Sergio Ramos: "Vi kan inte fokusera på endast en spelare, vi alla är skyldiga"

Den 24-årige högerbacken, Sergio Ramos, anser att man inte bör skylla på Sami Khedira för förlusten - utan han tycker att alla är skyldiga.
Sergio Ramos

Real Madrid
s spanska försvarare Sergio Ramos har vägrat att precisera Sami Khedira som den skyldiga för Los Blancos 1-0 förlust mot Levante.

Santiago Bernabeu klubben spelade med endast tio män i den andra halvleken på grund av att Sami Khedira utvisades i slutet av den första halvleken för att ha knuffat Ballesteros.

Och det var i just den andra halvleken som Arouna Kone satte in bollen i mål och tog de tre viktiga poängen som Real Madrid behövde.

Efter matchen dolde inte Sergio Ramos sin frustration med resultatet men betonade att Khedira inte är den enda som man bör skylla på.

"Det var en svår match, det var en skam eftersom vi skulle vilja få tre poäng" sa Ramos till den spanska sporttidningen AS.

"Att vara en man mindre tillåter motståndarna att skapa möjligheter, men det är ingen ursäkt och vi kan inte fokusera på endast en spelare, vi alla är skyldiga".

"Man kan antingen vinna eller förlora ligan här. Det finns motståndare som gör livet svårt för dig och nu måste vi tänka på den kommande matchen."