Real Madrid drabbas av böter och hårda sanktioner

Det ser ut som att UEFA och Spaniens anti-våld kommission försöker få ut så mycket som möjligt av Real Madrids vinstpengar.

UEFA har öppnat disciplinära förfaranden mot Xabi Alonso och Real Madrid efter förra veckans Champions League final. Alonso, som satt på läktaren på grund av avstängning, lämnade sin plats för att fira med resten av laget när Bale nätade i förlängningstid och har därmed "brutit mot de allmänna principerna".

Med detta sagt kan spanjoren avstängas i nästa säsongs kampanj, men enligt La Sexta kan Alonso undvika avstängning, och klubben tror att han kommer endast att bli bötfälld.

Klubben kommer också att debiteras för olämpligt uppträdande (fem gula kort) och för att ha avfyrat fyrverkerier.

Det sägs dock att UEFA kan genomföra en regeländring gällande gula kort nästa säsong. Alonso missade finalen på grund av två gula kort, och organisationen överväger att ta bort en spelares gula kort från och med kvartsfinalen och framåt så att ingen missar finalen.

Dessutom kommer UEFAs disciplinnämnd att straffa Real Madrid för rasistiska incidenter som inträffade under Champions League matchen mot Bayern München den 23 april genom att stänga två delar av klubbens 81 000-sitsiga arena i den nästkommande CL matchen.

"Efter Real Madrid supportrarnas rasistiska beteende under matchen har kontroll- och disciplinnämnden beordrat att stänga en del av Santiago Bernabeu under en match. För att vara mer specifik kommer sektion 120 och 122 att vara stängd under klubbens nästkommande UEFA hemmamatch. Real Madrid är skyldiga att visa banderoll med texten 'Nej till Rasism' i dessa sektorer".

Enligt rapporter straffas klubben för att fansen vevade en spansk flagga med klubbens logga och en nazistisk symbol. Men AS rapporterar att klubben planerar att överklaga domen eftersom Howard Webb inte inkluderade händelsen i hans officiella domarrapport. Hårdare straff inkluderar böter och att hela arenan stängs.

Spaniens anti-våld kommission överväger att bötfälla klubben 3500 euro för att de inte kunde kontrollera sina åskådare från att använda lysraket på Santiago Bernabeu under Champions League finalen. Dessutom kräver kommissionen att de fyra identifierade lagbrytarna betalar böter och blir bannade från idrottsplaner i sex månader. Två andra fans som var involverade i ett bråk kommer att få samma straff.

Manchester United erbjuder Real Madrid 25 miljoner pund för Angel di Maria

Enligt uppgifter har United satt siktet på den argentinska stjärnan, vars framtid i Real Madrid är osäker.

Metro
rapporterar att Manchester United är redo att erbjuda Real Madrid 25 miljoner pund för Angel di Maria, som nyligen medgav att han kan lämna Los Blancos.

Den engelska klubben har börjat planera inför nästa säsong trots att den nya tränaren Louis van Gaal har ännu inte börjat jobba för Old Trafford.

Premier League klubbens chefer har en lista på spelare som de vill signera, och marängernas ytter är en av Uniteds prioritet i sommar.

Di Maria, som gjorde 11 mål och 24 assister förra säsongen, är inte säker på att hans framtid i den spanska huvudstadsklubben är säker, och engelsmännen planerar att utnyttja situationen.

"Jag kommer inte att ljuga, jag vet att det finns klubbar som vill signera mig och kan uppfylla Real Madrids krav" sade di Maria. "Jag är lycklig i Madrid. Jag hade en bra säsong och jag har alltid haft allas stöd".

Enligt spanska rapporter kommer britterna att försöka fresta Champions League mästarna med ett 25 miljoner pund bud. Det är inte säkert att det är tillräckligt för La Liga giganterna, men United förväntar sig ett snabbt svar - eller så vänder de sin uppmärksamhet åt annat håll.

Ramos: "Jag spelar min bästa fotboll och skulle älska att vinna Ballon d'Or"

Mittbacken känner att han spelar sin karriärs bästa fotboll just nu, och insisterade på att klubben inte vann La Decima tack vare honom, utan hela laget kämpade för den.

Real Madrids försvarare Sergio Ramos tycker att han spelar sitt livs bästa fotboll just nu och skulle uppskatta att belönas med Ballon d'Or.

Försvararen hade en nyckelroll i Los Blancos Champions League kampanj. Han gjorde två mål mot Bayern München i semifinalens returmatch, och nätade ett avgörande mål i finalen.

"Jag spelar min bästa fotboll" sade Ramos när han fick en guldmedalj i Sevilla, rapporterar Goal. "Jag har haft ett bra år, både på en personlig och professionell nivå. Vi får hoppas att det fortsätter i VM i Brasilien".

"Jag skulle älska att vinna Ballon d'Or, men för att vara ärlig tänker jag inte på det. I slutändan vinner man individuella titlar med lagkamraternas hjälp".

"Det är inte Sergio Ramos Decima, utan den är allas. Det finns många som har jobbat hårt för att vinna titeln. Det har varit ett bra år för alla Madridistas".

Rapport: Iker Casillas vill lämna Real Madrid

Real Madrid kaptenen överväger att lämna Champions League mästarna eftersom han känner sig utfrusen av Carlo Ancelotti.

Enligt uppgifter överväger Iker Casillas att lämna Real Madrid under sommarens transfermarknad.

El Mundo Deportivo hävdar att den 33-årige spanjoren är inte nöjd med sin situation i Santiago Bernabeu klubben efter att inte ha fått spela i La Liga förra säsongen.

Målvakten, som spelade i Los Blancos Champions League seger mot Atletico Madrid, är en måltavla för Arsenal, och Gunners är övertygade om att de kan locka honom till London klubben, men det kommer förmodligen att kosta engelsmännen en förmögenhet.

Arsenal i kontakt med Real Madrid och Morata

Arsenal förhandlar med Morata och hans klubb om en flytt till den engelska huvudstaden.

Arsenals chefer befinner sig i Spanien för att komma överens med Real Madris anfallare Alvaro Morata om de personliga villkoren.

The Daily Mail säger att 21-åringen har varit en måltavla för Arsene Wenger under en lång tid, och engelsmännen har börjat förhandla med Los Blancos produkten, som också jagas av Juventus.

La Liga giganterna är redo att sälja, men de kommer att insistera på att inkludera en buy-back klausul, som förmodligen kommer att blockera en potentiell affär.

Arsenal försökte signera spanjoren på lån förra sommaren, och nu hoppas Gunners att de kan locka Morata med regelbunden spel i London.

Carlo Ancelotti vill signera Arturo Vidal i sommar

Direkt efter att ha vunnit sin tionde Champions League titel har Real Madrid börjat jobba på sina planer inför nästa säsong.

Real Madrids tränare Carlo Ancelotti har antytt att den spanska huvudstadsklubben kommer att försöka signera Juventus mittfältare Arturo Vidal.

Den italienska taktikern är dock försiktig med att arbeta i den italienska transfermarknaden, men han är ute efter en spelare som kan spela bredvid Luka Modric, och han ser 26-åringen som den perfekta kandidaten.

Los Blancos kommer dock att möta konkurrens från Manchester United och Barcelona, men Tuttosport hävdar att Champions League mästarnas intresse är mer konkret och de förväntas slå sina konkurrenter med sin finansiella styrka.

"Jag kommer inte att försvaga den italienska fotbollen under transfermarknaden" sade Ancelotti till Il Corriere dello Sport. "Jag garanterar att vi inte kommer att göra det, det är inte vår plan. Vidal? Men han är inte en italiensk fotbollsspelare".

Cristiano Ronaldo är skadad igen

29-åringen förenades med sina landsmän inför vänskapsmatchen mot Grekland, men kunde inte träna på grund av en muskelskada.

Cristiano Ronaldo har skadat sitt lår under Portugals förberedelser inför sommarens VM turnering i Brasilien.

Den 29-årige stjärnan återhämtade sig nyligen från en hamstringskada och kunde delta i Real Madrids Champions League vinst mot Atletico Madrid.

Anfallaren är en av fem spelare som står bland de skadade spelarna i Portugals officiella hemsida, och enligt Seleccao lider Ronaldo av "smärta i den bakre delen av hans vänstra lår".

Man tvivlar dock inte på att de fem skadade spelarna kommer att missa turneringen, men det portugisiska landslaget är ändå oroliga över Ronaldo, som har varit deras nyckelspelare i kvalificeringen till VM.

Manuel Sanchis: "Ramos kan vinna Ballon d'Or"

Försvararen nätade tre mål i säsongens två sista Champions League matcher, och Sanchis stöttar honom i fotbollens största individuella utmärkelse.

Den tidigare Real Madrid mittfältaren Manuel Sanchis säger att Sergio Ramos bör vara en Ballon d'Or kandidat.

Den 28-årige försvararen gjorde två mål mot Bayern München i Champions Leagues semifinal, och kvitterade den dramatiska finalen mot Atletico Madrid.

Lionel Messi och Cristiano Ronaldo har vunnit priset de senaste sex åren, men Sanchis tycker att det är dags för Madrids mittback att bli belönad för sina prestationer.

"Vi har länge vetat att Ramos är den bästa försvararen i världen, jag har aldrig tvivlat på det" sade Sanchis, rapporterar Goal.

"Jag ser honom redan bland Ballon d'Or kandidaterna. En spelare av hans kvalitet och prestation måste övervägas".

"Jag har en teori om att lag byggs upp från baksidan till framsidan. Mitten av försvaret är viktig eftersom man har möjligheten att diktera, och Sergio gör en påverkan eftersom han inte bara försvarar. Han är en komplett spelare".

Angel di Maria: "Min framtid ligger i Real Madrids händer"

Argentinaren medgav att han inte har sista ordet gällande hans framtid, och avslöjade att en sommarflytt kan vara ett alternativ.

Angel di Maria hävdar att ett antal klubbar är intresserade av att signera honom i sommar, men betonade att hans framtid ligger i Real Madrids händer.

Den argentinska yttern har varit i toppform denna säsong och spelade en nyckelroll i den spanska klubbens framgångsrika Champions League- och Copa del Rey kampanjer.

26-åringen har kopplats med ett antal Premier League klubbar, men han har klargjort att han skulle vara glad att stanna i den spanska huvudstadsklubben om klubben vill behålla honom.

"Jag kommer inte att ljuga, jag vet att det finns klubbar som vill signera mig och som kan uppfylla Real Madrids krav. Men det är mina representanter och klubben som tar hand om det. Jag kommer att stanna om klubben vill att jag ska stanna" sade Di Maria till Marca.

"Jag tänker inte på min framtid just nu. Vi får se vad Madrid har i åtanke, om de vill att jag ska stanna eller lämna".

"Jag är lycklig i Madrid. Jag hade en bra säsong och jag har alltid haft allas stöd, men ibland har man inget val även om man vill stanna kvar".

Förra sommaren rapporterades det att Di Maria var nära att lämna Los Blancos, men tränaren Carlo Ancelotti övertygade honom att stanna eftersom han fortfarande hade en viktig roll på Santiago Bernabeu.

"Många saker har sagts om mig. Ibland gör det ont att höra alla dessa rykten om att jag kommer att lämna. Sådana tillfällen är svåra för en spelare".

"Förra sommaren pratade jag med Ancelotti. Jag ville stanna och han ville också att jag skulle stanna. Han berättade för mig att han räknade med mig och att det var upp till mig att fatta ett beslut".

"Jag har växt jättemycket under Ancelotti. Han fick ut det bästa av mig. Saker och ting har gått bra för mig och jag fattade rätt beslut när jag bestämde mig för att stanna".

Sami Khedira: "Jag kommer att vara redo för VM"

Mittfältaren är säker på att han kommer att hinna återhämta sig innan turneringen sätter igång.

Sami Khedira lovar att han kommer att vara i full form inför Tysklands första VM match, som kommer att spelas mot Portugal den 16 juni.

27-åringen återvände efter en lång tid utanför planen på grund av en knäskada, och spelade 59 minuter i Champions League finalen mot Atletico Madrid.

"Jag är i form, men det finns fortfarande några saker jag måste jobba på" sade Khedira i en presskonferens, rapporterar Goal. "Jag måste ta ett steg i taget".

"Mitt mål var att hinna återhämta mig till VM och det har fungerat bra. Jag tror att jag kommer att vara i toppform innan den 16 juni".

"Man måste alltid lyssna på sin kropp, men jag håller inte tillbaka på träningarna. Förutom träning med truppen gör jag ytterligare övningar för att vara förberedd så bra som möjligt".

"Min återhämtningsprocess var lång och svår. Jag har jobbat jättehårt för att kunna spela VM".

Florentino Perez: "Real Madrid vill inte signera Agüero i sommar"

Los Blancos president försäkrade att klubben inte kommer att försöka signera Agüero under sommarens transfermarknad.

Real Madrids president Florentino Perez insisterar på att Champions League vinnarna inte är intresserade av att signera Manchester City anfallaren Sergio Agüero i sommar.

Den argentinska stjärnan har kopplats med en flytt till Santiago Bernabeu klubben under en lång, men det ser ut som att en flytt är utesluten just nu.

"Vi planerar inte att lägga ett bud på Agüero just nu" sade Perez till Onda Cero. "Just nu känner vi ingen brådska att signera nya spelare".

Sedan betonade Perez att Los Blancos inte är skyldiga Tottenham pengar för Gareth Bales transfer efter Champions League vinsten.

"Vi är inte skyldiga Tottenham pengar för att Bale vann Champions League med oss. Det är absurt att vissa människor som inte gillar mig kritiserar mig för att jag signerar spelare som Bale. Samma sak hände med Zidane".

Perez: "Sir Alex Ferguson ville ha Carlo Ancelotti som sin efterträdare"

Tidigare trodde man att den legendariska tränaren valde David Moyes som sin efterträdare, men nu har det avslöjats att Ancelotti var Manchesters förstahandsval.

Manchester United ville ersätta Sir Alex Ferguson med Carlo Ancelotti förra sommaren, påstår Real Madrids president Florentino Perez.

Den skotska tränaren pensionerade sig i slutet av säsongen efter att ha lett engelsmännen till Premier League titeln. Han ersattes av David Moyes, som nyligen sparkades eftersom han misslyckades säkra en Champions League plats, och Louis van Gaal är hans ersättare.

Nu hävdar Peres att Moyes inte var Fergusons förstahandsval, och insisterade på att han bad Ancelotti ta över jobbet när italienaren tränade Paris Saint-Germain - trots att han hade redan kommit överens om ett avtal med Los Blancos.

"Ferguson ringde Ancelotti för att fråga om han kunde ersätta honom, men han sade att han hade redan lovat att komma hit till oss" sade Perez, rapporterar Goal.

Benzema kräver en löneförhöjning för att stanna i Real Madrid

Real Madrid är i kontraktssamtal med Benzema, som kräver en löneförhöjning för att stanna i Spanien.

Den engelska median rapporterar att det ser ut som att Real Madrid kommer att förlora anfallaren Karim Benzema.

The Daily Mail säger att fransmannen, som tros vara en måltavla för Arsenal, kräver en stor löneförhöjning för att stanna i den spanska huvudstadsklubben.

Champions League mästarna hoppas dock att de kommer att nå en överenskommelse med 26-åringen innan VM sätter igång.

Rapport: Real Madrid erbjuder Juventus 65 miljoner euro + 2 spelare i utbyte mot Pogba

Madrid planerar att erbjuda den italienska klubben pengar plus två spelare i utbyte mot den talangfulle playmakern.

Real Madrid kommer att lägga ett chockande bud på Juventus mittfältare Paul Pogba, rapporterar Sport.

Los Bancos har varit i samtal med Pogbas agent, Mino Raiola, för att diskutera de personliga villkoren och de närmar sig en överenskommelse.

Marängerna är villiga att betala hela 65 miljoner euro plus produkten Alvaro Morata samt försvararen Fabio Coentrão i utbyte mot fransmannen.

Santiago Bernabeu klubbens assisterande tränare, Zinedine Zidane, har varit i kontakt med 21-åringen för att prata om livet i Madrid, och hans franska landsmän Raphaël Varane samt Fabio Coentrão pratar med honom regelbundet.

Xabi Alonso: "Jag kommer att skrika på Ronaldo om det behövs"

32-åringen medger att han inte hade vågat skälla ut Zidane för fem år sedan, men säger att han numera är mer bekväm med sitt inflytande i klubben.

Real Madrids mittfältare Xabi Alonso säger att han inte skulle ha några problem med att skrika på Cristiano Ronaldo om han känner att det behövs, men betonade att omklädningsrummet är ett lyckligt ställe just nu.

Jose Mourinhos regim resulterade till ett konfliktfyllt slut på förra säsongen, men med Carlo Ancelotti vid rodret har klubben äntligen lyft sin tionde Champions League titel, och Alonso avslöjade att det finns en god samverkan mellan spelarna och hans personliga utveckling.

"Det är inte lika intressant som folk tror att det är i omklädningsrummet" sade Alonso till Canal Plus. "Det finns grupper, men alla har en bra relation med varandra".

"Om jag måste skrika på Cristiano Ronaldo kommer jag att göra det. Jag hade dock inte skrikit på Zinedine Zidane för fem år sedan".

"Att vara en del av denna trupp betyder jättemycket. Generationen vi har haft är en välsignelse, en historia".

Sergio Ramos: "Jag vill pensionera mig i Real Madrid"

Mittbacken har ingen avsikt att lämna Champions League mästarna, och avslöjade att han vill stanna tills han hänger upp skorna.

Sergio Ramos säger att han är lycklig med sitt liv i Real Madrid och planerar att avsluta sin karriär i Santiago Bernabeu klubben.

Den spanska försvararen spelade en nyckelroll i lördagens 4-1 vinst mot Atletico Madrid i Champions League. Tack vare hans kvitteringsmål kunde Los Blancos göra tre mål till i förlängningstid, och Ramos har satt siktet på att vinna fler titlar med den spanska huvudstadsklubben.

"Jag känner mig privilegierad att spela för världens bästa lag" sade Ramos till journalister, rapporterar Goal. "Jag hoppas att jag kommer att stanna i många år och pensionera mig här".

"Jag märkte fansens tillgivenhet första dagen jag kom hit, och jag kommer alltid att vara tacksam. Att vinna Champions League är en dröm som gick i uppfyllelse".

Sami Khedira: "Vi var döda, men Sergio Ramos räddade oss"

Los Blancos såg ut att förlora Champions League titeln på grund av Diego Godins 1-0 mål, men med 90 sekunder kvar kvitterade Ramos matchen.

Sami Khedira kände att Real Madrid var döda och begravda tills Sergio Ramos räddade dem från en förlust i lördagens Champions League final mot Atletico Madrid.

Diego Godins tidiga mål såg ut att ge Diego Simeones män deras första Champions League titel, men ett sent kvitteringsmål från Sergio Ramos gjorde det möjligt för Los Blancos att ta hem La Decima.

"Det är den största trofén i klubbfotboll" sade Khedira till DFBs officiella hemsida. "Det är en trofé som gör en stolt".

"Jag kände en stor glädje inom mig. Vi var döda, men Sergio Ramos räddade oss ännu en gång".

Khedira startade matchen i Lissabon, men kunde bara spela 59 minuter och ersattes av Isco. Tysken insisterar dock på att han kommer att vara i form inför sommarens VM.

"Jag tycker att det var tydligt att brist på speltid gjorde det omöjligt för mig att spela mitt bästa på planen" medgav Khedira. "Därför var jag tvungen att bytas ut".

"Men om jag inte hade varit redo så jag hade inte startat. Det var ett tecken på att tränaren litar på mig, så jag fick spela utan att ha byggt upp någon rytm. Det är det enda som fattas just nu".

"Men Tyskland har två eller tre matcher innan VM, och det kommer att vara tillräckligt för mig. Det kan jag försäkra".

Raul: "Casillas har inget att bevisa"

Den spanska kaptenens misstag var nära att kosta Madrid Champions League titeln, men hans förra lagkamrat insisterar på att klubben tog sig till finalen tack vare målvakten.

Enligt den spanska ikonen Raul, har Real Madrids lagkapten Iker Casillas inget att bevisa trots hans misstag mot Atletico Madrid.

Diego Godin gav Los Blancos stadsrivaler ledningen i lördagens Champions League final eftersom Casillas gick alldeles för långt fram, vilket gjorde det möjligt för motståndarna att göra mål.

Målet såg ut att ge Atletico den europeiska trofén tills Sergio Ramos kvitterade matchen i den 93:e minuten, och gjorde det möjligt för Gareth Bale, Marcelo och Cristiano Ronaldo att göra tre mål under förlängningen.

Raul, som spelade med Casillas både i Real Madrid och Spanien, säger att han är glad över att se Madrid vinna sin tionde europeiska titel, och insisterade på att den 33-årige skotträddaren spelade en nyckelroll under hela turneringen.

"Jag är glad, liksom alla Madridistas. Att vinna den europeiska cupen - La Decima - är historiskt. Den kom efter så mycket lidande och dåliga tider" sade Raul efter matchen, rapporterar Goal.

"Iker har haft en fantastisk Champions League och en fantastisk säsong. Han hade otur med målet, men Madrid tog sig till finalen eftersom han hade så många bra dagar".

"Han behöver inte bevisa något. Jag är jätteglad för deras skull och speciellt för honom eftersom han fick lyfta cupen".

Ifall ni missade Champions League finalen

Real Madrid blev Champions League mästare efter en dramatisk final på Lissabon. Hade det inte varit för Sergio Ramos kvitteringsmål, hade Los Blancos ännu inte vunnit sin tionde europeiska titel.

Tre mål i förlängningstid

Det var Gareth Bale som gav Real Madrid ledningen innan Marcelo och Cristiano Ronaldo gjorde ytterligare två mål.

Xabi Alonsos reaktioner
Spanjoren fick inte delta i matchen på grund av en avstängning, och mittfältaren kunde inte dölja sin nervositet när han satt på läktaren. De två första bilderna visar hans reaktion på Bales miss i den 66:e minuten, de två andra bilderna visar hur han reagerar på 2-1 målet, den femte respektive sjätte bilden visar hur han reagerar på Bales miss i den 77:e minuten. De två näst sista visar hur han reagerar på att den andra halvleken slutade 1-1 och de två sista visar hans reaktion på Marcelos 3-1 mål.

Marcelo och Iker i tårar efter slutsignalen
Det blev känslosamt för brasilianaren och spanjoren, som båda två har väntat en lång tid på denna titel.

Men vi fick också se många glada ansikten


Spelarna stör Ancelottis presskonferens
Ett antal spelare störde Carlo Ancelottis presskonferens och sjöng "Como no te voy a querer, como no te voy a querer, si me has hecho campeon de Europa por decima vez" (översättning: hur kan du säga att jag inte älskar dig, hur kan du säga att jag inte älskar dig, om du gjorde mig europeisk mätare för tionde gången).
 
Casillas pratar med median efter slutsignalen
"La Decima är viktigare än VM. Det var länge sedan vi vann en Champions League. Två år sedan lovade jag denna vinst i en arena full med fans och vi förtjänade vinsten".

Iker Casillas hade rätt
Spanjoren lovade fansen en Champions League titel när Real Madrid vann La Liga år 2012 (se bilderna nedan). Två år senare är Madrid CL mästare.
 
Iscos intervju med AS
"Jag är jättestolt över att skrivit historia med denna klubb. Matchen var tuff, men vi är Madrid och vi ger aldrig upp. Vi fortsatte att kämpa ända till slutet och det ger segern en bättre smak. Vi är jätteglada att ge fansen så mycket glädje. La Decima är en titel som Madrid har varit ute efter en lång tid och vi måste fira detta" [x].
Man of the Match
Angel di Maria vann inte bara sin första Champions League titel, utan han blev också utsedd till matchens lirare.
"Det är fantasitkst att ha vunnit La Decima och min första Champions League titel. Det är något som man drömmer om som ett barn och jag är jätteglad. Idag förtjänar vi att vara mästare. Det var en match som vi visste skulle vara tuff. Vi hade en chans med Sergio och den gick in, tack gode Gud. Allt slutade bra. Vi är inte trötta. Nu är det dags att fira. Jag har känt mig hemma denna vecka, jag gjorde det jag är bra på. Att spela här igen gjorde mig jätteglad, men jag blev ännu gladare av att vinna Champions League".

Sergio Ramos får Cibeles att sjunga en ramsa tillsammans.
"Spelare, spelare, vi vann finalen, må alla Atletico fans veta vem som styr huvudstaden" sjöng spelarna och fansen i Cibeles. Klicka här för att se hela firandet.

Sergio Ramos: "Mitt mål är till alla Madridistas"

Spanjoren säger att att det inte går att beskriva hur det känns att lyfta Champions League trofén i Lissabon.

Real Madrids försvarare Sergio Ramos ägnade sitt avgörande mål i Champions League finalen mot Atletico Madrid till klubbens fans.

Carlo Ancelottis män var två minuter ifrån att förlora den europeiska tävlingen, men Ramos kvitterade finalen och förlängde matchen med ett sent mål.

I förlängningen vann Los Blancos sin tionde Champions League titel tack vare mål från Gareth Bale, Marcelo och Cristiano Ronaldo, men den tidigare Sevilla försvararen är inte bekymrad över vem som tar beröm för segern.

"Det är mitt viktigaste mål. Det är otroligt tillfredsställande att vi fortsatte att kämpa ända till slutet för fansens skull" sae Ramos till AS.

"Det är inte mitt mål, det är till alla Madridistas, min familj och de som har stöttat oss hela vägen. Det går inte att förklara hur jag känner mig. Vi gjorde historia mot en motståndare. Vi vann Champions League för alla fotbollsälskare".

Iker Casillas omfamnade Ramos efter hans mål, och mittbacken avslöjade vad målvakten sade till honom.

"Efter att jag gjorde mål, sade han till mig 'Du är en f****** mästare',".

Gareth Bale: "Det finns inget större än att vinna Champions League"

Walesaren gav Real Madrid ledningen i förlängningstid, och kunde inte dölja sin glädje efter matchen.

Gareth Bale, som gjorde ett av de fyra målen mot Atletico Madrid, säger att Real Madrids Champions League vinst är en dröm som gick i uppfyllelse.

Los Blancos låg under efter Diego Godins tidiga mål, men de kämpade tillbaka under hela matchen, och tack vare Sergio Ramos sena kvittering, kunde Gareth Bale, Marcelo och Cristiano Ronaldo göra mål i förlängning.

Efter matchen insisterade den walesiska yttern att "det finns inget större" än att vinna den europeiska fotbollens största pris.

"Det här är vad alla fotbollsspelare drömmer om, att vinna Champions League - det finns inget större än det i klubbfotboll" sade Bale till Sky Sports.

"Vi har redan spelat mot Atletico fyra gånger denna säsong och varje match har varit svår. När de väl gör ett mål först är det svårt att bryta sig igenom dem. Lyckligtvis lyckades vi få ett mål på stopptid och det gav oss en drivkraft".

"Vi har visat det hela säsongen. När vi spelar vår egna fotboll vinner vi fotbollsmatcher och det vi behövde göra var bokstavligen bara att fortsätta anfalla, fortsätta göra vad vi är bäst på och vi alla trodde på det, vi alla trodde på att om vi fortsatte att göra det skulle vi vinna".

"Det var en otrolig känsla att lyfta trofén - en känsla man inte kan beskriva, och ja, det kommer att vara ett minne för evigt och det kommer att vara fantastiskt att se det i framtiden".

Sedan skrattade han bort påståenden om att hans mål betalade tillbaka 100 miljoner euro prislappen, och sade: "Prislappen betyder inget för mig. Om jag hade kommit hit för ett öre hade jag fortfarande velat spela bra".

"Det är därför jag kom till denna klubb - för att spela i stora tävlingar och vinna troféer som de vi har vunnit denna säsong. Nu vill vi vinna fler titlar".

Marcelo: "Det tog oss för lång tid att vinna La Decima"

Vänsterbacken ändrade matchen när han byttes in i andra halvlek, och han känner att Los Blancos förtjänade titeln.

Real Madrids försvarare Marcelo tycker att hans lag förtjänade att vinna Champions League, men medgav att de borde ha säkrat en vinst tidigare.

Brasilianaren nätade det tredje målet för Carlo Ancelottis män som besegrade Atletico Madrid med 4-1 i Lissabon på förlängning.

Diego Godins mål gav Diego Simeones män ledningen i den större delen av matchen, men Marcelo känner att de var värdiga den europeiska titeln.

"Det är en stor glädje. Det tog tid för oss att få den, men vi vet hur mycket vi kämpade och offrade, vi gjorde allt vi kunde för att glädja fansen" sade Marcelo, rapporterar Goal.

"För de som satt på bänken, planen, läktaren var det en jättetrevlig match. Jag är jätteglad. Jag finner inga ord. Jag kan se det på folks ansikten, jag känner en stor glädje. Vi förtjänade det".

Real Madrid Champions League mästare!!

Real Madrid besegrade Atletico Madrid med 4-1 i gårdagens dramatiska Champions League final på Lissabon. Diego Godin gjorde motståndarnas enda mål i den 36:e minuten, och behöll ledningen ända till den 93:e minuten, då Sergio Ramos kvitterade och förlängde matchen. I förlängningen gjorde Gareth Bale det första målet i den 110:e minuten, Marcelo utökade till 3-1 i den 118:e minuten och Cristiano Ronaldo nätade det sista målet på straff i den 120:e minuten. Denna vinst innebär att Real Madrid har äntligen vunnit sin tionde Champions League titel.

Startelvan + var man kan se CL finalen

REAL MADRIDS STARTELVA MOT ATLETICO MADRID: Iker Casillas, Dani Carvajal, Raphaël Varane, Sergio Ramos, Fabio Coentrão, Sami Khedira, Luka Modric, Gareth Bale, Angel di Maria, Cristiano Ronaldo & Karim Benzema.

BÄNKEN: Diego Lopez, Pepe, Marcelo, Alvaro Arbeloa, Alvaro Morata, Isco & Illarrarmendi.
SE MATCHEN
TV kanal: TV3
Alternativ 1: Gå in på Sportlemon (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 2: Gå in på Rojadirecta (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 3: Gå in på ATDHE (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 4: Gå in på MyP2P (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 5: Gå in på OleoleTV (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 6: Gå in på SoccerTVLive (skrolla ner) och välj den bästa länken för dig.
Alternativ 7: Gå in på Tune2Sports (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 8: Gå in på Soccerlivelinks (skrolla ner) och välj den bästa länken för dig.
Alternativ 9: Gå in på Eplsite (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 10: Gå in på Firstrow1 (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 11: Gå in på Laola1 (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 12: Gå in på Streamhunter (skrolla ner) och välj den bästa länken för dig.
Alternativ 13: Gå in på Wizwig (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.

Sergio Ramos: "Bale kan vinna Champions League på egen hand"

Walesaren lämnade Tottenham för 100 miljoner euro förra sommaren, men mittbacken insisterar på att hans lagkamrat har aldrig känt sig pressad av den dyra transferavgiften.

Sergio Ramos tror att Gareth Bale kan vinna Champions League titeln till Real Madrid på egen hand, och sade att hans lagkamrat har haft en otrolig debutsäsong i Spanien.

Den walesiska yttern flyttade till de spanska giganterna från Tottenham för 100 miljoner euro förra sommaren, och tack vare honom vann Los Blancos Copa del Rey finalen mot Barcelona.

Ramos är imponerad över att 24-åringen "skrattade" åt pressen som kommer efter en sådan stor transferavgift, och säger att han har gjort ett utmärkt jobb under sitt första år i klubben.

"Gareth har haft en otrolig debutsäsong" sade Ramos till Goal. "När man tänker på pressen som kommer efter en sådan transferavgift var han tvungen att anpassa sig till ett nytt land, och naturligtvis en ny liga och en ny spelstil - han har gjort mer än vi förväntade oss".

"Till och med de bästa spelarna i världen har ofta svårt att anpassa sig i sin första säsong i en ny liga, men Gareth har bara skrattat bort det".

"Han har redan visat vad han kan göra i finaler denna säsong - målet som vann oss Copa del Rey var ett som bara speciella spelare kan göra".

"Det är på tiden att klubben vinner Champions League igen. Laget kommer självklart att jobba tillsammans för att vinna mot ett jättebra Atletico lag - men Gareth har visat att han har vad som krävs för att vinna stora matcher på egen hand".

Cristiano Ronaldo 100 procent i form

Den portugisiska anfallaren är redo för lördagens Champions League final mot Atletico Madrid och applåderades av Benficas fans i fredags.

Cristiano Ronaldo har återhämtat sig och är i form inför lördagskvällens Champions League final mot Atletico Madrid i Lissabon.

Den portugisiska stjärnan var tvungen att avstå från säsongens sista ligamatch mot Espanyol förra veckan eftersom han inte kände sig redo att återvända, men Los Blancos hävdade att det var bara en försiktighetsåtgärd.

"Hade det varit en final hade han spelat" sade Carlo Ancelotti tidigare denna vecka, medan igår sade han: "Cristiano har tränat utan några problem".

En lugn Ronaldo var i bra humör under fredagens träning. Han hälsade på sin tidigare lagkamrat Raul, gav tv-kamerorna tummen upp och svarade med ett nickande ja på frågan om han mådde bra.

En källa nära Madrid bekräftade att Ronaldo är "100 procent i form" för finalen, som kommer att vara hans tredje.

Steve McManaman: "Bale och Ronaldo är världens bästa spelare"

Den engelska ikonen tycker att walesaren har haft en utmärkt debutsäsong i Madrid, och hoppas att hans gamla klubb vinner Champions League.

Den tidigare Real Madrid spelaren, Steve McManaman, tycker att Cristiano Ronaldo och Gareth Bale är världens bästa spelare just nu.

Duon tog Carlo Ancelottis lag till Champions League finalen som kommer att spelas mot Atletico Madrid ikväll, och engelsmannen känner att Bale har haft en imponerande första säsong.

"Han har gjort 20 mål under sitt första år. Han har visat att han kan göra stora saker när han är i form" sade McManaman till Goal.

"Det har varit ett otroligt år för Bale. Han gjorde mål i Copa del Rey finalen. Tillsammans med Cristiano Ronaldo tycker jag att han är den bästa spelaren i världen".

"Luka Modric har också haft ett fantastiskt år. Jag är glad för deras skull".

McManaman gjorde det andra målet i Madrids 3-0 vinst mot Valencia i Champions League finalen år 2000, och legenden hoppas att Los Blancos kan upprepa samma resultat ikväll.

"Fjorton år efter att jag vann Champions League med Real Madrid är vi alla här i Lissabon igen. Det är en otrolig chans för Real Madrid".

"Självklart vill jag att Real Madrid vinner. Det kommer att vara en tuff match, men jag tror inte att Arda Turan och Diego Costa är i form, så det kommer att vara jättesvårt för Atletico".

"I alla fall, jag tror att Real Madrid har mer erfarenhet, därför tror jag att de kommer att vinna".

Thibaut Courtois: "Jag är inte rädd för Cristiano Ronaldo"

Den belgiska målvakten är säker på att han kan rädda Ronaldos skott, och varnade sitt lag att inte göra samma misstag som Bayern München.

Inför lördagens Champions League final insisterar Atletico Madrids målvakt Thibaut Courtois på att han inte fruktar Cristiano Ronaldo.

Den portugisiska stjärnan har varit i enastående form denna säsong med sina 16 mål på 10 matcher, men Courtois är säker på att han har vad som krävs för att rädda anfallarens skott.

"Jag kommer inte att förbereda mig på ett speciellt sätt för Ronaldo. Jag fruktar inte honom" sade Courtois till Sport Bild. "Självklart är han en bra spelare, men jag är en bra målvakt".

Sedan betonade han att Atletico inte får göra samma misstag som Bayern München gjorde i semifinalen mot Los Blancos, och sade: "Vi måste lära oss från Dortmunds returmatch mot Madrid. De visade hur det går till".

"Bayerns taktik var löjlig. De kopierade Barcelonas spelstil och Madrid känner till denna filosofi. Deras spelare behövde bara några sekunder för att korsa hela planen. De har det perfekta vapnet mot professionell fotboll".

Sergio Ramos: "Real Madrid får inte känna sig pressade"

Spanjoren ser fram emot att uppfylla sin dröm att spela i en Champions League final, men berättade för sina lagkamrater att de inte bör känna sig pressade.

Real Madrids försvarare Sergio Ramos uppmanade sitt lag att inte känna sig pressade att vinna Champions League finalen på lördag.

Los Blancos har varit på jakt efter sin tionde europeiska titel sedan år 2002, och nu har de nått finalen för första gången på tolv år.

Den spanska mittbacken tror att hans lag kommer att bli belönade för deras hårda arbete, och tror inte att det finns några favoriter i helgens stora möte i Lissabon.

"Vi ser på det mer kollektivt, och (att vi har tagit oss till finalen) är en belöning för det hårda arbetet som laget har lagt ner under de senaste åren" sade Ramos till AS.

"Det är ett unikt tillfälle, en dröm och en belöning för alla våra offer. Det bör inte finnas någon press eller besatthet. Det är vår dröm att vinna Champions League, och vi delar den med fansen".

"Det är en enorm glädje att avsluta säsongen i god form. Jag mår bra och jag spelar bra framför målet också".

"Naturligtvis kommer vi försöka skada Atletico med våra vapen och vår fotboll. Vi får inte hitta på något nytt eller förändra vår filosofi som tog oss hit. En titel står på spel, därför är chanserna 50-50".

Emilio Amavisca: "Ancelottis framtid avgörs på lördag"

År 1998:s Champions League mästare betonade hur viktig den europeiska cupen är för Real Madrid.

Den tidigare Real Madrid spelaren Emilio Amavisca tror att Carlo Ancelottis framtid i klubben kommer att avgöras efter Champions League finalen mot Atletico Madrid.

Ancelotti ledde Los Blancos til Copa del Rey titeln och en tredje plats i La Liga, men Amavisca betonade att den europeiska tävlingen är den viktigaste för Santiago Bernabeu klubben.

"Ancelotti? Allt beror på lördagens final. Om Madrid slår Atletico kommer alla att säga att det har varit en fantastisk säsong och Ancelotti har gjort ett bra jobb" sade Amavisca till Goal.

"Men om Madrid inte vinner finalen kommer folk säga att han misslyckades få ut det bästa av laget. Allt beror på finalens resultat".

"Real Madrid lever för Champions League. La Liga är klubbens smörgås, medan Champions League är något speciellt. Man måste ha vunnit Champions League för att få vara en del av Madrids historia".

"Den nuvarande truppen är bra, men de måste vinna lördagens match för att bli ihågkomna. De har allt i sina egna händer".

Isco: "Real Madrid kan inte gå så lång tid utan att vinna Champions League"

Spanjoren vill att fansens agerar som Real Madrids tolfte spelare när laget möter Atletico Madrid i lördagens Champions League final.

Real Madrids mittfältare Isco uppmanar sina lagkamrater att spela spektakulärt i Champions League finalen mot Atletico Madrid för klubbens skull.

Carlo Ancelottis män har inte nått den europeiska tävlingens final sedan 2002, då de slog Bayer Leverkusen och tog hem titeln för nionde gången.

Isco vill att fansen stöttar laget till den allra sista sekunden, och säger att det är oacceptabelt att klubben inte har vunnit Champions League på så lång tid.

"Det finns en stor uppmärksamhet kring laget. Vi kan knappt vänta till lördag - vi är verkligen redo" sade Isco till Real Madrids officiella hemsida. "Fansen måste agera som vår extra spelare. Vi märkte deras närvaro i Copa del Rey finalen".

"Förhoppningsvis vinner vi La Decima. Real Madrid kan inte gå så lång tid utan att vinna finalen. Det är en match kvar och vi har jobbat för det sedan juli, så vi måste göra allt på lördag".

"Vi har varit ett starkt, kompakt och förenat lag denna säsong. Det kommer att vara nyckeln på lördag. Om vi spelar på samma sätt kommer vi att ha en stor chans att vinna".

"Atletico har varit spektakulära denna säsong. Vi måste matcha dem när gäller intensiteten. Alla drömmer om att spela i en Champions League final. Vi kommer att göra allt för att vinna La Decima".

Iker Casillas: "Vi vill vinna Champions League för fansen"

Spanjoren vill ge Santiago Bernabeu fansen en anledning att fira i Lissabon efter att ha väntat på La Decima i 12 år.

Iker Casillas vill vinna lördagens Champions League final mot Atletico Madrid för att få ett slut på Real Madrid fansens lidande.

Los Blancos har jagat den tionde europeiska titeln ända sedan 2-1 vinsten mot Bayer Leverkusen år 2002, och deras klubbkapten hoppas att Carlo Ancelottis män kan ta hem La Decima för sina supportrars skull.

"Jag vill att vi vinner för Madrid fansen som har fått lida jättemycket under de senaste åren. Jag hoppas att vi vinner för deras skull" sade Casillas till Real Madrids officiella hemsida.

"Men det kommer inte att vara en lätt match. Vi möter svåra motståndare. Jag vill att våra fans känner sig stolta över oss. Vi vill att det ska vara en spektakulär match, att vi vinner La Decima och att alla kan fira tillsammans".

"Förhoppningsvis kan jag lyfta trofén; det skulle vara ett fantastiskt ögonblick för alla, ett fantastiskt slut på säsongen".

"Det skulle också innebära att vi vinner två titlar detta år, vilket är jättesvårt att göra. Vi förbereder oss inför matchen med längtan, beslutsamhet och respekt för våra motståndare".

Angel di Maria: "Madrid final visar den spanska fotbollens styrka"

Argentinaren är stolt över att La Ligas Madrid lag har tagit över makten i Europa efter förra årets tyska Champions League final.

Real Madrids ytter Angel di Maria känner att lördagens Champions League final mot stadsrivalerna Atletico Madrid visar hur stark den spanska fotbollen är.

Förra året hävdade några experter att finalen mellan de två Bundesliga klubbarna Bayern München och Borussia Dortmund signalerade en maktförskjutning inom det europeiska spelet.

Di Maria känner dock att La Ligas två huvudstadsklubbar vidhöll sin överlägsenhet denna säsong.

"Jag tycker att en spansk final visar den spanska fotbollens utveckling och styrkan som den har haft under de senaste åren" sade di Maria till journalister, rapporterar Goal.

"Det kommer att vara en trevlig och tuff final mot Atletico Madrid och vi kommer att försöka göra vårt bästa".

Paul Clement: "Champions League vinst skulle göra Real Madrids säsong perfekt"

Carlo Ancelottis högra hand känner att vinst i Lissabon skulle vara pricken över i:et för Los Blancos, som har redan vunnit en titel denna säsong.

Real Madrids assisterande tränare Paul Clement tror att vinst mot Atletico Madrid i Champions League finalen skulle göra Santiago Bernabeu klubbens säsong perfekt.

Carlo Ancelottis män förlorade ligatiteln, men har tagit sig till den europeiska tävlingens final för första gången sedan 2002, och de vann även Copa del Rey titeln efter en 2-1 vinst mot Barcelona.

Clement känner att de har redan haft en framgångsrik säsong, men säger att en vinst på lördag skulle vara pricken över i:et.

"Det har redan varit en fantastisk säsong för oss. Vi har kämpat för alla titlar. Det är en skam att vi förlorade La Liga, men det enda vi kan göra är att gratulera Atletico" sade Clement till Goal.

"Men vi vann Copa del Rey och är i Champions League finalen. Jag tror att det skulle ge vår säsong en perfekt tia om vi vann på lördag".

"Men det är bara om vi slår Atletico. Om vi inte vinner skulle denna säsong förmodligen vara en nia. Att vinna Champions League skulle vara en dröm som går i uppfyllelse för oss alla. Den är jätteviktig för oss".

Sedan diskuterade han ett antal spelarens kondition och betonade att ett slutligt beslut gällande deras tillgänglighet kommer att fattas i sista stund.

"Vi kommer att avgöra om Ronaldo, Bale, Benzema och Pepe kommer att spela sista dagen. Allt beror på hur de känner sig på lördag. Bale och Ronaldo mår dock fint. Jag hoppas att de kommer att kunna spela finalen".

Fernando Morientes: "Real Madrid kommer att sakna Xabi Aonso"

Den 38-årige legenden betonade vikten av spanjoren, som kommer att missa helgens final på grund av avstängning.

Den tidigare Real Madrid spelaren, Fernando Morientes, tror att Santiago Bernabeu klubben kommer att sakna Xabi Alonso i lördagens Champions League final mot Atletico Madrid.

Mittfältaren fick ett gult kort under Los Blancos 4-0 returmatch mot Bayern München i semifinalen, vilket innebär att han kommer att missa finalen i Lissabon, och Morientes säger att Alonsos frånvaro är en stor förlust för Carlo Ancelottis lag.

"Han erbjuder laget en god balans och har varit deras drivkraft" sade Morientes till Fifa. "Han är en viktig spelare, så Madrid kommer att sakna honom".

Sedan pratade spanjoren om Cristiano Ronaldo och Diego Costa - som båda två kan missa finalen på grund av skador - och sade att de två spelarna kan visa sig vara avgörande.

"När man tänker på vem som kan göra skillnad står anfallarna ut. Cristiano Ronaldo och Diego Costa är de farligaste".

"Men man måste uppskatta insatserna från spelarna i alla andra positioner. Sergio Ramos och Pepe är viktiga i Real Madrids backlinje och båda två är i enastående form".

"När det gäller Atletico är deras mittfält starkast. Gabi och Arda Turan har gett deras spel en god balans".

Carlo Ancelotti: "Ronaldo och Benzema kommer att spela CL finalen"

Ancelotti tror att hans två nyckelspelare kommer att spela helgens final trots att portugisen lider av en hamstringskada, medan fransmannen har ett ljumske-problem.

Real Madrids tränare Carlo Ancelotti säger att både Cristiano Ronaldo och Karim Benzema kommer att spela lördagens Champions League final mot Atletico Madrid.

Den portugisiska stjärnan förväntades återvända från sin hamstringskada, som han fick under matchen mot Valladolid den 7 maj, när laget mötte Espanyol i säsongens sista ligamatch.

Han tvingades dock missa matchen eftersom han kände en obehaglig smärta i låret under uppvärmningen, medan Benzema tvingades lämna planen skadad i den 67:e minuten förra helgen.

Ancelotti förväntar sig dock att paret kommer att vara tillgängliga för att spela finalen mot stadsrivalerna i Lissabon den 24 maj.

"Jag tror att båda kommer att spela" sade Ancelotti till journalister, rapporterar Goal. "De mår bra".

Bale: "Jag kan inte tro att jag kommer att spela Champions League finalen"

Den walesiska spelaren har haft en framgångsrik debutsäsong i Real Madrid och ser fram emot lördagens final mot Atletico Madrid.

Real Madrids ytter Gareth Bale tycker att hans lags plats i Champions League finalen visar att han fattade rätt beslut när han valde att lämna Tottenham för Los Blancos förra sommaren

Ända sedan 100 miljoner euro flytten har han haft en framgångsrik första säsong i den spanska huvudstadsklubben, och 24-åringen kan knappt tro att han kommer att spela i Europas största tävling.

"Om någon hade sagt till mig att jag skulle spela i Champions League finalen hade jag förmodligen inte trott dem, men sådan är fotboll" sade Bale till The Daily Telegraph.

"Jag kände att det var rätt tidpunkt att lämna Tottenham och gå till Real Madrid för exakt samma anledning jag upplever nu. Som en spelare vill man gå till världens bästa klubb och vinna titlar".

"Jag känner inte att jag har något att bevisa. Jag har alltid haft förtroende för min förmåga och jag försöker alltid att göra mitt bästa, vare sig det är ett bra eller dåligt tillfälle. Det var fantastiskt att göra mål i Copa del Rey".

"Jag var ett stort Madrid fan. Klubben kände att de kunde vinna alla matcher. Det var bara allt med Real Madrid - laget, arenan, troféer".

"Jag har alltid velat vara här, men så fort jag kom hit kände jag mig genast bekväm. Det tog mig naturligtvis lite tid att vänja mig vid allt, men jag kände mig bekväm med att spela fotboll med de bästa spelarna i världen".

Rapport: Napoli erbjuder Arbeloa ett treårskontrakt

Italienska uppgifter hävdar att Napoli är intresserade av Arbeloa, som överväger att lämna Real Madrid för regelbunden fotboll.

Real Madrid försvararen Alvaro Arbeloa har blivit erbjuden ett kontrakt med Napoli, och det ser ut som att spanjoren kommer att återförenas med sin tidigare tränare, Rafa Benitez.

Den 31-årige högerbacken verkar ha förlorat sin plats i Los Blancos startelva på grund av skador och Dani Carvajals goda form.

Arbeloa, som Benitez signerade till Liverpool år 2007, skulle välkomna regelbunden fotboll med sin förra tränare, och enligt italienska Il Mattino har Serie A klubben erbjudit spanjoren 3 miljoner pund per säsong för ett treårskontrakt.

Cristiano Ronaldo avslutar säsongen med två individuella titlar

Både Lionel Messi och Diego Costa lyckades inte göra mål under ligamatchen mellan Barcelona och Atletico Madrid, vilket hjälpte Ronaldo att vinna två individuella titlar.

Real Madrids anfallare Cristiano Ronaldo avslutade La Liga säsongen med två individuella troféer.

Den portugisiska stjärnan gjorde 31 mål på 30 matcher - tre mål mer än tvåan Messi samt fyra mål mer än trean Diego Costa - och vann den spanska "Pichichi" som La Ligas topp målgörare. Detta är 29-åringens andra Pichichi i Real Madrid tröjan.

Nu delar han också den europeiska guldskon, "Golden Shoe", med Liverpools anfallare Luis Suarez. Ronaldo förväntades ta hem sin tredje Golden Shoe titel med åtminstone ett mål mer än Suarez under matchen mot Espanyol, men en skada hindrade honom från att delta i matchen och därmed dela priset med den uruguayanska stjärnan.

Real Madrid avvisar Arsenals bud på Angel di Maria

FA cup mästarna erbjöd Los Blancos 32 miljoner pund bud för argentinaren, men marängerna vägrar att sälja yttern för mindre än 45 miljoner pund.

Real Madrid har avvisat Arsenals mega bud på yttern Angel di Maria, rapporterar The Daily Express.

Den engelska tidningen skriver att de senaste rapporterna påstår att Gunners erbjöd Los Blancos 32 miljoner pund för den argentinska spelaren, men spanska källor hävdar att La Liga giganterna kräver ytterligare 13 miljoner pund för 26-åringen.

Latinamerikanen har fyra år kvar på sitt kontrakt med Santiago Bernabeu klubben, vilket innebär att Madrid har en stor fördel i förhandlingarna om di Maria.

Marcelo: "Vi är ett steg ifrån att göra historia"

Försvararen är desperat att vinna Champions League finalen mot stadsrivalerna, och hoppas att Cristiano Ronaldo kommer att återhämta sig i tid för matchen i Lissabon.

Marcelo ser fram emot lördagens Champions League final mot Atletico Madrid, och sade att Real Madrid strävar efter att göra historia.

Santiago Bernabeu klubben har vunnit nio europeiska titlar än så länge, och de har jagat sin tionde trofé sedan sin senaste vinst år 2002.

Los Blancos slog Bayern München i semifinalen och Marcelo  hoppas att klubben kan avsluta säsongen med ytterligare en titel.

"Vi fokuserar på att vinna en viktig titel, en titel som vi har väntat på under en lång tid" sade Marcelo till journalister, rapporterar Goal.

"Vi har försökt vinna den under ett antal år och nu har vi åtminstone tagit oss till finalen. Vi är ett steg ifrån att göra historia för Real Madrid och vi kommer att göra vårt bästa för att uppnå det".

"Vi kommer att göra allt för vinna. Besluten angående startelvan är upp till tränaren och jag kommer att vara där för att hjälpa laget och spela min roll".

Sedan diskuterade han kortfattat Cristiano Ronaldos kondition, och sade: "Cristiano Ronaldo mådde inte bra och det slutade med att han inte spelade mot Espanyol".

"Jag har inte hunnit prata med honom än, men förhoppningsvis är det inget allvarligt".

Carlo Ancelotti: "Cristiano Ronaldo hinner återhämta sig till CL finalen"

29-åringen förväntas inte missa Champions League finalen, trots att han tvingades missa säsongens sista ligamatch.

Carlo Ancelotti har lugnat ner oron över Cristiano Ronaldos kondition efter att portugisen missade Real Madrids sista ligamatch denna säsong.

Den 29-årige stjärnan drabbades av en hamstringskada i 1-1 kvitteringen mot Real Valladolid den 7 maj, men återhämtade sig inför gårdagens La Liga spel.

Ronaldo lämnade dock planen och skakade på huvudet i besvikelse efter att ha känt en obehaglig känsla under uppvärmningen.

Hans deltagande i Champions League finalen mot Atletico Madrid är i tvivel med tanke på att de två lagen kommer att möta varandra inom sju dagar, men Ancelotti insisterar på att hans tillbakadragande var bara en försiktighetsåtgärd.

"Ronaldo kände sig inte bekväm innan matchen efter det goda jobbet han gjorde i gårdagens träningspass, så vi kan inte ta risker" sade Ancelotti, rapporterar Goal.

"Han har gjort tester och det ser ut som att han har en liten kontraktur. Han har dock tillräckligt med tid för att återhämta sig".

Angel di Maria: "La Liga vinst viktig inför Champions League finalen"

Argentinaren säger att La Liga vinsten mot Espanyol driver Real Madrid att vinna nästa veckas Champions League final.

Angel di Maria säger att det var viktigt för Real Madrid att vinna mot Espanyol inför Champions League finalen mot Atletico Madrid.

Mål från Alvaro Morata (2) och Gareth Bale gav Los Blancos en bekväm seger på Santiago Bernabeu, medan Atleticos vinst mot Barcelona innebar en ligatitel för Diego Simeones män.

"Vi ville spela bra, vi ville spela bättre och visa att resultatet vi fick förra veckan var ren otur" sade Di Maria, rapporterar Goal.

"Det viktigaste var att vinna, spela bra och ha den bästa möjliga sinnesstämningen inför nästa veckas Champions League final".

"Vi gjorde allt för att vinna titeln och det är viktigt att vi slåss ända till slutet i alla tre tävlingar, vilket är vad vi strävade efter från start".

"Champions League är en stor match, vi alla är glada och exalterade över chansen att vinna trofén".

Gareth Bale: "Jag ser fram emot att spela min första Champions League final"

Den tidigare Tottenham stjärnan är nöjd med sin första säsong på Santiago Bernabeu, och ser fram emot att möta Diego Simeones män i Champions League finalen.

Gareth Bale säger att han längtar efter att spela sin första Champions League final, som kommer att spelas mot Atletico Madrid den 24 maj.

Walesaren har haft en imponerande första säsong i den spanska huvudstadsklubben och spelade en nyckelroll i vägen till Lissabon.

Bale säger att han ser fram emot matchen mot stadsrivalerna och La Liga mästarna Atletico, och sa: "Jag ser fram emot att spela min första Champions League final och vi kommer att jobba hårt i förberedelserna inför den".

"Jag är nöjd med min första säsong i Real Madrid och förhoppningsvis kan jag avsluta säsongen med ytterligare en titel".

Sedan vände 24-åringen sin uppmärksamhet till lördagens 3-1 vinst mot Espanyol, i vilken han gjorde det första målet.

"Det viktigaste var att vinna mot Espanyol framför våra fans. Vi gjorde det och jag är glad att ha gjort mål igen, speciellt på Santiago Bernabeu".

Real Madrid 3 - 1 Espanyol

Real Madrid vann sin sista ligamatch säsongen 2013/2014 mot Espanyol med 3-1. Gareth Bale nätade det första målet i den 64:e minuten och Alvaro Morata gjorde Los Blancos två sista mål i den 86:e respektive 91:a minuten. Klicka här för att se hela matchen med engelsk kommentator.

Startelvan + var man kan se dagens match

REAL MADRIDS STARTELVA MOT ESPANYOL: Iker Casillas, Dani Carvajal, Raphaël Varane, Sergio Ramos, Marcelo, Sami Khedira, Illarrarmendi, Angel di Maria, Gareth Bale, Cristiano Ronaldo & Karim Benzema.

BÄNKEN: Jesus, Nacho, Casemiro, Isco, Alvaro Arbeloa, Alvaro Morata & Luca Modric.

SE MATCHEN
Alternativ 1: 
Gå in på Sportlemon (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 2: Gå in på Rojadirecta (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 3: Gå in på ATDHE (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 4: Gå in på MyP2P (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 5: Gå in på OleoleTV (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 6: Gå in på SoccerTVLive (skrolla ner) och välj den bästa länken för dig.
Alternativ 7: Gå in på Tune2Sports (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 8: Gå in på Soccerlivelinks (skrolla ner)och välj den bästa länken för dig.
Alternativ 9: Gå in på Eplsite (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 10: Gå in på Firstrow1 (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 11: Gå in på Laola1 (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 12: Gå in på Streamhunter (skrolla ner)och välj den bästa länken för dig.
Alternativ 13: Gå in på Wizwig (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.

Carlo Ancelotti: "Cristiano Ronaldo kommer att spela mot Espanyol"

Portugisen missade förra veckans match mot Celta Vigo på grund av en skada, men kommer att spela säsongens sista ligamatch.

Real Madrids tränare Carlo Ancelotti har bekräftat att Cristiano Ronaldo kommer att spela mot Espanyol idag.

Den portugisiska stjärnan skadade sig under den oavgjorda matchen mot Real Valladolid och tvingades missa förra veckans förlust mot Celta Vigo.

Han kommer dock vara tillgänglig för de spanska giganterna när de möter den katalanska klubben på Santiago Bernabeu.

"Cristiano Ronaldo kommer att spela eftersom han är tillgänglig och har inga problem" sade Ancelotti till journalister, rapporterar Goal.

"Det är bara Pepe, Jese och Diego Lopez som inte är tillgängliga. Vi kommer att ge Sami Khedira lite tid eftersom han behöver det efter att ha varit borta så länge".

"Han spelade bra mot Vigo i en timma och hade inga problem efteråt. Han är ett alternativ för Champions League finalen".

"Illarramendi är det första alternativet för finalen. Han är van vid att spela där och signerades för att spela där. Jag har inte ändrat mig. Han har vad som krävs för att spela varje match, vare sig den är viktig eller inte".

Ancelotti har inkallat 21 spelare till säsongens sista La Liga match

Carlo Ancelotti har inkallat 21 spelare till säsongens sista La Liga match, som kommer att spelas mot Espanyol imorgon klockan 16:00 på Santiago Bernabeu.

REAL MADRIDS TRUPPLISTA:
Målvakter:
Iker Casillas, Jesús & Jacob.
Försvarare: Varane, Arbeloa, Ramos, Coentrão, Marcelo, Carvajal & Nacho.
Mittfältare: Bale, Xabi Alonso, Modric, Casemiro, Di María, Khedira, Isco & Illarra.
Anfallare: Cristiano Ronaldo, Karim Benzema & Alvaro Morata.

Rapport: Real Madrid erbjuder Porto Casemiro i utbyte mot Quintero

Real Madrid har inte imponerats av Casemiros spel och planerar att inkludera honom i ett bud på Portos talangfulle spelare.

Real Madrid överväger att erbjuda Porto Casemiro i utbyte mot den lovande mittfältaren Juan Quintero, rapporterar Football Direct.

Den 21-årige spelaren, som har jämförts med Barcelonas stjärna Lionel Messi, jagas av ett antal toppklubbar efter sin imponerande säsong i Porto.

Atletico Madrid och Liverpool är två andra klubbar som har kopplats med colombianen, men Los Blancos hoppas att den portugisiska klubben kommer att acceptera marängernas bud som involverar Casemiro.

Den brasilianska mittfältaren har inte gjort ett stort intryck på Madrid sedan sin flytt till klubben för ett år sedan, och han har kopplats med klubbar som Sevilla och Inter eftersom La Liga giganterna överväger att sälja honom någon gång under de kommande månaderna.

Quintero skulle utan tvekan möta konkurrens om en plats i Madrids startelva, men han ser ut att vara en spelare som är redo att ta nästa steg i sin karriär.

Dessutom ser det ut som att Isco kommer att lämna Santiago Bernabeu i sommar, vilket innebär att det skulle kunna finnas en ledig plats för playmakern.

Gareth Bale: "Ronaldo är en fantastisk man och en fantastisk fotbollsspelare"

Britten insisterar på att hans Real Madrid lagkamrat är inte samma person som median får honom att framstå, och avslöjade att hans vänskap med Luka Modric hjälpte honom att anpassa sig snabbare i Spanien.

Gareth Bale tycker att hans lagkamrat Cristiano Ronaldo är missförstådd, och insisterade på att den portugisiska stjärnan är en "fantastisk man" utanför planen.

Den walesiska yttern flyttade till Real Madrid från Tottenham för 100 miljoner euro förra sommaren, och spelaren hävdar att Ballon d'Or vinnaren har gjort allt han kan för att få Bale att känna sig välkommen i den spanska huvudstadsklubben.

"Ända sedan jag tog det första steget till Real Madrid har han varit helt fantastisk med mig. Han har gett mig råd på och utanför planen angående fotboll, var jag kan bo och sådana saker".

"Han är en trevlig kille, så hjälpsam och strävar alltid efter lagets bästa. Uppenbarligen skriver folk saker om honom, men de som verkligen känner honom vet hurdan han är, och han är en fantastisk man och en fantastisk fotbollsspelare".

När Bale flyttade till Real Madrid mötte han en tidigare lagkamrat - Luka Modric - och 24-åringen medgav att kroaten hjälpte honom att anpassa sig.

"Ja, vi spelade med varandra i fem år i Tottenham och vi hade en bra relation, så att ha honom här var självklart ett stort plus för mig".

"Självklart pratade jag med honom om det. När han kom till Madrid kände han ingen så det var ganska svårt för honom det första året, men att ha honom här detta år har fått mig att anpassa mig så mycket snabbare".

"Bara att kunna gå in i en grupp och känna någon, hänga runt med dem istället för att känna att jag är ensam har varit till stor hjälp för mig på och utanför planen, och självklart är jag tacksam för det".

Cristiano Ronaldo: "Jag har en nästan perfekt koppling med Bale och Benzema"

Den portugisiska stjärnan tycker att den tidigare Tottenham spelaren har anpassat sig väl till den spanska fotbollen.

Real Madrids anfallare Cristiano Ronaldo hyllade partnerskapet med Gareth Bale och Karim Benzema, och beskrev deras förståelse för varandra som "nästan perfekt".

Los Blancos anfallstrio BBC har imponerat med sublima prestationer denna säsong och hjälpt Carlo Ancelottis lag att ta hem Copa del Rey titeln samt nå Champions League finalen.

Ronaldo medger att det är ett nöje att spela med duon, och anser att Bale har anpassat sig briljant till livet i den spanska huvudstadsklubben.

"Jag tycker att Bale, Benzema och jag har en nästan perfekt koppling" sade Ronaldo till Uefas officiella hemsida.

"Både Karim och Gareth är fantastiska spelare. Jag mår bra när jag är spelar med dem. Det går bra för oss, vilket är viktigt för klubben".

"Gareth är en utmärkt spelare och han har anpassat sig väl. Han har visat fantastiska prestationer i Champions League, La Liga och Copa del Rey. Han gjorde ett fantastiskt mål mot Barcelona".

"Jag gillar honom jättemycket som en spelare och jag gillar honom ännu mer nu när jag har lärt känna honom. Vi pratar mycket och jag gör allt för att hjälpa honom".

Rapport: Milans president vill signera Carlo Ancelotti

Milans president kommer att försöka övertyga Carlo Ancelotti att flytta tillbaka till San Siro i sommar.

AC Milans president Silvio Berlusconi vill att Carlo Ancelotti ska återvända till San Siro.

Italienaren vill sparka Clarence Seedorf och ersätta honom med den nuvrande Real Madrid tränaren, rapporterar Il Corriere dello Sport.

Rossoneris president har bestämt sig för att leta efter en erfaren taktiker inför nästa säsong och skulle vilja anställa Ancelotti.

Berlusconi hoppas att han kan övertyga italienaren att återvända till Milano genom att ge honom full kontroll över fotbollsverksamheten - han skulle ha full kontroll över A-laget, tränarpersonalen och signeringar.

Gareth Bale: "La Decima är en dröm för oss alla"

Den walesiska stjärnan ser fram emot nästa veckas Champions League final mot Atletico Madrid.

Real Madrid yttern Gareth Bale insisterar på att truppen delar samma dröm som fansen - att vinna den tionde Champions League titeln.

De spanska giganterna har inte vunnit den europeiska cupen sedan 2002, men denna säsong har de nått finalen efter totalt 5-0 mot Bayern München i semifinalen.

Och Bale, som har redan vunnit en titel i sin framgångsrika säsong på Santiago Bernabeu, säger att Carlo Ancelottis lag drömmer om att ta hem La Decima.

"Det kommer att vara en tuff final" sade Bale till pressen, rapporterar Goal.

"La Decima är inte bara en dröm för fansen, utan även för klubben. Det är en dröm för oss alla, men det kommer att vara en svår match".

Chelsea i kamp med italiensk duo om Sami Khedira

Det är ingen hemlighet att Chelsea är intresserade av Khedira, men enligt uppgifter kommer de att möta konkurrens från två Serie A klubbar.

De senaste rapporterna hävdar att Chelsea är intresserade av Real Madrids mittfältare Sami Khedira, och enligt Bild möter de konkurrens från två Serie A klubbar.

Engelsmännen har kopplats med den tyska spelaren sedan Jose Mourinhos flytt till Stamford Bridge förra året eftersom Khedira var en nyckelspelare för portugisen under hans tid på Santiago Bernabeu.

Real Madrid spenderade stort på två unga centralmittfältare - Isco och Asier Illarramendi - förra året, medan Xabi Alonso signerad ett nytt kontrakt och Luka Modric har blivit en regelbunden startspelare för Carlo Ancelotti.

Därför kan Khedira vara tillgänglig för försäljning, och Bild hävdar att Los Blancos är villiga att lyssna på erbjudanden på omkring 20,5 miljoner pund för 27-åringens signatur.

Men som tidigare nämnt är Chelsea inte den enda klubben som är intresserade av den tidigare Stuttgart spelaren, utan de möter konkurrens från Roma och Fiorentina. Det sägs att de två italienska klubbarna har redan kontaktat Real Madrid.

Rapport: Arsenal förbereder 50 miljoner euro för Benzema

De senaste rapporterna må hävda att Arsenal är intresserade av di Maria, men enligt uppgifter kommer engelsmännen att fokusera på Benzema i sommar.

Arsenals tränare Arsene Wenger planerar att lägga ett bud på Real Madrids anfallare Karim Benzema.

Punto Pelota skriver att den franska anfallaren är Wengers "drömsignering", och Gunners planerar att använda pengarna från Arsenals nya Puma avtal för att signera 26-åringen för 50 miljoner euro i sommar.

Engelsmännens tränare fruktar dock att han kommer att behöva övertyga sin landsman att flytta till London med tanke på att han inte längre skulle jobba med Zinedine Zidane, som har haft en stor påverkan på Benzemas utveckling.

Premier League klubben kommer dock att vända sig till Barcelonas anfallare Pedro Rodriguez om de misslyckas signera den tidigare Lyon stjärnan.

Carlo Ancelotti: "Jag gillar idén att leda Real Madrid till La Decima"

Italienaren är hedrad över att ha chansen att leda Real Madrid till sin tionde Champions League titel den 24 maj.

Carlo Ancelotti medgav att han gillar idén med att hjälpa Real Madrid vinna sin tionde Champions League titel denna säsong.

Den italienska tränaren ersatte Jose Mourinho förra sommaren, och sedan sin ankomst har han vunnit en Copa del Rey titel samt tagit laget till Champions League finalen.

Los Blancos har väntat i 12 år på att vinna turneringen för tionde gången, och Ancelotti hoppas att han kan göra historia genom att ge den spanska huvudstadsklubben den europeiska titeln den 24 maj.

"Att vinna Champions League skulle vara en fantastisk prestation för klubben; jag gillar idén med att ha chansen att göra historia i denna stora klubb genom att vinna La Decima" sade Ancelotti till AS.

"Champions League har gett mig mycket; det här är den sjunde finalen jag tar del av och jag har vunnit den fyra gånger. Möjligheten att vara en Real Madrid tränare när klubben vinner La Decima är en stor motivation".

"Jag är lyckligt lottad eftersom vi alla är extremt motiverade. Alla känner samma sak; spelarna, klubben, fansen och jag. Vi är så nära, men vi vet att det inte kommer att vara lätt eftersom Champions League finaler är alltid oförutsägbara".

"Man spelar inte Champions League finalen varje dag. Alla lag har inte chansen att göra det. Det är en ära för oss eftersom vi har chansen att vinna La Decima".

Madrid kommer att möta sina stadsrivaler Atletico Madrid i finalen och Ancelotti medgav att han inte förväntade sig att Diego Simeones män skulle ha en så extraordinär säsong.

"Det kommer att vara en öppen final. Båda lagen kommer att vilja visa sin kvalité. Jag tror inte att Atletico kommer att vilja förstöra vårt spel, och vi kommer inte heller att göra det".

"Vi kommer försöka visa vår fotboll, som Atletico också kommer att göra. De har haft en fantastisk säsong. De har tagit alla med storm. Vi båda känner till varandras kvaliteter, så det kommer att vara en spännande match".

54-åringen känner också att Cristiano Ronaldos 16 mål har varit nyckeln till finalplatsen, och sade: "Jag tycker att han är i toppform, men det har han varit i många år. Det visar hur professionell han är".

"Han har varit viktig för oss i Champions League; han har gjort 16 mål. Han har varit en nyckelspelare i vägen till finalen och han kommer att göra allt för att hjälpa oss att försöka vinna den".

Antonio Conte: "Morata har en ljus framtid framför sig"

Morata kopplas med en flytt från Santiago Bernabeu klubben, och Juventus tränare har klargjort att han beundrar spanjoren.

Juventus tränare Antonio Conte har uttryckt sin beundran för Real Madrids anfallare Alvaro Morata, och rapporter hävdar att Serie A mästarna vill signera spanjoren i sommar.

Los Blancos är redo att öppna kontraktssamtal med den lovande anfallaren eftersom de ser honom som en viktig spelare för klubbens framtid, men La Liga giganterna kan välja att sälja Morata om de inte når en överenskommelse med 21-åringen, vars kontrakt löper ut sommaren 2015.

Den italienska klubben tros vilja locka honom till Turin inför säsongen 2014/2015, och Conte känner att Morata har vad som krävs för att bli en världsklasspelare.

"Morata är en fantastisk spelare och han har en ljus framtid framför sig" sade Juventus tränaren till Marca.

"Med all säkerhet kan jag säga att han har potentialen att bli en världsklassanfallare. Han är dock en Real Madrid spelare".

Ifall ni missade det!

Skadeuppdatering
Cristiano Ronaldo: Ancelotti är säker på att portugisen kommer att återhämta sig rätt så fort. Enligt uppgifter lider han bara av muskeltrötthet.

Pepe: Real Madrid bekräftade att Pepe är skadad. Han har en skada i vaden, vilket är oroande och kan innebära att han missar Champions League finalen.

Di Maria: Han känner smärta i sin höft och ljumske efter att ha sträckt på sig för mycket. Hans skada har dock tonats ner till icke allvarlig.

Benzema: Karim besökte Sanitas i måndags för att se hur det ligger till med hans högra knä. MRI och ett antal andra tester visade att han bara lider av svullnad runt menisken.

Sergio Ramos har fått en son!
Ramos och flickvännen Pilar Rubio fick en son i tisdags förra veckan. De döpte honom till Sergio Ramos Rubio [x].

Champions League finalen på Santiago Bernabeu
Santiago Bernabeu kommer vara öppen för de som vill se Champions League finalen på arenan. Klubben kommer att sätta upp gigantiska skärmar för de som inte kan åka till Lissabon för att se årets match. Inträde är gratis, men klubbens medlemmar kommer att prioriteras [x]

Tröjförsäljning
Enligt Bild sålde Real Madrid 1,4 miljoner skjortor år 2013. Över en miljon av dem tillhörde Cristiano Ronaldo.

Spelarna är upprörda
Marca rapporterar att spelarna är upprörda över att Uefa har tilldelat dem 20 biljetter var istället för 50 biljetter till Champions League finalen.

Sergio Ramos nya reklamfilm
Ramos är med i Pepsis nya reklamfilm, där flera stjärnspelare som bland annat Lionel Messi, Robin van Persie och Sergio Agüero också visar sig. Alla dessa spelare inklusive många fler ingår i Pepsis superlag #FutbolNow. De vill förena musik och fotboll genom att låta tittarna uppleva Rios livfulla gator med hjälp av deras nya reklamfilm.


Arbeloas intervju med Jot Down

Försvararen pratade om tiden under Mourinhos regim och sade att truppen fick veta vem Mourinho verkligen var ganska snabbt.

"Vi insåg vem Mourinho var första dagen i försäsongen. Spanjorerna kom från sin VM vinst och vi möttes upp i Los Angeles. Där spelade vi en match mot Galaxy och under halvtid höll vi på att förlora med 2-0. Tjuten som kom från hans mun! Han skrek på alla, ingen skonades. Vi fick veta vem han verkligen var ganska snabbt. Man kunde aldrig föreställa sig Pellegrini skälla ut Cristiano. Vi kommer ihåg hans samtal tydligt. Han sade: 'Vill ni inte springa? Det är inget problem för mig: sitt på bänken. Inte du heller? Inget problem för mig: ut! Vem det än är: en världsmästare? Jag byter in Kaká eller en akademispelare".

Alonsos gula kort
Uefa har avvisat Real Madrid överklagande på Alonsos kort. Klubben kan dock gå vidare med ärendet till idrottens skiljedomstol [x].

Cristiano Ronaldo och Irina Shayk i Nikes nya reklamfilm
Sergio Ramos är inte den enda som har gjort en reklamfilm med flera stjärnspelare, utan lagkamraten Cristiano Ronaldo har också deltagit i en reklamfilm för Nike med bland annat Zlatan Ibrahimovic, Neymar och Wayne Rooney. Dessutom är även flickvännen Irina Shayk med i videoklippet.

Golden Foot
Förutom att ha gjort en ny reklamfilm har Ronaldo också nominerats till Golden Foot. Röstning är öppen till den 24 augusti och du kan rösta på Ronaldo här.

Forbes Magazine
Den amerikanske affärstidningen visar att Real Madrid är bland annat världens mest värdefulla idrottslag.
  • #1 Mest värdefulla idrottslag - nuvarande värde: 3,44 miljarder dollar | Intäkter: 675 miljoner dollar | Rörelseresultat: 172 miljoner dollar
  • #1 och #6 Bäst betalda fotbollsspelare (2013) - Cristiano Ronaldo: 73 miljoner dollar | Gareth Bale: 24 miljoner dollar
  • #4 Dyraste sponsoravtal - Adidas avtal: 41 miljoner dollar/år | Emirates avtal: 39 miljoner dollar/år
  • #5 Bäst betalda tränare - Carlo Ancelotti: 10,5 miljoner dollar/år

Copa del Rey musiklista

En lista på låtarna som spelades när truppen firade Copa del Rey vinsten har kommit ut. Du kan klicka på sångtiteln för att lyssna på låtarna.

Real Madrid vs Inter Milan
Real Madrid kommer att möta Inter i ICC på Memorial Stadium den 26 juli. Matchen kommer att vara den första av åtminstone tre Champions Cup matcher som Los Blancos kommer att spela i sommar.

Arsenal kommer att erbjuda Real Madrid 32 miljoner pund för Angel di Maria

Spanska rapporter hävdar att Arsenals tränare har varit intresserad av di Maria under en lång tid, och nu känner han att det är dags att signera argentinaren.

Enligt uppgifter förbereder Arsenal att lägga ett överraskande bud på Real Madrid yttern Angel di Maria.

Premier League klubben betalade 42,5 miljoner pund för Mesut Özil för mindre än 12 månader sedan, vilket är den största summan Gunners har någonsin betalat för en spelare, och nu är Arsene Wenger intresserad av ännu en Los Blancos spelare.

Enligt Madrid-baserade Marca planerar engelsmännen att erbjuda marängerna 32 miljoner pund för argentinaren under de kommande dagarna.

Arsenal kommer dock att möta konkurrens från Moanco, som även dem är intresserade av di Maria, men Wenger är säker på att han kan kommer att vinna kampen om 26-åringens signatur.

Den brittiska klubben signerade nästan latinamerikanen innan hans flytt till Benfica år 2007, och sedan dess har klubbens scouter hållit koll på hans utveckling.

Di Maria har haft en viktig roll i den vita tröjan, men efter Gareth Bales ankomst har han förlorat sin plats i startelvan och blivit Ancelottis andrahandsval. Därför är det sannolikt att han vill lämna La Liga giganterna för en startplats någon annanstans.

Rapport: Real Madrid vill sälja Karim Benzema till Arsenal eller United

Den spanska huvudstadsklubben vill ha 30 miljoner pund för fransmannen, som kan lämna Santiago Bernabeu i sommar.

Real Madrid är redo att utlösa ett budgivningskrig mellan Premier League klubbarna eftersom Los Blancos vill sälja Karim Benzema i sommar, rapporterar The Mirror.

Både Manchester United och FA cup finalisterna Arsenal är intresserade av fransmannen. Den sistnämnda klubbens tränare Arsene Wenger har beundrat sin landsman under en lång tid och har nu chansen att signera honom.

26-åringen har haft en mixad säsong i Real Madrid. Han har både spelat sin karriärs bästa fotboll, men han har också varit en besvikelse i vissa stora matcher.

Santiago Bernabeu klubbens tränare Carlo Ancelotti är redo att sälja anfallaren, men måste först övertyga presidenten Florentino Perez som än så länge har avvisat alla bud på målgöraren.

Benzema, som har ett år kvar på sitt kontrakt, kan dock inkluderas i ett bud på Liverpools stjärna Luis Suarez.

Annars vill La Liga giganterna få runt 30 miljoner pund för Benzema, som kunde ha lämnat klubben förra sommaren men valde att stanna.

Rapport: Raphaël Varane vill flytta till Chelsea

Varane kommer att prata med Carlo Ancelotti om sin framtid, som kan ligga i Chelsea.

Real Madrids försvarare Raphaël Varane vill flytta till Chelsea, rapporterar den spanska median.

Chelseas tränare Jose Mourinho har velat signera Varane sedan hans flytt till London eftersom fransmannen hade en viktig roll för portugisens Los Blancos lag förra året.

Marca säger att Varane är medveten om att Chelsea är i samtal med den spanska huvudstadsklubben, och han kommer att prata med Carlo Ancelotti om sin framtid.

Mittbacken vill veta om han är inkluderad i Ancelottis planer och om Santiago Bernabeu klubben kommer att acceptera Chelseas bud.

Carlo Ancelotti: "Real Madrid har förlorat sin intensitet"

Italienaren medgav att Los Blancos misslyckande att vinna ligan är ett stort slag för klubben, men uppmanade sina män att fokusera på nästa veckas CL final.

Carlo Ancelotti uttryckte sin frustration över Real Madrids 2-0 ligaförlust mot Celta Vigo i söndags.

Santiago Bernabeu kunde ha haft två poäng mindre än ledarna Atletico Madrid samt ett poäng mer än Barcelona inför nästa veckas möte mellan ligans två topplag, men söndagens vinst innebär att de kan endast hamna på andra plats.

"Vi är besvikna över att ha förlorat La Liga. Det här är den första tävlingen i säsongen som vi inte vann och det är en besvikelse" sade Ancelotti i en presskonferens, rapporterar Goal.

"Vi saknade ett antal viktiga spelare, så det var inte lätt att förbereda oss inför denna match. Vi gav bort två lätta mål, men vi försökte kontrollera matchen efter det".

"Det är ingen tvekan om att vi inte har spelat bra de senaste matcherna, men jag tycker inte att vi gav bort La Liga. Vi förlorade lite intensitet efter Champions Leagues semifinal och det kostade oss dyrt".

Sergio Ramos: "Real Madrid lät La Liga glida iväg"

Spanjoren känner att klubben har svikit sig själva under de senaste ligamatcherna, men har nu vänt sin uppmärksamhet till Champions League.

Sergio Ramos uttryckte sin frustration över Real Madrids misslyckade att vinna La Liga denna säsong.

Los Blancos förlorade mot Celta Vigo med 2-0, vilket innebär att de inte längre har en chans att vinna ligan denna kampanj. Hade de vunnit matchen, hade de fortfarande haft en chans att vinna Primera Division eftersom både Barcelona och Atletico Madrid kvitterade sina matcher.

"Efter en fantastisk säsong i denna tävling höll laget inte måttet och vi lät La Liga glida ifrån oss på ett negativt sätt" sade Ramos till Real Madrids officiella hemsida.

"Man går hem besviken efter att ha låtit denna unika chans att vinna titeln glida ifrån oss. Vi gav allt på planen och försökte spela så bra som möjligt".

Försvararen betonade att Madrid måste nu fokusera på Champions League finalen mot Atletico, och sade: "Vi kan inte klaga eller hålla våra huvuden nere".

"Nu måste vi tänka på Champions League finalen och vara självkritiska. Sådan är fotboll: ena dagen är man på topp och andra dagen är man på botten. Madrid klarar av allt".

Celta Vigo 2 - 0 Real Madrid

Real Madrid förlorade gårdagens ligamatch mot Celta Vigo med 2-0, och har nu ingen chans att vinna La Liga.

Rapport: Liverpool erbjuder Real Madrid 10 miljoner euro för Benavente

Engelsmännen är intresserade av Real Madrids akademispelare och är villiga att betala 10 miljoner euro för honom.

Liverpool vill signera Real Madrids akademispelare Cristian Benavente i sommar, rapporterar den spanska median.

El Gol Digital hävdar att den engelska klubben har erbjudit Los Blancos 10 miljoner euro för den unga mittfältaren.

19-åringen började spela för den spanska huvudstadsklubben ungdomsakademi när han var åtta år, och nu ses han som en av framtidens mest lovande mittfältare.

Säsongen 2012/2013 kallades han till Real Madrid Castilla ett antal gånger och avslutade sin säsong med Juvenil A som toppmålgörare med sina 18 mål. Denna säsong har han spelat konstant för Castilla, men han har ännu inte spelat för klubbens A-lag.

Enligt uppgifter var peruanen nära att lämna klubben under januaris transfermarknad, men klubben beslöt sig för att behålla latinamerikanen eftersom de ser en framtid för honom i Madrid.

Liverpool kommer dock att försöka signera honom genom att lägga ett frestande bud. Premier League klubbens tränare Brendan Rodgers har signerat ett antal unga spelare under de senaste åren, och Benaventes spelstil kan jämföras med den brasilianska playmakern Philippe Coutinho.

Ancelotti har inkallat 19 spelare till La Liga matchen mot Celta Vigo

Carlo Ancelotti har inkallat 19 spelare till säsongens 37:e ligamatch, som kommer att spelas mot Celta Vigo ikväll klockan 19:00.

REAL MADRIDS TRUPPLISTA:
Målvakter: Iker Casillas, Diego López & Jesús.
Försvarare: Sergio Ramos, Arbeloa, Coentrão, Marcelo & Nacho.
Mittfältare: Bale, Xabi Alonso, Modric, Casemiro, Khedira, Isco, Illarra & Burgui.
Anfallare: Alvaro Morata, Willian José & Raúl de Tomás.

Rapport: Real Madrid förbereder 60 miljoner pund för Luis Suarez

La Liga giganterna kommer att försöka signera Luis Suarez, som kan frestas att flytta till sin barndoms drömklubb.

Real Madrid är redo att betala 60 miljoner pund för att signera Liverpools anfallare Luis Suarez, som numera är en prioritet för Los Blancos.

Det är inte första gången som Santiago Bernabeu klubben visar intresse för den uruguayanska spelaren, utan de försökte signera honom förra sommaren också, men olyckligtvis för marängerna valde Suarez att stanna i England och förlängde sitt kontrakt med the Merseyside.

Men efter att ha hjälpt Anfield klubben att konkurrera om Premier League titeln under sin otroliga säsong, är de spanska giganterna redo att pressa för att signera 27-åringen.

Florentino Perez vill att truppen ska bestå av en stor stjärnanfallare nästa säsong, så att klubben har stjärnor på alla positioner.

Enligt spanska rapporter kommer Madrid att börja med ett erbjuda engelsmännen 60 miljoner pund innan VM sätter igång, men de kan lägga ett ännu högre bud för att få sin önskade man.

Liverpool kommer sannolikt att avvisa alla bud på sin stjärna, men Suarez är känd för att vilja spela för Madrid och kan ha svårt för att motstå en flytt till den spanska huvudstadsklubben.

Dani Carvajal: "Real Madrids ungdomsakademi är den bästa i världen"

Carvajal säger att Real Madrids ungdomsakademi är den bästa i världen eftersom de gör de unga spelarna till professionella fotbollsspelare.

Real Madrids försvarare, Dani Carvajal, hyllade klubbens ungdomsakademi, som han själv var en del av.

Under det senaste årtiondet har Los Blancos köpt stora stjärnspelare istället för att producera sina egna unga talanger. Detta förändrades dock förra året, då spelare som Alvaro Morata, Jese och Dani Carvajal började få spela för A-laget.

"Real Madrids ungdomsakademi är den bästa i världen. När du är ung lär de dig de viktigaste grunderna i spelet och sedan växer du till en professionell spelare" sade Carvajal, rapporterar Inside Spanish Football.

Den spanska högerbacken medgav att han var tvungen att lämna sin pojkklubb för Bayer Leverkuse förra säsongen för att visa att han kan spela på topp och återvända till Real Madrid som en regelbunden A-lagsspelare.

"Jag var tvungen att lämna, men jag hoppades alltid på att återvända. Min karriär behövde flytten, och allt löste sig för mig".

Cristiano Ronaldo: "Jag vill vinna Champions League och göra mål i finalen"

Real Madrid stjärnan säger att hans lag står inför en svår utmaning i Champions League finalen mot Atletico Madrid i Lissabon.

Real Madrids anfallare Cristiano Ronaldo vill förbättra sitt Champions League rekord genom att göra mål mot Atletico Madrid i finalen, men han insisterade på att trofén är viktigare.

Den 29-årige stjärnan slog Lionel Messis rekord på 14 mål när han gjorde två mål mot Bayern München i semifinalen.

"Vi vann Copa del Rey, La Liga är svår men inte omöjlig, och vi har tagit oss till Champions League finalen" sade Ronaldo, rapporterar Goal.

"Vi kommer att spela mot ett bra lag i Champions League finalen. Finaler är alltid 50-50. Vi hoppas att det kommer att vara en fantastisk natt och att vi vinner".

"De är ett fantastiskt lag. De ligger på första plats i La Liga och det säger mycket om dem. Det är bra att vi har två spanska lag i finalen, och samma sak gäller Europa League finalen som Sevilla kommer att spela".

"Mitt rekord är bra, jag slog det, och det är i det förflutna. Nu vill jag vinna Champions League och göra mål i finalen, men det är även bra om en lagkamrat gör mål. Det viktigaste är att vinna trofén".

Ronaldo kommer att spela VM i sommar, och trots att han tror att Brasilien och Spanien är favoriter, säger han att "inget är omöjligt" för hans landslag.

"Spanien och Brasilien är de stora favoriterna. Portugal måste ta en match i taget eftersom inget är omöjligt i fotboll. Jag vill njuta av VM i Brasilien. Det är ett broderland för mig, och de talar mitt språk".

Pepe kan missa Champions League finalen

Den portugisiska spelaren lider av en skada i vaden, och enligt uppgifter kommer han att vara borta i två veckor.

Real Madrids försvarare Pep kan missa Champions League finalen mot Atletico Madrid på grund av en skada.

Den portugisiska mittbacken spelade hela matchen mot Real Valladolid i onsdags, men undersökningar visar att han har en skada i vaden.

"Efter skanningar och bildundersökningar på sjukhuset Sanitas La Moraleja, har spelaren Pepe diagnostiserats med en muskelskada i sin vänstra vad" skrev Real Madrid på sin officiella hemsida.

Klubben har ännu inte avslöjat hur länge han kan tvingas vara borta, men enligt vissa källor kommer han att vara borta i ungefär två veckor, vilket innebär att han kan missa mötet mot Atletico den 24 maj.

Carlo Ancelotti: "Real Madrid behöver tid - inte dyra signeringar"

Italienaren planerar inte att signera stora spelare i sommar, eftersom han inte anser att stjärnspelare ger titlar, utan tid och tålamod.

Real Madrids tränare Carlo Ancelotti säger att det tar ett tag att bygga ett vinnande lag - inte dyra spelare.

De spanska giganterna signerade Gareth Bale för världsrekordet 100 miljoner euro förra året, och än så länge har de vunnit en titel (Copa del Rey).

Dessutom har de nått Champions League finalen, men kommer osannolikt att vinna La Liga på grund av 1-1 kvittering mot Valladolid, och Ancelotti säger att tålamod, inte pengar, är nyckeln till framgång.

"Att bygga ett lag och anpassa sig till spelarnas karaktärer tar lång tid" sade Ancelotti, rapporterar Goal.

"Det är inte naturligt - man måste jobba för det. Det är viktigt att känna spelarna och att de anpassar sig. Inget system garanterar vinst".

"Svaret är inte alltid att signera de bästa. Jag vill inte signera någon eftersom jag har spelarna jag behöver. Det viktigaste är att sträva efter samma mål, värdera Madrid mer än något annat. Man vinner som ett lag, inte som individer".

Adnan Januzaj: "Cristiano Ronaldo är min förebild"

Den tonåriga talangen säger att han följer Ronaldo för att förbättra sitt spel och bli en starkare fotbollsspelare.

Manchester Uniteds ytter Adnan Januzaj säger att den tidigare Red Devils hjälten Cristiano Ronaldo är hans förebild.

Sedan sin United debut som 18-åring, ses den belgiska spelaren som en av de talangfullaste unga spelarna, och han följer Real Madrids superstjärna i hopp om att det ska utveckla honom som en spelare.

"Jag kollar på Ronaldo jättemycket och jag försöker göra samma saker som han gör" sade Januzaj till Inside United. "Han är en jättebra spelare".

"Jag tittar jämt på honom och jag ser alla hans matcher. Jag försöker göra det han gör och komma ihåg vad han gjorde i Manchester United".

"Jag måste jobba hårt i gymmet, som han gjorde, eftersom när han kom hit var han inte stark, men efter ett år eller så blev han riktigt stark och kunde knuffa undan folk. Jag försöker bli lite starkare".

Raphaël Varane: "Det är inget fel med mitt knä"

Den unga mittbacken är upprörd över rapporter som påstår att han inte har återhämtat sig från sin knäskada än.

Real Madrids försvarare Raphaël Varane har förnekat att han fortfarande lider av en knäskada.

Den unga fransmannen tog sig in i startelvan när Jose Mourinho tränade Los Blancos förra säsongen, men denna säsong har 21-åringen inte fått så mycket speltid.

"Många saker har sagts om min knä, men jag gillar inte att skämta om min knäskada" sade Varane till AS.

"Situationen är tydlig: jag var i goda händer med Dr Herve Silbert. Jag håller kontakt med honom; han gjorde ett jättebra jobb. Allt är bra med mitt knä".

Carlo Ancelotti: "Cristiano Ronaldos skada är inte allvarlig"

29-åringen drabbades av en misstänksam lårskada, men Los Blancos bossen säger att stjärnan kommer att spela Champions League finalen.

Carlo Ancelotti lugnade ner oron över Cristiano Ronaldos form, och avslöjade att problemet som tvingade anfallaren att lämna planen i onsdagens 1-1 match mot Valladolid är "inte allvarlig".

Den portugisiska stjärnan kunde endast spela nio minuter mot Jose Zorrilla klubben, och fansen fruktar att han har drabbats av ännu en hamstringskada.

"Vi får se hur Cristiano mår de kommande dagarna, men det är inget allvarligt problem" sade Ancelotti till journalister, rapporterar Goal. "Han kände sig inte bekväm, så jag bytte ut honom".

"Jag tror inte att Pepe eller Di Maria (som också skadade sig) har allvarliga problem heller. Men vi får se".

Sergio Ramos: "Real Madrid har praktiskt taget förlorat ligatiteln"

Spanjoren medgav att hans lag står inför en tuff utmaning efter 1-1 kvitteringen mot Valladolid.

Sergio Ramos säger att Real Madrid är praktiskt taget ute ur La Liga jakten efter onsdagens 1-1 kvittering mot Real Valladolid.

Carlo Ancelottis män sitter på tredje plats efter två raka kvitteringar, vilket innebär att Atletico Madrid leder med fyra poäng med endast två matcher kvar.

"Det är en skam eftersom det är nästan omöjligt att vinna ligan med två matcher kvar. Vi har förlorat" sade Ramos till journalister efter matchen, rapporterar Goal.

"Vi känner att vi tog det lugnare när vi fick 1-0 och det var ett stort misstag. Vårt fokus måste ligga på max och man måste spela som om det vore en final när man möter ett lag vars säkerhet står på spel. De gjorde det bästa av den enda chans de hade".

"Men så länge det fortfarande finns en matematisk chans att vinna kommer Real Madrid att slåss".

Valladolid 1 - 1 Real Madrid

Real Madrid fick ett oavgjort resultat mot Valladolid. Sergio Ramos nätade Los Blancos enda mål i den 35:e minuten, medan hemmalagets spelare Osorio kvitterade i den 85:e minuten.

Startelvan + var man kan se dagens match

REAL MADRIDS STARTELVA MOT VALLADOLID: Iker Casillas, Nacho, Pepe, Sergio Ramos, Fabio Coentrão, Xabi Alonso, Luka Modric, Angel di Maria, Isco, Cristiano Ronaldo & Karim Benzema.
 
BÄNKEN: Diego Lopez, Sami Khedira, Casemiro, Marcelo, Alvaro Morata, Llorente & Illarrarmendi.
 
SE MATCHEN
Alternativ 1: Gå in på Sportlemon (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 2: Gå in på Rojadirecta (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 3: Gå in på ATDHE (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 4: Gå in på MyP2P (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 5: Gå in på OleoleTV (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 6: Gå in på SoccerTVLive (skrolla ner) och välj den bästa länken för dig.
Alternativ 7: Gå in på Tune2Sports (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 8: Gå in på Soccerlivelinks (skrolla ner)och välj den bästa länken för dig.
Alternativ 9: Gå in på Eplsite (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 10: Gå in på Firstrow1 (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 11: Gå in på Laola1 (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 12: Gå in på Streamhunter (skrolla ner)och välj den bästa länken för dig.
Alternativ 13: Gå in på Wizwig (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.

Ancelotti har inkallat 19 spelare till La Liga matchen mot Valladolid

Carlo Ancelotti har inkallat 19 spelare till säsongens 34:e ligamatch, som kommer att spelas mot Valladolid ikväll klockan 21:00 på bortaplan.

REAL MADRIDS TRUPPLISTA:
Målvakter
: Iker Casillas, Diego López & Jesús.
Försvarare: Varane, Pepe, Sergio Ramos, Coentrão, Marcelo & Nacho. 
Mittfältare: Khedira, Xabi Alonso, Casemiro, Modric, Di María, Isco & Illarra.
Anfallare: Cristiano Ronaldo, Karim Benzema & Alvaro Morata.

Cristiano Ronaldo: "Neymar kan bli världens bästa spelare"

Den portugisiska anfallaren tror att hans Barcelona rival kommer att bli en av de bästa spelarna i framtiden.

Cristiano Ronaldo tror att Barcelonas stjärna Neymar kan bli världens bästa spelare.

De katalanska giganterna signerade 22-åringen från Santos för rapporterade 87,2 miljoner euro, och än så länge har han gjort nio ligamål och åtta assister på 25 matcher.

Trots Real Madrids intensiva rivalitet med de regerande ligamästarna, tror Ronaldo att den brasilianska anfallaren kommer att bli en av världens största fotbollsstjärnor.

"Jag ser Neymar som en stor spelare" sade Ronaldo till SporTV News. "Under den senaste tiden har han visat att han är en spelare med en ljus framtid".

"Hans anpassning i Barcelona började inte bra, han hade några problem i början, men jag har ingen tvekan på att han har vad som krävs för att bli en av världens bästa spelare eller till och med världens bästa spelare".

29-åringen pratade sedan om sommarens VM i Brasilien, och han känner att hans landslag hamnade i turneringens svåraste grupp, då de fick Tyskland, Ghana och USA.

"Vi är inte favoriter" sade Ronaldo. "Men vi kommer att försöka njuta av det. Vi vet att vi har en komplicerad grupp. Enligt min åsikt är det den starkaste i VM".

"Vi måste ta ett steg i taget. Vi har en stor match mot tyskarna först,, sedan spelar vi mot Ghana och till sist USA. Vi får se hur det går".

Carlo Ancelotti: "Jag är säker på att Barcelona vill slå Atletico"

Italienaren förväntar sig att alla tre lag kommer att kämpa för La Liga titeln ända till slutet, och hoppas att Barcelona kommer att göra dem en tjänst.

Real Madrids tränare Carlo Ancelotti insisterar på att Barcelona kommer att försöka slå Atletico Madrid när de två lagen möts i respektive lags sista ligamatch.

Alla tre lag har fortfarande en chans att vinna La Liga. Diego Simeones män behöver fyra poäng från sina två matcher för att vinna ligan, medan Real Madrid måste vinna sina tre återstående matcher och hoppas att Barcelona kommer att göra dem en tjänst genom att vinna matchen mot Atletico.

"Jag är säker på att Barcelona kommer att vilja vinna" sade Ancelotti i en presskonferens, rapporterar Goal. "Barca kommer att göra allt för att vinna mot Atletico. De har alltid spelat så och de kommer att försätta göra det".

"Det var ett otroligt slut på säsongen eftersom Levante hade en jättebra match mot Atletico trots att de inte hade något att spela för, precis som Valencia".

"Det här är bra för ligan. Vi kommer att slåss ända till den sista minuten. Dessa tre matcher ligger i våra händer och vi måste vinna dem".

"Onsdagens match mot Valladolid kommer att vara viktig eftersom en förlust innebär att vi inte kan vinna ligan".

"Vårt enda alternativ är att vinna. Atletico har en fördel eftersom de behöver fyra poäng för att bli mästare. Vi får se vad som händer".

Avslöjat: Carlo Ancelotti nobbade Manchester Uniteds mega bud

Carlo Ancelotti fick chansen att träna Manchester United med en mega lön, men italienaren valde att stanna i Real Madrid.

Manchester United försökte locka Real Madrids tränare Carlo Ancelotti med ett mega bud, men italienaren nobbade erbjudandet, och nu förväntas Louis van Gaal ersätta David Moyes.

Den italienska taktikern försöker vinna trippeln med Real Madrid. Han har redan vunnit Copa del Rey titeln, tagit sitt lag till Champions League finalen och har en chans att vinna ligan.

Ancelottis fantastiska jobb på Santiago Bernabeu uppmärksammade Old Trafford som erbjöd Los Blancos bossen 15 miljoner pund - som skulle göra honom till världens bäst betalda tränare.

Rapport: Real Madrid är intresserade av Laurent Koscielny

Spanska rapporter hävdar att Real Madrid vill ersätta Pepe med Arsenals stjärnförsvarare.

Real Madrid är intresserade av Arsenals försvarare Laurent Koscielny, och planerar att signera honom i sommar.

Real Madrids tränare Carlo Ancelotti känner att han är i behov av en skicklig försvarare, och Koscielny har diskuterats i Santiago Bernabeu klubben.

Enligt uppgifter har Los Blancos förlorat sitt förtroende för Pepe, och därför vill den italienska tränaren hitta en ersättare som kan spela bredvid Sergio Ramos.

AS säger dock att Gunners tränare Arsene Wenger inte kommer att låta fransmannen lämna eftersom han har blivit en av de bästa försvararna i Premier League denna säsong.

Arsenal kan dock tvingas låta Koscielny gå eftersom de kommer behöva sälja vissa spelare för att kunna köpa in nya.

Barcelonas vice president: "Real Madrid förstörde vår finansiella stabilitet"

Barcelonas vice president säger att Neymars ett år tidigare signering påverkade katalanernas ekonomiska stabilitet.

Barcelona mötte finansiella problem när de signerade Neymar, eftersom Real Madrid tvingade dem att signera brasilianaren ett år för tidigt, påstår vice presidenten Carles Vilarrubi.

De katalanska giganterna signerade anfallaren för 57 miljoner euro, men senare hävdades det att Blaugrana betalade nästan 87 miljoner euro för 22-åringen.

Vilarrubi medgav att Barcas brådskande att slå sina rivaler lämnade dem i en svår, ekonomisk position, och hävdar att Los Blancos satte dem i denna situation.

"Klubben signerade ett tidigt avtal för Neymar som egentligen skulle signeras nästa säsong (2014/2015)" sade Vilarrubi till journalister, rapporterar Goal.

"Press från en annan klubb ledde oss till att signera honom ett år tidigare. Denna faktum har påverkat klubbens finansiella stabilitet".

Marcelo: "Kvitteringen mot Valencia har inget med Champions League att göra"

Vänsterbacken säger att det inte finns någon koppling mellan 4-0 vinsten mot Bayern München och 2-2 kvitteringen mot Valencia.

Marcelo insisterar på att Real Madrids 2-2 kvittering mot Valencia berodde inte på att de var trötta efter sin Champions League vinst mot Bayern München.

Los Blancos fick ett oavgjort resultat i söndagens La Liga match på Santiago Bernabeu, och om inte Cristiano Ronaldo hade nätat i sista sekund, hade laget fått lämna matchen tomhänt.

Matchen ägde rum endast fem dagar efter semifinalen i Champions League, men den brasilianska försvararen säger att resultatet har inget med tisdagens match att göra.

"Det hade inget att göra med att vi var trötta efter Champions League" sade Marcelo, rapporterar Goal. "Vi gjorde vårt bästa, men kunde inte vinna. Vi fick åtminstone oavgjort".

"Vi tittar inte på andra lags matcher. Vi måste vinna våra. (I söndags) skulle vi vinna, men vi gjorde inte det".

"Ligan är jättesvår. Allt kan ändras när som helst. Vi hade en möjlighet att minska poängskillnaden, men vi misslyckades".

Real Madrid 2 - 2 Valencia

Real Madrid fick ett oavgjort resultat mot Valencia i södagens La Liga match på Santiago Bernabeu. Sergio Ramos gjorde Los Blancos första mål i den 59:e minuten, medan Cristiano Ronaldo kvitterade i den 92:a minuten.

Ancelotti har inkallat 20 spelare till La Liga matchen mot Valencia

Carlo Ancelotti har inkallat 20 spelare till säsongens 36:e ligamatch, som kommer att spelas mot Valencia imorgon klockan 21:00.

REAL MADRIDS TRUPPLISTA:
Målvakter: Iker Casillas, Diego López & Jesús.
Försvarare: Varane, Pepe, Ramos, Coentrão, Marcelo, Carvajal & Nacho.
Mittfältare: Bale, Xabi Alonso, Casemiro, Di María, Khedira, Isco & Illarra.
Anfallare: Cristiano Ronaldo, Benzema & Morata.

Jorge Valdano: "Casillas borde spela resterande ligamatcher inför CL finalen"

Madrids förra direktör uttryckte sin åsikt om den spanska målvaktens brist på speltid inför CL finalen.
Real Madrids tidigare generaldirektör Jorge Valdano säger att Iker Casillas borde vara klubbens förstahandsmålvakt resten av säsongen för att förbereda sig inför Champions League finalen mot Atletico Madrid. 

Carlo Ancelotti har endast använt spanjoren i Copa del Rey samt Champions League, eftersom Diego Lopez har startat alla ligamatcher denna säsong.

Valdano, som lämnade Los Blancos i maj 2011, säger dock att spanjoren borde få tillbaka sin roll som förstahandsmålvakt.

"Det är ett stort problem om Casillas inte får spela innan finalen" sade Valdano till Cadena Ser. "Jag hade gett honom spelminuter. Det är annars en lång tid utan spel".

Carlo Ancelotti: "Det kommer att vara en jämn CL final"

Madrids tränare kände att Diego Simeones män var för starka Chelsea, och han förväntar sig en jämn CL final.

Real Madrids tränare Carlo Ancelotti säger att Atletico Madrid förtjänade 3-1 vinsten mot Chelsea i Champions Leagues semifinal.

Los Blancos fixade en plats i CL finalen efter totalt 5-0 mot Bayern München, och de två Madrid klubbarna kommer nu att möta varandra i finalen den 24 maj.

"Alla i Madrid är glada och det finns inga favoriter i finalen" sade Ancelotti till Sky Italia.

"Atletico förtjänar att spela finalen, de var helt enkelt bättre än Chelsea. Alla som har varit i finaler vet att det inte finns några favoriter. Det kommer att vara jämnt".

"Jag är exalterad. Jag lever i en värld där man får njuta av dessa positiva ögonblick. Det är en stor framgång att ta Madrid till finalen efter 12 år. Jag jobbar för en klubb som är förmodligen den största i världen".

(Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen, men jag har inte haft tillgång till internet)