Jose Mourinho: "Dörren är öppen för in- och utpassering av spelare"


Jose Mourinho skulle aldrig tacka nej till en ny signering.
Jose Mourinho

Efter att Real Madrids sportchef, Jorge Valdano, hävdade att Real Madrids transfer dörr ännu inte är stängd, har Los Blancos tränare, Jose Mourinho, bekräftat sådana nyheter.

"Ingen tränare skulle säga nej till en ny signering, men det är en fråga som ligger i klubbens händer" sa Mourinho till pressen.

"Dörren är öppen för in- och utpassering av spelare."

Den anses att Real Madrid gör sitt bästa för att underteckna Werder Bremens stjärn-mittfältare, Mesut Özil, innan transferfönstret närmar sitt slut i sommar.

Kommentarer

ahmed

2010-08-16 - 12:38:10
Özil Real-spelare senare idagSilly Season. Uppgifter i Spanien placerar Mesut Özil i Real Madrid innan dagens slut.Det blir inte Barcelona, inte Manchester United och inte heller Chelsea. Istället skriver spanska Marca idag att Real Madrid kommer att värva den tyska talangen Mesut Özil innan dagens slut.Weder Bremens speciella sändebud, José Luis Calderón, ska ha sagt till Marca att parterna är överens om en övergångssumma och att det bara är små detaljer som återstår innan Özil skriver kontrakt på Santiago Bernabéu.Spanska AS säger att parterna kommer att återuppta förhandlingarna efter helgens ledighet och att de kommer att enas om ett pris som ligger mellan Bremens krav på 160 miljoner och Reals tidigare erbjudande på 100 miljoner.- När jag sa att Madrids erbjudande var oacceptabelt så menade jag inte att vi inte tänker lyssna om ett nytt bud inkommer, sa Bremens general manager Klaus Allofs igår.BÄSTA NYHETEN:D

Anonym

2010-08-16 - 13:11:32
IN MED ÖZIL

UT MED M.DIARRA

LÅNA UT DRENTHE OCH GRANERO

acmiilan.blogg.se

2010-08-16 - 13:55:52
Real spelar 21.00 inte 19.00 :D

Skriv en kommentar