Real Madrid stjärnan Cristiano Ronaldo har satt nya rekord i sin karriär.

Cristiano Ronaldo ligger bakom Real Madrid bästa liga start, någonsin.
Ännu ett rekord har landat vid Real Madrid stjärnan Cristiano Ronaldos fötter.

Ronaldo har hittils lyckats näta in 10 mål i de först sex La Liga matcherna (plus två i Supercuppen och ett i Champions League), vilket är den bästa målgörande starten i La Liga under de senaste 60 åren, skriver Tribalfootball.com

Sedan 1954-55, när Pahíño gjorde samma mål som Cristiano Ronaldo har vid det här laget, har ingen startat La Liga på ett så förödande sätt.

Cristiano har också registrerat den bästa liga starten någonsin för Real Madrid då han har slått rekorden nio mål på sex matcher gjorda av Di Stéfano och Amanico under säsongerna 1958-59 respektive 1968-69.

Casillas gatulerar sin rival Navas för debuten mot Elche

Kaylor Navas hyllas av sin lagkamrat för sin insats under matchen mot Elche.
 
Real Madrids lagkapten Iker Casillas har gratulerat målvakten Keylor Navas för hans debut.

Navas föredrogs framför Casillas i vinsten mot Elche.

"Jag skulle vilja gratulera min lagkamrat Kaylor för hans Bernabéu debut, bra jobbat!", skrev lagkaptenen på sina sociala nätverk enligt Tribal Football.

Sedan fortsatte han "Laget var fantastiskt, både offensivt och deffensivt och jag skulle vilja lyfta fram vad Cris har uppkommit, eftersom vi inte är vana med dessa målgörande prestationer säsong efter säsong, det är inte lätt att göra fyra mål i en match".
 

Lagfoto säsongen 2014/2015

Real Madrid 5 - 1 Elche

Real Madrid vann stort mot Elche igår. Gareth Bale gjorde Los Blancos första mål i den 20:e minuten, medan Cristiano Ronaldo gjorde de fyra övriga i den 28:e, 32:a, 80:e respektive 90:e minuten.

Startelvan + var man kan se dagens match

REAL MADRIDS STARTELVA MOT ELCHE: Keylor Navas, Dani Carvajal, Raphaël Varane, Sergio Ramos, Marcelo, Toni Kroos, Illarramendi, Gareth Bale, James Rodriguez, Cristiano Ronaldo & Isco.

BÄNKEN: Iker Casillas, Nacho, Alvaro Arbeloa, Fabio Coentrão, Luka Modric, Karim Benzema & Chicharito.

SE MATCHEN
Alternativ 1: Gå in på Sportlemon (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 2: Gå in på Rojadirecta (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 3: Gå in på ATDHE (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 4: Gå in på MyP2P (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 5: Gå in på OleoleTV (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 6: Gå in på SoccerTVLive (skrolla ner) och välj den bästa länken för dig.
Alternativ 7: Gå in på Tune2Sports (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 8: Gå in på Soccerlivelinks (skrolla ner) och välj den bästa länken för dig.
Alternativ 9: Gå in på Eplsite (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 10: Gå in på Firstrow1 (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 11: Gå in på Laola1 (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 12: Gå in på Streamhunter (skrolla ner) och välj den bästa länken för dig.
Alternativ 13: Gå in på Wizwig (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.

Carlo Ancelotti: "Jag har inte förlorat mitt förtroende för Isco"

Real Madrid bossen betonade att mittfältaren ingår i hans planer, och sade att man måste uppskatta hans prestationer från förra året.

Real Madrids tränare Carlo Ancelotti insisterar på att han inte har förlorat förtroendet för Isco.

Den spanska mittfältaren har inte lyckats göra ett gott intryck sedan sin ankomst till den spanska huvudstadsklubben, men italienaren insisterar på att 24-åringen ingår i hans planer.

"Vi måste uppskatta det han gjorde förra året. Han gjorde ett bra jobb under sitt första år med klubben" sade Ancelotti.

"Han spelade skickligt under de två finalerna vi spelade i och han har utvecklats jättebra. Jag har inte förlorat mitt förtroende för honom".

"Vi vet att han är fortfarande ung och att han representerar lagets framtid, men det är en stor konkurrens inom truppen. Vi tror på honom eftersom han är en jätteviktig spelare".

Real Madrid fans uppmanar Perez att avgå

Real Madrid supportrarna är missnöjda med klubbens styrelse och kräver att Perez avgår som spanjorernas president.

Real Madrids lagkapten Iker Casillas var inte den enda som fick smaka på fansens vrede under förlusten mot Atletico Madrid.

Den spanska målvakten buades ut av publiken under de 90 minuterna han befann sig på planen och släppte in två mål.

Men 40 minuter in i matchen uppmanade Santiago Bernabeu supportrarna kubbens president Florentino Perez att avgå.

"Florentino avgå, Florentino avgå" hörde man fansen ropa strax innan halvtid.

Carlo Ancelotti: "Casillas är min förstahandsmålvakt"

Tränaren insisterade på att det inte finns någon debatt om vilken målvakt som bör stå mellan Real Madrid målet.

Carlo Ancelotti insisterar på att Iker Casillas kommer fortfarande att vara hans förstahandsval, och vägrade att överväga något annat.

Förra säsongen användes klubbkaptenen i cuptävlingarna - Champions League och Copa del Rey - medan Diego Lopez spelade i La Liga.

Den sistnämnda målvakten såldes dock till AC Milan i sommar, och den latinamerikanska målvakten Keylor Navas signerades som konkurrens för Casillas, som än så länge har startat de flesta matcherna.

"Diskussionen gällande vem som bör vara klubbens målvakt bör inte ens finnas" sade Ancelotti till reportrar inför tisdagens Champions League match mot Basel, rapporterar Goal. "Jag kommer inte att öppna en debatt för median".

"För mig är debatten stängd. Jag vill klargöra det. Debatter om vem som borde spela för mitt lag finns inte. Jag kommer aldrig att prata om vilken målvakt jag kommer att spela med denna säsong".

"Casillas har erfarenhet och karaktär så han vet hur man ska reagera på utvisslingar".

Iker Casillas: "Låt Real Madrid fansen bua ut mig hur mycket de vill"

Klubbens kapten utsattes för visslingar från supportrarna, men betonade att han inte hyser agg mot fansen.

Iker Casillas har skakat av sig visslingarna från Real Madrid fansen efter klubbens 2-1 förlust mot Atletico Madrid, och insisterade på att supportrarna får bua ut honom hur mycket de vill.

Carlo Ancelottis män förlorade sin andra raka match i La Liga, och klubbkaptenen Casillas utsattes för störst kritik efter gårdagens derby.

"Publiken har det sista ordet och om de tycker att de bör bua ut dig så måste man acceptera det och respektera deras åsikter" sade Casillas till journalister efter matchen, rapporterar Goal.

"Det bästa sättet att svara på detta är att fortsätta träna och spela fotboll".

Casillas känner dock att hans lag förtjänade åtminstone en kvittering, men trots detta hyllade han Atletico för deras prestation.

"Den andra halvleken var ett hammarslag, vi kontrollerade Atletico bra. Vi blev överraskade när Turan gjorde ett lysande mål på hörna. Resultatet är lite orättvist och en kvittering hade varit rätt".

"Men Atletico vet hur de spelar sina matcher och vi kan inte göra något annat än att gratulera dem".

Pepe: "Vi behöver fansen"

Mittbacken bad fansen att inte få panik efter gårdagens hemmaförlust mot La Liga mästarna.

Pepe uppmanade Real Madrids supportrar att inte ge sig på spelarna efter 2-1 förlusten mot stadsrivalerna Atletico Madrid.

När Arda Turan lämnade bänken gjorde han det avgörande målet i gårdagens Madrid derby, och Los Blancos fick nöja sig med en andra raka förlust.

Fansen reagerade med att bua ut spelarna på Santiago Bernabeu, och målvakten Iker Casillas utsattes för störst kritik.

Portugisen säger dock att de europeiska mästarna kommer att behöva all stöd de kan få för att börja om på nytt i La Liga.

"Det gick inte bra för oss" sade Pepe till Canal Plus. "Det var en tuff match, vi hade ett stort bollinnehav men vi sköt inte tillräckligt mycket utanför straffområdet".

"Vi måste höja våra huvuden, vi måste jobba vidare. Denna liga kommer inte att vara lätt att vinna. Fansen har alltid rätt, men vi behöver supportrarna".

Carlo Ancelotti: "Det är inget fel med vår formation"

Tränaren försvarade sitt lags formation, och hävdade att han inte hörde några visslingar riktade mot Casillas.

Carlo Ancelotti försvarare Real Madrids system efter 2-1 förusten mot Atletico Madrid - deras andra förlust på raken

Cristiano Ronaldo kvitterade gårdagens derby efter Tiagos tidiga mål, men ett sent mål från Arda Turan gav stadsrivalerna en säker vinst på Santiago Bernabeu.

Hemmaförlusten lämnade Los Blancos med bara en vinst på fem matcher denna säsong, och Ancelotti är medveten om att förbättringar är nödvändiga, men insisterade på att deras senaste förlusten inte beror på 4-3-3 formationen.

"Vi måste analysera saker och ting och försöka fixa dem snabbt" sade Ancelotti till journalister, rapporterar Goal. "Den första halvleken var bra, men i den andra var vi segare och och inte lika aggressiva".

"Det är inget fel med vårt system, utan det är brist på intensitet. Det har inte varit en bra start på säsongen, men det är bara början. Vi kommer att fixa våra problem".

Iker Casillas buades ut av Santiago Bernabeu publiken efter Atleticos första mål igår, men Ancelotti insisterar på att målet inte var kaptenens fel och hävdade att han inte hörde några negativa reaktioner från fansen.

"Jag hörde inga visslingar riktade mot Iker. Jag koncentrerade mig på matchen. Det är inte målvaktens fel när man släpper in ett mål på nära håll".

Real Madrid 1 - 2 Atletico Madrid

Real Madrid förlorade gårdagens derby mot Atletico Madrid med 2-1. Bortalagets Tiago nätade det fösta målet i den tionde minuten, medan Cristiano Ronaldo kvitterade i den 26:e minuten. Stadsrivalernas Turan avgjorde dock matchen i den 76 minuten och hjälpte La Liga mästarna att ta hem tre poäng.

Startelvan + var man kan se dagens derby

REAL MADRIDS STARTELVA MOT ATLETICO MADRID: Iker Casillas, Alvaro Arbeloa, Pepe, Sergio Ramos, Fabio Coentrão, Toni Kroos, Luka Modric, Gareth Bale, James Rodriguez, Cristiano Ronaldo & Karim Benzema.

BÄNKEN: Keylor Navas, Nacho, Raphaël Varane, Marcelo, Illarrarmendi, Isco & Chicharito.

SE MATCHEN
Alternativ 1: Gå in på Sportlemon (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 2: Gå in på Rojadirecta (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 3: Gå in på ATDHE (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 4: Gå in på MyP2P (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 5: Gå in på OleoleTV (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 6: Gå in på SoccerTVLive (skrolla ner) och välj den bästa länken för dig.
Alternativ 7: Gå in på Tune2Sports (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 8: Gå in på Soccerlivelinks (skrolla ner) och välj den bästa länken för dig.
Alternativ 9: Gå in på Eplsite (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 10: Gå in på Firstrow1 (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 11: Gå in på Laola1 (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 12: Gå in på Streamhunter (skrolla ner) och välj den bästa länken för dig.
Alternativ 13: Gå in på Wizwig (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.

Carlo Ancelotti inkallar 19 spelare till La Liga matchen mot Atletico Madrid

Carlo Ancelotti har inkallat 19 spelare till kvällens Madrid derby på Santiago Bernabeu. Matchen kommer att spelas ikväll klockan 20:00.

REAL MADRIDS TRUPPLISTA:
Målvakter: Iker Casillas, Keylor Navas & Pacheco.
Försvarare: Varane, Pepe, Ramos, Coentrão, Marcelo, Arbeloa & Nacho.
Mittfältare: Bale, Kroos, James Rodríguez, Modric, Isco & Illarra.
Anfallare: Cristiano Ronaldo, Karim Benzema & Chicharito.

Diego Simeone: "Nu är Casillas min favoritspelare i Real Madrid"

Efter Angel di Marias flytt till Premier League, tycker Simeone att Casillas är Los Blancos farligaste spelare.

Atletico Madrids tränare Diego Simeone säger att Iker Casillas är hans nya favoritspelare i Real Madrid.

Simeone hävdade tidigare att Angel di Maria var den bästa av Santiago Bernabeu spelarna, men hans 75 miljoner euro flytt till Manchester United försäkrar Rojiblancos att de inte kommer att behöva spela mot honom på lördag.

Nu verkar det som att Simeones största oro är att sätta mål på Carlo Ancelottis lagkapten, som har kritiserats jättemycket under de senaste månaderna för hans prestationer med sitt landslag och sin klubb.

"Nu är Casillas spelaren jag gillar mest i Real Madrid" sade den argentinska tränaren till journalister inför kvällens Madrid derby, rapporterar Goal.

Jose Mourinho: "Ronaldo till Chelsea? Pfft, glöm det"

Anfallaren har kopplats med en flytt tillbaka till Premier League, men hans landsman har tagit kål på varje hopp om en flytt till Chelsea.

Chelseas tränare Jose Mourinho har uteslutit möjligheten att signera Real Madrid superstjärnan Cristiano Ronaldo.

Den portugisiska anfallaren har kopplats med en flytt tillbaka till Premier League, och Manchester United samt Chelsea ser ut att vara de sannolikaste destinationerna för 29-åringen.

Mourinho betonade dock att The Blues inte kommer att försöka signera hans landsman, och uppmanade journalisterna att "glömma det".

Italiensk press: Real Madrid siktar in sig på Christoph Kramer

Även om transferfönstret stängdes förra veckan, så kommer ryktet fortsätta att vända. Sky Italia rapporterar att Real Madrid är redo för ett € 15m bud på tyska central mittfältaren Christoph Kramer.

Med Carlo Ancelotti närvarande full av tvivel över hans mittfält, är det tänkt att Kramer skulle passa effektivt med Toni Kroos, som han vet väl efter att ha spelat tillsammans och delat omklädningsrum med för Tyskland.

Kramer är nuvarande i den andra säsongen av ett tvåårigt lån hos Borussia Mönchengladbach. Den 23-årige moderklubb är Bayer Leverkusen.
Skribent: Dahla

Bales nya uppgift‏

Carlo Ancelotti har tillbringat några dagar att tänka på vad saker kan och kommer att ändras i Real Madrid efter den internationella pausen. Namn och system övervägs i detalj tills något klickar på plats för Carletto.

En idé som växer på den italienska är att låta Gareth Bale spela i den position som Angel di María hade förra säsongen.

Balans är redan något som Ancelotti siktade på i fjol. Kanske omstruktureringen för Real Madrid i början av säsongen kanske är en taktisk ändring, vilket gör någon mening, om man tänker på det.

Bale är bättre än James: Han täcker mer mark, kan han springa ifrån lag i djupt och han är mindre förutsägbar när han inte stack ut på högerkanten. Han har också en god förståelse för den defensiva sidan av matchen från hans tidiga dagar som en vänsterback.

Detta har dock vägas mot laget att förlora en del chanser till mål hot och hårt arbete i verksamhetens slut av planen. Den walesaren kanske inte heller kommer vara nöjd med flytten, att ha varit nästan helt fri från defensiva uppgifter förra säsongen.

När en anfallare får höra han måste jobba hemåt och arbeta hårdare för laget, det är då bara logiskt att han inte kommer att vara särskilt nöjd med idén.

Det är osannolikt att Ancelotti kommer att göra denna förändring för Madrid derby men. Mot Atletico matchen har inget utrymme för misstag, så det skulle inte vara en bra tid att mixtra med laget för mycket.
Skrivet av: Dahla

Real Madrid vill signera Ramires i januari

Spanjorerna misslyckades signera brasilianaren i sommar, men kommer att försöka ännu en gång när transfermarknaden öppnar igen i januari.

Real Madrid planerar att lägga ett januari-bud på Chelseas mittfältare Ramires, rapporterar The Daily Star Sunday.

Den engelska tidningen säger att de spanska giganterna lade ett 25 miljoner pund bud på den brasilianska spelaren, men Jose Mourinho tackade nej till Los Blancos erbjudande.

Santiago Bernabeu klubben förlorade Xabi Alonso till Bayern München, och deras 4-2 förlust mot Real Sociedad har gett Madrid panik innan transfermarknaden stänger.

Trots att klubbens senaste bud på Ramires avvisades rapporteras det att Champions League mästarna kommer ännu en gång att försöka signera 27-åringen i vinter för att försöka förstärka sitt mittfält.

Toni Kroos: "Real Madrid är bättre än Bayern München"

24-åringen känner att Real Madrid är bättre än hans gamla lag, och insisterade på att han inte lämnade tyskarna på grund av en konflikt med Guardiola.

Toni Kroos säger att de europeiska mästarna Real Madrid är en aning bättre än säsongen 2012/2013:s Champions League vinnare.

Mittfältaren lämnade Allianz Arena, som han har spelat för sedan sin debut år 2007, för Santiago Bernabeu för omkring 30 miljoner euro.

Kroos betonade att Carlo Ancelottis män har en liten fördel, men insisterade på att han inte lämnade Bundesliga klubben på grund av en konflikt med Pep Guardiola.

"Vi pratar om de två största lagen i världen" sade Kroos till Bild när han tillbads att jämföra de två klubbarna. "Men på det hela taget tycker jag att Real Madrid ligger ett steg före".

"Jag kommer ihåg min presentation med Real Madrid, då 20 000 människor dök upp trots att jag inte ens hade spelat en enda minut. I Tyskland är det osannolikt att något sådant händer".

"Guardiola hade inget med min avgång att göra. Jag förstår fotboll, precis som honom. Han förbättrade mitt spel och utvecklade mig som en spelare".

Cristiano Ronaldo: "Jag stöttar Perez till 100 procent"

Real Madrid stjärnan säger att hans kommentarer om klubbens senaste försäljningar och inköp var missförstådda, och insisterade på att han är nöjd med truppen.

Cristiano Ronaldo säger att han stöttar Real Madrid presidenten Florentino Perez till "100 procent", och hävdade att hans kommentarer om klubbens transfers var "missförstådda".

Den portugisiska stjärnan tyckte inte att klubben borde ha sålt Angel di Maria och Xabi Alonso, som såldes för att ge plats åt de nya signeringarna Toni Kroos och James Rodriguez.

Di Maria, som signerade för Manchester United för 75 miljoner euro, hävdade också att han valde att stanna i Santiago Bernabeu i det förflutna på grund av hans vänskap med Ronaldo.

Perez har sedan dess insisterat på att det inte finns någon konflikt med 29-åringen, och även anfallaren betonade att han är nöjd med truppen.

"Mina kommentarer missuppfattades" skrev Ronaldo på Twitter. "Jag hörde vad presidenten hade att säga igår och jag stöttar honom till 100 procent. Mina nya lagkamrater är de bästa! Och med dem har vi en komplett trupp. Hala Madrid!".

Real Madrid intresserade av Inter mittfältare

Real Madrid försöker slå Tottenham och Liverpool i jakten efter Guarins signatur.

Real Madrid överväger att lägga ett januaribud på Inters mittfältare, Fredy Guarin, rapporterar den italienska median.

28-åringen har kopplats med flytt från Serie A denna sommar, och enligt uppgifter erbjöd Tottenham Roberto Soldado i utbyte mot den colombianska spelaren.

De två klubbarna nådde dock ingen överenskommelse och nu kommer Guarin att stanna på San Siro till åtminstone vinterns transfermarknad öppnar.

Enligt Tuttosport kommer Real Madrid att lägga ett bud på den tidigare Porto spelaren. Det sägs att Inter vill ha 12 miljoner pund för Guarin, som har tre år kvar på sitt kontrakt.

Real fans skulle bara byta Iker för Keylor


"Något måste förändras och det kommer att förändra", sade Ancelotti efter katastrofen i Anoeta. MARCA beslutade därför att ställa MARCA.com läsare om vilka elva spelare de skulle plocka för den kommande derby. Mer än 150.000 personer deltog och den enda förändringen som de föreslog var att byta Casillas för Keylor.

61,7% anser att  inför derbyt är det rätt tid att prova Keylor Navas i mål. De fyra mål som Iker Casillas släppte in på Anoeta har väckt tvivel om spanjoren, trots att han själv inte var skyldig till förlusten. Resten av laget är fortfarande orört, med BBC på top och samma mittfält som chefen har satt sin tro på hittills: Kroos (den mest uppskattade, med 147.000 röster), Modric och James Rodríguez.

Den colombianska bara skrapar sig in i startelvan före Isco. En spelare som har fallit från favör bland Real Madrid trogen är Illarramendi, sist i raden efter räkningen var mer än 150.000 röster.
Skribent: Dahla

Cristiano Ronaldo: "Jag älskar Manchester United"

Portugisen har upprepat sin önskan om att återvända till Old Trafford och är övertygad om att Red Devils kommer att övervinna sina nuvarande svårigheter.

Real Madrid anfallaren Cristiano Ronaldo har betonat sin önskan att återvända till Manchester United någon gång i framtiden.

Portugisen har haft en enormt framgångsrik tid på Old Trafford mellan 2003 och 2009 innan han lämnade United för Madrid i en affär värd € 94.000.000.

Ändå har den 29-årige bara goda minnen av sin tid i Premier League giganterna och är ivrig att återvända till klubben där han gjorde sitt namn före sin tid på Santiago Bernabeu.

"Jag älskar Manchester United alla vet att jag har sagt det många gånger, Manchester United är i mitt hjärta, jag lämnade många goda vänner där, supportrarna är fantastiska och jag önskar att jag kan komma tillbaka en dag," berättade Ronaldo i Daily Mail .

"Jag är lycklig här i Real Madrid och har ytterligare fyra år kvar, men i framtiden vet man aldrig, därför att de behandlade mig otroligt bra i United.

"Jag verkligen älskar att vara i Manchester United."

Den fruktsamma anfallaren fortsatte sedan med att diskutera Louis van Gaal svåra start på 2014-15 kampanjen och betonade att han är övertygad om att de kommer att förbättras efter ankomsten av Angel Di Maria och Radamel Falcao.

"Tro mig, de kommer att vara ett bra lag igen, jag är säker på det. De är en stor klubb. Denna typ av händelse kan hända. Dåliga stunder och goda stunder. Manchester passerar genom en dålig stund.

"Förra året var det en hemsk säsong och i år har de inte börjat bra heller. Men jag tror att de gjorde rätt i att köpa Di Maria och Falcao.

"Jag tror att laget kommer att bli mycket bättre. Jag vill se dem bättre eftersom det är en sådan fantastisk klubb och de förtjänar att bli bättre.

"Manchester United har inte börjat bra, två poäng på tre matcher, så de behöver kvalitetsspelare och Falcao är en kvalitetsspelare. Och Di Maria, också."
Skrivet av: Dahla

James: "Jag har kommit bra överens med Cristiano"

James Rodríguez har förklarat för pressen att han har en bra relation med Cristiano Ronaldo, trots att de två bara har varit tillsammans under en kort tid.

"Jag har kommit bra överens med honom och jag hoppas att vi kan vara tillsammans under en lång tid."

Colombianen ser till att han arbetar dag ut och dag in och sa att han har hittat en mycket trevlig grupp av spelare på Bernabéu. "Alla spelare är mycket ödmjuka - det är därför de är där, och de är bra spelare."

Spelaren säger att han skulle vara bekväm att spela på vilken plats som helst under Ancelotti. "Jag kommer spela på den position chefen säger till, och vart det än är så kommer jag acceptera det."
Skrivet av: Dahla

Sami Khedira borta i upp till åtta veckor

Tysken har skadat sitt lår och förväntas missa de första veckorna av säsongen 2014/2015.

Real Madrid förväntas spendera början av säsongen utan Sami Khedira, som har drabbats av en lårskada.

Enligt det tyska fotbollsförbundet skadades den 27-årige spelaren under ett träningspass i Madrid, strax innan han återförenades med det tyska landslaget som förbereder inför sin landslagsmatch nästa vecka.

Både Madrid och det tyska landslaget har bekräftat att Khedira har genomgått scanningar på problemet som hindrar honom från att träna med Joachim Löws lag.

Los Blancos hävdar dock att spelaren skadade sig när han befann sig med det tyska landslaget, och alltså motsäger de Tysklands påståenden.

Spanska och tyska rapporter hävdar att spelaren kan vara borta i sex till åtta veckor, men varken Champions League mästarna eller världsmästarna har bekräftat dessa påståenden än.

Chicharito: "Jag behövde verkligen denna förändring"‏

I en intervju med Real Madrid TV, berättade Javier "Chicharito" Hernández om sina första intryck som en "Los Blancos" spelare.

Den mexikanskes ambition kom över och han sa att han var övertygad om att han skulle kunna hjälpa sitt nya lag få nya titlarna att komma in.

"Jag är här i Real Madrid. Denna förändring är något som jag verkligen behövde. Och vad är ett bättre ställe än världens bästa klubb, som har gett mig möjligheten, har trott på mig, jag vill göra det bästa av det", sade Javier Hernández, som inte fick många minuter med United förra säsongen.

"Jag är mycket professionell både på och utanför planen jag vill hjälpa laget är jag en center anfallare, som gillar att röra sig och ge mina lagkamrater alternativ. Att göra mål talar för sig självt,... De är frukten av ett lagarbete. Det viktiga är att, det spelar ingen roll vem som gör mål, Real Madrid vinner ", sade han.

"Jag är redo att träna med mina lagkamrater och spela fotboll. Jag vill aldrig glömma det jag älskar mest, och vad jag alltid drömt om. Detta är ett spel och du måste njuta av det. Jag vet vad det innebär att bära denna tröja och allt som den representerar ", avslutade han.
Skrivet av: Dahla

Kroos - Dubbelgångaren


Efter fem officiella matcher med Real Madrid, är frågan om var exakt Toni Kroos ska spela är i allas sinnen i Real Madrid.. Förutom prat över hans nuvarande form, debatterar det om var han spelar bäst.

"Han är inte din typiska center-mittfältare. Han är inte Busquets, inte Xabi Alonso" Sade Jorge Valdano om spelaren. Pep Guardiola, som inte har lämnat sitt yttrande om spelaren även när den katalanska lyckades vinna mot den tyska giganten, man måste tänka likadant, eftersom han har bara suttit spelaren som mittfältare en gång - mot United i Champions League.

Kroos kan ta på sig rollen han känner sig för, i mitten av plan. Under hela sin karriär har han visat att han har en magisk förmåga att omvandla, för att anpassa sig till någon roll på mittfältet. Debatten om vilken kommer att fortsättas ...
Skrivet av: Dahla

Ancelotti tvingas att bygga om bara 100 dagar efter att ha vunnit "La Decima"‏

Börja om från början efter att ha vunnit Champions League.
Det är vad Real Madrid måste göra bara 100 dagar efter att de lyft "La Decima", med nästan ett helt nytt lag att bygga. Ancelottis framgångsrecept har förlorat en del av sina viktigaste ingredienser och nu måste italienaren hitta en ny magisk formel, som översätts till hans vokabulär, vilket innebär att hitta balansen.

Den allmänna uppfattningen är att Real Madrid har försvagats efter att ha de starkaste lag de någonsin haft.
Det finns ett talesätt som är mycket vettigt i fotboll "Om det inte trasigt laga det inte".
"Los Blancos" har misslyckats med att fästa vikten vid det ordspråket.
De har låtit deras första-vals målvakt och två av deras mittfältare lämnat.
Deras nya värvningar har olika egenskaper till dem som har lämnat och det ironiska är att mästarna behöver tid.

Efter katastrofen mot Real Sociedad kommer Ancelotti att tvingas fundera över vad han vill förändra.
Det tog Ancelotti lite tid att hitta rätt formel förra säsongen och han lyckades med att vinna Champions League med sin "Modric-Alonso-Di María" tre man mittfältet.
Den nuvarande truppen har mindre alternativ på mittfältet efter Casemiro, Xabi Alonso och Di María lämnat klubben.

Kroos är inte en fullständig mittfältare, och James är visar framfötter, men har visat en del defensiva brister. 
Isco kan komma att hamna som en yttermittfältare, men just nu pekar allt på att Khedira kan vara lösningen.
Skrivet av: Dahla

Gerrard är glad över deras grupp i champions league

Liverpool kaptenen Steven Gerrard har erkänt sin glädje över att ha hamnat i samma grupp som champions league mästarna Real Madrid. 

Premier League laget lottades tillsammans med Basel, Ludogrets samt Real Madrid till grupp B.

Steven Gerrard har avslöjat att han är exalterad över att spela mot Mr, Ancelottis män.

"De är något varje spelare vill, och definitivt supportrarna," sade han till klubbens officiella hemsida. "För oss är det en chans att gå ut och tävla mot de bästa - vi vill konkurrera och gå så långt vi kan.

"Vi kommer att behandla varje lag i gruppen detsamma - men naturligtvis, kommer det att bli ett spännande möte när Real kommer till Anfield och även för oss på bortaplan, Jag kan inte vänta.

"Det är en chans för oss att tävla mot några av de bästa spelarna i världen - Såsom Gareth Bale, Cristiano Ronaldo, James Rodriguez och Karim Benzema.

"Vi är ganska nytt lag, så det är en stor chans för våra pojkar att tävla och se hur bra vi är och hur långt vi har kommit.

"Vi har stor respekt för Real Madrid, men vi har verkligen förtroende för att vi kan konkurrera med dem."
Skrivet av: Dahla (läsare, som numera är skribent)

Angel di Maria: "Jag stannade i Madrid för Ronaldos skull"

Den attackerande mittfältaren avslöjade att han hade lämnat Los Blancos redan förra året om det inte vore för Cristiano Ronaldo.

Manchester Uniteds nya signering Angel di Maria avslöjade att han stannade i Real Madrid förra säsongen för Cristiano Ronaldos skull.

Den argentinska stjärnan kopplades med en flytt från Madrid redan sommaren 2013, men så småningom stannade han på Santiago Bernabeu.

Di Maria lämnade dock denna sommar och signerade för Manchester United efter att ha förlorat sin startplats.

"Sanningen är att jag har en jättebra relation med Cristiano Ronaldo och förra säsongen stannade jag i Madrid för hans skull" sade Di Maria till ESPN Radio.

"Jag lämnade Madrid på bästa möjliga sätt, genom att vinna La Decima. I mitt avskedsbrev berättade jag exakt hur jag kände från första dagen på Bernabeu".

"Jag är tacksam Manchester United som mötte Madrids krav. Men jag känner inget större press bara för att jag är den dyraste spelaren i Premier League".

"Premier League är mer fysisk och handlar om styrka, medan i Spanien var det bara att spela fotboll. Det är dock en jättestark liga. Van Gaal bad mig att försöka anpassa mig till den nya spelstilen så fort som möjligt".

Officiellt: Real Madrid har signerat Chicharito

Los Blancos har signerat Chicharito, som kommer att slåss med Karim Benzema om startplatsen.

Real Madrid har bekräftat att de har signerat Javier "Chicharito" Hernandez på lån från Manchester United. Mexikanen kommer att spela i den vita tröjan säsongen 2014/2015, men det kommer att finnas en möjlighet att signera honom permanent i slutet av säsongen.

"Real Madrid och Manchester United har nått en överenskommelse gällande ett låneavtal för Javier "Chicharito" Hernandez, som kommer att spela för Madrid denna säsong" skrev klubben på sin officiella hemsida.

"Javier Hernandez kommer att presenteras för median i pressrummet på måndag klockan 16:30".

Real Sociedad 4 - 2 Real Madrid

Real Madrid förlorade gårdagens La Liga match mot Real Sociedad med 4-2. Sergio Ramos gjorde det första målet i den femte minuten, medan Gareth Bale nätade i den 11:e minuten. Det var dock inte tillräckligt för marängerna, som släppte in fyra mål.