Jose Mourinho bekräftar att Real Madrid vill underteckna en ny anfallare


Den portugisiska tränaren har bekräftat att Real Madrid funderar på att lägga till en ny anfallare i truppen.
Jose Mourinho

Inters högerback Maicon och Milans mittback Thiago Silva är starkt sammankopplade med en flytt till Real Madrid. Men nu har Jose Mourinho visat att Los Blancos är inte ute på markanaden för att bara hitta en försvarare, utan den tidigare Inter och Chelsea tränaren vill lägga till en ny anfallare i sin trupp, efter att Raul lämnade spanjorerna för Schalke.

"Bortsett från att underteckna en ny försvarare, vill jag också lägga till en anfallare i laget. En ny angripare skulle vara mycket välkommen. Jag vill hellre ha en till anfallare än att vara en man mindre längst fram" sa Mourinho enligt AS.

"Jag har förnärvarande Gonzalo Higuain och Karim Benzema på anfallarplatsen, samtidigt som Cristiano Ronaldo även kan spela där. Men jag föredrar att ge honom lite mer frihet på planen. Han är för duktig för att ha honom längst fram hela tiden."

'The Special One' tog sig också tid att diskutera de två nya spelarna som undertecknade för Real Madrid i sommar.

"Pedro Leon och Angel di Maria är den typ av spelare vi ännu inte har i vår trupp. Madrid spelade mycket i mitten av planen förra säsongen på grund av att man inte hade så många kantspelare. Vi har nu två teknisk begåvade kantspelare som kan bara bli bättre under de kommande åren."

Kommentarer

ThePrinceOfTheRoyalMadrid

2010-08-05 - 13:09:40
Räcker inte Benzema, Higuain och Ronaldo/Kaká/Canales som också kan spela där? :s Om inte ta upp någon från castilla eller värva någon ung inte Borriello eller sån skit.

CR7

2010-08-05 - 15:23:38
Ja eller hur! Vi har tillräckligt med anfallare. Det vi behöver är en mittback för Ramos, Pepe och Marcelo är bra och Mourinho kan hjälpa dom att bli ännu bättre.

Skriv en kommentar