Carlo Ancelotti: "Casillas är min förstahandsmålvakt"

Tränaren insisterade på att det inte finns någon debatt om vilken målvakt som bör stå mellan Real Madrid målet.

Carlo Ancelotti insisterar på att Iker Casillas kommer fortfarande att vara hans förstahandsval, och vägrade att överväga något annat.

Förra säsongen användes klubbkaptenen i cuptävlingarna - Champions League och Copa del Rey - medan Diego Lopez spelade i La Liga.

Den sistnämnda målvakten såldes dock till AC Milan i sommar, och den latinamerikanska målvakten Keylor Navas signerades som konkurrens för Casillas, som än så länge har startat de flesta matcherna.

"Diskussionen gällande vem som bör vara klubbens målvakt bör inte ens finnas" sade Ancelotti till reportrar inför tisdagens Champions League match mot Basel, rapporterar Goal. "Jag kommer inte att öppna en debatt för median".

"För mig är debatten stängd. Jag vill klargöra det. Debatter om vem som borde spela för mitt lag finns inte. Jag kommer aldrig att prata om vilken målvakt jag kommer att spela med denna säsong".

"Casillas har erfarenhet och karaktär så han vet hur man ska reagera på utvisslingar".

Kommentarer

sanna

2014-09-15 - 17:22:11
Dock kan man ju tycka att det är liiiiite onödigt att värva en av VM's vassaste målvakter om han inte ens ska få en chans att visa vad han går för. Jag vet och jag tycker själv att Casillas är en levande legend och man kan inte döma honom efter bara några veckor inpå säsongen, MEN, låt Navas få stå nån gång.

Rolf

2014-09-15 - 20:34:10
Det här visar vem som bestämmer och hur svag Ancelotti är. han kan inte motstå de stora spelare.


kass tränare och kass Casillas

Anonym

2014-09-21 - 11:45:56
Men låt navas få chansen

Skriv en kommentar