Jose Mourinho identifierar Sergio Ramos och Sami Khedira som akut-målvakter


Den portugisiska Real Madrid tränaren förbereder inför det oförutsedda.
Training

Real Madrid
tränaren, Jose Mourinho, har avslöjat att antingen Sergio Ramos eller Sami Khedira kommer stå i målet vid nödsituationer för Los Merengues.

Mourinho berättade i en presskonferens i Madrid att han har förberett inför nödsituationer som att förlora både Iker Casillas och andramålvakten, Jerzy Dudek, under samma match. Det är försvararen Sergio Ramos och mittfältaren, Sami Khedira som kommer ersätta målvakterna om de blir skadade eller avvisade.

Den portugisiska tränaren förklarade också att både Ramos och Khedira kommer träna varje vecka med målvakterna ifall de kommer bli inkallade som målvakter.

"Vi vet redan vem som kommer vara målvakten om vi förlorar två utav de. Det är Sergio Ramos eller Sami Khedira. Vi tränade och kom fram till dessa slutsatser" förklarade Mourinho.

"Det har hänt två gånger redan och kan inträffa igen. Nu kommer Khedira och Sergio Ramos träna i målet varje vecka, för säkerhets skull."

Ramos och Khedira är inte de enda som kan spela i en annan position under Jose Mourinho.

"Arbeloa är inte en mittback. Om vi har problem kan han spela där. Igår testade jag Gago i försvaret. Cristiano kommer inte vara anfallare, vilket jag nämnde tidigare."

Kommentarer

Los Blancos

2010-08-24 - 16:09:28
adan då :o

Benjamin_: Svar till LOS BLANCOS

2010-08-24 - 16:22:06
Jag tror att man bara får skriva in 2 målvakter under en match

Los Blancos

2010-08-24 - 20:11:01
aha ok tack

Skriv en kommentar