Rapport: Liverpool leder jakten på Jose Callejon

Enligt uppgifter leder Liverpool kampen om Jose Callejon, som överväger att lämna Los Merengues i sommar för regelbunden fotboll.

Enligt rapporter är Liverpool intresserade av Real Madrid anfallaren Jose Callejon som vill lämna Santiago Bernabeu i sommar, rapporterar Marca.

Den 26-årige spelaren har fått kämpa för att få någon speltid i Real Madrid trots att den tidigare Espanyol mannen kan spela på olika positioner, och nu jagas han av Liverpool som konkurrerar om spelaren med Napoli och Fiorentina.

Carlo Ancelotti påstås vilja ge några av Los Blancos yngre truppspelare en mer framträdande roll i A-laget, och Jese samt Alvaro Morata kommer sannolikt att spela mer regelbundet, vilket innebär att Callejon kommer att flyttas ytterligare nedåt i rangordningen.

Dessutom har den spanska huvudstadsklubben nyligen signerat Isco från Malaga, vilket innebär att Real Madrid produkten kommer förmodligen att överväga sina alternativ.

Brendan Rodgers har redan signerat två La Liga spelare i sommar, Luis Alberto och Lago Aspas från Sevilla respektive Celta Vigo.

Andriy Shevchenko: "När man spelar för Madrid måste man stanna i Madrid"

Den ukrainska ikonen känner att Ronaldo skulle göra ett stort misstag om han beslutar sig för att lämna den spanska huvudstadsklubben, speciellt nu när Carlo Ancelotti har tagit över tränarjobbet.

Andriy Shevchenko råder Cristiano Ronaldo att stanna i Real Madrid, och sade att alla professionella spelare som spelar för Los Blancos når höjdpunkten av sin karriär.

Det har rapporterats att den portugisiska spelaren överväger att återvända till Manchester United, men Shevchenko tycker att den 28-årige anfallaren kommer att göra ett misstag om han lämnar marängerna.

"Jag vet inte varför Cristiano skulle vilja lämna" sade Shevchenko till AS. "När man spelar för Madrid måste man stanna i Madrid".

"Vi alla hade velat spela där. Jag tror inte att man kan gå mycket längre än det i sin karriär".

Shevchenko säger att Ronaldo skulle gynna Madrid om han stannar i Santiago Bernabeu klubben, då han kommer att kunna jobba med den nya tränaren Carlo Ancelotti.

"Jag är säker på att Ancelotti kommer att vara vän med alla - inte bara Cristiano Ronaldo, och han kommer att öppna dörrarna för alla i omklädningsrummet".

"Han kommer att skaka om Real, men på ett bra sätt, som en frisk fläkt. Jag är säker på att han vill övertyga Cristiano att stanna och vara den bästa".

"Jag tror inte att det finns så många lag som passar Carlos typ och spelstil som Real Madrid. De är gjorda för varandra".

Marcelo: "Tanken på att förlora mot Spanien korsar inte mitt huvud"

Real Madrid försvararen respekterar La Roja, men är övertygad om att hans landslaget kan besegra världsmästarna i Maracana.

Marcelo har absolut ingen tvekan på att Brasilien har vad som krävs för att besegra Spanien i söndagens Confederations Cup final, och hävdade att möjligheten att förlora har aldrig korsat hans huvud.

"Tanken på att förlora korsar inte ens mitt huvud" sade Marcelo till AS. "Vi vet att vi måste respektera Spanien, men vi båda har samma chans att vinna finalen".

"Bara för att de är världsmästare betyder det inte att det är omöjligt för oss att vinna cupen. Vi måste ge det brasilianska landslaget kredit".

"Vi måste hylla det brasilianska landslaget när det förtjänar det. Denna trofé är viktig för oss och kommer att hjälpa oss att gå upp i världsrankningen. Vi går på rätt spår och om Gud vill kommer vi att vinna".

Iker Casillas: "Neymar är inte den enda stora spelaren i Brasilien"

Real Madrid målvakten sade att Barcelona anfallaren är en fantastisk spelare, men varnade sina spanska lagkamrater att inte underskatta det brasilianska landslagets andra stjärnor.

Den spanska kaptenen Iker Casillas har förnekat påståenden om att Brasilien är ett enmannalag, och argumenterade om att de har mer än bara Neymar.

Barcelona anfallaren har varit en av Confederation Cups stjärnor då han har vunnit tre framgångsrika 'Man of the Match' priser i gruppspelen innan han även spelade en nyckelroll i Selecaos framgångsrika semifinal mot Uruguay.

Casillas tror dock att Spanien kommer att göra ett stort misstag om de väljer att vända sin uppmärksamhet på att enbart stoppa Neymar.

"Han är en stor spelare, men det finns flera stora spelare i Brasilien" sade Real Madrid målvakten till reportrar, skriver Goal. "Vi bör inte bara fokusera på Neymar".

"Brasilien har visat en mycket stark styrka i djupet i denna turnering och de har gjort många mål. De har scenen, fansen och laget att tävla mot oss".

Iker Casillas: "Diego Lopez förtjänade startplatsen"

Den spanska skotträddaren känner att hans lagkamrat och konkurrent förtjänade startplatsen i Real Madrid förra säsongen.

Real Madrids målvakt Iker Casillas har medgett att han förstår Jose Mourinhos beslut att starta med Diego Lopez.

Den 32-årige spelaren missade en stor del av säsongen 12/13:s andra halva på grund av en skada, men han förväntades återvända till planen så fort han återfick sin form.

Mourinho valde dock att fortsätta spela med Lopez istället för Casillas som var tvungen att sitta på bänken, vilket ledde till en konflikt mellan spanjoren och den portugisiska tränaren.

"Diego Lopez var superbra och han förtjänade att fortsätta spela. Han hade en strålande säsong" sade Casillas till Marca.

"Han är en fantastisk person och en stor målvakt".

Manchester City är redo att lägga ett bud på Pepe

Enligt uppgifter kommer Manchester klubben att försöka signera Pepe, som har förlorat sin plats till Raphaël Varane i Real Madrids startelva.

Den engelska klubben Manchester City är redo att försöka igen för Real Madrid försvararen Pepe, rapporterar den brittiska median.

The Daily Mail säger att Premier League klubben har återfått sitt intresse för Los Blancos mittbacken, som de försökte signera för 17 miljoner pund för några veckor sedan.

Den spanska huvudstadsklubben vill ha minst 21 miljoner pund för 30-åringen, och nu kommer Pepes framtid att ligga i den nya tränaren Carlo Ancelottis händer, då italienaren kommer att fatta det sista beslutet.

Rapport: Real Madrid har erbjudit Tottenaham pengar + spelare för Bale

Både Florentino Perez och Carlo Ancelotti vill signera Gareth Bale till Real Madrid, och Los Blancos gör sitt bästa för att värva walesaren.

Real Madrid har lagt ett bud på Tottenham stjärnan Gareth Bale, rapporterar den engelska median.

Tidningen The Mirror säger att den spanska huvudstadsklubben har erbjudit White Hart Lane klubben en summa pengar och ett antal spelare för den walesiska yttern.

Den argentinska spelaren Angel di Maria är bland ett antal stjärnor som den spanska huvudstadsklubben har inkluderat i sitt bud för att signera Premier Leagues "Player of the Year".

Tottenham fortsätter dock att avvisa alla bud på den 23-årige spelaren eftersom de vill behålla sin stjärnspelare.

Iker Casillas: "Denna spanska generation är oförglömlig"

La Rojas förstahandsmålvakt tror att den nuvarande spanska truppen är mycket speciell, men betonade att de hade tur som besegrade Italien i Confederations Cups semifinal.

Iker Casillas har hyllat det spanska landslagets spelare, men medgav att de hade tur i straffsparkarna som gav dem en vinst mot Italien i Confederations Cups semifinal.

Den 32-årige målvakten har gjort några fina räddningar för att hjälpa sitt lag att ta sig till finalen som kommer att spelas i Brasilien.

"Denna generation är oförglömlig. Lyckligtvis fick spanjorerna se ännu en vinst och nu är vi i finalen" sade Casillas till Tele-5.

"Sanningen är att det var jättesvårt att vinna. Italien spelade utmärkt. Vi testade Buffon, men de satte oss i trubbel".

"Grejen med straffsparkarna är att det är som ett lotteri och vi måste ha tur för att vinna. Mina lagkamrater lyckades på straffarna och de (Italien) missade en".

Officiellt: Real Madrid har signerat Isco


Real Madrid har bekräftat på sin officiella hemsida att de har nått en överenskommelse med Malaga angående Francisco Roman Alarcon Isco, som kommer att spela för klubben i fem år framöver.

På onsdag den 3 juli kommer han att gå igenom en läkarundersökning och bli officiellt välkomnad till Santiago Bernabeu.

Iker Casillas avslöjar: "Mourinho fick mig att gråta"

Los Blancos målvakten har medgett att han fick lida när den portugisiska tränaren fick honom att sitta på bänken i fem månader.

Iker Casillas har avslöjat att den tidigare Real Madrid tränaren Jose Mourinho fick honom att gråta.

Den spanska kaptenen blev utfryst under den andra halvan av förra säsongen, och han blev tvingad att spendera fem månader på bänken efter att ha förlorat sin plats till Diego Lopez på grund av en skada som han plockade upp i januari.

"Jag har gråtit" medgav Casillas i en intervju med Fifa. "Jag har lidit, jag har mått dåligt och jag har haft sömnlösa nätter".

Casillas medgav att han var så upprörd över situationen att han övervägde att lämna klubben han har representerat sedan han startade sin fotbollskarriär, innan Mourinho så småningom lämnade för Chelsea.

"Jag är en Madridista ända ner till min själ och för mig är klubben viktigare än allt annat" förklarade han. "Jag skulle vilja pensionera mig i Real Madrid, men jag kommer inte att skapa problem om en tränare inte vill ha mig".

Rapport: Real Madrid jagar Wolfsburgs vänsterback Ricardo Rodriguez

Enligt uppgifter vill Real Madrid sälja Fabio Coentrão i sommar, och därför letar Los Blancos efter en ersättare för portugisen.

Den spanska median hävdar att Real Madrid är intresserade av Wolfsburgs 20-årige försvarare, Ricardo Rodriguez.

Den unga vänsterbacken har imponerat för sin klubb sedan sin ankomst till den tyska klubben från FC Zürich år 2012.

Den spanska huvudstadsklubben planerar att sälja Fabio Coentrão och är ute i marknaden för att hitta en ersättare för den portugisiska spelaren, och TMW hävdar att Rodriguez är en kandidat för marängerna.

Carlo Ancelotti: "Real Madrid är den mest prestigefyllda klubben i världen"

Den italienska tränaren är mycket glad över att ha fått Real Madrid jobbet, och hoppas att han kan leda klubben till framgång säsongen 13/14.

Carlo Ancelotti är glad över att ha flyttat till Real Madrid eftersom han känner att Santiago Bernabeu klubben är den mest prestigefyllda klubben i världen.

Den italienska tränaren signerade ett treårskontrakt med Los Blancos i onsdags efter att Los Blancos och Paris Saint-Germain nådde en överenskommelse i tisdags, och 54-åringen är säker på att han kan leda sin nya klubb till framgång.

"Real Madrid är den mest prestigefyllda klubben i världen, och den mest prestigefyllda klubben i världen måste vinna samtidigt som den spelar en spektakulär fotboll" sade Ancelotti under sin presentation, rapporterar Goal.

"Det ligger i klubbens tradition och en del av dess historia att spela spektakulärt och anfallsfotboll. Det är inget lätt jobb, men jag har presidentens, klubbens och alla fans stöd".

"Jag tror att det kommer att vara en lyckad säsong för Real Madrid. Jag är glad över att vara här".

Carlo Ancelotti: "Casillas kommer att spela om han förtjänar det"

Den italienska tränaren hyllade Real Madrid kaptenen, men betonade att han inte har kommit till klubben som en fredsmäklare efter Jose Mourinhos avgång.

Carlo Ancelotti har hyllat den spanska målvakten Iker Casillas, men varnade att han måste förtjäna sin plats i Real Madrids startelva.

Skotträddaren spenderade den största delen av säsongen 12/13 på bänken, men klubbens nya tränare har klargjort att spanjoren kommer att få tillbaka sin plats om han visar att han är värd den.

"Casillas är en stor spelare" sade Ancelotti till reportrar i en presskonferens, skriver Goal. "Han har vunnit allt, men fotbollsreglerna förblir desamma: om han förtjänar det, kommer han att spela".

Napolis tränare Rafa Benitez har antytt på att Ancelotti kommer att kunna återställa klubbens normer efter Jose Mourinhos turbulenta sista månader, men italienaren ser inte sig själv som en fredsmäklare.

"Jag har aldrig blivit kallad det. Jag är bara en tränare som vill ha en bra relation med sina spelare, men jag tror inte att Madrid behöver en fredsmäklare. Det är dock ett fint ord, så tack".

"Mourinho är dock en stor tränare. Jag respekterar honom jättemycket. Varje person har sin egen karaktär, så det är inte bra att göra jämförelser med Mourinho. När jag är klar kommer presidenten att säga huruvida jag har jobbat bättre eller sämre".

Rykten påstår att stjärnspelaren Cristiano Ronaldo kan lämna den spanska huvudstadsklubben i sommar, men Ancelotti är under intrycket att han kommer att få möjligheten att jobba med en talang som han beundrar jättemycket.

"Ronaldo är en fantastisk spelare; han är underbar" sade 54-åringen entusiastiskt. "Det är en ära att träna en spelare som honom".

Perez varnar Ancelotti: "Våra medlemmar och fans vill vinna Champions League"

Los Blancos presidenten har sagt till den spanska huvudstadsklubbens nya tränare att både klubben och fansen förväntar sig en Champions League titel nästa säsong.

Real Madrids president Florentino Perez anser att Carlo Ancelotti är "en av världens bästa tränare", men varnade italienaren att han aldrig kommer att uppleva samma tryck som han måste stå ut med på Santiago Bernabeu.

Efter att ha signerat ett treårskontrakt med Los Blancos, presenterades Ancelotti som Jose Mourinhos ersättare i onsdags.

Perez uttryckte sin glädje över att ha äntligen signerat sin man, men ville även betona det enorma jobbet han har åtagit sig, och varnade att Champions League titeln är klubbens prioritet.

"I detta 'Madridismo' tempel börjar vi ett nytt kapitel med Carlo Ancelotti vid rodret för A-laget" sade Perez till pressen, rapporterar Goal.

"Han är en man som har stor kunskap om spelet, en intelligent vinnare och en extraordinär person. Ancelotti är van vid stor press, men han måste veta att ingenting som han har upplevt än så länge, kommer att vara lika det som väntar honom i denna klubb".

"Vi pratar om en av världens bästa tränare. Har var en fundamental del av det stora AC Milan laget som en spelare".

"Men, du vet, Carlo, att Champions League är den mest eftertraktade trofén - både för våra medlemmar och för våra fans..".

"För några år sedan, Carlo, sade jag till dig: 'Du kommer att vara min tränare'. Denna dag har kommit. Ancelottis dröm var att träna Real Madrid och nu har den gått i uppfyllelse. Utmaningen startar här och här är utmaningarna alltid stora".

Florentino Perez bekräftar: "Isco har signerat för Real Madrid"

Klubbens president har bekräftat att mittfältaren kommer att flytta till Real Madrid så fort han passerar läkarundersökningarna.

Real Madrid har bekräftat att Malaga stjärnan Isco kommer att signera för klubben så fort spelaren har gått igenom läkarundersökningarna.

Mittfältaren har kopplats med ett antal europeiska klubbar då han imponerade med sina prestationer för Los Boquerones säsongen 12/13.

"Isco har signerat från Malaga och måste nu klara sin läkarundersökning" sade presidenten Florentino Perez till Radio Nacional de Espana.

Isco avslöjade tidigare i juni att han hade fått erbjudanden från både Real Madrid och Manchester City, men i måndags antydde han på att han kommer att flytta till Santiago Bernabeu.

"Real Madrid är ett av de bästa lagen i världen" sade Isco.

Galatasaray planerar att lägga ett bud på Real Madrids ytter Angel di Maria

Enligt uppgifter vill Galatasaray signera Angel di Maria under den nuvarande sommartransfermarknaden.

Den turkiska klubben Galatasaray jagar Real Madrids ytter Angel di Maria, rapporterar Tribalfootball.

Ambitiösa Galatasaray har redan lagt ett 13 miljoner pund bud på Chelseas mittfältare John Obi Mikel, och nu är de intresserade av den argentinska 25-åringen.

Süper Lig klubben kommer att försöka signera den tidigare Benfica spelaren om Los Blancos lyckas signera Tottenham stjärnan Gareth Bale, som marängerna har ett starkt intresse för.

Sergio Ramos: "Jag ser fram emot att jobba med Carlo Ancelotti"

Den 27-årige mittbacken ser fram emot att jobba med Ancelotti, som har signerat ett treårskontrakt med Real Madrid.

Real Madrid försvararen Sergio Ramos ser fram emot att jobba med Carlo Ancelotti, som nyligen presenterades som klubbens nya tränare.

Den tidigare Paris Saint-Germain bossen bekräftades som Jose Mourinhos ersättare i Santiago Bernabeu klubben i tisdags efter att ha signerat ett treårsavtal med den spanska huvudstadsklubben, och Ramos tror att italienarens exemplifierande rekord visar varför han är den rätta mannen för jobbet.

"Jag är mycket glad över att Carlo Ancelotti har flyttat till Madrid" sade Ramos till den spanska sporttidningen AS. "Jag kan endast prata gott om honom och jag ser fram emot att jobba med honom".

"Man måste inse vad Ancelotti har åstadkommit i spelet; han har tränat några av de bästa klubbarna i Europa. Han har nått detta eftersom han tar med sig stora värderingar och han vet hur han får ut det bästa av varenda spelare han jobbar med".

Fabio Cannavaro kan vara Ancelottis första rekrytering

Ancelotti vill att den tidigare kaptenen för det italienska landslaget ska vara en del av hans tränarpersonal i Real Madrid.

Den nyligen anställda Real Madrid tränaren Carlo Ancelotti har kontaktat Fabio Cannvaro för att fråga om han skulle kunna tänka sig att återvända till Santiago Bernabeu för att vara en del av hans tränarpersonal.

VM vinnaren spenderade tre år i den spanska huvudstadsklubben som en spelare, och Cannavaros agent, Enrico Fedele, hävdar att 54-åringen har redan frågat om ikonens tillgänglighet.

"Det har funnits några telefonkonversationer" sade Fedele till Radio Kiss Kiss. "Men jag är inte medveten om några framtida besluta".

"Fabio vill träna och få lite erfarenhet från en karismatisk tränare som vet hur man hanterar en stor trupp".

Lee Dixon: "Higuain kommer att passa in i Arsenal"

Den legendariska försvararen tror att Real Madrid spelaren kommer att kunna anpassa sig till Arsenals spelstil utan några problem.

Arsenal legenden Lee Dixon är övertygad om att Real Madrid anfallaren Gonzalo Higuain skulle passa in i Emirates Stadium, om klubben signerar 25-åringen.

Goal rapporterade tidigare i veckan att Gunners är nära att signera den argentinska målgöraren, då spelaren har redan accepterat de personliga villkoren med London klubben.

Och Dixon tror att Higuain, som gjorde 16 mål för Los Blancos i La Liga förra säsongen, kan vara en stor framgång för Arsenal.

"Om affären går igenom kommer hans kvalité att förhoppningsvis vara tillräcklig från Arsenals synpunkt" sade Dixon till Sky Sports News.

"Han kommer att göra mål, det finns ingen tvekan om det. Han kommer att få chanser i Arsenal eftersom de skapar chanser, de spelar hans typ av spel, så jag tror att han kommer att passa in riktigt bra".

Officiellt: Ancelotti har signerat för Real Madrid


Imorgon den 26 juni kommer Real Madrid CF att presentera Carlo Ancelotti som sin nya tränare för de kommande tre säsongerna., har klubben skrivit på sin officiella hemsida.

Evenemanget kommer att hållas klockan 13:00 på Santiago Bernabeus 'Royal Box', där pressen kommer att tillåtas inträde i en presskonferens som Ancelotti kommer att delta i.

Ancelotti vill att Real Madrid signerar AC Milans anfallare Stephan El Shaarawy

Perez avslöjade att Los Blancos är nära att signera Ancelotti, och enligt rapporter vill italienaren signera sin landsman till sin nya klubb.

Den italienska median hävdar att Carlo Ancelotti vill att Real Madrid signerar AC Milans anfallare Stephan El Shaarawy.

La Gazzetta dello Sport säger att den italienska tränaren, som planerar att lämna Paris Saint-Germain för den spanska huvudstadsklubben, har rekommenderat den unga anfallaren till sin - enligt rapporter - nya klubb.

Marängerna överväger att inkludera mittfältaren Kaká i sitt bud på El Shaarawy, vilket innebär att den brasilianska stjärnans framtid är inte säker i Real Madrid - vare sig Ancelotti signerar för Los Blancos eller inte.

Perez: "Jag är övertygad om att Ronaldo kommer att pensionera sig i Real Madrid"

Real Madrid presidenten är säker på att den portugisiska stjärnan kommer att förnya sitt kontrakt med Los Blancos.

Real Madrids president Florentino Perez är övertygad om att Cristiano Ronaldo kommer att förnya sitt kontrakt med klubben.

Spekulationer fortsätter att omge den portugisiska spelarens framtid efter att målgöraren avslöjade att han inte har signerat något nytt avtal med Los Blancos.

Paris Saint-Germain och Manchester United har båda två kopplats med 28-åringen, men marängernas president insisterar på att anfallaren inte kommer att gå någonstans.

"Han är vår viktigaste tillgång kring vem vi bygger framtidens Madrid" sade Perez till 20minutos.

"Snart kommer vi att klargöra denna fråga. Jag har ingen tvekan på att Cristiano kommer att pensionera sig i Real Madrid. Jag är övertygad om att han kommer att förnya. Förnyelsen kommer att vara klar innan säsongen sätter igång".

Florentino Perez: "Fotbollsspelare är aldrig dyra eller billiga"

La Liga klubben har länge kopplats med Tottenham stjärnan, och Los Blancos presidenten har indikerat att marängerna inte har gett upp hoppet om att signera Bale.

Real Madrids president Florentino Perez har förstärkt rykten som kopplar Tottenham spelaren Gareth Bale med en flytt till Santiago Bernabeu, och sade att stora spelare är aldrig dyra.

Los Blancos fotbollsdirektör Zinedine Zidane sade att Lionel Messi och Cristiano Ronaldo var mer imponerande än den walesiska spelaren förra säsongen, medan Perez hävdade att Bale skulle vara en givande investering.

London klubben tros ha blivit erbjudna en världsrekordsumma för 23-åringen, men Perez tror att stora spelare, som Bale, kan öka sina intäkter och betala för sig själva.

"Fotbollsspelare är aldrig dyra eller billiga" sade Perez till 20minutos. "Det beror på prestationerna de ger. Figo, Zidane, Ronaldo och Beckham gav oss en stor inkomstökning. Om man investerar på stora spelare kommer man att ha en större inkomst".

"För det första tillåter det klubben att vara oberoende av spelarna, och för det andra lockar det andra stora spelare".

Perez avslöjar att Ancelotti och Isco kan signera för Real Madrid inom kort

Los Blancos president säger att klubben är mycket nära att signera Paris Saint-Germain tränaren och Malaga yttern.

Real Madrids president Florentino Perez har bekräftat att de är när att signera både Malaga stjärnan Isco och Paris Saint-Germain tränaren Carlo Ancelotti.

Ancelotti är klubbens förstahandsmåltavla att ersätta Jose Mourinho som flyttade till Chelsea, och de förväntar sig en kamp med Manchester City om den spanska spelaren Isco.

"Ingen har signerats än" sade Perez till 20Minutos angående Ancelotti. "PSG kan tillkännage ett avtal imorgon (tisdag) som skulle tillåta honom att flytta till Madrid. Vi hoppas att allt blir bra. Min tränare är Ancelotti".

"Signeringen beror på om Paris Saint-Germain når en överenskommelse med Ancelotti, och deras tillkännagivande av deras nya tränare, Laurent Blanc".

När det gäller signeringen av Isco, sade han: "Han har en stor chans att bli en Real Madrid spelare eftersom han vill gå till Madrid och Madrid vill ha honom".

"Isco är en av Spaniens bästa spelare och tränarlaget tror att han är tillräckligt bra för att spela för Madrid. Jag vet att han ser fram emot att komma hit. Det är samma sak för mig".

"Om allt går bra kan vi tillkännage hans signering snart - efter att vi har fått en ny tränare".

Real Madrid vill förnya Jese Rodriguez kontrakt

Den spanska huvudstadsklubben kommer att sätta sig med Jese Rodriguez för att försöka komma fram till en överenskommelse.

Real Madrid är redo att påbörja samtal med Jese Rodriguez, för att diskutera en kontraktsförlängning med spanjoren och hans representanter.

Anfallaren har endast ett år kvar på sitt nuvarande kontrakt med Real Madrid Castilla, och han börjar överväga sina möjligheter och alternativ.

Akademispelaren uttryckte nyligen sin åsikt om att han kände att han blev orättvist behandlad av Jose Mourinho förra säsongen, då den tidigare Los Blancos tränaren vägrade att ge Jese någon speltid för A-laget.

Nu hävdar den spanska tidningen AS att Santiago Bernabeu klubben är villiga att dubbla hans 1,2 miljoner euro lön och försäkra honom om A-lagsfotboll nästa säsong.

Geoffrey Kondogbia: "Jag är glad över Real Madrid kopplingarna"

Sevilla mittfältaren är mycket glad över rapporter som kopplar honom med Real Madrid, men insisterar på att han fokuserar på att utvecklas som en spelare i Andalusien.

Sevillas stjärna, Geoffrey Kondogbia, säger att han är glad över att Real Madrid rapporteras vara intresserade av honom.

Den franska 20-åringen har kopplats med ett antal europeiska klubbar sedan hans flytt från Lens till Sevilla år 2012, och han medgav tidigare i år att en flytt till Los Blancos skulle uppfylla hans barndomsdröm.

"Jag är glad över Madrid kopplingarna, men jag håller mina fötter stadiga på marken och jag vet att jag måste förbättra mig jättemycket" sade Kondogbia i en presskonferens, rapporterar Goal.

"Liksom andra lag är Real Madrid ett bra lag, men jag är jätteglad i Sevilla. Vi får se vad som händer efter VM".

Mittfältaren passade även på att förneka rykten som påstår att hans vän Raphaël Varane, som själv spelar för Real Madrid, har försökt övertyga spelaren att flytta till La Liga giganterna.

"Jag pratar med Varane jättemycket, men inte om det. Vi är vänner. Han har inte försökt att övertyga mig".

Rafa Benitez: "Real Madrid lärde mig att alltid respektera motståndarna"

Den nya Napoli tränaren har goda minnen av sin tid i Real Madrid, och hyllade klubbens värderingar och moral.

Rafa Benitez har betonat att hans tid i Real Madrid har haft en avgörande roll för hans tränarkarriär eftersom Santiago Bernabeu klubben lärde honom att man ska alltid vara respektfull mot sina motståndare.

53-åringen, som nyligen anställdes som Napolis tränare, spelade för Los Blancos ungdomsakademi vid 13 års åldern, och han återvände till klubben senare under sin karriär för att vara en del av tränarpersonalen.

"Jag växte upp i Real Madrid och klubben lärde mig allt jag behövde veta om fotboll" sade Benitez till AS.

"Jag spelade där som ung, och sedan återvände jag till klubben för att jobba med Vicente del Bosque och lära mig att bli en tränare".

"Jag fick min sportutbildning i Madrid. De lärde mig att man ska alltid respektera sina motståndare vare sig man vinner eller förlorar".

"Vi har alla vår egna stil. Jag pratar om vad jag har lärt mig i klubben under min tid där. Jag försöker alltid att vara professionell och respektfull. Det var så jag växte upp".

Sergio Ramos: "Isco är en fantastisk spelare"

Spanjoren har hyllat Malaga spelarens talang, och hoppas att hans landsman väljer Real Madrid framför Manchester City.

Real Madrid försvararen Sergio Ramos har hyllat Malaga stjärnan Isco bland rykten som kopplar spelaren med en flytt till Santiago Bernabeu.

Premier League giganterna Manchester City är i kamp med Los Blancos om den 21-årige spelarens signatur, och Ramos är övertygad om att Isco skulle vara ett bra tillägg i marängernas trupp om spanjoren väljer att flytta till den spanska huvudstadsklubben.

"Isco är en fantastisk spelare och vi strävar alltid efter den bästa förstärkningen. Det är roligt att höra rykten om transfers" sade Ramos till Onda Cero.

Ancelotti vill att Real Madrid lägger ett bud på Wayne Rooney

Ancelotti påstås vara marängernas nya tränare, och enligt uppgifter har han bett Los Blancos att signera Manchester United anfallaren.

Den italienska tränaren Carlo Ancelotti försöker övertyga Real Madrid att lägga ett bud på Manchester Uniteds anfallare Wayne Rooney.

Den engelska tidningen The Daily Mail säger att Ancelotti kommer att överväga att signera målgöraren i sommar om den olyckliga spelaren misslyckas lösa sina problem med Premier League klubben.

Den tidigare Chelsea tränaren förväntas bli bekräftad som Jose Mourinhos ersättare på måndag och han kommer att ge klubben en transferlista som inkluderar Rooney, Gareth Bale, Edinson Cavani och Luis Suarez.

Rooney, som har två år kvar på sitt kontrakt, kommer att hålla samtal med Uniteds nya tränare David Moyes när båda två återvänder från sin semester.

Nacho Monreal: "Isco har redan signerat för Real Madrid"

Vänsterbacken tror att hans tidigare lagkamrat har redan flyttat till Santiago Bernabeu klubben, och känner att Isco har allt han behöver för att lyckas i huvudstaden.

Arsenals försvarare Nacho Monreal tror att Malaga stjärnan Isco har signerat för Real Madrid.

Den unga anfallaren är orsaken bakom kampen mellan Los Blancos och Manuel Pellegrinis Manchester City, där båda lagen är intresserade av hans signatur.

Monreal, som spelade med Isco mellan åren 2011 och 2013 i La Rosaleda, säger att hans landsman tackade nej till engelsmännens bud för att flytta till Santiago Bernabeu.

"Isco lyckas vart han än går. Jag tror att han har redan signerat för Real Madrid och jag är säker på att han kommer att göra bra ifrån sig eftersom han är en fantastisk spelare" sade Monreal till Marca.

"Han kanske kommer att kosta dem en hel pengar, men tillsammans kommer de att skapa möjligheter som de kan dra nytta av".

Gonzalo Higuain kommer sannerligen att lämna Real Madrid för Arsenal i sommar, och Monreal välkomnar anfallaren till Emirates med öppna armar.

"Jag skulle älska det. Higuain är en del av fotbollen och jag har alltid älskat hans spel för Real Madrid. Han är en målgörare och skulle vara en förstärkning som vi kan behöva".

"Arsenal är ett av de största lagen i England, och i sommar jobbar de på att göra bra signeringar för att bryta den trofélösa strimman".

Jese Rodriguez: "Mourinho gav mig aldrig chansen"

Akademispelaren tycker att han blev orättvist förbisedd av den portugisiska tränaren, men hoppas att han kan växa som en spelare genom att lära sig nya saker av spelare som Cristiano Ronaldo.

Jese Rodriguez har kritiserat Jose Mourinho för att han aldrig gav honom chansen att lysa i Real Madrid, och hävdade att han förtjänade en mer framträdande roll.

Den 20-årige yttern ses som en av Los Blancos bästa talanger, men trots att han spelade 38 matcher samt gjorde 22 mål för B-laget förra säsongen, spelade han inte en enda gång för A-laget. Och Rodriguez tror att Chelsea tränaren förbisåg klubbens ungdomsakademi under hans treåriga regeringstid på Santiago Bernabeu.

"Kanske ansåg klubben att de inte behövde ha några fler akademispelare, och Mourinho trodde att han behövde signera spelare från andra lag" sade Rodriguez till AS.

"Jag tycker att jag kanske borde ha fått fler möjligheter. Det var i alla fall vad Mourinho tyckte och han är inte här nu, så vi får se vad som händer i framtiden och vad den nya tränaren tycker".

Rodriguez sade sedan att han njuter av atmosfären i Real Madrid, och att han hoppas att han kommer att lära sig mycket av spelare som Cristiano Ronaldo.

"Toril, precis som Karanka, har haft en avgörande roll i min karriär tack vare hans jobb denna säsong, och han lärde mig mycket under träningarna varje dag".

"Jag har en jättebra relation med alla A-lagsspelare - Sergio Ramos, Iker Casillas, Alvaro Morata, Xabi Alonso. Jag har spenderat mycket tid med Ramos".

"I omklädningsrummet ser jag upp till Cristiano Ronaldo. Det är omöjligt att inte göra det. Han är en av de bästa spelarna i världen och jag har mycket att lära mig från honom".

Edinson Cavani: "Det skulle vara svårt att säga nej till Chelsea eller Real Madrid"

Cavani har betonat att ingen flytt till någon storklubb är bekräftad än, men medgav att en flytt till en av Europas största klubbar skulle vara frestande.

Napolis anfallare Edinson Cavani har insisterat på att ett erbjudande från en av Europas toppklubbar skulle vara svårt att säga nej till, då Chelsea, Manchester City och Real Madrid är alla intresserade av 26-åringen.

I maj rapporterade Goal att den uruguayanska spelaren är en av Citys måltavlor, och engelsmännen planerar att spendera 140 miljoner euro på ett antal spelare under den nuvarande sommaren.

Premier League klubben erbjöd Serie A klubben 30 miljoner euro plus Edin Dzeko, medan Chelsea lade ett liknande bud med Fernando Torres involverad. Båda buden blev dock avvisade.

Cavani insisterar på att han är fortfarande osäker på var han kommer att spela nästa säsong, men medgav att en flytt till en klubb som Chelsea och Real Madrid skulle vara svår att avslå.

"Just nu vet jag ingenting om min framtid" sade Cavani till Ovacion. "Det skulle vara svårt att säga nej om det kommer att finnas erbjudanden från Chelsea eller Real Madrid".

"Jag kommer att ge 100 procent för klubben som kommer att visa det starkaste intresset för mig. Just nu är inget konkret".

Chelsea planerar att signera Real Madrid trio

I ett djärvt försök att förstärka sin trupp planerar Chelsea att signera tre Real Madrid spelare.

Chelseas nya tränare Jose Mourinho vill signera några av Real Madrids viktigaste spelare, och Stamford Bridge klubben planerar att lägga ett bud på Los Blancos trio, rapporterar The Daily Star.

Den portugisiska tränaren må ha nyligen lämnat Santiago Bernabeu, men han är ute efter att återvända till den spanska huvudstadsklubben för att köpa tre spelare som han tror kan förstärka engelsmännens trupp.

Den 50-årige taktikerns måltavla är 31-årige Xabi Alonso, och Mourinho hoppas att han kan dra nytta av det faktum att spanjoren inte signerat någon kontraktsförlängning än. Den erfarna spelaren har endast ett år kvar på sitt nuvarande avtal, och detta kan innebära att Florentino Perez måste tvingas lyssna på erbjudanden för Alonso.

Mourinho hoppas att han kan också locka Luka Modric tillbaka till London med tanke på att den kroatiska spelaren hade något av en misslyckad kampanj i sin första säsong med marängerna.

Den tredje måltavlan är den unga toppförsvararen Raphaël Varane, en spelare som Real Madrid förmodligen inte kommer att sälja. Den 20-årige fransmannen hade en framgångsrik säsong år 2012/2013, och är nu en av La Liga klubbens effektivaste försvarare.

Mourinho ser Varane som en långsiktig ersättare för John Terry, och den tidigare Lens spelaren är definitivt en av Europas hetaste unga talanger och inte en spelare som Real Madrid vill sälja, speciellt inte till klubbens tidigare tränare.

Malaga har accepterat Real Madrids 25 miljoner pund bud på Isco

Malaga har accepterat ett bud på Isco från Real Madrid, och det är upp till spelaren att välja mellan Manchester City och Los Blancos.

Real Madrid säger att ett bud på 25 miljoner pund på Isco har accepterats av Malaga, vilket innebär att det är upp till spelaren att avgöra sitt öde denna helg, rapporterar The Daily Mail.

Tidigare föredrog Isco en flytt till Manchester City, där mannen som han beskrev som sin "fotbollsfar", Manuel Pellegrini, är den nya tränaren.

Los Blancos president, Florentino Perez, mötte dock Malagas verkställande direktör Vicente Casado igår, och de är nu övertygade om att de kan slå City i kampen om spanjoren.

Madrids avtal med Malaga har inget värde utan en överenskommelse med spelaren, som slits mellan att spela med sin nära vän David Silva samt sin tidigare tränare i Manchester, och att spela för Spaniens största klubb.

En framgångsrik signering av Isco innebär att Santiago Bernabeu klubben kommer att ge upp Gareth Bale i sommar, men de kan fortfarande försöka signera den walesiska yttern nästa år.

Xavi: "Mourinho respekterade inte Casillas"

Playmakern känner att den tidigare Real Madrid tränaren inte visade målvakten respekten han förtjänar baserat på skotträddarens prestationer.

Barcelonas mittfältare Xavi har ännu en gång kritiserat Jose Mourinho på grund av hur han behandlade Iker Casillas under tränarens tid i Real Madrid.

Den spanska målvakten förlorade sin startplats till Diego Lopez efter en handskada, och den portugisiska tränaren gick så långt att han sade att han borde ha bytt målvakt i ett tidigare skede, vilket har irriterat Xavi.

"Jag tycker synd om Iker eftersom han förtjänade inte att bli behandlad sådär, och jag har sett hur det har påverkat honom. Vi har pratat mer än någonsin detta år" sade Xavi till El Pais.

"Problemet är inte det faktum att han inte spelade, utan det värsta är kommentarerna. Han har inte fått respekten han förtjänar".

"Hur kan Mourinho säga att det är ett misstag att han inte signerade en ny målvakt två år tidigare? Jag antar att han inte minns, men Iker hjälpte dem att vinna Copa del Rey i Valencia med tre fantastiska räddningar".

Arsenal flyger till Madrid för att signera Gonzalo Higuain

Argentinaren sägs vara överens med Arsenal om de personliga villkoren, och Gunners kommer att hålla samtal med Los Blancos denna helg.

Arsenals chefer har flugit till Madrid för att signera Gonzalo Higuain till Emirates Stadium, kan Goal bekräfta.

Gunners kommer att hålla samtal med den spanska huvudstadsklubben i helgen för att förhandla om avgiften för den argentinska anfallaren.

I torsdags rapporterades det att Higuain har kommit överens med Arsenal om de personliga villkoren, och Premier League klubben förväntar sig att affären kommer att vara slutförd inom de kommande tio dagarna.

Engelsmännen hoppas att ett bud på omkring 23 miljoner euro kommer att vara tillräckligt för Los Blancos, men marängerna vägrar att sälja målgöraren för mindre än 30 miljoner euro.

Arsenal har kommit överens med Higuain om ett kontrakt som kommer att ge honom en lön på 116 000 euro i veckan, vilket är mycket mer än 74 500 euro/vecka som han tjänar i Santiago Bernabeu klubben.

Rapport: Arsenal kommer att signera Higuain för 50 miljoner pund

Brittiska rapporter hävdar att Arsenal har vunnit kampen om Gonzalo Higuain, och därmed nått en överenskommelse med Real Madrid.

Arsenal har enligt uppgifter slutfört ett avtal med Real Madrid angående anfallaren Gonzalo Higuain, rapporterar The Daily Mail.

Affären tros ha kostat Arsenal totalt 50 miljoner pund när det gäller avgiften samt lönen, men det verkar inte vara något problem för den rika London klubben som är nu redo att spendera lika mycket som klubbar som Chelsea, Manchester City och Manchester United.

Den 25-årige argentinaren har accepterat ett fyraårskontrakt, vilket kommer att ge honom 150 000 pund i veckan.

Överenskommelsen kommer att bekräftas så fort Real Madrid har fått en permanent ersättare för Jose Mourinho, och Carlo Ancelotti förväntas ta över tränarjobbet i Santiago Bernabeu klubben.

Rapport: Real Madrid är intresserade av Corinthians mittfältare Paulinho

Enligt engelska rapporter har Real Madrid gett sig in i kampen om Corinthians playmaker Paulinho.

The Daily Mail
hävdar att Carlo Ancelotti, som rapporteras vara Real Madrids nya tränare, har uppmanat Los Blancos att signera Paulinho (José Paulo Bezerra Maciel Júnior) som kan vara den italienska taktikerns första signering för Madrid.

Den dynamiska mittfältarens klausul ligger på 17 miljoner pund, men den engelska tidningen hävdar att Tottenham, som också jagar spelaren, hoppas att de kan sluta ett avtal under 15 miljoner pund.

Det sägs att Corinthians var nära att acceptera erbjudandet, men Real Madrids elva timmars senare inresse har stoppat förhandlingarna med London klubben.

Giuseppe Marotta: "Higuain? Det finns fortfarande så mycket som kan hända"

Generaldirektör säger att Juventus har ännu inte gett upp kampen om argentinaren, trots rapporter som påstår det motsatta.

Juventus generaldirektör Giuseppe Marotta har antytt på att klubben inte har gett upp hoppet om att signera Real Madrid anfallaren Gonzalo Higuain i sommar.

Den argentinska målgöraren har uttryckt sin vilja att lämna Santiago Bernabeu i sommar, och man trodde att Bianconeri ledde kampen om 25-åringen.

Man tror att Higuain, som har ett kontrakt med Los Blancos till 2016, har kommit överens om de personliga villkoren med Arsenal, men en affär mellan de två klubbarna har ännu inte nåtts.

"Higuain? Jag vill inte säga någonting eftersom det finns fortfarande så mycket som kan hända" sade Marotta till Sky Sport.

PSG vill att Real Madrid inkluderar två vänskapsmatcher i sitt bud på Ancelotti

PSG kommer inte att släppa Ancelotti så enkelt, utan de vill att Real Madrid ska inkludera två vänskapsmatcher vars intäkter kommer att gå till fransmännen.

Den franska klubben Paris Saint-Germain vill att Real Madrid inkluderar två vänskapsmatcher i Los Blancos förhandlingar om Carlo Ancelotti.

Ligue 1 klubben letar fortfarande efter en ersättare för den italienska tränaren, och de kommer inte att släppa den tidigare Chelsea och Milan taktikern innan de hittar en efterträdare.

Tuttosport säger att de två klubbarna diskuterar bland annat två vänskapsmatcher, där alla intäkter kommer att gå till PSG.

Real Madrid kommer att spela en vänskapsmatch mot Paris Saint-Germain den 27 juli i Ullevi, Göteborg, Sverige. (Klicka här för att köpa biljetter)

Orlando City hoppas att de kan signera Kaká år 2015

Orlando Citys tränare är hoppfull om att hans klubb kommer att signera Kaká när Real Madrid spelarens kontrakt löper ut.

Orlando Citys tränare Adrian Heath hävdar att Real Madrid stjärnan Kaká kan flytta till USL Pro League klubben.

Den brasilianska mittfältaren besökte the Lions i en träning i Florida som en gäst för ägaren Flavio Augusto da Silva, vilket förstärkte spekulationer om att den ambitiösa klubben hoppas att de kan locka mittfältaren till den amerikanska klubben.

För att ytterligare förstärka ryktet avslöjade tränaren Heath att utgångsdatumet för Kakás kontrakt (år 2015) matchar Orlando Citys förväntningar på när de blir en del av Major League Soccer.

"Jag tror att det är mycket möjligt att få hit honom" sade den tidigare Stoke City och Everton mittfältaren Heath till Orlando Sentinel.

"Man måste inte vara Einstein för att klura ut att hans kontrakt löper ut vid samma tidpunkt som vi förväntar oss spela i MLS. Det skulle vara otroligt för vår klubb".

Real Madrid kommer att inkludera Denis Cheryshev i sitt bud på Isco

Real Madrid försöker stjäla Arsenals och Manchester Citys mittfältsmåltavla genom att erbjuda Malaga ett frestande bud.

Real Madrid kommer att lägga ett nytt bud på Malagas ytter Isco, rapporterar den spanska median.

Den 21-årige mittfältaren har avslöjat att han kommer att fatta ett beslut om sin framtid denna vecka, och han kommer att välja mellan Real Madrid och Manchester City.

"Ja, det finns erbjudanden från båda klubbarna" sade Isco till AS. "Dessa två klubbar har visat det största intresset. Jag hoppas att jag kommer att bestämma mig snart eftersom jag har fortfarande ett kontrakt med Malaga. Jag vet att Manchester City och Real Madrid är stora klubbar. Jag hoppas att vilken klubb jag än väljer, kommer att vara den bästa för mig och för Malaga".

För att få Malaga på sin sida och öka sin chans att signera den unga playmakern, har Santiago Bernabeu klubben bestämt sig för att inkludera akademispelaren Denis Cheryshev i sitt erbjudande för Isco.

Napoli är intresserade av Real Madrids ytter Jose Callejon

Spanska rapporter hävdar att Napoli kommer att försöka signera Real Madrid produkten som vill lämna huvudstadsklubben.

Real Madrids ytter Jose Callejon har uppmärksammat Napoli, som överväger möjligheten att signera Los Blancos produkten.

Cadena Cope säger att den nya Napoli tränaren Rafa Benitez, som har tidigare tränat Santiago Bernabeu klubben, vill locka sin landsman att flytta till Italien inför den nya säsongen.

Callejon lämnade Espanyol för en flytt tillbaka till sin pojkklubb sommaren 2011, men efter att ha fått kämpa för regelbunden spel förra säsongen, överväger han att lämna marängerna ännu en gång.

Real Madrid jagar Real Sociedads mittfältare Asier Illarramendi

Real Madrid och Arsenal slåss med varandra om den unga mittfältaren, men den ena klubben ligger ett steg före den andra.

Real Madrid är i kamp med Arsenal om Real Sociedads mittfältare Asier Illarramendi, rapporterar Tribalfootball.

Den spanska spelaren har varit en måltavla för Los Blancos under en lång tid, men allt har lagts på is eftersom de väntar på att bekräfta Carlo Ancelotti som den nya Real Madrid tränaren.

Fördröjningarna har gjort det möjligt för Arsenal att kliva in och öppna samtal med Real Sociedad i hopp om att nå en affär för Illarramendi.

Källor från London hävdar att förhandlingarna har kommit så långt att Premier League klubben har fått möjligheten att signera 23-åringen för 12 miljoner euro.

Arsenal har kommit överens med Higuain om de personliga villkoren

Higuain har kopplats med en flytt från Santiago Bernabeu i mer än ett tillfälle, och nu rapporteras det att han har accepterat en flytt till Arsenal.

Gonzalo Higuain har accepterat att flytta till Arsenal, som har erbjudit Real Madrid 22 miljoner pund för den argentinska anfallaren, rapporterar The Sun.

Los Blancos spelaren och hans far, Jorge, tros ha accepterat de personliga villkoren som kommer att ge 'Pipita' 130 000 pund i veckan.

De spanska giganterna har informerat 25-åringen om att han kan leta efter en ny klubb och gav honom ett klartecken på att förhandla om en flytt från Real Madrid i sommar.

Higuain vill flytta till Emirates efter två samtal med Arsenal tränaren Arsene Wenger. Juventus har även visat sig vara intresserade av målgöraren, men det är mer sannolikt att de kommer att signera Stevan Jovetic istället.

Fabregas: "Madrid skulle vara galna om de spenderar 100 miljoner euro på Bale"

Tottenham stjärnan har kopplats med en flytt till Los Blancos, och de spekulerade siffrorna har chockerat den tidigare Arsenal spelaren.

Barcelonas mittfältare Cesc Fabregas tycker att Real Madrid skulle vara 'galna' om de betalar hela 100 miljoner euro för Tottenhams stjärna Gareth Bale.

Den walesiska spelaren har starkt kopplats med en flytt till Santiago Bernabeu, och spekulationer påstår att den potentiella avgiften kan ligga på omkring 85 miljoner pund, vilket kommer att bryta det nuvarande världsrekordet som Madrid betalade Manchester United för Cristiano Ronaldo.

Fabregas förstår dock inte hur en klubb kan vara beredd att spendera en sådan stor summa för en spelare.

"För mig är det galet att spendera 100 miljoner euro på Gareth Bale. Jag vet inte hur någon klubb kan spendera så mycket pengar under dessa ekonomiska omständigheterna" sade Fabregas till AS.

"Han är en fantastisk spelare med alla rätta egenskaper, men vi får se om Madrid kommer att signera honom och om han kan prestera här".

Arbeloa: "Min relation med Casillas har förändrats"

Den spanska högerbacken tror att han och lagkamraten Casillas kommer att komma över sina problem med tiden, men medgav att de för närvarande har en strikt professionell relation.

Real Madrid försvararen Alvaro Arbeloa har medgett att hans relation med klubbens och landslagets kapten Iker Casillas är spänd.

Den 30-årige spelaren var en av Jose Mourinhos hårdaste allierade i Los Blancos omklädningsrum under tiden som den portugisiska tränaren hade en uppmärksammad konflikt med den legendariska målvakten.

Och Arbeloa insisterar på att han och skotträddaren kommer att komma över sina problem med tiden, men hävdar att den tidigare Inter tränaren inte kan klandras för något.

"Det är tydligt. Kanske har inte jag och Casillas samma enighet som vi brukade ha, men det är fortfarande en professionell relation" sade Arbeloa till Cope.

"Någon dag kommer det att bli bättre med Casillas. Vi kommer att träffas och säga vad vi har att säga till varandra ansikte mot ansikte".

"Problemen mellan två människor är mellan två människor - inte med en tredje. Det verkar vara vanhelgande att prata bra om Mourinho, men jag gör det för att jag jobbade med honom varje dag. Real Madrids omklädningsrum kan inte bli ett daghem".

Alvaro Morata: "Jag kommer att stanna i Real Madrid nästa säsong"

Det fanns tvivel på anfallarens långsiktiga framtid med Real Madrid, men efter hans prestationer i Israel har han fått möjligheten att etablera sig.

Alvaro Morata har bekräftat att han kommer att stanna i Real Madrid efter ett telefonsamtal med presidenten Florentino Perez efter Spaniens vinst mot Italien i EM U21 finalen i fredags.

Den 20-årige anfallaren spelade endast 581 minuter under Jose Mourinho förra säsongen, vilket motsvarar totalt 15 matcher - och man har fruktat att målgöraren vill lämna Los Blancos.

Men efter att ha hjälpt La Rojita försvara sin EM trofé i Israel genom att avsluta som tävlingens toppmålgörare, säger Morata att han kommer att kämpa för sin plats i Santiago Bernabeu nästa säsong.

"Jag ringde presidenten och han sade till mig att jag kommer att stanna i Real Madrid nästa säsong. Han är mycket nöjd med mig" sade Morata till Cadena SER.

"Spanien åkte till Israel som en grupp, och därför blev vi mästare. Ja, jag är lycklig, men detta är en framgång för hela gruppen och alla är delaktiga i den".

Real Madrid erbjuder Cristiano Ronaldo ett rekordavtal värt 155 miljoner euro

Den portugisiska superstjärnan förhandlar med klubben om ett femårskontrakts, som kan visa sig vara världens dyraste avtal.

Cristiano Ronaldo kan signera ett nytt kontrakt med Real Madrid, som kommer att göra honom till världens högst-betalda spelare, rapporterar Goal.

Den spanska huvudstadsklubben är i avancerade samtal med Ronaldos representanter över en affär som är värd runt 155 miljoner euro i fem år, där den portugisiska anfallaren kommer att tjäna 15 miljoner euro efter skatt, vilket kommer att vara det mest lukrativa kontraktet i fotbollens historia.

Ronaldo som gjorde 201 mål i bara 199 matcher under hans fyra säsonger på Santiago Bernabeu, höjde varningsklockorna i torsdags när han skrev på Twitter att "alla nyheter om min förlängning med Real Madrid är falska".

Några dagar innan avslöjade han dock att hans avsikt är att stanna hos Los Blancos bortom hans nuvarande kontrakt som löper ut år 2015.

Mariano Remon: "Det är för tidigt att säga att Zidane kommer att träna Real Madrid"

Den tidigare Los Blancos tränaren är säker på att fransmannen inte är redo att klara av pressen som kommer med när man jobbar som tränare för Real Madrid.

Sportdirektören Zinedine Zidane är inte redo att ta över jobbet som Real Madrids tränare, säger Mariano Garcia Remon.

Den tidigare tränaren Jose Mourinho återvände till Chelsea i slutet av säsongen 12/13, och nu är Los Blancos ute efter en ny tränare - som kan vara Zidane eller Ancelotti.

Remon skulle dock föredra en mer erfaren tränare framför den tidigare franska fotbollsspelaren.

"Att vara Real Madrids tränare kräver en speciell ansvarighet" sade 62-åringen till Marca.

"Det är mycket komplicerat, de förväntar sig resultat. Det är för tidigt att säga att 'Zizou' kommer att träna Real Madrid".

"Alla pratar om Madrid, och under denna press måste tränaren fortfarande fatta mycket viktiga beslut. Alla tränare kommer att känna sig pressade i Madrid, mer än i något annat lag".

"Mot slutet av alla långa kontrakt blir resultaten utvärderade. Om siffrorna är negativa kommer avtalet att uppsägas. Vi har nyligen sett ett exempel med Mourinho som hade ett kontrakt till 2016".

Jese Rodriguez: "Jag gillar att bli jämförd med Cristiano Ronaldo"

Den 20-årige akademispelaren har uttryckt sin beundran för Cristiano Ronaldo, och sade att han hoppas att han kommer att bryta sig in i A-laget nästa säsong.

Real Madrids akademispelare Jese Rodriguez medger att han gillar jämförelsen med Cristiano Ronaldo, och avslöjade att han skulle vilja bli en legend i Los Blancos.

Den 20-årige spelaren imponerade på klubbens Castilla lag säsongen 2012/2013 där han gjorde 22 mål i Segunda Division.

"Jag har gillat många spelare: brasilianska Ronaldo och Ronaldinho, men min favorit är Cristiano Ronaldo. Jag gillar att bli jämförd med honom" sade Jese till Marca.

"Jag älskar hans passion. Han blir aldrig trött på att göra mål och han vill alltid ha mer".

"Klubbens president är nöjd med mig. Jag hoppas att jag kommer att nå ett avtal med klubben så att jag kan stanna. Jag vill verkligen spela för A-laget".

Rapport: Real Madrid kommer att bekräfta Ancelottis anställning idag

Den spanska median hävdar att Real Madrid kommer att officiellt bekräfta att de har anställt Ancelotti som den nya Real Madrid tränaren.

Real Madrid kan officiellt meddela anställningen av Carlo Ancelotti som den nya Los Blancos tränaren idag.

Sport säger att generaldirektören Jose Angel Sanchez var i Qatar i tre dagar för att förhandla med Paris Saint-Germains ägare om den italienska tränaren.

Dessutom träffade Florentino Perez den italienska superagenten Ernesto Bronzetti i ett hotell i Madrid i lördags för att diskutera transferplaner, och han berättade att marängerna kommer att signera stora spelare i sommar så fort Ancelotti signerades.

Den tidigare Milan tränaren har bett Perez att signera två spelare så fort hans flytt är klar - Juventus mittfältaren Arturo Vidal samt Napoli anfallaren Edinson Cavani.

Real Madrid sparar tröja nummer 11 till Gareth Bale

Real Madrid är allt säkrare på att Bale kommer att signera för klubben och har lagt undan tröja nummer 11 till yttern.

Tottenham stjärnan Gareth Bales beslut att fira sitt senaste mål med ett så kallat "Elva Hjärtan" har förstärkt rykten som påstår att spelaren kommer att flytta till Real Madrid.

Den engelska tidningen The Sun rapporterade att ytterns nya målgest är det första steget i walesarens marknadsföring som ett globalt varumärke.

Detta innebär att om han flyttar till en klubb som Real Madrid för en rapporterad avgift på 85 miljoner pund, kommer det säkerligen att höja honom till samma kommersiell nivå som några av fotbollens största namn, som bland annat Cristiano Ronaldo och nyligen pensionerade David Beckham.

Och klipska Real Madrid supportrar kommer att vara snabba med att se till att tröja nummer 11 är ledig till dess att Bale anländer till klubben.

Suarez kommer att berätta för Liverpool att han vill lämna för Real Madrid i juli

Real Madrid måltavlan Luis Suarez är redo att ta ansvaret och leda en potentiell Real Madrid-Liverpool affär framåt.

Liverpool anfallaren Luis Suarez vill reda ut sin framtid direkt efter Confederations Cup, rapporterar den engelska median.

The Sunday Mirror säger att den uruguayanska anfallaren är fast besluten att lämna Anfield i sommar och han vill träffa tränaren Brendan Rodgers samt den verkställande direktören Ian Ayre för att diskutera hans framtid.

Suarez känner att han inte kan slösa bort chansen att flytta till en klubb som Real Madrid. Liverpool spelare som inte deltar i landslagskamper kommer att återvända till träningen den 2 juli, och Suarez kommer att utnyttja tillfället för att berätta för Rodgers att han vill lämna klubben.

Rapport: Roma är intresserade av Denis Cheryshev

Roma jagar Real Madrids 22-årige ytter som vill lämna Los Blancos för regelbunden A-lagsfotboll.

Den italienska klubben AS Roma är intresserade av Real Madrids akademispelare Denis Cheryshev, rapporterar Tribalfootball.

Den ryska yttern är redo att lämna Los Blancos i sommar efter ännu en enastående säsong med Castilla.

Cheryshev har även kopplats med Everton, men TMW säger att Serie A klubben är redo att lägga det största budet på den unga spelaren.

Luis Suarez: "Jag kommer att ge min själ under varje match för Real Madrid"

Liverpool anfallaren har ännu en gång kommenterat sin framtid i median och sade att han skulle göra sitt bästa för Real Madrid om han flyttade till Spanien.

Under tiden som spekulationer fortsätter att omge Luis Suarez framtid, har Liverpool mittfältaren ännu en gång hyllat Real Madrid.

Den uruguayanska spelaren, som för närvarande är i Brasilien för att spela Confederations Cup, har tidigare hävdat att han skulle gilla idén av att spela med Cristiano Ronaldo för Los Blancos, och nu har 26-åringen börjat diskutera kvaliteterna han tror att han kan erbjuda Madrid.

"Jag kommer att ge min själ varje gång jag jag går in på planen" avslöjade Suarez när han fick en fråga av El Pais om vad han kan ge ett lag som Madrid.

"Jag har gjort detta med Uruguay, Ajax och Liverpool, och jag döljer inget när jag avslutar en match".

"En spelare strävar alltid efter att spela på topp under sin karriär och Madrid är toppen för alla fotbollsspelare. Men vet du hur det är att spela för Liverpool?".

"Det stör mig att Liverpool inte är med i Champions League varje säsong. Jag led i Liverpool, men när jag tänker på vad det representerar att spela för denna klubb och kärleken som min dotter har för den - hon sjunger psalmen - står håren på nacken upp när jag spelar på Anfield".

Real Madrid pressar Juventus för att signera Arturo Vidal

Den rapporterade nya Real Madrid tränaren Carlo Ancelotti vill signera Vidal till de spanska giganterna, som gör sitt bästa för att köpa mittfältaren.

Real Madrid fortsätter att pressa Juventus för att signera deras mittfältsstjärna Arturo Vidal, rapporterar den italienska median.

Vidal har varit en av Serie A klubbens utestående spelare sedan han flyttade till Bianconeri från Bayer Leverkusen år 2011.

Enligt Brand vill Carlo Ancelotti, som rapporteras vara den nya Los Blancos tränaren, göra den chilenska spelaren till sin första sommarsignering.

Juventus kan känna sig frestade att sälja med tanke på deras intresse för Real Madrid anfallaren Gonzalo Higuain. Marängernas president Florentino Perez kommer att blockera försäljningen av den argentinska målgöraren om de får in bud på mindre än 30 miljoner euro, men med hjälp av Vidal kan Juve få igenom en affär.

Ricardo Carvalho: "Cristiano Ronaldo kommer att stanna i Real Madrid"

Den portugisiska spelaren är säker på att Ronaldo kommer att signera en kontraktsförlängning med Real Madrid.

Manocos senaste signering Ricardo Carvalho är säker på att Cristiano Ronaldo kommer att stanna i Real Madrid och signera ett nytt kontrakt.

Försvararen flyttade till Ligue 1 klubben i slutet av maj efter tre år i Santiago Bernabeu klubben, och trots att Los Blancos sista säsong inte slutade positivt, är portugisen säker på att hans landsman kommer att signera ett nytt kontrakt med de spanska giganterna.

"Presidenten gör allt han kan gör att få Cristiano att signera ett nytt kontrakt och han kommer att stanna" sade Carvalho till Marca.

Sedan diskuterade han den påstådda konflikterna mellan Jose Mourinho och ett antal nyckelspelare som Iker Casillas och Pepe.

"Vi kände att vi inte avslutade säsongen bra. När vi borde ha varit starkare var vi inte det. Jag vet inte om Pepe känner att han gjorde ett misstag när han kritiserade Mourinho, eller om han är ledsen, men det är något som hade kunnat undvikits".

"Om man inte vinner måste man stanna tillsammans och bli ännu starkare. Men i år borde vi, som ett omklädningsrum, ha varit mer förenade under de tuffa tiderna".

Pele: "Ronaldo förtjänade Ballon d'Or istället för Messi"

Santos ikonen tycker att den portugisiska stjärnan hade otur när han inte vann Ballon d'Or förra året.

Den brasilianska legenden Pele har hävdat att Cristiano Ronaldo borde ha vunnit år 2012:s Ballon d'Or istället för Lionel Messi med tanke på hans insatser för Real Madrid.

Den portugisiska anfallaren fick nöja sig med en andraplats i kampen om den prestigefyllda individuella utmärkelsen eftersom Barcelona stjärnan vann trofén för det fjärde året i rad, men Pepe känner att Ronaldo skulle ha varit en mer värdig vinnare.

"När det gäller fotbollen säger jag Messi, men när det gäller framgångar tycker jag att Ronaldo förtjänade att vinna Ballon d'Or. Han vann La Liga med Real Madrid" sade Pele i en intervju med AS.

"Jag var närvarande när Fifa presenterade priset vid två tillfällen. Cristiano var nära båda gångerna, men Messi vann alltid".

Luka Modric: "Gareth Bale skulle passa perfekt i Real Madrid"

Den kroatiska playmakern tror att Bale skulle hjälpa Santiago Bernabeu att gå ett steg framåt, och betonade även att han vill stanna i Real Madrid.

Enligt den tidigare Tottenham spelaren Luka Modric skulle Gareth Bale passa perfekt i Real Madrid.

Goal rapporterade tidigare i veckan att Los Blancos president Florentino Perez har gjort Bale till sin förstahandsmåltavla och han är villig att erbjuda yttern 235 000 euro i veckan för att signera honom från White Hart Lane.

Engelsmännen förväntar sig dock att walesaren kommer att stanna i klubben och har erbjudit honom ett avtal värt 130 000 pund i veckan, men Modric tror att hans tidigare lagkamrat skulle göra en enorm inverkan i den spanska huvudstadsklubben.

"Det är en komplicerad fråga för mig eftersom jag spelade i Tottenham med honom" sade Modric till Marca. "Jag kan berätta för dig att vi är vänner och att han är en exceptionell spelare".

"En klubb som Real Madrid, Tottenham eller vilken annan klubb som helst kan endast gynnas av att ha en spelare som honom".

"Eftersom Real Madrid är ett lag med stjärnor skulle Bale passa perfekt. Han skulle ge oss en annorlunda dimension. Om han signerar eller inte berör klubben, men om han hamnar i Real Madrid kan det endast vara bra för oss".

"Han kan skjuta, han har styrka och snabbhet och han är den typ av spelare som kan hjälpa oss att gå ett steg framåt".

Modric pratade även om sin framtid, och sade: "Jag har ingen tvekan på att jag kommer att stanna. Jag vill stanna i världens bästa klubb".

"Det är ett nöje att vara här. Jag vill visa mer i framtiden och jag tänker inte på något annat än att stanna här nästa säsong. Jag tror att Real har endast sett en liten del av mitt spel. Jag kan spela bättre".

Victor Valdes: "Casillas är lika bra som alltid"

Valdes, som kommer att lämna Barcelona nästa säsong, tror att konkurrensen med Iker Casillas i det spanska landslaget kommer att göra laget framgångsrikt.

Victor Valdes har avslöjat att han njuter av en sund kamp med klubbrivalen Iker Casillas för att bli Spaniens förstahandsmålvakt.

Real Madrid målvakten fick sitta på bänken under den större delen av säsongen 12/13 efter en handskada som han fick i januari, vilket kan leda till att 32-åringen inte ses som nödvändig i La Roja längre.

Barcelona mannen insisterar dock på att Casillas är i toppform trots bristen på matcher, och han är redo att visa sitt värde för Spaniens tränare Vicente del Bosque under Confederations Cup.

"Casillas spelar bra, han är lika bra som alltid; i topp form och mycket motiverad både på och utanför planen. Det är viktigt att vi har en sund konkurrens eftersom det kommer att gynna laget" sade Valdes, rapporterar Goal.

"Jag kan inte avslöja vem förstahandsmålvakten är. Jag är bara ännu en medlem av truppen och det har varit nyckeln till detta lags framgång".

Francois Gallardo: "Real Madrid har signerat Bale för 90 miljoner euro"

En påstådd Fifa agent hävdar att Real Madrids förhandlingar med Tottenham angående Gareth Bale är slutförda.

Tottenham stjärnan Gareth Bale har signerat för Real Madrid för en summa på 76,5 miljoner pund, har en FIFA agent hävdat.

Den spanska 'agenten' Francois Gallardo har dock avfärdats som en fantast och uppmärksamhetssökare med sina internet kritik.

"Real Madrid har signerat Bale för 90 miljoner euro. Signeringen slutfördes denna vecka, men Real Madrid vill vänta med att göra det officiellt tills en ny tränare kommer" sade Gallardo, rapporterar den engelska tidningen The Daily Star.

"Jag har information och jag kan försäkra dig om att Gareth Bale redan är en Real Madrid spelare".

Gallardo har dock en historia av otillförlitliga påståenden om transfers. Förra året hävdade han att John Terry skulle signera för Valencia - och att han till och med deltog i förhandlingarna, men uppenbarligen gick flytten aldrig igenom.

Gallardo hävdar på sitt LinkedIn konto att han är en FIFA agent, men FIFA har inte haft några agenter sedan 2001.

Real Madrid fruktar att de kan förlora Xabi Alonso till Chelsea

Xabi Alonso har ännu inte signerat någon kontraktsförlängning, och enligt rapporter planerar Mourinho att locka honom till Chelsea.

Real Madrid fruktar att de kan hamna i situationen att förlora Xabi Alonso till Jose Mourinhos nya lag, Chelsea.

Den engelska tidningen The Daily Star säger att den portugisiska tränaren är ett stort fan av den spanska mittfältaren, som har ett år kvar på sitt nuvarande kontrakt med Los Blancos.

Och Madrids chefer är medvetna om att 'The Special One' kan försöka locka den 31-årige spelaren till Stamford Bridge.

Den 50-årige taktikern spelade med Alonso i 42 matcher förra säsongen och han vet att spanjoren kan vara en enorm tillgång för Premier League klubben.

Dessutom har Alonso erfarenhet av Premier League då han spenderade fem år i Liverpool innan han flyttade till marängerna sommaren 2009.

Edinson Cavanis mor: "Min son pratar med Real Madrid och Manchester City"

Anfallaren som har gjort 102 mål på 104 matcher under sin tid i Napoli verkar vara på väg att lämna Serie A för antingen Premier League eller La Liga.

Napoli stjärnan Edinson Cavani är i samtal med Manchester City och Real Madrid, säger spelarens mor.

Den 26-årige spelaren medgav att det skulle vara en ära att jobba med Citys tränare Manuel Pellegrini, men Berta Gomez hävdar att La Liga giganterna är även intresserade av hennes son.

"Edi pratar med Madrid och City" sade Gomez i en radiointervju i Montenegro, Uruguay.

"Napolis president, Aurelio De Laurentiis, har pratat med Chelsea, men det finns inget konkret än. Inom 15 till 20 dagar kommer vi att veta hans destination".

"I alla fall, jag kan försäkra er om att Edinson älskar Neapel, och om han går kommer han aldrig att glömma folkets kärlek och tillgivenhet".

Cristiano Ronaldo: "Jag har inte förlängt mitt kontrakt med Real Madrid"

Den portugisiska stjärnan har kopplats med en flytt från La Liga, och har nu förnekat rykten som påstår att han planerar att förlänga sitt kontrakt med Los Blancos.

Cristiano Ronaldo har tagit sig till Twitter för att förneka rykten som hävdar att han kommer att förlänga sitt nuvarande kontrakt med Real Madrid.

Rapporter i Spanien hävdade i torsdags att den portugisiska anfallaren har accepterat ett erbjudande som håller honom i La Liga klubben till 2018, men Ronaldo insisterade på att detta inte stämmer.

"Alla nyheter om att jag har förlängt med Real Madrid är falska" skrev Ronaldo på sitt officiella Twitter konto.

Ronaldo, vars kontrakt med Madrid löper ut sommaren 2015, har länge rapporterats vara olycklig med sitt nuvarande avtal med Los Blancos.

Morata hotar att lämna Real Madrid: "Jag måste tänka på vad som är bästa för mig"

Den unga spanjoren har medgett att han kommer att behöva tvinga fram en flytt från Real Madrid om klubben signerar en ny anfallare.

Alvaro Morata har hotat att lämna Real Madrid i sommarens transfermarknad om de signerar en annan anfallare inför säsongen 2013/2014.

Den 20-årige anfallaren har varit en av de bästa stjärnorna i EM U-21 i Israel, där han har gjort tre mål på lika många matcher. Han har dock inte fått regelbunden fotboll i Madrid på grund av den hårda konkurrensen.

Gonzalo Higuain tros lämna Los Blancos i sommar, Tottenhams Gareth Bale har starkt kopplats med de spanska giganterna och Morata är övertygad om att han inte kommer att få mer speltid nästa säsong.

"Om jag ska stanna i Madrid eller inte beror på omständigheterna. Om en annan anfallare köps in måste jag tänka på vad som är bäst för mig och då överväga att lämna klubben" sade Morata till Cadena Ser

"Jag kommer att prata med tränaren så fort vi får en ny tränare, och vi får ser vad som händer därefter. Om jag lämnar Madrid skulle jag föredra att flytta utomlands".

Moratas kontrakt med Santiago Bernabeu klubben löper ut sommaren 2015.

Florentino Perez: "30 miljoner euro är inte tillräckligt för att signera Higuain"

Los Blancos chefen har insisterat på att Serie A klubben måste lägga ett större bud på Higuain om de vill signera honom i sommar.

Real Madrids president Florentino Perez har rekommenderat Juventus att erbjuda över 30 miljoner euro för Gonzalo Higuain.

Den argentinska anfallaren sägs vara ett steg ifrån en flytt från Santiago Bernabeu i sommar, och Bianconeri sägs vara intresserade av 25-åringen tillsammans med Arsenal.

De italienska mästarna sägs leda kampen om målgöraren, och klubbens chefer påstås ha erbjudit marängerna 22 miljoner euro för 25-åringen. Perez har dock varnat att ett sådant erbjudande kommer endast att vara slöseri med tid.

"Om Juventus tänker erbjuda 30 miljoner euro för honom kommer det att vara bättre om de inte ens sökte upp oss eftersom det inte kommer att vara tillräckligt" sade Perez, rapporterar Goal.

"Men vi har inte fått några bud på Gonzalo och det gäller Juventus också".

Karim Benzema: "Självklart kommer jag att stanna i Real Madrid"

Den franska anfallaren säger att han inte är intresserad av att lämna Santiago Bernabeu, eftersom han vill vinna titlar med Real Madrid nästa säsong.

Karim Benzema har insisterat på att han inte kommer att lämna Real Madrid i sommar, men medgav att han blev besviken med sin 2012/2013 kampanj.

Fransmannen hade en misslyckad säsong då han inte lyckades säkra en regelbunden startplats, men säger att han hoppas att han får stanna för att fortsätta kämpa för att vinna troféer med den spanska huvudstadsklubben.

"Självklart kommer jag att stanna. Jag är lycklig i Real Madrid och jag kommer inte att lämna" sade Benzema till Marca.

"Jag ser fram emot att vinna titlar, men jag tror att vi alla behöver koppla av lite".

"Denna säsong var inte som den innan. Jag avslutade förra säsongen med 30 mål och lyckades endast göra 20 denna gång".

"Fortsätt att stötta oss och nästa säsong kommer vi att göra vårt bästa för att vinna ligan och självklart Champions League".

Toni Freixa: "Nej, Barcelona har inte försökt signera Varane"

Nyliga rapporter hävdade att katalanerna försökte signera fransmannen, men Blaugrana har förnekat detta.

Barcelona har insisterat på att de inte försökte signera Real Madrid försvararen Raphaël Varane, påstår katalanernas talesman Toni Freixa.

TV3 hävdade tidigare i veckan att ligamästarna var redo att betala mittbackens 30 miljoner euro klausul, och hade redan kontaktat Varanes agent för att diskutera en potentiell flytt, som då avvisades av fransmannen.

Freixa har dock betonat att det inte finns någon sanning i rykten som kopplar 20-åringen med en flytt till Barcelona.

"Nej, Barcelona har inte försökt signera Varane" sade Barcelonas talesman till reportrar, skriver Goal.

Varane flyttade till Madrid från Lens sommaren 2011, och sedan dess har han utvecklats till en nyckelspelare på Santiago Bernabeu.

Sergio Ramos: "Casillas är en ikon för Real Madrid och Spanien"

Los Blancos spelaren säger att klubbens kapten ser fram emot att spela igen efter att ha spenderat den sista delen av säsongen på bänken.

Real Madrid försvararen Sergio Ramos säger att Iker Casillas är en ikon för både klubben och det spanska landslaget.

Den 32-årige målvakten skadade sin hand i januari och spenderade resten av säsongen antingen utanför planen eller på bänken på grund av Diego Lopez goda form.

Han kommer dock att stå framför målet i La Rojas kommande match i Confederations Cup, och mittbacken säger att hans landsman ser fram emot att konkurrera om startplatsen.

"Iker är Spaniens och Madrids fana och han är saknad" sade Ramos till AS.

"Jag har sett honom jobba med entusiasm för att återvända till planen. För Casillas, såväl som för mig, är det alltid en ära att spela för Spanien, och att göra det efter en så lång skada måste vara en stor glädje för Iker".

Ricardo Carvalho: "Chelsea är den rätta klubben för Mourinho"

Carvalho, som nyligen lämnade Los Blancos för Monaco, tror att Mourinho gjorde det rätta när han återvände till Chelsea.

Ricardo Carvalho, som lämnade Chelsea för att förenas med Jose Mourinho i Real Madrid sommaren 2010, känner att Stamford bridge klubben är den bästa platsen för The Special One.

Mourinho bekräftades som Chelseas nya tränare i måndags, och Carvalho, som tror att Mourinho kommer att föra titlarna tillbaka till Chelsea, har stöttat sin landsman.

"Jose är en speciell tränare för mig. Förra året trodde jag inte att han var lycklig, men det här är rätt flytt för honom" sade Carvalho, rapporterar Goal.

"Han har allas respekt i Chelsea, fansen älskar honom och spelarna vet hur han jobbar. Han är en fantastisk tränare och får bra resultat. Chelsea kan förbättra sig i ligan och jag tror att han (Mourinho) kommer att hjälpa dem med det".

Mourinhos svar till Iniesta: "Jag skadade den spanska fotbollen genom att få ett slut på Barcelonas dominans"

50-åringen blev nyligen anklagad för att ha förstört La Ligas rykte, men har nu hävdat att han blev ett offer för störtande Barcelona.

Jose Mourinho har svarat på Andres Initestas senaste kommentarer om att portugisen har skadat den spanska fotbollen, och sade att han fick lida för att han var tränaren som fick ett slut på Barcelonas dominans under hans tid i Real Madrid.

"Jag skadade den spanska fotbollen genom att vara tränaren som fick ett slut på Barcelonas dominans. Real Madrid vann i Barcelona, Real Madrid vann Copa del Rey, Real Madrid vann mästerskapet - ett historiskt mästerskap eftersom det var en med 100 poäng och 121 mål. Det sårar dem" sade Mourinho, skriver Goal.

"Det var en fantastisk tid för mig, att nå det jag ville nå vilket var tre inhemska titlar. Vi kunde dock inte vinna Champions League , vilket var en ambition. Man vet aldrig vad man kommer att uppnå".

"Innan jag anlände nådde de inte kvartsfinalen på sex år, och vi nådde semifinalen i alla mina tre år. Jag kan säga att jag tränade en stor klubb som Madrid med stolthet".

Mourinhos sista säsong i Spanien visade sig vara kontroversiell då han enligt rapporter hade hamnat i en konflikt med bland annat Iker Casillas, som blev ersatt av Diego Lopez i startelvan.

"Jag är ledsen, men jag spelade med spelarna som jag ansåg var de bästa för laget. Självklart vill jag ha bra relationer med alla, men jag behöver en bra relation med mig själv också och jag måste vara ärlig mot mig själv".

"Om någon har en stor status kan jag inte ge honom speciella fördelar. Det är upp till spelarna att acceptera det eller inte, såväl som median och supportrarna. Alla mina beslut är baserade på meritokrati".

Luis Suarez: "Jag skulle vilja spela med Cristiano Ronaldo"

Suarez har upprepade gånger antytt på att vill lämna Anfield i sommar, och nu har han föreslagit att Santiago Bernabeu är den ideala destinationen.

Luis Suarez har förstärkt spekulationer som kopplar honom med en flytt till Real Madrid efter att ha medgett att han skulle vilja spela med Cristiano Ronaldo.

Suarez har starkt kopplats med en en flytt från Liverpool i sommar, efter att ha fått negativ uppmärksamhet av den engelska median.

Spanien tros vara den uruguayanska anfallarens föredragna destination, och när han pratade med en tv-kanal i sitt hemland, avslöjade han att han gillar idén av att spela med Los Blancos portugisiska superstjärna.

"Självklart skulle jag vilja spela med Cristiano Ronaldo - han är en fantastisk spelare" sade Suarez, rapporterar Goal. "Man vet aldrig, men det är komplicerat".

"Just nu är han i Madrid och jag är i Liverpool, och jag vet inte vad som kommer att hända".

Karim Benzema har operarat sitt högra knä

Fransmannen led av fysiska problem mot slutet av kampanjen 12/13, och därför valde han att operera sig för att skaka av sitt problem.

Real Madrid har meddelat på sin officiella hemsida att Karim Benzema har genomgått en framgångsrik operation på sitt högra knä.

Den franska anfallaren har lidit av ett antal fysiska problem under säsongen 12/13, och för att vara i full matchform inför säsongen 13/14 opererade han sig.

"Karim Benzema åkte till Santy-Lyon Orthopaedic Centre på måndag eftermiddag, där han genomgick en datortomografi på en nervknut som satt i hans högra knä" stod det på Real Madrids officiella hemsida.

"Proceduren genomfördes av Dr. Sonnery-Cottet under överseende av Sanitas Medical Services Real Madrid".

Florentino Perez: "Xavi och Iniesta är frustrerade på Mourinho"

Santiago Bernabeu presidenten säger att brist på framgång mot den portugisiska tränaren är orsaken bakom parets kommentarer.

Real Madrids president Florentino Perez har försvarat Jose Mourinho mot de nyliga attackerna från Barcelona duon Xavi och Andres Iniesta.

Iniesta anklagade den nyligen avgångna Chelsea tränaren för att ha förstört La Liga under hans tid i Madrid, medan Xavi kritiserade Mourinhos beteende.

"Jag förstår att Xavi och Iniesta är frustrerade på Mourinho. De vann inte en enda av deras fem senaste matcher mot oss" sade Perez till Marca.

"Det är inte den bästa strategin att börja kritisera sin motståndare när man inte kan slå honom. Barcelona brukade vinna alla matcher mot Madrid, men sedan kom Mourinho till klubben".

Officiellt: Real Madrid har signerat Casemiro

Real Madrid har meddelat på sin officiella hemsida att de har valt att utnyttja alternativet att köpa Carlos Henrique 'Casemiro', som kommer att spela för A-laget i fyra år framöver.

Rapport: Arsenal kommer att erbjuda Higuain 150 000 pund i veckan

Arsenal har klargjort att de vill signera Higuain i sommar, och förbereder att bud på Real Madrids oönskade spelare.

Den engelska median hävdar att Premier League klubben Arsenal diskuterar de personliga villkoren med Real Madrid anfallaren Gonzalo Higuain.

The Sun säger att Gunners tränare Arsene Wenger har klargjort att engelsmännen är intresserade av den argentinska målgöraren, som vill lämna Los Blancos i sommar.

Emirates Stadium klubben är beredda att betala 19 miljoner pund för latinamerikanen, och de är dessutom villiga att ge honom en lön på 150 000 pund i veckan.

Arsenal kommer dock att möta konkurrens från Juventus, som även påstås vara intresserade av Higuain.

Ancelotti har övertygat Real Madrid att erbjuda Pirlo ett treårskontrakt

Den italienska tränaren vill att Real Madrid signerar 34-årige Andrea Pirlo i sommar, och marängerna har erbjudit spelaren ett treårskontrakt.

Carlo Ancelotti vill att Juventus mittfältaren Andrea Pirlo flyttar med honom till Real Madrid i sommar.

Den italienska tränaren förväntas bli Jose Mourinhos ersättare, men försöker fortfarande avbryta kontraktet med Paris Saint-Germain. Sportmediaset säger dock att Pirlo har redan bestämt sig för att stanna i Italien.

Den tidigare AC Milan ikonen har ett år kvar på sitt nuvarande kontrakt med Serie A mästarna och förväntas bli erbjuden en 12 månaders kontraktsförlängning.

Men Real Madrid kommer att erbjuda Pirlo ett treårskontrakt som han får överväga. Allt beror dock på Ancelotti, det vill säga om han kan övertyga PSG presidenten Nasser Al Khelaifi att låta honom gå.

Luka Modric: "Jag vill inte lämna Real Madrid i sommar"

Den tidigare Tottenham spelaren, som signerade för Los Blancos sommaren 2012, vill stanna i Santiago Bernabeu, och hyllade sin förra tränare Mourinho.

Real Madrids mittfältare Luka Modric insisterar på att han inte har någon avsikt att lämna den spanska huvudstadsklubben i sommar, men medgav att ett antal klubbar har kontaktat honom.

Den kroatiska spelaren har kopplats med en flytt till Chelsea, för att förenas med den nyligen avgångna Los Blancos tränaren Jose Mourinho, men playmakern har lugnat ner dessa spekulationer.

"Jag tänker inte ens på möjligheten att lämna Real Madrid i sommar, men det finns intresse från andra klubbar" sade Modric till den engelska tidningen The Sun.

"Alla barn som spelar fotboll drömmer om att spela för Real Madrid. Det var samma sak med mig. Självklart blev jag ledsen när Jose Mourinho lämnade. Det var han som insisterade på att signera mig till Madrid".

"Han är en fantastisk tränare och jag känner mig hedrad över att ha fått jobba med honom. Han imponerade verkligen på mig".

"Det är ett nöje att spela i hans lag och prata om fotboll med honom. Jag önskar honom det bästa i Chelsea. Jag tror att han ännu en gång kommer att använda all sin kunskap och skicklighet i Stamford Bridge".

Perez: "Världens bästa spelare Cristiano Ronaldo vill stanna i Real Madrid"

Klubbens president säger att den portugisiska superstjärnan är bättre än Lionel Messi och är säker på att spelaren vill stanna i Bernabeu under många år framöver.

Florentino Perez säger att Cristiano Ronaldo är den bästa spelaren i världen och har helt åtagit sig att signera ett nytt kontrakt i Real Madrid.

Den portugisiska anfallarens kontrakt med klubben löper ut sommaren 2015, och under tiden som rapporter hävdar att han inte är intresserad av att signera en kontraktsförlängning, insisterar Perez på att dessa rykten inte stämmer.

"Jag kommer att vara så tydlig som möjligt. Mitt mål, Cristianos mål, och Real Madrid fansens mål är att han fortsätter att spela här under många år framöver".

"När så många människor vill samma sak brukar det vanligtvis visa sig vara fallet. Både jag och Real Madrid vill det".

"Spelaren, Cristiano Ronaldo, vill också det. Det är vad Cristiano vill, utan tvekan. Vi pratar alltid om honom. Om du frågar mig om vi pratar om pengar så är svaret nej. Det får vänta tills han kommer tillbaka från sin semester".

"Real Madrid vill inte ha Ronaldo bara på grund av att Barca har Messi. Vi vill behålla honom eftersom han är den bästa spelaren i världen, med Messi eller utan Messi".

Fabio Cannavaro: "Ancelotti skulle göra ett bra jobb i Real Madrid"

Den italienska legenden har stöttat sin landsman att ta över tränarjobbet i Real Madrid.

Den tidigare Real Madrid försvararen, Fabio Cannavaro, har ingen tvekan på att Paris Saint-Germain tränaren Carlo Ancelotti kommer att lyckas i Santiago Bernabeu klubben.
Los Blancos ser 54-årige Ancelotti som den ideala ersättaren för den nyligen avgångna Jose Mourinho, och Cannavaro stöttar sin landsman att efterträda portugisen.

"Ancelotti är en tränare med mycket erfarenhet. Han vann Champions League i Milan och spelade en fantastisk fotboll i processen" sade Cannavaro till AS.

"Han vann även mycket titlar i England och vann nyligen ligan i Frankrike med Paris Saint-Germain. Carlo har en bra CV och han skulle göra ett bra jobb i Real Madrid".

Raul Albiol: "Higuain är en fantastisk signering för alla lag"

Mittbacken är säker på att argentinaren är bra nog för att bli framgångsrik i sin nästa klubb, oavsett hans destination.

Raul Albiol anser att Gonzalo Higuain har vad som krävs för att nå framgång i vilken klubb som helst om han beslutar sig för att lämna Real Madrid i sommar.

Den argentinska anfallaren medgav nyligen att han vill lämna Santiago Bernabeu klubben, och Juventus tros vara intresserade av att locka spelaren till Turin.

"Pipita är en fenomenal spelare. Jag vet inte om vi kommer att fortsätta vara lagkamrater, men det är ett nöje att spela med honom. Han är en spektakulär anfallare" sade Albiol till AS.

"Han har kämpat hårt i Madrid. Om han lämnar önskar jag honom det bästa och han kommer att vara ett fantastiskt tillägg i det lag han signerar för".

"Jag hoppas dock att jag aldrig behöver möta honom eftersom han är en utmärkt spelare!".

Andres Iniesta: "Jose Mourinho har skadat den spanska fotbollen"

Blaugrana mittfältaren har kritiserat den nyligen avgångna Real Madrid tränaren, och anklagade honom för att ha förstört La Ligas rykte.

Andres Iniesta är den senaste spelaren som har gått till attack mot den förra Real Madrid tränaren Jose Mourinho, och anklagade honom för att ha skadat den spanska fotbollen.

Den portugisiska tränaren lämnade Los Blancos tre år innan hans kontrakt löpte ut på grund av en trofélös säsong såväl som kontroverser inom omklädningsrummet.

När Iniesta pratade i en intervju med El Pais, kritiserade han den portugisiska tränaren och och det arv som han lämnade i Real Madrid.

"Man måste bara titta på all fakta" sade Iniesta. "Ja, han har skadat den spanska fotbollen, generellt mer skada än nytta".

"Men jag gillar inte att prata om denna person alls. Så om du inte har något emot det, vill jag lämna det".

Gerard Pique: "Mourinho ville ta över pressen"

Barcelona försvararen påstår att den förra Real Madrid tränaren var besatt av att ta med sig Barcelona-Real Madrid rivaliteten till sina presskonferenser.

Gerard Pique är den andra spelaren som har gått ut till median för att kritisera Jose Mourinho.

Den portugisiska tränaren, som lämnade Los Blancos efter en trofélös säsong för att återvända till Chelsea, har blivit känd för sitt uppträdande i presskonferenser.

När Pique pratade med journalister i Miami, antydde han på att denna metod var en del av tränarens undergång i Madrid.

"Det fanns en fotbollsrivalitet som var stark, men det är bara fotboll" sade Pique när han pratade med Sport.es.

"Mourinho tog rivaliteten med sig till presskonferenser, men fotboll spelas endast på planen och man måste försöka vinna med vapnen man har".

"Denna typ av rivalitet har inte funnits i Spanien tidigare. Han (Mourinho) ville ta över pressen".

Xavi: "En stor klubb kan inte spela som Mourinhos Madrid"

Barcelona stjärnan anser att Jose Mourinhos Real Madrid saknade stilen och filosofin som Galactico laget av sekelskiftet hade.

Barcelona mittfältaren Xavi har kritiserat Jose Mourinhos fotbollsspel i Real Madrid, och hävdade att hans stil inte gynnade en klubb av deras storlek.

Xavi tycker att Mourinhos beteende var en skamfläck för Los Blancos rykte, och pekade på Galacticos eran vid sekelskiftet som bevis på hur en en sådan stor klubb bör fungera.

"Jag vill inte att folk ska tro att jag hela tiden attackerar Mourinho eftersom det inte är min avsikt, men uppenbarligen gillar jag inte hur hans lag spelar på planen" sade Xavi till Sport.

"Det irriterar mig att se dem spela sådär eftersom de tidigare hade en idé och ett koncept. Zidane, Roberto Carlos - de var otroliga".

"De dominerade vartenda område på planen. Man var tvungen att titta på fakta och bara erkänna att de var bättre. Det var samma sak med Madrid laget i 'Quinta del Buitre' eran, ännu ett otroligt lag med en klar och sund filosofi".

"En stor klubb kan inte spela som Mourinhos Madrid. Vi låter inte planen torka upp så att det förvandlas till ett 'potatisland', och vi sparkar inte heller det andra laget 30 000 gånger eller försöker vrida upp värmen under en match. Vi gjorde inte ens det när Madrid låg framför oss".

"Vi har vunnit, kvitterat och förlorat, men alltid med en fotbollsfilosofi. Resultatet är en bedragare; det går utöver att vinna och förlora".

Florentino Perez: "Ancelotti passar in i Bernabeu"

Presidenten gav sitt välsignelse till klubbens försök att signera Ancelotti, och bekräftade även att han skulle älska idén av att sportdirektören Zidane blir en fotbollstränare.

Real Madrids president Florentino Perez har hyllat Carlo Ancelotti som den ideala ersättaren för Jose Mourinho.

Los Blancos har offentligt visat sitt intresse för Paris Saint-Germain tränaren som har medgett att han vill lämna Parc des Princes, och som enligt rapporter har mött klubbens chefer för att förhandla om ett avtal.

Men inget har bekräftats än, och Perez säger att tålamod kommer att vara nödvändigt om de vill signera italienaren.

"Ancelotti passar in i Bernabeu. Han är en stor tränare som jag har tänkt anställa tidigare" sade Perez till Antena 3.

"Han tränar en klubb som vi har goda relationer med och han har ett år kvar på sitt kontrakt. Vi får vänta och se vad som händer".

Zinedine Zidane är även en av kandidaterna att ersätta The Special One, men han ses som den sista utvägen för Perez.

"Han är riktigt entusiastisk över att bli en tränare och jag skulle vilja se honom bli en tränare för denna klubb, men jag tror att han vill jobba som en assisterande tränare först".

"Han kommer att vara här nästa vecka och sedan kommer vi att sitta ned och titta på möjligheterna, men han vill jobba som en assisterande tränare".

Iker Casillas: "Jag har fått lida på grund av spelbristen"

Den spanska målvakten medgav att han känner sig i underläge nu när han konkurrerar med Reina och Valdes för startplatsen i Spanien.

Iker Casillas tycker att han har har lidit av spelbristen under de senaste månaderna, och hävdade att Pepe Reina och Victor Valdes har en fördel i kampen om startplatsen i det spanska landslaget.

La Roja kaptenen spelade de 45 första minuterna för sitt landslag i 2-1 vinsten mot Haiti i lördags innan han ersattes av Liverpools Reina.

"Jag har stannat utanför (planen) i ungefär fyra månader" sade Casillas till journalister efter matchen, rapporterar Goal. "Efter en sådan lång tid utan spel var jag både glad och nervös".

"Jag ser mig själv kämpa för en startplats med en nackdel när jag konkurrerar med Pepe och Victor. Att inte ha fått spela på så länge sätter en buckla på en spelare som mig".

"Ibland är det bra att gå igenom det för att uppskatta det mer när man spelar".

Rapport: Real Madrid kommer att erbjuda Chelsea 25 miljoner euro för Juan Mata

Det verkar som att Los Blancos har gett upp hoppet om att signera Gareth Bale eftersom de har vänt sin uppmärksamhet till en annan spelare i Premier League.

Den spanska tidningen Sport rapporterar att Real Madrid förbereder ett 25 miljoner euro bud på Chelseas mittfältare Juan Mata.

Rapporterna kommer efter att La Liga klubben förlorade kampen om Neymar till rivalerna Barcelona, och enligt uppgifter har de gett upp hoppet om Tottenham stjärnan Gareth Bale, vars prissumma är för stor för marängerna.

Florentino Perez vill signera en stor spelare under sommarens transfermarknad och har nu satt sitt sikte på 25-åringen, som har kopplats med en flytt från Stamford Bridge efter Jose Mourinhos ankomst.

Den spanska tidningen Marca rapporterade tidigare i veckan att Mourinho var redo att riskera Chelsea supportrarnas vrede genom att sälja Mata tillsammans med lagkamraten Fernando Torres.

Mata har haft en fantastisk säsong 2012/2013 och han blev utnämnd till Chelseas "Player of the Year" såväl som "Players' Player of the Year". Han toppade även listan på Premier Leagues flest gjorda assist med sina 12 assist och namngavs i PFA Team of the Year efter en imponerande säsong.

Med detta i åtanke verkar det osannolikt att Chelsea skulle vilja sälja Mata, speciellt för mindre än priset de betalade för den förra Valencia stjärnan sommaren 2011.

Sport säger dock att London klubben skulle kunna vara villiga att lyssna på erbjudanden som ligger runt 35 miljoner euro, eftersom Roman Abramovich vill ge Mourinho pengar att spendera i sommar.

Florentino Perez: "Zidane kan bli Real Madrids nya tränare"

Den franska Real Madrid legenden Zidane framstår som en chockerande kandidat att ta över tränarjobbet i Los Blancos.

Real Madrids president Florentino Perez säger att Zinedine Zidane har alla rätta tränarkvalifikationer som behövs för att ersätta Jose Mourinho på Santiago Bernabeu.

"Zidane kan göra det. Han har kvalifikationerna och uppfyller alla krav, men vi har inte tänkt på det än" sade Perez till den spanska tevestationen Telecinco.

"Det är något som vi måste överväga, men som ett första steg är det lite... Jag vill inte säga riskabelt, men han måste bli lite hårdare".

Förutom Zidane är Ancelotti en klar favorit att ta över jobbet i Real Madrid, men Perez vägrade att gå alldeles för långt in i frågan för att undvika eventuellt upprörda Paris Saint-Germain.

"Ancelotti tränar en klubb som är en vän och en klubb som vi måste respektera. Från och med imorgon kommer vi att jobba för att se vilka möjligheterna är. Vi vill inte göra något aggressivt med någon klubb".

Xabi Alonso har opererat sig och kommer att vara borta i 6 - 8 veckor

Xabi Alonso har opererat sin ljumske och kommer att vara borta i upp till åtta veckor.

Real Madrid har meddelat på sin officiella hemsida att Xabi Alonso har genomgått en operation på en ljumskskada och kommer följaktligen att stanna utanför planen i sex till åtta veckor.

Den spanska spelaren missade marängernas två sista ligamatcher på grund av skadan.

"Real Madrid spelaren Xabi Alonso har framgångsrikt gått igenom en operation denna morgon" stod det på Real Madrids officiella hemsida.

"Operationen genomfördes av en specialist på detta område, Dr. Ulrike Muschawek från Hernienzentrum i München. Operationen övervakades av Real Madrid Sanitas Medical tjänster".

Fadern: "Higuain har blivit orättvist behandlad i Real Madrid"

Den 25-årige spelaren ser ut att lämna Los Blancos i slutet av säsongen efter att spelarens far uttryckte sitt missnöje med klubben som svek honom.

Gonzalo Higuain har aldrig blivit behandlad rättvist i Real Madrid enligt spelarens far, Jorge Higuain.

El Pipita har spelat för marängerna sedan 2007, men nu när det ser ut som att hans framtid ligger någon annanstans, har Higuain uttryckt sina tankar om sin sons tid i Santiago Bernabeu.

"Under ett helt åt lovade klubben att förnya hans kontrakt" sade Jorge Higuain till AS.

"Vi har haft möten med Jose Mourinho och Florentino Perez, men inget hände. I nio månader ringde de aldrig, och det var droppen som fick bägaren att rinna över".

"I sju år har inte grabben blivit skyddad som han förtjänar. Han har betett sig utmärkt, men nu räcker det och han vill lämna".

"Juventus och Arsenal har varit i kontakt, och han vill gå till ett lag i Europa där han är en huvudspelare".

Angel di Maria: "Jag är mycket tacksam till Mourinho"

Los Blancos yttern var ledsen över att se Mourinho lämna Santiago Bernabeu, och säger att hans framtid ligger i presidentens händer.

Angel di Maria säger att han känner sig ledsen över att Jose Mourinho har lämnat Real Madrid efter hans beslut att flytta till Chelsea.

Den 25-årige argentinaren, som spelade med Mourinho i tre säsonger i Santiago Bernabeu klubben, önskar portugisen det bästa i framtiden och tror att taktikern har haft en positiv betydelse i hans karriär.

"Det var mycket sorgligt när jag fick reda på att han kommer att lämna klubben" sade di Maria till Ole.

"När en tränare som honom lämnar en institution som denna, är det inte bra för någon. Han sökte sin lycka och framtid på annat håll, och jag hoppas att han kommer att ha det bra".

"Jag är mycket tacksam till Mourinho".

Mourinho må ha lämnat Los Blancos, men di Maria insisterar på att han är lycklig i Madrid och betonade att hans framtid ligger i presidentens - såväl som den kommande tränarens - händer.

"Beslutet huruvida jag kommer att förbli en Madrid spelare är mellan presidenten och den nya tränaren. De bestämmer om jag kommer att spela en roll nästa säsong".

"Jag är jätteglad i Madrid. Jag lever ett lugnt liv med min familj och mitt barn som föddes för en och en halv månad sedan. Jag skulle vilja stanna med mina lagkamrater".

Real Madrid vill sälja Raul Albiol, Fabio Coentrão och Jose Callejon i sommar

Rapporter i Spanien påstår att Real Madrid vill lämna plats åt nya signeringar i sommar, och därmed sälja några av sina 'oönskade' spelare.

Den spanska median rapporterar att Real Madrid är redo att lyssna på erbjudanden för tre Los Blancos spelare.

Madrid-baserade tidningen Marca säger att Raul Albiol, Fabio Coentrão och Jose Callejon kommer att vara till salu i sommar.

Enligt rykten vill den portugisiska vänsterbacken Coentrão följa Jose Mourinho till Chelsea, och han har tidigare medgett att han känner sig oönskad i Real Madrid.

Jose Callejon hävdade nyligen att han inte vill lämna Santiago Bernabeu, utan han vill stanna tills hans kontrakt löper ut och förhoppningsvis vinna titlar med marängerna.

När det gäller Raul Albiol har han kopplats med sin tidigare klubb Valencia, men även med Liverpool som påstås se spanjoren som den ideala ersättaren för Jamie Carragher.

Jose Callejon: "Jag vill stanna och vinna titlar med Real Madrid"

Yttern har insisterat på att han kommer att stanna i Real Madrid, trots att hans roll i klubben har begränsats under den senaste tiden.

Jose Callejon har förnekat spekulationer som kopplar honom med en flytt från Real Madrid i sommar.

Det sägs att den spanska anfallaren kommer potentiellt att inkludera spelaren i sina bud på Luis Suarez och Isco, men han insisterade på att hans avsikt är att spela för Santiago Bernabeu klubben tills hans kontrakt löper ut.

"Jag sade aldrig att jag ville gå. Jag vill stanna och vinna titlar med Real Madrid. Jag har ett kontrakt till 2015, det säger allt" sade Callejon till EFE.

Den tidigare Espanyol spelaren har dock medgett att denna säsong inte har gått enligt planerna och ångrade att han missade möjligheten att lyfta en titel.

"Det är synd att vi inte vann några troféer denna säsong, det är en skam, men sådan är fotboll".

Alvaro Arbeloa: "Cristiano Ronaldo kommer att vara Madrids toppsignering"

Försvararen hoppas att den tidigare Manchester United stjärnan kommer att förlänga sitt kontrakt med klubben, och betonade att han inte fruktar konkurrensen från Carvajal.

Alvaro Arbeloa har betonat att det skulle vara ett enormt lyft för Real Madrid om Cristiano Ronaldo signerar en kontraktsförlängning.

Den portugisiska spelaren har kopplats med en flytt bort från Santiago Bernabeu klubben i mer än ett tillfälle, men klubbens president Florentino Perez sade tidigare i veckan att han förväntar sig att anfallaren kommer att pensionera sig i Madrid.

Ronaldo har ett kontrakt med La Liga giganterna till sommaren 2015, men Arbeloa hoppas att 28-åringen kommer att signera ett nytt avtal med klubben.

"Den bästa signeringen som Real Madrid kan göra är om Cristiano Ronaldo förnyar sitt kontrakt" sade Arbeloa till La Sexta.

"Jag hoppas att Cristiano kommer att stanna i Madrid i många år framöver".

Sedan kommenterade han Daniel Carvajals återkomst från Bayer Leverkusen, och betonade att han inte fruktar konkurrensen från den unga spelaren.

"Det har alltid varit hård konkurrens om platserna i Madrid. Jag kommer bara att dra nytta av hans ankomst".

Arrigo Sacchi: "Ancelotti kommer att anpassa sig till Real Madrid"

Real Madrids tidigare sportdirektör är säker på att den nuvarande Paris Saint-Germain tränaren kommer att nå framgång i Los Blancos om han ersätter Jose Mourinho.

Arrigo Sacchi tror inte att Carlo Ancelotti kommer att få några problem med att anpassa sig till sin nya miljö om han lämnar Paris Saint-Germain för Real Madrid i sommar.

Los Blancos ser den italienska tränaren som den ideala ersättaren för Jose Mourinho som har lämnat marängerna för Chelsea, och Sacchi känner att hans landsman skulle göra ett bra jobb i Spanien.

"Ancelottis största kvalité är hans förmåga att anpassa sig till sin miljö. Han spelar en annorlunda spelstil beroende på spelarna han har" sade Sacchi till AS.

"En tränares jobb är att alltid lita på truppen han har. Det kommer att vara mycket komplicerat om man inte har de rätta spelarna. Ancelotti har dock förmågan att anpassa sig. Carlo är en fantastisk person".

Cristiano Ronaldo har tackat nej till PSGs otroliga erbjudande

Den portugisiska spelaren har valt att avvisa Paris Saint-Germains fantastiska erbjudande för att stanna i Real Madrid.

Cristiano Ronaldo har avvisat ett otroligt erbjudande från Paris Saint-Germain för att signera ett nytt kontrakt med Real Madrid.

Cadena COPE säger att den portugisiska stjärnan blev erbjuden ett fyraårskontrakt värt 68 miljoner euro, och en bonus på 20 miljoner euro om han signerar nästa sommar eller 50 miljoner euro om han signerar för fransmännen när hans nuvarande kontrakt löper ut (2015).

Dessutom har Ligue 1 mästarna även accepterat att ge Ronaldo 100 procent av bildrättigheter.

Den förra Manchester United målgöraren har dock avvisat de franska giganternas otroliga erbjudande och är ute efter att signera ett nytt treårskontrakt med Los Blancos.

"I support Game of Hope"

Michael Essien förbereder inför "Michael Essien Foundation's Game of Hope and Inspiration" (Michael Essien stiftelsens hopp- och inspirationsmatch), vars mål är att skapa möjligheter för underprivilegierade ungdomar i Awutu Breku området i Ghana, där han växte upp.

Matchen kommer att spelas i Accra Sports Stadium den 8 juni och kommer att spelas mellan några av Chelseas och Real Madrids stjärnor, inklusive Cristiano Ronaldo.

Nedan kan ni se ett underhållande videoklipp som några av Real Madrids spelare deltog i.

Mesut Özil: "Bara Ronaldo kan vinna Ballon d'Or"

Den 24-årige spelaren säger att hans Real Madrid kollega är helt klart den bästa spelaren i världen, till och med bättre än hans landslagskamrater.

Mesut Özil anser att Real Madrid lagkamraten Cristiano Ronaldo är en klar Ballon d'Or vinnare.

Den portugisiska stjärnan gjorde 55 mål i lika många matcher för den spanska huvudstadsklubben denna säsong, och den tyska playmakern tycker att anfallaren förtjänar att slå Lionel Messi i år.

"Han är mycket viktig för laget och spelar bra i nästan alla matcher, oavsett vilken tävling det är" sade Özil till Die Welt.

“Jag ser det varje dag i träningen; det han gör, hur han jobbar. Cristiano är den bästa. Förlåt mina landslagskamrater, men 'Best Player in Europe' utmärkelsen finns fortfarande kvar!".

"Bara Ronaldo kan vinna Ballon d'Or".

Adriano Galliani: "Kaká kommer inte att återvända till Milan"

San Siro klubben har uteslutit en flytt tillbaka för den erfarne mittfältaren eftersom italienarna föredrar att fokusera på att signera unga spelare istället.

AC Milans vicepresident Adriano Galliani har klargjort att Serie A klubben inte kommer att försöka signera Kaká i sommar eftersom han känner att Real Madrid mittfältaren är för gammal för Rossoneri.

Den 31-årige spelaren har kopplats samman med en flytt tillbaka till San Siro mer än en gång sedan hans flytt från Milan sommaren 2009, men Galliani har uteslutit en flytt för den kreativa playmakern på grund av hans ålder.

"Kaká är redan 31 år gammal. Han kommer inte att återvända till Milan" sade Galliani till Sky Sport.

Den brasilianska spelaren har ett kontrakt med Los Blancos till sommaren 2015, men han förväntas lämna klubben på grund av brist på regelbunden A-lagsfotboll under de senaste åren.

Florentino Perez: "Pepe kommer inte att gå någonstans i sommar"

De spanska giganterna har klargjort att försvararen inte är till salu, och avslöjade att Mourinho kunde ha stannat om marängerna hade vunnit titlar i år.

Rapporter hävdar att Pepe kommer att lämna Real Madrid i sommar, men Florentino Perez har insisterat på att klubben inte har någon avsikt att sälja portugisen inför säsongen 2013/2014.

Den 30-årige spelaren förlorade sin startplats i Los Blancos till Raphaël Varane säsongen 12/13, vilket har lett till spekulationer om att spelaren vill lämna Santiago Bernabeu klubben för att få regelbunden A-lagsfotboll någon annanstans.

Perez har dock klargjort att Madrid vill behålla mittbacken - vars kontrakt löper ut sommaren 2016 - under en överskådlig framtid.

"Pepe är inte till salu. Han kommer inte att gå någonstans i sommar" sade Florentino Perez till Onda Cero.

Sedan reflekterade Perez över Jose Mourinhos avgång och sade att den portugisiska tränaren skulle förmodligen ha stannat i Los Blancos om de hade vunnit Champions League.

"Om vi hade vunnit Champions League och Copa del Rey skulle Mourinho förmodligen ha stannar" sade Perez.

"Ancelotti? Han skulle passa bra i Madrid. Han är en bra person och en fantastisk tränare".

Alvaro Arbeloa: "Jag kan inte se Mourinho återvända till Real Madrid"

Den spanska försvararen tror inte att hans förra tränare kommer någonsin att återvända till Real Madrid igen.

Alvaro Arbeloa tror inte att Jose Mourinho kommer att träna Real Madrid någon mer gång efter att han lämnade Santiago Bernabeu för att ta över Chelsea.

Den portugisiska tränaren avslutade sitt treårsregim i den spanska huvudstadsklubben efter en trofélös säsong, men presidenten Florentino Perez har antytt på att han kan återvända till klubben i framtiden.

Arbeloa tror dock att hans tid med Los Blancos är över, men betonade att han verkligen njöt av att jobba med den tidigare Inter tränaren.

"Jag kan inte se Mourinho återvända till Real Madrid" sade Arbeloa till La Sexta. "Det finns vissa människor som inte gillar att ha en tränare som inte låter dig vila.

"Jag föredrar folk som Mourinho, som säger vad han exakt vill ha från oss".

Arbeloa har pekats ut som en svag länk i Real Madrid under det senaste året, och högerbacken medgav att han måste förbättra sig.

"Det har varit min värsta säsong sedan jag anlände hit. Jag har inte producerat tillräckligt bra prestationer och jag är medveten om det".

Michael Essien: "Mourinho har något som många tränare inte har"

Essien har hyllat den tidigare Real Madrid tränarens förmåga att kommunicera så bra med sina spelare.

Chelseas mittfältare Michael Essien anser att den nya Stamford Bridge tränaren, Jose Mourinho, är fortfarande "The Special One", trots en misslyckande sista säsong i Real Madrid.

Mourinho betalade 39 miljoner euro för att signera Ghana spelaren till engelsmännen år 2005, innan han hämtade 30-åringen till Santiago Bernabeu på lån förra sommaren.

Nu ser det ut som att paret kommer att jobba tillsammans igen i England, och Essien hävdade att portugisens starka kommunikationsfärdigheter kommer att ha en avgörande roll i Chelsea.

"Han är en underbar man" sade Essien, rapporterar Goal. "När man jobbar med honom och kommer nära honom förstår man vilken sorts person han är".

"Han är mycket passionerad. Han ger spelet allting, han är mycket vänlig och en mycket rolig man. Det är roligt hur folk ser honom när han gör intervjuer och sådant, men han är en helt underbar man".

"Jag tycker att han har något som många tränare inte har. Han är mycket nära sina spelare, försöker alltid få ut det bästa av sina spelare och han vet hur han ska prata med sina spelare".

"Han vet när man inte spelar bra - han säger det till dig, så att du gör bra ifrån dig i nästa match eller i den första halvleken så att du går tillbaka i den andra halvleken och fortsätter att kämpa. Men han är jätte nära sina spelare och pratar alltid med sina spelare".

"När han var i Chelsea sade median att Chelsea är tråkiga när vi spelar, men om vi gör de flesta målen och får de flesta poängen vet jag inte hur de kan säga att vi är tråkiga".

För er som har missat : Real Madrids tröja säsongen 13/14

Rapport: Manchester United förbättrar sitt bud på Cristiano Ronaldo

Premier League klubben har ökat sina ansträngningar för att signera Cristiano Ronaldo i sommar.

Manchester United är säkra på att de kan dra nytta av osäkerheten i Real Madrid genom att föra tillbaka den portugisiska anfallaren till Old Trafford.

The Red Devils påstås förbereda ett bud på 65 miljoner pund plus en spelare för att signera den 28-årige superstjärnan, som fortfarande är en hjälte för United fansen.

Det sägs även att anfallaren är intresserad av en flytt tillbaka till sitt gamla hem. Han har avvisat ett antal erbjudanden från Real Madrid som försöker få honom att signera en kontraktsförlängning med tanke på att han har endast två år kvar på sitt nuvarande kontrakt.

Los Blancos kommer inte att ge upp, utan de kommer att fortsätta försöka behålla honom, men de vet att de inte har råd att låta Ronaldos kontrakt löpa ut, och nu är deras sista chans att tjäna stora pengar på honom.

Ronaldo påstås ha satt sitt hus till försäljning i Madrid och han spelade inte i Madrids sista match av säsongen på grund av en påstådd konflikt med Jose Mourinho.

Iker Casillas: "Jag hyser inget agg mot Mourinho"

Real Madrid målvakten upplevde ett förvirrat arbetsförhållande med Mourinho, men insisterade på att han inte har några personliga problem med den nya Chelsea tränaren.

Real Madrids målvakt Iker Casillas har insisterat på att han inte hyser agg mot sin förra tränare Jose Mourinho.

Den 50-årige taktikern, som tillkännagavs som Chelseas nya tränare i måndags, höll den VM-vinnande skotträddaren på bänken under den större delen av förra säsongen eftersom han föredrog Diego Lopez.

Den spanska ikonen lämnades utanför truppen för Real Madrids sista ligamatch av säsongen som spelades mot Osasuna. Casillas hävdade att han var i full form att spela, men betonade att han inte har några personliga problem med Mourinho.

"Min rygg mår fint. Var jag i form att spela? Jag kan alltid spela, speciellt efter en sådan lång tid utanför planen" förklarade Casillas till journalister, rapporterar Goal.

"Jag hyser inget agg mot Mourinho, och jag känner mig inte illa behandlad av honom. Han fattade beslut som han kände var de bästa för klubben, och personligen har jag inga personliga problem med honom".

"Olyckligtvis nådde vi inte våra mål i Copa del Rey och Champions League, men jag önskar honom det bästa i Chelsea eftersom han har alltid stått upp för Real Madrid".

Mesut Özil och Sami Khedira tackar Mourinho på Facebook

De tyska spelaren använde sig av den sociala median för att uttrycka sin tacksamhet till sin förra tränare.

Real Madrid stjärnorna Mesut Özil och Sami Khedira har tackat Jose Mourinho efter att tränaren lämnade Los Blancos för en flytt tillbaka till Chelsea.

Den portugisiska tränaren fick äntligen igenom sin önskan att flytta tillbaka till Stamford Bridge klubben efter ett sista år i Santiago Bernabeu klubben, där han rapporteras ha hamnat i konflikt med ett antal spelare.

Den 50-årige taktikern verkar dock ha haft en stor betydelse för klubbens tyska spelare, Özil och Khedira - som båda signerades av Mourinho år 2010 - och duon använde sig av Facebook för att uttrycka sin tacksamhet till bossen.

"Kära Jose Mourinho. För tre år sedan tog du mig till Real. Under dessa tre år har du lärt mig jättemycket och gett mig mycket självförtroende. För detta vill jag tacka dig och önska dig all lycka i framtiden" skrev Özil.

"Jag vill tacka honom för möjligheten han gav mig i Real. Jag vill tacka honom för stödet han gav mig. Han har alltid stöttat mig, speciellt när jag kritiserades av pressen. Jag vill tacka honom. Jag kunde utvecklas som en spelare med honom, och jag har också mognat som en person" skrev Khedira.

Jose Mourinho: "Cristiano Ronaldo kan inte hantera kritik"

Tränaren har kritiserat den portugisiska stjärnans attityd, och lugnade ner rykten som påstår att han hamnade i en konflikt med Pepe.

Jose Mourinho har gått till attack mot Cristiano Ronaldo efter sin Real Madrid avgång, och sade att den 28-årige anfallaren inte kan hantera kritik.

Den portugisiska spelaren hamnade i en konflikt med sin tränare tidigare under säsongen efter Madrids 2-0 Copa del Rey vinst mot Valencia, och Mourinho har medgett att anfallaren inte kan ta emot negativa kommentarer.

"Ronaldo har haft tre fantastiska säsonger med mig. Vi hittade en taktisk plan som skulle få ut det bästa av honom så att han kunde göra många mål. Jag hade dock ett problem med honom" sade Mourinho till Punto Pelota.

"När jag kritiserade honom från en taktisk synvinkel, eftersom jag kände att han kunde fortfarande förbättra sig, accepterade han inte det jag hade att säga".

"Det kan vara på grund av att han tror att han redan vet allt och att tränaren inte kan hjälpa honom växa mer".

Sedan fortsatte Mourinho med att prata om Pepe, som tros ha hamnat i en konflikt med den portugisiska tränaren.

"Jag vet inte om Pepe svek mig eller inte. Alla ville att han skulle lämna Madrid, men ändå behöll jag honom" fortsatte Mourinho.

"Han skadade sig och Raphaël Varane gjorde ett bra jobb under hans frånvaro. Han förtjänade att spela och Pepe kunde inte anpassa sig till den nya situationen".

"Alla som tidigare kallade honom för en mördare, stöttar honom nu. Jag är glad att han får stöd nu. Det är bra för honom och Madrid behöver en spelare som honom".

Sergio Ramos: "Ancelotti är en fantastisk tränare"

Den spanska spelaren har positiva ord att säga om den tidigare Milan tränaren, som har kopplats med Real Madrid jobbet.

Real Madrids försvarare Sergio Ramos har hyllat Paris Saint-Germains tränare Carlo Ancelotti, och kallat honom för en "fantastisk tränare".

Parisiens tränare har kopplats med en flytt till den spanska huvudstadsklubben efter en framgångsrik säsong i Frankrike, där han ledde sitt lag till sin första Ligue 1 titel på 19 år.

Ancelotti har klargjort att han vill lämna Parc des Princes, och med tanke på att Bayern Münchens tränare Jupp Heynckes har försäkrat att han inte kommer att ersätta Mourinho, är italienaren en klar favorit som Ramos gillar.

"Jag är ingen som säger vilken tränare jag föredrar, men Ancelotti är en fantastisk tränare" sade Ramos till ABC.es. "Men jag bestämmer inte, klubbens chefer gör det".

Mittbacken pratade också om Jose Mourinhos beslut att återvända till Chelsea efter sex år, och sade: "Det är inget nytt att Mourinho gillar Chelsea och Inter".

"Han har alltid valt dem. Han återvänder till Premier League, och jag tycker att Premier league är tävlingen som passar honom".

"Det är hans plats, där han alltid kände sig mer tillfredsställd. Frågan om hans avgång är nu avslutad. Precis som i stora familjer har vi haft goda och dåliga tider".

Rapport: Perez kommer att göra Gareth Bale till världens dyraste spelare

Engelska rapporter hävdar att de spanska giganterna kommer att försöka signera Bale och Suarez för sammanlagt 125 miljoner pund.

Real Madrid är villiga att gå upp till hela 85 miljoner pund för att signera Tottenham stjärnan Gareth Bale.

The Sunday Times säger att Los Blancos är redo att göra walesaren till världens dyraste fotbollsspelare, samt köpa Luis Suarez för 40 miljoner pund. Genom att kombinera de två Premier League stjärnorna med Cristiano Ronaldo och Karim Benzema, kommer marängerna att ha världens första kvarts-miljard-anfallaslinje.

Presidenten Florentino Perez är glad över att spendera stora pengar för att svara på Barcelonas Neymar-affär.

De två buden på Bale respektive Suarez kommer att repetera Perez första dagar av hans andra period som president, då han signerade Kaká och Cristiano Ronaldo för världsrekorden 56 miljoner pund respektive 80 miljoner pund, innan han spenderade ytterligare 35 miljoner pund på Benzema.

Pengarna som spenderades på Kaká och Ronaldo har dock betalats tillbaka till Real Madrid tack vare de stora tröjförsäljningarna. Därför kan samma sak hända om Santiago Bernabeu klubben signerar Bale och Suarez.

Florentino Perez: "Cristiano Ronaldo kommer att pensionera sig i Real Madrid"

Klubbens president tror att stjärnans framtid ligger i Real Madrid, och insisterade på att klubben inte har fått några bud på Higuain.

Real Madrids president Florentino Perez är hoppfull om att Cristiano Ronaldo kommer att stanna i Santiago Bernabeu klubben till slutet av hans karriär.

Den 28-årige portugisen uttryckte att han känner sig olycklig med Los Blancos förra året, och sedan dess har han kopplats med en flytt tillbaka till Manchester United så väl som en flytt till Paris Saint-Germain.

Perez tror dock att målgörarens framtid ligger i Madrid, och sade till Punto Pelota: "Jag tror att Cristiano kommer att avsluta sin professionella karriär i Real Madrid. Och det är inte allt, jag kan meddela alla Madridistas att vi inom kort kommer att vinna La Decima med Cristiano".

"Jag vet inte om Madridistas är oroliga över Cristianos kontraktsförnyelse. Han har fortfarande ett kontrakt som löper ut inom två år".

Madrid presidenten diskuterade sedan Gonzalo Higuains framtid, efter att anfallaren nyligen sade att han vill lämna klubben.

"Ingen har sagt till mig att Higuain kommer att lämna. Klubben har aldrig lagt honom till försäljning. Vi har alltid sagt till honom att vi inte vill sälja".

"Han sade att han vill lämna, men det finns inga konkreta bud. Om han vill lämna måste de betala för hans klausul, men det finns inga bud än".

"Jag pratade nyligen med Juventus och Higuain diskuterades aldrig, så jag är lite överraskad. Man kan inte öppna samtal med en annan klubbs spelare utan tillåtelse".

Perez: "Madrid kommer inte att försöka signera Thiago bakom Barcelonas rygg"

Santiago Bernabeu klubben har ingen avsikt att skada sin goda relation med La Liga mästarna.

Florentino Perez har insisterat på att Real Madrid inte kommer att locka Thiago ut från Barcelona, utan de kommer att kontakta katalanerna först om de överväger att värva mittfältaren.

Både Los Blancos och Manchester United tros hålla koll på 22-åringens situation i Camp Nou klubben bland rapporter som hävdar att han känner sig olycklig i Barcelona.

Perez har dock klargjort att marängerna inte har någon avsikt att sätta sin goda relation med Barca i riskzonen genom att försöka signera Thiago bakom Blaugranas rygg.

"Thiago är en jättebra spelare. Jag vet inte om Barcelona vill sälja. Jag kan försäkra om att Madrid inte kommer att utlösa hans utköpsklausul" sade Perez till Punto Pelota.

"Vi kommer inte att göra någonting fientligt mot Barcelona. Om vi någonsin försöker signera Thiago eller någon annan Barcelona spelare, kommer vi att prata med Barca först".

Officiellt: Real Madrid har signerat tillbaka Daniel Carvajal

Den spanska spelaren kommer att återvända till sin pojkklubb i sommar efter att ha spenderat en säsong med Bundesliga klubben.

Bayer Leverkusen har meddelat på sin officiella hemsida att Real Madrid har utnyttjat möjligheten att signera tillbaka Daniel Carvajal för 6,5 miljoner euro.

Högerbacken lämnade den spanska huvudstadsklubben för Leverkusen sommaren 2012 för 5 miljoner euro, men de spanska giganterna insisterade på att inkludera en "buy-back" klausul när de lät 21-åringen lämna, vilket de nu har utnyttjat.

Marängernas president, Florentino Perez, avslöjade redan förra veckan att de ville signera Carvajal tillbaka till Santiago Bernabeu i sommar.

"Vi är ledsen att Daniel inte kommer att vara en Leverkusen spelare längre, men vi visste redan från början att Madrid förr eller senare skulle se hans potential" sade Leverkusens sportdirektör, Rudi Voller, rapporterar Goal.

"Madrids beslut att signera honom i sommar kom inte som en överraskning för oss efter hans prestationer denna säsong".

Florentino Perez: "Dörren är inte stängd för Mourinho"

Los Blancos president tycker att Mourinho förolämpades av den spanska median, men sade att portugisen kan återvända någon gång i framtiden.

Real Madrids president Florentino Perez har antytt på att den utgående tränaren Jose Mourinho kan återvända till klubben i framtiden.

Den portugisiska taktikern kommer att lämna La Liga giganterna efter tre år i Spanien, men Perez betonade att den troligen nya Chelsea tränaren kan återvända någon fin dag i framtiden.

"Dörren är inte stängd för honom" sade Perez till ABC i söndags. "Han är ledsen att lämna, det är svårt för honom att förstå median här".

"Det är inte lätt att hantera pressen, som har varit orättvis ibland. Det är svårt för folk att förstå fotbollen i Spanien".

Jose Mourinho: "Jag kommer att vara Chelseas tränare i slutet av veckan"

Den portugisiska tränarens kontrakt med Real Madrid har närmat sig sitt slut, och han förväntar sig träna Chelsea redan nästan vecka.

Jose Mourinho förväntar sig att bli utsedd till Chelseas nya tränare i slutet av veckan, efter att ha officiellt meddelat att han kommer att lämna Real Madrid.

Den portugisiska tränaren hade en misslyckande sista säsong i Santiago Bernabeu klubben, och han påstås ha hamnat i konflikter med ett antal spelare.

"Jag kan inte prata som en Chelsea tränare eftersom jag inte är det" sade Mourinho till Punto Pelota i en intervju.

"Just nu är jag inte det. På måndag kommer att jag att gå till London och jag tror att mellan måndagen och slutet av veckan kommer jag att vara Chelseas tränare. Men just nu är jag inte det".

"Vi får vänta och se om jag jag är Chelseas tränare eller inte, men jag skulle vilja vara det eftersom jag har varit lycklig där och jag tror att folket älskar mig där".

"Man måste söka efter det (lyckan). Livet är fint och kort och man måste söka efter det bästa för en själv".

Neymar: "Ronaldo, Kaká och Marcelo sade att jag borde signera för Real"

Barcelonas nya signering har avslöjat att han valde att lyssna på sin familj istället för spelare som Cristiano Ronaldo och Kaká.

Neymar har avslöjat att spelare som Cristiano Ronaldo, Kaká och Marcelo försökte övertyga brasilianaren att flytta till Real Madrid istället för Barcelona i sommar.

Den 21-årige Santos stjärnan valde dock att flytta till den katalanska klubben, då han beslutade sig för att lyssna på sin familj istället för spelarna.

"Ronaldo, Kaká, Marcelo... Många människor sade att jag borde signera för Real" sade Neymar till Marca.

"Men i slutet valde jag att diskutera med min familj och jag är jätte nöjd med vägen jag har valt i Europa".

Gonzalo Higuain: "Min tid i Real Madrid har närmat sig sitt slut"

Anfallaren, vars kontrakt med Los Blancos löper ut 2016, kan flytta till Italien i sommar efter att ha beslutat sig för att lämna Santiago Bernabeu.

Gonzalo Higuain säger att hans tid i Real Madrid har närmat sig sitt slut och bekräftade ett intresse av att flytta till Juventus.

Den argentinska anfallaren gjorde det första målet i Los Blancos 4-2 vinst mot Osasuna i lördags, vilket var Jose Mourinhos sista match för marängerna.

Och nu verkar det som att Higuain har tagit av sig den vita tröjan för sista gången, eftersom han avslöjade sin önskan att spela för någon annan klubb nästa säsong.

"Jag känner att min tid här har närmat sig sitt slut" sade Higuain till journalister efter matchen, rapporterar Goal.

"Juventus och andra lag är intresserade av mig. Juventus är en historisk klubb och många stora spelare har spelat där".

"Jag vill gå till ett ställe där jag kan visa vem jag verkligen är. Jag har fått flera erbjudanden och jag vill ha ett miljöombyte. Jag hoppas att Madrid gör det bästa för mig och för sig själva".

"Jag fick aldrig någonting här, utan jag har alltid fått kämpa mig till döds. Jag kom hit för 12 miljoner euro, men jag tror att jag kommer att säljas för en högre summa".

Florentino Perez omvald som Real Madrids president

Den 66-årige affärsmannen kommer att vara Real Madrids president i fyra år till efter att ha blivit omvald till positionen.

Florentino Perez har blivit omvald till Real Madrids president efter ett möte med klubbens valnämnd i de tidiga timmarna av söndagsmorgonen.

Nomineringsprocessen avslutades vid midnatten till lördagen, och det fanns inga kandidater som konkurrerade med Perez om presidentplatsen.

"I Madrid, den 2 juni 2013 klockan 00:01, på huvudkontoret i Real Madrid CF:s valnämnd, möttes direktörerna för att försöka fatta beslut om nedanstående frågor" skrev Real Madrid på sin officiella hemsida.

"Efter att inga anbud lämnades in till styrelsen kommer Florentino Perez i enlighet med artikel 40, punkt E, 2 § i den aktuella reglemente för klubben, att återstå som president för Real Madrid".

Ceremonin som bekräftar Perez som Los Merengues president kommer att hållas tisdagen den 4 juni klockan 13.00 i Royal Box på Santiago Bernabeu.

Cavani: "Det är normalt att drömma om Real Madrid"

Den latinamerikanska anfallaren tror att alla drömmer om att spela för en av världens största klubbar, men insisterade på att han fortfarande är en Napoli spelare.

Edinson Cavani har betonat att han är lycklig i Napoli, men betonade att det är normalt att drömma om att spela för Real Madrid.

Den uruguayanska stjärnan har länge kopplats med en flytt från San Paolo i sommar, och tidigare under veckan medgav han att han skulle förverkliga en barndomsdröm om han signerar för Los Blancos.

Den 26-årige anfallaren gjorde 29 mål i 34 matcher förra säsongen, och blev därmed Serie A:s toppmålgörare, vilket hjälpte Napoli att ta andraplatsen i ligan.

"Är Napoli min framtid? Napoli är mitt idag" sade Cavani till Corriere del Mezzogiorno. "Ingen kan förutspå framtiden. Det enda jag kan säga är att jag är lycklig idag".

"När det gäller Real Madrid... barn drömmer, det är normalt. Alla gör det. Sedan är livet någon annan sak. Jag hittade Napoli och jag är stolt. Sedan är det trevligt att drömma, även när man växer upp".

Alvaro Arbeloa: "Spelarna sätter sig själva framför klubben"

Högerbacken har gått till attack mot truppen som inte satte klubben framför sina egna intressen denna säsong.

Alvaro Arbeloa har kritiserat sina Real Madrid lagkamrater och sade att de är ansvariga för Jose Mourinhos avgång.

Den portugisiska tränaren vann La Liga förra säsongen, men han hade en misslyckande sista kampanj med påstådda konflikter med ett antal truppspelare.

Barcelona tog hem ligatiteln och Madrid eliminerades från Champions Leagues semifinal innan de förlorade Copa del Rey finalen mot Atletico Madrid.

"Ansvaret är allas" sade Arbeloa till journalister, rapporterar Goal. "Vi saknade mognad i svåra situationer".

"Mourinho har alltid satt Real Madrid framför honom. Han skadade ofta sitt rykte för klubbens skull, men spelarna kan inte säga samma sak. Vi börjar med mig. Jag tittar på mig själv först och sedan klubben, precis som många andra".

"Det är en skam att vi inte kunde vinna fler titlar. Mourinho har vunnit vart han än har varit och med kanske den bästa truppen han har någonsin haft, vann han minst titlar".

"Vi förlorade hoppet efter bakslagen från den första månaden. I september trodde vi aldrig att vi kunde vinna på grund av poängavståndet (till Barcelona). Det var en skam att vi inte kämpade ända in till slutet".

Steve McManaman: "Bale kan inte säga 'nej' till Real Madrid eller Barcelona"

Los Blancos och Liverpool legenden insisterar på att Bale måste testa sig själv spela mot världens bästa spelare.

Enligt den tidigare Los Blancos stjärnan, Steve McManaman, har Gareth Bale inte råd att avvisa Real Madrid eller Barcelona om han vill nå sin fulla potential.

Den walesiska yttern ryktas lämna Tottenham i sommar efter en fenomenal säsong där han gjorde 31 mål för sin klubb och sitt landslag.

Bales agent avslöjade att hans klient skulle överväga ett erbjudande från Los Blancos, vars president Florentino Perez nyligen deklarerade att Tottenham stjärnan "föddes för att spela för Real Madrid".

"Om han någonsin får möjligheten att spela för Real Madrid eller Barcelona, skulle jag aldrig säga 'nej' till dem" sade McManaman till reportrar, skriver Goal.

"Förr eller senare, vare sig det är detta år eller nästa år, behöver han spela mot de bästa i världen. Han måste testa sig själv mot de bästa eftersom han är utan tvekan en av de bästa spelarna i världen".

"Han kommer att vilja spela i Champions League och om Tottenham inte kan ge honom det i år, tror jag att de kommer att få kämpa för att behålla honom".

"Men allt beror på om han känner sig bekväm i London, huruvida han vill spela utomlands och om han drömmer om utmaningen utomlands".

"Han är 23 år gammal just nu, han är fortfarande ung och han är en nybliven far - han har fått tiden på sin sida. Men allt beror på vad han vill, eller hur?".

Real Madrid 4 - 2 Osasuna

Real Madrid besegrade Osasuna med 4-2 i säsongens sista La Liga match, som även var Mourinhos sista match med Los Blancos. Higuain gjorde det första målet i den 35:e minuten, Essien utökade till 2-0 i den 39 minuten, Karim Benzema satte dit marängernas tredje mål i den 69:e minuten och Callejon nätade i den 87:e matchminuten.

Startelvan + var man kan se dagens match

REAL MADRIDS STARTELVA MOT OSASUNA: Jesús, Alvaro Arbeloa, Raul Albiol, Ricardo Carvalho, Michael Essien, Mesut Özil, Luka Modric, Angel di Maria, Jose Callejon, Gonzalo Higuain & Karim Benzema.

BÄNKEN: Antonio Adan, Nacho, Alvaro Morata, Fabinho, Llorente & Omar.

SE MATCHEN
Alternativ 1: Gå in på Sportlemon (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 2: Gå in på Rojadirecta (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 3: Gå in på ATDHE (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 4: Gå in på MyP2P (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 5: Gå in på OleoleTV (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 6: Gå in på SoccerTVLive (skrolla ner) och välj den bästa länken för dig.
Alternativ 7: Gå in på Tune2Sports (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 8: Gå in på Soccerlivelinks (skrolla ner) och välj den bästa länken för dig.
Alternativ 9: Gå in på Eplsite (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 10: Gå in på Firstrow1 (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 11: Gå in på Laola1 (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 12: Gå in på Streamhunter (skrolla ner) och välj den bästa länken för dig.
Alternativ 13: Gå in på Wizwig (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.

Real Madrid överväger att sälja namn- rättigheterna till Santiago Bernabeu

De spanska giganterna tillkännagav ett nytt sponsorsavtal med Emirates tidigare i veckan, och nu letar dem efter en lämplig sponsor för Santiago Bernabeu.

Real Madrid överväger att sälja namnrättigheterna till Santiago Bernabeu för att hitta nya sätt att generera intäkter på.

Klubben meddelade i torsdags att Emirates kommer att ta över Bwins plats som tröjsponsor från och med nästa säsong och framåt.

Affären tros vara värd runt 125 miljoner euro för fem kampanjer, och presidenten Florentino Perez har hyllat affären med flygbolaget.

"Vi vill ha ett starkt Real Madrid och en del av detta kommer genom allianser med stora företag. Vi bildar denna allians med världens viktigaste flygbolag och det är en allians för nuet och för framtiden" sade Perez, skriver Goal.

"Emirates har blivit Real Madrids nya huvudsponsorer. Två globala varumärken och två ledande organisationer. Detta är en av klubbens viktigaste beslut. det är en ära att koppla Emirates namn med Real Madrids eftersom de är en perfekt partner".

Men Los Blancos törst för finansiella investeringen kommer inte att stoppa dem där. Nu söker klubben efter en lämplig sponsor för Santiago Bernabeu.

Klubbar som Bayern München (Allianz Arena), Borussia Dortmund (Signal Iduna Park), Arsenal (Emirates Stadium) och Manchester City (Etihad Stadium) har tidigare tjänat pengar på sina arenors namnrättigheter, och Madrid funderar på att följa samma fotspår.

La Liga giganterna är dock fast beslutna att försäkra sig om att stadions huvudnamn förblir Santiago Bernabeu på grund av dess historiska betydelse för fansen.

Jose Mourinho inför sin sista match för Real Madrid: "Hala Madrid!"

Mourinho har skickat ut ett meddelande till fansen inför hans sista match för Real Madrid, som kommer att äga rum ikväll klockan 17:00.

Real Madrids tränare Jose Mourinho har skickat ut ett meddelande för att tacka klubben och dess fans inför hans sista match för Los Blancos.

Den portugisiska taktikern och de spanska giganterna har kommit överens om att gå skilda vägar i slutet av säsongen, vilket innebär att den utgående Santiago Bernabeu bossen kommer att återvända till Chelsea i sommar.

"Jag önskar alla som har något i samband med Real Madrid mycket glädje i framtiden" sade Mourinho, enligt Real Madrids officiella hemsida.

"Jag uppskattar stödet från många fans och respekterar kritiken från andra. Återigen, jag önskar er alla mycket glädje, och främst av allt, en god hälsa. Hala Madrid!".

Marcelo: "Jag ville ha Neymar i Real Madrid"

Den brasilianska vänsterbacken säger att han är glad för sin landsman som kommer att spela för Barcelona nästa säsong, trots att han hade velat se sin landsman i Los Blancos tröjan.

Marcelo har uttryckt sin besvikelse över Real Madrids misslyckande att locka Neymar till Santiago Bernabeu.

Den 21-årige anfallaren kommer att spela för Barcelona i sommar efter 28 miljoner euro flytten från Santos, och under tiden som Marcelo är glad för sin landsmans skull, har han medgett att han skulle hellre spela med honom än mot honom.

"Det är helt annorlunda att spela med Neymar än att spela mot honom. Jag ville att han skulle flytta till Real Madrid, men jag är glad för hans skull. Det är ett stort steg i hans karriär" sade Marcelo i en presskonferens, rapporterar Goal.

Karim Benzema: "Varane är bara 19 år och redan en jättebra försvarare"

Real Madrid anfallaren känner att hans landsman kommer att bli en av de bästa spelarna i både Real Madrid och det franska landslaget.

Karim Benzema är glad för Raphaël Varanes framsteg för Real Madrid och det franska landslaget denna säsong.

Den unga försvararen tog sig till Jose Mourinhos A-lag denna säsong samt ersatte Pepe i startelvan, och hans landsman känner att 19-åringens imponerande prestation är ett tecken på vad som kommer att komma från honom på både klubb- och internationell nivå.

"Han är en jättebra spelare som jag har en stor beundran för" sade Benzema till Foot Mercato.

"Han har spelat i Madrid och han har lyckats visa sin kvalité när han får möjligheten. Nu kommer han att göra samma saker för Frankrike. Han är bara 19 år och redan en jättebra försvarare".

"Han lyckades stoppa Messi, men han var inte den enda. Han har gjort många bra saker mot andra anfallare. Han bara går ut och spelar sitt spel".