots de senaste händelserna, tror Ferguson, som har kommit allt närmare Mourinho sedan portugisen lämnade England år 2007, att Mourinho är den rätta mannen för jobbet på grund av hans nödvändiga erfarenhet, arbetsmoral samt personlighet.

En källa som känner både tränarna sa: "Alex och Jose är nära - Alex kommer att göra allt för att föra honom till United jobbet. Jose har haft många problem i Real Madrid, men Alex förstår att det till stor del har att göra med hans nationalitet".

"Jose är stolt över sitt land, men spanjorerna ser ner på portugiserna och gillar inte att ta order från dem. Det är skillnad i England. När Jose lämnade var det en massiv nyhet och Chelsea spelarna kände att det var en smärtsam förlust".

En av Fergusons mest erfarna spelare, Rio Ferdinand, har även sagt att Mourinho är den "enda mannen som är stor nog" att ersätta Sir Alex när han pensionerar sig.

Dock måste han ändå vinna över människorna i United som inte gillar Mourinhos fejd med katalanerna Barcelona.

Emmanuel Adebayor: "Jag önskar Mourinho all lycka i Madrid denna säsong"


Adebayor, som spelade för Real Madrid på lån förra säsongen, säger att Jose Mourinho övertygade honom om att flytta till Tottenham.
Emmanuel Adebayor

Tottenham
s nya spelare, Emmanuel Adebayor, har avslöjat att han lyssnade på Jose Mourinhos råd innan han signerade ett kontrakt med White Hart Lane klubben.

Den utlånade Manchester City anfallaren spelade under den portugisiska tränaren förra säsongen, och gjorde målen som slog ut Spurs från Champions League. Nu avslöjar den togolesiska anfallaren att det var den förra Inter tränaren som uppmuntrade honom att flytta till Harry Redknapps lag.

"Jag hade en diskussion med Mourinho om flytten" sa Adebayor till ESPN. "Han sa till mig 'du måste tänka på din karriär och om du har en chans att gå till Spurs, gå dit, gör mål och njut av dig själv på fotbollsplanen igen'".

"Han är en bra tränare och jag har alltid haft respekt för den mannen. Till och med när jag kom till Tottenham fick jag ett meddelande från honom när jag sov. Det är alltid trevligt att få meddelanden från Jose Mourinho. Han är en trevlig person och jag önskar honom all lycka i Madrid denna säsong."

Juliano Belletti: "Jose Mourinho får fotboll att se så enkelt ut"


Jose Mourinhos förra spelare, Juliano Belletti, har hyllat sin förra tränare och sa att portugisen var en uppseendeväckande person.
Juliano Belletti & Jose Mourinho

Den förra Chelsea och Barcelona försvararen Juliano Belletti har hyllat Real Madrids portugisiska tränare Jose Mourinho, mannen som förde honom till Stamford Bridge år 2007.

Belletti, som pensionerade sig från fotbollen tidigare detta år efter att ha misslyckats med att återhämta sig från ett häl problem, är best ihågkommen för sin tid i Barcelona på grund av det faktum att han gjorde det avgörande målet i Champions League finalen mot Arsenal år 2006.

Högerbacken lämnade Camp Nou det följande året för att träna under Mourinho i London, och han är glad över att ha fått spela för den portugisiska taktikern.

"Han är mycket sammanhängande i vad han säger, och han har respekt för laget som han representerar" sa Belletti till tidningen Globoesporte.

"Dag in och dag ut, han är en uppseendeväckande person. Han brinner för fotboll; han förstår. Han vet hur man ska hantera de bästa betalda spelarna och han upprepar aldrig ett träningspass. Han får fotboll att se så enkelt ut."

Dock jobbade inte Belletti och Mourinho en lång tid eftersom 48-åringen lämnade Chelsea år 2007. Mourinhos Inter slog sedan ut Chelsea i Champions League 2010 och Belletti säger att förlusten var svår för de blåas ägare Roman Abromavich att svälja.

"Jag har bara sett honom (Abromavich) nervös en gång och det var då vi slogs ut från Champions League av Inter, året de vann trofén. Han hade redan förlorat Mourinho och kunde inte stå ut med att förlora mot dem."

Roberto Mancini: "Det kommer att vara svårt för Agüero att flytta till Real Madrid"


Den italienska taktikern, Roberto Mancini, säger att Sergio Agüero inte kommer att flytta till Real Madrid när säsongen 2011/2012 är över.
Sergio Agüero & Roberto Mancini

Manchester City
s italienska tränare Roberto Mancini har förnekat rykten som hävdar att superstjärnan Sergio Agüero kan vara på väg tillbaka till Spanien i slutet av säsongen.

Under den senaste tiden har argentinaren kopplats med en flytt till Real Madrid, men Mancini har varit snabb med att förneka sådana rykten och sa att Agüero har ett kontrakt att fullgöra i Etihad Stadium.

"Det kommer att vara svårt för honom att flytta till Real Madrid eftersom han har signerat ett femårskontrakt. Jag tror inte att det kommer att hända" sa Mancini till The Sunday Express.

"Det var viktigt att vi kvalificerade oss direkt till Champions League och sedan dess har vi köpt bra spelare. Jag är glad eftersom vi spelar jättebra."

Berättelser har cirkulerat runt La Liga att Agüero kan flytta till Real Madrid nu när det inte finns någon regel mellan Atletico Madrid och Los Blancos om att 23-åringen inte får flytta till spelarens förra klubbs rivaler.

En aspekt av denna spekulation säger att Agüero flyttade till Manchester City endast för att Atletico inte ska stå i vägen för en flytt till Real Madrid.

Tjugo män har inkallats till söndagens match mot Levante: Kaká & Ronaldo är inkluderade


Jose Mourinho har inkallat tjugo män till morgondagens La Liga match mot Levante. Den portugisiska anfallaren Cristiano Ronaldo, som nyligen var skadad, har inkluderats i trupplistan. Även Kaká är tillbaka efter att ha återhämtat sig från sin skada som fick honom att missa onsdagens match mot Dinamo Zagreb.

REAL MADRIDS TRUPPLISTA
Målvakter
: Iker Casillas, Adan, Tomas Mejias
Försvarare: Arbeloa, Carvalho, Pepe, Ramos, Marcelo, Coentrao, Varane
Mittfältare: Alonso, Lass, Özil, Kaká, Di Maria, Khedira, Callejon
Anfallare: Cristiano Ronaldo, Benzema, Higuain

Jose Mourinho: "Det är inte möjligt att få alla poäng - vi kommer att förlora poäng"


Den förra Chelsea och Inter tränaren Jose Mourinho säger att Real Madrid kommer att kämpa för att få så många poäng som möjligt i alla tävlingar de medverkar i.
Jose Mourinho

Den portugisiska Real Madrid taktikern Jose Mourinho pratade med median innan morgondagens La Liga match mot spanjorerna Levante.

"Om vi fortsätter att spela på detta sätt kommer vi ha en chans att vinna imorgon mot våra svåra motståndare. Vi misslyckades att vinna på vår stadium förra året och det kommer att bli svårt eftersom de försvarar våldsamt och bra" sa Mourinho.

"Levante är ett bra lag som är konkurrenskraftigt och aggressivt. Vi måste spela mycket bra för att vinna. Jag är endast intresserad av denna match. Alla spelare i mitt lag är viktiga".

"Vi kommer att kämpa för att stanna i den första divisionen och för att få 40 poäng. Tills vi har 40 poäng eller mer är vårt mål att undvika nedflyttning. Genom att nå detta snabbt kan vi titta närmare på andra mål. Vi måste fortsätta att få poäng".

"Mitt lag hade brist på koncentration vissa gånger mot Getafe och därför var de inte lika snäva i försvaret som de kunde ha varit. Våra anfallare hade ingen bra anslutning med laget och minskade inte klyftan mellan linjerna. Under tiden hade inte våra försvarare någon bra anslutning med anfallare när de sedan attackerade. Vårt försvar var nära att göra mål och våra anfallare likaså. Getafe hade för mycket utrymme och det var därför de visade sig vara farliga".

"Vi kommer att se hur lämplig Ronaldo är efter träningen. Att inkalla honom betyder att han kan spela. Om han inte kan göra det, kommer han inte att inkallas".

"Vi kommer inte att försöka lura någon. Lass-fallet är avslutad. Han är vår spelare och jag ville aldrig att han skulle lämna. Han skulle ändå inte kunna spela Champions League i något annat lag".

"Coentrao är egentligen ingen central mittfältare, men lyckligtvis kan han spela i alla positioner. Han har varit mitt enda alternativ i den positionen tills nu, men tack vare spelarnas återkomst, som inte var tillgängliga innan, har jag andra alternativ i mittfältet och han kommer att kunna spela i andra positioner".

"Det är inte möjligt att få alla poäng - vi kommer att förlora poäng. Det är en sak att förlora poäng på grund av att dina motståndare spelade mycket bra och en annan på grund av att du spelade dåligt. Man måste känna sig besviken i det senare scenariot".

Rapport: Raul Albiol kommer att flytta till Malaga i januari


Den spanska mittbacken Raul Albiol letar efter en ny klubb på grund av sin spelbrist i den vita Real Madrid tröjan.
Raul Albiol

Real Madrid
s spanska försvarare Raul Albiol är nära en överenskommelse om en januari flytt till La Liga klubben Malaga, rapporterar Marca.

Den förra Valencia spelaren har enligt rapporter kommit överens om ett treårskontrakt med den andalusiska klubben om en flytt i januari.

Albiol som flyttade till Los Blancos år 2009 för 15 miljoner euro spelade regelbundet för sin klubb den första säsongen, då Manuel Pellegrini var den spanska huvudstadsklubbens tränare, som nu tränar Malaga.

Men efter Jose Mourinhos ankomst har 26-åringen oftast suttit i bänken, medan Ricardo Carvalho har fått ersätta mittbacken.

Både Real Madrid och den portugisen taktikern Jose Mourinho hoppas att man kommer att komma överens med Malaga om ett avtal innan januaris transfermarknad öppnar.

Cristiano Ronaldo vägrar att utesluta en flytt till Barcelona i framtiden


Den 26-årige målgöraren Cristiano Ronaldo säger att en flytt till Barcelona skulle vara möjlig, men mycket osannolik.
Cristiano Ronaldo

Real Madrid
s portugisiska stjärna Cristiano Ronaldo har vägrat att utesluta en möjlig flytt till katalanerna Barcelona i framtiden.

Den förra Manchester United anfallaren har flörtat med intresset från Ryssland och England de senaste dagarna, och igår sa han till TVI: "Om jag någonsin byter klubb skulle Barcelona vara en dörr riktigt, riktigt långt borta."

"Det kommer att finnas andra dörrar som är mycket lättare att öppna."

"Men just nu är jag mycket glad. Som jag tidigare sa; om jag skulle kunna signera ett kontrakt med Real Madrid för resten av mitt liv skulle jag göra det nu."

Xabi Alonso: "Vi måste försöka vinna något viktigt i slutet av säsongen"


Den spanska mittfältaren Xabi Alonso säger att hans lag förbättrar sig och kan avsluta denna säsong med viktiga titlar.
Xabi Alonso

Real Madrid
s spanska mittfältare Xabi Alonso tror att hans lag har förbättrat sig med tiden. Copa del Rey mästarna har haft en bra start i den nya säsongen efter att ha toppat ligan samt vunnit säsongens första Champions League match.

Trots att Los Blancos förlorade den spanska Supercupen mot rivalerna Barcelona ligger Real Madrid rätt så bra till.

Alonso har medgett att han har höga förhoppningar på laget, och sa i en intervju med Adidas: "Vi går framåt. År efter år går det bättre för oss."

"Truppen är väldigt bra och vi måste svara på planen och försöka vinna något viktigt i slutet av säsongen. I ligan har vi haft en mycket bra start, det finns goda känslor och det finns fortfarande plats för förbättringar. Det är 36 matcher kvar och vi måste ta en match i taget".

Spanjoren sa att laget inte är trötta efter Champions League matchen i Kroatien, och truppen har inga problem med att träna inför söndagens La Liga match mot Levante.

"Vi är vana med att spela var tredje dag. Tränaren kommer att bestämma den lämpligaste startelvan. Det är hans beslut, men vi är redo för matchen".

Kaká och Hamit Altintop har återhämtat sig

Den förra AC Milan stjärnan Kaká samt den förra Bayern München spelaren Hamit Altintop har återhämtat sig från sina respektive skador.
Träning

Efter att ha fått ledigt en dag, har laget återvänt till träningen för att tänka på helgens ligamatch mot Levante. Den turkiska mittfältaren Hamit Altintop har återhämtat sig efter att ha lidit av en ryggskada, och även den brasilianske stjärnan Kaká har återvänt till truppen.

Dock var inte Cristiano Ronaldo (fotskada), Nuri Sahin (knäskada) och Raul Albiol (halsfluss) närvarande.

Ricardo Carvalho: "Varje spelare vill spela för en klubb som Real Madrid"


Den portugisiska mittbacken, Ricardo Carvalho, tror att varje spelare därute vill någon dag bära Real Madrids vita tröja.
Ricardo Carvalho

Ricardo Carvalho
är säker på att varje spelare vill spela för Real Madrid, och 32-åringen sa att han är stolt över att ha ett kontrakt med den spanska huvudstadsklubben.

Den portugisiska försvararen flyttade till Los Blancos från Chelsea sommaren 2010 och han har sedan dess varit en nyckelspelare i Santiago Bernabeu klubben.

"När jag hörde att klubben var intresserad av mig blev jag jätte spänd. Varje spelare vill spela för en klubb som denna" sa Carvalho till Real Madrid TV.

"Det var ett stort steg för mig. Jag spenderade sex perfekta år i Chelsea. Att sedan komma till världens största klubb var fantastiskt. Jag är så stolt över att vara här och att spela för Real Madrid."

"Det finns mycket press att vinna varje match, och genom att spela bättre och bättre ju mer spelar du. Man vill vinna och även förbättra sig. Klubben är så stor att du alltid måste försöka vinna troféer och vara segrande i varje match, och även spela bra om det är möjligt."

Juan Mata: "Klubbar kan skapa problem för Real Madrid och Barcelona"


Juan Mata säger att Chelsea ligger tillsammans med Real Madrid och Barcelona på samma nivå.
Juan Mata

Den spanska yttern, Juan Mata, har inga tvivel på att Chelsea kommer att vara på topp och att han är en del av Europas elit.

Den 23-årige spelaren medgav att han är frustrerad på Barcelonas samt Real Madrids dominans i Spanien, men han tror att i Stamford Bridge är han en del av Europas elit.

"Dessa två klubbar (Real Madrid och Barcelona) har växt, men ett antal klubbar kan skapa problem för dem och Chelsea är en utav dem" sa Mata rapporterar Tribalfootball.

"Vi vinner i självförtroende och bit för bit kommer vi att förbättra våra resultat."

Cristiano Ronaldo kan missa helgens La Liga match mot Levante


Den 26-årige stjärnan Cristiano Ronaldo kan missa söndagens La Liga match mot Levante på bortaplan.
Cristiano Ronaldo

Real Madrid
s portugisiska tränare Jose Mourinho kommer förmodligen att spela helgens La Liga match mot Levante utan stjärnspelaren Cristiano Ronaldo, eftersom anfallaren skadade sin fotled i onsdagens Champions League match mot Dinamo Zagreb, rapporterar Marca.

Den portugisiska målgöraren fick många hårda tacklingar i 1-0 vinsten i Kroatien, och hans fotled behövde stygn efter slutsignalen.

Hans skada har inte läkts ännu och detta hindrade Ronaldo från att träna idag samtidigt som det gör hans deltagande i söndagens match tveksam.

Man förväntar sig att Ronaldo kommer att göra ett sent konditionstest samma dag som matchen spelas för att se om han kan spela eller inte.

Malaga är intresserade av Real Madrids mittfältare Esteban Granero


Den spanska mittfältaren, Esteban Granero, kan vara på väg till sin förra tränarens klubb, Malaga.
Esteban Granero

Malaga
är ute efter att signera Real Madrids spanska mittfältare Esteban Granero, rapporterar den spanska tidningen AS.

Den 24-årige spelaren har endast spelat några minuter den här säsongen, då han kom in i slutet av 4-2 vinsten mot Getafe i La Liga.

Enligt rapporter är Granero missnöjd med sin spelbrist i Santiago Bernabeu klubben och därför letar han efter andra alternativ.

En flytt till Malaga verkar vara något som Granero skulle överväga med tanke på att Real Madrids förra tränare Manuel Pellegrini är taktikern där. Och det var med just chilenaren som Granero hade sin mest framgångsrika tid i Real Madrid.

Enligt rapporter är Pellegrini ute efter något han inte har mycket utav - centrala mittfältare och man tror inte att Los Blancos kommer att stå i vägen för en sådan transfer.

Rapport: Real Madrid har erbjudit Santos 70 miljoner euro för Neymar


Neymar dilemman fortsätter - enligt rapporter har Real Madrid erbjudit Santos 70 miljoner euro för den 19-årige brassen.


Rapporter hävdar att den brasilianske klubben Santos har avbrutit alla samtal med Europas största klubbar efter att ha accepterat ett 70 miljoner euro bud på Neymar från den spanska huvudstadsklubben Real Madrid.

Däremot säger andra rapporter att Barcelonas chef Raül Sanllehí har varit i Brasilien denna vecka. Den lokala median hävdar att katalanerna har lagt ett 60 miljoner euro bud på den 19-årige anfallaren, och Neymar kan bära den blåröda tröjan redan i januari år 2013.

Dock har Santos ännu inte reagerat officiellt på dessa rapporter. Och under tiden sägs det att målgöraren har en klausul på sitt nuvarande kontrakt som kommer att ge honom 10 procent av pengarna som Santos får för försäljningen av honom.

Cristiano Ronaldo: "Jag är snygg, rik och en fantastisk fotbollsspelare"


Den 26-årige stjärnan Cristiano Ronaldo sa att han tror att Dinamo Zagrebs supportrar buade ut honom på grund av att de är avundsjuka på honom, och han avslöjade även att han inte var nöjd med domaren.
Cristiano Ronaldo

Real Madrid
s anfallare Cristiano Ronaldo sa att Dinamo Zagrebs fans är avundsjuka på honom efter att ha hånats av de lokala supportrarna i 1-0 vinsten på bortaplan.

Den portugisiska målgöraren hade ingen bra match igår när Real Madrid vann gårdagens match tack vare Angel di Marias mål i andra halvlek, och han visade sin frustration i slutsignalen.

"Det är säkert på grund av att jag är snygg, rik och en fantastisk fotbollsspelare. De är avundsjuka på mig. Jag har ingen annan förklaring" sa Ronaldo efter matchen, rapporterar Marca.

Ronaldo var också missnöjd med den norska domaren Oddvar Moen, som inte gjorde något åt situationen som ledde till att portugisen lämnade planen med en blodig fotled.

"Han var en skam" sa Ronaldo. "Det är synd eftersom domarna säger att de kommer att skydda de skickligaste spelarna, medan andra inte kan bli rörda, fälldes jag hela tiden."

"Jag hoppas att den här domaren inte dömer någon annan av våra matcher eftersom han är en skam".

Efter matchen avslöjade den assisterande tränaren Aitor Karanka att Ronaldo behövde läkare, och sa: "Han sys om i omklädningsrummet. Vi får hoppas att det inte är något stort."

Ronaldo kanske inte kan spela helgens match mot Levante, och Ronaldo sa: "Jag vet inte; vi får se om min fotled förbättras."

Angel di Maria kritiserar domaren: "Han gjorde inget bra jobb"


Angel di Maria må vara glad med sitt mål som han gjorde mot Dinamo Zagreb, men han är absolut inte nöjd med domaren.
Angel di Maria

Real Madrid
s ytter Angel di Maria har kritiserat den norska domaren Svein Oddvar Moen för sina beslut under Los Blancos 1-0 vinst mot Dinamo Zagreb.

Den argentinska spelaren gjorde matchens enda mål i den 53:e minuten och visade sig vara en viktig spelare för den spanska huvudstadsklubben.

Dock var Di Maria inte nöjd med vissa beslut av domaren, och särskilt inte då Cristiano Ronaldo lämnade planen med en blodig fotled som behövde sys i omklädningsrummet samt när Marcelo fick ett orättvist rött kort i den 73:e minuten.

"Domaren gjorde inget bra jobb" sa 23-åringen till Real Madrids officiella hemsida direkt efter matchen. "Utmaningen på Cristiano förtjänar ett gult kort och Dinamo kunde ha avslutat matchen med tio män."

"Domaren tyckte inte att utmaningen behövde något gult kort, men faktum är att Cristiano tar emot stygn just nu (igår). Marcelo utvisades för ingenting. Hans utmaningar var mycket snabba och det är ganska konstigt att han fick två gula kort på en så kort tid."

"Jag tycker att domaren gjorde ett misstag. Det är alltid surt att bli utvisad, så vi gav Marcelo all vårt stöd i omklädningsrummet."

Dock var den förra Benfica spelaren glad över att ha gjort det avgörande målet, och sa: "Jag är mycket glad med mitt mål och med vår vinst på en komplicerad plan."

"Det ser ut som om det kommer att bli svårt att vinna bortamatcher i Champions League denna säsong, men vi tog tre viktiga poäng. Det var viktigt att vinna och det gjorde vi. Jag är mycket glad."

"Jag gjorde ett fint mål tack vare Marcelos passning. Jag är väldigt glad eftersom jag gör ett bra jobb. Jag jobbar på att förbättra mig varje dag."

Karim Benzema efter matchen mot Zagreb: "Tre poäng på bortaplan är alltid bra"


Den förra Lyon stjärnan, Karim Benzema, säger att han är nöjd med att laget fick tre poäng efter gårdagens match.
Karim Benzema

Real Madrid
s franska anfallare Karim Benzema har uttryckt sin tillfredsställelse med sitt lags 1-0 vinst mot Dinamo Zagreb i onsdagens Champions League match på bortaplan.

"Det var en viktig vinst för oss; tre poäng på bortaplan är alltid bra. Vissa gånger var det svårt för oss, men vi kom dit till slut" sa Benzema till UEFAs officiella hemsida.

"Jag hade många chanser, men olyckligtvis gjorde jag inte mål, men det är inte viktigt nu."

Även försvararen Pepe kommenterade matchen och sa att han var nöjd med hur laget hanterade Marcelos utvisning i andra halvlek.

"Det är jätteviktigt att få tre poäng. Det är också viktigt att vi kunde hantera matchen när vi var en man mindre" sa den brasiliansk-födda spelaren.

Dinamo Zagreb 0 - 1 Real Madrid

Real Madrid vann säsongens första Champions League match mot Dinamo Zagreb på bortaplan. Det var Angel di Maria som gjorde matchens enda mål i den andra halvleken, trots att den spanska huvudstadsklubben hade flera målchanser.

Startelvan + vart man kan se dagens match

Real Madrids Startelva: Iker Casillas, Sergio Ramos, Pepe, Ricardo Carvalho, Marcelo, Xabi Alonso, Fabio Coentrão, Angel di Maria, Mesut Özil, Cristiano Ronaldo & Karim Benzema.

Bänken: Antionio Adan, Raphaël Varane, Alvaro Arbeloa, Lassana Diarra, Jose Maria Callejon, Sami Khedira och Gonzalo Higuain.

SE MATCHEN
Alternativ 1:
Gå in på ATDHE (skrolla ner) och välj den bästa länken för din datorn
Alternativ 2: Gå in på Sportlemon (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 3: Gå in på Rojadirecta (skrolla ner till du ser: 20:45 Champions League: NK Dinamo Zagreb -Real Madrid CF) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 4: Gå in på OleoleTV (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 5: Gå in på SoccerTVLive (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 6: Gå in på MyP2P (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.

NYTT:
(Text av Benjamin)
Den nya nyhet för oss på http://Realmadriidcf.blogg.se/ är att man kan följa matchen på mobilen.

Om ni har en Android lur och vill se matchen gör ni så här:
1. Gå in på Market
2. Sök efter USTREAM
3. Klicka på Ustream Launcher
4. Gå ner och se liknande program
5. Ladda ner Ustream med en blå ikon
6. Starta Ustream, och klicka på categories
7. Sedan klickar ni, Real madrid streamen elr om ni vill se något annat lag spela.
8. Njut!

Real Madrid presenterar sin nya, RÖDA Champions League tröja


CL bortatröja

Det var alltså inget rykte; Real Madrids bortakit i den europeiska tävlingen Champions League kommer att vara röda - vilket de inte har gjort på 38 år. För fjärde gången i Real Madrids historia kommer Los Blancos att bära en röd tröja. De tre andra gångerna hände i 1971, 1973 and den allra första röda tröjan bar de mot Cardiff City i Cup Winners' Cups kvartsfinal.

För att köpa Real Madrids röda bortatröja, gå in här!

Aitor Karanka: "Dinamo Zagreb är en utav de mindre svåra motståndarna i vår grupp"


Eftersom Jose Mourinho är avstängd från tre matcher i Champions League, har Aitor Karakna ersatt honom för tillfället, och den assisterande tränaren tror att Dinamo Zagreb kommer att vara de minst svåra motståndare i gruppspelet.
Aitor Karanka

Real Madrid
s assisterande tränare Aitor Karanka, som har ersatt den straffade Jose Mourinho i bänken, anser att Dinamo Zagreb är spanjorernas svagaste motståndare i deras Champions League grupp.

Santiago Bernabeu klubben kommer att starta tävlingen med en bortamatch mot de kroatiska mästarna på onsdag kväll, och de kommer även att få spela mot Lyon och Ajax senare detta år.

"Om du ber mig att värdera Dinamo måste jag säga att de är en utav de mindre svåra motståndarna i vår grupp" sa Karanka till UEFAs officiella hemsida.

"Vi vet inte mycket om Dinamo, jag vet att de inte har spelat i Champions League under en lång tid, men nu kommer de att spela framför sin hemmapublik, så vi måste göra vårt bästa."

Sedan diskuterade den assisterande tränaren skadesituationen i Real Madrid, och sa: "Vi har haft några skador nyligen, men nu är situationen mycket bättre. Sami Khedira är tillbaka i laget, han är i form och kan spela. Vi har inte vår första startelva tillgänglig, vissa spelare har inte spelat för laget i en ganska lång tid så vi kommer att få se imorgon (idag) vem som kommer att spela."

Xavi: "Barca-Madrid är som ett äktenskap: det finns vissa konflikter,men sedan glömmer vi allt"


Barcelonas mittfältsstjärna Xavi har avslöjat att Barcelona och Real Madrid har slutit fred med varandra.
Real Madrid - Barcelona CL

Den spanska Barcelona spelaren, Xavi, har insisterat på att den katalanska klubbens spelare kommer överens med Real Madrids trupp.

Trots att det har varit en offentlig konflikt mellan de två omklädningsrummen, säger Xavi att han och Los Blancos kapten Iker Casillas kommit överens om eventuella förändringar efter Supercupen mellan Spaniens två största klubbar.

"Barca-Madrid har förmörkat situationen en aning, men problemet är löst. Vi pratade tillsammans med ledarna, speciellt med Casillas och jag har sagt mitt" sa Xavi.

"Vi är som ett äktenskap: det finns vissa konflikter, men sedan glömmer vi allt".

"Jag spelade för denna klubb i sex år utan att ha vunnit någon trofé och jag respekterade Real Madrid. De var bättre än oss, vi hade ingen framgång och jag gratulerade dem."

Efter Fernando Gago affären visar Roma sitt intresse för Lassana Diarra


Fernando Gago verkar ha varit en bra signering för AS Roma - nu är italienarna ute efter ännu en Los Blancos spelare: Lassana Diarra.
Lassana Diarra

Den italienska storklubben AS Roma har kontaktat Real Madrid angående möjligheten att signera en av Los Blancos spelare i januaris transfermarknad.

Huvudstadsklubben verkar vara nöjda med sin affär för Fernando Gago, och nu rapporterar AS att italienarna är ute efter den franska mittfältaren Lassana Diarra, som inte har det bra i Real Madrid.

Sommarens transferfönster stängde för några dagar sedan, och Lass som man trodde skulle lämna Los Merengues, är fortfarande en Real Madrid spelare.

Dock har den portugisiska tränaren Jose Mourinho vägrat att försäkra honom en regelbunden plats i A-laget denna säsong.

Romas chefer har informerat Real Madrid att de är intresserade av att hämta Diarra till Italien när transfermarknaden öppnar igen.

Xabi Alonso: "La Liga och Champions League är de viktigaste tävlingarna"


Den förra Liverpool mittfältaren, Xabi Alonso, säger att både han och laget är ute efter Champions League titeln denna säsong.
Xabi Alonso

Real Madrid
s mittfältare Xabi Alonso har medgett att hans klubb är fast beslutna vid att vinna denna säsongs Champions League titel.

Den spanska huvudstadsklubbens senaste framgång i UEFA tävlingen var för 10 år sedan, när de besegrade Bayer Leverkusen, och sedan dess har de gått vidare från kvartsfinalen två gånger.

Förra säsongen var La Liga giganterna nära finalen, men efter de två matcherna mot Barcelona i semifinalen lyckades de inte att ta sig vidare.

Och trots att La Liga är en av de få titlarna som han inte har vunnit än, sa han att Champions League titeln är viktigast.

"La Liga och Champions League är de viktigaste tävlingarna. Jag saknar fortfarande La Liga och vill vinna den, men alla vill vinna Champions League" sa Alonso i en presskonferens.

När Alonso sedan pratade om kvällens match mot Zagreb, sa han: "Vi har analyserat Dinamo och jag anser att de har haft en bra start i ligan".

"De har inte spelat i Champions League i många år och att möta Madrid är en extra motivation för dem. Vi förväntar oss en svår match."

Cristiano Ronaldo: "Vem är Gotze? I vilken position spelar han?"


Den portugisiska målgöraren Cristiano Ronaldo har irriterat de tyska fansen: anfallaren vet inte vem Gotze är.
Cristiano Ronaldo

Real Madrid
s anfallare Cristiano Ronaldo har sagt att han har aldrig hört talas om Borussia Dortmunds underbarn Mario Gotze.

Den 19-årige playmakern har fångat rubrikerna efter utmärkta prestationer för Bundesliga klubben samt det tyska landslaget, men trots detta vet inte den förra Manchester United stjärnan vem han är.

"Vem är Gotze? I vilken position spelar han? Är han bra? Jag har en liten möjlighet att se Bundesliga matcher" sa 26-åringen till Bild.

Hans uttalande kommer att irritera de tyska fotbollssupportrarna och förmodligen kommer de att kalla honom för arrogant, men detta är inte något som han bryr sig om.

"Jag är inte intresserad av vad folk säger om mig. Jag är alltid i toppform; jag jobbar hårt. Det är därför ingen attackerar mina sportsliga förmågor."

Ricardo Carvalho avstängs från det portugisiska landslaget i ett år


Real Madrid försvararen kommer inte att få spela för sitt landslag, Portugal, i ett helt år.
Ricardo Carvalho

Det portugisiska fotbollsförbundet (FPF) har meddelat att Real Madrids försvarare Ricardo Carvalho kommer inte att få spela för sitt landslag i de kommande 12 månaderna. Detta betyder om Portugal kvalificerar sig till EM 2012 finalen, kommer 33-åringen att missa matchen.

Efter att mittbacken fick höra att han inte skulle starta matchen mot Cypern lämnade försvararen träningen med sitt landslag utan att ha förklarat sig.

Senare på dagen meddelade Carvalho att han har pensionerat sig från landslagsfotbollen på grund av han inte kände sig "respekterad och det sårade hans värdighet".

Enligt FPFs regler kan en spelare som går igenom en sådan situation få upp till två års avstängning. Om federationen bestämmer sig för att rapportera fallet till UEFA, kan Carvalho hamna i en värre situation eftersom han kan bli avstängd från spel i upp till tre månader.

Mourinho har inkallat 21 spelare till onsdagens CL match - Kaká missar matchen pga skada


Mourinho har inkluderat tjugoen spelare i sin trupplista, och brassen Kaká har ej inkallats på grund av en liten skada.
Träning

Den portugisiska tränaren Jose Mourinho har inkallat tjugoen spelare till morgondagens Champions League match mot Dinamo Zagreb. Dock skulle tjugotvå spelare inkluderats i trupplistan om det inte vore för Kakás nya skada.

Trots att brassen tränade med laget i söndags, var han ej närvarande i måndagens träningspass - vilket var det sista innan CL premiären.

Dock är Kakás skada ej så stor; brassen har ett blåmärke på sin vänstra häl och förmodligen kommer han inte att var borta alltför länge. Förutom Kaká är även Sahin och Altintop skadade, medan Sami Khedira och Lassana Diarra har återhämtat sig.

REAL MADRIDS TRUPPLISTA:

Målvakter: Iker Casillas, Antonio Adan och Tomas Mejias.
Försvarare: Carvalho, Pepe, Ramos, Coentrão, Arbeloa, Albiol, Marcelo och Varane.
Mittfältare: Özil, Xabi Alonso, Callejon, Di Maria, Sami Khedira, Lass, Granero.
Anfallare: Cristiano Ronaldo, Karim Benzema och Gonzalo Higuain.

Arsene Wenger: "Real Madrid och Barcelona ligger ett snitt över de andra"


Arsene Wenger anser att Spaniens två största klubbar, Real Madrid och Barcelona, ligger ett snäpp över de andra klubbarna i Europa.
Arsene Wenger

Arsenal
s franska tränare Arsene Wenger har insisterat på att de finansiella musklerna som Real Madrid och Barcelona har, sätter dem ett snitt över resten av Europas klubbar.

"Jag tror att jag kommer att se två lag som är över de andra denna säsong - Real Madrid och Barcelona - och resten måste hinna ikapp de under säsongen" sa Wenger innan hans lags Champions League match mot Borussia Dortmund.

"Än så länge är det en ny start för oss eftersom vi är ny trupp. Det som står på spel för oss under gruppspelen är att visa att vi kan ta oss igenom."

"Det är svårt att vinna Champions League eftersom laget som vinner Premier League är med i Champions League finalen nästan varje år."

"Utanför landet har Barca och Real Madrid mycket mer finansiella krafter än de hade för 14 år sedan, vilket beror på att de har individualiserat sina televisionsrättigheter. Så för tillfället kan de, med lag som Manchester City och Chelsea, ta vem de vill."

Raul kommer att återvända till Real Madrid när han har pensionerat sig


Den spanska legenden Raul må ha lämnat Real Madrid för Schalke, men det betyder inte att han inte kommer att återvända till klubbens i hans hjärta.
Raul Gonzalez Blanco

Schalke 04
s superstjärna, och den förra Real Madrid anfallaren, Raul Gonzalez Blanco kommer så smånigom att återvända till den spanska huvudstadsklubben, hävdar legendens agent.

Gines Carvajal, Rauls agent, har avslöjat att den spanska spelaren har fått ett erbjudande från Santiago Bernabeu klubben och han kommer att ha en viktig roll inom laget när han har lagt skorna på hyllan.

"När Raul lägger skorna på hyllan, kommer han att få en roll i Real Madrid" bekräftade agenten till Terra.

Diego Maradona hyllar Real Madrids tränare: "Mourinho är den bästa"


Den argentinska tränaren, Diego Maradona, har hyllat Los Blancos portugisiska taktiker, Jose Mourinho.
Diego Maradona & Jose Mourinho

Al Wasl
s tränare Diego Maradona har hyllat Real Madrids portugisiska tränare Jose Mourinho, och sa att den förra Inter och Chelsea tränaren är den bästa taktikern.

Den argentinska legenden är en beundrare av Mourinhos arbete och deklarerade förra året att han var säker på att Mourinho skulle leda Madrid till Champions League trofén någon gång.

Och medan den spanska huvudstadsklubben toppar La Liga tabellen för närvarande, tog Maradona sin tid att hylla Mourinhos tränarfärdigheter.

"Efter varje match som spelas av Real Madrid, kan man dra slutsatser och se att Mourinho är den bästa, inte med mycket skillnad, men han är den bästa" sa Maradona i en presskonferens i Dubai.

Jose Mourinho kommer att se onsdagens CL match mot Dinamo Zagreb i sitt hotellrum


Den portugisiska tränaren Jose Mourinho kommer att titta på onsdagens Champions League match mellan Real Madrid och Dinamo Zagreb i sitt hotellrum.
Jose Mourinho

Real Madrid
s tränare Jose Mourinho kommer att se sitt lags första Champions League match (denna säsong) mot Dinamo Zagreb från sitt hotellrum, rapporterar sporttidningen AS.

The Special One ansåg att domarna favoriserade rivalerna Barcelona efter att den portugisiska försvararen Pepe fick ett rött kort i katalanernas 2-0 vinst. På grund av hans uttalande fick Mourinho en fem matchers avstängning från UEFA, som sedan förkortades till tre matcher.

Den 48-årige taktikern såg andra delen av CL matchen mot Barcelona från sitt hotellrum och det verkar som att han kommer att använda samma taktik i den kroatiska huvudstaden.

Mourinhos assisterande tränare Aitor Karanka kommer att prata med pressen, och AS hävdar att den förra Inter och Chelsea tränaren kommer att kommunicera med sin tränarpersonal från sitt hotellrum via sin telefon och iPad.

Messi angående Mourinhos senaste kommentar: "Jag försöker att inte bry mig om vad han säger"


Barcelonas superstjärna Lionel Messi hävdar att han inte bryr sig om kommentarer från Real Madrids tränare Jose Mourinho.

Lionel Messi

Den argentinska stjärnan Lionel Messi har under den senaste tiden kopplats med en flytt från Barcelona. Och förutom det har även Real Madrids portugisiska tränare Jose Mourinho kommenterat anfallarens spelstil.

Den katalanska pressen hävdade att Manchester City lade ett bud på målgöraren förra månaden, men Messi vill inte lämna Barcelona.

När argentinaren pratade om Jose Mourinhos senaste kommentar, att Cristiano Ronaldo inte filmar - till skillnad från vissa andra spelare (Mourinho menar att argentinaren filmade i Barcelona senaste La Liga match), sa Messi att han försöker att ignorera allt som kommer ut från portugisens mun.

"Jag skulle inte byta Barcelona för något alls. Jag njuter av att spela för Barca och med Xavi och Andres Iniesta" sa Messi.

"Jag försöker att inte bry mig om vad han (Jose Mourinho) säger" avslutade den 24-årige spelaren.

Arsenal är intresserade av Real Madrids mittfältare Esteban Granero


Arsenal sägs vara intresserade av Granero, vars situation i Real Madrid inte är den bästa.
Esteban Granero

Den engelska Premier League klubben Arsenal följer Esteban Graneros situation i den spanska huvudstadsklubben Real Madrid, rapporterar den spanska median.

Den 24-årige spelaren kan hamna utanför med tanke på att Real Madrid signerade Nuri Sahin i sommar, trots att den turkiska spelaren är skadad.

Cadena Ser
säger att Arsenal är intresserade av Granero och de kommer att försöka signera mittfältaren om han är tillgänglig i januari.

Mittfältaren kommer sannolikt att vara ute efter en flytt eftersom han har spenderat en stor del av sin tid i Real Madrid på bänken än på planen.

Benzema: "Min vänskapsrelation med Ronaldo och Özil hjälper när vi spelar tillsammans"


När anfallaren Benzema pratade med median sa han att han tackar Mesut Özil och Cristiano Ronaldo för sin imponerande form.
Karim Benzema (och Mesut Özil, Xabi Alonso, Fabio Coentrao)

Karim Benzema
har medgett att hans otroliga form som han har fått i Real Madrid är tack vare hans vänskapsrelation med Cristiano Ronaldo och Mesut Özil.

Den franska anfallaren gjorde två mål mot Getafe i helgens La Liga match på Santiago Bernabeu, och när han pratade med median sa han att han är glad över att ha äntligen fått publikens kärlek.

"Du måste veta att vi tre (Benzema, Ronaldo och Özil) är vänner utanför planen, så det hjälper när vi spelar tillsammans" sa Benzema, rapporterar Tribalfootball.

"Mesut och Cristiano är så bra spelare att du inte behöver jobba mycket med dem och vår förståelse för varandra i matcherna har kommit naturligt. När jag ber om bollen med mina attackerande löpningar vet jag att det kommer att komma."

"Tillsammans njuter vi av kombinationerna som vi gör i små utrymmen. Vi kan få bollen att röra på sig jättesnabbt."

Neymars pappa kräver att Santos fattar ett beslut om hans sons framtid idag


Neymars pappa säger att Santos måste fatta ett beslut om vilken klubb de kommer att sälja hans son till redan idag.
Neymar

Santos
kan meddela redan idag vem de kommer att sälja den brasilianska stjärnan Neymar till, rapporterar den engelska onlinetidningen Tribalfootball.

Real Madrid
och Barcelona leder jakten på den brasilianske stjärnan, som har även kopplats med Premier League klubben Chelsea.

Spelarens pappa sa till Punto Pelota: "Santos har inte varit tydliga med oss. Neymar är orolig över sin framtid, men ingen överenskommelse har nåtts med någon klubb ännu."

"Beslutet beror på Santos och nästa vecka på måndag (idag) måste allt bestämmas."

Sami Khedira har återvänt till träningen

Den förra Stuttgart mittfältaren, Sami Khedira, har återvänt till träningen efter att ha lidit av en ryggskada.
Sami Khedira

Real Madrid
har fått en uppsving innan deras Champions League match mot Dinamo Zagreb på onsdag: Sami Khedira återvände till träningen igår, rapporterar AS.

Den tyska mittfältaren har lidit av en ryggskada sedan Los Blancos senaste match mot Barcelona, och han missade klubbens två första La Liga matcher mot Real Zaragoza och Getafe.

Dock är den 24-årige spelaren ute efter att följa med laget till Kroatien, men Jose Mourinho kanske föredrar att ha förtroende för sommarsigneringen Fabio Coentrao, som har ersatt den centrala mittfältaren under tiden som han har varit borta.

Tjugotvå Real Madrid spelare tränade i söndags, men den brasilianske playmakern Kaká var ej närvarande i träningspasset.

Innan, under och efter matchen mot Getafe

INNAN MATCHEN: Som vanligt var det flera träningspass för Real Madrid spelarna, och som vi tidigare har sett så är det nästan mer skoj än allvar när "våra" spelare tränade. De första dagarna av träningen var inte många närvarande på grund av att de flesta inkallades till sina landslag, däremot tränade bland annat Kaká, Jose Maria Callejon och Granero som vanligt.
Träning


Iker Casillas, Sergio Ramos, Cristiano Ronaldo, Marcelo, Mesut Özil, Alvaro Arbeloa, Raul Albiol, Fabio Coentrao, Karim Benzema, Angel di Maria, Gonzalo Higuain, Pepe, Xabi Alonso och Ricardo Carvalho (delvis) spelade för sitt landslag medan de andra spelarna befann sig i Valdebebas (Real Madrids träningscentrum). Angel di Maria och Gonzalo Higuain gjorde mål för Argentina, Cristiano Ronaldo gjorde mål för Portugal, Mesut Özil gjorde mål för Tyskland och Karim Benzema gjorde mål för Frankrike.Alvaro Arbeloa lade ut en bild (på Twitter) på Xabi Alonso när han sitter och läser, och samtidigt som försvararen tog kort på Alonso tillsammans med Raul Albiol, tog Iker Casillas ett foto på de två backarna när de tar kort på Alonso.


När spelarna sedan återvände till den spanska huvudstaden tränade som vanligt igen. Ser ni Mourinho krama Özil?
Förutom att träna har Real Madrid även tagit nya foton inför säsongen 2011/2012. För att se hela videon på när de tog "klassfotot", klicka här (engelsk version).
Medan Los Merengues spelarna befann sig i Madrid och tog foton, presenterades Los Blancos utlånade mittfältare, Fernando Gago, i den röd/rosa Roma tröjan.


Ungdomsakademins anfallare, Joselu, lade ut ett foto på Twitter på sig själv tillsammans med sin lagkamrat Denis Cheryshev. På bilden kan man se att Joselu har gjort en ny tatuering på handleden. Dessutom har även en bild med Mesut Özil och Gonzalo Higuain spridits på internet; de två spelarna verkar umgås utanför fotbollen. På tal om Özil: den tyska mittfältaren har nominerats till Golden Ball Award!


Nog om spelarna, nu bör vi istället prata om Santiago Bernabeus framtida utseende. På prestationen som endast var för Real Madrid medlemmarna visade man bilder på hur en av världens finaste arenor kommer att se ut i framtiden om allt går enligt planerna.UNDER MATCHEN
: Real Madrid vann gårdagens tuffa match med 4-2 tack vare målen som Karim Benzema, Cristiano Ronaldo och Gonzalo Higuain gjorde.


Något som de allra flesta missade, och knappt pratade om, var Kakás otroligt fina assist till Higuains fantastiska mål. Inte ens argentinaren tackade brassen för assisten, utan istället sprang han till Cristiano Ronaldo..


Både Cristiano Ronaldo och Jose Mourinho visade att de inte var nöjda med matchen trots att den spanska huvudstadsklubben ledde i en stor del av matchen. Och frågan som många ställer sig är vad Ronaldo gör när Kaká ska hoppa in?


I publiken satt Cristiano Ronaldos mamma tillsammans med sin sonson och Ronaldos flickvän (och modell) Irina Shayk. Portugisens sons ansikte är suddat på grund av att Ronaldo har förbjudit median att publicera bilder på Cristiano Ronaldo Junior utan tillåtelse.


EFTER MATCHEN: Flera spelare pratade med median efter lördagens match mot Getafe. När pressen frågade Gonzalo Higuain varför han kramade Ronaldo efter sitt mål, svarade han: "För att han stod där och väntade på mig med öppna armar!". Karim Benzema pratade däremot om hur lycklig han är över att vara i toppform och sa: "Det ser ut som att jag till slut vann Bernabeus kärlek."

För att se Pepe, Sergio Ramos, Gonzalo Higuain och Karim Benzema prata med median, kan du göra det här under. Observera att själva spelarna pratar spanska, medan översättningen är på engelska.


Idag tränade Real Madrid igen, vilket betyder att de inte fick någon dag ledigt. Detta beror ju självklart på att de har en Champions League match mot Dinamo Zagreb på onsdag klockan 20:45.

Mourinho: "Det var ingen straff, men till skillnad från vissa andra spelare filmar inte Cristiano"


Jose Mourinho medger att Cristiano Ronaldo inte borde ha fått en straff igår, men samtidigt säger han att hans spelare inte filmar - till skillnad från vissa andra spelare.
Jose Mourinho & Cristiano Ronaldo

Real Madrid
s tränare Jose Mourinho har medgett att straffen som Cristiano Ronaldo fick under lagets 4-2 vinst mot Getafe igår var en felaktig dom.

Los Blancos fick straffen i den andra halvleken efter att den portugisiska anfallaren blev tacklad väldigt nära straffområdet.

Dock hävdade Mourinho att hans spelare inte filmar som vissa andra mer skyldiga spelare gör, vilket var utan tvekan ett meddelande till Lionel Messis försök att lura domaren mot Real Sociedad igår.

"Det var ingen straff, men till skillnad från vissa andra spelare filmar inte Cristiano" sa Mourinho under en presskonferens efter matchen, rapporterar Goal.

"De (Getafe) spelade bra medan vi inte gjorde det. Efter straffen var vi bättre och jag tycker att vi förtjänade att vinna."

Real Madrids vinst innebär att de toppar La Liga tabellen eftersom Barcelona misslyckades att ta hem tre poäng i 2-2 matchen mot Real Sociedad.

Gonzalo Higuain: "Jag är jätteglad eftersom jag gjorde mål i de få minuterna jag var på planen"


Ytterligare två Real Madrid spelare kommenterade Los Blancos 4-2 vinst mot Getafe igår.
(Pepe och) Gonzalo Higuain

Den argentinska anfallaren Gonzalo Higuain samt den portugisiska försvararen Pepe pratade om gårdagens La Liga vinst som ledde till att Real Madrid toppar Primera Division tabellen.

Den 23-årige Higuain gjorde matchens sista (och Real Madrids fjärde) mål efter att ha bytts in mot den tyska mittfältaren Mesut Özil.

"Det var svårt för oss i den första halvleken, men vi lyckades att vinna matchen efter halvtiden. Jag är faktiskt jätteglad eftersom jag gjorde mål i de få minuterna jag var på planen. Vi kommer nu att vila och börja tänka på vår kommande Champions League match" sa Higuain till Real Madrids officiella hemsida efter matchen.

"Vi hade en bra start i den första halvleken, men sedan började det gå uppåt för oss, men vi vann till slut. Det var en bra match trots att vi inte spelade perfekt. Vi måste göra vårt bästa för att alltid vara i topp" sa Pepe.

Casillas & Granero medger att gårdagens match var komplicerad: "Vi upplevde svårigheter"


De spanska Real Madrid spelarna Iker Casillas och Esteban Granero pratade med pressen efter gårdagens vinst mot Getafe, och båda två medgav att Los Blancos upplevde svårigheter i matchen.
Iker Casillas & Esteban Granero

Efter den viktiga vinsten mot Getafe igår kväll har Real Madrid toppat La Liga tabellen, och både Iker Casillas och Esteban Granero delade med sig av sina åsikter om matchen när de pratade med pressen.

"Det var en komplicerad match, men vi var effektiva. Real Madrid har många unga och talangfulla spelare. Det kommer snart att vara den 12:e årsdagen av min första match. Jag var 18 år och mycket nervös. Den dagen lade jag grunden för banan som förde mig hit idag. Jag har blivit mer ansvarig och mogen med åldern. När jag tittar tillbaka medger jag att jag inser att jag har haft en bra tid. Jag hoppas att jag vinner många fler titlar" sa Casillas till Real Madrids officiella hemsida.

När Granero pratade med pressen efter matchen, sa han: "Matchen var ganska bra. Vi upplevde svårigheter, men vi förtjänade att vinna. Vår tidigare match var mer lugn för oss, men trots det svarade vi bra ikväll (igår). Våra anfallare gör mål, vilket är bra. Vårt mål är att vinna La Liga och Champions League."

Karim Benzema: "Jag är i en topp form och jag tror jättemycket på mig själv"


Karim Benzema är glad över att ha gjort två mål i gårdagens match, medan Sergio Ramos anser att Real Madrid borde ha spelat bättre.
Karim Benzema

Real Madrid
s anfallare Karim Benzema gjorde två mål mot den spanska La Liga klubben Getafe igår, och tillsammans med Sergio Ramos kommenterade de två spelarna gårdagens 4-2 vinst på Santiago Bernabeu.

"Jag är i en topp form och jag tror jättemycket på mig själv. Mourinho och presidenten gör det också, vilket hjälper. Jag tar en match i taget och tränar hårt varje dag. Higuain spelade mycket bra. Vi båda ville göra mål och hjälpte laget hela tiden" sa Benzema till Real Madrids officiella hemsida.

När sedan spanjoren Ramos pratade med pressen, sa han: "Det var inte en av våra bästa matcher, men vinsten är viktig eftersom vi tog tre poäng. Vi har en positiv känsla på grund av detta, men vi är inte glada med vår prestation i den första halvleken. Vi vill göra vårt bästa."

Jose Mourinho: "Vi gjorde fyra mål, men det kunde lätt ha blivit sju eller åtta"


Den förra Chelsea och Inter tränaren har hyllat Karim Benzema för sin otroliga prestation, men sa att laget kunde ha gjort fler mål mot Getafe igår. Dessutom bad han fansen att lita på honom i fråga om Nuri Sahin och Hamit Altintop.
Jose Mourinho

Real Madrid
s portugisiska tränare Jose Mourinho tror att Karim Benzemas bländande form i 4-2 vinsten mot Getafe var till viss del tack vare Zinedine Zidane.

Den franska anfallaren gjorde två mål i Los Blancos vinst igår, och tillsammans med Cristiano Ronaldos och Gonzalo Higuains mål har Real Madrid toppat La Liga tabellen.

"Benzema förtjänade ära för sin förvandling.  Han fick lite hjälp från mig, från sina lagkamrater och från Zizou, men han förtjänar krediten" sa Mourinho till Real Madrids officiella hemsida.

"Benzema har en fantastisk attityd och han har alltid haft kvalité. Folk kan se det. Sedan kom Higuain in. Han hade gjort mål med Argentina och spelade på en hög nivå. Det är som jag sa igår (fredag); båda två är mycket bra anfallare."

Dock har tränaren sagt att trots den goda prestationen, anser den portugisiska taktikern att det borde ha blivit ett bättre resultat för den spanska huvudstadsklubben.

"Vi gjorde fyra mål, men det kunde lätt ha blivit sju eller åtta. Å andra sidan kunde Getafe ha gjort tre eller fyra mål. Vi lät dem spela."

"Getafe var mycket organiserade. Jag kunde höra spelarna ge instruktioner till varandra. De hade studerat oss bra och förberedde sig väl inför matchen."

Därefter bad Mourinho fansen att lita på honom angående de två senaste nyförvärven Nuri Sahin och Hamit Altintop.

"Läkarundersökningarna som äger rum innan varje signering är inte mitt ansvar, men det är tränarens ansvar att veta vad som är goda affärer. En spelare som inte kostar något och en som nyligen varit skadad, men som kommer att vara i form inom några månader är bra affärer. Altintop har ett tre- eller fyraårskontrakt och kommer bara vara skadad de tre första månaderna av säsongen."

Real Madrid 4 - 2 Getafe

Real Madrid vann dagens match mot Getafe med 4-2 och ligger på första plats i ligan efter att Barcelona fick ett 2-2 resultat mot Real Sociedad. Karim Benzema gjorde två mål; det första i första halvlek och det andra i andra halvlek och Cristiano Ronaldo samt Gonzalo Higuain gjorde varsitt mål.

Startelvan + vart man kan se dagens match

REAL MADRIDS STARTELVA: Iker Casillas, Sergio Ramos, Pepe, Ricardo Carvalho, Marcelo, Xabi Alonso, Fabio Coentrão, Angel di Maria, Mesut Özil, Karim Benzema & Cristiano Ronaldo.

SE MATCHEN
Alternativ 1:
Gå in på ATDHE (skrolla ner) och välj den bästa länken för din datorn
Alternativ 2: Gå in på Sportlemon (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 3: Gå in på Rojadirecta (skrolla ner till du ser: 20:00 La Liga: Real Madrid CF -Getafe) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 4: Gå in på OleoleTV (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 5: Gå in på SoccerTVLive (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.

Cristiano Ronaldo: "Vi är mer konkurrenskraftiga och mognare än vi var förra säsongen"


Den portugisiska Real Madrid stjärnan, Cristiano Ronaldo, säger att den spanska huvudstadsklubben är som en familj för honom.
Cristiano Ronaldo

I onsdags presenterade Cristiano Ronaldo en dokumentär som visar hans fysiska kapacitet när han sätts på prov. Real Madrid anfallaren pratade med klubben samt den nuvarande säsongen under premiären.

"Jose Mourinho är först min vän, sedan min tränare och till sist är han personen som jag är riktigt glad över att få jobba med. Jag anser att han är världens bästa tränare. Jag tycker att det är fantastiskt att jobba med honom."

"Bortamatcher är alltid de svåraste, så vi vill förbereda oss väl för att undvika överraskningar. Vi har inte ett minimål denna säsong. Vi kommer att försöka göra vårt bästa och vinna Champions League."

"Jag kommer ihåg när jag spelade för Manchester United så mötte jag Olympique Lyonnais ett antal gånger, och jag har mött dem igen med Real Madrid. De är ett tufft lag, de bästa i Frankrike. Det är alltid svårt att spela mot dem. Vi bevisade att vi kunde slå dem förra året. Vi får se vad som händer denna säsong mot dem."

"Det viktigaste är att vara konkurrenskraftiga och jag tror att La Liga är lika konkurrenskraftig som någon annan liga. Enligt min åsikt är La Liga kanske lite mer konkurrenskraftig. De bästa ligorna i världen är de spanska och engelska mästerskapen. Jag tror att de andra lagen har en god chans, som till exempel Valencia, som har ett fantastiskt lag denna säsong. Vi får se vad som händer."

"Vi måste ge 100%. Vi är mer konkurrenskraftiga och mognare än vi var förra säsongen. Jag spelar alltid på max nivå och ger 100%. Jag kommer att försöka att vara bättre än jag var förra säsongen. Det kommer att bli svårt, men det är pressen som jag sätter på mig själv. Det är en utmaning. Jag bryr mig inte om dem som försöker få mig att känna mig under press. Det är bra om jag gör mål, men jag är lika glad när mitt lag vinner. Jag oroar mig inte över hur många mål jag har gjort i slutet av säsongen."

"Våra akademispelare är bra. Vi får chansen att jobba med dem ibland. Det är bra för klubben och för dem. Jag är säker på att Real Madrid har ett fantastiskt lag i de framtida spelarna, som Morata och fem eller sex andra akademispelare, som till exempel Juan Carlos och Jose."

Jose Mourinho: "Folk kan säga vad de vill, men i slutet är denna klubb världens bästa"


Den spanska huvudstadsklubbens tränare, Jose Mourinho, säger att vad folk än säger och tycker kommer Real Madrid fortfarande vara den bästa klubben i fotbollens historia.
Jose Mourinho

Real Madrid
s portugisiska tränare Jose Mourinho tror att hans klubb är den bästa i världen samt i fotbollens historia.

Den förra Inter och Chelsea tränaren uttalade sig innan kvällens La Liga match mot Getafe. Det fanns mycket att prata om efter att spelarna återvände från landslaget, och Mourinho hade mycket att säga.

"Det är normalt för oss att ha stora ambitioner och att vi siktar på ett toppmål. Efter allt så är vi ju Real Madrid" sa Mourinho till Marca.

"Folk kan säga vad de vill, men i slutet är denna klubb världs bästa i fotbollens historia, den bästa i världen."

Mourinho fick sedan frågan om Los Blancos försöker signera den brasilianska Santos stjärnan Neymar, som enligt rapporter var nära att signera för Barcelona.

"Det finns inga Neymar problem så vitt jag vet. Jag kan inte säga vilka transfers som kommer att äga rum i januari eftersom jag inte styr ödet."

När Mourinho sedan pratade om dagens match mot Getafe, sa han: "Vi vill spela bra ifrån oss mot Getafe. Det faktum att lag spelar på tisdag (i Champions League) hjälper också klubbar."

Jose Mourinho har inkallat tjugo spelare till lördagens match mot Getafe


Den portugisiska tränaren Jose Mourinho har inkluderat 20 spelare i sin trupplista inför lördagens La Liga match.
Träning

Jose Mourinho
har inkallat tjugo spelare till morgondagens La Liga match mellan Real Madrid och Getafe på Estadio Santiago Bernabeu. De nya spelarna som har inkluderats i listan är Esteban Granero och Jesús Fernández, medan spelaren som saknas är Sami Khedira, som lider av en ryggskada.

REAL MADRIDS TRUPPLISTA:
Målvakter: Iker Casillas, Adán och Jesús Fernández.
Försvarare: Carvalho, Pepe, Ramos, Coentrão, Arbeloa, Albiol, Marcelo och Varane.
Mittfältare: Granero, Kaká, Özil, Xabi Alonso, Callejón och Angel di María.
Anfallare: Cristiano Ronaldo, Benzema och Higuaín.

Cristiano Ronaldo: Tested To The Limit

För er som vill se Cristiano Ronaldos film "Tested To The Limit" kan göra det här. I filmen, sätter Castrol EDGEs sportforskare Ronaldo under ett mikroskop för att upptäcka hans unika kompetens som har gjort honom till en av världens största spelare i sin generation. Filmen visar en sida av Ronaldo som vi aldrig har sett tidigare. När han undergår utmaningarna bevisar han om han kan reagera positivt på de uppgifter han är inställd på eller tvingas att kapitulera.

Speciellt tack till Itian som tipsade om länken till "filmdelarna".Jose Mourinho avvisade Anzhi Makhachkalas 25 miljoner euro/år erbjudande


Jose Mourinho har blivit erbjuden att bli den högst betalda tränaren inom fotbollen av bland annat Anzhi Makhachkala, men portugisen avvisade budet.
Jose Mourinho

Real Madrid
s tränare Jose Mourinho har avvisat ett lukrativt erbjudande från den ryska klubben Anzhi Makhachkala, rapporterar den spanska sporttidningen Marca.

Erbjudandet skulle ha gjort Mourinho till den högst betalda tränare eftersom han skulle tjäna 25 miljoner euro per år av ryssarna.

Anzhi försökte signera Mourinho i början av sommarens transfermarknad, då hans framtid i den spanska huvudstadsklubben var fortfarande tveksam.

Tidigare i veckan rapporterade den ryska median att Anzhi är ute efter en erfaren tränare som kan leda klubben till Champions League nästa säsong.

Förutom Anzhis bud rapporterar Marca att Mourinho avvisade ett 20 miljoner euro-per-år erbjudande från Manchester City samt en blank check från Besiktas som bad 48-åringen att sätta ett pris.

Getafes Miku: "Vi respekterar Real Madrids spelare och historia, men vi fruktar dem inte"


Real Madrid kommer att möta Getafe imorgon på Santiago Bernabeu, och motståndarnas spelare Miku säger att det inte är omöjligt att besegra Los Blancos.
Miku

Getafe
s anfallare Miku har sagt till Goal att han tror att hans lag har vad som krävs för att få ett bra resultat i La Liga matchen mot Real Madrid på lördag den 10 september.

Santiago Bernabeu klubben startade La Liga säsongen 2011/2012 med en imponerande 6-0 vinst borta mot Zaragoza, medan Getafe fick ett oavgjort (1-1) resultat hemma mot Levante.

Men Miku insisterar på att allt kan hända inom fotbollen, och sa: "Inget är omöjligt i denna värld och allt kan hända, speciellt i sport. Vi inser att vi åker till en väldigt tuff plats. Dock ger vi inte upp innan vi har startat."

"Vi respekterar deras spelare och deras historia, men vi fruktar dem inte. Vi måste vara väldigt organiserade i försvaret och hjälpa varandra eftersom de är väldigt farliga i motattacken."

"Vi måste vara lugna i innehavet och inte vara rädda, eftersom vi har kvalitén att spela bra fotboll."

Jose Mourinho: "Radikala förändringar var inte nödvändiga"


Jose Mourinho anser att Real Madrid inte behövde några radikala förändringar i somras, och det var därför Los Blancos inte signerade någon stor stjärna i transfermarknaden.
Jose Mourinho

Real Madrid
s portugisiska tränare Jose Mourinho har uttryckt sin åsikt om att den spanska huvudstadsklubben inte behövde några radikala förändringar efter deras goda prestation i säsongen 2010/2011.

Copa del Rey mästarna var ganska tysta i sommarens transfermarknad och signerade "endast" fem spelare; Fabio Coentrao, Nuri Sahin, Hamit Altintop, Jose Callejon och Raphaël Varane.

"Vi gjorde ett bra jobb förra säsongen, så radikala förändringar var inte nödvändiga" sa Mourinho till Lusa. "Det kan ses motsägelsefullt att Real Madrid spenderade så lite pengar när de har råd med så mycket mer. Andra klubbar spenderar mer än vad de behöver."

"Vi signerade inte Coentrao för att vi behöver en vänsterback. Vi råkar ha en mycket bra, kanske en av de bästa vänsterbackarna. Coentrao är här på grund av alla de alternativ han ger oss på en hög nivå."

"Han har spelat i mittfältet på grund av hans lagkamraters skador och eftersom laget som helhet är alltid viktigare än individuella spelare."

Getafes president: "Jag tror att detta år kommer Real Madrid att börja tränga undan Barcelona"


Getafes president säger att det har gått bra för Barcelona de senaste säsongerna, men han tror att Real Madrid kommer att ersätta dem med tanke på att folk har börjat tröttna på Barcelonas spelstil.
Angel Torres

Getafe
s president, Angel Torres, har uttryckt sin åsikt om Barcelonas spelstil. Bossen anser att den katalanska klubbens prisbelönta "tiqui-taca" fotboll börjar förlora sin slagkraft, trots att de europeiska mästarna har besegrat Real Madrid flera gånger.

Sedan år 2008 har Pep Guardiolas män dominerat inom fotbollen och vunnit tre La Liga titlar samt två Champions League troféer. Men det har varit deras fina spel som har fått omfattande beröm från alla hörn av fotbollsvärlden; vilket är något som Torres accepterar, men han tror att deras cykel börjar att sakta ner.

"Barcelona spelar från minnet, och fortsätter att göra så efter fem år, men det är många människor som kommer att bli uttråkade av deras fotboll" sa Angel Torres till ett tv program på kanalen Onda Cero.

"Det är sant att det går bra för deras cykel och de har gjort dårar av Real Madrid, men jag tror att detta år kommer Madrid att börja tränga undan dem."

"Real Madrid har mer fysisk potential denna säsong. De spelar en mycket direkt fotbollsstil, vilket är bra på en teknisk nivå."

Cristiano Ronaldos deltar i premiären av sin Castrol EDGE dokumentär i Madrid


Den förra Manchester United stjärnan, Cristiano Ronaldo, har nyligen spelat in en film som kommer att visa oss en Ronaldo som vi aldrig har sett tidigare.
Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo
var stjärnattraktionen i premiären av sin ny dokumentär i Madrid. "Castrol EDGE: Ronaldo Tested to the Limit", som kommer att sändas i Storbritannien ikväll på Sky Sports HD2, visades den första gången i Palacio de Vistalegre i den spanska huvudstaden igår kväll.

Palacio de Vistalegre förvandlades till en spektakulär scen för filmens världspremiär som vetenskapligt undersöker Ronaldos förmågor. En folkmassa samlades för Real Madrid stjärnan, som bytte planens gröna gräs till den röda mattan i Madrids sociala scen.

Hängivna supportrar av den portugisiska anfallaren samlades runt Vistalegre och hoppades på att få en syn på sin idol, som anlände i en spektakulär stil. Världens dyraste fotbollsspelare kördes till evenemanget i en Audi R8 Spyder.

Dessutom var även Ronaldos förra lagkamrat Jerzy Dudek närvarande och medverkade i filminspelningen. Dudek sa till Goal att: "Det var mycket spännande för mig att ta del av denna dokumentär. De behövde en målvakt och jag var i Madrid vid den tiden. Det var en fantastisk upplevelse."

Den förra Liverpool målvakten passade även på att hylla Ronaldo, och sa: "Han tränar hårt och försöker alltid att vara en bättre spelare. Som person är han en normal kille. Det kan se ut som om han är en rockstjärna ibland, men han är verkligen en normal kille."

Nästan ettusen åskådare dök upp för att bevittna den första sändningen av filmen, som snart kommer att visas på tv kanaler runt om i världen. I filmen, sätter Castrol EDGEs sportforskare Ronaldo under ett mikroskop för att upptäcka hans unika kompetens som har gjort honom till en av världens största spelare i sin generation.

Portugisen genomgick en serie av utarbetade tester för att vi ska förstå vad som ger honom styrkan att prestera på en elitnivå. Tittarna kommer även kunna se hur den 26-årige spelaren kan vara så snabb och smidig.

Filmen visar en sida av Ronaldo som vi aldrig har sett tidigare. När han undergår utmaningarna bevisar han om han kan reagera positivt på de uppgifter han är inställd på eller tvingas att kapitulera.

Efter att ha filmat dokumentären, sa Ronaldo: "Utmaningen var riktigt svår, men jag tror att jag gjorde bra ifrån mig."

Jose Mourinho: "Relationen mellan Ricardo Carvalho och Pepe är utmärk"


Real Madrids taktiker, Jose Mourinho, har bekräftat att det inte finns några problem mellan de portugisiska lagkamraterna Pepe och Carvalho.
Pepe & Ricardo Carvalho

Real Madrid
s portugisiska tränare Jose Mourinho har betonat att det inte finns några problem mellan Ricardo Carvalho och Pepe.

Den 33-årige mittbacken Carvalho lämnade det portugisiska landslagets träning på grund av att han ansåg att det var orättvist av tränaren att låta en spelare (Pepe) som inte hade tränat få starta, medan han, som hade tränat, fick sitta på bänken.

Portugisiska rapporter hävdade att Carvalho var även irriterad på Pepe, men Mourinho har förnekat sådana spekulationer, och sa till tidningen Lusa: "Relationen mellan Ricardo Carvalho och Pepe är utmärk. Den har alltid varit det och inget har förändrats."

"Situationen har inget med Real Madrid att göra. Det som händer med det portugisiska landslaget angår inte oss."

Cristiano Ronaldo: "Vi måste vinna viktiga troféer; La Liga eller Champions League"


Förra säsongens bästa målgörare vill vinna den stora Champions League titeln med Real Madrid i år.
Cristiano Ronaldo

Real Madrid
s portugisiska stjärna Cristiano Ronaldo har en bild av när han vinner Champions League titeln med Santiago Bernabeu klubben.

Den 26-årige anfallaren vann trofén år 2008, då Manchester United slog Chelsea i finalen, men förlorade mot Barcelona säsongen därefter.

Det visade sig vara Ronaldos sista match för United innan han flyttade till Los Blancos, och han är ute efter att vinna Real Madrids tionde CL titeln.

"Vi måste vinna viktiga troféer; La Liga eller Champions League, eftersom de är titlar som får dig att triumfera inom fotbollen" sa Ronaldo till UEFA.com.

"Att vinna den (CL) är slutfasen av att ha en fantastisk säsong och det är en av de viktigaste troféerna. Jag hade turen att vinna den med Manchester United år 2008 och jag tycker att det var det bästa ögonblicket i min karriär."

"Nu hoppas jag att jag kan vinna den med Real Madrid eftersom det är den största titeln du kan vinna på en europeisk nivå."

Royston Drenthe: "Real Madrid byter tränare som folk äter choklad"


Efter att ha signerat ett ettårskontrakt med Everton på lån, har förra säsongens utlånade spelare, Drenthe, kritiserat Real Madrids styrelse.
Royston Drenthe

Everton
s lånade mittfältare Royston Drenthe har kritiserat den frekventa naturen när Real Madrid bytte tränare under tiden som han spelade för klubben.

Efter att ha varit tvungen att träna separat från Los Blancos A-lag i somras, utlånades holländaren till Premier League klubben i den sista dagen av sommarens transfermarknad.

24-åringen har nu skyllt på den spanska huvudstadsklubbens chefer för att ha fallit bakom Barcelona - för att han under sin tid i Spanien har sett den katalanska klubben tagit ljuset ifrån Santiago Bernabeu klubben.

"Real Madrid hade en av världens bästa lag, med en mix av unga och veteran spelare" sa Drenthe i sin presentation. "Vi var bättre än Barcelona, men laget föll och situationen ändrades."

"De byter tränare och sedan gör de om det om och om igen. De byter tränare som folk äter choklad, det är vad som händer i Real Madrid. Dock lärde jag mig mycket där."

Den nederländska yttern pratade sedan om sin glädje att spela för den engelska klubben Everton, och hyllade sin nya klubb.

"Jag är väldigt glad över att ha tagit detta steg, eftersom det är mycket viktigt för mig. Premier League är en av världens bästa liga. Den spanska fotbollen är mycket bra, men samma lag vinner alltid, Barcelona eller Madrid. Här är det annorlunda. Man kan aldrig vara säker på vilket lag som kommer att vinna."

Real Madrid kommer att försöka signera Luis Suarez i vinterns transfermarknad


Den spanska storklubben Real Madrid är ute efter Luis Suarezs signatur, och spelaren kan signera för Los Blancos i januari.
Luis Suarez

Liverpool
s 24-årige anfallare Luis Suarez eftertraktas av Real Madrids chefer, rapporterar den spanska median.

Tidningen El Mundo Deportivo säger att Los Blancos president, Florentino Perez, är fortfarande ute efter en ny stjärna som han kan signera denna säsong, och denna spelare kan vara Suarez.

Den portugisiska tränaren Jose Mourinho vill fortfarande ha sin "nummer 9" signering och Copa America vinnaren Suarez verkar vara den rätta mannen för den förra Inter och Chelsea tränaren.

Man förväntar sig att den spanska huvudstadsklubben kommer att lägga ett bud på uruguayaren i vinterns transfermarknad. Dock tror man att Suarez skulle föredra att spela för Barcelona med tanke på att hans agent, Per Guardiola, är Pep Guardiols bror.

Real Madrid visar sitt intresse för Manchester Uniteds stjärna Chicharito

Real Madrid lyckades inte signera Neymar i sommar, och därför har de vänt sin uppmärksamhet mot Chicharito.
Chicharito
Real Madrid
s portugisiska tränare Jose Mourinho jagar Manchester Uniteds anfallare Javier Hernandezs framsteg i Old Trafford.

Den katalanska tidningen El Mundo Deportivo säger att Los Blancos president Florentino Perez vill fortfarande signera ett stort namn denna säsong, och medan Neymar-affären står stilla, har fokuset vänts till Chicharito.

Uniteds tränare Sir Alex Ferguson är medveten om Real Madrids intresse för den mexikanska målgöraren och han har instruerat klubbens tjänstemän att komma överens med Chicharito om ett nytt kontrakt.

Detta betyder att Chicharito kan skriva på ett nytt kontrakt innan vinterns transfermarknad i januari, och på så sätt kommer alla klubbar att hålla sina händer borta från 23-åringen.

Enzo Zidane tränade med A-laget igår

Zidanes son, Enzo, tränade tillsammans med Real Madrid stjärnorna i tisdags.
Enzo Zidane

Zinedine Zidane
s son, Enzo Zidane, tränade för första gången med Real Madrids seniorspelare efter att ha tillåts att delta i tisdagens träningspass av tränaren Jose Mourinho.

Klubbens officiella hemsida
säger att den 16-årige mittfältaren, som spelar för Los Blancos ungdomsakademi, tränade tillsammans med Cristiano Ronaldo, Kaká och Mesut Özil, och han imponerade på åskådarna.

Tillsammans med Mourinho tittade Enzos far noga på sin son träna i Valdebebas med resten av truppen.

Jose Callejon: "Jag är medveten om att endast de bästa spelar för detta lag"


Sommarens nyförvärv, Jose Callejon, hoppas att det som hände Pedro Leon och Sergio Canales, kommer inte han gå igenom.
Jose Maria Callejon

Real Madrid
s ytter Jose Maria Callejon är hoppfull om att han kan gör sig ett namn i den spanska huvudstadsklubben.

Callejon återvände till Los Blancos i sommar för 5,5 miljoner euro - tre år efter att han lämnade klubben för Espanyol.

De senaste åren har flera ungdomsspelare lämnat Santiago Bernabeu klubben för att nå framgång någon annanstans, men Callejon hoppas att han inte kommer att inkluderas i den listan.

"Jag vill inte att det som hände Pedro Leon och Sergio Canales ska hända med mig. Dock är jag medveten om att endast de bästa spelar för detta lag och det kommer att bli svårt att få spela, men jag litar på mina chanser" sa Callejon i en presskonferens.

"Atmosfären, fansen, kvalitén av spelarna som jag tränar med varje dag och tränaren, en fantastisk person med mycket glädje både på och utanför planen. Allt är fantastiskt."

När 23-åringen sedan besvarade frågan om det finns någon fejd mellan Ricardo Carvalho och Pepe, insisterade Callejon: "Det finns ingen konflikt, det finns goda vibbar mellan dem. Om Carvalho betedde sig så måste han ha haft sina orsaker. Ända sedan jag anlände har han visat sig vara professionell från huvud till tå."

Del Nido har kallat till ett möte med alla La Liga klubbar - förutom Real Madrid och Barcelona


Sevillas president vill ha det rättvist i La Liga - bossen har kallat till ett möte med alla Primera Division klubbarna förutom Real Madrid och Barcelona.
Del Nido & Florentino Perez

Sevilla
s president Jose Maria del Nido har kallat till ett möte med alla La Liga klubbar förutom Real Madrid och Barcelona för att diskutera en kollektiv överenskommelse angående TV rättigheterna.

Del Nido är inte nöjd med hur pengarna fördelas när det gäller televisionsrättigheterna, speciellt inte efter att ha hört att radiostationer måste betala för att sända La Liga matcher.

Sevillas president tror att detta kommer endast att öka gapet mellan landets två största klubbar och resten av klubbarna, och nu har det bestämts att de ska ta saken i egna händer.

Ett möte har schemalagts för torsdagen där 18 presidenter av de 20 klubbarna kommer att närvara. Närvarandet av Florentino Perez och Sandro Rosell, som är Real Madrids respektive Barcelonas presidenter, har inte kallats till mötet.

Denna vecka kommer Florentino Perez att presentera sina planer för Santiago Bernabeu


Om några dagar kommer Florentino Perez att presentera sina planer för en av världens finaste stadium, Santiago Bernabeu.
Santiago Bernabeu

Real Madrid
s president Florentino Perez kommer att presentera sina nya planer för Santiago Bernabeu revolutionen denna vecka, rapporterar AS.

Chefernas ambitiösa planer inkluderar att stadion integrerar med Paseo de La Castellana, en väg som är över 30 000 kvadratmeter lång, införliva utvecklingen av ett köpcentrum, nya restauranger och ett lyxigt femstjärnigt hotell vars huvudsakliga inkomstkälla är att hyra ut sviter med utsikt över planen, så att fansen kan kolla på matcher utan att lämna sitt rum.

Enligt rapporter kommer Perez att avslöja sina planer inom de närmaste 24 dagarna för Assembly in Madrid medlemmar. För tillfället har detta projektet ej accepterats av Madrids region, och Los Blancos väntar på ett svar.

Detta är inte första gången som patronen kommer att erbjuda idéer för att förbättra stadion. Åren 2005 och 2009 ansökte man om att få installera ett skjutbart tak, men idén avvisades både gångerna. Dock har presidenten större ambition för detta stora projekt.

Bernabeu, en 80 454-sitsig spelplan i hjärtat av Madrid, kommer att vara kvar i sin nuvarande plats trots idén att bygga en ny stadium vid Valdebebas (Real Madrids träningscenter).

För närvarande genererar stadion 25 procent av Real Madrids årsinkomst, med intäkter från medlemmar och säsongskort innehavare, liksom individuella biljettförsäljningar och dess 4200 VIP platser. Resten av deras omsättning kommer från TV-rättigheter (35%), kommersiella affärer (30%), UEFA (5%) och tröjförsäljningar (5%).

Adriano Galliano är säker på att Kaká kommer att återvända till Milan om brassen inte spelar regelbunden fotboll i Real Madrid
Real Madrids brasilianske stjärna Kaká kan tvingas att flytta tillbaka till Milan för att bli inkluderad i det brasilianska landslagets trupplista till VM 2014.
Kaká

AC Milan
har inte gett upp hoppet om att köpa tillbaka sin förra stjärna Kaká från den spanska huvudstadsklubben Real Madrid.

Den italienska klubbens vicepresident, Adriano Galliani, är säker på att VM 2014 i Brasilien kommer att påverka brassens beslut att lämna Los Blancos.

Kaká vet att han måste spela regelbunden fotboll för att tjäna en plats i Mano Menezes Brasilien trupp och om han inte kan få det i Real Madrid kommer han att flytta till en annan klubb för att på så sätt få en chans att spela för sitt hemlands VM.

Real Madrid är villiga att sälja Kaká för 30 miljoner euro i januari, men hans årslön är utom räckhåll för förra säsongens Serie A mästarna.

Dock kan Kaká hamna i en situation där han måste acceptera en rejäl löneminskning och flytta till sin gamla och kära klubb Milan.

Sir Alex Fergusson stöttar Mourinho: "Jag var som honom när jag var ung"


Old Trafford bossen, Sir Alex Ferguson, är på Jose Mourinhos sida när det gäller kritiken som han har fått efter den senaste Supercopa matchen mot Barcelona.
Jose Mourinho & Sir Alex Ferguson

Manchester United
s tränare Sir Alex Ferguson har medgett att han ser mycket utav sig själv i Real Madrids portugisiska tränare Jose Mourinho.

Den engelska tränaren har avfärdat Mourinhos kritik efter konflikten med Barcelonas assisterande tränare, Tito Vilanova.

"Jag anser inte att det är något fel med entusiasmen som tränare som Mourinho har" sa Ferguson, rapporterar Tribalfootball.

"Jag var sådär när jag var ung. När jag var ung var jag därute hela tiden. Det är så Mourinho är, det ligger i hans natur. Vissa tränare sitter där och tar anteckningar, men jag kan aldrig göra det. Jag gör inte sådant."

"Jag litar på att min hjärna ska komma ihåg allt. Om man tänker på när Porto gjorde mål mot Manchester United på Old Trafford... Mourinho började springa runt som en galning. Jag tänkte för mig själv 'jag brukade också göra så'."

"Vid den tiden kan man bli arg på det, men det finns inget fel med entusiasm. Man vill inte skämma ut sig själv. Folk känner igen entusiasmen och supportrarna vet att tränaren kämpar för dem."

Neymar bekräftar: "Real Madrid och Barcelona har knackat på dörren för mig"


Den brasilianske målgöraren, Neymar, har avslöjat att Spaniens två största klubbar jagar honom.
Neymar

Santos
brasilianske superstjärna Neymar har medgett att Real Madrid och Barcelona är ute efter hans signatur.

La Liga duon har starkt kopplats med den 19-årige anfallaren, som för tillfället är den hetaste spelaren ute på marknaden.

Neymar har bekräftat att båda klubbarna håller koll på honom, men samtidigt försäkrade han att han ännu inte har kommit överens om något med någon utav de två spanska storklubbarna.

"Real Madrid och Barcelona har knackat på dörren för mig. Både klubbarna vill ha mig, jag kan bekräfta det, men jag har inte kommit överens om något med någon utav dem" sa brassen till AS efter Brasiliens 1-0 vinst mot Ghana igår.

"Intresset från Spaniens två stora klubbar gör min självkänsla mycket hög eftersom jag följs av två stora klubbar som dessa."

Cristiano Ronaldo vill tillbaka till England: "Varför inte? Jag hoppas på det någon dag"


Den portugisiska stjärnan Cristiano Ronaldo säger att han inte tror att han kommer att avsluta sin fotbollskarriär i Real Madrid.
Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo
har beskrivit Manchester Uniteds tränare Sir Alex Ferguson som sin "andre far" och han har vägrat att utesluta en flytt tillbaka till England i framtiden.

Den 26-årige Real Madrid stjärnan lämnade Old Trafford för Santiago Bernabeu klubben för 94 miljoner euro - vilket är den högst betalda summan som har någonsin betalats för en fotbollsspelare.

Den portugisiska målgöraren har fortfarande sin förra klubb i hjärtat, och jämförde sin nuvarande tränare Jose Mourinho med Sir Alex Ferguson, samtidigt som han avslöjade att han saknar att spela i Premier League.

"Sir Alex Ferguson är min andra pappa - han hjälpte mig mycket i min förbättring och nu gör även Mr Mourinho det eftersom de är erfarna tränare som har vunnit många saker. Så för mig är de de bästa tränare" sa Ronaldo till Sky Sports.

"Jag har goda minnen från Manchester och när jag tittar på matcherna ibland saknar jag det jättemycket eftersom det är en del av mig som jag lämnade i England."

"Bara för att jag spelar i Madrid kommer jag inte att sakna mitt snack med de gamla grabbarna, så när jag får möjligheten pratar jag med Sir Alex Ferguson."

"Det var viktigt för mig när jag spelade där, då mitt liv var där, så det känns bra att prata med honom eftersom jag kommer aldrig att glömma vem som egentligen hjälpte mig."

"Det finns en början och ett slut på allting - det jag gjorde i Manchester är helt över eftersom jag vann nästan allt där. Jag ger mig alltid in i nya utmaningar. Att flytta från Manchester till Madrid är inte bara ett kontrakt - det är en helt ny utmaning, det är att vara nära min familj med ett annorlunda väder och ett annat språk."

"Den främsta orsaken till min flytt är utmaningen eftersom jag verkligen gillar att sätta mig själv under press för att se vad jag kan göra."

"Men jag saknar verkligen Premier League. För mig är den tillsammans med den spanska ligan världens bästa liga."

Förra säsongen gjorde Ronaldo imponerande 54 mål för Real Madrid och han har startat den nya säsongen på ett lika hotfullt sätt efter hans hattrick i 6-0 vinsten mot Zaragoza.

År 2008:s Ballond d'Or vinnare har vägrat att utesluta en flytt tillbaka till the Red Devils - eller till en annan Premier League klubb, men han säger att han är lycklig i den spanska huvudstadsklubben för tillfället.

"Jag stänger inte dörren, så det kan hända i framtiden, eftersom jag känner igen ligan, jag känner spelarna och jag känner till atomsfären."

"Varför inte? Jag hoppas på det någon dag, men man vet aldrig. Laget som jag gillar mest i England är Manchester, men jag kan inte säga att jag kommer att spela där någon dag eftersom jag är jätte, jättelycklig i Madrid."

"Jag har sagt det ett antal gånger, om Madrid vill, kan jag signera ett tioårskontrakt, då min karriär är över, men ingen vet vad som händer i framtiden."

"Jag kan inte ljuga och säga att jag kommer att stanna här i 10 år, att jag inte kommer att gå tillbaka till Manchester. Det är inte rättvist från min sida. Vi får se vad Gud har förberett för min framtid."

Johan Cruyff: "Jose Mourinho har blivit besatt av sin oförmåga att besegra Barcelona"


Ännu en gång har Barcelona legenden kritiserat Jose Mourinho - denna gång pratar Cruyff om den portugisiska tränarens beteende i Supercopa.
Johan Cruyff & Jose Mourinho

Den förra Barcelona spelaren, Johan Cruyff, har ännu en gång kommenterar Real Madrids Jose Mourinho. Denna gång pratade han om den portugisiska tränarens beteende i Supercopa matchen på Camp Nou mellan Spaniens två största klubbar.

Mourinho petade Barcelonas assisterande tränare, Vilanova, i ögat under bråket som ägde rum i slutet av matchen, och Cruyff anser att den förra Chelsea och Inter tränaren gick alldeles för långt.

"Det han gjorde var en handling av arrogans och impotens. Många säger att han gjorde det för att avleda uppmärksamheten och för att få folk att prata om händelsen än om självaste matchen, men jag tror inte på det" sa Cruyff till El Periodico de Catalunya.

"Problemet är att han har blivit besatt av sin oförmåga att besegra Barcelona. Han har gått över gränsen denna gång. Mycket har hänt mellan de två lagen i det förflutna, men det har aldrig varit så dåligt."

Nuri Sahin fyller 23 år idag!

Sommarens signering Nuri Sahin, som ännu inte debuterar för den spanska huvudstadsklubben, fyller 23 år idag.
Nuri Sahin

Nyförvärvet Nuri Sahin fyller tjugotre år idag. Den turkiska spelaren har ännu inte debuterat för Los Blancos på grund av en knäskada som han fick i detta års försäsong i USA.

Under sin tid med sin förra klubb Borussia Dortmound gjorde mittfältaren 13 mål på 135 spelade matcher. När det gäller hans landslag Turkiet har han gjort 11 mål på 66 matcher.

Katalanska median rapporterar: Real Madrid vill sälja Kaká i januari


Enligt den katalanska median vill Real Madrid sälja brassen Kaká i vinterns transfermarknad.
Kaká

Enligt rapporter vill Real Madrid fortfarande sälja den brasilianske stjärnan Kaká. Los Blancos kunde inte hitta någon köpare som var beredd att betala deras prissumma på playmakern under sommaren, men den katalanska tidningen El Mundo Deportivo säger att de är fortfarande hoppfulla om att sälja mittfältaren i januari.

Både Arsenal och Tottenham kontaktade den spanska huvudstadsklubben förra veckan angående en låneaffär för den förra AC Milan stjärnan, men de fick ont om tid att upprätta seriösa förhandlingar.

Förutom de tidigare nämnda Premier League klubbarna är även Chelseas ägare Roman Abromavich en stor beundrare av Kaká. Dock är en flytt tillbaka till Milan alternativet som föredras.

Sir Alex Ferguson säger att Cristiano Ronaldo är en av de bästa spelarna som han har tränat


Den engelska tränaren Sir Alex Ferguson har sagt att portugisen Cristiano Ronaldo är en av de bästa spelarna som han har tränat under sin tränarkarriär.
Sir Alex Ferguson & Cristiano Ronaldo

Manchester United
s tränare Sir Alex Ferguson har sagt att Real Madrids stjärna Cristiano Ronaldo är en av de bästa spelarna som han har någonsin tränat.

Premier League bossen har sett många stjärnor passera genom hans händer under sin lysande karriär i Old Trafford.

Och han har nämnt en handfull namn av spelare som han tror har blivit en av de bästa under hans ledarskap.

"Vem är den starkaste spelaren som jag har tränat? Jag kan inte välja en enskild, men Eric Cantona, Cristiano Ronaldo, Paul Scholes och Ryan Giggs har varit fantastiska" sa Ferguson till reportrar.

Florentino Perez kommer att försöka signera Tevez om han inte lyckas signera Neymar


Enligt den katalanska median kommer den spanska huvudstadsklubben att försöka signera Tevez i vinter om Los Blancos inte lyckas underteckna Neymar.
Carlos Tevez

Real Madrid
s president Florentino Perez håller koll på Carlos Tevezs situation i den engelska klubben Manchester City, rapporterar den spanska median.

Den katalanska tidningen El Mundo Deportivo säger att Perez vill fortfarande göra en Galactico signering denna säsong och han kommer att försöka signera argentinaren om han inte kan värva Santos underbarn Neymar i januari.

Efter Citys nyförvärv Edin Dzeko och Sergio Agüero känner sig Tevez en aning utanför. Hans agent, Kia Joorabchian, sa i förra veckan: "Man kan börja prata om lag som Inter, som lade några bud, och kanske Real Madrid."

Sandro Rosell: "Vi kommer inte att falla i Real Madrids provokation"


Barcelona och dess fans anser att Real Madrid provocerar dem, men de katalanska giganterna kommer inte att svara på Los Blancos påstådda utmaning.
Sandro Rosell

Barcelona
s president Sandro Rosell har insisterat på att de inte kommer att svara offentligt på Real Madrids provokation.

Den katalanska klubbens supportrar vill att Rosell och klubben ska vara mer aggressiva i sin reaktion i median när det gäller Real Madrids beteende, men den spanska klubbens president "vill inte falla i Los Blancos aggressiva utmaning".

"Vi kommer inte att falla i Real Madrids provokation. Vi lever det bästa ögonblicket av vår historia och vi förtjänar inte att bli distraherade från vår väg. Internt har vi alla kommit överens, styrelsen, den tekniska inriktningen och spelarna" sa Rosell.

"Jag förstår att det finns fans som inte håller med, men jag är övertygad om att de flesta stöttar oss."

Mourinho är säker på att det inte finns några problem mellan Ricardo Carvalho och Pepe


Efter "Carvalho händelsen" tror inte Jose Mourinho att det finns några problem mellan den förra Chelsea spelaren och Pepe.
Ricardo Carvalho & Pepe

Real Madrid
s tränare Jose Mourinho är säker på att det inte finns någon konflikt mellan försvararna Pepe och Ricardo Carvalho.

Carvalho lämnade det portugisiska landslaget förra veckan på grund av att han ansåg att det inte var rättvist att låta en spelare som inte hade tränat starta, medan han själv, som hade tränat, skulle få sitta på bänken.

Den spanska sporttidningen Marca säger att Mourinho inte tror att han kommer att behöva prata med paren eftersom Carvalho klargjorde att hans problem var med Portugals tränare Paulo Bento och inte med Pepe.

Faktum är att Real Madrids ledning är glada med utvecklingen eftersom Carvalho har meddelat att han har pensionerat sig från internationell fotboll, vilket betyder att han kommer att ägna all sin tid åt Real Madrid.

Valdano avslöjar: "Diskussionen om nummer 9 upphörde min relation med Mourinho"


Real Madrids förra generaldirektör Jorge Valdano har avslöjat varför han och Jose Mourinho inte kom överens i Real Madrid.
Jose Mourinho & Jorge Valdano

Jorge Valdano
har medgett att Real Madrids sökning efter en ny anfallare upphörde hans förhållande med den portugisiska tränaren Jose Mourinho.

Paret höll inte med varandra om Los Blancos behov av en ny centralanfallare, vilket senare slutade med att generaldirektören Jorge Valdano sparkades i sommar.

"Diskussionen om nummer 9 (en ny anfallare) upphörde min relation med Mourinho" sa Valdano, rapporterar Tribalfootball.

"Förstärkningar har förts till smaken av tränaren, nu har han en klubb som passar honom."

Legenden Ronaldo: "Jag hoppas fortfarande att Neymar går till Real Madrid"


Den förra Real Madrid stjärnan, Ronaldo Luis Nazário
de Lima, säger att han hoppas att Neymar kommer att flytta till legendens gamla klubb.
Ronaldo & Neymar

Den brasilianske legenden Ronaldo har indikerat att Real Madrid skulle vara en bättre destinationen än Barcelona för Santos superstjärna Neymar.

Rapporter i helgen hävdade att 19-åringen skulle flytta till de katalanska giganterna efter att Barca hade kommit överens med Santos om en affär. Dock visade det sig vara endast ett rykte, vilket var något Santos president Luis Alvaro bekräftade.

Ronaldo som spelade för Barcelona från 1996 till 1997 och för Los Blancos från 2002 till 2006 har sagt att Santiago Bernabeu klubben skulle vara den rätta platsen för sin landsman att blomstra.

"Både alternativen är fantastiska, men jag hoppas fortfarande att han går till Real Madrid, där jag spenderade fem år" sa Ronaldo till Terra. "Jag tror att det skulle vara bättre för honom."

"Brasilien har blivit för litet för Neymar. Det här är det rätta ögonblicket och han måste ha ambitionen att erövra världen, istället för att endast vara den bästa i Brasilien."

Raul Albiol fyller 26 år idag!

Real Madrids spanska försvarare, Raul Albiol, fyller tjugosex år idag, den 4 september.
Raul Albiol

Real Madrids mittback Raul Albiol, som signerades från Valencia av den spanska huvudstadsklubben för två år sedan, fyller 26 år idag.

Sedan sin ankomst i Madrid har Albiol spelat 53 matcher, och han har än så länge gjort ett mål (i sin första säsong med Real Madrid, säsongen 2009/2010).

Wesley Sneijder avslöjar varför han inte flyttade till United: "Mourinho sa till mig att stanna"


Den förra Real Madrid mittfältaren, Wesley Sneijder, har avslöjat att det var Jose Mourinho som övertygade honom att stanna i Inter.
Jose Mourinho & Wesley Sneijder

Inter
s holländska playmaker Wesley Sneijder hävdar att han aldrig flyttade till Manchester United på grund av att Real Madrids tränare Jose Mourinho sa till honom att stanna i San Siro klubben.

Den 27-årige stjärnan har medgett att han pratade med Premier League klubben om en flytt till Old Trafford när den italienska klubben övervägde möjligheten att sälja honom.

Dock blev en transfer aldrig av och Sneijder har avslöjat att portugisen Mourinho påverkade hans beslut.

"Mourinho ringde till mig och sa till mig att stanna. Han har ett Inter hjärta och han har alltid sagt till mig att stanna" sa Sneijder till La Gazzetta dello Sport.

"Jag är glad över att ha stannat eftersom jag aldrig ville lämna och därför vill jag inte prata om Manchester United längre."

Roberto Mancini medger att han ville signera Real Madrids utlånade Fernando Gago


Citys tränare, Roberto Mancini, sa att han ville signera Gago innan han flyttade till Roma på lån.
Fernando Gago & Robero Mancini

Manchester City
s italienska tränare Roberto Mancini har medgett att han ville signera den utlånade Real Madrid mittfältaren Fernando Gago.

Den italienska huvudstadsklubben Roma lyckades värva den argentinska 25-åringen på lån denna vecka, och trots Citys intresse för Gago, är Mancini glad för spelarens skull.

"Jag är glad över att Roma signerade Fernando Gago eftersom jag gillade honom mycket" sa Mancini. "Men vi kunde inte spendera mer pengar på grund av de finansiella reglerna, så vi köpte Owen Hargreaves istället."

Santos president förnekar att de har kommit överens med Barcelona om en flytt för Neymar


Brasilianska rapporter hävdar att Neymar skulle flytta till Barcelona efter att katalanerna kom överens med Santos, men nu förnekar den brasilianske klubbens president något sådant.
Neymar

Idag rapporterades det att den 19-årige stjärnan som jagas av Real Madrid, Neymar, var klar för Barcelona, och att han skulle flytta till den katalanska klubben för 60 miljoner euro. Det är den brasilianske tidningen Estadao som skrev att en överenskommelse mellan Santos och Barcelona hade nåtts.

Men nu har Santos president, Luis Alvaro, förnekat rapporter som hävdar att anfallaren kommer att flytta till den spanska klubben.

"Jag har inte skrivit på någonting" sa Alvaro till ESPN Brazil. "I slutet av transfermarknaden lades idén på hyllan. Det finns alltid konversationer, men ett 60 miljoner euro bud kom aldrig in, och jag tvivlar på att det någonsin kommer att göra det."

Dock har presidenten sagt att Neymar skulle kunna lämna om en klubb uppfyller deras värdering på spelaren i framtiden.

"Om han vill lämna kommer han, enligt Santos villkor, att lämna. Men om han vill stanna, då vill jag att han ska vara hos oss under en lång tid."

"När han får ett bud, kommer jag att vara den första personen som berättar det för honom, men just nu finns det inget."

Cristiano Ronaldo: "Real Madrid är världens bästa klubb och det finns mycket avundsjuka"


Cristiano Ronaldo säger att alla andra lag är avundsjuka på Real Madrid som enligt honom är världens bästa klubb.
Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo
anser att Real Madrid är världens största klubb och att alla andra klubbar är avundsjuka på den spanska huvudstadsklubben.

Santiago Bernabeu klubben har under de tre senaste säsongerna hamnat bakom rivalerna Barcelona, men trots detta tycker den förra Manchester United stjärnan att han spelar för planetens nummer ett lag.

"Real Madrid är världens bästa klubb och det finns mycket avundsjuka" sa Cristiano Ronaldo till UEFA i en intervju. "Jag tror att detta år kommer att vara fantastiskt för oss."

När portugisen pratade om den kontroversiella semifinalen mellan Los Blancos och Barcelona, sa målgöraren: "Vad som än hände förra året, vet vi alla vad det handlade om. Vi blev eliminerade orättvist, men vi måste lära oss att leva med det."

Neymar angående Real Madrid kopplingarna: "Jag känner mig mycket smickrad av dem"


Neymar känner sig smickrad av Real Madrids intresse, men han säger att han inte är redo att lämna sin familj och sina vänner än.
Neymar

Santos
brasilianska stjärna Neymar har medgett att han känner sig smickrad över att ha kopplats med en flytt till den spanska huvudstadsklubben Real Madrid.

Den 19-årige anfallaren förknippades starkt med en flytt till Santiago Bernabeu klubben, men målgörarens önskan att hjälpa Santos vinna Klubb-VM i december stod i vägen för en sådan transfer.

Man tror att Neymar kommer att lämna sin nuvarande klubb för att flytta till Los Blancos för 45 miljoner euro i vinterns transfermarknad, om inte han gör det i januari, kommer han förmodligen att göra det i sommar.

När han pratade med den spanska sporttidningen AS medgav han att han är glad över kopplingen med Copa del Rey mästarna, och sa: "Jag känner mig mycket smickrad av dem (förknippningarna), men för tillfället har jag bestämt mig för att stanna i Brasilien."

"Jag har inte fattat ett beslut än (om han ska flytta till Europa). Det som är klart är att efter (sommarens) transferfönstret kommer jag att fortsätta spela i Brasilien."

"I Santos har jag ett garanti på att jag är med min familj. Där är jag glad och har mina vänner. Jag ser på många saker med mitt hjärta och jag anser inte att det är det rätta ögonblicket att lämna nu."

Ricardo Carvalho kan missa tre månaders Champions League spel med Real Madrid


Den portugisiska försvararen Ricardo Carvalho kan missa tre månaders Champions League spel på grund av att han lämnade det portugisiska landslaget utan lov.
Ricardo Carvalho

Real Madrid
s försvarare Ricardo Carvalho kan bli avstängd från Champions League i tre månader för att ha lämnat Portugals träningsläger.

Den 33-årige mittbacken övergav sitt landslag i Obidos i onsdags efter att ha fått veta att han inte skulle starta i fredagens match mot Cypern.

Senare på dagen meddelades det att Carvalho hade pensionerat sig från landslaget, på grund av att han, enligt honom, blev behandlad på ett respektlöst sätt av laget.

Artikel nummer 74 i UEFAs disciplinära regler säger att "sanktioner som införs av en medlem kan utsträckas till UEFAs tävlingar på begäran av förbundet, särskilt i fallen av allvarliga brott som förbunds inom deras jurisdiktion."

Detta betyder att om det portugisiska fotbollsförbundet (FPF) begär att Carvalho ska avstängas från alla UEFA tävlingar, finns det en chans att missar tre månaders Champions League spel med Real Madrid.

Gonzalo Higuain: "Varje gång vi spelar mot Barcelona kommer vi allt närmare deras nivå"


Den argentinska stjärnan Gonzalo Higuain säger att Real Madrid kommer allt närmare Barcelonas nivå.
Gonzalo Higuain

Real Madrid
s anfallare Gonzalo Higuain tror att gapet mellan Barcelona och Santiago Bernabeu klubben blir mindre och mindre efter varje spelad match.

Spänningen mellan Spaniens två största klubbar kokade i den senaste Supercopa matchen, då Los Blancos förlorade med totalt 5-4 mot de katalanska giganterna.

"Varje gång vi spelar mot Barcelona kommer vi allt närmare deras nivå" sa Higuain till ESPN. "Vi vill verkligen avsluta säsongen med många titlar i prisskåpet."

Higuain deltog i Argentinas senaste match mot Venezuela som slutade med 1-0. Dock var det inte Real Madrid spelaren som gjorde matchens enda mål, utan Portos Nicolas Otamendi gjorde matchens avgörande mål.

Cristiano Ronaldo: "Jag får folk att hålla käften året om"


Efter att ha blivit utbuad i gårdagens match mellan Portugal och Cypern, säger Ronaldo att han inte bryr sig om visslingarna.
Cristiano Ronaldo

Den portugisiska anfallaren Cristiano Ronaldo säger att han inte 'r bekymrad över buropen som han fick från hemmafansen i 4-0 vinsten mot Cypern i EM 2012 (kvalificering) i fredags.

Real Madrid stjärnan gjorde två mål i Portugals stora vinst igår, det första gjorde han i första halvlek och det andra i den andra halvleken.

Ronaldo blev inte bara utbuad av hemmafansen, utan även av Cyperns fans som ropade Lionels Messis namn för att försöka irritera 26-åringen.

Efter matchen sa den förra Manchester United stjärnan att han inte gav hånskrattat någon uppmärksamhet.

"Jag får folk att hålla käften året om. Jag bryr mig inte om vad andra gör eller säger" sa Ronaldo, rapporterar RTP.

"Jag vill fortsätta göra mitt jobb, jag startade denna säsong i en bra form, med viktiga mål och jag vill fortsätta såhär. Jag försöker alltid göra mitt bästa."

När han sedan pratade om sin landsman och lagkamrat Ricardo Carvalho, som lämnade Portugals läger i onsdags, sa Ronaldo: "Allt som händer är nu över, tränaren Paulo Bento har redan pratat om detta."

Adriano Galliani: "Vi ville signera Lassana Diarra i den allra sista minuten"


Milans vicepresident säger att de italienska giganterna ville signera Real Madrids Lassana Diarra i de sista minuterna av transferfönstret.
Lassana Diarra

AC Milan
s vicepresident Adriano Galliani har medgett att den italienska klubben var intresserade av att signera Real Madrids mittfältare Lassana Diarra under de sista minuterna av transfermarknaden.

Den 26-årige spelaren kopplades med bland annat Roma och Tottenham, men han förnekade att han hade kommit överens om en 11,5 miljoner euro affär för att flytta till Premier League klubben.

Enligt rapporter försökte förra säsongens Serie A mästare att signera Diarra på lån, för att sedan använda honom som en ersättare för den skadade Mathieu Flamini som kommer att vara borta i sex månader efter att ha opererat knäet. Och Galliani avslöjade att han försökte värva Diarra.

"Vi ville signera Lassana Diarra i den allra sista minuten" sa Galliani till tidningen Sportmediaset.

Cristiano Ronaldo är med i framsidan av PES 12

För några dagar sedan avslöjade man att Kaká kommer att finnas med i framsidan av FIFA 12 (i bland annat Brasilien och Spanien. I övriga delar av Europa har han ersatts av Jack Wilshere) och idag bekräftade Konami Digital Entertainment att Cristiano Ronaldo kommer att finnas med i framsidan av Pro Evolution Soccer 2012.

Spelet kommer att släppas ut den 14 oktober för PC, PS3 och Xbox 360, den 28 oktober kommer det att vara möjligt att köpa spelet för PSP and PS2 och den 4 november kan man köpa PES 12 för Wii.

Klicka på bilden för att få den i större format.


Jorge Valdano: "I framtiden kommer Madrid och Barcelona tvingas att leta efter något annat"


Jorge Valdano, som var Real Madrids generaldirektör innan han blev sparkad i sommar, tror att Los Blancos och Barcelona kommer att lämna La Liga i framtiden.
Jorge Valdano

Real Madrid
s förra generaldirektör Jorge Valdano förväntar sig att den spanska huvudstadsklubben kommer tillsammans med Barcelona att lämna La Liga någon gång i framtiden.

Sevillas president Jose Maria Del Nido sa nyligen att La Liga har brist på konkurrenskraft på grund av de två stora klubbarnas dominans, och Valdano tror att det endast är en tidsfråga innan Los Blancos och Blaugrana får nog.

"I framtiden kommer Madrid och Barcelona tvingas att leta efter något annat, där klubbar utvecklas med samma hastighet. Det kommer till slut att vara en flytt till den europeiska ligan" sa Valdano till Cadena Ser.

"Mellanrummet mellan de två stora klubbarna och resten har bara blivit större de senaste åren. Man kan inte göra något åt det förutom att känna att det endast kommer att bli värre med tiden."

"Barcelona och Real Madrid har hela världen som sin marknad, medan andra endast har sitt lokalsamhälle."

Mesut Özil: "Vi vill vinna alla tre titlar och jag är säker på att vi kan nå de"


Mesut Özil har ett mål med Real Madrid denna säsong: att vinna alla tre möjliga titlar kampanjen 2011/2012.
Mesut Özil

Real Madrid
s tyska mittfältare Mesut Özil har satt sitt sikte på trippeln denna säsong.

Trots att den spanska huvudstadsklubben blev besegrade av Barcelona i den spanska Supercupen förra månaden, är Özil övertygad om att hans lag kan bryta katalanernas dominans och vinna både ligan och Champions, liksom Copa del Rey.

"Vi har sett i den senaste Supercupen att vi är väldigt nära Barcelona, att vi kan tävla med dem" sa Özil till den spanska sporttidningen AS.

"Den spanska cupen (Copa del Rey), ligan och Champions League kommer att vara väldigt intressant. Vi vill vinna alla tre titlar och jag är säker på att vi kan nå de."

Kaká: "Jag kommer att kämpa för att fortsätta att vara här, men även för att vara en startare"


I en lång intervju med den brasilianske mittfältaren Kaká, säger brassen att han ser fram emot att se vad Real Madrid kommer att vinna i slutet av denna säsong - och vad han kommer att ha åstadkommit.
Kaká

Kaká
behövde bara fyra minuter för att göra mål i Real Madrids 6-0 vinst mot Real Zaragoza i helgen. Mittfältaren pratade med RealMadrid.com samt RealMadridTV, och diskuterade Jose Mourinho samt sina förhoppningar inför den nuvarande säsongen.

Hur känner du dig efter att ha gjort mål mot Zaragoza?

- Jag känner mig väldigt bra. Jag är glad att över starta ligan på detta sätt. Det är bra för mig eftersom jag hade en dålig start förra säsongen på grund av operationen jag utsattes för. Att starta den nuvarande kampanjen med en vinst, ett mål och speltid är fantastiskt.

Vad betydde målet för dig?

- Det ger mig hopp eftersom det fanns mycket snack om att jag skulle lämna Real Madrid i sommar och det verkar som om det fick slut på alla spekulationer. Målet uppmuntrat mig att ha en bra säsong och se till att hjälpa klubben att ha en också.

Alla dina lagkamrater firade målet med dig..

- Vår enhet är uppenbar i varje match och med varje mål som firas. Mitt mål var det femte denna natt och vi alla firade det tillsammans. Sådana saker gör oss starkare som en grupp.

Du gjorde mål och en assist på några minuter när du spelade. Ökar en sådan prestation din moral?

- Att göra en sådan prestation bygger ditt självförtroende. Att ha ett sådant självförtroende från första ligamatchen är viktigt för att ha kontinuitet, för att spela mer och för att successivt nå den optimala formen.

Alla dina lagkamrater säger att du måste vara en viktig spelare för laget.

- Mina lagkamrater hjälper mig mycket. De gjorde det när jag hade en svår tid och de är glada nu när det är bättre. Det är så jag känner och det förklarar vad de alla sa efter matchen. Det motiverar mg ännu mer att veta att mina lagkamrater älskar mig.

Mourinho sa att han gillar att veta att han har en spelare som dig vid sin sida. Det måste betyda mycket när något sådant kommer från honom..

- Det gör det. Han har alltid haft förtroende för mig. Han kunde ha sagt att han inte ville ha mig mer, att klubben borde leta efter en ny klubb för mig. Han tror att jag kan hjälpa laget  mycket. Resten av tränarpersonalen tycker också så. Rui Faria, Karanka, Morais, Louro och resten av personalen hjälper mig och ger mig styrka att fortsätta förbättra mig.

Känner du att du har tränarens förtroende?

- Det gör jag. Mourinho tror på att jag kan förbättra och hjälpa laget. Det känns skönt att veta att han vet om att jag är vid hans sida. Jag kommer att kämpa för att fortsätta att vara här, men även för att vara en startare.

Hur ser du på laget?

- Jag tror att det går fantastiskt. Vi förberedde oss bra i somras och det är det enda som är viktigt. Vi spelade bra mot Barcelona i både matcherna och vår första ligamatch bevisade att vi förberedde oss väl inför säsongen. Detta är avgörande för att ett lag ska vara framgångsrikt i en lång säsong där mycket står på spel.

Vad tror du Real Madrid kommer att uppnå detta år?

- Vi alla känner på oss att något viktigt kommer att hända. Vi tror att vi kommer att vinna något som kommer att göra fansen, spelarna och alla de som älskar Real Madrid mycket glada.

Vad förväntar du dig på en personlig nivå?

- Jag hoppas att jag kommer att njuta av fotbollen och hitta personlig framgång i Real Madrid. Fansen och jag vill se den bästa Kaká. Det är vad jag önskar denna säsong.

Ser du Cibeles framför dig efter att ha haft en fantastisk säsong på både en personlig och kollektiv nivå?

- Alla de som spelar för Real Madrid drömmer om det. Vi var där förra säsongen för att fira Copa del Rey titeln. Jag hoppas att jag återvänder dit detta år för att fira fler viktiga och historiska titlar.

Mourinho och Casillas säger att det inte finns några oåtkomliga spelare i laget och att ingen i truppen borde tro att de är det..

- Det är bra för laget eftersom positiv konkurrens gör spelarna bättre. De är mer eller mindre två spelare som spelar för varje position och de som nuvarande är i bänken borde veta att de kan bli startare också. Detta motiverar laget och tillåter det att växa.

Vad skulle du vilja säga till fansen?

- Jag skulle vilja tacka dem för stödet och styrkan de har gett mig på gatorna. De säger alltid att de vill se det bästa av Kaká. Många bad mig att stanna i sommar, de ville inte att jag skulle lämna Real Madrid. Jag vill även säga till dem att jag kommer att göra mitt bästa för att bli framgångsrik i detta lag. Jag är säker på att jag kommer att bli det.

Rapport: Nuri Sahin kan vara borta ända till november


Nuri Sahin var nyligen väldigt nära att återvända till planen, men nu rapporteras det att turken kan vara borta ända till november.
Nuri Sahin

Real Madrid
har fått några störande nyheter från klubbens läkare. Den turkiska mittfältaren Nuri Sahin kan vara borta ända till november, rapporterar sporttidningen Marca.

Den 22-årige playmakern lämnade Borussia Dortmund för Real Madrid i sommarens transfermarknad, men han har ännu inte debuterat för den spanska huvudstadsklubben på grund av en knäskada.

Sahin skadade sig i ett träningspass när Los Blancos förberedde sig inför försäsongen i USA i juli, och han har sedan dess inte kunnat spela.

Den vänsterfotade spelaren förväntades vara tillbaka inom tre veckor, men hans comeback verkar vara långt ifrån det för tillfället.

Real Madrid fruktar att Sahin inte kommer att kunna spela i ytterliga två månader, vilket betyder att han kommer att missa upp till åtta ligamatcher och de tre första matcherna i Champions Leagues gruppspel.

OFFICIELLT: Ännu en spelare har utlånats - Royston Drenthe har signerat för Everton


Efter att ha lånats ut i en säsong till Hercules, har Royston Drenthe flyttat till England och Premier League - ännu en gång på lån.
Royston Drenthe

Den engelska klubben Everton har slutfört signeringen av Royston Drenthe, och holländaren kommer att spela för Premier League klubben i en säsong på lån.

Den 24-årige spelaren undertecknade ett kontrakt som gäller till slutet av säsongen 2011/2012, och kommer att ersätta Mikel Arteta som flyttade till Arsenal.

Drenthe spenderade förra säsongen på lån i Hercules, och trots att han hade en framgångsrik säsong i Valencia, ville han inte signera ett nytt kontrakt med andradivisonsklubben på grund av löneproblemen.

Angel di Maria: "Jose Mourinho är den bästa tränaren jag har haft"


Real Madrids argentinska ytter, Angel di Maria, har hyllat Los Blancos portugisiska tränare Jose Mourinho, som han anser är världens bästa.
Angel di Maria

Angel di Maria
har blivit en nyckelspelare i Real Madrid i den senaste säsongen, och spelaren har hyllat tränaren Jose Mourinho i en intervju med Ole.

"Jose Mourinho är den bästa tränaren jag har haft i hela min karriär. Han kan stå ut med all press så att vi återstår lugna. Han får dig att känna att det inte är ditt ansvar."

"När det inte går som man vill att det ska göra stöttar han dig och säger till dig att du ska fortsätta spela. Han ger oss chansen att fortsätta göra det."

"Det är inte lätt att spela för mitt landslag. Jag känner mig bekvämare i klubben eftersom jag tränar med mina lagkamrater varje dag. Att spela för en av världens viktigaste klubbar har lärt mig att möta vilken utmaning som helst."

Sergio Ramos säger till Sevillas president att titta på en annan liga om han inte gillar La Liga


Efter att Sevillas president kritiserade La Liga, gav sig Ramos till attack mot sin förra klubbs president.
Sergio Ramos

Real Madrid
s försvarare Sergio Ramos har gått till attack mot Sevillas ägare Jose Maria Del Nido efter att presidenten kritiserade La Liga.

Efter Real Madrids 6-0 vinst och Barcelonas 5-0 vinst mot Real Zaragoza respektive Villarreal var Del Nido frustrerad och sa: "Finns det några fans som inte tycker att ligan är prostituerad, uppblandad och skadad? Vår turnering är inte bara det största skämtet i Europa, utan i världen. Det är en 'tredjevärldsliga' där två klubbar tar andra klubbars tv-pengar."

Ramos var inte imponerad av Sevilla presidentens kommentarer och sa till honom att leta efter en annan liga om han inte gillar Primera Divison.

"Om han inte gillar La Liga, varför tittar han inte på en annan liga? Vi är ganska nöjda med den nuvarande tävlingen" sa Ramos till EFE.

Xabi Alonso är ute efter att vinna La Liga: "Det är dags att få den"


Den förra Liverpool spelaren, Xabi Alonso, hoppas att Real Madrid vinner La Liga i år.
Xabi Alonso

Real Madrid
s spanska mittfältare Xabi Alonso har klargjort i en intervju med den spanska sporttidningen Marca att han vill lyfta La Liga titeln denna säsong.

Den 28-årige spelaren har ännu inte vunnit en liga, varken i Spanien eller England (där han spelade för sin gamla klubb Liverpool), och nu börjar playmakern bli orolig.

"Jag behöver en liga. Jag önskar att jag rör trofén i år" sa Alonso till Marca. "Med Liverpool hamnade vi på andra plats och nu har det hänt samma sak med Madrid i två år. Det är dags att få den."

Den spanska huvudstadsklubben hade en framgångsrik kampanj förra säsongen, då Los Blancos vann Copa del Rey titeln i finalen mot Barcelona. Dock misslyckades de med att vinna den spanska ligan och den europeiska Champions League.

"De (Barcelona) har jättebra spelare och de har förstärkt laget. De har haft tre år av enastående resultat, men Real Madrid kommer att tävla."