Benficas försvarare David Luiz meger att han inte kan säga 'nej' till Real Madrid


Den brasilianska försvararen är stolt över att Los Merengues är intresserade av honom.
David Luiz

Benficas brasilianska David Luiz har förklarat att det skulle vara svårt att säga nej till Real Madrid om Los Blancos gjort en strategi för att värva honom.

23-åringen är en av ett antal namn som är förknippade med en möjlig flytt till Santiago Bernabu under de senaste månaderna, och han är stolt över att ha hans namn nämnd när det gäller en evetuell övergång till Madrid.

"Jag är bekväm med dessa saker, men imponerad. Madrid och Benfica är bland de bästa klubbarna i världen. Jag försöka hålla minnet att vi måste leva varje dag. Du kan inte leva drömmen om du inte arbetar varje dag med andakt. Igenkännande, gör mig naturligtvis stolt" säger han till AS.

"Real är namnet i munnen på barn runt om i världen. Det är toppen, den bästa institutionen i historien utan tvekan. Det är en klubb vars skjorta är genomsyrad av historia och alla spelare vill bära den."

"Titta på Kaká och Cristiano Ronaldo, som är de bästa spelarna i världen. De har hungern och viljan att bära den vita skjortan."

Luiz konstaterade också att om det finns en överenskommelse på bordet som passar alla parter skulle han inte kunna vägra.

"Om det är bäst för Benfica, det bästa för alla och för presidenten, så varför inte? Jag är stolt över att se mitt namn i samband med Madrid. Vem kan säga nej?" påpekade han.

Kommentarer

Anonym

2010-06-12 - 15:13:31
ba för att han sa att ronaldo o kaka e bäst vill jag att han skk komma :P

Anonym

2010-06-12 - 18:28:13
e han bra back?

reaalmaadriid

2010-06-12 - 22:09:52
har han viljan kmr han säkert vara bra i real

Skriv en kommentar