Real Madrid avslöjar sina spektakulära planer för Santiago Bernabeu

Real Madrid har avslöjat sina planer för den nya Santiago Bernabeu stadion, som kommer att kosta klubben 400 miljoner euro.

Arenan, vars namn kan ändras på ett eller annat sätt, kommer att genomgå en stor förändring med Florentino Perez som president.

"I denna arena har många legender fötts" sade Perez, rapporterar Goal. "Och vår storhet kommer att fortsätta. Den nya Santiago Bernabeu kommer att vara en priviligerad plats fylld med känslor och stolhet för alla våra fans".

"Vi vill att Santiago Bernabeu ska vara världens bästa arena och en ikon av modern arkitektur. Den bästa arenan, i ett unikt läge, kommer att vara en global symbol. En speciell, unik och spektakulär arena".

Jese Rodriguez: "Jag drömmer om att vinna Ballon d'Or"

Los Blancos produkten medgav att han vill bli utsedd till fotbollens bästa spelare, och han drömmer om att vinna Ballon d'Or i framtiden.

Real Madrids Jese Rodriguez har avslöjat att han drömmer om att vinna Ballon d'Or och hoppas att han vinner den inom de kommande fyra åren.

Den 20-årige anfallaren gjorde det enda målet i Madrids returmatch mot Espanyol i Copa del Reys kvartsfinal, och han hoppas att han kan vinna samma titlar som lagkamraten Cristiano Ronaldo i framtiden.

"Jag drömmer om att vinna Ballon d'Or inom fyra år" sade Jese i en intervju med El Larguero.

Men trots sin viktiga roll i klubbens senaste match, medgav Jese att han möter tuff konkurrens om startplatsen.

"Bale kommer att komma tillbaka och visa vilken bra spelare han är och varför Real signerade honom. Han är förstahansvalet och jag måste jobba hårt för att få spela".

Real Madrids hemma- och bortaställ har läckts

Real Madrids hemma- och bortakit för säsongen 2014/2015 har redan läckts enligt exklusiv information från Footy Headlines.

Återigen kommer Los Blancos att använda tre olika tröjor för den kommande säsongen. Hemma- och bortakläderna planeras att presenteras i maj, medan det tredje uppstället kommer att presenteras i augusti.

Hemmatröjan

Bortatröjan

Carlo Ancelotti: "Jese kan ta Bales plats mot Athletic Bilbao"

Los Blancos bossen avslöjade att han kommer att spela med Jese i helgen om Bale inte hinner återhämta sig i tid.

Real Madrids tränare Carlo Ancelotti planerar att ersätta Gareth Bale med Jese i den kommande matchen mot Athletic Bilbao ifall walesaren inte återhämtar sig i tid.

Den tidigare Tottenham spelaren missade Los Blancos 1-0 vinst mot Espanyol i tisdags på grund av en skada som han fick under matchen mot Granada i lördags.

Jese ersatte yttern och fortsatte attt visa sin imponerande form genom att göra det enda målet under gårdagens match, och Ancelotti säger att 20-åringen kan behålla sin plats mot Athletic.

"Om Bale är i form kommer han att spela på San Mames, om inte, kan Jese ersätta honom" sade italienaren till journalister efter matchen, rapporterar Goal. "Han är en farlig spelare för motståndarna".

"Det kommer att vara en jättesvår match. Athletic spelar bra och San Mames är aldrig lätt att spela på. Matchen kommer dock i lämplig tid för oss. Vi hoppas att vi vinner".

Iker Casillas: "Jese har en ljus framtid framför sig"

Real Madrid målvakten hyllade den lovande anfallaren efter tisdagens match, och passade även på att berömma klubbens backlinje.

Iker Casillas hyllade Jese Rodriguez och insisterade på att Los Blancos produkten har en ljus framtid i den spanska huvudstadsklubben.

Jese behövde bara sju minuter för att göra mål under gårdagens returmatch i Copa del Reys kvartsfinal mot Espanyol, som Real Madrid vann med totalt 2-0.

"Allt som Jese har gjort har han gjort bra" sade Casillas till Real Madrids officiella hemsida. "Jese har en ljus framtid framför sig. Vi uppskattar att han hjälper laget och att han gör det bästa av sina chanser".

"Jese, Morata, Casemiro och Nacho har alla visat att de är A-lagsspelare".

Casillas har inte släppt in något mål år 2014 och satte ett nytt klubbrekord för flest konsekutiva minuter utan några insläppta mål. Spanjoren säger dock att laget inte har släppt in så många mål i år eftersom backlinjen har hjälpt till.

"Jag är glad eftersom om vi har slagit ännu ett rekord så betyder det att vi spelar bra. Vi vann rundan utan att släppa in något mål och laget spelade fenomenalt på backlinjen".

"Vi kommer inte att ge våra motståndare några chanser, och laget borde få toppbetyg för sitt försvarsspel".

Han måste ha haft det bästa jobbet!

Fernando Maso, Real Madrids busschaufför under de senaste 14 åren, skjutsade laget för sista gången till Los Blancos match mot Osasuna den 13 december. Han började med detta jobb i januari år 2000, och bevittnade två Champions League titlar, fem ligatitlar, en Copa del Rey titel och sex andra troféer. Han gjorde nyligen en intervju med Marca, som ni kan läsa härunder.

Problem med en polis som är Atletico Madrid fan
: Del Bosque var tränaren och vi var sena inför vårt flyg för en Champions League match. Det var mycket trafik så jag körde på fel sida. En polisman stoppade oss och bad att få se mina dokument. Jag berättade för honom att jag måste låta mitt lag ta sig till flygplatsen, sedan kan jag komma tillbaka och visa honom allt. Men han lät oss inte gå. Del Bosque, Toni Grande, och till och med Hierro och Figo gick ner för att övertyga honom att låta oss fortsätta vår väg. Men det fanns ingen chans. På bussen skojade spelarna om att 'killen är definitivt ett Atleti fan'. Han lät oss inte gå tills han skrev ut böter.

“Fernandito, kör inte för snabbt”: Jag kommer idag att det var en storm som hindrade Madrid från att återvända från Santander med flyg. Vi var tvungna att åka hem med bussen och det regnade hinkar! Jag kommer ihåg att Del Bosque sade 'Fernandito, min son, kör inte för snabbt'. Det var motsatsen till vad Grande, som alltid skojade med mig, sade till mig. Han sade 'bry dig inte om honom, kör snabbt'.

11,000 kilometers till Glasgow och tillbaka: Under ått år körde jag bussen runtom Europa, förutom till matcherna i Moskva. Den längsta resan jag gjorde var till Glasgow. Mellan resorna dit och tillbaka körde jag 11 000 kilometer. Jag kommer ihåg att jag anlände till Madrid två dagar efter laget och jag gick direkt till Cibeles. Jag körde runt fontänen två gånger innan jag parkerade bussen. Bilarna tutade och folk firade".

Lotteri: Under en lång tid köpte klubbpersonalen och vissa spelare lotter vars nummer motsvarade de två bussarnas registreringsnummer. Vissa spelare fortsatte att ta del av detta till och med efter att de lämnade laget. Vi vann aldrig något, men jag fortsatte att köpa lotterna med dessa nummer.

En kram från Pellegrini: Det var första gången Pellegrini återvände till Bernabeu efter att han lämnade Madrid. Jag sprang till hans assist och bad honom att hälsa på el mister från mig. Fem minuter senare kom Pellegrini ut bara för att ge mig en kram, bara för det. Sedan gick han tillbaka till arenan. Han är en underbar person.

En present från Mourinho: Mou hade en konflikt med (Manuel) Preciado under hans första säsong. Resan till Gijon var komplicerad och det fanns problem efter matchen. Mous assistent konfronterade Preciado. Jag kände honom under en lång tid så jag sade adjö till honom och vi skakade hand innan han gick. När jag gick in i bussen, ropade Mou 'du är färdig här, du kramade min fiende!'. Jag trodde att det skulle vara min sista resa med Madrid. Men Mourinho gömmer ett stort hjärta bakom sin intensiva personlighet. När vi var framme vid flygplatsen bad han om ursäkt och gav mig en kram. Sedan satte han handen i fickan och gav mig en staty på Vår Fru av Fátima (Jungfru Maria). Han sade, 'behåll den, den ger dig tur'. Och han gav mig också en kram innan han lämnade Madrid.

Från Kiss FM till modern musik: I början var jag ansvarig för musiken och lyssnade på Kiss FM under alla resor. Jag spelade även en skiva som en kompis gav mig. Men sedan blev spelarna mer involverade i musikvalet och bad att få spela låtar från deras moderna musik. Tränarna sade inget. Eller, Mou accepterade ingen musik på bussen om vi förlorade eller hade en dålig match. Han sade att det inte fanns något att fira då.

Canteranos på bussen: Spelarna satt alltid på samma plats. Ingen satt på någon annans plats, men den fanns alltid någon som skulle göra ett misstag, speciellt akademispelarna. Jag kommer inte ihåg vem det var, men en gång satt någon på Rauls plats. En annan spelare rådde honom att 'gå upp därifrån, eller så får du problem'. Killen gick upp och satt någon annanstans. När Diego Lopez återvände till Madrid kände han till detta system, så han frågade mig ' var kan jag sitta?'. Diego är en fantastisk kille, seriös och ansvarsfull.

Beckham och solrosfröna: Beckham gav mig och en annan anställd ansvar att köpa en påse med solrosfrön till honom innan matcherna. Han berättade för oss att Victoria också gillade att äta dem. Vi köpte de till honom, men han betalade aldrig tillbaka pengarna (skrattar). Självklart sade vi aldrig något till honom. En dag hittade jag dock fem euro på hans plats. Jag gav de tillbaka till honom, han tog dem, sade tack och gick.

Tystnad på bussen: Jag kommer aldrig att glömma när bussen anlände till Bernabeu natten då Madrid spelade mot Borussia Dortmund. Publiken var stor. Det tar vanligtvis fem minuter att köra bussen från Castellana till parkeringsplasten, men den dagen tog det ungefär 20 minuter. Fansen lät oss inte passera. Vissa spelare stod upp för att filma med sina mobiler och de bad mig att stänga musiken för att höra fansen. Tystnaden på bussen gav mig gåshud. Det var himmelskt. Jag hörde Mou säga 'jag har aldrig erfarit något sådant'. Han var lika förvånad som alla andra.

Plånböcker, mobiler och Drenthes örhänge: Det fanns alltid någon som lämnade något på bussen efter varje resa. Plånböcker, armband, mobiltelefoner... En dag hittade jag Drenthes örhänge. Det måste ha varit värt mycket pengar eller hade en stor betydelse för honom eftersom han letade efter det överallt. Helguera och Ceades var nog de mest tankspridda spelarna.

Ett biljardbord och raketer: Den läskigaste dagen för mig var när stenar kastades på bussen i La Coruña på väg till arenan. De slog sönder fyra fönster och jag kommer ihåg att vissa spelare satte sig på golvet. En annan gång försökte rivalfansen sätta eld på bussen genom att först kasta stenar och sedan raketer. I Sevilla blev jag träffad av ett biljardbord som en supporter ville träffa Beckham med".

Cristiano Ronaldo: Jag önskar att de som kritiserar Cristiano får lära känna honom eftersom de kommer att ändra sin åsikt snabbt. Han förtjänar inte kritiken han får. Han är underbar person och en extraordinär man. Han är en av dessa spelare som lämnar ett gott intryck efter sig. De som pratar om honom känner inte honom alls.

Real Madrid 1 - 0 Espanyol

Real Madrid besegrade Espanyol med 1-0 i gårdagens kvartsfinal på Santiago Bernabeu. Jese, som ersatte Gareth Bale, gjorde matchens enda mål i den sjunde minuten.

Startelvan + var man kan se dagens match

REAL MADRIDS STARTELVA MOT ESPANYOL: Iker Casillas, Alvaro Arbeloa, Nacho, Sergio Ramos, Fabio Coentrão,  Illarrarmendi, Xabi Alonso, Angel di Maria, Isco, Jese & Cristiano Ronaldo.

Bänken: Diego Lopez, Marcelo, Dani Carvajal, Pepe, Casemiro, Alvaro Morata, & Karim Benzema.

SE MATCHEN
Alternativ 1: Gå in på Sportlemon (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 2: Gå in på Rojadirecta (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 3: Gå in på ATDHE (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 4: Gå in på MyP2P (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 5: Gå in på OleoleTV (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 6: Gå in på SoccerTVLive (skrolla ner) och välj den bästa länken för dig.
Alternativ 7: Gå in på Tune2Sports (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 8: Gå in på Soccerlivelinks (skrolla ner) och välj den bästa länken för dig.
Alternativ 9: Gå in på Eplsite (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 10: Gå in på Firstrow1 (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 11: Gå in på Laola1 (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 12: Gå in på Streamhunter (skrolla ner) och välj den bästa länken för dig.
Alternativ 13: Gå in på Wizwig (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.

Ancelotti har inkallat 20 spelare till CDR matchen mot Espanyol

Carlo Ancelotti har inkallat 20 spelare till returmatchen i Copa del Reys kvartsfinal mot Espanyol. Matchen kommer att spelas ikväll klockan 21:00 på Santiago Bernabeu.

REAL MADRIDS TRUPPLISTA:
Målvakter: Iker Casillas, Diego López & Jesús.
Försvarare: Pepe, Sergio Ramos, Marcelo, Carvajal, Arbeloa, Nacho & Coentrão.
Mittfältare: Xabi Alonso, Modric, Illarrarmendi, Casemiro, Isco & Di María.
Anfallare: Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Alvaro Morata & Jesé.

Cristiano Ronaldo: "Real Madrid spelar bättre och bättre hela tiden"

Anfallaren var nöjd med sitt lags prestation mot Granada i lördags, och känner att hans lag kommer att förbättras inom de kommande månaderna.

Cristiano Ronaldo känner att Real Madrid kommer bara att bli bättre och bättre de kommande månaderna.

Santiago Bernabeu klubben besegrade Granada med 2-0 i lördags och toppade ligatabellen innan både Atletico Madrid och Barcelona besegrade sina respektive ligamotståndare.

"Vi spelar bra och vi känner oss bekväma. Vi måste förbättra oss i vissa områden, men det var en bra match" sade Ronaldo till Real Madrids officiella hemsida.

"Laget såg bra ut och vi blir bättre hela tiden. Jag är säker på att allt kommer att gå bättre mot slutet av säsongen".

Sedan diskuterade den portugisiska stjärnan Radamel Falcaos situation och känner att anfallarens knäskada är dåliga nyheter för fotbollen.

"Det är dåliga nyheter för fotbollsvärlden. Radamel är en vän och jag är ledsen för hans skull. Jag är dock säker på att allt kommer att gå bra för honom".

"Han har opererats av en bra, portugisisk läkare och jag är säker på att han kommer att återhämta sig snart".

Carlo Ancelotti: "Copa del Rey är inte tillräcklig för Real Madrid"

Den italienska tränaren tror att hans lags starka form detta år kan ge klubben trippeln denna säsong.

Carlo Ancelotti har varnat sina spelare att Copa del Rey titeln skulle inte vara tillräcklig för Real Madrid denna säsong.

Madrid har vunnit alla sina sju matcher i januari och förminskat mellanrummet mellan dem och ligaledarna. De tog sig även vidare till Copa del Reys kvartsfinal mot Espanyol, som de besegrade med 1-0 i den första matchen.

"Vi måste avsluta denna fantastiska januarimånad med en bra match mot Espanyol" sade Ancelotti inför morgondagens match, rapporterar Goal.

"Vi har en liten fördel, men det är en öppen match och vi måste förbereda oss inför den för att spela bra och nå semifinalen".

"Denna månad har varit jättebra. Januari hjälpte oss att minska poängskillnaden i ligan och gav laget ett större hopp. Månaden var jätte bra och vi måste avsluta den genom att vinna mot Espanyol imorgon".

"Att vinna Copa del Rey är inte tillräckligt för oss. Vi vill vinna så många titlar som möjligt. Vi är i god form, men vi måste vara försiktiga eftersom vi spelar många matcher".

Sedan bekräftade han att Gareth Bale inte kommer att delta i matchen mot Espanyol, och sade: "Han försökte träna, men kände obehag i sitt vänstra knä".

"Vi föredrar att han återhämtar sig istället för att spela imorgon. Han kommer att träna denna vecka för att försöka spela på söndag. Under tiden kommer Jese att ersätta honom".

Ifall ni missade det

Sergio Ramos pratar om VM
VM vinnaren Sergio Ramos har höga förhoppningar på 2014. Den blivande fadern pratade med Fifa.com om skyldigheten att kämpa för titlar med  det spanska langslaget och Real Madrid, att ha hamnat i samma grupp som Nederländerna och utmaningen på försvarspositionen.

Agustín Herrerín om Ronaldos gest

Herrerín fick äran att posera med Ballon d'Or vinnaren innan lördagens ligamatch mot Granada sattes igång.

"Jag förväntade mig inte det. Det var en överraskning. De bad mig att hämta ner trofén och inget mer än det. Sedan återvände jag till min plats, vilket är tunneln till omklädningsrummet. Sedan hörde jag Sergio Ramos och Cristiano Ronaldo ropa på mig. Det var otroligt. Sanningen är att jag inte förväntade mig det, och de lät mig uppleva det bästa ögonblicket i mitt liv".

Vad sade Cristiano till dig?
"Han sade 'Hey Agus, du måste står här med laget för att ta ett foto med Ballon d'Or'. Det var en otrolig gest. Det här är en sammansvetsad grupp, det kan man se. Det var en rörande gest av honom som jag kommer att komma ihåg förevigt".


Sergio Ramos om att vara lagets DJ

Spanjoren fick en fråga om han fortfarande är klubbens DJ, och han svarade: "Jag har haft det här jobbet i flera år nu (skrattar). Men nu verkar det som att de yngre killarna, som Marcelo och Jese, vill ta över. Nu förtiden kommer 'barnen' med sin egen musik, så jag gör det inte lika ofta och fokuserar på andra saker. Det är dock sant att jag alltid vill ha glädje, fred, harmoni och god kamratskap i omklädningsrummet. De är avgörande om man vill bli framgångsrik".

Cristiano Ronaldos Ballon d'Or tacktal
Portugisen tackade alla som röstade på honom i Ballon d'Or på sitt modersmål, portugisiska. Jag vet inte om ni har redan läst översättningen, men det skadar inte att publicera översättningen för er som inte har läst den än.

"God kväll. Jag har inga ord för att beskriva detta ögonblick. Tack till alla mina lagkamrater från Real Madrid och det portugisiska landslaget, såväl som min familj som är här idag. Det är en stor ära! De som känner mig vet att jag offrade mycket för att vinna denna Ballon d'Or".

"Jag skulle vilja tacka min tränare, presidenten och alla andra som kom hit idag. Jag skulle också vilja nämna namn som Eusebio och Nelson Mandela, som har varit viktiga i mitt liv. Även min flickvän, min mamma och min son som är här med mig. Det är första gången han ser sin pappa vinna Fifa Ballon d'Or. Jag är ledsen om jag glömde någon, men det är ett oerhört känslosamt ögonblick för mig och jag kan inte prata mer. Tack till er alla!".

Portugisen blev den sjätte Real Madrid spelaren som vinnar utmärkelsen.


Perez och Ramos om Ballon d'Or.
Efter Ballon d'Or pratade både presidenten Florentino Perez och mittbacken Sergio Ramos om vinnaren.

Perez: "Rättvisa har skipats eftersom han är den bästa spelaren i världen. Han är en förebild för alla. Vi, Real Madrid fansen, är jätteglada och det är en speciell dag för oss alla. Det är en ära för oss när den bästa spelaren spelar för vårt lag. Jag vill inte överdriva, men det här handlar inte bara om Ballon d'Or, utan även om erkännande för en fotbollsledare som alltid vill uppnå mer och som respresenterar värderingarna som Real Madrid fansen alltid försvarar".

Ramos: "Jag fick kämpa för att hålla tillbaka tårarna. Det var ett känslomässigt ögonblick. Fotboll handlar om känslor och alla kände sig befriade av Cristiano Ronaldos tårar. Jag vill gratulera honom och han förtjänar detta pris. Cristiano har slått alla statistik och rekord".

Hemligheterna bakom Ballon d'Or firandet
- På flyget tillbaka till Madrid, som varade i mer än två timmar, hälsade Cristiano Ronaldo på alla. Hans son Cris Jr. kunde inte sova så han spendera tiden på att spela på en iPad med sin pappa och Irina Shayk. Senare satt Ronaldo och Ramos tillsammans längre bak i flyget och spelade på samma iPad. De kallade även på presidenten för att delta. Sedan tog de upp tidningsarkivet och pratade om tidigare Real Madrid Ballon d'Or vinnare.

- Cristiano var den första som anlände till tisdagens träning - en timma innan alla sina lagkamrater. Han tackade dem alla för att ha gjort vinsten möjlig för honom. Ronaldo lät dem veta att det är dags att avsluta detta underbara kapitel eftersom det enda som spelar någon roll nu är att vinna titlar för Real Madrid.

- Dessutom verkar det som att Ronaldo lovade klubbens läkare att de skulle få varsin bil om han vinner Ballon d'Or eller om Real Madrid vinner Champions League [x].


Pepe och välgörenhet
- Pepe deltog i ett välgörenhetsevenemang i La Rozas dagen efter vinsten mot Espanyol och donerade pengar som räcker för att dela ut 50.000 kilo mat till utsatta familjer i området.

- I december förra året, när laget spelade mot Osasuna, donerade Pepe en tröja till en sjuk pojke från La Rioja vid namn Nicola. Under tiden befann sig Nicola, diagnoserad med leukemi, i sjukhuset Navarre och hoppades på att han skulle få en signerad tröja av sin favorit spelare. Pepe gjorde dock inte bara det, utan han spelade också in ett personligt videoklipp till honom. Han och Nicola träffades en vecka senare.

Higuain förnekar att han kritiserade Real Madrid fansen
Gonzalo Higuain gjorde rubriker när han enligt Sport Week kritiserade Real Madrid fansen. Enligt den italienska tidningen sade han: "På Bernabeu sjöng dem aldrig mitt namn, medan här blir det en allsmäktig vrål varje gång mitt namn nämns".

Den tidigare Los Blancos spelaren vände sig dock till Twitter för att förneka dessa kommentarer. "God morgon allihoppa. Jag skulle vilja förneka att Bernabeu aldrig sjöng mitt namn. Det kom aldrig från min mun. Jag ville bara klargöra det" skrev Higuain.

UEFA Team of the Year
Sergio Ramos, Gareth Bale och Cristiano Ronaldo är tre Real Madrid spelare som inkluderades i Uefas "Team of the Year 2013". Även den tidigare Madridistan Mesut Özil är inkluderad.

Gareth Bales intervju med FHM India
Den tidigare Tottenham stjärnan pratade med den indiska upplagan av FHM, och diskuterade bland annat sin relation med Ronaldo och sina mål med Real Madrid.

FHM: Median rapporterade att det finns en konflikt mellan Ronaldo och dig eftersom du slog ett rekord?
GB: Det stämmer inte alls. Han har varit en god vän sedan dagen jag anlände hit. Han har gett mig råd både på och utanför planen och han har fått mig att känna mig välkommen. Jag tror att vi har visat Spanien och Europa hur bra vi kan spela tillsammans - och vi kommer att göra så mycket mer tillsammans.

FHM: Exakt hur bra är Ronaldo?
GB: Det enda ord jag kan använda för att beskriva honom är otrolig. Han gör flera mål under en match. Han har inte visat några tecken på att han är trött, och det faktum att han gör så många mål vecka efter vecaka är helt otroligt. Han gör dock inte bara mål, utan hans spel generellt är helt felfritt.

FHM: Så enligt dig är han den bästa i världen - bättre än Messi och Ribery?
GB: Det finns några bra spelare just nu, men ärligt talat tror jag inte att det finns någon som närmar sig Ronaldos nivå just nu. Han förtjänar att få erkännande på att han är den bästa spelaren i världen just nu. Han förtjänade priset".

FHM: Vilka ambitioner har du med Real Madrid?
GB: Det finns en förväntan i Real Madrid - jag kommer ihåg när de hade Figo, Zidane och Raul i samma lag - det finns ett stor förväntan av klubben och fansen. Vi förväntas vinna ligatitlar och Champions League titlar, och därför är jag här. Som en fotbollsspelare vill man alltid vinna de stora titlarna och därför spelar jag för Real Madrid.


Världens rikaste fotbollsklubb
Real Madrid toppde Deloittes Football Money League för nionde året i rad, vilket är ett nytt rekord. Klubben beräknas ha en omsättning på 518,9 miljoner euro och är därför fotbollens rikaste klubb [x].

Sergio Ramos "Det måste vara lätt att ge mig varningar!"

Försvararen klagade på att domarna har lätt för att ge honom varningar, men var glad över att klubben inte släppte in några mål under gårdagens match.

Sergio Ramos har bett om förmånlig behandling av domarna efter att ha fått sitt tionde gula kort i ligan denna säsong.

Lördagens domare, Jesus Gil, gav spanjoren ett gult kort under vinsten mot Granada, men mittbacken är säker på att hans överklagan kommer att vara lyckad.

"Jag hoppades på att vi inte skulle släppa in några mål, så det är goda nyheter för oss" sade Ramos efter lördagens match, rapporterar Goal.

"Men vi kommer att överklaga kortet som domaren gav mig. Det måste vara lätt att ge Sergio Ramos varningar! De kommer att ta bort det, det är jag säker på".

Cristiano Ronaldo visade upp sin andra Ballon d'Or inför Santiago Bernabeu publiken innan matchen sattes igång, och portugisen kallade på planövervakaren - en gest som Ramos blev berörd av.

"Cristiano Ronaldo förtjänar hyllningen som dessa guldsupportrar ger honom" sade Ramos. "Agustin Herrern lever för Real Madrid. Cristianos gest kommer alltid att finnas i hans minne och göra honom jätteglad".

Carlo Ancelotti "Pepe och Ramos har spelat perfekt år 2014"

Santiago Bernabeu tränaren hyllade sina försvarare efter lagets nya rekord och försäkrade fansen om att Gareth Bale är inte skadad.

Real Madrids tränare Carlo Ancelotti hyllade de "perfekta försvararna" Pepe och Sergio Ramos efter att laget slog rekordet för flest konsekutiva vinster utan insläppta mål under lördagens 2-0 vinst mot Granada.

Los Blancos toppar ligatabellen för första gången sedan slutet av säsongen 2011/2012, åtminstone temporärt, efter Cristiano Ronaldos och Karim Benzemas mål på Santiago Bernabeu.

"Jag måste tacka alla spelare för rekordet" sade Ancelotti till journalister, rapporterar Goal. "Mina spelare jobbar jättehårt för att hämta tillbaka bollen, vilket jag har nämnt många gånger".

"Pepe och Ramos har spelat perfekt under år 2014:s matcher. Allas arbetstakt har dock varit jättebra".

"Jag gillar rekordet, men jag har inte glömt att jag vann tre troféer under försäsongen. Men de är långt ifrån de viktigaste. Den viktigaste har öron" hänvisade han till Champions League titeln med ett leende.

Ancelotti hyllade också sina spelare för balansen på både den offensiva och defensiva sidan, och sade: "Vi hade inget bra bollinnehav i den första halvleken, men vi förbättrade oss i den andra halvleken då det var lättare att anfalla".

"Det viktigaste är balansen som vi har just nu, det är nyckeln. Vi försvarar och anfaller jättebra. Vi är lugnare nu. Vi kommer att fortsätta kämpa och behålla intensitetsnivån. Alla gör sitt bästa".

Gareth Bale blev utbytt under halvtid, men Ancelotti insisterade på att walesaren kommer sannolikt att spela mot Espanyol i Copa del Reys returmatch.

"Bale kände sig inte bekväm efter smällen han fick, därför bytte jag ut honom. Han är inte skadad och bör vara i form inför nästa match".

Carlo Ancelotti: "Zidane är viktig för Real Madrid"

Klubbens tränare känner att Zidanes erfarenhet har hjälpt laget att spela bättre, och hyllade fransmannens imponerande jobb med spelarna.

Real Madrids tränare Carlo Ancelotti säger att Zinedine Zidanes tränartekniker har haft en stor inverkan på truppen.

Fransmannen blev Los Blancos assisterande tränare efter Ancelottis anställning, och italienaren känner att Zizous jobb med spelare som Karim Benzema, Alvaro Morata och Jese har förbättrat laget.

"Zidane är viktig för mig" sade Ancelotti under en presskonferens i fredags, rapporterar Goal. "Hans jobb med Benzema, Morata och Jese ger resultat".

Los Blancos har vunnit åtta raka matcher i alla tävlingar med Ancelotti, och marängerna har varit oslagbara sedan 2-1 förlusten mot Barcelona i oktober förra året.

"Laget spelar bra på grund av många olika anledningar. Man kan till och med säga att tränaren gör ett bra jobb" avslutade Ancelotti.

Real Madrid 2 - 0 Granada

Real Madrid besegrade Granada med 2-0 på Santiago Bernabeu stadion. Cristiano Ronaldo gjorde det första målet i den 56:e minuten, medan Karim Benzema gjorde det andra målet i den 74:e matchminuten.

Startelvan + var man kan se dagens match

REAL MADRIDS STARTELVA MOT GRANADA: Diego Lopez, Dani Carvajal, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo,  Luka Modric, Xabi Alonso, Angel di Maria, Gareth Bale, Karim Benzema & Cristiano Ronaldo.

Bänken: Iker Casillas, Fabio Coentrão, Alvaro Arbeloa, Isco, Illarrarmendi, Alvaro Morata, & Jese.

SE MATCHEN
Alternativ 1: Gå in på Sportlemon (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 2: Gå in på Rojadirecta (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 3: Gå in på ATDHE (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 4: Gå in på MyP2P (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 5: Gå in på OleoleTV (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 6: Gå in på SoccerTVLive (skrolla ner) och välj den bästa länken för dig.
Alternativ 7: Gå in på Tune2Sports (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 8: Gå in på Soccerlivelinks (skrolla ner) och välj den bästa länken för dig.
Alternativ 9: Gå in på Eplsite (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 10: Gå in på Firstrow1 (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 11: Gå in på Laola1 (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 12: Gå in på Streamhunter (skrolla ner) och välj den bästa länken för dig.
Alternativ 13: Gå in på Wizwig (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.

Ancelotti har inkallat 21 spelare till La Liga matchen mot Granada

Carlo Ancelotti har inkallat 21 spelare till den 21:a La Liga matchen, som Real Madrid kommer att spela mot Granada på lördag klockan 16:00.

REAL MADRIDS TRUPPLISTA:
Målvakter: Iker Casillas, Diego López & Jesús.
Försvarare: Pepe, Sergio Ramos, Marcelo, Carvajal, Arbeloa, Nacho & Coentrão.
Mittfältare: Xabi Alonso, Modric, Illarra, Casemiro, Isco, Bale & Di María.
Anfallare: Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Alvaro Morata & Jesé.

Rapport: Manchester City erbjuder Real Madrid 25 miljoner pund för Pepe

Engelska rapporter hävdar att Manchester City vill sälja sin mittback Joleon Lescott och ersätta honom med Pepe.

The Daily Star
rapporterar att Manchester City har lagt ett bud på 25 miljoner pund på Real Madrids försvarare Pepe.

Det ser dock ut som att Premier League klubben kommer att behöva komma tillbaka med ett förbättrat erbjudande på den portugisiska mittbacken, eftersom Los Blancos vill ha ett större bud.

Etihad Stadiums tränare Manuel Pellegrini hat letat efter en ny mittback ända sedan januaris transfermarknad öppnades, och detta på grund av att Pellegrini inte är nöjd med Joleon Lescotts prestationer för de blåa.

City kommer dock endast att signera en ny mittback om klubben kan hitta en köpare till Lescott, vars kontrakt löper ut i slutet av säsongen.

Gareth Bale: "Fler brittiska spelare borde spela för ett utländskt lag"

Den brittiska spelaren flyttade till Santiago Bernabeu under sommaren, och han känner att flytten har lärt honom mycket om honom och om fotboll.

Real Madrids ytter Gareh Bale har uppmnat de brittiska spelarna att lämna sitt hemland om de får chansen att spela för ett utländskt lag.

24-åringen, som lämnade Tottenham för La Liga giganterna sommaren 2013, hade en tuff start i Santiago Bernabeu klubben, men han har sedan dess blivit en av lagets viktigaste spelare.

"Jag tycker att fler spelare borde flytta" sade Bale till The Mirror. "Andra länders spelare flyttar till England i en ung ålder, och det finns ingen rätt eller fel ålder att flytta. Man måste lämna när man vill eller när man får chansen".

"Personligen ville jag bara lära mig mer om olika fotbollsstilar, olika kulturer och testa mig själv. Om andra spelare får en liknande möjlighet så vet jag inte varför de inte bör ta chansen. Man kan bli en bättre spelare och en bättre person".

Bale medgav dock att det tog tid för honom att anpassa sig till livet i Spanien, men nu när han håller på att lära sig spanska älskar han sitt liv i huvudstaden.

"Jag lär mig grunderna - hur man välkomnar folk och konversationer. Ju mer jag lär mig, desto bättre blir jag, och i framtiden kommer jag förhoppningsvis kunna prata flytande spanska".

"Jag är fortfarande engagerad och jag förstår skämten i omklädningsrummet. Dessutom pratar många av dem engelska. Det är kul. Det är precis som i ett engelsk omklädningsrum - alla har kul".

Cristiano Ronaldo: "Det gör ont att veta att vissa människor hatar mig"

Ballon d'Or vinnaren har avslöjat att han är mänsklig, och precis som alla människor blir sårad när han hör att det finns människor som hatar honom.

Real Madrid stjärnan Cristiano Ronaldo har bett om ursäkt för sina arga och arroganta kommentarer förra året.

Den portugisiska anfallaren ångrar att han beskrev sig själv som "vacker, ung och rik" eftersom han inte vill ses som självisk.

"Jag borde inte ha sagt att folk är avundsjuka på mig på grund av att jag är vacker, ung och rik. Men jag var arg på mig själv efter en match jag inte hade gjort mål i" sade Ronaldo till France Football.

"Jag kan ha fel och när jag har det ber jag om ursäkt. Man lär sig från sina misstag genom åren. Jag är gjord av kött och ben som er alla. Jag gråter, jag skrattar och jag har mina problem preccis som alla människor".

"Och det gör ont när jag ser att vissa människor hatar mig eller förolämpar mig".

Sergio Ramos: "Real Madrid måste kämpa in i det sista för La ecima"

Spanjoren har satt sitt sikte på Champions League titeln denna säsong, men varnade sina lagkamrater att de inte får bli besatta av tävlingen.

Sergio Ramos har betonat att Real Madrid kommer att göra allt som krävs för att vinna Champions League denna säsong.

Senaste gången Santiago Bernabeu klubben vann den europeiska tävlingen var säsongen 2001/2002, och sedan dess har de inte tagit sig till längre än semifinalen.

Ramos har dock betonat att de kommer att kämpa för att vinna La Decima, men han varnade sina lagkamrater att det inte får bli en besatthet.

"Champions League är uppenbarligen en tävling som är viktig för klubben, och det var länge sedan vi vann den" sade Ramos till Fifas officiella hemsida.

"Jag skulle inte säga att den är en besatthet, men vår önskan att vinna den är större än för någon annan tävling. Det skulle dock vara fel att låta det bli en besatthet".

"Vi måste ta ett steg i taget, vilket vi har gjorde under de senaste åren. Det är svårt att gå hela vägen, men Real Madrid måste kämpa in i det sista för denna trofé".

Rapport: Real Madrid kommer att lägga ett bud på Rooney i sommar

Real Madrids president förbereder att nytt bud på Wayne Rooney, som osannolikt kommer att signera ett nytt kontrakt med United.

Real Madrid planerar att lägga ett bud på Manchester United anfallaren Wayne Rooney under sommarens transfermarknad.

The Daily Mail säger att nu när den engelska spelaren har bara 18 månader kvar på sitt kontrakt med Old Trafford, vet spelaren att hans klubb inte kommer att sälja honom till någon Premier League klubb.

Det sägs dock att den spanska huvudstadsklubben har inkluderat 28-åringen i sin lista på de tre anfallarna de överväger att signera i sommar, bakom Sergio Agüero och Radamel Falcao.

Men Manchester City kommer osannolikt att låta Agüero lämna och Falcao har signerat ett långt kontrakt med Monaco. Därför skulle Rooney vara ett billigare alternativ för Los Blancos.

Real Madrid intresserade av Barcelonas akademispelare Munir El Haddadi

Real Madrid är i kontrakt med Barcelonas underbarn, vars kontrakt löper ut i slutet av säsongen 2013/2014.

Real Madrid hotar Barcelona att ta underbarnet Munir El Haddadi ifrån den katalanska klubben.

Den tonårige spelarens kontrakt med Blaugrana löper ut i juni, och de två parterna har ännu inte nått en överenskommelse om en kontraktsförlängning.

El Haddadis representanter har fått intresse från Arsenal, Paris Saint-Germain och Bayern München, och nu har hans agent bekräftat för Vox Populi att även Real Madrid är i kontakt med den talangfulle spelaren.

Sergio Ramos: "Ancelotti har en jättebra relation med truppen"

Mittbacken tycker att den tidigare PSG tränaren är den rätta mannen för Real Madrid jobbet, och hyllade italienarens ledning.

Sergio Ramos hyllade Carlo Ancelottis goda relation med Real Madrid truppen och känner att den italienska tränarens förflutna som fotbollsspelare gynnar hans roll.

Den spanska försvararen var en av ett antal spelare som hade en svår relation med Jose Mourinho förra säsongen, men han är nöjd med Ancelotti och är säker på att Los Blancos kommer att ha en framgångsrik säsong i år.

"Det hade inte varit rättvist att börja jämföra dem eftersom alla spelare har en egen filosofi, personlighet och sätt att hantera saker och ting. Alla är olika" sade Ramos till Fifa. "Vi har redan haft Mourinho som vi hade både goda och dåliga tider med".

"Ancelotti har en fördel med sitt CV, för allt han har vunnit och hans kunskap om spelet. Han var även professionell så han kan sätta sig i en spelares skor. I detta avseende skapar han en hel del kemi och han har en jättebra relation med truppen".

"Jag tror att vi kan lära oss mycket av honom denna säsong, och ha ett framgångsrikt år".

Iker Casillas: "Cristiano Ronaldo är en född vinnare"

Den erfarna målvakten uttryckte sin beundran för den portugisiska stjärnan och betonade att han vill stanna i Real Madrid.

Efter Santiago Bernabeu klubbens 1-0 vinst mot Espanyol, sade Iker Casillas att han ser Real Madrid lagkamraten Cristiano Ronaldo som "född vinnare".

Den portugisiska anfallaren misslyckades göra mål under gårdagens Copa del Rey kvartsfinal, men Casillas var snabb med att poängtera att Ballon d'Or vinnaren är Madrids obestridda stjärna.

"Han är född till en vinnare och vill alltid ha mer och göra fler mål" sade Casillas till Real Madrids officiella hemsida.

"Trots att han inte gjorde mål vet hela laget att han är viktig för oss och han kommer att jobba hårt för att hjälpa laget i returmatchen. Jag är säker på att han kommer att göra mål".

Sedan diskuterade han sin framtid med Los Blancos och insisterade på att han inte överväger att lämna klubben.

"Jag ser mig själv i Real Madrid nästa säsong. Jag planerar inte att lämna. Jag tänker bara på Madrid".

Espanyol 0 - 1 Real Madrid

Real Madrid besegrade Espanyol med 1-0 i gårdagens Copa del Rey kvartsfinal, och det var Karim Benzema som gjorde det enda målet.

Rapport: Manchester City är intresserade av Diego Lopez

Premier League klubben håller ett öga på Diego Lopez som numera är Real Madrids förshandsmålvakt.

Manchester City kopplas med Real Madrid målvakten Diego Lopez.

Den tyska tidningen Bild säger att den engelska klubben är tillsammans med Borussia Dortmund intresserade av att signera Lopez om han kommer att vara tillgänglig att köpa i slutet av säsongen.

Sedan början av år 2013 har Lopez ersatt Iker Casillas, men han har ännu inte blivit garanterad förstahandsplatsen på grund av Casillas status i klubben.

Och både City och BVB kommer att vara redo för att konkurrera med varandra om den tidigare Sevilla målvakten får tillåtelse att lämna Santiago Bernabeu.

Carlo Ancelotti: "Isco har fortfarande en framtid i Real Madrid"

Den tidigare PSG tränaren klargjorde att mittfältaren fortfarande ingår i italienarens planer, trots de senaste taktiska förändringarna.

Carlo Ancelotti medgav att Real Madrids 4-3-3 formation skadar Iscos chanser i startelvan, men insisterade på att 21-åringen fortfarande har en framtid i Santiago Bernabeu klubben.

Den attackerande mittfältaren imponerade med en rad av fina prestationer i de första matcherna säsongen 2013/2014, men ända sedan klubben ändrade sitt spelsystem har spanjoren fått kämpa för speltid.

Ancelotti har dock betonat att det finns fortfarande plats för Isco eftersom han kan spela i ett tre-manna-mittfält eller på högra ytterpositionen.

"4-3-3 formationen ger oss mer balans eftersom det defensiva jobbet som görs av de tre mittfältarna är jätte bra och vi kommer att fortsätta använda detta system" sade Ancelotti i en presskonferens, rapporterar Goal.

"Det är sant att denna förändring kommer att göra det svårare för Isco, men jag tror att han kan spela i Di Marias eller Modrics position också".

"Dessutom har jag inte glömt det gamla systemet och vi kanske kommer att använda det då och då".

Zinedine Zidane: "Franck Ribery förtjänade något mer i Ballon d'Or"

41-åringen tycker att fransmannen hade otur när han inte vann Ballon d'Or, men hyllade vinnaren Cristiano Ronaldo.

Real Madrids assisterande tränare Zinedine Zidane medger att Franck Ribery kan se sig själv som olyckligt lottad.

Cristiano Ronaldo vann Ballon d'Or 2013, medan Lionel Messi hamnade på andra plats och Ribery på tredje plats.

Bayern München stjärnan hävdade nyligen att Los Blancos stjärnan inte förtjänade priset eftersom han inte vann några titlar med sin klubb förra året.

Zidane ville dock betona portugisens imponerande prestationer för sin klubb och sitt landslag, men visade även sympati för sin landsman.

"Franck Ribery förtjänar att vinna något för det han gjorde förra säsongen" sade Zidane till Canal +. "Men det är ingen skandal".

"Idag finns det tre kriterier för att vinna ett pris och vi måste klargöra detta. Det bör inte vara vad spelaren gör för sin klubb, sitt rykte och vad han gör individuellt".

"Jag tycker att priset borde delas ut beroende på vad spelaren gör på planen. Franck var enastående, men skillnaden är att Cristiano gjorde 69 mål. Det är otroligt".

Carlo Ancelotti "Vi befinner oss där vi vill vara"

 
Los Blancos bossen var glad över att se sina La Liga rivaler tappa poäng, och berömde lagets defensiva spel.

Real Madrids tränare Carlo Ancelotti har deklarerat att han är nöjd med klubbens position efter att ha minskat mellanrummet mellan hans lag och La Ligas ledare Barcelona och Atletico Madrid.

Los Blancos besegrade Betis med 5-0 i lördags, medan klubbens två andra rivaler kunde endast få oavgjort mot Levante respektive Sevilla.

"Just nu befinner vi oss där vi ville vara när säsongen började" sade Ancelotti till Marca. "Jag pratade mycket om balansen och jag tror att vi har uppnått det. Vi gör mål och vi spelar bättre på den defensiva sidan".

Klubben kommer att åka till Katalonien på tisdag för att spela sin första match i Copa del Reys kvartsfinal mot Espanyol, och Ancelotti hoppas att marängerna kommer att upprepa vinsten på Estadi Cornella-El Prat stadion den 12 januari.

"Vi ser fram emot att spela Copa del Reys kvartsfinal eftersom det är en viktig tävling. Vi måste repetera ligamatchen mot Espanyol, och om möjligt, förbättra den".

Sedan förnekade den tidigare Chelsea och AC Milan tränaren att Cristiano Ronaldo lider för närvarande av trötthet och utmattning.

"När Cristiano är trött kommer jag att vila honom, men just nu mår han bra" insisterade Ancelotti.

Coca Cola erbjuder Real Madrid 70 milj. pund per år för namnrättigheter

Engelska rapporter hävdar att Coca Cola är beredda att betala en mega stor summa för Santiago Bernabeus namnrättigheter.

The Daily Mail
rapporterar att Coca Cola är villiga att betala Real Madrid runt 70 miljoner pund per år för att sponsra Los Blancos arena.

Den spanska huvudstadsklubben letar efter ett nytt sätt att behålla sin astronomiska spenderande under transfermarknaderna efter signeringen av rekorddyra Gareth Bale.

Santiago Bernabeu klubben betalade runt 86 miljoner pund för walesaren i september, och presidenten Florentino Perez ser namnrättigheterna som nästa steg.

Klubben behöver också extra inkomster för att finansiera en mega stor förändring på Bernabeu stadion, som kommer att starta i slutet av säsongen.

Förutom Coca Cola är även Microsoft intresserade av att sätta sitt namn på en av den europeiska fotbollens största arenor.

Franck Ribery: "Cristiano Ronaldo förtjänade inte att vinna Ballon d'Or"

Fransmannen gillade inte resultatet av Ballon d'Or galan, och uttryckte även sitt missnöje med att det var för några Bayern spelare inkluderade i Fifas startelva.

Bayern Münchens stjärna Franck Ribery är inte nöjd med Fifa Ballon d'Or 2013, och tycker inte att Real Madrid anfallaren Cristiano Ronaldo förtjänar att vinna priset eftersom portugisen inte vann några titlar förra året.

Ribery verkade vara lugn efter förra veckans gala i Zürich, då det avslöjades att han fixade tredjeplatsen bakom Ronaldo och Messi. Fransmannen antydde på att Ballon d'Or inte var ett mål för honom, men nu har han uttryckt sin frustration eftersom han känner att han borde ha vunnit priset.

"Jag vann allt jag kunde vinna med Bayern och individuellt. Ronaldo, å andra sidan, vann ingenting" sade Ribery till AZ. "Jag är inte ledsen att jag inte vann, men det gör lite ont. Jag förtjänade att vinna Ballon d'Or"

"Men självklart skulle Ronaldo vinna. Röstningen förlängdes med två veckor. Detta har aldrig hänt tidigare. Det handlade inte om fotboll, utan det var ett politiskt beslut".

Sedan kritiserade han FifPro World XI eftersom endast tre Bayern spelare fick en plats, och sade: "Det är bara tre Bayern spelare där. Det är sjukt".

"Müller förtjänade att vara inkluderad, och samma sak gäller Alaba, Schweinsteiger och Robben. Vi vann fem titlar och gjorde historia".

"Och sedan fanns det inga Borussia Dortmund spelare heller... Var är Gotze och Lewandowski? Det är omöjligt".

Marcelo: "Real Madrid kan inte vila nu"

Vänsterbacken uppmanade sina lagkamrater att behålla sin goda form för att fortsätta konkurrera med Barcelona och Atletico Madrid om La Liga titeln.

Real Madrids försvarare Marcelo har varnat sina lagkamrater att de inte kan vila efter lördagens 5-0 vinst mot Real Betis.

Mål från Cristiano Ronaldo, Gareth Bale, Karim Benzema, Angel Di Maria och Alvaro Morata gav Los Blancos en bekväm seger mot hemmalaget.

För närvarande delar Real Madrid förstaplatsen med Barcelona och Atletico Madrid, men de två sistnämnda klubbarna har en match på söndag, och brasilianaren uppmanade sin klubb att behålla sitt fokus.

"Det är vi som gör matcherna lätta eller svåra för oss själva" förklarade Marcelo efter sin 250:e match för Real Madrid i lördags, rapporterar Goal.

"Vi spelade innan de andra som ligger på topp, och vi vet att vi måste fortsätta kämpa, jobba hårt och vinna matcher. Vi har spelat bra, men vi vet att vi inte kan vila".

"Det är en dröm som gick i uppfyllelse (att spela 250 matcher), men vi måste fortsätta framåt för att vinna titlar. Vårt mål är att alltid förbättra oss".

Real Betis 0 - 5 Real Madrid

Real Madrid besegrade Real Betis med 5-0 på bortaplan. Cristiano Ronaldo gjorde det första målet i den 10:e minuten, Gareth Bale nätade i den 25:e minuten, Benzema utökade till 3-0 i den 45:e minuten, Angel di Maria gjorde mål i den 62:a minuten och Alvaro Morata avslutade med ett mål i den 90:e matchminuten.

Startelvan + var man kan se dagens match

REAL MADRIDS STARTELVA MOT BETIS: Diego Lopez, Dani Carvajal, Pepe, Sergio Ramos Marcelo,  Luka Modric, Xabi Alonso, Angel di Maria, Gareth Bale, Karim Benzema & Cristiano Ronaldo.

Bänken: Iker Casillas, Nacho, Alvaro Arbeloa, Isco, Illarrarmendi, Alvaro Morata, Casemiro & Jese.

SE MATCHEN
Alternativ 1: Gå in på Sportlemon (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 2: Gå in på Rojadirecta (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 3: Gå in på ATDHE (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 4: Gå in på MyP2P (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 5: Gå in på OleoleTV (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 6: Gå in på SoccerTVLive (skrolla ner) och välj den bästa länken för dig.
Alternativ 7: Gå in på Tune2Sports (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 8: Gå in på Soccerlivelinks (skrolla ner) och välj den bästa länken för dig.
Alternativ 9: Gå in på Eplsite (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 10: Gå in på Firstrow1 (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 11: Gå in på Laola1 (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 12: Gå in på Streamhunter (skrolla ner) och välj den bästa länken för dig.
Alternativ 13: Gå in på Wizwig (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.

Ancelotti har inkallat 20 spelare till La Liga matchen mot Betis

Carlo Ancelotti har inkallat 20 spelare till säsongens 20:e ligamatch som kommer att spelas mot Real Betis. Matchen kommer att äga rum den 19 januari klockan 16:00 på Benito Villamarín stadion.

REAL MADRIDS TRUPPLISTA:
Målvakter: Iker Casillas, Diego López & Jesús.
Försvarare: Pepe, Sergio Ramos, Marcelo, Carvajal, Arbeloa & Nacho.
Mittfältare: Xabi Alonso, Bale, Modric, Casemiro, Di María, Isco & Illarra.
Anfallare: Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Jesé & Alvaro Morata.

Pereira: "Ronaldo hade lämnat fotbollen om han inte hade en stark karaktär"

Aurelio Pereira, mannen som upptäckte Cristiano Ronaldo, tror att portugisens önskan att bli den bästa i världen hjälpte stjärnan att vinna hans andra Ballon d'Or.

Cristiano Ronaldo kunde ha slutat med fotbollen redan som liten om han inte hade haft styrkan och viljan att bli den bästa, påstår scouten som upptäckte portugisen.

Real Madrid stjärnan signerades av Sporting Lissabon som 12-åring efter att ha blivit upptäckt av Aurelio Pereira, som medger att Ronaldos tuffa start kunde ha sett honom överge fotbollen om det inte vore för hans starka karaktär.

"När Ronaldo kom till Lissabon var han bara 12 år, och han hade svårt att passa in" sade Pereira till Goal. "Han grät många gånger i början. Han lämnade sitt land, sin familj, och flyttade till en avlägsen, stor, kosmopolitisk stad i en hård miljö... tänk dig hur det var för honom".

"Det var inte alls lätt och om han inte hade varit så stark och övertygad om att hans dröm var att bli en fotbollsspelare, skulle han ha lämnat allt detta bakom sig".

"Om en kille inte är så stark under sådana omständigheter, vilket Ronaldo var, skulle han defintivt ha lämnat fotbollen och hängt upp sina skor".

Carlo Ancelotti: "Osasuna förlorade hoppet efter Ronaldos mål"

Tränaren var inte förvånad över att motståndarna förlorade hoppet efter Ronaldos mål, och försvarade Coentrão som utvisades under matchen.

Carlo Ancelotti tycker att Ballon d'Or vinnaren Cristiano Ronaldo dödade Osasunas hopp om att vinna med ett tursamt mål halvvägs in i första halvleken i Real Madrids 2-0 vinst.

Portugisen gjorde det första målet i den första halvleken, medan Angel di Maria nätade det andra målet i den andra halvleken, och trots Fabio Coentrãos utvisning samt Alvaro Moratas ansiktsskada, vann marängerna med nio män på planen.

Ancelotti var nöjd med hur laget kontrollerade matchen och försvarade Coentrão för, enligt hans åsikt, den hårda utvisningen.

"De startade matchen precis som vi hade förväntat oss, med intensistet och press, men efter Cristianos mål blev det jättesvårt för dem" sade Ancelotti till journalister, rapporterar Goal.

"Vi hade kontroll över matchen och laget lyckades göra ett tidigt mål. Defensivt var vi starka, och därifrån kunde vi göra två mål".

"Jag tycker inte att det är så svårt att bedöma Moratas situation. Hans öga är inflammerat av slaget, men inte mer än så".

"Coentrão hade otur med utvisningen; han spelade jättebra. Han var fokuserad och innan utvisningen gjorde han inga misstag".

Jese: "Real Madrid blir allt bättre och bättre"

Real Madrid produkten, som startade gårdagens match mot Osasuna, tror att Carlo Ancelottis lag har en ljus framtid.

Real Madrids anfallare Jese Rodriguez tycker att hans lag blir bättre och bättre för varje match som går denna säsong.

Los Blancos besegrade Osasuna med två mål av Cristiano Ronaldo och Angel di Maria i onsdagens Copa del Rey åttondelsfinal, och Jese, som ersatte Karim Benzema i startelvan, var glad över att laget undvek misstag i returmatchen.

"Det var en bra match som slutade med att vi uppnådde vårt mål, och jag är glad med lagets vinst" sade Jese till journalister, rapporterar Goal.

"Osasuna har fördelen att spela returmatchen hemma, men vi har spelat bra i båda matcherna. Jag tränar bra och jag vill hjälpa till".

"Jag kan se att laget blir bättre. Laget kan göra så mycket mer i framtiden. Jag är säker på att vi kommer att spela bättre matcher, det måste vi göra".

Osasuna 0 - 2 Real Madrid

Real Madrid besegrade Osasuna med 2 - 0, vilket innebär att Los Blancos har tagit sig vidare till kvartsfinalen där de kommer att möta Espanyol. Cristiano Ronaldo gjorde det första målet i den 21:a minuten, medan Angel di Maria nätade i den 55:e minuten.

Startelvan + var man kan se dagens match

REAL MADRIDS STARTELVA MOT OSASUNA: Iker Casillas, Pepe, Sergio Ramos, Fabio Coentrão, Alvaro Arbeloa, Illarrarmendi, Xabi Alonso, Angel di Maria, Isco, Jese & Cristiano Ronaldo.

Bänken: Diego López, Gareth Bale, Nacho, Dani Carvajal, Alvaro Morata, Casemiro & Karim Benzema.

SE MATCHEN
Alternativ 1: Gå in på Sportlemon (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 2: Gå in på Rojadirecta (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 3: Gå in på ATDHE (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 4: Gå in på MyP2P (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 5: Gå in på OleoleTV (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 6: Gå in på SoccerTVLive (skrolla ner) och välj den bästa länken för dig.
Alternativ 7: Gå in på Tune2Sports (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 8: Gå in på Soccerlivelinks (skrolla ner) och välj den bästa länken för dig.
Alternativ 9: Gå in på Eplsite (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 10: Gå in på Firstrow1 (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 11: Gå in på Laola1 (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 12: Gå in på Streamhunter (skrolla ner) och välj den bästa länken för dig.
Alternativ 13: Gå in på Wizwig (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.

Calderon: "Cristiano Ronaldo kommer inte att pensionera sig i Real Madrid"

Spanjoren tror att den tidigare Manchester United stjärnan kommer att återvända till England innan han pensionerar sig.

Den tidigare Real Madrid presidenten Ramon Calderon känner inte att Cristiano Ronaldo kommer att avsluta sin karirär i Santiago Bernabeu klubben, utan han förväntar sig att portugisen kommer att återvända till Premier League.

Ronaldo signerade ett nytt kontrakt med Los Blancos, som löper ut sommaren 2018, men Calderon känner att anfallaren kommer att frestas att flytta tillbaka till England.

28-åringen flyttade till Madrid från Manchester United sommaren 2009, och han avslöjade nyligen att han inte har glömt sin förra klubb.

"Jag tror inte att han kommer att pensionera sig i Real. Jag känner på mig att han kommer att återvända till England någon dag" sade Calderon till The Sun.

"Han är nöjd med staden och fansen i Madrid, men jag tror inte att hans relation med Florentino Perez är lika bra som hans relation med Sir Alex Ferguson".

"Ronaldo älskar fadersfigurer. Med Florentino känner han inte det. Relationen är dålig, eller till och med obefintlig. Han stannar i Real trots presidenten".

"Det var jätteviktigt att behålla honom för Madrids bild och för hans prestationsnivå. Cristiano föddes för att spela för Real Madrid. Alla i hela världen vill ha Cristiano i sitt lag".

Ancelotti har inkallat 19 spelare till Copa de Rey matchen mot Osasuna

Carlo Ancelotti har inkallat 19 spelare till Real Madrids returmatch mot Osasuna i Copa del Reys åttondelsfinal. Matchen kommer att äga rum den 15 januari klockan 21:30 på El Sadar Stadium.

REAL MADRIDS TRUPPLISTA:
Målvakter: Iker Casillas, Diego López & Jesús.
Försvarare: Pepe, Ramos, Coentrão, Carvajal, Alvaro Arbeloa & Nacho.
Mittfältare: Xabi Alonso, Gareth Bale, Casemiro, Di María, Isco & Illarra.
Anfallare: Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Jesé & Alvaro Morata.

Carlo Ancelotti: "Fotbollen behöver spelare som Ronaldo"

Real Madrid bossen hyllade Ballon d'Or vinnarens professionalism både på- och utanför planen.

Real Madrids tränare Carlo Ancelotti har hyllat Cristiano Ronaldo och hävdade att fotbollen behöver spelare som honom.

Den 28-årige spelaren slog rivalen Lionel Messi och Bayern München stjärnan Franck Ribery i år 2013:s Ballon d'Or, och Ancelotti känner att anfallaren förtjänade priset.

"Jag blev inte förvånad över Cristiano Ronaldos kvalité och hans mål, men hans professionalism på och utanför planen överraskade mig. Han är en förebild för de unga spelarna" sade Ancelotti i en presskonferens, rapporterar Goal.

"Fotbollen behöver spelare som Ronaldo. Han spelar rättvist och är alltid seriös. Han ger fotbollen i allmänhet en bra bild, precis som spelare som Lionel Messi, Franck Ribery, Thiago Silva och Andrea Pirlo gör.

"Ronaldo är både talangfull och en arbetsmänniska. Man kan inte förlita sig på talang i dagens fotboll. Talang är genetiskt, men man måste också jobba hårt. Vi är alla glada över att han vann Ballon d'Or. Han förtjänar den".

Cristiano Ronaldo vinner Fifa Ballon d'Or 2013

Ronaldo utsågs till Ballon d'Or vinnare i Zürich den 13 januari och han vann priset för andra gången under hans karriär.

Real Madrids anfallare Cristiano Ronaldo vann Fifa Ballon d'Or 2013 och besegrade motståndarna Lionel Messi och Franck Ribery.

Trots att 28-åringen inte vann stora titlar med sin klubb detta år, har han blivit belönad för sin otroliga prestation under de 12 senaste månaderna.

Messi tog hem priset de fyra senaste gångerna, medan Ribery hade en viktig roll i sitt lags trippelvinst förra säsongen. Cristiano Ronaldos 69 mål på 59 matcher visade sig dock vara avgörande, och portugisen vann utmärkelsen för andra gången under hans karriär.

Anfallaren är den tionde spelaren som har vunnit priset mer än en gång, vilket innebär att han har en säker plats i historieböckerna.

Cristiano Ronaldo utsågs till den bästa spelaren av arabvärlden

De arabiska länderna röstade på Cristiano Ronaldo som världens bästa spelare.

Real Madrid stjärnan Cristiano Ronaldo har röstats till den bästa spelaren av den arabiska världen.

Den algeriska tidningen Le Buteur skriver att ett hundratal medier som representerade 22 länder utsåg Los Blancos anfallaren till vinnare, framför Bayern Münchens Franck Ribery och Barcelonas Lionel Messi.

De 22 länderna som röstade är bland annat Libanon, Kuwait, Palestina, Irak, Tunisien, Qatar, Oman, Jemen, Mauretanien, Saudiarabien, Syrien, Jordanien, Egypten, Marocko, Bahrain, Sudan och Libyen.

Borussia Dortmund erbjuder Real Madrid Ilkay Gündogan i utbyte mot Benzema

Tyska rapporter påstår att Borussia Dortmund vill att Real Madrid inkluderar Benzema i sitt bud på Gündogan.

Enligt rapporter har Borussia Dortmund ett erbjudande till Real Madrid som inkluderar anfallaren Karim Benzema.

Den tyska tidningen BILD säger att fransmannen kan flytta till Bundesliga klubben i utbyte mot Ilkay Gündogan, som kan förstärka Los Blancos mittfält.

Den spanska huvudstadsklubben rapporteras ha varit intresserade av den 23-årige spelaren sedan förra året, då marängerna letade efter någon som kan ersätta Xabi Alonso.

Trots Alonsos kontraktsförlängning är Madrid fortfarande intresserade av Gündogan, och enligt uppgifter tar presidenten Florentino Perez hand om affären.

Förra året erbjöd han Dortmund ett liknande utbyte: Benzema för Roberto Lewandowski. I slutändan var det dock Bayern München som signerade den polska stjärnan.

Espanyol 0 - 1 Real Madrid

Real Madrid besegrade Espanyol på bortaplan tack vare Pepe som gjorde matchens enda mål i den 55:e minuten.

Startelvan + var man kan se dagens match

REAL MADRIDS STARTELVA MOT ESPANYOL: Diego López, Dani Carvajal, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo, Luka Modric, Xabi Alonso, Angel di Maria, Gareth Bale, Karim Benzema & Cristiano Ronaldo.

Bänken: Iker Casillas, Alvaro Arbeloa, Isco, Nacho, Jese, Alvaro Morata, Llorente & Illararmendi.

SE MATCHEN
Alternativ 1: Gå in på Sportlemon (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 2: Gå in på Rojadirecta (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 3: Gå in på ATDHE (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 4: Gå in på MyP2P (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 5: Gå in på OleoleTV (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 6: Gå in på SoccerTVLive (skrolla ner) och välj den bästa länken för dig.
Alternativ 7: Gå in på Tune2Sports (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 8: Gå in på Soccerlivelinks (skrolla ner) och välj den bästa länken för dig.
Alternativ 9: Gå in på Eplsite (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 10: Gå in på Firstrow1 (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 11: Gå in på Laola1 (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 12: Gå in på Streamhunter (skrolla ner) och välj den bästa länken för dig.
Alternativ 13: Gå in på Wizwig (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.

Ancelotti har inkallat 20 spelare till La Liga matchen mot Espanyol

Carlo Ancelotti har inkallat 20 spelare till kvällens La Liga match mot Espanyol, som kommer att äga rum idag klockan 19:00 på Cornellá-El Prat stadion.

REAL MADRIDS TRUPPLISTA:
Målvakter: Iker Casillas, Diego López & Jesús.
Försvarare: Pepe, Ramos, Marcelo, Carvajal, Arbeloa & Nacho.
Mittfältare: Xabi Alonso, Bale, Casemiro, Modric, Di María, Isco & Illarra.
Anfallare: Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Jesé & Alvaro Morata.

Rapport: Real Madrid meddelar Arsenal att de kan signera Morata på lån

Tidigare vägrade Real Madrid att låta Morata lämna klubben oavsett om det bara gällde en låneaffär, men nu rapporteras det att klubben har ändrat sig.

Arsenal har blivit tillsagda att de kan sigerna Real Madrid anfallaren Alvaro Morata på lån - men för en rejäl avgift.

The Daily Mail säger att den engelska klubben kommer att behöva betala 1,7 miljoner pund för att signera spanjoren på lån denna säsong.

Gunners är i kontakt med Santiago Bernabeu cheferna i hopp om att de någon dag kan komma överens om en affär, och det återstår att se om Premier League klubben kommer att acceptera Los Blancos erbjudande.

Tidigare har klubben vägrat att låna ut spelaren, men överväger nu att låna ut spanjoren för 2 miljoner euro, vilket har uppmuntrat Arsenal.

Jese Rodriguez: "Cristiano Ronaldo ger mig alltid goda råd"

Spanjoren hyllade den portugisiska kaptenen efter hans assist i 2-0 vinsten mot Osasuna.

Efter Cristiano Ronaldos assist till Real Madrid anfallaren Jese Rodriguez, sade spanjoren att han står i skuld till portugisen som har varit ett stöd för honom.

Ronaldo passade Jese som gjorde det sista målet i gårdagens Copa del Rey vinst mot Osasuna på Santiago Bernabeu, och spanjoren var snabb med att hylla 28-åringen.

"Jag älskar att spela med dessa spelare, oavsett vilken position" sade Jese till Marca. "Jag är jätteglad med det jag gör. Jag måste fortsätta att spela och träna på samma sätt, och fortsätta att jobba hårt varje dag".

"Jag tackar alla mina kollegor för deras stöd, speciellt Cristiano, som alltid ger mig goda råd. Jag skulle också vilja assistera en av hans mål".

Alvaro Arbeloa: "Ingen spelare kan ersätta Xabi Alonso"

Försvararen har betonat vikten av den tidigare Liverpool spelarens betydelse för Real Madrid.

Alvaro Arbeloa har tagit sin tid att hylla Xabi Alonso och betonade att den erfarna mittfältaren är oersättlig för Real Madrid.

32-åringen signerade ett nytt kontrakt med Los Blancos till sommaren 2016, och Arbeloa är glad över att Alonso har bestämt sig för att stanna.

"Det hade varit en smäll för oss om han hade valt att lämna. Det finns ingen spelare som kan ersätta honom" sade Arbeloa till Real Madrids officiella hemsida.

"Det är goda nyheter för alla som är kopplade med Real Madrid och för honom också, så alla är glada".

Alvaro Arbeloa: "Ingen spelare kan ersätta Xabi Alonso"

Försvararen har betonat vikten av den tidigare Liverpool spelarens betydelse för Real Madrid.

Alvaro Arbeloa har tagit sin tid att hylla Xabi Alonso och betonade att den erfarna mittfältaren är oersättlig för Real Madrid.

32-åringen signerade ett nytt kontrakt med Los Blancos till sommaren 2016, och Arbeloa är glad över att Alonso har bestämt sig för att stanna.

"Det hade varit en smäll för oss om han hade valt att lämna. Det finns ingen spelare som kan ersätta honom" sade Arbeloa till Real Madrids officiella hemsida.

"Det är goda nyheter för alla som är kopplade med Real Madrid och för honom också, så alla är glada".

Real Madrid 2 - 0 Osasuna

Real Madrid besegrade Osasuna med 2-0 på Santiago Bernabeu stadion igår den nionde januari. Karim Benzema gjorde det första målet i den 19:e minuten medan Jese Rodriguez nätade i den 60:e minuten.

Xabi Alonso har förlängt sitt kontrakt med två år

32-åringen vände sig till Twitter för att bekräfta att han har äntligen signerat en kontraktsförlängning med Los Blancos.

Xabi Alonso avslöjade igår att han har signerat ett tvåårskontrakt med Real Madrid.

Under de senaste månaderna visste man inte riktigt om den spanska mittfältaren skulle förnya sitt kontrakt med Santiago Bernabeu klubben, då hans avtal innan förlängningen skulle löpa ut i slutet av säsongen.

Den tidigare Liverpool mannen har dock äntligen signerat en förlängning som innebär att han kommer att stanna i den spanska huvudstadsklubben till sommaren 2016.

"Jag kommer att stanna i mitt hem i ytterligare två år. Det är ett nöje att meddela er detta. Jag är jätte, jätteglad" skrev Alonso på Twitter.

Klubben bekräftade också nyheten och meddelade att Alonso kommer att ha en presskonferens den 10 januari klockan 13:30.

Chelsea planerar att erbjuda Real Madrid Juan Mata + pengar för Xabi Alonso

Mourinho hoppas att han kan fresta den spanska huvudstadsklubben med Mata, som Los Blancos länge varit intresserade av.

Sports Direct News
hävdar att Chelsea kommer att använda den olycklige playmakern Juan Mata i sitt bud på Real Madrid mittfältaren Xabi Alonso.

Jose Mourinho har förlorat sitt tålamod med 25-åringen som ännu inte lyckats imponera på den portugisiska taktikern.

Den tidigare Real Madrid tränaren vill signera den erfarna mittfältaren Alonso, vars kontrakt löper ut i sommar, och Mourinho tror att spanjorerna kommer att sälja den tidigare Liverpool stjärnan om Mata inkluderas i affären.

Sergio Ramos visar sitt stöd för Angel di Maria

Spanjoren skämtade om händelsen genom att lägga upp en bild på sig själv med en bild av Michael Jackson.

Sergio Ramos visade sitt stöd för Angel di Maria som anklagas för att ha gestikulerat hemmafansen genom att greppa tag i skrevet.

Argentinaren, som har fått kämpa för speltid i den vita tröjan denna säsong, överskuggades under 3-0 vinsten mot Celta i måndags.

Händelsen ägde rum när 25-åringen verkade vara upprörd över att lämna planen för att bli ersatt av Gareth Bale.

Ramos såg tydligt den roliga sidan av händelsen och gick in på Twitter för att lägga upp en bild på sig själv med en tavla på musikikonen Michael Jackson, som var känd för en liknande gest.

Alvaro Arbeloa: "Jag körde på Bale med min bil"

Spanjoren skrattade bort rapporter om att han skadade Bale tidigare denna säsong.

Alvaro Arbeloa reagerade på en rapport om att han skadade Gareth Bale tidigare denna säsong genom att skämta om att han körde på yttern med sin bil.

Cadena SER hävdar att spanjoren skadade världens dyraste spelare under ett träningspass i oktober förra året, men Los Blancos ville inte bekräfta detta för att skydda försvararen som har tidigare hamnat i tidningarna för att ha skadat Iker Casillas hand.

Arbeloa skämtade bort anklagelsen på Twitter, där han skrev: "Sanningen är att jag körde på honom med min bil. Men han är en stark kille och han lever fortfarande!".

Xabi Alonsos intervju med Fuera de Serie

Xabi Alonso var nyligen med i en intervju med Fuera de Serie, som ägs av El Mundo Deportivo, och spanjoren pratade bland annat om hur det är att spela för en av världens största klubbar, Real Madrid.

De som kan något om fotboll är överens om att Alonso är den typ av spelare som bidrar med balans till ett lag. Han är också en man med klara idéer och en symbol för stil och elegans på och utanför planen.

Att få en lång och odiskutabel stående ovation från Santiago Bernabeu publiken är förmodligen det största en Real Madrid spelare kan få av fansen, speciellt om det också är ett desperat försök att behålla en viktig del av laget. Natten den 18 december verkade det som att fansen sade till Xabi Alonso "lämna inte, stanna med mig". Det är tydligt eftersom efter denna uppvisning av kärlek, sade Ancelotti att Alonso är "jättebra".

Denna natt, då halva Spanien tittade på finalen av La Voz (The Voice) medan den andra halvan tittade på Top Chef finalen, åkte Alonso till sitt hem i Salamanca och kände sig väldigt älskad. Hans tre barn; Jon, Ane och Emma, som är fem, tre respektive en månad gamla, hade redan somnat. Alonso hade svårt för att sova, vilket han vanligtvis har efter matcher.

Vårt möte med mittfältaren ägde rum dagen därpå i en lägenhet nära hans hus. Efter att han parkerade sin Audi S7 ringde han på dörren. Ett team av 10 personer väntade på honom; en journalist, fotograf, kameraman, stylist, assistenter och till och med städerskan.

 
Du signerade för Real Madrid den 4 augusti år 2009. Berätta för oss om din tid med klubben.
- Att spela där är mycket intenstivt - på ett både positivt och negativt sätt. Pressen, kraven och ansvaret är jättestort. Man måste vara medveten om det för att göra ett gott intryck på Bernabeu. Lyckligtvis kände jag mig alltid älskad av klubben och fansen".

Den 20 december kunde han inte delta i Feria de Santo Tomás med sina vänner Triki, Chufo och Balán eftersom han hade en match i Valencia. Han kunde inte bära den typiska utklädnaden txapela, och han kunde inte heller äta den traditionella chistorra och sidra. Han förklarar, "men under dessa dagar har vi en annan middag i vårt gastronomiska samhälle. En av oss är kocken, den andra är sous-kocken. Jag är leverantören som tar hand om köttet eller vinet".

Är det lätt att kombinera ditt offentliga- och privata liv?
- Så fort jag lämnar Valdebebas slutar jag att vara Xabi Alonso och blir den vanliga medborgaren Xabi eller Bone som mina vänner kallar mig. Det låter lite cliché, men jag är en vanlig medborgare. Jag gillar att njuta av staden jag bor i, att njuta av Madrid, livet som den erbjuder. Det finns inte så mycket att säga om det här, eftersom alla vet hur det är".

Alonso föddes i Tolosa där hans pappa Periko kommer ifrån, och han växte upp i San Sebastián och Orendain, hans mammas hemstad. Liksom sina två bröder Mikel och Jon, andades han fotboll redan från födelsen, men han kunde ha blivit en skådespelare.

"En dag, när jag lekte i La Concha med några av mina kompisar, pratade några agenter från Julio Medems Vacas med mig. De letade efter ett barn runt 11 års ålderns med ett Basque ansikte som kan spela rollen som "El Peru". Vi sprang till min mamma, men hon sade till dem att leta efter någon annan. Hemma såg hon alltid till att vi gjorde våra läxor, att vi gick på rätt spår".

 
Vilka värderingar försökte dina föräldrar att lära dig?
- Respekt och ärlighet. Att aldrig tro att du är mer än vad du egentligen är och att inte ta sig själv på ett alltför stort allvar.

Mr. Alonso, planerar du att färga ditt skägg ljusblont, som Sergio Ramos gjorde med sitt hår?
- Nej, det är jag säker på, jaja. Varken mitt hår eller mitt skägg. Jag planerar inte heller att raka bort det.

Alonso faller i kategorin "übersexuell", vilket innebär att han är manlig och elegant, en man som vet hur han tar hand om sig själv, men som inte är macho eller narcissistisk. Han säger: "Jag bryr mig om mitt utseende, men utan att vara besatt av det eller fokusera på vad jag ska ha på mig. Jag försöker att vara observant. Jag fokuserar på folk med en viss klass och jag försöker att införliva element som jag gillar i min egna personliga stil. Klockor är min svaghet. De avslöjar en mans personlighet. Jag bär inga örhängen eller halsband. Det enda smycke jag bär är denna klocka (Audemars Piguet i rosaguld)".

När du spelade för Antiguoko, drömde du någon gång om att bli en fotbollsstjärna?
- Det var något som jag såg som så långsökt och svårt att jag aldrig hade det som ett mål. När jag var 17 flyttade jag från Antiguoko till Real Sociedads B-lag. Då fick jag leva ett normalt liv, precis som alla mina vänner. Jag trodde aldrig att jag skulle spela för Madrid eller att jag skulle vara en världsmästare.

När Alonso var 22 år gammal tog han ett stort steg. Efter tre säsonger i A-laget flyttade han från Real Sociedad till Liverpool. Han försökte att fortsätta med sina affärsstudier, men ankomsten av hans första son och resorna till Champions League matcherna hindrade honom från att göra det. Han säger: "Liverpool förändrade mitt liv. Förutom att få tillgång till fotbollseliten var jag även tvungen att leva långt ifrån min familj och leva ett mer självständigt liv. Det gjorde mig till en man".

 
Vart ser du dig själv när du är 35 år gammal?
- Lite i taget börjar man visualisera vad man kan göra. Till att börja med skulle jag vilja ta ett sabbatår för både min och min familjs skull. Ibland tror jag att jag kan fortsätta jobba inom fotbollen, kanske som en tränare, och ibland vill jag inte fortsätta med att jobba inom fotbollen. Jag har inte uteslutit att starta ett företag, men jag måste förbereda mig väl inför det".

Definera dig själv som en spelare (dygder och brister).
- I grund och botten tror jag att jag är en klassisk mittfältare, den typ som har funnits förevigt, med dygderna som man behöver, som till exempel att kunna koncentrera sig på matchen, bli involverad, vara medveten om vad de andra gör och vad som händer runt omkring dig. Jag försöker alltid att tänka på vad det bästa är för laget i varje ögonblick. Man måste ha detta, och viljan att tävla, för att spela på högsta nivå. Jag gillar att passa bollen och göra det lättare för mina lagkamrater så att de blir bekvämare. Uppenbarligen är jag inte den snabbaste spelaren i ligan, men denna position kräver egentligen inte snabbhet.

Hur ser du på elegans?
- Tja, det är väl komplicerat, eller hur? Jag tar inte mig själv på alltför stort allvar. Jag anser att alla har sin egna stil, sitt egna sätt att vara på och det ser man på sättet som en person agerar på. Vissa är djärva, som till exempel vissa av mina lagkamrater. Jag försöker att vara mycket uppmärksammad på de som jag anser har en viss klass.

Hur börjar ditt brev till de tre vise männen?
- Det jag hoppas på är att vinna titlar med Madrid. Det är det första jag tänker på. Och VM, det skulle inte vara så dåligt det heller.

Angel di Maria: "Det är alltid en stor röra med mig"

Yttern insisterade på att han inte reagerade ilsket mot fansen som buade ut honom, och sade att han är trött på att folk alltid ifrågasätter hans handlingar.

Angel di Maria har förnekat anklagelsen om att han gestikulerade mot supportrarna efter att ha bytts ut i Real Madrids 3-0 vinst mot Celta i måndags.

Argentinaren greppade tag i skrevet när han lämnade planen under 3-0 vinsten på Santiago Bernabeu efter att vissa av hemmafansen buade ut honom för hans prestation.

Di Maria insisterade på att han inte försökte gestikulera mot supportrarna och hävdade att hans handlingar - till skillnad från hans lagkamrater - alltid ifrågasätts.

"Det var ingen gest mot någon. Jag justerade mig själv och fortsatte att springa" sade di Maria till Fox Sports.

"Jag har aldrig haft problem med fansen. Jag kunde känna att halva publiken klappade händerna medan den andra halvan buade ut mig".

"Jag gick ut helt normalt. De förväntar sig alltid att jag gör någonting. Jag måste alltid klargöra det jag gör. Inget händer med alla andra, men med mig är det alltid en stor röra".

"Jag kämpar varje dag för en plats i Real Madrid och det gör mig arg när saker och ting alltid ska hittas på om mig. Men jag är lugn eftersom jag vet att jag inte gjorde något fel".

Gareth Bale: "Mitt jobb är att assistera Cristiano Ronaldo"

24-åringen uttryckte sin glädje över att ha återvänt till fotbollen efter att ha stått utanför planen i tre veckor.

Gareth Bale säger att det var hans jobb att assistera Cristiano Ronaldo som fick en passning av walesaren när portugisen gjorde sitt andra mål i 3-0 vinsten mot Celta Vigo.

Den tidigare Tottenham stjärnan återvände till fotbollen efter tre veckor utanför planen på grund av en lårskada.

"Min assist till Ronaldo? Det är mitt jobb" sade Bale till Real Madrids officiella hemsida. "Det var en svår match och det viktigaste är att vi fick tre poäng. Jag är jättenöjd med vår första vinst år 2014".

"Vi vilade gott under juluppehållet. Vi ser fram emot år 2014. Jag mår bra och längtar efter att spela och hjälpa laget detta år".

Cristiano Ronaldo: "Jag kommer att gå på Ballon d'Or galan"

Den portugisiska spelaren säger att han kommer att delta i nästa veckas Ballon d'Or gala.

Real Madrid stjärnan Cristiano Ronaldo har bekräftat att han kommer att gå på Ballon d'Or galan nästa vecka.

Den 28-årige stjärnan är tillsammans med Lionel Messi och Franck Ribery de tre kandidaterna detta år, men spekulationer påstod att portugisen inte skulle delta i evenemanget efter Sepp Blatters kränkande kommenterar.

Ronaldo har dock klargjort att han kommer att åka till Zürich den 13 januari för att ta del av galan.

"Jag kommer att gå på galan. Jag vet inte om jag kommer att vinna. Vinner jag, fantastiskt. Vinner jag inte, så kommer jag att fortsätta hjälpa Real Madrid, som alltid" sade Ronaldo till journalister, rapporterar Goal.

Anfallaren gjorde två mål i gårdagens 3-0 vinst mot Celta Vigo och därmed gjorde han 400 mål under sin fotbollskarriär.

"Prioriteten var att vinna. Det var en jättesvår match när Celta spelade som en parkeringsbuss. Säsongen är jättelång och vi vill närma oss ledarna samt gå förbi dem".

Carlo Ancelotti: "Di Maria gjorde ett misstag, men vem gör inte misstag?"

Argentinaren reagerade ilsket efter utvisslingarna från hemmafansen under Real Madrids 3-0 vinst mot Celta, och Ancelotti försökte att lugna ner händelsen.

Real Madrids tränare Carlo Ancelotti säger att Angel di Maria "gjorde ett misstag" om han gestikulerade oanständigt mot fansen i måndagens vinst mot Celta Vigo.

Den argentinska yttern ersattes när resultatet var 0-0, och Santiago Bernabeu publiken tog ut sin frustration på hans prestation genom att bua ut honom när han lämnade planen - vilket resulterade till en arg reaktion.

Ancelotti hävdade att han inte såg händelsen, men insisterade på att spelaren gjorde ett litet misstag när han visade sin frustration, och försökte att lugna ner situationen.

"Jag såg det inte. Jag tog ut honom eftersom jag tyckte att det var bättre att spela med två nya spelare" sade Ancelotti efter matchen, rapporterar Goal.

"Om han nu gjorde en gest så gör det inget. Det är ett misstag, men vem gör inte misstag? Om han svarade med en gest mot publiken så är det ytterligare ett misstag, men livet går vidare".

"Han försökte spela, precis som alla andra gjorde. Ibland är visslingarna positiva och bidrar till att laget förbättrar sig".

Jese Rodriguez: "Jag är säker på att Ronaldo kommer att vinna Ballon d'Or"

Den unga spelaren tog sin tid att hylla Ballon d'Or kandidaten, och tillade att han var nöjd med sin egna insats i vinsten mot Celta.

Real Madrids anfallare Jese Rodriguez tror att Cristiano Ronaldo kommer att vinna Fifa Ballon d'Or eftersom han anser att portugisen är odiskutabelt den bästa spelaren i världen.

28-åringen gjorde två mål i Los Blancos vinst mot Celta Vigo i måndags, och nu har han gjort 20 mål på 17 ligamatcher denna säsong.

"Cristiano Ronaldo är den bästa för oss alla och jag är säker på att han kommer att vinna Ballon d'Or" sade Jese till Real Madrids officiella hemsida.

Sedan uttryckte han sin glädje över att han fick spela mot Celta, och sade: "Vi kämpade lite under den första halvleken eftersom de var mycket kompakta i baklinjen. Sedan kom Bale och jag in och det gjorde en skillnad. Det är viktigt att hjälpa laget".

"Jag tycker att konkurrensen inom laget är hälsosam. Man måste respektera tränarens beslut och fortsätta jobba hårt".

Xabi Alonso: "Jag vill vinna titlar med Real Madrid"

Spanjoren hoppas att hans klubb vinner många titlar detta år, och betonade att han har alltid känt sig älskad i Madrid.

Los Blancos förbereder sig inför den andra halvan av säsongen 2013/2014, och Xabi Alonso vill leda Real Madrid till titlar detta år.

Efter att den erfarna mittfältaren återhämtade sig från sin skada, har han haft en nyckelroll i Santiago Bernabeu klubbens goda form.

För närvarande sitter Real Madrid på tredje plats i ligatabellen med 41 poäng från 17 matcher, och de är fortfarande med i Champions League och Copa del Rey.

"Det jag hoppas på år 2014 är att vinna titlar med Real Madrid. Det är det största jag strävar efter" sade Alonso till El Mundo Deportivo.

"Att spela för Madrid är en mycket intensiv upplevelse, på ett både positivt- och negativt sätt. Det finns mycket press och ansvar. Man måste vara medveten om det. Lyckligtvis har jag alltid känt mig älskad av klubben och fansen".

Zinedine Zidane: "Jag kan aldrig jobba med Mourinho igen"

Den 41-årige legenden säger att hans relation med The Special One var inte så stark att han kan jobba med honom igen.

Real Madrids assisterande tränare Zinedine Zidane har avslöjat att han aldrig kan jobba som Jose Mourinhos högra hand.

Zidane hade en svår relation med den nuvarande Chelsea tränaren när fransmannen var Los Blancos sportdirektör, och nu har han betonat att han aldrig kommer att kunna jobba med portugisen igen.

"Allt hände så naturligt med Ancelotti. Jag pratade med honom på telefon några dagar innan han kom och vi redde ut allt. Det var ett gott ögonblick för mig, för honom och för klubben" sade Zidane till Canal+.

"Jag kan inte ta på mig denna roll med en tränare som jag inte känner. Till exempel kan jag aldrig vara Mourinhos assisterande tränare".

"Dessutom hade han redan en assistent. Det hade inte varit rätt att vara hans högra hand".

Real Madrid 3 - 0 Celta Vigo

Real Madrid besegrade Celta Vigo med 3-0 på hemmaplan i klubbens första match detta år. Karim Benzema gjorde det första målet i den 67:e minuten, medan Cristiano Ronaldo gjorde två mål i den 82:e och 93:e minuten.

Ifall ni missade det

Gareth Bales intervju med BT SPORT
Bale gjorde en intervju med BT Sport (länk) i december förra året, och han diskuterade bland annat vänskapen med Cristiano Ronaldo. När intervjuaren Owen Hargreaves frågade hur det var att lära känna Ronaldo, svarade Bale: "Han är rolig och busar. Han har hjälpt mig både på och utanför planen. Han ger mig råd, vilket är fantastiskt. Han behöver inte göra det".

Och angående frisparkarna, som både han och Ronaldo vanligtvis tar, sade han: "När jag kom hit tänkte jag bara 'jag bör hålla mig utanför frisparkarna nu',".

Morata sjunger i bilen
Alvaro Morata och hans vänner visade upp sina sångförmågor när anfallaren körde sin bil. Se videon nedan.

Thierry Henrys senaste uttalande

Den tidigare Arsenal stjärnan Thierry Henry sade i en intervju med Skysport att folk borde "sluta prata om hans attityd och fokusera på allt det galna som Ronaldo har gjort".

Iker Casillas har blivit en pappa!
Den 5 januari bekräftade målvakten att han fick en son, som han och flickvännen Sara Carbonero döpte till Martin.

Casillas skrev på IkerCasillasWorld: "Jag vill dela med mig av det viktigaste och känslosammaste ögonblicket i mitt liv, min sons födelse! Efter att ha väntat i flera månader är Martin äntligen här".

Özils pappa tjänade 62 miljoner kronor på sin sons flytt från Real Madrid
El Confidencial rapporterar att Mesut Özils pappa, Mustafa Özil, tjänade 7 miljoner euro på sonens 45 miljoner euro flytt till Arsenal. Mustafa krävde 15 procent av transfersumman som Arsenal betalade honom. Numera tar han inte hand om sonens affärer, utan brodern Mutlu är Özils nya agent.

The Guardians Topp 100 Bästa Spelare År 2013
Den engelska tidningen visade sin lista på världens bästa spelare, och nio Real Madrid spelare inkluderades i listan.

Cristiano Ronaldo och Gareth Bale hamnade i topp tio, där de satt på andra respektive sjunde plats. Xabi Alonso fixade plats nummer 37, Sergio Ramos plats nummer 45, Karim Benzema 55:e plats, Marcelo 60:e plats, Angel di Maria 72:a plats och Isco plats nummer 94.

Grand Officer of the Order of Prince Henry
Cristiano Ronaldo kommer att utses till "Grand Officer of the Order of Prince Henry" av Portugals president, Cavaco Silva, på tisdag den sjunde januari.

Xabi Alonso pratar med Fuera de Serie
Spanjoren pratade med modetidningen Fuera de Serie om bland annat sin tid i Real Madrid, om han någon gång drömde om att bli en fotbollsstjärna och om hans klädstil.

Han började med att berätta om hur hans liv i Real Madrid ser ut, och sade: "Att spela där är mycket intensivt. Pressen, kraven och ansvaret är för högt. Man måste vara medveten om det för att göra ett gott intryck på Bernabeu. Lyckligtvis kände jag mig alltid älskad av klubben och fansen".

Sedan frågade intervjuaren om han någonsin skulle kunna tänka sig att färga sitt hår ljusblont, som Sergio Ramos gjorde i somras, och Alonso svarade: "Nej, det är jag säker på,  jaja. Varken mitt hår eller mitt skägg. Jag planerar inte heller att raka bort det". (Full översättning på intervjun kommer)

Rasistiska kommentarer
"Marcelo, du ser ut som en råtta, en apa... Marcelo du är en apa" ropade fotbollsfans från läktaren när brasilianaren deltog i ett sista träningspass. [Länk]

Ronaldo utsedd till "Världens bästa spelare"

The World Soccer utsåg Cristiano Ronaldo till " Världens bästa spelare", vilket gav honom en fördel inför Fifa Ballon d'Or, eftersom båda dessa priser har blivit utdelade till samma spelare 14 gånger under de 16 senaste åren.

Denna betydande parallellism startade år 1997, då brasilianska Ronaldo vann både World Soccer Award och Ballon d’Or, vilket senare repeterades av Zidane (1998), Rivaldo (1999), Luis Figo (2000), Owen (2001), Ronaldo (2002), Nedved (2003), Ronaldinho (2005), Cannavaro (2006), Kaká (2007), Cristiano Ronaldo (2008) och Messi (2009, 2011 & 2012).

De enda två gångerna som detta inte hände var år 2004 och 2010. 2004 vann Ronaldinho World Soccer Award medan Shevchenko tog hem Ballon d'Or, och år 2010 vann Xavi Hernandez World Soccer Award medan Messi vann Ballon d'Or.

Julhälsningar
Truppen önskade fansen en god jul och ett gott nytt år i december förra året (klicka här för att se videon) och nu har Real Madrid visat bloopers på videon som du kan ta en titt på nedan. Engelsk översättning är inkluderad.

Ancelotti har inkallat 20 spelare till La Liga matchen mot Celta Vigo

Carlo Ancelotti har inkallat 20 spelare till Real Madrids La Liga match mot Celta Vigo, som kommer att spelas på Santiago Bernabeu klockan 19:00.

REAL MADRIDS TRUPPLISTA:
Målvakter: Iker Casillas, Diego López & Jesús.
Försvarare: Pepe, Ramos, Marcelo, Dani Carvajal, Arbeloa & Nacho.
Mittfältare: Xabi Alonso, Bale, Casemiro, Modric, Di María, Isco & Illarra.
Anfallare: Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Jesé & Alvaro Morata.

Jese: "Xabi Alonso är en förebild för Real Madrids ungdomar"

20-åringen hyllade den tidigare Liverpool spelaren, och hoppas att han signerar ett nytt avtal med klubben.

Real Madrid produkten Jese Rodriguez hyllade Xabi Alonsos positiva inflytande och hoppas att den erfarna mittfältaren kommer att stanna i Santiago Bernabeu klubben efter säsongen 2013/2014.

Alonsos nuvarande kontrakt med Los Blancos löper ut i slutet av säsongen, och de två parterna har ännu inte diskuterat en kontraktsförnyelse.

Jese har dock betonat att spanjoren har en nyckelroll i utvecklingen av klubbens ungdomar, och känner att Madrid borde göra sitt bästa för att behålla 32-åringen.

"Xabi är en förebild för mig och för alla unga spelare i klubben. Om han stannar kommer vi att vara jätteglada" sade Jese till AS.

"Vi alla vet att han är en stor spelare och vi alla vill att han ska stanna. Han vet att vi alla vill att han stannar och att vi står bakom honom, men det är hans beslut".

Carlo Ancelotti insisterar: "Bale har inga problem"

Den tidigare Tottenham stjärnan är inkallad till morgondagens match, medan Raphaël Varane har ännu inte återhämtat sig från sin knäskada.

Real Madrids tränare Carlo Ancelotti insisterar på att Gareth Bale inte har något skadeproblem, utan walesaren är redo att göra sin comeback mot Celta Vigo.

Yttern återvände till träningen efter en kort tid utanför planen på grund av en skada, och Ancelotti har avslöjat att Bale har inkluderats i trupplistan för måndagens match på Santiago Bernabeu.

"Han kommer att inkluderas i truppen för morgondagens match, men jag har ännu inte bestämt om han kommer att spela" sade Ancelotti i en presskonferens, rapporterar Goal.

"Han tränade med oss denna vecka, han mår fint och han har inga problem. Men vi kanske måste vänta med att spela med honom".

Sedan klargjorde italienaren att Raphaël Varane har fortfarande en bit att gå tills han återvänder, och sade: "Raphaël håller på att återhämta sig. Hans knä håller på att förbättras. Inom 10 eller 15 dagar kommer han att börja träna med laget".

PSG 0 - 1 Real Madrid

Vänskapsmatchen mellan Zlatans PSG och Real Madrid som spelades i Doha, Qatar slutade med 0-1 till Los Blancos. Det var Jese som nätade i den 18:de minuten. Han var den första spelaren i Real Madrid som nätade i år, och ironiskt var Jese även den som gjorde det sista målet för Real Madrid förra året.
 

Gerard Pique: "Barcelonas framgång frusterar Real Madrid"

Spanjoren har uppmanat Santiago Bernabeu klubben att acceptera Barcelona som en bättre klubb än dem.

Barcelonas försvarare Gerard Pique har kritiserat Real Madrid och sade att den spanska huvudstadsklubben inte kan hantera katalanernas framgång.

Madrid har bara vunnit en ligatitel under de fem senaste året eftersom Blaugrana vann de fyra övriga La Liga troféerna, och Pique är inte imponerad av Los Blancos offentliga beteende.

"Det verkar vara jättesvårt för Real Madrid att Barcelona vinner många titlar" sade Pique till Sport. "De måste acceptera situationen".

"Ibland vinner man och ibland vinner något annat lag. Fotboll går i cykler, och nu står Barcelona i rampljuset".

Startelvan + var man kan se dagens match

REAL MADRIDS STARTELVA MOT PARIS SAINT-GERMAIN: Diego Lopez, Alvaro Arbeloa, Jese, Nacho, Sergio Ramos, Xabi Alonso, Illarrarmendi, Jose Rodriguez, Casado, Alvara Morata & Cristiano Ronaldo.

Bänken: Jesus, Tomas Mejias, Llorente, Pepe, Luka Modric, Dani Carvajal, Jaime. Casemiro, Marcelo, Angel di Maria, Isco & Karim Benzema.

DIREKTLÄNKAR TILL MATCHEN:
Alternativ 1:
KLICKA HÄR
Alternativ 2:
KLICKA HÄR
Alternativ 3:
KLICKA HÄR
Alternativ 4: KLICKA HÄR
Alternativ 5: KLICKA HÄR
Alternativ 6: KLICKA HÄR
Alternativ 7: KLICKA HÄR
Alternativ 8: KLICKA HÄR

OM DIREKTLÄNKARNA INTE FUNKAR:
Alternativ 1:
Gå in på Sportlemon och välj den bästa länken för dig.
Alternativ 2: Gå in på Rojadirecta och välj den bästa länken för dig.
Alternativ 3:
Gå in på MYP2P och välj den bästa länken för dig.
Alternativ 4:
Gå in på ATDHE och välj den bästa länken för dig.
Alternativ 5:
Gå in på Firtrow1 och välj den bästa länken för dig.

Iker Casillas bad om tillåtelse att stanna i Madrid

Iker Casillas, som förväntar sitt första barn, var en av fyra Real Madrid spelare som inte åkte med laget till Doha.

Real Madrids målvakt Iker Casillas fick tillåtelse att missa klubbens vänskapsmatch mot Paris Saint-Germain i Doha, eftersom spanjorens första barn med flickvännen Sara Carbonero förväntas föda vilken dag som helst nu.

Skotträddaren gick med på att delta i vänskapsmatchen i Qatar i maj förra året, men nu när flickvännen närmar sig sin förlossning, så bad han om lov att få stanna i Madrid.

Förutom Casillas så missade även Fabio Coentrão, Gareth Bale och Raphael Varane den 11 000 kilometer långa resan till Doha på nyårsdagen eftersom de alla jobbar på att återfå sin form med hjälp av läkarpersonalen.

Manchester City planerar att lägga ett bud på två Real Madrid spelare

Manchester City vill förstärka sitt försvar och har satt sitt sikte på två Real Madrid stjärnor.

Manchester City har haft problem med sin backlinje denna säsong, och AS säger att det ser ut som att Etihad Stadium tränaren Manuel Pellegrini vill förstärka sitt försvar med Real Madrid ikonerna Iker Casillas och Sergio Ramos.

Den engelska klubben har släppt in 21 mål denna säsong, mer än Arsenal, Everton, Chelsea och Southampton, och dessutom har de haft problem med Joe Hart denna säsong.

Därför är det inte ingen överraskning att Premier League klubben är intresserade av Casillas, som har blivit utfrusen från Los Blancos startelva sedan början av året. Dessutom har han inte spelat en enda minut i La Liga denna säsong, vilket kan få honom att överväga sina alternativ denna transfermarknad.

När det gäller Ramos sägs det att han inte har en bra relation med presidenten Florentino Perez och tränaren Carlo Ancelotti. Därför kan han vara redo inför en flytt från Real Madrid.

Xabi Alonso: "Real Madrid vill ta sig till Champions League finalen denna säsong"

Real Madrid mittfältaren har satt sitt sikte på att hjälpa sitt lag att vinna La Decima denna säsong.

Xabi Alonso insisterar på att Real Madrid måste ta sig till Champions League finalen denna säsong efter tre hjärtskärande elimineringar.

Los Blancos har varit ett steg från finalen under de tre senaste åren då de eliminerades från semifinalen mot Barcelona, Bayern München och Borussia Dortmund.

"Under de senaste åren har det varit smärtsamt för Real Madrid att elimineras från Champions Leagues semifinal" sade Alonso till Club del Deportista.

"Därför vill vi nå finalen i år och lägga alla dessa förluster bakom oss".

Diego Costa hoppas att Cristiano Ronaldo vinner Ballon d'Or

Lionel Messi och Franck Ribery är de två andra kandidaterna som har en chans att vinna Ballon d'Or, men anfallaren har valt att stötta rivalen Ronaldo.

Atletico Madrid stjärnan Diego Costa säger att han skulle ge Ballon d'Or till Cristiano Ronaldo.

Real Madrid stjärnan, som senast krönades till världens bästa spelare år 2008, är en av årets kandiater tillsammans med Lionel Messi och Franck Ribery.

Ett antal kända spelare har uttryckt sitt stöd för alla tre kandidater som har chansen att ta hem den individuella utmärkelsen den 13 januari.

När Costa pratade med pressen inför välgörenhetsmatchen "Champions for Life", frågade en journalist vem han hoppas vinner priset, och 25-åringen svarade: "Cristiano".

Gott nytt år Madridistas!

Jag hoppas att året som har gått har varit ett gott år för er alla och att det nya året blir bättre. Vi får hoppas att år 2014 ger vår älskade klubb fler titlar, och helst den efterlängtade La Decima.
Gott nytt år Madridtas!