Manchester United och AC Milan förhandlar med Real Madrid om Kaká

Playmakern vill lämna Santiago Bernabeu i sommar, och United är i kamp med Milan om 30-åringens signatur.

Manchester United kommer att försöka signera Real Madrids mittfältare Kaká, som vill lämna Santiago Bernabeu klubben.

Den brasilianska stjärnan deklarerade i torsdags att hans agent jobbar på en flytt innan sommarens transfermarknad stänger (nästa vecka).

AS säger att Kakás far förhandlar med tre klubbar; AC Milan, United och en annan okänd Premier League klubb.

En flytt tillbaka till Milan är ett föredraget alternativ för latinamerikanen, men flytt till Old Trafford är möjlig eftersom engelsmännen försökte signera honom förra sommaren, då affären blockerades av Los Blancos tidigare tränare Jose Mourinho.

Kaká: "Jag vill lämna Real Madrid"

Den brasilianska mittfältaren har medgett att han har meddelat Ancelotti att han vill lämna Santiago Bernabeu klubben i sommar.

Den brasilianska stjärnan Kaká avslöjade att han vill lämna Real Madrid en vecka innan sommarens transfermarknad stänger.

Den 31-årige spelaren kämpade för att få någon speltid när Jose Mourinho tränade Los Blancos, och det ser inte ut som att han kommer att ingå i Carlo Ancelottis planer med tanke på att han fick spendera de två första ligamatcherna på bänken.

"Jag vill lämna" sade Kaká till journalister, rapporterar Goal.

"Jag tycker att det är dags för mig att lämna klubben. Jag har pratat med Carlo Ancelotti och med klubben, alla vet".

"Nu är det svårare för mig i laget, och klubben vet vad jag vill. Det är min skyldighet att arbete och fortsätta träna, men min pappa arbetar redan med att se om något dyker upp".

"Jag tror att det är det bästa för mig och för klubben. Vi får hoppas att vi hittar en lösning innan måndag. Min avsikt är att fortsätta spela i Europa".

Deportivo la Coruña 0 - 4 Real Madrid

Real Madrid besegrade Deportivo la Coruña i dagens vänskapsmatch som spelades på motståndarnas hemmaplan. Kaká gjorde det första målet i den 5:e minuten, Morata utökade i den 12:e minuten, Casmiro gjorde det tredje målet fyra minuter senare, och Kaká avslutade med sitt andra mål för dagen i den 85:e minuten.

Ancelotti har inkallat 20 spelare till Teresa Herrera Cup

Carlo Ancelotti har inkallat 20 spelare till Teresa Herrera Cup, som kommer att spelas mellan Real Madrid och Deportivo la Coruña ikväll.

REAL MADRIDS TRUPPLISTA:
Målvakter: Iker Casillas, Diego López & Tomás Mejías.
Försvarare: Pepe, Marcelo, Arbeloa, Nacho, Carvajal, Casado & Mateos.
Mittfältare: Kaká, José Rodríguez, Mesut Özil, Casemiro, Isco & Di María.
Anfallare: Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Jesé & Alvaro Morata.

Angel di Maria: "Jag vill stanna i Real Madrid"

Argentinaren insisterar på att han vill stanna i Real Madrid, trots risken att förlora sin plats om Gareth Bale signeras av klubben.

Angel di Maria insisterar på att han är lycklig i Real Madrid och att han kommer att kämpa för en plats i Carlo Ancelottis startelva.

Förra veckan rapporterades det att Arsenal är intresserade av den argentinska yttern, och man tror att Galatasaray har också uppmärksammat spelaren.

Den tidigare Benfica spelaren, som blev utsedd till 'man of the match' i 1-0 vinsten mot Granada i måndags, kan förlora sin plats om Gareth Bale signeras av Los Blancos. 24-åringen säger dock att han inte har någon avsikt att lämna den spanska huvudstadsklubben.

"Jag förstår att klubben strävar efter att förstärka sig och det är bra att de gör det" sade di Maria till den spanska tidningen AS.

"Men jag signerade (ett kontrakt) till 2018 för bara ett år sedan och min önskan är att stanna i Santiago Bernabeu".

Alvaro Arbeloa: "Vi måste respektera tränarens beslut"

Försvararen säger att han står bakom Los Blancos skotträddaren, men betonade att alla spelare måste acceptera att det alltid kommer att finnas en chans för dem att bänkas.

Alvaro Arbeloa försöker lugna ner kontroversen kring Carlo Ancelottis beslut att spela med Diego Lopez istället för klubbkaptenen Iker Casillas.

Efter konflikten med Los Blancos tränare Jose Mourinho, förväntades det att Casillas skulle återfå sin plats i startelvan under den nya tränaren Ancelotti. Den italienska tränaren har dock föredragit att spela med Lopez i de två första La Liga matcherna, inklusive måndagens vinst mot Granada.

Detta har orsakat tumult på Santiago Bernabeu där Casillas förblir en ikon, men Arbeloa skulle vilja få ett slut på oroligheterna.

"Säsongen är jättelång" sade Arbeloa till reportrar efter 1-0 vinsten mot Granada, rapporterar Goal. "Den pågår i 11 månader, så det finns gott om tid för alla att hjälpa till".

"Iker är vår kapten och han har mycket erfarenhet. Jag förstår och stöttar Iker, men vi är professionella. Vem det nu än är som spelar kommer (han) att ha vårt stöd, och fansen borde göra samma sak".

"Debatten pågår där ute, men det är rapporterna som vi är mer intresserade av. Vi är lugna. Vi måste respektera tränarens beslut. Vi måste fokusera på laget för vi har redan alltför många fiender".

Granada 0 - 1 Real Madrid

Real Madrid lyckades besegra Granada med 1-0 efter ett mål av Karim Benzema i den första halvleken. Detta var tillräckligt för att få de tre viktiga poängen i La Liga.

Startelvan + var man kan se dagens match

REAL MADRIDS STARTELVA MOT GRANADA: Diego Lopez, Alvaro Arbeloa, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo, Luka Modric, Mesut Özil, Isco, Angel di Maria, Cristiano Ronaldo & Karim Benzema.

BÄNKEN: Iker Casillas, Casemiro, Nacho, Dani Carvajal, Jese, Kaká & Alvaro Morata.

SE MATCHEN
Alternativ 1: Gå in på Sportlemon (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 2: Gå in på Rojadirecta (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 3: Gå in på ATDHE (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 4: Gå in på MyP2P (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 5: Gå in på OleoleTV (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 6: Gå in på SoccerTVLive (skrolla ner) och välj den bästa länken för dig.
Alternativ 7: Gå in på Tune2Sports (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 8: Gå in på Soccerlivelinks (skrolla ner) och välj den bästa länken för dig.
Alternativ 9: Gå in på Eplsite (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 10: Gå in på Firstrow1 (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 11: Gå in på Laola1 (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 12: Gå in på Streamhunter (skrolla ner) och välj den bästa länken för dig.
Alternativ 13: Gå in på Wizwig (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.

Rapport: Real Madrid och Tottenham överens om ett rekordsavtal för Bale

Rapporter hävdar att walesaren kommer att bekräftas som en Real Madrid spelare inom kort, eftersom Tottenham har accepterat Los Blancos otroliga bud.

Real Madrid har nått en överenskommelse med Tottenham om ett världsrekordavtal värt 100 miljoner euro för att signera Gareth Bale till Los Blancos, rapporterar Goal.

Spurs ordförande Daniel Levy accepterade de spanska giganternas erbjudande i söndags och det påstås att de två klubbarna kommer att bekräfta detta inom kort.

Klubbarna har kommit överens om att pengarna ska betala i tre omgångar, då Bale kommer att bli den dyraste spelaren i fotbollens historia och slå de 93 miljoner euro som marängerna betalade för Cristiano Ronaldo år 2009.

Bale förväntas signera ett sexårskontrakt med Santiago Bernabeu klubben och enligt uppgifter kommer han att tjäna 10 miljoner euro per år.

Ancelotti har inkallat 20 spelare till måndagens La Liga match mot Granada

Carlo Ancelotti har inkallat 20 spelare till säsongens andra ligamatch som kommer att spelas mot Granada på arenan Los Cármenes.

REAL MADRIDS TRUPPLISTA:
Målvakter: Iker Casillas, Diego López & Tomás Mejías.
Försvarare: Pepe, Sergio Ramos, Arbeloa, Nacho, Marcelo & Carvajal.
Mittfältare: Kaká, José Rodríguez, Özil, Modric, Casemiro, Isco & Di María.
Anfallare: Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Jesé & Alvaro Morata.

En miss av Real Madrid, firande med Raúl och lite annat

I torsdags skulle allting kretsa runt Raúl - trodde vi. Real Madrid gjorde en stor miss när de på torsdagen råkade lägga upp Bales tröja på RealMadridshoppen.
 I kommentarerna på en av Casillas bilder på Instagram hade en mycket besviken läsare kommenterat,
rawphibird: "Iker, jag har varit ett fan av dig sen början av din karriär. Jag kommer ihåg Champions League finalen mot Valencia som om det var igår. Idag spenderade jag fyra timmar på en buss mot Los Angeles. Jag väntade utanför presskonferensen, [jag] frågade dig om ett foto och du sade till mig att du skulle [ställa upp] när du kommer ut, men sedan kom alla ut och tog kort och [gav] autografer [förutom du] och nu måste jag åka tillbaka till min stad med inget :-("

Casillas valde att svara på denna kommentar och hans kommentar lydde,
ikercasillasoficial: "@rawphibird fenómeno, förlåt mig! Jag hade en presskonferens! Jag står i gengäld till dig! Tack för ditt stöttande och förlåta mig för att inte [ha] kunnat signera!

Real Madrid 5 - 0 Al-Sadd

Real Madrid besegrade Al-Sadd m ed 5-0 i gårdagens Santiago Bernabeu Trophy, där legenden Raul spelade för marängerna och gjorde mål för sin förra klubb.

Startelvan + var man kan se dagens match

REAL MADRIDS STARTELVA MOT AL-SADD: Iker Casillas, Alvaro Arbeloa, Nacho, Sergio Ramos, Marcelo, Casmiro, Luka Modric, Angel di Maria, Kaká, Cristiano Ronaldo & Raul.

BÄNKEN: Diego Lopez, Tomas Mejias, Pepe, Dani Carvajal, Jese, Mateos, Mesut Özil, Isco, Karim Benzema & Alvaro Morata.

SE MATCHEN
Alternativ 1: Gå in på Sportlemon (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 2: Gå in på Rojadirecta (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 3: Gå in på ATDHE (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 4: Gå in på MyP2P (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 5: Gå in på OleoleTV (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 6: Gå in på SoccerTVLive (skrolla ner) och välj den bästa länken för dig.
Alternativ 7: Gå in på Tune2Sports (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 8: Gå in på Soccerlivelinks (skrolla ner) och välj den bästa länken för dig.
Alternativ 9: Gå in på Eplsite (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 10: Gå in på Firstrow1 (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 11: Gå in på Laola1 (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 12: Gå in på Streamhunter (skrolla ner) och välj den bästa länken för dig.
Alternativ 13: Gå in på Wizwig (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.

Xabi Alonso har opererat sin högra fot

Santiago Bernabeu klubben har bekräftat att spelaren har opererat sig, och kommer att vara borta i upp till tre månader.

Real Madrid har bekräftat att mittfältaren Xabi Alonso har genomgått en framgångsrik operaration på sin fot.

Den spanska spelaren skadade sig under onsdagens träningspass och kan vara tvungen att stanna utanför planen i ungefär tre månader.

"Idag opererades Xabi Alonso på grund av en fraktur som satt på hans högra fot" skrev klubben på sin officiella hemsida.

Skadan är ett bittert slag för Carlo Ancelotti eftersom även den nya signeringen Asier Illarramendi, som värvades för att ersätta Alonso vid behov, är skadad.

Ancelotti har inkallat 20 spelare till Santiago Bernabeu Trophy

Carlo Ancelotti har inkallat 20 spelare till Santiago Bernabeu Trophy XXXV, som kommer att spelas mot Al-Sadd imorgon klockan 22:30.

REAL MADRIDS TRUPPLISTA:
Målvakter: IkerCasillas, Diego Lopez & Tomas Mejias.
Försvarare: Sergio Ramos, Marcelo, Carvajal, Arbeloa, Pepe, Nacho & Mateos.
Mittfältare: Özil, Kaka, Casemiro, Luka Modric, Isco & Angel Di Maria.
Anfallare: Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Alvaro Morata & Jese.

Victor Valdes: "Jag skulle vilja se Casillas spela mer"

Blaugrana målvakten förvånades över Ancelottis beslut att bänka Casillas i La Liga matchen mot Real Betis.

Barcelonas målvakt Victor Valdes anser att Carlo Ancelotti gjorde ett misstag när han spelade med Diego Lopez istället för Iker Casillas i 2-1 vinsten mot Betis.

Spaniens förstahandsmålvakt hade en tuff sista säsong med Jose Mourinho som valde att bänka skotträddaren den största delen av förra kampanjen.

"Jag blev förvånad över att Casillas bänkades" sade Valdes till El Mundo Deportivo.

"Han spelade bra i Confederations Cup efter en svår personlig situation och månader utan speltid. Jag har sett Iker göra det omöjliga, för mig är han den bästa".

"Jag är förvånad över beslutet, men det är inte min klubb så jag har ingen rätt att säga något om saken. Men han är den bästa. Jag skulle vilja se honom spela mer, det är en utmaning för mig att möta honom".

Raul Gonzalez: "Bales prislapp är för hög"

Real Madrid ikonen anser att det skulle vara bättre för hans tidigare klubb om de backade ur Bale förhandlingarna på grund av spelarens höga prislapp.

Al-Sadd anfallaren Raul Gonzalez känner att prislappen för Gareth Bale är så hög att Real Madrid inte borde fortsätta försöka signera stjärnan.

Los Blancos har länge varit intresserade av Tottenham yttern, och rapporter hävdar att den engelska klubben kräver 120 miljoner euro för att låta walesaren lämna.

Klubblegenden Raul anser dock att en sådan summa är för stor trots 24-åringens talang.

"Bale är en fantastisk spelare" sade Raul till Al-Sadds officiella hemsida.

"Jag förstår att Real Madrids styrelse jobbar hårt för att fixa ihop det bästa möjliga laget, men priset är för högt".

Rapport: Manchester United planerar ett 55 miljoner euro bud på Kaká och Özil

Den engelska klubben rapporteras vara intresserade av Los Blancos paret och planerar att lägga ett bud på spelarna.

Manchester United kommer att lägga ett bud på Real Madrid duon Kaká och Mesut Özil, rapporterar El Mundo Deportivo.

Den katalanska tidningen hävdar att den engelska klubben är villiga att erbjuda den spanska huvudstadsklubben 55 miljoner euro för mittfältsduon innan sommarens transfermarknad stänger.

Enligt uppgifter är Los Blancos tränare Carlo Ancelotti beredd att nå en överenskommelse med Old Trafford klubben, men han är ovillig att förlora Özil.

Den tyska playmakern har kopplats med Premier League klubben i den brittiska pressen under de senaste dagarna.

Carlo Ancelotti: "Vi hade problem i backlinjen"

Ancelotti lämnades besviken på sina försvarares prestation mot Betis trots 2-1 vinsten på Santiago Bernabeu.

Efter 2-1 vinsten mot Real Betis har Carlo Ancelotti medgett att han inte är nöjd med Real Madrids försvarsspel.

Den italienska tränaren indikerade att han inte var nöjd med sin backlinje och antydde på att målvakten Diego Lopez och några andra spelare kan se sig själva utanför startelvan i Madrids nästa match.

"Vi måste förbättra oss. Vi skapade målchanser men vi hade problem i backlinjen" förklarade Ancelotti, skriver Goal.

"Idag (igår) valde jag Diego Lopez. Jag vet inte vem som kommer att spela nästa match".

"Jag har en så bra trupp. Morata, Di Maria och Casemiro gjorde laget starkare ikväll, och Isco gjorde sitt bästa i denna match".

Isco: "Real Madrid har mycket att förbättra"

Iscos sena mål gav klubben tre poäng i La Liga, men den 21-årige playmakern är medveten om att hans lag måste förbättra sitt spel.

Real Madrids anfallare Isco säger att hans lag måste utvecklas trots 2-1 vinsten mot Betis på Santiago Bernabeu igår kväll.

Den nya signeringen räddade marängerna när han gjorde ett sent mål som gav Los Blancos tre viktiga poäng i La Liga.

Isco medgav att han blev "överraskad" av Betis höga prestationsnivå, men insisterade på att hans lag måste förbättra sig under säsongens gång.

"Jag är nöjd med vinsten, vi startade säsongen med en vinst hemma och nu måste vi gå på samma spår" sade Isco till Canal+.

“Det är det första målet som jag har satt in med mitt huvud under min första match, men jag är också glad över att vi tog hem alla tre poäng".

"Det är den första ligamatchen, vi har mycket att förbättra, men vi har precis börjat och vi har tagit de tre poängen".

Varane: "Mitt återhämtningsprogram går som planerat"

Fransmannen har inte deltagit i någon match sedan slutet av förra säsongen, men han säger att han håller på att återhämta sig från sin knäskada.

Real Madrids försvarare Raphaël Varane säger att hans återhämtning från sin knäskada går som planerat.

Efter ett fantastiskt genombrottsår tvingades fransmannen sitta utanför planen på grund av en operation i slutet av förra säsongen.

Han återvände till träningen under försäsongen och han har nu bekräftat att han inte har drabbats av några bakslag under sin rehabilitering.

"Mitt återhämtningsprogram och min knästyrka återstår densamma" skrev Varane på sitt officiella Twitter konto.

"Det har inte funnits några speciella komplikationer".

Real Madrid 2 - 1 Real Betis

Real Madrid vann sin första La Liga match med 2-1 efter att ha besegrat Real Betis på hemmaplan. Motståndarnas Jorge Molino gjorde det första målet, men Karim Benzema kvitterade i den 26:e minuten. Isco blev dock matchens hjälte då han avgjorde i den 86:e matchminuten.

Startelvan + var man kan se dagens match

REAL MADRIDS STARTELVA MOT REAL BETIS: Diego Lopez, Alvaro Arbeloa, Pepe, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Sami Khedira, Luka Modric, Mesut Özil, Isco, Cristiano Ronaldo & Karim Benzema.

BÄNKEN: Iker Casillas, Casemiro, Nacho, Alvaro Arbeloa, Angel di Maria, Kaká & Alvaro Morata.

SE MATCHEN
Alternativ 1: Gå in på Sportlemon (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 2: Gå in på Rojadirecta (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 3: Gå in på ATDHE (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 4: Gå in på MyP2P (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 5: Gå in på OleoleTV (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 6: Gå in på SoccerTVLive (skrolla ner) och välj den bästa länken för dig.
Alternativ 7: Gå in på Tune2Sports (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 8: Gå in på Soccerlivelinks (skrolla ner) och välj den bästa länken för dig.
Alternativ 9: Gå in på Eplsite (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 10: Gå in på Firstrow1 (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 11: Gå in på Laola1 (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 12: Gå in på Streamhunter (skrolla ner) och välj den bästa länken för dig.
Alternativ 13: Gå in på Wizwig (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.

Ancelotti har inkallat 20 spelare till kvällens La Liga match mot Betis

Carlo Ancelotti har inkallat 20 spelare till säsongens första La Liga match, som kommer att spelas mot Real Betis på Santiago Bernabeu idag klockan 21:00.

REAL MADRIDS TRUPPLISTA:
Målvakter: Iker Casillas, Diego López & Tomás Mejías.
Försvarare: Pepe, Sergio Ramos, Arbeloa, Nacho, Marcelo & Carvajal.
Mittfältare: Kaká, Khedira, Özil, Modric, Casemiro, Isco & Di María.
Anfallare: Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Jesé & Alvaro Morata.

Carlo Ancelotti: "Coentrão har begärt att få lämna klubben"

Försvararen vill lämna Santiago Bernabeu klubben och kommer inte att delta i Madrids första La Liga match säsongen 13/14.

Real Madrid tränaren Carlo Ancelotti har avslöjat att Fabio Coentrão har begärt att få lämna klubben under den nuvarande transfermarknaden.

Den portugisiska spelaren har fått kämpa för att spela regelbundet sedan sin ankomst från Benfica år 2011 och han har kopplats med en flyt från Santiago Bernabeu klubben vid fler än ett tillfälle under sommaren.

Rapporter har kopplat 25-åringen med en flytt till Tottenham då han kan ingå i Los Blancos bud på Gareth Bale, men Ancelotti har nu medgett att Coentrão vill lämna marängerna oavsett hur det går med den waleisiska stjärnan.

"Coentrão har begärt att få lämna klubben och kommer inte att spela på söndag mot Betis" sade Ancelotti i en presskonferens, rapporterar Goal.

Sedan diskuterade den italienska taktikern Bales potentiella ankomst, och Ancelotti medgav att han skulle välkomna yttern med öppna armar trots att han är nöjd med sin trupp.

"Bale? Jag kan endast säga att jag är jättenöjd med truppen jag har, men de bästa spelarna gör laget bättre".

Isco: "Casillas är den bästa målvakten i världen"

Mittfältaren har hyllat den erfarna målvakten samtidigt som han även tog sin tid att berömma Diego Lopez.

Den nya Real Madrid spelaren Isco anser att Iker Casillas är den bästa målvakten i världen, men betonade att den spanska skotträddaren möter hård konkurrens från Diego Lopez för startplatsen.

Casillas förlorade sin startplats till Lopez förra säsongen efter en handskada, men han förväntas återvända till startelvan nu när Carlo Ancelotti har anlänt till klubben.

Trots att Isco har goda ord att säga om Casillas känner han dock att Lopez kommer att visa sig vara en seriös rival för den 32-årige ikonen.

"För mig är Casillas den bästa i världen med tanke på att han har vunnit allt under de senaste åren" sade Isco i en presskonferens, rapporterar Goal.

"Båda två är målvakter som har visat vad de går för med sina stora talanger. Diego var fantastisk förra året. Jag tycker att det är bra att det finns en sådan hälsosam konkurrens". 

Carlo Ancelotti: "Champions League är en prioritet för alla Madridistas"

Den italienska tränaren har satt sitt sikte på europeisk framgång och tror att Cristiano Ronaldo kommer att ha en superbra säsong.

Carlo Ancelotti har medgett att Champions League är Real Madrids prioritet denna säsong.

Santiago Bernabeu klubben har inte vunnit den europeiska tävlingen sedan 2001/2002 då de slog Bayer Leverkusen med 3-1, och Ancelotti vill hjälpa Los Blancos att ta hem den efterlängtade Decima.

"Alla i Madrid är fokuserade på att vinna Champions League. Det är en prioritet för alla Madridistas" sade Ancelotti till Il Corriere dello Sport.

"Real Madrid har inte tagit sig till Champions Leagues semifinal sedan 2002, och när man tänker på det så är det otroligt. Jag tycker att det är en alltför lång tid för en klubb som Madrid".

Den tidigare Paris Saint-Germain tränaren fortsatte sedan med att diskutera rivalitet med Barcelona, och betonade att marängerna kommer inte att kopiera den katalanska klubben spelstil.

"Vår spelstil kommer inte att likna Barcelonas. Barcelona har sin egna filosofi och deras lag har spelat tillsammans ganska länge".

"Madrid har annorlunda spelare med sina egna stilar. Vi vill spela anfallsfotboll och föra spektakel till arenorna. Vi har fantastiska spelare".

Ancelotti pratade även om Cristiano Ronaldo, och sade: "Cristianos framgång är Madrids framgång. Han har börjat bra och är mycket motiverad. Han kommer att ha en fantastisk säsong".

Rapport: Manchester United och PSG är intresserade av Angel di Maria

De två klubbarna är intresseade av latinamerikanens tjänster och kommer att konkurrera med varandra om hans signatur.

Real Madrids ytter Angel di Maria har uppmärksammats av Manchester United och Paris Saint-Germain, rapporterar den franska median.

Le Parisien säger att Ligue 1 klubben och Premier League mästarna är redo att lägga bud på den argentinska spelaren så fort Los Blancos har signerat Tottenham stjärnan Gareth Bale.

Båda klubbarna är medvetna om att Bales ankomst kan förändra siutationen för den 25-årige spelaren som kan vara villig att lyssna på erbjudanden från andra klubbar i Europa.

Men under tiden som Bale sagan dras ut måste de två giganterna vänta oroligt.

Cristiano Ronaldo: "Jag är inte orolig över min kontraktsförlängning"

Den framgångsrika anfallaren är lugn när det gäller hans kontraktssituation i Real Madrid och han är nöjd med hur allt håller på att utvecklas.

Cristiano Ronaldo har insisterat på att han inte är orolig över sin kontraktssituation i Real Madrid trots att båda parterna har ännu inte nått ett avtal.

Den 28-årige stjärnan kan signera ett nytt kontrakt med Santiago Bernabeu klubben inom kort, vilket innebär att han kan bli den bäst betalda spelaren i La Liga.

"Min kontraktsförlängning är inget som oroar mig just nu. Jag har fortfarande några år kvar på mitt nuvarande avtal" sade Ronaldo till AS.

"Dessa saker utvecklas naturligt och förr eller senare kommer det att bli tydligare".

"Det går bra för mig nu och min kontraktssituation är inget problem för mig. Jag är lycklig med hur allt fungerar. Det är inte som att världen kommer att gå under".

Isco: "Gareth Bale skulle vara ett välsignat problem för Ancelotti"

Spanjoren säger att Los Blancos skulle välkomna den walesiska yttern med öppna armar, och sade att han skulle ge den italienska tränaren ett välkomnat huvudvärk.

Isco säger att det inte finns någon tvivel på att Gareth Bales ankomst kommer att ge Carlo Ancelotti ett "välsignat" problem.

Los Blancos har redan bekräftat sitt intresse för Tottenham yttern, men de har än så länge vägrat att betala Premier League klubbens 114 miljoner euro prislapp.

"Om han kommer, kommer tränaren att få ett problem, ett välsignat problem" sade Isco till journalister i en presskonferens, rapporterar Goal.

"Jag tror att alla tycker att han är en jättebra spelare. Så vi skulle välkomna honom precis som alla andra har blivit välkomnade hit under sommaren".

Isco är en av Madrids senaste värvningar. Han lämnade Malaga för rapporterade 30 miljoner euro och han tror att han kan nå framgång i Santiago Bernabeu med Carlo Ancelotti vid rodret.

"Han är en tränare som alltid pratar med dig" förklarade Isco. "Han är mycket nära sina spelare och hans filosofi är perfekt för Madrid".

"Tränaren ber om bollinnehav, goda omdömen, kreativitet och hög press. Det är en stil som passar spelarna som gillar att spela. Vi kommer att se ett attraktivt Madrid som kommer att göra stora saker".

"Vi vill spela bra i alla tävlingar, inte bara i Champions League, utan vi vill vinna allt".

Xabi Alonso: "Det första Ancelotti sade till mig var jag att jag är skyldig honom en CL titel"

Den nya Real Madrid tränaren har inte glömt finalen mellan AC Milan och Liverpool, som den sistnämnda klubben vann.

Den nya Real Madrid tränaren Carlo Ancelotti sade skämtsamt till Xabi Alonso att han är skyldig honom en Champions League titel efter år 2005:s final mot AC Milan.

Ancelotti tränade den italienska klubben när de spelade finalen mot Alonsos Liverpool i Istanbul för åtta år sedan då engelsmännen ledde med 3 mål, och Ancelotti har inte glömt detta.

"Det första Ancelotti sade till mig efter hans ankomst var jag att jag är skyldig honom en Champions League" avslöjade Alonso i en intervju med El Mundo.

Mittfältaren passade även på att försvara Jose Mourinho och betonade att den portugisiska tränaren alltid respekterar sina spelare så länge de gör sitt bästa.

"Mourinho respekterar alltid spelarna som jobbar hårt för laget. Min pappa var en tränare så jag växte upp i en miljö där det fanns mycket respekt för en person som honom. Det är jättesvårt att kontrollera 25 spelare".

Manchester United planerar att erbjuda Real Madrid 40 miljoner pund för Özil

Enligt uppgifter kommer den engelska klubben att försöka signera den tyska mittfältaren efter att ha misslyckats signera Fabregas från marängernas ärkerivaler.

Manchester United rapporteras vara intresserade av Real Madrids mittfältare Mesut Özil.

Punto Pelota säger att den engelska klubben är villiga att erbjuda playmakern 40 miljoner pund för den tyska spelaren, och Premier League klubben är ganska säkra på att de kommer att nå ett avtal med Los Blancos.

Özils pappa, som även är hans agent, har pressat för att öppna nya kontraktssamtal med den spanska huvudstadsklubben under sommaren, och man är orolig över att 25-åringen kommer att bänkas under den nya säsongen.

Efter att klubben signerade de nya spelarna Isco och Asier Illarremendi har Özils representanter oroat sig över att spelaren kommer att ersättas, och eftersom United misslyckades signera Cesc Fabregas från Barcelona, kan Los Blancos lösa Old Trafford klubbens problem genom att sälja stjärnan innan transfermarkanden stänger. 

Sami Khediras agent är i samtal med Paris Saint-Germain

Mittfältaren oroar sig över att förlora sin startplats nästa säsong och vill därför flytta till en klubb som kan erbjuda honom regelbunden speltid.

Real Madrid mittfältaren Sami Khedira har blivit erbjuden till Paris Saint-Germain, rapporterar den franska median.

RMC säger att den tyska spelarens agent har varit i kontakt med Ligue 1 klubben för att försöka nå en överenskommelse.

Khedira kan förlora sin plats i startelvan, speciellt efter att den unga spelaren Casemiro har flyttats upp till A-laget och kan ersätta den 26-årige spelaren under den nya tränaren Carlo Ancelotti.

PSGs tränare Laurent Blanc har tidigare sagt att han vill signera en ny mittfältare denna månad.

Kaká: "Jag vill spela mer regelbundet"

Latinamerikanen har inte spelat regelbundet på länge, och han hoppas att den nya tränaren kommer att hjälpa honom återfå sin bästa form.

Real Madrid mittfältaren Kaká hoppas att han kommer att få en plats i Brasiliens VM 2014 trupp nu när han deltar i fler matcher för Los Blancos.

Den 31-årige stjärnan spelade för det mesta som en ersättare när han tränades av Jose Mourinho säsongen 2012/2013, vilket resulterade till att han lämnades utanför Luiz Felipe Scolaris segrande Confederations Cup trupp.

Playmakern hoppas dock att han kommer att få mer speltid av den tidigare AC Milan tränaren för att kunna imponera i Santiago Bernabeu klubben samt ta sig till Selecao truppen nästa sommar.

"Denna säsong vill jag spela mer regelbundet" sade Kaká till Adidas. "Jag vill vara i form och om jag spelar bra för min klubb kan jag ta mig tillbaka till mitt landslag".

"Jag vill spela i VM nästa sommar. Carlo är en öppen tränare som hjälper mig jättemycket. Personligen är det kul att träna med honom".

Cristiano Ronaldo: "Mourinho är inte värd det"

Anfallaren vägrar fortfarande att prata om sin tidigare Real Madrid tränare, men kunde mer än gärna berömma sin nya Los Blancos tränare.

Cristiano Ronaldo har vägrat att prata om Jose Mourinho efter de senaste kommentarerna från den tidigare Real Madrid tränaren.

Den nya Chelsea taktikern gick till attack mot anfallaren när han sade att hans landsman inte är den "riktiga" Ronaldo, men 28-åringen har vägrat att starta ett ordkrig med sin tidigare tränare.

"Jag kommer inte att nämna denna personens (Mourinho) namn" sade Ronaldo till reportrar efter Portugals 1-1 match mot Nederländerna, rapporterar Goal. "Han är inte värd det".

Ronaldo hyllade dock sin nuvarande Los Blancos tränare Carlo Ancelotti och sade att han hoppas att marängerna tar hem La Decima samt vinner tillbaka La Liga titeln från Barcelona.

"Ancelotti är en stor tränare, en bra man och jag är jätteglad över att jobba med honom. Vi kommer att försöka vinna La Liga och Champions League".

"Det är svårt, men detta lag spelar bra, vi har en bra tränare och vi kommer att försöka nå våra mål".

Supporter fängslad för att ha kramat Cristiano Ronaldo

Det 19-årige fanet insisterade på att han skulle göra om samma sak trots att han blev fängslad efter att ha visat den portugisiska stjärnan sin kärlek.

Real Madrid supporten som gick in på planen under International Champions Cup finalen mellan Los Blancos och Chelsea för att krama Cristiano Ronaldo har blivit fängslad för sin handling, men betonade att han inte ångrar det han gjorde.

19-årige Ronald Gjoka sprang in på planen i den 67:e minuten för att visa sin kärlek för idolen Ronaldo, endast för att senare bli arresterad av polisen som låste in honom för intrång och förargelseväckande beteende.

Gjoka spenderade natten i fängelset innan han fick lämna dagen efter, han har dock insisterat på att ögonblicket var värt straffet.

"För att vara ärlig fokuserade jag bara på att titta rakt, hitta Cristiano och att inte kolla tillbaka. Bara gå" sade Gjoka till Local10.

"Jag bestämde mig för att glida på knäna bara för att fira lite. Jag tror att Ronaldo alltid firar sådär så jag tänkte att han skulle tycka att det var roligt, vilket han tyckte. Han skrattade lite".

"Men efter allt gav jag honom en stor kram, sade till honom att han är en av mina största idoler, att jag alltid följt honom och jag sade 'Snälla, Ronaldo, låt inte polisen ta mig', och det var då Ronaldo gav mig en jättestor kram".

"Jag fick möjligheten att prata med Ronaldo. Det var en unik chans och jag var tvungen att ta den. Det var värt straffet".

Fernando Hierro: "Mourinho hade en stor makt i Real Madrid"

Los Blancos legenden anser att den portugisiska taktikern hade den största makten i Real Madrids historia.

Den tidigare spelaren Fernando Hierro tycker att Chelsea tränaren Jose Mourinho hade mycket makt i Real Madrid.

Portugisen tränade marängerna mellan åren 2010 och 2013, och efter rapporterade konflikter med ett antal stjärnspelare i truppen, lämnade han Los Blancos för Premier League.

"Varje klubb är annorlunda och Madrid är det ännu mer" sade 45-åringen till Fifas officiella hemsida. "Madrid är en klubb som man måste vinna med och det är ett ställe som kan ta ner dig. Folk har olika sätt att tänka där".

"Om du bad mig att se på de senaste 20 åren i Madrids historia och säga vilken tränare som hade den största maken i klubben, skulle jag säga Mourinho, utan tvekan".

"Om du dock frågar honom kommer han kanske säga att han inte hade så mycket makt som han hade önskat att han hade, men alla känner honom perfekt".

Manolo Sanchis: "Real Madrid behöver inte Gareth Bale"

Den tidigare Los Blancos spelaren känner att hans tidigare klubb har tillräckligt goda spelare på samma position som Bale.

Real Madrid legenden Manolo Sanchis säger att klubben inte behöver Gareth Bale, men tror att Tottenham stjärnan skulle vara ett bra tillägg i truppen om han flyttar till den spanska huvudstadsklubben.

La Liga giganterna försöker locka den walesiska yttern till Santiago Bernabeu, men marängerna vägrar betala 115 miljoner euro för 24-åringen, och Sanchis säger att Bales prislapp kan vara alltför mycket av ett hinder.

"Är Bale verkligen nödvändig? Jag tror inte det" sade Sanchis till Marca. "Men om han kommer, kommer han att vara ett bra tillägg, ett jättebra tillägg. Problemet är priset".

Malaga är i samtal med Real Madrid för att signera Jese Rodriguez på lån

Enligt uppgifter har Malaga kontaktat Real Madrid i hopp om att nå en affär om Jese Rodriguez.

Malaga är i samtal med Real Madrid för att fråga om möjligheten att signera anfallaren Jese Rodriguez på lån.

Cadena Cope säger att La Liga klubben vill nå en överenskommelse med Los Blancos och värva Jese på lån i en säsong.

Det är mycket sannolikt att en affär mellan de två klubbarna kommer att nås om den spanska huvudstadsklubben lyckas signera Tottenham stjärnan Gareth Bale.

Rapport: Ancelotti vill signera Mattia De Sciglio till Real Madrid

Enligt uppgifter är Real Madrid intresserade av Mattia De Sciglio som är en personlig måltavla för Ancelotti.

Den spanska median hävdar att Real Madrid jagar AC Milans högerback Mattia De Sciglio eftersom italienaren är en måltavla för Los Blancos nya tränare Carlo Ancelotti.

Marca rapporterar att Rossoneri kan vara förberedda att sälja den 20-årige spelaren för så lite som 12 miljoner euro trots att hans kontrakt löper ut sommaren 2016.

Real Madrid har redan spelare som Alvaro Arbeloa och Sergio Ramos som spelar på samma position som De Sciglio, men med tanke på att Fabio Coentrão kan lämna Santiago Bernabeu under transfermarknaden, kan Ancelotti ersätta portugisen med italienaren.

Carlo Ancelotti: "Varför ska vi prata om Bale när vi har Morata och Jese?"

Tränaren föredrog att inte prata om Gareth Bale förhandlingarna, utan valde att berömma Alvaro Moratas och Jese Rodriguez goda prestationer mot Inter.

Carlo Ancelotti känner att Real Madrid kan fortsätta räkna med att Alvaro Morata och Jese Rodriguez kommer att prestera bra under tiden som klubben är i samtal med Tottenham angående Gareth Bale.

Ancelotti, som har redan signerat nya spelare i sommar, såsom Isco och Asier Illarramendi, har betonat att han är fullt förberedd att anförtro Los Blancos framtid på de unga spelarna i hans trupp.

"Vi är redo att sätta igång säsongen" sade Ancelotti efter 3-0 vinsten mot Inter i lördags. "Jag är nöjd med det jag har, så varför prata om Bale om Morata och Jese spelade så bra idag?".

"Jag är jättenöjd med dem, de är mycket unga, men de har en stor förmåga. Spelarna blev trötta, men matchen var mycket bra".

"Vi spelade bra med en offensiv stil och vi visade en bra bild av oss. Den sista matchen av försäsongen var bra. Vi har presterat bra".

Di Maria och Pepe: "Vi kommer att stanna i Madrid"

Rapporter har kopplat duon med en flytt från Santiago Bernabeu i sommar, men spelarna insisterar på att de inte har någon avsikt att lämna.

Angel di Maria och Pepe har insisterat på att de båda kommer att vara Real Madrid spelare nästa säsong, trots att rapporter har fortsatt att koppla dem med en flytt till Premier League.

Di Maria påstås vara nära en flytt till Tottenham då han enligt rapporter kommer att ingå i Los Blancos bud på Gareth Bale, men argentinaren säger att han kommer definitivt att stanna i den spanska huvudstadsklubben.

"Jag kommer att stanna i Madrid eftersom jag har tre år kvar på mitt kontrakt och jag är jätteglad här" sade Di Maria till journalister efter lagets 3-0 vinst mot Inter, rapporterar Goal.

"Dessutom har jag börjat spela allt oftare i mitten. Jag är van vid det och jag känner mig bekväm när jag spelar där".

Manchester City har kopplats med 30-årige Pepe då Manuel Pellegrini är ute efter en förstärkning i backlinjen, men portugisen hävdar att tanken på att lämna marängerna har inte korsat hans huvud.

"Jag har signerat ett kontrakt med Madrid, min framtid är en fråga för presidenten. Jag fortsätter att träna hårt och att försöka ge mitt bästa för laget. Jag är redo att kämpa för min plats".

"Tränaren har en nära relation med truppen och det är ett positivt tecken. Han har stor tillgivenhet för spelarna. Han är också taktiskt bra och det hjälper oss jättemycket".

"Det viktigaste för oss är att sätta igång säsongen med en vinst. Vi tänker bara på de tre första poängerna".

Karim Benzema: "Jag drömmer om att vinna Ballon d'Or

Fransmannen pratade om sin önskan att vinna den mest prestigefyllda individuella utmärkelsen för en fotbollsspelare.

Under tiden som Real Madrid förbereder sig inför den nya säsongen med Carlo Ancelotti, har anfallaren Karim Benzema medgett att han tänker på Ballon d'Or.

Den 25-årige fransmannen gjorde 20 mål i 50 matcher förra säsongen och blev ofta kritiserad för sin målbrist.

Benzema kommer dock att starta den nya kampanjen som lagets förstahandsanfallare eftersom Gonzalo Higuain har lämnat klubben för Napoli.

"Ballon d'Or sitter i mitt bakhuvud. Jag jobbar varje dag med hopp om att vinna den" sade Benzema till Adidas.

"Vi måste vara positiva. Vi måste fokusera på det faktum att vi är ett bra lag och att vi är här för att vinna titlar. Real Madrid är den bästa klubben. Jag kom hit för att jobba hårt och jag är så lycklig över att vara här".

"Det bästa är att jag har drömt om att bli en fotbollsspelare sedan jag var en liten kille och nu lever jag min dröm".

Real Madrid 3 - 0 Inter

Real Madrid besegrade Inter med 3-0 i vänskapsmatchen som ägde rum igår klockan 20:00. Kaká gjorde det första målet i den 11:e minuten, Cristiano Ronaldo utökade till 2-0 i den 38:e minuten och Casemiro gjorde det sista målet i den 67:e matchminuten.

Startelvan + var man kan se dagens match

REAL MADRIDS STARTELVA MOT INTER: Diego Lopez, Alvaro Arbeloa, Casemiro, Sergio Ramos, Nacho, Dani Carvajal, Luka Modric, Kaká, Angel di Maria, Alvaro Morata & Cristiano Ronaldo

BÄNKEN: /-/

SE MATCHEN
Alternativ 1: Gå in på Sportlemon (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 2: Gå in på Rojadirecta (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 3: Gå in på ATDHE (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 4: Gå in på MyP2P (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 5: Gå in på OleoleTV (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 6: Gå in på SoccerTVLive (skrolla ner) och välj den bästa länken för dig.
Alternativ 7: Gå in på Tune2Sports (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 8: Gå in på Soccerlivelinks (skrolla ner) och välj den bästa länken för dig.
Alternativ 9: Gå in på Eplsite (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 10: Gå in på Firstrow1 (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 11: Gå in på Laola1 (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 12: Gå in på Streamhunter (skrolla ner) och välj den bästa länken för dig.
Alternativ 13: Gå in på Wizwig (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.

Rapport: Manchester United överväger att signera Luka Modric

Manchester Uniteds tränare David Moyes har vänt sin uppmärksamhet till Luka Modric nu när Fabregas flytt till Old Trafford blir allt mer osannolik.

Enligt uppgifter överväger Manchester United att signera Real Madrid mittfältaren Luka Modric innan sommarens transfermarknad stänger.

The Guardian säger att den kroatiska spelaren kan värvas av den engelska klubben om Premier League mästarna misslyckas signera Cesc Fabregas från Barcelona.

När marängerna signerade Modric fick de konkurrera med Old Trafford klubben för spelarens signatur, och ännu en gång har det visat sig att United är intresserade av spelaren och särskilt nu när de har fått en ny tränare som har länge beundrat 27-åringen.

Los Blancos tränare har dock betonat att hans planer inför den nya säsongen inkluderar Modric, vilket innebär att Real Madrid planerar inte att sälja playmakern.

Carlo Ancelotti: "Cristiano Ronaldo är en förebild för de unga spelarna i laget"

Den tidigare Paris Saint-Germain tränaren anser att anfallarens förmåga och professionalism gör honom till en utmärkt förebild för de unga spelarna i klubben.

Real Madrid tränaren Carlo Ancelotti har hyllat Cristiano Ronaldo som den kompletta fotbollsspelaren och känner att den portugisiska stjärnan är en förebild för alla unga fotbollsspelare.

"Cristiano är en förebild för ungdomarna" sade Ancelotti till Real Madrids officiella hemsida.

"Han har allt en fotbollsspelare behöver för att vara stor, och han är stor. Han är en riktig fantastisk spelare. Han är en förebild för de unga spelarna i laget".

"Jag ber spelarna om en tävlingsanda, professionalism och att de ska hela tiden vara medvetna om att de spelar för en klubb med imponerande prestige".

Sergio Ramos: "Jag föredrar Ronaldo-Özil-Isco framför Messi-Neymar"

Spanjoren anser att hans lagkamrater är de bästa man kan spela med, och uppmanade laget att lägga förra säsongens katastrofer bakom sig.

Real Madrid försvararen Sergio Ramos har klargjort att han skulle hellre spela med Cristiano Ronaldo, Mesut Özil och Isco än Barcelona duon Neymar och Lionel Messi.

Trots att Ramos hyllade den latinamerikanska duon, insisterade han på att hans Los Blancos lagkamrater är det föredragna valet när det kommer till anfallarna.

"Neymar och Messi? Jag föredrar Cristiano, Özil och Isco, mina lagkamrater här i Madrid" sade Ramos till ESPN.

"Ingen tvivlar på att Messi och Neymar är bra spelare, men jag föredrar killarna som spelar för mitt lag".

Sedan diskuterade han Jose Mourinhos treårsregim i Santiago Bernabeu klubben och betonade att han vill gå vidare efter den kontroversiella säsongen.

"Det här är början av en ny era, med en ny tränare, nya signeringar och vi alla hoppas på framgång" fortsatte Ramos. "Förra säsongen kunde vi inte repetera det tidigare årets framgång, men man måste fokusera på den positiva sidan".

"Jag tänker bara på de goda sakerna som hände. Jag är ingen bitter person. Jag kommer bara ihåg alla saker som jag lärde mig under en period som är över nu".

"Fotboll går vidare, vi måste fortsätta växa, utveckla oss och vara ambitiösa så att vi kan vinna fler titlar".

Isco: "Gareth Bale skulle vara en bra förstärkning"

Den nya Real Madrid signeringen tror att Bale skulle vara ett bra tillägg till laget, men betonade att truppen redan är mycket talangfull.

Isco känner att Tottenham Hotspur stjärnan Gareth Bale skulle vara ett bra tillägg för Real Madrid om den walesiska spelaren flyttade till La Liga giganterna.

Bale har länge kopplats med en flytt till den spanska huvudstadsklubben i sommar, men presidenten Florentino Perez sade nyligen att ytterns 115 miljoner euro prislapp är för hög.

Den tidigare Malaga spelaren Isco känner dock att Bale skulle vara ett värdefullt komplement till truppen, trots att han var snabb med att poängtera att Carlo Ancelottis lag har redan mycket talang.

"Laget är riktigt balanserat, men om Bale kommer, kommer han vara ytterligare ett plus som aldrig är något dåligt" sade Isco till Real Madrids officiella hemsida.

"Han är en fantastisk spelare. Jag tycker att vi redan har ett bra lag, men han skulle vara en bra förstärkning".

Florentino Perez: "100 miljoner är för mycket för Gareth Bale"

Los Blancos chefen tvivlar på att klubben kommer att signera Gareth Bale i sommar med tanke på att hans prislapp är för hög.

Real Madrids president Florentino Perez har lugnat ner rapporter om att Tottenhams Gareth Bale är nära en flytt till den spanska huvudstadsklubben, och sade att 100 miljoner pund för walesaren är mycket pengar.

Spurs ordförande Daniel Levy var i samtal med Madrid chefen i Florida denna vecka, och London klubben vägrade att gå ner i priset.

Perez har dock förnekat rykten som påstår att marängerna har kommit överens med engelsmännen, och i en intervju med ESPN sade han: "Vi har pratat med många människor och vi får se vad som händer i våra förhandlingar - med spelaren (Bale) och några andra".

"Oftast pratar vi inte om andra spelare för att visa respekt för spelaren, klubben och presidenten (Levy) som är min vän och som jag har byggt en bra vänskapsrelation med efter Luka Modric signeringen".

"Om jag inte pratar om namn kommer jag inte heller att prata om pengar... Om du säger 100 miljoner så säger jag att det är mycket pengar - för vad som helst! Jag kan inte prata och jag borde inte prata för att visa klubben respekt, jag kan inte säga något mer...".

Florentino Perez: "Ronaldo vill stanna i Real Madrid"

Los Blancos presidenten är säker på att klubben kommer att komma överens med portugisen om en kontraktsförlängning i slutet av sommaren.

Florentino Perez är övertygad om att Cristiano Ronaldo vill avsluta sin karriär i Real Madrid.

Den 28-årige stjärnan gjorde två mål i onsdags då Los Blancos slog Chelsea med 3-1 i Guinness International Champions Cup finalen.

Portugisen har dock kopplats med en flytt tillbaka till Manchester United, och klubben har fortsatt att försöka signera Tottenham yttern Gareth Bale.

"Vi är alla övertygade om att han kommer att avsluta sin spelarkarriär i Real Madrid" sade Perez till ESPN.

“I slutet av sommaren kommer vi att försöka lösa detta problem. Säsongen startar nästa vecka, men jag är säker på att allt kommer att lösas innan slutet av månaden eller början av nästa månad".

"Det är ingen brådska eftersom det finns en god vilja från hans sida och vi vill lösa denna fråga. Det är i alla fall min önskan och jag tror att det är hans också".

Sergio Ramos: "Jag pratade inte med Mourinho"

Försvararen sade att han inte hade någon kontakt med Mourinho när hans lag mötte Chelsea, men betonade att han inte hyser agg mot sin förra tränare.

Sergio Ramos medgav att han inte pratade med Jose Mourinho innan eller efter Real Madrids 3-1 vinst mot Chelsea i International Champions Cup finalen.

"Jag pratade inte med Mourinho. De andra hälsade på honom; som jag alltid har sagt hyser jag inte agg mot honom. Förbittring är för förlorare, och det är inget som vi håller på med här" sade Ramos till journalister, skriver Goal.

"Dramat och kontroversen skapades av pressen. Vi har den största respekten för Chelsea, precis som vi har för alla våra motståndare".

"Det spelar ingen roll om Mourinho tränar dem, det spelar ingen roll om det är Chelsea".

Cristiano Ronaldo: "Jag sköter snacket ute på planen"

Den portugisiska anfallaren, som gjorde två mål i Real Madrids 3-1 vinst mot Chelsea, säger att han vägrar låta Jose Mourinho påverka hans spel på planen.

Real Madrid anfallaren Cristiano Ronaldo har betonat att saker som händer utanför planen påverkar honom inte eftersom han föredrar att låta fotbollen sköta snacket för honom.

Chelseas tränare Jose Mourinho sade att den portugisiska stjärnan är inte den "riktiga Ronaldo", vilket ledde till en kontrovers inför onsdagens International Champions Cup final mellan Los Blancos och Chelsea.

Ronaldo sade i måndags att Mourinhos kommenterar förtjänar inte att bli besvarade och förblev lugn under dagens final då han hjälpte Madrid att vinna med 3-1 med sina två mål.

"Jag sköter snacket ute på planen. Saker som händer utanför den påverkar mig inte" sade Ronaldo till journalister, rapporterar Goal.

"Jag vill bara hjälpa Real Madrid nå sina mål och sådant som inte har något med detta att göra stör mig inte".

Mourinhos försvar: "Cristiano är inte den riktiga Ronaldo eftersom han är yngre än brasilianska Ronaldo"

Den portugisiska tränaren, som såg sitt lag bli besegrat av sin förra klubb Real Madrid imorse, förklarade varför han inte anser att Cristiano Ronaldo är den "riktiga Ronaldo".

Jose Mourinho har betonat att han kallade den brasilianska legenden Ronaldo för den "riktiga Ronaldo" eftersom den två gånger VM vinnaren spelade professionell fotboll innan Real Madrid stjärnan Cristiano Ronaldo.

Chelsea tränaren gick till attack mot sin landsman förra veckan när han sade att 28-åringen inte är den riktiga Ronaldo, och portugisen vägrade att kommentera Mourinhos ord och insisterade på att "vissa saker i livet är inte värda att kommentera".

Mourinho har nu försvarat sitt uttalande och insisterat på att det baserades på spelarnas ålder snarare än deras kvaliteter.

"Jag sade det där om att den brasilianska Ronaldo är den riktiga Ronaldo eftersom han var den första Ronaldo" sade Mourinho till journalister, skriver Goal.

"Om du frågar mig vem den riktiga Muller är, Thomas Muller eller Gerd Muller, skulle jag säga den sistnämnda. För mig är han den riktiga Muller eftersom han är äldre än den andra".

"Hela kontroversen är en film som har spelats in i Madrid. Cristiano är en fantastisk spelare och har gjort mål under hela sitt liv. När han gör mål är det inga stora nyhter, men när han inte gör mål är det det".

Real Madrid 3 - 1 Chelsea

Real Madrid besegrade Mourinhos Chelsea med 3-1 i International Champions Cup finalen. Marcelo gjorde det första målet i den 13:e minuten, Ramirez kvitterade i den 16:e minuten och Cristiano Ronaldo gjorde de två sista målen i den 31:a respektive 56:e matchminuten.

Karim Benzemas agent angående Roma kopplingarna: "Det är bara rykten"

Benzema har kopplats med en flytt till Roma, men enligt spelarens agent stämmer inte dessa uppgifter.

Karim Benzemas agent har förnekat rapporter som kopplar Real Madrid anfallaren med en flytt till AS Roma.

Rapporter hävdade att den italienska klubben hade förberett ett 30 miljoner euro bud på den franska spelaren igår, men detta har förnekats av Benzemas agent.

"Nej, jag har inte pratat med någon från Roma, och inte heller har de kontaktat mig för att påbörja förhandlingar" sade agenten Karim Djaziri till Radio Manà Manà.

"Det är ren fantasi. Roma är en stor klubb, men hur kan Karim lämna en klubb som Real Madrid? Det är bara rykten. Karim är glad över att spela för Los Blancos och han kommer att stanna i Spanien".

Luis Suarez föredrar Real Madrid framför Arsenal

Enligt uppgifter skulle 26-åringen föredra att lämna Liverpool för Real Madrid framför Arsenal som kan ha vunnit kampen om målgöraren.

Liverpools anfallare Luis Suarez föredrar att flytta till Real Madrid framför Arsenal, rapporterar The London Evening Standard.

Den engelska tidningen säger att Suarez har ännu inte gett upp hoppet om att spela för Los Blancos, vilket ökar utsikterna för Arsenal att gå miste om sin främsta måltavla.

Gunners känner att de kommer att kunna köpa uruguayanen med sitt 40,000,001 bud, som de erbjöd Liverpool tidigare denna månad.

Arsenal fruktar att Los Blancos intresse för Suarez kan återupplivas och lade därför ett bud på en pund mer än 40 miljoner pund.

Valencia och Tottenham i kamp om Alvaro Morata

Real Madrid produkten jagas av La Liga klubben som tvingas konkurrera med Spurs om spelarens signatur.

Den spanska median hävdar att Valencia är intresserade av Real Madrids anfallare Alvaro Morata, rapporterar Tribalfootball.

Los Che ser den spanska spelaren som den ideala ersättaren för Roberto Soldado som lämnade Spanien för Tottenham.

Valencia kommer dock att möta konkurrens från Spurs som rapporteras vara intresserade av Morata. Enligt uppgifter har marängerna till och med övervägt att inkludera sin produktspelare i sitt bud på Gareth Bale i hopp om att signera yttern.

Ancelotti: "Jag är säker på att Cristiano kommer att förnya sitt kontrakt"

Den italienska tränaren är övertygad om att den portugisiska stjärnan kommer att pensionera sig i Real Madrid, men föredrog att inte kommentera Bale kopplingarna.

Real Madrids tränare Carlo Ancelotti hävdar att det är "säkert" att Cristiano Ronaldo kommer att signera ett nytt kontrakt med klubben i sommar.

Den 28-årige anfallaren, vars nuvarande kontrakt löper ut 2015, påstås ha signerat ett nytt avtal med Los Blancos som löper ut sommaren 2018, men klubben väntar med att bekräfta detta tills de har slutfört förhandlingarna med Tottenham angående Bale.

"Jag är säker på att Cristiano kommer att förnya" sade Ancelotti i en presskonferens, rapporterar Goal. "Jag tror att han känner sig bekväm här och jag tror inte att det kommer att finnas något problem".

"Jag vet inget om något datum eftersom det är en fråga mellan spelaren och klubben, men en sak är säker: Cristiano kommer att förnya sitt kontrakt".

Den 54-årige taktikern fortsatte med att diskutera förhandlingarna om Bale, och sade: "Jag skulle föredra att inte prata om det eftersom det skulle vara respektlöst mot Andre Villas-Boas".

"Jag vill inte prata om spelaren. Laget är starkt, ungt och jag är jättenöjd med denna trupp".

Arbeloa: "Det kommer att vara en positiv erfarenhet att ha Zidane som en tränare"

Högerbacken anser att klubben gjorde ett klokt val när de lät den franska ikonen vara en del av tränarpersonalen.

Real Madrids högerback Alvaro Arbeloa har hyllat Zinedine Zidanes inflytande sedan fransmannen började jobba med tränaren Carlo Ancelotti.

Den 40-årige legenden var egentligen klubbens sportdirektör, men lämnade positionen under Jose Mourinhos regim i Santiago Bernabeu klubben. Han återvände dock till Los Blancos i sommar för att få en roll bland tränarpersonalen.

"Som en spelare hade jag turen att kunna dela omklädningsrum med honom och jag förväntar mig att det kommer att vara en positiv erfarenhet att ha honom som en tränare, så vi kan lära oss något från den stora spelaren han en gång var".

Cristiano Ronaldo har signerat ett femårskontrakt med Real Madrid

Ronaldo har signerat ett nytt kontrakt som innebär att han kommer att pensionera sig i Real Madrid och köra om Messi som den bäst betalda spelaren i Spanien.

Enligt uppgifter har Cristiano Ronaldo signerat ett nytt femårskontrakt med Real Madrid värt 75 miljoner pund, rapporterar The Daily Mail.

Den portugisiska stjärnan har kopplats med en flytt tillbaka till Manchester United, men det verkar som att han föredrar att stanna i Spanien och La Liga.

Madrid-baserade tidningen Marca hävdar att Ronaldo kommer att tjäna runt 900 000 pund mer än Lionel Messi varje säsong, vilket kommer att göra honom till den bäst betalda spelaren i Spanien.

Den 28-årige anfallaren tros ha signerat ett avtal med Real Madrid för att öka sin andel av bildrättigheterna, som tidigare var 60 procent.

Ronaldo, som kostade Los Blancos 80 miljoner pund år 2009, mötte klubbens president Florentino Perez i Los Angeles och det verkar som att paret har nått en överenskommelse.

Real Madrid erbjuder Xabi Alonso en kontraktsförlängning

Real Madrid gör sitt bästa för att behålla Alonso som inte har fattat något beslut om sin framtid än.

Enligt uppgifter har Real Madrid erbjudit Xabi Alonso ett kontraktserbjudande och väntar på ett svar från mittfältaren.

Den spanska tidningen AS säger att Los Blancos har erbjudit 30-åringen en kontraktsförlängning på ett år, vilket innebär att spelaren kommer att stanna i Santiago Bernabeu klubben till år 2015 om han väljer att acceptera budet.

Alonso har dock inte svarat på marängernas erbjudande, utan han vill vänta och se var han passar in i tränaren Carlo Ancelottis planer innan han fattar något beslut.

Rapport: Real Madrid är intresserade av Sevillas mittfältare Javier Hervas

Real Madrid håller ett öga på den spanska spelaren som kan signeras till Real Madrids akademilag.

Den spanska median rapporterar att Real Madrid är intresserade av Sevillas mittfältare Javier Hervas.

Den 24-årige spelaren ses som en potentiell framtidsersättare för Xabi Alonso som kan lämna marängerna inom kort, men enligt Estadio Deportivo planerar marängerna att signera honom till Real Madrid Castilla, det vill säga till B-laget.

Los Blancos anser att Hervas är den ideala ersättaren för Alex Fernandez som ännu inte signerat ett nytt kontrakt med den spanska huvudstadsklubben.

Rapport: Fabio Coentrão vill flytta till Tottenham

Coentrão har förlorat hoppet om att spela regelbundet för Real Madrid och har därför bestämt sig för att lämna marängerna.

Rapporter hävdar att Real Madrids försvarare Fabio Coentrão vill lämna Los Blancos och flytta till Tottenham i sommar.

The Daily Star säger att den portugisiska vänsterbacken har kopplats med Jose Mourinhos Chelsea i sommar, men Spurs tränare Andre Villas-Boas sägs vara en stor beundrare av spelaren och har därför uppmanat ordförande Daniel Levy att lägga ett bud på 25-åringen.

Gareth Bale sägs vara på väg att lämna den engelska klubben för Madrid i ett världsrekordavtal, men en eventuell affär för Coentrão kommer att genomföras separat från förhandlingarna om walesaren.

Cristiano Ronaldo: "Vi vill lära oss av Ancelotti"

Den portugisiska målgöraren har välkomnat förändringarna som den italienska tränaren har tillfört klubben sedan sin ankomst.

Real Madrid stjärnan Cristiano Ronaldo har hyllat Carlo Ancelotti för den nya strategin som han har fört över till klubben.

Los Blancos förbereder sig inför International Champions Cup finalen mot Chelsea, en match som kommer att spelas den 7 augusti i Miami, och 28-åringen välkomnar förändringarna som har införts av marängernas nya tränare.

"Vi är nöjda med tränaren" sade Ronaldo till journalister, rapporterar Goal. "Vi tränar bra och jobbar hårt för att ha den bästa starten på säsongen. Han är mycket vänlig med spelarna och det är bra för oss".

"Han är en okomplicerad och stor tränare. Vi vill lära oss av honom. Tränaren har en annorlunda strategi och annorlunda positioner för alla. Det är bra för mig att försöka spela i andra positioner och jag är jättebekväm med honom".

"Vi får se vart jag kommer att spela under säsongen. Jag är inte orolig för positionen, utan endast för laget".

Ronaldo angående Mourinhos kritik: "Det finns vissa saker i livet som inte är värda att kommentera"

Den portugisiska spelaren har valt att ignorera Jose Mourinhos senaste kommentarer, och vägrade att dela med sig av sin åsikt om Gareth Bale.

Cristiano Ronaldo har svarat på Jose Mourinhos kritik efter Chelsea tränarens förringade kommentarer om Real Madrid stjärnan.

Den portugisiska tränaren började med att kritisera anfallarens attityd och betonade att hans landsman inte kan hantera kritik innan han senare hävdade att 27-åringen inte är den "riktiga" Ronaldo.

"Det finns vissa saker i livet som inte är värda att kommentera" sade Ronaldo i en presskonferens, rapporterar Goal.

"Jag kommer inte att säga något mer om det för uppenbara anledningar. Jag har alltid respekterat alla mina tränare och lärt mig mycket från dem".

"Jag har vant mig vid att folk säger dåliga saker om mig. Precis som vi säger i Portugal: 'Jag spottar inte på tallriken jag äter från'. Det är det enda jag har att säga om det hela".

Ronaldo fick även en fråga om Gareth Bales möjliga flytt från Tottenham till Santiago Bernabeu, men han föredrog att inte kommentera detta ämne.

"Jag har min åsikt om Bale, men jag kommer inte gå ut med det. Dessa typ av frågor är inte mitt ansvar. Jag pratar inte om nya signeringar".

Anfallaren diskuterade sedan sin kontraktsförnyelse med Madrid och antydde på att det kan finnas nya utvecklingar inom kort.

"Jag har inte signerat ett nytt kontrakt än" sade Ronaldo. "Situationen har ännu inte lösts. Det är inte rätt tid att diskutera detta. Jag kanske har några konkreta nyheter senare".

"Jag kan inte bekräfta att jag kommer att pensionera mig i Madrid. Jag vet inte hur min framtid ser ut. Just nu är jag en Madrid spelare och jag är lycklig här".

Rapport: Ferencvaros är intresserade av David Mateos

Enligt rapporter kommer Real Madrid försvararen att lämna Real Madrid igen, men denna gång för den ungerska klubben Ferencvaros.

Enligt uppgifter ser det ut som att David Mateos kommer att lämna Real Madrid igen denna säsong.

Los Blancos produkten lånades först ut till AEK Athens (2011) där han deltog i sju matcher innan han lämnade för Zaragoza (2011-2012) som han spelade 14 matcher för.

Han återvände till marängerna år 2013, men nu rapporteras det att mittbacken kan flytta till den ungerska klubben Ferencvaros.

Mateos känner till det faktum att det bara finns en liten chans att bryta sig in i Real Madrids A-lag med tanke på att klubben har flera alternativ på mittbackspositionen. Därför kan en flytt till Ferencvaros vara en mycket sannolik destination för den 26-årige spanjoren.

Jose Mourinho: "Real Madrid borde tacka mig för finalplatsen i ICC"

Chelseas vinst mot AC Milan har lett till ett möte med Mourinhos förra klubb i International Champions Cup finalen.

Jose Mourinho sade skämtsamt att Real Madrid borde tacka honom för deras International Champions Cup final som kommer att spelas mot Chelsea på onsdag.

En 2-0 vinst mot AC Milan i söndags gav The Blues finalplatsen, vilket innebär att Mourinho kommer att möta Los Blancos som han tränade från 2010 till början av juni.

"Ni vet väl att Real Madrid spelar i denna tävling och har sin försäsong här eftersom jag organiserade det för dem" sade Mourinho till journalister och skrattade, rapporterar Goal.

"Eftersom jag är professionell gjorde jag det trots att jag visste att jag inte skulle ha försäsongen med dem".

Rapport: Real Madrid kommer att inkludera Morata i sitt nya bud på Bale

Enligt uppgifter har Real Madrid accepterat att inkludera Morata i sitt 95 miljoner pund bud på Tottenham stjärnan.

Real Madrid är redo att låta Alvaro Morata flytta till Tottenham och därmed ingå i Los Blancos bud på Gareth Bale.

The Daily Star säger att den walesiska yttern tränade inte med den engelska klubben igår och stannade hemma när laget åkte för att spela en vänskapsmatch med Monaco.

Och Bale, som har klargjort att han inte har någon avsikt att spela för Spurs igen, förväntar sig att ordförande Daniel Levy kommer att nå en överenskommelse med Santiago Bernabeu klubbens president Florentino Perez under helgen.

London klubben rapporteras vilja ha 85 miljoner pund plus den unga anfallaren Alvaro Morata, som är värd runt 10 miljoner pund.

Marängerna har vägrat låta 20-årige Morata gå, men nu sägs det att Real Madrid kan tänka sig att sälja spelaren med en buy-back klausul.

Carlo Ancelotti: "Casillas gjorde ett bra jobb mot Everton"

Idag spelade den spanska skotträddaren sin första match sedan handskadan han fick i januari, och Ancelotti var nöjd med målvaktens prestation mot Everton.

Real Madrids tränare Carlo Ancelotti var nöjd med Iker Casillas prestation i hans första match för klubben sedan januari.

Den spanska kaptenen spelade de 45 första minuterna i 2-1 vinsten mot Everton i söndags, och Ancelotti uppskattade 32-åringens bidrag.

"Jag tyckte att han (Casillas) spelade bra. Han hade nästan inget jobb att göra och han hade inga problem" sade Ancelotti i en presskonferens, rapporterar Goal.

"De (spelarna som återvände från Confederation Cup) spelade bara 45 minuter. De gjorde ett bra jobb och i nästa match kommer de att få mer speltid så att de kan fortsätta förbättra sin form".

"Det ser bra ut för oss. Alla gör ett bra jobb och vi har fortfarande några dagar på oss att fortsätta förbereda oss inför La Liga säsongen".

Ancelotti passade även på att berömma Jese Rodriguez för hans imponerande prestation och betonade att det inte finns någon konkurrens om startplatsen mellan Mesut Özil och Isco.

"Det är ingen duell. Özil spelar på högerpositionen och Isco på vänsterpositionen. Båda två har spelat jättebra. De har en stor möjlighet att spela med varandra och göra de bästa passningarna till anfallarna. Det är deras jobb".

"Jese spelade också bra. Han jobbade hårt och visade ett lysande stycke av skicklighet. Det är en skam att han inte gjorde mål. Han är en spelare med riktig talang".

Everton 1 - 2 Real Madrid

Real Madrid vann dagens tidiga match mot Everton med 2-1. Cristiano Ronaldo gjorde det första målet i den 17:e minuten och Özil utökade till 2-0 i den 32:e minuten.

Startelvan + var man kan se dagens match

REAL MADRIDS STARTELVA MOT EVERTON: Iker Casillas, Alvaro Arbeloa, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo, Sami Khedira, Mesut Özil, Isco, Luka Modric, Karim Benzema & Cristiano Ronaldo.

BÄNKEN: /ej känt/

SE MATCHEN
Alternativ 1: Gå in på Sportlemon (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 2: Gå in på Rojadirecta (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 3: Gå in på ATDHE (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 4: Gå in på MyP2P (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 5: Gå in på OleoleTV (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 6: Gå in på SoccerTVLive (skrolla ner) och välj den bästa länken för dig.
Alternativ 7: Gå in på Tune2Sports (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 8: Gå in på Soccerlivelinks (skrolla ner) och välj den bästa länken för dig.
Alternativ 9: Gå in på Eplsite (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 10: Gå in på Firstrow1 (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 11: Gå in på Laola1 (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 12: Gå in på Streamhunter (skrolla ner) och välj den bästa länken för dig.
Alternativ 13: Gå in på Wizwig (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.

Rapport: Real Madrid är redo att sälja Cristiano Ronaldo till Man. United

Den spanska huvudstadsklubben känner att de inte kan göra något annat än att sälja sin stjärna som har vägrat att signera ett nytt kontrakt med klubben.

Real Madrid är redo att sälja Cristiano Ronaldo till Manchester United eftersom den portugisiska stjärnan har vägrat att signera en kontraktsförlängning.

The Daily Star säger att Old Trafford klubben och Los Blancos har spenderat de senaste 12 dagarna på att förhandla om ett 80 miljoner pund avtal, och Premier League mästarna är säkra på att de kommer att få sin man.

Marängernas president, Florentino Perez, har försökt övertyga Ronaldo att signera ett nytt avtal med klubben - endast för att bli överraskad över 27-åringens vilja att återvända till Manchester United.

Detta tvingade spanjorerna att öppna samtal med United med tanke på att hans kontrakt löper ut inom två år. Detta förklarar också varför Real Madrid är redo att betala en chockerande stor summa på Tottenham stjärnan Gareth Bale.

Jose Mourinho: "Cristiano är inte den riktiga Ronaldo"

The Special One har ända sedan sin avgång från Santiago Bernabeu klubben kritiserat Cristiano Ronaldo, som han inte anser är den "riktiga" Ronaldo.

Jose Mourinho har ännu en gång kritiserat Cristiano Ronaldo genom att hävda att hans portugisiska landsman inte är den "riktiga" Ronaldo.

Chelsea tränaren, som nyligen sade att stjärnan 'tror att han vet allting', betonade att han har mer respekt för den brasilianska legenden Ronaldo, som han jobbade med under sin tid i Barcelona.

"Jag började tränare år 2000 men innan det var jag en assistent hos stora klubbar och för stora tränare, så jag var 30 när jag tränare Ronaldo, inte Cristiano, utan den riktiga, brasilianska Ronaldo" sade Mourinho till ESPN.

"Jag tränade Rivaldo, jag tränare Figo, jag tränade Guardiola, jag tränade stora spelare när jag var jätte, jätte ung".

Marcelo: "Bale är mer än välkommen hit om han flyttar till Madrid"

Den brasilianska spelaren blev imponerad när han spelade mot Bale för två år sedan, och är säker på att klubben kommer att vinna titlar med Ancelotti.

Real Madrids försvarare Marcelo har hyllat Tottenham stjärnan Gareth Bale och betonade att han skulle välkomna honom med öppna armar till Santiago Bernabeu i sommar.

Trots att Andre Villas-Boas lag vägrar att låta yttern gå verkar det som att de nu är öppna för samtal med den spanska huvudstadsklubben som påstås vara beredda att betala 115 miljoner euro för 24-åringen.

Och Marcelo, som spelade mot Bale i Champions Leagues kvartsfinal år 2011, skulle vara glad över att se Bale ta på sig den vita tröjan.

"Bale är en stor spelare, jag har spelat mot honom, men jag känner inte honom riktigt bra" sade Marcelo till den spanska tidningen AS.

"Han är mer än välkommen hit om han flyttar till Madrid".

Den brasilianska vänsterbacken passade även på att prata om Carlo Ancelotti som han beskrev som "född som en vinnare".

"Vi håller fortfarande på att lära känna tränaren, men vi alla känner att han är en fantastisk kille. Han är född som en vinnare och han har mycket erfarenhet. Jag hoppas att han kommer att hjälpa oss vinna titlar".

Isco: "Vi har fortfarande jobb att göra, men vi har precis börjat"

Den spanska U21 stjärnan känner inte att La Liga giganterna är redo för den nya säsongen än, men betonade att truppen jobbar på det.

Den nya Real Madrid signeringen Isco har betonat att Santiago Bernabeu klubben har fortfarande mycket att göra innan säsongen 2013/2014 sätter igång.

Den unga spelaren, som lämnade Malaga för Los Blancos tidigare i sommar, imponerade i Los Blancos 3-1 vinst mot LA Galaxy, men känner att de inte är på sin önskade nivå ännu.

"Vi har fortfarande jobb att göra, men vi har precis börjat" sade Isco till Real Madrids officiella hemsida.

"Vi måste fortsätta träna för att vara redo. Vi håller på att lära känna varandra bättre inför starten av ligasäsongen".

"Mina lagkamrater gör det lätt för mig att anpassa mig (till den nya miljön). Jag försöker att spela fotboll och jag är nöjd med hur allt fungerar än så länge".

Carlo Ancelotti: "Cristiano Ronaldo behöver inte göra så mycket i backlinjen"

Den italienska tränaren har bett sin stjärnspelare att fokusera på sitt jobb i anfallspositionen, och känner inte att Los Blancos behöver hitta en ersättare för Gonzalo Higuain.

Real Madrids tränare Carlo Ancelotti har insisterat på att han inte förväntar sig att Cristiano Ronaldo ska göra ett defensivt arbete på planen eftersom han vill att anfallaren ska fokusera på sina starkaste sidor istället.

Den portugisiska stjärnan gjorde imponerande 34 mål på lika många La Liga matcher förra säsongen, och den italienska tränaren känner att en förändrad roll kan påverka hans målgörande.

"Cristiano behöver inte göra så mycket i backlinjen. Han måste vara redo när laget har bollen" sade Ancelotti till reportrar, skriver Goal.

"Han måste känna sig bekväm på planen. Det finns ingen anledning att ändra hans position".

Den tidigare Paris Saint-Germain tränaren fortsatte att diskutera sina alternativ på anfallspositionen och insisterade på att de inte behöver en ny anfallare efter Gonzalo Higuains flytt till Napoli.

"Vi har Ronaldo, som är den bästa i världen, Benzema, Morata, Jese Rodriguez. Det finns några riktigt bra anfallare där ute, men vi har tillräckligt bra anfallare här".

LA Galaxy 1 - 3 Real Madrid

Real Madrid mötte LA Galaxy i en vänskapsmatch tidigt på morgonen och vann med 3-1. Angel di Maria gjorde det första målet i den 15:e minuten och Karim Benzema utökade med två mål i den 51:a respektive 74:e minuten.

Kaká: "Om Bale signerar för Madrid kommer han att bli välkomnad"

Den brasilianska stjärnan är den senaste Los Blancos spelaren som godkänner ytterns rapporterade flytt till den spanska huvudstadsklubben.

Real Madrids mittfältare Kaká tror att Gareth Bale skulle bli välkomnas till klubben om Los Blancos signerar Tottenham stjärnan i sommar.

Samtal mellan de två klubbarna påbörjades i onsdags då marängerna diskuterade en 115 miljoner euro flytt för den walesiska yttern.

Och nu, efter Iker Casillas och Sergio Ramos, är Kaká den senaste Real Madrid spelaren som hyllar den 24-årige walesaren.

"Han är en jätte, jättebra spelare" sade Kaká till Sky Sports News. "Om han kommer till Madrid kommer han att bli välkomnad".

"Han är en fantastisk spelare med många tekniska förmågor och färdigheter. Vi kommer att vara jätteglada om han kommer".

Carlo Ancelotti: "Det är inte sant att Luka Modric kommer att lämna"

Spekulationer påstår att den kroatiska spelaren kommer att lämna Los Blancos i sommar, men Ancelotti insisterar på att playmakern kommer att stanna.

Real Madrids tränare Carlo Ancelotti insisterar på att Luka Modric kommer att stanna i den spanska huvudstadsklubben i sommar.

Den kroatiska mittfältaren är bland David Moyes mittfältsmåltavlor ifall Manchester United misslyckas signera Barcelonas Cesc Fabregas i sommar, och han påstås även inkluderas i marängernas bud på Gareth Bale.

Sedan Modric lämnade Tottenham för Santiago Bernabeu klubben i augusti år 2012 har han deltagit i 33 La Liga matcher, och Ancelotti har betonat att 27-åringen ingår i hans planer inför den nya kampanjen.

"Det är inte sant att Luka kommer att lämna" sade Ancelotti till journalister, rapporterar Goal.

"Alla spelare är jätteglada över att vara här och de jobbar bra. Vi har inte pratat om att någon spelare bör lämna, så det är inte sant att Modric kommer att gå".

"Han är mycket viktig för oss. Han kommer att spela här denna säsong".

Ramon Calderon: "Real Madrid vill signera Bale ifall Ronaldo lämnar"

Los Blancos legenden tror att Florentino Perez jagar Spurs yttern eftersom han är oroad över att den portugisiska stjärnan inte kommer att signera ett nytt kontrakt.

Real Madrids förra president, Ramon Calderon, tror att klubben försöker signera Gareth Bale eftersom de fruktar att förlora Cristiano Ronaldo.

Los Blancos har öppnat samtal med Tottenham om en 114 miljoner euro flytt för yttern som vill flytta till Santiago Bernabeu klubben.

Calderon, som var marängernas president mellan åren 2006 och 2009, tror att en affär kommer att nås i sommar eftersom Florentino Perez är oroad över att Ronaldo inte kommer att signera ett nytt kontrakt.

"Ronaldo är inte alls glad över presidentens attityd och beteende" sade Calderon till TalkSport. "Han ber om 20 miljoner euro per säsong, vilket kommer att vara svårt för Real att acceptera".

"Jag tror att presidenten har alla sina ägg på bordet ifall han inte kan få Cristiano att förlänga. Det är mitt intryck av situationen".

"Han är rädd att Cristiano kommer någon gång att säga 'jag kommer inte att fortsätta här'. Det kommer att vara dåliga nyheter för Madrid".

"Jag skulle vilja se honom pensionera sig i Real, men situationen är svår. Vi får se om han stannar inom de kommande veckorna eller månaderna".

Sporting Lissabon är i samtal med Antonio Adan

Rapporter hävdar att Adan vill lämna Real Madrid i sommar, och Sporting Lissabon påstås vara intresserade av hans tjänster.

Enligt uppgifter är Real Madrids tredjehandsmålvakt Antonio Adan i samtal med Sporting Lissabon.

Den spanska skotträddaren har lämnats hemma i den spanska huvudstaden under tiden som resten av truppen befinner sig i USA för att delta i försäsongen. Detta på grund av att han ska kunna förhandla om en potentiell flytt.

Tidningen AS säger att den portugisiska klubben har öppnat samtal med den unga målvakten som vill lämna Los Blancos på grund av brist på speltid.