De flesta Madridistas tror att Real Madrid kommer göra fler signeringar i sommar


Real Madrids fans tror att det kommer komma ännu fler nya spelare till truppen.
Real Madrid

Efter totalt sex värvningar gjorda av Real Madrid i sommar, bestående av Sergio Canales, Angel di Maria, Pedro Leon, Sami Khedira, Ricardo Carvalho och Mesut Özil, tror de flesta Madridistas att de spanska giganterna kommer spendera pengar på ännu fler spelare.

I en aktuell åsiktsundersökning som utfördes av Defensa Central, trodde inte de flesta Real Madrid fansen på Jorge Valdanos meddelande om att klubben inte kommer underteckna några fler spelare i sommar.

85 procent av väljarna anser att detta bara är en strategi som genomförs av Real Madrid för att inte tillåta andra klubbar att höja priserna för spelarna.

Samtidigt trodde 3 procent av väljarna på Jorge Valdanos ord, medan 12 procent var säkra på att Real Madrid inte kommer göra några fler värvningar denna säsong.

Kommentarer

Madrid11

2010-08-23 - 21:47:29
naaah , en forward som drogba skulle inte sitta fel , men annars har vi benzema som kmr att utvecklas så jävla mycket i år! och en försvar som clichy =)

men annars har vi så jävla bra trupp !! :))

Adam

2010-08-24 - 12:48:42
Vet någon när reals match tröja kommer i CL version?

antonReal

2010-08-24 - 13:29:24
hoppas inte dom köper nån mer vi har en bra trupp just nu den enda vi behöver sälja äå m.diara för drenthe kan vi inte sälja eftersom vi inte har nån avbytare till marcelo:D

Skriv en kommentar