Real Madrid 3 - 4 Barcelona

Real Madrid förlorade sin första match detta år i gårdagens El Clasico på Santiago Bernabeu. Andres Iniesta gjorde matchens första mål i den sjunde minuten, men Karim Benzema utökade till 1-1 respektive 2-1 i den 20:e respektive 24:e minuten. Messi kvitterade dock i den 42:a minuten, innan Cristiano Ronaldo gav Los Blancos ledningen i 55:e minuten. Motståndarna blev dock tilldelade två straffar, och Lionel Messi gjorde båda målen i den 65:e respektive 84:e minuten. Just nu sitter Atletico Madrid på förstaplats i ligan, Real Madrid på andra plats och Barcelona på tredje plats med ett poäng mindre än de två ligaledarna.