Hercules David Trezeguet: "Det är löjligt att Royston Drenthe inte får spela imorgon"


En annan spelare som tror att Hercules kan vinna på lördag, är David Trezeguet. Men en sak som han stör sig på, är att hans lagkamrat, Royston Drenthe, inte är tillåten att spela imorgon.
David Trezeguet

Hercules
anfallare David Trezeguet tycker att klasulen som Real Madrid begär för att Royston Drenthe ska få spela på lördagens La Liga match är absurt.

Den nederländska spelaren, Royston Drenthe, flyttade till Alicante på lån i slutet av sommarens transfermarknad. Men enligt kontraktet har Hercules och Real Madrid kommit överens om att Drenthe får endast spela om klubben betalar Los Blancos 2 miljoner euro.

Spelaren är fortfarande hoppfull om att få spela under helgens match, men under dagens presskonferens sa Trezeguet: "Detta är orimligt, det är löjligt. Detta är nya saker för mig inom fotbollen som jag inte visste något om. Om Roy inte får spela, så är det en stor förlust för oss på grund av systemet vi spelar. Förhoppningsvis kommer den som ersätter honom spela bra."

Dock hyllade den förra Monaco och Juventus anfallaren Jose Mourinhos lag, samtidigt som han erkände att Real Madrid är ett lag som man lär sig av.

"De har det bästa anfallet. Detta är ett stort tillfälle för Hercules, och vi vill avsluta matchen med ett bra resultat mot detta stora lag."

"Nästan hela deras lag är internationella (spanska) spelare, så vi kommer försöka lära oss snabbt, men vi har redan spelat bra matcher mot bra lag denna säsong."

Kommentarer

Itian

2010-10-29 - 18:03:40
Jag läste nyss att Brasiliens trupp har tagits ut mot Argentina den 17:e nov och marcelo är inte MED! asså skit förbannad blir man när ronaldinho är med som inte ens förtjänar just nu medans marcelo dödar sig själv i matcherna medans brasiliens tränare skiter i och springer till milan matcher som är så TRÅKIGA

mm

2010-10-29 - 18:38:56
håller med förgående talare vad mer måste han göra för att komma med i landlaget.Han är ju lika bra som dani alves,sen kan han ju spela vänster mitt.Säkert spela ytter också.Fattar nada!

Benjamin

2010-10-29 - 18:59:57
SVAR TILL ItianDu fattar väl att det är inte deras bästa trupp om det nu är det så var e

Michael Bastos

Julio Cesar

Luis Fabiano

Felipe Melo

Lucio

Maicon

Gilberto

Elano

Itian

2010-10-29 - 21:04:55
nej om det är inte deras bästa trupp så ska han väl prövas i denna matchen och från ingenstans så får adriano från barca chansen, tycker de är löjligt

Skriv en kommentar