Real Madrids Rafael Van der Vaart överväger en flytt till Manchester United


Holländaren tror att hans tid i Real Madrid är över..
Rafael Van der Vaart

Real Madrid
s mittfältare, Rafael Van der Vaart, har medgett att han skulle kunna flytta från Bernabeu i sommar. Han sa också att om det nu händer så skulle han föredrar att underteckna för Manchester United.

Madrid behöver minska sin trupp till 25 spelare för premiären av La Liga och klubbens sportchef, Jorge Valdano, har visat att Van der Vaart kommer troligen vara en av de spelarna som kommer lämna den spanska huvudstadsklubben.

Tidigare hade den 27-årige holländaren insisterat på att han vill stanna i Santiago Bernabeu, men nu har han tagit tillbaka det och säger att han kommer överväga en flytt till Premier League och Manchester United.

"Jag kan aldrig spela för en annan klubb i Spanien än Real Madrid. Och sanningen är att om man lämnar Real Madrid, finns det bara ett lag som man kan spelare för om man inte vill gå ett steg nedåt - det är Manchester United" sa 27-åringen enligt Daily Express.

"Det är en stor klubb och om det visade sig att intresset de har för mig är sant, skulle jag verkligen sitta ned och lyssna."

"Om Manchester United låter mig spela i startelvan, kommer det vara mycket svårt att säga nej till erbjudandet med tanke på situationen i Madrid. Alex Ferguson är en bra tränare och jag skulle aldrig tänka på att gå till ett lag där jag inte tror att jag kan vinna titlar."

"I Manchester United är det sannolikt att det finns framgång. Om Jose Mourinho inte låter mig spela mycket, ser jag min framtid i England."

Skriv en kommentar