Cristiano Ronado stormar ut från en intervju

Cristiano Ronaldo stormade ut från en intervju på grund av frågor om FIFA:s skandal från CNNs reporter Andres Oppenheimer.

Portugisen berättade för CNN Español att spelarna pratar bara om "musik, kvinnor, mode, skor, väskor, smycken och frisyrer".

Ronaldo, som ville prata om hörlurarna som han släpper i USA, lade till att han "inte bryr sig om FIFA. Och Qatar. Jag bryr mig inte ett skit om de".

Översättning från Ronaldos intervju med CNN:
Andres Oppenheimer (AO): Cristiano, jag vill tacka dig för att du är här. Innan jag frågar dig om dina nya sporthörlurar som du har släppt i USA, måste vi fråga dig om de senaste problemen inom fotbollen som har stått i rampljuset i hela världen, nämligen FIFA:s korruptionsskandal. Min fråga lyder, hur har korruptionsskandalen påverkat fotbollen? Är det något som oroar dig?
Cristiano Ronaldo (CR): Vill du att jag ska vara ärlig? (AO: Ja) Det oroar mig inte alls. (AO: Varför?) Jag gör mitt jobb, jag gör allt för min klubb... allt annat har ingen betydelse för mig. Jag bryr mig inte om vad som händer på utsidan.
AO: Och dina lagkamrater?
CR: Jag vet inte. Du får fråga dem, för jag vet inte. Jag kan inte svara för alla andra.
AO: Men säg inte att ni inte pratar om det i omklädningsrummet?
CR: Vill du veta sanningen? Vi pratar inte om det alls.
AO: Inte alls?
CR: Inte alls. Vi pratar om andra saker.
AO: Vad pratar ni om?
CR: Om musik, kvinnor, mode, skor, väskor, smycken, frisyrer... vill du ha en lista?
AO: Vet du vad? Jag tror dig inte... Det är svårt att tro det. Cristiano, hela världen pratar om det.
CR: Ja, men personligen så pratar jag inte om det.
AO: *försöker säga någonting*
CR: *säger något på portugisiska*
AO: Cristiano, en av de relaterade problemen som folk pratar om är VM i Qatar. Många sportsikoner säger att för att spela...
CR: *knäpper fingrarna*
Någon i bakgrunden: Ok, det här är inte..
CR: Det här är, det här är skitsnack!
Någon i bakgrunden: Vi försöker att prata om..
CR: Jag kan inte prata såhär. Det här är skitsnack. Han pratar om FIFA, jag bryr mig inte om FIFA. Och Qatar... Jag bryr mig inte ett skit om de. Vad vill du att jag ska göra? Prata om produkterna, inte om FIFA.. Kom igen!

Skriv en kommentar