Real Madrid är intresserade av Espanyols anfallare, Pablo Daniel Osvaldo


Jose Mourinho är ute efter en anfallare, och Pablo Daniel Osvaldo kan vara spelaren som kommer bära den vita tröjan i januari.
Pablo Daniel Osvaldo

Den spanska klubben, Real Madrid, har sammankopplats med Espanyols anfallare, Pablo Daniel Osvaldo. Tidningen Sport säger att Los Blancos är intresserade av den argentinsk-födda 24-åringen, samtidigt som Jose Mourinho är ute efter en mittanfallare.

Två andra klubbar är också ute efter Osvaldo. De engelska Premier League klubbarna, Blackburn Rovers och Wigan Athletic är intresserade av anfallaren.

Dessutom sägs det att Espanyol är villiga att sälja italienaren, men inte för mindre än 5 miljoner pund.

Kommentarer

JaKKo

2010-12-06 - 22:16:04
Vaah vem är han...? aa jo nu vet det är väll han som ska hjälpa oss att vinna cl o slå barca för att vinna ligan sen va..? men vafan skärpning nu ärligt talat ska dem köpa någon anfallare så ska det vara en grym än, ingen chans spelare som ingen vet om o som inte kommer att klara sej i real madrid.. önska bara att det här kom direkt till mourinho mitt tips bara om dem ska köpa någon så är det någon av dem här. 1. Pato. 2. Tevez. om du bara vill ha någon anfallare asså.

Los Blancos

2010-12-07 - 06:50:10
Du där uppe måste säga något till dig om dem dära anfallarna , Pato kommer vi aldrig få därför han har sagt att han inte kommer lämna Milan för Real , och är det äns värt att köpa Tevez när han nu funderar på att sluta med fotbollen? Tänk så betalar vi rekordpris för Tevez , och efter 2 månader slutar han? , hur roligt skulle det vart ?

Skriv en kommentar